BIG Challenge 8 Ellen en Genevieve onze Toppers

Alpe d'HuZes 2022

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

13

Godelieve

Shirtverkoop Big Challenge

206

Aart Voets

Veel sterkte, kracht en doorzettingsvermogen voor jou en je dochters gewenst, Arnold. In herinnering aan Ellen én voor het grote doel. Veel succes in juni 2020 op die berg!

80

Anonymous

10

Jantje Hissink-bouwmeester

Haal die Top 6 x Erik? De buurvrouw

10

Renée Kuijpers

Wat een mooi doel. Heel veel succes en plezier!

5

Lennart Stoelwinder

30

Mirjam

Een beetje meer als extraatje! Ik heb enorm veel respect voor je kracht in deze!!

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

15

Anonymous

Ik steun jou ook Jaap! Veel succes!

50

Joost Derikx

Dag Arnold, Wat een triest bericht, ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe. Succes met Alpe d'Huzes!! Gr joost

26

Bemu Plus

10

Laurien Van De Lisdonk

Wat mooi dat je dit samen met je moeder gaat doen Jaap!! Heel veel succes samen.

98

Nellie Kuijpers

shirtverkoop Big Challenge

10

Rianne Fleming

Mooie uitdaging met een prachtig doel!! We wensen je heel veel suc6!🍀

56

Frida Janssen

Nelly, wij wensen je heel veel succes! Wat goed dat he dit gaat doen, groetjes Noud en Frida

100

Twan Jacobs

Succes namens Soep voor Alpedhuzes

10

Anonymous

Geweldig Nellie heel veel succes.

10

Sem Kosse

Succes!!

15

Claudia

Nog 3 maanden trainen...veel succes en plezier!

50

Familie Ronald Oosterom

Succes voor jullie team en iedereen die meedoet. Ga zo door! Gelukkig lopen de donaties mooi door ook zonder Alpe d'Huzes. Zo belangrijk dat er veel geld voor onderzoek is! Een hartelijke winterse groet van ons allen uit Drenthe.

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

25

Peter En Anita

Genevieve, wij wensen je heel veel succes en geluk toe! Wat een fantastisch doel heb je voor ogen !

40

Roberto Van Veldhuizen

Wel 7 keer die berg op dan hè! ff serieus: goed initiatief waarbij ik je graag persoonlijk steun. Good luck met de verdere fundraising en natuurlijk de voorbereidingen.

15

Marcia Cox

heel veel succes !!! lieve groetjes marcia

25

Anonymous

56

Annemarie

Ha Godelieve, Heel veel succes en top dat je dit doet. Groetjes, Annemarie (yoga).

20

Anonymous

50

Geneviève Verberk

Donatie uit shirtverkoop

56

Domien Verschuuren

Heel veel succes! Veel liefs x

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

26

Tonny Van Strien

Bier pakket

15

Miranda Mion

25

Janine Hartman

106

Rob Thijssen

15

Michel Ogink

Heel veel succes Erik!!!

100

Bert En Godelieve

Top Marjolijn. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs

20

Laura En Romy

Heel veel succes!!

5

Erwin Menkveld

56

Anonymous

Wat geweldig dat je mee mag doen met de beklimming Het zal zeker een emotionele tocht worden. Mooi dat je Ellen mee neemt op je tocht

57

Vrijwilligers Hospice De Cocon

Donatiebox

15

Anonymous

Een prachtig gebaar naar anderen die het niet altijd gemakkelijk hebben.

500

Lions Club Schouwen-duiveland

Beste Fred, zoals beloofd hierbij de donatie voor jouw monstertocht. Ontzettende veel plezier en succes tijdens de voorbereidingen en het halen van jouw overwinning. Ga er voor....

20

G Huzen

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

26

Anonymous

Heel goed en stoer dat je hieraan mee doet Nellie! Dat betekent vast veel voor jou en mensen om je heen :)

26

Lilian Tosserams

Suc6 Arnold!

600

Arnokd Reichert

Donaties afscheid Ellen 😘

100

Rene Van Eerten

Fred, wat ben je toch een held dat je je zo inzet. De reden is erg indrukwekkend. Heel veel succes en ik hoop dat door de opbrengst kanker snel de wereld uit is.

56

Anonymous

10

Mark Hesseling

Mooi initiatief Arnold! Ik vind het echt heel erg voor je. Mooi om op deze manier er nog een soort positieve draai aan te geven.

50

Anonymous

60

Nellie Kuijpers

Nabestelling natuurfotokaarten

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

100

Marc Smulders

wij steunen deze toppers met hart en ziel !

106

Aris Oosterom

50

Geert Heersink

26

Jos Hofsteenge

Succes 💪🏻.

106

Anonymous

25

Will Cornelissen

Heel veel succes,,liefs will

26

Jeroen Verberk

Ik ken je niet maar door de verhalen we een bijzondere indruk van jou gekregen. Ik heb jouw boek ook inmiddels in mijn bezit en ben dit aandachtig aan het lezen. Ga je graag in persoon ontmoeten op de Alp en kijk daar naar uit. Sterkte de komende maanden nog met de gezondheid en voorbereidingen en tot in Frankrijjk!

26

Anonymous

26

Anonymous

Ik wil op de pagina graag anoniem blijven maar wil je toch succes wensen je streefbedrag te halen en sterkte met het fietsen. Groeten Hans Boot

50

Carl Sprunken

206

Anonymous

26

René En Margriet Verberk

Wat heb je het mooi verwoord Nellie. Fijn dat je het machteloze gevoel om kunt zetten naar het goede gevoel om daadwerkelijk je steentje bij te kunnen dragen . Samen met topper Geneviève naar de top! We wensen jullie heel veel succes zowel met de voorbereidingen als op 4 juni.

26

Hermsen

Succes Erik!!💪

10

Anonymous

Succes nellie! Mooi initiatief.

26

Stijn

succes

10

Johan En Sien De Jonge

Succes Fred.

26

Kenny Van Teeffelen

26

Aart Van Drie

26

Anneke Von Heijden

Zet ‘m op Gen! Mooie actie, dit gaat je lukken!

20

Anonymous

26

Peter Hetterschijt

Trap m an Erik!

26

Anton En Barbra

Het gaat zeker lukken, zet m op

30

Martijn

Zet hem op Jaap! Super dat je dit doet en veel succes!

40

A Gloudemans

Heel veel sterkte Genevieve. Hierbij een bescheiden bijdrage voor de challenge. Hartelijke groeten, Je oud collega Adrie Gloudemans

50

Geneviève Verberk

Vorige week kreeg ik een fijne energetische behandeling van Marian Leusink van Lichtgeving in Boxmeer. Na afloop vroeg Marian me om, in plaats van haar te betalen, dat bedrag te doneren aan Alpe d’Huzes (op de actiepagina van Jaap). Dank je wel Marian.

26

Anonymous

Succes!

26

Gerrit Bouwmeester

succes gewenst

100

Bruns Viehhandel

Von Hermann an Erik

30

Tom Van Der Boom

15

Anonymous

26

Arnold De Rouw

Jij en je team succes met de beklimming

250

Landbouwbedrijf Remijn

Goed Bezig Fred! Heel veel succes met de voorbereiding

10

Carla Breunese

Respect !

26

Gerard Hendriks

Heel veel succes met je sportieve onderneming. Op 4 juni zal ik aan je denken.

106

Lin

Go go go Mar!

26

Tim Bouwmeester

15

Maartje Kempen

Heel veel succes! Heel bijzonder om dit te gaan doen💪🏻😊

26

Kris Snelder

Goed bezig Fred. Heel veel succes!

20

Anonymous

15

Cora Pieterse

26

Wilfred Karel

Zet m op!!!

26

Robin Van Kampen

15

Henriette

Succes!

26

Rian Smulders

Heel veel succes samen met je team . Fijn om dit samen te kinnen doen .

106

Bennie Essink

10

Kim Arends

Heel veel succes, Erik en Jeanette!🍀🍀

26

Juliana Salatino

26

Bastijn Spiegel

Super goed bezig, heel veel succes!

10

Nora Visser

Heel veel succes Arnold!

56

Sjaak En Jos Flikweert

Top Fred!!

20

Zenna Brueren

Jullie verhaal maakt het levend, waardoor je het belang van onderzoek nog beter in kan zien. Heel mooi!

100

Aalt Posthouwer

Dapper, ik heb zelf niet zoveel met wielrennen, maar wel met mensen die hun grenzen opschuiven voor een goed doel

26

Jenne De Haan

Succes Erik

5

Anonymous

25

Rik Gerrits

Heel veel succes man! En mooi dat je dit doet! Alle beetjes helpen! ;)

1.000

Pavo

Namens alle Pavo collega's veel succes!

10

Jeroen

Zet 'm op Fred!

26

Mat Arts

Succes!

250

Cebeco Fourage A/s

106

Marije Hospes

26

Ab Velhorst

Erik, succes met deze mooie actie!!

15

Miranda Ariëns

Hallo Godelieve, Wat een mooie actie, ik hoop dat je over het streefbedrag heen gaat. Groetjes Miranda

106

Pieternel Kranendonk-koster

Samen naar de top! Hoe bijzonder zal dat zijn en hoe graag had ik de kans gehad dat met en voor Marjolijn ook te willen doen. In gedachte ga ik met jullie mee. Succes en liefs.

26

Petra

Wie wil jou nou niet steunen, lieve Geneviève?! Ik wens je alle goeds, kracht en nog meer geld voor onderzoek en behandeling. Dikke kus X

15

Esther Van Eersel

Lieve Godelieve. Wat geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes!

25

Frans

Succes!

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

24

Willemien Klein Geltink

Geweldig Erik, hierbij een bijdrage van de buurvrouw op nr 24

56

Robert En Ilse

Lieve Arnold , heel veel sterkte met de training en het bedwingen van de Alp. Wat zal ze trots zijn!!! Gr. Robert & Ilse

75

Rien

50

Peter, Mieke, Thijn En Saar Winkelmolen

Succes Arie!!!

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

250

Pleun, Saar, Lotta, Tijl En Pelle

Goed fietsen opa en veel centjes ophalen voor het onderzoek.

250

Vkps

Wat een doorzettingsvermogen en kracht klinkt er uit jouw mail. Aangrijpend en enorm bewonderenswaardig. Ik heb diep respect voor je. Ik wens je alle kracht, energie en ook heel veel plezier toe onderweg naar de top. Jacqueline

24

Loes Mathijssen

Top Jaap!

26

Tante Jopie Kempenaars

Lieve Geneviève, Wat geweldig dat je deze berg gaat lopen! Ook ik wil je graag steunen. Heel veel liefs en groeten, Tante Jopie

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

26

Moniek Brouwers

Lieve Genevieve, volgens mij heb je al heel wat bergen beklommen...dus je kunt dit! Dat is mijn volle overtuiging! Liefs van Moniek...en de rest van de Brouwertjes!

50

Natasha Van Dijk

Stap voor stap en je komt er wel!

26

Yvonne Gatzen De Kroon

Heel veel succes voor het goeie doel.

26

Norbert En Wendy

Heel veel succes!!!

106

Lex Van Glabbeek

10

Robert En Monique Klaassen

Heel veel succes! Mooi gebaar.....

66

Jos Kneepkens

Succes. Goed bezig

50

Kees Hanse

10

Arnoud Smit

Succes en veel plezier Johan

26

Marcel Fox

Heel veel succes gewenst Arnold!

5

Elsa

100

Monique En Martijn

❤️ Go girl!

10

Liselotte Keultjes

Heel veel succes met jouw geweldige uitdaging!!

26

Tim Van Der Putten

Succes!

10

Fam Van De Wijgert

Veel succes allemaal op 4 juni 2020

15

Maartje Den Dubbelden

Wat een super actie! Liefs Maartje

50

Ruiterkamp Uitvaartverzorging

HEEL VEEL SUCCES ERIK !! namens team Ruiterkamp Uitvaartverzorging

20

Anonymous

Succes Johan !

100

Sandra Lindeman

106

Angelica En Henk

Godelieve, wat een goed initiatief, Veel sukses voor jou en je zus en alle anderen op 4 juni 2020

48

Anonymous

Verkoop tijdens 2e AD6 dag. Veel succes Jaap!

25

Tijs Kuijpers

Succes met de aktie.

26

Judith Roodenburg

Goed dat je dit doet Fred😘

56

Rene Stevens

Heel veel succes, nu al respect!!

10

Mieke Rutten

Nelly succes gewenst

5

Inge Schuurmans

Nellie en Paul, We wensen jullie heel veel succes met bereiken van de top. Wat een bijzonder moment zal dat zijn.

500

Theo Franssen

Op naar de TOP, succes Arie

26

Jeannette Bertels

Succes Nelly met je actie en succes.

26

José Kempen-loonen

Nellie Geweldig dat je je voor dit geweldige doel in wilt zetten, ben nu al trots op je! Liefs José

206

Anonymous

Hallo Erik, veel succes bij het behalen van je doel. ZIt nu even stil achter mijn beeldscherm omdat er een heel aantal mensen door mijn hoofd schieten die door deze ziekte geveld zijn. Also MACHEN !

26

Laurens En Yvonne Besselink

Je kan het , Erik ! Veel succes.

26

Henk Verberk

26

Martijn Mulder

Succes Johan!

10

Angela Warmerdam

26

C Janssen Van Den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

15

Peter En Janny

26

Rita Van Luttikhuizen

💪😘

56

Olga & Tonny Scharphof

Heel veel succes

500

Anonymous

Beste Erik, Wat ik gaaf aan je vind is jouw drive! Drive om doelen te behalen, drive om vooruit te gaan. En ik steun dan ook graag je drive om dit goede doel te steunen! Succes, daar waar het " niet halen " geen optie is voor jou, jou kennende! Gas erop!

20

Bep Verbruggen

20

Menno Lamers

30

Godelieve Verberk

2x boekdonatie 21 bochten

106

Olga Scharphof

Dank ook namens Henny voor het beschikbaar stellen van de woning

15

Godelieve Verberk

Boekdonatie 21 bochten

26

Judith En Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

20

Ans Vloet

26

Anonymous

50

Sudhues Kg

Andre Sudhues

349

Tinie En Co

voor een dappere prachtige vrouw, met het hart op de enige juiste plaats, die we zeer waarderen! We dichten het 'gat' voor 50%. Courage!

106

Dick Roodenburg

Mietje. Succes en ik wil nog wel een paar keer meetrainen

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Wat mooi Nellie, heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Gaat je lukken!

50

Dirk En Joke

Veel succes!

20

Eef Wuestenenk

Heel veel succes toegewenst. Toi toi toi van ons allemaal.

56

Judith Roodenburg

Lieve Fred, zoals beloofd, ondersteuning van mijn eerste pensioen. Liefs, Judith

26

Anonymous

106

Wim & Anita In ‘t Veld

Beetje laat maar niet minder gemeend : succes Fred!!

66

De Oosthof

Succes! Mooi initiatief

45

Anonymous

100

Anonymous

26

Eric Salmans

25

Anonymous

Hiervan is € 15,00 voor je boek, reeds besteld via mail.

25

Jan En Rieky Jacobs

Nellie, wat mooi dat je de Alp'dues gaat beklimmen voor dit goede doel. Uit ervaring weten we hoe bijzonder dit is. Veel succes samen met je team.

56

Marquiette Schaap

Je bent een kanjer, wat ongelofelijk goed van je. You go girl

50

Jo Manders

Geweldig initiatief,Nellie!Moedig. Gedurfd . Als het verdriet zo dichtbij komt, word je moedig. Veel succes met je plannen. Alle goeds Jo

26

Geertje Westervelt

250

Anonymous

75

Welkoop Vorden

56

Nita Oosterom

Mooi initiatief Arnold,helpt jullie,mij en iedereen die met kanker te maken heeft/krijgt.

26

Gabi Breuker

Lieve Godelieve, Ik hoop dat je samen met je zus een wereldse ervaring tegemoet gaat. Een prachtig doel en unieke ervaring om samen te mogen doen. X Gabi

26

John Praet Caty Remeeus

Succes Fred ! 🔝

10

Joost Damen

Succes Jaap, zou zo met je meefietsen voor dit mooie, belangrijke doel!

206

Jacqueline Wolsing-lucassen

Namens ons allen heel veel succes! Willy, Marcel, Rob, Jorik en Jacqueline

26

Anonymous

Hey man, veel succes met deze uitdaging. Het gaat je lukken. Grt. Ben

100

Viehhandel Gerd Hölscher

500

M.p. Agrar Gmbh

26

Arie Kok

20

Mariëtte Von Heijden

Succes Jaap en Geneviève. Liefs van Mariëtte

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

66

Roelof

26

Jos Thelosen

Heel veel succes in de aanloop naar een event in juni 2020 met grote persoonlijke impact.

120

Arnold Reichert

Overschot rekening ‘T Verzetje gedeeld met Marcel

10

Kees En Ans De Bruijn

Dag Nellie, We steunen je graag om geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar en behandeling van die vreselijke ziekte, die zoveel verdriet en onzekerheid bij veel mensen veroorzaakt. Jaap steunen we ook. Heel veel groetjes Kees en Ans.

26

Marion Schreven

Ga er voor Geneviève je kunt en veel succes En vooral fijn dat je kunt waarmaken wat je met Ellen hebt afgesproken. Hoe mooi dat ik hier aan kan meehelpen.

20

Esther Van Kampen

Heel veel succes💪🏻. Onderzoek blijft noodzakelijk.

10

Juul Van Den Hombergh

25

Tim

10

Loes Hutten

Succes Nellie

26

Gert Goedhart

Beste Erik, je bent goed bezig. Mooi! Succes Gert

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

10

Yara Van Bruggen

10

Franka Thomassen

Je bent een topper!!

56

O Heyden

Veel succes !!!

106

Johan Flikweert

50

Danielle Hulshof

Lieve Godelieve, Wat goed dat je op deze manier gaat helpen. Ben al super trots

26

Rutger Smid

Succes Johan!

10

Saskia D' Haan

Je bent een kanjer Marjolijn! Helaas van dicht bij meegemaakt.

206

Herbert Bouwmeester

Super Erik!! Heel veel succes!

15

Anonymous

Dag Geneviève. Het boek zie ik met belangstelling tegemoet. Vr groet. Alberdienr

50

Anne Koopmans

10

Melissa

Ik wens jullie alle sterkte en hoop! Ik hoop dat meer mensen jullie steunen en dat jullie veel geld ophalen. Ik zal zeker aan jullie denken 4 juni!

100

Bert En Godelieve

Voor 2 toppers 😘

26

O Heyden

Succes Nellie , met dit fijne team gaat het zeker lukken !!

206

Anonymous

Erik, Super dat je hier voor inzet, heel veel sterkte!

50

Kim Verheijen

Heel veel succes Nellie! Liefs uit Maashees

16

Caroline En Benjamin Bles

Je gaat hier zo blij van worden! En niet alleen jij, ook al je lievelingen! Succes met alle voorbereidingen! En geniet er vooral van!

10

Floor

10

Nicolette Van Der Heide

Succes Johan!

20

Nelly Nabbe

Nelly heel veel succes met je prachtige project

500

Anton Baarslag

Arnold ik ondersteun met veel respect jouw Alpe d’ Huzes . Ik wens je toe dat het ook jouw helpt in de verwerking

10

Martijn Hak

106

Pieternel Kranendonk-koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

50

Annie En Werner Rakitow

Wij weten dat jij een doorzetter bent Erik, niet alleen in je werk maar ook in de dingen die ons allen raken. Succes

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

15

Rudi Hengeveld

Veel succes

106

Arnold Reichert

Steuntje in de rug om je over de ‘magische grens’ van € 1.000 heen te krijgen 👍

56

Maarten De Haan

Succes Fred! Yes, you can!!

10

Nellie Keizers

heel veel succes

10

Meike Kortleve

106

Wim Brouwer

26

Resi Krupers

Heel veel succes Nellie en Geneviève

100

Schildersbedrijf A. Peters

Van de familie Anton Peters

26

Eline Roodenburg

Super pap!

50

Geneviève Verberk

donatie van praktijk Lichtgevong - Marian Leusink

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

106

Anonymous

Heel veel succes Jaap!! Fijn dat je je moeder zo kan steunen

5

Anonymous

porto kosten.

15

Gerda En Ben Van Oorschot

100

Bert En Godelieve

Top Jaap. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs Bert en Godelieve

26

Anonymous

100

Peter Oosterveer

Succes

10

Lisette

Succes Nellie...een diepe buiging..

5

Caroline

6 keer kans op een abstract schilderij!

26

Elisa Kosse

26

Els Gotink

Succes!

10

Margreet Kiewiet

26

Anonymous

Heel heel veel succes

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

16

Hubert

Vooruit met de klimgeit!

206

Fam. Tijs

Erik wat een goed doel. Het gaat je zeker lukken !!! Veel succes !!!

20

Anonymous

26

Anonymous

Hoi Nelly Dat wordt een hele waardevolle tocht. Ook onze zoon Tom vecht tegen de tumoren in zijn lijf. Ik vind het fijn als hij in jouw gedachten mee naar boven mag. Veel succes met jullie team. Ik zal in gedachten bij jullie zijn. Janny

50

Leon Van Der Wel

10

Marianne Scheepers

Je bent ook een topper!

15

Vinsent Hooimeijer

Mooiste berg om op te gaan! Mooiste doel om daar aan te koppelen. Heel veel succes!

26

Vishwanath Iyer

Best wishes & success Johan

75

Wilma Smeenk

♥️

50

Anonymous

20

Hendrik Lanjouw

26

Anonymous

Succes Erik, een pittig uitdaging voor een mooi doel!

26

Huib Vreugdenhil

Topper je kan het veel succes

40

Anonymous

Marjolijn een goed initiatief van jou, en succes. Groetjes Netty en jan

26

Anonymous

15

Juul Kuijpers

10

Anonymous

Beter laat dan nooit ☺️

26

Chris Schrooten

Arnold, een bijzondere dag vandaag, 4-6-2020. Je zou weer 6 keer omhoog geklommen zijn en net gefinished zijn na de slotklim met Big Challenge. Hoewel het verlies van Ellen natuurlijk nooit af te sluiten is, was dit toch bedoeld als een soort van afsluiting van een emotionele tijd en voorbereiding. Door corona loopt het allemaal wat anders, maar ik ga er van uit dat je volgend jaar "gewoon" alsnog 6 keer gaat. Succes en sterkte !!

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

1.5k

Arnold Reichert

Donatie uitvaart Ellen

300

Verheyen Quality Pigs

Veel succes Erik! Davy & team

10

Rianne Veekens

Super dat je dit doet! Heel veel succes!!!

10

Simon De Winter

200

Anonymous

Succes Arie!!

25

Tante Anneke

Veel succes Godelieve

20

Anonymous

26

Evelyne Coopmann

10

Anonymous

25

Marie-cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

20

Hennie Broekman

Veel succes Johan! Nog even goed trainen en dan fietsen maar. Hennie

50

Dutch Pc Vorden

Dutch PC VORDEN

26

Robin Verstege

20

Anonymous

Nellie ik wens je veel goeds, wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

10

Roel Verberk

10

B. Spoelstra

56

Ludo Doomernik

30

Nellie

uienvlechten

56

Marion Van Der Laan

Veel succes en liefs! Je bent een kanjer!

50

Hans

Mooi initiatief om mee te doen 👍🏻. Heel veel succes Erik!!

100

Annie En Frans Olieslagers

Wat een geweldig inniestatief van jou Godelieve wij wensen je veel succes

88

Fred

T-shirts BG

10

Rianne Reek

Trots op jou op jullie. xxx

66

Anonymous

200

Dettie Noordzij

Go Go Go Arnold! Je bent een kanjer.

15

Monique Stoots

Hey Genevieve, Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. hierbij een kleine bijdrage voor een mega voornemen. wat knap en een prachtige uitdaging om naar toe te leven. heel veel succes met de voorbereidingen. ik denk veel aan je. big hug, Monique Stoots

50

Anonymous

Samen een keertje oefenen. Jouw beentjes trainen

50

Arjan En Angela Nijbroek

Deze ziekte heeft ons ook meerdere keren geraakt. Respect hoe jij je hier voor in zet!!!!

106

Arjan Mombarg

Ik ga je volgen! Gas erop voor je overleden dierbaren 6 keer die molshoop op!

10

Siebe Janssen

50

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

56

Diederik En Mascha

Beste Geneviève, heel veel succes met alle voorbereidingen en je inzet voor dit mooie doel.

56

Bram En Simone Kotter

Geneviève, wij wensen je heel veel succes en kracht toe bij deze bijzondere tocht. Zet 'm op!

10

Anonymous

Heel veel succes!

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

145

Team Kring Midden Nederland

Zet 'm op Fred. Mooi initiatief. Mooi doel!

15

Anonymous

26

Michel En Dianne Schroer

Super knap, heel veel succes samen met Geneviève en de rest van het team!!

1.000

Tijs De Koning Jr. Pluimvee- En Kalverenhandel

Van Tijs voor Erik,

10

Naomi

Succes Jaap whooooo!!!

75

Tante Anneke

Veel succes Jaap!

10

Reynold Harmsen

Succes Erik, gaat het wel door voor dit jaar of voorbereiden voor 2021?

26

Jeanette Stritzko

Beste Geneviève, we wensen je het beste toe en je bent heel dapper. Voor jou en je vriendin, go for it. 💪🏻 🙏🏻

26

Simon Beilsma

Veel succes Fred!

26

Anonymous

16

Anneke Verlinden

Heel veel succes.

26

Susan Van Wijchen

Succes Nellie!

26

Chris Heidekamp

heel veel succee Godelieve! Ik weet uit ervaring van een bijzondere dag 4 juni voor je zal worden.

10

Catrien En René Wientjes

Heel veel succes Erik en team Big Challenge! De ervaring om met Big Challenge deze week te mogen beleven blijft een herinnering voor het leven. Zet’em op!

50

Jos Hooijer

Respect Arnold! Zet hem op

10

Femke Hoekstra

10

Lia Spijkers-verhagen

Heel veel succes👍🍀

26

Jan En Elly Teeuwen

Erik en ook Janet jullie kunnen het !! denk aan onze dierbaren

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

10

Ellen Kuijpers

26

Annelies Broekhoven

25

Anonymous

Hey Godelieve, Wat een mooi initiatief! We wensen je heel veel succes🍀 Liefs Ferry en Marjoletta

15

Didier

Heel sterk! Succes pik!

100

Corrie Samders

10

Annet Van Der Meij

Veel succes!

15

Mark Verberk

Gas erop! ;)

100

Nellie, Angela, Marianne, Monique

Dit donatiebedrag is van 4 vriendinnen uit Oploo in plaats van bloemen op je begrafenis op landgoed Mookerheide

15

Martin Hoesen

He Godelief, wat een kanjer ben. Ik steun jullie heeeeeel graag! Bij deze! Een hartelijke groet, Martin Hoesen

25

Anne Vreeburg

Veel succes!

26

Lineke Flikweert

500

Marian & John Claessens

Genevieve, mooi mens we helpen jouw heel graag naar de TOP, omdat ook jij net als jouw bijzondere vriendin Ellen een TOPPER van een vrouw bent! Dus ook jij verdiend een bijdrage uit onze ei-automaat BIG Challenge eitjes 0,02 cent per ei voor meer onderzoek naar kanker!!! Geniet van alles wat de komende maanden tijdens je voorbereiding op weg naar de ALP op je pad komt ! Liefs Marian en John

50

Ben Tiebot

Veel suc6

20

Anonymous

Nellie ik wens je alle goeds veel wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

26

Theo De Jong

66

Ad Vis

Goede bezig Fred. Top.

15

Ruud Kock

Goed bezig Erik, Veel succes. Hoop dat we in 2021 wel naar Frankrijk kunnen.

10

Stef Kruip

Klasse Erik. Ga ervoor. Succes.

50

Hans Van Gestel

veel succes in de voorbereiding! super dat je dit doet!

200

Van Der Slikke

66

Henry En Lianne Ravestijn

Fred wat goed dat je dit doet!

26

Emiel

Alle succes Jaap

5

Anonymous

Hi Marjolein, Wat een mooi initiatief!

56

Ans De Goffau

Veel succes kanjer!

80

Anonymous

Schilderij 31. Die mooie papaver!

25

Henry Walgemoet

26

Annemarie En Rob Van De Lisdonk

Beste Godelieve Geweldig dat je samen met genevieve de top gaat beklimmen. Geweldig dat jullie dit voornemen kunnen maken na 5 jaar vd diagnose. Door de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar kanker is dit o.a mogelijk. Wij wensen jullie heel veel succes

25

Geneviève

Shirtverkoop BIG Challenge

106

Anonymous

Veel courage

26

Anonymous

Heel veel succes Nellie!!! Wat een mooie uitdaging voor een heel goed doel! Liefs Loes

106

John Vermue

Heel mooi initiatief Fred!!

20

T. Eggink

Veel succes

26

Reggie Thoonen

Succes. Wat ben je toch een kanjer!

56

Gezinshuisdelotus

Ga ervoor👍

25

Anonymous

25

Michiel Van Gijtenbeek

Erik, Succes met de voorbereidingen. Opgeven geen optie!

106

Karel En Ellie Uythhoven

Je kunt het. Succes :-)

26

Ton Stoelers

goed bezig nelly!

25

Garjo Kamphuis

Succes en sterkte gewenst , Erik !! gr. Garjo

15

Teun Lamers

Veel succes Jaap!

106

Ans En Cor

Fijn om dit samen te kunnen doen! Veel plezier met de voorbereidingen en heel veel succes 4 juni.

100

Arnold

Een steen in de vijver en de rest volgt natuurlijk. Jij bent ook een topper 😘

15

Marie-cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

106

Gerard Hoekman

50

Bo Remmerswaal

Lieve Mar, wat een geweldige uitdaging en een prachtig gebaar. Ik heb ontzettende bewondering voor jou, jouw peettante en ieder die met jou mee gaat naar die top. Wat mij betreft zijn jullie daar al! Heel veel succes! Liefs

56

Gonnie Rond

Lieve Geneviève , super veel respect voor hoe jij in het leven staat . Wens je heel veel succes met Alpe d’ Huez . 😘

10

Belinda Haverkamp

Goed bezig

26

Emma Verburg

Succes Jaap!!

26

Ronald Kramer

Goed dat jullie dit doen en heel veel succes👍

15

Joost Klein Herenbrink

26

Monique Maarsseveen

Natuurlijk steun ik dit initiatief ! Hoe meer onderzoek , des te meer mensen kunnen geholpen worden . Succes !!

7

Selma Haasbroek-schmal

Lieve Marjolijn. Super stoer van je!! Heel veel Succes. Dikke kus Sel

20

Wil Bank

Een mooi doel. Veel succes

10

Anonymous

Dag Nellie, heel veel succes met de actie!

106

Anonymous

Succes Gr. Hans

250

Martijn Joren

Pap heel veel succes. Hophop 6x naar de top!!

26

Joost & Debby Kuijpers

Maak er een mooie rit van. Groet Joost debby saar en Guus

12

Annemieke Dings

Veel succes. Ik vind de klaproos heel mooi! Xx

106

Anonymous

25

Harriette Loeffen

Succes Jaap

16

Anne Vreeburg

Succes! X

30

Dik En Lita Van Wijk

Wauw Geneviève wat een prachtige actie!! Wij wensen je heel veel succes !

26

Bianca Van Leeuwen

15

Geneviève Verberk

boek 21 bochten

26

Annie Van Haren

Succes Nellie!

50

Natasha

Nog een topper voor de top! Go for it!

66

Huub Meertens

Ha Nellie, ik weet niet of het nu lukt

400

Niederoderwitz Agrar Gmbh

26

Anonymous

Succes Erik

25

J. Willemse

Sterkte!!

60

Anonymous

26

John Van Veen

Goed bezig Fred, Heel veel succes met de voorbereidingen !!

10

Lisa Swart

Super mooi dat je dit doet! En als je nog tips nodig hebt, laat het me weten!

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

250

Arnold Reichert

Donaties afscheid Ellen

10

Jeannette Van Haastert

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

50

Anonymous

150

Ruitershop Boxmeer

Verkoop rijlaarzen Ellen

26

Marsha Gerritsen

26

Kees En Gerdien Dulfer

Veel succes!

6

Gjw

Succes met de zes beklimmingen.

5

Maud Verheggen

Veel succes Fred!! Mooi initiatief en persoonlijk verhaal!

26

Peggy Verberk

Heel veel succes samen.

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

26

Henny Vermeulen

50

Hans En Gertie Verberk

Heel mooi Nellie dat je dat doet en we steunen je daarom ook graag hierin. Succes met en voor team Ellen!

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

10

Annette Leijten

Heel veel succes Godelieve, het is een byzonder goed doel. Zelf heb ik dit jaar meegedaan aan Swim against Cancer, het geeft veel dankbaarheid en (sportieve) voldoening om dit soort evenementen meeste mogen doen.

10

Margriet Hoffmans

Dank voor de geurende Lavendelzakjes

26

Fam. Van Gisbergen

Zet m op Erik!!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

535

Vincent

Donatie

10

Godelieve Verberk

Jam van Geneviève verkocht!

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

106

Willem Van De Zande

20

Mark Grijsbach

Respect Geneviève dat je deze uitdaging oppakt. Voor Ellen en voor jezelf! X

15

Sabine Van Den Hoek

Marjolijn, zet m op, helemaal naar de top!

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Arnold💪🏼

25

Thomas Vriens

50

Frans En Virginie Van Vliet

Succes Jaap en Geneviève!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

20

Annemarie Albers

Heel veel succes. zet hem op.

26

Leo En Judith Vreeburg Vreeburg

Hé lief nichtje. Wat een mooi doel om met jouw bijdrage die verschrikkelijke ziekte een kopje kleiner te maken. Heel veel succes kanjer!

20

Marja Visser

Je bent een topper! Wij steunen jou op deze bijzondere klim en het goede doel. Trots op jou🍀

15

Barbara Wullink

Heel veel succes! En wat een mooi initiatief!

100

Frank & Marlot Bouwmeester

Super goed doel! Heel veel succes!

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

30

Anne Vreeburg

Opbrengst verkoop Marktplaats

26

Marion Van Der Laan-staps

Heel veel succes!

26

Aleike En Bennie Wentink

Succes Erik!! 💪👍🍀

20

Roos Blom

Zet hem op en veel sterkte

26

Gerard Van Logtestijn

25

Harry En Haida Hubers

Heel veel succes Genevieve met deze geweldige actie.😘

25

Angeline En John Van Velzen

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes gewenst met alle voorbereidingen en de wandeling(en):zelf!

15

Coen Eskes

20

Wendy

Succes!

26

Anonymous

8

Godelieve

In plaats van terugbetaling bloemen

10

Jolijn

Succes!

5

Inge Schuurmans

Gefeliciteerd Geneviève! Zo te zien gaat het goed met de sponsoring: super fijn. Zet’m op💪🏻💪🏻💪🏻 Wat een bijzonder moment zal het zijn wanneer je de top bereikt.

66

Jan En Hanneke

Goed bezig, succes!

15

Anonymous

35

Anonymous

20

Koen Kuyper

Lieve Genevieve, Heel veel succes en sterkte gewenst met het aangaan van deze grote uitdaging, je bent een bikkel. Koen en Caroline

133

Hart Van Friesland

Beste Nellie, wat goed dat je dit doet. Veel succes toegewenst. "Sinne en wille kinne folle tille."

12

Anonymous

Hey Arnold bij deze het geld voor het t shirt incl mini donatie. Toi toi toi op naar mooi eind bedrag voor het goede doel!

10

Annebelle Janssen

Alle kleine beetjes helpen... veel succes!!🍀🍀

10

Jacqueline

Godelieve je bent een Kanjer. natuurlijk geef ik hiervoor een bijdrage. Succes!!!

10

Roy Van Der Loop

Heel veel succes Fred!!! Groetjes Roy

56

Anonymous

Beste Geneviève, met een brok in de keel heb ik je motivatie gelezen. Wat een kracht. Veel succes en veel geluk voor jullie, jij met Ellen in je hart. Warme groet, Jos Engelaer

15

Arda Roding

15

Anonymous

Succes..kerel!! Een mooi doel om voor te gaan!!

26

Tilly Artz

Nelly, we waarderen het enorm dat je deze prestatie gaat leveren. Een mooi doel! We wensen je straks dan ook heel veel succes. Theo en Tilly

400

Anonymous

hoi Marjolijn nogmaals erg mooi initiatief heel veel succes en zeker dat veel mensen jouw een warm hart toedragen en je steunen en dat t n groot succes wordt groeten luuk

45

Gerard Janssen En Monique Bax

26

Anouk Van Der Bent

Lieve Marjolijn, Een donatie van mij; met veel liefdevolle gedachten aan Tineke en alle andere dierbaren die deze ziekte niet overleefden. :( Heel veel succes! Dikke zoen, Anouk

106

John Hage

Groot respect Fred, voor jou en je teamleden. Indrukwekkend, en heel, heel veel Suc6.

25

Jaap Breugem

Prachtig en betekenisvol initiatief Fred! Heel veel succes.

100

Vrielink Dakwerk Vorden

106

Pieter Van Deursen

Succes Erik. Als je net zo snel omhoog gaat fietsen als je praat, ben je zo klaar

26

Tante Hennie Rood-harmsen

Ik heb veel waardering voor deze actie, succes!

30

Stef Huirne

Veel succes Arie, Je kunt het

20

Anonymous

10

Anonymous

Go for it!

26

Eline Ancion

10

Linda Van De Donk

Zet ‘m op. ❤️

100

Stols Blinkende Panhoeve

Veel succes Fred. Super dat je dit doet. Op naar de top !

26

Anonymous

Gas erop!

150

Jan Slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

26

Jeroen Reelick

Dat je het einddoel mag bereiken. Liefs Martine en Jeroen

59

Arjan Brouwer

Succes Johan, dat klimmen is verschrikkelijk ;)

106

Henri Kotter

Beste Geneviève, Wat goed dat je hieraan mee gaat doen. Heel veel succes met de voorbereiding en het gaat jou vast en zeker lukken💪 Groetjes Agnes en Henri

56

Daan Oosterom

Veel succes, Arnold!

10

Rosanne En Roel

Heel veel succes alvast Geneviève!

240

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Lieve Genevieve, Postuum sponseren wij ook jouw pagina als teamlid van onze PR extern commissie. Dus ook voor jouw een bijdrage vanuit onze 2 ct per ei actie uit onze ei-automaat #EitjevandeBoerin Voor altijd in mijn hart. Liefs Marian

10

Erik En Dione

Hey Erik, knappe prestatie man! Ga naar boven op die berg. Held ben je! Dione is ook trots.

26

Martine Van Den Berg

Super goed dat je dit gaat doen! Zet hem alvast! Liefs, Martine

16

Pauline

Veel succes! 💪

66

Gijs Van Oorsouw

Super Nellie. Goed dat je dit doet! Ook wij hebben in de familie met kanker te maken, zoals je weet. Onderzoek blijft hard nodig. Heel veel succes!

Show more