Arnold Reichert

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

0
kms

My target 0kms

Waarom ik mee doe aan Alpe d'HuZes

We hadden afgesproken dat we samen oud zouden worden. We hadden het zo goed voor elkaar: twee prachtige dochters, fijne familie en vrienden en een prachtige plek om te wonen met een mooie tuin en de o zo geliefde dieren om ons heen.

En dan slaat in 2011 het noodlot toe. Ellen krijgt de diagnose borstkanker en je leven staat even stil. We moesten met lood in de schoenen de boodschap gaan vertellen aan onze dochters van toen 14 en 12 jaar. Voor Ellen was het direct duidelijk: vastberaden en blik vooruit om de ziekte zo snel mogelijk onder controle te krijgen. Veel zware behandelingen volgden en het leek erop dat de ziekte onder controle was.

Totdat Ellen na hevige pijnklachten eind 2016 opnieuw de diagnose borstkanker kreeg, maar nu met uitzaaiingen in de ruggenwervel, longen en lever. De vooruitzichten waren bar slecht.  Ook dit keer bleef Ellen vastberaden en positief om er alles aan te doen om de ziekte zo lang mogelijk onder controle te houden en er zo lang mogelijk voor ons te zijn. Wat een doorzetter was ze en wat een kracht straalde ze uit. We hebben veel ups & downs meegemaakt met goede en dan weer slechte uitslagen. We hebben ons dan ook vaak afgevraagd hoe een mens dit kan volhouden.

Toen we op 26 augustus te horen kregen dat Ellen was uitbehandeld, was het duidelijk dat de tijd die we nog samen zouden hebben beperkt was. De afgelopen maanden hebben we intensief met elkaar geleefd en er uitgehaald wat er uit te halen viel. Zelfs haar 56ste verjaardag op 28 september 2019 moest uitgebreid gevierd worden met familie en vrienden en dat heeft mooie herinneringen opgeleverd.

Uiteindelijk heeft ze de strijd niet kunnen winnen en is ze op 16 oktober 2019 overleden. We zijn intens verdrietig en missen haar immens, maar koesteren de mooie herinneringen aan haar.

Ellen had een droom om samen met haar hartsvriendin Geneviève, die aan galwegkanker lijdt, in 2020 samen 1 keer de Alp op te lopen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het broodnodige onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Ellen zei altijd:  “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.”

In 2012 heb ik de Alp al eens 6 keer op gefietst voor Ellen. In 2020 ga ik dat nog een keer doen met het team BIG Challenge "Ellen onze Topper", dat bestaat uit mijn gezin, het gezin van Geneviève en familie en vrienden. Samen gaan we de droom van Ellen leven. Ik weet zeker dat ze supertrots zou zijn geweest en ik neem haar mee op mijn  'bagagedrager' de berg op.

Dit is mijn motivatie om mee te doen aan editie 2020 van Alpe d’HuZes. Als je mij wil helpen de droom van Ellen te realiseren, kan je mij of ons team ondersteunen door geld te doneren via deze website.

Thank you to my Sponsors

26

Anne-marie Van den Bos

veel succes!!

26

Bianca van Leeuwen

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

200

Dettie Noordzij

Go Go Go Arnold! Je bent een kanjer.

1.500

Arnold Reichert

Donatie uitvaart Ellen

26

GWJM Van Tilburg Hilker

26

Thijs Poll

Zet hem op💪

500

Anton Baarslag

Arnold ik ondersteun met veel respect jouw Alpe d’ Huzes . Ik wens je toe dat het ook jouw helpt in de verwerking

26

Arnold Reichert

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

26

Geertje Westervelt

56

Sven Oosterom

Zet m op!!!

25

Sandra en Paul Brands

Arnold Heel veel succes. Wij komen naar de berg om jullie te steunen Sandra en Paul ( Hoofddorp)

26

Suzanne Van der Pligt

26

Joost & Debby Kuijpers

Maak er een mooie rit van. Groet Joost debby saar en Guus

26

Juliana Salatino

26

Marsha Gerritsen

15

Anonymous

26

Margot van der Velden

Goed dat je dit doet! Veel sterkte met het verlies van Ellen . Mooi om dit nu te gaan doen.

106

Karin van Gennip

Armold, ik wens je heel veel kracht en sterkte.

26

Jos Hofsteenge

Succes 💪🏻.

56

Carolien Heurkens

Show more