BIG Challenge 8 Ellen en Genevieve onze Toppers

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

65879.16

Raised from 1st October 2020

82582.16

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

26

Tonny Van Strien

Bier pakket

500

E Motion

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig streven voor een mooi doel. Met jou zijn er nog meer leerlingen/clienten geconfronteerd met de nare ziekte kanker. Ik steun dan ook met compassie jouw doel. Take care en veel liefs! Peer

100

Autobedrijf Robert Wisselink

100

Bruns Viehhandel

Von Hermann an Erik

10

Joost Boerboom

100

Vrielink Dakwerk Vorden

26

René En Margriet Verberk

Wat heb je het mooi verwoord Nellie. Fijn dat je het machteloze gevoel om kunt zetten naar het goede gevoel om daadwerkelijk je steentje bij te kunnen dragen . Samen met topper Geneviève naar de top! We wensen jullie heel veel succes zowel met de voorbereidingen als op 4 juni.

10

Robert En Monique Klaassen

Heel veel succes! Mooi gebaar.....

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Ook jij bent een Topper!

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

200

Buren Van De Driehoek In Oploo

10

Jacqueline

Godelieve je bent een Kanjer. natuurlijk geef ik hiervoor een bijdrage. Succes!!!

26

Chris Schrooten

Arnold, een bijzondere dag vandaag, 4-6-2020. Je zou weer 6 keer omhoog geklommen zijn en net gefinished zijn na de slotklim met Big Challenge. Hoewel het verlies van Ellen natuurlijk nooit af te sluiten is, was dit toch bedoeld als een soort van afsluiting van een emotionele tijd en voorbereiding. Door corona loopt het allemaal wat anders, maar ik ga er van uit dat je volgend jaar "gewoon" alsnog 6 keer gaat. Succes en sterkte !!

100

Schildersbedrijf A. Peters

Van de familie Anton Peters

106

Olga Scharphof

Dank ook namens Henny voor het beschikbaar stellen van de woning

50

Arniepol

26

Huib Vreugdenhil

Topper je kan het veel succes

26

Janneke Vollaers-schepers

Hallo Arnold, elkaar lang niet gesproken en gezien. Geschokt door je verhaal maar trots op wat jullie gaan doen. Succes en sterkte!

56

Horizon Massageopleidingen

Succes dappere lieverd!

50

Hans

Mooi initiatief om mee te doen 👍🏻. Heel veel succes Erik!!

106

Aris Oosterom

5

Elsa

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

25

Marloes Zwanenburg

Topper! Je kan het! Voor Geneviève en alle Genevièves die er niet meer zijn, een iedereen die deze rotziekte nog tegen gaat komen!

15

Merlijn Kopp

30

Mirjam

Een beetje meer als extraatje! Ik heb enorm veel respect voor je kracht in deze!!

26

Anonymous

26

John Nissen

Héél veel succes!

50

Natasha

Nog een topper voor de top! Go for it!

66

Mark En Carolien

Erik, heel veel succes met je actie en de beklimmingen!

26

Lieke Raterink

Omdat het bij mij ook ineens heel dichtbij komt... ga ervoor Mar!

50

Fré Oosterom

Succes vanuit Schoonhoven!

20

Anonymous

100

Loes Mathijssen - Simons

Alle succes, Genevieve!! Geweldig wat jij neerzet!😘

25

Niels De Bruijn

3.5k

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kerstkaartenactie (deel 1)

15

Cora Pieterse

15

Didier

Heel sterk! Succes pik!

106

Nynke

Top Erik! Mooi initiatief en heel veel sterkte met het volbrengen van deze prestatie!

50

Ria En Bennie Rood

Veel succes toe gewenst. Bewonderen je deelname.

26

Resi Krupers

Heel veel succes Nellie en Geneviève

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

10

Floor

15

Rudi Hengeveld

Veel succes

26

Anneke Von Heijden

Zet ‘m op Gen! Mooie actie, dit gaat je lukken!

26

Rene Schoenmakers

Succes met trainen op de fiets van Ronald! Geweldig dat je hier een bijdrage aan levert!

240

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Lieve Genevieve, Postuum sponseren wij ook jouw pagina als teamlid van onze PR extern commissie. Dus ook voor jouw een bijdrage vanuit onze 2 ct per ei actie uit onze ei-automaat #EitjevandeBoerin Voor altijd in mijn hart. Liefs Marian

25

Anonymous

Hey Godelieve, Wat een mooi initiatief! We wensen je heel veel succes🍀 Liefs Ferry en Marjoletta

26

Rutger Smid

Succes Johan!

50

Paul Brummelhuis

Sterkte en succes gewenst

100

Co Schot

succes

10

Nellie Keizers

heel veel succes

56

Anonymous

Succes Fred 👍🏼

10

Nora Visser

Heel veel succes Arnold!

8

Godelieve

In plaats van terugbetaling bloemen

26

Martijn Mulder

Succes Johan!

100

Haaring Hengelo

succes

25

Anne Vreeburg

Veel succes!

10

Els Van Der Meulen

Natuurlijk steun ik jou. Alle kleine beetjes helpen. Wat fantastisch zeg dat je meedoet! Heel veel succes en geniet van deze happening. Ik ben zelf ook een paar keer die berg opgegaan en het is echt heel gaaf! Hele dikke kus Els

56

Domien Verschuuren

Heel veel succes! Veel liefs x

56

Robert En Ilse

Lieve Arnold , heel veel sterkte met de training en het bedwingen van de Alp. Wat zal ze trots zijn!!! Gr. Robert & Ilse

131

Kerstmusical Oploo

Actie na afloop van de kerstmusical in Oploo. Dank aan alle gulle gevers!

26

Rob Van Outersterp

Wer jetzt kein Haus hat, baut sich keines mehr. Wer jetzt allein ist, wird es lange bleiben, wird wachen, lesen, lange Briefe schreiben und wird in den Alleen hin und her unruhig wandern, wenn die Blätter treiben. S.J. Flikweert

106

Lex Van Glabbeek

150

Ruitershop Boxmeer

Verkoop rijlaarzen Ellen

15

Sabine Van Den Hoek

Marjolijn, zet m op, helemaal naar de top!

25

Marie-cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

10

Margriet Hoffmans

Dank voor de geurende Lavendelzakjes

500

Jan Van Helmond

Jan van Helmond

15

Anonymous

boek 21 bochten

26

Annemarie En Rob Van De Lisdonk

Beste Godelieve Geweldig dat je samen met genevieve de top gaat beklimmen. Geweldig dat jullie dit voornemen kunnen maken na 5 jaar vd diagnose. Door de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar kanker is dit o.a mogelijk. Wij wensen jullie heel veel succes

20

Martijn Hendriksen

Omdat 30,- voor zo’n mooi schilderij (nummer 67) veel te weinig is en ik je graag in zo’n goed initiatief steun.

50

Gosse En Jannemieke

Top dat met Geneviève mee gaat naar de berg en al helemaal geweldig dat je je inzet als geld inzamelaar. Om je een beetje op weg te helpen deze donatie namens Jannemieke en mij. Veel succes en zeker tot op de berg.

26

Anonymous

Heel goed en stoer dat je hieraan mee doet Nellie! Dat betekent vast veel voor jou en mensen om je heen :)

26

Kenny Van Teeffelen

84

René Bemers

Goed bezig Erik. 84 klikjes, je kunt het 💪🏻😅

200

Belliner Agrar Gmbh & Co Kg

26

John Van Veen

Goed bezig Fred, Heel veel succes met de voorbereidingen !!

26

Mieke Masselink

Topper!

106

Rob Thijssen

106

Anonymous

26

Tante Hennie Rood-harmsen

Ik heb veel waardering voor deze actie, succes!

26

Judith En Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

26

Henny En Jet Lenkens

56

Nita Oosterom

Mooi initiatief Arnold,helpt jullie,mij en iedereen die met kanker te maken heeft/krijgt.

30

Nellie Kuijpers

Nabestelling Natuurfotokaarten

20

Henny Rietman

500

Bromenne Georg

Von der Familie Bromenne

26

Lineke Flikweert

15

Wilbert Horsting

Erik, als VRTCer van het eerste uur en sinds kort AOWer ben ik blij fat ik nog alles kan en mag doen. Ik wens je héél veel succes met trainen en uiteraard de uitdaging.....top !

10

Jinn Lucassen

10

Twan Jansen

30

Stef Huirne

Veel succes Arie, Je kunt het

26

Rob Bleumink

Succes Erik

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

10

Lieda Van De Vis

Wat goed en wat stoer, heel veel succes Godelieve!

5

Anonymous

porto kosten.

56

Luuk Liersen

Heel veel succes , Go !!

10

Petra Rongen

Wat een ontzettend mooi en goed initiatief Nellie, in gedachten gaan we met jou mee naar de top.

26

Rachèl

Erik, heel veel succes en plezier in de voorbereiding. Maak er met beide teams onvergetelijke dagen in Frankrijk van !

26

Stijn

succes

26

Jip Verwiel

10

Annette Leijten

Heel veel succes Godelieve, het is een byzonder goed doel. Zelf heb ik dit jaar meegedaan aan Swim against Cancer, het geeft veel dankbaarheid en (sportieve) voldoening om dit soort evenementen meeste mogen doen.

25

Tijs Kuijpers

Succes met de aktie.

26

Tiny Hendriks

Goed verhaal Nellie. En veel succes straks op de Alpe d'HuZes samen met Geneviève. Gr. Ploon en Tiny

241

Anonymous

26

Nardy Thus-köning

Heel veel succes Erik!

56

Gezinshuisdelotus

Ga ervoor👍

10

Jeroen

Zet 'm op Fred!

10

Marie-cecile Verspeek

10

Melissa

Ik wens jullie alle sterkte en hoop! Ik hoop dat meer mensen jullie steunen en dat jullie veel geld ophalen. Ik zal zeker aan jullie denken 4 juni!

26

Nettie En Jan Croes

Succes, he Jan het!

56

Anonymous

Beste Geneviève, met een brok in de keel heb ik je motivatie gelezen. Wat een kracht. Veel succes en veel geluk voor jullie, jij met Ellen in je hart. Warme groet, Jos Engelaer

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

66

Frans Nijenhuis

Super dat je dit gaat doen, je weet zelf hoe belangrijk dit is. Succes met de barre tocht Alie en Frans.

26

Henk Verberk

150

Ingrid Van Westen, De Winstexpert

Geweldig dat je dit doet voor allen die met de ziekte kanker te maken hebben. Succes 👍

26

Annie Van Haren

Succes Nellie!

106

Anonymous

Veel courage

25

Thomas Vriens

100

Anonymous

26

Emiel

zet hem op Nellie

106

Marije Hospes

10

Roel Verberk

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

15

Caroline Bles

Dankjewel voor het mooie boek 😘

66

Ad Vis

Goede bezig Fred. Top.

56

O Heyden

Veel succes !!!

50

Cees De Vink

20

Mark Grijsbach

Respect Geneviève dat je deze uitdaging oppakt. Voor Ellen en voor jezelf! X

26

Anonymous

26

Heleen Steinbuch

beste Geneviève, wij volgen jou altijd op de voet. wat geweldig dat je nu weer dit initiatief ontplooit. hartelijke groet, ook van Hester

53

Arnold Reichert Shirts Bg

Aankoop Shirts BG

5

Lennart Stoelwinder

100

Bert En Godelieve

Top Jaap. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs Bert en Godelieve

88

Fred

T-shirts BG

100

Marcel En Fransje

Marjolein, geweldig dat je meedoet, succes!

10

Matthijs Balvert

Succes Erik!

26

Inge De Reus

Heel veel succes Fred!

35

Anonymous

heel veel succes!

26

Gerry Janszen

Wat een prachtig doel heb je gesteld. Ik weet nu al dat jullie trots mogen zijn. Van harte steun ik jullie hiermee.

10

Sem Kosse

Succes!!

20

Hendrik Lanjouw

106

Jeannette Heldens

Lieve Genevieve, Jij bent gewoon een voorbeeld!

12

Annemieke Dings

Veel succes. Ik vind de klaproos heel mooi! Xx

10

Maria Megens

Succes!

50

G Pelle

26

Leo En Judith Vreeburg Vreeburg

Hé lief nichtje. Wat een mooi doel om met jouw bijdrage die verschrikkelijke ziekte een kopje kleiner te maken. Heel veel succes kanjer!

10

Bram Makkink

56

Sven Oosterom

Zet m op!!!

26

Martine Van Den Berg

Super goed dat je dit gaat doen! Zet hem alvast! Liefs, Martine

10

Luuk Verberk

Hoi Nellie, Heel veel succes naar de top, zodat deze ziekte zo snel mogelijk de wereld uit is. Groet, Luuk en Sophie

106

Anonymous

13

Anonymous

106

Pieternel Kranendonk-koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

15

Geneviève Verberk

boek 21 bochten

106

Arjan Mombarg

Ik ga je volgen! Gas erop voor je overleden dierbaren 6 keer die molshoop op!

50

Ben Tiebot

Veel suc6

10

Gitty

Mooi doel!

50

Bram En Marianne Bierens

100

Bert Schouten

Voor mijn topper!

26

Eline Ancion

50

Gert-jan En Susan Hermanussen

Succes Arnold!

10

Juul Van Den Hombergh

26

Wilma

Van machteloosheid naar motivatie, heel herkenbaar en goed verwoord verhaal. Veel succes!!

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

25

Jasper Trommelen

10

Rianne Lubbers-meijerink

Succes!!

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

250

Martijn Joren

Pap heel veel succes. Hophop 6x naar de top!!

50

Anonymous

Beste Erik, Gedoneerd. Veel succes! Ben Albers

10

Roy Van Der Loop

Heel veel succes Fred!!! Groetjes Roy

10

Hans Heuer

Succes verder met je voorbereidingen

26

André En Irna Wagenvoort

Geweldig💪 Heel veel succes🍀

25

Anonymous

Het Johan, Succes bij de Alp D'Huzes!

26

Dries Robijns - Bivit

Beste Erik, Deze kleine bijdrage met veel bewondering en appreciatie voor uw prachtige gebaar! Veel succes bij de beklimming, hopelijk met de wind in de rug! Vriendelijke groeten, Dries

100

Marc En Geneviève

De kop is er af! Superfijn dat je meegaat in ons BIG Challenge team Ellen onze Topper. Veel succes.

2.17k

Claessens-jenniskens Pluiveebedrijven Bv

Lieve Geneviève, Vandaag 60 jaar GEFELICITEERD!!! En bij een verjaardag hoort een cadeau, vandaar dat wij besloten hebben om de opbrengst over de afgelopen maanden van onze 2 cent per ei actie uit onze " Ei-Automaat" te doneren op jouw actie pagina. Jij zegt altijd elke euro telt en is hard nodig voor onderzoek naar kanker! En heel veel verkochten kakelverse eieren hebben voor dit mooie bedrag gezorgd. Door onderzoek naar kanker mocht jouw hartsvriendin Ellen langer leven. En door al dat onderzoek maak jij nog steeds van elke dag een lievelingsdag. Liefs uit Ysselsteyn, Marian - John & kinderen

26

Anonymous

Succes!

106

Linda Engelman

20

Wendy

Succes!

40

Anonymous

Succes Fred !

26

Anita Vialle

Succes liefs Anita

26

Marc Huirne

Erik, heel veel succes met jouw grote uitdaging. Met vriendelijke groeten Marc en Jeanine Huirne

10

Linda Van De Donk

Zet ‘m op. ❤️

10

Jantje Hissink-bouwmeester

Haal die Top 6 x Erik? De buurvrouw

100

Ziegenhof Hoogendoorn

50

Markus Ratersmann Schweinemast

Markus Ratersmann

10

Kim Draaijer

Heel veel succes met alles en super dat je dit doet

100

Sjaak En Anne-mathee Vreeburg

Voor een derde Topper!!!!

15

Charissa Hardenberg

30

Frank Schoorl

26

Maarten Moleman

Succes Arnold

26

Jeroen Verberk

Ik ken je niet maar door de verhalen we een bijzondere indruk van jou gekregen. Ik heb jouw boek ook inmiddels in mijn bezit en ben dit aandachtig aan het lezen. Ga je graag in persoon ontmoeten op de Alp en kijk daar naar uit. Sterkte de komende maanden nog met de gezondheid en voorbereidingen en tot in Frankrijjk!

25

Anonymous

veel succes in frankrijk

26

Theo De Jong

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

254

Klaes Gerbrandy

Suc6 op weg naar Alpe D'HuZes 2021

5

Erwin Menkveld

10

Annie Smulders - Den Ouden

Succes !

15

Mariette Madou

Knap Nellie, heel veel succes.... 👍

10

Mv

10

Anonymous

30

Erna De Bruijn

Trots op jullie!! Geweldig initiatief🤗

66

Jan En Hanneke

Goed bezig, succes!

26

Monique Maarsseveen

Natuurlijk steun ik dit initiatief ! Hoe meer onderzoek , des te meer mensen kunnen geholpen worden . Succes !!

25

Loet

50

Judith Minderman

Heel veel succes Arnold! Fiets de berg op, samen met Ellen op je bagagedrager.

26

Bert

Goed bezig Fred

50

Annemieke Grijpink

Lieve Mar, wat een top initiatief; iets dat jij zeker kan. Je bent een absolute topper en dit gaat je zeker lukken; voor je tante en voor al die andere mensen. Xxx

10

Zr Ancilla Den Ouden

Fijn dat je de groep versterkt!! ( tante van Rian Smulders )

10

Jos En Marjon Rutten

Mooi voornemen, veel succes!!

10

Joost Damen

Succes Jaap, zou zo met je meefietsen voor dit mooie, belangrijke doel!

26

Henrik Van De Mortel

Mooi initiatief, mooie uitdaging, heel veel succes.

26

Hermsen

Succes Erik!!💪

26

Moniek Brouwers

Lieve Genevieve, volgens mij heb je al heel wat bergen beklommen...dus je kunt dit! Dat is mijn volle overtuiging! Liefs van Moniek...en de rest van de Brouwertjes!

100

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Hoi Jaap, Ook voor jouw een donatie uit onze ei-automaat, helaas volgende week geen AD6 2020 maar we gaan gewoon voor AD6 2021. We hopen dat 4 juni volgende week toch een bijzondere dag mag worden ook voor jouw! Groetjes Marian & John Claessens uit het Ysselsteynse en tot op de Alp in 2021

66

Marian En André Knoef

Erik, heel veel succes!!!!

40

A Gloudemans

Heel veel sterkte Genevieve. Hierbij een bescheiden bijdrage voor de challenge. Hartelijke groeten, Je oud collega Adrie Gloudemans

26

Lourens Feenstra

Prima initiatief Erik en alvast veel succes toegewenst met de voorbereidingen en de dag zelf.

106

Lin

Go go go Mar!

50

Anne Koopmans

26

Geertje Westervelt

5

Agnes Renshof

106

Dick Roodenburg

Mietje. Succes en ik wil nog wel een paar keer meetrainen

5

Inge Schuurmans

Gefeliciteerd Geneviève! Zo te zien gaat het goed met de sponsoring: super fijn. Zet’m op💪🏻💪🏻💪🏻 Wat een bijzonder moment zal het zijn wanneer je de top bereikt.

15

Diane Van Galen

Succes Jaap!!!

10

Renée Kuijpers

Wat een mooi doel. Heel veel succes en plezier!

50

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

26

Gerrit Bouwmeester

succes gewenst

15

Floor & Robert-jan

Heel veel succes!

26

Cees Hetty Lenkens

15

Miranda Ariëns

Hallo Godelieve, Wat een mooie actie, ik hoop dat je over het streefbedrag heen gaat. Groetjes Miranda

1.000

Tijs De Koning Jr. Pluimvee- En Kalverenhandel

Van Tijs voor Erik,

66

Jannet

Succes Fred!

40

Anonymous

Marjolijn een goed initiatief van jou, en succes. Groetjes Netty en jan

10

Kim Arends

Heel veel succes, Erik en Jeanette!🍀🍀

10

Anonymous

26

Ruud Huls

Succes 💪🏼💪🏼

50

Joost Derikx

Dag Arnold, Wat een triest bericht, ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe. Succes met Alpe d'Huzes!! Gr joost

20

Heleen Van Otzel

Succes Fred!

25

Jaap Breugem

Prachtig en betekenisvol initiatief Fred! Heel veel succes.

50

Cindy Brock

De jam valt goed in de smaak en de lavendel geurzakjes krijgen een mooie bestemming (maar ik hou er zelf ook een paar :) ) . Op naar je streefbedrag Geneviève

26

Anonymous

Succes Erik

15

Anonymous

Veel succes.

30

Anne Vreeburg

Opbrengst verkoop Marktplaats

100

Stroemer Heiner Und Silvia

Von der Kollege

56

Angela En Arnaud

Heel veel succes en we gaan je volgen!

10

Simon De Winter

26

Petra

Wie wil jou nou niet steunen, lieve Geneviève?! Ik wens je alle goeds, kracht en nog meer geld voor onderzoek en behandeling. Dikke kus X

56

Anonymous

Hallo Jaap, als eerste gefeliciteerd met je moeder haar verjaardag. wat een geweldig initiatief om samen met haar en de rest van het team natuurlijk, deze uitdaging aan te gaan. we gaan jullie volgen en hopen van harte dat het succesvol mag zijn in meerdere opzichten. met hartelijke groeten en toi toi toi, Jan en Ria

10

Rosanne En Roel

Heel veel succes alvast Geneviève!

26

John Praet Caty Remeeus

Succes Fred ! 🔝

15

Martien En Truus

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Michel En Dianne Schroer

Super knap, heel veel succes samen met Geneviève en de rest van het team!!

26

Susan Van Wijchen

Succes Nellie!

10

Jan Luijten

Veel succes Fred

56

Marquiette Schaap

Je bent een kanjer, wat ongelofelijk goed van je. You go girl

10

Anne Martens

Succes!!

5

Tessa Wolf

Succes

100

Anonymous

Beste Godelieve,' Heel veel succes met dit geweldige initiatief ! Hartelijke groet, Marcel en Carla

20

Roos Blom

Zet hem op en veel sterkte

15

Vinsent Hooimeijer

Mooiste berg om op te gaan! Mooiste doel om daar aan te koppelen. Heel veel succes!

50

Lydia De Haer

Heel veel succes met deze prachtige actie!

26

Anonymous

2.35k

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

20

Anonymous

15

Miranda Mion

26

Gwjm Van Tilburg Hilker

50

Fred Roodenburg

Bierpakket

50

Frido Hamoen

Arnold, heel veel sterkte en succes!

56

Jam Lammers

Ik wens je veel kracht en spirit om de Alpe d'HuZes te bedwingen. Jouw spirit kennende gaat dat lukken; ik hoop zeer dat je de fysieke kracht eroe ook nog voor hebt.

25

Anonymous

20

Mariëtte Von Heijden

Succes Jaap en Geneviève. Liefs van Mariëtte

20

Martijn Koning

Top!! Succes.

26

Robert Elmerhaus

50

Geneviève Verberk

Eerste opbrengst lavendelactie

10

Catrien En René Wientjes

Heel veel succes Erik en team Big Challenge! De ervaring om met Big Challenge deze week te mogen beleven blijft een herinnering voor het leven. Zet’em op!

106

Willem Van De Zande

50

Bo Remmerswaal

Lieve Mar, wat een geweldige uitdaging en een prachtig gebaar. Ik heb ontzettende bewondering voor jou, jouw peettante en ieder die met jou mee gaat naar die top. Wat mij betreft zijn jullie daar al! Heel veel succes! Liefs

25

Janine Hartman

26

Jack Quaak

81

Roest Conceptstore

Opbrengst boekenverkoop & collectebus Roest Conceptstore

26

Arie Kok

10

Lars N

Succes!

50

Noga Agrar Gmbh

26

Rob Vd Heuvel

Hoi Fred Ik sponsor je graag. Veel succes met de voorbereiding

56

Judith Roodenburg

Lieve Fred, zoals beloofd, ondersteuning van mijn eerste pensioen. Liefs, Judith

106

Van Toor Coaching

Arnold, Alle kracht gewenst om samen met Ellen op je bagagedrager 'onze Alp' weer 6 x te bedwingen!

50

Geert Heersink

26

Anonymous

20

Marijke

Jappioooo... Mooie gedachte! Je kan het!!

50

Anonymous

Heel veel sterkte en succes, groetjes van Roelie.

50

Jan En Elsina Koot

Top dat jullie dit doen en we wensen jullie veel succes

40

Marian En Ben Eerden

Lieve Nellie Geweldig dat je dit doet Zo speciaal💕 Het gaat je lukken Liefs Ben en Marian Eerden 😘

100

Willy Peter

Arie, Hopelijk gaat het Event door in deze rare tijden. Veel plezier. Willy

75

Kaylee Van Der Velden

Heel erg veel succes met de acties, maar ook zeker straks met het beklimmen van de top!

10

Meike Kortleve

10

Lisa Swart

Super mooi dat je dit doet! En als je nog tips nodig hebt, laat het me weten!

15

Ruud Kock

Goed bezig Erik, Veel succes. Hoop dat we in 2021 wel naar Frankrijk kunnen.

500

C Bergsma

26

Annelies Hak

Super dat je dit doet. Succes!

100

Anne-mathee Vreeburg

En weer een Topper erbij!!!

20

Mark Grijsbach

Wat goed en lief van je dat je mee de berg op gaat. Klasse hoor!

26

Anonymous

130

Monique Van Loon

Posthuum donatie voor de prachtige boekjes '21 bochten' verhalen over Alpe d'HuZes geschreven door Geneviève.

45

Agricontent

Succes Jaap. Prachtige verhalen in het boek van je moeder.

10

Monique Van De Ven

Mooi dat je dit doet Nellie!

10

Kristel Van De Kamp

Succes Godelieve!

206

Herbert Bouwmeester

Super Erik!! Heel veel succes!

15

Maartje Den Dubbelden

Wat een super actie! Liefs Maartje

10

Godelieve Verberk

Jam van Geneviève verkocht!

20

Stan -

26

Marleen Flikweert

Succes Johan

57

Vrijwilligers Hospice De Cocon

Donatiebox

26

Babs Van Houdt

Wow, Erik veel succes.

45

Anonymous

26

Wilna Bennink-berendsen

Een mooi initiatief, heel veel succes!!!

26

Yvonne Gatzen De Kroon

Heel veel succes voor het goeie doel.

106

Anonymous

Succes! Fantastisch om dit samen te kunnen doen

10

Miranda Van Den Broek

Knappe prestatie Nellie. Heel veel succes

100

P.m.a. Van Den Abbeelen Beheersmaatschappij Bv

230

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

50

Dirk En Joke

Veel succes!

15

Marie-cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

10

Marit Vorstman

Heel veel succes Jaap!!

26

Anonymous

Mooie actie!

100

Rene Van Eerten

Fred, wat ben je toch een held dat je je zo inzet. De reden is erg indrukwekkend. Heel veel succes en ik hoop dat door de opbrengst kanker snel de wereld uit is.

26

Anonymous

Succes Erik, een pittig uitdaging voor een mooi doel!

10

Anonymous

Een heel mooi initiatief Johan. Heel veel succes met je voorbereiding!

30

Alfons En Monique

Geweldig dat je deelneemt Jaap! Heel veel succes!

15

Marcia Cox

heel veel succes !!! lieve groetjes marcia

10

Rianne Fleming

Mooie uitdaging met een prachtig doel!! We wensen je heel veel suc6!🍀

10

Annet Van Der Meij

Veel succes!

20

Anonymous

Lieve Genevieve, Heel veel succes , we denken aan jou en alle anderen.

66

Roelof

106

Arnold Reichert

Steuntje in de rug om je over de ‘magische grens’ van € 1.000 heen te krijgen 👍

50

Anonymous

tweede donatiepoging

20

Wil Bank

Een mooi doel. Veel succes

15

Merel Beemster

Zet 'm op, Jaap!

10

Mangala Corbeek

Hoi Arnold, Ik wens jou en jouw dochters heel veel sterkte en kracht. Veel bewondering heb ik voor je, succes met de challenge!

15

Kees En Ans De Bruijn-cremers

Dag Jaap, We vinden het zo goed van je dat je de beklimming aangaat voor je moeder en je vriend Teun en alle andere mensen die met deze afschuwelijke ziekte te maken hebben. Veel groetjes. Kees en Ans de Bruijn

60

Geneviève

Boekdonaties

535

Vincent

Donatie

10

Sjani Gelderman

Heel veel succes

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

100

Akkerbouwbedrijf Arts

Na jaren lange fietstraining gaat dit nu een succes worden!

24

Willemien Klein Geltink

Geweldig Erik, hierbij een bijdrage van de buurvrouw op nr 24

26

Ton Stoelers

goed bezig nelly!

25

Rik Gerrits

Heel veel succes man! En mooi dat je dit doet! Alle beetjes helpen! ;)

10

Anonymous

26

Cora Pieterse

Prachtig initiatief van jou Marjolijn en ik weet zeker dat je de kracht hebt om het te doen! Heel veel succes en wij denken 4 juni 2020 aan jullie! XXX

50

Nancy Van De Rijdt

Super Nellie, Dit gaat je lukken. Prachtig voornemen en initiatief. Succes!!

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

206

Fysiotherapie Ronald Korsten

Heel veel succes, Team Fysiotherapie Ronald Korsten

20

Mark Kranenbarg

26

Gabi Breuker

Lieve Godelieve, Ik hoop dat je samen met je zus een wereldse ervaring tegemoet gaat. Een prachtig doel en unieke ervaring om samen te mogen doen. X Gabi

20

Martijn Kelders

Laat ook deze speciale wens uitkomen Fred! Ik geloof in jou!! NB laat me geen spijt krijgen van deze uitspraak (-;

26

Rian Smulders

Heel veel succes samen met je team . Fijn om dit samen te kinnen doen .

10

Anonymous

10

Esli Lindenschot

Succes Erik!

26

O Heyden

Succes Nellie , met dit fijne team gaat het zeker lukken !!

45

Thijs

Zet m op!

100

Jürgen Oeder

Von Jurgen Oeder

26

John Snel

15

Jacques

Succes Johan!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Margriet Van Scheppingen

Hierbij mijn bijdrage. Succes met de voorbereidingen.

12

Anonymous

Hey Arnold bij deze het geld voor het t shirt incl mini donatie. Toi toi toi op naar mooi eind bedrag voor het goede doel!

100

Annie En Frans Olieslagers

Wat een geweldig inniestatief van jou Godelieve wij wensen je veel succes

25

Dirk

50

Ria Roelofs

Mooi initiatief Nellie en heel veel succes!

56

Carolien Heurkens

206

Anonymous

Hallo Erik, veel succes bij het behalen van je doel. ZIt nu even stil achter mijn beeldscherm omdat er een heel aantal mensen door mijn hoofd schieten die door deze ziekte geveld zijn. Also MACHEN !

66

Jan Van Wilsem

Goed bezig Erik.

145

Team Kring Midden Nederland

Zet 'm op Fred. Mooi initiatief. Mooi doel!

25

Heidi Van Heumen

Zet hem op Johan!

20

Laura En Romy

Heel veel succes!!

120

Toon Van Der Stok

Erik, heel veel succes. Per klim 5 euro van ieder van ons. Jammer voor jou dat ze nog geen relatie hebben. :-) Maar eerst gewoon een week met de lift omhoog.

250

Cebeco Fourage A/s

5

Caroline

6 keer kans op een abstract schilderij!

15

D. Stax

106

Paul Nabuurs En Inge Thomassen

Hey Jaap Succes voor jou en jullie hele team! Groetjes Paul en Inge

106

Frans Kotter

Beste Geneviève , heel veel succes met deze geweldige actie.

50

Jan Flach

15

Cindy

Zet m op! Jij kan dit.

100

Nellie, Angela, Marianne, Monique

Dit donatiebedrag is van 4 vriendinnen uit Oploo in plaats van bloemen op je begrafenis op landgoed Mookerheide

20

Hennie Broekman

Veel succes Johan! Nog even goed trainen en dan fietsen maar. Hennie

10

Yara Van Bruggen

100

Paul

Lieve Nellie. Veel wandelplezier met al je vriendinnen in de aanloop naar de uiteindelijke beklimming van De Alp op 4 juni. Succes!

26

Kees En Gerdien Dulfer

Veel succes!

26

Bert. Van Der Veen

Hey Fred! Wat een goede aktie ! Heel veel succes en power op de Dutch Mountain!

15

Esther Van Eersel

Lieve Godelieve. Wat geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes!

500

Anonymous

26

Anonymous

Mooi initiatief. Machteloosheid omzetten in iets kunnen doen. Goed dat je ons projectkoor benadert. Veel succes, hopelijk zien we elkaar nog tijdens de repetities in Boxmeer.

26

Robin Verstege

56

Maarten De Haan

Succes Fred! Yes, you can!!

26

Wilfred Karel

Zet m op!!!

26

Anonymous

Succes Fred. Een fantastisch doel om voor te gaan!

100

Cindy Brock

Ter nagedachtenis aan je lieve vriendin Ellen maar ook voor onderzoek waardoor jij mogelijk nog heel veel extra tijd gaat krijgen om te genieten samen met Marc, Jaap en Eva en iedereen die je lief is.

15

Mark Verberk

Succes!

26

Vishwanath Iyer

Best wishes & success Johan

26

José Kempen-loonen

Nellie Geweldig dat je je voor dit geweldige doel in wilt zetten, ben nu al trots op je! Liefs José

50

René En Emmy Kwakkel

Heel veel succes, maar ook plezier bij de voorbereiding én straks op de Alp d'Huez!

133

Hart Van Friesland

Beste Nellie, wat goed dat je dit doet. Veel succes toegewenst. "Sinne en wille kinne folle tille."

26

Peter Hetterschijt

Trap m an Erik!

15

Martin Hoesen

He Godelief, wat een kanjer ben. Ik steun jullie heeeeeel graag! Bij deze! Een hartelijke groet, Martin Hoesen

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

10

Anonymous

10

Marian Van Amelsfort

You go girl!💪🏼

66

Anonymous

25

Stan & Marjolijn

Liefs van ons!

10

Ingrid De Greef

15

Lotte Den Dubbelden

veel succes Nellie! Super goed dat je dit doet! Veel liefs van Arjan en Lotte

50

Anonymous

We houden van je precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. En dit zeggen we met kracht in volle overtuiging dat je dit meer dan waard bent

5

Inge Schuurmans

Nellie en Paul, We wensen jullie heel veel succes met bereiken van de top. Wat een bijzonder moment zal dat zijn.

26

Tim Bouwmeester

20

Zenna Brueren

Jullie verhaal maakt het levend, waardoor je het belang van onderzoek nog beter in kan zien. Heel mooi!

10

Anonymous

26

Hanne Oosterveer

Liefs!

26

Ruud Rooijakkers

25

Will Cornelissen

Heel veel succes,,liefs will

35

Anonymous

100

Minke, Vera, Kelly En Annemiek

Veel succes Fred!! Zet 'm op, we komen graag nog een keer samen trainen! Groetjes Minke, Vera, Kelly en Annemiek

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

56

Luuk Odile Liersen

Succes krachtige vrouw !!

20

Bep Verbruggen

20

Esther Van Kampen

Heel veel succes💪🏻. Onderzoek blijft noodzakelijk.

15

Anonymous

Succes..kerel!! Een mooi doel om voor te gaan!!

15

Peter En Janny

50

Geneviève Verberk

Vorige week kreeg ik een fijne energetische behandeling van Marian Leusink van Lichtgeving in Boxmeer. Na afloop vroeg Marian me om, in plaats van haar te betalen, dat bedrag te doneren aan Alpe d’Huzes (op de actiepagina van Jaap). Dank je wel Marian.

10

Inge Vd Hoven

Succes!

26

Tante Jopie Kempenaars

Lieve Geneviève, Wat geweldig dat je deze berg gaat lopen! Ook ik wil je graag steunen. Heel veel liefs en groeten, Tante Jopie

106

Gerard Hoekman

16

Dennis Wentink

Succes Erik

106

Carola Lehmann

26

Gerard Van Logtestijn

16

Esther Hagen

Super goed, veel succes met de voorbereidingen

100

Corrie Samders

66

Gijs Van Oorsouw

Super Nellie. Goed dat je dit doet! Ook wij hebben in de familie met kanker te maken, zoals je weet. Onderzoek blijft hard nodig. Heel veel succes!

22

Reinier En Manon

Lieve Geneviève, Wat een fantastisch doel gaan jullie aan. Heel veel kracht om boven te komen en zullen aan jullie denken op die dag. Veel geluk, liefde en gezondheid voor jou en je maatjes gewenst! Zal 2021 worden dat is wel heel erg voor dit evenement. Hier bij het cadeau voor Mars haar verjaardag als bijdrage. Liefs XX

56

Ludo Doomernik

250

Vkps

Wat een doorzettingsvermogen en kracht klinkt er uit jouw mail. Aangrijpend en enorm bewonderenswaardig. Ik heb diep respect voor je. Ik wens je alle kracht, energie en ook heel veel plezier toe onderweg naar de top. Jacqueline

80

Anonymous

Schilderij 31. Die mooie papaver!

106

Henri Kotter

Beste Geneviève, Wat goed dat je hieraan mee gaat doen. Heel veel succes met de voorbereiding en het gaat jou vast en zeker lukken💪 Groetjes Agnes en Henri

20

Elly Dankers

Cadeautje i.v.m. de verjaardag van Mars.

15

Anonymous

26

Wim En Karin

Heel veel kracht en succes!

26

Jeroen Reelick

Dat je het einddoel mag bereiken. Liefs Martine en Jeroen

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel en wat fijn om hier samen voor te gaan. Heel veel succes!

25

Jan Stouten

26

Louis

Veel succes.

26

Trees Nijssen

Super Nellie, veel succes!

26

Alien Jalvingh

Jullie kunnen het!

100

Bouwbedrijf Geers

Met al je verloren geliefden in gedachten en alle andere mensen die door deze ziekte zijn getroffen, kun jij 4 juni deze uitdaging aan. Wij wensen je veel succes! Zet 'm op Erik!!

15

Nellie Kuijpers

boekverkoop '21 bochten'

10

Claudia

26

Denise Roodenburg

Goed bezig paps

10

Laurien Van De Lisdonk

Wat mooi dat je dit samen met je moeder gaat doen Jaap!! Heel veel succes samen.

31

Petra Van Dijk (kapper)

Petra super bedankt dat je ons ondersteunt. Opbrengst van knippen voor onze Alpe d’HuZes actie

106

Anonymous

Heel veel succes Jaap!! Fijn dat je je moeder zo kan steunen

349

Tinie En Co

voor een dappere prachtige vrouw, met het hart op de enige juiste plaats, die we zeer waarderen! We dichten het 'gat' voor 50%. Courage!

1.000

Pavo

Namens alle Pavo collega's veel succes!

600

Heinz Lennards Gmbh

26

Alje Kamphuis

Ik ben supertrots op je. Zet m op! Liefs, Alje

10

Jan En Adriana Feenstra

26

C Janssen Van Den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

1.000

Tierproduktion Alkersleben Gmbh

25

Harriette Loeffen

Succes Jaap

50

Bart & Stella

Succes Geneviève!!

100

Marc Smulders

wij steunen deze toppers met hart en ziel !

35

Anonymous

Lieve actie mam! Veel succes xx

100

Familie Rozendaal

Succes Erik

26

Heidi Wismans

Zet hem op!

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

50

Kim Verheijen

Heel veel succes Nellie! Liefs uit Maashees

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

106

Hotel Bakker

Beste Erik, hier een kleine bijdrage van ons. We geloven in je!!!! het gaat lukken. succes

20

T. Eggink

Veel succes

26

Marion Schreven

Ga er voor Geneviève je kunt en veel succes En vooral fijn dat je kunt waarmaken wat je met Ellen hebt afgesproken. Hoe mooi dat ik hier aan kan meehelpen.

15

Barbara Wullink

Heel veel succes! En wat een mooi initiatief!

26

Albert Talen

30

Nellie

uienvlechten

10

Lisette

Succes Nellie...een diepe buiging..

26

Mark Verberk

Zet 'm op ! ;)

5

Mathilde Holtmaat

Heel veel geluk .

50

Lisanne Hannema-spaan

15

Gerda En Ben Van Oorschot

50

Anonymous

26

Ineke Broens-smits

Dank voor het boek, ik ga het met liefde lezen en in gedachten bij jullie!

106

Anonymous

Succes Gr. Hans

26

Sandra Zanacic

Succes Jaap!

106

John Vermue

Heel mooi initiatief Fred!!

50

Petra En Wim Flikweert

We hebben er alle vertrouwen in dat je het kunt. Succes!

21

Dore-mieke Verrijt-verschuren

21 euro voor 21 bochten..... dankjewel. Voor morgen een mooie en fijne dag gewenst. Fijn je straks ff gesproken te hebben. 🍀 Groetjes Dore-Mieke

56

Annemarie

Ha Godelieve, Heel veel succes en top dat je dit doet. Groetjes, Annemarie (yoga).

80

Anonymous

56

Bram En Simone Kotter

Geneviève, wij wensen je heel veel succes en kracht toe bij deze bijzondere tocht. Zet 'm op!

50

Natasha Van Dijk

Stap voor stap en je komt er wel!

56

Anonymous

Lieve Geneviève, We hebben veel respect voor de figuurlijke weg die je bewandelt. We wensen dat de letterlijke weg die je in juni zult gaan bewandelen hier een afspiegeling van wordt. Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen. Liefs, Alfons en Monique.

26

Elisa Kosse

59

Arjan Brouwer

Succes Johan, dat klimmen is verschrikkelijk ;)

26

Anouk Van Der Bent

Lieve Marjolijn, Een donatie van mij; met veel liefdevolle gedachten aan Tineke en alle andere dierbaren die deze ziekte niet overleefden. :( Heel veel succes! Dikke zoen, Anouk

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

16

Berend Griffioen

Succes!!

30

Dik En Lita Van Wijk

Wauw Geneviève wat een prachtige actie!! Wij wensen je heel veel succes !

26

Anna Van Estrik

26

Jos Thelosen

Heel veel succes in de aanloop naar een event in juni 2020 met grote persoonlijke impact.

50

Fred Roodenburg

26

Simon Beilsma

Veel succes Fred!

50

Marja Van Veldhoven

Heel veel succes Nellie!!!

26

Desi Van Der Donk

Goed bezig, Fred.

25

Hartman

Veel succes!

100

Groiner Milch Kg

890

Forfarmers Beelitz Gmbh

Viel Glück Arie! und bleib gesund!!!

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

26

Juliana Salatino

26

Anonymous

25

Frank En Margot

Succes

26

Anonymous

Hoi Arnold, Heel veel succes op de Alp d'Huzes. Wat een verdrietig en indrukwekkend verhaal. Groet, Jolanda

20

Nelly Nabbe

Nelly heel veel succes met je prachtige project

26

Jannie En Frits Fokker

Heel veel succes en plezier Jaap! (ik ben een oud collega van je moeder)

50

Sudhues Kg

Andre Sudhues

26

Marina Provoost-de Fouw

Super goeie actie. Veel succes!

56

Dorien Brunt

Lieve Godelieve, zet hem op! Hoogtemeters tellen dubbel. Veel succes

30

Godelieve

Twee boeken; 21 Bochten Verhalen over Alpe d'Huzes

30

Mikki Heijdel

2x boekdonatie

26

Gerard Beldman

Succes Erik! Jou kennende gaat het je zeker lukken!!

50

Jo Manders

Geweldig initiatief,Nellie!Moedig. Gedurfd . Als het verdriet zo dichtbij komt, word je moedig. Veel succes met je plannen. Alle goeds Jo

26

Richard Meijer

Zet hem op🚵‍♂️💪

120

Werner Brosthaus

Lieber Erik, wir finden's toll, dass du mitmachst und gegen den Krebs kämpfst. Viel Mut, Ausdauer und Stärke für deine Tour. Werner &Gerburgis

15

Anonymous

Een prachtig gebaar naar anderen die het niet altijd gemakkelijk hebben.

500

Lions Club Schouwen-duiveland

Beste Fred, zoals beloofd hierbij de donatie voor jouw monstertocht. Ontzettende veel plezier en succes tijdens de voorbereidingen en het halen van jouw overwinning. Ga er voor....

45

Gerard Janssen En Monique Bax

10

Peter & Olga

Toi, Toi, Toi Nellie, veel succes!

6

Gjw

Succes met de zes beklimmingen.

10

L.m Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

25

Harry En Haida Hubers

Heel veel succes Genevieve met deze geweldige actie.😘

26

Eric Salmans

250

Varkenshandel Dijk

Erik, namens directie en medewerkers van Varkenshandel Dijk heel veel succes gewenst met de BIG Challange van Alpe d'HuZes!

26

Norbert En Wendy

Heel veel succes!!!

50

Familie Grube

Heel veel succes Erik. Je kan het💪👍

26

Bastijn Spiegel

Super goed bezig, heel veel succes!

200

Dettie Noordzij

Go Go Go Arnold! Je bent een kanjer.

10

Bo Fehling Fehling

Wat ben jij een topper!! Heel veel succes xx

26

Naufra Saab

Go Go Go!!!!!!

10

Anonymous

Zet hem op lieve Marjolijn! Heel stoer dat je dit gaat doen!!

25

Geneviève

Shirtverkoop BIG Challenge

26

Robin Van Kampen

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

5

Demi

Heel veel succes!

10

Clara Ten Berge

Heel veel succes Jaap! Heb echt bewondering en respect dat je dit doet!

15

Teun Lamers

Veel succes Jaap!

5

Nancy Van Heijster

66

Anonymous

26

Anonymous

56

Marianne Willemsen

Lieve Geneviève, wat een knap dat je jezelf dit doel stelt. We wensen je veel succes met de beklimming van de berg! We hebben de datum genoteerd en zullen die dag extra aan je denken Veel liefs John en Marianne

25

Sandra En Paul Brands

Arnold Heel veel succes. Wij komen naar de berg om jullie te steunen Sandra en Paul ( Hoofddorp)

26

Lex Folmer

Ha Fred, wat tof dat je meedoet. Wens je veel succes tijdens de trainingsperiode en natuurlijk wanneer je in recordtempo de Alpe d’Huez gaat beklimmen.

10

Anonymous

Go for it!

26

Arnold De Rouw

Jij en je team succes met de beklimming

1.25k

Anonymous

Dank voor de voederkundige uitleg

25

Anonymous

26

Anonymous

20

Anonymous

Nellie ik wens je alle goeds veel wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

50

Danielle Hulshof

Lieve Godelieve, Wat goed dat je op deze manier gaat helpen. Ben al super trots

50

Raúl

Succes toegewenst Jaap!

26

De Tekstbrouwerij

Ook De Tekstbrouwerij doet een duit in het zakje. Succes met de actie en train ze voor de sportieve uitdaging.

50

Arnold Reichert

Johan, Goede en lekkere actie 🍺 Gr. Arnold

20

Ans Vloet

50

Anonymous

15

Anonymous

15

Anonymous

een klein steuntje in de rug

15

Miranda Mion

106

Bennie Essink

26

Gert Goedhart

Beste Erik, je bent goed bezig. Mooi! Succes Gert

500

W.j. Oosterom

7

Selma Haasbroek-schmal

Lieve Marjolijn. Super stoer van je!! Heel veel Succes. Dikke kus Sel

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

26

Gerard Hendriks

Heel veel succes met je sportieve onderneming. Op 4 juni zal ik aan je denken.

26

Peggy Verberk

Heel veel succes samen.

26

Juul Van Dinter

Mooi initiatief Nellie Ik wens je, samen met Genevieve een mooie wandeling toe met dit fantastische doel Je oude klasgenootje Juul (Julia)

26

Ab Velhorst

Erik, succes met deze mooie actie!!

66

Ernst Van De Weijer

Nogmaals bedankt en door

200

De Covik Steenderen Hans Reintjes

He ouwe, gas erop en vaak bu'j te bange

15

Jwana Nijenhuis

Mooi dat je dit doet, zet hem op Erik!

56

Frida Janssen

Nelly, wij wensen je heel veel succes! Wat goed dat he dit gaat doen, groetjes Noud en Frida

20

Anonymous

Heel veel succes 👍 tante Ida

10

Margreet Kiewiet

26

Ronald Kramer

Goed dat jullie dit doen en heel veel succes👍

56

Anonymous

100

Sandra Lindeman

56

Diederik En Mascha

Beste Geneviève, heel veel succes met alle voorbereidingen en je inzet voor dit mooie doel.

80

Sunprofs Bv

Donatie Sunprofs Oploo

15

Macha Mathijssen

Voor het boek! Succes!

10

Pieter

Succes met jouw prachtige initiatief

10

Rianne Veekens

Super dat je dit doet! Heel veel succes!!!

26

Anonymous

Heel veel succes Nellie!!! Wat een mooie uitdaging voor een heel goed doel! Liefs Loes

50

Geneviève Verberk

Donatie uit shirtverkoop

15

Anonymous

25

Tante Anneke

Veel succes Godelieve

10

Martijn Hak

56

Marion Van Der Laan

Veel succes en liefs! Je bent een kanjer!

15

Monique Stoots

Hey Genevieve, Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. hierbij een kleine bijdrage voor een mega voornemen. wat knap en een prachtige uitdaging om naar toe te leven. heel veel succes met de voorbereidingen. ik denk veel aan je. big hug, Monique Stoots

26

Anonymous

Heel heel veel succes

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Wat mooi Nellie, heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Gaat je lukken!

106

Wim Brouwer

50

Arjan Vosters

Succes!!

48

Anonymous

Verkoop tijdens 2e AD6 dag. Veel succes Jaap!

30

Martijn

Zet hem op Jaap! Super dat je dit doet en veel succes!

26

Els Gotink

Succes!

10

Lisa Vloet

50

Leon Van Der Wel

20

Sanne En Thad Van Der Bruggen

Veel succes lieve Genevieve!

50

Arjan En Angela Nijbroek

Deze ziekte heeft ons ook meerdere keren geraakt. Respect hoe jij je hier voor in zet!!!!

50

De Vordense Tuin

306

Bvb-beheer B..v.

Je haalt het!

500

Anonymous

Beste Erik, Wat ik gaaf aan je vind is jouw drive! Drive om doelen te behalen, drive om vooruit te gaan. En ik steun dan ook graag je drive om dit goede doel te steunen! Succes, daar waar het " niet halen " geen optie is voor jou, jou kennende! Gas erop!

15

Cor En Annemie Broeks

Heel veel succes, Nellie!!

100

Bouwbedrijf Bargeman Vorden

Firma Bargeman

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

10

Siebe Janssen

50

Familie Ronald Oosterom

Succes voor jullie team en iedereen die meedoet. Ga zo door! Gelukkig lopen de donaties mooi door ook zonder Alpe d'Huzes. Zo belangrijk dat er veel geld voor onderzoek is! Een hartelijke winterse groet van ons allen uit Drenthe.

26

Emma Verburg

Succes Jaap!!

26

Arnold Reichert

100

Firma Althoetmar

Machen Erik Versuch bitte 6 x

26

Jenne De Haan

Succes Erik

20

Anonymous

26

Rianne Reek

Super, lief vriendinnetje 💕

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

10

Gré

succes!

26

Jeannette Bertels

Succes Nelly met je actie en succes.

26

Karin Van Wingerden

Sterk dat je dit doet!

106

Anonymous

Prachtig initiatief Fred, VEEL SUCCES met het werven van sponsoren en gulle gevers en uiteraard succes gewenst met de vele trainingsuren die gemaakt moeten worden.

10

Marion Crijns

Veel succes!

56

Daan Oosterom

Veel succes, Arnold!

20

Anonymous

Nellie ik wens je veel goeds, wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

26

Mat Arts

Succes!

26

Christine

Ha Nellie. Wat een mooie actie!!! Heel veel succes!!! Christine

15

Anonymous

5

Maud Verheggen

Veel succes Fred!! Mooi initiatief en persoonlijk verhaal!

25

Antoine Jacobs

Godelieve, geweldig dat je dit doet. Je bent een kanjer!

106

Wim & Anita In ‘t Veld

Beetje laat maar niet minder gemeend : succes Fred!!

26

Martijn

Veel succes Geneviève!

100

Marianne Willemsen

Hoi Geneviève, Isabel en ik hebben 20 mondkapjes gemaakt en verkocht voor jouw goede doel! Komt goed uit in deze week. Sterkte en liefs van ons.

66

Jos Kneepkens

Succes. Goed bezig

50

Wilma Smeenk

♥️

100

Bert En Godelieve

Voor 2 toppers 😘

75

Geneviève Verberk

Donaties boek 21 Bochten

10

Sander Visschers

Zet hem op Erik

26

Laurens En Yvonne Besselink

Je kan het , Erik ! Veel succes.

106

Karel En Ellie Uythhoven

Je kunt het. Succes :-)

15

Anne Vreeburg

Succes Jaap!

206

Jacqueline Wolsing-lucassen

Namens ons allen heel veel succes! Willy, Marcel, Rob, Jorik en Jacqueline

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Nellie, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

20

Jessica En Dirkjan Vissinga

Veel succes! Goed dat je dit doet!

26

Thomas Trommelen

Succes met fietsen Johan. We zullen een biertje op je drinken

100

Wendie En Thomas Kniewallner

Top Erik & team!

26

Marita Veenhuizen

Op naar de 75000

25

Anonymous

Hiervan is € 15,00 voor je boek, reeds besteld via mail.

15

Pierre Pourchez

Veel Succes👍🏽🥰

26

Kris Snelder

Goed bezig Fred. Heel veel succes!

106

Fan. Govers

Geen getrut gassen met dat hij🚴‍♂️💨💨fa

26

Marcel Fox

Heel veel succes gewenst Arnold!

100

Willy Hafkamp Hafkamp

Veel succes samen

20

Michiel Koot

15

Claudia

Nog 3 maanden trainen...veel succes en plezier!

20

Anonymous

Heel veel succes. Goed van je 😊👍 Corry

25

Anonymous

Super Erik dat je dit gaat doen. “6 keer is mooi, maar geen must!” Veel succes.

10

Kees En Ans De Bruijn

Dag Nellie, We steunen je graag om geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar en behandeling van die vreselijke ziekte, die zoveel verdriet en onzekerheid bij veel mensen veroorzaakt. Jaap steunen we ook. Heel veel groetjes Kees en Ans.

26

Alfons

Top inniatief. Succes

50

Eeltje + Bert Gotink

Heel veel succes, you can do it!

26

Tilly Artz

Nelly, we waarderen het enorm dat je deze prestatie gaat leveren. Een mooi doel! We wensen je straks dan ook heel veel succes. Theo en Tilly

250

Anonymous

50

Elsina En Jan Koot

Goed bezig geweest vandaag op de sterfdag van Kees, dus een extra aanmoediging om door te gaan en volgend jaar de uitdaging aan te gaan

15

Kirsten Van Der Haagen

Hoi Fred, Wat een super mooi initiatief ! Ik wens je heel veel succes :)

20

Miep Van Den Berg

Veel succes Nellie. Goed dat je het doet!

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

106

John Hage

Groot respect Fred, voor jou en je teamleden. Indrukwekkend, en heel, heel veel Suc6.

26

Christel Gijsbers

Zettum op Godelieve! Superknap- en lief en een hele prestatie die je gaat neerzetten! Liefs Christel

26

Maarten Traa

Alle beetje helpen. Succes en fijne dagen! Groeten Maarten.

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Arnold💪🏼

206

Hogemans-vruggink Gbr

Heel veel succes Erik!!!!

50

Jan Lok

Succes en sterkte Arnold

26

Marjolein Simons

Super trots💪🏻

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

26

Jeanette Stritzko

Lieve Marjolijn, fantastisch om het team van Geneviève te steunen. En je eigen verhaal mee te nemen. Héél veel succes. Xx Jeanette

10

Stef Kruip

Klasse Erik. Ga ervoor. Succes.

66

Anonymous

Heel goed bezig Erik. En succes met de beklimmingen!!!

20

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten en extra van een collega

50

Bennie Wolbrink

26

Maarten Bouwman

Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes alvast toegewenst!

56

Erik En Luciënne

Succes met z'n allen

206

Lieven Beyls

Dat frans bergje is maar een uitloop van onze Vlaamse Ardennen ,de kalvarietocht ervoor en erna deelden we al samen,super je doel en uitdaging,blij dat ik deel van je vrienden ken voor xie je het fort,maar ook voor allen die min hun familie met het monster kanker moeten leven

26

Marsha Gerritsen

13

Godelieve

Shirtverkoop Big Challenge

25

Jacco Scheper

Zet hem op Johan! Opgeven is geen optie!

150

Jan Slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

26

Bas Bouwmeester

Erik, heel veel succes! 💪🏼 🚲 Je vecht je erdoorheen!!

30

Piet En Mia

Succes!

20

Rion Wagenvoort

26

Anonymous

26

Reggie Thoonen

Succes. Wat ben je toch een kanjer!

40

Marc Smulders Tuinen

Donatie Kerstkaarten voor KWF. Topactie Marjolijn. Succes verder.

100

Farmonie B.v.

Heel veel succes namens alle medewerkers van Farmonie

106

Van Dijk Logistics Venray Bv

26

Anonymous

106

Karin Van Gennip

Armold, ik wens je heel veel kracht en sterkte.

50

Anne Vreeburg

Je kan het! X

10

Loes Hutten

Succes Nellie

50

Kees Hanse

50

Jos Hooijer

Respect Arnold! Zet hem op

15

Anonymous

‘T shirt

10

Tonny Artz

Ontroerend verhaal Nellie. Kanjers! Samen heel veel succes met mooie ontmoetingen op weg naar de Top.

26

Jannie & Bert Tuinman

Succes!!

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

26

Frans En Ina Nijenhuis

Heel veel succes Erik. Frans en Ina Nijenhuis

75

Rien

125

Desiree Den Boesterd

16

Hubert

Vooruit met de klimgeit!

26

Mark Grijsbach

Beste Jaap, ik was al trots op je, maar nu helemaal! 4 juni 2020 wordt een indrukwekkende dag, dat kan niet anders. Succes!

400

Anonymous

hoi Marjolijn nogmaals erg mooi initiatief heel veel succes en zeker dat veel mensen jouw een warm hart toedragen en je steunen en dat t n groot succes wordt groeten luuk

106

Pieter Van Deursen

Succes Erik. Als je net zo snel omhoog gaat fietsen als je praat, ben je zo klaar

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

30

Godelieve Verberk

2x boekdonatie 21 bochten

26

Erik

S6 man!

50

Henk Hoeflake

15

Okke Verberk

Succes en zet ‘m op! 💪🏽 Gr. Okke

20

Koen Kuyper

Lieve Genevieve, Heel veel succes en sterkte gewenst met het aangaan van deze grote uitdaging, je bent een bikkel. Koen en Caroline

50

Hans Van Gestel

veel succes in de voorbereiding! super dat je dit doet!

26

Anneke Von Heijden

Succes Go, dit gaat je lukken!!!

10

Jeannette Van Haastert

26

Judith Roodenburg

Goed dat je dit doet Fred😘

20

Eef Wuestenenk

Heel veel succes toegewenst. Toi toi toi van ons allemaal.

26

Shakyra

Wauw go Marjolijn!

100

Annemieke

Een steuntje in de rug

24

Loes Mathijssen

Top Jaap!

10

Carla Breunese

Respect !

100

Frank & Marlot Bouwmeester

Super goed doel! Heel veel succes!

26

Annelies Broekhoven

10

Erik En Dione

Hey Erik, knappe prestatie man! Ga naar boven op die berg. Held ben je! Dione is ook trots.

26

Jan Klein Geltink

Zetmmmmmmm op

100

Anne-mathee Vreeburg-verberk

Voor twee toppers!

100

Twan Jacobs

Succes namens Soep voor Alpedhuzes

5

Anonymous

20

Anonymous

Succes Johan !

10

Belinda Haverkamp

Goed bezig

110

Caroline

Lieve Godelieve! De verkoop van 11 boeken 'Streep, of een poging tot' doneer ik aan jou! Liefs, Caroline

5

Geneviève Verberk

6 kansen op de klaproos

25

Anonymous

10

Anonymous

Succes nellie! Mooi initiatief.

563

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kaartenactie (druk 1)

10

Franka Thomassen

Je bent een topper!!

25

Tim

15

Anonymous

Zet ‘m op Erik!

10

Nicolette Van Der Heide

Succes Johan!

10

Anonymous

Mooi initiatief!

56

Anonymous

Echt top dat je dit doet Godelieve! Heel veel succes!!

26

Mark Croes

66

Anonymous

15

Juul Kuijpers

10

Marion Lumens

40

Dirk En Robin

Erik topper! Heel veel succes!

250

Paul, Anneke, Lotta En Pelle Joren

Zet hem op! Mooi dat je dit weer gaat doen, we weten dat je het kunt!

26

Ine Hendrix

Lieve Jaap helemaal super geweldig dat jij ook over de “streep “ bent. Heeeeel veel succes wij blijven je volgen kanjer. Liefs van je oude over buurvrouw Ine

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

15

Angela Verbruggen

Heel veel succes Jaap!

25

Frans

Succes!

10

Loes Kuijpers

Heel veel succes!

10

Rianne Reek

Trots op jou op jullie. xxx

25

Karin Makkink

Heel veel succes, Erik en Jeannette!

50

Dutch Pc Vorden

Dutch PC VORDEN

10

Annebelle Janssen

Alle kleine beetjes helpen... veel succes!!🍀🍀

10

Marianne Scheepers

Je bent ook een topper!

106

Dick En Ria Wensink

Veel SUCCES in deze strijd!

25

Peter En Anita

Genevieve, wij wensen je heel veel succes en geluk toe! Wat een fantastisch doel heb je voor ogen !

100

Finus Wijgers Management Advies

16

Anne Vreeburg

Succes! X

25

Frank En Margot

Succes Frank en Margot Reelick

26

Chris Heidekamp

heel veel succee Godelieve! Ik weet uit ervaring van een bijzondere dag 4 juni voor je zal worden.

15

Amber Knoef

Succes!

50

Hans En Gertie Verberk

Heel mooi Nellie dat je dat doet en we steunen je daarom ook graag hierin. Succes met en voor team Ellen!

25

Ria Van De Kerkhof

Heel veel succes met de voorbereiding Erik!

15

Anonymous

56

Gonnie Rond

Lieve Geneviève , super veel respect voor hoe jij in het leven staat . Wens je heel veel succes met Alpe d’ Huez . 😘

26

Anton En Barbra

Het gaat zeker lukken, zet m op

26

Bemu Plus

306

Bas Bouwmeester

Erik, Paasactie

10

Kris

Heel veel succes en sterkte Jaap!!

100

Stols Blinkende Panhoeve

Veel succes Fred. Super dat je dit doet. Op naar de top !

26

Desiree Van Steenveldt

Wow Arnold, wat een verhaal. Ik wens jou, je gezin en jullie team heel veel kracht om het verlies te dragen en de alp te bedwingen. Succes!

26

Fam. Van Gisbergen

Zet m op Erik!!

26

Anita Reichert

Lieve Geneviève, Ook jij bent een topper !! Heel veel succes !! Liefs, Anita Reichert

100

Sandra Willemse

Ik vind je écht een kanjer en heb enorme bewondering voor hoe je met alles om gaat. Daarom is het voor mij geen vraag of ik je steun, want ik wil alles voor je doen wat ik voor je kan doen.

26

Anonymous

Ik wil op de pagina graag anoniem blijven maar wil je toch succes wensen je streefbedrag te halen en sterkte met het fietsen. Groeten Hans Boot

15

Suzanne Hendriks

Zo goed van je!! Veel liefs! ❤️

15

Anonymous

Ik steun jou ook Jaap! Veel succes!

100

Bert En Godelieve

Top Marjolijn. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs

50

Nella Van Der Jagt

Ga ervoor! Wat een mooi doel

500

M.p. Agrar Gmbh

10

Mirelle Knusel

Top! Heel veel succes!

56

Technologypull

Succes Johan!! Mooi gebaar!

25

Angeline En John Van Velzen

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes gewenst met alle voorbereidingen en de wandeling(en):zelf!

106

Stephan En Marjan

Heel veel kracht, mooie momenten en alle goeds gewenst !!

26

Anonymous

Nellie.... veel succes op de Alp.

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

25

Anonymous

Heel veel succes, Nellie. Ik vind het super dat je dit doet.

100

Anonymous

Veel succes Erik

600

Arnokd Reichert

Donaties afscheid Ellen 😘

66

Frits Sipman

Wat een mooi doel streef je na .topper

30

Fam Henry Koning

Klasse Erik dat jij dit doet. 6 keer gaat je lukken en de opbrengst van je presentatie zal helpen in het onderzoek en bestrijding van kanker. SUCCES

26

Suzanne Klarenbeek

Heel veel succes! Het is altijd een mooi initiatief en ik hoop dat het jullie in de toekomst veel moois brengt.

56

Ronald En Gerdi Reijers

Top Fred, zet hem op!

250

Marjanne Geesink

Topper!!

50

Frans En Virginie Van Vliet

Succes Jaap en Geneviève!

206

Kimtec International Bv

100

Anonymous

10

Leonie Vervoort

mooi iniatief nellie! laat de liefde voor het leven jullie " ondersteunen" op deze bijzondere reis warme groet, leonie

500

Anonymous

206

Fam. Tijs

Erik wat een goed doel. Het gaat je zeker lukken !!! Veel succes !!!

16

Pauline

Veel succes! 💪

250

Pleun, Saar, Lotta, Tijl En Pelle

Goed fietsen opa en veel centjes ophalen voor het onderzoek.

10

Jart Lucassen

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

26

Els Sweep

Wow Nellie ik wens je veel succes en wat goed dat je de mail naar canthonis stuurde anders weet ook niemand zoiets! Xxxxx Els

15

Anonymous

Dag Geneviève. Het boek zie ik met belangstelling tegemoet. Vr groet. Alberdienr

56

Olga & Tonny Scharphof

Heel veel succes

15

Maartje Kempen

Heel veel succes! Heel bijzonder om dit te gaan doen💪🏻😊

3.17k

Nellie Kuijpers

Opbrengst actie natuurfotokaarten.

56

Ans De Goffau

Veel succes kanjer!

106

Randy Utting

Best wishes on your hike Marjolijn. What a nice thing to do for your God mother. Hope to talk soon.

200

Van Der Slikke

26

Robert Jan Zuur

15

Anonymous

Heel veel succes lieve Jaap, ik hoop dat je nog jarenlang van je moeder mag genieten!

26

Rita Van Luttikhuizen

💪😘

75

Tante Anneke

Veel succes Jaap!

100

Paul Van Der Bruggen

Kanjer!

30

Anja De Bont

Hele veel succes!

26

Rianne Reek

Top, top, top x

26

Anonymous

60

Familie Govers

123

Arnold Reichert

Steuntje van Ellen 😘

20

Wilco Klein Nengerman

Succes Erik, ik weet zeker dat je het 6x gaat lukken! Zet hem op!👊💪

56

Rene Stevens

Heel veel succes, nu al respect!!

26

Ria Bakarbessy

Geweldig dat je dit doet, heel veel succes.

10

Naomi

Succes Jaap whooooo!!!

106

Nol

Band der roodharigen.

100

Van Asten Sterksel Cv

Erik, Succes met het omzetten van ONMACHT in KRACHT. Een goed initiatief wat opvolging verdient. Veel succes op 4 juni a.s. Marko en Rianne van Asten

400