Anja Das

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

6730.54

Raised from 1st October 2020

7709.54

My Updates

Datum 3e bingo-avond staat vast.

Kom jij woensdag 8 april ook naar mijn 3e bingo-avond?

Begint weer om 20.00u

Gemeenschapshuis de Rosdoek.

Geef je dan nu op bij mij:

wilenanja.das@outlook.com

Of

0622659243

Ook voor deze avond al hele mooie prijzen geschonken gekregen.💪💪💪

Fantastisch: de grote opkomst bij mijn tweede bingo-avond

4 maart 2020 

Deze keer had ik het een heel stuk makkelijker. Want ik had zoveel prijzen geschonken gekregen, dat ik daar makkelijk 2 bingo-avonden mee kon vullen.

Ook deze keer was de opkomst groot: 163 personen. Wat is het toch waanzinnig hoeveel verschillende prijzen ik geschonken heb gekregen. En dan zijn het ook nog eens stuk voor stuk leuke prijzen. Dat merkte ik ook heel goed aan de reacties in de zaal als ik per ronde vertelde wat ze bij één rijtje, bij twee rijtjes en bij een volle kaart konden winnen.

Ik was ontroerd van het spontane applaus na afloop toen ik iedereen bedankte en dat ik hoopte dat ze ook weer naar mijn 3e bingo-avond willen komen. Want dat gaat toch maar mijn 3e activiteit worden. Daar dit zo goed loopt 

Deze bingo-avond heeft het mooie bedrag van € 2536.02

De 2 bingo-avonden hebben samen het fantastische bedrag van € 5329.54 opgebracht.

Samen met mijn spontane donaties is mijn tussenstand € 6701.-. Had dit van te voren absoluut niet verwacht.

Ik hoop dat het corona virus onder controle blijft of wordt gehouden. Woensdag 8 april heb ik namelijk mijn 3e bingo-avond. Hoop en wil dan ook een grote opkomst. En ga dan ook nu mijn streefbedrag ophogen naar 10.000 euro.💪💪💪

BIZAR EN GRANDIOOS HOEVEEL MEDEWERKING EN BELANGSTELLING ER WAS VOOR DE EERSTE BINGO-AVOND.

Eindelijk is het zover. Al zoveel weken zet ik al mijn vrije tijd in om de bingo-avond een groot succes te laten worden. Zo bizar hoeveel prijzen ik gedoneerd krijg. Het is al zoveel dat ik zelfs een 3e activiteit kan gaan bedenken om nog meer geld op te halen voor de Alpe d'HuZes. 

Om 18.00u was de zaal nog helemaal leeg. Samen met de beheerster van het gemeenschapshuis, mijn man en mijn buurjongen was de zaal zo gevuld met tafels en stoelen. En kon ik aan de slag om alle prijzen op het podium te zetten. Wat is dit al kikken. Super dat zoveel mensen naar mijn bingo-avond gaan komen. 162 Personen hebben zich opgegeven. Enkele hebben toch verstek moeten laten gaan. Ik weet het niet precies. Maar ongeveer 155 personen waren er allemaal voor mij. Of eigenlijk voor zichzelf! Want 1 op de 3 personen wordt geconfronteerd met kanker. Dus iedereen kent wel iemand die met deze rotziekte wordt geconfronteerd. Of heeft er zelf al mee te maken gehad. Gelukkig is er al heel veel onderzoek gedaan en is er al heel veel aan behandelingen mogelijk. Maar nog  steeds krijgen mensen te horen dat ze ongeneeslijk ziek zijn. Vooral voor hen probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen voor nog meer onderzoek. En hoop ik op die manier mijn steentje bij te dragen dat men ooit kan gaan zeggen: "Vroeger ging je dood aan kanker, maar nu niet meer."

Wat stuntelig. Maar dat was toch wel vooral de boodschap in mijn openingswoordje. En daarnaast zo dankbaar dat de behandeling bij mij (tot nu toe) wel heel goed is aangeslagen. 15 Jaar geleden zou ik te horen hebben gekregen dat ik ongeneeslijk ziek was. Omdat ik 1 bewezen uitzaaiing op afstand had op moment van diagnose. Maar door de vele onderzoeken zijn de inzichten daarin veranderd en word ik in opzet curatief (=genezend) behandeld. Nog meer redenen om zoveel mogelijk geld op te halen voor mijn actiepagina.

Om 20.00u was de zaal helemaal vol. Wouw. Wat een betrokkenheid. Zoveel mensen in de zaal waar ik een extra warm gevoel van krijg, omdat zij mij zo gesteund hebben tijdens mijn ziek zijn. En zoveel mensen uit ons dorp die mij ook graag komen steunen omdat dit zo'n enorm goed doel is.

Nu ik deze blog aan het schrijven ben, ben ik nog helemaal aan het shaken. Geweldig hoe deze avond is verlopen. Zo fijn om uit verschillende hoeken te horen dat ik de avond zo goed georganiseerd heb. Fantastisch om te zien dat iedereen het gezellig vindt. En dat men er zo van staat te kijken hoeveel verschillende mooie prijzen ik gedoneerd heb gekregen. Ik kan dat zelf ook nog steeds haast niet geloven. Hoe gemakkelijk mij dit afgaat. Ik werd daar steeds meer hyper-de-piep van. Zoals toen met de dexamethason tijdens de chemo. Maar dan is dit toch wel veel prettiger.

Verschillende keren hebben we met de hele zaal in een deuk gelegen als iemand dacht bingo te hebben, maar dat het niet klopte. Een valse bingo betekende namelijk een extra donatie. 

We speelden 10 rondes. En voor elke ronde had ik 3 prijzen. Dus in totaal 30 prijzen. Daarnaast hield ik ook nog een loterij na ronde 9. Hoeveel prijzen ik toen verloot heb, weet ik eigenlijk niet precies. Maar het waren er zeker 35. Iedereen ging met een tevreden gevoel naar huis. Super hoe ik door diverse personen bedankt werd. Heel bijzonder. Wat een enorm rijk gevoel heeft mij dit gegeven en geeft mij dit nu nog. Tijd om te gaan slapen. Inmiddels is het al over 2 uur. Gelukkig ben ik morgen vrij.

Maar jullie zullen misschien ook wel heel benieuwd zijn wat deze bingo-avond opgebracht heeft voor mijn actiepagina van Alpe d'HuZes. Ik ben er ontzettend trots op en kan het haast nog niet geloven. Maar het is: € 2793.52. 

DANK JE WEL. LIEVE MENSEN.

GRANDIOOS hoeveel medewerking ik krijg van iedereen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor AD6.

LET OP: in verband met grote belangstelling VOOR MIJN BINGO-AVOND OP 22 JANUARI is de locatie in overleg met Hein gewijzigd naar GEMEENSCHAPSHUIS DE ROSDOEK.

Tijd : 20.00u

Heel erg graag wil ik met jullie delen hoe grandioos het is hoeveel prijzen ik gedoneerd heb gekregen. ZOVEEL ZELFS DAT IK OP 4 MAART NOG EEN TWEEDE BINGO-AVOND GA HOUDEN. Met ook dan een geweldige hoofdprijs: Met 2 personen een half uurtje vliegen vanaf Eindhoven Airport. Dit is geschonken door EACM. Behalve dat ik er heel veel tijd in heb gestoken en de Kempen gezien heb, wordt echt alles geschonken.

We spelen 10 rondes. En elke ronde heeft 3 prijzen. Voor 1 rijtje. Voor 2 rijtjes. En voor de volle kaart. 30 Prijzen dus voor de BINGO.

 

Eén bingoboekje kost 5 euro. HOE MEER BOEKJES JE KOOPT, HOE MEER KORTING EN HOE MEER OPBRENGST VOOR ALPE D’HUZES.  Drie bingoboekjes kost 10 euro. En wil je alle nummers van 1 – 90 dan koop je 6 boekjes. Dit kost 15 euro. De bingokaarten zijn geschonken door: Martin van Cuijk, Bingoboeken-Nederland. HEEL HANDIG ALS JE EEN MARKEERSTIFT MEE KUNT BRENGEN.

 

DE HOOFDPRIJS VAN 22 JANUARI IS GESCHONKEN DOOR JERR-ART-GALLERY. Zelf vind ik de prijs prachtig. Hopelijk gaan jullie dat ook vinden. Jerry ontwikkelde een speciale printmethode die zijn werk uniek en authentiek maakt. Jerry gaat een foto die jij wil printen op een stuk schroot ijzer dat enigszins door Jerry bewerkt wordt, waarbij hij de ruwe randjes van het materiaal in ere houdt.

 

Heel graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om met jullie te delen van wie ik de prijzen allemaal geschonken heb gekregen. Ik hoop dat ik niemand ga vergeten om te bedanken. Het zijn er zoveel. Maar daar krijg ik dan een herkansing voor.

EEN GROOTS DANK JE WEL VOOR:

Jerr-Art-Gallery Wintelre; Café de Babbel Wintelre; Gemeenschapshuis de Rosdoek; Hoeve Nachtegaal Wintelre; de Wit-van Loon Wintelre, van Tilburg Nistelrode; Bartelselektro Wintelre; Dinee-Café de Kempen Knegsel; Zoo Veldhoven; Cafetaria de Smickel Vessem; attraktiepark DippieDoe Best; Frans Soetens Woninginrichting Vessem; Lecoba Wintelre; Vis bij Kim Veldhoven; keurslagerij Laureijs Veldhoven; de Beerse Bakker Veldhoven; Prinsen Veldhoven; Coppelmans Veldhoven; Groenrijk Veldhoven; Blos schoonheidssalon Veldhoven; Restaurant de Gouden Leeuw Vessem; d’n Oirschotse Kegel; Restaurant Koning Goedhart Oirschot; Flying Bowling Partycentrum Veldhoven; Kempisch ruiterhuis Veldhoven; Bakkerij Driessen Wintelre/Veldhoven; Restaurant Craft Wintelre; BillyBird park Hemelrijk Volkel; restaurant Lovano Oerle; Golf- en recreatiepark het Caves Wintelre; Zwembad den Ekkerman Veldhoven; Santspuy Etten-Leur; De Greef textiel Veldhoven; Elly’s mode Veldhoven; Klijn Kooke Veldhoven; Best Zoo; kapsalon Total Beauty Wintelre; EACM Eindhoven.

 

ALS IK JE NIET BENADERD HEB, MAAR JE WIL WEL EEN PRIJS SCHENKEN DAN HOOR IK DAT GRAAG.

 

NA RONDE 9 VOLGT EEN LOTERIJ. Ik ga hier niet een bepaald bedrag voor vragen. Maar wel zullen er donatieboxen rond gaan. En kun je dus zelf bepalen wat jij voor de loterij wil geven. Iedere persoon krijgt vijf lootjes.

 

Voor 22 januari heb ik nog maar enkele plaatsen over. Ik hoop dat jij (ook) komt op 4 maart.

Heel graag tot ziens. Anja Das 0622659243 Mail: wilenanja.das@outlook.com

Streefbedrag opgehoogd!!!

De 2 bingo-avonden zullen zo'n succes gaan worden dat ik mijn streefbedrag opgehoogd heb naar 5000 euro💪💪💪

Ontroerd door alle positieve reacties

Ik vind het heel fijn en bijzonder dat ik met het team van kanker.nl naar Alpe d'Huzes ga. Maar we wonen allemaal ver uit elkaar. Wat betekent dat het lastig is om elkaar te helpen bij doneeracties. Toch heb ik absoluut geen spijt dat ik een bingo-avond aan het regelen ben. Maar er gaat wel heel veel tijd inzitten om alle prijzen voor de bingo avond gedoneerd te krijgen.

Het ontroerd mij enorm hoeveel medewerking ik krijg. En dat de Alpe d'Huzes zo'n warm hart wordt toegedragen. Maar is van de andere kant ook niet gek. Kanker komt zo vaak voor. Ieder kent wel iemand die hier mee te dealen heeft gehad. Ik krijg indrukwekkende verhalen te horen. Positieve reacties omdat men zoveel bewondering heeft voor wat ik doe. Zo geweldig dat al bijna 90 personen zich hebben opgegeven om naar mijn bingo avond te komen. Al zoveel prijzen gedoneerd gekregen. Waardoor ik zelfs een 2e bingo-avond wil gaan regelen in maart. Het leuke van de prijzen is dat ik ze vanuit allerlei soorten bedrijven gedoneerd krijg.

Nog 20 personen kunnen zich voor 22 januari aanmelden. Maar dan is echt elke stoel bezet die in de zaal kan staan.

Wil jij ook komen, wacht dan niet te lang met een berichtje te sturen. Want vol = vol 

 

 

Mijn blogbericht op kanker.nl

https://www.kanker.nl/ervaringen-van-anderen/blogs/heftig-maar-geeft-ook-rijkdom/22-januari-2020-bingo-avond-tbv-mijn-actiepagina-van-alpe-dhuzes

Nog 87 euro!

Alle beetjes helpen. Nog 87 euro en dan heb ik al 1000 euro opgehaald. Ga jij mij daarbij helpen?

Liefs Anja Das🌺🌺🌺

BINGO-AVOND 22 JANUARI 2020.

Inmiddels heb ik al 877,- euro voor mijn actiepagina gedoneerd gekregen middels giften die mijn familie, lieve vrienden, collega's etc gestort hebben.

Ik ga proberen nog veel meer geld op te halen voor Alpe d'HuZes. Al verschillende keren heb ik mee geholpen als vrijwilligster van de 2e leven kerstwinkel aan het klein tongelreplein te Eindhoven ten bate van goede doelen. Deze goede doelen zijn: Alpe d'HuZes, inloophuis de Eik en make a wish.

Maar daarnaast ben ik ook aan het proberen om zoveel mogelijk geld voor mijn eigen actiepagina op te halen.

Dat ga ik doen door een bingo-avond te organiseren op 22 januari 2020 bij café de Babbel te Wintelre. 's Avonds om 20.00u.

Hartstikke fijn dat ik zonder zaalhuur te hoeven te betalen dit daar kan doen.

Ook 2 geweldige presentatoren voor deze avond hebben al toegezegd mij te komen helpen.

En nu ben ik dus bezig om de prijzen gedoneerd te krijgen. Het begin is gemaakt. Heel veel dank al aan:

* JERR ART GALLERY

* HOEVE NACHTEGAAL

Om te weten hoeveel tafels en stoelen we klaar moeten zetten, Héél graag opgeven bij Anja Das middels een telefoontje of berichtje.

0622659243

Waarom ik mee doe aan Alpe d'HuZes 2020?

Zo bizar. Maar kanker komt helaas heel vaak in mijn familie voor. Ik heb 3 broers en 3 zussen. Naast mijn beide ouders hebben we met z'n zessen te maken gehad met kanker. Ieder met een andere kankersoort. Mijn vader is dus op 71 jarige leeftijd overleden ten gevolge van uitgezaaide longkanker. Mijn broer is op 61 jarige leeftijd overleden ten gevolge van uitgezaaide prostaatkanker. Twee van mijn zussen hebben ook kanker gehad maar zijn gelukkig genezen. Mijn moeder bleek hierdoor een erfelijke aanleg te hebben, maar zij heeft zelf geen kanker gehad. En nog een zus van mij en een broer bleken toen ook die erfelijke aanleg te hebben maar zijn gelukkig niet ziek. 

Op 20 april 2015 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. En vrij snel hierna dat ik ook nog één bewezen uitzaaiing op mijn heiligbeen had. Wat een verschrikkelijk heftige tijd was dat toen. Maar mijn oncoloog stelde mij wel gerust. Natuurlijk was die ene uitzaaiing minder gunstig voor de prognose. Maar ik zou nog steeds in opzet genezend behandeld worden. De chemo en de dubbele immunotherapie hebben super goed hun werkje gedaan bij mij. Na de borstamputatie concludeerde de patholoog volledige tumor regressie. Dat betekent dat de patholoog geen één tumorcel meer onder zijn microscoop vond. Toen de chirurg mij deze uitslag vertelde, heeft ze mij in dat gesprek wel 3x gefeliciteerd. Garantie voor de toekomst kon ze mij natuurlijk niet geven. Maar ze zei toen wel tegen mij dat deze uitslag veelbelovend is voor mijn toekomst.

Ik heb het advies gekregen om zeker 10 jaar anti-hormonale medicatie te gebruiken. En omdat ik één bewezen uitzaaiing had, en mijn tumor eiwitgevoelig, krijg ik ook nog steeds elke 3 weken immunotherapie. Inmiddels dus ruim 4 jaar verder. En lijkt het er steeds meer op dat de ziekte echt weg is. Super dankbaar dat dit mogelijk is. Super dankbaar dat er al zoveel behandelingen mogelijk zijn. Één op de drie mensen krijgt te maken met kanker. Wat zou het prachtig zijn als men ooit kan gaan zeggen: vroeger ging je dood aan kanker, maar nu niet meer. Maar daar is wel heel veel geld voor nodig. Om nog meer onderzoek te kunnen doen. Graag draag ik daar zelf een steentje aan bij. Drie keer ben ik door team lekker belangrijk mee naar boven genomen. Nu hoop ik lopend zelf de top te bereiken. Ik hoop dat jij Alpe d'HuZes via mij financieel wil steunen. Ik ben al blij met 1 euro. Elke euro zal ten goede komen aan nog meer onderzoek.

Al vast hartelijk dank en heel veel liefs van Anja 🌺🌺🌺

Thank you to my Sponsors

10

Elise Milek

Heel veel succes Anja! Ik heb hem afgelopen zomer gefietst, het is een taaie berg die Alpe d'Huez maar heel mooi om te beklimmen.

30

Anja Das

Wouw Nellie. Super bedankt voor jullie donatie.

50

Gerard en Annie

Hallo Anja. Hierbij een kleine bijdrage voor jouw project. Wij kunnen ook bij de volgende bingo-avond niet aanwezig zijn. Succes met je project.

2.536

Anja Das

Dit fantastische bedrag heb ik opgehaald door een bingo-avond met een loterij te organiseren. 163 Personen waren in de zaal. De zaal was dus helemaal vol. Dank je wel allemaal lieve mensen. Ik hoop dat jullie ook naar mijn 3e bingo-avond gaan komen. Betekent dat ik door deze 2 bingo-avonden al € 5329.02 heb opgehaald voor mijn actiepagina.

10

Yvonne das

Zet hem op meid je kunt het ik geloof in jou

500

Gemeenschapshuis de Rosdoek

Grandioos. Dank je wel gemeenschapshuis de Rosdoek, Kerkstraat 10 te Wintelre. Mede dankzij jullie inzet en donatie is de eerste bingo-avond op 22 januari een groot succes geworden. Het totaalbedrag van deze avond is € 2793.52

26

Trijntje Verhoef

Anja, dat gaat jou lukken! Succes

15

Buurvrouw

Wij wensen jou heel veel succes! Houd de moed erin!!

18

Anja Das

18x de fiets gepakt ipv de auto 😀

10

Mariekatrien Van de Meerakker

Heel veel succes.

10

Sonja Sanderse

Beste Anja, heel veel succes jullie kunnen het!! Hou Vol, opgeven is geen optie!! Leef met volle teugen, geniet elke dag

10

T Butzelaar de Waal

Heel veel succes.

10

M Kemp

Lieve Anja, hoe stoer dat je nu gaat proberen om naar de top te wandelen. Ik heb bewondering voor je en zal voor je duimen dat het lukt!! Liefs Monique

26

Ans van den Broek

Lieve lieve Anja. Wat mag jij trots zijn op jezelf dat je dit gaat doen. Jij bent zo ontzettend sterk, positief en een mooi mens. Ik wens jou en iedereen ontzettend veel succes, kracht en sterkte toe. Ik denk aan je. Geniet van deze bijzondere mooie uitdaging. liefs en groetjes, Ans v.d. Broek

22

Hester

500

Hotel46

Dank je wel: Hotel46, Willibrordusstraat 46 te Wintelre. Grandioos. Wat geweldig mede dankzij jullie is mijn bingo-avond op 22 januari 2020 een groot succes geworden. Totale opbrengst van de bingo avond plus loterij is € 2793.52

5

Eveline Broekman

Veel succes Anja!

25

Anonymous

10

Cecylia

Toppertje! Succes Xxx

10

Ylse Van de Sande

106

Anja Das

Prachtig dat ik al zo'n mooi bedrag voor AD6 heb opgehaald. In het nieuwe jaar ga ik ontzettend mijn best doen om mijn streefbedrag te gaan halen. Help jij mij mee? Liefs Anja.

50

Gerrie en Marcel

Zet ‘m op, Anja!

20

Piet en Dina Das Das

Succes Anja.

26

Hennie Tholen

Succes en zet hem op💖

66

Verheggen elektrotechniek bv

Super!

10

Marieke Van Beek

Veel succes Anja. Je kan het kanjer!

25

Door

Succes!

6

Anja

Super blij mee. Al 600 euro gedoneerd via mij voor AD6.

10

Karin Janssen

Het gaat je zeker lukken! Liefs, Zilvervlerk

5

Shabnam Madjbur

Kei goed van je Anja, zet hem op!

50

J.J. Mulder

10

M Das

Succes Anja!!

10

Mariette

Veel succes Anja!

25

Tiny en Toos v Nistelrooy

Heel veel succes Anja. Wij kunnen niet naar je bingo-avond komen, maar steunen je graag.

6

Kees, Rianne en Marieke

Heel veel suc6 en vooral genieten. Kees, Rianne en Marieke

50

Anonymous

5

Anonymous

Succes!

10

Petra Langeveld

Succes!

10

Geertje Van Dooren

56

Inge Houben

Zet hem op kanjer. Veel succes!!

10

Jessica Bek

10

Margot Van ham

Heel veel succes!

5

Anonymous

Succes Anja!!

25

Coop Tholen Wintelre

Heel veel succes!!

10

Arie en Lia Van Gestel

Anja. Heel veel succes bij je uitdaging. Echt chapeau. Succes met de bingoavonden. Maar vooral voor de toekomst. Een hele goede gezondheid. Dat gunnen we je van harte. We duimen voor je. Liefs Arie en Lia.

26

Anonymous

Ik heb zelf het vogelboekje maar doneer toch graag.

10

Alice Poepjes-Niemarkt

Succes ook jij kunt het👍👍👍

10

Chantal Haas

Zet hem op Anja!

10

Erny van Ham

Lieve Anja, heb bewondering voor je! Zet hem op

10

Wilma Deckers

Heel veel succes lieve Anja, mijn lourdesmaatje! 😘

5

Anja Das

Jippie. Dikke duim omhoog voor jullie allemaal. Door deze kleine donatie aan mezelf zit ik nu op 50% van mijn oorspronkelijke streefbedrag.🌺🌺🌺

10

Djaira

Veel succes Anja!

12

Bakkerij Driessen

Het donatie potje bestaande uit de fooien van onze klanten, schenken wij graag als financiële steun op jouw actiepagina. Succes.

700

Anonymous

36

John Das

Namens zes gezinsleden naar de top van Alpe d’Huez, succes.

56

Hanneke

Succes, Anja!

26

Anonymous

Zet m op Anja. Je bent een kanjer 😘

30

Fam Van Loon

Veel succes, Anja! Zet ‘m op!

10

Kees

Knap hoor wat je gaat doen.

20

Miet

Super bedankt Miet. Heel blij mee. Weer een beetje dichterbij mijn streefbedrag.😇💪

26

Irma Grotenhuis

Lieve Anja. Wat een bijzonder gesprek hebben vanmiddag bij Klijn Kooke gehad. Heel veel succes bij alles wat je nog gaat organiseren om je doelstelling voor de Alpe d’huses te halen. Vriendelijke groet.

10

Inge Van Erp

Heel veel succes Anja!!

10

Anonymous

Dank je wel lieve Lourdes vriend.

50

F en M

Hey Anja, heel veel succes en geniet ervan!

500

Café de Babbel te Wintelre.

Hein en Cindy (café de Babbel) hartelijk dank voor jullie donatie en hulp. Mede hierdoor is de bingo avond op 22 januari een groot succes geworden. De totale opbrengst van deze avond is € 2793.52

25

Anonymous

10

Els

Ik wens je veel succes!

1.294

Bingo 22 januari 2020

Grandioos. Hartelijke dank Lieve mensen uit Wintelre, familie, vrienden, collega's dat jullie je zo betrokken voelen. Super dat jij er ook was op mijn eerste bingo-avond. Mede dankzij jullie is de totale opbrengst van deze avond € 2793.52.

50

Anonymous

250

Anonymous

30

Anonieme gever uit Wintelre (verwacht ik)

Wat mooi! Ik haal een envelop uit mijn brievenbus waarop staat: bijdrage voor de Alpe d'HuZes. In de envelop zit 30 euro maar geen briefje erbij. Dank je wel anonieme gever.

5

Paul Arentz

Heel veel succes en plezier!

10

Anke

Lieve Anja, Heel veel succes. Jouw verhaal is inspirerend voor mij. En de wijze waarop jij je via deze bingo, via kanker.nl, en ongetwijfeld nog veel meer manieren inzet voor kankerbestrijding verdient mijn respect. Chapeau! Lieve groet, Anke

10

Samantha van den Wildenberg-de Boe

Heel veel succes Anja!

10

Els

Show more

Select a Christmas decoration