Yvonne Motta

Heeft deelgenomen in vorige edities

Mijn motivatie

6 juni 2019 is het zo ver, ik ga nog een keer de Alpe d'Huzes beklimmen. Je vraagt je misschien af waarom?


In oktober 2019 is het 5 jaar geleden dat ik de diagnose kanker heb gekregen. Doordat ik zelf getroffen ben door deze vreselijke ziekte, was na mijn herstel de motivatie om de berg te beklimmen groter dan ooit.


Al vele jaren zet ik mij in voor KWF, omdat ik hoop dat kanker ooit een gewone chronische ziekte wordt in plaats van een vaak ongeneeslijke ziekte waarbij we nog zo hard opzoek zijn naar geneesmiddelen. Daarom hoop ik dat wij met elkaar weer een mooi bedrag kunnen ophalen voor onderzoek naar kanker.


In mijn hart en gedachten neem ik al die lieve mensen mee de berg op die tegen deze vreselijke ziekte aan het vechten zijn of die de ziekte niet hebben overleefd.


Ik vind het moeilijk om wederom aan te kloppen voor support tijdens deze klim, maar ik doe dit om een mooi bedrag op te halen voor nog meer onderzoek naar kanker.


Dank je wel.

Niemand meer dood aan kanker

 

 

Thank you to my Sponsors

10

Annemieke Wijk

Wauw Yvon, respect, wens jou heel veel succes met de voorbereiding en een mooie beklimming!

15

Mirjam Heesterman

Heel veel succes Yvonne! Je bent een topper!

21

Ellen

Omdat ik weet dat je het kan met jouw wilskracht !

21

Kim

Geweldig, succes!

100

Ten Brink Food Herenhof bv

Respect, succes Yvonne!

75

Anoniem

"You can" ZUS !

25

Netty Egmond

Mooi Yvon, stiekem een beetje jaloers op je dat je die mooie berg weer gaat beklimmen. Fijn dat je je weer zo inzet. Succes!

21

Anonymous

Je bent een TOPPER

100

Anonymous

Kanker is telkens 3 stappen naar voren en weer 2 en soms 4 terug. Dit vraagt volharding, vertrouwen, positiviteit en een winnaarsmentaliteit. Heel veel succes en maar vooral ook genieten! In gedachte fietsen we straks met je mee! André van der Heijden en Margreet Ligthart Schenk

25

Aty Verkerk

Succes lieverd, je kan het!!!♥️

15

Nick van Geer

Je bent een bikkel!

Show more