Ad den Elzen

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

36.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

De eerste km's zijn gemaakt

Eindelijk is het zover. Altijd al gezegd, ik zou graag een keer mee doen aan Alpe D'huzes. Echter is het er nooit van gekomen. Er zijn altijd redenen om het niet te doen, nu dacht ik: DOEN! Joep, een ervaringsdeskundige met de tocht, benaderde mij. Naast mij had hij mij broer Mark gevraagd. Ook onze vader heeft helaas ook met kanker te maken gekregen. Hij heeft de behandeling voor de kanker nooit mogen afmaken, mede veroorzaakt door zijn andere lichamelijke klachten. Daarnaast is een goede vriend van mij, Jimmy Berbee, overleden aan de gevolgen van kanker. Met hen in mijn gedachten leek het mij mooi een keer mee te doen aan de Alpe en geld in te zamelen voor KWF.

Mijn eerste doel in oktober was stapje voor stapje af te vallen en daarnaast de conditie op peil te houden. Mede door een buikgriep ben ik inmiddels ruim 2 kilo kwijt. Ook heb ik in de 1e maand ruim 250KM gefietst en gewandeld en is de conditie dik in orde. 

Ook de maand november is sportief begonnen. Op de beachracer 50KM over het strand van duindamseslag naar Scheveningen.  Met het liedje van Boudewijn de Groot Jimmy (hoe sterk ik de eenzame fietser, die kromgebogen over zijn fiets, tegen de wind. Zichzelf een weg baant), in mijn hoofd volle bak tegen de wind (windkracht 5 à 6 ). Ook het feit dat mijn voorwiel langzaam leeg liep hielp niet mee. Het werd een zware training. Maar zware training is goede training, en ook hier gold: opgeven was geen optie.

My activity tracking

448
kms

Thank you to my supporters

10

Bob En Daphne

Succes!

26

Ad Elzen

My Activity: Fietsen