Alpe d'iederal

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

16507.00

Raised from 1st October 2020

16885.00

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Alpe d'iederal doet mee aan Alpe d’HuZes om te laten zien dat solidariteit en compassie geen loze woorden zijn. We brengen ze in praktijk op een manier die bij ons past: door te fietsen.

We willen kankerpatiënten een hart onder de riem steken: we leven met jullie mee en doen wat we kunnen om deze zieke de wereld uit te helpen. We geloven erin dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

Wil jij ons steunen? Dat vinden we geweldig!
Alvast onze hartelijke dank.

Team Updates

Trainen in tijden van Corona

“Ik gun iedereen een behandeling die werkt”

Onze kapper had het al eens gezegd: “Die moedervlek op uw kruin moet u in de gaten houden”. Vanaf dat moment hielden mijn vrouw en ik de plek in de gaten. Toen ik er september 2018 een bultje voelde, ging ik naar de huisarts. “Laten we voor de zekerheid een biopt afnemen”, stelde ze voor.

Na een week belde ze: “Het is een melanoom, ik heb u direct aangemeld bij de dermatoloog.” Die verwees me de volgende dag meteen door naar het melanoomcentrum van het ziekenhuis, vanwege de dikte van het melanoom. Toen kwam ik in een mallemolen van medische onderzoeken terecht, met onder andere een PET-CT-scan van mijn hele lichaam. Inmiddels hadden we gelezen dat een melanoom met die dikte gemakkelijk uitzaait naar organen en dat de vooruitzichten dan slecht zijn.

“Ik heb goed nieuws, er zijn geen uitzaaiingen”, zei de chirurg een week later. Ik was zo opgelucht, dat ik haar bijna spontaan omhelsde. Wel moest de melanoom en twee centimeter huid daar omheen voor de zekerheid worden weggenomen. De wond werd gedicht met donorhuid van mijn heup.

Na de operatie in oktober 2018 kon ik snel weer aan het werk. Ik had goede hoop dat alles achter de rug was.

Helaas voelde ik in januari 2019 dat een lymfeklier in mijn hals wat groter was. Ik wist eigenlijk direct dat het mis was. Bij de eerstvolgende standaardcontrole bleek dat inderdaad het geval te zijn. Er werd een biopt afgenomen. Na een week kregen we de bevestiging: een uitzaaiing in die lymfeklier. De behandeling zou een volledige halsklierdissectie zijn (wegnemen van alle lymfeklieren aan één zijde van de hals), aangevuld met immuuntherapie en eventueel radiotherapie. Daarmee zou de kans op terugkeer van de ziekte gereduceerd worden.

Een zeer deskundige kennis, zelf arts, overtuigde mij ervan een second opinion te vragen bij het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam. Ik zou daar mogelijk mee kunnen doen aan een interessant wetenschappelijk onderzoek, het zogenoemde PRADO-onderzoek (ook wel neo-Opacin). Ze onderzoeken of de inzet van immuuntherapie vóór het operatief wegnemen van een uitzaaiing effectiever is dan immuuntherapie ná de operatie. En of de immuuntherapie veilig kan worden toegepast. Bovendien onderzoeken ze of kan worden volstaan met het wegnemen van één klier of enkele klieren in plaats van een volledige lymfeklierdissectie. Na wikken en wegen (er zijn ook ernstige bijwerkingen mogelijk) hebben mijn vrouw en ik besloten aan dat onderzoek deel te nemen. Ik voldeed gelukkig aan alle toelatingsvoorwaarden.

Ik kreeg per infuus twee kuren immuuntherapie. Enkele weken na het eerste infuus voelde ik al dat de lymfeklier kleiner werd. Dat proces zette zich door na het tweede infuus. Ik durfde het anderen niet te vertellen, bang om valse hoop te wekken. Pas toen het in het ziekenhuis bevestigd werd, heb ik het anderen verteld. Vervolgens werd die ene lymfeklier verwijderd. En een week later was er geweldig nieuws: in de klier bleken geen vitale kankercellen meer te zitten! We waren heel, heel dankbaar en opgelucht natuurlijk! De bijwerkingen heb ik voor lief genomen (een vorm van longontsteking en volledig uitvallen van de schildklier).

Ik krijg nu elke 3 maanden een CT-scan en een echo en tussendoor wordt mijn huid ook gecontroleerd. Naar ik begrijp is in een eerdere groep van 65 proefpersonen bij wie de onderzochte therapie net zoals bij mij werkte en wie men anderhalf jaar heeft kunnen volgen, bij één proefpersoon (2%) de ziekte teruggekomen. Dat is een zeer laag percentage, maar ik denk ook: “Je zult die ene maar zijn”…

Enkele maanden terug sprak ik in een wachtkamer van het ziekenhuis een vrouw die ook melanoomkanker had, maar met uitzaaiingen naar organen. Bij haar werkte immuuntherapie helaas niet en is er dus een groot risico dat zij hieraan komt te overlijden. Waarom de immuuntherapie bij de één wel en bij de ander niet werkt? Ook daar doet het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis onderzoek naar. Zulke onderzoeken, waar vele onderzoekers aan werken, kosten vele miljoenen euro’s. Wat gun ik anderen met deze ziekte dat ook zij een medische behandeling kunnen krijgen die werkt. Daarom vind ik het zo geweldig dat Team d’ iederal meedoet aan Alped’Huzes en daarmee geld inzamelt dat nog meer onderzoek mogelijk maakt. Daaraan draag ik ook graag een financieel steentje bij.

Eric-Jan Willekers 

 

 

Een van onze sponsors: iederal

Of ze ons zouden willen sponsoren, vroegen we aan de mensen van iederal. Daar hoefden ze niet lang over na te denken. Natuurlijk wilden ze dat. Want iederal zet zich in om waarden als verbondenheid, compassie, solidariteit en verantwoordelijkheid in de samenleving te versterken.

Ze doen dat door events te organiseren op gebied van zingeving. iederal wil mensen uitdagen met een frisse blik hun denken, waarden en handelen onder de loep te nemen. Eens anders te kijken. Zich te verdiepen en te verbinden.

Het motto van iederal is: “Ontmoet anderen, ontdek jezelf”. Dat gaan we doen! Wij van Team d’iederal gaan heel veel anderen ontmoeten op Alpe d’Huez en ontdekken hoeveel hoogtemeters je kan verorberen als je een passie hebt voor een gezamenlijk doel: kanker de wereld uit.  

iederal, dank je wel!

www.iederal.nl

Al een halve Alpe d’Huez bedwongen

Op 20 december hebben we de eerste gezamenlijke fietstraining gedaan! Bijna 500 hoogtemeters voor degenen die wat langer konden blijven. Da's toch al bijna een halve Alpe d'Huez... 

Genoeg goede voornemens voor 2020 dus, want de meesten van ons willen die berg wel vaker dan één keer bedwingen. 

Daarnaast hebben we besproken hoe we ons streefbedrag kunnen bereiken. In ieder geval worden we gesponsord door iederal.

Op deze pagina lees je binnenkort meer over hoe we ervoor staan. Dus hou hem in de gaten!

Op de foto de Alpe d’iederal teamleden v.l.n.r.: Bertus IJdens, Sigrid Winters-Schindler, Ralph Koenis, Mark Winters, Friso Wobben, Guido Slot (niet op de foto: Erik Botter, Theo van Foeken)

Thank you to our Sponsors

26

Koert Thalen

Heel veel succes Erik #goedbezig

26

R Huiszoon

super dat je dit wil doen en de uitdaging aangaat. Heel veel succes en blijf vooral overeind! X

1.000

Apostolisch Genootschap

25

Richard Bkker

Top! dat je weer de uitdaging aan gaat veel succes dit alles voor het GOEDE DOEL!

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Friso. Bijdrage middels besparing op kerstkaarten:-)

50

Marlies Van Den Heuvel

Super tof pa dat je dit doet. Trots op jou!

26

Atsje Hania

Top Friso, dat je dit doet ! Dit is een eerste bijdrage. 🚴🏻‍♂️

5

Janna De Wit

26

Cora Keus-veltman

Heel veel succes!!!

10

Louwes

Heel veel succes en zet hem op!

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Sigrid. Onze bijdrage vanuit besparing kerstkaarten

1.000

Anonymous

Hoe mooi is het de dingen te doen die je raken...... Prachtig dat je je passie voor fietsen nu inzet voor dit mooie doel. Succes!

15

Herman En Fini Timmers.

Wij wensen je heel veel suc6.

26

Boaz Polderman

Zet hem op!

66

Anonymous

Succes met de voorbereidingen Mark!

36

Daphne Van Der Waard

Succes, bedankt dat je je zo inzet voor t goede doel en daarom sponsor ik weer!

15

Roelie Jassies

16

Thecla Goossens

Succes Mark! In 2017 verloor ik mijn broer, Marc, aan kanker. Fijn idee dat jij, met zo te horen dezelfde naam, voor dit goede doel fietst. Groet, Thecla

10

Edwin Posthumus

Veel suc6 en vooral veel plezier !! Gr Edwin

10

Mark

Fantastisch vooruitzicht om samen met jou die berg te bedwingen! We gaan voor een mooie opbrengst tegen kanker.

1.88k

New Nexus

26

Evert Salverda

Heel veel succes my friend: do kinst it.

16

Tymen Steur

Heel veel succes in de voorbereiding en bij de uiteindelijke beklimming(en). Knap om iets te doen waarvan je dacht dat het niets voor jou was 💪🏻.

10

Anonymous

15

Theo Foeken

26

Rebekka Van Der Werff

Sieg, ik heb er alle vertrouwen in dat je het kan. Zet hem op👍

10

Anonymous

30

Guus Winters

Alle lof voor je inzet Zijn trots op jullie

20

Karin Jagt

Succes topper je kunt het

15

Annie

You can do it 💪🏻💪🏻 Hoop dag onze hardloopochtenden ook bijdragen aan een extra goede voorbereiding

26

Wouter

Mooie actie, Mark! Heel veel succes gewenst.

26

Fred & Ron Hofman

Succes Mark. Mooi doel en uitdaging!

150

Anonymous

Een mooi doel waarvoor veel inzet en volharding nodig is. Dat geldt voor jouw sportieve ambitie alsook voor het onderzoek dat nodig is om deze ziekte onder controle te krijgen of uit te bannen.

26

Peter En Kirsten

Veel succes Team iederal!

26

Marion De Graaf

Succes met deze uitdaging

26

K.a. Overbosch-huisman

Zet 'm op

56

Matha Marketing

Succes met jouw road to support, mijn steun heb je!

5

Amelieke Slot

26

Anonymous

Succes Ralph! Gaaf dat je dit doet! Kristine Zwart

50

De Tuinruimer

Heel veel succes, Mark! Hartelijke groet, Jan en Carla

26

Bob Van Den Berg

Bedenk dat het goed is om jezelf doelen te stellen, maar dat daarmee er ook een grote(re) kans op teleurstelling ingebouwd wordt. Dat heb je dit jaar ervaren. Hou voor ogen dat het een groter doel dient: voorkomen dat deze vreselijke ziekte onnodig meer slachtoffers maakt en intens verdrietige dierbaren achterlaat. Het maakt je minder eerzuchtig (ik gebruik maar niet het oude woord ''nederiger'') als je aan de kanjers denkt die een echte topprestatie leveren door de ziekte te doorstaan en als het even kan overleven. Doe wat je kunt, niet wat je denkt dat je zou moeten kunnen! Ik wens je vooral een onvergetelijke ervaring op de Nederlandse, kankerberg. Als het nog vroeg in de morgen donker is en dan al die mensen al ziet (en lichtjes) die al op weg zijn naar en voor een ''hoger'' doel. Elke keer als iemand mij attent maakt op werken aan een wereld waarin kanker minder prominent een doodsoorzaak is, denk ik aan onze David.

56

Guido Slot

10

Gert En Margreet

Succes!

106

Albert Jan Scheffer

Zet'm op Friso!

66

Dianne Smeets

Top dat je er weer voor gaat, Mark! Heel veel succes! Groeten, Dianne

106

Anonymous

26

Tineke Huls En Han Numan

150

Irene

Veel succes!

50

Roel Van Limbeek

Doe je best .wij duimen voor je. Groeten

100

Anonymous

succes

10

Hanneke Nienhuis

10

Anonymous

84

Albert Wiegman

Niet alleen mooi dat je die 84 km wilt gaan fietsen, maar ook fantastisch wat daar allemaal in de voorbereiding bij komt kijken, Bertus. Indrukwekkend en hopelijk voor jullie als team ook inspirerend. Veel succes en groet, Bert

36

Paul En Jacky Oostrom

Fantastisch dat je dit doet, Bertus! Zet ‘m op!

10

Sandra Rouwhorst

Succes Theo 💪

21

Sebastiaan Den Bak

50

Milo Van Der Kruis

Succes Mark!

10

Gert En Margreet

Heel veel succes op de Alpe d'Huez!

50

Gea Wiegman

Respect, fantastisch doel om je voor in te spannen, veel succes.

20

Elly Winters

Zet ‘m op - je kunt het!

10

Willemijn Tilman

Super goed dat je dit doet Erik! Heel veel succes!!

10

Guido Slot

Succes met trainen!

26

Piet Van Der Slot

Succes Mark. Laten ze snel een medicijn vinden tegen deze verschrikkelijke ziekte. Ook mijn moeder is zoals zo veel mensen veel te jong overleden aan kanker.

50

Sandra Crooij

Succes Theo, geweldig dat je dit doet!

26

Pippa Van Den Berg

26

Esther De Vogel

Met dit doel voor ogen ga jij de top bereiken! Zet m op topper!

30

Greet Boes-veltman

106

Paul En Jacky Oostrom

Fantastisch dat je dit doet Ralph! Zet ‘m op!

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Guido. Onze bijdrage vanuit besparing op kerstkaarten

20

Maria Vording

bijdrage van Maria Vording en ze wenst je veel succes

66

Jan En Annet Kwakkel

Prachtig initiatief. Veel succes en vooral ook plezier bij trainen en het fietsen op de Alpe.

50

Hans En Truus Otten

Een TOPprestatie en heel veel succes.

500

Ruurd Blijdorp (ac Plus)

Zet hem op!

100

Jacqueline En Willem

Heel veel succes naar de top.😘

66

Alex En Herma De Jong

Theo, Succes met deze uitdaging, we staan achter je!!

26

Rob & Erica Van Den Ham

Heel veel Suc6 Bertus, Rob van den Ham Winterswijk

106

Hans Leeflang

Kanjers, heel veel plezier en succes gewenst bij jullie uitdaging voor een super goed doel!

50

Erik Van Der Goot

Veel succes, Bertus.

66

Lotte En Rik

We helpen je over de helft ...

15

Melissa Van Den Bovenkamp

Hi Friso & team, Heel veel succes!

50

Robert Berg

Succes Theo!

10

Frank Pietersen

15

Yvonne

Succes met de voorbereidingen en natuurlijk in juni als je de berg op gaat!

20

Rosa

50

Wouter Jut

Succes gap!

12

Theo Foeken

10

Rueben Lagas

Succes Friso!

10

Anne In 't Veld

26

Kars Slot

Heel veel succes Bertus! Met hartelijke groet, Astrid & Kars

25

Edwin Van Weert

Succes Ralph met de training en heb straks ook vooral veel plezier dus door de pijn heen!

10

Nick Pelgrim

Succes Theo!!

20

H Kroezen

Veel succes voor het goede doel.

26

Anonymous

Ik vind het super dat je het doet ...we gaan je volgen ! Zet m op 😘😘😘

66

Vivande Pronk

Geweldig dat je meedoet en dat je je hiervoor wil inzetten, Sigrid.

26

Robin Potze

Succes Friso!

26

Ben

Succes! Eerste 3km niet te hard van start gaan.

66

Anonymous

Echt super dat je je hiervoor, samen met het team, inzet. Veel succes. Niek Mater

50

K Geerts

Mark, succes!

26

Rob & Jeannette Vinke

Succes en op voor het goede (mooie) doel.

10

Mark & Sigrid

Theo, we gaan er een mooi avontuur van maken! Fijn dat je alsnog met ons mee kan doen! Groet en tot snel, Mark & Sigrid

10

Meghan Gielingh

Trots op je!

10

Anonymous

Heel veel succes Theo.

26

Hotze

Succes Sigrid!

10

Erwin Meester

👍🏻👍🏻

50

Willem De Jonge

Veel sterkte tijdens de Alpe d'HuZes!

10

Bert Tobben

Wens jou veel succes met deze mooie actie

10

Lucinda Jolink

Heel veel succes, topper!!!!!

65

Anonymous

100

Anonymous

66

Lotte En Rik

Even een tussentijdse aanmoediging :)

26

Jinny Bouwer

Guido, geweldig dat je deze uitdaging aangaat. succes met de training en straks op de berg. zet em op

10

Pieter Kist

Jij liever dan ik. Steile bergen. Maar daarom dan ook de donaties natuurlijk!

50

Roland En Ilaniek

Zet hem op! Je kunt het!!!

10

Hilde Gels

26

Anonymous

Succes

50

Femke Hemelrijk

26

Margriet Smitt

Wat een prachtig doel om mee bezig te zijn en wat goed dat je je wilt inspannen om dat te bereiken! Topper!

10

Netty Bakker

Het is een prachtig initiatief en een geweldige ervaring. Heel veel succes!!

126

Jeroen Van Der Pluijm

Top Mark dat je weer gaat. Ik doneer een euro per bocht (en ik ga er vanuit dat je wel zes keer haalt, je hebt tenslotte parcourskennis nu). Veel plezier met de voorbereiding.

5

Atousa Van Beek

Super dat je hieraan meedoet! Mooi doel en ik en alle andere toekomstige artsen zijn maar wat blij met jullie steun :). Heel BRC is trots op je <3 Alvast veel succes!

1.88k

New Nexus

15

Guus Winters

Veel succes in juni (en ook nu al) samen met onze kids gr. Guus en Elly

50

Sylvia Ringelink

Gaat je lukken !! Go For IT......

26

Anonymous

Go for it, Ralph. Goede actie! Succes met trainen!

26

Frans Noordam

Zet hem op Mark! Groet Tineke & Frans

10

Marijke Peters

10

Erwin Meester

👍🏻👍🏻

10

Anita

Veel succes

26

Janet Middeljans

90

Freek Slot

Wij steunen je van harte bij deze activiteit! Gr. Pa en Ma

26

Fabian Schurink

Succes kerel!

10

Hanny Knook

Je kunt het💪🏿

16

Anonymous

10

Guido Slot

Succes met trainen!

50

Ineke Gerritse

Dag Bertus, ik vind het ontzettend stoer van je dat je dóet wat je al zo lang van plan was. Veel succes met het fietsen en geniet van alle momenten. We doen van harte deze donatie voor de waardevolle onderzoeken die kunnen plaatsvinden. Hartelijke groet van René en Ineke

25

Nadia Wobben

Hey Friso hier een bijdrage van mij voor het goede doel... wens je veel suc6 als je de berg opgaat.. heb je het zwaar denk waar je het voor doet... Suc6 topper xxx

66

Pieter Van Der Woude

Tot dat je dit doet! Mooi doel! Succes!!

56

Cecilie & Leonoor

Hey oom Erik, leuk dat je zo ver gaat fietsen! Wel minimaal 6x die berg op hè?! Succes!

26

Cor En Tineke Van Ginkel

Mooi, gaat vast weer lukken

66

Nanda Ziere

50

Bart Koop

Heel veel succes gewenst!!

106

Gezinshuis Stellaluna

Omhoog ermee !

26

Marieke Ploegh

Heel veel succes Mark en Sigrid, mooi dat jullie je hiervoor met zoveel passie inzetten. Dat steun ik graag!

10

Peter

Suc6 met de zes!

66

Monique En Kees Van Strien

Geweldig Bertus. Het doel, de weg, dat je het doet, dat je het kan en dat we mee mogen doen.

26

Wendy Bunk

Zoals gezegd, super tot dat je dit gaat doen! Respect!

10

Natascha Donkers

Succes!!

50

Rene Tip

Veel succes

26

Jop Van Dusseldorp

Super-man!

8

Els Jumelet

Theo wat stoer dat je deze uitdaging aan gaat. Heb je een klein bedrag gesponsord Wens je heel veel succes en we gaan je volgen.

16

Diana Van Vliet

Hoi Friso Ik vind het super stoer van je,en wens je heel veel succes. Groetjes Diana

100

Willem En Jacqueline

Heel veel succes, het gaat je lukken👍

26

Niels Oosterhoff

Prachtig doel, Erik! Zet hem op!

26

Theo Foeken

10

Guido Slot

Succes met trainen!

26

Riet Stoter-huisman

26

Gert-jan Dobben

10

Annet Leissner

Succes kanjer!

26

André Blok

Je bent een topper, Mark. Prachtig doel. Je gaat het redden.

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Mark. Onze bijdrage middels besparing op kerstkaarten

10

Steven Groen

25

Fam. A. Kamping

heel veel succes en we hebben alle vertrouwen

15

Stefan Slagter

Succes jongen. Mooi doel en uitdaging!

55

Eduard En Yvonne Botter

We vonden de getalcombinatie 5 x 11 passend bij jouw doel. Veel succes. Liefs papa en mama.

300

Anonymous

10

Guido Slot

Succes met trainen!

66

Anonymous

Jouw inzet en onze donatie maken het leven van K-patienten mooier en mogelijk beter en langer leefbaar.

26

Manfred Lück

Blijven geloven dat het kan. Zetten dus hoger in!

15

Theo Foeken

26

Wim Schreurs

Heel veel succes!

26

Ben Van Der Weide

Grandioos dat je dit gaat doen. Mijn volle support heb je

10

Soraya

Succes! Super tof dat je dit doet!

10

Bob Klein Gunnewiek

Theo heel veel succes!! Prachtig dat je dit doet!! Zet hem op!

26

Mike Slot

26

Cees Barth

Schitterend initiatief Bertus, heel veel succes en je hebt al gewonnen.

50

Chrisjaap Horst

10

Arnoud Van Schaik

Veel succes!!

36

Anneke En Jan Velders

onze steun heb je: voor dit mooie doel 6x €6,-

10

Floortje Praamstra

Zet um op!

10

Guido Slot

Succes met trainen!

15

Elly Peters

Hey Friso, top dat je de uitdaging aangaat. Ik wens jou en je team heel veel succes!!!

10

Tea Nieborg

Geweldig, Sigrid...zet m op!!

15

Ingrid Vermeulen

Succes met het volgen van je droom!

26

Irma Van Der Puijl-wobben

Veel succes met je inspanning. Samen sterker verder!

111

Erik Botter

Graag zet ik zelf de eerste stap!

50

Robert En Irma Bos

Succes stoere rijders

15

Tore Tielemans

Ontzettend veel succes met de verdere voorbereiding en vergeet vooral niet te "genieten" op de Alp! Hoe gek dat ook moge klinken...

20

Sophie Braun

Echt heel dapper van je eer! Je kunt dit!

10

Karin Bras

Veel succes met alle voorbereidingen!

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Ralph. Bijdrage vanuit kerstkaartenbesparing :-)

26

Diana Schell

Heel veel succes

10

Mark

Super dat we in 2020 samen die berg op gaan fietsen. Dit is de eerste van hopelijk veel bijdragen aan dit mooie doel!

25

Ans Bras

Succes met de voorbereidingen en gefeliciteerd met je verjaardag

10

Rob Willems

Heel veel succes!

90

Sangamam

Top Theo, zet hem op.. inderdaad, begin met de Kauberg

5

Alice Ter Bruggen

Succes topper.

15

Priscilla Horsman

Enorm veel succes topper!

10

Ingeborg Vermeer

Heel veel succes!

10

Anonymous

26

Edith Braakman

Wat een goed doel! Ik weet wat het is om een partner te verliezen aan deze verschrikkelijke ziekte, daarom sponsor ik je graag

26

Annette Den Held

10

Norbert

Go for it Ralph 💪!!

26

Jan Kwakkel

20

Marleen Blikman

26

Jan Westendorp

Bewondering, succes Bertus en met inachtneming waar je voor gaat fietsen : GENIET !!!

66

René Koenis

Ha Ralph je kan het.

26

Wouter Keus

Veel succes!

16

Tymen Steur

Heel veel succes in de voorbereiding en ook tijdens het evenement. Volgens mij zit 6x beklimmen wel in jouw benen.

20

Mark Vos

Uiteraard eerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en daarnaast heel veel succes bij de trainingen en uiteindelijk met het beklimmen van Alpe d'Huez. Dit jaar ga je zeker die zes halen!

66

Marty Dijkstra

Veel suc6 Friso!

15

Annie Kats

20

Sibren Wobben

Zet hem op broer!

10

Miranda Luttikholt

Je kunt het👍

10

Merlijn Zuiderwijk

Mooi initiatief, veel succes!

10

Rob Willems

Heel veel succes!

5

Max Kamperman

60

Chirurgen Skb Chirurgen Skb

Heel veel succes!

26

Henk Zantingh

succes

50

Marianne En Gerard Van Den Hooff

een goed doel heiligt een mooi middel - zet 'm op!

10

Mark

Heel veel succes! Je kan het (ook wel 2x)!

20

Christine Van Ens Van Ens

15

Anonymous

Zet hem op, Sieg. Trots op jou! Xx

100

Willem En Jacqueline Bodenhausen

Heel veel succes.🇳🇱👍

50

Anonymous

Bertus, zoals beloofd onze steun! Pieter en Annemarieke

26

Manfred Lück

Prachtig initiatief Bertus! Jullie zijn hoe het ook afloopt Winnaars!

20

Marielle Visser

Heel veel succes en zet 'm op!!

10

Anonymous

26

Theo Foeken

26

Anda Tiemersma

Geweldig, dat je doen wilt en kunt.

10

Wim En Bep Van De Rhee

Steunen graag je doel en wensen jou / jullie veel succes.

10

Mark

Fantastisch vooruitzicht om samen met jou die berg te bedwingen! We gaan voor een mooie opbrengst tegen kanker.

15

Willie De Vries

Het is voor een.goed doel, het lukt je wel.

21

Theo Foeken

30

Femke Salverda

Zet hem op kanjer!

66

Rob & Erica

Top Theo ! Eerst voor het goede doel 3X de Mont Ventoux gedaan en nu deze klim.

50

Marianne En Gerard Van Den Hooff

klasse!

20

Patricia Hofs

Heel veel succes Ralph, maar met jouw doorzettingsvermogen komt het vast en zeker goed. Opgeven is geen optie ;)

56

Anonymous

Zet'm op

26

Dirk Peter Fledderus

Wat goed dat je weer gaat klimmen voor het goede doel. Succes met trainen. En het feit dat je weer meedoet zegt me meer dan het aantal keren dat je de top bereikt.....

26

Folkert En Orny Huiszoon

Top dat je mee doet, zet hem op.

10

Juliette

106

Anonymous

Bewonder je dat je weer Alp gaat lopen succes

10

Jeannette Weerts

Veel succes!!

26

Janine Grievink

50

Elise En Bertus

Geweldig dat je meedoet Theo. We gaan er een topervaring van maken

50

Theo Foeken

10

Anonymous

Hoi Guido, Heel veel succes.

10

Kim Tingen

Heel veel succes!

10

K Hummelink

Succes Theo

10

Anonymous

Super dat je weer de Alp opgaat. Veel succes!! Hartelijke groet, Harma Haak

100

Bertus Ijdens

5

Paulien Kochl

Succes met de voorbereidingen Theo!!

26

Hotze

Go go Mark! Dans de berg omhoog!

66

Anonymous

Wat geweldig mooi doel en super dat je dat gaat doen. Wil je graag steunen!

25

Irene C. Tel

Mark ook dit jaar wens ik je heel veel succes met het fietsen voor dit goede doel.

10

Mart Ten Barge

Theo! Succes, je kunt het!

30

Hilbert

Goed bezig!

50

Inge Kranenburg

Succes met de voorbereiding en de uitvoering. En of je het nou 6 keer doet of niet: chapeau!

15

Agnes Schilder

Succes!!!!

30

Marc En Annemiek

10

Guido Slot

Succes met trainen!

15

Femke Te Winkel

50

Maroesjcha Bleijerveld-branderhorst

Bertus ik heb er alle vertrouwen in dat het jullie als team zeker gaat lukken. Alleen ga je mogelijk sneller, samen kom je verder. Lieve groet Maroesjcha Bleijerveld-Branderhorst

66

Dick Krabshuis

Je hebt nog een jaar extra om te trainen voor minimaal 6x

10

Patricia Van Der Slot

Zet hem op, Sieg XXX

26

Paul En Carla De Groot

Succes!

10

Ejc Hillen

Succes met je streven! Go for it!

20

Gonda Huitema

Succes Mark!

26

Greet Afink-lanting

Succes Mark.

10

Anonymous

26

Erik Botter

Topper!

26

Dineke Koopman

66

Annet Brandsema

Theo, heel veel succes!! Respect voor je inzet voor dit goede doel!

26

Harma Prevoo

Trots op jou

10

Wim Van De Rhee

Veel succes.

10

Anonymous

Succes, fantastisch dat je dit doet!

26

Susanne

Heel veel succes straks op de berg en sterkte bij alle trainingen!

10

Mark

Fantastisch vooruitzicht om samen met jou die berg te bedwingen! We gaan voor een mooie opbrengst tegen kanker.

20

Ad De Haan

100

Marion Van Foeken

Heel veel succes gewenst

26

Frits Keus

Fantastisch dat je dit doet. Heel veel succes.

26

Jan Wierenga

Topper, ik weet dat je het kunt, ga dit keer voor de 6 keer.

30

Fam. Ewals-willekers

Wat goed! Heel veel succes!

10

Bernice Gabriel

Succes Theo!

50

Familie Lippinkhof

Mooi initiatief, veel succes met alle voorbereidingen en het evenement zelf

10

Hilda En Ars

Zet m op Friso!, groet, Ars en Hilda

26

Alexander Tuinstra

Wij gunnen je een mooie belevenis voor dit goede doel!

56

Zus D :)

Topperrrrrrrr

70

Vrienden Tonckenshuys

Heel veel succes namens de Vrienden Tonckenshuys

20

Agnes Oosterbeek

Heel veel succes

20

Mark Vos

Uiteraard eerst de beste wensen voor het nieuwe jaar en daarnaast heel veel succes bij de trainingen en uiteindelijk met het beklimmen van Alpe d'Huez. Top!

50

Theo Foeken

10

Peter Roffel

Heel veel succes! Respect!

10

Anonymous

Top Theo dat je dit doet. Alvast heel veel suc6 en plezier tijdens de trainingen.

75

Care & Quality Institute

Hi Guido, Zet ‘m op! Opgeven is geen optie! Hartelijke groet Hanneke

66

Lotte En Rik

Ook omdat 66 bijzonder voor ons is ... :(

10

Karel Van Der Leest

Tof dat je dit doet, succes man

10

Anonymous

10

Nico Essing

10

G. Petter

Goed bezig Ralph

10

Monique Sellink

Goed bezig Theo!!!

10

Wendy De Roos

Theo!!zet hem op!!!

10

Jolanda Kengen

Heel veel succes en goed initiatief. Een goede bijdrage aan onderzoek om kanker te genezen.

30

Ineke Bakker-zaal

10

Mark

Mooi om samen op 4 juni 2020 die berg te beklimmen. Hier alvast een eerste bijdrage van teamgenoot Mark :-)

10

Ineke Zandvliet

Zet 'm op!!!

50

Bertus En Elise Ijdens

We gaan er voor Erik. Bijdrage door besparing kerstkaarten:-)

10

Hans En Benita

Heel veel succes!

10

Merel Garssen

Zet hem op!

50

Twee Supporters.

Geweldig dat je dit doet!

26

Henri Stephan

10

John En Käthe Boshuis

Als het doorgaat, zijn wij er als vrijwilligers. Personenvervoer en vlagger

106

Anonymous

50

Sander Boogaard

Heel veel succes! Mooi dat je dit doet. Laten we snel een keer samen fietsen als training;)

26

Martin Van Den Heuvel

Goed bezig, mooi doel en heel belangrijk om te steunen!

10

Thea Verhoeven

26

Tim Pels Rijcken

150

Albert Heijn Paterswolde

Statiegeldactie

26

Marja Bakker

Bertus, we wensen je een goede voorbereiding en heel veel succes, top dat je dit gaat doen, ondanks je overvolle agenda, groeten Gert en Marja Bakker

10

Martijn Reemst

Succes met trainen én natuurlijk op de dag zelf!

26

R&i Vallinga

Het gaat je lukken!

26

Yvonne Mintjes

Zet op topper. Trots op je, nu al.

26

Jan En Anneke Slot

Hoi Guido, we weten dat je het kan, zet hem op, want je bent een SLOT!

26

Nywedoub Consultancy

Succes en ook veel plezier!

56

Friso Wobben

20

Frank Schepel

Netjes Mark, dat je voor een 2e keer mee gaat doen. Eigenlijk bijzaak maar ergens hoop ik voor je dat je dit keer die 6 keer omhoog gaat halen.

10

Anonymous

Veel suc6!

10

Robert

Heel veel succes! Mooi dat je dit doet.

10

Linda Rademaker

Veel succes! Maak het niet te gek, 1 keer fietsend of 6 keer of meer: geniet.

Show more