Hub Brouns

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

0
kms

My target 0kms

Waarom ik wederom meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Vorig jaar heb ik voor de eerste keer deelgenomen aan dit evenement en ik ben er van onder de indruk geraakt. Dit jaar nemen wij deel met een team van Veiligheidsregio Zuid-Limburg die deze uitdaging aan willen gaan. Indien U ons wilt steunen graag, alle bedragen zijn welkom. Indien U niet kunt steunen geen probleem, ook Uw support kunnen wij gebruiken.

 

My Updates

Team bijna compleet

12-11-2019 We hebben nu 8 personen in ons team, echter willen we er nog mensen bij hebben die deel uit maken van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg. Wat voor ons ook heel belangrijk is dat we suporters krijgen en mogelijk nog een verzorger, dit in de breedste zin van het woord. Tevens gaan we gebruik maken een voedingsdeskundige. Je ziet we zullen alles aangrijpen om deze berg te beklimmen.

De eerste stap

07-11-2019 de eerste organisatorische stappen zijn gezet. Veel werk te verrichten maar samen met ons team komen we er wel. De start van onze aktie pagina's verloopt voortvarend. Ons streefbedrag is € 10.000 voor ons gehele team. Onze collega's Sjoerd en Dirk hebben een geweldige start en hebben al behoorlijk veel sponsors. Geweldig om dit te zien. Natuurlijk hebben we nog de tijd, echter zullen we gezamelijk nog hart moeten werken. Natuurlijk wil ik nu al de Veiligheidsregio Zuid-Limburg bedanken dat we onder deze naam mogen vertrekken. De kleding is besteld, het verblijf is geregeld en nu de rest nog. Ik houd jullie op de hoogte

Thank you to my Sponsors

75

Mennbouw

26

Anonymous

50

Mike Fox

Beste Hub, namens Taekwondo Academy Parkstad een financiële bijdrage om jouw uitdaging mogelijk te maken. Kam Sa Ham Nida ✊

26

j.vrolings

hub zet em op!!!! doe kins 't

10

Jos Heynen

Huub, geweldig dat jij je hiervoor inzet. Het gaat je lukken. Zeker weten! Opgeven is geen optie.

Show more