Arjan Smilde

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

785.33

Raised from 1st October 2020

785.33

Zonder twijfels op naar Alpe d'HuZes 2020

Woensdagavond 5 juni 2019, de avond voor mijn debuut bij Alpe d'HuZes. De twijfel sloeg toe. Ik had goed getraind, was afgevallen, fiets was in orde, de benen voelden goed. En toch: 'Ga ik dit wel halen en vind ik dit eigenlijk wel leuk?' Met die twijfel viel ik in slaap.

Donderdagavond 6 juni 2019, de avond na mijn debuut bij Alpe d'HuZes. Geen spoor van twijfel was er meer te vinden. Ik was moe maar vooral trots. Zes keer die Alpe op... Maar écht trots was ik op wat we als team, als Rotterdam Fund Racers hebben gepresteerd.

Tijdens die zes keer bergop merkte ik ook dat het er niet toedoet of je daadwerkelijk 'de zes' haalt. Het gaat erom dat je iets doet. Eén keer, drie keer, vijf keer. Het gaat om dat hogere doel: zoveel als mogelijk doen om kanker de wereld uit te trappen. En of ik het leuk vond? De glimlach bij mijn finish zegt alles. Wát een ervaring. 

Dinsdagochtend 15 oktober, ik wil heel graag met Rotterdam Fund Racers me weer gaan inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor alle goede doelen die dit fantastische team steunt. Dat is het allerbelangrijkste de komende maanden. Natuurlijk ga ik ook weer flink trainen om de Alpe te bedwingen maar help jij mij - zonder twijfels - mee om zoveel mogelijk geld op te halen?

Thank you to my Sponsors

708

Wielercafé Panache

1/3 opbrengst Wielercafé Panache - 25 februari 2020 - Theater Walhalla - RFR avond.

10

Cherique Schiedor

Gefeliciteerd Ar! :-) En succes weer!💪🏻

15

Leo Otterspeer

Geweldig Arjan. Gaat je zeker weer lukken.

15

Anonymous

Zet 'm op, Smillie!

10

Wil

Veel succes met je actie

27

Wielercafe Panache

Extra bijdrage en kaartverkoop Wielercafe Panache

Show more

Select a Christmas decoration