Annemiek Haverbeke

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

2,464
kms

My target 0kms

Raised until 1st October 2020

2709.00

Raised from 1st October 2020

2987.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Vorige jaar is helaas niet doorgegaan. Dit jaar gaan we voor de tweede keer mee doen aan Alpe d’HuZes, omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Samen staan we sterker! Het was heel bijzonder om afgelopen jaar mee te doen en met elkaar zoveel mogelijk geld op te halen. Niets doen is geen optie!  We kennen helaas allemaal wel iemand die door deze ziekte is verslagen. Door onderzoek te doen komen we steeds een stap dichterbij om dit tegen te gaan. De ontwikkelingen zijn er maar het moet en kan nog beter. Hier is simpelweg veel geld voor nodig.  In 2015 werd bij mij melanoom kanker geconstateerd.  Mijn toekomst was ineens ver weg. Ik kon starten met immunotherapie.  Dankzij deze toen nieuwe medicatie  lacht het leven mij weer toe. Er was weer een toekomst waar ik naar uit kon kijken en dit wens ik iedereen toe, die met deze ziekte te maken krijgt. Met het fietsen van de Alpe d'HuZes willen we daarom daadwerkelijk bijdragen. We doen dit met een team van enthousiaste mensen, de Rotterdam Fund Racers Rotterdam Fund Racers 3 . Hand in Hand vastberaden!

Wil jij mij en ons team 'de Rotterdam Fund Racers  steunen?

The only way is up!

My Updates

Alpe d' HuZes verplaatst naar september

Beste Donateurs,

Hoe is het met jullie? Hopelijk zijn jullie en jullie naasten gezond.

De afgelopen maanden hebben op iedereen een hele grote impact gehad. We leven dichter bij onze eigen familie en wat verder af van onze vrienden en kennissen. We kijken allemaal reikhalzend uit naar de tijd die komen gaat met meer vrijheden dan op dit moment. Gelukkig kunnen we in de buitenlucht meer vrijheid opzoeken, door bijvoorbeeld te wandelen, te fietsen of andere mogelijke sporten. Zelf probeer ik mij de afgelopen maanden zo fit mogelijk te houden door regelmatig hard te lopen, digitale work-outs en te fietsen. De planning was om in juni 2021 weer een editie van de Alpe d’Huzes te houden. Vanwege de situatie waarin we zitten, is begin deze week bekend gemaakt dat dag in 2021 verzet wordt naar september (zie onderstaand bericht vanuit de organisatie van de Alpe d’HuZes). Een exacte datum is er nog niet, maar we gaan door!

Met het team van de Rotterdam Fund Racers blijven we doortrainen en geld ophalen voor het KWF. Opgeven is geen optie!

Groeten,

Annemiek 

Wat was het een bijzondere dag

Wat was het een bijzondere dag gisteren.  Mijn wekker  ging al heel vroeg om het aansteken van het hart van  kaarsen te zien.  Het was een bijzonder gezicht om de lichtjes te zien en mijn gedachten gingen naar de mooie herinneringen aan de lieve mensen die we helaas te vroeg aan kanker zijn verloren. Goh wat hadden we graag met elkaar die berg op gefietst vandaag.

Mijn teamgenoten Marco Hendriks, Danny Kuiper, Rino Reuvekamp, Michel Kouwenhoven en Ed Roggeveen  zaten inmiddels in het donker thuis op de fiets en waren begonnen aan de eerste virtuele beklimming van de Alpe.  Diverse filmpjes en foto’s werden via de app gedeeld. Bij welke bocht zaten ze, hoe ver nog …. De vragen van alle teamgenoten vlogen over de app of op social media. Dit is iets wat je met elkaar en samen doet!. Ik werd erg onrustig van en kon niet meer thuis blijven zitten. Samen met de anderen zijn we de mannen die op de fiets zaten gaan aanmoedigen. Eerst bij Marco langs die inmiddels bezig was aan zijn 5e beklimming en vervolgens naar Danny. Bij beiden het moment mee mogen maken dat ze boven over de finish kwamen.  Met de muziek en familie eromheen waanden we onszelf echt even bij onze stamplaats op de berg. Het blijft een bijzonder krachtig bijzonder moment!. Uiteindelijk hebben Marco, Danny en Rino 6 keer de Alpe beklommen. Wat een Toppers. Ed en Michel zijn 1 keer naar boven gegaan, waarbij Michel binnen het uur boven was (gemiddeld rijden de heren in 1,5 uur naar boven).  Marco heeft met zijn actie en filmpjes gisteren alleen al 4.000, - euro aan donaties opgehaald. Hij is niet alleen onze ambassadeur, maar de grootste bikkel die er is . Iedereen fietst met zijn eigen verhaal en streeft ernaar zoveel mogelijk geld op te halen om kanker de wereld uit te trappen. We spraken met elkaar af, volgend jaar weer met het hele team (inmiddels ook al een aantal nieuwe teamleden erbij gehaald) die berg op. De komende maanden gaan we trainen en door veel acties zoveel mogelijk donaties ophalen. The only way is Up!

Blijf gezond.

Groetjes, Annemiek

Alpe d´HuZes Special Edition

Hopelijk is iedereen gezond. De Alpe d´HuZes gaat dit jaar niet door helaas is verschoven naar volgend jaar, 

3 juni 2021.  

De afgelopen maanden heeft ons nog meer doen beseffen dat gezond zijn het allerbelangrijkste is en dat we met elkaar heel veel kunnen bereiken.

 

Alle donaties die er inmiddels zijn gedaan en waar ik iedereen heel hartelijk voor wil danken nemen we mee naar de editie van volgend jaar. Mensen die kwetsbaar zijn hebben ons nu nog meer nodig en we gaan door…. !

Mede daarom heeft de organisatie van de Alpe d’HuZes morgen een special edition (virtueel evenement georganiseerd).  Morgen 4 juni 2020 staat in het teken van  HERDENKEN  HERINNEREN 

 STRIJDEN  ONDERZOEKEN  HET LEVEN VIEREN  SAMEN KLIMMEN 

 

Het is mogelijk om deze Alpe d´HuZes Special Edition

te volgen via de Alpe d´HuZes-app,

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/koersweek-2019/alpe-dhuzes-app

 

Het programma is als volgt:

 4.30 uur Startschot 'serenadetour' * Duizenden kaarsen branden
 7.30 uur Serenade voor mensen die te jong zijn doodgegaan aan kanker
10.00 uur Serenade voor patiënten die al jaren vrijwilliger zijn bij Alpe d'HuZes
12.30 uur Serenade voor de onderzoekers die hun werk doen met geld van Alpe d'HuZes
14.45 uur Serenade om het leven te vieren
* met patiënten, nabestaanden, deelnemers, vrijwilligers, sponsors, donateurs * een mini-autoconcert 
19.00 uur Virtuele saamhorigheidsklim
* thuis en toch samen
20.00 uur Finish 
* samen het Alpe d'HuZes-lied zingen

*Van start tot eind volgen we Maarten Peters op zijn serenadetour. Hij zingt op verschillende momenten liedjes van liefde, hoop, kracht en troost.

Een aantal van mijn teamleden gaan morgen om 19.00 uur thuis op de Tacx (een fietstrainer) meefietsen met de virtuele klim.  Er zijn er zelfs een aantal die thuis op de fiets 6x omhoog willen fietsen. Zelf heb ik de afgelopen weken minimaal 100 km per week gefietst om toch de spirit erin te houden en fit te blijven. Wat heeft ons land toch mooie natuur. Ik heb echt genoten en dat is iets wat de Alpe d’HuZes mij ook heeft gebracht. Van het  herstel van mijn ziekte met de fiets naar heel veel plezier op de fiets en genieten van ons mooie land. Geluk zit hem in de kleine dingen. Helaas heb ikzelf geen Tacx om virtueel deel te nemen, maar ga ik morgen het programma volgen en op de fiets door de polder. Niets doen is geen optie.

Blijf gezond en laten we het leven vieren

Groetjes, Annemiek

 

Wielercafé Panache

Wat was het een super mooie avond. De eerste bijeenkomst van onze ploeg de Rotterdam Fund Racers met aansluitend een mooie voorstelling van Wielercafe Panache. Dank je wel Lars van den Broek, Marco Hendriks en Arjan Smilde (allen teamgenoten). Een overvolle avond in theater Walhalla. De liefde voor het wielrennen en de fiets van deze mannen kwam gisterenavond ten volle tot uiting. Een huiskamer setting waar onze ambassadeur Chantal van den Broek - Blaak met Michael Boogaard en Erik Breukink de hemd van het lijf werd gevraagd over het fietsen en natuurlijk hun ervaringen met de Alpe. Leuk weetje. Chantal heeft hem nog nooit gefietst. Ze heeft wel gezegd dat ze hem ooit een keer voor haar plezier gaat fietsen. wink

De gesprekken werden afgewisseld met de fijne persoonlijke muziek van Alex Roeka, mooie filmpjes van onze beklimmingen van de Alpe in 2019 en indrukwekkende beelden van personen die we steunen in de strijd tegen kanker. Kortom dit is waar de Alpe d'HuZes om gaat. Met elkaar bergen verzetten. 

Met deze voorstelling hebben de heren 2.175,00 euro voor ons team opgehaald, echt super mooi!.

Het was een mooie start van Wielercafe Panache en dit smaakt naar meer. De heren treden de komende periode nog vaker op en zijn in ieder geval te bewonderen tijdens het sportfimfestival op 16 april as. 

Groetjes, Annemiek

Spinning marathon

In samenwerking met onze sportschool Fysiofit mag ik ook dit jaar weer een spinning marathon organiseren om geld op te halen voor het goed doel KWF. Op 20 maart gaan we in 3 ronden van een uur met elkaar fietsen. Het is een goede training voor de fietsers, maar het mooie van dit soort marathons is dat veel mensen die niet vaak op de fiets zitten ook meedoen. Iedereen heeft wel iemand waarvoor ze deze avond fietsen en willen afzien. De saamhorigheid, het afzien, maar zeker ook het plezier met elkaar dat maakt deze avonden heel bijzonder. Binnen een paar dagen zij al twee ronden vol en zijn er nog een aantal plaatsen in het laatste uur. Nog een paar weken en dan gaan we ervoor op de spinningfiets ....

Groetjes, Annemiek

 

Trainen met de beelden van Alpe d'HuZes 2019

In oktober vorig jaar ben ik gestart met de eerste trainingen in de sportschool voor Alpe d´HuZes 2020. Op de momenten dat het trainen erg pittig wordt denk ik terug aan de Alpe d'HuZes van vorig jaar.  Samen met mijn toen nieuwe fijne familie "de Rotterdam Fund Racers" de berg op. Ik zie het weer voor me, de enthouasiaste mensen langs de kant, de indrukwekkende kaarjes en spandoeken in de bochten, de lopers, het aftellen van de bochten, het naderen van ons basiskamp tussen bocht 2 en 1 waarna je vanzelf naar de finish gedragen wordt tot over de streep... Het komt allemaal voorbij om er maar voor te zorgen dat ik weer doorga nadat moeilijke trainingsmoment en er in 2020 weer sta. Lees het verslag van onze spookrijder (fantastische verhalen verteller) Marco Hendriks en rij met ons mee die berg op.  We gaan er dit jaar weer voor. The only way is Up!

https://www.spookrijden.nu/category/alpe-dhuzes-2019/

 (plak deze link in de browser)

Groetjes, Annemiek 

Thank you to my Sponsors

100

Anonymous

Hopelijk kunnen zowel de spinning marathon als de alle d'huez komend jaar doorgaan. Heel veel succes met dit goede doel!

10

Anonymous

Bikkel! Zet en op

10

henny hallensleben

annemiek heel veel succes

26

Christine Visser - Treure

Wat ben jij een bikkel ! Respect❤ Heel veel succes💪

150

Dames Veterinnen HC Hoeksche Waard

Opgeven is geen optie!! Heel veel succes! Dames Veterinnen HC Hoeksche Waard

56

Annemiek Haverbeke

250

netspot.one

26

Irma

Stoer hoor, je mag trots zijn. En natuurlijk succes.

106

lisette van beest

een kleine stimulans om met elkaar te zorgen dat de artsen deze vreselijke ziekte onder controle krijgen en langzaam maar zeker de wereld uit helpen

250

Trichis

succes Annemiek!!

16

Désirée Boersma

En wederom veel succes Annemiek 💪

50

Freekje Bakx

Let’s do it again topper!!!! liefs Freekje

500

Anonymous

26

Britt

Lieve Annemiek, Heel veel succes en zet hem op!!

15

Chantal Advocaat

Veel succes op de berg! Groet, chantal en remko

26

Linda

Goed om in je blog te lezen dat jullie je zo strijdbaar inzetten voor dit doel. Heel veel aucces met jullie actie! Go go go Annemiek!

40

cor laheij en gerard

Gerard Cor en Els Laheij wensen jou veel succes, met dit mooie evenement.

26

Lida Kleverlaan van de Nes

26

Annemieke Leenders

Heel veel succes !!!

26

Lisette van Beest

10

Carla Collewijn

Zet hem op 👍

26

lisette van beest

ter nagedachtenis aan Ruud Boele die ook aan deze ziekte ten onder ging

5

Gerda de Jong

26

M Kruijthoff

Respect!!

66

Emilie Haverbeke

Super dat je dit weer doet! Zet m op!

26

Liesbeth Groot

66

Peter Van Zuijdam

Heel veel succes voor dit goede doel

66

Anonymous

Onwijs veel succes weer Annemiek! liefs, Edwin & Fiona

66

Anonymous

Heel veel succes Annemiek, geweldig dat je weer die berg op fietst. Liefs Ton & Geertje

66

Margreet Post

Zet hem op Annemiek, Op naar de top voor dit mooie doel En plezier met trainen Xx

250

RoX Legal BV

106

Randolph Went

Op naar de top voor dit mooie goede doel

10

Aart&Loes Rijkaart

je bent een kanjer, zet hem op

20

lisette van beest

Annemiek heel veel succes Adri & Diny

100

Boy de Nijs

Veel liefs van ons! Zet hem op!

15

Anonymous

Zet 'm op Annemiek, je kunt het weer ! Succes met trainen.

26

Ulrike Den Haan

Top..... Ga zooooo door! Liefs Uli

250

Meubelmakerij van Dam

26

Anonymous

You go girl!!!

26

Els Hoeijenbos

Zet ‘m op!!

Show more

Select a Christmas decoration