BIG Challenge 8 Ellen en Genevieve onze Toppers

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

82582.16

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

11399.2

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

206

Kimtec International Bv

106

Anonymous

Succes...Karel en Juliette

100

Van Asten Sterksel Cv

Erik, Succes met het omzetten van ONMACHT in KRACHT. Een goed initiatief wat opvolging verdient. Veel succes op 4 juni a.s. Marko en Rianne van Asten

25

Tim

26

Roelie

Arnold, heel veel succes.

100

Akkerbouwbedrijf Arts

Na jaren lange fietstraining gaat dit nu een succes worden!

225

Godelieve

Ansichtkaartenactie Geneviève ❤️🧡💛

56

Diederik En Mascha

Beste Geneviève, heel veel succes met alle voorbereidingen en je inzet voor dit mooie doel.

106

Arnold Reichert

Steuntje in de rug om je over de ‘magische grens’ van € 1.000 heen te krijgen 👍

26

Anonymous

Succes Erik, een pittig uitdaging voor een mooi doel!

106

Anonymous

Heel veel succes Jaap!! Fijn dat je je moeder zo kan steunen

26

Sandra Zanacic

Succes Jaap!

50

Hans Goedegebure

26

Suzanne Klarenbeek

Heel veel succes! Het is altijd een mooi initiatief en ik hoop dat het jullie in de toekomst veel moois brengt.

26

Marleen Flikweert

Succes Johan

5

Demi

Heel veel succes!

10

Kim Arends

Heel veel succes, Erik en Jeanette!🍀🍀

26

Monika Romeijn

Succes met de 4x de berg beklimmen

26

Els Sweep

Wow Nellie ik wens je veel succes en wat goed dat je de mail naar canthonis stuurde anders weet ook niemand zoiets! Xxxxx Els

100

Autobedrijf Robert Wisselink

100

Wendie En Thomas Kniewallner

Top Erik & team!

26

Mark Grijsbach

Beste Jaap, ik was al trots op je, maar nu helemaal! 4 juni 2020 wordt een indrukwekkende dag, dat kan niet anders. Succes!

26

Jos Thelosen

Heel veel succes in de aanloop naar een event in juni 2020 met grote persoonlijke impact.

230

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

26

Anonymous

25

Sandra En Paul Brands

Arnold Heel veel succes. Wij komen naar de berg om jullie te steunen Sandra en Paul ( Hoofddorp)

25

Anonymous

Hiervan is € 15,00 voor je boek, reeds besteld via mail.

26

Anonymous

Heel veel succes Arnold. Ik ben blij met zo’n kanjer als collega. Zet hem op!

26

Frans En Ina Nijenhuis

Heel veel succes Erik. Frans en Ina Nijenhuis

50

Martin Bouwman

Heel veel succes Fred!

15

Mat En Willeke

heel veel succes met deze uitdaging ten behoeve van de goede zaak! Geniet van de sfeer en het wandelen met je groep!

10

Jolanda

Succes voor dit goede doel.

10

Annet Van Der Meij

Veel succes!

206

Jos Heijmans

Hallo Erik Wij wensen je heel veel succes met de beklimming, en hopen uiteindelijk de strijd tegen die vreselijke ziekte voor iedereen te overwinnen is. Groetjes Jos, Els en Ralf

100

Anonymous

26

Jannie En Frits Fokker

Heel veel succes en plezier Jaap! (ik ben een oud collega van je moeder)

100

Anne-mathee Vreeburg-verberk

Voor twee toppers!

26

Karin Van Wingerden

Sterk dat je dit doet!

26

Peter Hetterschijt

Trap m an Erik!

26

Anonymous

Succes Erik

26

Anonymous

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

50

Kees Hanse

26

Anonymous

Knorrend naar de top!!🐷

10

Ingrid De Greef

15

Diane Van Galen

Succes Jaap!!!

50

Bart & Stella

Succes Geneviève!!

40

Anonymous

Succes Fred !

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

50

Marjelle Hendriks

Heel veel succes, Nellie en natuurlijk gaat jou dit lukken! Een mooi eerbetoon aan iedereen die met deze ziekte te maken heeft of heeft gehad.

100

Corrie Samders

26

Jenne De Haan

Succes Erik

26

Leo Braal

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

10

Mieke Abeling

Top! Godelieve!!

50

Joost Giebels

20

Anonymous

15

Anonymous

boek 21 bochten

20

Zenna Brueren

Jullie verhaal maakt het levend, waardoor je het belang van onderzoek nog beter in kan zien. Heel mooi!

10

Joost Damen

Succes Jaap, zou zo met je meefietsen voor dit mooie, belangrijke doel!

106

Anonymous

Veel courage

26

John Nissen

Héél veel succes!

59

Arjan Brouwer

Succes Johan, dat klimmen is verschrikkelijk ;)

10

Anonymous

25

Heidi Van Heumen

Zet hem op Johan!

106

Dick En Ria Wensink

Veel SUCCES in deze strijd!

25

Peter En Anita

Genevieve, wij wensen je heel veel succes en geluk toe! Wat een fantastisch doel heb je voor ogen !

10

Stef Kruip

Klasse Erik. Ga ervoor. Succes.

50

Geert Heersink

50

Harry En Annie Eggink

Erik en Janet super gedaan

26

Anonymous

20

Mark Kranenbarg

150

Jan Slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

57

Vrijwilligers Hospice De Cocon

Donatiebox

145

Team Kring Midden Nederland

Zet 'm op Fred. Mooi initiatief. Mooi doel!

26

Toine Van Beek

Suc6 Arnold. Mooi om samen met Ellen in gedachte deze rit nog een keer te maken.

10

Monique Van De Ven

Mooi dat je dit doet Nellie!

25

Tante Anneke

Veel succes Godelieve

20

Jeannette Hermsen

Jaap voor jou een donatie via het boek van je moeder ! Succes met de voorbereiding naar Alpe d’Huzes ! Het gaat je zeker lukken.

15

Ömer Durdabak

Super goed bezig Erik!

10

Wim & Gonny Weenk

Heel veel succes donderdag!

50

Jos En Erica.

Succes!

26

Heleen Steinbuch

beste Geneviève, wij volgen jou altijd op de voet. wat geweldig dat je nu weer dit initiatief ontplooit. hartelijke groet, ook van Hester

50

Bram En Marianne Bierens

10

Annebelle Janssen

Alle kleine beetjes helpen... veel succes!!🍀🍀

26

Rob Bleumink

Succes Erik

50

Anonymous

200

Geneviève Verberk

Boekdonaties

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

25

Anonymous

250

Marjanne Geesink

Topper!!

100

Bert En Godelieve

Voor 2 toppers 😘

56

Nita Oosterom

Mooi initiatief Arnold,helpt jullie,mij en iedereen die met kanker te maken heeft/krijgt.

10

Nellie Keizers

heel veel succes

106

Carola Lehmann

50

Leon Van Der Wel

100

Gosse Veninga

Sterkte met de uitdaging Arnold en familie!

26

Bas Bouwmeester

Erik, heel veel succes! 💪🏼 🚲 Je vecht je erdoorheen!!

10

Inge Vd Hoven

Succes!

26

Marjolein Simons

Super trots💪🏻

26

Marina Provoost-de Fouw

Super goeie actie. Veel succes!

80

Sunprofs Bv

Donatie Sunprofs Oploo

5

Agnes Renshof

56

Olga & Tonny Scharphof

Heel veel succes

10

Kevin Van Kesteren

Succes Erik!

10

Simon De Winter

26

Margriet De Zoete

Respect Arnold!

7

Selma Haasbroek-schmal

Lieve Marjolijn. Super stoer van je!! Heel veel Succes. Dikke kus Sel

26

Robin Van Kampen

26

Hanneke Spaans

Veel succes met jullie bijzondere reis naar de top.

25

Antoine Jacobs

Godelieve, geweldig dat je dit doet. Je bent een kanjer!

26

Anonymous

Succes!

10

Anonymous

25

Michiel Van Gijtenbeek

Erik, Succes met de voorbereidingen. Opgeven geen optie!

10

Anonymous

66

Anonymous

26

Ben Aerts

Succes Arnold!

10

Linde De Wit

10

Jan Luijten

Veel succes Fred

56

Anonymous

Beste Geneviève, met een brok in de keel heb ik je motivatie gelezen. Wat een kracht. Veel succes en veel geluk voor jullie, jij met Ellen in je hart. Warme groet, Jos Engelaer

10

Digna Ruissen

25

J. Willemse

Sterkte!!

106

Lex Van Glabbeek

10

Roy Van Der Loop

Heel veel succes Fred!!! Groetjes Roy

20

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten en extra van een collega

10

Wim Stolk

Go go go Johan

10

Anonymous

Succes Johan!

10

Lisa Vloet

100

Livanta

Namens team Livanta; veel succes !

50

Dirk En Joke

Veel succes!

10

Marie-cecile Verspeek

26

Lia En Henk Spijkers

Heel veel succes, Lia heeft bij jouw opa heel lang op kantoor gewerkt en kent Marc en heeft Geneviève ook gekend. ❤️

106

Cees Van Den Brekel

66

Anonymous

Goed bezig.

106

Karin Van Gennip

Armold, ik wens je heel veel kracht en sterkte.

10

Pauljan Van Der Venne

Johan, Helaas erg bekend met deze ziekte 12 jaar mijn vader en 7 weken geleden mijn schoonvader. Ik wens jou alle succes die nodig is om deze berg te beklimmen en boven te komen met alle emoties die je mag voelen. Groet Pauljan van der Venne

250

Alkondor Hengelo B.v.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

15

V Hooimeijer

Heel veel succes en natuurlijk ook plezier!

56

Anonymous

Echt top dat je dit doet Godelieve! Heel veel succes!!

106

Angelica En Henk

Godelieve, wat een goed initiatief, Veel sukses voor jou en je zus en alle anderen op 4 juni 2020

56

Anonymous

Hallo Jaap, als eerste gefeliciteerd met je moeder haar verjaardag. wat een geweldig initiatief om samen met haar en de rest van het team natuurlijk, deze uitdaging aan te gaan. we gaan jullie volgen en hopen van harte dat het succesvol mag zijn in meerdere opzichten. met hartelijke groeten en toi toi toi, Jan en Ria

106

Pieternel Kranendonk-koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

20

Ingrid Stein

Zet 'm op. Voor je vriendin Ellen, voor jezelf en voor alle anderen. Liefs, Ingrid

50

Ad Lievense

Kleine bijdrage voor een geweldig doel. Heel veel succes gewenst . Als je minimaal 3x de berg beklimt verdubbel ik het bedrag !

10

Henk Griemelink

Veel suc6! Op het laatste moment nog een klein "Hermannetje" voor de mensen die ik ken!

40

Marian En John Claessens

Voor de jam die Marian op 12-02-2021 via Geneviève bestelde

206

Lieven Beyls

Dat frans bergje is maar een uitloop van onze Vlaamse Ardennen ,de kalvarietocht ervoor en erna deelden we al samen,super je doel en uitdaging,blij dat ik deel van je vrienden ken voor xie je het fort,maar ook voor allen die min hun familie met het monster kanker moeten leven

50

Geneviève Verberk

Donatie uit shirtverkoop

10

Jan En Adriana Feenstra

15

Bram Lammers

26

Esther Menkveld

26

Anonymous

50

Anonymous

We houden van je precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. En dit zeggen we met kracht in volle overtuiging dat je dit meer dan waard bent

100

Anne-mathee Vreeburg

En weer een Topper erbij!!!

35

Anonymous

30

Nellie Kuijpers

Nabestelling Natuurfotokaarten

50

Hans En Gertie Verberk

Heel mooi Nellie dat je dat doet en we steunen je daarom ook graag hierin. Succes met en voor team Ellen!

106

Lin

Go go go Mar!

20

Anh-thu

Wat een topper ben je!

206

Guus Hoefnagels

Erik veel succes

26

Pascal Janssen

Success Johan!

25

Jaap Breugem

Prachtig en betekenisvol initiatief Fred! Heel veel succes.

50

Annemieke Grijpink

Lieve Mar, wat een top initiatief; iets dat jij zeker kan. Je bent een absolute topper en dit gaat je zeker lukken; voor je tante en voor al die andere mensen. Xxx

66

Guido Vries

Succes Johan!! Heel mooi dat je mee doet!

50

Annie En Werner Rakitow

Wij weten dat jij een doorzetter bent Erik, niet alleen in je werk maar ook in de dingen die ons allen raken. Succes

10

Jantje Hissink-bouwmeester

Haal die Top 6 x Erik? De buurvrouw

15

Thom Kostrubiec

Zet hem op!

26

Anonymous

Hoi Nelly Dat wordt een hele waardevolle tocht. Ook onze zoon Tom vecht tegen de tumoren in zijn lijf. Ik vind het fijn als hij in jouw gedachten mee naar boven mag. Veel succes met jullie team. Ik zal in gedachten bij jullie zijn. Janny

26

Alfons

Top inniatief. Succes

206

Aart Voets

Veel sterkte, kracht en doorzettingsvermogen voor jou en je dochters gewenst, Arnold. In herinnering aan Ellen én voor het grote doel. Veel succes in juni 2020 op die berg!

26

Cees Hetty Lenkens

26

Lex Folmer

Ha Fred, wat tof dat je meedoet. Wens je veel succes tijdens de trainingsperiode en natuurlijk wanneer je in recordtempo de Alpe d’Huez gaat beklimmen.

10

Angela Warmerdam

25

Harry En Haida Hubers

Heel veel succes Genevieve met deze geweldige actie.😘

20

Anonymous

Heel veel succes. Goed van je 😊👍 Corry

15

Anonymous

Veel succes.

26

Jaap Veldhuisen

Wat fantastisch, Arnold, dat je dit opnieuw doet!

349

Tinie En Co

voor een dappere prachtige vrouw, met het hart op de enige juiste plaats, die we zeer waarderen! We dichten het 'gat' voor 50%. Courage!

26

Wout Komduur

Geniet ervan. Mooi evenement! Goed dat je dit doet!

26

Wim En Karin

Heel veel kracht en succes!

56

Ella

Lieve mama, Wat een mooi initiatief! Ik wens je veel succes met de beklimming. Liefs!

10

L.m Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

50

Fred Roodenburg

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

20

Willeke Kuijpers

Heel veel succes Nellie en de rest, zet 'm op!

75

Kaylee Van Der Velden

Heel erg veel succes met de acties, maar ook zeker straks met het beklimmen van de top!

11

Benjamin Bles

Voor ieder hoogtemeter een cent! Ik ben trots op je!

100

Willy Hafkamp Hafkamp

Veel succes samen

66

Jannet

Succes Fred!

206

Jacqueline Wolsing-lucassen

Namens ons allen heel veel succes! Willy, Marcel, Rob, Jorik en Jacqueline

15

Anonymous

13

Anonymous

26

Janneke De Blois

Zet m op Johan!

15

Anonymous

26

Gerard Van Logtestijn

26

Vishwanath Iyer

Best wishes & success Johan

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

26

Xander Verheggen

Jeetje Arnold, ik had het niet eerder meegekregen… wat ontzettend triest. Succes en sterkte, aan jullie motivatie en motiverende kracht zal het niet liggen!

26

Gwjm Van Tilburg Hilker

10

Robert En Monique Klaassen

Heel veel succes! Mooi gebaar.....

26

Evelyne Coopmann

106

Dick Roodenburg

Mietje. Succes en ik wil nog wel een paar keer meetrainen

16

Pauline

Veel succes! 💪

75

Stan Flikweert

25

Frans

Succes!

20

Daisy Alsemgeest

jeetje jaap, wat mooi

25

Ineke Helmink

Hallo Erik Gas erop ] Ineke

66

Richard Waanders

Onze waardering voor deze mooie uitdaging. 6 keer is super, maar minder is ook heel mooi.

10

Juul Van Den Hombergh

26

Eric Salmans

50

Eric Netscher

Heel veel respect voor je deelname aan dit prachtige evenement. Succes en geniet!

40

Roberto Van Veldhuizen

Wel 7 keer die berg op dan hè! ff serieus: goed initiatief waarbij ik je graag persoonlijk steun. Good luck met de verdere fundraising en natuurlijk de voorbereidingen.

15

Tim Lumens

26

Tiny Hendriks

Goed verhaal Nellie. En veel succes straks op de Alpe d'HuZes samen met Geneviève. Gr. Ploon en Tiny

26

C Janssen Van Den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

26

Resi Krupers

Heel veel succes Nellie en Geneviève

15

Mariette Madou

Knap Nellie, heel veel succes.... 👍

26

Reggie Thoonen

Succes. Wat ben je toch een kanjer!

66

Ernst Van De Weijer

Nogmaals bedankt en door

10

Sander Visschers

Zet hem op Erik

106

Wim & Anita In ‘t Veld

Beetje laat maar niet minder gemeend : succes Fred!!

130

Monique Van Loon

Posthuum donatie voor de prachtige boekjes '21 bochten' verhalen over Alpe d'HuZes geschreven door Geneviève.

15

Anonymous

Een prachtig gebaar naar anderen die het niet altijd gemakkelijk hebben.

25

Marie-cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

35

Anonymous

heel veel succes!

15

Mark Verberk

Gas erop! ;)

50

Anne Koopmans

26

Nardy Thus-köning

Heel veel succes Erik!

25

Tom Van Den Berg

Hey Mar, Wat onwijs mooi en stoer dat je dit gaat doen. Heel veel succes Tom

50

Petra En Wim Flikweert

We hebben er alle vertrouwen in dat je het kunt. Succes!

10

Nicolette Van Der Heide

Succes Johan!

30

Piet En Mia

Succes!

10

Jolijn

Succes!

26

Ton Stoelers

goed bezig nelly!

106

Pieter Van Deursen

Succes Erik. Als je net zo snel omhoog gaat fietsen als je praat, ben je zo klaar

10

Anonymous

Geweldig Nellie heel veel succes.

10

Marion Lumens

26

Anna Van Estrik

15

Anonymous

15

Charissa Hardenberg

100

Sandra Willemse

Ik vind je écht een kanjer en heb enorme bewondering voor hoe je met alles om gaat. Daarom is het voor mij geen vraag of ik je steun, want ik wil alles voor je doen wat ik voor je kan doen.

106

Dick Roodenburg

Fietsen mietje

50

Jan Flach

50

Fred Roodenburg

Bierpakket

25

Elibert V Maanen

Je kund het 💪🏻💪🏻💪🏻

20

Jessica En Dirkjan Vissinga

Veel succes! Goed dat je dit doet!

105

Paul Kuijpers

Laatste partij nestkastjes

10

Anonymous

10

Kees En Ans De Bruijn

Dag Nellie, We steunen je graag om geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar en behandeling van die vreselijke ziekte, die zoveel verdriet en onzekerheid bij veel mensen veroorzaakt. Jaap steunen we ook. Heel veel groetjes Kees en Ans.

26

Joost & Debby Kuijpers

Maak er een mooie rit van. Groet Joost debby saar en Guus

26

Aleike En Bennie Wentink

Succes Erik!! 💪👍🍀

20

René Van Der Linde

Veel succes, Arnold!

10

Bella Spina

Zo mooi dat je dit gaat doen. Heel veel succes Jaap! You can do this!

26

Bert. Van Der Veen

Hey Fred! Wat een goede aktie ! Heel veel succes en power op de Dutch Mountain!

26

Jeannette Bertels

Succes Nelly met je actie en succes.

45

Agricontent

Succes Jaap. Prachtige verhalen in het boek van je moeder.

50

Rosanne En Roel

Heel veel succes mam met het bedwingen van de Alp!!! Super goed dat je dit doet! Liefs, R&R

80

Anonymous

Schilderij 31. Die mooie papaver!

50

Familie Grube

Heel veel succes Erik. Je kan het💪👍

15

Merel Beemster

Zet 'm op, Jaap!

50

Nancy Van De Rijdt

Super Nellie, Dit gaat je lukken. Prachtig voornemen en initiatief. Succes!!

26

Inge Van De Riet-peeters

Zet hem op Nellie!! Samen sterk tegen kanker

10

Mirelle Knusel

Top! Heel veel succes!

26

Anonymous

Hallo Erik, Hoestie? Lang niet gesproken aangrijpend verhaal hoor! Heb je je opdracht vervuld? groet Ad

26

Folkwin Hulshof

Zet hem op en maak er een bijzondere dag van.

26

José Kempen-loonen

Nellie Geweldig dat je je voor dit geweldige doel in wilt zetten, ben nu al trots op je! Liefs José

20

Henny Rietman

10

Femke Hoekstra

66

Ad Vis

Goede bezig Fred. Top.

26

Tessa Emmen

Je bent een topper!

10

Mark Hesseling

Mooi initiatief Arnold! Ik vind het echt heel erg voor je. Mooi om op deze manier er nog een soort positieve draai aan te geven.

50

Ad Lievense

Zo Fred , hierbij inlossing van mijn schuld 😅nogmaals super prestatie voor een prima doel!

50

Jan Lok

Succes en sterkte Arnold

25

Janine Hartman

66

Anonymous

Veel succes met je actie en zet hem op bij de klim

26

Anonymous

26

Maarten Traa

Alle beetje helpen. Succes en fijne dagen! Groeten Maarten.

26

Kees En Gerdien Dulfer

Veel succes!

50

Anonymous

Knap gedaan vriend

26

John Snel

10

Monique R.

Op naar de top Jaap!

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

26

Marcel Fox

Heel veel succes gewenst Arnold!

10

Anonymous

Beter laat dan nooit ☺️

26

Ibeks

Mooi dat je dit doet Fred. Met jouw toewijding en betrokkenheid ga je zeker al jouw doelen voor de Alpe d'HuZes bereiken.

10

Roel Verberk

13

Roellien Roodenburg

t-shirt

26

Lieke Raterink

Omdat het bij mij ook ineens heel dichtbij komt... ga ervoor Mar!

26

Lineke Flikweert

26

Ine Hendrix

Lieve Jaap helemaal super geweldig dat jij ook over de “streep “ bent. Heeeeel veel succes wij blijven je volgen kanjer. Liefs van je oude over buurvrouw Ine

100

Willy Peter

Arie, Hopelijk gaat het Event door in deze rare tijden. Veel plezier. Willy

106

Wim Brouwer

26

Rob Van Outersterp

Wer jetzt kein Haus hat, baut sich keines mehr. Wer jetzt allein ist, wird es lange bleiben, wird wachen, lesen, lange Briefe schreiben und wird in den Alleen hin und her unruhig wandern, wenn die Blätter treiben. S.J. Flikweert

100

Stroemer Heiner Und Silvia

Von der Kollege

26

Loek

Succes, een dag die je nooit meer zal vergeten

100

Groiner Milch Kg

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

50

Natasha

Nog een topper voor de top! Go for it!

50

Anonymous

26

Els Gotink

Succes!

10

Melissa

Ik wens jullie alle sterkte en hoop! Ik hoop dat meer mensen jullie steunen en dat jullie veel geld ophalen. Ik zal zeker aan jullie denken 4 juni!

100

Twan Jacobs

Succes namens Soep voor Alpedhuzes

26

Rianne Reek

Top, top, top x

10

Rianne Lubbers-meijerink

Succes!!

26

Marc Huirne

Erik, heel veel succes met jouw grote uitdaging. Met vriendelijke groeten Marc en Jeanine Huirne

25

Stan & Marjolijn

Liefs van ons!

66

Dennie Holwarda

Heel veel succes Johan! Op naar de 6 keer omhoog, je kan het!

25

Ria Van De Kerkhof

Heel veel succes met de voorbereiding Erik!

30

Fam Henry Koning

Klasse Erik dat jij dit doet. 6 keer gaat je lukken en de opbrengst van je presentatie zal helpen in het onderzoek en bestrijding van kanker. SUCCES

26

Anonymous

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

26

Dries Robijns - Bivit

Beste Erik, Deze kleine bijdrage met veel bewondering en appreciatie voor uw prachtige gebaar! Veel succes bij de beklimming, hopelijk met de wind in de rug! Vriendelijke groeten, Dries

106

Anonymous

26

Huib Vreugdenhil

Topper je kan het veel succes

10

Lisa Swart

Super mooi dat je dit doet! En als je nog tips nodig hebt, laat het me weten!

106

Anonymous

66

Roelof

66

Bram Harpe

10

Anne Van Den Broek

26

Rob Vd Heuvel

Hoi Fred Ik sponsor je graag. Veel succes met de voorbereiding

25

Will Cornelissen

Heel veel succes,,liefs will

15

Jacques

Succes Johan!

26

Jeroen Verberk

Ik ken je niet maar door de verhalen we een bijzondere indruk van jou gekregen. Ik heb jouw boek ook inmiddels in mijn bezit en ben dit aandachtig aan het lezen. Ga je graag in persoon ontmoeten op de Alp en kijk daar naar uit. Sterkte de komende maanden nog met de gezondheid en voorbereidingen en tot in Frankrijjk!

20

Heleen Van Otzel

Succes Fred!

26

Martijn

Veel succes Geneviève!

66

Mark En Carolien

Erik, heel veel succes met je actie en de beklimmingen!

10

Yara Van Bruggen

15

Barbara Wullink

Heel veel succes! En wat een mooi initiatief!

30

Dik En Lita Van Wijk

Wauw Geneviève wat een prachtige actie!! Wij wensen je heel veel succes !

20

Anonymous

20

Simone

Liefs van mij!

26

Gert Goedhart

Beste Erik, je bent goed bezig. Mooi! Succes Gert

26

John Praet Caty Remeeus

Succes Fred ! 🔝

26

Maarten Moleman

Succes Arnold

56

Ans De Goffau

Veel succes kanjer!

30

Noreen Oosterom

Zet m op toppers!

200

Van Der Slikke

106

Randy Utting

Best wishes on your hike Marjolijn. What a nice thing to do for your God mother. Hope to talk soon.

26

Roeland

Succes Johan !!

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

26

Maarten Bouwman

Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes alvast toegewenst!

50

Gert-jan En Susan Hermanussen

Succes Arnold!

15

Nellie Kuijpers

Verkoop boek "21 bochten"

26

Stefan Roters

Tolle Sache, viel Glück!!!

20

Anonymous

100

Riekie Joosten

Wat een mooi doel Geneviève! Heel veel liefs en succes gewenst namens ons hele gezin🍀😘

10

Lia Spijkers-verhagen

Heel veel succes👍🍀

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

50

Dutch Pc Vorden

Dutch PC VORDEN

50

Familie Ronald Oosterom

Succes voor jullie team en iedereen die meedoet. Ga zo door! Gelukkig lopen de donaties mooi door ook zonder Alpe d'Huzes. Zo belangrijk dat er veel geld voor onderzoek is! Een hartelijke winterse groet van ons allen uit Drenthe.

26

Desiree Van Steenveldt

Wow Arnold, wat een verhaal. Ik wens jou, je gezin en jullie team heel veel kracht om het verlies te dragen en de alp te bedwingen. Succes!

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Ook jij bent een Topper!

26

O Heyden

Succes Nellie , met dit fijne team gaat het zeker lukken !!

106

Bennie Essink

56

Horizon Massageopleidingen

Succes dappere lieverd!

20

Annemarie Albers

Heel veel succes. zet hem op.

40

Dirk En Robin

Erik topper! Heel veel succes!

50

Bram Greven

Succes Fred!!

26

Ronald Kramer

Goed dat jullie dit doen en heel veel succes👍

20

Joline Peters

Succes Jaap!

10

Godelieve Verberk

Jam van Geneviève verkocht!

206

Herbert Bouwmeester

Super Erik!! Heel veel succes!

10

Lars N

Succes!

26

John Van Veen

Goed bezig Fred, Heel veel succes met de voorbereidingen !!

66

Edwin Visser

Beste Erik. Succes in deze.

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

26

Marc En Miranda Ermens

Veel suuk 6 Nelly. Geweldig wat je allemaal doet en hebt gedaan voor het goede doel.

25

Wilma & Jordi

SUCCES PEETIE! Nu al trots!🤩

25

Anonymous

100

Familie Rozendaal

Succes Erik

26

Simon Beilsma

Veel succes Fred!

15

Marie-cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

50

Anonymous

tweede donatiepoging

50

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

50

Godelieve

Ansichtkaartenactie Geneviève ❤️🧡💛

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

25

Loet

50

Arjan Vosters

Succes!!

50

Ruiterkamp Uitvaartverzorging

HEEL VEEL SUCCES ERIK !! namens team Ruiterkamp Uitvaartverzorging

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

300

Verheyen Quality Pigs

Veel succes Erik! Davy & team

50

Frans En Virginie Van Vliet

Succes Jaap en Geneviève!

26

Dinand Koes

100

Bert En Godelieve

Top Marjolijn. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs

10

Rianne Veekens

Super dat je dit doet! Heel veel succes!!!

106

Paul Nabuurs En Inge Thomassen

Hey Jaap Succes voor jou en jullie hele team! Groetjes Paul en Inge

26

Liesbeth Kemps

Zet 'm op, Nellie!! Groetjes van Toon en mij

36

Jack Quaak

Om nog een tandje bij te zetten op de berg, succes.

30

Anja De Bont

Hele veel succes!

20

Koen Kuyper

Lieve Genevieve, Heel veel succes en sterkte gewenst met het aangaan van deze grote uitdaging, je bent een bikkel. Koen en Caroline

20

Laura En Romy

Heel veel succes!!

25

Rik Gerrits

Heel veel succes man! En mooi dat je dit doet! Alle beetjes helpen! ;)

20

T. Eggink

Veel succes

26

Arend Kisteman

Zet em op!

250

Vkps

Wat een doorzettingsvermogen en kracht klinkt er uit jouw mail. Aangrijpend en enorm bewonderenswaardig. Ik heb diep respect voor je. Ik wens je alle kracht, energie en ook heel veel plezier toe onderweg naar de top. Jacqueline

106

Aris Oosterom

106

Anonymous

56

Angela En Arnaud

Heel veel succes en we gaan je volgen!

106

Gerard Hoekman

15

Cor En Annemie Broeks

Heel veel succes, Nellie!!

106

John Vermue

Heel mooi initiatief Fred!!

25

Garjo Kamphuis

Succes en sterkte gewenst , Erik !! gr. Garjo

26

Ronald Boertje

75

Wilma Smeenk

♥️

26

Tim Bouwmeester

26

Wilna Bennink-berendsen

Een mooi initiatief, heel veel succes!!!

10

Gerben Groot Rouwen

Succes Arnold, TOP!!!!!

50

De Vordense Tuin

5

Anonymous

20

Elly Dankers

Cadeautje i.v.m. de verjaardag van Mars.

50

Geneviève Verberk

Eerste opbrengst lavendelactie

13

Godelieve

Shirtverkoop Big Challenge

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

15

Anonymous

Heel veel succes lieve Jaap, ik hoop dat je nog jarenlang van je moeder mag genieten!

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

250

Pleun, Saar, Lotta, Tijl En Pelle

Goed fietsen opa en veel centjes ophalen voor het onderzoek.

10

Kris

Heel veel succes en sterkte Jaap!!

306

Bvb-beheer B..v.

Je haalt het!

10

Kim Draaijer

Heel veel succes met alles en super dat je dit doet

26

Jip Verwiel

50

Henrike Dijkman

Heel veel suc6

5

Caroline

6 keer kans op een abstract schilderij!

106

Marije Hospes

150

Ruitershop Boxmeer

Verkoop rijlaarzen Ellen

26

Anita Reichert

Lieve Geneviève, Ook jij bent een topper !! Heel veel succes !! Liefs, Anita Reichert

500

Bromenne Georg

Von der Familie Bromenne

206

Anonymous

26

Corrie Flikweert

Heel veel succes Johan en Adrie!

223

Gezamenlijke Bc-actie Oploo

Worstenbroodverkoop en donaties

100

Sjaak En Anne-mathee Vreeburg

Voor een derde Topper!!!!

26

Arie Kok

30

Martijn

Zet hem op Jaap! Super dat je dit doet en veel succes!

10

Anonymous

Succes Nellie !!

10

Wilke Van Der Heijden

steuntje in de rug

26

Marleen Broekhuijse

Met diepe buiging en veel respect wens ik jullie allemaal veel succes toe!

66

Stella

Succes Godelieve!

20

Anonymous

26

Wilma

Van machteloosheid naar motivatie, heel herkenbaar en goed verwoord verhaal. Veel succes!!

98

Nellie Kuijpers

shirtverkoop Big Challenge

240

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Lieve Genevieve, Postuum sponseren wij ook jouw pagina als teamlid van onze PR extern commissie. Dus ook voor jouw een bijdrage vanuit onze 2 ct per ei actie uit onze ei-automaat #EitjevandeBoerin Voor altijd in mijn hart. Liefs Marian

100

Anonymous

26

Henny En Jet Lenkens

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel en wat fijn om hier samen voor te gaan. Heel veel succes!

25

Harriette Loeffen

Succes Jaap

150

Ingrid Van Westen, De Winstexpert

Geweldig dat je dit doet voor allen die met de ziekte kanker te maken hebben. Succes 👍

16

Anneke Verlinden

Heel veel succes.

600

Heinz Lennards Gmbh

26

Judith Boute

Succes Fred! Mijn vader, zusje en zwager zijn je al eens voorgegaan: en dat was onvergetelijk! zowel mentaal als fysiek.

150

Frans En Joke Dieleman

56

Frida Janssen

Nelly, wij wensen je heel veel succes! Wat goed dat he dit gaat doen, groetjes Noud en Frida

45

Anonymous

26

Steven En Andrea Marteijn

Mooie actie Fred. Veel succes!

66

Ans Siebers

Heel veel succes

150

Monique Van Der Bruggen

Wat goed dat je meedoet!! Succes!

30

Anonymous

Succes Erik, hierbij een kleine bijdrage voor het goede doel. Peter

106

Frans Kotter

Beste Geneviève , heel veel succes met deze geweldige actie.

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

100

Finus Wijgers Management Advies

100

Vrielink Dakwerk Vorden

254

Klaes Gerbrandy

Suc6 op weg naar Alpe D'HuZes 2021

26

Rita Van Luttikhuizen

💪😘

10

Renate En Malcolm

Heel veel succes ome Fred! Je kunt het!

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

50

Jan En Elsina Koot

Top dat jullie dit doen en we wensen jullie veel succes

500

Marian & John Claessens

Genevieve, mooi mens we helpen jouw heel graag naar de TOP, omdat ook jij net als jouw bijzondere vriendin Ellen een TOPPER van een vrouw bent! Dus ook jij verdiend een bijdrage uit onze ei-automaat BIG Challenge eitjes 0,02 cent per ei voor meer onderzoek naar kanker!!! Geniet van alles wat de komende maanden tijdens je voorbereiding op weg naar de ALP op je pad komt ! Liefs Marian en John

26

Arnold De Rouw

Jij en je team succes met de beklimming

26

Anonymous

20

Anonymous

26

Thijs Poll

Zet hem op💪

15

Kathalijn Reynolds

Wat een mooi doel! Heel veel succes!

15

Miranda Mion

25

Maarten Van Asten

Dag Johan, wat een fantastische actie!Natuurlijk supporten we dat!

50

Nico En Tine Van Goethem

van de buren. Veel succes Nico en Tine

26

Nettie En Jan Croes

Succes, he Jan het!

40

Marcel De Vette

10 EUR voor iedere keer dat je boven komt ;-)

31

Marjolein Holsboer

Succes Johan!!!

26

Janneke Vollaers-schepers

Hallo Arnold, elkaar lang niet gesproken en gezien. Geschokt door je verhaal maar trots op wat jullie gaan doen. Succes en sterkte!

15

Caroline Bles

Dankjewel voor het mooie boek 😘

5

Erwin Menkveld

15

Suzan Te Pas

Beste Jaap, top dat je dit doet. Veel succes!

15

Anonymous

Heel veel succes!

30

C. Berendsen

50

Joris Sijthoff

Lieve kusjes, Merlijn en Joris

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

50

Arnold Reichert

Johan, Goede en lekkere actie 🍺 Gr. Arnold

1.25k

Anonymous

Dank voor de voederkundige uitleg

26

Ruud Rooijakkers

26

Judith En Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

26

Jan En Elly Teeuwen

Erik en ook Janet jullie kunnen het !! denk aan onze dierbaren

100

Anonymous

15

Anonymous

Succes..kerel!! Een mooi doel om voor te gaan!!

26

Ronald

gaan met die banaan !!

56

Anonymous

15

Macha Mathijssen

Voor het boek! Succes!

750

Anonymous

Door Andre Nijenhuis verdiend met ons te helpen bij het vervangen van het dak! Alle dank naar hem!

30

Godelieve

Twee boeken; 21 Bochten Verhalen over Alpe d'Huzes

26

Eline Liersen

Heel veel succes!

15

Henriette

Succes!

26

Anonymous

Succes Fred!

Show more