Anja Das

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

7699.54

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

6175.05

My Updates

Nog 8 dagen en 13 uur en 23 minuten.


Bijna is het zover. 29 Mei ga ik met kanker.nl naar Alpe d'HuZes. 

Al vanaf 2020 ben ik bezig om zoveel mogelijk geld op te halen voor Alpe d'HuZes. En door corona is dat best goed gelukt. 

Op mijn actiepagina staat nu al €13.657, - 

Een megabedrag waarbij ik een groot deel binnen gehengeld heb, door 4 bingo-avonden en 1 kinderbingo te organiseren in Wintelre. 

Enorm trots ben ik op dit megabedrag, wat ik helemaal in mijn uppie opgehaald heb. En wat gelukt is, omdat ik zoveel steun heb gehad en nog steeds krijg van heel veel mensen om mij heen. 

Wat ik vooral hoop is dat: door meer onderzoek nog meer duidelijk wordt, waarom een behandeling bij de één super goed aanslaat en bij een ander veel minder. 

Daar is heel veel geld voor nodig. Mijn streefbedrag heb ik daarom op €15.000,- staan.

Wil jij mij steunen om dat streefbedrag te gaan halen? 

Met elke euro die jij kan missen, kom ik dichterbij dit streefbedrag 💪💪💪

Hartelijk dank al vast.

Lieve groetjes Anja Das 

4e bingo-avond was ook een succes.

Ook mijn 4e bingo-avond was een groot succes. Doordat er ongeveer 80 personen  gekomen waren kon ik deze keer €1564,05 op mijn actiepagina storten🤩 Ik heb genoten van deze avond. Hopelijk iedereen die er was ook. Ik had zoveel prijzen gedoneerd gekregen, dat volgens mij iedereen met een prijs (je)  naar huis ging.

Op mijn actiepagina stond daarna op  €13.206

Maar ondertussen is dat door spontane donaties al ruim €13.600.

Ik ben hier mega trots op. 

BINGO AVOND TBV ALPE D'HUZES.

HELP JIJ MIJ NAAR DE 15.000 EURO VOOR ALPE D'HUZES? (Of te wel het KWF) GEEF JE NOG SNEL OP EN KOM naar mijn BINGO-avond op woensdag 11 MEI om 19.30u bij gemeenschapshuis de Rosdoek in Wintelre? KAARTVERKOOP VANAF 19.00u.

Heb zoveel prijzen gedoneerd gekregen. Hoop daarom op een grote opkomst.

Halve kaart kost 10 euro en een hele kaart kost maar 15 euro.

GRAAG OPGEVEN ZODAT IK WEET HOEVEEL TAFELS EN STOELEN IK KLAAR MOET ZETTEN.

BEN JIJ ER OOK BIJ AANSTAANDE WOENSDAG? Zou fantastisch zijn. 😃

LIEVE GROETJES,
ANJA DAS.
TELNR: 0622659243

Een geslaagde KINDERBINGO

Omdat ik zoveel prijzen gedoneerd had gekregen voor kinderen, vond ik het  leuk om ook een kinderbingo te organiseren.
Datum : woensdag middag 20 april om 13.30u wederom bij gemeenschapshuis de Rosdoek te Wintelre. 

Ontzettend leuk dat ik 100 kinderen een hele leuke en gezellige middag heb kunnen geven. 
De hoofdprijs was voor een kind tot en met 10 jaar: één minuut gratis winkelen bij COOP Tholen te Wintelre 
En voor een 11 of 12-jarige was de hoofdprijs : met 6 tot en met 16 kinderen, een koeiensurvival  bij Uitjesboerderij Leekzicht te Boerdonk. 

Verder had ik heel veel entreekaartjes en kadobonnen gedoneerd gekregen, Zoals van verschillende zwembaden, speelparadijzen, dierenparken, Theater voorstellingen, friteswagen en nog veel meer. 

Ik had ook heel veel kleine prijsjes gedoneerd gekregen, zoals : hele schattige knuffels, rugzakken, boogjes, snoeppotjes, lippengloss eendjes, sieraden. 

Tijdens de pauze kregen alle kinderen een glaasje ranja en een zakje chips

Ieder kind ging met een prijsje naar huis. Voor de kinderen is dat natuurlijk heel erg leuk. 

De grootste klappers voor mijn actiepagina haal ik door bingo-avonden te organiseren. 
Maar door de kinderbingo heb ik toch het prachtige bedrag van 500 euro en 70 cent op mijn actiepagina kunnen storten. 

YES, STREEFBEDRAG GEHAALD 💪💪💪

DOOR MIJN 3E BINGO-AVOND MIJN PERSOONLIJK STREEFBEDRAG GEHAALD VOOR ALPE D'HUZES.

Wat een energie krijg ik hiervan...... Afgelopen woensdag 30 maart, kon eindelijk mijn 3e bingo-avond doorgaan. Omdat er nog best veel mensen zijn die moeten wennen om met een grote groep bij elkaar, in èèn zaal te kunnen zitten, was de opkomst minder dan bij de eerste 2 bingo-avonden. Maar dat was helemaal niet erg. Want de opkomst was ook nu weer geweldig. Ongeveer 110 personen waren gekomen. Wat is het toch fantastisch hoe ik gesteund word om zoveel mogelijk geld op te halen voor Alpe d'HuZes.

Samen met een aantal lotgenoten en deelnemers van kanker.nl ga ik van 28 mei tot en met 4 juni naar Alpe d'Hues. Ons team heet natuurlijk: KANKER.NL. We proberen zoals iedereen die zich ingeschreven heeft, met ons groepje van kanker.nl zoveel mogelijk geld op te halen voor Alpe d'HuZes.

Ruim 7800 euro had ik al op mijn persoonlijke actiepagina staan, toen ik begon te lobbyen om nog meer prijzen gedoneerd te krijgen. Ongelooflijk wat men toch nog, na 2 jaar financiële strop door corona, nog doet schenken. Daar heb ik in de vorige blaaikes volop over geschreven. Ik vroeg voor drie bingo-boekjes (45 nummers) €10,-. En voor een volle kaart (alle 90 nummers) €15,-. En ik had ook nog prijzen voor een loterij.

Toen we enkele bingo rondes gespeeld hadden werd ik enorm verrast. Tijdens mijn ziek zijn in 2015 ben ik enorm gesteund door Team Lekker Belangrijk. Zij hebben mij 3x meegenomen de berg op. En na de behandelingen ben ik ook 2x met Team Lekker Belangrijk mee geweest naar Alpe d'HuZes om daar vrijwilligerswerk te doen, zodat iedereen op een schoon toilet kon zitten. Doordat we altijd in 
het roze verkleed waren, waren we heel herkenbaar voor iedereen daar.

Afgelopen 4 jaar hebben we steeds vòòr kerst een kerstkringloopwinkel in Eindhoven gehad waarbij we met leden en vrijwilligers van Team Lekker Belangrijk al bijna €60.000,- opgehaald hebben voor verschillende hele goede doelen die met kanker te maken hebben. Natuurlijk ook voor Alpe d'HuZes.  Omdat ik daar ook mijn steentje in bijdraag, vond de werkgroep dat ze ook een bedrag op mijn persoonlijke actiepagina moesten storten. En daar werd ik dus op deze bingo-avond mee verrast. Ik mocht de envelop openen en bekend maken dat dit bedrag  €1000,- is. Wouw. Grandioos. Wat een verrassing. Met deze €1000,- erbij, gaat het mij zeker lukken om nu al, mijn persoonlijke streefbedrag van €10.000,- te gaan halen.

Ook een aantal deelnemers van mijn team: kanker.nl was naar mijn bingo-avond gekomen. Wat was het gezellig. En wat was iedereen weer vol lof hoe ik de avond georganiseerd had en over het feit dat men zoveel prachtige, verschillende prijzen kon winnen.

Toen ik weer thuis was, was ik natuurlijk heel erg benieuwd hoeveel geld ik met deze bingo-avond opgehaald had. Ik was nog veel te hyper-de-piep om al te gaan slapen. Dus al gaan tellen. Door deze 3e bingo-avond heb ik €2033,30 op mijn actiepagina kunnen storten. Samen met de cheque van €1000,- van Team Lekker Belangrijk staat er nu op mijn persoonlijke actiepagina al €10.863,84.

Ik heb dus nu al mijn persoonlijk streefbedrag gehaald. En het gaat nog veel meer worden omdat er nog een vierde bingo-avond gaat komen op woensdag 11 mei, daar ik nog zoveel prijzen over heb. En ik heb ook heel veel prijzen voor kinderen gekregen. Waardoor ik ook nog een kinderbingo ga organiseren op woensdag 20 april.

Ik ben dus nog niet klaar. Opgeven is ook geen optie toch? Er is al heel veel bereikt. Gelukkig maar. Als ik mijn diagnose 20 jaar geleden had gehad, was ik er waarschijnlijk nu niet meer geweest. Maar dankzij het vele onderzoek en het geluk dat de behandelingen bij mij zo goed aangeslagen zijn, lijkt er nu alles op dat ik beter ben. Dit is de allerbeste motivatie om zoveel mogelijk geld op te halen voor Alpe d'HuZes, want dit gun ik iedereen.

Hartelijke groetjes en hopelijk tot ziens bij mijn 4e bingo-avond of bij de kinderbingo. 

Over 2 dagen bingo-avond in Wintelre.

Ga jij mij helpen mijn streefbedrag van €10.000,- te gaan halen voor Alpe d'HuZes.

Na 2 jaar beperkingen door corona had ik op een veel grotere opkomst gehoopt, aanstaande woensdag 30 maart
95 Personen hebben zich tot nu toe opgegeven voor deze 3e bingo-avond. 

Vorige 2 bingo-avonden zijn er bij elke bingo-avond 160 personen geweest. Ik heb weer zoveel prachtige prijzen gedoneerd gekregen, waardoor ik ook nu weer op een grote opkomst hoop. 

HOOFDPRIJS IS EEN SUP BOARD. 

Het begint aanstaande woensdag (30-3) om 20.00u 
Bij gemeenschapshuis de Rosdoek 
Kerkstraat 10
Wintelre 

Stuur je effe een apje of bel je even als je ook komt?

Hartelijke groetjes Anja Das.
0622659243 

Wil jij kans maken op een prachtige prijs?

BINGO: WOENSDAG 30 MAART OM 20.00U BIJ DE ROSDOEK.

Wil jij ook kans maken op een geweldige prijs?
En help jij mij om mijn streefbedrag van €10.000,- te halen voor Alpe d’HuZes? 

Geef je dan nu op bij Anja Das (als je dit nog niet gedaan hebt).
Tel nr: 0622659243
Mail: wilenanja.das@outlook.com

Als er op deze avond méér dan 100 personen komen, Heb ik niet één, maar twee hoofdprijzen.
Die ik geschonken heb gekregen door Ronnie Tholen èn de Nederlandse spoorwegen.

Eén bingoboekje (15 nummers) kost €5,-
Drie bingoboekjes (45 nummers) kost €10,-
Volle kaart (alle 90 nummers) kost €15,-
Na ronde 9 volgt een loterij. Kost 50 cent per lotje. 7 Lotjes voor €2,50 en 15 lotjes voor €5,-

Vanuit alle hoeken heb ik wederom geweldige prijzen gedoneerd gekregen, waarvoor hartelijk dank. En daardoor gaat er zelfs nog een 4e bingo-avond komen.

Behalve een groots dank je wel voor Ronnie Tholen (Coop) en de Nederlands spoorwegen. Ook heel veel dank aan:
De Rosdoek te Wintelre, Hoeve de Nachtegaal te Wintelre, kapsalon Samantha van de Sande te Wintelre, de Wit-van Loon te Wintelre, bakker Driessen te Wintelre/Veldhoven, Lecoba te Wintelre, café de Babbel te Wintelre, atelier Mostheuvel te Wintelre, het Caves te Wintelre, Hotel 46 te Wintelre, restaurant den Hut te Wintelre 
Landgoed de Biestheuvel te Hoogeloon, lunchroom the Post te Veldhoven, Gall & Gall te Veldhoven, Zoo Veldhoven, restaurant DOKK te Oirschot, ROFRA te Valkenswaard, DippieDoe te Best, cafetaria de Smickel te Vessem, restaurant de Kers te Oerle, restaurant Lovano te Oerle, Hans Bakker te Veldhoven, Flying Bowling te Veldhoven, Shoe Time te Veldhoven, Finale boutiq te Veldhoven, restaurant Lekkerr te Steensel, kledingzaak van Tilburg te Nistelrode, Falconcrest te Eindhoven, Billy Bird park te Volkel, de Gouden Leeuw te Vessem, Cecile Renders te Steensel, praktijk Elle te Hoogeloon, Frans Soetens te Vessem, ECHO’S te Oirschot, keurslager Laureijs te Veldhoven, tuincentrum Coppelmans te Veldhoven, City Sport te Veldhoven, de Vessemse Hoeve, Phonestore te Veldhoven, Street One te Veldhoven, Prinsen te Veldhoven, kledingzaak Bijnen te Veldhoven, Grand Flora te Veldhoven, Jeans Centre te Veldhoven, Bonita te Veldhoven, drogisterij Jasmijn te Vessem, Pieter-Jan Henst te Vessem, Bruna te Veldhoven, Intertoys te Veldhoven, Xenos te Veldhoven, Rituals te Veldhoven.

HOPELIJK TOT DAN.

Gelukkig. Het kan weer.

Maart 2020 was ik al goed op weg om ook van mijn 3e bingo-avond een succes te maken. Helaas kon dit door het coronavirus niet doorgaan. Dat was natuurlijk jammer. Maar wel heel begrijpelijk. Veel erger vond ik al het persoonlijk leed wat veroorzaakt is door het coronavirus. Wat was het een bizarre tijd. Heel veel ellende. Hopelijk komt die heftige tijd niet meer terug.

Ik heb al €7716,- opgehaald voor Alpe d'HuZes. 
Mijn streefbedrag staat op €10.000,-
Zou fantastisch zijn als ik dit door de opbrengst van nog een bingo-avond, ga halen. 

BINGO OP WOENSDAG 30 MAART WAARBIJ DE GEHELE OPBRENGST GESTORT GAAT WORDEN OP DE ACTIEPAGINA VAN ANJA DAS VOOR ALPE D'HUZES.

BIJ DE ROSDOEK.
KERKSTRAAT 10,
TE WINTELRE 
OM 20.00u.

Gelukkig kan ik eindelijk voor de derde keer een BINGO-AVOND organiseren 

Net als de vorige 2 bingo-avonden spelen we ook nu 10 rondes. Waarbij ik voor iedere ronde 3 prijzen heb.

Eén bingo-boekje (15 nummers) kost 5 euro.
Drie bingo-boekjes (45 nummers) kost 10 euro.
Zes bingo-boekjes (alle 90 nummers) kost 15 euro.

Na ronde 9 volgt weer een loterij.

Kom jij ook?
Opgeven is verplicht.

Anja Das 
wilenanja. das@outlook.com
0622659243 


Datum 3e bingo-avond staat vast.

Kom jij woensdag 8 april ook naar mijn 3e bingo-avond?

Begint weer om 20.00u

Gemeenschapshuis de Rosdoek.

Geef je dan nu op bij mij:

wilenanja.das@outlook.com

Of

0622659243

Ook voor deze avond al hele mooie prijzen geschonken gekregen.💪💪💪

Fantastisch: de grote opkomst bij mijn tweede bingo-avond

4 maart 2020 

Deze keer had ik het een heel stuk makkelijker. Want ik had zoveel prijzen geschonken gekregen, dat ik daar makkelijk 2 bingo-avonden mee kon vullen.

Ook deze keer was de opkomst groot: 163 personen. Wat is het toch waanzinnig hoeveel verschillende prijzen ik geschonken heb gekregen. En dan zijn het ook nog eens stuk voor stuk leuke prijzen. Dat merkte ik ook heel goed aan de reacties in de zaal als ik per ronde vertelde wat ze bij één rijtje, bij twee rijtjes en bij een volle kaart konden winnen.

Ik was ontroerd van het spontane applaus na afloop toen ik iedereen bedankte en dat ik hoopte dat ze ook weer naar mijn 3e bingo-avond willen komen. Want dat gaat toch maar mijn 3e activiteit worden. Daar dit zo goed loopt 

Deze bingo-avond heeft het mooie bedrag van € 2536.02

De 2 bingo-avonden hebben samen het fantastische bedrag van € 5329.54 opgebracht.

Samen met mijn spontane donaties is mijn tussenstand € 6701.-. Had dit van te voren absoluut niet verwacht.

Ik hoop dat het corona virus onder controle blijft of wordt gehouden. Woensdag 8 april heb ik namelijk mijn 3e bingo-avond. Hoop en wil dan ook een grote opkomst. En ga dan ook nu mijn streefbedrag ophogen naar 10.000 euro.💪💪💪

BIZAR EN GRANDIOOS HOEVEEL MEDEWERKING EN BELANGSTELLING ER WAS VOOR DE EERSTE BINGO-AVOND.

Eindelijk is het zover. Al zoveel weken zet ik al mijn vrije tijd in om de bingo-avond een groot succes te laten worden. Zo bizar hoeveel prijzen ik gedoneerd krijg. Het is al zoveel dat ik zelfs een 3e activiteit kan gaan bedenken om nog meer geld op te halen voor de Alpe d'HuZes. 

Om 18.00u was de zaal nog helemaal leeg. Samen met de beheerster van het gemeenschapshuis, mijn man en mijn buurjongen was de zaal zo gevuld met tafels en stoelen. En kon ik aan de slag om alle prijzen op het podium te zetten. Wat is dit al kikken. Super dat zoveel mensen naar mijn bingo-avond gaan komen. 162 Personen hebben zich opgegeven. Enkele hebben toch verstek moeten laten gaan. Ik weet het niet precies. Maar ongeveer 155 personen waren er allemaal voor mij. Of eigenlijk voor zichzelf! Want 1 op de 3 personen wordt geconfronteerd met kanker. Dus iedereen kent wel iemand die met deze rotziekte wordt geconfronteerd. Of heeft er zelf al mee te maken gehad. Gelukkig is er al heel veel onderzoek gedaan en is er al heel veel aan behandelingen mogelijk. Maar nog  steeds krijgen mensen te horen dat ze ongeneeslijk ziek zijn. Vooral voor hen probeer ik zoveel mogelijk geld op te halen voor nog meer onderzoek. En hoop ik op die manier mijn steentje bij te dragen dat men ooit kan gaan zeggen: "Vroeger ging je dood aan kanker, maar nu niet meer."

Wat stuntelig. Maar dat was toch wel vooral de boodschap in mijn openingswoordje. En daarnaast zo dankbaar dat de behandeling bij mij (tot nu toe) wel heel goed is aangeslagen. 15 Jaar geleden zou ik te horen hebben gekregen dat ik ongeneeslijk ziek was. Omdat ik 1 bewezen uitzaaiing op afstand had op moment van diagnose. Maar door de vele onderzoeken zijn de inzichten daarin veranderd en word ik in opzet curatief (=genezend) behandeld. Nog meer redenen om zoveel mogelijk geld op te halen voor mijn actiepagina.

Om 20.00u was de zaal helemaal vol. Wouw. Wat een betrokkenheid. Zoveel mensen in de zaal waar ik een extra warm gevoel van krijg, omdat zij mij zo gesteund hebben tijdens mijn ziek zijn. En zoveel mensen uit ons dorp die mij ook graag komen steunen omdat dit zo'n enorm goed doel is.

Nu ik deze blog aan het schrijven ben, ben ik nog helemaal aan het shaken. Geweldig hoe deze avond is verlopen. Zo fijn om uit verschillende hoeken te horen dat ik de avond zo goed georganiseerd heb. Fantastisch om te zien dat iedereen het gezellig vindt. En dat men er zo van staat te kijken hoeveel verschillende mooie prijzen ik gedoneerd heb gekregen. Ik kan dat zelf ook nog steeds haast niet geloven. Hoe gemakkelijk mij dit afgaat. Ik werd daar steeds meer hyper-de-piep van. Zoals toen met de dexamethason tijdens de chemo. Maar dan is dit toch wel veel prettiger.

Verschillende keren hebben we met de hele zaal in een deuk gelegen als iemand dacht bingo te hebben, maar dat het niet klopte. Een valse bingo betekende namelijk een extra donatie. 

We speelden 10 rondes. En voor elke ronde had ik 3 prijzen. Dus in totaal 30 prijzen. Daarnaast hield ik ook nog een loterij na ronde 9. Hoeveel prijzen ik toen verloot heb, weet ik eigenlijk niet precies. Maar het waren er zeker 35. Iedereen ging met een tevreden gevoel naar huis. Super hoe ik door diverse personen bedankt werd. Heel bijzonder. Wat een enorm rijk gevoel heeft mij dit gegeven en geeft mij dit nu nog. Tijd om te gaan slapen. Inmiddels is het al over 2 uur. Gelukkig ben ik morgen vrij.

Maar jullie zullen misschien ook wel heel benieuwd zijn wat deze bingo-avond opgebracht heeft voor mijn actiepagina van Alpe d'HuZes. Ik ben er ontzettend trots op en kan het haast nog niet geloven. Maar het is: € 2793.52. 

DANK JE WEL. LIEVE MENSEN.

GRANDIOOS hoeveel medewerking ik krijg van iedereen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor AD6.

LET OP: in verband met grote belangstelling VOOR MIJN BINGO-AVOND OP 22 JANUARI is de locatie in overleg met Hein gewijzigd naar GEMEENSCHAPSHUIS DE ROSDOEK.

Tijd : 20.00u

Heel erg graag wil ik met jullie delen hoe grandioos het is hoeveel prijzen ik gedoneerd heb gekregen. ZOVEEL ZELFS DAT IK OP 4 MAART NOG EEN TWEEDE BINGO-AVOND GA HOUDEN. Met ook dan een geweldige hoofdprijs: Met 2 personen een half uurtje vliegen vanaf Eindhoven Airport. Dit is geschonken door EACM. Behalve dat ik er heel veel tijd in heb gestoken en de Kempen gezien heb, wordt echt alles geschonken.

We spelen 10 rondes. En elke ronde heeft 3 prijzen. Voor 1 rijtje. Voor 2 rijtjes. En voor de volle kaart. 30 Prijzen dus voor de BINGO.

 

Eén bingoboekje kost 5 euro. HOE MEER BOEKJES JE KOOPT, HOE MEER KORTING EN HOE MEER OPBRENGST VOOR ALPE D’HUZES.  Drie bingoboekjes kost 10 euro. En wil je alle nummers van 1 – 90 dan koop je 6 boekjes. Dit kost 15 euro. De bingokaarten zijn geschonken door: Martin van Cuijk, Bingoboeken-Nederland. HEEL HANDIG ALS JE EEN MARKEERSTIFT MEE KUNT BRENGEN.

 

DE HOOFDPRIJS VAN 22 JANUARI IS GESCHONKEN DOOR JERR-ART-GALLERY. Zelf vind ik de prijs prachtig. Hopelijk gaan jullie dat ook vinden. Jerry ontwikkelde een speciale printmethode die zijn werk uniek en authentiek maakt. Jerry gaat een foto die jij wil printen op een stuk schroot ijzer dat enigszins door Jerry bewerkt wordt, waarbij hij de ruwe randjes van het materiaal in ere houdt.

 

Heel graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om met jullie te delen van wie ik de prijzen allemaal geschonken heb gekregen. Ik hoop dat ik niemand ga vergeten om te bedanken. Het zijn er zoveel. Maar daar krijg ik dan een herkansing voor.

EEN GROOTS DANK JE WEL VOOR:

Jerr-Art-Gallery Wintelre; Café de Babbel Wintelre; Gemeenschapshuis de Rosdoek; Hoeve Nachtegaal Wintelre; de Wit-van Loon Wintelre, van Tilburg Nistelrode; Bartelselektro Wintelre; Dinee-Café de Kempen Knegsel; Zoo Veldhoven; Cafetaria de Smickel Vessem; attraktiepark DippieDoe Best; Frans Soetens Woninginrichting Vessem; Lecoba Wintelre; Vis bij Kim Veldhoven; keurslagerij Laureijs Veldhoven; de Beerse Bakker Veldhoven; Prinsen Veldhoven; Coppelmans Veldhoven; Groenrijk Veldhoven; Blos schoonheidssalon Veldhoven; Restaurant de Gouden Leeuw Vessem; d’n Oirschotse Kegel; Restaurant Koning Goedhart Oirschot; Flying Bowling Partycentrum Veldhoven; Kempisch ruiterhuis Veldhoven; Bakkerij Driessen Wintelre/Veldhoven; Restaurant Craft Wintelre; BillyBird park Hemelrijk Volkel; restaurant Lovano Oerle; Golf- en recreatiepark het Caves Wintelre; Zwembad den Ekkerman Veldhoven; Santspuy Etten-Leur; De Greef textiel Veldhoven; Elly’s mode Veldhoven; Klijn Kooke Veldhoven; Best Zoo; kapsalon Total Beauty Wintelre; EACM Eindhoven.

 

ALS IK JE NIET BENADERD HEB, MAAR JE WIL WEL EEN PRIJS SCHENKEN DAN HOOR IK DAT GRAAG.

 

NA RONDE 9 VOLGT EEN LOTERIJ. Ik ga hier niet een bepaald bedrag voor vragen. Maar wel zullen er donatieboxen rond gaan. En kun je dus zelf bepalen wat jij voor de loterij wil geven. Iedere persoon krijgt vijf lootjes.

 

Voor 22 januari heb ik nog maar enkele plaatsen over. Ik hoop dat jij (ook) komt op 4 maart.

Heel graag tot ziens. Anja Das 0622659243 Mail: wilenanja.das@outlook.com

Streefbedrag opgehoogd!!!

De 2 bingo-avonden zullen zo'n succes gaan worden dat ik mijn streefbedrag opgehoogd heb naar 5000 euro💪💪💪

Ontroerd door alle positieve reacties

Ik vind het heel fijn en bijzonder dat ik met het team van kanker.nl naar Alpe d'Huzes ga. Maar we wonen allemaal ver uit elkaar. Wat betekent dat het lastig is om elkaar te helpen bij doneeracties. Toch heb ik absoluut geen spijt dat ik een bingo-avond aan het regelen ben. Maar er gaat wel heel veel tijd inzitten om alle prijzen voor de bingo avond gedoneerd te krijgen.

Het ontroerd mij enorm hoeveel medewerking ik krijg. En dat de Alpe d'Huzes zo'n warm hart wordt toegedragen. Maar is van de andere kant ook niet gek. Kanker komt zo vaak voor. Ieder kent wel iemand die hier mee te dealen heeft gehad. Ik krijg indrukwekkende verhalen te horen. Positieve reacties omdat men zoveel bewondering heeft voor wat ik doe. Zo geweldig dat al bijna 90 personen zich hebben opgegeven om naar mijn bingo avond te komen. Al zoveel prijzen gedoneerd gekregen. Waardoor ik zelfs een 2e bingo-avond wil gaan regelen in maart. Het leuke van de prijzen is dat ik ze vanuit allerlei soorten bedrijven gedoneerd krijg.

Nog 20 personen kunnen zich voor 22 januari aanmelden. Maar dan is echt elke stoel bezet die in de zaal kan staan.

Wil jij ook komen, wacht dan niet te lang met een berichtje te sturen. Want vol = vol 

 

 

Mijn blogbericht op kanker.nl

https://www.kanker.nl/ervaringen-van-anderen/blogs/heftig-maar-geeft-ook-rijkdom/22-januari-2020-bingo-avond-tbv-mijn-actiepagina-van-alpe-dhuzes

Nog 87 euro!

Alle beetjes helpen. Nog 87 euro en dan heb ik al 1000 euro opgehaald. Ga jij mij daarbij helpen?

Liefs Anja Das🌺🌺🌺

BINGO-AVOND 22 JANUARI 2020.

Inmiddels heb ik al 877,- euro voor mijn actiepagina gedoneerd gekregen middels giften die mijn familie, lieve vrienden, collega's etc gestort hebben.

Ik ga proberen nog veel meer geld op te halen voor Alpe d'HuZes. Al verschillende keren heb ik mee geholpen als vrijwilligster van de 2e leven kerstwinkel aan het klein tongelreplein te Eindhoven ten bate van goede doelen. Deze goede doelen zijn: Alpe d'HuZes, inloophuis de Eik en make a wish.

Maar daarnaast ben ik ook aan het proberen om zoveel mogelijk geld voor mijn eigen actiepagina op te halen.

Dat ga ik doen door een bingo-avond te organiseren op 22 januari 2020 bij café de Babbel te Wintelre. 's Avonds om 20.00u.

Hartstikke fijn dat ik zonder zaalhuur te hoeven te betalen dit daar kan doen.

Ook 2 geweldige presentatoren voor deze avond hebben al toegezegd mij te komen helpen.

En nu ben ik dus bezig om de prijzen gedoneerd te krijgen. Het begin is gemaakt. Heel veel dank al aan:

* JERR ART GALLERY

* HOEVE NACHTEGAAL

Om te weten hoeveel tafels en stoelen we klaar moeten zetten, Héél graag opgeven bij Anja Das middels een telefoontje of berichtje.

0622659243

Waarom ik mee doe aan Alpe d'HuZes 2020?

Zo bizar. Maar kanker komt helaas heel vaak in mijn familie voor. Ik heb 3 broers en 3 zussen. Naast mijn beide ouders hebben we met z'n zessen te maken gehad met kanker. Ieder met een andere kankersoort. Mijn vader is dus op 71 jarige leeftijd overleden ten gevolge van uitgezaaide longkanker. Mijn broer is op 61 jarige leeftijd overleden ten gevolge van uitgezaaide prostaatkanker. Twee van mijn zussen hebben ook kanker gehad maar zijn gelukkig genezen. Mijn moeder bleek hierdoor een erfelijke aanleg te hebben, maar zij heeft zelf geen kanker gehad. En nog een zus van mij en een broer bleken toen ook die erfelijke aanleg te hebben maar zijn gelukkig niet ziek. 

Op 20 april 2015 kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. En vrij snel hierna dat ik ook nog één bewezen uitzaaiing op mijn heiligbeen had. Wat een verschrikkelijk heftige tijd was dat toen. Maar mijn oncoloog stelde mij wel gerust. Natuurlijk was die ene uitzaaiing minder gunstig voor de prognose. Maar ik zou nog steeds in opzet genezend behandeld worden. De chemo en de dubbele immunotherapie hebben super goed hun werkje gedaan bij mij. Na de borstamputatie concludeerde de patholoog volledige tumor regressie. Dat betekent dat de patholoog geen één tumorcel meer onder zijn microscoop vond. Toen de chirurg mij deze uitslag vertelde, heeft ze mij in dat gesprek wel 3x gefeliciteerd. Garantie voor de toekomst kon ze mij natuurlijk niet geven. Maar ze zei toen wel tegen mij dat deze uitslag veelbelovend is voor mijn toekomst.

Ik heb het advies gekregen om zeker 10 jaar anti-hormonale medicatie te gebruiken. En omdat ik één bewezen uitzaaiing had, en mijn tumor eiwitgevoelig, krijg ik ook nog steeds elke 3 weken immunotherapie. Inmiddels dus ruim 4 jaar verder. En lijkt het er steeds meer op dat de ziekte echt weg is. Super dankbaar dat dit mogelijk is. Super dankbaar dat er al zoveel behandelingen mogelijk zijn. Één op de drie mensen krijgt te maken met kanker. Wat zou het prachtig zijn als men ooit kan gaan zeggen: vroeger ging je dood aan kanker, maar nu niet meer. Maar daar is wel heel veel geld voor nodig. Om nog meer onderzoek te kunnen doen. Graag draag ik daar zelf een steentje aan bij. Drie keer ben ik door team lekker belangrijk mee naar boven genomen. Nu hoop ik lopend zelf de top te bereiken. Ik hoop dat jij Alpe d'HuZes via mij financieel wil steunen. Ik ben al blij met 1 euro. Elke euro zal ten goede komen aan nog meer onderzoek.

Al vast hartelijk dank en heel veel liefs van Anja 🌺🌺🌺

Thank you to my Sponsors

2.033

Anja Das

Super trots dat ik door de opbrengst van mijn 3e bingo-avond (€2033,30), bijna mijn persoonlijke streefbedrag (€10.000,-) gehaald heb. Hier heb ik nog maar €136,16 voor nodig. 💪💪💪 Help jij mij bij dit laatste stukje?

30

Fam Van Loon

Veel succes, Anja! Zet ‘m op!

5

Marieke schilders

26

Frieda

XXX

30

Anonieme gever uit Wintelre (verwacht ik)

Wat mooi! Ik haal een envelop uit mijn brievenbus waarop staat: bijdrage voor de Alpe d'HuZes. In de envelop zit 30 euro maar geen briefje erbij. Dank je wel anonieme gever.

500

Gemeenschapshuis de Rosdoek

Grandioos. Dank je wel gemeenschapshuis de Rosdoek, Kerkstraat 10 te Wintelre. Mede dankzij jullie inzet en donatie is de eerste bingo-avond op 22 januari een groot succes geworden. Het totaalbedrag van deze avond is € 2793.52

56

Hanneke

Succes, Anja!

26

Anonymous

10

Wilma Deckers

Heel veel succes lieve Anja, mijn lourdesmaatje! 😘

10

Anonymous

Dank je wel lieve Lourdes vriend.

22

Hester

25

Anonymous

100

Anja Das

Heel veel dank mw v Ginneken-Over

20

Corry Eeten

250

Anonymous

20

Zweef

20

Riny

Riny hartelijk dank voor jouw donatie en steun om van mijn 3e bingo-avond een succes te maken. Groetjes Anja.

10

Ylse Van de Sande

10

DE LEIDER

Dank je wel kledingreparatie en stomerij DE LEIDER Kromstraat Veldhoven

106

Anja Das

Prachtig dat ik al zo'n mooi bedrag voor AD6 heb opgehaald. In het nieuwe jaar ga ik ontzettend mijn best doen om mijn streefbedrag te gaan halen. Help jij mij mee? Liefs Anja.

25

Anonymous

15

Heidy

Go go go

10

Cecylia

Toppertje! Succes Xxx

10

Hannie

Ivm vliegtuigstoring later in Lourdes. Maar een mooie donatie van Hannie gekregen.

10

Petra Langeveld

Succes!

10

Arie en Lia Van Gestel

Anja. Heel veel succes bij je uitdaging. Echt chapeau. Succes met de bingoavonden. Maar vooral voor de toekomst. Een hele goede gezondheid. Dat gunnen we je van harte. We duimen voor je. Liefs Arie en Lia.

50

Anonymous

10

Anthonie Maranus

Succes, Anja, fantastisch dat je dit doet!

10

Marita Veldman

Anja, heel veel succes gewenst! Wat mooi dat je dit doet!

10

Geertje Van Dooren

15

Petra Magielse

Hartelijk dank voor het Vogelboek en heel veel succes! Je bent een topper!

50

Anonymous

10

M Kemp

Lieve Anja, hoe stoer dat je nu gaat proberen om naar de top te wandelen. Ik heb bewondering voor je en zal voor je duimen dat het lukt!! Liefs Monique

50

Monique Deleij

Lieve anja, Heel veel succes en plezier samen met frieda en José. Moedige mensen zijn jullie. Liefs monique1967

56

Inge Houben

Zet hem op kanjer. Veel succes!!

20

Piet en Dina Das Das

Succes Anja.

26

Maria Vos

Anja je bent goed bezig, gelukkig dat de therapie bij jou zo goed is aangeslagen.

10

Tiny Butzelaar

Anja je bent een pracht mens.Suc6

10

T Butzelaar de Waal

Heel veel succes.

6

Kees, Rianne en Marieke

Heel veel suc6 en vooral genieten. Kees, Rianne en Marieke

5

Anonymous

Succes Anja!!

26

Trijntje Verhoef

Anja, dat gaat jou lukken! Succes

10

Mariette

Veel succes Anja!

501

Anja Das

Super bedankt alle donateurs voor alle prijzen en gemeenschapshuis de Rosdoek voor de zaal. Dankzij jullie heb ik voor 100 kinderen een hele gezellige en leuke bingo-middag kunnen organiseren. En heb ik daardoor dit mooie bedrag op mijn actiepagina kunnen storten. Nogmaals dank je wel allemaal.

10

Alice Poepjes-Niemarkt

Succes ook jij kunt het👍👍👍

26

Irma Grotenhuis

Lieve Anja. Wat een bijzonder gesprek hebben vanmiddag bij Klijn Kooke gehad. Heel veel succes bij alles wat je nog gaat organiseren om je doelstelling voor de Alpe d’huses te halen. Vriendelijke groet.

5

yvonne Meijdenberg

succes!

1.294

Bingo 22 januari 2020

Grandioos. Hartelijke dank Lieve mensen uit Wintelre, familie, vrienden, collega's dat jullie je zo betrokken voelen. Super dat jij er ook was op mijn eerste bingo-avond. Mede dankzij jullie is de totale opbrengst van deze avond € 2793.52.

10

Inge Van Erp

Heel veel succes Anja!!

66

Verheggen elektrotechniek bv

Super!

10

Chantal Haas

Zet hem op Anja!

5

Paul Arentz

Heel veel succes en plezier!

66

Anja Das

Nog 8 dagen, 12 uur en 26 minuten. Wat zal het zwaar en emotioneel zijn. Maar ook mooi. Trots en dankbaar dat ik al zoveel geld heb opgehaald voor meer onderzoek 💪💪💪Elke euro is er één. En zo belangrijk. Help jij mij mee naar mijn streefbedrag? Al vast hartelijk dank ❤️😘

10

Samantha van den Wildenberg-de Boe

Heel veel succes Anja!

26

Hennie Tholen

Succes en zet hem op💖

20

Karin van Esch

Anja, heel veel succes met je bingo-avond. Ik kan er niet bijzijn maar wil mijn steentje bijdragen. Groetjes Karin van Esch.

66

Ingrid Ruijgrok

Dank voor al wat je doet en zet em op daar bij die berg! Liefs Ingrid

10

Kees

Knap hoor wat je gaat doen.

30

Anja Das

Wouw Nellie. Super bedankt voor jullie donatie.

10

Mariekatrien Van de Meerakker

Heel veel succes.

5

Anonymous

Succes!

26

Ans van den Broek

Lieve lieve Anja. Wat mag jij trots zijn op jezelf dat je dit gaat doen. Jij bent zo ontzettend sterk, positief en een mooi mens. Ik wens jou en iedereen ontzettend veel succes, kracht en sterkte toe. Ik denk aan je. Geniet van deze bijzondere mooie uitdaging. liefs en groetjes, Ans v.d. Broek

10

Marieke Van Beek

Veel succes Anja. Je kan het kanjer!

10

Anke

Lieve Anja, Heel veel succes. Jouw verhaal is inspirerend voor mij. En de wijze waarop jij je via deze bingo, via kanker.nl, en ongetwijfeld nog veel meer manieren inzet voor kankerbestrijding verdient mijn respect. Chapeau! Lieve groet, Anke

25

Astrid H

Geweldig wat je allemaal doet! Topper!

50

F en M

Hey Anja, heel veel succes en geniet ervan!

26

Anonymous

Zet m op Anja. Je bent een kanjer 😘

25

Tiny en Toos v Nistelrooy

Heel veel succes Anja. Wij kunnen niet naar je bingo-avond komen, maar steunen je graag.

106

Anonymous

Zet hem op!

10

Erny van Ham

Lieve Anja, heb bewondering voor je! Zet hem op

26

Anonymous

Ik heb zelf het vogelboekje maar doneer toch graag.

25

T Visser

Heel veel succes lieve collega ! 😘

1.000

Team Lekker Belangrijk

Beste Anja, deze donatie is je zeer gegund en is een bijdrage uit de verkopen van onze kerstkringloop winkel. Heel veel plezier en succes namens alle leden en vrijwilligers van Team Lekker Belangrijk.

5

Tante Mieke

Dank je wel tante Mieke

50

Anonymous

Succes met alles, op de dag zelf maar ook met de voorbereidingen. Geweldig dat je dit doet

12

Bakkerij Driessen

Het donatie potje bestaande uit de fooien van onze klanten, schenken wij graag als financiële steun op jouw actiepagina. Succes.

26

Aniek ten Dam

Lieve schat, ik hoop dat je het doel heel snel bereikt. Dikke kus Aniek

10

Elise Milek

Heel veel succes Anja! Ik heb hem afgelopen zomer gefietst, het is een taaie berg die Alpe d'Huez maar heel mooi om te beklimmen.

6

Anja

Super blij mee. Al 600 euro gedoneerd via mij voor AD6.

500

Café de Babbel te Wintelre.

Hein en Cindy (café de Babbel) hartelijk dank voor jullie donatie en hulp. Mede hierdoor is de bingo avond op 22 januari een groot succes geworden. De totale opbrengst van deze avond is € 2793.52

50

J.J. Mulder

66

GS

Lieve Anja, Wij kennen elkaar niet persoonlijk, maar wel via kanker.nl Zoals je zelf ook mooi omschreven hebt, kun je een diepe verbinding voelen met lotgenoten die je nooit in het echt ontmoet hebt. Ik steun jouw actie dan ook vanuit mijn lotsverbintenis met jou en met alle andere lotgenoten, en hoop dat er in de toekomst meer en meer mogelijk wordt om deze verwoestende ziekte een halt toe te roepen. Zet m op op 2 juni! Lieve groet, GS

5

Anja Das

Jippie. Dikke duim omhoog voor jullie allemaal. Door deze kleine donatie aan mezelf zit ik nu op 50% van mijn oorspronkelijke streefbedrag.🌺🌺🌺

5

Wendy

Super Wendy, dat ik jou gisteren ontmoet heb in Utrecht. Dank je wel voor je donatie

10

Anonymous

Veel succes

10

Sonja Sanderse

Beste Anja, heel veel succes jullie kunnen het!! Hou Vol, opgeven is geen optie!! Leef met volle teugen, geniet elke dag

10

José Hermans

10

Karin Janssen

10

Els

Ik wens je veel succes!

10

Nathalie Snel

Heeeeeeel veel succes, Anja!!! Je kunt (ook) dit! Liefs en groeten, Nathalie Snel

25

Carlo Retera

Heel veel succes met het behalen van het streefbedrag. Hierbij mijn donatie. Gr Carlo

26

Simone Van Riet

Voor jou, voor Frieda, voor Hebe, en voor allen die in jullie en mijn gedachten zijn.

1.564

Vierde bingo-avond

Met ongeveer 80 personen hebben we een hele gezellige 4e BINGO-avond gehad. En daardoor kan ik nu het prachtige bedrag van: €1564,05 op mijn actiepagina storten 💪💪💪

6

Kees, Rianne en Marieke

Zet hem op. Veel succes

50

Gerrie en Marcel

Zet ‘m op, Anja!

10

Djaira

Veel succes Anja!

5

Eveline Broekman

Veel succes Anja!

25

Coop Tholen Wintelre

Heel veel succes!!

10

M Das

Succes Anja!!

26

Anonymous

20

Miet

Super bedankt Miet. Heel blij mee. Weer een beetje dichterbij mijn streefbedrag.😇💪

500

Hotel46

Dank je wel: Hotel46, Willibrordusstraat 46 te Wintelre. Grandioos. Wat geweldig mede dankzij jullie is mijn bingo-avond op 22 januari 2020 een groot succes geworden. Totale opbrengst van de bingo avond plus loterij is € 2793.52

10

Jessica Bek

15

Anonymous

50

Gerard en Annie

Hallo Anja. Hierbij een kleine bijdrage voor jouw project. Wij kunnen ook bij de volgende bingo-avond niet aanwezig zijn. Succes met je project.

10

Karin Janssen

Het gaat je zeker lukken! Liefs, Zilvervlerk

10

Margot Van ham

Heel veel succes!

26

Lenneke

Lieve Anja. Je bent een topper. Jullie zijn toppers. Naar de top! Hanneke in gedachte. Liefs

18

Anja Das

18x de fiets gepakt ipv de auto 😀

36

John Das

Namens zes gezinsleden naar de top van Alpe d’Huez, succes.

5

Shabnam Madjbur

Kei goed van je Anja, zet hem op!

15

Buurvrouw

Wij wensen jou heel veel succes! Houd de moed erin!!

10

Els

30

Anita Cuypers

Dank je wel Anita Cuypers voor deze prachtige donatie. En het bijzondere gesprek. Hopelijk zien wij elkaar op mijn 4e bingo-avond in Wintelre.

25

Door

Succes!

10

Gerda Coenen

Heel veel succes Anja, ik hoop dat je het bedrag ophaalt. Gaat je vast lukken! Het ga je goed. Gr Gert

10

Anja Das

Kaatje Boer is mij heel dankbaar voor de prachtige momenten die wij samen hebben gehad in Lourdes

700

Anonymous

10

Yvonne das

Zet hem op meid je kunt het ik geloof in jou

2.536

Anja Das

Dit fantastische bedrag heb ik opgehaald door een bingo-avond met een loterij te organiseren. 163 Personen waren in de zaal. De zaal was dus helemaal vol. Dank je wel allemaal lieve mensen. Ik hoop dat jullie ook naar mijn 3e bingo-avond gaan komen. Betekent dat ik door deze 2 bingo-avonden al € 5329.02 heb opgehaald voor mijn actiepagina.

15

Lizet Van Overdijk

Zet hem op Anja! Een echte doorzetter ben jij! Goed gedaan!

Show more