Robbie Veldwijk

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

9088.50

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

1054

My Activity Tracking

11,567
kms

My target 0kms

Daarom doe ik mee aan Alpe d'HuZes!!!

Twaalf jaar geleden heb ik deze verschrikkelijke ziekte van veel te dichtbij mee moeten maken. Iemands leven aan een zijdedraadje zien hangen is echt verschrikkelijk. Het enige wat je kan doen is er voor diegene zijn en helpen waar het kan. Maar tegelijkertijd voel je jezelf heel erg machteloos en kan je alleen maar toekijken en hopen. Na maanden te leven in deze spanning ben ik mijn moeder niet verloren aan deze rot ziekte.

De jaren daarna heb ik te vaak hetzelfde gevecht om mij heen gezien en zie ik deze nog steeds. Bij naasten van vrienden, kennissen, collega's en clubgenoten. Het doet mij keer op keer weer denken aan de periode van twaalf jaar geleden en hoop dat zij ook zoveel geluk hebben. Iedereen gun ik dezelfde afloop en wil middels mijn verhaal hoop geven.

Twaalf jaar geleden kon ik ook niet meer doen dan alleen maar hopen. Nu voor de vrienden, kennissen, collega's, clubgenoten en iedereen kan ik dat wel. Want ik kan fietsen! En daarom doe ik mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Daarom wil ik jullie vragen mijn actie te steunen middels een donatie. Alle beetjes helpen. Bedankt!

My Updates

Alpe d'Huez ik kom eraan!

Het echte trainen zit erop! Gisterochtend de laatste krachttraining gereden op de Wattbike bij Wattcycling Apeldoorn. Vanaf nu nog wat rustige en korte rondjes rijden voordat we 29 mei afreizen naar Alpe d'HuZes. Het idee wat in september 2019 is ontstaan gaat 2 juni 2022 werkelijkheid worden! Met ruim 11.000 km's in de benen en de vorm van de laatste weken kan ik wel zeggen dat ik er klaar voor ben! Alpe d'Huez kom maar op!

327 kilometer in 12 uur en 16 minuten!

De 12 uur's challenge zit erop en ik heb het gewoon geflikt! Ik kan dan ook terugkijken op een fantastische dag, eentje met een gouden randje! Toen ik de donderdagavond thuis op de bank zat en de dagen daarna drong het pas tot mij door hoe gaaf het is wat we met zijn allen hebben gedaan. Zonder WattCycling Apeldoorn (Norman & Jonneke) en de 15 fietsers had ik nooit 12 uur en 16 minuten kunnen fietsen en al helemaal geen 327km... Ben echt trots op iedereen en ben ze heel heel heel heel erg dankbaar! Het is namelijk niet zo vanzelfsprekend dat men hiervoor vrij neemt, zelf ook grenzen verleggen in kilometers en dat allemaal om mij te helpen tijdens mijn missie. 

Maar naast de sportieve uitdaging ging het donderdag ook om het ophalen van geld voor meer onderzoek naar kanker. Wat ik nou precies heb opgehaald zijn jullie nog verschuldigd van mij! (trom geroffel) Voor Alpe d'HuZes / KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society heb ik deze dag € 1.832,90 opgehaald. Nu staat mijn teller op € 8.563,-. Samen met Ronald & Dennis (team La Vie) hebben we al €16.434,- op weten te halen. Maar we gaan nog door met acties totdat we echt de berg op mogen 2 juni 2022. 

Iedereen die me geholpen hebben, de sponsors en mensen die langs de kant hebben gestaan om me te supporten; 1000 maal dank!!!!!! Het kan niet vaak genoeg gezegd worden.

Robbie's 12uur challenge!

Uit enthousiasme is er afgelopen week een idee ontstaan. Om aan de Alpe d’HuZes dag van dit jaar toch een invulling te geven. Jullie verklaren me misschien voor gek, dat snap ik ook best wel. Ik mijzelf ook wel een beetje, maar toch ga ik het doen. Hierbij wil ik jullie vragen mij te helpen/steunen als je dat kan, op welke manier dan ook. Verderop in dit bericht lees je hoe dat kan en wat voor vraagstukken ik heb omtrent deze uitdaging die ik samen met jullie en mijzelf wil aangaan op 3 juni 2021.


Vorig jaar heb ik voorzichtig ‘3 juni 2021’ omcirkelt in mijn agenda als de nieuwe datum dat ik mocht gaan proberen om zes keer de Alpe d’Huez te beklimmen. Daar ging februari een streep doorheen. Dat betekent niet dat ik deze ‘Alpe d’HuZes dag’ aan me voorbij wil laten gaan. Ook dit jaar ga ik met mijzelf de uitdaging aan om grenzen te verleggen, want opgeven is geen optie. Dit om aandacht te vragen (donaties) voor meer onderzoek naar kanker.


Vorig jaar heb ik ervoor gekozen om de afstand van 6 beklimmingen te gaan fietsen (184 km). Nu draai ik het om. Ik wil de tijd van 6 beklimming fietsen. Stel dat ik voor iedere beklimming en afdaling gemiddeld 2 uur nodig heb komt dat neer op 12 uur. Dat wil zeggen dat ik 3 juni 2021 ga proberen 12 uur lang te fietsen.


Het idee is deze week uit enthousiasme ontstaan en moet echt nog vorm gaan krijgen. Ik ben mij ervan bewust dat het een hele pittige uitdaging is. Daarom ben ik opzoek naar mensen die met mij mee willen denken. Die ideeën hebben over voeding, schema’s, routes, eigenlijk alles. Mensen die me erbij willen helpen/steunen op de dag zelf om het te laten slagen. Ben jij of ken jij zo iemand laat het mij dan weten middels een berichtje of bel me even op.


De laatste dagen heb ik nagedacht hoe ik die 12 uur in zou willen vullen. Ik kan ervoor kiezen om één grote ronde te fietsen door een groot deel van Nederland. Maar ik wil het lokaler maken en betrekken op Apeldoorn en omstreken. Zo ben ik op het idee gekomen om 6 verschillende rondes van +- 50 km te gaan maken vanaf een centraal startpunt. Waarbij ik het heel erg tof zou vinden als er tijdens deze rondjes mensen met mij mee willen fietsen (binnen de mogelijkheden van de maatregelen op dat moment). Ik durf wel met zekerheid te zeggen dat ik dat nodig heb, anders worden het hele lange en eenzame 12 uurtjes. Ben jij of ken jij zo iemand laat het mij dan weten middels een berichtje of bel me even op 0622964336.


Hieronder even concreet de vraagstukken die ik nu heb:

- Wat voor voeding kan ik het best op de fiets meenemen?

- Wat voor voeding kan ik het beste als ‘lunch’ tot mij nemen?

- Wat kan ik het beste na de prestatie eten?

- Wat is een mooie snelheid om gemiddeld te rijden?

- Hoe kan ik mij de dagen ervoor het beste voorbereiden?

- Hoe kan mijn Garmin de volledige rit opnemen wat accu betreft?

- Kan ik beter blijven fietsen of bijvoorbeeld om de 2 uur pauze nemen?

- Zou jij één van de rondjes met me mee willen fietsen om me mentaal te steunen?

- Wat zijn de valkuilen die ik mogelijk over het hoofd zie?

- Hoe kan ik aan deze ‘stunt’ nog meer aandacht geven of organisaties erbij betrekken?

5.000 trainingskilometers!

We weten allemaal dat door Corona Alpe d'HuZes 2020 niet door heeft kunnen gaan. Ondanks dat dit natuurlijk heel erg jammer is heeft dit me wel kans gegeven om me nog beter voor te gaan bereiden voor dit avontuur. 

Inmiddels heb ik nu dan ook 5.000 kilometers gefietst ter voorbereiding en dat gaan er nog veel meer worden. Sinds september ben ik begonnen met gerichte fietstrainingen bij WattCycling Apeldoorn. Hier fiets ik twee keer per week 80 minuten onder begeleiding en in mijn eigen weerstandszones. Ik merk aanzienlijk verschil wanneer ik nu op de racefiets mijn ronde maak in mijn kunnen. Dus ik ben op de goede weg wat betreft de sportieve uitdaging. Het is een lange adem, maar ik hou vol!

Voor de komende maanden heb ik weer verschillende statiegeldacties in de planning staan bij verschillende supermarkten. Op mijn website verkoop ik nog steeds de verjaardagskalenders met foto's van eigen hand. Daarnaast zijn we als team La Vie bezig met nog meer leuke acties. Alles om nog meer geld op te halen voor meer onder zoek naar kanker. We zitten dus zeker niet stil.

Focus terug naar de Alpe

Vanavond de vakantie van twee weken afgesloten met een rondje racen over Loenermark. De heide staat in bloei dus dat was genieten! Tijdens de vakantie zes keer gefietst, vier keer in de omgeving van Oosterhout op de racefiets en gistermiddag met de mountainbike over Radio Kootwijk gegaan. Afgelopen twee maanden heb ik mijn focus op Alpe d'HuZes even los gelaten, ben wel blijven fietsen natuurlijk maar even gewoon leuk voor mijzelf. 

Vanaf nu ga ik mijn pijlen opnieuw richten op het zes keer beklimmen van Alpe d'Huez volgend jaar. Niet alleen middels het trainen op de fiets, maar ik ga ook weer met mijn voeding aan de gang. Ik heb een doel en daar wil ik echt voor gaan! Alleen nu maar hopen dat het volgend jaar door kan gaan en we Corona onder controlere hebben...

Grenzen verleggen!

Gisteren zou mijn aller eerste Alpe d’HuZes ervaring moeten zijn. Ik ben, net als velen andere deelnemers, met mijn gedachten bij Frankrijk op de fiets gestapt. Mijn wens/doel is om zes keer de berg te beklimmen en daar was ik goed voor aan het trainen. Totdat Corona om de hoek kwam en viel mijn training zo goed als stil, bleef wel fietsen waar kon maar in mindere maten.


Zes keer de berg op en af betekent 168km in het zadel, dus mijn doel was gisteren om 170/180km te gaan fietsen. Een afstand die ik nog nooit gereden had. Het begon lekker, hier en daar wat verkeerde afslagen genomen maar ach dat mag de pret niet drukken. Heb een paar spatjes regen gehad dus dat was top. Maar het laatste stuk was echt super zwaar, kreeg als toetje wind tegen zo'n 40km lang. Ik heb het hem geflikt, het is zelfs 183km geworden!!! Was o.a. mentaal een hele goeie training.Dé dag die lang omcirkelt stond...

Morgen was dé dag die lang omcirkelt stond in mijn agenda, 4 juni 2020. De dag waarop ik zou gaan proberen om zes keer de Alpe d'Huez te beklimmen. Het heeft niet zo mogen zijn door de corona crisis zoals jullie allemaal weten en is het verplaatst naar 3 juni 2021. 

Toch heb ik er deze week veel aan gedacht. Afgelopen weekend de kleding gekregen en zondag zat ik in gedachten in de bus naar Zuid Frankrijk. 

Zes keer de Alpe beklimmen zou betekenen dat ik 168km op de fiets moet zitten. Morgenvroeg stap ik daarom op de fiets om een rit te gaan maken van 170/180km. Een afstand die ik nog nooit gereden heb, dus wens me succes!

Alpe d'Huzes 2020 wordt 3 juni 2021

Het hing al eventjes in de lucht, maar gisteravond is officieel de knoop doorgehakt. Alpe d'HuZes 2020 is afgelast en wordt verplaatst naar 2021. Erg jammer, maar het is de enige beste keuze. Laten we ervoor proberen te zorgen dat we het coronavirus eerst onder 'controle' hebben.
 
Laten we het van de positieve kant bekijken. Nu heb ik nog ruim 400 dagen om te trainen. De thuis situatie is dan anders aangezien mijn dochter dan ruim een jaar is. De omstandigheden voor een goede voorbereiding zal dan alleen nog maar beter zijn. Dus mijn doel om 6x die berg op te fietsen blijft zeker staan! En ik schat de kans van slagen alleen maar hoger in.

9th WAVE Bike Marathon

Vorige week reed ik de eerste 100km+ rit van 2020 op de racefiets. De heenweg ging als een trein met de wind in de rug. Nadat we de Holterberg over waren gefietst weer terug met de wind van voren.

Dit weekend heb ik meegedaan de 9th WAVE Bike Marathon op de mountainbike. Ik heb 108km gemountainbiked, dacht een mooie interval training voor Alpe d'HuZes. En dat was het!

Aandacht in lokale krant

De acties van team La Vie worden opgepakt in de lokale media, zowel kranten als websites. Dit in teken van onze benefiet(s)avond van zaterdag 7 maart. In het stadsblad kregen we zelfs een heel aritkel met mijzelf in de hoofdrol. Lees hier het artikel digitaal: https://www.apeldoornsstadsblad.nl/nieuws/algemeen/947885/verdriet-achterlaten-op-de-alpe-d-huez-mijn-moeder-is-er-nog-en-d

Wat nou storm Dennis!?

Er was veel wind, kans op regen viel mee dus het perfecte recept voor een goede training voor Alpe d’HuZes. Eerst naar Arnhem op visite en toen terug gegaan over de Posbank. Blij dat ik gegaan ben, amper regen gehad en het was lekker uitwaaien. Soms ben je te bang! 😝💪🏻

 

Gimsel de Groenterij verkoopt mijn verjaardagskalenders

Ik ben trots en blij om te kunnen melden dat Gimsel de Groenterij in Apeldoorn mijn kalenders op de toonbank hebben staan en voor mij verkopen. De verjaardagskalenders kosten €9,95 waarvan er €9,- naar het goededoel kan gaan. Ze zitten gevestigd aan de Koninginnelaan 79-B in Apeldoorn. De kalenders zijn nog steeds te bestellen via mijn website: www.robbieveldwijk.nl/verjaardagskalenders/.

Opzoek naar hoogtemeters in Bad Bentheim

In het teken van het Alpe d'HuZes avontuur ben ik met het gezin een midweek op vakantie geweest. We zijn zo bij Bad Bentheim uitgekomen en moest de fiets natuurlijk achterop! Bij aankomst was het weer al goed, dus gelijk na het uitladen op de fiets gesprongen om de omgeving alvast wat te verkennen. Die maandag, dinsdag en donderdag heb ik mooie routes gereden waarbij ik opzoek ben gegaan naar de hoogtemeters.

 

 

 

Geïnterviewd door RTV-Apeldoorn

Zaterdag 25 januari zijn wij als team geintervieuwd door RTV-Apeldoorn. Maandagavond 27 januari wordt het uitgezonden tijdens het nieuws. De omroep gaat ons de komende maanden volgen. Zodat we een extra podium hebben om onze acties te delen met de mensen in Gemeente Apeldoorn. Zo steunen zij ook onze actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek naar kanker.

2020 met valse start begonnen...

Ben 2020 met een valse start begonnen. Ging ziek het nieuwe jaar in en daarmee blijven kwakkelen tot een paar dagen geleden. Niet handig met Alpe d'HuZes die op de planning staat dit jaar, dus had daar flink de balen van. Ik hoop dat ik voor de rest van het jaar mijn 'zieke' dagen heb gehad en mij vanaf nu volop kan focussen op de Alpe d'Huez 4 juni 2020.

Dacht vandaag eens kijken waar ik op dit moment sta na bijna een maand lang niet gefietst te hebben. 22 december was alweer mijn laatste rit en die voelde echt heel erg goed. Ondanks dat ik niet ontevreden ben over de afgelegde afstand vandaag, merkte ik wel dat ik ingeleverd heb en het me meer moeite kost (is ook niet zo gek). Nu kramp in mijn bovenbenen, maar verder prima. Hopelijk snel weer terug op het oude niveau en er overheen...

Statiegeldactie Albert Heijn Presikhaaf brengt €207,40 op

De maand december van 2019 heeft Albert Heijn Presikhaaf een statiegeldactie voor mij gehouden. De bonnetjes konden een maand lang ingeleverd worden en de opbrengst hiervan gaat naar Alpe d'HuZes. Vandaag heb ik tehoren gekregen welk bedrag daarmee is opgehaald, wel €207,40!!!

50% van mijn financiële doel gehaald!

Via deze weg wil ik alle donateurs en sponsors bedanken, want dankzij jullie zit ik al op 50% van mijn financiële doel! Ik wil €5000,- (of meer) ophalen voor Alpe d'HuZes en dit kan ik niet zonder jullie. Er staan nog wat acties op het programma. De eerste €2500,- is binnen! Op naar de volgende €2500,-!

Op dit moment loopt de verjaardagskalender actie nog, met mijn eigen fotografie kalenders. En dankzij sponsor editoo kan ik deze kalenders aanbieden voor de speciale prijs van € 9,95, waarvan er € 9,- gaat naar de KWF Kankerbestrijding! www.robbieveldwijk.nl/verjaardagskalenders/ 

Thomassentransport is shirtsponsor van team La Vie

Ook Thomassentansport is, met een fantastische donatie van €500,-, shirtsponsor geworden van team La Vie. Naast alle lossen donaties zijn deze sprongen erg lekker in ons doel om zoveel mogelijk geld op te halen naar meer onderzoek naar kanker.

Thomassenstransport
Thomassen b.v. zorgt ervoor dat uw producten beschikbaar zijn waar en wanneer u wilt. Via ons transparante track & trace systeem kunt u uw lading eenvoudig volgen. Het geautomatiseerde plansysteem wordt beheerd door onze zeer ervaren planners die met hun kennis de juiste finishing touch aan onze planningen weten te geven. 

Verjaardagskalender 'Macro Mania' voor Alpe d'HuZes

Vergeet geen verjaardag meer met deze mooie verjaardagskalender; de kleintjes ter wereld maar dan in het groot ‘Macro Mania’. Januari 2015 heb ik mijn eerste expositie gehouden in de hoofdbibliotheek van CODA Apeldoorn. Deze expositie is de basis voor de kalender geworden. Met aanvulling van nieuw werk wil ik met deze foto’s laten zien hoe mooi de kleine insecten kunnen zijn.

Dankzij editoo kan ik deze kalenders aanbieden voor de speciale prijs van € 9,95, waarvan er € 9,- gaat naar de KWF Kankerbestrijding! www.robbieveldwijk.nl/verjaardagskalenders/ 

Verjaardagskalender 'De vier seizoenen' voor Alpe d'HuZes

Vergeet geen verjaardag meer met deze mooie verjaardagskalender; landschappen van Nederlandse bodem ‘De vier seizoenen’. Elke maand heeft een mooie landschapsfoto passend bij dat moment van het jaar. Speciaal voor deze kalender heb ik twaalf landschapsfoto’s uit mijn fotoarchief geselecteerd. Op een enkele na zijn de foto’s gemaakt in Apeldoorn en omgeving, mijn achtertuin.

Dankzij editoo kan ik deze kalenders aanbieden voor de speciale prijs van € 9,95, waarvan er € 9,- gaat naar de KWF Kankerbestrijding! www.robbieveldwijk.nl/verjaardagskalenders/ 

Ritje over de Posbank voor hoogtemeters

Van het weekend weer een ronde gemaakt over de Posbank. Het was fantastisch weer, dat maakt het trainen zeer aangenaam. Zoals te zien is op mijn strava activiteit ging het erg goed. Op veel segmenten van de route heb ik PR's gereden. Het voelde ook erg goed, de trainingen beginnen zijn vruchten af te werpen. 

In de zoektocht naar organisaties die shirtsponsor willen worden van team La Vie heb ik van Centric twee fietsshirts gekregen. Sponsoren konden ze me niet, maar zo'n fietsshirt is ook erg leuk!

Editoo is shirtsponsor van team La Vie!

Naast alle donaties die gedaan zijn hebben we onze eerste shirtsponsor gevonden in het bedrijf Editoo. De sponsoring voor ons team is weer een extra duwtje in de rug om die berg op. En nog belangrijker een mooie bijdrage aan meer onderzoek naar kanker. Als dank voor de donatie komt het logo van Editoo op onze polo's, jassen en Alpe d'HuZes fietsshirt te staan. Editoo, bedankt!

Editoo
"Onze missie? Heel Nederland blij maken met een blad of boekje. Inmiddels zijn we partner voor ruim 1500 bedrijven en verenigingen die periodiek hun eigen magazine of clubblad maken bij editoo, dus we zijn aardig op weg. Daarnaast kun je nu ook bij ons terecht voor leuke fotoboekjes en kalenders, het professioneel printen van je scriptie en ander digitaal drukwerk."

De eerste Alpe d'HuZes-dag in Nijkerk

Zondag 17 november is team La Via afgereden naar Nijkerk om de sfeer te proeven van dat wat komen gaat. De verschillende sprekers tijdens de aftrap hebben ons een goed beeld gegeven wat de berg is en hoe het er daar aantoe gaat.

De kleding hebben we alvast gepast dus die is besteld en daarnaast hebben we twee workshops gevolgd. We hebben veel inspiratie opgedaan en zijn nog gemotiveerder om zowel ons sportieve als financiele doel te halen!

Hoogte meters maken op de Posbank

Het is maar goed dat Alpe d'HuZes nog even op zich laat wachten... Vanmiddag als training naar de Posbank op de veluwe gereden. Het viel me erg zwaar! Kortom ruimte voor verbetering en gelukkig hebben we daar nog ruim 200 dagen voor. Ik laat me niet uit het veld slaan!

Posters en flyers ter ondersteuning van mijn actie

Ter ondersteuning van mijn actie om zoveel mogelijk geld op te halen heb ik posters en flyers gemaakt. Vandaag zijn deze gedrukt bij www.editoo.nl. Ze zijn erg mooi geworden al zeg ik het zelf. Nu is het zaak dat ik mooie plekken ga vinden waar ik deze posters op mag gaan hangen. Ik wil op deze manier nog meer mensen bereiken en aandacht vragen voor mijn actie.

Met de neus op de feiten gedrukt...

Na het delen van mijn eerste training op Facebook ben ik in contact gekomen met Pauline Heinen van Medicod. Ze heeft me uitgenodigd om eens bij haar langs te komen en te praten over mijn voeding. Dit in combinatie met mijn doel om zes keer de Alpe D'HuZes te beklimmen volgend jaar.

Om dit doel te gaan halen ga ik trainen, om die trainingen zinvol te laten zijn moet ik goed op mijn voeding letten. Ik weet van mezelf dat ik een lekkerbek ben en dat mijn eetpatroon verreweg van perfect is! Daarvoor vind ik het snacken en snoepen gewoon te lekker.

Dat ik met de neus op de feiten gedrukt zou worden wist ik. Maar hoe mijn lichaam er fysiek voorstaat ben ik wel van geschrokken. Alleen al door het beantwoorden simpele vragen over mijn voeding. Dat voeding zoveel effect heeft op sommige dingen weet je wel, maar open je je ogen pas als je de cijfers ziet.

Dat de test zegt dat ik een lichaam van een 19 jarige heb klinkt leuk. Maar is voor mij totaal niet goed, dat moet dus hoger. Het aantal calorieën die ik tot mij zou moeten nemen haal ik niet. En de hoeveelheid die ik zou moeten binnenkrijgen op een sportdag bij lange na niet. Ik weet nog niet precies hoe en wat, maar mijn basisvoeding moet anders! En niet alleen voor Alpe D'HuZes...

Eerste training op Alpe d’Posbank

Afgelopen weekend ‘officieel’ mijn eerste kilometers gemaakt als training voor de beklimming van de Alpe d’Huez volgend jaar. Eén keer de berg beklimmen is al een hele prestatie op zich. Toch heb ik mijzelf het sportieve doel opgelegd om het zes keer te gaan proberen.

In mijn omgeving verklaren ze me voor gek of waarschuwen me dat dat echt wel heel erg zwaar is. Ze hebben natuurlijk ook gelijk. Maar toch werken die woorden alleen nog maar extra motiverend! Ja het zal heel erg zwaar zijn. Maar toch wil ik het proberen.

Via sociale media, Strava en andere gesprekken heb ik verschillende tips gekregen om mijn trainingen vorm te geven. Zo ga ik vanaf nu regelmatig de Posbank opzoeken bij Rheden. Het zal niet te vergelijken zijn met Alpe d’Huez, maar goed. Hoogte meters rijden is beter dan trainen op vlak terrein. Zo ben ik afgelopen zondag voor het eerst die kant op gereden en dat was echt leuk! 

Thank you to my Sponsors

20

Richard van der Westen

5

Anonymous

9

A Vd Helm

Goed bezig!

26

Ton Windhouwer

26

Anonymous

20

Carlijn Blom

Toi toi toi!! Topper

10

Evelien Korlaar

Super bedankt voor het ontwerp van de posters! En succes met de voorbereidingen en zie je op de berg!!

10

Lientje Buitenhuis

Succes! Wim en Lientje Buitenhuis

50

Robbie Veldwijk

20

Natalie Hanneszen

Succes mannen, jullie kunnen het, trots op jullie!

106

Anonymous

Super mooi wat je gaat doen!

500

Veldhuis Media bv

Heel veel succes bij deze uitdaging

26

Mike en Suus Reep

Robbie, je bent een topper. Maak er een bijzondere ervaring van met elkaar.

10

Maurice Ebbing

Bedankt voor de posters en suc6 op de App Groetjes Maurice en Britt

50

Herman Onrust

Indrukwekkend wat en hoe je de Robbie's 12u challenge hebt georganiseerd. Nu rest alleen nog het trappen. Eindeloos trappen... Maar we gaan je die denkbeeldige berg op helpen. Zet m op morgen. No worries, alleen genieten. En namens heel veel mensen bedankt voor al het geld dat je bij elkaar brengt!!

20

Gerard en Debby

Robbie super bedankt voor het maken van onze posters. Ze zijn super gaaf! Groetjes Gerard en Debby

301

BONI Supermarkt Apeldoorn

26

De Worstjesdief

ha Robbie! Grote bewondering voor jouw initiatieven en hoe herkenbaar jouw machteloosheid tijdens de ziekte van moeder Marion en andere dierbaren. Van het allergrootste belang bij het behalen van de zes keer op-en-neer is jouw geestelijke en fysieke gesteldheid wat allemaal nauw samenhangt met het juiste voedingspatroon. Toen ik las dat het hier bij jou nog wat aan schortte voelde ik me gelijk enorm schuldig hieraan. Ik sponsor jou dus voor de Alpe d'Huzes maar hier zit ook een fiks bedrag in verwerkt voor alle worstjes die ik ooit van je gestolen heb. Zet 'm op vriend, ik heb jou leren kennen als een doorzetter dus dit gaat zeker lukken!

15

Marleen

Heeel veel Succes!!!!

26

Vincent Van den Haak

GoGoGo

5

Arjan De Jong

Heel veel succes !!!

26

Melinda Ter Braack

Succes en geniet ervan!

10

Boris Hendriks

Succes Robbie

34

KV Apeldoorn A1

Wij van KV Apeldoorn A1 wensen je heel veel succes 👍🏽💪🏽

10

Susan Hardeman

Zet 'm op!!

500

Robbie Veldwijk

2

Robert Nijhof

Alle kleine beetjes helpen! Succes Robbie

5

Anonymous

26

Ineke Krijt

Robbie veel succes en dat je maar veel donaties mag binnenhalen.

26

Nienke Scheltens

Succes robbie!! Je bent een held!

66

Janneke Roeten

Veel mooie kilometers gewenst!

100

Cor

Hey Robbie, Veel succes! Je kan het!

15

Fam Dorland

Supergoed van je! Succes op naar de 6x, je kunt het!!!!

25

Dieuwertje Bax

Lieve Rob! Zo goed dat het eindelijk staat te gebeuren! X

10

Anonymous

25

Henk Lubberding

Succes Robbie. Knap dat je dit doet Ik ben mede redactielid van het Kerkblad Prisma

106

Ron en Marion

Eindelijk gaat het gebeuren , succes jongen!

26

Tinus Werven

11

Miriam

Heel veel succes, topper!

30

Patrick Veldwijk

Succes voor dit goede doel en geniet van deze mooie belevenis

10

Anonymous

Goed bezig Robbie! Geert

56

cloudmotion BV

10

Fam. Veeneman

Succes!

10

Robbie Veldwijk

Samen tegen kanker!

15

Rick Aan t Goor

Goodluck!

20

Fam Rouwenhorst

5

Berby

Goed bezig Robbie!

15

Robbie Veldwijk

10

Liset Veerman

Succes!

10

Anonymous

Top dat.je ons wilt helpen met een poster

20

Jaap en The Rouwenhorst

Succes J&T

106

Janneke Roeten-de Zoete

Heel veel succes Robbie. Heel mooi jouw inzet.

50

Dennis De Groot

1

Roos ter Horst

Super gaaf van dat je dit gaat doen! Ik wil jou en dit natuurlijk dit goede doel wel steunen!

25

Marion Veldwijk

Veel succes van Elles en Harry!

26

Ab Bouhof

Heel veel succes Robbie. Goed getraind dus het gaat je lukken.

20

Anonymous

15

Robbie Veldwijk

26

Bart Hoogendoorn

26

Brenda

Succes!

10

Vieve Goessens

Wat ben je toch een mega held Robbie! Deze ziekte doet veel te veel mensen veel te veel pijn. Bedankt dat je dit wil doen! Succes topper!!

5

Jasmijn Raaijman

Heel veel succes!

10

Anonymous

56

MHJ Grob

Wij wensen je heel veel succes, geweldig dat je dit gaat doen.

26

Harry Van Milligen

Je bent een topper. De eerste zes uur gingen je makkelijk af💪👍

26

Bart Hovens

Robbie, heel veel respect voor jou deelnamen. Ik heb er de volste vertrouwen in dat jij de top gaat halen. Veel succes met de trainingen. Toi toi toi!

10

Robbie Veldwijk

5

Anonymous

Zet hem op!

50

Betty de Graaff

Hej Robbie Succes! Gaaf dat je dit doe! Groetjes, Betty (Mama van Elske)

10

Loes Hertgers

Succes nogmaals en fijne dagen

25

Kevin Jansen

Zet hem op, krijg je weer een kudo 😉

20

Joke en Gerrit Hendriks

Wat ben je toch een topper... heel veel succes bij het trainen en st taks die berg op te gaan.... respect

70

Albert Heijn Beekbergen

26

Anonymous

Hoi Robbie, wij wensen je heel veel succes met deze actie!! Groeten van Erick, Carolien en Louise

50

Robbie Veldwijk

10

Erna Buitenhuis

Succes Wim en Erna

315

Robbie Veldwijk

15

Anne Spreij

Heel veel succes topper! 💪🏼🚴🏻‍♂️

24

elske en wilbert

sponsoring van je 12 uur fietsen. wat een prestatie! petje af :)

25

Piet Bresser

Succes Robbie

66

Anonymous

Zet ‘m op Robbie!!

10

René Vetter

Succes!

8

Emily Van Beek

Heel veel succes! En dat jullie maar veel geld mogen ophalen! Groetjes Emily, Dennis en Brian

26

Dieuwertje Bax

Super goed, Rob!!!

175

Anonymous

14

Bianca en René Bouwmeester

Super!! Robbie!! Heel veel suc6 en wij gaan jou via Facebook volgen. 👍💪

3

Anna Rebel

Zet ‘m op! Voor mijn mamma en alle anderen.

10

Marieke van Lankvelt-Langohr

Succes!

26

Tinus Werven

Robbie, Sterkte en succes gewenst met de Alpdues

106

Marion Veldwijk

Succes van omi!

10

Sebastiaan Leurs

Bedankt voor het maken van mijn flyer! Heel veel succes met alles en tot op de berg! 👍🏻

10

Anonymous

200

Veldhuis Media bv

26

Riëtte van Rooij

Succes Robbie, Hoop dat je rustig en gestaag de berg op kunt fietsen. Respect voor jouw doorzettingsvermogen en Marketing. Zet 'm op!

5

Anonymous

Voor 2 mooie stekjes. M en N

25

Elles en Harry

56

Andrea & Nils

Succes, Robbie! Gaat je zeker lukken!!

10

Maarten Krabbendam

Heel veel succes kerel. Ik ben elke keer weer oprecht geïntrigeerd door je enthousiasme! Fijne dagen gewenst voor jou en je gezin!!

10

Jacqueline Maus

Heel veel sterkte, succes en geluk🍀 je kunt het 💪

10

Raoul Groen

Succes Robbie!

10

Nico Portier

15

Michèlle Burgers-Jansen

Succes man! Mooi initiatief

50

Peter Witterholt

succes en voorzichtig aan Robbie.

5

Tiemen Ruiter

26

Anonymous

Hoi Robbie, Ik zag je actie voorbij komen op Linkedin. Wat een goed idee om flyers te laten drukken, en wat een mooi ontwerp! Zou ik je idee mogen gebruiken voor mijn eigen actie? Als tegenprestatie steun ik bij deze je actie ook! Groeten, Steyn

10

Brenda

Succes morgen!

15

Paola

30

Anonymous

Alsnog gefeliciteerd! En zet hem op!

10

Ria Veldwijk

Zet 'm op!

26

Eelke en Lieuwe Blokker

Zet ‘m op!!!

10

Harm en Monique Greveling

Succes met de voorbereiding en veel plezier en sterkte tijdens Alpe d’HuZes.

10

Hans Hemmers

Dag Robbie, Veel succes en sterkte gewenst. Graag dragen we als Prisma-redactie ons steentje bij.

26

Jan Bomhof

Succes!

33

Anonymous

Mooie prestatie. Fantastisch spandoek in de tuin!

61

Anita Bozelie

Hoi Robbie, Fijne feestdagen! Heb er een eind bedrag van gemaakt. Groetjes Anita

106

wilbert en Elske Smeerdijk

Succes!!

10

Nicolette Verdugt

Heel veel succes op 3 juni!

106

Annelies Veldwijk

Je kunt het lieverd ik geloof in jou! Topper ben je!

30

Erik

Succes met de Alpe

20

Floris

Veel succes Robbie.

10

Loes / klaas

Succes Robbie. Jij kan dit!!!

26

Nienke Scheltens

Succes je bent een topper!!

50

Klusbedrijf Schroen

Hé Robbie, bedankt voor de visite kaartjes. zet hem op bij de Alpe d’Huzes

26

Harm Greveling

Ik weet persoonlijk hoe het is om meer dan 12 uur op het zadel te zitten, dan is het inderdaad “ de laatste loodjes wegen het zwaarst “. Maar jij hebt het geflikt op 3 juni en daar hoort natuurlijk een felicitatie bij, daarom deze donatie. Knap om te zien hoe jij iedere keer weer manieren ziet om geld in te zamelen voor het goede doel!

10

VAN WIJNGAADEN GROOTHANDEL

629

Albert Heijn Presikhaaf

26

Jeannette de Graaf

Respect

10

Annet Brom

Hallo Robbie Van Annelies gehoord dat je hieraan mee doet. Heel veel succes!!!!! Groet Annet Brom

26

Albert Kulk

Bikkel

60

michiel Vermeer

Succes man. Echt respect, zelfs al kom je maar 1x boven

100

Auto Koldewijn

Veel succes!!!

15

Eline Weenink

Mijn oma ligt op het moment in een hospice door uitgezaaide longkanker. Je probeert er te zijn en zo vaak mogelijk langs te komen en te genieten. Zo fijn dat jij opstaat en door middel van fietsen al zo veel hebt ingezameld!! Heel veel succes dit jaar Robbie 💪🏼

10

Wilma Liefers

Succes!!!

20

Charlotte Lina

Hup Robbie hup, pedal it out! Je kan dit topper!

10

Suzanne Schriever

Zoals afgesproken😉 Super knap dat je dit aan gaat!

1.070

Robbie Veldwijk

15

Laura Van raaij

Bedankt voor het maken van mijn flyer! Veel succes nog met trainen en tot op de berg!

10

Pascal & Suzanne

Succes Robbie, echt een actie voor jou! Het gaat je lukken!

26

Judith Rabeling (collega Annelies)

Heel veel succes!

220

Jumbo van de Bunt

Emballage JUmbo

26

Erick Wijngaards

goed en leuk dat je meedoet! succes!!!

10

Anne-Carien KleinJan

Succes! Mooie actie.

16

Anonymous

6x hoeft niet hoor. Kijk maar wat je kunt en geniet!

10

Anonymous

Succes!

26

Sabina Heijink

Top dat je dit doet. Heel veel succes!! Henri & Sabina

5

Anonymous

10

Charlie Hendriks

Zet hem op💪🏻

10

Anonymous

Robbie, alvast bedankt voor het helpen met de mooie poster. En op de berg krijg je dat biertje💪

10

Marga Kluft

You can do it! Succes!

250

Robbie Veldwijk

208

Robbie Veldwijk

797

Robbie Veldwijk

25

Bertus en Helma

Heel veel succ6

20

Annelies Crum

Succes!

500

DHL Parcel the Netherlands

Heel veel succes met dit mooie en uitdagende initiatief ook namens de terminal Arnhem!

31

Robbie Veldwijk

105

Albert Heijn Eglantier

56

Ralph

Hup!

26

Jaimy Menzing

75

Omi

Goed dat je dit gaat doen!

26

Michelle De Groot

Super, you can do it!!

26

Martijn, Jenna en Boris

50

Jan en Door Snijder

Veel succes jongen!

26

Yvonne Diepens

Succes met fietsen. Goed van je dat je dit doet.

26

Jan Hoogendoorn

Succes Robbie, groetjes Jan en Joke

250

Leo van Snippenburg

Succes man, laat je niet gek maken. Gewoon genieten van de trainingen en de grote dag!

20

Hans en mia schriever en oma Schriever

10

Gérard De Quinze

26

lauryn en Sophia van Gerrevink

Good luck!!

10

Nielke

26

cirkel der natuur

Voor mijn grote bikkel , een zus !!

10

Britt Ebbing

5

Dominique Schouwstra

Zet m op tijger! 😽

35

Luc Rigter

Succes!

Show more