BIG Challenge 25 Ellen en Genevieve onze Toppers

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

32125.57

Raised from 1st October 2020

36792.57

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

 Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de €4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding. Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

5-1-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes. Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor. 

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”

Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen. 

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Een tweede team Ellen onze Topper

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

Thank you to our Sponsors

26

Anonymous

Succes Caroline! Ik ben trots op jouw!

10

Jose Van Anrooij

Succes!

26

Jos Muskens

20

Jeanne Schoenmakers

Veel succes met dit nobel streven.

10

Hans Van Lin

Heel veel succes!

26

Carlo Cuppers

206

Hen

75

Caroline Janssen-michels

Succes Marcel!

26

Marc En Anke Spruit

Ha Ruud, super mooi dat je meedoet! Succes en plezier met de voorbereidingen, ook al duren ze al een jaar langer dan verwacht. Het wordt een onvergetelijke ervaring! Succes! 🍀 🏃🏻‍♂️ 💖

26

John Paulien Rens Stan Imke

Mooi dat je voor dit goed doel gaat inzetten!! Veel succes!!

50

Angela Verbruggen

26

Willem Giesbers

Succes Marcel!!! Groet, Willem en Lisette

20

Anonymous

Heel veel succes met jullie sportieve inspanning voor een ontzettend goed doel.

190

Caroline

Actie worstenbrood

60

Caroline

Actie Worstenbrood

26

Carel Van Veen

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

150

Dubbelgelikt Refurbished

Namens Kwizzut-team Dubbelgelikt Refurbished willen wij Joost en alle anderen succes wensen! Ons prijzengeld van de 2e plaats doneren wij.

25

Maarten Overbeek

shirtverkoop

26

Helma Verstegen

Succes ..jij kan dit ..ik ben nu al trots op jou😘

25

Q-studio; Berry+amanda Schiltmans

Geweldig initiatief van je en jammer dat het nog steeds nodig is om deze ziekte de wereld uit te krijgen. Veel succes; met de voorbereidingen en de uitvoer!

10

Irma

Veel succes!

26

P Rijswijk

Zet ‘m op!!

210

Joost Katwijk

Worstenbroodjes-actie Carnaval!

26

Gert-jan

Succes met jullie actie.

26

Rob Yvonne En Suze

Zet hem op Marcel. Top dat je je inzet voor dit goede doel💪

26

Gerry Kanters

succes Caroline en Eric , toppie wat jullie gaan doen !!

20

Jaap En Joke Sipma

Veel succes!

241

Anonymous

Actie tussen kunst en kitsch

5

Anonymous

Prachtige actie van je, heel veel succes.

56

Juul En Mia Baltussen

Succes Marcel, we gaan je volgen.

30

Anonymous

Hallo Arnold, ik wist niet wat ik zojuist las, dat Ellen er niet meer is. Ik kende haar sinds haar stageperiode bij het IVO in Zeist in 1987 (?). Hopelijk red je het met de kinderen en krijg je ook nog wat steun uit de BigChallenge familie! Groet en sterkte Herman Vermeer

100

Marianne Hendriks

56

Louis De Klein

Succes, wij volgen je op de voet!

26

Chantal Kroekenstoel

Heel veel succes!

16

Angelique Besseling

Heel veel succes, te gek dat je gaat lopen!

40

Simone Hendriks

😘😘😘

100

J. Van De We

66

Liesbeth Van Haaren

Wat goed dat je dit doet, Marianne!!! Heel veel succes alvast!! Liesbeth xx

10

Paul, Ivo & Jolijn

Heel veel Succes!

26

Ernest De Groot

Kei veul succes toegewenst !

10

Edwin En Mandy Linders

Zet 'm op !!

26

De Brouwertjes

Echt top...lief toppertje! Je kunt het!

20

Marianne

Voor de lavendel geurzakjes van Geneviève

30

Johan Hermanussen

shirts Trees are cool

55

Suzan

Verkoop mondkapjes

25

Pieta Braks Van-gemert

Veel succes Angela! Ik denk aan jullie

106

Bianca Schrijen

Wat goed! Het is top dat je dit goede doel steunt!

15

Anonymous

15

Johan En Ans Franssen

Eric, Heel veel succes met de Alphe D'Huzes!

26

Marcel Waijers

Ruud, twee keer die berg ik heb respect voor je :)

20

Joost Katwijk

Shirtverkoop

10

Miriam Vliegen

Een mooi doel om te steunen Veel succes!

10

Marijke Maas

Veel succes gewenst!

26

Joke Van Veen

500

Adriaan Van Den Heuvel Makelaars En Adviseurs

Veel succes!!!

30

Vincent & Evelien

Zet hem op Marcel en team!

50

Annebelle Janssen

Trots op jou! ❤️

10

Michelle Creemers

Heel goed dat je dit doet, veel succes!! Kom maar een keer oefenen hier in het heuvelland van Zuid Limburg!

30

Jan En Mieke

56

Arnold Reichert

Joost, mooi dat je meegaat. Zal Ellen mooi gevonden hebben. Eerste steuntje in de rug.

10

Anonymous

Zet em op Marianne. Ik wens je veel kracht.

10

Hetty En Rob Rerink

Suc6.

26

Anonymous

Goed van je Angela! Heel veel succes!

50

Anonymous

Lieve Angela, wij wensen jou heel veel kracht toe om de berg te beklimmen!! Liefs Harry en Liselotte

26

Olin Janssen

40

Familie Jonkers

Shirts

26

Kees Van Oosten

Veel succes Marcel

26

Sjon Van Katwijk

Helemaal top dat je dit doet Joost! Succes!

70

Tom Selten

10

Riekie Loonen

Veel succes

41

Anonymous

106

John Schuurman

Namens Hazera een donatie aan Alpe d'Huzes. Heel veel succes met de actie en de uitdaging op de alp.

321

Caroline

Opbrengst collecte tijdens TKO Veldtoertocht Overloon op 19 jan

26

John Egelmeers

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

18

Joost Katwijk

26

Co Van Hemert

50

Anonymous

30

Willeke Arts-van Aar

Hoi Marcel, de t-shirts zijn hartstikke leuk!! Veel succes nog verder

305

Nelly Pouwels

HoiEric, Heel veel succes met deze actie. Opgeven is geen optie😊 Hartelijke groet,Nelly

32

Nvr Kring Zuid Nieuwjaarsbijeenkomst

Veel succes namens NVR-collega's!

26

Suzette En Kees-jan

Zet m op je kunt het samen met Eric, heel veel succes!

25

Stella

Heel veel succes

500

Adriaan Van Den Heuvel Makelaars En Adviseurs

Heel veel succes !!!

10

Jeanne Poels

Heel veel succes Ruud, goed bezig neefje. 👍🏃‍♂️😘

10

Joris Sedee

Super mooi en stoer dat je dit doet Angela! Zet hem op! 💪

10

Lars Kerkhof

100

Anonymous

Mooi initiatief!

1.000

Anonymous

20

Vera Bax

66

Marco Van Sleeuwen

Top idee Carolien. Succes voor jullie allemaal

10

Guus Van Pelt

Succes Ruud!

26

John En Inge

26

Hetwig

Succes!

16

Karlien

Goed dat je dit doet: succes met het trainen!

10

All4fit

All4fit opbrengst donatiebox

26

Glen Mans

10

Bart Van Den Akker

Mooi initiatie, succes!

25

Marianne Hendriks

t-shirts Laurie en Tom

20

Tiny En Toos Berg Van Den

Heel vel succes en dat het een mooi bedrag mag worden

303

C Maas

50

Joost Van Den Oever

Trees are cool shirt

150

Wevotex

106

Van Dijk Logistics Venray Bv

692

Oliebollenactie

50

Miranda Schiks

We zijn nu al trots op je dat je mee gaat doen!, Alvast veel succes met de voorbereidingen! xxx

10

Anonymous

Marianne, Veel succes. Groeten Ton Sanders

50

Ron En Rossie Van De Mortel

Joost, super dat je deze uitdaging aangaat!!! Heel veel succes.

26

Judith Potjes

Wat goed van je Caroline!! Heel veel succes

120

Caroline

Actie worstenbrood

26

Anonymous

Hoi Marianne, heel veel succes volgend jaar juni. Mooi dat jij op deze manier een bijdrage wil leveren aan het bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. Groetjes Ton en Clazien

13

Geert Van Tienen

Marcel, zet 'm op.

10

Daphne

Succes Rob, het zijn maar 42 bochten omhoog! Zet h’m op!!

10

Roel

Veel succes !!

50

Ingrid Fransen

Knap van jou dat je dit gaat doen Angela. Heel veel succes en zet 'm op naar de top!!

25

Bart Van Den Oever

Shirtactie Bart

5

Anonymous

Marcel, een heel goed doel, een goede motivatie en een mooie uitdaging!! Heel veel succes!! (En zoals je zelf ook zegt: vergeet er niet ook van te genieten ;)

10

Vincent Stortelder

100

Anonymous

Veel succes!

50

Nh Adviseurs

Heel veel succes!

26

Mark, Anke Lianne En Ties

Mooi dat je dit doet, succes Joost!! Groetjes Mark Anke Lianne en Ties

10

Aukje Poels

Heel veel succes Joost!

26

Rob Verhees

10

Hilde Kerkhof

Heel veel succes met dit mooie doel!!

10

Linda Jans

Succes Arnold 👊

30

Rosalie

Heel veel succes! Heel mooi dat jullie dit samen doen!

10

Harm Reker

Succes!

26

Frank Van Den Putte

Geweldig Marianne dat je dit gaat doen! Uit ervaring weet ik dat je alleen al door je deelname patiënten en hun familieleden steunt! Veel succes!?

15

Tiny Smeets

Toi, toi, toi Marian...

26

K4life

Kom op Ruud, je gaat het maken

26

Stefan En Gerda

Als je de vierdaagse kan lopen dan is 2x de Alp op een eitje ;-) Heel veel suc6!

10

Angela Palte

Succes Eric 💪🏻

15

Vanessa Van Den Heuvel

Topper, heel veel suc6!

10

Fenne Trilsbeek

50

Rossie Van De Mortel

Wát een verhaal Marcel en wát een uitdaging!!! Ik hoop je zo een beetje te kunnen steunen........... heel veel succes.

83

Suzan

Diverse shirt verkoop

104

Spurriebuuken

Pet actie, pronkzitting Twisse Tusstekers

10

Niko En Elfie Wijdeven

10

Hanny

Lieve Angela, wat een prachtig streven, wat een belangrijk doel! Heel veel succes!

50

R. Hopman

Helaas dit jaar geen Alpe d’Huez. Zie uit naar volgend jaar.

26

Karin Van Gennip

Veel succes Marcel

10

Anonymous

13

Anonymous

Mooi t-shirt!

50

Rentmeesterskantoor Ceelen

Beste Eric, Heel veel succes met jouw sportieve uitdaging voor het goede doel. We horen bij gelegenheid graag hoe een en ander is verlopen. Met vriendelijke groet, Rentmeesterskantoor Ceelen Piet Ceelen

106

Stephan En Annelies

Heel veel succes. Ga ervoor!. Bedankt voor de perrsoonlijke begeleiding

26

Renzo, Annebella, Jasmijn En Rosa Van Duijnhoven

Wij steunen jou en het goede doel. Fijn dat je dit voor ons allemaal wil doen! super!

26

Rob Yvonne En Suze

Joost succes met de voorbereidingen. Top dat je je inzet voor dit goede doel.

40

Roel Vd Oever

Papa zijn lasapparaat verkocht. Opbrengst is voor Alpe d'Huzes

223

Oploo

Worstenbroodactie incl donaties

20

Jo En Diny Geene

Veel succes!

40

Theo En Marion

Super knap die inzet van jullie. Zet um op.

15

Edwin En Mandy Linders

Succes Marcel, zet m op !!

206

Toon Ebben

Marcel Succes

5

Collega

Worstenbroodactie

26

Anton En Jeanny Arts

Succes Joost! Liefs Anton en Jeanny Arts

15

Wendy Van Katwijk

Wat mooi dat je dit doet Joost. Ik wens jou en Arnold heel veel succes. Ga die berg , voel je sterk en geniet ervan.

30

Henk

26

Khadija Fabrie

Succes Meid😘👍

66

Fons Denissen

Succes Ruud

20

Piet En Ria Van Den Oever

Marcel, knap dat je deze uitdaging aangaat , voor een heel goed doel. Wij wensen je veel succes !!!

150

Van Hoorn Trading Bv Van Hoorn

100

Anonymous

We zijn nu al trots op jou! Heel veel succes met de voorbereidingen en op de Alpe d’Huzes

241

Marianne Hendriks

Opbrengst Tussen Kunst en Kitsch voor Alpe d'Huzes

25

Jos

Succes!

30

Rosalie

Heel veel succes! Zo mooi dat jullie dit samen doen!

100

Anonymous

Verjaardagscadeau

11

Flessenactie

restant statiegeld actie

500

Geling Advies

Succes Eric

26

Liza Peters

Heel veel succes!!

303

Henk Pouwels

Heel veel succes Eric met deze mooie uitdaging! Groeten Henk

26

Lenneke Volleberg

Marcel we zijn nu al trots op je!! Veel succes😘

25

Shirtverkoop Harold En Chantal

26

Marjo Geene

Hoi Marcel, super wat je gaat doen! Heel veel succes! Marjo en Marco

20

Anonymous

56

Laurie Hendriks

Zet 'm op mam!

26

Frans En Riek Van Katwijk-gerrits

Joost, veel succes op de Alpe d' HuZes. Met je team BIG Challenge geld in te zamelen. Voor kanker,en dan 6 keer om hoog rijden dan, ben je een klasbak op de wielrenfiets.

153

Angela Verbruggen

Verkoop t shirts en caps Big Challenge

15

Eric Verbruggen

Worstenbroodjes actie

26

Anonymous

Op naar de 5000 !!!

26

Anonymous

Dag Marianne, Heftig verhaal, ik wens je nu al veel succes met de voorbereiding en met de beklimming.

10

Hans Loonen

Go for it

50

Geneviève Verberk

Alpe d'HuZesjam

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut

20

Suzan Van Den Oever

Mondkapjes

13

Roel Van Den Oever

Trees are cool shirt

10

Edwin En Mandy Linders

Zet m op !!

10

Anonymous

Veel succes en ook met de voorbereiding!

109

Den Eik

Auto's van de buren gewassen.

50

Boomkwekerijen Zundert

Zet hem op!

26

Fam Gerrits

Het gaat je zeker lukken!! Succes Groetjes van de achterburen

26

Joost, Debby, Saar & Guus

Zet hem op en succes!

10

Familie Jansen

Familie Verbruggen, succes met jullie mooie initiatief !

50

Familie Van Veen

6x is een megaprestatie, zelfs voor iemand die zo snel een dakgoot schoonmaakt. Dank je wel Joost en heel veel succes!

500

Adriaan Van Den Heuvel Makelaars En Adviseurs

Succes Eric en de rest van het team !!! Opgeven is geen optie !!!

20

Jos En Annemieke Wijnen

43

All4fit

Worstenbroodactie

5

Pieter Keiren

Veel succes !!!

10

Nathalie De Schrijver

Super dat je door gaat doen Angela, succes!

15

Geert Van Den Broek

Succes jonge 👌🏻

20

Joost En Marion Geene

Trees are cool shirt

300

L. Akkermans Boomkwekerijen

26

Paul & Lia Van De Weijer

Angela, heel veel succes samen bij dit bijzondere, mooie, indrukwekkende evenement. 🍀

26

Succes Vanuit De Neerkant

10

Irma

Joost, een supergoal en het gaat je lukken. SUCCES!!!

56

Anonymous

Heel veel succes, respect voor je inzet voor het goede doel

50

Bart Van Den Oever

shirtactie Bart

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Angela, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

20

Jan En Anny Nabben

Een mooie uitdaging die wij van harte ondersteunen!! Succes , we volgen je!!

26

Mari Van Els

Veel succes Marcel

26

Coen Bergmann

Succes Angela!

10

Dieuwertje Meulenbroek

Hoi Eric, Heel veel succes! You can do it! 🤩🙌🏼💥

26

Leon En Lisette Peeters

Wat een mooi initiatief. Zet hem op!!!

50

Pieter Willem Provo Kluit

10

Willem Schepers

23

Caroline

Actie

26

Herman Kui

Veel succes!

66

Rob Bogaarts

Ruud, prachtig dat je dit doet. Ik ga met je mee die berg op (maar dan wat sneller, met de motor). Je weet dat ik 2 jaren zelf heb meegedaan, een onvergetelijke ervaring voor een onvergetelijk doel.

10

Bart Jansink

26

Piet En Francine

15

Wouter Goudsbloem

Heel veel succes!!!! Zet hem op!

50

Han Rooijakkers

Succes Eric met het beklimmen van de Alpe d`HuZes! gr. Han en Patricia.

100

Paridaans & Liebregts B.v.

Heel veel succes, Marianne!

20

Michel Van Dijk

Veel succes.

10

Parkeergeld

Succes!

66

Henk Nielen En Mieke V Dinther

Eric, heel veel succes met je voorbereiding en op de Alpe met die 21 bochten ( per klim) , probeer er ook van te genieten. Groetjes Henk en Mieke.

10

Merel Van Veen

Succes Joost!

50

Tristan Wouda

Lieve Marianne, Alvast heel erg veel succes gewenst! Super mooi dat je meeloopt. Ik ga voor je duimen. Groetjes, Tristan

30

Jolanda Marneef

20

Arie Van Lankveld

26

Anonymous

Eric, super. Heel veel succes.

26

Ramon Bekkers

Veel succes voor het goede doel!

10

Anonymous

1.000

Uw Dynamics Partner

10

Theo Gallé

130

Marianne Hendriks

verkoop t-shirts vrienden Harm

10

Erica Ritzema

Veel succes!

77

Carnavalstichting De Twisse Tusstèkers

600

Anonymous

26

Anonymous

50

Anonymous

T shirts

50

M&m

Trees are Cool shirts

190

Anonymous

T-shirts

5

Luuk Rasing

250

Bas Verbakel

Succes Eric!

10

Hans Oomen

Hoi Ruud, succes met trainen en ik steun je graag!

13

Anonymous

Shirt Wilmie

26

Tonny-hanny Kelsey En Luuk

Een mooie gedachte, heel veel succes

100

Anonymous

Angela na alles wat je al gedaan hebt voor je zus....

26

Coppis & Cruijsen Ass. Adv.

Succes Joost

206

Dime

Héél veel succes Ruud, mooie actie! Hendrik & Tom

300

Willem Akkermans

200

Hein Simons

wij wensen je veel succes toe Ruud, margitha en hein

10

Eef Kerkhof

Heel veel succes !!

10

Loes Bakx

Caroline wij wensen je heel veel succes Knap dat je dat doet en voor een heel goed doel. Toi toi toi

46

Jos En Mariëlle

Super trost dat je dit gaat doen! Succes met de voorbereidingen! En..gefeliciteerd met je 46ste verjaardag!

26

Wim Van Lamoen

Heel veel succes gewenst. Wat een mooi initiatief. Gr. Wim en Tosca.

26

Dave Ploum

Top! En probeer ook nog te genieten van de beklimmingen. Succes 👍

40

W. En J. Vd Weijer

Voor de bijZondere en goede tocht die je gaat ondernemen. Maak het goed, supergoed.

38

Trees Are Cool

Shirtverkoop

10

Henriette Vermolen

Succes

15

Thijs

Mooi initiatief Ruud, heel veel succes!

15

Lodewijk Ackerman

Erg knap van je Angela! Go for it

25

Anonymous

T-shirts

26

Hanneke Van Vroenhoven

Ik steun je! Heel veel succes.

50

Dave En Danique

We zijn super trots op jou dat je deze uitdaging aan gaat! Alvast heel veel succes mam, je kunt het. Topper!!😘

17

Mat En Jolanda Van Sambeek-wijnen

Geweldig Marcel! Op naar 2021!!

50

Thijs En Martine

Respect, Marcel. Veel succes met jullie missie.

10

Jacky De Bruin

10

Anonymous

Succes

15

Anonymous

120

Arnold Reichert

Overschot rekening ‘T Verzetje gegeeld met Arnold

38

Marianne Hendriks

3 t-shirts (vegetables are cool)

26

Philip Hoek

Heel veel succes met het fietsen en met de inzameling !!

26

Jeroen En Mieke

Succes op de Alp Angela!

10

Jack En Ans Kuenen

Veel succes! 👍👣

66

Mark Trouwborst

Goede actie Ruud! Heel veel succes met de trainingen en onderschat die berg niet ;- ) Groet Mark

10

Anonymous

Een heel goed doel. Zet 'm op

155

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

10

Rien En Nelly

15

Katja Vd Zanden

50

Ans En Cor

succes marcel, Ans en Cor

26

Ron Derks

Heel veel succes!

26

Anonymous

Opgeven is geen optie. Op naar de top!

15

Anonymous

10

Dorrie Reintjes

Top dat je dit doet Marcel. Heel veel succes

50

Anonymous

Flinke uitdaging Eric, doe je best!

10

Joost En Carin Jenniskens

VEEL SUCCES!

100

Familie Nooijen

Succes!

525

Marianne

Een mooie opbrengst van de verkoop van de uienvlechten bij de Spar in Oploo. Bedankt iedereen!!

26

Jasper Kee

26

Jan Vernooij

succes met deze mooie actie

20

Anonymous

Heel veel succes, super initiatief!!

106

Anonymous

heel veel succes !

50

Peter Verhoeven

Op naar de top Marcel!

26

Andet

Geweldig wat je doet, topper!

26

Brasserie De Mouthoeve

Succes Caroline

300

R&r Van Rens

Heel veel succes namens R&R

26

Toon Bardoel

succes met je actie

40

Lucaswash

Twee dagen auto’s gewassen en de helft van de opbrengst naar het goede doel, veel suc6 met het beklimmen van de berg. Ik hoop dat je een topprestatie neer gaat zetten voor iedereen

100

Kerstmusical Oploo

Actie na de kerstmusical in Oploo

15

Hans Smeets

Trees are cool shirt

26

Fam Van Den Berg

Van harte gefeliciteerd Marcel... 🎉

50

Sponsor

Marcel heel veel succes met deze mooie uitdaging!

10

Anonymous

Als ik op vakantie kan, dan kan ik ook geld aan jou doneren (zeker als papa dan ook nog de tank van de Audi vult)

5

Martijn Van Gils

Heel veel succes

6

Marcel Deliën Finance & Control

Goed initiatief Ruud. Succes en veel plezier.

66

Annelies En Piet De Grouw

Succes allemaal

63

Familie Vlemmix

Trees are cool shirts

66

Inge En Take

Heel veel succes!!

15

A V Erp

100

Anonymous

vergoeding verkoop via Marktplaats

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

50

Ine Verbeet

Super trots op jou!!

10

Dores Van De Loo

26

Patrick En Helen

Goed doel en daar geven we graag een donatie voor.

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Eric, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

50

Anoniem

15

Geneviève

Boek "21 bochten"

10

Kim Cornelissen

Wat goed dat je dit doet ! Ik wens je heel veel succes !

20

Ivo

Super dat je dit doet Joost, veel succes!

100

Marcellis Vredepeel V.o.f

Succes Marcel 👍👍👍

120

Koen Verbruggen

Veel respect voor hoe jullie het afgelopen jaar sterk zijn gebleven. Veel vertrouwen dat jullie dat ook komende juni zijn!

10

Lieke S

Mooi Angela dat je dit doet, zet ‘m op!

20

Familie Van Lankveld

Farmers are cool shirts

66

Anonymous

Marcel, nogmaals zet m op!! Goede actie

20

Rene En Angelique Van Kollenburg

Veel succes!

230

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

4

Mees Van Schaijk

Veel succes met de voorbereiding en de mooie uitdaging!

26

Frences

Ha Joost, veel succes!

15

Freek

Heel veel succes met deze mooie actie!

50

Anonymous

Trots op jou

50

Marianne Hendriks

Carnavalslunch voor de vrienden van Harm, ook gesponsord door Gerrits Eierhandel en Jeroen van den Berg Veehandel

15

Suzanne Hendriks

Go mam!! ❤️

26

Peter Van Iperen

Alle kleine beetjes helpen .... Veel suc-6

50

Arno Engels

Trees are cool shirts

25

Martin Gerrits Van Der Asdonk

We wensen je heel Veel succes toe. Riek en Martin

175

Cindy Van Der Meijden

Heel veel succes Marcel!

25

Ger En Annie

Trees are cool shirts

10

Emmy Hendriks

Wauw wat goed, heel veel sterkte en succes!

765

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

475

Botden & Van Willegen Bv

Veel succes Marcel met dit goede initiatief! Mvg Botden & van Willegen BV

15

Toos En Bart Peeters

26

Anonymous

5

Tim Bergmann

20

Steunbetuiger

Stoer dat je deze uitdaging aangaat. Ik steun je met deze bijdrage.

43

Caroline Lankveld

Actie

26

Alfons En Monique

Veel succes Marianne! Heel mooi dat je dit gaat doen.

56

Anonymous

Super initiatief Marcel! Zet hem op💪🏻

26

Anonymous

Heeeeel veel succes Angela! Wat een mooie uitdaging ga je aan. Bewondering! Hartelijke groeten, Frank van Duren (broer van Carolien) en Daphne Lenssinck

11

Dirk Van De Weijer

10

Jack En Ans Kuenen

Veel succes. 👍🚴‍♂️

26

Anton En Barbra Verschuren

Geniet van de sportieve prestatie en zeker ook van het goede doel

66

Anonymous

Mooi initiatief en succes!!

106

Joris Arts

Succes met deze actie !

20

Jolanda

Je kunt het

25

Dirk Meijs

Succes die dag Eric, maar vooral ook met de voorbereiding. (ben benieuwd naar het omslagpunt ;-)....) Gaat jou zeker lukken! Groeten, Dirk Meijs

26

Marcel

Zet hem op!!💪🏻🍀

50

Kees Van Dijk

Heel veel succes Eric. Respect voor je doel en nog te verrichten prestatie!!!

15

Anonymous

26

P Bierens

25

Lidi

Heel veel succes Marianne!!

26

Joost, Debby, Saar & Guus

Succes met zijn allen!

10

Jean-marc

Zet em op jullie Echt respect dat jullie die strijd aan gaan!

66

Sjef En Hennie Teurlinx

Succes

10

Een Opa

Toen "ons" boompje binnenkwam hoorde m'n vader (zelf als meubelmaker gewerkt) het verhaal áchter het boompje. Hij was zó geraakt door het verhaal én de foto's op Facebook van jullie zoon. Toen ik later die avond thuis kwam zat er een envelopje in mn tas. Zoiets als "een kerstboom heb ik al, maar ik wil wel doneren, regel jij dat even?" was z'n boodschap. Wij kennen Roel helemaal niet maar hij heeft onze harten geraakt. Meer dan 100 bomen maken voor het goede doel... Wat een kanjer! Succes met je avontuur en dat jullie héél veel meer GENIET-momenten samen mogen beleven. Groetjes, Mayke van Mil

15

Adrie

Heel veel succes!! Zet hem op!

10

Bart Kerkhof

Succes met de voorbereiding Marianne, knap dat je dit doet!

26

Frans Van Bakel

Hey Ruud, super dat je deze uitdaging aangaat. Succes!!

50

Marieke Braks

Topper! Veel succes! 😘 Liefs, Marieke

15

Ellen Albers

Heel veel succes Marianne!

50

Anonymous

Succes Eric!

10

Ingrid

Heel veel succes Ruud!

15

Monique Hillebrand

Succes met deze geweldige actie Ruud!!!

50

Loes Mathijssen - Simons

Je bent een topper!

56

Fam. Aarts

Heel veel succes Marcel. Goed dat je je hier voor in zet. Gr. Fam Aarts

900

Anonymous

Knap als je het twee keer red mar rijdt je niet kapot geniet er vooral van.

10

Manon De Rooij

Heel veel succes! 🍀

40

Willem Vermeer

T-shirts

10

Heleen Verhoeven

Zet hem op Ruud! Mooi streven!

81

Caroline

Actie

10

Victor Van Der Steen

Succes

10

Anonymous

26

Martijn Van Hees

Zet 'm op moeders!

15

Joost Katwijk

Statiegeld

18

Renske, Lonneke En Baukje

Voor elke keer dat je de berg op gaat fietsen, krijg je van ieder van ons 1 euro. Zet 'm op papa!

16

Macha

Wow! Super! Wij steunen jou!! Groetjes Macha, Lucas en de kids

56

Wilbert Verhoeven

Succes maak er een mooie week van

67

Worstenbroodactie

Worstenbroodactie

10

Anonymous

66

Rick Van Der Kroon

Veel succes! 👍🏻💪🏻

26

De Ruijter Training & Advies

100

Kerstmusical Oploo

Actie na de kerstmusical in Oploo

206

Boomkwekerijen Antens Domen Bv

Zet m op💪💪

5

Kelsey Van De Nieuwenhuijzen

Heel veel succes, jullie kunnen het!

133

Caroline

Actie shirts

150

Henk Den Mulder

Nog even een jaartje langer wachten, maar veel succes gewenst van team Den Mulder Boomteelt.

25

Tom Verbruggen

T R O T S

100

Countus Accountants + Adviseurs

Dag Marianne, Mooi dat je de uitdaging aan gaat. Succes met trainen en geniet van dit avontuur

321

Manege Meulendijks

Opbrengst Pubquiz Manege Meulendijks

125

Rens De Swart

Succes met deze

100

Anonymous

Succes

5

Anonymous

15

Marianne

boek voor Betsy: 21 bochten

25

Gertjan En Lian Nabuurs

10

Maj

Heel veel succes!

10

Eva Stultjens

75

Shirtverkoop Groenbeurs

50

Vormboomkwekerij Ruud Van Den Berk

Veel succes Marcel!! Gr. Ruud en Monique

10

Marion Hamelers

Heel veel succes Marianne en Genevieve.

26

Carla Janssen

Succes Marcel, zet hem op! Opgeven is geen optie.

50

Boomkwekerij Johan V Overneem Bv

Top

10

Magda Van Hoof-krouwel

Wat een geweldige uitdaging, succes!!

66

Marjolein Simons

Zet m op!

11

Pedro En Ellen Spierings

Mooi initiatief Angela; veel succes toegewenst!

110

Christel

Suuces! Just do it 🍀

10

Joost En Carin Jenniskens

VEEL SUCCES!

120

Anonymous

Zet um op Marcel! Succes!!

100

Kempen Küppers Accountants & Belastingadviseurs

Heel veel succes Marcel! Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs

100

Marieke & Gert Jan & Familie

Lieve Angela, zo mooi. Natuurlijk denken en doneren wij mee. Namens de hele familie. Liefs!

100

Berry En Marie-josé, Café Dinges

Top dat je dit gaat doen! Heel veel succes!!!

100

Ger En Annie

Topper! Veel succes

10

Mitch En Sophie Jacops

40

Familie Nass-verbruggen

Heel veel succes!

26

Bob Gimbrere

Veel succes Ruud, fietsen is al moeilijk maar twee keer lopen...Respect!

40

Familie Nass-verbruggen

Heel veel succes!

10

Anonymous

50

Siebe Janssen

250

Havens Diervoeders

Heel veel succes met deze mooie aktie

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

26

Jan-willem Lutgerink

Topper, succes

26

Wim Van Den Berg

10

Patricia Bartels

Heel veel succes lieve Angela!

26

Nico Colin Van Der Ende

Eric, veel succes gewenst !

50

Hellen Heijden

Beste Marianne, Top, dat je je voor dit goede doel in gaat zetten! Een hele klim maar wij hebben daar alle vertrouwen in. We kennen je.... Lieve groet, Harrie en Hellen

5

Anonymous

Hoi Caroline super dat je deze uitdaging aan gaat. Succes

26

Ted Van Glabbeek

Eric mooie actie succes succes groetjes van ons 💪👍

100

Yvonne En Joost

Veel succes Marcel!

106

Wilma Kuijpers

Ik ben super trots op jullie 💕

100

Suzanne Hendriks

Omdat jullie de zorgbonus meer verdienen dan ik!

66

Ruud Van Vessem

Je bent een kanjer en hebt je hart op de goede plaats zitten. Groetjes Ruud

26

Rieky En Jan Jacobs

Angela, wat goed dat je deze berg op gaat voor het goede doel. Uit ervaring weten we hoe mooi en bijzonder dit is. Veel succes samen met je team Lieve groet.

10

Marion C.

Super initiatief. Heel veel succes voor jou en je team.

26

Monique Van Nisselroy

Heel veel succes Marcel! Mooi dat je dit gaat doen!!

10

Wilma Petterson

Hallo Marcel, Ik ben een oud collega abn amro van suzan. Weet nog goed dat haar broer overleed. Heelveel succes met trainen en de uiteindelijke beklimming. Groetjes , Wilma Petterson

5

Evert Jans-beeke

14

Frank Lenkens En Kim Kuenen

Marcel! Topper! Doe je best, gaat je lukken. Bijzonder mooie uitdaging met een bijzonder mooi doel. Zelf bij ons pap meegemaakt dat kanker niet te genezen was... we steunen jou graag in jouw strijd, maar vooral de strijd tegen kanker! Succes, en we (verzetje) gaan je zeker helpen en achter je vodden aanzitten tijdens de trainingen/routes die we fietsen! Mooie reden om jou extra kopwerk te laten doen ;) Groeten Frank en Kim

66

Anonymous

Veel succes met deze strijd voor het goede doel KWF kankerfonds!

25

Gjv

sterkte en succes daar op de berg Eric

188

Boomkwekerij Udenhout

shirt verkoop

26

Gert-jan En Ria

Heel veel succes.

66

Albert Knijnenburg

Succes Eric!

20

Anonymous

Succes

20

Anonymous

Succes

50

Bas, Natascha, Lucas En Sophie Van Berkel

Super goed dat je dit gaat doen! Wat zou Mari trots op je zijn geweest! Wij wensen je alvast heel veel succes met de voorbereidingen!

20

Robert Snoeren

Een goed initiatief wat ik graag steun, zet 'm op !

10

Miriam Theijssen

Heel goed dat je meedoet!! Heel veel succes, je kunt het!!

10

Dianne En Mien Van Kessel

50

Anonymous

Een mooie actie Marianne en verschrikkelijk nodig! Veel succes! Groeten van Jurgen en Mariëtte

35

Eva Lamers En Daniel Toebes

Dag Marianne, Heel veel succes gewenst van Daniel en Eva :)

26

Liesbeth Huisman

Goed van je ! Heel veel succes en ondanks dat het zwaar zal zijn geniet ook van de mooie momenten

2.11k

Kerstboomactie

Het was mooi om de kerstboompjes te maken. De opbrengt is super! Roel

13

Marielle Van De Winkel

15

Jessica Blom

Heel veel succes Marianne. Super dat je dit doet.

25

Geert En Hanneke Kerkhof

Succes

15

Fam Schel

Veel succes ook jou wachten we op aan de top!

10

Bas Van Deinsen

Succes!

20

Marianne Hendriks

Bedankt voor de donaties tijdens feestje Laurie en Tom

15

Anonymous

Bedankt voor de heerlijke uien

20

Robert

50

Marion Boerhof

Dit gaat lukken Marianne! Heel veel succes.

26

Marianne En Egbert

Veel succes allemaal

140

Collega's Adriaan Vd Heuvel Makelaars En Adviseurs

Collega's Adriaan vd Heuvel Makelaars en Adviseurs. Worstenbroodjes actie.

26

Edith En Gerald

Prachtig initiatief Angela, zet hem op samen met je teamgenoten👍

50

Angela Verbruggen

Opbrengst carnavalslunch vrienden Siebe gesponsord door Gerrits eierhandel en J. Vd Berg veehandel.

20

Anonymous

223

Marianne Hendriks

Worstenbroodjesactie Oploo (incl.donaties)

20

Peter En Wilmie Kurvers

Super dat je dit doet Marcel. Je bent een topper. Heel veel succes.

250

Caroline

Actie

50

Henk En Anneke

Gaat zeker lukken

5

Judith Van Helvoort

26

Floor & Robert-jan

Zet hem op, heel veel succes!

26

Dennis-daniëlle En Kids

Succes!

11

Flessenactie

restant statiegeldactie

50

Arniepol

26

Jan En Helene

Een grote uitdaging, voor een heel goed doel. Veel succes!

10

Cathelijn Bo

Go for it!

106

Els Risseeuw

50

Camping Boszicht

Heel succes Joost, je kunt het!

381

Flessenactie Westerbeek

Met een team van enthousiastelingen hebben we een mooi bedrag ingezameld. Veel succes op de berg!

15

B’dette

Geweldig Caroline dat je dit gaat doen. Heel veel succes met de voorbereidingen en geniet van dit prachtige evenement met een lach en een traan!!!!

26

Ank Kersten

Wat super dat je dit doet, wij steunen je. Liefs Jos en Ank Kersten.

15

Allard Van Der Meer

5

Annebelle Janssen

Heel erg knap!! Veel succes🍀🍀

250

Rob Van Den Oever

Verkooop 20 “Vegetables are cool” shirts

26

Anonymous

Hoi Marianne, Geweldig dat je deze uitdaging samen met vrienden en familie aangaan. Heel veel succes en groeten van Lilian

5

Anonymous

20

Nathalie Van Katwijk

Super initiatief Joost, als fiets liefhebbend nichtje steun ik je hierin! Ik blijf je volgen om te zien wanneer je die ‘pokke’ bult hebt beklommen, succes!

63

Marianne Hendriks

Verkoop t-shirts Big Challenge tijdens feestje van Laurie en Tom. Bedankt allemaal!

5

Kelsey Van De Nieuwenhuijzen

Heel veel succes, jullie kunnen het!

Show more