BIG Challenge 8 Ellen en Genevieve onze Toppers

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

65879.16

Raised from 1st October 2020

78177.16

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

106

Timmerman Natuursteen

Succes !!

26

Alje Kamphuis

Ik ben supertrots op je. Zet m op! Liefs, Alje

206

Axel, Rachael, Dean, Wilma Berg-smeenk

voor jullie twee samen ♥️

50

Paul Brummelhuis

Sterkte en succes gewenst

10

Carla Breunese

Respect !

200

De Covik Steenderen Hans Reintjes

He ouwe, gas erop en vaak bu'j te bange

50

Christ Hendriks

Marjolijn wens je samen met Geneviève veel succes met je/jullie actie en al bereiken jullie de top nooit....jullie zijn toch super TOPPERS ! 😊 🔝 👍

56

Anonymous

100

Stols Blinkende Panhoeve

Veel succes Fred. Super dat je dit doet. Op naar de top !

1.000

Tierproduktion Alkersleben Gmbh

26

Wilfred Karel

Zet m op!!!

10

Kris

Heel veel succes en sterkte Jaap!!

500

Theo Franssen

Op naar de TOP, succes Arie

56

Daan Oosterom

Veel succes, Arnold!

25

Jan Stouten

10

Claudia

26

Martine Van Den Berg

Super goed dat je dit gaat doen! Zet hem alvast! Liefs, Martine

56

Marianne Willemsen

Lieve Geneviève, wat een knap dat je jezelf dit doel stelt. We wensen je veel succes met de beklimming van de berg! We hebben de datum genoteerd en zullen die dag extra aan je denken Veel liefs John en Marianne

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel Geneviève. Heel veel succes!💪🏻

26

Anonymous

Ik wil op de pagina graag anoniem blijven maar wil je toch succes wensen je streefbedrag te halen en sterkte met het fietsen. Groeten Hans Boot

80

Anonymous

Schilderij 31. Die mooie papaver!

26

Anonymous

Heel heel veel succes

106

Pieternel Kranendonk-koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

10

Matthijs Balvert

Succes Erik!

50

Geert Heersink

50

G Pelle

25

Tim

56

Anonymous

Wat geweldig dat je mee mag doen met de beklimming Het zal zeker een emotionele tocht worden. Mooi dat je Ellen mee neemt op je tocht

50

Geneviève Verberk

donatie van praktijk Lichtgevong - Marian Leusink

26

Tim Bouwmeester

500

Anonymous

Beste Erik, Wat ik gaaf aan je vind is jouw drive! Drive om doelen te behalen, drive om vooruit te gaan. En ik steun dan ook graag je drive om dit goede doel te steunen! Succes, daar waar het " niet halen " geen optie is voor jou, jou kennende! Gas erop!

75

Welkoop Vorden

26

Jan Klein Geltink

Zetmmmmmmm op

106

Marije Hospes

50

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

10

Gré

succes!

81

Roest Conceptstore

Opbrengst boekenverkoop & collectebus Roest Conceptstore

125

Desiree Den Boesterd

10

Hans Heuer

Succes verder met je voorbereidingen

26

Emma Verburg

Succes Jaap!!

10

Margreet Kiewiet

10

Marie-cecile Verspeek

250

Paul, Anneke, Lotta En Pelle Joren

Zet hem op! Mooi dat je dit weer gaat doen, we weten dat je het kunt!

15

Amber Knoef

Succes!

26

Louis

Veel succes.

10

Joris Verberk

50

Anonymous

We houden van je precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. En dit zeggen we met kracht in volle overtuiging dat je dit meer dan waard bent

230

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

25

Henk & Cuny

Hoi Erik, We wensen jullie allemaal heel veel succes met de voorbereiding en met de tocht.

26

Bas Bouwmeester

Erik, heel veel succes! 💪🏼 🚲 Je vecht je erdoorheen!!

50

Cindy Brock

De jam valt goed in de smaak en de lavendel geurzakjes krijgen een mooie bestemming (maar ik hou er zelf ook een paar :) ) . Op naar je streefbedrag Geneviève

150

Ruitershop Boxmeer

Verkoop rijlaarzen Ellen

50

Anne Koopmans

26

Peter Hetterschijt

Trap m an Erik!

106

Anonymous

Succes! Fantastisch om dit samen te kunnen doen

25

Jaap Breugem

Prachtig en betekenisvol initiatief Fred! Heel veel succes.

250

Alkondor Hengelo B.v.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

16

Pauline

Veel succes! 💪

500

E Motion

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig streven voor een mooi doel. Met jou zijn er nog meer leerlingen/clienten geconfronteerd met de nare ziekte kanker. Ik steun dan ook met compassie jouw doel. Take care en veel liefs! Peer

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

10

Anonymous

25

Anonymous

Het Johan, Succes bij de Alp D'Huzes!

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

20

Nelly Nabbe

Nelly heel veel succes met je prachtige project

26

Anonymous

106

Linda Engelman

26

Wim En Karin

Heel veel kracht en succes!

890

Forfarmers Beelitz Gmbh

Viel Glück Arie! und bleib gesund!!!

26

Hans En Bep Langeraad

Succes!

100

P.m.a. Van Den Abbeelen Beheersmaatschappij Bv

66

Huub Meertens

Ha Nellie, ik weet niet of het nu lukt

31

Petra Van Dijk (kapper)

Petra super bedankt dat je ons ondersteunt. Opbrengst van knippen voor onze Alpe d’HuZes actie

56

Gezinshuisdelotus

Ga ervoor👍

56

Angela En Arnaud

Heel veel succes en we gaan je volgen!

25

Rik Gerrits

Heel veel succes man! En mooi dat je dit doet! Alle beetjes helpen! ;)

10

Angela Warmerdam

1.5k

Genhotel Bv

10

Kees En Ans De Bruijn

Dag Nellie, We steunen je graag om geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar en behandeling van die vreselijke ziekte, die zoveel verdriet en onzekerheid bij veel mensen veroorzaakt. Jaap steunen we ook. Heel veel groetjes Kees en Ans.

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

20

René Van Der Linde

Veel succes, Arnold!

26

Juul Van Dinter

Mooi initiatief Nellie Ik wens je, samen met Genevieve een mooie wandeling toe met dit fantastische doel Je oude klasgenootje Juul (Julia)

26

Laurens En Yvonne Besselink

Je kan het , Erik ! Veel succes.

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

100

Willy Peter

Arie, Hopelijk gaat het Event door in deze rare tijden. Veel plezier. Willy

5

Demi

Heel veel succes!

25

Geneviève

Shirtverkoop BIG Challenge

20

Koen Kuyper

Lieve Genevieve, Heel veel succes en sterkte gewenst met het aangaan van deze grote uitdaging, je bent een bikkel. Koen en Caroline

10

Jeannette Van Haastert

110

Caroline

Lieve Godelieve! De verkoop van 11 boeken 'Streep, of een poging tot' doneer ik aan jou! Liefs, Caroline

25

Anonymous

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

50

Danielle Hulshof

Lieve Godelieve, Wat goed dat je op deze manier gaat helpen. Ben al super trots

500

Bromenne Georg

Von der Familie Bromenne

120

Toon Van Der Stok

Erik, heel veel succes. Per klim 5 euro van ieder van ons. Jammer voor jou dat ze nog geen relatie hebben. :-) Maar eerst gewoon een week met de lift omhoog.

20

Anonymous

106

Olga Scharphof

Dank ook namens Henny voor het beschikbaar stellen van de woning

66

Frans Nijenhuis

Super dat je dit gaat doen, je weet zelf hoe belangrijk dit is. Succes met de barre tocht Alie en Frans.

15

Sabine Van Den Hoek

Marjolijn, zet m op, helemaal naar de top!

56

Luuk Odile Liersen

Succes krachtige vrouw !!

10

Marian Van Amelsfort

You go girl!💪🏼

50

Dorine Van Der Bruggen

Zet m op!!!

10

Zr Ancilla Den Ouden

Fijn dat je de groep versterkt!! ( tante van Rian Smulders )

26

Anonymous

Succes Fred. Een fantastisch doel om voor te gaan!

56

Annemarie

Ha Godelieve, Heel veel succes en top dat je dit doet. Groetjes, Annemarie (yoga).

26

Arie Kok

25

Karin Makkink

Heel veel succes, Erik en Jeannette!

13

Godelieve

Shirtverkoop Big Challenge

15

Merlijn Kopp

50

Nico En Tine Van Goethem

van de buren. Veel succes Nico en Tine

26

Elisa Kosse

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

20

Mariette

Liefs van Mariette. X

206

Lieven Beyls

Dat frans bergje is maar een uitloop van onze Vlaamse Ardennen ,de kalvarietocht ervoor en erna deelden we al samen,super je doel en uitdaging,blij dat ik deel van je vrienden ken voor xie je het fort,maar ook voor allen die min hun familie met het monster kanker moeten leven

26

Rob Van Outersterp

Wer jetzt kein Haus hat, baut sich keines mehr. Wer jetzt allein ist, wird es lange bleiben, wird wachen, lesen, lange Briefe schreiben und wird in den Alleen hin und her unruhig wandern, wenn die Blätter treiben. S.J. Flikweert

26

Mieke Masselink

Topper!

20

Anonymous

25

Maarten Van Asten

Dag Johan, wat een fantastische actie!Natuurlijk supporten we dat!

106

Carola Lehmann

24

Willemien Klein Geltink

Geweldig Erik, hierbij een bijdrage van de buurvrouw op nr 24

26

Karin Van Wingerden

Sterk dat je dit doet!

56

Nita Oosterom

Mooi initiatief Arnold,helpt jullie,mij en iedereen die met kanker te maken heeft/krijgt.

26

Chris Heidekamp

heel veel succee Godelieve! Ik weet uit ervaring van een bijzondere dag 4 juni voor je zal worden.

250

Marloes, Koen & Tijl

Tjop Tjop naar de top!

10

Anonymous

56

Anonymous

26

Henrik Van De Mortel

Mooi initiatief, mooie uitdaging, heel veel succes.

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Jeanette Stritzko

Beste Geneviève, we wensen je het beste toe en je bent heel dapper. Voor jou en je vriendin, go for it. 💪🏻 🙏🏻

15

Nellie Kuijpers

boekverkoop '21 bochten'

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

90

Joost Flikweert

Flinke uitdaging, heel de winter doortrainen. Succes met de voorbereiding!

50

Judith Minderman

Heel veel succes Arnold! Fiets de berg op, samen met Ellen op je bagagedrager.

26

Shakyra

Wauw go Marjolijn!

26

Wilna Bennink-berendsen

Een mooi initiatief, heel veel succes!!!

25

Frank En Margot

Succes Frank en Margot Reelick

30

Godelieve

Twee boeken; 21 Bochten Verhalen over Alpe d'Huzes

20

Anonymous

100

Dirigo Bv

Succes!

15

Lotte Den Dubbelden

veel succes Nellie! Super goed dat je dit doet! Veel liefs van Arjan en Lotte

20

Stan -

10

Ingrid De Greef

241

Anonymous

20

Familie Garritsen

Prachtig initiatief Erik! Zet 'm op.

50

Els Stooker

Superuitdaging! Gaat jou lukken. Veel succes Jacqueline en Els

26

Anonymous

15

Esther Van Eersel

Lieve Godelieve. Wat geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes!

26

Anonymous

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

26

Naufra Saab

Go Go Go!!!!!!

15

Miranda Mion

56

Anonymous

26

Anneke Von Heijden

Succes Go, dit gaat je lukken!!!

26

Anonymous

Mooi initiatief. Machteloosheid omzetten in iets kunnen doen. Goed dat je ons projectkoor benadert. Veel succes, hopelijk zien we elkaar nog tijdens de repetities in Boxmeer.

100

Sandra Lindeman

15

Marcia Cox

heel veel succes !!! lieve groetjes marcia

206

Herbert Bouwmeester

Super Erik!! Heel veel succes!

100

Arnold

Een steen in de vijver en de rest volgt natuurlijk. Jij bent ook een topper 😘

15

Mat En Willeke

heel veel succes met deze uitdaging ten behoeve van de goede zaak! Geniet van de sfeer en het wandelen met je groep!

26

Eline Roodenburg

Super pap!

10

L.m Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

98

Nellie Kuijpers

shirtverkoop Big Challenge

10

Siebe Janssen

66

Jan En Hanneke

Goed bezig, succes!

56

Miranda Van Den Brink

Lieve Geneviève Wat een ontzettend dappere en optimistische vrouw ben je toch!!! Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen!!! Ik volg je op de voet...jij kan dit...een topper ben je!!! Liefs en een dikke knuffel van Miranda X

26

Suzanne Klarenbeek

Heel veel succes! Het is altijd een mooi initiatief en ik hoop dat het jullie in de toekomst veel moois brengt.

50

Familie Grube

Heel veel succes Erik. Je kan het💪👍

50

Jo Manders

Geweldig initiatief,Nellie!Moedig. Gedurfd . Als het verdriet zo dichtbij komt, word je moedig. Veel succes met je plannen. Alle goeds Jo

26

Dirkje Quik

Veel succes.

60

Geneviève

Boekdonaties

56

Judith Roodenburg

Lieve Fred, zoals beloofd, ondersteuning van mijn eerste pensioen. Liefs, Judith

50

Anonymous

15

Rudi Hengeveld

Veel succes

15

Angela Verbruggen

Heel veel succes Jaap!

26

Mat Arts

Succes!

10

Rosanne En Roel

Heel veel succes alvast Geneviève!

26

Gert Goedhart

Beste Erik, je bent goed bezig. Mooi! Succes Gert

133

Hart Van Friesland

Beste Nellie, wat goed dat je dit doet. Veel succes toegewenst. "Sinne en wille kinne folle tille."

10

Annet Van Der Meij

Veel succes!

50

Marja Van Veldhoven

Heel veel succes Nellie!!!

206

Hogemans-vruggink Gbr

Heel veel succes Erik!!!!

106

John Vermue

Heel mooi initiatief Fred!!

10

Marion Lumens

15

D. Stax

26

Anouk Van Der Bent

Lieve Marjolijn, Een donatie van mij; met veel liefdevolle gedachten aan Tineke en alle andere dierbaren die deze ziekte niet overleefden. :( Heel veel succes! Dikke zoen, Anouk

10

Mark Hesseling

Mooi initiatief Arnold! Ik vind het echt heel erg voor je. Mooi om op deze manier er nog een soort positieve draai aan te geven.

26

Rene Schoenmakers

Succes met trainen op de fiets van Ronald! Geweldig dat je hier een bijdrage aan levert!

600

Arnokd Reichert

Donaties afscheid Ellen 😘

100

Willy Hafkamp Hafkamp

Veel succes samen

26

Ingrid Alves

Alvast heel veel succes met trainen Johan!

15

Monique Stoots

Hey Genevieve, Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. hierbij een kleine bijdrage voor een mega voornemen. wat knap en een prachtige uitdaging om naar toe te leven. heel veel succes met de voorbereidingen. ik denk veel aan je. big hug, Monique Stoots

10

Anonymous

Een heel mooi initiatief Johan. Heel veel succes met je voorbereiding!

66

Jos Kneepkens

Succes. Goed bezig

50

Annie En Werner Rakitow

Wij weten dat jij een doorzetter bent Erik, niet alleen in je werk maar ook in de dingen die ons allen raken. Succes

10

Roy Van Der Loop

Heel veel succes Fred!!! Groetjes Roy

10

Naomi

Succes Jaap whooooo!!!

100

Anonymous

26

Ine Hendrix

Lieve Jaap helemaal super geweldig dat jij ook over de “streep “ bent. Heeeeel veel succes wij blijven je volgen kanjer. Liefs van je oude over buurvrouw Ine

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

50

Raúl

Succes toegewenst Jaap!

50

Kees Hanse

48

Anonymous

Verkoop tijdens 2e AD6 dag. Veel succes Jaap!

26

Desi Van Der Donk

Goed bezig, Fred.

50

Gert-jan En Susan Hermanussen

Succes Arnold!

26

Nettie En Jan Croes

Succes, he Jan het!

7

Selma Haasbroek-schmal

Lieve Marjolijn. Super stoer van je!! Heel veel Succes. Dikke kus Sel

1.000

Pavo

Namens alle Pavo collega's veel succes!

20

Anh-thu

Wat een topper ben je!

26

Monique Maarsseveen

Natuurlijk steun ik dit initiatief ! Hoe meer onderzoek , des te meer mensen kunnen geholpen worden . Succes !!

25

Tom Van Den Berg

Hey Mar, Wat onwijs mooi en stoer dat je dit gaat doen. Heel veel succes Tom

26

Nina

Jaap, wat geweldig. Zet 'm op!

26

Claudine Everaert

Hup Genevieve. Heel veel succes! X

10

Lars N

Succes!

2.17k

Claessens-jenniskens Pluiveebedrijven Bv

Lieve Geneviève, Vandaag 60 jaar GEFELICITEERD!!! En bij een verjaardag hoort een cadeau, vandaar dat wij besloten hebben om de opbrengst over de afgelopen maanden van onze 2 cent per ei actie uit onze " Ei-Automaat" te doneren op jouw actie pagina. Jij zegt altijd elke euro telt en is hard nodig voor onderzoek naar kanker! En heel veel verkochten kakelverse eieren hebben voor dit mooie bedrag gezorgd. Door onderzoek naar kanker mocht jouw hartsvriendin Ellen langer leven. En door al dat onderzoek maak jij nog steeds van elke dag een lievelingsdag. Liefs uit Ysselsteyn, Marian - John & kinderen

26

Hanne Oosterveer

Liefs!

10

Nora Visser

Heel veel succes Arnold!

20

Willeke Cornelissen

Heel veel succes!!!!!

26

Henny Vermeulen

15

Cora Pieterse

26

Tim Van Der Putten

Succes!

150

Jan Slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

26

Mark Verberk

Zet 'm op ! ;)

20

Anonymous

57

Vrijwilligers Hospice De Cocon

Donatiebox

106

Arjan Mombarg

Ik ga je volgen! Gas erop voor je overleden dierbaren 6 keer die molshoop op!

56

Ronald En Gerdi Reijers

Top Fred, zet hem op!

20

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten en extra van een collega

106

Dick En Ria Wensink

Veel SUCCES in deze strijd!

56

Carolien Heurkens

25

Anne Vreeburg

Veel succes!

106

Wim Brouwer

100

Groiner Milch Kg

120

Werner Brosthaus

Lieber Erik, wir finden's toll, dass du mitmachst und gegen den Krebs kämpfst. Viel Mut, Ausdauer und Stärke für deine Tour. Werner &Gerburgis

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

10

B. Spoelstra

56

Marquiette Schaap

Je bent een kanjer, wat ongelofelijk goed van je. You go girl

66

Margriet De Zoete

Heel veel succes Arnold!

15

Anonymous

500

Lions Club Schouwen-duiveland

Beste Fred, zoals beloofd hierbij de donatie voor jouw monstertocht. Ontzettende veel plezier en succes tijdens de voorbereidingen en het halen van jouw overwinning. Ga er voor....

15

Martin Ten Have

15

Anonymous

‘T shirt

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

10

Rianne Veekens

Super dat je dit doet! Heel veel succes!!!

15

Barbara Wullink

Heel veel succes! En wat een mooi initiatief!

26

Aart Van Drie

30

Mikki Heijdel

2x boekdonatie

10

Anonymous

20

Annemarie Albers

Heel veel succes. zet hem op.

15

Cindy

Zet m op! Jij kan dit.

10

Femke Vergeer

26

Heleen Steinbuch

beste Geneviève, wij volgen jou altijd op de voet. wat geweldig dat je nu weer dit initiatief ontplooit. hartelijke groet, ook van Hester

349

Tinie En Co

voor een dappere prachtige vrouw, met het hart op de enige juiste plaats, die we zeer waarderen! We dichten het 'gat' voor 50%. Courage!

10

Roel Verberk

50

Anonymous

Samen een keertje oefenen. Jouw beentjes trainen

20

Martijn Hendriksen

Omdat 30,- voor zo’n mooi schilderij (nummer 67) veel te weinig is en ik je graag in zo’n goed initiatief steun.

20

Mark Grijsbach

Respect Geneviève dat je deze uitdaging oppakt. Voor Ellen en voor jezelf! X

10

Laurien Van De Lisdonk

Wat mooi dat je dit samen met je moeder gaat doen Jaap!! Heel veel succes samen.

26

Rianne Reek

Super, lief vriendinnetje 💕

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

56

Dorien Brunt

Lieve Godelieve, zet hem op! Hoogtemeters tellen dubbel. Veel succes

26

Hella Schouten

Zo ontzettend stoer dat je dit gaat doen godelief!! Ik ben trots op je:) liefs

500

Anonymous

26

Judith En Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

20

Eef Wuestenenk

Heel veel succes toegewenst. Toi toi toi van ons allemaal.

15

Anonymous

Veel succes.

10

Anonymous

Geweldig Nellie heel veel succes.

26

Ronald Kramer

Goed dat jullie dit doen en heel veel succes👍

56

Diederik En Mascha

Beste Geneviève, heel veel succes met alle voorbereidingen en je inzet voor dit mooie doel.

10

Anne Martens

Succes!!

20

Bep Verbruggen

66

Gijs Van Oorsouw

Super Nellie. Goed dat je dit doet! Ook wij hebben in de familie met kanker te maken, zoals je weet. Onderzoek blijft hard nodig. Heel veel succes!

26

Joost & Debby Kuijpers

Maak er een mooie rit van. Groet Joost debby saar en Guus

26

Marleen Flikweert

Succes Johan

15

Maartje Den Dubbelden

Wat een super actie! Liefs Maartje

250

Marjanne Geesink

Topper!!

15

Vinsent Hooimeijer

Mooiste berg om op te gaan! Mooiste doel om daar aan te koppelen. Heel veel succes!

35

Anonymous

250

Pleun, Saar, Lotta, Tijl En Pelle

Goed fietsen opa en veel centjes ophalen voor het onderzoek.

45

Anonymous

26

Anonymous

Heel veel succes Nellie!!! Wat een mooie uitdaging voor een heel goed doel! Liefs Loes

56

Bram En Simone Kotter

Geneviève, wij wensen je heel veel succes en kracht toe bij deze bijzondere tocht. Zet 'm op!

10

Anonymous

Beter laat dan nooit ☺️

250

Martijn Joren

Pap heel veel succes. Hophop 6x naar de top!!

56

Loes Kötter

Beste Geneviève. Wij wensen je ontzettend veel succes tijdens deze bijzondere tocht!

26

Rutger Smid

Succes Johan!

15

Anonymous

Een prachtig gebaar naar anderen die het niet altijd gemakkelijk hebben.

20

Anonymous

88

Fred

T-shirts BG

10

Jolijn

Succes!

26

Jeanette Stritzko

Lieve Marjolijn, fantastisch om het team van Geneviève te steunen. En je eigen verhaal mee te nemen. Héél veel succes. Xx Jeanette

26

Anneke Von Heijden

Zet ‘m op Gen! Mooie actie, dit gaat je lukken!

106

Henri Kotter

Beste Geneviève, Wat goed dat je hieraan mee gaat doen. Heel veel succes met de voorbereiding en het gaat jou vast en zeker lukken💪 Groetjes Agnes en Henri

106

Anonymous

26

Gabi Breuker

Lieve Godelieve, Ik hoop dat je samen met je zus een wereldse ervaring tegemoet gaat. Een prachtig doel en unieke ervaring om samen te mogen doen. X Gabi

15

Anonymous

Ik steun jou ook Jaap! Veel succes!

26

André En Irna Wagenvoort

Geweldig💪 Heel veel succes🍀

25

Garjo Kamphuis

Succes en sterkte gewenst , Erik !! gr. Garjo

20

Laura En Romy

Heel veel succes!!

15

Anonymous

Dag Geneviève. Het boek zie ik met belangstelling tegemoet. Vr groet. Alberdienr

10

Anonymous

100

Finus Wijgers Management Advies

5

Anonymous

50

Bo Remmerswaal

Lieve Mar, wat een geweldige uitdaging en een prachtig gebaar. Ik heb ontzettende bewondering voor jou, jouw peettante en ieder die met jou mee gaat naar die top. Wat mij betreft zijn jullie daar al! Heel veel succes! Liefs

15

Suzanne Hendriks

Zo goed van je!! Veel liefs! ❤️

10

Gijs Bruinsma

Succes bouwmeesters!!

26

De Tekstbrouwerij

Ook De Tekstbrouwerij doet een duit in het zakje. Succes met de actie en train ze voor de sportieve uitdaging.

50

Arjan Vosters

Succes!!

400

Ieteke Schouten

26

Evelyne Coopmann

26

Annemarie En Rob Van De Lisdonk

Beste Godelieve Geweldig dat je samen met genevieve de top gaat beklimmen. Geweldig dat jullie dit voornemen kunnen maken na 5 jaar vd diagnose. Door de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar kanker is dit o.a mogelijk. Wij wensen jullie heel veel succes

15

Anonymous

26

Anneke Peters

Fantastisch initiatief ! Heel veel succes met de voorbereiding. Tegen die tijd zal ik je prestatie met plezier volgen!

25

Jacco Scheper

Zet hem op Johan! Opgeven is geen optie!

250

Anonymous

50

Ruiterkamp Uitvaartverzorging

HEEL VEEL SUCCES ERIK !! namens team Ruiterkamp Uitvaartverzorging

26

Ruud Rooijakkers

106

Pieter Van Deursen

Succes Erik. Als je net zo snel omhoog gaat fietsen als je praat, ben je zo klaar

400

Anonymous

hoi Marjolijn nogmaals erg mooi initiatief heel veel succes en zeker dat veel mensen jouw een warm hart toedragen en je steunen en dat t n groot succes wordt groeten luuk

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

10

Willeke Kuijpers

Heel veel succes !!

206

Fam. Tijs

Erik wat een goed doel. Het gaat je zeker lukken !!! Veel succes !!!

26

Petra

Wie wil jou nou niet steunen, lieve Geneviève?! Ik wens je alle goeds, kracht en nog meer geld voor onderzoek en behandeling. Dikke kus X

66

Bram Harpe

106

Nol

Band der roodharigen.

15

Floor & Robert-jan

Heel veel succes!

30

Piet En Mia

Succes!

100

Corrie Samders

26

Denise Roodenburg

Goed bezig paps

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

10

Floor

26

Liesbeth Ploeg

Ik wens jullie samen een onvergetelijke ervaring daar in de bergen.

5

Anonymous

Hi Marjolein, Wat een mooi initiatief!

26

Robert Jan Zuur

106

Anonymous

26

Henny En Jet Lenkens

22

Reinier En Manon

Lieve Geneviève, Wat een fantastisch doel gaan jullie aan. Heel veel kracht om boven te komen en zullen aan jullie denken op die dag. Veel geluk, liefde en gezondheid voor jou en je maatjes gewenst! Zal 2021 worden dat is wel heel erg voor dit evenement. Hier bij het cadeau voor Mars haar verjaardag als bijdrage. Liefs XX

26

Alfons

Top inniatief. Succes

10

Catrien En René Wientjes

Heel veel succes Erik en team Big Challenge! De ervaring om met Big Challenge deze week te mogen beleven blijft een herinnering voor het leven. Zet’em op!

40

Marc Smulders Tuinen

Donatie Kerstkaarten voor KWF. Topactie Marjolijn. Succes verder.

26

Anonymous

Nellie.... veel succes op de Alp.

26

Norbert En Wendy

Heel veel succes!!!

56

Sven Oosterom

Zet m op!!!

10

Ellen Kuijpers

10

Tonny Artz

Ontroerend verhaal Nellie. Kanjers! Samen heel veel succes met mooie ontmoetingen op weg naar de Top.

26

Ineke Broens-smits

Dank voor het boek, ik ga het met liefde lezen en in gedachten bij jullie!

506

Anonymous

25

Harry En Haida Hubers

Heel veel succes Genevieve met deze geweldige actie.😘

26

Jenne De Haan

Succes Erik

100

Ziegenhof Hoogendoorn

40

Marian En Ben Eerden

Lieve Nellie Geweldig dat je dit doet Zo speciaal💕 Het gaat je lukken Liefs Ben en Marian Eerden 😘

26

Marjolein Simons

Super trots💪🏻

26

Anonymous

Hallo Erik, Hoestie? Lang niet gesproken aangrijpend verhaal hoor! Heb je je opdracht vervuld? groet Ad

50

Jan Flach

1.000

Tijs De Koning Jr. Pluimvee- En Kalverenhandel

Van Tijs voor Erik,

26

Thomas Trommelen

Succes met fietsen Johan. We zullen een biertje op je drinken

26

Anonymous

Succes Erik, een pittig uitdaging voor een mooi doel!

15

Okke Verberk

Succes en zet ‘m op! 💪🏽 Gr. Okke

26

Jeroen Reelick

Dat je het einddoel mag bereiken. Liefs Martine en Jeroen

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel en wat fijn om hier samen voor te gaan. Heel veel succes!

100

Bouwbedrijf Geers

Met al je verloren geliefden in gedachten en alle andere mensen die door deze ziekte zijn getroffen, kun jij 4 juni deze uitdaging aan. Wij wensen je veel succes! Zet 'm op Erik!!

66

Anonymous

10

Monique Van De Ven

Mooi dat je dit doet Nellie!

25

Sandra En Paul Brands

Arnold Heel veel succes. Wij komen naar de berg om jullie te steunen Sandra en Paul ( Hoofddorp)

25

Heidi Van Heumen

Zet hem op Johan!

10

Renée Kuijpers

Wat een mooi doel. Heel veel succes en plezier!

45

Agricontent

Succes Jaap. Prachtige verhalen in het boek van je moeder.

40

Anonymous

Succes Fred !

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Arnold💪🏼

106

Lin

Go go go Mar!

26

Lineke Flikweert

26

Anonymous

15

Cor En Annemie Broeks

Heel veel succes, Nellie!!

100

Marc En Geneviève

De kop is er af! Superfijn dat je meegaat in ons BIG Challenge team Ellen onze Topper. Veel succes.

50

Ben Tiebot

Veel suc6

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Nellie, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

20

Anonymous

26

Huib Vreugdenhil

Topper je kan het veel succes

50

Jan En Elsina Koot

Top dat jullie dit doen en we wensen jullie veel succes

10

Erik En Dione

Hey Erik, knappe prestatie man! Ga naar boven op die berg. Held ben je! Dione is ook trots.

26

Lourens Feenstra

Prima initiatief Erik en alvast veel succes toegewenst met de voorbereidingen en de dag zelf.

100

Stroemer Heiner Und Silvia

Von der Kollege

10

Bea Van Ettinger

Zet'm op, veel succes van vriendin Mars voor verjaardag

50

Sudhues Kg

Andre Sudhues

20

Anonymous

10

Kris Koning

56

Olga & Tonny Scharphof

Heel veel succes

26

Susan Van Wijchen

Succes Nellie!

20

Anonymous

Heel veel succes 👍 tante Ida

50

Anne Vreeburg

Je kan het! X

10

Lia Spijkers-verhagen

Heel veel succes👍🍀

15

Anonymous

20

T. Eggink

Veel succes

50

Jos En Erica.

Succes!

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

26

Bemu Plus

206

Fysiotherapie Ronald Korsten

Heel veel succes, Team Fysiotherapie Ronald Korsten

25

Hartman

Veel succes!

100

Twan Jacobs

Succes namens Soep voor Alpedhuzes

26

Cees Hetty Lenkens

15

Jacques

Succes Johan!

300

Verheyen Quality Pigs

Veel succes Erik! Davy & team

100

Anonymous

Beste Godelieve,' Heel veel succes met dit geweldige initiatief ! Hartelijke groet, Marcel en Carla

50

Eeltje + Bert Gotink

Heel veel succes, you can do it!

50

Fred Roodenburg

Bierpakket

26

Anita Reichert

Lieve Geneviève, Ook jij bent een topper !! Heel veel succes !! Liefs, Anita Reichert

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

100

Marianne Willemsen

Hoi Geneviève, Isabel en ik hebben 20 mondkapjes gemaakt en verkocht voor jouw goede doel! Komt goed uit in deze week. Sterkte en liefs van ons.

66

Ad Vis

Goede bezig Fred. Top.

50

Rosanne En Roel

Heel veel succes mam met het bedwingen van de Alp!!! Super goed dat je dit doet! Liefs, R&R

66

Edwin Visser

Beste Erik. Succes in deze.

20

Mariëtte Von Heijden

Succes Jaap en Geneviève. Liefs van Mariëtte

45

Gerard Janssen En Monique Bax

26

Erik

S6 man!

21

Jean-jacques Van Giels

Een euro voor iedere bocht. Dank voor je boekje.

20

Anonymous

Heel veel succes. Goed van je 😊👍 Corry

26

Theo De Jong

16

Esther Hagen

Super goed, veel succes met de voorbereidingen

26

Tante Hennie Rood-harmsen

Ik heb veel waardering voor deze actie, succes!

206

Anonymous

Hallo Erik, veel succes bij het behalen van je doel. ZIt nu even stil achter mijn beeldscherm omdat er een heel aantal mensen door mijn hoofd schieten die door deze ziekte geveld zijn. Also MACHEN !

100

Farmonie B.v.

Heel veel succes namens alle medewerkers van Farmonie

26

Maarten Van Teeffelen

Ik heb het bier al van Stan gekregen

10

Yara Van Bruggen

26

Ton Hubers

Veel succes!

66

Frits Sipman

Wat een mooi doel streef je na .topper

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

25

Henry Walgemoet

50

René En Emmy Kwakkel

Heel veel succes, maar ook plezier bij de voorbereiding én straks op de Alp d'Huez!

10

Pieter

Succes met jouw prachtige initiatief

50

Lisanne Hannema-spaan

15

Peter En Janny

50

Wilma Smeenk

♥️

106

Aris Oosterom

10

Mieke Abeling

Top! Godelieve!!

56

Gonnie Rond

Lieve Geneviève , super veel respect voor hoe jij in het leven staat . Wens je heel veel succes met Alpe d’ Huez . 😘

106

Arnold Reichert

Steuntje in de rug om je over de ‘magische grens’ van € 1.000 heen te krijgen 👍

15

Ruud Kock

Goed bezig Erik, Veel succes. Hoop dat we in 2021 wel naar Frankrijk kunnen.

26

Nardy Thus-köning

Heel veel succes Erik!

26

Annette Kimman

Mooi! Go Go Go 💪👊

26

Kenny Van Teeffelen

100

Bas Bureau Voor Architectuur & Bouwadvies Bv

16

Caroline En Benjamin Bles

Je gaat hier zo blij van worden! En niet alleen jij, ook al je lievelingen! Succes met alle voorbereidingen! En geniet er vooral van!

56

Ella

Lieve mama, Wat een mooi initiatief! Ik wens je veel succes met de beklimming. Liefs!

66

Fam. G. Wolbrink

Heel veel succes!!

10

Rianne Reek

Trots op jou op jullie. xxx

106

Pieternel Kranendonk-koster

Samen naar de top! Hoe bijzonder zal dat zijn en hoe graag had ik de kans gehad dat met en voor Marjolijn ook te willen doen. In gedachte ga ik met jullie mee. Succes en liefs.

26

Corine Pauw

Lieve Geneviève, Heb bewondering voor de wijze waarop jij de bergen die jij in jouw leven op jouw pad krijgt, trotseert. Deze kan er zeker ook nog wel bij! Succes voor jullie allen. Corine

25

Janine Hartman

56

Anonymous

Succes Fred 👍🏼

100

Anonymous

25

Stan & Marjolijn

Liefs van ons!

26

Gerrit Bouwmeester

succes gewenst

10

Twan Jansen

20

Anonymous

50

Markus Ratersmann Schweinemast

Markus Ratersmann

26

Marina Provoost-de Fouw

Super goeie actie. Veel succes!

1.1k

Wijnactie

10

Peter & Olga

Toi, Toi, Toi Nellie, veel succes!

15

Kathalijn Reynolds

Wat een mooi doel! Heel veel succes!

10

Jacqueline

Godelieve je bent een Kanjer. natuurlijk geef ik hiervoor een bijdrage. Succes!!!

26

Anonymous

500

Jan Van Helmond

Jan van Helmond

100

Marc Smulders

wij steunen deze toppers met hart en ziel !

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

26

Heidi Wismans

Zet hem op!

26

Eric Salmans

26

Gerry Janszen

Wat een prachtig doel heb je gesteld. Ik weet nu al dat jullie trots mogen zijn. Van harte steun ik jullie hiermee.

26

Yvonne Gatzen De Kroon

Heel veel succes voor het goeie doel.

250

Landbouwbedrijf Remijn

Goed Bezig Fred! Heel veel succes met de voorbereiding

15

Godelieve Verberk

Boekdonatie 21 bochten

5

Inge Schuurmans

Nellie en Paul, We wensen jullie heel veel succes met bereiken van de top. Wat een bijzonder moment zal dat zijn.

10

Lynn Reichert

66

Mark En Carolien

Erik, heel veel succes met je actie en de beklimmingen!

106

Cees Van Den Brekel

206

Kimtec International Bv

56

Jam Lammers

Ik wens je veel kracht en spirit om de Alpe d'HuZes te bedwingen. Jouw spirit kennende gaat dat lukken; ik hoop zeer dat je de fysieke kracht eroe ook nog voor hebt.

50

Geneviève Verberk

Donatie uit shirtverkoop

10

Lisette

Succes Nellie...een diepe buiging..

15

Michel Ogink

Heel veel succes Erik!!!

206

Ingrid Van Den Hengel

10

Meike Kortleve

50

Arniepol

56

Ans De Goffau

Veel succes kanjer!

40

Anonymous

Marjolijn een goed initiatief van jou, en succes. Groetjes Netty en jan

66

Anonymous

26

Ibeks

Mooi dat je dit doet Fred. Met jouw toewijding en betrokkenheid ga je zeker al jouw doelen voor de Alpe d'HuZes bereiken.

1.5k

Arnold Reichert

Donatie uitvaart Ellen

26

Margriet De Zoete

Respect Arnold!

106

Jeannette Heldens

Lieve Genevieve, Jij bent gewoon een voorbeeld!

56

Sjaak En Jos Flikweert

Top Fred!!

75

Rien

10

Jantje Hissink-bouwmeester

Haal die Top 6 x Erik? De buurvrouw

10

Bo Fehling Fehling

Wat ben jij een topper!! Heel veel succes xx

10

Mieke Rutten

Nelly succes gewenst

21

Dore-mieke Verrijt-verschuren

21 euro voor 21 bochten..... dankjewel. Voor morgen een mooie en fijne dag gewenst. Fijn je straks ff gesproken te hebben. 🍀 Groetjes Dore-Mieke

106

Anonymous

106

Ans En Cor

Fijn om dit samen te kunnen doen! Veel plezier met de voorbereidingen en heel veel succes 4 juni.

26

Stijn

succes

100

Paul

Lieve Nellie. Veel wandelplezier met al je vriendinnen in de aanloop naar de uiteindelijke beklimming van De Alp op 4 juni. Succes!

15

Charissa Hardenberg

25

Angeline En John Van Velzen

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes gewenst met alle voorbereidingen en de wandeling(en):zelf!

26

Mark Croes

25

Anonymous

Liefs van ons!

50

Arnold Reichert

Johan, Goede en lekkere actie 🍺 Gr. Arnold

20

Anonymous

Nellie ik wens je alle goeds veel wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

50

Familie Ronald Oosterom

Succes voor jullie team en iedereen die meedoet. Ga zo door! Gelukkig lopen de donaties mooi door ook zonder Alpe d'Huzes. Zo belangrijk dat er veel geld voor onderzoek is! Een hartelijke winterse groet van ons allen uit Drenthe.

60

Anonymous

15

Miranda Mion

15

Marie-cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

10

Elle

Geweldig Nellie! Wat een bijzonder verhaal en een mooi initiatief. Véél plezier en succes.

75

Tante Anneke

Veel succes Jaap!

25

Anonymous

10

Femke Hoekstra

25

Frank En Margot

Succes

56

Rene Stevens

Heel veel succes, nu al respect!!

131

Kerstmusical Oploo

Actie na afloop van de kerstmusical in Oploo. Dank aan alle gulle gevers!

50

Frido Hamoen

Arnold, heel veel sterkte en succes!

50

Wim Vermue

106

Anonymous

Veel courage

15

Coen Eskes

56

Ludo Doomernik

5

Elsa

30

Stef Huirne

Veel succes Arie, Je kunt het

30

Frank Schoorl

26

Suzanne Van Der Pligt

5

Lennart Stoelwinder

56

Maarten De Haan

Succes Fred! Yes, you can!!

26

C Janssen Van Den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

100

Frank & Marlot Bouwmeester

Super goed doel! Heel veel succes!

100

Monique En Martijn

❤️ Go girl!

10

Jart Lucassen

10

Joost Damen

Succes Jaap, zou zo met je meefietsen voor dit mooie, belangrijke doel!

26

Bastijn Spiegel

Super goed bezig, heel veel succes!

8

Godelieve

In plaats van terugbetaling bloemen

100

Schildersbedrijf A. Peters

Van de familie Anton Peters

26

Stefan En Anouk Ruessink

106

Karin Van Gennip

Armold, ik wens je heel veel kracht en sterkte.

66

Henry En Lianne Ravestijn

Fred wat goed dat je dit doet!

26

John Praet Caty Remeeus

Succes Fred ! 🔝

100

Anne-mathee Vreeburg

En weer een Topper erbij!!!

66

Anonymous

26

Anonymous

80

Sven Van De Riet

Veel succes Johan, altijd omhoog blijven kijken!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Anna Van Estrik

15

Didier

Heel sterk! Succes pik!

100

Haaring Hengelo

succes

200

Buren Van De Driehoek In Oploo

15

Anonymous

Heel veel succes lieve Jaap, ik hoop dat je nog jarenlang van je moeder mag genieten!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

100

Bouwbedrijf Bargeman Vorden

Firma Bargeman

20

Wendy

Succes!

20

Wil Bank

Een mooi doel. Veel succes

30

Mirjam

Een beetje meer als extraatje! Ik heb enorm veel respect voor je kracht in deze!!

24

Loes Mathijssen

Top Jaap!

325

Geneviève Verberk

Boekdonaties

10

Liselotte Keultjes

Heel veel succes met jouw geweldige uitdaging!!

26

Frans En Ina Nijenhuis

Heel veel succes Erik. Frans en Ina Nijenhuis

145

Team Kring Midden Nederland

Zet 'm op Fred. Mooi initiatief. Mooi doel!

26

Martijn

Veel succes Geneviève!

50

Geneviève Verberk

Vorige week kreeg ik een fijne energetische behandeling van Marian Leusink van Lichtgeving in Boxmeer. Na afloop vroeg Marian me om, in plaats van haar te betalen, dat bedrag te doneren aan Alpe d’Huzes (op de actiepagina van Jaap). Dank je wel Marian.

26

Esther Menkveld

30

C. Berendsen

15

Macha Mathijssen

Voor het boek! Succes!

26

Marion Schreven

Ga er voor Geneviève je kunt en veel succes En vooral fijn dat je kunt waarmaken wat je met Ellen hebt afgesproken. Hoe mooi dat ik hier aan kan meehelpen.

10

Jeroen

Zet 'm op Fred!

20

Heleen Van Otzel

Succes Fred!

10

Franka Thomassen

Je bent een topper!!

50

Jos Hooijer

Respect Arnold! Zet hem op

10

Fam Van De Wijgert

Veel succes allemaal op 4 juni 2020

26

Lilian Tosserams

Suc6 Arnold!

26

John Van Veen

Goed bezig Fred, Heel veel succes met de voorbereidingen !!

10

Saskia D' Haan

Je bent een kanjer Marjolijn! Helaas van dicht bij meegemaakt.

100

Firma Althoetmar

Machen Erik Versuch bitte 6 x

56

Luuk Liersen

Heel veel succes , Go !!

106

John Hage

Groot respect Fred, voor jou en je teamleden. Indrukwekkend, en heel, heel veel Suc6.

26

Jack Quaak

26

Anonymous

26

Maarten Traa

Alle beetje helpen. Succes en fijne dagen! Groeten Maarten.

100

Jürgen Oeder

Von Jurgen Oeder

10

Marit Vorstman

Heel veel succes Jaap!!

26

Christel Gijsbers

Zettum op Godelieve! Superknap- en lief en een hele prestatie die je gaat neerzetten! Liefs Christel

25

Marie-cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

26

Jaap En Trees Geleijnse

100

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Hoi Jaap, Ook voor jouw een donatie uit onze ei-automaat, helaas volgende week geen AD6 2020 maar we gaan gewoon voor AD6 2021. We hopen dat 4 juni volgende week toch een bijzondere dag mag worden ook voor jouw! Groetjes Marian & John Claessens uit het Ysselsteynse en tot op de Alp in 2021

206

Jacqueline Wolsing-lucassen

Namens ons allen heel veel succes! Willy, Marcel, Rob, Jorik en Jacqueline

50

Hans En Gertie Verberk

Heel mooi Nellie dat je dat doet en we steunen je daarom ook graag hierin. Succes met en voor team Ellen!

200

Van Der Slikke

10

Leonie Vervoort

mooi iniatief nellie! laat de liefde voor het leven jullie " ondersteunen" op deze bijzondere reis warme groet, leonie

15

Bram Lammers

26

Judith Roodenburg

Goed dat je dit doet Fred😘

20

Mark Grijsbach

Wat goed en lief van je dat je mee de berg op gaat. Klasse hoor!

26

Juliana Salatino

56

Anonymous

Echt top dat je dit doet Godelieve! Heel veel succes!!

26

Jos Thelosen

Heel veel succes in de aanloop naar een event in juni 2020 met grote persoonlijke impact.

5

Geneviève Verberk

6 kansen op de klaproos

26

Bert. Van Der Veen

Hey Fred! Wat een goede aktie ! Heel veel succes en power op de Dutch Mountain!

12

Anonymous

Hey Arnold bij deze het geld voor het t shirt incl mini donatie. Toi toi toi op naar mooi eind bedrag voor het goede doel!

1.25k

Anonymous

Dank voor de voederkundige uitleg

5

Erwin Menkveld

50

Tom Soeters

Veel succes !

15

Teun Lamers

Veel succes Jaap!

10

Els Van Der Meulen

Natuurlijk steun ik jou. Alle kleine beetjes helpen. Wat fantastisch zeg dat je meedoet! Heel veel succes en geniet van deze happening. Ik ben zelf ook een paar keer die berg opgegaan en het is echt heel gaaf! Hele dikke kus Els

50

Nancy Van De Rijdt

Super Nellie, Dit gaat je lukken. Prachtig voornemen en initiatief. Succes!!

26

Vishwanath Iyer

Best wishes & success Johan

100

Akkerbouwbedrijf Arts

Na jaren lange fietstraining gaat dit nu een succes worden!

26

Anton En Barbra

Het gaat zeker lukken, zet m op

500

W.j. Oosterom

50

Annemieke Grijpink

Lieve Mar, wat een top initiatief; iets dat jij zeker kan. Je bent een absolute topper en dit gaat je zeker lukken; voor je tante en voor al die andere mensen. Xxx

100

Nellie, Angela, Marianne, Monique

Dit donatiebedrag is van 4 vriendinnen uit Oploo in plaats van bloemen op je begrafenis op landgoed Mookerheide

26

Maarten Bouwman

Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes alvast toegewenst!

80

Anonymous

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

30

Martijn

Zet hem op Jaap! Super dat je dit doet en veel succes!

106

Gerard Hoekman

10

Annette Leijten

Heel veel succes Godelieve, het is een byzonder goed doel. Zelf heb ik dit jaar meegedaan aan Swim against Cancer, het geeft veel dankbaarheid en (sportieve) voldoening om dit soort evenementen meeste mogen doen.

106

Rob Thijssen

50

De Vordense Tuin

56

O Heyden

Veel succes !!!

56

Frida Janssen

Nelly, wij wensen je heel veel succes! Wat goed dat he dit gaat doen, groetjes Noud en Frida

50

Bram En Marianne Bierens

100

Bert En Godelieve

Top Marjolijn. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs

26

Mark Grijsbach

Beste Jaap, ik was al trots op je, maar nu helemaal! 4 juni 2020 wordt een indrukwekkende dag, dat kan niet anders. Succes!

26

Tonny Van Strien

Bier pakket

10

Marion Crijns

Veel succes!

15

Martin Hoesen

He Godelief, wat een kanjer ben. Ik steun jullie heeeeeel graag! Bij deze! Een hartelijke groet, Martin Hoesen

56

Anonymous

Lieve Geneviève, We hebben veel respect voor de figuurlijke weg die je bewandelt. We wensen dat de letterlijke weg die je in juni zult gaan bewandelen hier een afspiegeling van wordt. Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen. Liefs, Alfons en Monique.

206

Jos Heijmans

Hallo Erik Wij wensen je heel veel succes met de beklimming, en hopen uiteindelijk de strijd tegen die vreselijke ziekte voor iedereen te overwinnen is. Groetjes Jos, Els en Ralf

10

Robert En Monique Klaassen

Heel veel succes! Mooi gebaar.....

563

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kaartenactie (druk 1)

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

25

Frans

Succes!

26

John Nissen

Héél veel succes!

26

Rianne Reek

Top, top, top x

15

Arda Roding

106

Stephan En Marjan

Heel veel kracht, mooie momenten en alle goeds gewenst !!

26

Martijn Mulder

Succes Johan!

10

Margriet Hoffmans

Dank voor de geurende Lavendelzakjes

10

Kristel Van De Kamp

Succes Godelieve!

5

Caroline

6 keer kans op een abstract schilderij!

50

Dutch Pc Vorden

Dutch PC VORDEN

100

Bruns Viehhandel

Von Hermann an Erik

26

Jan En Rian

Het gaat je lukken !! Heel veel succes! 😘⛰

150

Frans En Joke Dieleman

10

Belinda Haverkamp

Goed bezig

20

Hendrik Lanjouw

20

Esther Van Kampen

Heel veel succes💪🏻. Onderzoek blijft noodzakelijk.

10

Marianne Scheepers

Je bent ook een topper!

3.17k

Nellie Kuijpers

Opbrengst actie natuurfotokaarten.

250

Vkps

Wat een doorzettingsvermogen en kracht klinkt er uit jouw mail. Aangrijpend en enorm bewonderenswaardig. Ik heb diep respect voor je. Ik wens je alle kracht, energie en ook heel veel plezier toe onderweg naar de top. Jacqueline

26

Eline Liersen

Heel veel succes!

10

Annie Smulders - Den Ouden

Succes !

75

Kaylee Van Der Velden

Heel erg veel succes met de acties, maar ook zeker straks met het beklimmen van de top!

26

Gerard Van Logtestijn

223

Gezamenlijke Bc-actie Oploo

Worstenbroodverkoop en donaties

10

Renate En Malcolm

Heel veel succes ome Fred! Je kunt het!

50

Gosse En Jannemieke

Top dat met Geneviève mee gaat naar de berg en al helemaal geweldig dat je je inzet als geld inzamelaar. Om je een beetje op weg te helpen deze donatie namens Jannemieke en mij. Veel succes en zeker tot op de berg.

26

Rita Van Luttikhuizen

💪😘

20

Anonymous

25

Will Cornelissen

Heel veel succes,,liefs will

25

Marloes Zwanenburg

Topper! Je kan het! Voor Geneviève en alle Genevièves die er niet meer zijn, een iedereen die deze rotziekte nog tegen gaat komen!

26

Jannie & Bert Tuinman

Succes!!

15

Maartje Kempen

Heel veel succes! Heel bijzonder om dit te gaan doen💪🏻😊

10

Annebelle Janssen

Alle kleine beetjes helpen... veel succes!!🍀🍀

20

Martijn Kelders

Laat ook deze speciale wens uitkomen Fred! Ik geloof in jou!! NB laat me geen spijt krijgen van deze uitspraak (-;

26

Dries Robijns - Bivit

Beste Erik, Deze kleine bijdrage met veel bewondering en appreciatie voor uw prachtige gebaar! Veel succes bij de beklimming, hopelijk met de wind in de rug! Vriendelijke groeten, Dries

50

Park Duivenbos Overloon

Veel steun, maar vooral heel veel sterkte! Succes op de Alp voor jou en alle andere kanjers! Groetjes Angela, Tonnie en mannen.

26

Sjoerd Adema

Nellie, veel succes.

25

Anonymous

Super Erik dat je dit gaat doen. “6 keer is mooi, maar geen must!” Veel succes.

13

Anonymous

15

Anne Vreeburg

Succes Jaap!

15

Geneviève Verberk

boek 21 bochten

500

C Bergsma

10

Miranda Van Den Broek

Knappe prestatie Nellie. Heel veel succes

50

Hans Van Gestel

veel succes in de voorbereiding! super dat je dit doet!

26

Thijs Poll

Zet hem op💪

206

Anonymous

graag anoniem

15

Caroline Bles

Dankjewel voor het mooie boek 😘

20

Elly Dankers

Cadeautje i.v.m. de verjaardag van Mars.

10

Anonymous

Dag Nellie, heel veel succes met de actie!

100

Anne-mathee Vreeburg-verberk

Voor twee toppers!

100

Cindy Brock

Ter nagedachtenis aan je lieve vriendin Ellen maar ook voor onderzoek waardoor jij mogelijk nog heel veel extra tijd gaat krijgen om te genieten samen met Marc, Jaap en Eva en iedereen die je lief is.

15

Anonymous

een klein steuntje in de rug

50

Anonymous

25

Anonymous

100

Viehhandel Gerd Hölscher

10

Mirelle Knusel

Top! Heel veel succes!

30

Anonymous

26

Anonymous

56

Robert En Ilse

Lieve Arnold , heel veel sterkte met de training en het bedwingen van de Alp. Wat zal ze trots zijn!!! Gr. Robert & Ilse

15

Mark Verberk

Gas erop! ;)

20

Menno Lamers

10

Anonymous

Go for it!

26

John Snel

66

Roelof

15

Anonymous

Top Fred....succes!

26

Ria Bakarbessy

Geweldig dat je dit doet, heel veel succes.

535

Vincent

Donatie

50

Petra En Wim Flikweert

We hebben er alle vertrouwen in dat je het kunt. Succes!

10

Johan En Sien De Jonge

Succes Fred.

26

Liesbeth Kemps

Geweldig dat je samen met Genevieve de uitdaging aangaat. Ik wens jullie veel kracht!!

106

Randy Utting

Best wishes on your hike Marjolijn. What a nice thing to do for your God mother. Hope to talk soon.

26

Anonymous

Succes!

26

Rian Smulders

Heel veel succes samen met je team . Fijn om dit samen te kinnen doen .

26

Marion Van Der Laan-staps

Heel veel succes!

26

Inge De Reus

Heel veel succes Fred!

5

Nancy Van Heijster

26

Albert Talen

20

Sanne En Thad Van Der Bruggen

Veel succes lieve Genevieve!

10

Lisa Swart

Super mooi dat je dit doet! En als je nog tips nodig hebt, laat het me weten!

50

Ria En Bennie Rood

Veel succes toe gewenst. Bewonderen je deelname.

50

Joost Derikx

Dag Arnold, Wat een triest bericht, ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe. Succes met Alpe d'Huzes!! Gr joost

66

Delta Dynamics

Succes Fred!

20

Henny Rietman

5

Anonymous

30

Anne Vreeburg

Opbrengst verkoop Marktplaats

20

Roos Blom

Zet hem op en veel sterkte

26

Robert Elmerhaus

25

Ria Van De Kerkhof

Heel veel succes met de voorbereiding Erik!

100

Riekie Joosten

Wat een mooi doel Geneviève! Heel veel liefs en succes gewenst namens ons hele gezin🍀😘

10

Anonymous

106

Hotel Bakker

Beste Erik, hier een kleine bijdrage van ons. We geloven in je!!!! het gaat lukken. succes

25

M Crooijmans

106

Anonymous

Succes Gr. Hans

25

Dirk

56

Anonymous

Beste Geneviève, met een brok in de keel heb ik je motivatie gelezen. Wat een kracht. Veel succes en veel geluk voor jullie, jij met Ellen in je hart. Warme groet, Jos Engelaer

50

Noga Agrar Gmbh

80

Sunprofs Bv

Donatie Sunprofs Oploo

600

Heinz Lennards Gmbh

26

Hermsen

Succes Erik!!💪

100

Bert Schouten

Voor mijn topper!

26

Emiel

Alle succes Jaap

26

Jos Hofsteenge

Succes 💪🏻.

26

Anonymous

Hey man, veel succes met deze uitdaging. Het gaat je lukken. Grt. Ben

26

Fam. Van Gisbergen

Zet m op Erik!!

25

Anonymous

Hiervan is € 15,00 voor je boek, reeds besteld via mail.

50

Bennie Wolbrink

26

Kees En Gerdien Dulfer

Veel succes!

10

Simon De Winter

100

Anonymous

Veel succes Erik

30

Dik En Lita Van Wijk

Wauw Geneviève wat een prachtige actie!! Wij wensen je heel veel succes !

20

Jeannette Hermsen

Jaap voor jou een donatie via het boek van je moeder ! Succes met de voorbereiding naar Alpe d’Huzes ! Het gaat je zeker lukken.

35

Anonymous

Lieve actie mam! Veel succes xx

20

Anonymous

Succes Johan !

30

Nellie

uienvlechten

106

Frans Kotter

Beste Geneviève , heel veel succes met deze geweldige actie.

10

Lieda Van De Vis

Wat goed en wat stoer, heel veel succes Godelieve!

26

Annelies Broekhoven

106

Willem Van De Zande

106

Anonymous

25

Michiel Van Gijtenbeek

Erik, Succes met de voorbereidingen. Opgeven geen optie!

56

Anonymous

Hallo Jaap, als eerste gefeliciteerd met je moeder haar verjaardag. wat een geweldig initiatief om samen met haar en de rest van het team natuurlijk, deze uitdaging aan te gaan. we gaan jullie volgen en hopen van harte dat het succesvol mag zijn in meerdere opzichten. met hartelijke groeten en toi toi toi, Jan en Ria

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

100

Annemieke

Een steuntje in de rug

26

Rachèl

Erik, heel veel succes en plezier in de voorbereiding. Maak er met beide teams onvergetelijke dagen in Frankrijk van !

26

Gerard Hendriks

Heel veel succes met je sportieve onderneming. Op 4 juni zal ik aan je denken.

5

Inge Schuurmans

Gefeliciteerd Geneviève! Zo te zien gaat het goed met de sponsoring: super fijn. Zet’m op💪🏻💪🏻💪🏻 Wat een bijzonder moment zal het zijn wanneer je de top bereikt.

106

Van Dijk Logistics Venray Bv

26

Margot Van Der Velden

Goed dat je dit doet! Veel sterkte met het verlies van Ellen . Mooi om dit nu te gaan doen.

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

26

Christine

Ha Nellie. Wat een mooie actie!!! Heel veel succes!!! Christine

15

Kees En Ans De Bruijn-cremers

Dag Jaap, We vinden het zo goed van je dat je de beklimming aangaat voor je moeder en je vriend Teun en alle andere mensen die met deze afschuwelijke ziekte te maken hebben. Veel groetjes. Kees en Ans de Bruijn

50

Leon Van Der Wel

26

Tilly Artz

Nelly, we waarderen het enorm dat je deze prestatie gaat leveren. Een mooi doel! We wensen je straks dan ook heel veel succes. Theo en Tilly

26

Anne-marie Van Den Bos

veel succes!!

10

Sander Visschers

Zet hem op Erik

26

Peggy Verberk

Heel veel succes samen.

10

Jan En Adriana Feenstra

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

26

Moniek Brouwers

Lieve Genevieve, volgens mij heb je al heel wat bergen beklommen...dus je kunt dit! Dat is mijn volle overtuiging! Liefs van Moniek...en de rest van de Brouwertjes!

30

Godelieve Verberk

2x boekdonatie 21 bochten

26

Rob Vd Heuvel

Hoi Fred Ik sponsor je graag. Veel succes met de voorbereiding

106

Johan Flikweert

10

Martijn Hak

16

Angely

Goed bezig, heel veel succes

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

26

Lieke Raterink

Omdat het bij mij ook ineens heel dichtbij komt... ga ervoor Mar!

25

Jasper Trommelen

30

Anja De Bont

Hele veel succes!

40

Dirk En Robin

Erik topper! Heel veel succes!

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Wat mooi Nellie, heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Gaat je lukken!

50

Kim Verheijen

Heel veel succes Nellie! Liefs uit Maashees

10

Anonymous

Mooi initiatief!

26

Anonymous

10

Kim Arends

Heel veel succes, Erik en Jeanette!🍀🍀

20

Ingrid Stein

Zet 'm op. Voor je vriendin Ellen, voor jezelf en voor alle anderen. Liefs, Ingrid

20

Mark Kranenbarg

500

Marian & John Claessens

Genevieve, mooi mens we helpen jouw heel graag naar de TOP, omdat ook jij net als jouw bijzondere vriendin Ellen een TOPPER van een vrouw bent! Dus ook jij verdiend een bijdrage uit onze ei-automaat BIG Challenge eitjes 0,02 cent per ei voor meer onderzoek naar kanker!!! Geniet van alles wat de komende maanden tijdens je voorbereiding op weg naar de ALP op je pad komt ! Liefs Marian en John

106

Dick Roodenburg

Mietje. Succes en ik wil nog wel een paar keer meetrainen

40

Roberto Van Veldhuizen

Wel 7 keer die berg op dan hè! ff serieus: goed initiatief waarbij ik je graag persoonlijk steun. Good luck met de verdere fundraising en natuurlijk de voorbereidingen.

26

Margriet Van Scheppingen

Hierbij mijn bijdrage. Succes met de voorbereidingen.

10

Linda Van De Donk

Zet ‘m op. ❤️

106

Anonymous

Heel veel succes Jaap!! Fijn dat je je moeder zo kan steunen

26

Marcel Fox

Heel veel succes gewenst Arnold!

25

Anonymous

veel succes in frankrijk

15

Claudia

Nog 3 maanden trainen...veel succes en plezier!

200

Belliner Agrar Gmbh & Co Kg

26

Chris Schrooten

Arnold, een bijzondere dag vandaag, 4-6-2020. Je zou weer 6 keer omhoog geklommen zijn en net gefinished zijn na de slotklim met Big Challenge. Hoewel het verlies van Ellen natuurlijk nooit af te sluiten is, was dit toch bedoeld als een soort van afsluiting van een emotionele tijd en voorbereiding. Door corona loopt het allemaal wat anders, maar ik ga er van uit dat je volgend jaar "gewoon" alsnog 6 keer gaat. Succes en sterkte !!

100

Wendie En Thomas Kniewallner

Top Erik & team!

50

Almar Mager

Zet hem op Erik!.

30

Tom Van Der Boom

100

Sandra Willemse

Ik vind je écht een kanjer en heb enorme bewondering voor hoe je met alles om gaat. Daarom is het voor mij geen vraag of ik je steun, want ik wil alles voor je doen wat ik voor je kan doen.

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

10

Luuk Verberk

Hoi Nellie, Heel veel succes naar de top, zodat deze ziekte zo snel mogelijk de wereld uit is. Groet, Luuk en Sophie

10

Nicolette Van Der Heide

Succes Johan!

15

Gerda En Ben Van Oorschot

100

Van Asten Sterksel Cv

Erik, Succes met het omzetten van ONMACHT in KRACHT. Een goed initiatief wat opvolging verdient. Veel succes op 4 juni a.s. Marko en Rianne van Asten

26

Anita Vialle

Succes liefs Anita

5

Maud Verheggen

Veel succes Fred!! Mooi initiatief en persoonlijk verhaal!

15

Pierre Pourchez

Veel Succes👍🏽🥰

15

Miranda Ariëns

Hallo Godelieve, Wat een mooie actie, ik hoop dat je over het streefbedrag heen gaat. Groetjes Miranda

25

Anonymous

Heel veel succes, Nellie. Ik vind het super dat je dit doet.

106

Nynke

Top Erik! Mooi initiatief en heel veel sterkte met het volbrengen van deze prestatie!

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

20

Zenna Brueren

Jullie verhaal maakt het levend, waardoor je het belang van onderzoek nog beter in kan zien. Heel mooi!

12

Annemieke Dings

Veel succes. Ik vind de klaproos heel mooi! Xx

10

Anonymous

Heel veel succes!

50

Jan Lok

Succes en sterkte Arnold

40

A Gloudemans

Heel veel sterkte Genevieve. Hierbij een bescheiden bijdrage voor de challenge. Hartelijke groeten, Je oud collega Adrie Gloudemans

15

Merel Beemster

Zet 'm op, Jaap!

5

Anonymous

porto kosten.

26

Rob Bleumink

Succes Erik

250

Cebeco Fourage A/s

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

30

Erna De Bruijn

Trots op jullie!! Geweldig initiatief🤗

26

Bianca Van Leeuwen

15

Mark Verberk

Succes!

15

Anonymous

30

Daniel Lodders

Veel succes en fantastisch dat je dit doet!

26

Annelies Hak

Super dat je dit doet. Succes!

15

Diane Van Galen

Succes Jaap!!!

25

Anonymous

20

Gezinshuis Het Baken

Heel veel succes met je voorbereiding....respect.....Ricardo heeft het ook een keer gedaan en is 3 maal naar boven gefietst voor zijn moeder.

10

Bram Makkink

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

66

Anonymous

Heel goed bezig Erik. En succes met de beklimmingen!!!

106

Bennie Essink

56

Erik En Luciënne

Succes met z'n allen

10

Bella Spina

Zo mooi dat je dit gaat doen. Heel veel succes Jaap! You can do this!

20

Hennie Broekman

Veel succes Johan! Nog even goed trainen en dan fietsen maar. Hennie

306

Bvb-beheer B..v.

Je haalt het!

106

Paul Nabuurs En Inge Thomassen

Hey Jaap Succes voor jou en jullie hele team! Groetjes Paul en Inge

26

Alien Jalvingh

Jullie kunnen het!

10

Maria Megens

Succes!

50

Carl Sprunken

500

Agro Duiveland

Geweldig initiatief, heel veel succes

26

Anonymous

Mooie actie!

50

Dirk En Joke

Veel succes!

20

Ilvy Van Der Steen

Zet em op topper!!!

15

Jwana Nijenhuis

Mooi dat je dit doet, zet hem op Erik!