Alpe d'iederal

Alpe d'HuZes 2020

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Alpe d'iederal doet mee aan Alpe d’HuZes om te laten zien dat solidariteit en compassie geen loze woorden zijn. We brengen ze in praktijk op een manier die bij ons past: door te fietsen.

We willen kankerpatiënten een hart onder de riem steken: we leven met jullie mee en doen wat we kunnen om deze zieke de wereld uit te helpen. We geloven erin dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

Wil jij ons steunen? Dat vinden we geweldig!
Alvast onze hartelijke dank.

Team Updates

Trainen in tijden van Corona

“Ik gun iedereen een behandeling die werkt”

Onze kapper had het al eens gezegd: “Die moedervlek op uw kruin moet u in de gaten houden”. Vanaf dat moment hielden mijn vrouw en ik de plek in de gaten. Toen ik er september 2018 een bultje voelde, ging ik naar de huisarts. “Laten we voor de zekerheid een biopt afnemen”, stelde ze voor.

Na een week belde ze: “Het is een melanoom, ik heb u direct aangemeld bij de dermatoloog.” Die verwees me de volgende dag meteen door naar het melanoomcentrum van het ziekenhuis, vanwege de dikte van het melanoom. Toen kwam ik in een mallemolen van medische onderzoeken terecht, met onder andere een PET-CT-scan van mijn hele lichaam. Inmiddels hadden we gelezen dat een melanoom met die dikte gemakkelijk uitzaait naar organen en dat de vooruitzichten dan slecht zijn.

“Ik heb goed nieuws, er zijn geen uitzaaiingen”, zei de chirurg een week later. Ik was zo opgelucht, dat ik haar bijna spontaan omhelsde. Wel moest de melanoom en twee centimeter huid daar omheen voor de zekerheid worden weggenomen. De wond werd gedicht met donorhuid van mijn heup.

Na de operatie in oktober 2018 kon ik snel weer aan het werk. Ik had goede hoop dat alles achter de rug was.

Helaas voelde ik in januari 2019 dat een lymfeklier in mijn hals wat groter was. Ik wist eigenlijk direct dat het mis was. Bij de eerstvolgende standaardcontrole bleek dat inderdaad het geval te zijn. Er werd een biopt afgenomen. Na een week kregen we de bevestiging: een uitzaaiing in die lymfeklier. De behandeling zou een volledige halsklierdissectie zijn (wegnemen van alle lymfeklieren aan één zijde van de hals), aangevuld met immuuntherapie en eventueel radiotherapie. Daarmee zou de kans op terugkeer van de ziekte gereduceerd worden.

Een zeer deskundige kennis, zelf arts, overtuigde mij ervan een second opinion te vragen bij het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. Ik zou daar mogelijk mee kunnen doen aan een interessant wetenschappelijk onderzoek, het zogenoemde PRADO-onderzoek (ook wel neo-Opacin). Ze onderzoeken of de inzet van immuuntherapie vóór het operatief wegnemen van een uitzaaiing effectiever is dan immuuntherapie ná de operatie. En of de immuuntherapie veilig kan worden toegepast. Bovendien onderzoeken ze of kan worden volstaan met het wegnemen van één klier of enkele klieren in plaats van een volledige lymfeklierdissectie. Na wikken en wegen (er zijn ook ernstige bijwerkingen mogelijk) hebben mijn vrouw en ik besloten aan dat onderzoek deel te nemen. Ik voldeed gelukkig aan alle toelatingsvoorwaarden.

Ik kreeg per infuus twee kuren immuuntherapie. Enkele weken na het eerste infuus voelde ik al dat de lymfeklier kleiner werd. Dat proces zette zich door na het tweede infuus. Ik durfde het anderen niet te vertellen, bang om valse hoop te wekken. Pas toen het in het ziekenhuis bevestigd werd, heb ik het anderen verteld. Vervolgens werd die ene lymfeklier verwijderd. En een week later was er geweldig nieuws: in de klier bleken geen vitale kankercellen meer te zitten! We waren heel, heel dankbaar en opgelucht natuurlijk! De bijwerkingen heb ik voor lief genomen (een vorm van longontsteking en volledig uitvallen van de schildklier).

Ik krijg nu elke 3 maanden een CT-scan en een echo en tussendoor wordt mijn huid ook gecontroleerd. Naar ik begrijp is in een eerdere groep van 65 proefpersonen bij wie de onderzochte therapie net zoals bij mij werkte en wie men anderhalf jaar heeft kunnen volgen, bij één proefpersoon (2%) de ziekte teruggekomen. Dat is een zeer laag percentage, maar ik denk ook: “Je zult die ene maar zijn”…

Enkele maanden terug sprak ik in een wachtkamer van het ziekenhuis een vrouw die ook melanoomkanker had, maar met uitzaaiingen naar organen. Bij haar werkte immuuntherapie helaas niet en is er dus een groot risico dat zij hieraan komt te overlijden. Waarom de immuuntherapie bij de één wel en bij de ander niet werkt? Ook daar doet het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis onderzoek naar. Zulke onderzoeken, waar vele onderzoekers aan werken, kosten vele miljoenen euro’s. Wat gun ik anderen met deze ziekte dat ook zij een medische behandeling kunnen krijgen die werkt. Daarom vind ik het zo geweldig dat Team d’ iederal meedoet aan Alped’Huzes en daarmee geld inzamelt dat nog meer onderzoek mogelijk maakt. Daaraan draag ik ook graag een financieel steentje bij.

Eric-Jan Willekers 

 

 

Een van onze sponsors: iederal

Of ze ons zouden willen sponsoren, vroegen we aan de mensen van iederal. Daar hoefden ze niet lang over na te denken. Natuurlijk wilden ze dat. Want iederal zet zich in om waarden als verbondenheid, compassie, solidariteit en verantwoordelijkheid in de samenleving te versterken.

Ze doen dat door events te organiseren op gebied van zingeving. iederal wil mensen uitdagen met een frisse blik hun denken, waarden en handelen onder de loep te nemen. Eens anders te kijken. Zich te verdiepen en te verbinden.

Het motto van iederal is: “Ontmoet anderen, ontdek jezelf”. Dat gaan we doen! Wij van Team d’iederal gaan heel veel anderen ontmoeten op Alpe d’Huez en ontdekken hoeveel hoogtemeters je kan verorberen als je een passie hebt voor een gezamenlijk doel: kanker de wereld uit.  

iederal, dank je wel!

www.iederal.nl

Al een halve Alpe d’Huez bedwongen

Op 20 december hebben we de eerste gezamenlijke fietstraining gedaan! Bijna 500 hoogtemeters voor degenen die wat langer konden blijven. Da's toch al bijna een halve Alpe d'Huez... 

Genoeg goede voornemens voor 2020 dus, want de meesten van ons willen die berg wel vaker dan één keer bedwingen. 

Daarnaast hebben we besproken hoe we ons streefbedrag kunnen bereiken. In ieder geval worden we gesponsord door iederal.

Op deze pagina lees je binnenkort meer over hoe we ervoor staan. Dus hou hem in de gaten!

Op de foto de Alpe d’iederal teamleden v.l.n.r.: Bertus IJdens, Sigrid Winters-Schindler, Ralph Koenis, Mark Winters, Friso Wobben, Guido Slot (niet op de foto: Erik Botter, Theo van Foeken)

Thank you to our Sponsors

10

Mark

Fantastisch vooruitzicht om samen met jou die berg te bedwingen! We gaan voor een mooie opbrengst tegen kanker.

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Ralph. Bijdrage vanuit kerstkaartenbesparing :-)

300

Anonymous

26

Cora Keus-veltman

Heel veel succes!!!

66

Lotte En Rik

Ook omdat 66 bijzonder voor ons is ... :(

10

Arnoud Van Schaik

Veel succes!!

30

Marc En Annemiek

15

Priscilla Horsman

Enorm veel succes topper!

20

Mark Vos

Uiteraard eerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en daarnaast heel veel succes bij de trainingen en uiteindelijk met het beklimmen van Alpe d'Huez. Dit jaar ga je zeker die zes halen!

10

Guido Slot

Succes met trainen!

10

Erwin Meester

👍🏻👍🏻

10

Ejc Hillen

Succes met je streven! Go for it!

20

Maria Vording

bijdrage van Maria Vording en ze wenst je veel succes

15

Melissa Van Den Bovenkamp

Hi Friso & team, Heel veel succes!

15

Annie Kats

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Friso. Bijdrage middels besparing op kerstkaarten:-)

30

Guus Winters

Alle lof voor je inzet Zijn trots op jullie

26

Folkert En Orny Huiszoon

Top dat je mee doet, zet hem op.

26

Tim Pels Rijcken

66

Anonymous

Succes met de voorbereidingen Mark!

10

Norbert

Go for it Ralph 💪!!

10

Guido Slot

Succes met trainen!

5

Alice Ter Bruggen

Succes topper.

50

Familie Lippinkhof

Mooi initiatief, veel succes met alle voorbereidingen en het evenement zelf

26

Koert Thalen

Heel veel succes Erik #goedbezig

50

Theo Foeken

90

Freek Slot

Wij steunen je van harte bij deze activiteit! Gr. Pa en Ma

10

Soraya

Succes! Super tof dat je dit doet!

20

Frank Schepel

Netjes Mark, dat je voor een 2e keer mee gaat doen. Eigenlijk bijzaak maar ergens hoop ik voor je dat je dit keer die 6 keer omhoog gaat halen.

15

Yvonne

Succes met de voorbereidingen en natuurlijk in juni als je de berg op gaat!

66

Monique En Kees Van Strien

Geweldig Bertus. Het doel, de weg, dat je het doet, dat je het kan en dat we mee mogen doen.

26

Janine Grievink

26

Martin Van Den Heuvel

Goed bezig, mooi doel en heel belangrijk om te steunen!

26

Anonymous

Succes

1.88k

New Nexus

50

Bart Koop

Heel veel succes gewenst!!

10

Hanny Knook

Je kunt het💪🏿

66

Vivande Pronk

Geweldig dat je meedoet en dat je je hiervoor wil inzetten, Sigrid.

90

Sangamam

Top Theo, zet hem op.. inderdaad, begin met de Kauberg

26

Manfred Lück

Prachtig initiatief Bertus! Jullie zijn hoe het ook afloopt Winnaars!

20

Agnes Oosterbeek

Heel veel succes

26

Anonymous

Succes Ralph! Gaaf dat je dit doet! Kristine Zwart

16

Tymen Steur

Heel veel succes in de voorbereiding en bij de uiteindelijke beklimming(en). Knap om iets te doen waarvan je dacht dat het niets voor jou was 💪🏻.

10

Karel Van Der Leest

Tof dat je dit doet, succes man

26

Atsje Hania

Top Friso, dat je dit doet ! Dit is een eerste bijdrage. 🚴🏻‍♂️

26

Cor En Tineke Van Ginkel

Mooi, gaat vast weer lukken

26

Esther De Vogel

Met dit doel voor ogen ga jij de top bereiken! Zet m op topper!

10

Rueben Lagas

Succes Friso!

26

Anonymous

Go for it, Ralph. Goede actie! Succes met trainen!

10

Guido Slot

Succes met trainen!

26

Diana Schell

Heel veel succes

55

Eduard En Yvonne Botter

We vonden de getalcombinatie 5 x 11 passend bij jouw doel. Veel succes. Liefs papa en mama.

26

Piet Van Der Slot

Succes Mark. Laten ze snel een medicijn vinden tegen deze verschrikkelijke ziekte. Ook mijn moeder is zoals zo veel mensen veel te jong overleden aan kanker.

21

Sebastiaan Den Bak

10

Merlijn Zuiderwijk

Mooi initiatief, veel succes!

50

Twee Supporters.

Geweldig dat je dit doet!

50

Sylvia Ringelink

Gaat je lukken !! Go For IT......

15

Theo Foeken

1.000

Apostolisch Genootschap

15

Tore Tielemans

Ontzettend veel succes met de verdere voorbereiding en vergeet vooral niet te "genieten" op de Alp! Hoe gek dat ook moge klinken...

10

Anonymous

Hoi Guido, Heel veel succes.

5

Paulien Kochl

Succes met de voorbereidingen Theo!!

10

Anonymous

Super dat je weer de Alp opgaat. Veel succes!! Hartelijke groet, Harma Haak

50

Elise En Bertus

Geweldig dat je meedoet Theo. We gaan er een topervaring van maken

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Erik. Bijdrage door besparing kerstkaarten:-)

50

Gea Wiegman

Respect, fantastisch doel om je voor in te spannen, veel succes.

26

Marieke Ploegh

Heel veel succes Mark en Sigrid, mooi dat jullie je hiervoor met zoveel passie inzetten. Dat steun ik graag!

56

Anonymous

Zet'm op

15

Stefan Slagter

Succes jongen. Mooi doel en uitdaging!

10

Patricia Van Der Slot

Zet hem op, Sieg XXX

10

Bert Tobben

Wens jou veel succes met deze mooie actie

56

Guido Slot

26

Frits Keus

Fantastisch dat je dit doet. Heel veel succes.

10

Wim En Bep Van De Rhee

Steunen graag je doel en wensen jou / jullie veel succes.

100

Willem En Jacqueline Bodenhausen

Heel veel succes.🇳🇱👍

10

Anonymous

Veel suc6!

20

Mark Vos

Uiteraard eerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en daarnaast heel veel succes bij de trainingen en uiteindelijk met het beklimmen van Alpe d'Huez. Top!

10

Mark

Heel veel succes! Je kan het (ook wel 2x)!

20

Marleen Blikman

66

Alex En Herma De Jong

Theo, Succes met deze uitdaging, we staan achter je!!

26

Greet Afink-lanting

Succes Mark.

100

Bertus Ijdens

10

Jeannette Weerts

Veel succes!!

26

Alexander Tuinstra

Wij gunnen je een mooie belevenis voor dit goede doel!

106

Anonymous

25

Irene C. Tel

Mark ook dit jaar wens ik je heel veel succes met het fietsen voor dit goede doel.

5

Atousa Van Beek

Super dat je hieraan meedoet! Mooi doel en ik en alle andere toekomstige artsen zijn maar wat blij met jullie steun :). Heel BRC is trots op je <3 Alvast veel succes!

10

Anonymous

10

Nick Pelgrim

Succes Theo!!

25

Fam. A. Kamping

heel veel succes en we hebben alle vertrouwen

10

Wendy De Roos

Theo!!zet hem op!!!

100

Jacqueline En Willem

Heel veel succes naar de top.😘

10

Willemijn Tilman

Super goed dat je dit doet Erik! Heel veel succes!!

20

Gonda Huitema

Succes Mark!

10

Marijke Peters

66

Rob & Erica

Top Theo ! Eerst voor het goede doel 3X de Mont Ventoux gedaan en nu deze klim.

10

Rob Willems

Heel veel succes!

66

Pieter Van Der Woude

Tot dat je dit doet! Mooi doel! Succes!!

26

Niels Oosterhoff

Prachtig doel, Erik! Zet hem op!

10

Mark & Sigrid

Theo, we gaan er een mooi avontuur van maken! Fijn dat je alsnog met ons mee kan doen! Groet en tot snel, Mark & Sigrid

10

Anonymous

26

R Huiszoon

super dat je dit wil doen en de uitdaging aangaat. Heel veel succes en blijf vooral overeind! X

106

Anonymous

Bewonder je dat je weer Alp gaat lopen succes

26

Dirk Peter Fledderus

Wat goed dat je weer gaat klimmen voor het goede doel. Succes met trainen. En het feit dat je weer meedoet zegt me meer dan het aantal keren dat je de top bereikt.....

36

Anneke En Jan Velders

onze steun heb je: voor dit mooie doel 6x €6,-

65

Anonymous

10

Peter

Suc6 met de zes!

26

Janet Middeljans

66

Annet Brandsema

Theo, heel veel succes!! Respect voor je inzet voor dit goede doel!

10

Netty Bakker

Het is een prachtig initiatief en een geweldige ervaring. Heel veel succes!!

25

Ans Bras

Succes met de voorbereidingen en gefeliciteerd met je verjaardag

26

Robin Potze

Succes Friso!

26

Gert-jan Dobben

10

Edwin Posthumus

Veel suc6 en vooral veel plezier !! Gr Edwin

21

Theo Foeken

56

Cecilie & Leonoor

Hey oom Erik, leuk dat je zo ver gaat fietsen! Wel minimaal 6x die berg op hè?! Succes!

26

Pippa Van Den Berg

10

Louwes

Heel veel succes en zet hem op!

5

Janna De Wit

10

John En Käthe Boshuis

Als het doorgaat, zijn wij er als vrijwilligers. Personenvervoer en vlagger

50

Robert Berg

Succes Theo!

26

R&i Vallinga

Het gaat je lukken!

36

Paul En Jacky Oostrom

Fantastisch dat je dit doet, Bertus! Zet ‘m op!

66

Lotte En Rik

Even een tussentijdse aanmoediging :)

10

Merel Garssen

Zet hem op!

50

Marlies Van Den Heuvel

Super tof pa dat je dit doet. Trots op jou!

66

Nanda Ziere

5

Amelieke Slot

20

Sophie Braun

Echt heel dapper van je eer! Je kunt dit!

26

Paul En Carla De Groot

Succes!

26

Marion De Graaf

Succes met deze uitdaging

26

Nywedoub Consultancy

Succes en ook veel plezier!

106

Paul En Jacky Oostrom

Fantastisch dat je dit doet Ralph! Zet ‘m op!

26

Jinny Bouwer

Guido, geweldig dat je deze uitdaging aangaat. succes met de training en straks op de berg. zet em op

150

Albert Heijn Paterswolde

Statiegeldactie

26

Kars Slot

Heel veel succes Bertus! Met hartelijke groet, Astrid & Kars

20

Marielle Visser

Heel veel succes en zet 'm op!!

26

Ben Van Der Weide

Grandioos dat je dit gaat doen. Mijn volle support heb je

10

Floortje Praamstra

Zet um op!

10

Gert En Margreet

Heel veel succes op de Alpe d'Huez!

70

Vrienden Tonckenshuys

Heel veel succes namens de Vrienden Tonckenshuys

50

Anonymous

Bertus, zoals beloofd onze steun! Pieter en Annemarieke

15

Agnes Schilder

Succes!!!!

26

Rebekka Van Der Werff

Sieg, ik heb er alle vertrouwen in dat je het kan. Zet hem op👍

30

Fam. Ewals-willekers

Wat goed! Heel veel succes!

26

Evert Salverda

Heel veel succes my friend: do kinst it.

10

Natascha Donkers

Succes!!

10

Meghan Gielingh

Trots op je!

66

René Koenis

Ha Ralph je kan het.

10

Anonymous

Heel veel succes Theo.

10

Gert En Margreet

Succes!

111

Erik Botter

Graag zet ik zelf de eerste stap!

26

Mike Slot

26

Peter En Kirsten

Veel succes Team iederal!

20

Patricia Hofs

Heel veel succes Ralph, maar met jouw doorzettingsvermogen komt het vast en zeker goed. Opgeven is geen optie ;)

26

Henk Zantingh

succes

26

Hotze

Succes Sigrid!

26

Anonymous

Ik vind het super dat je het doet ...we gaan je volgen ! Zet m op 😘😘😘

10

Sandra Rouwhorst

Succes Theo 💪

10

Jolanda Kengen

Heel veel succes en goed initiatief. Een goede bijdrage aan onderzoek om kanker te genezen.

26

Tineke Huls En Han Numan

26

Wendy Bunk

Zoals gezegd, super tot dat je dit gaat doen! Respect!

50

De Tuinruimer

Heel veel succes, Mark! Hartelijke groet, Jan en Carla

26

K.a. Overbosch-huisman

Zet 'm op

50

Femke Hemelrijk

26

André Blok

Je bent een topper, Mark. Prachtig doel. Je gaat het redden.

20

Christine Van Ens Van Ens

26

Boaz Polderman

Zet hem op!

26

Jan Westendorp

Bewondering, succes Bertus en met inachtneming waar je voor gaat fietsen : GENIET !!!

100

Anonymous

succes

26

Henri Stephan

56

Zus D :)

Topperrrrrrrr

66

Anonymous

Echt super dat je je hiervoor, samen met het team, inzet. Veel succes. Niek Mater

50

Sandra Crooij

Succes Theo, geweldig dat je dit doet!

50

Hans En Truus Otten

Een TOPprestatie en heel veel succes.

26

Hotze

Go go Mark! Dans de berg omhoog!

26

Marja Bakker

Bertus, we wensen je een goede voorbereiding en heel veel succes, top dat je dit gaat doen, ondanks je overvolle agenda, groeten Gert en Marja Bakker

15

Guus Winters

Veel succes in juni (en ook nu al) samen met onze kids gr. Guus en Elly

26

Margriet Smitt

Wat een prachtig doel om mee bezig te zijn en wat goed dat je je wilt inspannen om dat te bereiken! Topper!

26

Dineke Koopman

16

Thecla Goossens

Succes Mark! In 2017 verloor ik mijn broer, Marc, aan kanker. Fijn idee dat jij, met zo te horen dezelfde naam, voor dit goede doel fietst. Groet, Thecla

20

Karin Jagt

Succes topper je kunt het

50

Marianne En Gerard Van Den Hooff

klasse!

10

Hilde Gels

50

Rene Tip

Veel succes

50

Theo Foeken

10

Lucinda Jolink

Heel veel succes, topper!!!!!

26

Fred & Ron Hofman

Succes Mark. Mooi doel en uitdaging!

8

Els Jumelet

Theo wat stoer dat je deze uitdaging aan gaat. Heb je een klein bedrag gesponsord Wens je heel veel succes en we gaan je volgen.

26

Harma Prevoo

Trots op jou

66

Marty Dijkstra

Veel suc6 Friso!

15

Herman En Fini Timmers.

Wij wensen je heel veel suc6.

150

Irene

Veel succes!

10

Anonymous

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Guido. Onze bijdrage vanuit besparing op kerstkaarten

10

Anonymous

100

Willem En Jacqueline

Heel veel succes, het gaat je lukken👍

26

Jan Wierenga

Topper, ik weet dat je het kunt, ga dit keer voor de 6 keer.

26

Theo Foeken

26

Cees Barth

Schitterend initiatief Bertus, heel veel succes en je hebt al gewonnen.

10

Mart Ten Barge

Theo! Succes, je kunt het!

100

Marion Van Foeken

Heel veel succes gewenst

10

Monique Sellink

Goed bezig Theo!!!

10

Steven Groen

26

Jop Van Dusseldorp

Super-man!

12

Theo Foeken

10

Tea Nieborg

Geweldig, Sigrid...zet m op!!

26

Rob & Erica Van Den Ham

Heel veel Suc6 Bertus, Rob van den Ham Winterswijk

10

Guido Slot

Succes met trainen!

15

Elly Peters

Hey Friso, top dat je de uitdaging aangaat. Ik wens jou en je team heel veel succes!!!

10

Miranda Luttikholt

Je kunt het👍

26

Annette Den Held

50

K Geerts

Mark, succes!

26

Rob & Jeannette Vinke

Succes en op voor het goede (mooie) doel.

25

Richard Bkker

Top! dat je weer de uitdaging aan gaat veel succes dit alles voor het GOEDE DOEL!

10

Mark

Fantastisch vooruitzicht om samen met jou die berg te bedwingen! We gaan voor een mooie opbrengst tegen kanker.

15

Willie De Vries

Het is voor een.goed doel, het lukt je wel.

10

Wim Van De Rhee

Veel succes.

26

Ben

Succes! Eerste 3km niet te hard van start gaan.

20

H Kroezen

Veel succes voor het goede doel.

50

Inge Kranenburg

Succes met de voorbereiding en de uitvoering. En of je het nou 6 keer doet of niet: chapeau!

10

Peter Roffel

Heel veel succes! Respect!

10

Hans En Benita

Heel veel succes!

10

Linda Rademaker

Veel succes! Maak het niet te gek, 1 keer fietsend of 6 keer of meer: geniet.

10

Pieter Kist

Jij liever dan ik. Steile bergen. Maar daarom dan ook de donaties natuurlijk!

10

Bob Klein Gunnewiek

Theo heel veel succes!! Prachtig dat je dit doet!! Zet hem op!

15

Annie

You can do it 💪🏻💪🏻 Hoop dag onze hardloopochtenden ook bijdragen aan een extra goede voorbereiding

60

Chirurgen Skb Chirurgen Skb

Heel veel succes!

50

Milo Van Der Kruis

Succes Mark!

10

Juliette

10

Ineke Zandvliet

Zet 'm op!!!

10

Hanneke Nienhuis

50

Marianne En Gerard Van Den Hooff

een goed doel heiligt een mooi middel - zet 'm op!

30

Hilbert

Goed bezig!

50

Robert En Irma Bos

Succes stoere rijders

26

Susanne

Heel veel succes straks op de berg en sterkte bij alle trainingen!

26

Anda Tiemersma

Geweldig, dat je doen wilt en kunt.

10

Mark

Mooi om samen op 4 juni 2020 die berg te beklimmen. Hier alvast een eerste bijdrage van teamgenoot Mark :-)

66

Dianne Smeets

Top dat je er weer voor gaat, Mark! Heel veel succes! Groeten, Dianne

10

Anonymous

1.000

Anonymous

Hoe mooi is het de dingen te doen die je raken...... Prachtig dat je je passie voor fietsen nu inzet voor dit mooie doel. Succes!

66

Jan En Annet Kwakkel

Prachtig initiatief. Veel succes en vooral ook plezier bij trainen en het fietsen op de Alpe.

50

Wouter Jut

Succes gap!

15

Ingrid Vermeulen

Succes met het volgen van je droom!

50

Roland En Ilaniek

Zet hem op! Je kunt het!!!

5

Max Kamperman

10

Guido Slot

Succes met trainen!

26

Fabian Schurink

Succes kerel!

26

Wouter

Mooie actie, Mark! Heel veel succes gewenst.

10

Anonymous

10

K Hummelink

Succes Theo

15

Anonymous

Zet hem op, Sieg. Trots op jou! Xx

10

Anonymous

10

Bernice Gabriel

Succes Theo!

10

Nico Essing

25

Nadia Wobben

Hey Friso hier een bijdrage van mij voor het goede doel... wens je veel suc6 als je de berg opgaat.. heb je het zwaar denk waar je het voor doet... Suc6 topper xxx

66

Anonymous

Jouw inzet en onze donatie maken het leven van K-patienten mooier en mogelijk beter en langer leefbaar.

16

Anonymous

26

Riet Stoter-huisman

26

Wouter Keus

Veel succes!

10

Erwin Meester

👍🏻👍🏻

20

Elly Winters

Zet ‘m op - je kunt het!

20

Sibren Wobben

Zet hem op broer!

26

Jan Kwakkel

26

Frans Noordam

Zet hem op Mark! Groet Tineke & Frans

15

Theo Foeken

75

Care & Quality Institute

Hi Guido, Zet ‘m op! Opgeven is geen optie! Hartelijke groet Hanneke

66

Lotte En Rik

We helpen je over de helft ...

106

Albert Jan Scheffer

Zet'm op Friso!

50

Sander Boogaard

Heel veel succes! Mooi dat je dit doet. Laten we snel een keer samen fietsen als training;)

26

Erik Botter

Topper!

26

Edith Braakman

Wat een goed doel! Ik weet wat het is om een partner te verliezen aan deze verschrikkelijke ziekte, daarom sponsor ik je graag

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Mark. Onze bijdrage middels besparing op kerstkaarten

10

Martijn Reemst

Succes met trainen én natuurlijk op de dag zelf!

26

Jan En Anneke Slot

Hoi Guido, we weten dat je het kan, zet hem op, want je bent een SLOT!

10

Annet Leissner

Succes kanjer!

106

Hans Leeflang

Kanjers, heel veel plezier en succes gewenst bij jullie uitdaging voor een super goed doel!

1.88k

New Nexus

10

Robert

Heel veel succes! Mooi dat je dit doet.

26

Yvonne Mintjes

Zet op topper. Trots op je, nu al.

10

Guido Slot

Succes met trainen!

50

Chrisjaap Horst

26

Irma Van Der Puijl-wobben

Veel succes met je inspanning. Samen sterker verder!

56

Matha Marketing

Succes met jouw road to support, mijn steun heb je!

10

Anonymous

Succes, fantastisch dat je dit doet!

25

Edwin Van Weert

Succes Ralph met de training en heb straks ook vooral veel plezier dus door de pijn heen!

500

Ruurd Blijdorp (ac Plus)

Zet hem op!

26

Manfred Lück

Blijven geloven dat het kan. Zetten dus hoger in!

10

Mark

Super dat we in 2020 samen die berg op gaan fietsen. Dit is de eerste van hopelijk veel bijdragen aan dit mooie doel!

50

Willem De Jonge

Veel sterkte tijdens de Alpe d'HuZes!

106

Gezinshuis Stellaluna

Omhoog ermee !

50

Roel Van Limbeek

Doe je best .wij duimen voor je. Groeten

15

Roelie Jassies

10

Karin Bras

Veel succes met alle voorbereidingen!

10

Rob Willems

Heel veel succes!

10

Ingeborg Vermeer

Heel veel succes!

84

Albert Wiegman

Niet alleen mooi dat je die 84 km wilt gaan fietsen, maar ook fantastisch wat daar allemaal in de voorbereiding bij komt kijken, Bertus. Indrukwekkend en hopelijk voor jullie als team ook inspirerend. Veel succes en groet, Bert

30

Greet Boes-veltman

26

Bob Van Den Berg

Bedenk dat het goed is om jezelf doelen te stellen, maar dat daarmee er ook een grote(re) kans op teleurstelling ingebouwd wordt. Dat heb je dit jaar ervaren. Hou voor ogen dat het een groter doel dient: voorkomen dat deze vreselijke ziekte onnodig meer slachtoffers maakt en intens verdrietige dierbaren achterlaat. Het maakt je minder eerzuchtig (ik gebruik maar niet het oude woord ''nederiger'') als je aan de kanjers denkt die een echte topprestatie leveren door de ziekte te doorstaan en als het even kan overleven. Doe wat je kunt, niet wat je denkt dat je zou moeten kunnen! Ik wens je vooral een onvergetelijke ervaring op de Nederlandse, kankerberg. Als het nog vroeg in de morgen donker is en dan al die mensen al ziet (en lichtjes) die al op weg zijn naar en voor een ''hoger'' doel. Elke keer als iemand mij attent maakt op werken aan een wereld waarin kanker minder prominent een doodsoorzaak is, denk ik aan onze David.

56

Friso Wobben

20

Rosa

10

Frank Pietersen

16

Diana Van Vliet

Hoi Friso Ik vind het super stoer van je,en wens je heel veel succes. Groetjes Diana

10

Kim Tingen

Heel veel succes!

66

Anonymous

Wat geweldig mooi doel en super dat je dat gaat doen. Wil je graag steunen!

10

Hilda En Ars

Zet m op Friso!, groet, Ars en Hilda

10

Anonymous

Top Theo dat je dit doet. Alvast heel veel suc6 en plezier tijdens de trainingen.

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Sigrid. Onze bijdrage vanuit besparing kerstkaarten

50

Erik Van Der Goot

Veel succes, Bertus.

50

Ineke Gerritse

Dag Bertus, ik vind het ontzettend stoer van je dat je dóet wat je al zo lang van plan was. Veel succes met het fietsen en geniet van alle momenten. We doen van harte deze donatie voor de waardevolle onderzoeken die kunnen plaatsvinden. Hartelijke groet van René en Ineke

16

Tymen Steur

Heel veel succes in de voorbereiding en ook tijdens het evenement. Volgens mij zit 6x beklimmen wel in jouw benen.

126

Jeroen Van Der Pluijm

Top Mark dat je weer gaat. Ik doneer een euro per bocht (en ik ga er vanuit dat je wel zes keer haalt, je hebt tenslotte parcourskennis nu). Veel plezier met de voorbereiding.

30

Femke Salverda

Zet hem op kanjer!

150

Anonymous

Een mooi doel waarvoor veel inzet en volharding nodig is. Dat geldt voor jouw sportieve ambitie alsook voor het onderzoek dat nodig is om deze ziekte onder controle te krijgen of uit te bannen.

10

Thea Verhoeven

50

Maroesjcha Bleijerveld-branderhorst

Bertus ik heb er alle vertrouwen in dat het jullie als team zeker gaat lukken. Alleen ga je mogelijk sneller, samen kom je verder. Lieve groet Maroesjcha Bleijerveld-Branderhorst

36

Daphne Van Der Waard

Succes, bedankt dat je je zo inzet voor t goede doel en daarom sponsor ik weer!

26

Wim Schreurs

Heel veel succes!

10

Mark

Fantastisch vooruitzicht om samen met jou die berg te bedwingen! We gaan voor een mooie opbrengst tegen kanker.

15

Femke Te Winkel

10

Anne In 't Veld

10

Anita

Veel succes

26

Theo Foeken

20

Ad De Haan

30

Ineke Bakker-zaal

10

G. Petter

Goed bezig Ralph

Show more