Astrid van Nuland

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

5089.50

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

2311.83

My Activity Tracking

15
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In augustus 2018 kregen wij te horen dat John darmkanker stadium 4 heeft met uitzaaiingen in de lever. Ons leven stond plotseling compleet op zijn kop en is vanaf toen helemaal veranderd. Na intensieve chemo behandelingen, darm -en lever operatie is het vanaf mei 2019 even goed gegaan. Vanaf juni 2020 kwam er weer een uitzaaiing terug in de lever. Daarna zijn ook de verdachte plekken in de longen die vanaf het begin “verdacht’ waren gaan groeien. We hoopten steeds tegen beter weten in dat dit iets anders zou zijn maar helaas ook uitzaaiingen.

Waar we altijd al bang voor waren werd in mei 2021 bevestigd door de arts: Genezing is niet meer mogelijk. En daar sta je dan. Ik dacht gelijk aan wat de arts vanaf het begin af aan al zei: "De kankercellen zijn nog altijd vele malen slimmer dan de mens". 

We beseffen heel goed dat er momenteel al veel meer behandelingen beschikbaar zijn dankzij de vele kankeronderzoeken die o.a. mogelijk zijn gemaakt door donaties. Met name behandelmethodes zijn verbeterd. Maar helaas kunnen ze nog steeds niet voorkomen dat uitzaaiingen steeds maar weer terugkeren. Ook weten ze vaak niet waarom een behandeling bij de ene persoon wel werkt en bij de andere persoon niet. “Ze weten veel van kanker, maar nog veel meer niet”. Ook weer zo’n uitspraak van een arts als je eenmaal in het ‘kanker’ schuitje zit.

De laatste tijd hebben we zware klappen te verwerken gekregen. Op verschillende plaatsen zijn weer nieuwe uitzaaiingen ontdekt waardoor John nu zware chemo heeft. Om op de been te blijven, hopen we nog steeds op een wonder. Daarnaast gunnen wij niemand dit gevoel waar wij dagelijks mee moeten dealen. 


Om die reden lopen wij mee met de Alpe d’HuZes op 2 juni 2022. Zo hopen we nog meer geld op te halen voor nog veel meer kankeronderzoeken, het verbeteren van de behandelmethodes en om uiteindelijk deze ziekte te bestrijden.

Steunen jullie ons hiermee !!!

Bij voorbaat hartelijk dank voor je donatie.

John, Astrid, Nine en Joep

Kijk voor meer informatie over Alpe d'HuZes: 

www.opgevenisgeenoptie.nl

 

My Updates

Gearriveerd aan de voet van de Alpe d’Huez

Vanmiddag gearriveerd op camping Piscine aan de voet de Alpe d’Huez  samen met onze supporters ons mam, Patrick en Ingrid.  
Joep, Nine e Nick volgen nog. 

Een maand geleden hadden we echt niet gedacht dat deelname haalbaar was voor ons. Dankbaar en bijzonder emotioneel om hier te mogen zijn Samen 🙏🍀🍀🍀

ALPE D’HUZES VERPLAATST NAAR 2 JUNI 2022

In 2022 verwacht de organisatie alsnog een jubileumeditie te organiseren, ín Frankrijk.

ALPE D’HUZES VERPLAATST NAAR SEPTEMBER 2021

De 15e editie van Alpe d’HuZes, die op donderdag 3 juni zou plaatsvinden, wordt verplaatst naar september 2021. Begin april wordt besloten of Alpe d’HuZes later dit jaar in Frankrijk kan doorgaan of dat een speciale Alpe d’HuZes-dag in Nederland georganiseerd kan worden.

“Dat Alpe d’HuZes dit jaar niet op de traditionele eerste donderdag in juni kan plaatsvinden, zal geen grote verrassing zijn. Juni komt simpelweg te vroeg”, aldus George Coppens, interim-voorzitter van Alpe d’HuZes. “Wij richten onze hoop en energie op september. Dat alle anti-coronamaatregelen en het vaccineren voldoende effect hebben om onze samenleving te openen en evenementen weer verantwoord zijn.”

De afgelopen maanden zijn diverse scenario’s uitgebreid onderzocht, maar de anti-coronamaatregelen en onzekerheden maken het onmogelijk om in juni een veilig en verantwoord evenement te organiseren – in Frankrijk en in Nederland.

Echter, er is een grote behoefte aan het evenement in Frankrijk op een manier zoals deelnemers en hun supporters, vrijwilligers en sponsoren graag zien en Alpe d’HuZes willen beleven. Daarom onderzoeken we of het alsnog, eenmalig, in september mogelijk is; of dat we een alternatief evenement in Nederland kunnen organiseren.

Zoals iedereen zich kan voorstellen, is het organiseren van Alpe d’HuZes een gigantische operatie. Een verschuiving van een paar maanden heeft al enorme consequenties. De komende weken gaat Alpe d’HuZes daarom de mogelijkheden voor een evenement in september in groter detail na. Begin april volgt de beslissing en informatie over de richting: Frankrijk of Nederland.

En waarom dan nu dit bericht en over een maand uitsluitsel? Omdat we de duidelijkheid willen bieden die we kunnen bieden. Maar ook omdat we met iedereen het onmogelijke mogelijk willen blijven maken. Omdat zolang 1 op de 3 Nederlanders kanker krijgt, onderzoek nog hard nodig is en opgeven geen optie mag zijn. Omdat met de lente zonniger tijden in aantocht zijn, waarin we vol energie weer in beweging kunnen komen – hoe uitdagend soms ook – en samen belangrijk kankeronderzoek mogelijk blijven maken!


Op naar Alpe d'HuZes 2021

Vandaag ingeschreven voor Alpe d'HuZes 2021. We gaan ervoor!
 In wat voor vorm het doorgaat is nog niet bekend maar we hopen dat we in 2021 dan eindelijk de berg mogen gaan beklimmen.  We zijn weer gestart met trainen. 
Helaas hebben we weer ervaren hoe belangrijk kankeronderzoek is. Een paar dagen na het overlijden van mijn vader op 15 juni jl. kregen we te horen dat er bij John weer een nieuwe uitzaaiing in zijn lever was gevonden. Dat was een zware teleurstelling. Gelukkig had de arts gelijk een behandelplan klaar. Hij is 3x bestraalt met een nieuwe techniek; MRI-Linac. Ook wel genoemd; opereren zonder snijden. Het apparaat heeft goed zijn werk gedaan want op 1 oktober kregen we te horen dat de uitzaaiing weer weg was. Dus voor nu weer "geluk". In januari weer terug voor de volgende controle en hopen we opnieuw op veel "geluk". 
We zijn dankbaar met de nieuwe technieken die er zijn om uitzaaiingen te behandelen. Maar helaas is het nog niet mogelijk om deze te voorkomen. Deze onzekerheid maakt het dagelijks zwaar. Het zou heel mooi zijn als er met hulp van alle donaties hier iets op gevonden wordt. 

4 juni 2020

Alpe d'HuZes special edition op 4 juni 2020 wordt een virtueel evenement. Deze dag staat in het teken van Herdenken, Herinneren, Strijden, Onderzoeken, Het leven vieren, Samen klimmen.;

04.30 uur Startschot serenadetour; Duizenden kaarsen branden
07.30 uur Serenade voor mensen die te jong zijn doodgegaan aan kanker
10.00 uur Serenade voor patienten die al jaren vrijwilliger zijn bij Alpe d'HuZes
12.30 uur Serenade voor de onderzoekers die hun werk doen met geld van Alpe d'HuZes
14.45 uur Serenade om het leven te vieren met patienten, nabestaanden, deelnemers, vrijwilligers, sponsors, donateurs, mini-autoconcert
19.00 uur Virtuele saamhorigheidsklim thuis en toch samen
20.00 uur Finish; Samen het Alpe d'HuZes lied zingen

Gedurende de hele dag worden er deelnemers thuis geintervieuwd en wordt dit live uitgezonden.
Ook in huize van Nuland komen ze  langs. Dit zal om 17.30 uur te zien zijn.


Pomp je fietsband op bij Fietsplus Rini

Vandaag een nieuwe actie gestart.
Bij Fietsplus Rini in Nistelrode kun je gratis je fietsband oppompen.
Vanaf vandaag mag u hiervoor een vrije gift doneren voor Alpe d'HuZes.

Alvast bedankt,
John en Astrid

Alpe d'HuZes verplaatst naar 2020

Vanwege de corona-crisis is de jubileumeditie van de Alpe d’HuZes verplaatst naar 3 juni 2021.

We willen jullie laten weten dat uw donatie gewoon mee gaat naar volgend jaar en komt nog steeds voor 100% ten goede aan KWF.

Natuurlijk gaan we dan ook weer door met de kaarsenactie.

Bedankt voor jullie steun tot nu toe…… jullie horen nog van ons!

Let goed op elkaar in deze bizarre tijd.

Liefs,

John en Astrid

 

 

Mooi oefenrondje

Vandaag een mooi oefenrondje Nisseroi/Maashorst gewandeld.

Kaarsenactie 2020

Duizenden kaarsen verlichten de berg ook dit jaar tijdens de Alpe d’HuZes op 4 juni 2020. Al deze kaarsjes bevatten persoonlijke boodschappen en branden de hele koers dag voor onze dierbaren. Elk kaarsje is een lichtje en vertegenwoordigt een dierbare die tegen kanker vecht, ervan genezen is of dierbare die eraan overleden zijn.

Normaal zijn deze kaarsjes alleen verkrijgbaar voor de deelnemers en in de koers week op de Alpe.  Wij willen graag een lichtje laten stralen voor zoveel mogelijk dierbaren.

Voor €5,00 kunt u bij ons een etiket kopen. Als je deze tijdig besteld zorgen wij ervoor dat je het etiket zelf kunt voorzien van een persoonlijke tekst of je levert de tekst bij ons aan. Je kunt zelfs aangeven in welke bocht je de kaars wil laten branden gedurende de koersdag.

De etiketten nemen wij mee naar Frankrijk. Wij zullen dan samen met ons Team Kanker.nl de etiketten op de kaarsen plakken en ervoor zorgdragen dat deze kaarsen voor jullie dierbaren zullen branden op 4 juni 2020.

Bestel de etiketten voor 15 april via:

Mail: fam.vannuland11@gmail.com

Het mooie van deze actie is dat de brandveilige kaarsen gesponsord zijn door het bedrijf BOLSIUS. Dit betekend dat het bedrag voor de gekochten kaarsen volledig gedoneerd wordt aan KWF.

 

Lees ook ons artikel in de Mooi Bernheze krant van woensdag 4 maart:

https://demooibernhezekrant.nl/shared/content/bernheze/magazines/2073/1MBK_1MBK-P03_200304_1.jpg

Feiten over kanker

In Nederland krijgen 12 mensen per uur kanker. Dat zijn ruim 105.000 mensen per jaar. Eén op de drie mensen krijgt het. Dat zou jij dus kunnen zijn, of je ouders, je broer of zus, je echtgenoot of je kinderen. Mannen iets vaker dan vrouwen. 90 procent van de mensen die kanker krijgen, is 50 jaar of ouder. De vijfjaarsoverleving is gemiddeld 65 procent. Dit varieert sterk per soort kanker.

Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken. Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?

Met sportieve groet,

Team kanker.nl

 

Nieuwsbrief: Tussenstand: €2.596.767

 

Vandaag de laatste nieuwsbrief van 2019 voor alle Alpe d'HuZes deelnemers ontvangen. 

Al een hele mooie tussenstand dus wil dit toch ff delen met jullie: 

Op naar de top in 2020
We zijn er stil van ... al bijna 4500 toppers hebben zich ingeschreven voor de vijftiende editie van Alpe d’HuZes. Dat zijn er ruim 1600 meer dan vorig jaar rond deze tijd. Waarschijnlijk hebben we half januari het maximale aantal deelnemers bereikt. En dan sluit de inschrijving.

En ook mooi: dankzij al die deelnemers en vrijwilligers hebben we nu al ruim twee en een half miljoen euro opgehaald voor het Alpe d’HuZes/KWF-fonds. Ook al veel meer dan vorige jaren! Dankjewel. Ga vooral door! Opgeven is geen optie.

Hier lees je dit bericht online:

https://mailchi.mp/alpe-dhuzes.nl/op-naar-de-top-in-2020?e=92356ca735

 

 

1e bijeenkomst Team Kanker.nl

Vandaag de eerste bijeenkomst gehad met ons Team Kanker.nl

 

De meeste van het team lopen of fietsen al wat jaren de berg op dus veel ervaringen uitgewisseld. Indrukwekkend om de motivatie te horen van iedereen waarom ze meelopen. 

Heb inmiddels wel begrepen dat we toch nog wel wat moeten trainen voordat we de berg op kunnen. De dagelijkse rondjes met Bobby zijn toch niet voldoende. Dus binnenkort toch maar eens de 7 heuvelenweg op om te kijken hoe het met onze conditie gesteld is.

 

 

Thank you to my Sponsors

20

Anja van Rooij

Ik bewonder jullie! Succes met trainen

26

Cora van de Sande

Astrid, wat mooi en dapper dat je gaat meedoen! Houd vertrouwen; respect voor jullie allemaal!

10

Charlotte S

Succes!!

50

René en Desiree van Roosmalen

succes Astrid! je bent een topper

5

Julia Klop

Super trots op jullie, zet hem op!😘🍀

15

Bas Kloppenburg

Heel veel succes Astrid en wens je heel veel sterkte!!

10

Martijn Schoenmakers

Heel veel Succes en zet 'n op!!

66

Joost van der Lee

Succes kanjers super knap !!

26

Mieke Donkers

Veel succes, jullie zijn kanjers! Zo knap hoe jullie dit allemaal doen met jullie gezin! 🥰 We volgen jullie op afstand🍀 Groetjes jolan mieke kim guus britt imke

50

Wilfred en Marianne Van Doorn

Zet 'm op!! Jullie kunnen dit samen.

26

Houkje Zwinkels

Succes en sterkte!

15

Jannie

Heel veel succes!

25

Jos en Gerdi

Kanjers!

66

Timo Hoogeboom

Succes en sterkte Astrid

26

Rik en Janneke van Boxmeer vd Broek

Nu al trots op jullie❣️❣️ Jullie kunnen dit samen🍀🍀

26

inge de laat

Go Go Go! Zet m op kanjers!!

10

Dayenne en sjoerd

Jullie zijn toppers

50

Rob en Christel

50

Anne van den Heuvel

Lieve Astrid, Wat ben je toch een super fijne collega! Ik ben heel trots op jou dat je deze uitdaging aangaat, samen met jouw John! Veel liefs Anne

20

Wick Van Berlo

Hoi Astrid, jammer dat je hem nu niet meer samen met John kunt lopen…. Heel veel succes samen met Nine, gaat jullie zeker lukken💪 Zoals je L zei, opgeven is geen optie! Groetjes aan iedereen van ons xx

50

Anonymous

Lieve Astrid, Ook al kan John niet samen met jou de berg op, hij is bij je en zal je erdoor heen slepen- op 2 juni en daarna want hij zit in je hart en dat is voor altijd ❤️ Veel liefs Anne

20

John en Jolanda Romme

Heel veel succes en zet ' m op! Opgeven is geen optie....vergeet niet te genieten van deze bijzondere ervaring! ❤️

15

Isabel Feenstra

Heel veel succes volgende week!😘 jullie kunnen het♥️♥️

26

Anonymous

10

Anonymous

20

Anonymous

Heel veel succes met deze uitdaging !!

10

Rob en Anita Vos

Wat leuk datje dit gaat doen! Veel succes en doe de groeten aan John. Het gaat toch wel goed met hem? Gr Rob en Anita en Lynn en Fem

16

Wendy Van Sleeuwen

Heel veel succes!!

15

Karin Timmers

Zet ‘m op toppers!

5

Patrick van Bergen

Succes met dit goede inititief!

15

Nine Van Nuland

Ik ben super trots op jullie!! Success😘

5

Vera Riepe

5

Nienke Michels

Heel veel succes toppers!!

20

Christien & Erik van der Wielen

Wauw super knap dat jullie dit samen gaan doen 💪het gaat jullie lukken 🍀🍀 heel veel succes 😘

26

Gerda van der Lee

Succes

26

Riky en Jan de Vocht

Heel veel succes ook van Jan

26

Maurice van Hintum

Heel veel succes en inspiratie voor Alpe d'Huzes. En verder heel veel sterkte voor jullie samen!

26

Ron en Angela Van Roosmalen

Succes. En het gaat je lukken

26

Jacky Delissen

10

Anonymous

Heel veel succes 💪🏻🍀

50

Anonymous

Knap hoor, succes !!

26

Ronnie en Mildred

Succes! x

106

Anonymous

Doe John de beste groeivan me en super veel succes. Kan me noerg goed herinneren dat we als 2 gezinnetjes in de Efteling rondliepen in de stromende regen. Nu lees ik dit verhaalm erg schrikken. Heel veel sterkte voor jullie allen!

26

Martijn van der Burgt

Lieve Astrid en John, super stoer! Heel veel succes en een dikke kus van ons vieren! Martijn, Annelies, Tim & Luuk

26

Anonymous

Zet hem op Astrid en John!

26

Leo en Saskia

❤️

10

Anonymous

Goed dat jullie dit doen en ik hoop dat het ondanks de lastige momenten ook ruimte geeft om te genieten van de mooie momenten die er hopelijk ook zullen zijn.

10

Gitty

Succes Astrid en John!

66

Anonymous

Zet m op. We zijn trots op jullie

66

Astrid Nuland

Op naar 4 juni 2020!

66

Inez

Go girls!!! Trots op jullie!🍀😘

10

Toos Fleuren

Heel veel succes samen.

26

Marion en Jheroen Van Roosmalen

Kanjers! Heel veel succes! X

26

Anonymous

Geweldig dat jullie dit samen doen.

26

Leo en Saskia

Veel succes xxx

50

Kees van Dijk

Heel veel succes Astrid.

5

Nathalie De Jonge

5

Hanita Van Rosmalen

Heel veel succes!!!

66

Patrick en Ingrid Van der Lee

Van dichtbij maken wij mee wat deze ziekte met iemand doet. Met John zelf, met jou Astrid, jullie kinderen. Maar ook met de ouders van beide kanten en ook zeker met ons. Dit moet gestopt worden. Jullie verdienen alle steun. Xxx

15

Aty van Hoorn

Zet 'm op. Succes met alle voorbereidingen. En vooral genieten van de mooie en bijzondere momenten!!

10

Jenske Romme

Heel veel succes! ❤️💫

5

Heidi Verwijst

Succes

26

Youri & Bregje

Stridje en John, zet hem op!! Strijden op de flanken van de Alpe en voor John zijn gezondheid!

26

Jolan en Mieke

Knap van jullie. Dit gaat jullie weer lukken!💪

26

Nicole van den Berk

Veel respect en steun voor jou en Nine dat jullie dit doen! Helaas weet ik ook wat het bekend als iemand die dicht bij je staat en waar je heel veel van houdt wordt getroffen door kanker. Laten we hopen dat er door al het onderzoek snel wat wordt gevonden om deze vreselijke ziekte zelf de das om te doen. Liefs Nicole

50

Bernd Kanis

100

Anoniem

heel veel succes. Trots op jullie dat jullie dit gaan doen.

26

Marjan

Lieve astrid en John, Zet hem op💪Geweldig dat jullie dit samen kunnen gaan doen. We volgen jullie graag😘ton marjan teun freek hanne en Ties

30

Indy van Haaren en familie

Good luck! 🍀

26

Willeke Rijkers

Wat een mooie uitdaging en een prachtig doel. Heel veel succes! ♥️

25

Fenne van Boxmeer

Astrid en Nine, heel veel succes! Jullie kunnen dit 💗 Trots op jullie 😘

250

Anonymous

10

Christel Van der Maat

Geweldig wat jullie doen Heel veel succes

26

Jan Kappers

Wat goed! Succes!

8

Anonymous

Heel veel Suc6 met deze uitdaging.

5

Ruud van der Heijden

Heel veel succes Astrid! Mijn duwtje in de rug heb je.

5

Marty & Agnes

Heel veel succes sterkte Jullie zijn allemaal TOPPERS!!!!

20

Mirjam Vande Wetering

50

Martien en Dinie

Astrid en John wat super knap! Heel veel succes met de voorbereidingen en geniet ervan als je de berg op gaat!!

26

Dianne Herckenrath

Zet m op Astrid! Go go go!!

26

Alice Elschot

Altijd als sterke vrouw achter John, respect voor jou!!

50

Wim en Mariet van Nuland

Astrid en John veel succes met het mooie doel dat jullie voor ogen hebben. Wij zijn supertrots.

50

Joan schilderwerken

Top idee,zet hem op kanjers👊

26

Klasse-RT

🍀Opgeven is zeker geen optie!🧡

66

Eric Donkers

Hoi Astrid en John, heel veel succes! Groeten Esther en Eric

10

Nancy van Zantvoort

Top dat jullie dat samen doen!! Heel veel succes.

26

Monique Smits

Astrid heel veel succes! Trots op jou!! 😘 Pierre en monique Smits

26

Paul Sommers

100

Minke&Andre namens Nine Vorstenbosch

Dankzij de selectie van het goede doel van Nine

66

Anonymous

10

Juus van Roosmalen

26

Inge Van der Burgt

Wat fantastisch dat jullie dit gaan doen! In gedachte ben ik bij jullie die dag! X

26

Anonymous

Veel Suc6! Geniet ondanks tegenstrijdigheid.

26

Arjan en Marielle

Trots op jullie! 😊 Yess you can 💪

50

Marcel van de Akker

Succes

26

Frank en Bianca Donkers

Succes!

5

Anonymous

15

Yolanda

Heel veel succes met alles!!!

26

Anonymous

26

Annemarie van Rijbroek

Wat goed en knap hoor!! Heel veel succes met de voorbereidingen!! Zet hem op!! Ook voor John....super hoor!!!

26

Ron en Silvia

26

Neeltje Van de Laar

Succes!!🍀

26

Marielle Bokmans

SUPER! 💪🏻

20

Inge Van der Burgt

10

Anonymous

66

Karin van der Lee

Stoer dat je meedoet. Zet ‘m op!

106

Sjoerd en Eefke

Astrid en John, wat ontzettend knap dat jullie dit samen gaan doen en wij steunen jullie zeker, zet hem op!

35

Jurgen van der Heijden

30

Jill Abe Mels

Namens Jill Abe en Mels

125

Yvonne van de Ven & Sima Europe

Namens Yvonne van de Ven & Sima Europe succes !

10

Rabin Mohunlol

Stoer van je Rooie bos. Succes

10

Ferry en Jolanda van Faassen

Kanjers!! Lieve knuffel

26

John van Nuland

Wij gaan het samen doen 💪

5

Zoë van Deijne

Zet m op zeggen we dan

26

Peter en Karin, Lars Van Kaauwen

🍀🍀💪🏻Heel veel succes...💪🏻

50

Maybo

Zet hem op lieve Astrid en John 💪!

26

Heidi Wijdeven

Samen🙏😇💪🍀

100

Minke en Andre

Super dat jullie dit doen! Heel veel succes en jullie gaat het zeker halen. X

26

miranda en jos

heel veel succes kracht en support we denken hier in nederland aan jullie

26

Ronnie Van der Lee

Knap Astrid zet hem op

20

Tinka en Clemens van Nuland Nuland

Heel veel succes Samen

5

Familie Tijssen

Veel succes! (Familie van Ingrid)

26

Brigitte van Brakel

Zet 'm op! Wens jullie alle geluk!

5

Miranda Klop

26

Antonet Van Gaal

Succes gewenst John & Astrid 💪

5

Nikki de Rijk

250

Anonymous

Succe, zet m op

8

Sted Langenhuizen

10

Anonymous

Sterkte en succes

26

Robert Van den Akker

Heel veel succes!! 💪

15

Jeroen Van Marsbergen

SUCCES (met alles) !

26

Peter Van der Burgt

Goei werk jongens , succes en ook een beetje genieten hè!

66

Koen, Jolanda, Tim, Roy en Ingrid

Astrid heeft zich afgelopen jaar helemaal weggecijferd maar dat zal haar niet weerhouden om deze uitnodiging aan te gaan. Succes samen met John.

25

Anonymous

Heel veel sterkte en succes!!!! Zet m op!!!

26

Janneke Sterken

Super dat je dit gaan doen Astrid!

5

Kristel Van Dijk

Succes🍀

26

Hélène van Asseldonk

10

Noor de Vaan

Heel veel succes!

33

Youri

Hi Stridje, 3x een Oeteldonkse bijdrage, voor jouw, Nine en natuurlijk John. Zet hem op met de uitdaging en de strijd! 😘 YBMW

20

Tom Bongaerts

30

Jill Abe Mels van der lee

Zet hem op ! Groetjes van ons !!

15

Anonymous

Succes voor jullie allemaal

66

Broekoe

Heel veel succes

5

Geert

2

Anonymous

11

Aukje van de Wijdeven

15

Frando Vd Pas

Succes

15

Anonymous

Geweldig dat je deze uitdaging aangaat. Heel veel succes

10

Siebe Van der Ven

Groetjes Siebe & Julia

16

Astrid Leenders

15

Leandra De Vocht

Super goed initiatief!! Jullie kunnen het!

26

Erik en Marleen Verkuijlen

Super dat jullie dit doen! Veel succes. En wij hopen met jullie mee op een wonder!

26

Lars Ganzewinkel

Veeeeeeel succes!!!

26

Eric Donkers

Veel succes!!!!!

25

Jeanne Romijnders

66

Anonymous

Veel succes samen💞

5

René Van den Akker

Heel veel succes.

15

Bart, Sandra, Guusje en Neeltje

Succes Astrid!🍀

75

TEJO - Dé Kapper

Heel veel succes. Team TEJO

10

Janneke Sterken

Heel veel succes Astrid en Nine!!

10

Doriet

Veel succes🍀

10

Martine van der Loop

Succes!!

26

Anke Poels

Veel sterkte en plezier! Aantal jaren geleden heeft Hein gefietst, dus we weten hoe mooi, maar ook emotioneel het kan zijn!

18

Anonymous

Hoi Astrid, natuurlijk heel veel succes met alle voorbereidingen... fijn dat je dit kunt en wilt doen, ze mogen super trots zijn op jou als vrouw en moeder. Ga er voor!!!

15

Marc

Super initiatief! Heel veel success...

66

Jan Kappers

John en Astrid, wat goed dat jullie dit doen samen met jullie dochter. Veel succes gewenst!

15

D & B

26

Theo

26

Elly van Roosmalen

Sterkte allemaal samen

15

Judith van den Born

206

Installatiebedrijf van der Pas

Heel veel succes!! Groetjes Frank en Cindy

10

Astrid Smits

Super initiatief! Mooi doel! Wij wensen jullie heel veel succes. 💪🏻❤

500

Reinier van Liempd

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om een bedrag te doneren aan goede doelen die ons aan het hart liggen. Dit is er zeker een van! Succes!

50

Praktijk voor Pedagogiek en Psychologie Tijchon

Wij fietsen in gedachten mee. 🍀

26

Marielle van Asseldonk

Wauw, wat mooi en stoer dat jullie dit samen doen, samen sterk 💪🏻🍀 Heel veel succes Astrid en John❤️❤️

26

Petra

🙏🍀🙏

26

Laura Van Hassel

Zet hem op kanjers

26

Myon

Lieve Astrid en John, jullie zijn toppers!! Veel succes!! X

26

Meggy en Florith

Lieve Astrid, Heel veel succes en sterkte met het behalen van dit mooie doel! You can do it! 💪 Liefs Meggy en Florith

106

J van der lee beheer bv

Omdat het zo’n goede bestemming heeft sponseren gewoon nog een keer en wensen jullie heel veel succes met de uitdaging!!

10

Wendy Potjes

Wat een top team samen. Heel veel succes!💪

26

Anonymous

Heeeeel veeeel succes!! Wij staan achter jullie!!!

66

Henk en Joke Knoop

Wij wensen jullie een zinvolle en een liefde volle tijd toe. Lieve groetjes van ons Joke en Henk

26

Lianda

Knap dat jullie meedoen. Ik weet zeker dat het jullie gaat lukken! Zet hem op 💪

10

Sjoerd

Heel veel succes en zet hem op!

10

Joep van Nuland

Van jullie beste zoon

50

Paul en alice

Waardering voor jullie

50

Marlie & Bernd

Superstoer Astrid, zet hem op voor dit belangrijke doel!

10

Yvon Van Dreumel

Heel mooi streven van jullie. Zet m op💪

10

Anonymous

15

Erik en Marleen Verkuijlen

Wat een goed initiatief! Veel succes!

5

Caitlyn Jacobs

66

Paul van nuland

Ik wens jullie een onvergetelijke reis naar Frankrijk. En een klein vraagje: steken jullie aub nog 1 extra kaarsje aan voor mijn lieve nathje? Liefs Paul

50

Fam Van Bommel

John en Stridje, Super! Heel véél succes! En alle geluk van de hele wereld voor jullie gezin!!! De Bommeltje xxx

26

Familie Van den Brand

Succes!🍀

15

Noa Jansen

Heel veel sterkte en heel veel succes met de alpe d’HuZes

26

Anonymous

26

Trodessa Barton

Lieve astrid, geen woorden alleen maar liefde. Trodessa

15

Patrick Pol

Veel succes!

26

Hanan Spierings

Ik ben trots op je !!!

66

Crisjan en Inez van Kessel -vd Lee

Hé kanjers, zo trots op jullie! Ook dit gaan jullie samen doen, sterk team! Succes! X

10

Corry van Velde

Ik wens jullie veel warmte en kracht toe samen. Lieve groet je oud collega van EMI

26

Mariska Langenhuizen

Succes Astrid !

20

Willy Schoonenberg

Succes

26

Anonymous

15

Jan

Succes ermee!

20

Inge Vd Goor

Succes🍀

10

Noa Stigter

Succes allemaal🤞😄

15

Patrick Pol

Heel veel succes en sterkte!

15

Rowie

Heel veel succes!!

16

Arjette & Kristian Michels

Veel succes bij Alpe d’Huzes en heel veel sterkte

10

Gerda de Bree

5

Fleur Van Moergastel

20

Hannie, Iris en Stef Van der Ven

Heel veel succes😘

10

Lysanne K

Succes!!

10

Anonymous

Heel veel succes alvast! Wat knap dat jullie dit doen!!

6

Myon

Voor de speciale kaars van 04-06-2020...

26

Sjan Tijchon

Heel veel succes.

8

Anonymous

Veel succes

106

Fieke Rijkers

Heeeeel veel succes op jullie dappere tocht. Ik voel ontzettend veel respect voor jullie & wensen jullie veel mooie dierbare momenten. Fieke

26

Clazien

10

Anonymous

26

Eric en Michela Van de vVen

Mooi initiatief ! Veel succes en alle beterschap van de wereld gewenst 👍🏼👍🏼Toi Toi

10

Janneke Van Kuppeveld

Lieve Stridje, mooi initiatief! Veel succes x

10

Lonne

Goed bezig toppers! Zet m op!

26

Edwin en Betty

Wat een TOPPERS zijn jullie! Just do iT !!🍀🍀🍀🍀X

10

Anonymous

26

Sjanneke Meulepas

Veel succes zet hem op!!

26

Franca Van Rooij

10

Mj Van Homelen

20

Mark Richardson

10

Joris en Fleur V Erp

Goodluck!

Show more