BIG Challenge 8 Fransen Gerrits

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Fransen Gerrits gaat voor de vierde keer met een team deelnemen aan Alpe d'HuZes. Het samen met collega's en partners deelnemen aan dit evenement is de beste vorm van teambuilding die er is. Meedoen is een kado voor het leven volgens Dore-Mieke onze team captain. En ze heeft helemaal gelijk! Maar jammer genoeg hebben veel mensen, waaronder een collega direct te maken met de vreselijke ziekte die we allemaal zo graag willen uitbannen. Een extra motivatie voor ons allen om mee te doen en op 6 juni tot het uiterste te gaan om geld in te zamelen voor de bestrijding van kanker. Wij zijn geen doktoren, specialisten, wetenschapers of wat dan ook. Wij werken met zijn allen in de agrarische sector. Gezondheid, eten en een dak boven je hoofd zijn de belangrijkste primaire behoeften van de mens. Wij werken het hele jaar aan gezonde voeding voor onze medemens. In de week van 2-8 juni werken wij ons in het zweet voor een gezonde medemens. Sponsor ons daarom. Langzaam en stapje voor stapje komen we dichter bij ons doel! Al het geld komt ten goede aan het KwF. Help jij ons mee? Druk dan op de knap DONEER. Namens team BIG Challenge 8 Fransen Gerrits Hartelijk Bedankt!

Team Updates

We hebben ons streefbedrag gehaald, maar zijn nog lang niet klaar!

Binnen de Big Challenge (farmers against cancer) hebben we ipv een streefbedragvan € 2500,-, (het streefbedrag van Alpe d'HuZes) een bedrag van € 5000,- euro per persoon staan. Team FG heeft die € 5000,- euro per persoon inmiddels ruim gehaald. Vandaag trainingsdag gehad in Nijmegen en morgen heeft Doremieke een Italiaanse middag met ruim 35 deelnemers. Ook de sportschool Fit Partners in Deurne werkt mee aan een actie. De leden van de sportschool fietsen voor € 13,80 een uur lang op 11-12 april. Na 33 uur non stop fietsen staan we dan virtueel in Bourg d'Oisans, waarna de 4 AD'ers alsvast een keer de berg opklimmen. Daarna volgt een welverdiende feestavond. Ook hier hopen we veel geld op te halen voor het goede doel. Vooral de teambuilding binnen de sportschool is super om te ervaren. Als laatste hebben we nog een actie met Sanne van Paassen ex wereldbeker kampioen veldrijden en Marc en Ingrid van het Wijn en Spijs Atelier. Samen zorgen zij voor een mooie clinic mountainbiken en een goed gevulde maag achteraf. Leuke acties om mee bezig te zijn en iedereen te enthousiasmeren voor Alpe d'HuZes. En ja jullie donaties zijn nog steeds van harte welkom. Dan gaan wij door met trainen.

Een fantastische actie bij sport FIT partners in Deurne

Op de foto een artikel uit het weekblad van Deurne. Twee deelnemers aan het team van Fransen Gerrits hebben samen met 2 andere deelnemers aan AD6 en Marloes en sportschoolhouder Niek Smits vorige week een prachtig evenement georganiseerd. Vanaf vrijdagmiddag 13:00 uur tot zaterdagavond 20:00 uur waren 3 fietsen continue bezet door vrienden en familie van de deelnemers, maar vooral ook de leden van de sportschool die ons doel een warm hart toedragen. Ruim 90 mensen betaalden 13,80 (de symbolische afstand) en sponsorden daarmee ons goede doel. Op zaterdagavond fietsten Boy, Britt, Arthur en Marleen virtueel de Alpe d'Huez op. Onder luid gejuich van de bezoekers van de feestavond konden we deze actie afsluiten met een positief resultaat van € 3416,- voor KWF. Wij bedanken FIT partners, Winters Liessel en Jumbo Deurne, onze DJ's en alle mensen die hebben meegefietst. Samen hebben jullie die € 3416,- mogelijk gemaakt.

Trainingstocht Zuid Limburg 28 april 2019

Gisteren met het hele Fransen Gerrits team gefietst in Zuid Limburg. Ook Jasper fietste mee. Hij gaat de 'Zus' fietsen op 5 juni. Gestart met Lus 2 van de Amstel Gold. Hier en daar de route wat gemist. Toch zelf mooi de 110 km vol gemaakt met bijna 1700 hoogte meters. Bij de schoonouders van Arthur werden we hartelijk ontvangen met een heerlijk kop koffie/thee met wat lekkers. Hoewel de lucht heel erg donker keek en niet veel goeds voorspelde zijn we rond half 10 vertrokken om lus 2 te fietsen. De weg was nat en regelmatig kwam er ook wat van boven! Dus opletten in de verschillende afdalingen. Theo heeft daarbij zijn fietskunsten mogen laten zien. Super knap hoe hij zich staande heeft gehouden! Hij zelf misschien wat minder, maar anderen waren zeker geschrokken en zouden tijd hebben nodig gehad om bij te komen. Theo niet, we gingen gestaag verder. Hier en daar een bordje gemist, of niet de route genomen die de organisatie de logische vond. Zelf de route weer op gepikt! In de buurt van het Hijgend Hert de afslag daar naar toe genomen om iets te eten en te drinken. Binnen was het lekker warm en kon iedereen wat op temperatuur komen en de inwendige mens verwennen om daarna de tocht weer te vervolgen. De gulpenerberg was een zeer pittige klim. Voor sommigen van ons even zuchten en kreunen boven, maar door iedereen goed volbracht. Even een foto genomen en weer verder. We kwamen wel erg vaak op dezelfde weg, toch weer iets gemist... of anders geïnterpreteerd. Waarna we zelf richting de Cauberg zijn gegaan. Hierna weer naar de schoonouders van Arthur waar we opnieuw met open armen werden ontvangen met een lekker stuk eigen gemaakt appelgebak en voor ieder wat wils om te drinken. Met 110 km op de teller en bijna 1700 hoogte meters een super mooi resultaat. Een geslaagde training!!

Super dank je wel aan de schoonouders van Arthur een mooi begin en eindpunt.

 

Weekend Luxemburg

Vorig weekend zijn we met heel het Fransen Gerrits team op 'trainingskamp' in Luxemburg geweest.

Helaas was het op zaterdagochtend slecht weer. Dat deed ons besluiten maar te beginnen met een lekkere kop koffie of thee met iets lekkers. Daarnaast hebben we de tijd genomen om nog een aantal zaken te bespreken. De neuzen dezelfde kant op. Met de telefoons, de weerberichten bij de hand, leek het erop dat het in de middag droger zou worden. En dat deed het ook.

Om kwart over 1 stonden we klaar om te vertrekken voor een tocht door Luxemburg. Regenjassen aan en met de nodige goed zin. Gelukkig was het nagenoeg droog op de nattigheid van het wegdek en de druppende boombladeren na. Dat mocht de pret niet drukken. Flinke en pittige klimmen en mooie afdalingen. Met nog een koffie/ thee pauze waren we rond kwart voor 7 terug in het huisje met bijna 85 km op de teller. 

Om 20.00 uur was gereserveerd in het restaurant dus tempo in het douche om daar op tijd te zijn. Heerlijk en gezellig gegeten.

De volgende dag was het droog, de temperatuur mocht wat meer zijn maar dat heeft de pret niet doen drukken. Deze keer hebben we behalve Luxemburg ook België en Duitsland aangedaan. In veband met moederdag waren er verschillende van het team die 's avonds thuis nog andere afspraken hadden waarop we besloten om de tocht niet te lang te maken om rond de klok van 6 uur thuis te kunnen zijn. Met bijna 60 km op de teller een mooie ronde gefietst en genoten van de mooie omgeving. 

Bij terug komst in het huisje gedoucht, het huisje op orde gemaakt en ingepakt. 

Tevreden en voldaan na een super trainingsweekend naar huis. 

Harry super bedankt voor je gastvrijheid en de super navigatie voor de mooie routes. Het was weer geweldig. 

Trainingstocht Milsbeek

Gisteren met het team een trainingstocht in Milsbeek en omgeving gefietst. Behalve het team van 2019 waren ook de teamleden van eerdere FG Ad6 teams uitgenodigd. Door verschillenden was hier gehoor aan gegeven. Na de gastvrije ontvangst met wat lekkers bij Robert gingen we van start. Wat heerlijk deze keer met ZON! Beenstukken, mouwstukken, regenjassen en windjacks konden thuis blijven! We hebben super gefietst door Berg en Dal, Groesbeek, het Reichswald. Steile stukken als de 'oude holle weg' werden niet gemeden. 

We hebben super gezellig gefietst met z'n allen. Na afloop nog heerlijk geluncht bij Robert waarna ieder zijns weegs ging. De meesten gingen met de auto naar huis. Een aantal waren 's morgens met de fiets gekomen en gingen ook weer met de fiets naar huis. Bij hun stond de teller bij thuiskomst op ongeveer 145 km en de anderen hadden bijna 80 km op de teller.

Wederom een super training. Dit was onze laatste gezamenlijke training..... nu is het op naar de Alpe d'Huez !!!! 

Thank you to our Sponsors

250

Sauce Company Deurne B.v.

Bijdrage Fietsclinic Sanne van Paassen

200

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Beste Dore-Mike, Ook jouw willen we graag een "Hermannetje"geven vanuit onze ei-automaat! #2cent per ei voor KWF. We wensen je donderdag een hele mooie dag toe! Zet hem op topper. Groetjes Marian en John

56

Annemarie Van Den Berg

Kom op Dore-Mieke het gaat je lukken en vergeet niet te genieten

125

Lixero B.v.

FC Sanne van Paassen

20

Laura Buurstee

Heel veel succes henk! Als je met dezelfde passie en energie die berg gaat bedwingen als dat je op de jaarvergadering voor de collega’s sprak vlieg je straks naar boven! Zet m op en hierbij mijn bijdrage voor de lootjes. groeten Laura

26

Jac Rongen

Goed initiatief, succes met bergopwaarts klimmen.

66

Marga Te Velde

Topper!

26

Anne Uithol

Ik ben trots op je! Veel succes en natuurlijk plezier! Lieve groeten van Anne

20

Wouter, Hanneke, Sophie En Floris

Heel veel succes Theo & Marina!

7

Michel Schoneveld

Kanjer !!

26

Anke Sonnemans

Succes Robert, zet em op!

1.03k

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Opbrengst Italian Pasta Party. Super Dankjewel aan alle deelnemers.

50

Desiree Stijffs

Lieve Dore-Mieke, Wat mooi dat je dit weer doet! Veel succes en geniet ervan!

3

Anonymous

Succes Henk

66

Arthur

Heel veel succes met de nieuwe uitdaging. Samen knallen we de berg op!

1.5k

Trademax Wolf

Het is belangrijk dat er veel geld komt voor onderzoek, daarom ondersteunen wij dit initiatief graag. Succes en ook veel plezier

11

Hans Cobussen

SUCCES, Robert. Geweldig wat je doet en een prachtig bedrag al binnengehaald.

25

Gerard En Elly

Zet hem op he. Veel succes (en vergeet niet om ook te genieten)

206

Van Den Bosch Transporten B.v.

Arthur, wij wensen jou veel succes toe.

5

Esther Caris-hofman

Succes!!!

26

Fannie Driessens

Theo en Marina, heel veel succes en hou je taai

2.5k

Provimi Bv

Succes Team Fransen Gerrits met alle beklimmingen. Groeten Joris

100

Marian Verschuren

Veel succes Dore-Mieke. Ik ben trits op jou dat he deze uitdaging weer aangaat voor t goede doel! Liefs Marian X

26

Tanja Van Roosmalen

Hee Arthur, Onze wegen kruisen weer een keer. Niet dat ik ga fietsen tegen kanker... maar ik begeleid kinderen en jongeren die -zelf of in hun gezin- te maken krijgen met kanker. Dus ik weet ook hoe groot de impact is. Dus ik steun je graag!! Heel veel succes met trainen en straks een mooie tocht! En oh ja, nog proficiat met je 49e verjaardag... volgens mij was je eergisteren jarig! ??? Warme groet, Tanja

10

Rianne Van Beek

Heel veel succes donderdag!! Bedankt voor de etensbon

125

Huisartsenpraktijk Doensen

FC Sanne van Paassen

3k

Anonymous

Fantastisch al weer een Fransen Gerrits team aan de start van AD 6 2019. Mooi teambuilding. Succes allemaal met het lopen en fietsen

106

René En Corry De Fielliettaz Goethart

Veel succes Marleen, Arthur en het team! Geweldig dat jullie dit wèér doen! Knap!

20

Ruud En Hilde Ermens

Marleen, heel stoer van je en wij wensen je dan ook heel veel succes vandaag!

250

Jabove

Succes team Fransen Gerrits

20

Fam. Kusters

Lieve Henk, Super dat je voor zo'n mooi doel de berg op gaat! Heel veel succes ermee maar dat komt vast goed! Liefs, Loes, Dennis, Emiel, Joyce, Sanne, Lukas, Jessi en Stijn

26

Peter & Antoinette

Zet 'm op !! Succes.

50

Anonymous

Succes

2k

Arwin Koens

33

Susanne Gertits

Stoer hoor broer! Succes en lots of fun samen met Bas , Marleen en de rest van het FG-team!

26

Frank Thijssen

Succes, knap hoor, zet 'm op.

10

Anonymous

100

Anonymous

Heel veel succes!

15

Henk En Truus Dijks

Henk, heel veel succes met de voorbereidingen en de wandel-en fietstocht in juni in Frankrijk. Groetjes, Henk en Truus

26

Pieter En Roos Van Duijnhoven

21

Arjanne Nielen

Heel veel succes pap!

10

Mia Verheijen-smits

Theo, veel succes.

66

Arthur Gerrits

Veel succes Robert. Hoop weer lekker met jou naar boven te klimmen

250

Kanters Elektro Bv

Tom, Marleen & Arthur, heel veel succes met trainen en natuurlijk op de berg. Ik heb ‘m zelf eens gefietst en weet hoe pittig het is. Een super initiatief wat wij als organisatie erg kunnen waarderen. Zet ‘m op met z’n drieën!

10

Clasien Gerrits

Succes Arthur groeten Oma

150

Frank Huisman

Sponsoring actie AD 6 Clinic SP

15

Nicole Visser

375

Xsc B.v.

Sponsoring XSC b.v Alpe d'HuZes inzake FC Sanne van Paassen (3)

26

Jo Wolters

Je bent een held!

10

Manon Verkerk

Succes Theo en Marina!

21

Marina Smits

Heel veel succes!! Je kunt het!! XXX Marina

250

Anonymous

10

Clasien Gerrits

Succes marleen je kunt 't

50

Anonymous

Succes Dore-Mieke! Groeten, Lex

26

Susanne Stevens

Heel veel succes Dore-Mieke. Super dat je weer meedoet! Go for it en vergeet niet te genieten onderweg. Groetjes van Susanne

539

Arthur Gerrits

25% van de opbrengst van het fantastische evenement Fit Partners goes Alpe d'Huez. (minus storting Fit Partners)

106

Siem Broersen

Beste Arthur Ik vind het stoer dat je dit doet! Engie sponsort direct dit soort zaken en niet via klanten. Veel succes in juni Groeten Siem Broersen

106

Albert Loomans

500

Spa Wnp Ingenieurs

10

Mandy Smits

Heel veel succes! Super wat je doet!

26

Pauline De De Fielliettaz

Goed bezig, Marleen! Succes met de voorbereiding en natuurlijk op de dag zelf!

20

Ruud Ermens

Arthur, heel veel succes vandaag!

1.25k

Anonymous

Succes team Fransen Gerrits en geniet ervan.

10

Gerrit Nielen

succes henk gr gerrit en leonoor

500

Rabobank Uden Veghel

Succes met de mooie uitdaging!

66

Arthur

Rene heel veel succes op de berg samen met Jasper. En genieten!

20

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Voor je super mooie actie.

100

Munckhof Fruit Tech Innovators

Succes met fietsen!!

10

Jose Van Loon

Zet um op Theo !

500

Verrijt Varkensbedrijf

Op deze speciale dag steun voor jou en je team, groetjes en succes

66

Arthur Gerrits

Geen gebak op je verjaardag maar een storting voor het KWF

2.5k

Marvesa Oils & Fats B.v.

33

Susanne

Stoer hoor Marleen! Succes en lots of fun samen met Bas , Arthur en de rest van het FG-team!

25

Patrick Van Berlicum

René zet hem op. Alle beetjes helpen om iedereen te genezen. Thanks ?‍♀️

10

Anonymous

Goed bezig Henk!

300

Fit Partners

125

Leuke Home Shop Fashion Gifts

FC Sanne van Paassen

1.000

Danis

15

Thea Verschuren

Heel veel toi, toi toegewenst. Super dat je dit weer doet!

60

Jan En Helmie Van Bussel

Omdat we 17 maart verhinderd zijn willen wij jou op deze manier steunen heel veel plezier de 17e en veel succes op de Berg !

1.5k

Huvepharma

1.000

Uniserver

Goed initiatief Fransen Gerrits dat wij graag ondersteunen. Succes met de voorbereiding

206

Marie-jose En Guus

zet hem op, goed bezig

500

Van Der Heijden Rips

veel succes gewenst

192

Patrick Vd Aker

Patrick vd Aker

66

Arthur

Succes Marleen samen knallen we de berg op!

21

Fred Weijers

Voor elke bocht een euro! Succes ermee!

25

Henk En Nellie Claassen

Henk succes met deze mooie uitdaging.Je kan het!

56

Arno Van Doorne

Hoi Arthur, wij wensen je heel veel succes. Groetjes, Annelie en Arno

250

Slow Food Masters Bv

25

Marloes Van Beek

Heeel veel succes met de voorbereidingen!

26

Maria Cornelissen

Heel veel succes Dore-Mieke!!!

56

De Ripse Renners

Goed dat je dit doet Dore-Mieke; heel veel succes!!!

26

Eva Verrijt

Lieve Mama, wat knap en goed dat je dit weer doet. Heel veel succes. Ik wens je een bijzondere week! Eva

267

Van De Zaag B.v.

Veel succes Arthur! Goed initiatief.

20

Piet Smits

Theo Veel succes

15

Herm Ten Haaf

10

Dieneke Janssen

Zet hem op Theo !

30

Kitty Van Nies

Veel plezier en succes, Dore-Mieke!! Respect!!

2

Anonymous

1.000

Van Mourik Group

Succes team Fransen Gerrits op 6 juni. Een belangrijk doel dat wij graag steunen

75

Adrie De Wild

Team BIG Challenge 8 Fransen Gerrits, veel succes bij de Alpe d'HuZes!

21

Anonymous

10

Mart Welbers

Dore-mieke, Succes 6 juni en we zien elkaar in Frankrijk.

250

R & S Commodities

250

Schieland-broere Elektrotechniek B.v.

Veel succes namens ons allen

300

Fransen Gerrits

Restant van een succesvolle actie Henk!

1.000

Groan B.v.

1.25k

Solipsis Managed Services

Team Fransen Gerrits: nu al trots op jullie!

125

Administratiekantoor Balans

FC Sanne van Paassen

250

Raak Advies

Top dat je je weer zo inzet Arthur, samen met je team én Marleen. Geniet en zie mooi af ?

1.5k

Zinpro

10

Abby

Heel veel succes Theo!

15

Van Bommel

Heel veel succes

500

Soyabrokers

prober op de fiets te blijven zitten

26

Linda Avezaat-ouweneel

Liefje zusje, Heel veel succes 6 juni. Wij denken aan jullie daar op onze berg. Dikke kus John, Linda, Ties, Dirk & ❤

10

Wiel Goevaerts

Veel succes Theo!

25

Ellie Leenders

Beste kanjers, Heel veel succes tijdens het beklimmen van de Alpe d'Huez!! Vergeet vooral ook niet te genieten tijdens deze bijzondere dag. Ik zal jullie op de voet volgen vanaf thuis. Zet 'm op met z'n allen. Ook namens Frans, liefs Ellie

2.41k

Fransen Gerrits

Bijdrage verlofuren personeel

1.000

Bol Adviseurs

Succes team Fransen Gerrits. En geniet er ook van.

1.000

Proceres Bv

Beste Robert, veel succes met deze uitdaging!

10

Bert Van Dijk

Succes voor het goede doel Theo

15

Marcel En Erna

Heel veel succes! ??

10

Kim Tielen

1.000

Centrico

SUCCES

18

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Een deel van de behandeling bij de schoonheidsspecialiste voor mijn actie pagina. Dankjewel!

50

Vic En Gerard Jansink

Succes!

38

Martin Korver

Voor de shirts, zet 'm op allemaal

1.000

Tracomex B.v.

26

Mariëtte Madou

Heel knap weer, Dore-Mieke... Toi, toi, toi??

125

Hans Van Der Heijden

sponsoring vd Heijden Alpe d'HuZes inzake FC Sanne van Paassen

106

Bets Banken

Lieve Robert, Heel veel succes gewenst voor jou inzet voor dit prachtige doel. Ga ervoor, we denken aan jou. Onze 2 mannen kijken van boven met trots mee! Je bent een kanjer. Liefs mam.

100

De Hoop Mengvoeders Bv

1.000

Agribrokers International Bv

50

Paul En Truus Nielen

Veel succes

10

Piet En Annie Kusters

Henk heel veel succes toegewenst! En probeer er van te genieten!

10

René De Klijn

15

Jan Hermens

Zet 'm op voor dit goede doel!

500

Hans Van Heeswijk

Succes!!

1.000

Kanters Elektro Bv

1.000

Huub 78 Nn

Vermelding bedrag anoniem welk bankrek.no

15

Karin Hoogervorst

Lieve Dore- Mieke We zien elkaar weer op de berg. Dikke knuffel Karin

10

Marco De Klijn

56

Arno Van Doorne

Hoi Marleen, wij wensen je heel veel succes. Groetjes, Annelie en Arno

106

Munckhof Fruit Tech Innovators

Succes met fietsen!!

500

Ensior Bv

Mooi initiatief! Succes met de voorbereiding!

10

Leon Van Loon

Goed initiatief Theo en Marina! Zet 'm op.

10

Theo Verbeek

26

Annemieke Joosten

Heel veel succes, super gaaf dat je het weer gaat doen! zet 'm op!

100

Anonymous

Succes !!!

15

Peter En Janny Arts

Veel succes Henk. Je kunt het.

26

Antoinette Terwindt

Robert ik wens jou heel veel succes .In gedachten bij je boven op de berg. Go for it....

26

Edwin Smits

Beste Theo, Zet 'm op op die berg en geniet ook van de dag! Heb zelf in 2016 meegedaan en in alle opzichten een intense ervaring. Groeten, Edwin

500

Anonymous

21

Elly Nielen

Zet hem op je kunt het groeten Piet en Elly

15

Joop Homminga

Succes!!

56

Hadewig Vos

2k

Henk Nielen

Geslaagde actie dankzij alle collega's van Fransen gerrits en teamleden, nogmaals Dank.

10

Truus En Martien

Veel succes!

10

Michiel Hagen

Succes jonguh!

250

R.vos Transporten Bv

Op naar de TOP! Heel veel succes team Fransen Gerrits.

15

Hans V D Hork

Zet hem op Theo.

21

Gerrit En Marian Arts

Henk loop en fiets ze veel succes en probeer ook te genieten

66

Arthur Gerrits

Leuk dat je meedoet Dore-Mieke en bedankt dat je de captain wilt zijn:). Oh ja heel veel succes.

56

Corne En Carin Daniels

Doremieke, jij kunt het!! Respect wat jullie al gedaan hebben voor het KWF.

2

Lotte Swinkels

Alsjeblieft lieve juf. Veel succes met fietsen. Groetjes lotte

50

J.a.j. Adriaans

Zet 'm op!

750

Feedvalid Bv

106

Jeroen Van Zwieten

veel succes Arthur!

10

Henk Oldenhof

26

Niels Voets

500

Orffa

21

John En Anita V Loosbroek

Henk, succes met deze geweldige uitdaging.

10

Herman En Riet Evers

Super, initiatief, heel veel succes........

30

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Dank je wel Harry voor deze mooie donatie.

50

Wilma Verschuren

Zet hem en heel veel succes

10

Anonymous

66

Arthur Gerrits

Henk super dat je meegaat. Een cadeau voor het leven!

100

Marlou & Mark & Renske .

Pap, heel veel succes! We zijn trots op je!

106

Wilno Van Den

zet 'm op

125

Dinnissen Bv

Succes !!

10

Marc En Miranda

Veel succes

106

Eva En Danny Martens

Hoi Arthur, Wederom enorm veel suc6 komende week! Erg gaaf dat je dit doet. Groeten Eva en Danny Martens

15

Sandra

Veel succes!

40

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Een donatie die ik contant heb ontvangen. Dank je wel.

66

Arthur

Succes Theo en laat je door niemand opjutten en ook niet door mij!

15

Marielle Van Tilburg

21

Noor Smits-seijkens

Veel succes Theo

56

Pal Sommers

Rene zet hem op,succes.Groetjes Paul

10

Johnny Vervoort

Succes Robert

5

M.h.c. De Haas

Henk we wensen je veel succes. Groeten Math en Ine

250

Anonymous

854

Arthur Gerrits

25% van de opbrengst van het fantastische evenement Fit Partners goes Alpe d'Huez. Super gedaan.

10

Anonymous

Succes Henk

50

Peter En Loes Derks

Veel succes Doremieke

500

Ff Chemicals Bv

Goedemiddag Robert, Mooi dat je dit weer doet. Veel succes! mvrgr. Fam. van Ooijen

30

Willy En Raymond Haacke

Heel veel succes met je onderneming. Samen lachen en samen huilen is een mooie en sterke combinatie.

26

J.a.m. Haren

10

Martien Arts

Zet hem op Henk !!! Je kan het!!

75

Frank Scheepers Chauffeursdiensten

25

Ria Hermens

Heel veel succes ,en ook nog vangenieten

250

Lionsclub Deurne

Ga ervoor!!!

20

Anonymous

Heel veel succes! Ontzettend gaaf dat je voor de derde keer mee doet!

56

Joost Janssens

Goede actie Arthur en leuk om te zien dat ook Marleen meedoet. Succes samen. Groet Joost

150

Dac Zuidoost

Wij wensen jou en je team veel succes met het volbrengen van deze grote prestatie.

1.000

Anonymous

56

Sander Smits

Veel plezier en succes, Theo.

50

Marlou Snijders

Lieve Dore-Mieke, wat ontzettend stoer en knap dat jij deze geweldige uitdaging weer aan gaat! Super om te zien dat jij je weer vol inzet voor dit goede doel. Zet 'm op donderdag! Jij kunt het, sportieveling!! Lieve groetjes van Rens, Marlou, Luna en Noey

1.000

Anonymous

Succes Fransen Gerrits mooie uitdaging. Zorg dat je genoeg brandstof hebt om boven te komen.

100

Rined Fourages Bv

15

M&m

Succes!

500

Jelle De Vries B.v.

1.000

Dmt International

Succes team Fransen Gerrits.

106

Giebels Sterksel

Succes en zet em op!

21

Vivian Van Den Boomen

Heel veel succes gewenst!

56

Pal Sommers

Henk zet hem op ,succes.Groetjes Paul

500

Trouw Nutrition Nederland Bv

25

Marnie En Bart Van Dinther

26

Frank Van Kessel

Succes met de voorbereidingen en de dag van de Alp d'Huzes Grts Frank en Bea

5k

Anonymous

56

Willy En Petra

Veel succes.

20

Gerry Nielen

Succes Henk. Gr. Gerry & Jan

10

Lizeth Verheijen

Veel succes Theo.

1.000

Scholt Energy Control

Wij wensen jullie team heel veel succes in juni!

25

Marian Cornelissen

succes

106

Hermienke De Fiellietaz

Heel veel succes Marleen , super knap dat je dit gaat doen !

21

Carel In Der Hees

Heel veel succes, Dore-Mieke!!!!

1.000

Pali

125

Anonymous

15

J Van Erck

Succes

Show more