Hub Brouns

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

594
kms

My target 0kms

Waarom ik wederom meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Vorig jaar heb ik voor de eerste keer deelgenomen aan dit evenement en ik ben er van onder de indruk geraakt. Dit jaar nemen wij deel met een team van Veiligheidsregio Zuid-Limburg die deze uitdaging aan willen gaan. Indien U ons wilt steunen graag, alle bedragen zijn welkom. Indien U niet kunt steunen geen probleem, ook Uw support kunnen wij gebruiken.

 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Dubbel

Op 15 en 16 februari 2020 geef ik wederom een reanimatie cursus en wel voor volwassenen als voor kinderen. Het doel: meer mensen aan het reanimeren te krijgen zodat er zo snel als mogelijk kan worden gestart met een reanimatie. Dit kan levenreddend zijn. Echter het 2e doel is om geld op te halen voor het KWF door mee te doen aan de Alpe d'HuZes. Met deze aktie hoop ikzelf om het sterftecijfer zowel bij hartfalen als bij kanker omlaag te brengen. En ik weet zeker dat mij dit gaat lukken. Ik zie dat ons Team Veiligheidsregio Zuid-Limburg diverse akties uitvoeren om aan ons streefbedrag te komen. Veel energie steken ze erin geweldig om te zien. Nu is het Kerst een feest voor iedereen, echter is dit voor iedereen zo? Sommige onder ons die de diagnose kanker hebben gekregen zullen denken: misschien is dit mijn laatste kerst. Daarom zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat deze mensen meer kerstdagen mogen beleven. Voor de mensen die succes vol gereanimeerd zijn zullen denken FIJN DAT IK DIT NOG MAG MEE MAKEN. Steun mij of ons team om dit zo veel als mogelijk voor iedereen te laten gelden. Opgevenisgeenoptie.

Fijne kerstdagen

Hub Brouns

Team Veiligheidsregio Zuid-Limburg

Ons team rijd onder de vlag van de veiligheidsregio Zuid-Limburg en bestaat uit een aantal brandweerlieden en beleidsmedwerkers van diverse brandweerposten uit geheel Zuid-Limburg. Initiatiefnemers Hub Brouns die de Alpe d'Huzes vorig jaar gefietst heeft met zijn werkgever kwam samen met Dirk Kelleter op het idee om dit binnen de Veiligheidsregio Zuid-Limburg uit te zetten. En het is ons gelukt om een team neer te zetten met fietsers en lopers. Iedereen is al volop bezig met de voorbereidingen want 14.3 km omhoog met een gemiddeld stijgingspercentage van 8% doe je niet zomaar. Wij doen dit voor een doel en wel voor het KWF. De slogan "opgevenisgeenoptie" is binnen de hulpverleningswereld een keiharde term dus ook hier. Wij zijn dan ook naarstig opzoek naar donateurs die ons willen steunen met kleine of grote donaties dat maakt niet uit. ALLES IS WELKOM. Wilt U ons steunen en misschien Uw Logo op ons teamshirt lees de voorwaarden en steun ons. Wij gaan voor de €10.000. STEUN ONS WE HEBBEN UW HULP HARD NODIG. Nooit meer dood aan kanker.

Ons Team:

Hub Brouns

Dirk Kelleter

Kenny Hendrix

Sjoerd Jacobs

Patrick Pluymaekers

Rick Pluymaekers

Maud Vankan

Kevin Turksma

Esther van den Heuvel

Sidney Maassen

Team bijna compleet

12-11-2019 We hebben nu 8 personen in ons team, echter willen we er nog mensen bij hebben die deel uit maken van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg. Wat voor ons ook heel belangrijk is dat we suporters krijgen en mogelijk nog een verzorger, dit in de breedste zin van het woord. Tevens gaan we gebruik maken een voedingsdeskundige. Je ziet we zullen alles aangrijpen om deze berg te beklimmen.

De eerste stap

07-11-2019 de eerste organisatorische stappen zijn gezet. Veel werk te verrichten maar samen met ons team komen we er wel. De start van onze aktie pagina's verloopt voortvarend. Ons streefbedrag is € 10.000 voor ons gehele team. Onze collega's Sjoerd en Dirk hebben een geweldige start en hebben al behoorlijk veel sponsors. Geweldig om dit te zien. Natuurlijk hebben we nog de tijd, echter zullen we gezamelijk nog hart moeten werken. Natuurlijk wil ik nu al de Veiligheidsregio Zuid-Limburg bedanken dat we onder deze naam mogen vertrekken. De kleding is besteld, het verblijf is geregeld en nu de rest nog. Ik houd jullie op de hoogte

Thank you to my Sponsors

50

Mike Fox

Beste Hub, namens Taekwondo Academy Parkstad een financiële bijdrage om jouw uitdaging mogelijk te maken. Kam Sa Ham Nida ✊

20

Carola Wenders-Lammers

Heel veel succes!

50

Ton Keulen

50

Anonymous

Hub, heel veel succes

15

Dennis van der G Geld

Beste Hub, Succes met je project ! Ik weet zeker dat je het gaat halen! Gr Dennis

10

Anonymous

Niet veel maar met een goed hart

26

Linda de Wilt

Veel succes Hub!

26

Anonymous

26

Dominique Congiu

Hub.. heel veel succes💪🚒

30

Hugo en Dorine Janssen

Hub, veel succes en 2 keer de berg op is super. Maar, meedoen is veel belangrijker zeker voor dit doel. Grt Hugo en Dorine

25

Chretien Van Cleef

Huub, geweldig dat jij je hier wederom voor inzet. Heel veel succes

26

Wendy Danielse

Super! Zet hem op, je bent goed bezig 👍

150

Wijkteam-Zuid

Veel succes met jullie actie. Dit raakt mij ontzettend. Ik zit zelf op dit moment in de mallemolen met darmkanker.

26

j.vrolings

hub zet em op!!!! doe kins 't

25

Ed en Linda Van Gerwen

Kom op jullie kunnen het Weer een top initiatief

500

Vetraned Paraat brandbeveiliging

Heel veel succes met je beklimmingen. Top initiatief!

26

Suzanne Viguurs

Go for it Huupiiiiiiiiii !

75

Mennbouw

10

j corvers

10

Jos Heynen

Huub, geweldig dat jij je hiervoor inzet. Het gaat je lukken. Zeker weten! Opgeven is geen optie.

13

Sven Troisfontaine

Succes Hub, Gr Sven Troisfontaine

26

Ter Tanje Vastgoed

Ik doneer normaliter niet, maar ik jouw heb ik vertrouwen Hub. Ga ervoor.

Show more