Alpe d'iederal

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

16885.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

10489

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Alpe d'iederal doet mee aan Alpe d’HuZes om te laten zien dat solidariteit en compassie geen loze woorden zijn. We brengen ze in praktijk op een manier die bij ons past: door te fietsen.

We willen kankerpatiënten een hart onder de riem steken: we leven met jullie mee en doen wat we kunnen om deze zieke de wereld uit te helpen. We geloven erin dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

Wil jij ons steunen? Dat vinden we geweldig!
Alvast onze hartelijke dank.

Team Updates

Tour d'IederAlp op 14 en 15 mei

Op 14 en 15 mei rijden we de Tour d’IederAlp, de generale repetitie voor de Alpe d’HuZes. Steun ons en sponsor de teamleden van Alpe d’Iederal. Heb je een racefiets of een andere fiets waarmee je gemiddeld minimaal 25 km/h kan trappen, fiets dan zelf een etappe mee in de Tour d’IederAlp en laat je sponsoren. Fietshelm verplicht!

Etappes

De Tour d’IederAlp kent de volgende etappes:


14 mei

Proloog: Groningen - Assen (27 km) 9:00 – 10:15

1e Etappe: Assen - Emmen (37 km) 10:30 – 12:00

2e Etappe: Emmen - Klazienaveen (12 km) 12:15 - 12:45

3e Etappe: Klazienaveen - Hengelo (67 km) 14:00 – 16:45

4e Etappe: Hengelo - Lonneker (14 km) 17:00 – 18:00


15 mei

5e Etappe: Enschede - Winterswijk (43 km) 9:30 – 11:45

6e Etappe: Winterswijk - Arnhem (80 km) 13:00 – 17:00


Wil je meefietsen? Neem dan contact op met een van de teamleden!

Trainen in tijden van Corona

“Ik gun iedereen een behandeling die werkt”

Onze kapper had het al eens gezegd: “Die moedervlek op uw kruin moet u in de gaten houden”. Vanaf dat moment hielden mijn vrouw en ik de plek in de gaten. Toen ik er september 2018 een bultje voelde, ging ik naar de huisarts. “Laten we voor de zekerheid een biopt afnemen”, stelde ze voor.

Na een week belde ze: “Het is een melanoom, ik heb u direct aangemeld bij de dermatoloog.” Die verwees me de volgende dag meteen door naar het melanoomcentrum van het ziekenhuis, vanwege de dikte van het melanoom. Toen kwam ik in een mallemolen van medische onderzoeken terecht, met onder andere een PET-CT-scan van mijn hele lichaam. Inmiddels hadden we gelezen dat een melanoom met die dikte gemakkelijk uitzaait naar organen en dat de vooruitzichten dan slecht zijn.

“Ik heb goed nieuws, er zijn geen uitzaaiingen”, zei de chirurg een week later. Ik was zo opgelucht, dat ik haar bijna spontaan omhelsde. Wel moest de melanoom en twee centimeter huid daar omheen voor de zekerheid worden weggenomen. De wond werd gedicht met donorhuid van mijn heup.

Na de operatie in oktober 2018 kon ik snel weer aan het werk. Ik had goede hoop dat alles achter de rug was.

Helaas voelde ik in januari 2019 dat een lymfeklier in mijn hals wat groter was. Ik wist eigenlijk direct dat het mis was. Bij de eerstvolgende standaardcontrole bleek dat inderdaad het geval te zijn. Er werd een biopt afgenomen. Na een week kregen we de bevestiging: een uitzaaiing in die lymfeklier. De behandeling zou een volledige halsklierdissectie zijn (wegnemen van alle lymfeklieren aan één zijde van de hals), aangevuld met immuuntherapie en eventueel radiotherapie. Daarmee zou de kans op terugkeer van de ziekte gereduceerd worden.

Een zeer deskundige kennis, zelf arts, overtuigde mij ervan een second opinion te vragen bij het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. Ik zou daar mogelijk mee kunnen doen aan een interessant wetenschappelijk onderzoek, het zogenoemde PRADO-onderzoek (ook wel neo-Opacin). Ze onderzoeken of de inzet van immuuntherapie vóór het operatief wegnemen van een uitzaaiing effectiever is dan immuuntherapie ná de operatie. En of de immuuntherapie veilig kan worden toegepast. Bovendien onderzoeken ze of kan worden volstaan met het wegnemen van één klier of enkele klieren in plaats van een volledige lymfeklierdissectie. Na wikken en wegen (er zijn ook ernstige bijwerkingen mogelijk) hebben mijn vrouw en ik besloten aan dat onderzoek deel te nemen. Ik voldeed gelukkig aan alle toelatingsvoorwaarden.

Ik kreeg per infuus twee kuren immuuntherapie. Enkele weken na het eerste infuus voelde ik al dat de lymfeklier kleiner werd. Dat proces zette zich door na het tweede infuus. Ik durfde het anderen niet te vertellen, bang om valse hoop te wekken. Pas toen het in het ziekenhuis bevestigd werd, heb ik het anderen verteld. Vervolgens werd die ene lymfeklier verwijderd. En een week later was er geweldig nieuws: in de klier bleken geen vitale kankercellen meer te zitten! We waren heel, heel dankbaar en opgelucht natuurlijk! De bijwerkingen heb ik voor lief genomen (een vorm van longontsteking en volledig uitvallen van de schildklier).

Ik krijg nu elke 3 maanden een CT-scan en een echo en tussendoor wordt mijn huid ook gecontroleerd. Naar ik begrijp is in een eerdere groep van 65 proefpersonen bij wie de onderzochte therapie net zoals bij mij werkte en wie men anderhalf jaar heeft kunnen volgen, bij één proefpersoon (2%) de ziekte teruggekomen. Dat is een zeer laag percentage, maar ik denk ook: “Je zult die ene maar zijn”…

Enkele maanden terug sprak ik in een wachtkamer van het ziekenhuis een vrouw die ook melanoomkanker had, maar met uitzaaiingen naar organen. Bij haar werkte immuuntherapie helaas niet en is er dus een groot risico dat zij hieraan komt te overlijden. Waarom de immuuntherapie bij de één wel en bij de ander niet werkt? Ook daar doet het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis onderzoek naar. Zulke onderzoeken, waar vele onderzoekers aan werken, kosten vele miljoenen euro’s. Wat gun ik anderen met deze ziekte dat ook zij een medische behandeling kunnen krijgen die werkt. Daarom vind ik het zo geweldig dat Team d’ iederal meedoet aan Alped’Huzes en daarmee geld inzamelt dat nog meer onderzoek mogelijk maakt. Daaraan draag ik ook graag een financieel steentje bij.

Eric-Jan Willekers 

 

 

Een van onze sponsors: iederal

Of ze ons zouden willen sponsoren, vroegen we aan de mensen van iederal. Daar hoefden ze niet lang over na te denken. Natuurlijk wilden ze dat. Want iederal zet zich in om waarden als verbondenheid, compassie, solidariteit en verantwoordelijkheid in de samenleving te versterken.

Ze doen dat door events te organiseren op gebied van zingeving. iederal wil mensen uitdagen met een frisse blik hun denken, waarden en handelen onder de loep te nemen. Eens anders te kijken. Zich te verdiepen en te verbinden.

Het motto van iederal is: “Ontmoet anderen, ontdek jezelf”. Dat gaan we doen! Wij van Team d’iederal gaan heel veel anderen ontmoeten op Alpe d’Huez en ontdekken hoeveel hoogtemeters je kan verorberen als je een passie hebt voor een gezamenlijk doel: kanker de wereld uit.  

iederal, dank je wel!

www.iederal.nl

Al een halve Alpe d’Huez bedwongen

Op 20 december hebben we de eerste gezamenlijke fietstraining gedaan! Bijna 500 hoogtemeters voor degenen die wat langer konden blijven. Da's toch al bijna een halve Alpe d'Huez... 

Genoeg goede voornemens voor 2020 dus, want de meesten van ons willen die berg wel vaker dan één keer bedwingen. 

Daarnaast hebben we besproken hoe we ons streefbedrag kunnen bereiken. In ieder geval worden we gesponsord door iederal.

Op deze pagina lees je binnenkort meer over hoe we ervoor staan. Dus hou hem in de gaten!

Op de foto de Alpe d’iederal teamleden v.l.n.r.: Bertus IJdens, Sigrid Winters-Schindler, Ralph Koenis, Mark Winters, Friso Wobben, Guido Slot (niet op de foto: Erik Botter, Theo van Foeken)

Thank you to our Sponsors

25

Irene C. Tel

Mark ook dit jaar wens ik je heel veel succes met het fietsen voor dit goede doel.

10

Jolanda Kengen

Heel veel succes en goed initiatief. Een goede bijdrage aan onderzoek om kanker te genezen.

5

Atousa Van Beek

Super dat je hieraan meedoet! Mooi doel en ik en alle andere toekomstige artsen zijn maar wat blij met jullie steun :). Heel BRC is trots op je <3 Alvast veel succes!

10

Floortje Praamstra

Zet um op!

10

Gert En Margreet

Heel veel succes op de Alpe d'Huez!

66

Alex En Herma De Jong

Theo, Succes met deze uitdaging, we staan achter je!!

10

Bert Tobben

Wens jou veel succes met deze mooie actie

26

Henk Zantingh

succes

15

Emy Brekvelf

Heel veel succes Erik! Mooi initiatief 💪🏻

10

Frank Pietersen

66

Veronique Dercksen

Hi Bertus, Heel veel succes 2 juni@ Alpe d'Huzes. We gaan duimen dat het ideaal fietsweer is en jullie vaak de klim omhoog mogen maken. Veel plezier op die mooie en emotionele dag! Gr Huub en Veronique Pien en Merle Dercksen

26

Rob & Erica Van Den Ham

Heel veel Suc6 Bertus, Rob van den Ham Winterswijk

25

Inge En Mathijs

Veel succes Eric!

15

Dirk Peter

Succes, Mark!

10

Helien Jonkers

Hallo Guido, Heel veel succes!

26

Anonymous

100

Jeff Van Riel

Succes lieverd!

20

Eduard En Yvonne Botter

Lieve Erik, geweldig dat je dit doet. Zet hem op met al die andere Toppers. In gedachten fietsen we mee voor dit mooie doel.

50

Familie Lippinkhof

Mooi initiatief, veel succes met alle voorbereidingen en het evenement zelf

10

Lucinda Jolink

Heel veel succes, topper!!!!!

26

Wim Horsthuis

Dat ga je redden

10

Anonymous

Supertof Theo dat jij dit doet! Alle vertrouwen in je dat het gaat lukken.

8

Els Jumelet

Theo wat stoer dat je deze uitdaging aan gaat. Heb je een klein bedrag gesponsord Wens je heel veel succes en we gaan je volgen.

106

Albert Jan Scheffer

Zet'm op Friso!

36

Bert En Marijke De Jong

Succes, Bertus, het gaat zeker goed.

20

Frank Schepel

Netjes Mark, dat je voor een 2e keer mee gaat doen. Eigenlijk bijzaak maar ergens hoop ik voor je dat je dit keer die 6 keer omhoog gaat halen.

56

Cecilie & Leonoor

Hey oom Erik, leuk dat je zo ver gaat fietsen! Wel minimaal 6x die berg op hè?! Succes!

90

Sangamam

Top Theo, zet hem op.. inderdaad, begin met de Kauberg

25

Guus Winters

Wensen jullie allen veel succes en onvergetelijke dagen

10

Annet Leissner

Succes kanjer!

66

Anonymous

10

Pieter Kist

Jij liever dan ik. Steile bergen. Maar daarom dan ook de donaties natuurlijk!

15

Agnes Schilder

Succes!!!!

10

Guido Slot

Succes met trainen!

10

Anonymous

26

Irma Van Der Puijl-wobben

Veel succes met je inspanning. Samen sterker verder!

10

Nick Pelgrim

Succes Theo!!

30

Marc En Annemiek

15

Anonymous

Veel succes en veel plezier met je beklimmingen.

16

Anonymous

20

Rosa

30

Arman Romasi

500

Bert Vennik

Knap hoor, hoe jij je hiervoor inzet! Veel succes.

50

Roland En Ilaniek

Zet hem op! Je kunt het!!!

66

Dianne Smeets

Top dat je er weer voor gaat, Mark! Heel veel succes! Groeten, Dianne

26

Manfred Lück

Prachtig initiatief Bertus! Jullie zijn hoe het ook afloopt Winnaars!

15

Ingrid Vermeulen

Succes met het volgen van je droom!

26

Janine Grievink

10

Hans O

Omhoog knallen topper. Je bent net Sagan!

10

Tom Heerkes

66

Florentijn, Julius, Rutger, Sofie En Thijs

Lieve Opa/Pap, Wat bijzonder dat je dit gaat doen, voor zo'n geweldig bedrag de berg op mag fietsen en daarmee je bijdrage kunt leveren. We zijn ontzettend trots op je! Geniet van de ervaring en het moment! Pas wel een beetje op en jaag die ou... eh ervaren motor, niet teveel over de toeren. Liefs ons, Florentijn, Julius, Rutger, Sofie en Thijs

26

Evert Salverda

Heel veel succes my friend: do kinst it.

26

Frans Noordam

Zet hem op Mark! Groet Tineke & Frans

26

Susanne Jacobs

Zet ‘m op morgen! Hoe het ook gaat morgen: vol bewondering dat je deze uitdaging aangaat!

10

Wim Van De Rhee

Veel succes.

250

Milo Van Der Kruis

Succes Mark!

26

Janet Middeljans

10

Erwin Meester

👍🏻👍🏻

20

Sophie Braun

Echt heel dapper van je eer! Je kunt dit!

56

Guido Slot

26

Alexander Tuinstra

Wij gunnen je een mooie belevenis voor dit goede doel!

50

Theo Foeken

26

Martha

Go Ralph. Respect dat je je hiervoor inzet

15

Herre Laan

10

Anonymous

Heel veel succes Theo.

26

André Blok

Je bent een topper, Mark. Prachtig doel. Je gaat het redden.

100

Bertus Ijdens

10

Anonymous

16

Dave Langers

Succes en fiets ze daaro!

10

Monique Sellink

EI-DE-LIJK !!! You go Theo, suc6

10

Nico Essing

111

Erik Botter

Graag zet ik zelf de eerste stap!

10

Gerrie Zwols

26

Manfred Lück

Blijven geloven dat het kan. Zetten dus hoger in!

66

Vivande Pronk

Geweldig dat je meedoet en dat je je hiervoor wil inzetten, Sigrid.

50

Elise En Bertus

Geweldig dat je meedoet Theo. We gaan er een topervaring van maken

10

Ineke Zandvliet

Zet 'm op!!!

1.88k

New Nexus

26

Theo Foeken

75

Care & Quality Institute

Hi Guido, Zet ‘m op! Opgeven is geen optie! Hartelijke groet Hanneke

26

Henri Stephan

10

Kim Baks

Top Theo! Heel veel succes!

50

Robert Berg

Succes Theo!

10

Karin Bras

Veel succes met alle voorbereidingen!

10

Marloes

Topper!! Succes!

5

S P

26

Anonymous

Go for it, Ralph. Goede actie! Succes met trainen!

20

Anonymous

15

Pieter Meindertsma

💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

106

Anonymous

Bewonder je dat je weer Alp gaat lopen succes

30

Dennis Balkema

Wat een topprestatie! Derde keer naar boven, daar heb ik graag €10 per keer voor over.

15

Stefan Slagter

Succes jongen. Mooi doel en uitdaging!

15

Erik Nijenhuis

Veel succes, Theo :-)

26

Kars Slot

Heel veel succes Bertus! Met hartelijke groet, Astrid & Kars

11

Ton Pansters

Good luck Friso on this sportive event with this double meaning! GrtZ. Ton ( Pansters - Colleague of your Father )

10

Piotr Jadkowski

Heel veel suc6 Erik!!! mvg Piotr

81

Anonymous

Nog € 500,- te gaan. Veel plezier en succes!!! Groet Vincent (buurman en collega van Mark)

21

Sebastiaan Den Bak

26

Dirk Peter Fledderus

Wat goed dat je weer gaat klimmen voor het goede doel. Succes met trainen. En het feit dat je weer meedoet zegt me meer dan het aantal keren dat je de top bereikt.....

15

Tore Tielemans

Ontzettend veel succes met de verdere voorbereiding en vergeet vooral niet te "genieten" op de Alp! Hoe gek dat ook moge klinken...

10

Tea Nieborg

Zet m op Sigrid!!

10

Anonymous

Succes Theo!

26

Wim Schreurs

Heel veel succes!

50

Erik Van Der Goot

Veel succes, Bertus.

10

Anonymous

Veel suc6!

35

Anonymous

50

Inge Kranenburg

Succes met de voorbereiding en de uitvoering. En of je het nou 6 keer doet of niet: chapeau!

66

Marty Dijkstra

Veel suc6 Friso!

25

Henk Te Selle

Theo, heel veel succes gewenst.

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Guido. Onze bijdrage vanuit besparing op kerstkaarten

50

Hanami

26

Nywedoub Consultancy

Succes en ook veel plezier!

10

Ingeborg Vermeer

Heel veel succes!

10

Robert

Heel veel succes! Mooi dat je dit doet.

26

Rene Koenis

En nu voor het echie, je kan het nu beter

75

Irene

Sigrid en Mark, heel veel succes!!!

2

Anonymous

We fietsen morgen samen

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Mark. Onze bijdrage middels besparing op kerstkaarten

10

Paulien Adema

Heel veel succes gewenst !

10

Anonymous

Veel succes!

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Friso. Bijdrage middels besparing op kerstkaarten:-)

26

K.a. Overbosch-huisman

Zet 'm op

26

Bart En Jenneke Peschier

Lieve Ralph, Wij vinden het geweldig wat je doet! Liefs, Bart en Jen

25

Irene Tel

Succes Erik met het meedoen van de Alpe d’Huzes!!!

15

Rutger Roffel

66

Jan En Annet Kwakkel

Prachtig initiatief. Veel succes en vooral ook plezier bij trainen en het fietsen op de Alpe.

26

Martin De Boer

Succes Mark! Je kunt het!

10

Ejc Hillen

Succes met je streven! Go for it!

26

Geertje Smit Ijdens

Veel succes,broer!!

10

Natascha Donkers

Succes!!

5

Jacky Koppelman

Heel veel succes Theo. Top dat je dit doet. Groetjes

25

Anonymous

Omdat deze renners afkomstig zijn uit de twee mooiste districten van het land/de wereld.

10

Anonymous

Ontzettend gaaf Sigrid! Ik wens je heel veel succes! Aline Hoeve

10

Juliette

70

Vrienden Tonckenshuys

Heel veel succes namens de Vrienden Tonckenshuys

26

Daniel Hondebrink

Wat super dat je dit doet Erik, heel veel succes!

10

Rueben Lagas

Succes Friso!

26

Arend Schonewille

30

Ineke Bakker-zaal

106

Arie De Vries

Je kunt alleen maar winnen…!

84

Albert Wiegman

Niet alleen mooi dat je die 84 km wilt gaan fietsen, maar ook fantastisch wat daar allemaal in de voorbereiding bij komt kijken, Bertus. Indrukwekkend en hopelijk voor jullie als team ook inspirerend. Veel succes en groet, Bert

10

Hans En Benita

Heel veel succes!

20

Willie En Wim De Vries

Mooi doel om voor te fietsen. Het lukt je wel want jij bent een power man. Succes.

56

Friso Wobben

26

René Jagers

25

Rudy Brons

Heel veel succes Theo, zet hem op!! gr Rudy

18

Michel Wang

Topper! Je kunt het! Prachtig voorbeeld van vitaliteit! Mijn steun hebt je!

15

Anonymous

Succes Erik 💪🏻💪🏻

26

Jan Westendorp

Bewondering, succes Bertus en met inachtneming waar je voor gaat fietsen : GENIET !!!

36

Daphne Van Der Waard

Succes, bedankt dat je je zo inzet voor t goede doel en daarom sponsor ik weer!

25

Edwin Van Weert

Succes Ralph met de training en heb straks ook vooral veel plezier dus door de pijn heen!

15

Marije

Veel succes en wat goed dat je dit doet!

26

Tineke Huls En Han Numan

50

Femke Hemelrijk

26

Folkert En Orny Huiszoon

Top dat je mee doet, zet hem op.

10

Alexander Mol

Prachtig initiatief Erik. Go ho go

65

Anonymous

10

Netty Bakker

Het is een prachtig initiatief en een geweldige ervaring. Heel veel succes!!

25

Nadia Wobben

Hey Friso hier een bijdrage van mij voor het goede doel... wens je veel suc6 als je de berg opgaat.. heb je het zwaar denk waar je het voor doet... Suc6 topper xxx

10

Merlijn Zuiderwijk

Mooi initiatief, veel succes!

10

Monique Sellink

Goed bezig Theo!!!

26

Greet Afink-lanting

Succes Mark.

26

Menno Jansen

Goed bezig Erik! Volgend jaar als voorbereiding de zeven voor leven?

15

Roelie Jassies

26

Anonymous

Succes

26

Jasper Cords

Succes topper! Respect dat je dit doet!

100

Anonymous

26

Marja Bakker

Bertus, we wensen je een goede voorbereiding en heel veel succes, top dat je dit gaat doen, ondanks je overvolle agenda, groeten Gert en Marja Bakker

66

Monique En Kees Van Strien

Geweldig Bertus. Het doel, de weg, dat je het doet, dat je het kan en dat we mee mogen doen.

26

Ilona En François Ruiter

Wensen het hele team veel succes, ondersteunen dit graag

50

Marlies Van Den Heuvel

Super tof pa dat je dit doet. Trots op jou!

26

Anonymous

26

Rob Van Den Ham

Zet hem op Bertus, je kan het.

66

Lotte En Rik

Nog een duwtje.... 😊

26

Anonymous

Heel veel succes!

10

Martijn Reemst

Succes met trainen én natuurlijk op de dag zelf!

66

Anonymous

Wat geweldig mooi doel en super dat je dat gaat doen. Wil je graag steunen!

26

Koert Thalen

Heel veel succes Erik, mooi dat jij mee doet!

100

Willem En Jacqueline

Heel veel succes, het gaat je lukken👍

66

Duif

Succes!

50

Sandra Crooij

Succes Theo, geweldig dat je dit doet!

50

Michel Post

Heel veel succes!! Bijzondere actie.

26

Marion De Graaf

Succes met deze uitdaging

10

Greetje B.

Erik, veel succes en sterkte!

26

Erwin Meester-smedes

Zet m op Sieg💪🏻 Mooi dat je dit doet!

10

Guido Slot

Succes met trainen!

26

Cor En Tineke Van Ginkel

Mooi, gaat vast weer lukken

10

Ramon Scholten

Succes Theo.

50

Anonymous

Bertus, zoals beloofd onze steun! Pieter en Annemarieke

56

Matha Marketing

Succes met jouw road to support, mijn steun heb je!

10

Hilda En Ars

Zet m op Friso!, groet, Ars en Hilda

26

Hans Mentink

Heel veel succes Ralph!

26

Sis Huiskamp

Go go Theo!

106

Henk-jan

26

Wouter Keus

Veel succes!

66

Anonymous

Echt super dat je je hiervoor, samen met het team, inzet. Veel succes. Niek Mater

15

Annie

You can do it 💪🏻💪🏻 Hoop dag onze hardloopochtenden ook bijdragen aan een extra goede voorbereiding

26

Atsje Hania

Top Friso, dat je dit doet ! Dit is een eerste bijdrage. 🚴🏻‍♂️

15

Bianca De Kooter

Succes met elkaar 👊!

20

Wim Schreurs

Heel veel succes!

10

Sandra Rouwhorst

Succes Theo 💪

26

Susanne

Heel veel succes straks op de berg en sterkte bij alle trainingen!

10

Mark

Heel veel succes! Je kan het (ook wel 2x)!

66

Comment Bv

Hi Theo je mag trots op jezelf zijn. Twee jaar lang moeten wachten en trainen maar nu is het zo ver. Zet hem op he. Groet Henk

26

Femke Buist

Succes Theo!!!

100

Willem En Jacqueline Bodenhausen

Heel veel succes.🇳🇱👍

106

Anonymous

5

Paulien Kochl

Succes met de voorbereidingen Theo!!

106

Anonymous

26

Orny & Folkert Huiszoon

Zet hem op, Succes

26

Fred & Ron Hofman

Succes Mark. Mooi doel en uitdaging!

17

Anonymous

Super klimmer en wat goed dat je dit hebt gedaan. Gefeliciteerd en nog een kleine extra bijdrage van ons. evert

10

Frans Prins

Succes theo en ook bedankt voor jouw donatie

20

Sibren Wobben

Zet hem op broer!

5

Meghan Gielingh

Go Ralph!

10

Wendy De Roos

Theo!!zet hem op!!!

26

Theo Foeken

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Sigrid. Onze bijdrage vanuit besparing kerstkaarten

15

Yvonne

Succes met de voorbereidingen en natuurlijk in juni als je de berg op gaat!

10

Hilde Gels

10

Annie Koldeweid

Heel veel succes 🍀

26

Wouter

Mooie actie, Mark! Heel veel succes gewenst.

66

Mariëlle Visser

Zet ‘m op lieve Erik!!!

26

Norbert En Annemarie Ploeger

Zet hem op Mark! Respect dat jullie dit doen. X

10

Silke Hoekstra

Succes Erik!

10

Rob Willems

Heel veel succes!

30

Hilbert

Goed bezig!

50

Dorien De Wit

Zet m op Ralph!

26

Ad

Prachtige actie Ralph. Ik wens je alle succes straks met fietsen alsook met de sponsering.

10

Rob Willems

Heel veel succes!

26

Niels Oosterhoff

Prachtig doel, Erik! Zet hem op!

20

Anonymous

Top actie; veel succes!

100

Dominikees Holding Bv

Goed bezig Erik! Ik stap ook zo op de fiets en zal je met telepathie proberen te ondersteunen :-)

10

Harma Dragt

Heel veel succes en ik hoop dat er nog veel euro’s volgen.

21

Theo Foeken

5

Anonymous

Veel succes!

66

Dick Krabshuis

Je hebt nog een jaar extra om te trainen voor minimaal 6x

10

Mark

Super dat we in 2020 samen die berg op gaan fietsen. Dit is de eerste van hopelijk veel bijdragen aan dit mooie doel!

10

Tea Nieborg

Zet m op, Erik!!

20

Marielle Visser

Heel veel succes en zet 'm op!!

26

Lauren Bullens

Goed werk Theo! Zet 'm op!

66

Wim Van Der Rijt

Succes en veel plezier. Prachtige ervaring

26

Vincent Van Reenen

Succes! 💪

66

Anonymous

26

Wendy Bunk

Zoals gezegd, super tot dat je dit gaat doen! Respect!

50

Rob Vinke

Succes voor het behalen van het mooie doel

26

Ralph Van Raaij

66

Marieke

Zet hem op Mark!

50

Ria Zuidema

66

Anonymous

Jouw inzet en onze donatie maken het leven van K-patienten mooier en mogelijk beter en langer leefbaar.

10

Anita

Veel succes

25

Anonymous

Zet m op Mark!

16

Tymen Steur

Heel veel succes in de voorbereiding en bij de uiteindelijke beklimming(en). Knap om iets te doen waarvan je dacht dat het niets voor jou was 💪🏻.

5

Arnold Vinke

succes samen

10

Bernice Gabriel

Succes Theo!

5

Ellen La Brijn

Succes!!

26

Ben Van Der Weide

Veel succes, we volgen je. Hgr. Ben en Marijke

26

Waa Janssen

1.000

Anonymous

Hoe mooi is het de dingen te doen die je raken...... Prachtig dat je je passie voor fietsen nu inzet voor dit mooie doel. Succes!

36

Willem En Jacqueline Bodenhausen

Heel veel succes.

106

Hans Leeflang

Kanjers, heel veel plezier en succes gewenst bij jullie uitdaging voor een super goed doel!

26

Jinny Bouwer

Guido, geweldig dat je deze uitdaging aangaat. succes met de training en straks op de berg. zet em op

25

Fam. A. Kamping

heel veel succes en we hebben alle vertrouwen

10

Mark & Sigrid

Theo, we gaan er een mooi avontuur van maken! Fijn dat je alsnog met ons mee kan doen! Groet en tot snel, Mark & Sigrid

26

Annette Den Held

10

Erwin Meester

👍🏻👍🏻

50

Theo Foeken

10

Hanneke Nienhuis

35

Marion Van Foeken

Succes!

20

Frederique Lopez

Bonne courage!!

20

J.a Meijnen

Theo veel succes het gaat jou zeker lukken

50

Willem En Jacqueline Bodenhausen

Succes.

20

Johanna Hoogendam

Zet ‘m op!

26

Anonymous

Ik vind het super dat je het doet ...we gaan je volgen ! Zet m op 😘😘😘

26

Jan Samberg

20

Patricia Hofs

Heel veel succes Ralph, maar met jouw doorzettingsvermogen komt het vast en zeker goed. Opgeven is geen optie ;)

26

Cora Bangma

Heel veel succes, ook namens Ronald

26

Dineke Koopman

10

Sibren Wobben

Nog even vol houden!!! ;D

10

Anonymous

30

Emile Veldkamp

Erik, heel veel suc6 ! Ik zie je daar misschien nog wel ! Groet Emile

66

Jo De Wit

Veel succes Ralph!

10

Guido Slot

Succes met trainen!

10

Anonymous

Top Sigrid!

26

Ina & Johan

Hé topper! Super veel plezier en succes met deze prachtige actie!!

10

Anonymous

Super dat je weer de Alp opgaat. Veel succes!! Hartelijke groet, Harma Haak

50

Jet & George

Veel succes en plezier Ralph! Top dat je dit doet!

10

Norbert

Go for it Ralph 💪!!

10

Anonymous

Top Theo dat je dit doet. Alvast heel veel suc6 en plezier tijdens de trainingen.

10

Anonymous

10

Tea Nieborg

Geweldig, Sigrid...zet m op!!

26

Jop Van Dusseldorp

Super-man!

26

Gert En Marja Bakker

Heel veel succes, gaat vast lukken!

16

Tymen Steur

Heel veel succes in de voorbereiding en ook tijdens het evenement. Volgens mij zit 6x beklimmen wel in jouw benen.

10

Guido Slot

Succes met trainen!

20

Mark Vos

Uiteraard eerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en daarnaast heel veel succes bij de trainingen en uiteindelijk met het beklimmen van Alpe d'Huez. Top!

50

Anonymous

200

Anonymous

300

Anonymous

50

Anonymous

15

Theo Foeken

50

Edwin Van Weert

Heel veel succes maar heb vooral plezier om dit doel voor jezelf te halen! Lieve groet Edwin & Monique

26

Esther De Vries

Heel veel succes oom. Gaat zeker lukken.

500

Ruurd Blijdorp (ac Plus)

Zet hem op!

15

Anonymous

Top gedaan!

16

Diana Van Vliet

Hoi Friso Ik vind het super stoer van je,en wens je heel veel succes. Groetjes Diana

10

Meghan Gielingh

Trots op je!

10

Bas.

kanjer.

10

Peter Vochteloo

Prachtig dat jullie dit doen, helaas noodzakelijk. Veel succes en probeer er toch ook van te genieten.

15

Jan-chris En Anne Roeterdink

🍀

66

Margriet

Mark, je blijft jezelf maar overtreffen en dat je dat telkens weer inzet voor een ander blijft inspireren. Lieve groeten, Margriet & Daniël

26

Peter Vaartjes

Succes Botter!

90

Freek Slot

Wij steunen je van harte bij deze activiteit! Gr. Pa en Ma

50

K Geerts

Mark, succes!

10

Ali Van Der Wei

Succes Bertus, ik ben in 2016 als supporter meegeweest fantastische ervaring de saamhorigheid van alle mensen daar geweldig

15

Priscilla Horsman

Enorm veel succes topper!

26

Anneke En Jeroen Elfrink Busscher

Wat goed zeg! Heel veel succes!

26

Esther De Vogel

Met dit doel voor ogen ga jij de top bereiken! Zet m op topper!

15

Herman En Fini Timmers.

Wij wensen je heel veel suc6.

10

G. Petter

Goed bezig Ralph

67

Menno Kooreman

15

Chris Prins

Succes man!! Doe je best, en vooral.. blaas jezelf niet op:)

26

Gerry En Anja

Succes Guido 💪🏼💪🏼💪🏼

26

Ben

Succes! Eerste 3km niet te hard van start gaan.

26

Cees Barth

Schitterend initiatief Bertus, heel veel succes en je hebt al gewonnen.

15

Theo Smits

26

Jan Kwakkel

10

Anonymous

26

Boaz Polderman

Zet hem op!

10

Anonymous

66

Bouke Goedhart

26

Auke Vogelzang

Succes Erik!

26

Piet Van Der Slot

Succes Mark. Laten ze snel een medicijn vinden tegen deze verschrikkelijke ziekte. Ook mijn moeder is zoals zo veel mensen veel te jong overleden aan kanker.

15

Anonymous

30

Guus Winters

Alle lof voor je inzet Zijn trots op jullie

10

Bob Klein Gunnewiek

Theo heel veel succes!! Prachtig dat je dit doet!! Zet hem op!

60

Chirurgen Skb Chirurgen Skb

Heel veel succes!

25

Willem En Jacqueline Bodenhausen

Zet hem op en succes

50

Hans En Truus Otten

Een TOPprestatie en heel veel succes.

20

Laurens Van Druten

Heel veel succes

65

André En Regina

Heel veel succes jongens en meisje!

15

Theo Foeken

20

Romy Slagter

Trots! Zo goed dat je dit doet.

50

Jasper Van Diest

Topper, prachtig dat je dit gaat doen!

20

Jorrit Van Der Velden

Goede actie Bertus! Succes!

10

Peter

Suc6 met de zes!

10

Anita Titarsole

Zet hem op Theo....

55

Eduard En Yvonne Botter

We vonden de getalcombinatie 5 x 11 passend bij jouw doel. Veel succes. Liefs papa en mama.

10

Leonie Elferink

Heel veel succes Theo! Prachtig evenement voor een heel goed doel!

26

Anonymous

Heel veel succes broer❤

15

Melissa Van Den Bovenkamp

Hi Friso & team, Heel veel succes!

26

Ruben Petri

Zet em om kerel!

50

Marianne En Gerard Van Den Hooff

klasse!

26

R Huiszoon

super dat je dit wil doen en de uitdaging aangaat. Heel veel succes en blijf vooral overeind! X

25

Jan Van Huizen

Zet'm op Je kunt het

20

Christine Van Ens Van Ens

26

Marieke Ploegh

Heel veel succes Mark en Sigrid, mooi dat jullie je hiervoor met zoveel passie inzetten. Dat steun ik graag!

20

Joop En Marjon Ten Dolle

Heel veel succes Theo, we geloven in je!!! 💪🏻💪🏻 Joop en Marjon

15

Femke Winkel

50

Truus En Hans Otten

Topprestatie, Theo. Wij wensen jou veel sterkte en succes.

10

Willemijn Tilman

Super goed dat je dit doet Erik! Heel veel succes!!

30

Vivian

10

Anonymous

26

Frits Keus

Fantastisch dat je dit doet. Heel veel succes.

26

Edith Braakman

Wat een goed doel! Ik weet wat het is om een partner te verliezen aan deze verschrikkelijke ziekte, daarom sponsor ik je graag

26

Cora Keus-veltman

Heel veel succes!!!

5

Janna De Wit

66

Rob & Erica

Top Theo ! Eerst voor het goede doel 3X de Mont Ventoux gedaan en nu deze klim.

10

Steven Groen

10

Kim Tingen

Heel veel succes!

26

Pippa Van Den Berg

26

Martin Van Den Heuvel

Goed bezig, mooi doel en heel belangrijk om te steunen!

150

Anonymous

Een mooi doel waarvoor veel inzet en volharding nodig is. Dat geldt voor jouw sportieve ambitie alsook voor het onderzoek dat nodig is om deze ziekte onder controle te krijgen of uit te bannen.

36

Paul En Jacky Oostrom

Fantastisch dat je dit doet, Bertus! Zet ‘m op!

50

Jeroen Smit

Succes! En top dat jullie dit doen.

10

Anonymous

26

Dirk Vaessen

We inspireren elkaar vriend!

20

Janet De Boer

Succes

26

Anda Tiemersma

Geweldig, dat je doen wilt en kunt.

106

Gezinshuis Stellaluna

Omhoog ermee !

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Erik. Bijdrage door besparing kerstkaarten:-)

26

Ben Van Der Weide

Grandioos dat je dit gaat doen. Mijn volle support heb je

10

Bas Blanken

Succes Botter!!

106

Lenneke De Wit

Jij bent de beste, minimaal 3x toch? Kus!

16

Thijs Ijdens

Nog een klein duwtje in de rug Mark! Bijzonder dat jullie dit doen en geniet van je tocht!

26

Hotze

Go go Mark! Dans de berg omhoog!

20

Ad De Haan

50

Rene Tip

Veel succes

5

Max Kamperman

106

Mrk Film

Lekker bezig Erik!! Zet ‘m op! Groet team MRK!

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Ralph. Bijdrage vanuit kerstkaartenbesparing :-)

15

Dini Veldhuis

Hoi Theo, heel veel succes, respect 💪

26

Roelof Roo

Veel succes Erik!

26

Hilde Oostrom

26

Halbe

Super Mark dat je d’r weer voor gaat en inzet voor dit doel! Die zes keer gaan zeker lukken en heel veel plezier en succes voor jouw en je team.

10

Anonymous

100

Anonymous

succes

66

Pieter Van Der Woude

Tot dat je dit doet! Mooi doel! Succes!!

26

Diana Schell

Heel veel succes

50

Twee Supporters.

Geweldig dat je dit doet!

250

Anonymous

10

Myrthe Koenis

Heel veel succes broer, je kan dit!

50

Annemarieke En De De Lange Meelker

Zojuist je updates gelezen en voor ons is 1x omhoog al een prestatie dus doe wat je kunt maar laat je innerlijk kompas ook aan het woord 😊

20

Anonymous

50

Ron Rutherglen

Go Ralph

15

Anonymous

Succes Erik! Zet hem op!

26

Robert & Noëlle Nieuwenhuis

Heel veel succes Theo!

36

Anneke En Jan Velders

onze steun heb je: voor dit mooie doel 6x €6,-

26

Erwin Meester-smedes

Zet m op Mark💪🏻 Mooi dat je dit doet!

50

Arjan Kluin

66

Lotte En Rik

Ook omdat 66 bijzonder voor ons is ... :(

66

Kees Raadsveld

Succes ! Op naar een mooie ervaring en dito herinnering

50

Ronald Nienshui

26

Mike Slot

10

Kelly Hummelink

Theo heel veel succes ! Ik weet dat jij dit kan!!

5

Karin Gebbink

66

Achterhoeks Bachkoor

Met dank voor het maken van de foto's. Succes op de Alp

26

Anonymous

Succes Guido

50

Karniek Margos

Heel mooi initiatief!

30

Wouter, Maaike, Reinier En Quinten

Lekker gewerkt maat!

26

Erik Botter

Topper!

10

Janneke

You can do it Sigrid! Ik heb alle vertrouwen in jou na deze intensieve training.

25

Ans Bras

Succes met de voorbereidingen en gefeliciteerd met je verjaardag

50

Bart Koop

Heel veel succes gewenst!!

16

Thecla Goossens

Succes Mark! In 2017 verloor ik mijn broer, Marc, aan kanker. Fijn idee dat jij, met zo te horen dezelfde naam, voor dit goede doel fietst. Groet, Thecla

50

Marianne En Gerard Van Den Hooff

een goed doel heiligt een mooi middel - zet 'm op!

20

Maria Vording

bijdrage van Maria Vording en ze wenst je veel succes

50

Sander Boogaard

Heel veel succes! Mooi dat je dit doet. Laten we snel een keer samen fietsen als training;)

106

Anjès & Willem Vis Van Heemst

Of je het helemaal haalt of niet, je verdient het en krijgt het. Succes.

10

Anonymous

Succes, fantastisch dat je dit doet!

26

Fabian Schurink

Succes kerel!

26

Cees En Tineke Hartgers

Heel veel succes. Bertus je bent een kanjer

10

Arnoud Van Schaik

Veel succes!!

20

Elly Winters

Zet ‘m op - je kunt het!

106

Paul En Jacky Oostrom

Fantastisch dat je dit doet Ralph! Zet ‘m op!

26

Rebekka Van Der Werff

Sieg, ik heb er alle vertrouwen in dat je het kan. Zet hem op👍

26

Jan Wierenga

Topper, ik weet dat je het kunt, ga dit keer voor de 6 keer.

66

Lotte En Rik

We helpen je over de helft ...

15

Linda Gijsbers

26

Harma Prevoo

Trots op jou

26

Anonymous

10

Muriel Van Os

Zet hem op Theo!!! Je kunt het... :)

50

Anonymous

Heel veel succes Theo !!!!!!!!!!

26

Tymen Steur

Heel veel succes bij het trainen en de uitdaging!

100

Jacqueline En Willem

Heel veel succes naar de top.😘

50

Maroesjcha Bleijerveld-branderhorst

Bertus ik heb er alle vertrouwen in dat het jullie als team zeker gaat lukken. Alleen ga je mogelijk sneller, samen kom je verder. Lieve groet Maroesjcha Bleijerveld-Branderhorst

26

Janet Van Hoorn

Mooi initiatief Erik! Heel veel succes!

50

Paul Meijer

Erik, veel succes!

50

Sylvia Ringelink

Gaat je lukken !! Go For IT......

10

Yvonne Van Herpen

Heel veel succes !

66

Annet Brandsema

Theo, heel veel succes!! Respect voor je inzet voor dit goede doel!

30

Fam. Ewals-willekers

Wat goed! Heel veel succes!

30

Greet Boes-veltman

10

Louwes

Heel veel succes en zet hem op!

15

Femke Te Winkel

26

Joyce Van Wijk

26

Greet Afink-lanting

Zet hem op, Mark!

50

Milo Van Der Kruis

Succes Mark!

10

Mark

Mooi om samen op 4 juni 2020 die berg te beklimmen. Hier alvast een eerste bijdrage van teamgenoot Mark :-)

26

Pim Van Dijk

Hoi Sigrid, Super dat je hier aan meedoet. Veel succes!

26

Steumke Advies Bv

Succes

50

Chrisjaap Horst

20

Merlijn Zuiderwijk

Mooi initiatief Erik, zet hem op!

100

Marion Van Foeken

Heel veel succes gewenst

26

R&i Vallinga

Het gaat je lukken!

25

Marga Van Der Zwaag

Heel veel succes

10

Jan Nijenhuis

10

Anonymous

Hoi Guido, Heel veel succes.

10

Linda Rademaker

Veel succes! Maak het niet te gek, 1 keer fietsend of 6 keer of meer: geniet.

26

Tom, Merel, Daan, Friso En Julie

Succes Ralph!! Goed bezig!!

10

Frederik Heinen

Succes topper!

50

De Tuinruimer

Heel veel succes, Mark! Hartelijke groet, Jan en Carla

26

Koert Thalen

Heel veel succes Erik #goedbezig

26

Hennie Kuiper

Bertus veel suc6, we duimen voor je

500

Fit Professionals Of Finance

15

Elly Peters

Hey Friso, top dat je de uitdaging aangaat. Ik wens jou en je team heel veel succes!!!

66

John Van Driel

Wij rijden 2 juni in gedachten mee. En vergeet je bidon niet!

66

Lotte En Rik

Even een tussentijdse aanmoediging :)

26

Duco Boonstra

Veel succes Erik!

10

Edwin Posthumus

Veel suc6 en vooral veel plezier !! Gr Edwin

15

Guus Winters

Veel succes in juni (en ook nu al) samen met onze kids gr. Guus en Elly

26

G & M Van Den Hooff

Klasse, Friso - zet 'm op

50

Ineke Gerritse

Dag Bertus, ik vind het ontzettend stoer van je dat je dóet wat je al zo lang van plan was. Veel succes met het fietsen en geniet van alle momenten. We doen van harte deze donatie voor de waardevolle onderzoeken die kunnen plaatsvinden. Hartelijke groet van René en Ineke

26

Margriet Smitt

Wat een prachtig doel om mee bezig te zijn en wat goed dat je je wilt inspannen om dat te bereiken! Topper!

26

Tim Pels Rijcken

26

Jan En Anneke Slot

Hoi Guido, we weten dat je het kan, zet hem op, want je bent een SLOT!

26

Riet Stoter-huisman

20

Mark Vos

Uiteraard eerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en daarnaast heel veel succes bij de trainingen en uiteindelijk met het beklimmen van Alpe d'Huez. Dit jaar ga je zeker die zes halen!

10

Anonymous

50

Gea Wiegman

Respect, fantastisch doel om je voor in te spannen, veel succes.

26

Henri Stephan

26

Eveline

Topper!!! Veel plezier en yes you can :))

15

Arno Glashouwer

Succes Erik 💪🏻

10

Tea Nieborg

Zet m op, Mark!

106

Anonymous

10

Hennie Boertien

25

Manon Boschker

Succes!

12

Theo Foeken

26

Robin Potze

Succes Friso!

20

Geertje Greve

Succes allemaal

Show more