Andy van Zalinge

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

784.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

0

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Jaarlijks krijgen in Nederland ongeveer 100.000 mensen de diagnose kanker. Van alle mensen met kanker geneest 50%, de andere 50% leeft met kanker variërend van enkele maanden tot vele jaren. Iedereen maakt van dichtbij mee hoe levens drastisch beïnvloed en verwoest worden. In de strijd tegen kanker ervaren zowel patiënten als hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Alpe d’HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit doen we door met zo veel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het onmogelijke te verleggen. Fietsen tegen kanker. 

Stichting Alpe d’HuZes is opgericht om de onmacht die door kanker ontstaat om te zetten in kracht: kracht putten uit emotie. Hiermee zorgen we ervoor dat er zoveel onderzoek kan worden verricht om de kwaliteit van leven van zowel patiënt als de omgeving zo hoog mogelijk te houden. Dit doen we sinds 2006 door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen.

Onder het motto “Opgeven is Geen Optie!” accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken. Dit geldt voor de renners (die tijdens het fietsen altijd de top van de Alpe d’Huez willen bereiken), de sponsoren (die met hun donaties onderzoeken mogelijk maken), de artsen (die nooit mogen stoppen met het aanwenden van al hun kennis en vaardigheden om leven voor patiënten zo draaglijk mogelijk te maken) maar het meest natuurlijk voor patiënten zelf (ze strijden om met passie te leven…).

 Daar hebben we uw hulp hard nodig! Wat gebeurt er met uw sponsoring?

Voor Alpe d’HuZes is Leven met kanker van essentieel belang. U vindt het terug in onze missie: Anderen faciliteren en inspireren om Goed, Gelukkig en Gezond te leven met kanker! Het ingezamelde geld gaat voor 100% naar kankeronderzoek. De Stichting Alpe d’HuZes maakt geen kosten, betaalt geen eigen medewerkers en betaalt niet voor diensten. Er is geen ander initiatief dat ´negatieve´ organisatiekosten kent: een echte ‘Non-Cost’ organisatie! En zo hoort het!                                                                                                                                              

Mag ik op u rekenen?

Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto “opgeven is geen optie”. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. In 2020 worden voor de vijftiende keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez beklommen.

Ik doe mee aan dit prachtige evenement en vraag u met deze brief om een sponsorbijdrage. Ik vraag u om uw gevoel te laten spreken, het leven is veel te mooi om er vroeg mee te stoppen. Daarom stappen al deze deelnemers op 4 juni 2020 weer op de fiets, “monteren in gedachten een bagagedrager en fietsen met een dierbare achterop omhoog”. Pijn wordt bijzaak, vermoeidheid wordt niet herkend, maar de herinneringen aan onze dierbaren worden sterker en de hoop op overleven eveneens. Wees ruimhartig, wees brutaal, wijk af van wat gebruikelijk is en sponsor ons initiatief.

Als ‘tegenprestatie’ voor uw sponsoring kan uw logo vermeld worden op het shirt van de door u gesponsorde renners en gaan we op 4 juni 2020 maximaal 6 keer de Alpe d’Huez op.

Ik geef niet op in het werven van sponsorgelden voor Alpe d’HuZes, geeft u niet op met het doen van een donatie? Mag ik op u rekenen? U kunt hier doneren!

                                              Andy van Zalinge

                                                Team Talisman

Thank you to my Sponsors

10

Yolanda Viguurs

Succes toppers

26

J.C van Ingen

Andy veel succes , knap dat je dit doet

15

Ma Boerkoel

Zet hem op Andy je kan dit

10

Nick Vonk

56

Jan Goedhart

Succes Andy

206

Rotating Solutions B.V.

Geweldig Andy! Wij wensen je onwijs veel succes!

250

Anonymous

15

Miriam van Merwijk

Super dat je dit doet!

150

Betrans

Succes Andy en team, een fantastische ervaring en een heel goed doel om voor te gaan met z n allen!! Peter en Ellen Beentjes

26

Anonymous

Zet hem op Andy

10

Roy Simons

Succes Andy

10

Angeline van Zalinge

Goed bezig pap!

Show more