BIG Challenge 25 Ellen onze Topper

Alpe d'HuZes 2020

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

 Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de €4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding. Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

5-1-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes. Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor. 

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”

Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen. 

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Een tweede team Ellen onze Topper

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

Thank you to our Sponsors

26

Sjon Van Katwijk

Helemaal top dat je dit doet Joost! Succes!

26

Wim Van Lamoen

Heel veel succes gewenst. Wat een mooi initiatief. Gr. Wim en Tosca.

56

Juul En Mia Baltussen

Succes Marcel, we gaan je volgen.

26

Monique Van Nisselroy

Heel veel succes Marcel! Mooi dat je dit gaat doen!!

100

Bert Bardoel

Veel succes Marianne!

18

Joost Katwijk

25

Shirtverkoop Harold En Chantal

50

Camping Boszicht

Heel succes Joost, je kunt het!

110

Christel

Suuces! Just do it 🍀

20

Familie Van Lankveld

Farmers are cool shirts

10

Joris Sedee

Super mooi en stoer dat je dit doet Angela! Zet hem op! 💪

150

Wevotex

26

Bob Gimbrere

Veel succes Ruud, fietsen is al moeilijk maar twee keer lopen...Respect!

15

Anonymous

66

Anonymous

Marcel, nogmaals zet m op!! Goede actie

5

Judith Van Helvoort

11

Dirk Van De Weijer

10

Hilde Kerkhof

Heel veel succes met dit mooie doel!!

13

Anonymous

Shirt Wilmie

66

Liesbeth Van Haaren

Wat goed dat je dit doet, Marianne!!! Heel veel succes alvast!! Liesbeth xx

2.11k

Kerstboomactie

Het was mooi om de kerstboompjes te maken. De opbrengt is super! Roel

20

Piet En Ria Van Den Oever

Marcel, knap dat je deze uitdaging aangaat , voor een heel goed doel. Wij wensen je veel succes !!!

50

Han Rooijakkers

Succes Eric met het beklimmen van de Alpe d`HuZes! gr. Han en Patricia.

30

Rosalie

Heel veel succes! Zo mooi dat jullie dit samen doen!

46

Jos En Mariëlle

Super trost dat je dit gaat doen! Succes met de voorbereidingen! En..gefeliciteerd met je 46ste verjaardag!

10

Henriette Vermolen

Succes

50

Siebe Janssen

20

Nathalie Van Katwijk

Super initiatief Joost, als fiets liefhebbend nichtje steun ik je hierin! Ik blijf je volgen om te zien wanneer je die ‘pokke’ bult hebt beklommen, succes!

63

Marianne Hendriks

Verkoop t-shirts Big Challenge tijdens feestje van Laurie en Tom. Bedankt allemaal!

10

Emmy Hendriks

Wauw wat goed, heel veel sterkte en succes!

10

Erica Ritzema

Veel succes!

210

Joost Katwijk

Worstenbroodjes-actie Carnaval!

150

Henk Den Mulder

Nog even een jaartje langer wachten, maar veel succes gewenst van team Den Mulder Boomteelt.

50

Tristan Wouda

Lieve Marianne, Alvast heel erg veel succes gewenst! Super mooi dat je meeloopt. Ik ga voor je duimen. Groetjes, Tristan

26

Ronny Van Katwijk

Succes. Mocht je een keer een trainingsmaatje nodig hebben in de voorbereiding laat het dan maar weten.

26

Jan-willem Lutgerink

Topper, succes

26

Patrick En Helen

Goed doel en daar geven we graag een donatie voor.

100

Anonymous

Verjaardagscadeau

25

Tom Verbruggen

T R O T S

100

Familie Nooijen

Succes!

26

Patrick, Tamara, Teun En Meike Vd Cruijs

Heel veel succes Joost. Groetjes Patrick, Tamara, Teun en Meike.

26

Carlo Cuppers

26

Nico Colin Van Der Ende

Eric, veel succes gewenst !

15

Ellen Albers

Heel veel succes Marianne!

20

Anonymous

Succes

26

Carla Janssen

Succes Marcel, zet hem op! Opgeven is geen optie.

14

Frank Lenkens En Kim Kuenen

Marcel! Topper! Doe je best, gaat je lukken. Bijzonder mooie uitdaging met een bijzonder mooi doel. Zelf bij ons pap meegemaakt dat kanker niet te genezen was... we steunen jou graag in jouw strijd, maar vooral de strijd tegen kanker! Succes, en we (verzetje) gaan je zeker helpen en achter je vodden aanzitten tijdens de trainingen/routes die we fietsen! Mooie reden om jou extra kopwerk te laten doen ;) Groeten Frank en Kim

5

Evert Jans-beeke

50

Marieke Braks

Topper! Veel succes! 😘 Liefs, Marieke

40

Willem Vermeer

T-shirts

50

Angela Verbruggen

Opbrengst carnavalslunch vrienden Siebe gesponsord door Gerrits eierhandel en J. Vd Berg veehandel.

50

Anonymous

106

Bianca Schrijen

Wat goed! Het is top dat je dit goede doel steunt!

100

Marcellis Vredepeel V.o.f

Succes Marcel 👍👍👍

100

Kempen Küppers Accountants & Belastingadviseurs

Heel veel succes Marcel! Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs

75

Caroline

Verkoop shirtjes Big Challenge

25

Martin Gerrits Van Der Asdonk

We wensen je heel Veel succes toe. Riek en Martin

26

Renzo, Annebella, Jasmijn En Rosa Van Duijnhoven

Wij steunen jou en het goede doel. Fijn dat je dit voor ons allemaal wil doen! super!

10

Hans Loonen

Go for it

10

Aukje Poels

Heel veel succes Joost!

10

Theo Gallé

30

Anonymous

Hallo Arnold, ik wist niet wat ik zojuist las, dat Ellen er niet meer is. Ik kende haar sinds haar stageperiode bij het IVO in Zeist in 1987 (?). Hopelijk red je het met de kinderen en krijg je ook nog wat steun uit de BigChallenge familie! Groet en sterkte Herman Vermeer

5

Anonymous

Marcel, een heel goed doel, een goede motivatie en een mooie uitdaging!! Heel veel succes!! (En zoals je zelf ook zegt: vergeet er niet ook van te genieten ;)

500

Adriaan Van Den Heuvel Makelaars En Adviseurs

Veel succes!!!

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

190

Caroline

Actie worstenbrood

20

Rene En Angelique Van Kollenburg

Veel succes!

175

Cindy Van Der Meijden

Heel veel succes Marcel!

66

Ruud Van Vessem

Je bent een kanjer en hebt je hart op de goede plaats zitten. Groetjes Ruud

6

Marcel Deliën Finance & Control

Goed initiatief Ruud. Succes en veel plezier.

106

Joris Arts

Succes met deze actie !

38

Marianne Hendriks

3 t-shirts (vegetables are cool)

300

L. Akkermans Boomkwekerijen

10

Jean-marc

Zet em op jullie Echt respect dat jullie die strijd aan gaan!

26

Mari Van Els

Veel succes Marcel

50

Miranda Schiks

We zijn nu al trots op je dat je mee gaat doen!, Alvast veel succes met de voorbereidingen! xxx

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut

50

Angela Verbruggen

10

Edwin En Mandy Linders

Zet m op !!

153

Angela Verbruggen

Verkoop t shirts en caps Big Challenge

11

Flessenactie

restant statiegeldactie

50

Marion Boerhof

Dit gaat lukken Marianne! Heel veel succes.

10

Familie Jansen

Familie Verbruggen, succes met jullie mooie initiatief !

25

Claire Godijn

Mooie actie, heel veel succes !!

10

All4fit

All4fit opbrengst donatiebox

100

Berry En Marie-josé, Café Dinges

Top dat je dit gaat doen! Heel veel succes!!!

50

Peter Verhoeven

Op naar de top Marcel!

10

Dieuwertje Meulenbroek

Hoi Eric, Heel veel succes! You can do it! 🤩🙌🏼💥

26

Anonymous

Eric, super. Heel veel succes.

10

Anonymous

106

John Schuurman

Namens Hazera een donatie aan Alpe d'Huzes. Heel veel succes met de actie en de uitdaging op de alp.

10

Irma

Joost, een supergoal en het gaat je lukken. SUCCES!!!

25

Ger En Annie

Trees are cool shirts

20

Jeanne Schoenmakers

Veel succes met dit nobel streven.

20

Anonymous

50

Thijs En Martine

Respect, Marcel. Veel succes met jullie missie.

50

Vormboomkwekerij Ruud Van Den Berk

Veel succes Marcel!! Gr. Ruud en Monique

10

Riekie Loonen

Veel succes

50

Ine Verbeet

Super trots op jou!!

15

Anonymous

11

Flessenactie

restant statiegeld actie

15

Anonymous

Succes!!

5

Anonymous

Prachtige actie van je, heel veel succes.

26

Fam Gerrits

Het gaat je zeker lukken!! Succes Groetjes van de achterburen

26

Anonymous

Op naar de 5000 !!!

10

Roel

Veel succes !!

40

Familie Jonkers

Shirts

35

Eva Lamers En Daniel Toebes

Dag Marianne, Heel veel succes gewenst van Daniel en Eva :)

26

John Egelmeers

10

Anonymous

Marianne, Veel succes. Groeten Ton Sanders

5

Pieter Keiren

Veel succes !!!

1.000

Newitera Bv

Hallo Angela, Bij deze het sponsorbedrag van Newitera. Gr Marcel Schiks

100

Anonymous

Angela na alles wat je al gedaan hebt voor je zus....

26

Gert-jan En Ria

Heel veel succes.

26

Rob Yvonne En Suze

Zet hem op Marcel. Top dat je je inzet voor dit goede doel💪

100

Anonymous

vergoeding verkoop via Marktplaats

15

B’dette

Geweldig Caroline dat je dit gaat doen. Heel veel succes met de voorbereidingen en geniet van dit prachtige evenement met een lach en een traan!!!!

66

Henk Nielen En Mieke V Dinther

Eric, heel veel succes met je voorbereiding en op de Alpe met die 21 bochten ( per klim) , probeer er ook van te genieten. Groetjes Henk en Mieke.

26

Piet En Francine

26

Peter Van Iperen

Alle kleine beetjes helpen .... Veel suc-6

50

Boomkwekerij Johan V Overneem Bv

Top

43

All4fit

Worstenbroodactie

10

Rien En Nelly

15

Katja Vd Zanden

10

Niko En Elfie Wijdeven

25

Tom Verbruggen

T R O T S

20

Tiny En Toos Berg Van Den

Heel vel succes en dat het een mooi bedrag mag worden

188

Boomkwekerij Udenhout

shirt verkoop

15

Lodewijk Ackerman

Erg knap van je Angela! Go for it

15

Geert Van Den Broek

Succes jonge 👌🏻

20

Jan En Anny Nabben

Een mooie uitdaging die wij van harte ondersteunen!! Succes , we volgen je!!

26

Marcel

Zet hem op!!💪🏻🍀

100

Yvonne En Joost

Veel succes Marcel!

15

Wendy Van Katwijk

Wat mooi dat je dit doet Joost. Ik wens jou en Arnold heel veel succes. Ga die berg , voel je sterk en geniet ervan.

26

Anton En Jeanny Arts

Succes Joost! Liefs Anton en Jeanny Arts

50

Marianne Hendriks

Carnavalslunch voor de vrienden van Harm, ook gesponsord door Gerrits Eierhandel en Jeroen van den Berg Veehandel

40

Theo En Marion

Super knap die inzet van jullie. Zet um op.

66

Anonymous

Mooi initiatief en succes!!

66

Rob Bogaarts

Ruud, prachtig dat je dit doet. Ik ga met je mee die berg op (maar dan wat sneller, met de motor). Je weet dat ik 2 jaren zelf heb meegedaan, een onvergetelijke ervaring voor een onvergetelijk doel.

5

Anonymous

26

John En Inge

5

Kelsey Van De Nieuwenhuijzen

Heel veel succes, jullie kunnen het!

900

Anonymous

Knap als je het twee keer red mar rijdt je niet kapot geniet er vooral van.

100

Anonymous

10

Maj

Heel veel succes!

10

Fenne Trilsbeek

60

Caroline

Actie Worstenbrood

30

Vincent & Evelien

Zet hem op Marcel en team!

10

Michelle Creemers

Heel goed dat je dit doet, veel succes!! Kom maar een keer oefenen hier in het heuvelland van Zuid Limburg!

26

Tonny-hanny Kelsey En Luuk

Een mooie gedachte, heel veel succes

50

Henk En Anneke

Gaat zeker lukken

241

Marianne Hendriks

Opbrengst Tussen Kunst en Kitsch voor Alpe d'Huzes

15

Tiny Smeets

Toi, toi, toi Marian...

50

M&m

Trees are Cool shirts

26

Toon Bardoel

succes met je actie

10

Linda Jans

Succes Arnold 👊

26

De Ruijter Training & Advies

26

Hanneke Van Katwijk

Zet m op Joost! Trots op jou! Je kan het💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

50

Rentmeesterskantoor Ceelen

Beste Eric, Heel veel succes met jouw sportieve uitdaging voor het goede doel. We horen bij gelegenheid graag hoe een en ander is verlopen. Met vriendelijke groet, Rentmeesterskantoor Ceelen Piet Ceelen

206

Toon Ebben

Marcel Succes

26

Chantal Kroekenstoel

Heel veel succes!

1.000

Anonymous

50

R. Hopman

Helaas dit jaar geen Alpe d’Huez. Zie uit naar volgend jaar.

26

Brasserie De Mouthoeve

Succes Caroline

10

Jack En Ans Kuenen

Veel succes. 👍🚴‍♂️

50

Bas, Natascha, Lucas En Sophie Van Berkel

Super goed dat je dit gaat doen! Wat zou Mari trots op je zijn geweest! Wij wensen je alvast heel veel succes met de voorbereidingen!

230

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

50

Hellen Heijden

Beste Marianne, Top, dat je je voor dit goede doel in gaat zetten! Een hele klim maar wij hebben daar alle vertrouwen in. We kennen je.... Lieve groet, Harrie en Hellen

15

Judith Pouw

Wat mooi dat je dit doet! Heel veel succes met de voorbereidingen. Groetjes, Judith (Van de dinsdagavond groep)

10

Vincent Stortelder

50

Kees Van Dijk

Heel veel succes Eric. Respect voor je doel en nog te verrichten prestatie!!!

26

K4life

Kom op Ruud, je gaat het maken

125

Rens De Swart

Succes met deze

26

Karin Van Gennip

Veel succes Marcel

190

Anonymous

T-shirts

10

Hanny

Lieve Angela, wat een prachtig streven, wat een belangrijk doel! Heel veel succes!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

10

Jeanne Poels

Heel veel succes Ruud, goed bezig neefje. 👍🏃‍♂️😘

100

Kerstmusical Oploo

Actie na de kerstmusical in Oploo

26

Ramon Bekkers

Veel succes voor het goede doel!

41

Anonymous

26

Joost, Debby, Saar & Guus

Succes met zijn allen!

25

Stella

Heel veel succes

30

Willeke Arts-van Aar

Hoi Marcel, de t-shirts zijn hartstikke leuk!! Veel succes nog verder

66

Rick Van Der Kroon

Veel succes! 👍🏻💪🏻

100

Paridaans & Liebregts B.v.

Heel veel succes, Marianne!

26

Dave Ploum

Top! En probeer ook nog te genieten van de beklimmingen. Succes 👍

25

Gjv

sterkte en succes daar op de berg Eric

50

Ron En Rossie Van De Mortel

Joost, super dat je deze uitdaging aangaat!!! Heel veel succes.

20

Arie Van Lankveld

10

Parkeergeld

Succes!

10

Dores Van De Loo

25

Marianne Hendriks

t-shirts Laurie en Tom

40

Lucaswash

Twee dagen auto’s gewassen en de helft van de opbrengst naar het goede doel, veel suc6 met het beklimmen van de berg. Ik hoop dat je een topprestatie neer gaat zetten voor iedereen

26

Jan Vernooij

succes met deze mooie actie

1.000

Uw Dynamics Partner

26

Marjo Geene

Hoi Marcel, super wat je gaat doen! Heel veel succes! Marjo en Marco

26

P Rijswijk

Zet ‘m op!!

50

Anonymous

Trots op jou

120

Anonymous

Zet um op Marcel! Succes!!

50

Rossie Van De Mortel

Wát een verhaal Marcel en wát een uitdaging!!! Ik hoop je zo een beetje te kunnen steunen........... heel veel succes.

20

Jolanda

Je kunt het

50

Familie Van Veen

6x is een megaprestatie, zelfs voor iemand die zo snel een dakgoot schoonmaakt. Dank je wel Joost en heel veel succes!

20

Joost Katwijk

Shirtverkoop

20

Anonymous

Succes

26

Anonymous

10

Manon De Rooij

Heel veel succes! 🍀

26

Martijn Van Hees

Zet 'm op moeders!

26

Jos Muskens

15

Thijs

Mooi initiatief Ruud, heel veel succes!

20

Joost En Marion Geene

Trees are cool shirt

10

Anonymous

Zet em op Marianne. Ik wens je veel kracht.

30

Rosalie

Heel veel succes! Heel mooi dat jullie dit samen doen!

40

Roel Vd Oever

Papa zijn lasapparaat verkocht. Opbrengst is voor Alpe d'Huzes

66

Marco Van Sleeuwen

Top idee Carolien. Succes voor jullie allemaal

10

Anonymous

20

Steunbetuiger

Stoer dat je deze uitdaging aangaat. Ik steun je met deze bijdrage.

26

Liesbeth Huisman

Goed van je ! Heel veel succes en ondanks dat het zwaar zal zijn geniet ook van de mooie momenten

16

Angelique Besseling

Heel veel succes, te gek dat je gaat lopen!

40

Familie Nass-verbruggen

Heel veel succes!

26

Ron Derks

Heel veel succes!

26

Anton En Barbra Verschuren

Geniet van de sportieve prestatie en zeker ook van het goede doel

50

Anonymous

Succes Eric!

10

Daphne

Succes Rob, het zijn maar 42 bochten omhoog! Zet h’m op!!

40

Familie Nass-verbruggen

Heel veel succes!

15

Wouter Goudsbloem

Heel veel succes!!!! Zet hem op!

10

Guus Van Pelt

Succes Ruud!

50

Anoniem

10

Hetty En Rob Rerink

Suc6.

130

Marianne Hendriks

verkoop t-shirts vrienden Harm

26

Marcel Waijers

Ruud, twee keer die berg ik heb respect voor je :)

20

Peter En Wilmie Kurvers

Super dat je dit doet Marcel. Je bent een topper. Heel veel succes.

10

Paul, Ivo & Jolijn

Heel veel Succes!

300

R&r Van Rens

Heel veel succes namens R&R

26

Anonymous

5

Tim Bergmann

15

Bressers Rentmeester &taxateur

Eric, Heel veel succes en zet hem op. gr. Ted

26

Fam Van Den Berg

Van harte gefeliciteerd Marcel... 🎉

26

Philip Hoek

Heel veel succes met het fietsen en met de inzameling !!

100

Anonymous

Veel succes!

5

Kelsey Van De Nieuwenhuijzen

Heel veel succes, jullie kunnen het!

10

Marion Hamelers

Heel veel succes Marianne en Genevieve.

10

Wilma Petterson

Hallo Marcel, Ik ben een oud collega abn amro van suzan. Weet nog goed dat haar broer overleed. Heelveel succes met trainen en de uiteindelijke beklimming. Groetjes , Wilma Petterson

26

Succes Vanuit De Neerkant

10

Eva Stultjens

10

Dorrie Reintjes

Top dat je dit doet Marcel. Heel veel succes

20

Anonymous

Heel veel succes met jullie sportieve inspanning voor een ontzettend goed doel.

66

Marjolein Simons

Zet m op!

56

Anonymous

Heel veel succes, respect voor je inzet voor het goede doel

30

Jolanda Marneef

20

Marianne Hendriks

Bedankt voor de donaties tijdens feestje Laurie en Tom

26

Olin Janssen

15

Freek

Heel veel succes met deze mooie actie!

15

Geneviève

Boek "21 bochten"

10

Joost En Carin Jenniskens

VEEL SUCCES!

10

Anonymous

Succes

10

Mitch En Sophie Jacops

20

Mark Van De Weijer

50

Arniepol

26

Frences

Ha Joost, veel succes!

26

Frank Van Den Putte

Geweldig Marianne dat je dit gaat doen! Uit ervaring weet ik dat je alleen al door je deelname patiënten en hun familieleden steunt! Veel succes!?

5

Martijn Van Gils

Heel veel succes

250

Bas Verbakel

Succes Eric!

15

Johan En Ans Franssen

Eric, Heel veel succes met de Alphe D'Huzes!

20

Michel Van Dijk

Veel succes.

25

Dirk Meijs

Succes die dag Eric, maar vooral ook met de voorbereiding. (ben benieuwd naar het omslagpunt ;-)....) Gaat jou zeker lukken! Groeten, Dirk Meijs

15

Allard Van Der Meer

26

Gerry Kanters

succes Caroline en Eric , toppie wat jullie gaan doen !!

106

Van Dijk Logistics Venray Bv

26

Frank En Ria Egelmeers

Heel veel succes Angela!!

10

Heleen Verhoeven

Zet hem op Ruud! Mooi streven!

10

Anonymous

26

Anonymous

Hoi Marianne, Geweldig dat je deze uitdaging samen met vrienden en familie aangaan. Heel veel succes en groeten van Lilian

25

Maarten Overbeek

shirtverkoop

26

Khadija Fabrie

Succes Meid😘👍

20

Herald En Rianne Van Der Zanden

Veel succes !!!

26

Anonymous

Opgeven is geen optie. Op naar de top!

26

Gert-jan

Succes met jullie actie.

10

Nathalie De Schrijver

Super dat je door gaat doen Angela, succes!

20

Ivo

Super dat je dit doet Joost, veel succes!

40

W. En J. Vd Weijer

Voor de bijZondere en goede tocht die je gaat ondernemen. Maak het goed, supergoed.

25

Geert En Hanneke Kerkhof

Succes

10

Harm Reker

Succes!

10

Een Opa

Toen "ons" boompje binnenkwam hoorde m'n vader (zelf als meubelmaker gewerkt) het verhaal áchter het boompje. Hij was zó geraakt door het verhaal én de foto's op Facebook van jullie zoon. Toen ik later die avond thuis kwam zat er een envelopje in mn tas. Zoiets als "een kerstboom heb ik al, maar ik wil wel doneren, regel jij dat even?" was z'n boodschap. Wij kennen Roel helemaal niet maar hij heeft onze harten geraakt. Meer dan 100 bomen maken voor het goede doel... Wat een kanjer! Succes met je avontuur en dat jullie héél veel meer GENIET-momenten samen mogen beleven. Groetjes, Mayke van Mil

77

Carnavalstichting De Twisse Tusstèkers

5

Annebelle Janssen

Heel erg knap!! Veel succes🍀🍀

10

Miriam Theijssen

Heel goed dat je meedoet!! Heel veel succes, je kunt het!!

25

Anonymous

T-shirts

26

Stefan En Gerda

Als je de vierdaagse kan lopen dan is 2x de Alp op een eitje ;-) Heel veel suc6!

56

Laurie Hendriks

Zet 'm op mam!

26

Joost, Debby, Saar & Guus

Zet hem op en succes!

75

Shirtverkoop Groenbeurs

66

Fons Denissen

Succes Ruud

10

Joost En Carin Jenniskens

VEEL SUCCES!

10

Jacky De Bruin

20

Robert Snoeren

Een goed initiatief wat ik graag steun, zet 'm op !

5

Anonymous

10

Bart Kerkhof

Succes met de voorbereiding Marianne, knap dat je dit doet!

321

Manege Meulendijks

Opbrengst Pubquiz Manege Meulendijks

15

Anonymous

Succes Caroline, super stoer van je!

10

Jack En Ans Kuenen

Veel succes! 👍👣

241

Anonymous

Actie tussen kunst en kitsch

15

Marianne

boek voor Betsy: 21 bochten

66

Albert Knijnenburg

Succes Eric!

10

Bas Van Deinsen

Succes!

10

Dianne En Mien Van Kessel

120

Koen Verbruggen

Veel respect voor hoe jullie het afgelopen jaar sterk zijn gebleven. Veel vertrouwen dat jullie dat ook komende juni zijn!

26

Wim Van Den Berg

30

Johan Hermanussen

shirts Trees are cool

56

Fam. Aarts

Heel veel succes Marcel. Goed dat je je hier voor in zet. Gr. Fam Aarts

133

Caroline

Actie shirts

381

Flessenactie Westerbeek

Met een team van enthousiastelingen hebben we een mooi bedrag ingezameld. Veel succes op de berg!

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

10

Anonymous

32

Nvr Kring Zuid Nieuwjaarsbijeenkomst

Veel succes namens NVR-collega's!

250

Caroline

Actie

50

Sponsor

Marcel heel veel succes met deze mooie uitdaging!

23

Caroline

Actie

40

Simone Hendriks

😘😘😘

10

Victor Van Der Steen

Succes

206

Boomkwekerijen Antens Domen Bv

Zet m op💪💪

26

Joke Van Veen

26

Coppis & Cruijsen Ass. Adv.

Succes Joost

106

Anonymous

heel veel succes !

500

Adriaan Van Den Heuvel Makelaars En Adviseurs

Heel veel succes !!!

10

Miriam Vliegen

Een mooi doel om te steunen Veel succes!

321

Caroline

Opbrengst collecte tijdens TKO Veldtoertocht Overloon op 19 jan

26

Anonymous

Goed van je Angela! Heel veel succes!

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Eric, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

66

Inge En Take

Heel veel succes!!

10

Hans Van Lin

Heel veel succes!

106

Els Risseeuw

106

Stephan En Annelies

Heel veel succes. Ga ervoor!. Bedankt voor de perrsoonlijke begeleiding

11

Pedro En Ellen Spierings

Mooi initiatief Angela; veel succes toegewenst!

30

Henk

26

Ted Van Glabbeek

Eric mooie actie succes succes groetjes van ons 💪👍

15

B’dette

Heel veel succes Eric met deze mooie uitdaging!!!

43

Caroline Lankveld

Actie

26

Rieky En Jan Jacobs

Angela, wat goed dat je deze berg op gaat voor het goede doel. Uit ervaring weten we hoe mooi en bijzonder dit is. Veel succes samen met je team Lieve groet.

100

Datamex Automatisering B.v.

Succes!

10

Anonymous

Veel succes en ook met de voorbereiding!

10

Edwin En Mandy Linders

Zet 'm op !!

20

Vera Bax

25

Q-studio; Berry+amanda Schiltmans

Geweldig initiatief van je en jammer dat het nog steeds nodig is om deze ziekte de wereld uit te krijgen. Veel succes; met de voorbereidingen en de uitvoer!

26

Lenneke Volleberg

Marcel we zijn nu al trots op je!! Veel succes😘

692

Oliebollenactie

10

Kim Cornelissen

Wat goed dat je dit doet ! Ik wens je heel veel succes !

26

Kees Van Oosten

Veel succes Marcel

100

Kerstmusical Oploo

Actie na de kerstmusical in Oploo

20

Bernadette En Jos

10

Lars Kerkhof

20

Jos En Annemieke Wijnen

100

Anonymous

We zijn nu al trots op jou! Heel veel succes met de voorbereidingen en op de Alpe d’Huzes

15

Vanessa Van Den Heuvel

Topper, heel veel suc6!

83

Suzan

Diverse shirt verkoop

50

Anonymous

Een mooie actie Marianne en verschrikkelijk nodig! Veel succes! Groeten van Jurgen en Mariëtte

66

Sjef En Hennie Teurlinx

Succes

50

Geneviève Verberk

Alpe d'HuZesjam

26

Carel Van Veen

10

Patricia Bartels

Heel veel succes lieve Angela!

26

Anonymous

Dag Marianne, Heftig verhaal, ik wens je nu al veel succes met de voorbereiding en met de beklimming.

5

Luuk Rasing

250

Havens Diervoeders

Heel veel succes met deze mooie aktie

15

Toos En Bart Peeters

381

Flessenactie Westerbeek

Met een team van enthousiastelingen hebben we een mooi bedrag ingezameld. Veel succes op de berg!

109

Den Eik

Auto's van de buren gewassen.

50

Ans En Cor

succes marcel, Ans en Cor

26

Suzette

Heel veel succes, zet m op Groetjes Suzette en Kees-Jan

50

Tom Verbruggen

T R O T S

15

Suzanne Hendriks

Go mam!! ❤️

140

Collega's Adriaan Vd Heuvel Makelaars En Adviseurs

Collega's Adriaan vd Heuvel Makelaars en Adviseurs. Worstenbroodjes actie.

206

Hen

16

Karlien

Goed dat je dit doet: succes met het trainen!

26

Andet

Geweldig wat je doet, topper!

223

Oploo

Worstenbroodactie incl donaties

20

Anonymous

20

Jo En Diny Geene

Veel succes!

26

Liza Peters

Heel veel succes!!

26

Hetwig

Succes!

15

Anonymous

26

Edith En Gerald

Prachtig initiatief Angela, zet hem op samen met je teamgenoten👍

150

Van Hoorn Trading Bv Van Hoorn

500

Geling Advies

Succes Eric

10

Cathelijn Bo

Go for it!

50

Loes Mathijssen - Simons

Je bent een topper!

38

Trees Are Cool

Shirtverkoop

15

Eric Verbruggen

Worstenbroodjes actie

26

Hanneke Van Vroenhoven

Ik steun je! Heel veel succes.

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

26

Herman Kui

Veel succes!

106

Wilma Kuijpers

Ik ben super trots op jullie 💕

4

Mees Van Schaijk

Veel succes met de voorbereiding en de mooie uitdaging!

13

Anonymous

Mooi t-shirt!

66

Annelies En Piet De Grouw

Succes allemaal

50

Bart Van Den Oever

shirtactie Bart

17

Mat En Jolanda Van Sambeek-wijnen

Geweldig Marcel! Op naar 2021!!

15

Edwin En Mandy Linders

Succes Marcel, zet m op !!

26

Jan En Helene

Een grote uitdaging, voor een heel goed doel. Veel succes!

10

Magda Van Hoof-krouwel

Wat een geweldige uitdaging, succes!!

26

Alfons En Monique

Veel succes Marianne! Heel mooi dat je dit gaat doen.

26

Anonymous

Heeeeel veel succes Angela! Wat een mooie uitdaging ga je aan. Bewondering! Hartelijke groeten, Frank van Duren (broer van Carolien) en Daphne Lenssinck

10

Marion C.

Super initiatief. Heel veel succes voor jou en je team.

56

Anonymous

Super initiatief Marcel! Zet hem op💪🏻

13

Roel Van Den Oever

Trees are cool shirt

10

Bart Van Den Akker

Mooi initiatie, succes!

250

Rob Van Den Oever

Verkooop 20 “Vegetables are cool” shirts

50

Anonymous

Flinke uitdaging Eric, doe je best!

15

Adrie

Heel veel succes!! Zet hem op!

10

Kim Van Hees

Super! Succes, you can do itttt!

26

Mark, Anke Lianne En Ties

Mooi dat je dit doet, succes Joost!! Groetjes Mark Anke Lianne en Ties

15

Anonymous

15

A V Erp

7

Anonymous

Zet 'm op!

50

Boomkwekerijen Zundert

Zet hem op!

25

Jos

Succes!

26

Suzette En Kees-jan

Zet m op je kunt het samen met Eric, heel veel succes!

10

Bart Jansink

100

Countus Accountants + Adviseurs

Dag Marianne, Mooi dat je de uitdaging aan gaat. Succes met trainen en geniet van dit avontuur

100

Marianne Hendriks

26

Floor & Robert-jan

Zet hem op, heel veel succes!

10

Irma

Veel succes!

56

Arnold Reichert

Joost, mooi dat je meegaat. Zal Ellen mooi gevonden hebben. Eerste steuntje in de rug.

50

Dave En Danique

We zijn super trots op jou dat je deze uitdaging aan gaat! Alvast heel veel succes mam, je kunt het. Topper!!😘

26

Marianne En Egbert

Veel succes allemaal

223

Marianne Hendriks

Worstenbroodjesactie Oploo (incl.donaties)

26

Anonymous

Hoi Marianne, heel veel succes volgend jaar juni. Mooi dat jij op deze manier een bijdrage wil leveren aan het bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. Groetjes Ton en Clazien

475

Botden & Van Willegen Bv

Veel succes Marcel met dit goede initiatief! Mvg Botden & van Willegen BV

20

Jaap En Joke Sipma

Veel succes!

66

Mark Trouwborst

Goede actie Ruud! Heel veel succes met de trainingen en onderschat die berg niet ;- ) Groet Mark

50

Annebelle Janssen

Trots op jou! ❤️

10

Lieke S

Mooi Angela dat je dit doet, zet ‘m op!

26

Jeroen En Mieke

Succes op de Alp Angela!

70

Tom Selten

16

Macha

Wow! Super! Wij steunen jou!! Groetjes Macha, Lucas en de kids

26

P Bierens

50

Pieter Willem Provo Kluit

50

Ingrid Fransen

Knap van jou dat je dit gaat doen Angela. Heel veel succes en zet 'm op naar de top!!

10

Marijke Maas

Veel succes gewenst!

10

Anonymous

Als ik op vakantie kan, dan kan ik ook geld aan jou doneren (zeker als papa dan ook nog de tank van de Audi vult)

18

Renske, Lonneke En Baukje

Voor elke keer dat je de berg op gaat fietsen, krijg je van ieder van ons 1 euro. Zet 'm op papa!

25

Gertjan En Lian Nabuurs

26

Ank Kersten

Wat super dat je dit doet, wij steunen je. Liefs Jos en Ank Kersten.

26

Leon En Lisette Peeters

Wat een mooi initiatief. Zet hem op!!!

10

Anonymous

Een heel goed doel. Zet 'm op

10

Angela Palte

Succes Eric 💪🏻

120

Caroline

Actie worstenbrood

56

Wilbert Verhoeven

Succes maak er een mooie week van

10

Hans Oomen

Hoi Ruud, succes met trainen en ik steun je graag!

100

Marieke & Gert Jan & Familie

Lieve Angela, zo mooi. Natuurlijk denken en doneren wij mee. Namens de hele familie. Liefs!

25

Bart Van Den Oever

Shirtactie Bart

26

Rob Verhees

10

Anonymous

26

Co Van Hemert

26

De Brouwertjes

Echt top...lief toppertje! Je kunt het!

26

Helma Verstegen

Succes ..jij kan dit ..ik ben nu al trots op jou😘

67

Worstenbroodactie

Worstenbroodactie

56

Louis De Klein

Succes, wij volgen je op de voet!

66

Hans Geurts

Eric, Zet 'm op. Met vriendelijke groet, Hans Geurts

26

Glen Mans

50

Arno Engels

Trees are cool shirts

15

Monique Hillebrand

Succes met deze geweldige actie Ruud!!!

81

Caroline

Actie

26

Paul & Lia Van De Weijer

Angela, heel veel succes samen bij dit bijzondere, mooie, indrukwekkende evenement. 🍀

26

Anonymous

Succes Caroline! Ik ben trots op jouw!

5

Collega

Worstenbroodactie

25

Pieta Braks Van-gemert

Veel succes Angela! Ik denk aan jullie

150

Dubbelgelikt Refurbished

Namens Kwizzut-team Dubbelgelikt Refurbished willen wij Joost en alle anderen succes wensen! Ons prijzengeld van de 2e plaats doneren wij.

26

Coen Bergmann

Succes Angela!

15

Anne-marie De Groot

Veel succes Ruud!! Sam en Anne-Marie

26

Ernest De Groot

Kei veul succes toegewenst !

26

Rob Yvonne En Suze

Joost succes met de voorbereidingen. Top dat je je inzet voor dit goede doel.

5

Anonymous

Hoi Caroline super dat je deze uitdaging aan gaat. Succes

100

Anonymous

Succes

50

Anonymous

Lieve Angela, wij wensen jou heel veel kracht toe om de berg te beklimmen!! Liefs Harry en Liselotte

25

Lidi

Heel veel succes Marianne!!

10

Eef Kerkhof

Heel veel succes !!

15

Jessica Blom

Heel veel succes Marianne. Super dat je dit doet.

50

Anonymous

T shirts

26

John Paulien Rens Stan Imke

Mooi dat je voor dit goed doel gaat inzetten!! Veel succes!!

200

Hein Simons

wij wensen je veel succes toe Ruud, margitha en hein

600

Anonymous

100

J. Van De We

26

Frans En Riek Van Katwijk-gerrits

Joost, veel succes op de Alpe d' HuZes. Met je team BIG Challenge geld in te zamelen. Voor kanker,en dan 6 keer om hoog rijden dan, ben je een klasbak op de wielrenfiets.

26

Jeffry Bexkens

Marcel, Wij zijn trots op jou en daarom dan ook bij deze onze steun. Veel sterkte en zet m op!

26

Dennis-daniëlle En Kids

Succes!

104

Spurriebuuken

Pet actie, pronkzitting Twisse Tusstekers

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

15

Fam Schel

Veel succes ook jou wachten we op aan de top!

10

Merel Van Veen

Succes Joost!

30

Jan En Mieke

26

Judith Potjes

Wat goed van je Caroline!! Heel veel succes

10

Loes Bakx

Caroline wij wensen je heel veel succes Knap dat je dat doet en voor een heel goed doel. Toi toi toi

26

Willem Giesbers

Succes Marcel!!! Groet, Willem en Lisette

66

Suzette En Kees-jan

Heel veel succes en zet m op je kunt het en we denken aan je

20

Anonymous

Heel veel succes, super initiatief!!

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Angela, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

15

Joost Katwijk

Statiegeld

75

Caroline Janssen-michels

Succes Marcel!

10

Jose Van Anrooij

Succes!

50

Nh Adviseurs

Heel veel succes!

26

Frans Van Bakel

Hey Ruud, super dat je deze uitdaging aangaat. Succes!!

100

Ger En Annie

Topper! Veel succes

Show more