Alpe d'iederal

Alpe d'HuZes 2020

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Alpe d'iederal doet mee aan Alpe d’HuZes om te laten zien dat solidariteit en compassie geen loze woorden zijn. We brengen ze in praktijk op een manier die bij ons past: door te fietsen.

We willen kankerpatiënten een hart onder de riem steken: we leven met jullie mee en doen wat we kunnen om deze zieke de wereld uit te helpen. We geloven erin dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

Wil jij ons steunen? Dat vinden we geweldig!
Alvast onze hartelijke dank.

Team Updates

Trainen in tijden van Corona

“Ik gun iedereen een behandeling die werkt”

Onze kapper had het al eens gezegd: “Die moedervlek op uw kruin moet u in de gaten houden”. Vanaf dat moment hielden mijn vrouw en ik de plek in de gaten. Toen ik er september 2018 een bultje voelde, ging ik naar de huisarts. “Laten we voor de zekerheid een biopt afnemen”, stelde ze voor.

Na een week belde ze: “Het is een melanoom, ik heb u direct aangemeld bij de dermatoloog.” Die verwees me de volgende dag meteen door naar het melanoomcentrum van het ziekenhuis, vanwege de dikte van het melanoom. Toen kwam ik in een mallemolen van medische onderzoeken terecht, met onder andere een PET-CT-scan van mijn hele lichaam. Inmiddels hadden we gelezen dat een melanoom met die dikte gemakkelijk uitzaait naar organen en dat de vooruitzichten dan slecht zijn.

“Ik heb goed nieuws, er zijn geen uitzaaiingen”, zei de chirurg een week later. Ik was zo opgelucht, dat ik haar bijna spontaan omhelsde. Wel moest de melanoom en twee centimeter huid daar omheen voor de zekerheid worden weggenomen. De wond werd gedicht met donorhuid van mijn heup.

Na de operatie in oktober 2018 kon ik snel weer aan het werk. Ik had goede hoop dat alles achter de rug was.

Helaas voelde ik in januari 2019 dat een lymfeklier in mijn hals wat groter was. Ik wist eigenlijk direct dat het mis was. Bij de eerstvolgende standaardcontrole bleek dat inderdaad het geval te zijn. Er werd een biopt afgenomen. Na een week kregen we de bevestiging: een uitzaaiing in die lymfeklier. De behandeling zou een volledige halsklierdissectie zijn (wegnemen van alle lymfeklieren aan één zijde van de hals), aangevuld met immuuntherapie en eventueel radiotherapie. Daarmee zou de kans op terugkeer van de ziekte gereduceerd worden.

Een zeer deskundige kennis, zelf arts, overtuigde mij ervan een second opinion te vragen bij het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. Ik zou daar mogelijk mee kunnen doen aan een interessant wetenschappelijk onderzoek, het zogenoemde PRADO-onderzoek (ook wel neo-Opacin). Ze onderzoeken of de inzet van immuuntherapie vóór het operatief wegnemen van een uitzaaiing effectiever is dan immuuntherapie ná de operatie. En of de immuuntherapie veilig kan worden toegepast. Bovendien onderzoeken ze of kan worden volstaan met het wegnemen van één klier of enkele klieren in plaats van een volledige lymfeklierdissectie. Na wikken en wegen (er zijn ook ernstige bijwerkingen mogelijk) hebben mijn vrouw en ik besloten aan dat onderzoek deel te nemen. Ik voldeed gelukkig aan alle toelatingsvoorwaarden.

Ik kreeg per infuus twee kuren immuuntherapie. Enkele weken na het eerste infuus voelde ik al dat de lymfeklier kleiner werd. Dat proces zette zich door na het tweede infuus. Ik durfde het anderen niet te vertellen, bang om valse hoop te wekken. Pas toen het in het ziekenhuis bevestigd werd, heb ik het anderen verteld. Vervolgens werd die ene lymfeklier verwijderd. En een week later was er geweldig nieuws: in de klier bleken geen vitale kankercellen meer te zitten! We waren heel, heel dankbaar en opgelucht natuurlijk! De bijwerkingen heb ik voor lief genomen (een vorm van longontsteking en volledig uitvallen van de schildklier).

Ik krijg nu elke 3 maanden een CT-scan en een echo en tussendoor wordt mijn huid ook gecontroleerd. Naar ik begrijp is in een eerdere groep van 65 proefpersonen bij wie de onderzochte therapie net zoals bij mij werkte en wie men anderhalf jaar heeft kunnen volgen, bij één proefpersoon (2%) de ziekte teruggekomen. Dat is een zeer laag percentage, maar ik denk ook: “Je zult die ene maar zijn”…

Enkele maanden terug sprak ik in een wachtkamer van het ziekenhuis een vrouw die ook melanoomkanker had, maar met uitzaaiingen naar organen. Bij haar werkte immuuntherapie helaas niet en is er dus een groot risico dat zij hieraan komt te overlijden. Waarom de immuuntherapie bij de één wel en bij de ander niet werkt? Ook daar doet het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis onderzoek naar. Zulke onderzoeken, waar vele onderzoekers aan werken, kosten vele miljoenen euro’s. Wat gun ik anderen met deze ziekte dat ook zij een medische behandeling kunnen krijgen die werkt. Daarom vind ik het zo geweldig dat Team d’ iederal meedoet aan Alped’Huzes en daarmee geld inzamelt dat nog meer onderzoek mogelijk maakt. Daaraan draag ik ook graag een financieel steentje bij.

Eric-Jan Willekers 

 

 

Een van onze sponsors: iederal

Of ze ons zouden willen sponsoren, vroegen we aan de mensen van iederal. Daar hoefden ze niet lang over na te denken. Natuurlijk wilden ze dat. Want iederal zet zich in om waarden als verbondenheid, compassie, solidariteit en verantwoordelijkheid in de samenleving te versterken.

Ze doen dat door events te organiseren op gebied van zingeving. iederal wil mensen uitdagen met een frisse blik hun denken, waarden en handelen onder de loep te nemen. Eens anders te kijken. Zich te verdiepen en te verbinden.

Het motto van iederal is: “Ontmoet anderen, ontdek jezelf”. Dat gaan we doen! Wij van Team d’iederal gaan heel veel anderen ontmoeten op Alpe d’Huez en ontdekken hoeveel hoogtemeters je kan verorberen als je een passie hebt voor een gezamenlijk doel: kanker de wereld uit.  

iederal, dank je wel!

www.iederal.nl

Al een halve Alpe d’Huez bedwongen

Op 20 december hebben we de eerste gezamenlijke fietstraining gedaan! Bijna 500 hoogtemeters voor degenen die wat langer konden blijven. Da's toch al bijna een halve Alpe d'Huez... 

Genoeg goede voornemens voor 2020 dus, want de meesten van ons willen die berg wel vaker dan één keer bedwingen. 

Daarnaast hebben we besproken hoe we ons streefbedrag kunnen bereiken. In ieder geval worden we gesponsord door iederal.

Op deze pagina lees je binnenkort meer over hoe we ervoor staan. Dus hou hem in de gaten!

Op de foto de Alpe d’iederal teamleden v.l.n.r.: Bertus IJdens, Sigrid Winters-Schindler, Ralph Koenis, Mark Winters, Friso Wobben, Guido Slot (niet op de foto: Erik Botter, Theo van Foeken)

Thank you to our Sponsors

26

André Blok

Je bent een topper, Mark. Prachtig doel. Je gaat het redden.

66

Lotte En Rik

Ook omdat 66 bijzonder voor ons is ... :(

20

Rosa

10

Mark

Super dat we in 2020 samen die berg op gaan fietsen. Dit is de eerste van hopelijk veel bijdragen aan dit mooie doel!

66

Annet Brandsema

Theo, heel veel succes!! Respect voor je inzet voor dit goede doel!

10

Jolanda Kengen

Heel veel succes en goed initiatief. Een goede bijdrage aan onderzoek om kanker te genezen.

26

Marja Bakker

Bertus, we wensen je een goede voorbereiding en heel veel succes, top dat je dit gaat doen, ondanks je overvolle agenda, groeten Gert en Marja Bakker

10

G. Petter

Goed bezig Ralph

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Friso. Bijdrage middels besparing op kerstkaarten:-)

150

Irene

Veel succes!

55

Eduard En Yvonne Botter

We vonden de getalcombinatie 5 x 11 passend bij jouw doel. Veel succes. Liefs papa en mama.

10

Guido Slot

Succes met trainen!

26

Susanne

Heel veel succes straks op de berg en sterkte bij alle trainingen!

15

Annie Kats

10

Nico Essing

66

René Koenis

Ha Ralph je kan het.

26

Diana Schell

Heel veel succes

20

Elly Winters

Zet ‘m op - je kunt het!

26

Riet Stoter-huisman

16

Thecla Goossens

Succes Mark! In 2017 verloor ik mijn broer, Marc, aan kanker. Fijn idee dat jij, met zo te horen dezelfde naam, voor dit goede doel fietst. Groet, Thecla

26

Erik Botter

Topper!

106

Albert Jan Scheffer

Zet'm op Friso!

26

Gert-jan Dobben

26

Marieke Ploegh

Heel veel succes Mark en Sigrid, mooi dat jullie je hiervoor met zoveel passie inzetten. Dat steun ik graag!

36

Daphne Van Der Waard

Succes, bedankt dat je je zo inzet voor t goede doel en daarom sponsor ik weer!

10

Mark

Mooi om samen op 4 juni 2020 die berg te beklimmen. Hier alvast een eerste bijdrage van teamgenoot Mark :-)

5

Janna De Wit

150

Anonymous

Een mooi doel waarvoor veel inzet en volharding nodig is. Dat geldt voor jouw sportieve ambitie alsook voor het onderzoek dat nodig is om deze ziekte onder controle te krijgen of uit te bannen.

10

Guido Slot

Succes met trainen!

26

Annette Den Held

66

Lotte En Rik

Even een tussentijdse aanmoediging :)

26

Boaz Polderman

Zet hem op!

50

Inge Kranenburg

Succes met de voorbereiding en de uitvoering. En of je het nou 6 keer doet of niet: chapeau!

50

Sandra Crooij

Succes Theo, geweldig dat je dit doet!

1.88k

New Nexus

26

Anonymous

Succes Ralph! Gaaf dat je dit doet! Kristine Zwart

10

Lucinda Jolink

Heel veel succes, topper!!!!!

10

Meghan Gielingh

Trots op je!

10

Anonymous

Top Theo dat je dit doet. Alvast heel veel suc6 en plezier tijdens de trainingen.

15

Roelie Jassies

30

Hilbert

Goed bezig!

26

Esther De Vogel

Met dit doel voor ogen ga jij de top bereiken! Zet m op topper!

10

Hanneke Nienhuis

10

Anonymous

10

Robert

Heel veel succes! Mooi dat je dit doet.

10

Bert Tobben

Wens jou veel succes met deze mooie actie

10

Miranda Luttikholt

Je kunt het👍

26

Nywedoub Consultancy

Succes en ook veel plezier!

50

Theo Foeken

30

Fam. Ewals-willekers

Wat goed! Heel veel succes!

26

Tineke Huls En Han Numan

10

Monique Sellink

Goed bezig Theo!!!

10

Merel Garssen

Zet hem op!

10

Karel Van Der Leest

Tof dat je dit doet, succes man

15

Femke Te Winkel

10

Anonymous

26

Yvonne Mintjes

Zet op topper. Trots op je, nu al.

26

Janet Middeljans

26

Margriet Smitt

Wat een prachtig doel om mee bezig te zijn en wat goed dat je je wilt inspannen om dat te bereiken! Topper!

10

Ejc Hillen

Succes met je streven! Go for it!

26

Niels Oosterhoff

Prachtig doel, Erik! Zet hem op!

50

Chrisjaap Horst

10

Anonymous

15

Yvonne

Succes met de voorbereidingen en natuurlijk in juni als je de berg op gaat!

10

Guido Slot

Succes met trainen!

15

Theo Foeken

10

Mart Ten Barge

Theo! Succes, je kunt het!

20

Marleen Blikman

20

Gonda Huitema

Succes Mark!

50

Femke Hemelrijk

10

Gert En Margreet

Heel veel succes op de Alpe d'Huez!

50

Marianne En Gerard Van Den Hooff

klasse!

26

Jan Westendorp

Bewondering, succes Bertus en met inachtneming waar je voor gaat fietsen : GENIET !!!

10

Wim En Bep Van De Rhee

Steunen graag je doel en wensen jou / jullie veel succes.

15

Anonymous

Zet hem op, Sieg. Trots op jou! Xx

10

Sandra Rouwhorst

Succes Theo 💪

20

Sibren Wobben

Zet hem op broer!

20

Frank Schepel

Netjes Mark, dat je voor een 2e keer mee gaat doen. Eigenlijk bijzaak maar ergens hoop ik voor je dat je dit keer die 6 keer omhoog gaat halen.

50

Ineke Gerritse

Dag Bertus, ik vind het ontzettend stoer van je dat je dóet wat je al zo lang van plan was. Veel succes met het fietsen en geniet van alle momenten. We doen van harte deze donatie voor de waardevolle onderzoeken die kunnen plaatsvinden. Hartelijke groet van René en Ineke

26

Pippa Van Den Berg

10

Floortje Praamstra

Zet um op!

26

Hotze

Succes Sigrid!

26

Anonymous

Succes

10

Mark

Fantastisch vooruitzicht om samen met jou die berg te bedwingen! We gaan voor een mooie opbrengst tegen kanker.

21

Theo Foeken

26

Kars Slot

Heel veel succes Bertus! Met hartelijke groet, Astrid & Kars

56

Anonymous

Zet'm op

15

Agnes Schilder

Succes!!!!

50

Robert En Irma Bos

Succes stoere rijders

26

Fred & Ron Hofman

Succes Mark. Mooi doel en uitdaging!

10

Gert En Margreet

Succes!

26

Harma Prevoo

Trots op jou

26

Tim Pels Rijcken

16

Tymen Steur

Heel veel succes in de voorbereiding en ook tijdens het evenement. Volgens mij zit 6x beklimmen wel in jouw benen.

26

Ben

Succes! Eerste 3km niet te hard van start gaan.

20

H Kroezen

Veel succes voor het goede doel.

26

Theo Foeken

10

Marijke Peters

10

Thea Verhoeven

20

Maria Vording

bijdrage van Maria Vording en ze wenst je veel succes

500

Ruurd Blijdorp (ac Plus)

Zet hem op!

50

Hans En Truus Otten

Een TOPprestatie en heel veel succes.

10

Guido Slot

Succes met trainen!

100

Willem En Jacqueline

Heel veel succes, het gaat je lukken👍

10

Rob Willems

Heel veel succes!

26

Atsje Hania

Top Friso, dat je dit doet ! Dit is een eerste bijdrage. 🚴🏻‍♂️

15

Theo Foeken

20

Patricia Hofs

Heel veel succes Ralph, maar met jouw doorzettingsvermogen komt het vast en zeker goed. Opgeven is geen optie ;)

20

Karin Jagt

Succes topper je kunt het

10

Willemijn Tilman

Super goed dat je dit doet Erik! Heel veel succes!!

10

Hans En Benita

Heel veel succes!

5

Atousa Van Beek

Super dat je hieraan meedoet! Mooi doel en ik en alle andere toekomstige artsen zijn maar wat blij met jullie steun :). Heel BRC is trots op je <3 Alvast veel succes!

10

Jeannette Weerts

Veel succes!!

26

Jop Van Dusseldorp

Super-man!

26

K.a. Overbosch-huisman

Zet 'm op

10

Mark

Fantastisch vooruitzicht om samen met jou die berg te bedwingen! We gaan voor een mooie opbrengst tegen kanker.

26

Peter En Kirsten

Veel succes Team iederal!

36

Anneke En Jan Velders

onze steun heb je: voor dit mooie doel 6x €6,-

5

Paulien Kochl

Succes met de voorbereidingen Theo!!

56

Zus D :)

Topperrrrrrrr

106

Hans Leeflang

Kanjers, heel veel plezier en succes gewenst bij jullie uitdaging voor een super goed doel!

10

Louwes

Heel veel succes en zet hem op!

50

Sylvia Ringelink

Gaat je lukken !! Go For IT......

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Erik. Bijdrage door besparing kerstkaarten:-)

26

Theo Foeken

10

Anonymous

Hoi Guido, Heel veel succes.

66

Anonymous

Echt super dat je je hiervoor, samen met het team, inzet. Veel succes. Niek Mater

26

Anonymous

Ik vind het super dat je het doet ...we gaan je volgen ! Zet m op 😘😘😘

15

Annie

You can do it 💪🏻💪🏻 Hoop dag onze hardloopochtenden ook bijdragen aan een extra goede voorbereiding

66

Pieter Van Der Woude

Tot dat je dit doet! Mooi doel! Succes!!

126

Jeroen Van Der Pluijm

Top Mark dat je weer gaat. Ik doneer een euro per bocht (en ik ga er vanuit dat je wel zes keer haalt, je hebt tenslotte parcourskennis nu). Veel plezier met de voorbereiding.

10

Wim Van De Rhee

Veel succes.

50

Familie Lippinkhof

Mooi initiatief, veel succes met alle voorbereidingen en het evenement zelf

66

Alex En Herma De Jong

Theo, Succes met deze uitdaging, we staan achter je!!

10

Anonymous

Succes, fantastisch dat je dit doet!

26

Jan Wierenga

Topper, ik weet dat je het kunt, ga dit keer voor de 6 keer.

15

Ingrid Vermeulen

Succes met het volgen van je droom!

10

Erwin Meester

👍🏻👍🏻

10

Hilda En Ars

Zet m op Friso!, groet, Ars en Hilda

26

Folkert En Orny Huiszoon

Top dat je mee doet, zet hem op.

50

Willem De Jonge

Veel sterkte tijdens de Alpe d'HuZes!

66

Lotte En Rik

We helpen je over de helft ...

10

Arnoud Van Schaik

Veel succes!!

20

Christine Van Ens Van Ens

16

Anonymous

25

Nadia Wobben

Hey Friso hier een bijdrage van mij voor het goede doel... wens je veel suc6 als je de berg opgaat.. heb je het zwaar denk waar je het voor doet... Suc6 topper xxx

8

Els Jumelet

Theo wat stoer dat je deze uitdaging aan gaat. Heb je een klein bedrag gesponsord Wens je heel veel succes en we gaan je volgen.

26

Ben Van Der Weide

Grandioos dat je dit gaat doen. Mijn volle support heb je

20

Mark Vos

Uiteraard eerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en daarnaast heel veel succes bij de trainingen en uiteindelijk met het beklimmen van Alpe d'Huez. Dit jaar ga je zeker die zes halen!

26

Alexander Tuinstra

Wij gunnen je een mooie belevenis voor dit goede doel!

10

Karin Bras

Veel succes met alle voorbereidingen!

10

Anonymous

Veel suc6!

10

Kim Tingen

Heel veel succes!

36

Paul En Jacky Oostrom

Fantastisch dat je dit doet, Bertus! Zet ‘m op!

10

Anonymous

Heel veel succes Theo.

10

Hilde Gels

10

Anne In 't Veld

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Sigrid. Onze bijdrage vanuit besparing kerstkaarten

10

Guido Slot

Succes met trainen!

26

Frans Noordam

Zet hem op Mark! Groet Tineke & Frans

26

Janine Grievink

1.000

Anonymous

Hoe mooi is het de dingen te doen die je raken...... Prachtig dat je je passie voor fietsen nu inzet voor dit mooie doel. Succes!

26

Irma Van Der Puijl-wobben

Veel succes met je inspanning. Samen sterker verder!

66

Anonymous

Succes met de voorbereidingen Mark!

26

Koert Thalen

Heel veel succes Erik #goedbezig

12

Theo Foeken

10

Nick Pelgrim

Succes Theo!!

10

Frank Pietersen

100

Jacqueline En Willem

Heel veel succes naar de top.😘

26

Manfred Lück

Prachtig initiatief Bertus! Jullie zijn hoe het ook afloopt Winnaars!

26

Cees Barth

Schitterend initiatief Bertus, heel veel succes en je hebt al gewonnen.

26

Wim Schreurs

Heel veel succes!

26

Wouter Keus

Veel succes!

50

Sander Boogaard

Heel veel succes! Mooi dat je dit doet. Laten we snel een keer samen fietsen als training;)

90

Sangamam

Top Theo, zet hem op.. inderdaad, begin met de Kauberg

56

Friso Wobben

10

Natascha Donkers

Succes!!

111

Erik Botter

Graag zet ik zelf de eerste stap!

5

Alice Ter Bruggen

Succes topper.

20

Sophie Braun

Echt heel dapper van je eer! Je kunt dit!

16

Diana Van Vliet

Hoi Friso Ik vind het super stoer van je,en wens je heel veel succes. Groetjes Diana

66

Jan En Annet Kwakkel

Prachtig initiatief. Veel succes en vooral ook plezier bij trainen en het fietsen op de Alpe.

10

Patricia Van Der Slot

Zet hem op, Sieg XXX

26

Frits Keus

Fantastisch dat je dit doet. Heel veel succes.

26

Mike Slot

10

Anonymous

Super dat je weer de Alp opgaat. Veel succes!! Hartelijke groet, Harma Haak

10

John En Käthe Boshuis

Als het doorgaat, zijn wij er als vrijwilligers. Personenvervoer en vlagger

20

Ad De Haan

15

Willie De Vries

Het is voor een.goed doel, het lukt je wel.

26

Bob Van Den Berg

Bedenk dat het goed is om jezelf doelen te stellen, maar dat daarmee er ook een grote(re) kans op teleurstelling ingebouwd wordt. Dat heb je dit jaar ervaren. Hou voor ogen dat het een groter doel dient: voorkomen dat deze vreselijke ziekte onnodig meer slachtoffers maakt en intens verdrietige dierbaren achterlaat. Het maakt je minder eerzuchtig (ik gebruik maar niet het oude woord ''nederiger'') als je aan de kanjers denkt die een echte topprestatie leveren door de ziekte te doorstaan en als het even kan overleven. Doe wat je kunt, niet wat je denkt dat je zou moeten kunnen! Ik wens je vooral een onvergetelijke ervaring op de Nederlandse, kankerberg. Als het nog vroeg in de morgen donker is en dan al die mensen al ziet (en lichtjes) die al op weg zijn naar en voor een ''hoger'' doel. Elke keer als iemand mij attent maakt op werken aan een wereld waarin kanker minder prominent een doodsoorzaak is, denk ik aan onze David.

10

Ineke Zandvliet

Zet 'm op!!!

50

Roel Van Limbeek

Doe je best .wij duimen voor je. Groeten

10

Rob Willems

Heel veel succes!

1.000

Apostolisch Genootschap

26

Wendy Bunk

Zoals gezegd, super tot dat je dit gaat doen! Respect!

10

Bernice Gabriel

Succes Theo!

66

Dianne Smeets

Top dat je er weer voor gaat, Mark! Heel veel succes! Groeten, Dianne

15

Herman En Fini Timmers.

Wij wensen je heel veel suc6.

5

Max Kamperman

20

Agnes Oosterbeek

Heel veel succes

10

Guido Slot

Succes met trainen!

26

Jan Kwakkel

20

Mark Vos

Uiteraard eerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en daarnaast heel veel succes bij de trainingen en uiteindelijk met het beklimmen van Alpe d'Huez. Top!

50

Wouter Jut

Succes gap!

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Ralph. Bijdrage vanuit kerstkaartenbesparing :-)

26

Rob & Erica Van Den Ham

Heel veel Suc6 Bertus, Rob van den Ham Winterswijk

10

Anonymous

26

Cora Keus-veltman

Heel veel succes!!!

66

Nanda Ziere

10

Anita

Veel succes

26

Edith Braakman

Wat een goed doel! Ik weet wat het is om een partner te verliezen aan deze verschrikkelijke ziekte, daarom sponsor ik je graag

26

Anonymous

Go for it, Ralph. Goede actie! Succes met trainen!

50

Erik Van Der Goot

Veel succes, Bertus.

15

Tore Tielemans

Ontzettend veel succes met de verdere voorbereiding en vergeet vooral niet te "genieten" op de Alp! Hoe gek dat ook moge klinken...

10

Edwin Posthumus

Veel suc6 en vooral veel plezier !! Gr Edwin

10

Hanny Knook

Je kunt het💪🏿

10

Tea Nieborg

Geweldig, Sigrid...zet m op!!

26

Greet Afink-lanting

Succes Mark.

30

Femke Salverda

Zet hem op kanjer!

26

Manfred Lück

Blijven geloven dat het kan. Zetten dus hoger in!

50

Milo Van Der Kruis

Succes Mark!

16

Tymen Steur

Heel veel succes in de voorbereiding en bij de uiteindelijke beklimming(en). Knap om iets te doen waarvan je dacht dat het niets voor jou was 💪🏻.

26

Dineke Koopman

30

Guus Winters

Alle lof voor je inzet Zijn trots op jullie

15

Elly Peters

Hey Friso, top dat je de uitdaging aangaat. Ik wens jou en je team heel veel succes!!!

10

Steven Groen

10

Pieter Kist

Jij liever dan ik. Steile bergen. Maar daarom dan ook de donaties natuurlijk!

56

Guido Slot

26

Martin Van Den Heuvel

Goed bezig, mooi doel en heel belangrijk om te steunen!

106

Gezinshuis Stellaluna

Omhoog ermee !

26

Cor En Tineke Van Ginkel

Mooi, gaat vast weer lukken

50

De Tuinruimer

Heel veel succes, Mark! Hartelijke groet, Jan en Carla

106

Paul En Jacky Oostrom

Fantastisch dat je dit doet Ralph! Zet ‘m op!

300

Anonymous

10

Anonymous

10

Wendy De Roos

Theo!!zet hem op!!!

50

Gea Wiegman

Respect, fantastisch doel om je voor in te spannen, veel succes.

106

Anonymous

Bewonder je dat je weer Alp gaat lopen succes

26

Henri Stephan

30

Marc En Annemiek

10

K Hummelink

Succes Theo

10

Ingeborg Vermeer

Heel veel succes!

15

Stefan Slagter

Succes jongen. Mooi doel en uitdaging!

25

Irene C. Tel

Mark ook dit jaar wens ik je heel veel succes met het fietsen voor dit goede doel.

30

Greet Boes-veltman

84

Albert Wiegman

Niet alleen mooi dat je die 84 km wilt gaan fietsen, maar ook fantastisch wat daar allemaal in de voorbereiding bij komt kijken, Bertus. Indrukwekkend en hopelijk voor jullie als team ook inspirerend. Veel succes en groet, Bert

56

Matha Marketing

Succes met jouw road to support, mijn steun heb je!

10

Norbert

Go for it Ralph 💪!!

66

Vivande Pronk

Geweldig dat je meedoet en dat je je hiervoor wil inzetten, Sigrid.

65

Anonymous

66

Rob & Erica

Top Theo ! Eerst voor het goede doel 3X de Mont Ventoux gedaan en nu deze klim.

50

Twee Supporters.

Geweldig dat je dit doet!

26

Piet Van Der Slot

Succes Mark. Laten ze snel een medicijn vinden tegen deze verschrikkelijke ziekte. Ook mijn moeder is zoals zo veel mensen veel te jong overleden aan kanker.

26

Rob & Jeannette Vinke

Succes en op voor het goede (mooie) doel.

26

Paul En Carla De Groot

Succes!

26

Robin Potze

Succes Friso!

26

Wouter

Mooie actie, Mark! Heel veel succes gewenst.

50

Theo Foeken

50

Anonymous

Bertus, zoals beloofd onze steun! Pieter en Annemarieke

26

Rebekka Van Der Werff

Sieg, ik heb er alle vertrouwen in dat je het kan. Zet hem op👍

10

Anonymous

50

Robert Berg

Succes Theo!

50

Marianne En Gerard Van Den Hooff

een goed doel heiligt een mooi middel - zet 'm op!

20

Marielle Visser

Heel veel succes en zet 'm op!!

10

Martijn Reemst

Succes met trainen én natuurlijk op de dag zelf!

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Mark. Onze bijdrage middels besparing op kerstkaarten

10

Merlijn Zuiderwijk

Mooi initiatief, veel succes!

10

Linda Rademaker

Veel succes! Maak het niet te gek, 1 keer fietsend of 6 keer of meer: geniet.

26

Evert Salverda

Heel veel succes my friend: do kinst it.

70

Vrienden Tonckenshuys

Heel veel succes namens de Vrienden Tonckenshuys

66

Monique En Kees Van Strien

Geweldig Bertus. Het doel, de weg, dat je het doet, dat je het kan en dat we mee mogen doen.

15

Melissa Van Den Bovenkamp

Hi Friso & team, Heel veel succes!

100

Marion Van Foeken

Heel veel succes gewenst

21

Sebastiaan Den Bak

25

Edwin Van Weert

Succes Ralph met de training en heb straks ook vooral veel plezier dus door de pijn heen!

10

Mark & Sigrid

Theo, we gaan er een mooi avontuur van maken! Fijn dat je alsnog met ons mee kan doen! Groet en tot snel, Mark & Sigrid

26

Anda Tiemersma

Geweldig, dat je doen wilt en kunt.

5

Amelieke Slot

75

Care & Quality Institute

Hi Guido, Zet ‘m op! Opgeven is geen optie! Hartelijke groet Hanneke

10

Netty Bakker

Het is een prachtig initiatief en een geweldige ervaring. Heel veel succes!!

66

Anonymous

Jouw inzet en onze donatie maken het leven van K-patienten mooier en mogelijk beter en langer leefbaar.

26

Jinny Bouwer

Guido, geweldig dat je deze uitdaging aangaat. succes met de training en straks op de berg. zet em op

26

Henk Zantingh

succes

15

Priscilla Horsman

Enorm veel succes topper!

25

Fam. A. Kamping

heel veel succes en we hebben alle vertrouwen

26

R&i Vallinga

Het gaat je lukken!

10

Erwin Meester

👍🏻👍🏻

26

Jan En Anneke Slot

Hoi Guido, we weten dat je het kan, zet hem op, want je bent een SLOT!

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Guido. Onze bijdrage vanuit besparing op kerstkaarten

26

R Huiszoon

super dat je dit wil doen en de uitdaging aangaat. Heel veel succes en blijf vooral overeind! X

150

Albert Heijn Paterswolde

Statiegeldactie

50

Roland En Ilaniek

Zet hem op! Je kunt het!!!

100

Anonymous

succes

100

Bertus Ijdens

90

Freek Slot

Wij steunen je van harte bij deze activiteit! Gr. Pa en Ma

10

Bob Klein Gunnewiek

Theo heel veel succes!! Prachtig dat je dit doet!! Zet hem op!

60

Chirurgen Skb Chirurgen Skb

Heel veel succes!

50

Maroesjcha Bleijerveld-branderhorst

Bertus ik heb er alle vertrouwen in dat het jullie als team zeker gaat lukken. Alleen ga je mogelijk sneller, samen kom je verder. Lieve groet Maroesjcha Bleijerveld-Branderhorst

1.88k

New Nexus

15

Guus Winters

Veel succes in juni (en ook nu al) samen met onze kids gr. Guus en Elly

50

Marlies Van Den Heuvel

Super tof pa dat je dit doet. Trots op jou!

26

Fabian Schurink

Succes kerel!

10

Soraya

Succes! Super tof dat je dit doet!

56

Cecilie & Leonoor

Hey oom Erik, leuk dat je zo ver gaat fietsen! Wel minimaal 6x die berg op hè?! Succes!

25

Richard Bkker

Top! dat je weer de uitdaging aan gaat veel succes dit alles voor het GOEDE DOEL!

10

Juliette

26

Hotze

Go go Mark! Dans de berg omhoog!

10

Annet Leissner

Succes kanjer!

30

Ineke Bakker-zaal

10

Peter Roffel

Heel veel succes! Respect!

25

Ans Bras

Succes met de voorbereidingen en gefeliciteerd met je verjaardag

50

Bart Koop

Heel veel succes gewenst!!

10

Rueben Lagas

Succes Friso!

100

Willem En Jacqueline Bodenhausen

Heel veel succes.🇳🇱👍

50

K Geerts

Mark, succes!

66

Marty Dijkstra

Veel suc6 Friso!

50

Rene Tip

Veel succes

26

Dirk Peter Fledderus

Wat goed dat je weer gaat klimmen voor het goede doel. Succes met trainen. En het feit dat je weer meedoet zegt me meer dan het aantal keren dat je de top bereikt.....

10

Anonymous

10

Mark

Heel veel succes! Je kan het (ook wel 2x)!

26

Marion De Graaf

Succes met deze uitdaging

66

Anonymous

Wat geweldig mooi doel en super dat je dat gaat doen. Wil je graag steunen!

10

Mark

Fantastisch vooruitzicht om samen met jou die berg te bedwingen! We gaan voor een mooie opbrengst tegen kanker.

10

Peter

Suc6 met de zes!

50

Elise En Bertus

Geweldig dat je meedoet Theo. We gaan er een topervaring van maken

Show more