Annemiek Haverbeke

Heeft deelgenomen in vorige edities

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. We kennen helaas allemaal wel iemand die door deze ziekte is verslagen. Door onderzoek te doen komen we steeds een stap dichterbij om dit tegen te gaan. De ontwikkelingen zijn er maar het moet en kan nog beter. Hier is simpelweg veel geld voor nodig.

Door nieuwe medicatie bij kanker onderzoek lacht het leven mij weer toe. Er is weer een toekomst waar je naar uit kunt kijken en dit wens ik iedereen toe die met de ziekte te maken krijgt. Met het fietsen van de Alpe d'HuZes heb ik nu de kans om hier daadwerkelijk zelf aan bij te dragen. 

We doen dit met een team van 40 enthousiaste mensen, de Rotterdam Fund Racers (https://www.rotterdamfundracers.nl/about-us/ ). Samen staan we nog sterker !

Wil jij mij en ons team 'de Rotterdam Fund Racers'19'  steunen?

The only way is up!

 

 

 

My Updates

Eindelijk droog

Eindelijk was het op een woensdag ochtend droog en kon de fiets naar buiten.  Wat is er dan mooier dan een heerlijk fietsrondje langs de molens naar mijn papa die vandaag 80 jaar is geworden (de slaap zat nog wel een beetje in zijn ogen tongue-out) GEFELICITEERD PAP!

 

 

trainingsrondje om verjaardag te vieren

Wat een topweek was het om te fietsen. Alleen maar zonnig. Woensdag lekker door de polder gereden en af en toe een verkeerde afslag, waardoor ik op kleine boeren landweggetjes kwam met veel karresporen, klei en steentjes. Fietst niet echt lekker, kan ik je zeggen, maar buiten dat mooi tochtje. Gisteren samen met Marieke rondje Schoonhoven gedaan. Tussenstop was fietscafé Fausto waar we onze verjaardagen samen hebben gevierd met wel een veel te groot stuk taart.... Dat ging natuurlijk allemaal mee op de fiets terug. Conclusie, taart laten we voorlopig maar staan, alleen maar fietskilometers vreten.

Aapje Pappilion

Wat een mooi voorlees kinderboekje heeft onze ambassadeur van de Rotterdam Fund Racers Marco Hendriks geschreven.

"Er was een een aapje dat graag een vlinder wilde zijn. Elke dag droomde hij ervan, maar hij veranderde helaas niet. Hoe kon hij van die mooie vleugels krijgen? wat moest hij doen om te kunnen vliegen? Lees het ontroerende verhaal van Aapje Pappilion"

Het verhaal (een fabel) is gebaseerd op het verdrietige levensverhaal van de familie Werner, maar wat tevens een enorme kracht uitstraalt, die een mens kan bezitten. Bekijk het filmpje van Marco. 

https://www.youtube.com/watch?v=8qNo0BC8xYI

Bestel het mooie kinder boekje om zelf voor te lezen of kado te doen via 

https://https://www.adoremi.nl/aapje-papillon//aapje-papillon/

De familie schenkt de opbrengsten aan oa. KWF, Alpe d'HuZes en Kika. 

 

 

 

jippie ik ben fit ..... en kan de berg op

Vandaag zijn er 21 stickers (voor de 21 bochten die komen gaan smile op mijn lichaam geplakt tijdens de BeLife Fysieke Screening ter voorbereiding op de Alpe d'HuZes. Onder goede begeleiding van inspanningsfysioloog Ingmar Vos zijn mijn spieren gemeten op glycogeen (onze energievoorraad) en grootte. Daarnaast heb ik vanuit rust een inspannings/stress test gedaan. Er is aan de hand van o.a. mijn spiergegevens, hartslag, zuurstof verbruik en bloeddruk bepaald wanneer ik in het rood ga. Kan je vertellen je gaat echt stuk en je ziet nog net geen sterretjes. Op de fiets met een zuurstof masker op en stickers op je lijf is het zoeken naar extra adem ook wel heel vreemd. 

Conclusie van de test. Ik ben fit genoeg om de Alpe te fietsen, Yeahh. De komende weken wordt het vooraf veel interval training boven een hartslag van 165. Ik leer bij het fietsen elke dag en met name het trainen op je hartslag is voor mij als balsporter compleet nieuw. Ik vind het wel erg leuk om helemaal te ontdekken. Het sportschema wat ik nu doe is helemaal prima en daarin moet ik de komende weken HIT (High Intensity Training- kort gezegd interval) gaan intergreren. Hiermee kan ik mijn hart sterker maken waardoor ik het fietsen op termijn langer kan volhouden. We gaan weer verder aan de slag. 

Aankomende vrijdag de eerste training met een aantal teamgenoten in Valkenburg. Zin in. 

Groetjes Annemiek

 

Valkenburg

Nou daar gingen we dan naar Valkenburg. We hadden een topdag! De hele dag zon en de omgeving is prachtig. Daar aangekomen bleek ik de enige vrouw in het gezelschap van ervaren wielrenners. Je voelt hem al aankomen, het was voor mij dan ook een hele pittige dag. Nauwelijks gestart met onze tour van 70km gingen we na 2 straten direct de Cauberg op. Je kon mij gelijk aan het zuurstof hangen....Maar kop op en we zijn doorgereden. Onderweg kreeg ik tussen de verschillende steile beklimmingen tips en adviezen van alle mannen. Dat was echt heel fijn. Het tempo lag voor hen lager dan normaal. Ik was toch de rode lantaarn surprised en elke keer bleef er wel iemand bij mij fietsen om moed in te praten en gezelschap te houden. Onderweg toch wel kunnen genieten van de omgeving en ik kreeg steeds meet grip op het klimmen. Af en toe werd er op elkaar, maar vooral op mij gewacht. Uiteindelijk heb ik de laatste vier beklimmingen niet meer gedaan. Benen waren na ongeveer 4,5 fietsen echt leeg. Samen met Mark via de vlakke weg terug gereden naar de Amstel Gold Experience. Na een heerlijk bord paste en 70km door heuvelachtig gebied terug naar huis met huiswerk. Schakelen (want dat deed ik vaak te laat) en bruggen trainen (heuvels hebben we niet echt hier). Om 20.00 uur gingen die avond de luiken dicht....

HIT Training en fietsen

De afgelopen weken ben ik bezig geweest met de High Intensity Interval Training naast de andere trainingen. De trainer van Fysiofit hier uit Ouderkerk heeft een mooi parcours uitgezet wat ik vijf keer moet doen. De eerste keer gaat het nog wel, maar dan blijft je hartslag hoog en moet je steeds maar door tot je tong op je schoenen ligt en dat twee tot drie keer in de week tongue-outVerder lekker buiten aan het fietsen. Naar kantoor, route door de mooie Krimpenerwaard en om het schakelen beter onder de knie te krijgen, heen en weer over de Van Brienenoord. Genoeg te doen. Aankomende woensdag 10 april organiseer ik samen met Fysiofit een spinningmarathon van 3 uur om geld op te halen. Veel lieve mensen zijn erbij, een aantal die regelmatig fietsen, maar ook sommigen die nog nooit op een spinningfiets hebben gezeten, echt super! Volgende week horen jullie hoe het is geweest. 

Spinning Marathon Fysiofit

Op 10 april jl. hebben we samen met sportschool Fysiofit in Ouderkerk een spinning marathon georganiseerd om geld in te zamelen voor het goede doel Alpe d'HuZes/KWF.  Met elkaar 3 ronden fietsen op de spinningfiets, maar 1 ronde kon natuurlijk ook. Wat was het een mooie, gezellige en bijzondere avond. Samen met Kim in de ochtend de zaal versierd. In de avond zoveel mensen die voor het goede doel op de fiets zijn geklommen. Ervaren fietsers die meedere ronden mee hebben gedaan, maar ook vrienden en bekenden die nog niet eerder op een spinningfiets hadden gezeten en waarvan sommigen ook meerdere ronden hebben gefietst. Super knap. Dit alles onder begeleiding van de drie spinning instructeurs van Fysiofit die voor dit goede doel, alle fietsers goed hebben laten zweten. Met het drankje na afloop aan de bar, wat werd verzorgd door Fysiofit, werd het tekort aan vocht weer bijgevuld smile 

Kortom een mooie avond waar we voor Alp d'HuZes / KWF het geweldige bedrag van 641,00 euro hebben opgehaald!

Namens de Rotterdam Fund Racers wil ik alle deelnemers, instructuers, Fysiofit en speciaal Louisa bedanken voor de medewerking en super inzet voor deze spinning marathon. Op naar 6 juni 2019!

 

 

Trainingsweekend Ardennen

In april hebben we met een gedeelte van ons team een trainingsweekend gehad in de Ardennen. Wat een super mooie omgeving daar en pittige lusjes (dat zijn rondjes van een aantal km die zijn uitgezet, wist ik niet toen ik aan dit avontuur begon surprised). Het weer was zoals je kunt zien op de foto Siberisch. We hebben meerdere keren in sneeuwstormen gefietst en het dalen voelde als temperatuur vrieskist. Een nieuw soort wintersport zeg maar. Door regelmatig een bakje koffie te doen en op tijd weer een bergje opzoeken, hielden we onszelf goed warm. Op de Alpe kan het straks ook gaan spoken, we moeten dus op alles voorbereid zijn. Prima dus om te testen tijdens zo'n weekend, nou ja iets warmer had ook wel gemogen. ik hoop in ieder geval dat het daar straks wel beter weer is. Drie dagen later was het weer in Nederland weer boven de 20 graden. Niet te volgen......

Moet zeggen dat ik wel heel blij was met de extra tandwielen die ik op mijn fiets heb laten zetten. Kon nu nog lichter fietsen, waardoor ik makkelijker de bergen op kon. Uiteindelijk over het hele weekend maar 50m moeten lopen. Viel echt stil op een berg... dan maar afstappen ipv vallen zoals in Valkenburg. Ook mijn conditie was weer beter gelukkig. 

Verder was het erg gezellig en leer je door meer dan 24 uur bij elkaar te zijn, de anderen ook wat beter kennen. We sliepen in diverse huisjes en ik zat samen met Aad, Monique en Danny in een huisje. Iedereen heeft zijn eigen bijzondere verhaal waarom ze straks die berg op gaan. wat opvalt is de kracht die iedereen uitstraalt. Ook al is het verhaal nog zo verdrietig, kop op. Zoals de slogan ook zegt van de Rotterdam Fund Racers, hand in hand vastberaden. 

De dag na dit weekend hadden we ook eerste gezamenlijke Fund Race avond bij sterrenrestaurant Joelia van Mario de Ridder, die geheel belangenloos heeft meegewerkt voor het goede doel. Voor Koppie Au, KWF en Kika hebben we die avond bijna 30.000 euro opgehaald. Echt super !

 

 

 

Kilometers vreten

In voorbereiding op de Alpe gaan we met een aantal fietsers uit Krimpen de Boretti Classic bij Papendal fietsen. Tip van een sportcollega die zelf de Alpe gaat lopen. Ik doe mee aan diverse loop evenementen om mijzelf te dwingen grotere afstanden te lopen. Vrienden van ons, Marieke en Ole hadden zich met anderen ingeschreven voor de Boretti, dus ja prima plan om ook mee te doen. Om een keer met iedereen te trainen zijn we met de Pasen door de Alblasserwaard en de Krimpenerwaard gaan fietsen. De Hoekse Waard was het plan, maar ja soms tijdens het fietsen veranderd de route omdat de weg toch niet zo loopt als gedacht cool. Het was top weer en op een lekke band na prima rit van 88km.  Op naar de Boretti Classic op 11 mei as van 115 km.  Afstanden fietsen gaat prima, zeker weten doen we na 11 mei smile. Nu nog iets beter de bergen trainen. Met de Fund Racers gaan we begin mei nog een keer richting Limburg of Duitsland. The Only Way is Up!

Op Karakter

Mijn eerste Fund doel heb ik bereikt 2.500 euro. De teller stond op 2.487 euro toen mijn zoon Bart (8 jaar ) zei wat! mama nog maar 13 euro! Het was even stil, toen pakte hij zijn spaarpot en liep naar mijn man om samen met hem die laatste 13 euro te doneren met daarbij de boodschap 'hup hup mama'. Daar werd ik heel stil van .....

Het team van de Rotterdam Fund Racers is begonnen als een kleine vriendengroep die gingen fietsen op de Alpe tegen kanker. Inmiddels is de groep veertig persoonlijke en/of zakelijke vrienden groot. Door onze ambassadeur Marco Hendriks alias De Spookrijder worden de bijzondere en helaas vaak verdrietige verhalen van de deelnemers heel mooi en krachtig op papier neergezet. Nu is het gelukt om samen met Arjan Smilde (videoproducent en documaker) die dit jaar ook mee de berg op fietst, een 6 delige serie te maken van ons team in aanloop naar 6 juni. De serie Op karakter is te zien op RTV Rijnmond. Hierbij als voorproefje de trailer:

https://youtu.be/1xiDsMi0OME

De eerste aflevering was dit weekend met Monique:

https://www.rijnmond.nl/nieuws/181286/Op-Karakter-Monique-de-Jong-Ik-houd-helemaal-niet-van-klimmen

Vanaf nu elke zaterdag om 17.12 uur zijn diverse teamleden te zien in deze 6 delige serie. Arjan zal de serie afsluiten met diverse beelden van zijn poging 6 keer de Alpe te beklimmen.

'Op Karakter'  Hand in Hand Vastberaden tegen kanker.

Inmiddels is er totaal door alle deelnemers van Alpe d'HuZes al meer dan 7 miljoen euro opgehaald!

 

 

 

 

Training in Vaals

Afgelopen dinsdag zijn we met oa een aantal fietsers van de Rotterdam Fund Racers naar Vaals gegaan voor een paar lusjes fietsen met onze ambassadeur Chantal Blaak. Gelukig was het weer beter dan in eerste instantie voorspelt en bleven de sneeuwvlokken deze keer weg. Samen met inmiddels mijn fietsmaatje in de groep Corno heb ik 2 keer een lus van 35 km gemaakt met diverse beklimmingen erin. De eerste ronde was het schakelen nog niet vlekkenloos en bij de eerste afdaling zat ik direct in de bezemwagen. Gelukkig kwam daarna Chantal even naast mij fietsen om mee te kijken hoe ik beter op mijn fiets kon gaan zitten. Tip 1 was in ieder geval, kijk ver vooruit. De afdalingen die erna kwamen gingen gelukkig steeds beter. Kon de mannen nog niet helemaal bijhouden maar keek wel goed ver voor mij uit. Zover .. dat ik natuurlijk een bochtje miste en de groep kwijt was, zucht. Gelukkig was Corno een stukje terug gefietst en we konden weer verder op de route. Na een heerlijke lunch hebben we nog een lus van 35 km gemaakt en die ronde ging al veel beter en sneller. Het dalen moet ik in mijn hoofd (en de van Brienenoordbrug) de komende weken nog maar veel oefenen. Het klimmen ging gelukkig goed. In mijn eigen tempo kwam ik zonder al teveel moeite boven, zelf in de laatste ronde. Met dank aan de HIT Trainingen bij Fysiofit in Ouderkerk aan den Ijssel. 

Het was uiteindelijk een Top dag met heel veel dank aan Chantal en Lars (onze teamgenoot van de Rotterdam Fund Racers en tevens partner van Chantal) voor de goede organisatie. 

Op karakter ...

Vorige week was de eerste aflevering van de zesdelige serie van ons team met onze diehard Monique de Jong, die vorig jaar voor het eerste de Alpe d'HuZes heeft gefietst.  Van haar hoor en leer ik veel over wat we straks allemaal gaan beleven daar op de Alpe. Binnenkort ga we samen nog een keer fietsen ter voorbereiding op de laatste loodjes.  

Morgen is de tweede aflevering van onze serie 'Op karakter' vanaf 17.12 uur te zien op RTV Rijnmond. Hierin vertel ik mijn verhaal over het hoe en waarom van de Alpe d'HuZes en de rol van mijn gezin en die van de Rotterdam Fund Racers hierbij. Met deze groep gaan we ervoor om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF, Stichting koppie Au en Vrienden van Sophia. 'Hand in Hand vastberaden'. 

Als donateurs van mij en ons team, mag en kan ik jullie al de aflevering van morgen laten zien. Deze groep voelt voor mij als een warm bad.

https://www.rijnmond.nl/media/89699/Op-Karakter-Annemiek-Haverbeke-Het-is-als-een-warm-bad

 

Mijlpaal!

Afgelopen zaterdag mijn eerste 100 km gefietst!! Een mijlpaal. 

Samen met Marieke, Ole, Herman en Bart hebben we meegedaan aan de Classico Boretti. De organisatie van die tocht daar ga ik het niet over hebben, dan blijft er een leeg stukje pagina over.  ja daar was niets .. helaas (positiefs) over te vertellen. 

De tocht zelf door het Veluwse Landschap was super met de hele dag zon. Er waren borden waardoor we niet verkeerd konden fietsen... nou ja ik moet dan toch blijven opletten heb ik gemerkt. Rij zo weer rechtdoor bij afdaling. Bij de laatste stop kwamen we nog drie dames tegen die straks ook de Alpe gaan fietsen. Super leuk om routes uit te wisselen. Zij waren blij dat ze niet de laatste waren die op dat punt aankwamen. De oorzaak van ons allemaal was de file toen we aankwamen. We konden pas ruim 1,5 na starttijd vertrekken. Een beetje achter elkaar hebben we toen de laatste km gefietst. Af en toe een klim erin en een einde waar we de Posbank vanaf twee kanten op zijn gefietst. Bij de finish bleek dat we 122,5km hadden gefietst (maar de tocht was toch 115km, ja dat was zo.... of toch niet ?) Moe en trots (vooral marieke en ik, onze 1e keer boven de 100km) hebben we met elkaar gegeten en toen weer terug richting huis. De benen voelde ook de volgende dag gelukkig nog goed. Die week in totaal ruim 180 km gefietst, wie had dat een jaar geleden gedacht... Nog een paar weken doorbikkelen en dan the only way up!

 

 

 

Fietsen met teammaatjes

Agelopen weekend heb ik op vrijdag gefietst met teammaatje Monique. Voor haar is het de tweede keer dat zij de Alpe d´HuZes gaat fietsen samen met haar man Aad. Ik stel haar veel vragen (ze zal er af en toe wel gek van worden ..) over hoe het daar is. Ze is daarnaast ook een beetje de moeke van het team en regelt het allemaal wel. Heel bijzonder om te zien hoe zij na een tumor (goedaardig) en borstkanker zo gedreven is. We hebben een heerlijk rondje van 53 km gefietst met super mooi weer in de Krimpenerwaard. Monique was nog nooit bij het fietscafe Fausto geweest, dus daar hebben we een koffietussenstop gemaakt. Zitten we daar net, komt Mark binnen, een van de bestuursleden van ons team.  Ja lekker dan roept Monique... is dit controle of we wel trainen, haha. Het was super toevallig dat ook hij aan het fiesten was. Daarna in een goed tempo aangevoerd door Monique terug gefietst naar de Algerabrug waar Mark weer terug ging naar Rotterdam en wij naar Ouderkerk. 

Op zondag ben ik naar Moordrecht gereden om met Virginia te fietsen, een van de masseurs van het team. Zij verzorgt al jaren diverse teams tijdens de Alpe d'HuZes. Sinds een paar jaar de Rotterdam Fund Racers. Zonder de verzorging van oa Viginia en haar maatje Henry waren een heleboel fietsers de afgelopen jaren niet boven gekomen. Gouden handen! We hebben een stuk via Montfoort in Utrecht gefietst en ook weer een tussenstop bij Fausto in Schoonhoven gedaan. Andere omgeving, maar wel vertrouwde koffie. 

Ik merk dat ik in zo'n weekend het fiesten echt heel leuk vindt en de km vreet ik steeds sneller weg. Daarnaast is het super leuk om nieuwe mensen te leren kennen en daarmee op pad te gaan. Nog even en we zijn met elkaar op de Alpe. 

Het went nooit....

Vorige week heb ik weer mijn viermaandelijkse scans gehad. Deze week een afspraak met Dr. de Jonge over de uitslag. Ook al voel ik mij goed, zit lekker in mijn vel en ben fit, onzeker blijf je altijd. Het knagende gevoel voor die afspraak went nooit en dit zal de komende jaren tijdens de vele controles die nog gaan volgen zo blijven. Dat hoort er helaas ook bij. Gelukkig is Dr. de Jonge altijd een open boek en kun je direct aan haar gezicht zien of het goed of slecht nieuws is. Gelukkig ze lacht, ja hoor weer goed nieuws, ik ben nog steeds schoon. Over vier maanden pas weer terug. Nu kunnen we echt die berg op ...

The only way is Up!

Thank you to my Sponsors

26

Linda Bol

Opgeven is geen optie Annemiek, mooi streven !

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

15

Marinka Verhage

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je deelname aan de Spinningmarathon !

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

26

Eline Van den Hoek

Zet m op kanjer. Jij gaat dit rocken. Heel veel succes met de trainingen en de werkelijke rit. Liefs Eline, Robert, Finn & Jet

20

RPh

Marktplaats opbrengst

26

Marieke Delhaas

Zet m op, Annemiek💪!! Heia heia!! (Op zn Noors) En als je m gereden hebt, gaan we weer n stuk taart eten! Prachtig mooi doel waar je voor fietst!! Liefs, Ole en Marieke en de drie jongens

30

Ellen Broeke

Na dit grote avontuur kun je ook weer op de stadfiets.

10

Patricia Blaas

annemiek zet je beste beentje voor en haal de top

30

Annemieke Leenders

Je kunt het en je verdient het !!!

25

G.J. Sprey

Veel succes Annemiek!

20

Natascha van Leeuwen

The only way is up! Je bent een kanjer.

50

Marcel, Lieneke, Wouter en Fien

Wauw, wat ontzettend knap! Heel veel succes Annemiek!!

50

Mark Hugen

succes!

106

lisette en drikus van beest

heel veel succes Annemiek

56

Anonymous

Lieve Annemiek, Prachtig initiatief. Wij zijn erg blij dat jij er zo goed doorheen gekomen bent.

56

Coursedesign

Top Annemiek super dat je deze uitdaging aangaat. ik hoop dat je het streefbedrag ophaald en de top bereikt.

26

Miranda Van der Meijden

Heel veel succes ! Super knap ! 👍

13

Bart Haverbeke

hup hup mama

26

Lieke DINGEMANS

Heel veel succes Annemiek!

106

Bert Laman

Hi Annemiek, fantastisch dat je dit kunt en doet! Heel veel succes!!

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je deelname aan de spinningmarathon!

50

PP Haverbeke

Topper!

48

Bart, Juliette en Annemiek Haverbeke

Opbrengst kleedje Koningsdag

10

Alex Zeverboom

10

Anonymous

206

Cas en Rob

Heel veel succes bij het bedwingen van deze berg. Namens Casper, Rob en de rest van V&W

10

Anonymous

Enorm veel succes! Mvg Ayoub judo maatje van Peter.

231

Anonymous

Joelia diner

15

Jose Brasser

Mooi dat je dit doet! Heel veel succes!!

20

Aart en Loes Rijkaart

succes Annemiek Aart en Loes

26

Anonymous

Lieve Miek, je bent een kanjer! Ga er een mooie tocht van maken, wij steunen je. Liefs, Marlous, Cris en de kids

26

Babs Rongen

Stoer Annemiek. Succes.

56

Marleen Warmerdam

Lieve Annemiek, Je bent een topper! Ga ervoor. Je kan het!!! Liefs, Marleen

16

Boy

Zet hem op Annemiek!

15

Femke

Zet m op topper!!!

30

Annemiek Haverbeke

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

26

Liesbeth De groot

Wat een mooie uitdaging.

35

Burg

wat gaaf! the only way is up

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

30

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

10

Michelle

Goed bezig, Annemiek! Groeten Michelle de Graaf

66

Jorrit Ter Braak

Ik zag zoveel 6 donaties 😜 woensdag spinnclass!

56

Monique & Onno Terlouw

Heel veel succes 🍀🍀🍀

26

Marijn Dekker

Kan helaas woensdag niet meespinnen, maar sponsor dit mooie doel graag!

26

Anonymous

kanjer! xx

26

Waterkring

Veel succes Annemiek!

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

20

Jan Paul en Jacqueline

Heel veel succes voor jou en je team Annemiek!!!

26

Flip de Nijs

Zet,m op ééj!!!

50

Nicoline De Haas

Stoer Annemiek, zet m op!

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

51

Emilie Haverbeke

Super goed bezig Miek!! Wat ben je toch een stoere! Zet m op straks!

26

Els Hoeijenbos

Lang geleden heb je die berg al eens opgefietst Toos en nu met al die training en begeleiding gaat dat je ongetwijfeld weer lukken! Ik heb er alle vertrouwen in! Succes!!

26

Anonymous

Succes

25

RP Haverbeke

10

Anonymous

Heel veel succes.

20

Gerard Laheij

Annemiek zet hem op je bent een kanjer

10

Sandra Hoogwerf Snoeij

Lieve Annemiek en iedereen die meedoet aan dit geweldige initiatief, heel veel succes allemaal!! Een diepe buiging voor deze kanjers!!

56

Miranda

Heel veel plezier en succes Annemiek! Zet hem op. Super mooi om te doen. Geniet van de momenten op de berg. Een dag om nooit te vergeten...

20

Christine Buitelaar

Succes Miek 💪🏻🍀😘

26

Jetske Tamboezer

Zet hem op! Super dat je dit doet!

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

26

Els -- Cor Laheij

Ziet er goed uit, wij wensen jullie veel succes met deze actie. Liefs Els en Cor

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

25

Babs Rongen

Succes

40

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

106

tanja van acker

succes

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

26

Drikus & Lisette van Beest

ter herinnering aan Egbert van Waes

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

10

Anonymous

In gedachte fiets ik met je mee.

10

MArjolein Jorritsma

Heel veel succes kanjer 🍀

25

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

26

Annegret scheers

Miek, wij zijn super trots op je doorzettingsvermogen, positiviteit, bedrevenheid, bevlogenheid en wij steunen je natuurlijk op weg naar de top!!

56

Philippine Haverbeke

You go girl!!Succes!!!

10

Miranda de Bruijn

Heel veel succes met je missie !!

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

20

Erik Koppenol

Respect!👍

56

Aldona en Frits

Succes!

10

Désirée Boersma

Heel veel succes Annemiek 💪👍😘

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

30

Marianne Kruijthoff

Opgeven is niets voor jou! Succes!!

56

Bert en Anja

Suc6 Annemiek, We hebben het volste vertrouwen dat je ook deze hindernis goed zult slechten.

100

Andrew Ruijmgaart

Zet hem op Annemiek

56

Stan de Nijs

Annemiek, Natuurlijk sten ik jou in deze. En ik kom deze zomer kijken. Al meerdere keren plannen gehad om in de Tour naar Alpe Duez te gaan maar dan kwam het er weer niet van maar nu we een eigen favoriet in de strijd hebben, nemen we natuurlijk de kans waar om dit eens van nabij mee te maken, en het is voor een goed doel.

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

20

Daphne van der Linden

Ik wil je ontzettend veel succes wensen tijdens het berijden van de Alpe d'Huzes! Ik vind je een doorzetter en zo mooi dat je je hier voor in zet!

50

Ester Rongen

Heel veel succes Annemiek, geen woorden maar daden💪💪

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

26

Joyce Lebon

Veel succes Annemiek. 👍🏻

26

Martijn en Marloes Burg

Zet em op Miek!!!

5

Lucienne

Succes Annemiek, maar vooral genieten !

56

Anonymous

Succes Annemiek, super dat je dit doet!

10

Carla Collewijn

Succes Annemiek 👊

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

20

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

35

Bart

Hi Annemiek, Go for it down hill ! ;)

106

Fiona Bakker

Top lieve Annemiek! Succes met de klim ❣️You go girl 🚴‍♀️💨💨 Fiona + C &V

26

Jeanette van Beusekom

heel veel succes Annemiek

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je steun en deelname aan de spinningmarathon!

10

Willy van Welzenis

Veel succes!

15

Iris Bos-Rongen

Je bent een kanjer!

26

Freekje Bakx

Lieve Miek, Wat ben je toch een kanjer! Heel veel succes met deze uitdaging (ook deze etappe ga jij voltooien) Bewonder zo jouw tomeloze positiviteit en doorzettingsvermogen! Liefs Freekje

10

Anonymous

Heel erg bedankt voor je donatie en deelname aan de spinningmarathon!

26

MP Haverbeke

In herinnering aan Egbert van Waes

26

M J de Graaf Lanser

zet um op meiske x

10

Marianne Keuper

succes

16

Remko & chantal advocaat

heel veel succes en opgeven is geen optie!

Show more