BIG Challenge 8 Ellen en Genevieve onze Toppers

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

65879.16

Raised from 1st October 2020

82702.16

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

100

Anonymous

Beste Godelieve,' Heel veel succes met dit geweldige initiatief ! Hartelijke groet, Marcel en Carla

25

Anonymous

Hey Godelieve, Wat een mooi initiatief! We wensen je heel veel succes🍀 Liefs Ferry en Marjoletta

24

Loes Mathijssen

Top Jaap!

16

Anne Vreeburg

Succes! X

15

Rudi Hengeveld

Veel succes

26

Wilfred Karel

Zet m op!!!

50

Wilma Smeenk

♥️

50

Anonymous

tweede donatiepoging

26

Arnold De Rouw

Jij en je team succes met de beklimming

300

Verheyen Quality Pigs

Veel succes Erik! Davy & team

10

Carla Breunese

Respect !

100

Anonymous

3.17k

Nellie Kuijpers

Opbrengst actie natuurfotokaarten.

500

Jan Van Helmond

Jan van Helmond

10

Margriet Hoffmans

Dank voor de geurende Lavendelzakjes

25

Maarten Van Asten

Dag Johan, wat een fantastische actie!Natuurlijk supporten we dat!

106

Marije Hospes

26

John Praet Caty Remeeus

Succes Fred ! 🔝

10

Loes Kuijpers

Heel veel succes!

26

Anonymous

100

Sjaak En Anne-mathee Vreeburg

Voor een derde Topper!!!!

250

Martijn Joren

Pap heel veel succes. Hophop 6x naar de top!!

48

Anonymous

Verkoop tijdens 2e AD6 dag. Veel succes Jaap!

26

Rene Schoenmakers

Succes met trainen op de fiets van Ronald! Geweldig dat je hier een bijdrage aan levert!

26

Eline Roodenburg

Super pap!

106

Anonymous

20

Mark Grijsbach

Respect Geneviève dat je deze uitdaging oppakt. Voor Ellen en voor jezelf! X

20

Martijn Kelders

Laat ook deze speciale wens uitkomen Fred! Ik geloof in jou!! NB laat me geen spijt krijgen van deze uitspraak (-;

26

Ton Stoelers

goed bezig nelly!

26

Karin Van Wingerden

Sterk dat je dit doet!

10

Laurien Van De Lisdonk

Wat mooi dat je dit samen met je moeder gaat doen Jaap!! Heel veel succes samen.

20

Wilco Klein Nengerman

Succes Erik, ik weet zeker dat je het 6x gaat lukken! Zet hem op!👊💪

123

Arnold Reichert

Steuntje van Ellen 😘

10

Jolijn

Succes!

26

Annette Kimman

Mooi! Go Go Go 💪👊

500

Lions Club Schouwen-duiveland

Beste Fred, zoals beloofd hierbij de donatie voor jouw monstertocht. Ontzettende veel plezier en succes tijdens de voorbereidingen en het halen van jouw overwinning. Ga er voor....

30

C. Berendsen

26

Rutger Smid

Succes Johan!

15

Mark Verberk

Succes!

5

Anonymous

porto kosten.

100

Willy Hafkamp Hafkamp

Veel succes samen

26

Simon Beilsma

Veel succes Fred!

250

Cebeco Fourage A/s

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

15

Martien En Truus

15

Mat En Willeke

heel veel succes met deze uitdaging ten behoeve van de goede zaak! Geniet van de sfeer en het wandelen met je groep!

50

Almar Mager

Zet hem op Erik!.

26

Juliana Salatino

15

Wilbert Horsting

Erik, als VRTCer van het eerste uur en sinds kort AOWer ben ik blij fat ik nog alles kan en mag doen. Ik wens je héél veel succes met trainen en uiteraard de uitdaging.....top !

10

Clara Ten Berge

Heel veel succes Jaap! Heb echt bewondering en respect dat je dit doet!

16

Anneke Verlinden

Heel veel succes.

15

Cora Pieterse

106

Fan. Govers

Geen getrut gassen met dat hij🚴‍♂️💨💨fa

506

Anonymous

26

Henk Verberk

100

Cindy Brock

Ter nagedachtenis aan je lieve vriendin Ellen maar ook voor onderzoek waardoor jij mogelijk nog heel veel extra tijd gaat krijgen om te genieten samen met Marc, Jaap en Eva en iedereen die je lief is.

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

26

Resi Krupers

Heel veel succes Nellie en Geneviève

50

Anonymous

26

Rob Bleumink

Succes Erik

206

Herbert Bouwmeester

Super Erik!! Heel veel succes!

10

Marian Van Amelsfort

You go girl!💪🏼

200

Dettie Noordzij

Go Go Go Arnold! Je bent een kanjer.

50

Anne Koopmans

20

Mark Kranenbarg

106

Rob Thijssen

30

Mirjam

Een beetje meer als extraatje! Ik heb enorm veel respect voor je kracht in deze!!

26

Niels Roodenburg

Ome Duo heeft mij eindelijk weer wat geld geschonken

10

Kris

Heel veel succes en sterkte Jaap!!

40

Anonymous

50

Bram En Marianne Bierens

25

Anonymous

veel succes in frankrijk

26

Anonymous

50

Ben Tiebot

Veel suc6

56

Frida Janssen

Nelly, wij wensen je heel veel succes! Wat goed dat he dit gaat doen, groetjes Noud en Frida

56

Loes Kötter

Beste Geneviève. Wij wensen je ontzettend veel succes tijdens deze bijzondere tocht!

20

Margot Van Der Schans

Zet hem op Fred! Met zo'n mooie drive, vlieg jij die berg op. Succes!!

15

Esther Van Eersel

Lieve Godelieve. Wat geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes!

26

Rob Vd Heuvel

Hoi Fred Ik sponsor je graag. Veel succes met de voorbereiding

10

Nellie Keizers

heel veel succes

10

Anonymous

106

Dick En Ria Wensink

Veel SUCCES in deze strijd!

50

Natasha

Nog een topper voor de top! Go for it!

26

Jos Hofsteenge

Succes 💪🏻.

10

Jeroen

Zet 'm op Fred!

206

Axel, Rachael, Dean, Wilma Berg-smeenk

voor jullie twee samen ♥️

15

Jwana Nijenhuis

Mooi dat je dit doet, zet hem op Erik!

26

Richard Meijer

Zet hem op🚵‍♂️💪

26

Joost & Debby Kuijpers

Maak er een mooie rit van. Groet Joost debby saar en Guus

66

Janna Bekker

❤️

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

106

Anonymous

Prachtig initiatief Fred, VEEL SUCCES met het werven van sponsoren en gulle gevers en uiteraard succes gewenst met de vele trainingsuren die gemaakt moeten worden.

100

Sandra Lindeman

15

Floor & Robert-jan

Heel veel succes!

15

Anonymous

een klein steuntje in de rug

60

Nellie Kuijpers

Nabestelling natuurfotokaarten

500

W.j. Oosterom

25

Tim

10

Renate En Malcolm

Heel veel succes ome Fred! Je kunt het!

50

Rosanne En Roel

Heel veel succes mam met het bedwingen van de Alp!!! Super goed dat je dit doet! Liefs, R&R

15

Geneviève Verberk

boek 21 bochten

100

Minke, Vera, Kelly En Annemiek

Veel succes Fred!! Zet 'm op, we komen graag nog een keer samen trainen! Groetjes Minke, Vera, Kelly en Annemiek

13

Anonymous

25

Karin Makkink

Heel veel succes, Erik en Jeannette!

20

Laura En Romy

Heel veel succes!!

26

Eric Salmans

20

Anonymous

10

Miranda Van Den Broek

Knappe prestatie Nellie. Heel veel succes

50

Fré Oosterom

Succes vanuit Schoonhoven!

200

Belliner Agrar Gmbh & Co Kg

26

Anonymous

26

Stefan Roters

Tolle Sache, viel Glück!!!

26

Anna Van Estrik

106

Randy Utting

Best wishes on your hike Marjolijn. What a nice thing to do for your God mother. Hope to talk soon.

26

Lourens Feenstra

Prima initiatief Erik en alvast veel succes toegewenst met de voorbereidingen en de dag zelf.

106

Pieter Van Deursen

Succes Erik. Als je net zo snel omhoog gaat fietsen als je praat, ben je zo klaar

10

Esli Lindenschot

Succes Erik!

20

Willeke Cornelissen

Heel veel succes!!!!!

26

Marleen Flikweert

Succes Johan

26

Juul Van Dinter

Mooi initiatief Nellie Ik wens je, samen met Genevieve een mooie wandeling toe met dit fantastische doel Je oude klasgenootje Juul (Julia)

106

Arjan Mombarg

Ik ga je volgen! Gas erop voor je overleden dierbaren 6 keer die molshoop op!

10

Fam Van De Wijgert

Veel succes allemaal op 4 juni 2020

75

Rien

15

Marie-cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

26

Arie Kok

26

Tante Hennie Rood-harmsen

Ik heb veel waardering voor deze actie, succes!

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

306

Bvb-beheer B..v.

Je haalt het!

15

Lotte Den Dubbelden

veel succes Nellie! Super goed dat je dit doet! Veel liefs van Arjan en Lotte

100

Familie Rozendaal

Succes Erik

106

Henri Kotter

Beste Geneviève, Wat goed dat je hieraan mee gaat doen. Heel veel succes met de voorbereiding en het gaat jou vast en zeker lukken💪 Groetjes Agnes en Henri

8

Godelieve

In plaats van terugbetaling bloemen

10

Lisa Swart

Super mooi dat je dit doet! En als je nog tips nodig hebt, laat het me weten!

10

Mieke Abeling

Top! Godelieve!!

50

Familie Ronald Oosterom

Succes voor jullie team en iedereen die meedoet. Ga zo door! Gelukkig lopen de donaties mooi door ook zonder Alpe d'Huzes. Zo belangrijk dat er veel geld voor onderzoek is! Een hartelijke winterse groet van ons allen uit Drenthe.

26

Theo De Jong

26

Henny Vermeulen

5

Tessa Wolf

Succes

26

Gerard Beldman

Succes Erik! Jou kennende gaat het je zeker lukken!!

10

Margreet Kiewiet

15

Merlijn Kopp

10

Kees En Ans De Bruijn

Dag Nellie, We steunen je graag om geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar en behandeling van die vreselijke ziekte, die zoveel verdriet en onzekerheid bij veel mensen veroorzaakt. Jaap steunen we ook. Heel veel groetjes Kees en Ans.

10

Kris Koning

100

Haaring Hengelo

succes

106

Timmerman Natuursteen

Succes !!

50

Jan Flach

100

Dirigo Bv

Succes!

20

Marijke

Jappioooo... Mooie gedachte! Je kan het!!

50

Paul Brummelhuis

Sterkte en succes gewenst

26

Peter Hetterschijt

Trap m an Erik!

1.000

Tierproduktion Alkersleben Gmbh

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

30

Erna De Bruijn

Trots op jullie!! Geweldig initiatief🤗

26

Annelies Hak

Super dat je dit doet. Succes!

200

Geneviève Verberk

Boekdonaties

50

Hans

Mooi initiatief om mee te doen 👍🏻. Heel veel succes Erik!!

26

Tim Van Der Putten

Succes!

5

Elsa

56

Angela En Arnaud

Heel veel succes en we gaan je volgen!

10

Rianne Fleming

Mooie uitdaging met een prachtig doel!! We wensen je heel veel suc6!🍀

10

Petra Rongen

Wat een ontzettend mooi en goed initiatief Nellie, in gedachten gaan we met jou mee naar de top.

10

Annebelle Janssen

Alle kleine beetjes helpen... veel succes!!🍀🍀

45

Agricontent

Succes Jaap. Prachtige verhalen in het boek van je moeder.

66

Frits Sipman

Wat een mooi doel streef je na .topper

26

Lex Folmer

Ha Fred, wat tof dat je meedoet. Wens je veel succes tijdens de trainingsperiode en natuurlijk wanneer je in recordtempo de Alpe d’Huez gaat beklimmen.

80

Anonymous

10

Nicolette Van Der Heide

Succes Johan!

50

De Vordense Tuin

26

Marina Provoost-de Fouw

Super goeie actie. Veel succes!

50

Nancy Van De Rijdt

Super Nellie, Dit gaat je lukken. Prachtig voornemen en initiatief. Succes!!

26

Bastijn Spiegel

Super goed bezig, heel veel succes!

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

133

Hart Van Friesland

Beste Nellie, wat goed dat je dit doet. Veel succes toegewenst. "Sinne en wille kinne folle tille."

26

Jenne De Haan

Succes Erik

26

Mark Grijsbach

Beste Jaap, ik was al trots op je, maar nu helemaal! 4 juni 2020 wordt een indrukwekkende dag, dat kan niet anders. Succes!

26

Hans En Bep Langeraad

Succes!

100

Stols Blinkende Panhoeve

Veel succes Fred. Super dat je dit doet. Op naar de top !

15

Anonymous

Heel veel succes lieve Jaap, ik hoop dat je nog jarenlang van je moeder mag genieten!

26

Trees Nijssen

Super Nellie, veel succes!

26

John Nissen

Héél veel succes!

56

Anonymous

Succes Fred 👍🏼

106

Hotel Bakker

Beste Erik, hier een kleine bijdrage van ons. We geloven in je!!!! het gaat lukken. succes

26

Albert Talen

15

Sabine Van Den Hoek

Marjolijn, zet m op, helemaal naar de top!

50

Raúl

Succes toegewenst Jaap!

26

Anonymous

22

Reinier En Manon

Lieve Geneviève, Wat een fantastisch doel gaan jullie aan. Heel veel kracht om boven te komen en zullen aan jullie denken op die dag. Veel geluk, liefde en gezondheid voor jou en je maatjes gewenst! Zal 2021 worden dat is wel heel erg voor dit evenement. Hier bij het cadeau voor Mars haar verjaardag als bijdrage. Liefs XX

106

Pieternel Kranendonk-koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

131

Kerstmusical Oploo

Actie na afloop van de kerstmusical in Oploo. Dank aan alle gulle gevers!

100

Firma Althoetmar

Machen Erik Versuch bitte 6 x

25

Anonymous

10

Danique Hofs

35

Anonymous

heel veel succes!

106

Anonymous

206

Ingrid Van Den Hengel

26

Christel Gijsbers

Zettum op Godelieve! Superknap- en lief en een hele prestatie die je gaat neerzetten! Liefs Christel

26

Nardy Thus-köning

Heel veel succes Erik!

26

Petra

Wie wil jou nou niet steunen, lieve Geneviève?! Ik wens je alle goeds, kracht en nog meer geld voor onderzoek en behandeling. Dikke kus X

15

Teun Lamers

Veel succes Jaap!

26

Kees En Gerdien Dulfer

Veel succes!

15

Anonymous

Dag Geneviève. Het boek zie ik met belangstelling tegemoet. Vr groet. Alberdienr

66

Jannet

Succes Fred!

56

Miranda Van Den Brink

Lieve Geneviève Wat een ontzettend dappere en optimistische vrouw ben je toch!!! Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen!!! Ik volg je op de voet...jij kan dit...een topper ben je!!! Liefs en een dikke knuffel van Miranda X

10

L.m Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

230

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

30

Tom Van Der Boom

26

Stijn

succes

10

Maria Megens

Succes!

223

Gezamenlijke Bc-actie Oploo

Worstenbroodverkoop en donaties

10

Sjani Gelderman

Heel veel succes

106

John Vermue

Heel mooi initiatief Fred!!

26

Ton Hubers

Veel succes!

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

50

Lydia De Haer

Heel veel succes met deze prachtige actie!

20

Elly Dankers

Cadeautje i.v.m. de verjaardag van Mars.

26

Kenny Van Teeffelen

26

Geertje Westervelt

106

Cees Van Den Brekel

50

Jan En Elsina Koot

Top dat jullie dit doen en we wensen jullie veel succes

325

Geneviève Verberk

Boekdonaties

15

Miranda Ariëns

Hallo Godelieve, Wat een mooie actie, ik hoop dat je over het streefbedrag heen gaat. Groetjes Miranda

15

Anonymous

50

Dutch Pc Vorden

Dutch PC VORDEN

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

100

Co Schot

succes

150

Monique Van Der Bruggen

Wat goed dat je meedoet!! Succes!

10

Lynn Reichert

26

Annemarie En Rob Van De Lisdonk

Beste Godelieve Geweldig dat je samen met genevieve de top gaat beklimmen. Geweldig dat jullie dit voornemen kunnen maken na 5 jaar vd diagnose. Door de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar kanker is dit o.a mogelijk. Wij wensen jullie heel veel succes

15

Coen Eskes

50

Arniepol

3.5k

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kerstkaartenactie (deel 1)

15

Miranda Mion

400

Anonymous

hoi Marjolijn nogmaals erg mooi initiatief heel veel succes en zeker dat veel mensen jouw een warm hart toedragen en je steunen en dat t n groot succes wordt groeten luuk

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

26

Anonymous

26

Anonymous

Gas erop!

100

Ziegenhof Hoogendoorn

75

Tante Anneke

Veel succes Jaap!

26

Maarten Traa

Alle beetje helpen. Succes en fijne dagen! Groeten Maarten.

5

Geneviève Verberk

6 kansen op de klaproos

500

Bromenne Georg

Von der Familie Bromenne

26

Hanne Oosterveer

Liefs!

59

Arjan Brouwer

Succes Johan, dat klimmen is verschrikkelijk ;)

254

Klaes Gerbrandy

Suc6 op weg naar Alpe D'HuZes 2021

98

Nellie Kuijpers

shirtverkoop Big Challenge

10

Johan En Sien De Jonge

Succes Fred.

15

Juul Kuijpers

50

Kees Hanse

50

Eeltje + Bert Gotink

Heel veel succes, you can do it!

30

Mikki Heijdel

2x boekdonatie

50

Geneviève Verberk

Eerste opbrengst lavendelactie

26

Inge De Reus

Heel veel succes Fred!

10

Femke Vergeer

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

26

Yvonne Gatzen De Kroon

Heel veel succes voor het goeie doel.

106

Bennie Essink

26

Norbert En Wendy

Heel veel succes!!!

15

Claudia

Nog 3 maanden trainen...veel succes en plezier!

16

Pauline

Veel succes! 💪

10

Anonymous

15

D. Stax

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

26

Anonymous

Succes Fred. Een fantastisch doel om voor te gaan!

50

Anne Vreeburg

Je kan het! X

10

Rianne Veekens

Super dat je dit doet! Heel veel succes!!!

84

René Bemers

Goed bezig Erik. 84 klikjes, je kunt het 💪🏻😅

20

Anonymous

120

Toon Van Der Stok

Erik, heel veel succes. Per klim 5 euro van ieder van ons. Jammer voor jou dat ze nog geen relatie hebben. :-) Maar eerst gewoon een week met de lift omhoog.

100

Autobedrijf Robert Wisselink

106

Linda Engelman

10

Joris Verberk

10

Bo Fehling Fehling

Wat ben jij een topper!! Heel veel succes xx

26

Heleen Steinbuch

beste Geneviève, wij volgen jou altijd op de voet. wat geweldig dat je nu weer dit initiatief ontplooit. hartelijke groet, ook van Hester

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Wat mooi Nellie, heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Gaat je lukken!

15

Martin Ten Have

66

Henry En Lianne Ravestijn

Fred wat goed dat je dit doet!

10

Hans Heuer

Succes verder met je voorbereidingen

20

Anonymous

106

Lex Van Glabbeek

106

Frans Kotter

Beste Geneviève , heel veel succes met deze geweldige actie.

10

Claudia

26

Tim Bouwmeester

20

Anonymous

10

Bella Spina

Zo mooi dat je dit gaat doen. Heel veel succes Jaap! You can do this!

26

Anonymous

Mooi initiatief. Machteloosheid omzetten in iets kunnen doen. Goed dat je ons projectkoor benadert. Veel succes, hopelijk zien we elkaar nog tijdens de repetities in Boxmeer.

25

Michiel Van Gijtenbeek

Erik, Succes met de voorbereidingen. Opgeven geen optie!

25

Anonymous

Hiervan is € 15,00 voor je boek, reeds besteld via mail.

25

Henry Walgemoet

26

Frans En Ina Nijenhuis

Heel veel succes Erik. Frans en Ina Nijenhuis

5

Inge Schuurmans

Nellie en Paul, We wensen jullie heel veel succes met bereiken van de top. Wat een bijzonder moment zal dat zijn.

306

Bas Bouwmeester

Erik, Paasactie

10

Anne Martens

Succes!!

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

30

Anonymous

20

Anonymous

563

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kaartenactie (druk 1)

56

Robert En Ilse

Lieve Arnold , heel veel sterkte met de training en het bedwingen van de Alp. Wat zal ze trots zijn!!! Gr. Robert & Ilse

50

Arnold Reichert

Johan, Goede en lekkere actie 🍺 Gr. Arnold

26

Anonymous

Hoi Nelly Dat wordt een hele waardevolle tocht. Ook onze zoon Tom vecht tegen de tumoren in zijn lijf. Ik vind het fijn als hij in jouw gedachten mee naar boven mag. Veel succes met jullie team. Ik zal in gedachten bij jullie zijn. Janny

106

Nynke

Top Erik! Mooi initiatief en heel veel sterkte met het volbrengen van deze prestatie!

10

Twan Jansen

5

Agnes Renshof

50

Bart & Stella

Succes Geneviève!!

20

Eef Wuestenenk

Heel veel succes toegewenst. Toi toi toi van ons allemaal.

100

Bert En Godelieve

Voor 2 toppers 😘

50

Henk Hoeflake

66

Anonymous

Heel goed bezig Erik. En succes met de beklimmingen!!!

106

Anonymous

Succes Gr. Hans

26

Dirkje Quik

Veel succes.

26

Nina

Jaap, wat geweldig. Zet 'm op!

26

Jos Thelosen

Heel veel succes in de aanloop naar een event in juni 2020 met grote persoonlijke impact.

50

Ria En Bennie Rood

Veel succes toe gewenst. Bewonderen je deelname.

30

Nellie

uienvlechten

26

Rachèl

Erik, heel veel succes en plezier in de voorbereiding. Maak er met beide teams onvergetelijke dagen in Frankrijk van !

5

Erwin Menkveld

56

Gonnie Rond

Lieve Geneviève , super veel respect voor hoe jij in het leven staat . Wens je heel veel succes met Alpe d’ Huez . 😘

26

Marjolein Simons

Super trots💪🏻

26

Els Sweep

Wow Nellie ik wens je veel succes en wat goed dat je de mail naar canthonis stuurde anders weet ook niemand zoiets! Xxxxx Els

26

Annie Van Haren

Succes Nellie!

100

Marc En Geneviève

De kop is er af! Superfijn dat je meegaat in ons BIG Challenge team Ellen onze Topper. Veel succes.

20

Martijn Hendriksen

Omdat 30,- voor zo’n mooi schilderij (nummer 67) veel te weinig is en ik je graag in zo’n goed initiatief steun.

100

Anne-mathee Vreeburg-verberk

Voor twee toppers!

20

Bep Verbruggen

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

26

Gerard Hendriks

Heel veel succes met je sportieve onderneming. Op 4 juni zal ik aan je denken.

50

Elsina En Jan Koot

Goed bezig geweest vandaag op de sterfdag van Kees, dus een extra aanmoediging om door te gaan en volgend jaar de uitdaging aan te gaan

145

Team Kring Midden Nederland

Zet 'm op Fred. Mooi initiatief. Mooi doel!

250

Landbouwbedrijf Remijn

Goed Bezig Fred! Heel veel succes met de voorbereiding

56

Anonymous

Echt top dat je dit doet Godelieve! Heel veel succes!!

50

Lisanne Hannema-spaan

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

10

Sem Kosse

Succes!!

100

Peter Oosterveer

Succes

10

Ellen Kuijpers

250

Pleun, Saar, Lotta, Tijl En Pelle

Goed fietsen opa en veel centjes ophalen voor het onderzoek.

56

Sjaak En Jos Flikweert

Top Fred!!

26

Anonymous

Succes Erik

15

Bram Lammers

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

50

Els Stooker

Superuitdaging! Gaat jou lukken. Veel succes Jacqueline en Els

20

Gezinshuis Het Baken

Heel veel succes met je voorbereiding....respect.....Ricardo heeft het ook een keer gedaan en is 3 maal naar boven gefietst voor zijn moeder.

10

Reynold Harmsen

Succes Erik, gaat het wel door voor dit jaar of voorbereiden voor 2021?

15

Anonymous

Top Fred....succes!

26

Anonymous

Heel veel succes Nellie!!! Wat een mooie uitdaging voor een heel goed doel! Liefs Loes

26

Tonny Van Strien

Bier pakket

12

Annemieke Dings

Veel succes. Ik vind de klaproos heel mooi! Xx

80

Sunprofs Bv

Donatie Sunprofs Oploo

30

Stef Huirne

Veel succes Arie, Je kunt het

106

Johan Flikweert

16

Hubert

Vooruit met de klimgeit!

50

Peter, Mieke, Thijn En Saar Winkelmolen

Succes Arie!!!

60

Geneviève

Boekdonaties

106

Karel En Ellie Uythhoven

Je kunt het. Succes :-)

10

Martijn Hak

16

Caroline En Benjamin Bles

Je gaat hier zo blij van worden! En niet alleen jij, ook al je lievelingen! Succes met alle voorbereidingen! En geniet er vooral van!

1.25k

Anonymous

Dank voor de voederkundige uitleg

20

T. Eggink

Veel succes

16

Esther Hagen

Super goed, veel succes met de voorbereidingen

10

Floor

20

Anh-thu

Wat een topper ben je!

25

Jaap Breugem

Prachtig en betekenisvol initiatief Fred! Heel veel succes.

15

Anne Vreeburg

Succes Jaap!

100

Finus Wijgers Management Advies

10

Lia Spijkers-verhagen

Heel veel succes👍🍀

106

Stephan En Marjan

Heel veel kracht, mooie momenten en alle goeds gewenst !!

66

Edwin Visser

Beste Erik. Succes in deze.

600

Heinz Lennards Gmbh

100

Anne-mathee Vreeburg

En weer een Topper erbij!!!

15

Mariette Madou

Knap Nellie, heel veel succes.... 👍

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

30

Godelieve

Twee boeken; 21 Bochten Verhalen over Alpe d'Huzes

26

André En Irna Wagenvoort

Geweldig💪 Heel veel succes🍀

106

Wim Brouwer

26

Jeannette Bertels

Succes Nelly met je actie en succes.

20

Roos Blom

Zet hem op en veel sterkte

5

Demi

Heel veel succes!

10

Pieter

Succes met jouw prachtige initiatief

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

10

Annie Smulders - Den Ouden

Succes !

66

Roelof

26

Louis

Veel succes.

10

Juul Van Den Hombergh

20

Familie Garritsen

Prachtig initiatief Erik! Zet 'm op.

10

Ingrid De Greef

250

Anonymous

6

Gjw

Succes met de zes beklimmingen.

250

Marjanne Geesink

Topper!!

56

Anonymous

10

Lisa Vloet

10

Loes Hutten

Succes Nellie

25

Anonymous

Super Erik dat je dit gaat doen. “6 keer is mooi, maar geen must!” Veel succes.

10

Anonymous

Beter laat dan nooit ☺️

100

Paul Van Der Bruggen

Kanjer!

106

Gerard Hoekman

400

Ieteke Schouten

10

Inge Vd Hoven

Succes!

50

Annemieke Grijpink

Lieve Mar, wat een top initiatief; iets dat jij zeker kan. Je bent een absolute topper en dit gaat je zeker lukken; voor je tante en voor al die andere mensen. Xxx

15

Jacques

Succes Johan!

10

Jeannette Van Haastert

25

Angeline En John Van Velzen

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes gewenst met alle voorbereidingen en de wandeling(en):zelf!

50

Petra En Wim Flikweert

We hebben er alle vertrouwen in dat je het kunt. Succes!

106

Olga Scharphof

Dank ook namens Henny voor het beschikbaar stellen van de woning

66

Frans Nijenhuis

Super dat je dit gaat doen, je weet zelf hoe belangrijk dit is. Succes met de barre tocht Alie en Frans.

15

Amber Knoef

Succes!

25

Marie-cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

26

Liesbeth Kemps

Geweldig dat je samen met Genevieve de uitdaging aangaat. Ik wens jullie veel kracht!!

26

Rian Smulders

Heel veel succes samen met je team . Fijn om dit samen te kinnen doen .

200

Buren Van De Driehoek In Oploo

66

Jan Van Wilsem

Goed bezig Erik.

15

Anonymous

boek 21 bochten

25

Marloes Zwanenburg

Topper! Je kan het! Voor Geneviève en alle Genevièves die er niet meer zijn, een iedereen die deze rotziekte nog tegen gaat komen!

50

Noga Agrar Gmbh

10

Melissa

Ik wens jullie alle sterkte en hoop! Ik hoop dat meer mensen jullie steunen en dat jullie veel geld ophalen. Ik zal zeker aan jullie denken 4 juni!

26

Fam. Van Gisbergen

Zet m op Erik!!

10

Anonymous

Zet hem op lieve Marjolijn! Heel stoer dat je dit gaat doen!!

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

10

Marie-cecile Verspeek

10

Lisette

Succes Nellie...een diepe buiging..

130

Monique Van Loon

Posthuum donatie voor de prachtige boekjes '21 bochten' verhalen over Alpe d'HuZes geschreven door Geneviève.

10

Mv

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

15

Anonymous

30

Martijn

Zet hem op Jaap! Super dat je dit doet en veel succes!

15

Anonymous

Succes..kerel!! Een mooi doel om voor te gaan!!

26

Robert Jan Zuur

50

Geneviève Verberk

donatie van praktijk Lichtgevong - Marian Leusink

106

Anonymous

10

Rianne Reek

Trots op jou op jullie. xxx

26

Anne-marie Van Den Bos

veel succes!!

106

Arnold Reichert

Steuntje in de rug om je over de ‘magische grens’ van € 1.000 heen te krijgen 👍

500

Ondernemersgroep Driestroom

Heel veel succes Godelieve! Ga ervoor! Namens iedereen binnen de ODD.

206

Jacqueline Wolsing-lucassen

Namens ons allen heel veel succes! Willy, Marcel, Rob, Jorik en Jacqueline

106

Anonymous

Succes! Fantastisch om dit samen te kunnen doen

26

Jan En Elly Teeuwen

Erik en ook Janet jullie kunnen het !! denk aan onze dierbaren

56

Maarten De Haan

Succes Fred! Yes, you can!!

50

Ria Roelofs

Mooi initiatief Nellie en heel veel succes!

26

Eline Liersen

Heel veel succes!

50

Dirk En Joke

Veel succes!

26

Huib Vreugdenhil

Topper je kan het veel succes

50

Anonymous

26

Margriet De Zoete

Respect Arnold!

50

Geert Heersink

50

Wim Vermue

10

Lieda Van De Vis

Wat goed en wat stoer, heel veel succes Godelieve!

56

Technologypull

Succes Johan!! Mooi gebaar!

206

Anonymous

Hallo Erik, veel succes bij het behalen van je doel. ZIt nu even stil achter mijn beeldscherm omdat er een heel aantal mensen door mijn hoofd schieten die door deze ziekte geveld zijn. Also MACHEN !

206

Hogemans-vruggink Gbr

Heel veel succes Erik!!!!

66

Margriet De Zoete

Heel veel succes Arnold!

20

Anonymous

25

Hartman

Veel succes!

26

Laurens En Yvonne Besselink

Je kan het , Erik ! Veel succes.

15

Angela Verbruggen

Heel veel succes Jaap!

20

Anonymous

56

Anonymous

Lieve Geneviève, We hebben veel respect voor de figuurlijke weg die je bewandelt. We wensen dat de letterlijke weg die je in juni zult gaan bewandelen hier een afspiegeling van wordt. Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen. Liefs, Alfons en Monique.

100

Schildersbedrijf A. Peters

Van de familie Anton Peters

26

Anonymous

10

Anonymous

Succes nellie! Mooi initiatief.

500

Marian & John Claessens

Genevieve, mooi mens we helpen jouw heel graag naar de TOP, omdat ook jij net als jouw bijzondere vriendin Ellen een TOPPER van een vrouw bent! Dus ook jij verdiend een bijdrage uit onze ei-automaat BIG Challenge eitjes 0,02 cent per ei voor meer onderzoek naar kanker!!! Geniet van alles wat de komende maanden tijdens je voorbereiding op weg naar de ALP op je pad komt ! Liefs Marian en John

10

Jantje Hissink-bouwmeester

Haal die Top 6 x Erik? De buurvrouw

26

John Snel

15

Nellie Kuijpers

boekverkoop '21 bochten'

10

Gré

succes!

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

100

Bruns Viehhandel

Von Hermann an Erik

15

Anonymous

Veel succes.

106

John Hage

Groot respect Fred, voor jou en je teamleden. Indrukwekkend, en heel, heel veel Suc6.

50

Gert-jan En Susan Hermanussen

Succes Arnold!

10

Leonie Vervoort

mooi iniatief nellie! laat de liefde voor het leven jullie " ondersteunen" op deze bijzondere reis warme groet, leonie

26

De Tekstbrouwerij

Ook De Tekstbrouwerij doet een duit in het zakje. Succes met de actie en train ze voor de sportieve uitdaging.

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Nellie, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

26

Emiel

zet hem op Nellie

15

Kirsten Van Der Haagen

Hoi Fred, Wat een super mooi initiatief ! Ik wens je heel veel succes :)

26

Jan Klein Geltink

Zetmmmmmmm op

56

Anonymous

10

Franka Thomassen

Je bent een topper!!

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

26

Margot Van Der Velden

Goed dat je dit doet! Veel sterkte met het verlies van Ellen . Mooi om dit nu te gaan doen.

66

Danielle De Wit

Heel veel kracht en sterkte toegewenst lieve, dappere Geneviève❣️❣️❣️

26

Evelyne Coopmann

10

Rosanne En Roel

Heel veel succes alvast Geneviève!

10

Kristel Van De Kamp

Succes Godelieve!

10

Roy Van Der Loop

Heel veel succes Fred!!! Groetjes Roy

10

Bea Van Ettinger

Zet'm op, veel succes van vriendin Mars voor verjaardag

500

Anonymous

26

Alfons

Top inniatief. Succes

40

Dirk En Robin

Erik topper! Heel veel succes!

250

Marloes, Koen & Tijl

Tjop Tjop naar de top!

1.1k

Wijnactie

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

50

Geneviève Verberk

Donatie uit shirtverkoop

40

Anonymous

Marjolijn een goed initiatief van jou, en succes. Groetjes Netty en jan

200

Anonymous

Succes Arie!!

15

Gerda En Ben Van Oorschot

15

Anonymous

‘T shirt

25

Anonymous

50

Anonymous

We houden van je precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. En dit zeggen we met kracht in volle overtuiging dat je dit meer dan waard bent

15

Maartje Den Dubbelden

Wat een super actie! Liefs Maartje

26

José Kempen-loonen

Nellie Geweldig dat je je voor dit geweldige doel in wilt zetten, ben nu al trots op je! Liefs José

66

Delta Dynamics

Succes Fred!

53

Arnold Reichert Shirts Bg

Aankoop Shirts BG

Show more