BIG Challenge 2 Alpe d'Heuze

Alpe d'HuZes 2024

AMOUNT RAISED

47688.10

Amount raised by members

39958.00

Meet the team!

Wij zijn team BIG Challenge 2 - Alpe d'Heuze.
2 juni '24 staan wij aan het begin van de Alpe d'HuZes.

We hebben allemaal ons eigen rugzakje. Met ons eigen verhaal, onze emotie, onze drijfveer. Denkend aan die speciale persoon, ervaring, angst of hoop. 

En die rugzakjes dragen we samen. Samen naar boven. We hebben lopers, fietsers, vrijwilligers, creatievelingen en sportievelingen in ons team. Verbindende factor: Heusden (Noord-Brabant), wat je op z'n Heuzes uitspreekt als Heuze. 

We vinden het fijn als je ons wilt volgen, dat geeft ons vleugels bij de sportieve trainingen, en helpt ons om ons doel te bereiken. Dat is niet die berg beklimmen. Nee, dat is heuuuul veuuul geld inzamelen voor KWF.

Dank voor elke like, kudo, financiële bijdrage of support!   

Audrey, Evelien, Jan, Rob, Miranda, Jacquelien, Nicole, Paul, Leon, Janique, Monique, Cindy, Frans, Harold en Hannie

Team Updates

#staytuned

Blijf op de hoogte van onze acties, lees onze motivatie, en loop figuurlijk met ons mee richting Alpe d’HuZes!

👉 Volg ons op insta en Facebook. Like niet alleen de berichten, maar ook de pagina, zodat je ook in de toekomst alles meekrijgt 🫶

Merciekes!

Heb je ons gezien?

Dit weekend wordt er volop geflyerd in heeeeel Heusden 🙌🙌

🏔️ Want op 6 juni gaan wij de Alpe d’HuZes beklimmen, en we hopen dat jij er figuurlijk bij wilt zijn 🙏🏻

Door aan ons te denken, te sponsoren, of je op te geven voor een van onze activiteiten:

• Paasbrunch, 1 april
• NK Muurke Klop, 28 april

We krijgen allemaal met kanker te maken. Dichtbij, verder weg, of heel dichtbij… We hebben allemaal ons rugzakje, en al die rugzakjes nemen wij mee. Op 6 juni brengen wij samen Heuze bôve. En we vinden het gruwelijk fijn als jij er bij bent 🫶


Sokken statement

Laat zien dat je ons steunt! Draag sokken van ons team Alpe d'Heuze, en steun daarmee het goede doel!

Het is onesizefitsall oftewel maat 38-45.

Ze zijn € 15 per paar (dus € 7,50 per sok 😉) in roze, zwart, wit of blauw, zoals je ziet op de foto.

👉 Zo bestel je ze:
Stuur een mail met de aantallen en kleurenwensen naar: teamalpedheuze@gmail.com. Betalen en afhalen (of versturen - tis excl verzendkn) gaat allemaal in overleg.

Merciekes!

Meat the team, hier is ons Nicole!

🚴🏼‍♀️🏃‍♂️We doen het samen! Samen die rugzakjes dragen. Die berg op 💪💪

#meettheteam, hier is:

🚴🏼‍♀️ Nicole van de Ven-Smeelen
🕯️ ‘Voor die gezinnen’
🏔️ 1x 🚴🏼‍♀️ Alpe d’huZUS

‘Ik weet hoe verlies voelt. Door 2 noodlottige verkeersongevallen werd in een paar jaar tijd ons gezin gehalveerd. Ik mis ons mam en onze Frank nog elke dag.

Daarom zet ik me in voor AD6. Om al die gezinnen bij elkaar te kunnen houden, in de hoop kanker te kunnen genezen.

Ik steun ons team op de achtergrond. Uitdenken van ideeën, sokken verkopen tot ik ze niet meer kan tellen, en een steun zijn voor mijn maatjes. Door als fanatieke fietser eens niet zelf te fietsen, maar te zorgen dat ze niets te kort komen, aan eten, drinken en motiverende woorden.

Ik ben benieuwd hoe het gaat zijn, het voelen van die verbondenheid, verdriet, verlies, en hoop. Iedereen met zijn of haar eigen rugzakje, en ik met het mijne.

Op die berg steek ik mijn kaarsje aan voor al die gezinnen.’

💪 Doel: op woensdag 1x Alpe d’huZUS fietsen en heel veel sokken verkopen.'

Paasbrunch

🐥 Team Alpe d’HuZes organiseert een PAASBRUNCH! 🐣🐰

📆 Eerste Paasdag 1 april 11:30
📍 Hart van Heuze
🫶 Volledige opbrengst voor KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society

Ons team geeft een vervolg aan de oude Heusdense traditie: een gezamenlijke paasbrunch in Heusden centrum.

Geniet van het samenzijn, de lokale lekkernijen, en het volledig ontzorgd worden, mét kinderanimatie.

Reserveer jullie plaatsen en stuur ons een mailtje: teamalpedheuze@gmail.com. Je steunt hiermee ons team, en de hele opbrengst gaat naar KWF!

Eten voor het goede doel 🙌🙌

(Je krijgt extra eitjes als je dit bericht deelt 😉)

#opgevenisgeenoptie 
Minder weergeven

#wereldkankerdag

Zo’n dag waarbij we als team weer beseffen waar we het allemaal voor doen. Oplossingen vinden voor kanker 🙏🏻

Ons teamlid Miranda heeft deze dag aangegrepen voor een mooi initiatief. Met wat hulp van het team heeft ze een heleboel harten kussentjes gemaakt, die ze gaat uitdelen op de oncologie afdeling van het ziekenhuis 💛💛

Omdat ze weet hoe het voelt, wat het betekent als je daar ligt. In dat bed met angst, hoop, pijn, en zorgen. Hoe hartverwarmend het is om te merken dat mensen met je meeleven. Want toen zij daar zelf lag, heeft ze ook zo’n kussen gekregen. Het gaf haar praktisch steun voor onder haar (geopereerde) oksel, maar ook emotioneel, letterlijk die steun te voelen.

Een betere motivatie kunnen we niet vinden. Vandaar dat we geknipt, gespeld, genaaid en gevloekt (als we het patroon verkeerd hadden gelegd 😜) hebben. Miranda gaat ze uitdelen. Voor al die patiënten. Om hoop te blijven houden 🍀

Meet the team, hier ons Evelien!

🚴🏼‍♀️🏃‍♂️We doen het samen! Samen die rugzakjes dragen, die berg op! 💪💪

#meettheteam, hier is:

🏃‍♂️ Evelien Klein Zieverink
🕯️ ‘Voor jou’
🏔️ 1x 🏃‍♂️ Alpe d’HuZUS

‘Dit wordt de derde keer Alpe d’HuZes voor mij. In 2019 ging ik mee om onze Jan en Leon aan te moedigen en in ‘22 vooral voor steun aan mijn schoonzus Miranda.

Wat niet gepland was, maar op dat moment zó goed voelde, was dat ik 2x mee omhoog ben gelopen. 2x onvoorbereid, ongetraind, onmogelijk. Jeetje, die berg op. 💪💪 Het onmogelijke bleek toch mogelijk.

De steun, support, vrijwilligers, mensen langs de kant en de drive, het was fantastisch. Die ervaring heeft me doen besluiten weer te gaan. Als vrijwilliger. Want ik weet hoe het voelt wat zij voor je doen, dat ze je figuurlijk mee omhoog dragen.

Ik doe deze keer mee met Alpe d’HuZUS. Het voorproefje op woensdag, de aftrap om de vrijwilligers ook die klim eens te laten doen. 1x lopend omhoog, geld inzamelen, én mensen mee omhoog dragen. Daar ga ik voor.

💪 Doel: vrijwilligerswerk.
🫶 Voorbereiding: geld inzamelen door acties te bedenken en activiteiten te organiseren.'

Meet the team, hier is ons Jacquelien!

🚴🏼‍♀️🏃‍♂️We doen het samen! Samen die rugzakjes dragen, die berg op! 💪💪

#meettheteam, hier is:

🚴🏼‍♀️ Jacquelien Polman
🕯️ Voor alle strijders
🏔️ 3x 🚴🏼‍♀️

'Kanker, een vreselijk woord voor een afschuwelijke ziekte. Wat een nachtmerrie als dit je overkomt! Behandelingen die slopend zijn voor de patiënt, maar ook voor zijn of haar omgeving. Het heeft zoveel impact op een persoon, op een gezin, op een familie. Levens veranderen voorgoed.

Overkomt het je, dan staat je leven op z'n kop. Dan is opgeven echt geen optie! Je moet doorgaan. Blijven bikkelen. Vechten om weer beter te worden.

Op 6 juni is opgeven voor mij geen optie. Ik moet doorgaan. Fietsen tot ik boven ben. Blijven bikkelen, steeds opnieuw!

Alleen voor de lol? Normaal wel, maar 6 juni vooral voor heel veel geld. Geld voor onderzoek. Dit is namelijk kei hard nodig! Onderzoek maakt leven mogelijk! Wij hebben toch allemaal hetzelfde doel! Niemand wil in die vreselijke nachtmerrie wakker worden!

Komend jaar fiets ik, meer kilometers, meer hoogtemeters, meer bikkelen.
Voor alle strijders!
Ik strijd met ze mee!
Jij ook?'

💪 Doel: 3x fietsend omhoog.
🫶 Voorbereiding: Heel veel fietsen. Niet alleen voor de gezelligheid, mooie omgeving en leuke avonturen. Maar voor dit goede doel.'

Kaarsjes praten niet, maar zeggen heel veel.

Kerstmis en kaarsjes, onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Net als Alpe d’huZes en kaarsjes bij elkaar horen 🕯️🕯️

‘s Morgens vroeg, voor de start van de eerste klim, worden duizenden kaarsjes door vrijwillers aangestoken. Met op elke kaars een wens, boodschap of steunbetuiging. Élke kaars brandt voor iemand met kanker. Élke kaars geeft iemand houvast, steun of hoop. En élke kaars betekent geld voor kwf.

Die kaarsjes praten niet, maar zeggen heel veel.

Wij gaan fietsend en lopend de Alpe d’huZes beklimmen op 6 juni ‘24. Tussen al die kaarsjes slingerend omhoog, ieder met zijn eigen gedachten, maar samen in verbinding.

Hopelijk spreekt de verbinding deze kerst en wil je ons steunen onderweg naar deze indrukwekkende lichtjesroute. We zijn dankbaar voor elke vorm van sponsoring of donatie 🫶

Geniet van de feestdagen met de mensen die je liefhebt, en we wensen je ontzettend veel moois voor 2024.

Wat een mooie kerstgedachte. Samen werken voor KWF.

💪💪 Volop in actie voor KWF!

We zijn druk bezig om alle kerstpakketten in te pakken voor Frank van de Spar. Frank blij, en wij blij. Want met dit zaterdagbaantje verdienen wij sponsorgeld voor KWF!

Ons is echt niks te gek om geld in te zamelen! Wil jij graag een appeltaart, pompoensoep, sokken, of gewoon geld geven? 😇 Laat het ons weten!

Taart eten voor het goede doel

💪💪 Volop in actie voor KWF!

Nicole heeft 23 (23!) appeltaarten gebakken om geld in te zamelen voor ons team. Whooohoooo! Das win-win, toch?!

Meet the team, hier is onze Frans!

🚴🏼‍♀️🏃‍♂️We doen het samen! Samen die rugzakjes dragen, die berg op! 💪💪

#meettheteam, hier is:

🚴🏼‍♀️ Frans Kerkers
🕯️ ‘Voor al die mensen’
🏔️ Minimaal 4x 🚴🏼‍♀️

‘Ik hou van fietsen, in de zomer op de racefiets op de weg, in de winter mountainbiken door de bossen, en als het lekker weer is samen met Angelique wat tochtjes maken. Je kunt wel zeggen dat ik nogal wat kilometers op m’n teller heb staan.

Maar jeetje, die Alpe d’Huez. Dat is me er een hoor. In ‘22 heb ik ook meegedaan aan AD6, dus ik weet hoe erg het afzien is. Dan is fietsen dus echt niet leuk. Bikkelen, bikkelen, totdat ik boven was, op m’n tandvlees! Poeh wat heb ik afgezien.

En juist daarom doe ik weer mee. Want ik heb de keuze om voor dit bikkelen te kiezen. Om bewust te willen afzien. Om tegen de pijn in, door te gaan. Symbool voor al die mensen die dealen met kanker. Er bewust van zijn dat zij geen keuze hebben want voor hen is Opgeven Geen Optie. Op die schaal zijn al mijn moeilijke momenten natuurlijk helemaal geen moeilijke momenten. Zij weten pas echt wat afzien is. Zij zijn mijn inspiratie en motivatie om door te blijven trappen. Ik fiets voor al die mensen.’

💪 Doel: minimaal 4x fietsend omhoog.
🚴🏼‍♀️ Voorbereiding: ik ben lid van de Ventielekes en probeer op te letten met wat ik eet. Minder kilo’s omhoog is makkelijker trappen 😉

Meet the team, hier is onze Jan!

🚴🏼‍♀️🏃‍♂️We doen het samen! Samen die rugzakjes dragen. Die berg op 💪💪

#meettheteam, hier is:

🚴🏼‍♀️ Jan Klein Zieverink
🕯️ ‘Voor ons mam’
🏔️ 6x 🚴🏼‍♀️

‘Ons mam kreeg borstkanker toen ik 6 was. Opgroeien met kanker. Voor mij leek dat normaal, maar naar mate ik ouder werd besefte ik pas hoe niet-normaal dat is. De impact, het besef, het absurde en het grote gemis, dat kwam allemaal later.

Ik fiets voor ons mam. En voor al die kinderen van ouders en ouders van kinderen die het raakt. In de hoop dat opgroeien zonder kanker de enige normaal zal worden.’

💪 Doel: 6x fietsend die berg op.
🚴🏼‍♀️ Trainingsschema: elke zondag een flinke rit met de Ventielekes, donderdag thuis op de hometrainer en ik sport 1x per week in de sportschool. Daarnaast wil ik in de lente Luik-Bastenaken-Luik gaan fietsen.'

Ons eerste hoogtepunt!

Onze officiële teampresentatie. Op een zondagochtend met gevoelstemperatuur -3 op de grond liggen in het centrum van Heuze! (Niet in het hart van Heuze, want daar is het wel warm :)

Met deze foto zijn we ook in het (lokaal) nieuws geweest op Siris, met dank aan Rob Fritsen voor het maken van de foto.

We hebben er zin in! 
#staytuned

Thank you to our Sponsors

400

Anonymous

25

Anoniem

30

Erato

Sponsoring namens Erato 😘

103

Audrey Van Van Eijk

26

Anonymous

Succes !!!

66

Elmie Voeding&beweging

Hey Monique, Goede voorbereiding is het halve werk! Lekker veel kilometers maak je op je fietske en top dat je ook even de voeding bent ingedoken. Je weet nu wat je eet als een echte atleet! Met voldoende energie aan de start staan dan heb je lekker veel energie over om samen met je team extra te kunnen genieten! Op naar de finish!

1.000

Stichting Gemeenschapshuis Unitas

dank voor jullie hulp tijdens Herz von Heuze

26

Rogier Van Berlo

Zet hem op, en zoals je zegt zijn er geen verliezers!

25

Anonymous

Succes Frans en de rest van het team!!!

5

Anonymous

50

Anonymous

Paul, Heel mooi dat je dit gaat doen. Wens je alle succes !

100

Vlemmix Aanhangwagens Bv

2k

Anonymous

opbrengst paasbrunch 2024. met dank aan alle mensen die aanwezig waren of hebben gekozen voor thuisbezorgd, namens het complete team

50

Arrno En Elly Verstappen

Heel veel succes met alle voorbereidingen

50

Arrno En Elly Verstappen

Heel veel succes met alle voorbereidingen

26

Henri En Henriëtte Haasen

Toppers zijn jullie, veel succes!

30

Anonymous

Heel veel succes allemaal 🍀💪🏼!

15

Anonymous

Trots op je Miranda dat je deze keer op de fiets gaat, het gaat je lukken. Zet um op!

15

Anonymous

Jan, zet um op!! Je kunt het!

50

Tom Klein Zieverink

Heel veel succes Miranda!

50

Tom Klein Zieverink

Heel veel succes neef Jan!

26

Marieke Kusters

10

Anonymous

10

Joke En Wim Verberne

Veel succes va je buurtjes!!

26

Ben En Annie

Suczes Rob. Onze Jan kijkt van boven mee. Ga er voor je bent 'n kanjer.

5

Anonymous

106

Vems

66

Jennemieke & Bart

Heel veel succes allemaal! Wij hebben er het volste vertrouwen in dat jullie je doelstellingen zullen halen

750

Z.o.n. Arbeidsvoorziening

26

Lonneke Verrijt

Heel veel succes!! Je kunt het!💪🏻

100

Heideheuvel Bv

Jan en Evelien, heel veel succes met de beklimming. Jullie kunnen dit samen.

26

Pierre Remmel

Succes met inzameling.

26

Anonymous

10

Twan én Angelique Verberne

Succes met deze mooie missie!! Op naar de TOP

50

Anonymous

Heel veel succes met het behalen van je doel Harold. Ik zal voor je duimen. 🤞

26

Anonymous

26

Britt Vlemmix & Koen Peerlings

Veel succes!

20

Herz Von Heuze Unitas

26

Antoon Van De Mortel

26

Ton Van Berlo

150

Familie Joosten-geboers

Toi-toi-toi team Alpe d'Heuze

50

Natasja Krekels

Heel veel succes, Cindy! Groetjes familie Krekels

66

Peter Kessels

284

Vinted Kledingverkoop

60

Ankie Wijnen

Veel succes!

10

Anonymous

Succes Jacquelien

15

Bjorn Bots

Harold, Heel veel succes met je team. Groeten Bjorn

50

Piet Aarts

66

Rob Spee

Heeeeeel veel succes Miranda, super knap dat je dit jaar weer mee doet. En vergeet vooral niet te genieten. En je weet……..eerst nog ff het NK Muurkeklop 😁

6

Anonymous

Tasje

30

Evelien Stevens

Zussie, Bedankt voor de shirtjes 🥳

250

Aces Direct

Hoi Harold, Namens Aces Direct wensen wij jou heel veel succes. Zet hem op!

26

Anonymous

Succes en ik weet uit ervaring dat het bijzonder is om samen Alpe d’Huzes te beleven.

20

Ivonne Vd Broek

Succes Miranda je bent een Topper

26

Jeffrey Vissers

250

Hamilton Bright

Heel veel succes Paul! Mooi doel! Ga ervoor!

30

Dorie En Peter Verhoeven

Leon succes en zet 'm op

30

Dorie En Peter Verhoeven

Monique veel succes, zet 'm op

50

Hans Vliem

Succes Paul!!

66

Heleen Aarts

Leon zet um op!

206

Rene En Helmie Berkers Berkers

Succes allemaal

26

Harald Weren

Zet hem op Cindy! Heel mooi initiatief Grt Harald

50

Paul En Edith Van Den Heuvel

Succes allemaal

66

Maria Van Eijk

Succes

26

Marielle Nooijen

26

Lonneke Van Neerven, Beek En Donk

Veel plezier en succes Cindy!

26

Tonny Raaijmakers-van Bommel

Succes Cindy, Wat een goed doel, ik denk vooral aan mijn lieve zussen Joke en Petra

10

Anonymous

26

Joris Raaijmakers

Goe bizzig! Succes!

66

Anonymous

26

Anonymous

950

Anonymous

Voor het goede doel en succes! gr. J.

30

Jos & Annie Jaspers

You can do it…🍀

30

Jos & Annie Jaspers

You can do it!!🍀

10

Anonymous

Zet hem op!!

26

Anonymous

Zet hem op Rob!!!

250

Anonymous

Heel veel succes namens OMD Notarissen

50

Wim En Wilma Weren

Veel bewondering voor jouw mooie initiatief voor een goed doel. Zet ‘m op en haal de top.

66

Heleen En Bennie Aarts Aarts

Zet 'm op Paul

66

Heleen En Bennie Aarts

Zet 'm op Monique

206

Patrick Vugt

26

Lucia En Jos Vincent

Succes!🍀

26

Jan En Marleen Heijligers

Cindy veel succes.!!!☘️☘️☘️

25

Bikefit Dynamics

Hoi Miranda, Heel veel succes met het 3x fietsen van de Alpe! Groetjes Jelmer Zijlstra

106

Aelmans Adviesgroep

Beste Rob, namens de gehele Aelmans Adviesgroep wensen wij jou én het team heel veel succes met het beklimmen van Alpe D’Huzes. Zet ‘m op!

200

Anonymous

Zet 'm op

50

Rini Van Der Velden

sokken

26

Mia Van Bekkum

66

Bart

Succes

15

Arjan Tukker

Zet em op, Rob!!

1.000

Worldpremix Bv

66

Jan En Dora Van Erp

Monique, zet hem op het is voor ome Frans

20

Wendy Raaijmakers

Zet 'm op kanjer !

50

Miranda Waals

Donaties van de kankerpatiënten die ik vandaag een hartenkussen heb mogen geven

50

Jos En Wilma Van Bommel

Hoi Cindy en heel jullie team veel succes samen om deze berg te beklimmen voor het KWF.

66

Rick Anja & Vic Van Der Velden

Heel veel succes (ome) Leon

66

Rick Anja & Vic Van Der Velden

Heel veel succes (tante) Monique

535

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

100

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

250

Anonymous

Heel veel succes!

500

Lintjeshof Varkens Bv

300

José Swinkels

Wat als je niet meer beter wordt.... Je zult de diagnose maar krijgen: "Wij kunnen helaas niets meer voor u doen, maar gaan de resterende tijd zo draaglijk mogelijk voor u maken". Deze uitslag kreeg Jan 3,5 jaar geleden... Daarom doneer, en steun ik dit dreamteam, zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden en er minder mensen zo'n uitslag krijgen van hun oncoloog! Supertrots ben ik op Rob omdat hij met Jan in gedachte, deze berg minimaal 6x gaat verslaan! Rob jij kunt het en Jan zou nóg trotser zijn dan ik. Succes jongen met de voorbereidingen! ❤️

106

Cova Personeeldiensten Bv

Goed Bezig Rob!

26

Yvonne Holweg

Heel veel succes!

120

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

120

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

30

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

145

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

85

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

755

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

250

Kurstjens Recycling Bv

Namens Kurstjens Recycling BV willen wij jou heel veel succes wensen! Zet 'm op!

26

Harrie Swinkels

Succes Rob

26

Anonymous

20

Anouk Van Den Heuvel

Heel veel succes!! Een mooi doel om voor te strijden 🍀.

8

Anonymous

2.5k

Cogas Climate Control Bv

Heel veel succes gewenst met de Alpe d'HuZes challenge. Top dat jullie je hiervoor inzetten.

26

Bram Verhooren

Zet hem op naar de top!

50

Martijn Kleen

Succes Jacquelien, Op fietse

50

Patricia Langeler

Succes Jacquelien!

26

Anonymous

Heel veel sterkte Jan, en natuurlijk ook de ander van de groep Alpe d'HuZes deelnemers. Een kei goei doel, SUPER.

10

Anonymous

Veel succes

600

Van Braak Accountants

26

Zoë Heldens

Heel veel succes Jacquelien! Zet ‘m op!

200

Sep

Heel veel succes!

1.000

Anonymous

Best Rob en team. Heel veel succes gewenst met de voorbereidingen. Groeten team SH

106

Anonymous

Voor alle winnaars en hun "supporters"

26

Marga Te Velde

Dank Miranda voor het mooie hart!

250

Anonymous

106

Rens Van Dorst

Go Rob! Go…..

26

Lies Van Den Boomen

Heel veel succes

26

Yvet

Je kan t topper!!! Groetjes Yvet

206

Niessen Wkk Service B.v.

1.000

Knijnenburg-zwirs B.v.

Zet hem op Rob!

26

Anonymous

Veel succes Rob. Gaat je zeker lukken om deze berg te bedwingen. Succes met de voorbereidingen!!

250

Nh Adviseurs

Namens NH Adviseurs willen we je een financieel duwtje in de rug geven. Suc6 met het beklimmen van de Alpe D’HuZes. Met jouw drive moet dat zeker lukken.

1.000

Bogaerts Greenhouse Logistics Bv

25

Marco Snijders

Heel veel succes Rob, respect voor jullie!

26

Anonymous

Zet 'm op Rob!

15

Anonymous

66

Ceelen Grond En Groen

150

Slangen Service Span Someren

600

Gipmans Youngplants

500

Nitea It Solutions

206

Tim Goorts

Heel veel succes Rob!! Voor Jan 6 x die berg op,dat hij weer net zo trots op jullie mag zijn!!

500

Anonymous

Heel veel succes Rob!!

20

Anonymous

Suc6!

20

Anonymous

Cindy, heel veel succes met deze persoonlijke uitdaging en ik hop dat je veel geld mag ophalen voor het KWF.

15

Anonymous

50

Linders Inspecties

250

Oxin Growers

Veel succes namens Oxin Growers.

106

Goorts Bouwmanagement En Advies

Dank jullie wel voor al jullie inzet. Zet um op !

500

Van Eck Bedrijfshygiëne B.v.

Namens Van Eck Bedrijfshygiëne B.V. steunen we KWF. Vele mensen in onze omgeving hebben of krijgen te maken met kanker in welke vorm dan ook. We dragen hiermee graag bij aan het onderzoek naar de genezing hiervan. We wensen je heel veel succes toe Rob met de voorbereiding van de Alpe d'Huzes op 6 juni in het bijzonder.

30

Sietse Vellema Aftersales Advies & Ondersteuning

Thanks voor de hippe sokken. Succes met fietsen voor dit goede doel!

10

Mariëlle Koolen

Heel veel succes 🍀

500

Van Gennipschrieks Bedrijfsadviezen

Rob heel veel succes en samen met je team en jou spirit hoe je ergens voor kan gaan zal jou dit zeker gaan lukken. GR Team Van Gennip Schrieks

10

Anonymous

Zet 'm op !!

10

Anonymous

Jacquelien, je bent echt kei goed bezig en gaat verschil maken in de medische wereld met je inzet. Daar ben ik je heel dankbaar voor. Zet hem op.

15

Loes Swinkels

Heel veel succes💪🏻

500

Fortaplant B.v.

Mooi initiatief Rob. Heel veel succes namens team Fortaplant

50

Landbouwbedrijf Driessen

Toi toi toi! Ook voor jullie Evelien en alle andere deelnemers! Groet John, Hilde en Lens

200

Anonymous

250

Maurice Kassenbouw B.v.

Heel veel succes!

300

Atoom 13, De Aluminiumfabriek

Goed initiatief Rob, zet hem op!

206

Slagerij Van Kemenade

300

Pascal Ramen En Deuren

Goed bezig Rob, veel paprika's eten, dan haal je de 6x wel.

10

Anonymous

Succes Rob

206

Evert Van Mierlo

Rob wij wensen jullie allemaal veel succes met deze bijzondere uitdaging! Gas er op!

106

Loonbedrijf Berkers Vof

26

Veronique Zinken

Mooi dat je dit doet, succes!!

1.000

Tonnaer Tuinbouw Loonwerk

Heel veel succes!

15

Marij

Een heel goed doel! Ik wens je heel veel succes!

100

Loonbedrijf Verbruggen B.v.

Mooi initiatief, waar wij achter staan. Suc6 Rob.

26

Thomas

Veel succes Rob!

75

Anonymous

yes 5 paar flitsende sokken

26

Ingrid Van Egeraat

Zet 'm op Cindy! Veel succes!

26

Anonymous

Hoi Rob, veel succes met deze sportieve uitdaging die hopelijk mag bijdragen aan zoveel mogelijk genezing van kankerpatiënten. P.S. Misschien kom je op Alpe d'Huez mijn collega Rene Schoenmakers nog wel tegen.

1.000

Clement Beton Weert B.v.

250

Anonymous

Veel succes!

15

Anonymous

20

Anonymous

25

Anonymous

ZET 'M OP ROB!

400

Martens Constructie

26

Lonnie

Zet hem op!

50

Hans En Marjo Van Neerven

Super actie! Zet 'm op, 3x naar de top 😀

50

Frank Moors

Succes! Frank en Anouk

30

André En Hannie Verhoeven

Heel veel succes.

30

Hannie En André Verhoeven

Heel veel succes.

15

Anonymous

Succes Rob.

206

Willem En Marieke Delisse

Mooie actie! veel succes!

50

Anonymous

26

Kees En.n Irma Van Rijt

Zet 'm op Cindy. Heel veel succes! 🍀🚲🍀

25

Annemiek Loomans

Succes jijnkunt dit

26

Marga Te Velde

Hartenactie!

25

Jan En Leny Jansen

Bedankt voor de sokken en veel succes met z’n allen.

26

Audrey Van Eijk

Ik wil graag zo’n superschattig kussen

34

Monique Velden

1 januari 2024: met deze donatie komt mijn tussenstand nu op 2024 euro. Dit jaar ga ik er voor! :-)

20

Miriam Van Erp

Ik ga met trots je roze KWF sokken dragen. Zo fiets ik in gedacht met jullie mee. Heel veel succes topper!

35

Arnold Reichert

Hero veel Suc6 met de voorbereiding dingen 😘

26

Anonymous

Hoi Miranda, Ria wil graag zelf een hartje komen uitzoeken. Mag dat? Groetjes Lisa, Bert, Ria en Fleur

26

Juan En Irma De Groot

26

Jeroen Van Oosterhout

Heel veel succes en mooi dat jullie gaan winnen!

26

Anonymous

Wij supporten je graag en je gaat het halen zeker met zo'n fantastische club om je heen

25

Miranda Menting

Heel veel succes lieverd. Als ik je kan helpen met de kussens hoor ik het graag van je. Ons mam is trots op je 🥰

26

Kris Verdonschot

Lieve Miranda!!! Natuurlijk sponsor ik jou!!!! Mét een dikke virtuele knuffel erbij!!!!

35

Chie Heerdt

Hey Monique, fantastische dat je weer meedoet! je bent echt een topper en een prachtmens. Ik vind je een enorme inspiratie bron van inzet voor voor de maatschappij en de medemens. big hug je maatje uit Gelderland Chiel

20

Bertie & Toon Van Houts

26

Ellen Van Meijl

1 woord -wat ik hoop- zo'n beetje alles omvat: Lieve HELD 💪🏼. Vooruit 2 woorden dan !! 🤭

80

Anoniem

Jan en team heel veel succes. Top sokken 💪🏻🚵🚶‍♀️

50

John Bankers

Succes met de training en het evenement zelf. Mooi dat jij je voor dit doel inzet! 🍀

26

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Voor een paar mooie sokken en een extra 'Hermannetje'! Succes Monique

26

Ilse Verberne

Geweldig dat je dit doet, succes Kanjer!

26

Anonymous

Heel veel succes Miranda

26

Robbert Weren

Succes Cindy!

20

Ari & Annemarie Hubers

6x de berg op, een geweldige prestatie! Zet em op, veel succes!

26

Wim En Silvia Driessen

Ga weer knallen! Petje af voor jullie allemaal!

26

Stefan Swinkels

Goei doel, vur ne skônne mens, ome Jan!

15

Cor Hendriks

Hallo Rob, Heel veel succes met jouw uitdaging 6x Alpe d’HuZes Zet hem op! Vr gr Cor Hendriks

50

Johan Koppens

Heel veel succes Rob

26

Sabine Zelen

Ha Rob en Hannie, Wat super dat jullie dit doen voor “ons pap!” I did it before, 6x, écht pittig, maar je weet waarvoor je het doet. Bij voorbaat zijn jullie kanjers door hiervoor te gaan! Veel fietsplezier en suc6 met de verdere voorbereidingen. Gr. Sabine Zelen

50

Marly Verhees

Zet ‘m op Rob!

26

Anonymous

Succes Rob, you can do it!!💪🏻💪🏻

66

Anonymous

hoi Rob, heel veel succes!

66

Willem Klomp

Zet hem op Rob, goei doel!!

26

Anonymous

Rob heel veel suc 6. Mooi initiatief. Zoals Hannie het mooi omschreef kun je pech hebben in het leven. Iedereen krijgt hier helaas mee te maken in zijn of haar omgeving.Pluk de dag en haal alles uit het leven met positieve instelling en energie. Fijne kerstdagen en een gezond 2024.

106

Henk Weren

Zet ‘m op, Cindy! Een mooie uitdaging voor jou en een geweldige stimulans voor het KWF!

26

Gertjan Smetsers

26

Anonymous

Dag Rob, Ga er voor Maak er onvergetelijke dagen van.

10

Anonymous

Zet hem op tuinder👊👊

26

Peter Swinkels

26

Peter Swinkels

126

Peter Swinkels

Succes!! En ons pap zou kei trots zijn! 💪🚴

26

Niels Ilmer

26

Anonymous

Succes!

26

Yvonne En Eric

Veel succes allemaal

10

Rudy En Linda

Zet hem op Rob!

26

Elke Moors

Zet m op💪🏻 #opgevenisgeenoptie

20

Judith Bouwmans

Zet hem op!! 💪

106

M Faro

106

Roel En Monique Ceelen

Idd ieder zijn eigen verhaal, eigen emotie en drijfveer. Wij steunen graag deze uitdaging. Heel veel succes met de voorbereidingen en geniet van de mooie momenten in juni! Het gaat jullie lukken.

50

Maurice Goossens

Succes Monique 💪

10

Dennis Deelen

Succes Monique!!

66

Elmie En Pieter

66

Elmie En Pieter

66

Elmie En Pieter

66

Elmie En Pieter

66

Elmie En Pieter

66

Elmie En Pieter

106

Elmie En Pieter

66

Elmie En Pieter

50

Lilian, Ivo, Niek En Evi

Veel succes met de voorbereidingen en succes straks op de berg

26

Anny Driessen

15

Bér &toos Hermans

Zet hem op Harold!!

106

Thijs

Beste Frans, Super dat je dit doet! (ik heb het al gezegd, weet niet of ik t zou kunnen) Vorige keer 4x.....komend jaar weer! Maar 5x mag natuurlijk ook. Heel veel Succes! Thijs

15

Rob Folmer

Succes!

15

Propellunt - Willem

Succes - ik verwacht minimaal 5 beklimmingen ;-)

10

Leon Van Der Schouw

Op naar de top Frans voor een goed doel. Pieken met een praatje!😜

400

Spar Maas Heusden

Bedankt voor het inpakken van de pakketten. En succes met jullie actie

100

Frank Lageweg

26

John En Mieke Van Paassen

Hallo Miranda ,mooi dat je samen met je team weer inzet .Zeker na alles wat je zelf hebt meegemaakt. Erg knap en geniet dat je de kracht weer hebt om deze uitdaging aan te gaan. Gegroet John en Mieke van Paassen

25

Bas Loon

Beste Leon, Monique en alle betrokken teamleden, wat jullie doen is echt super! Wij ondersteunen jullie initiatief van harte. Erg veel succes, verwerking en vooral ook plezier gewenst! Alle vertrouwen in jullie en het mooie team Big Challenge 2 Alpe d'Heuze. We zijn jullie al aan het volgen! Tot ziens en sportieve groeten, Esther en Bas van Loon

20

Janne Vd Velden

Worstenbroodjes

10

Anonymous

Succes, team Rob

150

Peter Aarts

Hey Jan, dit jaar voor het eerst geen kerstkaarten binnen 't Bleekerven maar een donatie naar een goed doel. Jij hebt de primeur. Veel suc6!!

10

Monica Kiers

250

Kippers Voeders

25

Albert V D Ven

Audrey zet hem op Je kunt het👍

250

Sps Continuiteit In It

Beste Harold, veel succes van Team SPS!

106

Mesthandel Stienen Mapero

zet hem op

100

Berkers Aarts

10

Hans

heel veel succes met het behalen van jullie mooie doelen en met het beklimmen van Alpe d'huzes.

26

Anonymous

Succes

333

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

1.13k

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

120

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

120

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

60

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

315

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

750

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

30

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

345

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

90

Anonymous

Super Sokken voor Super Helden

25

A V D Ven

Zet hem op Paul Succes

15

Lex Van De Ven

Witten sokken zitten kei fijn!

25

Harrie Van Gennip

10

Erie Gielen

26

Jan En Anja Coolen

Heel veel succes aan alle deelnemers

100

Karel Koppens

Frans veel succes met deze zware tocht. Ik zou graag mee fietsen, maar ik zie ervan af.

15

M&s

Succes!

25

Hans Klessens

Sukses en fiets met Opa Jan in gedachten.

50

Elly Swinkels

Zet hem op Rob.

1.000

Hibex B.v.

500

Jetstone

Succes!! Een mooi initiatief.

50

Dirk Acda

Succes Harold!

26

Hanny Driessen

Goeie aktie…succes Monique én team!

26

Tante Riek Driessen

Goed initiatief, in de geest van jullie pap Succes !

15

Henriette Van Der Heijden

Miranda, heel veel succes met je uitdaging!

100

Anonymous

Heel veel succes gewenst met het trotseren van Alpe d'HuZes!

26

Wilton Boerekamp

Hopelijk zijn we nog net op tijd voor de appeltaartloting🤤

10

Ineke Bevers

Nog net voor 5 december..... succes kanjer!

50

Giebels

Succes!

26

Laurens

Succes Harold!

26

Anonymous

26

Mandy Moors

Heel veel succes! Goed bezig!

50

G De Groot

Heel veel suces

26

Anonymous

Zet 'm op Jan, op naar je streefbedrag voor een heel goed doel, en voor jullie mam❤

26

Anonymous

Gas erop Rob! Geweldig initiatief

30

Theo Voets

Succes Harold en team

100

Schippers Europe Bv

Veel succes Leon.

200

Handelsbanken Eindhoven

Wat goed Harold dat je de Alpe d'Huzes gaat lopen voor het KWF! Veel succes gewenst met de voorbereidingen. Groeten, Pieter

66

Anonymous

20

Carlo & Marian

Succes toppers!

26

Tijn

Heel veel succes allemaal!!

25

Judith & Richard Aarts

Topper! Zet ‘m op en heel veel succes! Veel respect voor je doorzettingsvermogen!

15

Frank Van Bussel

Zet um op Jan

150

Normec Robalab

26

Hans En Mien Derks

Heel veel succes Rob

106

Elmie Voeding&beweging

1.000

Van Braak Accountants

20

Myrthe Maas

Heel veel succes. Zet m op! 💪🏻

250

Paul Versleijen

250

Omh B.v.

206

Peter Aarts

Jan en team, veel succes en ook plezier voor dit goede doel.

5

Janne Van Der Velden

Suc6 papa

5

Janne Van Der Velden

Suc6 mama!!

50

Ronnie En Susanne Ermens

Heel veel succes allemaal! Zet ‘m op 🍀

25

Monique Aarts

Succes 💪je kunt het!

250

Anonymous

Rob je kunt het. En voor een mooi doel

50

Theo En Annemarie

5

Jolanda Van Hoof Princen

Zet hem op!! Tot aan de top!! 🤣🤣!!

50

Anonymous

Heel veel succes!

106

Ria Manders

24

M&m

Zet ‘m op Fransje

500

Anonymous

Heel veel succes toegewenst.

26

Marloes Van Beek

Wat leuk dat je weer mee gaat doen. Heel veel succes!

106

Anonymous

Klasse goed bezig! Succes 💪🏻💪🏻🚀🚀

26

Eileen Van Beek

Heel veel succes, jullie kunnen dit.

16

Miriam Nijssen

Succes allemaal!

20

Daisy Jaspers

Zet ‘m op Monique! In gedachten bij jullie pap🤍

26

Adrie Jansen

Succes Monique

66

Arjan

Opgevenisgeenoptie ! Goed bezig Cindy !

26

Anonymous

Je kunt het cindy succes

26

Wilco

Super Cindy! Heel veel succes 🍀👍🏼. Ik train graag een rondje mee 🚲

50

Mart Derks

Veel succes.

50

Frans Nooijen

Rob heel veel succes.

25

Anonymous

Sterke actie 👍 Succes

26

Marieke Van De Ven

Super dat je meedoet, Monique! Helaas nog steeds heel hard nodig!

10

Ellen Hendrikx

Succes (nu al) topper, gaat je lukken👊

50

Anonymous

Succes Cindy!

20

Theo Verberne

Zet hem op Rob , je kunt het !!!! Geweldig dat je dit doet !! Wiesje en Theo ...

25

Rene Aarts

Succes!!

25

Context Consultancy

Heel veel succes Cindy en team! Super mooi dat jullie dit doen. Groet, Didi van Heijst

15

Kaylee Engelen

Doe de groetjes aan mijn papa als je boven op de berg bent! <3

50

Coby En Nico Jongen

Mooi initiatief en we hopen dat jullie het streefbedrag halen. Veel succes

206

Anonymous

Zet 'm op spetter!

15

Jelle Van Den Boomen

Succes Jacquelien !

26

Demelza Van Geest

Zet 'm op!

26

Anonymous

Succes met de klim

26

Wim Van Bussel

Hoi Leon Veel succes Groetjes Wim en Mien van Bussel

26

Anonymous

Monique Veel succes. Groetjes Wim en Mien

5

Anonymous

Succes!!

10

Mischa Hermkens

Succes Rob

26

Ine Aarts

Goed bezig Monique. Veel succes

26

Ellen Geudens

Zet hem op, Miranda. Heel veel succes!!!

6

Ellen Swolfs

Lieve Miranda, Wat super stoer zeg! Alvast heel veel succes!

26

Rianne Vermeulen

Hier een kleine bijdrage voor je mooie doel, zet 'm op!

66

Anonymous

Miranda, Geweldig dat je deze uitdaging aan gaat. Heel erg veel succes! 🍀👍

66

Chantal Verberne

Lieve Miranda, heel veel succes met de voorbereidingen. Je bent een kanjer die niet opgeeft. Top dat je dit weer doet. Groetjes René en Chantal

66

Adri Schoenmakers

Heel veel succes Monique

26

Mary Van Der Velden

Misschien dat je ook tante Diny in gedachten kunt meenemen.

150

Rini Van Der Velden

Heel veel succes!!

15

Anonymous

Zet 'm op Monique en team! Go go go!!!

16

Anonymous

5

Stephanie Zantinge

Lieve Miranda Je bent een echte kanjer en doorzetter. Trots op jou wat je hebt meegemaakt en hoe je in het leven staat is geweldig! Zet hem op! Liefs Stephanie

26

Huub En Angèle

Heel veel succes Miranda, super dat je weer mee doet.

10

Rosemary Van Den Boomen

Succes Miranda met jouw uitdaging maar ook veel plezier.

10

Koen En Mirthe Berkers

10

Anonymous

Heel veel succes Miranda!! 🍀

26

Marvin En Demi

Lieve Miranda, Wat goed dat je dit gaat doen, een heel mooi doel. Heel veel succes met de alp du huez! Je kan het! :D Groetjes Marvin en Demi

26

Anonymous

10

Fam Kanters

15

Jur Van De Ven

Zet 'm op papa! Tis maar 6 keer, lukt je wel

10

Susanne

10

Sandra

Jouw bericht straalt één en al positiviteit uit en dat is ook hoe ik jou ken. Heel veel succes en plezier, maar ook dat gaat goed komen jou kennende!

5

Marjolein Van Agt

Succes!

26

Anonymous

Wat ben je toch een toffe bikkel Miranda! Heel veel succes met deze uitdaging

10

Daniëlle Van Bree

150

Drea Aarts

Succes met deze mooie actie!

20

Joseph Van Houts

10

Anonymous

Succes, Cindy

350

Van Bussel Metaaltechniek

50

Familie Basten

Succes!

206

Peter Aarts

Heel veel succes Rob.

50

Patrick Surewaard

Hoi Jacquelien, heel veel succes met de voorbereidingen en de beklimminen van de Aple d' huez he. Het gaat je lukken.

26

Oleh Pavlov

26

Frans Kerkers

Zo, het begin is gemaakt!!!

50

Familie Van Lieshout

Topper(s)

26

Anonymous

Zet hem op !!!!

26

Sonja Kluskens

Zet hem op Polly 🍀🚵‍♀️💪groetjes Marcel en Sonja

5

Suzan Madou

Go Pollie! Succes!

26

Marjolijn Van Bussel

Super knap! Zet hem op!

5

Astrid Sunaert

Heel erg veel succes! Go go go 💪🍀💐

50

Tony En Nelleke

Veel succes, zet ‘m op! Wat goed dat je je hiervoor inzet. Kom gerust ook een stukje appeltaart eten.

15

Maud Van Heugten

Hier n kleine bijdrage van je aller liefste leukste en knapste dochter die toch wel trots is dat je dat kleine bergje gaat beklimmen ga met die gedachte in je achterhoofd maar de tocht aan. kusjess

56

Harold Heugten

50

Willy Polman

Heel veel succes!

5

Tim Moors

Zet hem op en maak der een mooie tijd van👏💪

5

Tim Moors

Zet hem op👏💪

5

Sven Moors

Leon zei tegen mij dat hij 2x sneller omhoog kan dan jou

5

Sven Moors

Ons pap zecht dat hij je 3x kan inhalen

26

Sven Moors

10

Tim Moors

Zet hem op

10

Ineke Donkers

Heel veel succes

15

Evelien Stevens

Veel succes!!! Ik weet zeker dat je het kunt.

66

Anonymous

46

Miranda Waals

26

Lize Juul Janne

Hup papa!! 💪🏻

26

Leon Van Der Velden

Mama je kunt het