Anton Voskuil

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

3,319
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe samen met ons team Versteijnen mee aan Alpe d’HuZes, Iedereen heeft in zijn directe omgeving wel dierbare die de strijd moeten opnemen tegen kanker. Allemaal zijn wij wel direct of indirect betrokken geweest bij het gevoel om iemand te verliezen aan de strijd tegen kanker. Daarnaast geeft het een machteloos gevoel, omdat wij er zo weinig aan kunnen doen en niets kunnen veranderen. Daarom heb ik besloten om mij in te zetten om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het onderzoek naar kanker en via deze actie mee te doen aan Alpe d’HuZes. Wij gaan ervoor dat er een oplossing komt om deze ziekte voor iedereen te overwinnen en het verdriet in de toekomst voor iedereen bespaard zal blijven.

Wil je ons/mij Steunen?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Jubileumeditie van Alpe d’HuZes wordt verplaatst naar 2021

Afgelopen periode zijn er veel evenementen afgelast en ook de Alpe d’HuZes heeft terecht gemeend om dit jaar geen risico te nemen met deze Editie. Deze editie was de jubileum editie van 15 jaar Alp d’Huzes en zal in zijn geheel verschoven worden naar 3 juni 2021.
 
Vanuit Alpe d’Huzes heb ik de volgende quotes ter info toegevoegd:
 
“Prachtig om te zien hoe betrokken jullie waren en zijn. De teller staat bijna op 7 miljoen euro aan donaties voor onderzoek naar kanker en verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. Een indrukwekkend bedrag! Samen met onze partner KWF Kankerbestrijding zijn we jullie daar dankbaar voor.
 
Hoe gaat het verder met de opgehaalde donaties?
De actiepagina’s blijven ‘open’staan en het bedrag van bijna 7 miljoen euro gaat mee naar 2021. We maken dus een doorstart met de donaties en richten ons vol energie op een veilige en verantwoorde vijftiende editie van Alpe d’HuZes in 2021”.
 
Ik wens iedereen veel sterkte in de strijd tegen Corona, maar vraag ook aandacht voor alle mensen die ook leven met kanker. Voor mij geldt: Opgeven is geen optie en ga ondanks alles door met de voorbereidingen van Alp dHuzes, Zowel sportief, maar zeker ook het werven van meer donaties. Een jaar overslaan betekend veel minder inkomsten voor Alpe d’Huzes en dat is nu net wat wij als team Versteijnen niet willen
 
Groet,
Anton

Iedereen bedankt

Zo aan het eind van het jaar kijk ik terug op alle donaties die gegeven zijn voor Alp dHuzes 2020. Het is echt heel bijzonder om te zien hoeveel geld er al is opgehaald voor #opgevenisgeenoptie.

Team Versteijnen heeft nu € 14830.- opgehaald en wij hebben een klein stukje bijgedragen aan het totale bedrag wat nu is opgehaald van €2.896.836

 

Ik wil iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit ongelofelijke bedrag. Echt helemaal super.

In het bijzonder wil ik de bedrijven die een logo op ons shirt gekocht hebben extra bedanken voor de grote bedragen die zij gesponsord hebben. Ik vraag jullie aandacht voor deze bedrijven en indien er op 1 of andere manier iets nodig is binnen deze verschillende branches, vergeet dan niet om deze bedrijven hierbij te betrekken. Ik weet zeker dat deze bedrijven jullie verder kunnen helpen in jullie vraagstelling als het gaat om inkoop voor onderwijs, AFAS software, verpakkingen of uitzendwerving.

http://www.beumerpackaging.nl/

https://www.synergiejobs.nl/opdrachtgevers

https://simplex.nl/

https://www.onderwijsinkoopgroep.nl/

https://www.workfix.nl

Team Versteijnen blijft doorgaan om zoveel mogelijk geld op te halen. Ondertussen zal ook de voorbereiding starten om op 4 juni 2020 een goed resultaat te halen.

Ik wens iedereen een gezond 2020 toe 

Workfix; het logistieke uitzendburo van Tilburg.

Team Versteijnen presenteert 2e bedrijfssponsor #opgevenisgeenoptie :

 

Workfix; het logistieke uitzendburo van Tilburg.

 

Workfix is een frisse en enthousiast uitzendorganisatie gespecialiseerd in het uitzenden van logistiek en transport personeel. Workfix is in 2017 opgericht en wordt gerund door vakidioten komend uit verschillende disciplines in de logistiek. Hierdoor kijkt Workfix op een andere manier naar onze flex collega’s. Workfix geloofd erin dat als je goed bent voor een ander dat medewerkers goed zijn voor jou.

 

De kernwoorden respect, transparant en vertrouwen staan erg hoog bij Workfix in het vaandel. Workfix wil meer zijn dan een goed werkgever. Workfix behandeld kandidaten zoals we zelf behandeld willen worden.

 

Kort samengevat komt Workfix op het volgende neer:

 • Workfix heeft aan een half woord genoeg.
 • Workfix is ervoor u in goede en zeker ook in slechte tijden
 • Workfix is creatief als het gaat om het werven en selecteren van flexwerkers
 • Workfix is buiten kantooruren ook bereikbaar
 • Workfix houdt van snel schakelen
 • Workfix heeft ruim 10 jaar ervaring in de uitzendwereld van logistiek en transport personeel

 

Is Workfix de juiste match? Kijk op https://www.workfix.nl

 

 In totaal mogen wij 16 bedrijfslogo’s op ons shirt laten drukken. Er is nog plek.

BEUMER PACKAGING; Verpakkingen op maat

BEUMER PACKAGING:  bedrijfssponsor van Team Versteijnen in #opgevenisgeenoptie :

 

BEUMER PACKAGING; Verpakkingen op maat

 

Beumer Packaging uit Tilburg maakt verpakkingen op maat. Van elk materiaal. Van elke omvang. In een mum van tijd.

Gaat het u om een nieuwe verpakking voor een nieuw of bestaand product? Of om een goedkopere productie van uw huidige verpakkingen? Beumer Packaging biedt altijd een oplossing waarmee u kunt uitpakken. Beumer Packaging kijkt verder dan alleen het materiaal of de afmeting. Beumer Packaging kijkt verder en beseft dat verpakkingen meer is dan alleen het materiaal of afmeting. Beumer Packaging kijkt naar het geheel binnen het proces en is een verlengstuk van uw bedrijf.

 

Maak kennis met de verpakkingen van Beumer Packaging. We hebben de kennis om uw producten zo voordelig mogelijk te fabriceren. En dat zonder in te leveren op kwaliteit.

 

Kort Samengevat:

 • De beste verpakkingen tegen de scherpste prijs
 • Een verpakking naar verwachting
 • Een persoonlijke benadering

 

Het resultaat: een verpakking die naadloos aansluit op uw wensen. Tegen de scherpste prijs.

 

Is Beumer Packaging de juiste match? Beumer Packaging hoort het graag. Kijk op http://www.beumerpackaging.nl/

 

In totaal mogen wij 16 bedrijfslogo’s op ons shirt laten drukken. Heb je interesse? Contact mij dan.

Synergie; Uitzendspecialist in Transport, Logistiek en Industrie

Team Versteijnen presenteert bedrijfssponsor in #opgevenisgeenoptie:

 

Synergie; Uitzendspecialist in Transport, Logistiek en Industrie

 

Synergie is specialist in personeelswerk en –advies, uitzendarbeid en werving & selectie, maar ook inhouse-diensten, outplacement en opleidingen. Gecertificeerd volgens NEN norm 4400-1 en ABU lid, hiermee garanderen wij dat u als inlener met een betrouwbare partner werkt.

 

Synergie gaat uit van de wensen en behoeften van de opdrachtgevers. Bij elke opdracht besteden wij bij Synergie veel aandacht aan de analyse van uw wensen, de functie-eisen en het -profiel. Om een goed beeld te kunnen vormen van de werkomgeving, de bedrijfscultuur en het team waarin de uitzendkracht komt te werken, brengen wij van te voren graag een bezoek aan uw organisatie. Zo zorgen wij dat de nieuwe collega meteen productief aan de slag kan.

 

Kracht van Synergie is: het in staat zijn om snel in aantallen op- en af te schakelen, afhankelijk van de (tijdelijke) drukte of piek binnen uw bedrijf

 

Synergie: Van ‘problem solver’ naar  ‘problem owner’. 

 

Is Synergie de juiste match? Kijk op https://www.synergiejobs.nl/opdrachtgevers

 

In totaal mogen wij 16 bedrijfslogo’s op ons shirt laten drukken. Er is nog plek.

Simplex Consultancy sponsor Team Versteijnen

#opgevenisgeenoptie: Team Versteijnen presenteert:

 

Simplex Consultancy: De volledige service voor uw AFAS omgeving

 

Je werkt met de software van AFAS, echter gebruik je lang niet alle functionaliteit. Zonde? Absoluut!

De kans dat dit bij u het geval is, is heel erg groot. Perfect lopende en gestroomlijnde processen is de kans om je als onderneming te onderscheiden.

De Simplex experts ondersteunen uw organisaties om meer uit de software van AFAS te halen. Zie ons als een verlengstuk van uw organisatie. Wij focussen ons op de processen en de automatisering en u focust zich op de rest.

 

De diensten van Simplex bestaan uit:

 • AFAS consultancy: inrichting AFAS software
 • Functioneel beheer: na implementatie AFAS Software optimaal laten werken
 • Outsourcing salaris administratie
 • Optimalisatie: Ons doel is om optimaal gebruik te maken van de AFAS software
 • Conversie: het begeleiden van het overstappen op AFAS software
 • Procesoptimalisatie: Simplex koppelt processen en de AFAS Software feilloos aan elkaar.

 

Het is simpel om processen complex te maken, Het wordt pas echt complex om processen simpel te houden. Simplex make it happen: https://www.simplex-consultancy.nl/

 

In totaal mogen wij 16 bedrijfslogo’s op ons shirt laten drukken. Er is nog plek.

 

Het doel,

Op 28 oktober had ik mijn doelbedrag aangepast naar € 4500.--. NU 4 dagen verder is het doelbedrag alweer behaald. Wat wordt ik hier stil van. Alle donateurs super bedankt voor deze steun voor dit doel. 

Afgelopen week ben ik 53 jaar geworden. Helaas ben ik deze week in mijn omgeving weer geconfronteerd met de gevolgen van deze ziekte. Als symbool voor mijn gezonde 53 jaar ga ik het doel aanpassen naar €5300.--. 

 

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/AntonVoskuil/alpe-dhuzes-2020 

Onderwijs Inkoop Groep sponsor Team Versteijnen

Ondertussen zijn wij 2 weken op weg met het Versteijnen team voor de Alpe dHuZes. Het is echt super bijzonder en hartverwarmend om te zien hoeveel er al is gedoneerd voor dit goede doel. Iedereen uiteraard super bedankt voor deze steun en woorden schieten tekort.
Vandaag wil ik in het bijzonder 1 van mijn grote sponsoren onder de aandacht brengen. De Onderwijs Inkoop Groep heeft mij als bedrijf gesponsord en als dank daarvoor komt het bedrijfslogo op ons shirt te staan.


De Onderwijs Inkoop Groep is hét inkoopcollectief voor onderwijsinstellingen en kinderopvang. Al vele jaren realiseren wij aanzienlijke besparingen en zijn wij een betrouwbare partner van talloze onderwijsorganisaties.
De aanpak van de Onderwijs Inkoop Groep kenmerkt zich door doelmatigheid en eenvoud.
Wij houden niet van ingewikkelde procedures en trajecten. Een samenwerking met de Onderwijs Inkoop Groep verzekert u van snel resultaat zonder ingewikkelde constructies.
Door middel van onze inkoopscan krijgt u inzicht in de mogelijke besparing. Vervolgens begeleiden we de volledige implementatie en realiseren we deze besparing voor u. Onze no cure no pay aanpak maakt het voor u risicoloos.
Ook voor (Europese) aanbestedingen bent u bij ons aan het juiste adres: https://www.onderwijsinkoopgroep.nl/

In totaal mogen wij als groep 16 bedrijfslogo’s op ons shirt laten drukken en de Onderwijs Inkoop Groep heeft aangeven dat wanneer er een klant bij komt door deze uitingen op sociale media, de Onderwijs Inkoop Groep nog een keer 500,- doneert. Dus onderwijsinstellingen en kinderopvang wordt klant van de Onderwijs Inkoop Groep.

 

Aangepast doel 28-10-2019

Vandaag alweer een mijlpaal gehaald. Het aangepaste doel van €3500,— is om 12 uur vandaag gehaald. Uiteraard heb ik mijn doel verhoogd en wel naar €4500.—. Wat ben ik dankbaar voor alle mensen die al gedoneerd hebben. Echt helemaal super, maar helaas is er nog veel meer geld nodig om deze verschrikkelijke ziekte onder controle te krijgen. Ik laat aan jullie om te doneren wat je denkt dat goed is.

Thank you to my Sponsors

26

Altena administraties

26

Anonymous

40

Fam waterval Waterval

Goed bezig Anton!!! 💪🏾

20

Gerard Steenbeek

Gefeliciteerd met je verjaardag Anton en succes met fietsen voor dit mooie doel!

50

Anonymous

75

AJ Smid

Go for it!

26

Antoine

Veel succes Anton. Minimaal 4x die puist over gaat je lukken!

26

Inge en Gerard Steenbeek

Goed bezig Anton, voor een heel mooi doel. Succes met trainen!

500

Synergie International Recruitment B.V.

500

Onderwijs Inkoop Groep

Opa's aan de top. SucZES Dick

26

Sandor Voller

Good luck!

106

Van Galen Vastgoed B.V.

Mooi initiatief Anton. Veel succes.

5

Merel

Gefeliciteerd! En alle kleine beetjes helpen toch? Groetjes Merel (Huisgenootje Carlijn)

20

Aart Willem Saly

Zet m op Anton voor dit goede doel, dat helaas nog veel te hard nodig is!

15

Michiel van Schaik

Goeie actie Anton, succes!!

5

Corina meeusen

Succes Anton

26

Dick van Hoorn

Hi Anton, wij geloven in je, minimaal 3 x zet hem op!!

26

Anonymous

Ik had je nog een bedrag beloofd...

25

Anonymous

25

W. Rozendal

120

Anonymous

Gefeliciteerd met je verjaardag

50

Elise Buitenhuis

Zet ‘m op! Super dat je dit doet 💫

50

Anonymous

Gefeliciteerd met je verjaardag, succes met de voorbereidingen voor de tocht! Groet, Timo

250

IJmker Bv

Succes Anton!

56

Wim Takkebos

Top man! Succes!

56

Krijn Kraaijeveld

Succes Anton!

26

Jonathan van den Broek

Succes, Anton!

15

Anonymous

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Groetjes Henk en Annemiek

250

Michel Stoops

Hoi Anton, Heel veel succes met je team en graag worden wij bijgepraat na deze challenge. Groetjes, toi toi Michel Stoops

5

Rene Vermeer

Heel veel succes👍👍👍

25

Anonymous

Zet 'm op!

56

Anonymous

56

Anonymous

veel succes!

500

Simplex Consultancy Groep B.V.

Beste Anton, We zijn trots op je, zet hem op! Met vriendelijke groet, Team Simplex

26

Ettek

Good luck!

30

VVZ 49 J017-1

Hoi Anton, wij als voetbalteam wensen jouw en je team heel veel succes op de Alpe d'Huez. En laat zien dat je beter kan fietsen dan bowlen 😜 En mogen jullie het allen halen. Heel veel succes!

10

Jurgen Voskuil

Voor je verjaardag pap

50

Hoveniersbedrijf Spijker

Opgeven is geen optie, heel veel plezier met de trainingen en alle! Succes!!

20

Rens Drayer

Succes Anton.

56

Herman Voskuil

Succes broer!

75

Anke Van Hal

Ook namens Henk; succes!

5

Annemiek de Ruiter

10

Roy & Lidia Biervliet-Linssen

Veel succes Anton, stoer!!

26

Jelle Sijtsma

Gefeliciteerd en succes! Jij kunt dit!

50

Bas en Liz

26

Ralf & Leonie

Op deze manier denk je over 7 maanden nog eens terug aan je verjaardag, Topper!

15

Stephan Willekes

💪🏻Zet m op Anton

26

Anonymous

29

BV

Mooi doel! Veel succes!

10

Gerieke

Super goeie actie, zet hem op en veel succes met trainen!

15

Francina

Heel veel succes!

5

Linda Smolders

Heel veel succes Anton! 💪🏻

750

Workfix

Succes namens Workfix !

15

Ans Verhagen

Succes Anton!

106

Anneke Voskuil

Super trots op jou 😘

26

Jurgen Aleven

Succes vriend, go for it!

53

Verwoerd Consult

Anton, heel veel succes met je team. Ook gelijk een verjaardagscadeau.....

53

Birgitta Pais

Hi mr Sporty! Wat ben jij goed bezig voor een goed doel! Succes met trainen en onwijs veel plezier én kracht tijdens elke klim🚵🏻‍♂️💪🏻

100

Alwin en Beppie

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en succes met het fietsen!

56

Kees Voskuil

Fantastisch dat je dat doet. Succes

500

TriggerTV

Je kunt het!

56

Helma Voskuil

Heel veel succes!

64

Car en Twan

Lieve pap/Anton, vandaag op je 53ste verjaardag onze steun voor het fietsen van de Alpe d’HuZes! Morgen is het de verjaardag van de vader van Twan. Het symbolische bedrag van €64,- staat voor de leeftijd die hij bereikt heeft. We zijn trots op je, zet ‘m op!

64

Yvonne Burgman

Mijn symbolische bijdrage is de leeftijd die mijn man/ onze papa Balthus heeft bereikt

106

PTI

26

Bernard Wessel

Succes Mate!

30

Dick Takkebos

556

Beumer Packaging BV

50

Reinier Westeneng

26

Marion Riemens

Succes! 👍🚲

Show more