SAAMHORIGHEIDSKLIM

01 Aug 2018

Op donderdag kunnen alle deelnemers meedoen met de laatste beklimming van de dag: de saamhorigheidsklim. Door samen de laatste klim te doen wordt de saamhorigheid van de Alpe d’HuZes-familie benadrukt. Je ontmoet nieuwe mensen, je vertelt elkaar je motivatie, je geeft elkaar een extra duwtje omhoog, een zogeheten ‘Hermannetje’. We helpen elkaar en zo zorgen we er als groep voor dat iedereen de laatste klim kan voltooien en voor het sluiten van de finish arriveert. De saamhorigheidsklim is ieder jaar een enorme belevenis!

Meld je vooraf aan voor de saamhorigheidsklim. Dat kan wanneer je je startbordje ophaalt.

Naast saamhorigheid staat veiligheid centraal!     
Vanwege de grote groep deelnemers aan deze klim is er motorbegeleiding voor ieders veiligheid. Je mag maximaal met twee lopers naast elkaar lopen of met twee fietsers naast elkaar fietsen. Let erop dat je de weg of de bochten niet blokkeert. Eventueel wordt er gestart in verschillende groepen. Bij bocht 3 hergroeperen de groepen zich en wordt de saamhorigheidsklim gezamenlijk vervolgd.

Verzamelpunt en -tijd van de saamhorigheidsklim
Op donderdag verzamelen:

  • de hardlopers op het startplein om 16.30 uur, waarna de start is om 16.45 uur;
  • de fietsers op het startplein om 16.30 uur, waarna de start is om 17.00 uur.

De hardlopers en fietsers zijn rond 19.15 uur bij Marmotte (tussen bocht 3 en4), waar de wandelaars en wheelers/handbikers zich bij de saamhorigheidsklim kunnen aansluiten om hierna gezamenlijk naar de finish te gaan. De finish is rond 19.50 uur.