BIG Challenge 8 Ellen en Genevieve onze Toppers

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

82582.16

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

11399.2

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

10

Tonny Artz

Ontroerend verhaal Nellie. Kanjers! Samen heel veel succes met mooie ontmoetingen op weg naar de Top.

56

Nita Oosterom

Mooi initiatief Arnold,helpt jullie,mij en iedereen die met kanker te maken heeft/krijgt.

26

André En Irna Wagenvoort

Geweldig💪 Heel veel succes🍀

56

Marion Van Der Laan

Veel succes en liefs! Je bent een kanjer!

26

Liesbeth Kemps

Geweldig dat je samen met Genevieve de uitdaging aangaat. Ik wens jullie veel kracht!!

100

Livanta

Namens team Livanta; veel succes !

106

Nol

Band der roodharigen.

26

Alien Jalvingh

Jullie kunnen het!

26

Lineke Flikweert

26

Roeland

Succes Johan !!

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

50

Harry En Annie Eggink

Erik en Janet super gedaan

26

Jan En Corrie

Johan en Adrie, heel veel succes en super dat jullie samen en als vriendengroep deze uitdaging aangaan. Veel succes!

15

Anonymous

10

Nicolette Van Der Heide

Succes Johan!

100

Theo Roosenboom

Hoi Arnold, heel veel suczes met dit geweldig initiatief!👍🏼 Groeten Karin en Theo

26

Ronald

gaan met die banaan !!

66

Edwin Visser

Beste Erik. Succes in deze.

10

Kevin Van Kesteren

Succes Erik!

26

Jeanette Stritzko

Lieve Marjolijn, fantastisch om het team van Geneviève te steunen. En je eigen verhaal mee te nemen. Héél veel succes. Xx Jeanette

26

Jos Hofsteenge

Succes 💪🏻.

15

Charissa Hardenberg

106

Henry Dunnink

Succes Erik

25

Tante Anneke

Veel succes Godelieve

30

Stef Huirne

Veel succes Arie, Je kunt het

12

Anonymous

Hey Arnold bij deze het geld voor het t shirt incl mini donatie. Toi toi toi op naar mooi eind bedrag voor het goede doel!

500

Marian & John Claessens

Genevieve, mooi mens we helpen jouw heel graag naar de TOP, omdat ook jij net als jouw bijzondere vriendin Ellen een TOPPER van een vrouw bent! Dus ook jij verdiend een bijdrage uit onze ei-automaat BIG Challenge eitjes 0,02 cent per ei voor meer onderzoek naar kanker!!! Geniet van alles wat de komende maanden tijdens je voorbereiding op weg naar de ALP op je pad komt ! Liefs Marian en John

25

Frank En Margot

Succes Frank en Margot Reelick

15

Anonymous

Respect dat je dit doet Johan. Succes donderdag!

50

Arniepol

66

Jan Van Wilsem

Goed bezig Erik.

15

Anne Vreeburg

Succes Jaap!

15

Dorothé Van Gemert

Succes Arnold, top dat je dit doet!!!

59

Arjan Brouwer

Succes Johan, dat klimmen is verschrikkelijk ;)

26

Robert Jan Zuur

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

50

Elsina En Jan Koot

Goed bezig geweest vandaag op de sterfdag van Kees, dus een extra aanmoediging om door te gaan en volgend jaar de uitdaging aan te gaan

50

Gert-jan En Susan Hermanussen

Succes Arnold!

206

Fam. Tijs

Erik wat een goed doel. Het gaat je zeker lukken !!! Veel succes !!!

26

Wim En Karin

Heel veel kracht en succes!

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

26

Anonymous

26

Juul Van Dinter

Mooi initiatief Nellie Ik wens je, samen met Genevieve een mooie wandeling toe met dit fantastische doel Je oude klasgenootje Juul (Julia)

10

Margreet Kiewiet

16

Angely

Goed bezig, heel veel succes

26

Kenny Van Teeffelen

26

Ronald Boertje

15

Merel Beemster

Zet 'm op, Jaap!

25

Jasper Trommelen

20

Anonymous

26

Eline Roodenburg

Super pap!

100

Gosse Veninga

Sterkte met de uitdaging Arnold en familie!

26

Dinand Koes

26

Martijn Mulder

Succes Johan!

26

Anonymous

Gas erop!

106

Anonymous

26

Bastijn Spiegel

Super goed bezig, heel veel succes!

15

Marie-cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

106

Nynke

Top Erik! Mooi initiatief en heel veel sterkte met het volbrengen van deze prestatie!

75

Welkoop Vorden

106

Paul Nabuurs En Inge Thomassen

Hey Jaap Succes voor jou en jullie hele team! Groetjes Paul en Inge

10

Fam Van De Wijgert

Veel succes allemaal op 4 juni 2020

35

Anonymous

Lieve actie mam! Veel succes xx

26

Anonymous

26

Rob Vd Heuvel

Hoi Fred Ik sponsor je graag. Veel succes met de voorbereiding

1.000

Tierproduktion Alkersleben Gmbh

10

Clara Ten Berge

Heel veel succes Jaap! Heb echt bewondering en respect dat je dit doet!

10

Kim Arends

Heel veel succes, Erik en Jeanette!🍀🍀

26

Gert-jan

Succes Arnold.

26

Anonymous

Ik wil op de pagina graag anoniem blijven maar wil je toch succes wensen je streefbedrag te halen en sterkte met het fietsen. Groeten Hans Boot

56

Luuk Odile Liersen

Succes krachtige vrouw !!

75

Geneviève Verberk

Donaties boek 21 Bochten

10

Esli Lindenschot

Succes Erik!

20

Michiel Koot

25

Thomas Vriens

26

Robert Elmerhaus

890

Forfarmers Beelitz Gmbh

Viel Glück Arie! und bleib gesund!!!

26

Eline Liersen

Heel veel succes!

30

Anonymous

60

Geneviève

Boekdonaties

16

Berend Griffioen

Succes!!

26

Els Sweep

Wow Nellie ik wens je veel succes en wat goed dat je de mail naar canthonis stuurde anders weet ook niemand zoiets! Xxxxx Els

349

Tinie En Co

voor een dappere prachtige vrouw, met het hart op de enige juiste plaats, die we zeer waarderen! We dichten het 'gat' voor 50%. Courage!

10

Gré

succes!

26

Pieter Koeman

Succes Erik!!! In één van de bochten kijkt mijn zus symbolisch mee.

26

Rob Bleumink

Succes Erik

26

Jeannette Bertels

Succes Nelly met je actie en succes.

25

Anonymous

Hiervan is € 15,00 voor je boek, reeds besteld via mail.

20

Martijn Hendriksen

Omdat 30,- voor zo’n mooi schilderij (nummer 67) veel te weinig is en ik je graag in zo’n goed initiatief steun.

100

Willy Peter

Arie, Hopelijk gaat het Event door in deze rare tijden. Veel plezier. Willy

225

Godelieve

Ansichtkaartenactie Geneviève ❤️🧡💛

50

Paul Brummelhuis

Sterkte en succes gewenst

20

Mark Grijsbach

Wat goed en lief van je dat je mee de berg op gaat. Klasse hoor!

26

Simon Beilsma

Veel succes Fred!

3.5k

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kerstkaartenactie (deel 1)

30

Anne Vreeburg

Opbrengst verkoop Marktplaats

20

Henny Rietman

80

Sven Van De Riet

Veel succes Johan, altijd omhoog blijven kijken!

300

Verheyen Quality Pigs

Veel succes Erik! Davy & team

200

Van Der Slikke

20

Ingrid Stein

Zet 'm op. Voor je vriendin Ellen, voor jezelf en voor alle anderen. Liefs, Ingrid

26

John Nissen

Héél veel succes!

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

250

Pleun, Saar, Lotta, Tijl En Pelle

Goed fietsen opa en veel centjes ophalen voor het onderzoek.

26

Marina Provoost-de Fouw

Super goeie actie. Veel succes!

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

20

Ans Vloet

30

Daniel Lodders

Veel succes en fantastisch dat je dit doet!

50

Anonymous

26

Inge De Reus

Heel veel succes Fred!

26

Jeroen Verberk

Ik ken je niet maar door de verhalen we een bijzondere indruk van jou gekregen. Ik heb jouw boek ook inmiddels in mijn bezit en ben dit aandachtig aan het lezen. Ga je graag in persoon ontmoeten op de Alp en kijk daar naar uit. Sterkte de komende maanden nog met de gezondheid en voorbereidingen en tot in Frankrijjk!

16

Anneke Verlinden

Heel veel succes.

15

Caroline Bles

Dankjewel voor het mooie boek 😘

100

Paul Van Der Bruggen

Kanjer!

26

Jeanette Stritzko

Beste Geneviève, we wensen je het beste toe en je bent heel dapper. Voor jou en je vriendin, go for it. 💪🏻 🙏🏻

106

Rob Thijssen

15

Jwana Nijenhuis

Mooi dat je dit doet, zet hem op Erik!

106

Frank En André

Kreeg nog mooie bijdrage van mijn maat Frank, voor klusje, met boodschap voor ons goede doel, was je aan de beurt Arnold. Succes straks, alles voor Ellen!

250

Vkps

Wat een doorzettingsvermogen en kracht klinkt er uit jouw mail. Aangrijpend en enorm bewonderenswaardig. Ik heb diep respect voor je. Ik wens je alle kracht, energie en ook heel veel plezier toe onderweg naar de top. Jacqueline

10

Jeroen

Zet 'm op Fred!

1.1k

Wijnactie

10

Casper Van Den Eijnde

Heel veel succes. You can do it!

10

Anonymous

Beter laat dan nooit ☺️

26

Thomas Trommelen

Succes met fietsen Johan. We zullen een biertje op je drinken

15

Martien En Truus

26

Bart Swart

Arnold, Sterkte met het verlies van Ellen en ik hoop dat deze uitdaging jullie alles brengt wat je er van verwacht. Bart

26

Gerrit Bouwmeester

succes gewenst

20

Wendy

Succes!

26

Gabi Breuker

Lieve Godelieve, Ik hoop dat je samen met je zus een wereldse ervaring tegemoet gaat. Een prachtig doel en unieke ervaring om samen te mogen doen. X Gabi

88

Fred

T-shirts BG

21

Dore-mieke Verrijt-verschuren

21 euro voor 21 bochten..... dankjewel. Voor morgen een mooie en fijne dag gewenst. Fijn je straks ff gesproken te hebben. 🍀 Groetjes Dore-Mieke

10

Ans Rekers

Mooi dat je dit doet Jaap en je moeder zo toch nog naar de top meeneemt. Succes! Ans

66

Margriet De Zoete

Heel veel succes Arnold!

26

Annemarie En Rob Van De Lisdonk

Beste Godelieve Geweldig dat je samen met genevieve de top gaat beklimmen. Geweldig dat jullie dit voornemen kunnen maken na 5 jaar vd diagnose. Door de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar kanker is dit o.a mogelijk. Wij wensen jullie heel veel succes

10

Anonymous

105

Paul Kuijpers

Laatste partij nestkastjes

25

Skye Amberley

535

Vincent

Donatie

56

Annemarie

Ha Godelieve, Heel veel succes en top dat je dit doet. Groetjes, Annemarie (yoga).

26

Elisa Kosse

20

Annemarie Albers

Heel veel succes. zet hem op.

26

Fam. Van Gisbergen

Zet m op Erik!!

100

Marcel En Fransje

Marjolein, geweldig dat je meedoet, succes!

26

Anonymous

25

Anonymous

3.17k

Nellie Kuijpers

Opbrengst actie natuurfotokaarten.

26

Emiel

Alle succes Jaap

15

Lotte Den Dubbelden

veel succes Nellie! Super goed dat je dit doet! Veel liefs van Arjan en Lotte

106

Linda Engelman

50

Anonymous

Heel veel sterkte en succes, groetjes van Roelie.

26

Henk Arfman

Succes en 👍

26

Bas Bouwmeester

Erik, heel veel succes! 💪🏼 🚲 Je vecht je erdoorheen!!

30

Anonymous

Succes Erik, hierbij een kleine bijdrage voor het goede doel. Peter

25

Anonymous

Hoi Johan, een prachtig doel. Veel succes en vooral plezier!! Griet, Marc Valkier

25

Maarten Van Asten

Dag Johan, wat een fantastische actie!Natuurlijk supporten we dat!

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

10

Melissa

Ik wens jullie alle sterkte en hoop! Ik hoop dat meer mensen jullie steunen en dat jullie veel geld ophalen. Ik zal zeker aan jullie denken 4 juni!

56

Marquiette Schaap

Je bent een kanjer, wat ongelofelijk goed van je. You go girl

30

Godelieve

Twee boeken; 21 Bochten Verhalen over Alpe d'Huzes

66

H. .g. .j. Walgemoet

66

Marian En André Knoef

Erik, heel veel succes!!!!

50

Geert Heersink

15

Anonymous

5

Geneviève Verberk

6 kansen op de klaproos

60

Anonymous

56

Domien Verschuuren

Heel veel succes! Veel liefs x

26

Els Gotink

Succes!

10

Juul Van Den Hombergh

10

Roy Van Der Loop

Heel veel succes Fred!!! Groetjes Roy

26

Stefan En Anouk Ruessink

26

Anonymous

26

Reggie Thoonen

Succes. Wat ben je toch een kanjer!

26

Miep Van Den Berg

Nellie, veel succes gewenst! Goed van jou dat je ermee doorgaat!!

26

Henrik Van De Mortel

Mooi initiatief, mooie uitdaging, heel veel succes.

10

Lisa Swart

Super mooi dat je dit doet! En als je nog tips nodig hebt, laat het me weten!

56

Angela En Arnaud

Heel veel succes en we gaan je volgen!

100

Bruns Viehhandel

Von Hermann an Erik

20

Ilvy Van Der Steen

Zet em op topper!!!

26

C Janssen Van Den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

250

Anonymous

10

Gijs Bruinsma

Succes bouwmeesters!!

26

Hanneke Spaans

Veel succes met jullie bijzondere reis naar de top.

250

Cebeco Fourage A/s

15

Peter En Janny

50

Henk Hoeflake

30

C. Berendsen

26

Arie Kok

10

Anonymous

Heel veel succes!

206

Herbert Bouwmeester

Super Erik!! Heel veel succes!

10

Anonymous

56

Jam Lammers

Ik wens je veel kracht en spirit om de Alpe d'HuZes te bedwingen. Jouw spirit kennende gaat dat lukken; ik hoop zeer dat je de fysieke kracht eroe ook nog voor hebt.

306

Bas Bouwmeester

Erik, Paasactie

10

Anne Martens

Succes!!

26

Babs Van Houdt

Wow, Erik veel succes.

106

Anonymous

Succes! Fantastisch om dit samen te kunnen doen

26

Hans En Bep Langeraad

Succes!

250

Marloes, Koen & Tijl

Tjop Tjop naar de top!

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

56

Dorien Brunt

Lieve Godelieve, zet hem op! Hoogtemeters tellen dubbel. Veel succes

50

Hans En Gertie Verberk

Heel mooi Nellie dat je dat doet en we steunen je daarom ook graag hierin. Succes met en voor team Ellen!

25

Dirk

26

Anonymous

Hoi Nelly Dat wordt een hele waardevolle tocht. Ook onze zoon Tom vecht tegen de tumoren in zijn lijf. Ik vind het fijn als hij in jouw gedachten mee naar boven mag. Veel succes met jullie team. Ik zal in gedachten bij jullie zijn. Janny

10

Angela Warmerdam

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel Geneviève. Heel veel succes!💪🏻

50

Natasha

Nog een topper voor de top! Go for it!

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

26

Bemu Plus

15

Suzanne Hendriks

Zo goed van je!! Veel liefs! ❤️

26

Emma Verburg

Succes Jaap!!

56

Daan Oosterom

Veel succes, Arnold!

50

Wim Vermue

30

Piet En Mia

Succes!

50

Jos Hooijer

Respect Arnold! Zet hem op

26

Roelie

Arnold, heel veel succes.

10

Marie-cecile Verspeek

26

Rutger Smid

Succes Johan!

20

Claudia Flüggen

Mooie reis gewenst, Jaap. Groetjes, Claudia (studentendecaan UvA)

100

Anonymous

10

Martijn Hak

26

Evelyne Coopmann

26

Marleen Broekhuijse

Met diepe buiging en veel respect wens ik jullie allemaal veel succes toe!

26

Geertje Westervelt

26

Hermsen

Succes Erik!!💪

66

Ernst Van De Weijer

Nogmaals bedankt en door

120

Arnold Reichert

Overschot rekening ‘T Verzetje gedeeld met Marcel

10

Jolanda

Succes voor dit goede doel.

50

Ad Lievense

Kleine bijdrage voor een geweldig doel. Heel veel succes gewenst . Als je minimaal 3x de berg beklimt verdubbel ik het bedrag !

15

Didier

Heel sterk! Succes pik!

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

15

Anonymous

Zet ‘m op Erik!

26

Anonymous

Succes Erik, een pittig uitdaging voor een mooi doel!

10

Yara Van Bruggen

26

Henny En Jet Lenkens

2.17k

Claessens-jenniskens Pluiveebedrijven Bv

Lieve Geneviève, Vandaag 60 jaar GEFELICITEERD!!! En bij een verjaardag hoort een cadeau, vandaar dat wij besloten hebben om de opbrengst over de afgelopen maanden van onze 2 cent per ei actie uit onze " Ei-Automaat" te doneren op jouw actie pagina. Jij zegt altijd elke euro telt en is hard nodig voor onderzoek naar kanker! En heel veel verkochten kakelverse eieren hebben voor dit mooie bedrag gezorgd. Door onderzoek naar kanker mocht jouw hartsvriendin Ellen langer leven. En door al dat onderzoek maak jij nog steeds van elke dag een lievelingsdag. Liefs uit Ysselsteyn, Marian - John & kinderen

56

Rene Stevens

Heel veel succes, nu al respect!!

58

Godelieve

Ansichtkaartenactie Geneviève ❤️🧡💛

26

Bert

Goed bezig Fred

100

Yvonne En Marinus

Jeannette en Erik, heel veel succes!!!

10

Maria Megens

Succes!

100

Anonymous

Succes Fred! Mijn steun is een persoonlijke omdat ik zelf mijn moeder op 59 jarige leeftijd verloren heb aan kanker. Zet hem op!!!! Ruim 18.000 fietskilometers in de benen, respect :)

50

Anne Vreeburg

Je kan het! X

20

Koen Kuyper

Lieve Genevieve, Heel veel succes en sterkte gewenst met het aangaan van deze grote uitdaging, je bent een bikkel. Koen en Caroline

10

Matthijs Balvert

Succes Erik!

10

Bo Fehling Fehling

Wat ben jij een topper!! Heel veel succes xx

5

Inge Schuurmans

Nellie en Paul, We wensen jullie heel veel succes met bereiken van de top. Wat een bijzonder moment zal dat zijn.

24

Willemien Klein Geltink

Geweldig Erik, hierbij een bijdrage van de buurvrouw op nr 24

26

Anonymous

Veel succes Johan

100

Sjaak En Anne-mathee Vreeburg

Voor een derde Topper!!!!

26

Renders Agrarisch Advies

Succes Eric

26

Annette Kimman

Mooi! Go Go Go 💪👊

10

Nellie Keizers

heel veel succes

50

René En Emmy Kwakkel

Heel veel succes, maar ook plezier bij de voorbereiding én straks op de Alp d'Huez!

26

Tante Hennie Rood-harmsen

Ik heb veel waardering voor deze actie, succes!

100

Bas Bureau Voor Architectuur & Bouwadvies Bv

100

Bert En Godelieve

Top Jaap. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs Bert en Godelieve

15

Teun Lamers

Veel succes Jaap!

50

Dutch Pc Vorden

Dutch PC VORDEN

10

Femke Hoekstra

500

E Motion

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig streven voor een mooi doel. Met jou zijn er nog meer leerlingen/clienten geconfronteerd met de nare ziekte kanker. Ik steun dan ook met compassie jouw doel. Take care en veel liefs! Peer

50

Gosse En Jannemieke

Top dat met Geneviève mee gaat naar de berg en al helemaal geweldig dat je je inzet als geld inzamelaar. Om je een beetje op weg te helpen deze donatie namens Jannemieke en mij. Veel succes en zeker tot op de berg.

20

G Huzen

26

Anneke Peters

Fantastisch initiatief ! Heel veel succes met de voorbereiding. Tegen die tijd zal ik je prestatie met plezier volgen!

45

Anonymous

10

Jeannette Van Haastert

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

15

Pierre Pourchez

Veel Succes👍🏽🥰

133

Hart Van Friesland

Beste Nellie, wat goed dat je dit doet. Veel succes toegewenst. "Sinne en wille kinne folle tille."

26

Monique Maarsseveen

Natuurlijk steun ik dit initiatief ! Hoe meer onderzoek , des te meer mensen kunnen geholpen worden . Succes !!

25

Angeline En John Van Velzen

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes gewenst met alle voorbereidingen en de wandeling(en):zelf!

106

Anonymous

6

Anonymous

20

Martijn Koning

Top!! Succes.

26

Mark Grijsbach

Beste Jaap, ik was al trots op je, maar nu helemaal! 4 juni 2020 wordt een indrukwekkende dag, dat kan niet anders. Succes!

25

Henk & Cuny

Hoi Erik, We wensen jullie allemaal heel veel succes met de voorbereiding en met de tocht.

30

Nellie

uienvlechten

50

De Vordense Tuin

506

Anonymous

10

Leonie Vervoort

mooi iniatief nellie! laat de liefde voor het leven jullie " ondersteunen" op deze bijzondere reis warme groet, leonie

26

Hella Schouten

Zo ontzettend stoer dat je dit gaat doen godelief!! Ik ben trots op je:) liefs

26

Judith Boute

Succes Fred! Mijn vader, zusje en zwager zijn je al eens voorgegaan: en dat was onvergetelijk! zowel mentaal als fysiek.

26

John Van Veen

Goed bezig Fred, Heel veel succes met de voorbereidingen !!

10

Anonymous

66

Mark En Carolien

Erik, heel veel succes met je actie en de beklimmingen!

50

Carl Sprunken

100

Anonymous

56

Anonymous

66

Roelof

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Arnold💪🏼

10

Mangala Corbeek

Hoi Arnold, Ik wens jou en jouw dochters heel veel sterkte en kracht. Veel bewondering heb ik voor je, succes met de challenge!

25

Loet

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

25

Janine Hartman

10

Arnoud Smit

Succes en veel plezier Johan

25

Hartman

Veel succes!

75

Stan Flikweert

1.25k

Anonymous

Dank voor de voederkundige uitleg

206

Axel, Rachael, Dean, Wilma Berg-smeenk

voor jullie twee samen ♥️

22

Reinier En Manon

Lieve Geneviève, Wat een fantastisch doel gaan jullie aan. Heel veel kracht om boven te komen en zullen aan jullie denken op die dag. Veel geluk, liefde en gezondheid voor jou en je maatjes gewenst! Zal 2021 worden dat is wel heel erg voor dit evenement. Hier bij het cadeau voor Mars haar verjaardag als bijdrage. Liefs XX

10

Willeke Kuijpers

Heel veel succes !!

50

Anonymous

Heel veel succes met deze grote uitdaging.

20

Mark Grijsbach

Respect Geneviève dat je deze uitdaging oppakt. Voor Ellen en voor jezelf! X

50

Nico En Tine Van Goethem

van de buren. Veel succes Nico en Tine

26

Alje Kamphuis

Ik ben supertrots op je. Zet m op! Liefs, Alje

66

Ad Vis

Goede bezig Fred. Top.

26

Loes

Go Nellie Go!

26

Corine Pauw

Lieve Geneviève, Heb bewondering voor de wijze waarop jij de bergen die jij in jouw leven op jouw pad krijgt, trotseert. Deze kan er zeker ook nog wel bij! Succes voor jullie allen. Corine

254

Klaes Gerbrandy

Suc6 op weg naar Alpe D'HuZes 2021

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

56

Anonymous

Wat geweldig dat je mee mag doen met de beklimming Het zal zeker een emotionele tocht worden. Mooi dat je Ellen mee neemt op je tocht

26

Anonymous

250

Marjanne Geesink

Topper!!

1.5k

Arnold Reichert

Donatie uitvaart Ellen

10

Petra Rongen

Wat een ontzettend mooi en goed initiatief Nellie, in gedachten gaan we met jou mee naar de top.

106

Pieternel Kranendonk-koster

Samen naar de top! Hoe bijzonder zal dat zijn en hoe graag had ik de kans gehad dat met en voor Marjolijn ook te willen doen. In gedachte ga ik met jullie mee. Succes en liefs.

50

G Pelle

106

Henri Kotter

Beste Geneviève, Wat goed dat je hieraan mee gaat doen. Heel veel succes met de voorbereiding en het gaat jou vast en zeker lukken💪 Groetjes Agnes en Henri

50

Fré Oosterom

Succes vanuit Schoonhoven!

66

Bram Harpe

50

Hans

Mooi initiatief om mee te doen 👍🏻. Heel veel succes Erik!!

106

Frans Van Vliet

Ik wens jullie een mooie tocht, sterkte en toch ook veel plezier!

106

Anonymous

Succes Gr. Hans

10

Anonymous

Succes Nellie !!

56

Ludo Doomernik

66

Anonymous

Succes, Erik !

106

Jeroen Van Doremalen

66

Anonymous

25

Anonymous

100

Paul

Lieve Nellie. Veel wandelplezier met al je vriendinnen in de aanloop naar de uiteindelijke beklimming van De Alp op 4 juni. Succes!

15

Anonymous

Succes..kerel!! Een mooi doel om voor te gaan!!

20

Anonymous

26

Lieke Raterink

Omdat het bij mij ook ineens heel dichtbij komt... ga ervoor Mar!

15

Godelieve Verberk

Boekdonatie 21 bochten

25

Louis Lyklema

Succes

50

Anonymous

We houden van je precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. En dit zeggen we met kracht in volle overtuiging dat je dit meer dan waard bent

15

Cor En Annemie Broeks

Heel veel succes, Nellie!!

10

Joris Verberk

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Wat mooi Nellie, heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Gaat je lukken!

56

Anonymous

Echt top dat je dit doet Godelieve! Heel veel succes!!

100

Annemieke

Een steuntje in de rug

56

Miranda Van Den Brink

Lieve Geneviève Wat een ontzettend dappere en optimistische vrouw ben je toch!!! Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen!!! Ik volg je op de voet...jij kan dit...een topper ben je!!! Liefs en een dikke knuffel van Miranda X

10

Johan En Sien De Jonge

Succes Fred.

56

Technologypull

Succes Johan!! Mooi gebaar!

16

Dennis Wentink

Succes Erik

50

Geneviève Verberk

Vorige week kreeg ik een fijne energetische behandeling van Marian Leusink van Lichtgeving in Boxmeer. Na afloop vroeg Marian me om, in plaats van haar te betalen, dat bedrag te doneren aan Alpe d’Huzes (op de actiepagina van Jaap). Dank je wel Marian.

26

Chris Heidekamp

heel veel succee Godelieve! Ik weet uit ervaring van een bijzondere dag 4 juni voor je zal worden.

10

Jart Lucassen

26

Henk En Johanna Hissink

Goed gedaan Erik en Jeanette

50

Park Duivenbos Overloon

Veel steun, maar vooral heel veel sterkte! Succes op de Alp voor jou en alle andere kanjers! Groetjes Angela, Tonnie en mannen.

48

Anonymous

Verkoop tijdens 2e AD6 dag. Veel succes Jaap!

26

Ria Bakarbessy

Geweldig dat je dit doet, heel veel succes.

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

81

Roest Conceptstore

Opbrengst boekenverkoop & collectebus Roest Conceptstore

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

25

Frans

Succes!

66

Marco Hoppenbrouwers

Super Johan dat jij dit jaar ook een steentje bijdraagd. Super mooi initiatief en ervaring ook voor jezelf. Laat je verrasen en emotioneren door dit mooie event waar je veel verbinding kunt vinden met deelnemers en supporters. Succes met het klimmen en ik hoor graag je ervaringen!

26

Lourens Feenstra

Prima initiatief Erik en alvast veel succes toegewenst met de voorbereidingen en de dag zelf.

26

Anneke Von Heijden

Succes Go, dit gaat je lukken!!!

500

Anonymous

Beste Erik, Wat ik gaaf aan je vind is jouw drive! Drive om doelen te behalen, drive om vooruit te gaan. En ik steun dan ook graag je drive om dit goede doel te steunen! Succes, daar waar het " niet halen " geen optie is voor jou, jou kennende! Gas erop!

50

Nella Van Der Jagt

Ga ervoor! Wat een mooi doel

100

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Hoi Jaap, Ook voor jouw een donatie uit onze ei-automaat, helaas volgende week geen AD6 2020 maar we gaan gewoon voor AD6 2021. We hopen dat 4 juni volgende week toch een bijzondere dag mag worden ook voor jouw! Groetjes Marian & John Claessens uit het Ysselsteynse en tot op de Alp in 2021

50

Ria Roelofs

Mooi initiatief Nellie en heel veel succes!

50

Anonymous

25

Anonymous

Heel veel succes, Nellie. Ik vind het super dat je dit doet.

26

Hanne Oosterveer

Liefs!

30

Erna De Bruijn

Heel veel succes Jaap!! Ik lees de blogs van je moeder en kijk er naar uit om te lezen over alles waar jullie mee bezig zijn!

50

Eric Netscher

Heel veel respect voor je deelname aan dit prachtige evenement. Succes en geniet!

26

John En Monique Van Veen

Heel veel succes Erik! Mooie doelstelling . Veel plezier ook!

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

50

Hans Goedegebure

10

Bella Spina

Zo mooi dat je dit gaat doen. Heel veel succes Jaap! You can do this!

10

Stef Kruip

Klasse Erik. Ga ervoor. Succes.

100

Co Schot

succes

241

Anonymous

50

Annie En Werner Rakitow

Wij weten dat jij een doorzetter bent Erik, niet alleen in je werk maar ook in de dingen die ons allen raken. Succes

100

Schildersbedrijf A. Peters

Van de familie Anton Peters

100

Marianne Willemsen

Hoi Geneviève, Isabel en ik hebben 20 mondkapjes gemaakt en verkocht voor jouw goede doel! Komt goed uit in deze week. Sterkte en liefs van ons.

50

Joris Sijthoff

Lieve kusjes, Merlijn en Joris

26

Tante Jopie Kempenaars

Lieve Geneviève, Wat geweldig dat je deze berg gaat lopen! Ook ik wil je graag steunen. Heel veel liefs en groeten, Tante Jopie

20

Zenna Brueren

Jullie verhaal maakt het levend, waardoor je het belang van onderzoek nog beter in kan zien. Heel mooi!

106

Anonymous

Heel veel succes Jaap!! Fijn dat je je moeder zo kan steunen

15

Anonymous

100

Arnold

Een steen in de vijver en de rest volgt natuurlijk. Jij bent ook een topper 😘

15

Anonymous

Heel veel succes lieve Jaap, ik hoop dat je nog jarenlang van je moeder mag genieten!

20

Hans En Karin Van Aaken

15

Henriette

Succes!

75

Wilma Smeenk

♥️

50

Almar Mager

Zet hem op Erik!.

10

Lisette

Succes Nellie...een diepe buiging..

106

Dick Roodenburg

Mietje. Succes en ik wil nog wel een paar keer meetrainen

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

26

Emiel

zet hem op Nellie

15

Anonymous

20

Martijn Kelders

Laat ook deze speciale wens uitkomen Fred! Ik geloof in jou!! NB laat me geen spijt krijgen van deze uitspraak (-;

15

Miranda Mion

35

Anonymous

11

Benjamin Bles

Voor ieder hoogtemeter een cent! Ik ben trots op je!

26

Sjoerd Adema

Nellie, veel succes.

206

Kimtec International Bv

50

Bo Remmerswaal

Lieve Mar, wat een geweldige uitdaging en een prachtig gebaar. Ik heb ontzettende bewondering voor jou, jouw peettante en ieder die met jou mee gaat naar die top. Wat mij betreft zijn jullie daar al! Heel veel succes! Liefs

26

Niels Roodenburg

Ome Duo heeft mij eindelijk weer wat geld geschonken

66

Frits Sipman

Wat een mooi doel streef je na .topper

15

Bram Lammers

10

Martien Verstralen

Zet 'm op, Johan! Geweldig dat je dit doet. Go go go! Groeten, Martien.

26

Inge Van De Riet-peeters

Zet hem op Nellie!! Samen sterk tegen kanker

130

Monique Van Loon

Posthuum donatie voor de prachtige boekjes '21 bochten' verhalen over Alpe d'HuZes geschreven door Geneviève.

1.000

Tijs De Koning Jr. Pluimvee- En Kalverenhandel

Van Tijs voor Erik,

15

Anonymous

Wat goed dat je dit doet ! Zet em op !

26

Evert Jan Van Grootheest

Dag Arnold , hopelijk hadden jullie een prachtige dag op dAlpe dHuzes, alle goeds en alle sterkte en opgeven is geen optie voor Ellen! hgroeten voor jullie allen 👍👍🥰🥰👋👋

56

Judith Roodenburg

Lieve Fred, zoals beloofd, ondersteuning van mijn eerste pensioen. Liefs, Judith

110

Caroline

Lieve Godelieve! De verkoop van 11 boeken 'Streep, of een poging tot' doneer ik aan jou! Liefs, Caroline

26

Anonymous

Heel veel succes Arnold. Ik ben blij met zo’n kanjer als collega. Zet hem op!

16

Anne Vreeburg

Succes! X

10

Reynold Harmsen

Succes Erik, gaat het wel door voor dit jaar of voorbereiden voor 2021?

500

Jan Van Helmond

Jan van Helmond

26

Maarten Moleman

Succes Arnold

15

Geneviève Verberk

boek 21 bochten

15

Anonymous

Top Fred....succes!

26

Emiel Veld

Heel veel succes Jaap!

26

Margriet De Zoete

Respect Arnold!

25

Anonymous

100

Firma Althoetmar

Machen Erik Versuch bitte 6 x

26

Trees Nijssen

Super Nellie, veel succes!

50

Kim Verheijen

Heel veel succes Nellie! Liefs uit Maashees

100

Haaring Hengelo

succes

25

Sandra En Paul Brands

Arnold Heel veel succes. Wij komen naar de berg om jullie te steunen Sandra en Paul ( Hoofddorp)

10

Nora Visser

Heel veel succes Arnold!

40

Anonymous

Succes Fred !

26

Shakyra

Wauw go Marjolijn!

250

Volleybal Vereniging Dash Vorden

50

Familie Ronald Oosterom

Succes voor jullie team en iedereen die meedoet. Ga zo door! Gelukkig lopen de donaties mooi door ook zonder Alpe d'Huzes. Zo belangrijk dat er veel geld voor onderzoek is! Een hartelijke winterse groet van ons allen uit Drenthe.

106

Bennie Essink

50

Jos En Erica.

Succes!

26

Anonymous

Heel veel succes Nellie!!! Wat een mooie uitdaging voor een heel goed doel! Liefs Loes

50

Eddy

Johan, heel veel succes en op naar de 4 beklimmingen!!

10

Sjani Gelderman

Heel veel succes

45

Gerard Janssen En Monique Bax

10

Erik En Dione

Hey Erik, knappe prestatie man! Ga naar boven op die berg. Held ben je! Dione is ook trots.

15

Merlijn Kopp

10

Saskia D' Haan

Je bent een kanjer Marjolijn! Helaas van dicht bij meegemaakt.

106

Angelica En Henk

Godelieve, wat een goed initiatief, Veel sukses voor jou en je zus en alle anderen op 4 juni 2020

26

Anonymous

25

Henry Walgemoet

10

Hein Van Lieshout

10

Rosanne En Roel

Heel veel succes alvast Geneviève!

5

Caroline

6 keer kans op een abstract schilderij!

50

Arnold Reichert

Johan, Goede en lekkere actie 🍺 Gr. Arnold

66

Huub Meertens

Ha Nellie, ik weet niet of het nu lukt

50

Cees De Vink

10

Jan Luijten

Veel succes Fred

106

Dick En Ria Wensink

Veel SUCCES in deze strijd!

40

Dirk En Robin

Erik topper! Heel veel succes!

26

Henk Verberk

400

Niederoderwitz Agrar Gmbh

50

Anonymous

tweede donatiepoging

206

Fysiotherapie Ronald Korsten

Heel veel succes, Team Fysiotherapie Ronald Korsten

20

Rosanne Kuijpers

Een laatste duwtje in de rug! Heel veel succes en plezier volgende week! Xxx

26

Joost Molenaar

Ha dag Jaap, Veel mooie km's en geniet van het uitzcht! Hartelijke groet, Joost

26

O Heyden

Succes Nellie , met dit fijne team gaat het zeker lukken !!

20

Joline Peters

Succes Jaap!

25

Harriette Loeffen

Succes Jaap

250

Alkondor Hengelo B.v.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

15

Ömer Durdabak

Super goed bezig Erik!

100

Dirigo Bv

Succes!

26

Anonymous

15

Macha Mathijssen

Voor het boek! Succes!

26

Jaap En Trees Geleijnse

40

Geert Luiten

50

Hans Van Gestel

veel succes in de voorbereiding! super dat je dit doet!

25

Anne Vreeburg

Veel succes!

15

Miranda Ariëns

Hallo Godelieve, Wat een mooie actie, ik hoop dat je over het streefbedrag heen gaat. Groetjes Miranda

106

Pieter Van Deursen

Succes Erik. Als je net zo snel omhoog gaat fietsen als je praat, ben je zo klaar

5

Nancy Van Heijster

66

Dennie Holwarda

Heel veel succes Johan! Op naar de 6 keer omhoog, je kan het!

10

Simon De Winter

10

Henk Griemelink

Veel suc6! Op het laatste moment nog een klein "Hermannetje" voor de mensen die ik ken!

10

Inge Vd Hoven

Succes!

106

Carola Lehmann

26

Marcel Van Zijderveld

Zet hem op Johan !!

50

Natasha Van Dijk

Stap voor stap en je komt er wel!

66

Janna Bekker

❤️

106

Aris Oosterom

20

Stan -

10

Rianne Fleming

Mooie uitdaging met een prachtig doel!! We wensen je heel veel suc6!🍀

26

Rian Smulders

Heel veel succes samen met je team . Fijn om dit samen te kinnen doen .

10

Anonymous

206

Jacqueline Wolsing-lucassen

Namens ons allen heel veel succes! Willy, Marcel, Rob, Jorik en Jacqueline

20

Willeke Kuijpers

Heel veel succes Nellie en de rest, zet 'm op!

100

Nellie, Angela, Marianne, Monique

Dit donatiebedrag is van 4 vriendinnen uit Oploo in plaats van bloemen op je begrafenis op landgoed Mookerheide

20

T. Eggink

Veel succes

30

Alfons En Monique

Geweldig dat je deelneemt Jaap! Heel veel succes!

15

Anonymous

Heel veel succes Johan!

50

Annemieke Grijpink

Lieve Mar, wat een top initiatief; iets dat jij zeker kan. Je bent een absolute topper en dit gaat je zeker lukken; voor je tante en voor al die andere mensen. Xxx

26

Eric Salmans

26

Steven En Andrea Marteijn

Mooie actie Fred. Veel succes!

25

Jacco Scheper

Zet hem op Johan! Opgeven is geen optie!

200

Bouwmeester Eieren

Beste Erik, Tijdens de Paasdagen hebben mensen massaal enkele euro's gedoneerd bij de eierautomaat. Het totaal aan gedoneerd geld is 130€. Dat bedrag willen wij als bedrijf verhogen naar 200€, zodat jij een extra zetje in de rug hebt tijden het fietsen. Heel veel succes met het beklimmen van de Alpe d'HuZes. Team Bouwmeester, Schuttestraat 26 Vorden

10

Gitty

Mooi doel!

20

René Van Der Linde

Veel succes, Arnold!

15

Maartje Den Dubbelden

Wat een super actie! Liefs Maartje

Show more