BIG Challenge 25 Ellen onze Topper

Alpe d'HuZes 2020

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

 Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Team Updates

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding. Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

5-1-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes. Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor. 

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”

Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen. 

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Een tweede team Ellen onze Topper

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

Thank you to our Sponsors

10

Marion Hamelers

Heel veel succes Marianne en Genevieve.

56

Fam. Aarts

Heel veel succes Marcel. Goed dat je je hier voor in zet. Gr. Fam Aarts

26

Coen Bergmann

Succes Angela!

50

Han Rooijakkers

Succes Eric met het beklimmen van de Alpe d`HuZes! gr. Han en Patricia.

50

Siebe Janssen

20

Herald En Rianne Van Der Zanden

Veel succes !!!

18

Renske, Lonneke En Baukje

Voor elke keer dat je de berg op gaat fietsen, krijg je van ieder van ons 1 euro. Zet 'm op papa!

66

Suzette En Kees-jan

Heel veel succes en zet m op je kunt het en we denken aan je

100

Familie Nooijen

Succes!

100

Kerstmusical Oploo

Actie na de kerstmusical in Oploo

15

Anonymous

38

Trees Are Cool

Shirtverkoop

66

Marjolein Simons

Zet m op!

50

Anonymous

20

Marianne Hendriks

Bedankt voor de donaties tijdens feestje Laurie en Tom

26

Ron Derks

Heel veel succes!

26

Jeroen En Mieke

Succes op de Alp Angela!

100

Yvonne En Joost

Veel succes Marcel!

26

Suzette En Kees-jan

Zet m op je kunt het samen met Eric, heel veel succes!

500

Adriaan Van Den Heuvel Makelaars En Adviseurs

Heel veel succes !!!

20

Arie Van Lankveld

63

Marianne Hendriks

Verkoop t-shirts Big Challenge tijdens feestje van Laurie en Tom. Bedankt allemaal!

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Eric, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

26

Rieky En Jan Jacobs

Angela, wat goed dat je deze berg op gaat voor het goede doel. Uit ervaring weten we hoe mooi en bijzonder dit is. Veel succes samen met je team Lieve groet.

50

Thijs En Martine

Respect, Marcel. Veel succes met jullie missie.

38

Marianne Hendriks

3 t-shirts (vegetables are cool)

15

Bressers Rentmeester &taxateur

Eric, Heel veel succes en zet hem op. gr. Ted

10

Roel

Veel succes !!

10

Maj

Heel veel succes!

26

Anton En Barbra Verschuren

Geniet van de sportieve prestatie en zeker ook van het goede doel

5

Anonymous

10

Patricia Bartels

Heel veel succes lieve Angela!

50

Tristan Wouda

Lieve Marianne, Alvast heel erg veel succes gewenst! Super mooi dat je meeloopt. Ik ga voor je duimen. Groetjes, Tristan

70

Tom Selten

26

Frans En Riek Van Katwijk-gerrits

Joost, veel succes op de Alpe d' HuZes. Met je team BIG Challenge geld in te zamelen. Voor kanker,en dan 6 keer om hoog rijden dan, ben je een klasbak op de wielrenfiets.

16

Macha

Wow! Super! Wij steunen jou!! Groetjes Macha, Lucas en de kids

25

Ger En Annie

Trees are cool shirts

10

Hanny

Lieve Angela, wat een prachtig streven, wat een belangrijk doel! Heel veel succes!

10

Bart Kerkhof

Succes met de voorbereiding Marianne, knap dat je dit doet!

30

Willeke Arts-van Aar

Hoi Marcel, de t-shirts zijn hartstikke leuk!! Veel succes nog verder

26

Suzette

Heel veel succes, zet m op Groetjes Suzette en Kees-Jan

106

John Schuurman

Namens Hazera een donatie aan Alpe d'Huzes. Heel veel succes met de actie en de uitdaging op de alp.

15

Anonymous

Succes Caroline, super stoer van je!

10

Kim Van Hees

Super! Succes, you can do itttt!

15

Anne-marie De Groot

Veel succes Ruud!! Sam en Anne-Marie

10

Marion C.

Super initiatief. Heel veel succes voor jou en je team.

10

Nathalie De Schrijver

Super dat je door gaat doen Angela, succes!

46

Jos En Mariëlle

Super trost dat je dit gaat doen! Succes met de voorbereidingen! En..gefeliciteerd met je 46ste verjaardag!

100

Countus Accountants + Adviseurs

Dag Marianne, Mooi dat je de uitdaging aan gaat. Succes met trainen en geniet van dit avontuur

5

Kelsey Van De Nieuwenhuijzen

Heel veel succes, jullie kunnen het!

10

Dores Van De Loo

109

Den Eik

Auto's van de buren gewassen.

5

Pieter Keiren

Veel succes !!!

10

Angela Palte

Succes Eric 💪🏻

26

Peter Van Iperen

Alle kleine beetjes helpen .... Veel suc-6

10

Anonymous

Succes

100

Ger En Annie

Topper! Veel succes

66

Hans Geurts

Eric, Zet 'm op. Met vriendelijke groet, Hans Geurts

50

Camping Boszicht

Heel succes Joost, je kunt het!

26

Liza Peters

Heel veel succes!!

56

Anonymous

Heel veel succes, respect voor je inzet voor het goede doel

10

Miriam Vliegen

Een mooi doel om te steunen Veel succes!

20

Mark Van De Weijer

26

Anton En Jeanny Arts

Succes Joost! Liefs Anton en Jeanny Arts

26

Nico Colin Van Der Ende

Eric, veel succes gewenst !

10

Anonymous

Veel succes en ook met de voorbereiding!

10

Een Opa

Toen "ons" boompje binnenkwam hoorde m'n vader (zelf als meubelmaker gewerkt) het verhaal áchter het boompje. Hij was zó geraakt door het verhaal én de foto's op Facebook van jullie zoon. Toen ik later die avond thuis kwam zat er een envelopje in mn tas. Zoiets als "een kerstboom heb ik al, maar ik wil wel doneren, regel jij dat even?" was z'n boodschap. Wij kennen Roel helemaal niet maar hij heeft onze harten geraakt. Meer dan 100 bomen maken voor het goede doel... Wat een kanjer! Succes met je avontuur en dat jullie héél veel meer GENIET-momenten samen mogen beleven. Groetjes, Mayke van Mil

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut

25

Shirtverkoop Harold En Chantal

10

Manon De Rooij

Heel veel succes! 🍀

321

Caroline

Opbrengst collecte tijdens TKO Veldtoertocht Overloon op 19 jan

60

Caroline

Actie Worstenbrood

100

Bert Bardoel

Veel succes Marianne!

150

Van Hoorn Trading Bv Van Hoorn

25

Marianne Hendriks

t-shirts Laurie en Tom

26

Hanneke Van Katwijk

Zet m op Joost! Trots op jou! Je kan het💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

10

Edwin En Mandy Linders

Zet m op !!

120

Anonymous

Zet um op Marcel! Succes!!

10

Emmy Hendriks

Wauw wat goed, heel veel sterkte en succes!

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Angela, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

10

Hans Loonen

Go for it

26

Martijn Van Hees

Zet 'm op moeders!

26

Tonny-hanny Kelsey En Luuk

Een mooie gedachte, heel veel succes

10

Anonymous

Zet em op Marianne. Ik wens je veel kracht.

26

Frences

Ha Joost, veel succes!

14

Frank Lenkens En Kim Kuenen

Marcel! Topper! Doe je best, gaat je lukken. Bijzonder mooie uitdaging met een bijzonder mooi doel. Zelf bij ons pap meegemaakt dat kanker niet te genezen was... we steunen jou graag in jouw strijd, maar vooral de strijd tegen kanker! Succes, en we (verzetje) gaan je zeker helpen en achter je vodden aanzitten tijdens de trainingen/routes die we fietsen! Mooie reden om jou extra kopwerk te laten doen ;) Groeten Frank en Kim

16

Angelique Besseling

Heel veel succes, te gek dat je gaat lopen!

66

Inge En Take

Heel veel succes!!

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

26

Stefan En Gerda

Als je de vierdaagse kan lopen dan is 2x de Alp op een eitje ;-) Heel veel suc6!

50

Bas, Natascha, Lucas En Sophie Van Berkel

Super goed dat je dit gaat doen! Wat zou Mari trots op je zijn geweest! Wij wensen je alvast heel veel succes met de voorbereidingen!

26

Hanneke Van Vroenhoven

Ik steun je! Heel veel succes.

10

Mitch En Sophie Jacops

20

Jo En Diny Geene

Veel succes!

26

Lenneke Volleberg

Marcel we zijn nu al trots op je!! Veel succes😘

300

R&r Van Rens

Heel veel succes namens R&R

26

Ank Kersten

Wat super dat je dit doet, wij steunen je. Liefs Jos en Ank Kersten.

15

Anonymous

30

Jan En Mieke

26

Anonymous

Op naar de 5000 !!!

10

Eva Stultjens

26

Alfons En Monique

Veel succes Marianne! Heel mooi dat je dit gaat doen.

100

Anonymous

We zijn nu al trots op jou! Heel veel succes met de voorbereidingen en op de Alpe d’Huzes

26

Anonymous

Eric, super. Heel veel succes.

25

Stella

Heel veel succes

10

Victor Van Der Steen

Succes

26

Fam Van Den Berg

Van harte gefeliciteerd Marcel... 🎉

66

Ruud Van Vessem

Je bent een kanjer en hebt je hart op de goede plaats zitten. Groetjes Ruud

10

Jack En Ans Kuenen

Veel succes! 👍👣

26

De Brouwertjes

Echt top...lief toppertje! Je kunt het!

26

Rob Verhees

10

Hans Oomen

Hoi Ruud, succes met trainen en ik steun je graag!

26

Anonymous

Goed van je Angela! Heel veel succes!

20

Ivo

Super dat je dit doet Joost, veel succes!

10

Hilde Kerkhof

Heel veel succes met dit mooie doel!!

26

Frans Van Bakel

Hey Ruud, super dat je deze uitdaging aangaat. Succes!!

25

Bart Van Den Oever

Shirtactie Bart

15

Edwin En Mandy Linders

Succes Marcel, zet m op !!

10

Parkeergeld

Succes!

26

Anonymous

381

Flessenactie Westerbeek

Met een team van enthousiastelingen hebben we een mooi bedrag ingezameld. Veel succes op de berg!

10

Vincent Stortelder

26

Rob Yvonne En Suze

Joost succes met de voorbereidingen. Top dat je je inzet voor dit goede doel.

381

Flessenactie Westerbeek

Met een team van enthousiastelingen hebben we een mooi bedrag ingezameld. Veel succes op de berg!

50

Annebelle Janssen

Trots op jou! ❤️

26

Ronny Van Katwijk

Succes. Mocht je een keer een trainingsmaatje nodig hebben in de voorbereiding laat het dan maar weten.

26

Frank En Ria Egelmeers

Heel veel succes Angela!!

41

Anonymous

26

Patrick En Helen

Goed doel en daar geven we graag een donatie voor.

20

Anonymous

Heel veel succes, super initiatief!!

56

Juul En Mia Baltussen

Succes Marcel, we gaan je volgen.

43

All4fit

Worstenbroodactie

26

John Paulien Rens Stan Imke

Mooi dat je voor dit goed doel gaat inzetten!! Veel succes!!

50

Kees Van Dijk

Heel veel succes Eric. Respect voor je doel en nog te verrichten prestatie!!!

10

Daphne

Succes Rob, het zijn maar 42 bochten omhoog! Zet h’m op!!

20

Jeanne Schoenmakers

Veel succes met dit nobel streven.

100

Marianne Hendriks

25

Claire Godijn

Mooie actie, heel veel succes !!

250

Havens Diervoeders

Heel veel succes met deze mooie aktie

66

Anonymous

Mooi initiatief en succes!!

15

Freek

Heel veel succes met deze mooie actie!

50

Boomkwekerij Johan V Overneem Bv

Top

26

Joke Van Veen

25

Dirk Meijs

Succes die dag Eric, maar vooral ook met de voorbereiding. (ben benieuwd naar het omslagpunt ;-)....) Gaat jou zeker lukken! Groeten, Dirk Meijs

20

Bernadette En Jos

26

Anonymous

Opgeven is geen optie. Op naar de top!

10

Linda Jans

Succes Arnold 👊

32

Nvr Kring Zuid Nieuwjaarsbijeenkomst

Veel succes namens NVR-collega's!

25

Gertjan En Lian Nabuurs

20

Michel Van Dijk

Veel succes.

20

Anonymous

Succes

26

Kees Van Oosten

Veel succes Marcel

26

Edith En Gerald

Prachtig initiatief Angela, zet hem op samen met je teamgenoten👍

100

Kerstmusical Oploo

Actie na de kerstmusical in Oploo

26

P Rijswijk

Zet ‘m op!!

15

Allard Van Der Meer

5

Anonymous

26

Jan En Helene

Een grote uitdaging, voor een heel goed doel. Veel succes!

175

Cindy Van Der Meijden

Heel veel succes Marcel!

10

Merel Van Veen

Succes Joost!

5

Evert Jans-beeke

10

Joost En Carin Jenniskens

VEEL SUCCES!

26

Jos Muskens

25

Anonymous

T-shirts

83

Suzan

Diverse shirt verkoop

10

Joost En Carin Jenniskens

VEEL SUCCES!

10

Cathelijn Bo

Go for it!

26

Gert-jan En Ria

Heel veel succes.

10

Miriam Theijssen

Heel goed dat je meedoet!! Heel veel succes, je kunt het!!

10

Lieke S

Mooi Angela dat je dit doet, zet ‘m op!

26

Floor & Robert-jan

Zet hem op, heel veel succes!

10

Fenne Trilsbeek

26

Khadija Fabrie

Succes Meid😘👍

10

Magda Van Hoof-krouwel

Wat een geweldige uitdaging, succes!!

26

Ernest De Groot

Kei veul succes toegewenst !

67

Worstenbroodactie

Worstenbroodactie

500

Adriaan Van Den Heuvel Makelaars En Adviseurs

Veel succes!!!

10

Marijke Maas

Veel succes gewenst!

30

Henk

10

Bart Jansink

10

Jack En Ans Kuenen

Veel succes. 👍🚴‍♂️

30

Vincent & Evelien

Zet hem op Marcel en team!

120

Caroline

Actie worstenbrood

20

Anonymous

Succes

30

Jolanda Marneef

10

Erica Ritzema

Veel succes!

10

Familie Jansen

Familie Verbruggen, succes met jullie mooie initiatief !

26

Rob Yvonne En Suze

Zet hem op Marcel. Top dat je je inzet voor dit goede doel💪

20

Robert Snoeren

Een goed initiatief wat ik graag steun, zet 'm op !

25

Maarten Overbeek

shirtverkoop

100

Anonymous

Veel succes!

66

Henk Nielen En Mieke V Dinther

Eric, heel veel succes met je voorbereiding en op de Alpe met die 21 bochten ( per klim) , probeer er ook van te genieten. Groetjes Henk en Mieke.

50

Bart Van Den Oever

shirtactie Bart

26

John En Inge

100

Anonymous

10

Bas Van Deinsen

Succes!

10

Theo Gallé

50

Sponsor

Marcel heel veel succes met deze mooie uitdaging!

100

Marieke & Gert Jan & Familie

Lieve Angela, zo mooi. Natuurlijk denken en doneren wij mee. Namens de hele familie. Liefs!

26

John Egelmeers

26

Anonymous

Succes Caroline! Ik ben trots op jouw!

11

Dirk Van De Weijer

26

Jeffry Bexkens

Marcel, Wij zijn trots op jou en daarom dan ook bij deze onze steun. Veel sterkte en zet m op!

15

B’dette

Geweldig Caroline dat je dit gaat doen. Heel veel succes met de voorbereidingen en geniet van dit prachtige evenement met een lach en een traan!!!!

100

J. Van De We

26

Herman Kui

Veel succes!

30

Rosalie

Heel veel succes! Heel mooi dat jullie dit samen doen!

26

Patrick, Tamara, Teun En Meike Vd Cruijs

Heel veel succes Joost. Groetjes Patrick, Tamara, Teun en Meike.

11

Pedro En Ellen Spierings

Mooi initiatief Angela; veel succes toegewenst!

66

Fons Denissen

Succes Ruud

100

Kempen Küppers Accountants & Belastingadviseurs

Heel veel succes Marcel! Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs

11

Flessenactie

restant statiegeld actie

25

Gjv

sterkte en succes daar op de berg Eric

15

Suzanne Hendriks

Go mam!! ❤️

15

Anonymous

900

Anonymous

Knap als je het twee keer red mar rijdt je niet kapot geniet er vooral van.

26

Anonymous

Hoi Marianne, Geweldig dat je deze uitdaging samen met vrienden en familie aangaan. Heel veel succes en groeten van Lilian

40

Willem Vermeer

T-shirts

4

Mees Van Schaijk

Veel succes met de voorbereiding en de mooie uitdaging!

7

Anonymous

Zet 'm op!

56

Laurie Hendriks

Zet 'm op mam!

26

Brasserie De Mouthoeve

Succes Caroline

110

Christel

Suuces! Just do it 🍀

26

Joost, Debby, Saar & Guus

Zet hem op en succes!

100

Datamex Automatisering B.v.

Succes!

10

Riekie Loonen

Veel succes

26

Frank Van Den Putte

Geweldig Marianne dat je dit gaat doen! Uit ervaring weet ik dat je alleen al door je deelname patiënten en hun familieleden steunt! Veel succes!?

66

Rick Van Der Kroon

Veel succes! 👍🏻💪🏻

106

Van Dijk Logistics Venray Bv

50

Peter Verhoeven

Op naar de top Marcel!

10

Joris Sedee

Super mooi en stoer dat je dit doet Angela! Zet hem op! 💪

26

Renzo, Annebella, Jasmijn En Rosa Van Duijnhoven

Wij steunen jou en het goede doel. Fijn dat je dit voor ons allemaal wil doen! super!

15

Judith Pouw

Wat mooi dat je dit doet! Heel veel succes met de voorbereidingen. Groetjes, Judith (Van de dinsdagavond groep)

190

Caroline

Actie worstenbrood

66

Liesbeth Van Haaren

Wat goed dat je dit doet, Marianne!!! Heel veel succes alvast!! Liesbeth xx

321

Manege Meulendijks

Opbrengst Pubquiz Manege Meulendijks

50

Marion Boerhof

Dit gaat lukken Marianne! Heel veel succes.

50

Ans En Cor

succes marcel, Ans en Cor

50

Rossie Van De Mortel

Wát een verhaal Marcel en wát een uitdaging!!! Ik hoop je zo een beetje te kunnen steunen........... heel veel succes.

10

Anonymous

Marianne, Veel succes. Groeten Ton Sanders

10

Kim Cornelissen

Wat goed dat je dit doet ! Ik wens je heel veel succes !

104

Spurriebuuken

Pet actie, pronkzitting Twisse Tusstekers

26

K4life

Kom op Ruud, je gaat het maken

100

Anonymous

Verjaardagscadeau

26

Co Van Hemert

206

Boomkwekerijen Antens Domen Bv

Zet m op💪💪

26

Ted Van Glabbeek

Eric mooie actie succes succes groetjes van ons 💪👍

10

Heleen Verhoeven

Zet hem op Ruud! Mooi streven!

15

Geert Van Den Broek

Succes jonge 👌🏻

26

Fam Gerrits

Het gaat je zeker lukken!! Succes Groetjes van de achterburen

26

Hetwig

Succes!

600

Anonymous

50

Anonymous

Flinke uitdaging Eric, doe je best!

26

Coppis & Cruijsen Ass. Adv.

Succes Joost

20

Peter En Wilmie Kurvers

Super dat je dit doet Marcel. Je bent een topper. Heel veel succes.

15

Katja Vd Zanden

206

Toon Ebben

Marcel Succes

500

Geling Advies

Succes Eric

66

Annelies En Piet De Grouw

Succes allemaal

26

Mark, Anke Lianne En Ties

Mooi dat je dit doet, succes Joost!! Groetjes Mark Anke Lianne en Ties

50

Anonymous

Een mooie actie Marianne en verschrikkelijk nodig! Veel succes! Groeten van Jurgen en Mariëtte

26

Bob Gimbrere

Veel succes Ruud, fietsen is al moeilijk maar twee keer lopen...Respect!

10

Jeanne Poels

Heel veel succes Ruud, goed bezig neefje. 👍🏃‍♂️😘

10

Anonymous

50

Anonymous

Lieve Angela, wij wensen jou heel veel kracht toe om de berg te beklimmen!! Liefs Harry en Liselotte

133

Caroline

Actie shirts

10

Henriette Vermolen

Succes

20

Jolanda

Je kunt het

1.000

Uw Dynamics Partner

50

Hellen Heijden

Beste Marianne, Top, dat je je voor dit goede doel in gaat zetten! Een hele klim maar wij hebben daar alle vertrouwen in. We kennen je.... Lieve groet, Harrie en Hellen

26

Dennis-daniëlle En Kids

Succes!

250

Bas Verbakel

Succes Eric!

106

Wilma Kuijpers

Ik ben super trots op jullie 💕

15

Wouter Goudsbloem

Heel veel succes!!!! Zet hem op!

56

Wilbert Verhoeven

Succes maak er een mooie week van

25

Tom Verbruggen

T R O T S

75

Shirtverkoop Groenbeurs

26

Jan-willem Lutgerink

Topper, succes

66

Sjef En Hennie Teurlinx

Succes

106

Joris Arts

Succes met deze actie !

26

Liesbeth Huisman

Goed van je ! Heel veel succes en ondanks dat het zwaar zal zijn geniet ook van de mooie momenten

5

Anonymous

Prachtige actie van je, heel veel succes.

10

Dianne En Mien Van Kessel

26

Toon Bardoel

succes met je actie

26

Monique Van Nisselroy

Heel veel succes Marcel! Mooi dat je dit gaat doen!!

26

Anonymous

30

Rosalie

Heel veel succes! Zo mooi dat jullie dit samen doen!

56

Anonymous

Super initiatief Marcel! Zet hem op💪🏻

210

Joost Katwijk

Worstenbroodjes-actie Carnaval!

75

Caroline

Verkoop shirtjes Big Challenge

50

Marieke Braks

Topper! Veel succes! 😘 Liefs, Marieke

50

Familie Van Veen

6x is een megaprestatie, zelfs voor iemand die zo snel een dakgoot schoonmaakt. Dank je wel Joost en heel veel succes!

50

Boomkwekerijen Zundert

Zet hem op!

1.000

Newitera Bv

Hallo Angela, Bij deze het sponsorbedrag van Newitera. Gr Marcel Schiks

26

Marianne En Egbert

Veel succes allemaal

50

Vormboomkwekerij Ruud Van Den Berk

Veel succes Marcel!! Gr. Ruud en Monique

16

Karlien

Goed dat je dit doet: succes met het trainen!

5

Martijn Van Gils

Heel veel succes

77

Carnavalstichting De Twisse Tusstèkers

10

Anonymous

Een heel goed doel. Zet 'm op

100

Marcellis Vredepeel V.o.f

Succes Marcel 👍👍👍

300

L. Akkermans Boomkwekerijen

15

Fam Schel

Veel succes ook jou wachten we op aan de top!

13

Anonymous

Shirt Wilmie

230

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

2.11k

Kerstboomactie

Het was mooi om de kerstboompjes te maken. De opbrengt is super! Roel

10

Anonymous

50

Angela Verbruggen

50

Anonymous

T shirts

15

Eric Verbruggen

Worstenbroodjes actie

20

Anonymous

40

Roel Vd Oever

Papa zijn lasapparaat verkocht. Opbrengst is voor Alpe d'Huzes

15

B’dette

Heel veel succes Eric met deze mooie uitdaging!!!

25

Tom Verbruggen

T R O T S

15

Thijs

Mooi initiatief Ruud, heel veel succes!

26

De Ruijter Training & Advies

26

Willem Giesbers

Succes Marcel!!! Groet, Willem en Lisette

5

Annebelle Janssen

Heel erg knap!! Veel succes🍀🍀

40

Familie Nass-verbruggen

Heel veel succes!

26

Leon En Lisette Peeters

Wat een mooi initiatief. Zet hem op!!!

20

Jan En Anny Nabben

Een mooie uitdaging die wij van harte ondersteunen!! Succes , we volgen je!!

10

Niko En Elfie Wijdeven

20

Jaap En Joke Sipma

Veel succes!

43

Caroline Lankveld

Actie

692

Oliebollenactie

20

Rene En Angelique Van Kollenburg

Veel succes!

40

W. En J. Vd Weijer

Voor de bijZondere en goede tocht die je gaat ondernemen. Maak het goed, supergoed.

100

Berry En Marie-josé, Café Dinges

Top dat je dit gaat doen! Heel veel succes!!!

130

Marianne Hendriks

verkoop t-shirts vrienden Harm

11

Flessenactie

restant statiegeldactie

50

Nh Adviseurs

Heel veel succes!

250

Rob Van Den Oever

Verkooop 20 “Vegetables are cool” shirts

50

Ron En Rossie Van De Mortel

Joost, super dat je deze uitdaging aangaat!!! Heel veel succes.

10

Dorrie Reintjes

Top dat je dit doet Marcel. Heel veel succes

26

Carla Janssen

Succes Marcel, zet hem op! Opgeven is geen optie.

5

Collega

Worstenbroodactie

40

Familie Jonkers

Shirts

26

Paul & Lia Van De Weijer

Angela, heel veel succes samen bij dit bijzondere, mooie, indrukwekkende evenement. 🍀

26

Judith Potjes

Wat goed van je Caroline!! Heel veel succes

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

50

Rentmeesterskantoor Ceelen

Beste Eric, Heel veel succes met jouw sportieve uitdaging voor het goede doel. We horen bij gelegenheid graag hoe een en ander is verlopen. Met vriendelijke groet, Rentmeesterskantoor Ceelen Piet Ceelen

40

Simone Hendriks

😘😘😘

26

Helma Verstegen

Succes ..jij kan dit ..ik ben nu al trots op jou😘

66

Marco Van Sleeuwen

Top idee Carolien. Succes voor jullie allemaal

5

Judith Van Helvoort

26

Anonymous

Hoi Marianne, heel veel succes volgend jaar juni. Mooi dat jij op deze manier een bijdrage wil leveren aan het bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. Groetjes Ton en Clazien

25

Jos

Succes!

20

Anonymous

26

Karin Van Gennip

Veel succes Marcel

188

Boomkwekerij Udenhout

shirt verkoop

100

Paridaans & Liebregts B.v.

Heel veel succes, Marianne!

13

Anonymous

Mooi t-shirt!

66

Rob Bogaarts

Ruud, prachtig dat je dit doet. Ik ga met je mee die berg op (maar dan wat sneller, met de motor). Je weet dat ik 2 jaren zelf heb meegedaan, een onvergetelijke ervaring voor een onvergetelijk doel.

15

Anonymous

25

Geert En Hanneke Kerkhof

Succes

150

Wevotex

15

Lodewijk Ackerman

Erg knap van je Angela! Go for it

5

Kelsey Van De Nieuwenhuijzen

Heel veel succes, jullie kunnen het!

6

Marcel Deliën Finance & Control

Goed initiatief Ruud. Succes en veel plezier.

26

Piet En Francine

10

Aukje Poels

Heel veel succes Joost!

15

Ellen Albers

Heel veel succes Marianne!

26

Wim Van Den Berg

26

Carlo Cuppers

40

Theo En Marion

Super knap die inzet van jullie. Zet um op.

5

Anonymous

Hoi Caroline super dat je deze uitdaging aan gaat. Succes

200

Hein Simons

wij wensen je veel succes toe Ruud, margitha en hein

20

Tiny En Toos Berg Van Den

Heel vel succes en dat het een mooi bedrag mag worden

26

Anonymous

Heeeeel veel succes Angela! Wat een mooie uitdaging ga je aan. Bewondering! Hartelijke groeten, Frank van Duren (broer van Carolien) en Daphne Lenssinck

10

Guus Van Pelt

Succes Ruud!

26

Philip Hoek

Heel veel succes met het fietsen en met de inzameling !!

26

Carel Van Veen

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

50

Arniepol

206

Hen

66

Mark Trouwborst

Goede actie Ruud! Heel veel succes met de trainingen en onderschat die berg niet ;- ) Groet Mark

26

Andet

Geweldig wat je doet, topper!

26

Glen Mans

10

Michelle Creemers

Heel goed dat je dit doet, veel succes!! Kom maar een keer oefenen hier in het heuvelland van Zuid Limburg!

26

Marjo Geene

Hoi Marcel, super wat je gaat doen! Heel veel succes! Marjo en Marco

5

Luuk Rasing

15

Jessica Blom

Heel veel succes Marianne. Super dat je dit doet.

50

Dave En Danique

We zijn super trots op jou dat je deze uitdaging aan gaat! Alvast heel veel succes mam, je kunt het. Topper!!😘

30

Johan Hermanussen

shirts Trees are cool

10

Rien En Nelly

26

Anonymous

Dag Marianne, Heftig verhaal, ik wens je nu al veel succes met de voorbereiding en met de beklimming.

25

Q-studio; Berry+amanda Schiltmans

Geweldig initiatief van je en jammer dat het nog steeds nodig is om deze ziekte de wereld uit te krijgen. Veel succes; met de voorbereidingen en de uitvoer!

56

Arnold Reichert

Joost, mooi dat je meegaat. Zal Ellen mooi gevonden hebben. Eerste steuntje in de rug.

50

Henk En Anneke

Gaat zeker lukken

20

Steunbetuiger

Stoer dat je deze uitdaging aangaat. Ik steun je met deze bijdrage.

15

A V Erp

50

Anonymous

Succes Eric!

10

Jacky De Bruin

10

Jose Van Anrooij

Succes!

25

Pieta Braks Van-gemert

Veel succes Angela! Ik denk aan jullie

15

Vanessa Van Den Heuvel

Topper, heel veel suc6!

10

Eef Kerkhof

Heel veel succes !!

190

Anonymous

T-shirts

26

Gert-jan

Succes met jullie actie.

10

Bart Van Den Akker

Mooi initiatie, succes!

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

56

Louis De Klein

Succes, wij volgen je op de voet!

26

Marcel

Zet hem op!!💪🏻🍀

10

Lars Kerkhof

26

Ramon Bekkers

Veel succes voor het goede doel!

150

Dubbelgelikt Refurbished

Namens Kwizzut-team Dubbelgelikt Refurbished willen wij Joost en alle anderen succes wensen! Ons prijzengeld van de 2e plaats doneren wij.

10

Anonymous

10

Wilma Petterson

Hallo Marcel, Ik ben een oud collega abn amro van suzan. Weet nog goed dat haar broer overleed. Heelveel succes met trainen en de uiteindelijke beklimming. Groetjes , Wilma Petterson

18

Joost Katwijk

100

Anonymous

Angela na alles wat je al gedaan hebt voor je zus....

20

Jos En Annemieke Wijnen

15

Marianne

boek voor Betsy: 21 bochten

26

P Bierens

10

Irma

Veel succes!

120

Koen Verbruggen

Veel respect voor hoe jullie het afgelopen jaar sterk zijn gebleven. Veel vertrouwen dat jullie dat ook komende juni zijn!

223

Oploo

Worstenbroodactie incl donaties

50

Miranda Schiks

We zijn nu al trots op je dat je mee gaat doen!, Alvast veel succes met de voorbereidingen! xxx

5

Anonymous

Marcel, een heel goed doel, een goede motivatie en een mooie uitdaging!! Heel veel succes!! (En zoals je zelf ook zegt: vergeet er niet ook van te genieten ;)

50

Anonymous

Trots op jou

5

Tim Bergmann

140

Collega's Adriaan Vd Heuvel Makelaars En Adviseurs

Collega's Adriaan vd Heuvel Makelaars en Adviseurs. Worstenbroodjes actie.

26

Jan Vernooij

succes met deze mooie actie

50

Loes Mathijssen - Simons

Je bent een topper!

10

Jean-marc

Zet em op jullie Echt respect dat jullie die strijd aan gaan!

15

Adrie

Heel veel succes!! Zet hem op!

66

Anonymous

Marcel, nogmaals zet m op!! Goede actie

10

Harm Reker

Succes!

26

Mari Van Els

Veel succes Marcel

50

Tom Verbruggen

T R O T S

15

Toos En Bart Peeters

20

Piet En Ria Van Den Oever

Marcel, knap dat je deze uitdaging aangaat , voor een heel goed doel. Wij wensen je veel succes !!!

10

Anonymous

15

Johan En Ans Franssen

Eric, Heel veel succes met de Alphe D'Huzes!

10

Hans Van Lin

Heel veel succes!

40

Familie Nass-verbruggen

Heel veel succes!

26

Marcel Waijers

Ruud, twee keer die berg ik heb respect voor je :)

66

Albert Knijnenburg

Succes Eric!

26

Succes Vanuit De Neerkant

10

Paul, Ivo & Jolijn

Heel veel Succes!

10

Edwin En Mandy Linders

Zet 'm op !!

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

10

Hetty En Rob Rerink

Suc6.

10

Irma

Joost, een supergoal en het gaat je lukken. SUCCES!!!

26

Joost, Debby, Saar & Guus

Succes met zijn allen!

40

Lucaswash

Twee dagen auto’s gewassen en de helft van de opbrengst naar het goede doel, veel suc6 met het beklimmen van de berg. Ik hoop dat je een topprestatie neer gaat zetten voor iedereen

Show more