BIG Challenge 8 Ellen en Genevieve onze Toppers

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

65879.16

Raised from 1st October 2020

80005.16

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

10

Anonymous

Geweldig Nellie heel veel succes.

200

Buren Van De Driehoek In Oploo

50

Cees De Vink

26

Jannie En Frits Fokker

Heel veel succes en plezier Jaap! (ik ben een oud collega van je moeder)

30

Godelieve

Twee boeken; 21 Bochten Verhalen over Alpe d'Huzes

26

Jan En Rian

Het gaat je lukken !! Heel veel succes! 😘⛰

16

Dennis Wentink

Succes Erik

50

Leon Van Der Wel

325

Geneviève Verberk

Boekdonaties

20

Ans Vloet

133

Hart Van Friesland

Beste Nellie, wat goed dat je dit doet. Veel succes toegewenst. "Sinne en wille kinne folle tille."

500

Theo Franssen

Op naar de TOP, succes Arie

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

20

Anonymous

Heel veel succes. Goed van je 😊👍 Corry

26

Jos Hofsteenge

Succes 💪🏻.

10

Lieda Van De Vis

Wat goed en wat stoer, heel veel succes Godelieve!

15

Marie-cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

100

Sandra Lindeman

100

Bert En Godelieve

Top Marjolijn. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs

10

Floor

10

Annebelle Janssen

Alle kleine beetjes helpen... veel succes!!🍀🍀

26

Rita Van Luttikhuizen

💪😘

10

Leonie Vervoort

mooi iniatief nellie! laat de liefde voor het leven jullie " ondersteunen" op deze bijzondere reis warme groet, leonie

25

Dirk

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

56

Luuk Liersen

Heel veel succes , Go !!

10

Lars N

Succes!

26

Mark Verberk

Zet 'm op ! ;)

230

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

26

Bastijn Spiegel

Super goed bezig, heel veel succes!

35

Anonymous

Lieve actie mam! Veel succes xx

16

Anne Vreeburg

Succes! X

26

Anneke Von Heijden

Zet ‘m op Gen! Mooie actie, dit gaat je lukken!

106

Johan Flikweert

50

Anonymous

10

Melissa

Ik wens jullie alle sterkte en hoop! Ik hoop dat meer mensen jullie steunen en dat jullie veel geld ophalen. Ik zal zeker aan jullie denken 4 juni!

56

Annemarie

Ha Godelieve, Heel veel succes en top dat je dit doet. Groetjes, Annemarie (yoga).

10

Luuk Verberk

Hoi Nellie, Heel veel succes naar de top, zodat deze ziekte zo snel mogelijk de wereld uit is. Groet, Luuk en Sophie

26

Thomas Trommelen

Succes met fietsen Johan. We zullen een biertje op je drinken

25

Anonymous

Super Erik dat je dit gaat doen. “6 keer is mooi, maar geen must!” Veel succes.

100

Marianne Willemsen

Hoi Geneviève, Isabel en ik hebben 20 mondkapjes gemaakt en verkocht voor jouw goede doel! Komt goed uit in deze week. Sterkte en liefs van ons.

26

Gerrit Bouwmeester

succes gewenst

10

Joris Verberk

56

Anonymous

15

Jwana Nijenhuis

Mooi dat je dit doet, zet hem op Erik!

10

Jeroen

Zet 'm op Fred!

10

Bea Van Ettinger

Zet'm op, veel succes van vriendin Mars voor verjaardag

15

Amber Knoef

Succes!

100

Farmonie B.v.

Heel veel succes namens alle medewerkers van Farmonie

10

Mark Hesseling

Mooi initiatief Arnold! Ik vind het echt heel erg voor je. Mooi om op deze manier er nog een soort positieve draai aan te geven.

20

Marja Visser

Je bent een topper! Wij steunen jou op deze bijzondere klim en het goede doel. Trots op jou🍀

26

Marleen Flikweert

Succes Johan

206

Fam. Tijs

Erik wat een goed doel. Het gaat je zeker lukken !!! Veel succes !!!

20

Jessica En Dirkjan Vissinga

Veel succes! Goed dat je dit doet!

10

Naomi

Succes Jaap whooooo!!!

206

Axel, Rachael, Dean, Wilma Berg-smeenk

voor jullie twee samen ♥️

250

Landbouwbedrijf Remijn

Goed Bezig Fred! Heel veel succes met de voorbereiding

26

Anonymous

26

Evelyne Coopmann

10

Mieke Rutten

Nelly succes gewenst

26

Wilna Bennink-berendsen

Een mooi initiatief, heel veel succes!!!

25

Frank En Margot

Succes Frank en Margot Reelick

120

Toon Van Der Stok

Erik, heel veel succes. Per klim 5 euro van ieder van ons. Jammer voor jou dat ze nog geen relatie hebben. :-) Maar eerst gewoon een week met de lift omhoog.

40

Dirk En Robin

Erik topper! Heel veel succes!

25

Rik Gerrits

Heel veel succes man! En mooi dat je dit doet! Alle beetjes helpen! ;)

106

Aris Oosterom

100

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

15

Vinsent Hooimeijer

Mooiste berg om op te gaan! Mooiste doel om daar aan te koppelen. Heel veel succes!

20

Ilvy Van Der Steen

Zet em op topper!!!

40

Marc Smulders Tuinen

Donatie Kerstkaarten voor KWF. Topactie Marjolijn. Succes verder.

10

Anonymous

Heel veel succes!

15

Martin Ten Have

26

Lieke Raterink

Omdat het bij mij ook ineens heel dichtbij komt... ga ervoor Mar!

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Arnold💪🏼

60

Familie Govers

500

Anonymous

Beste Erik, Wat ik gaaf aan je vind is jouw drive! Drive om doelen te behalen, drive om vooruit te gaan. En ik steun dan ook graag je drive om dit goede doel te steunen! Succes, daar waar het " niet halen " geen optie is voor jou, jou kennende! Gas erop!

26

Suzanne Klarenbeek

Heel veel succes! Het is altijd een mooi initiatief en ik hoop dat het jullie in de toekomst veel moois brengt.

1.000

Pavo

Namens alle Pavo collega's veel succes!

10

Hans Heuer

Succes verder met je voorbereidingen

20

Anonymous

26

Monique Maarsseveen

Natuurlijk steun ik dit initiatief ! Hoe meer onderzoek , des te meer mensen kunnen geholpen worden . Succes !!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

50

Fré Oosterom

Succes vanuit Schoonhoven!

223

Gezamenlijke Bc-actie Oploo

Worstenbroodverkoop en donaties

15

Merel Beemster

Zet 'm op, Jaap!

100

Haaring Hengelo

succes

26

Jan En Corrie

Johan en Adrie, heel veel succes en super dat jullie samen en als vriendengroep deze uitdaging aangaan. Veel succes!

56

O Heyden

Veel succes !!!

88

Fred

T-shirts BG

10

Anonymous

Go for it!

15

Anonymous

Heel veel succes lieve Jaap, ik hoop dat je nog jarenlang van je moeder mag genieten!

56

Nita Oosterom

Mooi initiatief Arnold,helpt jullie,mij en iedereen die met kanker te maken heeft/krijgt.

26

Erik

S6 man!

2.17k

Claessens-jenniskens Pluiveebedrijven Bv

Lieve Geneviève, Vandaag 60 jaar GEFELICITEERD!!! En bij een verjaardag hoort een cadeau, vandaar dat wij besloten hebben om de opbrengst over de afgelopen maanden van onze 2 cent per ei actie uit onze " Ei-Automaat" te doneren op jouw actie pagina. Jij zegt altijd elke euro telt en is hard nodig voor onderzoek naar kanker! En heel veel verkochten kakelverse eieren hebben voor dit mooie bedrag gezorgd. Door onderzoek naar kanker mocht jouw hartsvriendin Ellen langer leven. En door al dat onderzoek maak jij nog steeds van elke dag een lievelingsdag. Liefs uit Ysselsteyn, Marian - John & kinderen

80

Anonymous

Schilderij 31. Die mooie papaver!

56

Ella

Lieve mama, Wat een mooi initiatief! Ik wens je veel succes met de beklimming. Liefs!

26

Jeroen Verberk

Ik ken je niet maar door de verhalen we een bijzondere indruk van jou gekregen. Ik heb jouw boek ook inmiddels in mijn bezit en ben dit aandachtig aan het lezen. Ga je graag in persoon ontmoeten op de Alp en kijk daar naar uit. Sterkte de komende maanden nog met de gezondheid en voorbereidingen en tot in Frankrijjk!

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

26

Mark Croes

20

Mark Grijsbach

Respect Geneviève dat je deze uitdaging oppakt. Voor Ellen en voor jezelf! X

30

Martijn

Zet hem op Jaap! Super dat je dit doet en veel succes!

26

Anton En Barbra

Het gaat zeker lukken, zet m op

26

Nettie En Jan Croes

Succes, he Jan het!

50

Kees Hanse

90

Joost Flikweert

Flinke uitdaging, heel de winter doortrainen. Succes met de voorbereiding!

66

Jannet

Succes Fred!

15

Barbara Wullink

Heel veel succes! En wat een mooi initiatief!

26

Marita Veenhuizen

Op naar de 75000

5

Anonymous

Hi Marjolein, Wat een mooi initiatief!

30

Alfons En Monique

Geweldig dat je deelneemt Jaap! Heel veel succes!

123

Arnold Reichert

Steuntje van Ellen 😘

26

Anonymous

Heel heel veel succes

20

Mark Grijsbach

Wat goed en lief van je dat je mee de berg op gaat. Klasse hoor!

26

Tim Van Der Putten

Succes!

50

Nella Van Der Jagt

Ga ervoor! Wat een mooi doel

150

Ruitershop Boxmeer

Verkoop rijlaarzen Ellen

26

Margriet Van Scheppingen

Hierbij mijn bijdrage. Succes met de voorbereidingen.

98

Nellie Kuijpers

shirtverkoop Big Challenge

15

Marcia Cox

heel veel succes !!! lieve groetjes marcia

25

Henry Walgemoet

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Ook jij bent een Topper!

50

Jos Hooijer

Respect Arnold! Zet hem op

10

Gijs Bruinsma

Succes bouwmeesters!!

66

Danielle De Wit

Heel veel kracht en sterkte toegewenst lieve, dappere Geneviève❣️❣️❣️

50

Anonymous

15

Cindy

Zet m op! Jij kan dit.

66

Jan Van Wilsem

Goed bezig Erik.

100

Akkerbouwbedrijf Arts

Na jaren lange fietstraining gaat dit nu een succes worden!

50

René En Emmy Kwakkel

Heel veel succes, maar ook plezier bij de voorbereiding én straks op de Alp d'Huez!

50

Jos En Erica.

Succes!

15

Merlijn Kopp

50

Ria Roelofs

Mooi initiatief Nellie en heel veel succes!

26

Anonymous

300

Verheyen Quality Pigs

Veel succes Erik! Davy & team

25

Harry En Haida Hubers

Heel veel succes Genevieve met deze geweldige actie.😘

66

Bram Harpe

26

Judith Roodenburg

Goed dat je dit doet Fred😘

26

Rob Vd Heuvel

Hoi Fred Ik sponsor je graag. Veel succes met de voorbereiding

15

Anonymous

een klein steuntje in de rug

106

Anonymous

26

Robin Van Kampen

26

Robert Jan Zuur

15

Rudi Hengeveld

Veel succes

106

Hotel Bakker

Beste Erik, hier een kleine bijdrage van ons. We geloven in je!!!! het gaat lukken. succes

250

Alkondor Hengelo B.v.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

20

Anonymous

21

Geneviève Verberk

Boekdonatie 21 bochten

25

Niels De Bruijn

80

Sunprofs Bv

Donatie Sunprofs Oploo

100

Stroemer Heiner Und Silvia

Von der Kollege

26

Ruud Huls

Succes 💪🏼💪🏼

7

Selma Haasbroek-schmal

Lieve Marjolijn. Super stoer van je!! Heel veel Succes. Dikke kus Sel

20

Eef Wuestenenk

Heel veel succes toegewenst. Toi toi toi van ons allemaal.

25

Jan Stouten

26

Henny En Jet Lenkens

10

Marian Van Amelsfort

You go girl!💪🏼

20

Marijke

Jappioooo... Mooie gedachte! Je kan het!!

26

Jeannette Bertels

Succes Nelly met je actie en succes.

10

Tonny Artz

Ontroerend verhaal Nellie. Kanjers! Samen heel veel succes met mooie ontmoetingen op weg naar de Top.

60

Anonymous

26

Anonymous

Nellie.... veel succes op de Alp.

26

Ine Hendrix

Lieve Jaap helemaal super geweldig dat jij ook over de “streep “ bent. Heeeeel veel succes wij blijven je volgen kanjer. Liefs van je oude over buurvrouw Ine

50

Frans En Virginie Van Vliet

Succes Jaap en Geneviève!

10

Kristel Van De Kamp

Succes Godelieve!

50

Annemieke Grijpink

Lieve Mar, wat een top initiatief; iets dat jij zeker kan. Je bent een absolute topper en dit gaat je zeker lukken; voor je tante en voor al die andere mensen. Xxx

50

Wilma Smeenk

♥️

500

C Bergsma

106

Ans En Cor

Fijn om dit samen te kunnen doen! Veel plezier met de voorbereidingen en heel veel succes 4 juni.

10

Marit Vorstman

Heel veel succes Jaap!!

56

Anonymous

25

Tim

106

Anonymous

50

Lisanne Hannema-spaan

26

Alien Jalvingh

Jullie kunnen het!

10

Liselotte Keultjes

Heel veel succes met jouw geweldige uitdaging!!

66

Marian En André Knoef

Erik, heel veel succes!!!!

66

Ernst Van De Weijer

Nogmaals bedankt en door

15

Peter En Janny

50

Anonymous

106

Lex Van Glabbeek

10

Siebe Janssen

5

Anonymous

56

Sven Oosterom

Zet m op!!!

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

106

Dick En Ria Wensink

Veel SUCCES in deze strijd!

50

Markus Ratersmann Schweinemast

Markus Ratersmann

26

Babs Van Houdt

Wow, Erik veel succes.

50

Els Stooker

Superuitdaging! Gaat jou lukken. Veel succes Jacqueline en Els

241

Anonymous

50

Arnold Reichert

Johan, Goede en lekkere actie 🍺 Gr. Arnold

15

Mat En Willeke

heel veel succes met deze uitdaging ten behoeve van de goede zaak! Geniet van de sfeer en het wandelen met je groep!

106

Angelica En Henk

Godelieve, wat een goed initiatief, Veel sukses voor jou en je zus en alle anderen op 4 juni 2020

15

Anonymous

26

Annelies Broekhoven

50

Anonymous

Heel veel sterkte en succes, groetjes van Roelie.

30

Anonymous

Succes Erik, hierbij een kleine bijdrage voor het goede doel. Peter

22

Reinier En Manon

Lieve Geneviève, Wat een fantastisch doel gaan jullie aan. Heel veel kracht om boven te komen en zullen aan jullie denken op die dag. Veel geluk, liefde en gezondheid voor jou en je maatjes gewenst! Zal 2021 worden dat is wel heel erg voor dit evenement. Hier bij het cadeau voor Mars haar verjaardag als bijdrage. Liefs XX

100

Bert En Godelieve

Voor 2 toppers 😘

66

Mark En Carolien

Erik, heel veel succes met je actie en de beklimmingen!

100

Bert Schouten

Voor mijn topper!

106

Marije Hospes

600

Heinz Lennards Gmbh

26

Aart Van Drie

10

Anonymous

20

Anonymous

66

Henry En Lianne Ravestijn

Fred wat goed dat je dit doet!

25

Henk & Cuny

Hoi Erik, We wensen jullie allemaal heel veel succes met de voorbereiding en met de tocht.

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

20

Sanne En Thad Van Der Bruggen

Veel succes lieve Genevieve!

26

Emiel

zet hem op Nellie

10

Joost Boerboom

26

Juul Van Dinter

Mooi initiatief Nellie Ik wens je, samen met Genevieve een mooie wandeling toe met dit fantastische doel Je oude klasgenootje Juul (Julia)

50

Hans

Mooi initiatief om mee te doen 👍🏻. Heel veel succes Erik!!

106

Stephan En Marjan

Heel veel kracht, mooie momenten en alle goeds gewenst !!

600

Arnokd Reichert

Donaties afscheid Ellen 😘

10

Simon De Winter

50

Dirk En Joke

Veel succes!

10

Anonymous

106

Bennie Essink

56

Marion Van Der Laan

Veel succes en liefs! Je bent een kanjer!

26

Huib Vreugdenhil

Topper je kan het veel succes

20

Mariëtte Von Heijden

Succes Jaap en Geneviève. Liefs van Mariëtte

26

Anonymous

Hallo Erik, Hoestie? Lang niet gesproken aangrijpend verhaal hoor! Heb je je opdracht vervuld? groet Ad

100

Jürgen Oeder

Von Jurgen Oeder

56

Miranda Van Den Brink

Lieve Geneviève Wat een ontzettend dappere en optimistische vrouw ben je toch!!! Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen!!! Ik volg je op de voet...jij kan dit...een topper ben je!!! Liefs en een dikke knuffel van Miranda X

56

Loes Kötter

Beste Geneviève. Wij wensen je ontzettend veel succes tijdens deze bijzondere tocht!

1.1k

Wijnactie

10

Ellen Kuijpers

25

Geneviève

Shirtverkoop BIG Challenge

66

Fam. G. Wolbrink

Heel veel succes!!

10

Martijn Hak

100

Willy Hafkamp Hafkamp

Veel succes samen

26

Annette Kimman

Mooi! Go Go Go 💪👊

26

Eric Salmans

40

Anonymous

Succes Fred !

16

Caroline En Benjamin Bles

Je gaat hier zo blij van worden! En niet alleen jij, ook al je lievelingen! Succes met alle voorbereidingen! En geniet er vooral van!

26

Anonymous

Hoi Nelly Dat wordt een hele waardevolle tocht. Ook onze zoon Tom vecht tegen de tumoren in zijn lijf. Ik vind het fijn als hij in jouw gedachten mee naar boven mag. Veel succes met jullie team. Ik zal in gedachten bij jullie zijn. Janny

56

Olga & Tonny Scharphof

Heel veel succes

15

Teun Lamers

Veel succes Jaap!

26

Maarten Bouwman

Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes alvast toegewenst!

25

Sandra En Paul Brands

Arnold Heel veel succes. Wij komen naar de berg om jullie te steunen Sandra en Paul ( Hoofddorp)

100

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Hoi Jaap, Ook voor jouw een donatie uit onze ei-automaat, helaas volgende week geen AD6 2020 maar we gaan gewoon voor AD6 2021. We hopen dat 4 juni volgende week toch een bijzondere dag mag worden ook voor jouw! Groetjes Marian & John Claessens uit het Ysselsteynse en tot op de Alp in 2021

10

Rianne Lubbers-meijerink

Succes!!

20

Margot Van Der Schans

Zet hem op Fred! Met zo'n mooie drive, vlieg jij die berg op. Succes!!

25

Harriette Loeffen

Succes Jaap

15

D. Stax

80

Anonymous

26

Gabi Breuker

Lieve Godelieve, Ik hoop dat je samen met je zus een wereldse ervaring tegemoet gaat. Een prachtig doel en unieke ervaring om samen te mogen doen. X Gabi

26

Wilma

Van machteloosheid naar motivatie, heel herkenbaar en goed verwoord verhaal. Veel succes!!

10

Margreet Kiewiet

20

Menno Lamers

75

Kaylee Van Der Velden

Heel erg veel succes met de acties, maar ook zeker straks met het beklimmen van de top!

106

Pieternel Kranendonk-koster

Samen naar de top! Hoe bijzonder zal dat zijn en hoe graag had ik de kans gehad dat met en voor Marjolijn ook te willen doen. In gedachte ga ik met jullie mee. Succes en liefs.

100

Nellie, Angela, Marianne, Monique

Dit donatiebedrag is van 4 vriendinnen uit Oploo in plaats van bloemen op je begrafenis op landgoed Mookerheide

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

26

Anonymous

50

Geneviève Verberk

Donatie uit shirtverkoop

206

Jos Heijmans

Hallo Erik Wij wensen je heel veel succes met de beklimming, en hopen uiteindelijk de strijd tegen die vreselijke ziekte voor iedereen te overwinnen is. Groetjes Jos, Els en Ralf

26

Claudine Everaert

Hup Genevieve. Heel veel succes! X

26

Anonymous

10

Kees En Ans De Bruijn

Dag Nellie, We steunen je graag om geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar en behandeling van die vreselijke ziekte, die zoveel verdriet en onzekerheid bij veel mensen veroorzaakt. Jaap steunen we ook. Heel veel groetjes Kees en Ans.

15

Mark Verberk

Gas erop! ;)

12

Anonymous

Hey Arnold bij deze het geld voor het t shirt incl mini donatie. Toi toi toi op naar mooi eind bedrag voor het goede doel!

56

Carolien Heurkens

106

Anonymous

25

Anonymous

Hey Godelieve, Wat een mooi initiatief! We wensen je heel veel succes🍀 Liefs Ferry en Marjoletta

10

Anonymous

10

Willeke Kuijpers

Heel veel succes !!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

16

Anneke Verlinden

Heel veel succes.

26

Henny Vermeulen

26

Anonymous

20

Anh-thu

Wat een topper ben je!

106

Arnold Reichert

Steuntje in de rug om je over de ‘magische grens’ van € 1.000 heen te krijgen 👍

26

Stijn

succes

66

Anonymous

3.5k

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kerstkaartenactie (deel 1)

26

Cora Pieterse

Prachtig initiatief van jou Marjolijn en ik weet zeker dat je de kracht hebt om het te doen! Heel veel succes en wij denken 4 juni 2020 aan jullie! XXX

10

Rianne Fleming

Mooie uitdaging met een prachtig doel!! We wensen je heel veel suc6!🍀

106

Anonymous

200

Anonymous

Succes Arie!!

10

Jantje Hissink-bouwmeester

Haal die Top 6 x Erik? De buurvrouw

10

Maria Megens

Succes!

75

Wilma Smeenk

♥️

15

Anonymous

Succes..kerel!! Een mooi doel om voor te gaan!!

26

Theo De Jong

15

Maartje Den Dubbelden

Wat een super actie! Liefs Maartje

15

Anonymous

Dag Geneviève. Het boek zie ik met belangstelling tegemoet. Vr groet. Alberdienr

50

Judith Minderman

Heel veel succes Arnold! Fiets de berg op, samen met Ellen op je bagagedrager.

26

Robert Elmerhaus

106

Anonymous

Heel veel succes Jaap!! Fijn dat je je moeder zo kan steunen

15

Lotte Den Dubbelden

veel succes Nellie! Super goed dat je dit doet! Veel liefs van Arjan en Lotte

26

Marion Schreven

Ga er voor Geneviève je kunt en veel succes En vooral fijn dat je kunt waarmaken wat je met Ellen hebt afgesproken. Hoe mooi dat ik hier aan kan meehelpen.

890

Forfarmers Beelitz Gmbh

Viel Glück Arie! und bleib gesund!!!

50

Gosse En Jannemieke

Top dat met Geneviève mee gaat naar de berg en al helemaal geweldig dat je je inzet als geld inzamelaar. Om je een beetje op weg te helpen deze donatie namens Jannemieke en mij. Veel succes en zeker tot op de berg.

15

Okke Verberk

Succes en zet ‘m op! 💪🏽 Gr. Okke

150

Monique Van Der Bruggen

Wat goed dat je meedoet!! Succes!

15

Anne Vreeburg

Succes Jaap!

500

Jan Van Helmond

Jan van Helmond

100

Anonymous

26

Martijn

Veel succes Geneviève!

15

Monique Stoots

Hey Genevieve, Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. hierbij een kleine bijdrage voor een mega voornemen. wat knap en een prachtige uitdaging om naar toe te leven. heel veel succes met de voorbereidingen. ik denk veel aan je. big hug, Monique Stoots

25

Tante Anneke

Veel succes Godelieve

500

M.p. Agrar Gmbh

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Dries Robijns - Bivit

Beste Erik, Deze kleine bijdrage met veel bewondering en appreciatie voor uw prachtige gebaar! Veel succes bij de beklimming, hopelijk met de wind in de rug! Vriendelijke groeten, Dries

30

Anonymous

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

26

Sandra Zanacic

Succes Jaap!

10

Rianne Veekens

Super dat je dit doet! Heel veel succes!!!

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

50

Geneviève Verberk

Eerste opbrengst lavendelactie

400

Niederoderwitz Agrar Gmbh

106

Willem Van De Zande

26

Lex Folmer

Ha Fred, wat tof dat je meedoet. Wens je veel succes tijdens de trainingsperiode en natuurlijk wanneer je in recordtempo de Alpe d’Huez gaat beklimmen.

26

Niels Roodenburg

Ome Duo heeft mij eindelijk weer wat geld geschonken

66

Frans Nijenhuis

Super dat je dit gaat doen, je weet zelf hoe belangrijk dit is. Succes met de barre tocht Alie en Frans.

15

Angela Verbruggen

Heel veel succes Jaap!

26

Rob Van Outersterp

Wer jetzt kein Haus hat, baut sich keines mehr. Wer jetzt allein ist, wird es lange bleiben, wird wachen, lesen, lange Briefe schreiben und wird in den Alleen hin und her unruhig wandern, wenn die Blätter treiben. S.J. Flikweert

106

Timmerman Natuursteen

Succes !!

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

26

Marsha Gerritsen

15

Esther Van Eersel

Lieve Godelieve. Wat geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes!

50

Sudhues Kg

Andre Sudhues

50

Christ Hendriks

Marjolijn wens je samen met Geneviève veel succes met je/jullie actie en al bereiken jullie de top nooit....jullie zijn toch super TOPPERS ! 😊 🔝 👍

26

Corine Pauw

Lieve Geneviève, Heb bewondering voor de wijze waarop jij de bergen die jij in jouw leven op jouw pad krijgt, trotseert. Deze kan er zeker ook nog wel bij! Succes voor jullie allen. Corine

26

Dirkje Quik

Veel succes.

100

Van Asten Sterksel Cv

Erik, Succes met het omzetten van ONMACHT in KRACHT. Een goed initiatief wat opvolging verdient. Veel succes op 4 juni a.s. Marko en Rianne van Asten

5

Erwin Menkveld

45

Anonymous

106

Olga Scharphof

Dank ook namens Henny voor het beschikbaar stellen van de woning

10

Godelieve Verberk

Jam van Geneviève verkocht!

26

Jack Quaak

250

Anonymous

15

Anonymous

Veel succes.

26

Marc Huirne

Erik, heel veel succes met jouw grote uitdaging. Met vriendelijke groeten Marc en Jeanine Huirne

50

Arjan Vosters

Succes!!

30

Dik En Lita Van Wijk

Wauw Geneviève wat een prachtige actie!! Wij wensen je heel veel succes !

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

26

Tonny Van Strien

Bier pakket

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

26

José Kempen-loonen

Nellie Geweldig dat je je voor dit geweldige doel in wilt zetten, ben nu al trots op je! Liefs José

10

Marianne Scheepers

Je bent ook een topper!

145

Team Kring Midden Nederland

Zet 'm op Fred. Mooi initiatief. Mooi doel!

50

Frido Hamoen

Arnold, heel veel sterkte en succes!

26

O Heyden

Succes Nellie , met dit fijne team gaat het zeker lukken !!

25

Ineke Helmink

Hallo Erik Gas erop ] Ineke

16

Pauline

Veel succes! 💪

20

Mark Kranenbarg

10

Anonymous

15

Coen Eskes

100

Wendie En Thomas Kniewallner

Top Erik & team!

10

Ingrid De Greef

50

Anonymous

We houden van je precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. En dit zeggen we met kracht in volle overtuiging dat je dit meer dan waard bent

56

Luuk Odile Liersen

Succes krachtige vrouw !!

10

Loes Kuijpers

Heel veel succes!

20

Anonymous

Lieve Genevieve, Heel veel succes , we denken aan jou en alle anderen.

26

Shakyra

Wauw go Marjolijn!

15

Cor En Annemie Broeks

Heel veel succes, Nellie!!

349

Tinie En Co

voor een dappere prachtige vrouw, met het hart op de enige juiste plaats, die we zeer waarderen! We dichten het 'gat' voor 50%. Courage!

26

Annelies Hak

Super dat je dit doet. Succes!

66

Huub Meertens

Ha Nellie, ik weet niet of het nu lukt

25

Anonymous

Heel veel succes, Nellie. Ik vind het super dat je dit doet.

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

26

Paul Langenberg

20

Jeannette Hermsen

Jaap voor jou een donatie via het boek van je moeder ! Succes met de voorbereiding naar Alpe d’Huzes ! Het gaat je zeker lukken.

20

Heleen Van Otzel

Succes Fred!

100

Paul Van Der Bruggen

Kanjer!

26

Juliana Salatino

26

Ingrid Alves

Alvast heel veel succes met trainen Johan!

26

Marina Provoost-de Fouw

Super goeie actie. Veel succes!

26

Thijs Poll

Zet hem op💪

100

Anonymous

Veel succes Erik

10

Jinn Lucassen

5

Agnes Renshof

10

Jan Luijten

Veel succes Fred

50

G Pelle

10

Yara Van Bruggen

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

100

Anonymous

26

Norbert En Wendy

Heel veel succes!!!

10

Femke Hoekstra

26

Ibeks

Mooi dat je dit doet Fred. Met jouw toewijding en betrokkenheid ga je zeker al jouw doelen voor de Alpe d'HuZes bereiken.

20

Wil Bank

Een mooi doel. Veel succes

26

Mieke Masselink

Topper!

26

Emiel

Alle succes Jaap

106

Karel En Ellie Uythhoven

Je kunt het. Succes :-)

26

John Snel

66

Anonymous

Op naar de top, geniet van je training momentjes!

50

Marja Van Veldhoven

Heel veel succes Nellie!!!

15

Wilbert Horsting

Erik, als VRTCer van het eerste uur en sinds kort AOWer ben ik blij fat ik nog alles kan en mag doen. Ik wens je héél veel succes met trainen en uiteraard de uitdaging.....top !

25

Ria Van De Kerkhof

Heel veel succes met de voorbereiding Erik!

26

Hella Schouten

Zo ontzettend stoer dat je dit gaat doen godelief!! Ik ben trots op je:) liefs

26

De Tekstbrouwerij

Ook De Tekstbrouwerij doet een duit in het zakje. Succes met de actie en train ze voor de sportieve uitdaging.

10

Lisa Swart

Super mooi dat je dit doet! En als je nog tips nodig hebt, laat het me weten!

26

Nina

Jaap, wat geweldig. Zet 'm op!

26

Ton Hubers

Veel succes!

106

Nol

Band der roodharigen.

26

Rian Smulders

Heel veel succes samen met je team . Fijn om dit samen te kinnen doen .

100

Frank & Marlot Bouwmeester

Super goed doel! Heel veel succes!

50

Anonymous

Beste Erik, Gedoneerd. Veel succes! Ben Albers

53

Arnold Reichert Shirts Bg

Aankoop Shirts BG

50

Nico En Tine Van Goethem

van de buren. Veel succes Nico en Tine

25

Anonymous

Hiervan is € 15,00 voor je boek, reeds besteld via mail.

26

Jan En Elly Teeuwen

Erik en ook Janet jullie kunnen het !! denk aan onze dierbaren

26

Bart Swart

Arnold, Sterkte met het verlies van Ellen en ik hoop dat deze uitdaging jullie alles brengt wat je er van verwacht. Bart

5

Geneviève Verberk

6 kansen op de klaproos

563

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kaartenactie (druk 1)

10

Twan Jansen

15

Anonymous

106

Wim Brouwer

50

Dutch Pc Vorden

Dutch PC VORDEN

100

Anne-mathee Vreeburg

En weer een Topper erbij!!!

26

Frans En Ina Nijenhuis

Heel veel succes Erik. Frans en Ina Nijenhuis

250

Marjanne Geesink

Topper!!

106

Van Dijk Logistics Venray Bv

131

Kerstmusical Oploo

Actie na afloop van de kerstmusical in Oploo. Dank aan alle gulle gevers!

10

Saskia D' Haan

Je bent een kanjer Marjolijn! Helaas van dicht bij meegemaakt.

50

Natasha

Nog een topper voor de top! Go for it!

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

26

Mat Arts

Succes!

200

Geneviève Verberk

Boekdonaties

106

Frans Kotter

Beste Geneviève , heel veel succes met deze geweldige actie.

106

Anonymous

26

Denise Roodenburg

Goed bezig paps

30

C. Berendsen

26

Anonymous

26

Ria Bakarbessy

Geweldig dat je dit doet, heel veel succes.

26

Henrik Van De Mortel

Mooi initiatief, mooie uitdaging, heel veel succes.

26

André En Irna Wagenvoort

Geweldig💪 Heel veel succes🍀

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel en wat fijn om hier samen voor te gaan. Heel veel succes!

56

Judith Roodenburg

Lieve Fred, zoals beloofd, ondersteuning van mijn eerste pensioen. Liefs, Judith

56

Anonymous

Echt top dat je dit doet Godelieve! Heel veel succes!!

26

Ineke Broens-smits

Dank voor het boek, ik ga het met liefde lezen en in gedachten bij jullie!

150

Jan Slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

25

Tom Van Den Berg

Hey Mar, Wat onwijs mooi en stoer dat je dit gaat doen. Heel veel succes Tom

1.5k

Arnold Reichert

Donatie uitvaart Ellen

26

Jan Klein Geltink

Zetmmmmmmm op

50

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

10

Jeannette Van Haastert

100

Twan Jacobs

Succes namens Soep voor Alpedhuzes

10

Elle

Geweldig Nellie! Wat een bijzonder verhaal en een mooi initiatief. Véél plezier en succes.

10

Renate En Malcolm

Heel veel succes ome Fred! Je kunt het!

66

Anonymous

26

Elisa Kosse

15

Anonymous

boek 21 bochten

50

Jan En Elsina Koot

Top dat jullie dit doen en we wensen jullie veel succes

10

Anonymous

Succes nellie! Mooi initiatief.

100

Bas Bureau Voor Architectuur & Bouwadvies Bv

26

Trees Nijssen

Super Nellie, veel succes!

10

Sjani Gelderman

Heel veel succes

206

Anonymous

graag anoniem

250

Pleun, Saar, Lotta, Tijl En Pelle

Goed fietsen opa en veel centjes ophalen voor het onderzoek.

500

Anonymous

26

Reggie Thoonen

Succes. Wat ben je toch een kanjer!

26

Gerard Hendriks

Heel veel succes met je sportieve onderneming. Op 4 juni zal ik aan je denken.

50

Anonymous

100

Firma Althoetmar

Machen Erik Versuch bitte 6 x

26

Heleen Steinbuch

beste Geneviève, wij volgen jou altijd op de voet. wat geweldig dat je nu weer dit initiatief ontplooit. hartelijke groet, ook van Hester

56

Jam Lammers

Ik wens je veel kracht en spirit om de Alpe d'HuZes te bedwingen. Jouw spirit kennende gaat dat lukken; ik hoop zeer dat je de fysieke kracht eroe ook nog voor hebt.

25

J. Willemse

Sterkte!!

100

Marc En Geneviève

De kop is er af! Superfijn dat je meegaat in ons BIG Challenge team Ellen onze Topper. Veel succes.

25

Michiel Van Gijtenbeek

Erik, Succes met de voorbereidingen. Opgeven geen optie!

30

Piet En Mia

Succes!

26

Cees Hetty Lenkens

15

Anonymous

Zet ‘m op Erik!

26

Rianne Reek

Top, top, top x

26

Chris Heidekamp

heel veel succee Godelieve! Ik weet uit ervaring van een bijzondere dag 4 juni voor je zal worden.

26

Kris Snelder

Goed bezig Fred. Heel veel succes!

206

Kimtec International Bv

10

Nicolette Van Der Heide

Succes Johan!

20

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten en extra van een collega

26

Vishwanath Iyer

Best wishes & success Johan

106

Anonymous

Succes! Fantastisch om dit samen te kunnen doen

106

Linda Engelman

26

Henk Verberk

66

Delta Dynamics

Succes Fred!

100

Monique En Martijn

❤️ Go girl!

50

Joost Derikx

Dag Arnold, Wat een triest bericht, ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe. Succes met Alpe d'Huzes!! Gr joost

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

25

Tijs Kuijpers

Succes met de aktie.

15

Ruud Kock

Goed bezig Erik, Veel succes. Hoop dat we in 2021 wel naar Frankrijk kunnen.

26

Lilian Tosserams

Suc6 Arnold!

50

Carl Sprunken

56

Angela En Arnaud

Heel veel succes en we gaan je volgen!

56

Anonymous

Wat geweldig dat je mee mag doen met de beklimming Het zal zeker een emotionele tocht worden. Mooi dat je Ellen mee neemt op je tocht

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

20

Bep Verbruggen

10

Sander Visschers

Zet hem op Erik

10

Clara Ten Berge

Heel veel succes Jaap! Heb echt bewondering en respect dat je dit doet!

130

Monique Van Loon

Posthuum donatie voor de prachtige boekjes '21 bochten' verhalen over Alpe d'HuZes geschreven door Geneviève.

26

Anita Reichert

Lieve Geneviève, Ook jij bent een topper !! Heel veel succes !! Liefs, Anita Reichert

100

Familie Rozendaal

Succes Erik

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

10

Petra Rongen

Wat een ontzettend mooi en goed initiatief Nellie, in gedachten gaan we met jou mee naar de top.

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

26

Rene Schoenmakers

Succes met trainen op de fiets van Ronald! Geweldig dat je hier een bijdrage aan levert!

206

Lieven Beyls

Dat frans bergje is maar een uitloop van onze Vlaamse Ardennen ,de kalvarietocht ervoor en erna deelden we al samen,super je doel en uitdaging,blij dat ik deel van je vrienden ken voor xie je het fort,maar ook voor allen die min hun familie met het monster kanker moeten leven

26

Moniek Brouwers

Lieve Genevieve, volgens mij heb je al heel wat bergen beklommen...dus je kunt dit! Dat is mijn volle overtuiging! Liefs van Moniek...en de rest van de Brouwertjes!

10

Margriet Hoffmans

Dank voor de geurende Lavendelzakjes

500

Anonymous

26

Jeanette Stritzko

Lieve Marjolijn, fantastisch om het team van Geneviève te steunen. En je eigen verhaal mee te nemen. Héél veel succes. Xx Jeanette

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

10

Miranda Van Den Broek

Knappe prestatie Nellie. Heel veel succes

10

Joost Damen

Succes Jaap, zou zo met je meefietsen voor dit mooie, belangrijke doel!

100

Stols Blinkende Panhoeve

Veel succes Fred. Super dat je dit doet. Op naar de top !

10

Kris Koning

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

10

Sem Kosse

Succes!!

106

Carola Lehmann

25

Anonymous

15

Caroline Bles

Dankjewel voor het mooie boek 😘

100

Peter Oosterveer

Succes

10

Anonymous

56

Anonymous

Hallo Jaap, als eerste gefeliciteerd met je moeder haar verjaardag. wat een geweldig initiatief om samen met haar en de rest van het team natuurlijk, deze uitdaging aan te gaan. we gaan jullie volgen en hopen van harte dat het succesvol mag zijn in meerdere opzichten. met hartelijke groeten en toi toi toi, Jan en Ria

66

Jan En Hanneke

Goed bezig, succes!

250

Marloes, Koen & Tijl

Tjop Tjop naar de top!

56

Sjaak En Jos Flikweert

Top Fred!!

500

Bromenne Georg

Von der Familie Bromenne

20

Nelly Nabbe

Nelly heel veel succes met je prachtige project

31

Petra Van Dijk (kapper)

Petra super bedankt dat je ons ondersteunt. Opbrengst van knippen voor onze Alpe d’HuZes actie

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

26

Gert Goedhart

Beste Erik, je bent goed bezig. Mooi! Succes Gert

15

Godelieve Verberk

Boekdonatie 21 bochten

50

Jo Manders

Geweldig initiatief,Nellie!Moedig. Gedurfd . Als het verdriet zo dichtbij komt, word je moedig. Veel succes met je plannen. Alle goeds Jo

100

Annie En Frans Olieslagers

Wat een geweldig inniestatief van jou Godelieve wij wensen je veel succes

26

Anouk Van Der Bent

Lieve Marjolijn, Een donatie van mij; met veel liefdevolle gedachten aan Tineke en alle andere dierbaren die deze ziekte niet overleefden. :( Heel veel succes! Dikke zoen, Anouk

10

Anonymous

Dag Nellie, heel veel succes met de actie!

26

René En Margriet Verberk

Wat heb je het mooi verwoord Nellie. Fijn dat je het machteloze gevoel om kunt zetten naar het goede gevoel om daadwerkelijk je steentje bij te kunnen dragen . Samen met topper Geneviève naar de top! We wensen jullie heel veel succes zowel met de voorbereidingen als op 4 juni.

10

Meike Kortleve

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Alje Kamphuis

Ik ben supertrots op je. Zet m op! Liefs, Alje

26

Desi Van Der Donk

Goed bezig, Fred.

25

Karin Makkink

Heel veel succes, Erik en Jeannette!

50

Henk Hoeflake

100

Bouwbedrijf Geers

Met al je verloren geliefden in gedachten en alle andere mensen die door deze ziekte zijn getroffen, kun jij 4 juni deze uitdaging aan. Wij wensen je veel succes! Zet 'm op Erik!!

26

Arnold De Rouw

Jij en je team succes met de beklimming

15

Gerda En Ben Van Oorschot

20

Rion Wagenvoort

10

Pieter

Succes met jouw prachtige initiatief

26

Sjoerd Adema

Nellie, veel succes.

10

Anonymous

Beter laat dan nooit ☺️

100

Groiner Milch Kg

15

Mark Verberk

Succes!

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

1.000

Tierproduktion Alkersleben Gmbh

200

Van Der Slikke

106

Rob Thijssen

26

Maarten Traa

Alle beetje helpen. Succes en fijne dagen! Groeten Maarten.

250

Anonymous

26

Desiree Van Steenveldt

Wow Arnold, wat een verhaal. Ik wens jou, je gezin en jullie team heel veel kracht om het verlies te dragen en de alp te bedwingen. Succes!

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

26

Eline Liersen

Heel veel succes!

10

Arnoud Smit

Succes en veel plezier Johan

20

Martijn Kelders

Laat ook deze speciale wens uitkomen Fred! Ik geloof in jou!! NB laat me geen spijt krijgen van deze uitspraak (-;

60

Nellie Kuijpers

Nabestelling natuurfotokaarten

10

Annie Smulders - Den Ouden

Succes !

80

Sven Van De Riet

Veel succes Johan, altijd omhoog blijven kijken!

16

Hubert

Vooruit met de klimgeit!

30

Tom Van Der Boom

500

W.j. Oosterom

25

Anne Vreeburg

Veel succes!

25

Jacco Scheper

Zet hem op Johan! Opgeven is geen optie!

26

Marion Van Der Laan-staps

Heel veel succes!

5

Tessa Wolf

Succes

26

Lourens Feenstra

Prima initiatief Erik en alvast veel succes toegewenst met de voorbereidingen en de dag zelf.

15

Sabine Van Den Hoek

Marjolijn, zet m op, helemaal naar de top!

106

John Hage

Groot respect Fred, voor jou en je teamleden. Indrukwekkend, en heel, heel veel Suc6.

15

Claudia

Nog 3 maanden trainen...veel succes en plezier!

50

Cindy Brock

De jam valt goed in de smaak en de lavendel geurzakjes krijgen een mooie bestemming (maar ik hou er zelf ook een paar :) ) . Op naar je streefbedrag Geneviève

10

Kris

Heel veel succes en sterkte Jaap!!

24

Loes Mathijssen

Top Jaap!

100

Cindy Brock

Ter nagedachtenis aan je lieve vriendin Ellen maar ook voor onderzoek waardoor jij mogelijk nog heel veel extra tijd gaat krijgen om te genieten samen met Marc, Jaap en Eva en iedereen die je lief is.

106

Jeannette Heldens

Lieve Genevieve, Jij bent gewoon een voorbeeld!

5

Mathilde Holtmaat

Heel veel geluk .

5

Caroline

6 keer kans op een abstract schilderij!

250

Volleybal Vereniging Dash Vorden

15

Anonymous

10

Annet Van Der Meij

Veel succes!

10

Laurien Van De Lisdonk

Wat mooi dat je dit samen met je moeder gaat doen Jaap!! Heel veel succes samen.

10

Stef Kruip

Klasse Erik. Ga ervoor. Succes.

50

Ruiterkamp Uitvaartverzorging

HEEL VEEL SUCCES ERIK !! namens team Ruiterkamp Uitvaartverzorging

206

Hogemans-vruggink Gbr

Heel veel succes Erik!!!!

26

Esther Menkveld

26

Anneke Peters

Fantastisch initiatief ! Heel veel succes met de voorbereiding. Tegen die tijd zal ik je prestatie met plezier volgen!

206

Herbert Bouwmeester

Super Erik!! Heel veel succes!

26

Inge De Reus

Heel veel succes Fred!

26

Martijn Mulder

Succes Johan!

20

Hans En Karin Van Aaken

75

Tante Anneke

Veel succes Jaap!

1.25k

Anonymous

Dank voor de voederkundige uitleg

15

Martien En Truus

60

Geneviève

Boekdonaties

10

Catrien En René Wientjes

Heel veel succes Erik en team Big Challenge! De ervaring om met Big Challenge deze week te mogen beleven blijft een herinnering voor het leven. Zet’em op!

26

Tim Bouwmeester

125

Desiree Den Boesterd

20

Anonymous

Nellie ik wens je alle goeds veel wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

100

Vrielink Dakwerk Vorden

56

Anonymous

Succes Fred 👍🏼

106

Dick Roodenburg

Mietje. Succes en ik wil nog wel een paar keer meetrainen

26

Anonymous

15

Nellie Kuijpers

boekverkoop '21 bochten'

10

L.m Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

106

Anonymous

Veel courage

26

Wilfred Karel

Zet m op!!!

100

Viehhandel Gerd Hölscher

50

Arjan En Angela Nijbroek

Deze ziekte heeft ons ook meerdere keren geraakt. Respect hoe jij je hier voor in zet!!!!

56

Ans De Goffau

Veel succes kanjer!

26

Anonymous

25

Thomas Vriens

106

Pieter Van Deursen

Succes Erik. Als je net zo snel omhoog gaat fietsen als je praat, ben je zo klaar

26

Liesbeth Kemps

Geweldig dat je samen met Genevieve de uitdaging aangaat. Ik wens jullie veel kracht!!

56

Ronald En Gerdi Reijers

Top Fred, zet hem op!

106

Fan. Govers

Geen getrut gassen met dat hij🚴‍♂️💨💨fa

6

Gjw

Succes met de zes beklimmingen.

50

Hans Van Gestel

veel succes in de voorbereiding! super dat je dit doet!

26

Kees En Gerdien Dulfer

Veel succes!

15

Jacques

Succes Johan!

26

Ton Stoelers

goed bezig nelly!

26

Wim En Karin

Heel veel kracht en succes!

15

Geneviève Verberk

boek 21 bochten

15

Henriette

Succes!

30

Daniel Lodders

Veel succes en fantastisch dat je dit doet!

56

Marquiette Schaap

Je bent een kanjer, wat ongelofelijk goed van je. You go girl

106

Karin Van Gennip

Armold, ik wens je heel veel kracht en sterkte.

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

50

Jan Flach

20

Esther Van Kampen

Heel veel succes💪🏻. Onderzoek blijft noodzakelijk.

26

Eline Roodenburg

Super pap!

50

Paul Brummelhuis

Sterkte en succes gewenst

40

Marian En Ben Eerden

Lieve Nellie Geweldig dat je dit doet Zo speciaal💕 Het gaat je lukken Liefs Ben en Marian Eerden 😘

10

Jan En Adriana Feenstra

10

Jart Lucassen

21

Dore-mieke Verrijt-verschuren

21 euro voor 21 bochten..... dankjewel. Voor morgen een mooie en fijne dag gewenst. Fijn je straks ff gesproken te hebben. 🍀 Groetjes Dore-Mieke

15

Juul Kuijpers

100

Bouwbedrijf Bargeman Vorden

Firma Bargeman

56

Anonymous

Beste Geneviève, met een brok in de keel heb ik je motivatie gelezen. Wat een kracht. Veel succes en veel geluk voor jullie, jij met Ellen in je hart. Warme groet, Jos Engelaer

25

Anonymous

35

Anonymous

heel veel succes!

106

John Vermue

Heel mooi initiatief Fred!!

66

Edwin Visser

Beste Erik. Succes in deze.

30

Anja De Bont

Hele veel succes!

50

Anonymous

tweede donatiepoging

100

Dirigo Bv

Succes!

15

Macha Mathijssen

Voor het boek! Succes!

1.5k

Genhotel Bv

56

Robert En Ilse

Lieve Arnold , heel veel sterkte met de training en het bedwingen van de Alp. Wat zal ze trots zijn!!! Gr. Robert & Ilse

26

Annie Van Haren

Succes Nellie!

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

20

Anonymous

Heel veel succes 👍 tante Ida

66

Ad Vis

Goede bezig Fred. Top.

26

C Janssen Van Den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

26

Suzanne Van Der Pligt

26

Simon Beilsma

Veel succes Fred!

26

Bianca Van Leeuwen

50

Peter, Mieke, Thijn En Saar Winkelmolen

Succes Arie!!!

10

Monique Van De Ven

Mooi dat je dit doet Nellie!

26

Louis

Veel succes.

26

Marcel Fox

Heel veel succes gewenst Arnold!

26

Mark Grijsbach

Beste Jaap, ik was al trots op je, maar nu helemaal! 4 juni 2020 wordt een indrukwekkende dag, dat kan niet anders. Succes!

100

Rene Van Eerten

Fred, wat ben je toch een held dat je je zo inzet. De reden is erg indrukwekkend. Heel veel succes en ik hoop dat door de opbrengst kanker snel de wereld uit is.

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

56

Maarten De Haan

Succes Fred! Yes, you can!!

50

Nancy Van De Rijdt

Super Nellie, Dit gaat je lukken. Prachtig voornemen en initiatief. Succes!!

15

Diane Van Galen

Succes Jaap!!!

26

Anonymous

50

Ria En Bennie Rood

Veel succes toe gewenst. Bewonderen je deelname.

15

Floor & Robert-jan

Heel veel succes!

26

Hans En Bep Langeraad

Succes!

30

Nellie

uienvlechten

10

Anonymous

10

Rosanne En Roel

Heel veel succes alvast Geneviève!

26

Christel Gijsbers

Zettum op Godelieve! Superknap- en lief en een hele prestatie die je gaat neerzetten! Liefs Christel

10

Reynold Harmsen

Succes Erik, gaat het wel door voor dit jaar of voorbereiden voor 2021?

26

Anonymous

50

Gert-jan En Susan Hermanussen

Succes Arnold!

56

Diederik En Mascha

Beste Geneviève, heel veel succes met alle voorbereidingen en je inzet voor dit mooie doel.

25

Anonymous

Liefs van ons!

50

Anne Vreeburg

Je kan het! X

15

Miranda Mion

306

Bvb-beheer B..v.

Je haalt het!

56

Anonymous

10

Bram Makkink

50

Anonymous

Heel veel succes met deze grote uitdaging.

5

Anonymous

30

Fam Henry Koning

Klasse Erik dat jij dit doet. 6 keer gaat je lukken en de opbrengst van je presentatie zal helpen in het onderzoek en bestrijding van kanker. SUCCES

10

Lia Spijkers-verhagen

Heel veel succes👍🍀

26

Stefan Roters

Tolle Sache, viel Glück!!!

26

Gerard Van Logtestijn

10

Anonymous

56

Technologypull

Succes Johan!! Mooi gebaar!

20

Anonymous

100

Ziegenhof Hoogendoorn

10

Marion Lumens

20

Gezinshuis Het Baken

Heel veel succes met je voorbereiding....respect.....Ricardo heeft het ook een keer gedaan en is 3 maal naar boven gefietst voor zijn moeder.

10

Fam Van De Wijgert

Veel succes allemaal op 4 juni 2020

25

Anonymous

81

Roest Conceptstore

Opbrengst boekenverkoop & collectebus Roest Conceptstore

25

Will Cornelissen

Heel veel succes,,liefs will

100

Finus Wijgers Management Advies

26

Anonymous

Heel veel succes Nellie!!! Wat een mooie uitdaging voor een heel goed doel! Liefs Loes

26

Tiny Hendriks

Goed verhaal Nellie. En veel succes straks op de Alpe d'HuZes samen met Geneviève. Gr. Ploon en Tiny

24

Willemien Klein Geltink

Geweldig Erik, hierbij een bijdrage van de buurvrouw op nr 24

26

Anne-marie Van Den Bos

veel succes!!

35

Anonymous

10

Annette Leijten

Heel veel succes Godelieve, het is een byzonder goed doel. Zelf heb ik dit jaar meegedaan aan Swim against Cancer, het geeft veel dankbaarheid en (sportieve) voldoening om dit soort evenementen meeste mogen doen.

13

Anonymous

25

Marie-cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

15

Kathalijn Reynolds

Wat een mooi doel! Heel veel succes!

106

Paul Nabuurs En Inge Thomassen

Hey Jaap Succes voor jou en jullie hele team! Groetjes Paul en Inge

10

Juul Van Den Hombergh

66

Jos Kneepkens

Succes. Goed bezig

15

Anonymous

Top Fred....succes!

50

Noga Agrar Gmbh

26

Maarten Moleman

Succes Arnold

26

Margriet De Zoete

Respect Arnold!

26

Michel En Dianne Schroer

Super knap, heel veel succes samen met Geneviève en de rest van het team!!

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

150

Ingrid Van Westen, De Winstexpert

Geweldig dat je dit doet voor allen die met de ziekte kanker te maken hebben. Succes 👍

65

Agricontent

Succes Jaap. Fijn dat je meedoet! Prachtige verhalen in het boek van je moeder!

10

Bella Spina

Zo mooi dat je dit gaat doen. Heel veel succes Jaap! You can do this!

100

Sjaak En Anne-mathee Vreeburg

Voor een derde Topper!!!!

10

Gré

succes!

56

Rene Stevens

Heel veel succes, nu al respect!!

26

Ab Velhorst

Erik, succes met deze mooie actie!!

400

Anonymous

hoi Marjolijn nogmaals erg mooi initiatief heel veel succes en zeker dat veel mensen jouw een warm hart toedragen en je steunen en dat t n groot succes wordt groeten luuk

5

Elsa

26

Jeanette Stritzko

Beste Geneviève, we wensen je het beste toe en je bent heel dapper. Voor jou en je vriendin, go for it. 💪🏻 🙏🏻

15

Kees En Ans De Bruijn-cremers

Dag Jaap, We vinden het zo goed van je dat je de beklimming aangaat voor je moeder en je vriend Teun en alle andere mensen die met deze afschuwelijke ziekte te maken hebben. Veel groetjes. Kees en Ans de Bruijn

57

Vrijwilligers Hospice De Cocon

Donatiebox

10

Inge Vd Hoven

Succes!

10

Rianne Reek

Trots op jou op jullie. xxx

100

Marcel En Fransje

Marjolein, geweldig dat je meedoet, succes!

506

Anonymous

10

Franka Thomassen

Je bent een topper!!

500

Ondernemersgroep Driestroom

Heel veel succes Godelieve! Ga ervoor! Namens iedereen binnen de ODD.

26

Arie Kok

26

Kenny Van Teeffelen

50

Arniepol

500

E Motion

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig streven voor een mooi doel. Met jou zijn er nog meer leerlingen/clienten geconfronteerd met de nare ziekte kanker. Ik steun dan ook met compassie jouw doel. Take care en veel liefs! Peer

20

Wendy

Succes!

250

Varkenshandel Dijk

Erik, namens directie en medewerkers van Varkenshandel Dijk heel veel succes gewenst met de BIG Challange van Alpe d'HuZes!

26

Janneke Vollaers-schepers

Hallo Arnold, elkaar lang niet gesproken en gezien. Geschokt door je verhaal maar trots op wat jullie gaan doen. Succes en sterkte!

10

Carla Breunese

Respect !

10

Anne Martens

Succes!!

50

Raúl

Succes toegewenst Jaap!

25

Frank En Margot

Succes

30

Nellie Kuijpers

Nabestelling Natuurfotokaarten

26

Rob Bleumink

Succes Erik

10

Mv

26

John Van Veen

Goed bezig Fred, Heel veel succes met de voorbereidingen !!

10

Lisette

Succes Nellie...een diepe buiging..

20

Annemarie Albers

Heel veel succes. zet hem op.

50

Hans En Gertie Verberk

Heel mooi Nellie dat je dat doet en we steunen je daarom ook graag hierin. Succes met en voor team Ellen!

26

Tante Jopie Kempenaars

Lieve Geneviève, Wat geweldig dat je deze berg gaat lopen! Ook ik wil je graag steunen. Heel veel liefs en groeten, Tante Jopie

110

Caroline

Lieve Godelieve! De verkoop van 11 boeken 'Streep, of een poging tot' doneer ik aan jou! Liefs, Caroline

50

Familie Grube

Heel veel succes Erik. Je kan het💪👍

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

5

Anonymous

porto kosten.

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Wat mooi Nellie, heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Gaat je lukken!

15

Miranda Mion

26

Anita Vialle

Succes liefs Anita

15

Joost Klein Herenbrink

15

Kirsten Van Der Haagen

Hoi Fred, Wat een super mooi initiatief ! Ik wens je heel veel succes :)

10

Anonymous

Een heel mooi initiatief Johan. Heel veel succes met je voorbereiding!

26

Anonymous

Succes!

100

Riekie Joosten

Wat een mooi doel Geneviève! Heel veel liefs en succes gewenst namens ons hele gezin🍀😘

26

Jaap En Trees Geleijnse

50

Jan Lok

Succes en sterkte Arnold

50

Fred Roodenburg

Bierpakket

30

Erna De Bruijn

Trots op jullie!! Geweldig initiatief🤗

10

Lynn Reichert

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

26

Alfons

Top inniatief. Succes

15

Charissa Hardenberg

26

Leo Braal

106

Nynke

Top Erik! Mooi initiatief en heel veel sterkte met het volbrengen van deze prestatie!

26

Susan Van Wijchen

Succes Nellie!

20

Mariette

Liefs van Mariette. X

30

Anne Vreeburg

Opbrengst verkoop Marktplaats

26

Jeroen Reelick

Dat je het einddoel mag bereiken. Liefs Martine en Jeroen

10

Peter & Olga

Toi, Toi, Toi Nellie, veel succes!

21

Jean-jacques Van Giels

Een euro voor iedere bocht. Dank voor je boekje.

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

240

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Lieve Genevieve, Postuum sponseren wij ook jouw pagina als teamlid van onze PR extern commissie. Dus ook voor jouw een bijdrage vanuit onze 2 ct per ei actie uit onze ei-automaat #EitjevandeBoerin Voor altijd in mijn hart. Liefs Marian

25

Frans

Succes!

50

Bart & Stella

Succes Geneviève!!

106

Anonymous

Prachtig initiatief Fred, VEEL SUCCES met het werven van sponsoren en gulle gevers en uiteraard succes gewenst met de vele trainingsuren die gemaakt moeten worden.

20

Anonymous

106

Wim & Anita In ‘t Veld

Beetje laat maar niet minder gemeend : succes Fred!!

10

Mirelle Knusel

Top! Heel veel succes!

100

Autobedrijf Robert Wisselink

66

Anonymous

26

Anonymous

Mooi initiatief. Machteloosheid omzetten in iets kunnen doen. Goed dat je ons projectkoor benadert. Veel succes, hopelijk zien we elkaar nog tijdens de repetities in Boxmeer.

26

Bemu Plus

50

Annie En Werner Rakitow

Wij weten dat jij een doorzetter bent Erik, niet alleen in je werk maar ook in de dingen die ons allen raken. Succes

26

Fam. Van Gisbergen

Zet m op Erik!!

10

Anne Van Den Broek

15

Didier

Heel sterk! Succes pik!

5

Lennart Stoelwinder

16

Berend Griffioen

Succes!!

200

Belliner Agrar Gmbh & Co Kg

10

Loes Hutten

Succes Nellie

5

Demi

Heel veel succes!

20

Anonymous

25

Garjo Kamphuis

Succes en sterkte gewenst , Erik !! gr. Garjo

30

Erna De Bruijn

Heel veel succes Jaap!! Ik lees de blogs van je moeder en kijk er naar uit om te lezen over alles waar jullie mee bezig zijn!

30

Mikki Heijdel

2x boekdonatie

26

Hermsen

Succes Erik!!💪

15

Anonymous

500

Anton Baarslag

Arnold ik ondersteun met veel respect jouw Alpe d’ Huzes . Ik wens je toe dat het ook jouw helpt in de verwerking

50

Bram En Marianne Bierens

50

Eeltje + Bert Gotink

Heel veel succes, you can do it!

10

Linda Van De Donk

Zet ‘m op. ❤️

50

Familie Ronald Oosterom

Succes voor jullie team en iedereen die meedoet. Ga zo door! Gelukkig lopen de donaties mooi door ook zonder Alpe d'Huzes. Zo belangrijk dat er veel geld voor onderzoek is! Een hartelijke winterse groet van ons allen uit Drenthe.

100

Willy Peter

Arie, Hopelijk gaat het Event door in deze rare tijden. Veel plezier. Willy

5

Maud Verheggen

Veel succes Fred!! Mooi initiatief en persoonlijk verhaal!

100

Loes Mathijssen - Simons

Alle succes, Genevieve!! Geweldig wat jij neerzet!😘

26

Yvonne Gatzen De Kroon

Heel veel succes voor het goeie doel.

25

Jan En Rieky Jacobs

Nellie, wat mooi dat je de Alp'dues gaat beklimmen voor dit goede doel. Uit ervaring weten we hoe bijzonder dit is. Veel succes samen met je team.

10

Jacqueline

Godelieve je bent een Kanjer. natuurlijk geef ik hiervoor een bijdrage. Succes!!!

26

Anonymous

Hoi Arnold, Heel veel succes op de Alp d'Huzes. Wat een verdrietig en indrukwekkend verhaal. Groet, Jolanda

66

Frits Sipman

Wat een mooi doel streef je na .topper

106

Arjan Mombarg

Ik ga je volgen! Gas erop voor je overleden dierbaren 6 keer die molshoop op!

25

Anonymous

15

Anonymous

26

Anonymous

Ik wil op de pagina graag anoniem blijven maar wil je toch succes wensen je streefbedrag te halen en sterkte met het fietsen. Groeten Hans Boot

26

Margot Van Der Velden

Goed dat je dit doet! Veel sterkte met het verlies van Ellen . Mooi om dit nu te gaan doen.

15

Anonymous

Een prachtig gebaar naar anderen die het niet altijd gemakkelijk hebben.

106

Randy Utting

Best wishes on your hike Marjolijn. What a nice thing to do for your God mother. Hope to talk soon.

45

Gerard Janssen En Monique Bax

20

Martijn Hendriksen

Omdat 30,- voor zo’n mooi schilderij (nummer 67) veel te weinig is en ik je graag in zo’n goed initiatief steun.

50

Park Duivenbos Overloon

Veel steun, maar vooral heel veel sterkte! Succes op de Alp voor jou en alle andere kanjers! Groetjes Angela, Tonnie en mannen.

10

Jos En Marjon Rutten

Mooi voornemen, veel succes!!

15

Anonymous

Ik steun jou ook Jaap! Veel succes!

25

Jaap Breugem

Prachtig en betekenisvol initiatief Fred! Heel veel succes.

26

Maarten Van Teeffelen

Ik heb het bier al van Stan gekregen

26

Leo En Judith Vreeburg Vreeburg

Hé lief nichtje. Wat een mooi doel om met jouw bijdrage die verschrikkelijke ziekte een kopje kleiner te maken. Heel veel succes kanjer!

26

John Praet Caty Remeeus

Succes Fred ! 🔝

50

Petra En Wim Flikweert

We hebben er alle vertrouwen in dat je het kunt. Succes!

25

Peter En Anita

Genevieve, wij wensen je heel veel succes en geluk toe! Wat een fantastisch doel heb je voor ogen !

20

Roos Blom

Zet hem op en veel sterkte

26

Jannie & Bert Tuinman

Succes!!

1.000

Tijs De Koning Jr. Pluimvee- En Kalverenhandel

Van Tijs voor Erik,

500

Marian & John Claessens

Genevieve, mooi mens we helpen jouw heel graag naar de TOP, omdat ook jij net als jouw bijzondere vriendin Ellen een TOPPER van een vrouw bent! Dus ook jij verdiend een bijdrage uit onze ei-automaat BIG Challenge eitjes 0,02 cent per ei voor meer onderzoek naar kanker!!! Geniet van alles wat de komende maanden tijdens je voorbereiding op weg naar de ALP op je pad komt ! Liefs Marian en John

75

Geneviève Verberk

Donaties boek 21 Bochten

26

Martine Van Den Berg

Super goed dat je dit gaat doen! Zet hem alvast! Liefs, Martine

26

Jos Thelosen

Heel veel succes in de aanloop naar een event in juni 2020 met grote persoonlijke impact.

56

Gonnie Rond

Lieve Geneviève , super veel respect voor hoe jij in het leven staat . Wens je heel veel succes met Alpe d’ Huez . 😘

26

Anonymous

Heel goed en stoer dat je hieraan mee doet Nellie! Dat betekent vast veel voor jou en mensen om je heen :)

10

Matthijs Balvert

Succes Erik!

106

Van Toor Coaching

Arnold, Alle kracht gewenst om samen met Ellen op je bagagedrager 'onze Alp' weer 6 x te bedwingen!</