search

Vrijwilligers

Nog
dagen,
uur,
minuten en
seconden
11230804
Gedoneerd

Alpe d’HuZes kan in de koersweek niet zonder vrijwilligers. Zo’n 1000 vrijwilligers zorgen voor o.a. verkeerveiligheid, verkoop van merchandising en zelfs het lossen van vrachtwagens tijdens de koersweek. Ondersteuning van de vrijwilligers is essentieel. Om alles in goede banen te leiden (inschrijving als vrijwilliger en de planning), staat het team Vrijwilligerscoördinatie in Frankrijk klaar om iedereen te woord te staan. Het team is herkenbaar aan de gele polo’s.

Informatiepunten

Voor informatie over vrijwilligerswerk en de planning daarvan ben je van harte welkom in het Palais des Sports en in de grote tent op het startplein (zie voor openingstijden het weekschema).

Bij deze informatiepunten kun je terecht voor het volgende:

  • je huidige planning laten wijzigen; 

  • vragen over het vrijwilligerswerk; 

  • inzien van de planning; 

  • aan- en afmelden voor vrijwilligerswerk; 

  • overige vragen. 


Wil je contact?
Mail naar: of kom langs bij een van de twee informatiepunten.

 

Laatste nieuws

Spannend! Wat wordt het eindbedrag?

11-08-2018

Op 7 juni onthulden we een geweldig tussentijds bedrag van 11,2 miljoen euro. Zondag 30 september wordt de definitieve opbrengst van Alpe d’HuZes 2018 bekend gemaakt.

Lees verder

Doorkomsttijden opnieuw opgebouwd

20-06-2018

De tijden zijn opnieuw opgebouwd met de ruwe data en verwerkt de livetijden van deelnemers in de app en op de website. De live-tijden blijven tot april 2019 online beschikbaar.

Lees verder

13 onderzoekers aan de slag met geld van Alpe d’HuZes

15-06-2018

Vorige week vond de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats, waarbij deelnemers 1 tot 6 keer de legendarische Alpe d’Huez op lopen of fietsen. In 2018 heeft het evenement een miljoen euro meer opgehaald dan het jaar ervoor: 11 miljoen euro. Ook dat geld zal de komende tijd worden toegekend aan nieuwe onderzoeken om te zorgen dat kanker niet langer een dodelijke ziekte is.

Lees verder

Onze sponsors