BIG Challenge 8 Ellen en Genevieve onze Toppers

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

65879.16

Raised from 1st October 2020

82582.16

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

66

Edwin Visser

Beste Erik. Succes in deze.

26

Monique Maarsseveen

Natuurlijk steun ik dit initiatief ! Hoe meer onderzoek , des te meer mensen kunnen geholpen worden . Succes !!

12

Anonymous

Hey Arnold bij deze het geld voor het t shirt incl mini donatie. Toi toi toi op naar mooi eind bedrag voor het goede doel!

50

Anne Vreeburg

Je kan het! X

56

Luuk Odile Liersen

Succes krachtige vrouw !!

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

240

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Lieve Genevieve, Postuum sponseren wij ook jouw pagina als teamlid van onze PR extern commissie. Dus ook voor jouw een bijdrage vanuit onze 2 ct per ei actie uit onze ei-automaat #EitjevandeBoerin Voor altijd in mijn hart. Liefs Marian

50

Arniepol

56

Anonymous

10

Nicolette Van Der Heide

Succes Johan!

26

Shakyra

Wauw go Marjolijn!

50

Hans Van Gestel

veel succes in de voorbereiding! super dat je dit doet!

26

Kris Snelder

Goed bezig Fred. Heel veel succes!

66

Gijs Van Oorsouw

Super Nellie. Goed dat je dit doet! Ook wij hebben in de familie met kanker te maken, zoals je weet. Onderzoek blijft hard nodig. Heel veel succes!

106

Karel En Ellie Uythhoven

Je kunt het. Succes :-)

25

Anonymous

15

Anonymous

Zet ‘m op Erik!

56

Luuk Liersen

Heel veel succes , Go !!

40

Marian En Ben Eerden

Lieve Nellie Geweldig dat je dit doet Zo speciaal💕 Het gaat je lukken Liefs Ben en Marian Eerden 😘

50

Peter, Mieke, Thijn En Saar Winkelmolen

Succes Arie!!!

20

Mark Grijsbach

Respect Geneviève dat je deze uitdaging oppakt. Voor Ellen en voor jezelf! X

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

10

Jeroen

Zet 'm op Fred!

10

Loes Kuijpers

Heel veel succes!

10

Elle

Geweldig Nellie! Wat een bijzonder verhaal en een mooi initiatief. Véél plezier en succes.

100

Anonymous

Veel succes Erik

26

Bert. Van Der Veen

Hey Fred! Wat een goede aktie ! Heel veel succes en power op de Dutch Mountain!

26

Suzanne Van Der Pligt

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

25

Anonymous

Heel veel succes, Nellie. Ik vind het super dat je dit doet.

26

Stijn

succes

26

Marleen Flikweert

Succes Johan

10

Peter & Olga

Toi, Toi, Toi Nellie, veel succes!

50

Anonymous

Beste Erik, Gedoneerd. Veel succes! Ben Albers

250

Pleun, Saar, Lotta, Tijl En Pelle

Goed fietsen opa en veel centjes ophalen voor het onderzoek.

106

Anonymous

15

Suzanne Hendriks

Zo goed van je!! Veel liefs! ❤️

10

Lynn Reichert

150

Frans En Joke Dieleman

26

Wim En Karin

Heel veel kracht en succes!

56

Jam Lammers

Ik wens je veel kracht en spirit om de Alpe d'HuZes te bedwingen. Jouw spirit kennende gaat dat lukken; ik hoop zeer dat je de fysieke kracht eroe ook nog voor hebt.

26

Emiel

zet hem op Nellie

30

C. Berendsen

26

Chris Heidekamp

heel veel succee Godelieve! Ik weet uit ervaring van een bijzondere dag 4 juni voor je zal worden.

10

Juul Van Den Hombergh

26

Desiree Van Steenveldt

Wow Arnold, wat een verhaal. Ik wens jou, je gezin en jullie team heel veel kracht om het verlies te dragen en de alp te bedwingen. Succes!

26

Anonymous

Succes Fred. Een fantastisch doel om voor te gaan!

10

Lieda Van De Vis

Wat goed en wat stoer, heel veel succes Godelieve!

75

Wilma Smeenk

♥️

50

Fré Oosterom

Succes vanuit Schoonhoven!

56

Marquiette Schaap

Je bent een kanjer, wat ongelofelijk goed van je. You go girl

50

Bram En Marianne Bierens

20

Martijn Kelders

Laat ook deze speciale wens uitkomen Fred! Ik geloof in jou!! NB laat me geen spijt krijgen van deze uitspraak (-;

15

Kees En Ans De Bruijn-cremers

Dag Jaap, We vinden het zo goed van je dat je de beklimming aangaat voor je moeder en je vriend Teun en alle andere mensen die met deze afschuwelijke ziekte te maken hebben. Veel groetjes. Kees en Ans de Bruijn

10

Carla Breunese

Respect !

20

René Van Der Linde

Veel succes, Arnold!

26

Jannie En Frits Fokker

Heel veel succes en plezier Jaap! (ik ben een oud collega van je moeder)

50

Jan En Elsina Koot

Top dat jullie dit doen en we wensen jullie veel succes

3.17k

Nellie Kuijpers

Opbrengst actie natuurfotokaarten.

26

Jip Verwiel

26

Jan En Rian

Het gaat je lukken !! Heel veel succes! 😘⛰

200

De Covik Steenderen Hans Reintjes

He ouwe, gas erop en vaak bu'j te bange

21

Geneviève Verberk

Boekdonatie 21 bochten

20

Jessica En Dirkjan Vissinga

Veel succes! Goed dat je dit doet!

890

Forfarmers Beelitz Gmbh

Viel Glück Arie! und bleib gesund!!!

50

Natasha Van Dijk

Stap voor stap en je komt er wel!

50

Bo Remmerswaal

Lieve Mar, wat een geweldige uitdaging en een prachtig gebaar. Ik heb ontzettende bewondering voor jou, jouw peettante en ieder die met jou mee gaat naar die top. Wat mij betreft zijn jullie daar al! Heel veel succes! Liefs

250

Arnold Reichert

Donaties afscheid Ellen

20

Anonymous

Nellie ik wens je alle goeds veel wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

25

Thomas Vriens

250

Anonymous

20

Wilco Klein Nengerman

Succes Erik, ik weet zeker dat je het 6x gaat lukken! Zet hem op!👊💪

106

Nynke

Top Erik! Mooi initiatief en heel veel sterkte met het volbrengen van deze prestatie!

10

Nora Visser

Heel veel succes Arnold!

26

Vishwanath Iyer

Best wishes & success Johan

15

D. Stax

10

Arnoud Smit

Succes en veel plezier Johan

100

Anne-mathee Vreeburg

En weer een Topper erbij!!!

15

Anonymous

Heel veel succes lieve Jaap, ik hoop dat je nog jarenlang van je moeder mag genieten!

56

Anonymous

Beste Geneviève, met een brok in de keel heb ik je motivatie gelezen. Wat een kracht. Veel succes en veel geluk voor jullie, jij met Ellen in je hart. Warme groet, Jos Engelaer

26

Anne-marie Van Den Bos

veel succes!!

56

Carolien Heurkens

106

Dick En Ria Wensink

Veel SUCCES in deze strijd!

100

Minke, Vera, Kelly En Annemiek

Veel succes Fred!! Zet 'm op, we komen graag nog een keer samen trainen! Groetjes Minke, Vera, Kelly en Annemiek

25

M Crooijmans

10

Loes Hutten

Succes Nellie

10

Marion Crijns

Veel succes!

50

Anonymous

Heel veel sterkte en succes, groetjes van Roelie.

21

Jean-jacques Van Giels

Een euro voor iedere bocht. Dank voor je boekje.

26

Jaap En Trees Geleijnse

10

Mangala Corbeek

Hoi Arnold, Ik wens jou en jouw dochters heel veel sterkte en kracht. Veel bewondering heb ik voor je, succes met de challenge!

26

Aart Van Drie

100

Haaring Hengelo

succes

16

Pauline

Veel succes! 💪

50

Arjan Vosters

Succes!!

26

Janneke Vollaers-schepers

Hallo Arnold, elkaar lang niet gesproken en gezien. Geschokt door je verhaal maar trots op wat jullie gaan doen. Succes en sterkte!

10

Jinn Lucassen

125

Desiree Den Boesterd

250

Volleybal Vereniging Dash Vorden

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

206

Jos Heijmans

Hallo Erik Wij wensen je heel veel succes met de beklimming, en hopen uiteindelijk de strijd tegen die vreselijke ziekte voor iedereen te overwinnen is. Groetjes Jos, Els en Ralf

60

Geneviève

Boekdonaties

15

Anonymous

15

Anonymous

Dag Geneviève. Het boek zie ik met belangstelling tegemoet. Vr groet. Alberdienr

26

Annelies Broekhoven

120

Werner Brosthaus

Lieber Erik, wir finden's toll, dass du mitmachst und gegen den Krebs kämpfst. Viel Mut, Ausdauer und Stärke für deine Tour. Werner &Gerburgis

50

Els Stooker

Superuitdaging! Gaat jou lukken. Veel succes Jacqueline en Els

100

Arnold

Een steen in de vijver en de rest volgt natuurlijk. Jij bent ook een topper 😘

10

Anonymous

Dag Nellie, heel veel succes met de actie!

26

Arnold Reichert

20

Wil Bank

Een mooi doel. Veel succes

56

Miranda Van Den Brink

Lieve Geneviève Wat een ontzettend dappere en optimistische vrouw ben je toch!!! Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen!!! Ik volg je op de voet...jij kan dit...een topper ben je!!! Liefs en een dikke knuffel van Miranda X

50

Ria En Bennie Rood

Veel succes toe gewenst. Bewonderen je deelname.

106

Anonymous

Veel courage

26

Leo En Judith Vreeburg Vreeburg

Hé lief nichtje. Wat een mooi doel om met jouw bijdrage die verschrikkelijke ziekte een kopje kleiner te maken. Heel veel succes kanjer!

500

Jan Van Helmond

Jan van Helmond

56

Marianne Willemsen

Lieve Geneviève, wat een knap dat je jezelf dit doel stelt. We wensen je veel succes met de beklimming van de berg! We hebben de datum genoteerd en zullen die dag extra aan je denken Veel liefs John en Marianne

26

Anonymous

56

Anonymous

26

Hella Schouten

Zo ontzettend stoer dat je dit gaat doen godelief!! Ik ben trots op je:) liefs

10

Jolijn

Succes!

30

Stef Huirne

Veel succes Arie, Je kunt het

25

Frank En Margot

Succes Frank en Margot Reelick

500

Ondernemersgroep Driestroom

Heel veel succes Godelieve! Ga ervoor! Namens iedereen binnen de ODD.

100

Jürgen Oeder

Von Jurgen Oeder

26

Judith En Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

26

Judith Roodenburg

Goed dat je dit doet Fred😘

100

Van Asten Sterksel Cv

Erik, Succes met het omzetten van ONMACHT in KRACHT. Een goed initiatief wat opvolging verdient. Veel succes op 4 juni a.s. Marko en Rianne van Asten

30

Anonymous

26

Willem Van Zant

100

Marcel En Fransje

Marjolein, geweldig dat je meedoet, succes!

26

Tim Van Der Putten

Succes!

15

Amber Knoef

Succes!

15

Anonymous

‘T shirt

35

Anonymous

heel veel succes!

30

Anne Vreeburg

Opbrengst verkoop Marktplaats

26

Bemu Plus

50

Judith Minderman

Heel veel succes Arnold! Fiets de berg op, samen met Ellen op je bagagedrager.

26

Ineke Broens-smits

Dank voor het boek, ik ga het met liefde lezen en in gedachten bij jullie!

66

Mark En Carolien

Erik, heel veel succes met je actie en de beklimmingen!

5

Elsa

10

Marie-cecile Verspeek

1.25k

Anonymous

Dank voor de voederkundige uitleg

50

Anne Koopmans

10

Petra Rongen

Wat een ontzettend mooi en goed initiatief Nellie, in gedachten gaan we met jou mee naar de top.

200

Anonymous

Succes Arie!!

10

Lia Spijkers-verhagen

Heel veel succes👍🍀

30

Erna De Bruijn

Heel veel succes Jaap!! Ik lees de blogs van je moeder en kijk er naar uit om te lezen over alles waar jullie mee bezig zijn!

30

Daniel Lodders

Veel succes en fantastisch dat je dit doet!

10

Marian Van Amelsfort

You go girl!💪🏼

10

Bo Fehling Fehling

Wat ben jij een topper!! Heel veel succes xx

206

Aart Voets

Veel sterkte, kracht en doorzettingsvermogen voor jou en je dochters gewenst, Arnold. In herinnering aan Ellen én voor het grote doel. Veel succes in juni 2020 op die berg!

100

Bert En Godelieve

Voor 2 toppers 😘

10

Rianne Reek

Trots op jou op jullie. xxx

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

325

Geneviève Verberk

Boekdonaties

50

Wim Vermue

26

Annelies Hak

Super dat je dit doet. Succes!

100

Cindy Brock

Ter nagedachtenis aan je lieve vriendin Ellen maar ook voor onderzoek waardoor jij mogelijk nog heel veel extra tijd gaat krijgen om te genieten samen met Marc, Jaap en Eva en iedereen die je lief is.

45

Anonymous

106

Paul Nabuurs En Inge Thomassen

Hey Jaap Succes voor jou en jullie hele team! Groetjes Paul en Inge

20

Elly Dankers

Cadeautje i.v.m. de verjaardag van Mars.

26

Ingrid Alves

Alvast heel veel succes met trainen Johan!

15

Martien En Truus

50

Wilma Smeenk

♥️

10

Sander Visschers

Zet hem op Erik

57

Vrijwilligers Hospice De Cocon

Donatiebox

26

O Heyden

Succes Nellie , met dit fijne team gaat het zeker lukken !!

1.5k

Genhotel Bv

20

Hendrik Lanjouw

106

Nol

Band der roodharigen.

20

Marijke

Jappioooo... Mooie gedachte! Je kan het!!

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

10

Margreet Kiewiet

15

Okke Verberk

Succes en zet ‘m op! 💪🏽 Gr. Okke

10

Godelieve Verberk

Jam van Geneviève verkocht!

50

Elsina En Jan Koot

Goed bezig geweest vandaag op de sterfdag van Kees, dus een extra aanmoediging om door te gaan en volgend jaar de uitdaging aan te gaan

100

Sandra Willemse

Ik vind je écht een kanjer en heb enorme bewondering voor hoe je met alles om gaat. Daarom is het voor mij geen vraag of ik je steun, want ik wil alles voor je doen wat ik voor je kan doen.

50

G Pelle

150

Ingrid Van Westen, De Winstexpert

Geweldig dat je dit doet voor allen die met de ziekte kanker te maken hebben. Succes 👍

66

Jos Kneepkens

Succes. Goed bezig

250

Landbouwbedrijf Remijn

Goed Bezig Fred! Heel veel succes met de voorbereiding

26

Gerry Janszen

Wat een prachtig doel heb je gesteld. Ik weet nu al dat jullie trots mogen zijn. Van harte steun ik jullie hiermee.

26

Annemarie En Rob Van De Lisdonk

Beste Godelieve Geweldig dat je samen met genevieve de top gaat beklimmen. Geweldig dat jullie dit voornemen kunnen maken na 5 jaar vd diagnose. Door de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar kanker is dit o.a mogelijk. Wij wensen jullie heel veel succes

26

Ruud Huls

Succes 💪🏼💪🏼

50

Almar Mager

Zet hem op Erik!.

241

Anonymous

100

Twan Jacobs

Succes namens Soep voor Alpedhuzes

16

Dennis Wentink

Succes Erik

40

Roberto Van Veldhuizen

Wel 7 keer die berg op dan hè! ff serieus: goed initiatief waarbij ik je graag persoonlijk steun. Good luck met de verdere fundraising en natuurlijk de voorbereidingen.

15

Sabine Van Den Hoek

Marjolijn, zet m op, helemaal naar de top!

10

Bram Makkink

16

Caroline En Benjamin Bles

Je gaat hier zo blij van worden! En niet alleen jij, ook al je lievelingen! Succes met alle voorbereidingen! En geniet er vooral van!

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

26

Anonymous

106

Anonymous

Succes Gr. Hans

1.000

Tijs De Koning Jr. Pluimvee- En Kalverenhandel

Van Tijs voor Erik,

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

250

Anonymous

26

Chris Schrooten

Arnold, een bijzondere dag vandaag, 4-6-2020. Je zou weer 6 keer omhoog geklommen zijn en net gefinished zijn na de slotklim met Big Challenge. Hoewel het verlies van Ellen natuurlijk nooit af te sluiten is, was dit toch bedoeld als een soort van afsluiting van een emotionele tijd en voorbereiding. Door corona loopt het allemaal wat anders, maar ik ga er van uit dat je volgend jaar "gewoon" alsnog 6 keer gaat. Succes en sterkte !!

26

Heidi Wismans

Zet hem op!

106

Cees Van Den Brekel

50

Hans En Gertie Verberk

Heel mooi Nellie dat je dat doet en we steunen je daarom ook graag hierin. Succes met en voor team Ellen!

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Nellie, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

20

Marja Visser

Je bent een topper! Wij steunen jou op deze bijzondere klim en het goede doel. Trots op jou🍀

26

Jeroen Verberk

Ik ken je niet maar door de verhalen we een bijzondere indruk van jou gekregen. Ik heb jouw boek ook inmiddels in mijn bezit en ben dit aandachtig aan het lezen. Ga je graag in persoon ontmoeten op de Alp en kijk daar naar uit. Sterkte de komende maanden nog met de gezondheid en voorbereidingen en tot in Frankrijjk!

16

Esther Hagen

Super goed, veel succes met de voorbereidingen

20

Anonymous

Heel veel succes. Goed van je 😊👍 Corry

26

Cora Pieterse

Prachtig initiatief van jou Marjolijn en ik weet zeker dat je de kracht hebt om het te doen! Heel veel succes en wij denken 4 juni 2020 aan jullie! XXX

25

Geneviève

Shirtverkoop BIG Challenge

26

Naufra Saab

Go Go Go!!!!!!

26

Mieke Masselink

Topper!

20

Zenna Brueren

Jullie verhaal maakt het levend, waardoor je het belang van onderzoek nog beter in kan zien. Heel mooi!

40

A Gloudemans

Heel veel sterkte Genevieve. Hierbij een bescheiden bijdrage voor de challenge. Hartelijke groeten, Je oud collega Adrie Gloudemans

75

Geneviève Verberk

Donaties boek 21 Bochten

26

Kenny Van Teeffelen

26

Michel En Dianne Schroer

Super knap, heel veel succes samen met Geneviève en de rest van het team!!

250

Martijn Joren

Pap heel veel succes. Hophop 6x naar de top!!

10

Anonymous

Beter laat dan nooit ☺️

26

Anonymous

Hoi Nelly Dat wordt een hele waardevolle tocht. Ook onze zoon Tom vecht tegen de tumoren in zijn lijf. Ik vind het fijn als hij in jouw gedachten mee naar boven mag. Veel succes met jullie team. Ik zal in gedachten bij jullie zijn. Janny

66

Ernst Van De Weijer

Nogmaals bedankt en door

26

Wilfred Karel

Zet m op!!!

10

Roel Verberk

30

Tom Van Der Boom

50

Park Duivenbos Overloon

Veel steun, maar vooral heel veel sterkte! Succes op de Alp voor jou en alle andere kanjers! Groetjes Angela, Tonnie en mannen.

88

Fred

T-shirts BG

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

26

Christel Gijsbers

Zettum op Godelieve! Superknap- en lief en een hele prestatie die je gaat neerzetten! Liefs Christel

25

Frank En Margot

Succes

100

Anonymous

10

Danique Hofs

535

Vincent

Donatie

40

Anonymous

Marjolijn een goed initiatief van jou, en succes. Groetjes Netty en jan

106

Henri Kotter

Beste Geneviève, Wat goed dat je hieraan mee gaat doen. Heel veel succes met de voorbereiding en het gaat jou vast en zeker lukken💪 Groetjes Agnes en Henri

26

Albert Talen

26

Wilna Bennink-berendsen

Een mooi initiatief, heel veel succes!!!

24

Loes Mathijssen

Top Jaap!

20

Hans En Karin Van Aaken

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

26

Gwjm Van Tilburg Hilker

50

Geneviève Verberk

donatie van praktijk Lichtgevong - Marian Leusink

10

Annebelle Janssen

Alle kleine beetjes helpen... veel succes!!🍀🍀

26

Eric Salmans

15

Anonymous

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

56

Anonymous

Succes Fred 👍🏼

66

Roelof

26

Rita Van Luttikhuizen

💪😘

600

Arnokd Reichert

Donaties afscheid Ellen 😘

50

Anonymous

tweede donatiepoging

26

Ibeks

Mooi dat je dit doet Fred. Met jouw toewijding en betrokkenheid ga je zeker al jouw doelen voor de Alpe d'HuZes bereiken.

10

Lisa Swart

Super mooi dat je dit doet! En als je nog tips nodig hebt, laat het me weten!

24

Willemien Klein Geltink

Geweldig Erik, hierbij een bijdrage van de buurvrouw op nr 24

15

Martin Hoesen

He Godelief, wat een kanjer ben. Ik steun jullie heeeeeel graag! Bij deze! Een hartelijke groet, Martin Hoesen

400

Anonymous

hoi Marjolijn nogmaals erg mooi initiatief heel veel succes en zeker dat veel mensen jouw een warm hart toedragen en je steunen en dat t n groot succes wordt groeten luuk

26

Anonymous

Succes Erik

50

Jan Lok

Succes en sterkte Arnold

100

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

26

Aleike En Bennie Wentink

Succes Erik!! 💪👍🍀

5

Caroline

6 keer kans op een abstract schilderij!

56

Olga & Tonny Scharphof

Heel veel succes

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

75

Rien

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

15

Mark Verberk

Succes!

12

Annemieke Dings

Veel succes. Ik vind de klaproos heel mooi! Xx

26

C Janssen Van Den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

26

Erik

S6 man!

26

Margot Van Der Velden

Goed dat je dit doet! Veel sterkte met het verlies van Ellen . Mooi om dit nu te gaan doen.

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel en wat fijn om hier samen voor te gaan. Heel veel succes!

20

Margot Van Der Schans

Zet hem op Fred! Met zo'n mooie drive, vlieg jij die berg op. Succes!!

59

Arjan Brouwer

Succes Johan, dat klimmen is verschrikkelijk ;)

5

Erwin Menkveld

106

Marije Hospes

500

Anonymous

100

Peter Oosterveer

Succes

5

Nancy Van Heijster

10

Hans Heuer

Succes verder met je voorbereidingen

306

Bas Bouwmeester

Erik, Paasactie

50

Anonymous

25

Loet

100

Bruns Viehhandel

Von Hermann an Erik

26

Anonymous

26

Nina

Jaap, wat geweldig. Zet 'm op!

26

Huib Vreugdenhil

Topper je kan het veel succes

15

Juul Kuijpers

106

Timmerman Natuursteen

Succes !!

106

Gerard Hoekman

15

Kirsten Van Der Haagen

Hoi Fred, Wat een super mooi initiatief ! Ik wens je heel veel succes :)

26

Anonymous

Mooi initiatief. Machteloosheid omzetten in iets kunnen doen. Goed dat je ons projectkoor benadert. Veel succes, hopelijk zien we elkaar nog tijdens de repetities in Boxmeer.

25

Anonymous

veel succes in frankrijk

25

Anonymous

10

Gré

succes!

25

Marie-cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

100

Willy Peter

Arie, Hopelijk gaat het Event door in deze rare tijden. Veel plezier. Willy

10

Reynold Harmsen

Succes Erik, gaat het wel door voor dit jaar of voorbereiden voor 2021?

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

15

Charissa Hardenberg

26

Arie Kok

10

Gitty

Mooi doel!

26

Rob Vd Heuvel

Hoi Fred Ik sponsor je graag. Veel succes met de voorbereiding

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

25

Tom Van Den Berg

Hey Mar, Wat onwijs mooi en stoer dat je dit gaat doen. Heel veel succes Tom

26

André En Irna Wagenvoort

Geweldig💪 Heel veel succes🍀

10

B. Spoelstra

10

Jantje Hissink-bouwmeester

Haal die Top 6 x Erik? De buurvrouw

26

Annette Kimman

Mooi! Go Go Go 💪👊

25

Will Cornelissen

Heel veel succes,,liefs will

100

Marc Smulders

wij steunen deze toppers met hart en ziel !

10

Anonymous

Geweldig Nellie heel veel succes.

250

Marjanne Geesink

Topper!!

50

Christ Hendriks

Marjolijn wens je samen met Geneviève veel succes met je/jullie actie en al bereiken jullie de top nooit....jullie zijn toch super TOPPERS ! 😊 🔝 👍

50

Anonymous

26

Arnold De Rouw

Jij en je team succes met de beklimming

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

206

Anonymous

graag anoniem

26

Babs Van Houdt

Wow, Erik veel succes.

25

Niels De Bruijn

26

Gabi Breuker

Lieve Godelieve, Ik hoop dat je samen met je zus een wereldse ervaring tegemoet gaat. Een prachtig doel en unieke ervaring om samen te mogen doen. X Gabi

26

Trees Nijssen

Super Nellie, veel succes!

56

Gezinshuisdelotus

Ga ervoor👍

100

Monique En Martijn

❤️ Go girl!

20

Koen Kuyper

Lieve Genevieve, Heel veel succes en sterkte gewenst met het aangaan van deze grote uitdaging, je bent een bikkel. Koen en Caroline

50

Cindy Brock

De jam valt goed in de smaak en de lavendel geurzakjes krijgen een mooie bestemming (maar ik hou er zelf ook een paar :) ) . Op naar je streefbedrag Geneviève

10

Anonymous

25

Henry Walgemoet

50

Eeltje + Bert Gotink

Heel veel succes, you can do it!

563

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kaartenactie (druk 1)

10

Simon De Winter

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

26

Rian Smulders

Heel veel succes samen met je team . Fijn om dit samen te kinnen doen .

26

Simon Beilsma

Veel succes Fred!

25

Garjo Kamphuis

Succes en sterkte gewenst , Erik !! gr. Garjo

15

Anonymous

10

Leonie Vervoort

mooi iniatief nellie! laat de liefde voor het leven jullie " ondersteunen" op deze bijzondere reis warme groet, leonie

500

Agro Duiveland

Geweldig initiatief, heel veel succes

26

Gert Goedhart

Beste Erik, je bent goed bezig. Mooi! Succes Gert

133

Hart Van Friesland

Beste Nellie, wat goed dat je dit doet. Veel succes toegewenst. "Sinne en wille kinne folle tille."

26

Juul Van Dinter

Mooi initiatief Nellie Ik wens je, samen met Genevieve een mooie wandeling toe met dit fantastische doel Je oude klasgenootje Juul (Julia)

20

Anonymous

Nellie ik wens je veel goeds, wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

10

Mark Hesseling

Mooi initiatief Arnold! Ik vind het echt heel erg voor je. Mooi om op deze manier er nog een soort positieve draai aan te geven.

100

Autobedrijf Robert Wisselink

25

Jasper Trommelen

26

Anita Reichert

Lieve Geneviève, Ook jij bent een topper !! Heel veel succes !! Liefs, Anita Reichert

26

Anonymous

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

15

Pierre Pourchez

Veel Succes👍🏽🥰

120

Toon Van Der Stok

Erik, heel veel succes. Per klim 5 euro van ieder van ons. Jammer voor jou dat ze nog geen relatie hebben. :-) Maar eerst gewoon een week met de lift omhoog.

30

Godelieve Verberk

2x boekdonatie 21 bochten

30

Mikki Heijdel

2x boekdonatie

25

Anonymous

Het Johan, Succes bij de Alp D'Huzes!

26

Margriet De Zoete

Respect Arnold!

26

Nettie En Jan Croes

Succes, he Jan het!

26

Henny Vermeulen

100

Nellie, Angela, Marianne, Monique

Dit donatiebedrag is van 4 vriendinnen uit Oploo in plaats van bloemen op je begrafenis op landgoed Mookerheide

250

Vkps

Wat een doorzettingsvermogen en kracht klinkt er uit jouw mail. Aangrijpend en enorm bewonderenswaardig. Ik heb diep respect voor je. Ik wens je alle kracht, energie en ook heel veel plezier toe onderweg naar de top. Jacqueline

500

E Motion

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig streven voor een mooi doel. Met jou zijn er nog meer leerlingen/clienten geconfronteerd met de nare ziekte kanker. Ik steun dan ook met compassie jouw doel. Take care en veel liefs! Peer

10

Annet Van Der Meij

Veel succes!

1.5k

Arnold Reichert

Donatie uitvaart Ellen

20

Wendy

Succes!

26

Niels Roodenburg

Ome Duo heeft mij eindelijk weer wat geld geschonken

50

Lisanne Hannema-spaan

26

Ronald Kramer

Goed dat jullie dit doen en heel veel succes👍

26

Mark Croes

1.000

Pavo

Namens alle Pavo collega's veel succes!

26

José Kempen-loonen

Nellie Geweldig dat je je voor dit geweldige doel in wilt zetten, ben nu al trots op je! Liefs José

10

Anonymous

Mooi initiatief!

106

John Vermue

Heel mooi initiatief Fred!!

26

Stefan En Anouk Ruessink

400

Ieteke Schouten

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

50

René En Emmy Kwakkel

Heel veel succes, maar ook plezier bij de voorbereiding én straks op de Alp d'Huez!

100

Anonymous

26

John Nissen

Héél veel succes!

10

Femke Vergeer

26

Hans En Bep Langeraad

Succes!

15

Rudi Hengeveld

Veel succes

26

John Van Veen

Goed bezig Fred, Heel veel succes met de voorbereidingen !!

20

Esther Van Kampen

Heel veel succes💪🏻. Onderzoek blijft noodzakelijk.

106

Carola Lehmann

26

Anneke Von Heijden

Succes Go, dit gaat je lukken!!!

10

Belinda Haverkamp

Goed bezig

26

Anneke Peters

Fantastisch initiatief ! Heel veel succes met de voorbereiding. Tegen die tijd zal ik je prestatie met plezier volgen!

15

Geneviève Verberk

boek 21 bochten

60

Anonymous

10

Marion Lumens

50

Bart & Stella

Succes Geneviève!!

106

Pieternel Kranendonk-koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

250

Marloes, Koen & Tijl

Tjop Tjop naar de top!

10

Johan En Sien De Jonge

Succes Fred.

25

Jacco Scheper

Zet hem op Johan! Opgeven is geen optie!

20

Mark Grijsbach

Wat goed en lief van je dat je mee de berg op gaat. Klasse hoor!

2.35k

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

56

Anonymous

Lieve Geneviève, We hebben veel respect voor de figuurlijke weg die je bewandelt. We wensen dat de letterlijke weg die je in juni zult gaan bewandelen hier een afspiegeling van wordt. Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen. Liefs, Alfons en Monique.

26

Alien Jalvingh

Jullie kunnen het!

10

Lars N

Succes!

26

Bert

Goed bezig Fred

35

Anonymous

Lieve actie mam! Veel succes xx

206

Lieven Beyls

Dat frans bergje is maar een uitloop van onze Vlaamse Ardennen ,de kalvarietocht ervoor en erna deelden we al samen,super je doel en uitdaging,blij dat ik deel van je vrienden ken voor xie je het fort,maar ook voor allen die min hun familie met het monster kanker moeten leven

26

Anonymous

Succes!

26

Joost & Debby Kuijpers

Maak er een mooie rit van. Groet Joost debby saar en Guus

80

Anonymous

50

Tom Soeters

Veel succes !

15

Anonymous

Een prachtig gebaar naar anderen die het niet altijd gemakkelijk hebben.

15

Barbara Wullink

Heel veel succes! En wat een mooi initiatief!

45

Thijs

Zet m op!

26

Sjoerd Adema

Nellie, veel succes.

15

Mariette Madou

Knap Nellie, heel veel succes.... 👍

30

Piet En Mia

Succes!

26

Henny En Jet Lenkens

106

Anonymous

Succes! Fantastisch om dit samen te kunnen doen

40

Anonymous

Succes Fred !

15

Joost Klein Herenbrink

15

Maartje Kempen

Heel veel succes! Heel bijzonder om dit te gaan doen💪🏻😊

20

Anonymous

50

Natasha

Nog een topper voor de top! Go for it!

10

Els Van Der Meulen

Natuurlijk steun ik jou. Alle kleine beetjes helpen. Wat fantastisch zeg dat je meedoet! Heel veel succes en geniet van deze happening. Ik ben zelf ook een paar keer die berg opgegaan en het is echt heel gaaf! Hele dikke kus Els

26

Bastijn Spiegel

Super goed bezig, heel veel succes!

206

Anonymous

Hallo Erik, veel succes bij het behalen van je doel. ZIt nu even stil achter mijn beeldscherm omdat er een heel aantal mensen door mijn hoofd schieten die door deze ziekte geveld zijn. Also MACHEN !

50

Familie Ronald Oosterom

Succes voor jullie team en iedereen die meedoet. Ga zo door! Gelukkig lopen de donaties mooi door ook zonder Alpe d'Huzes. Zo belangrijk dat er veel geld voor onderzoek is! Een hartelijke winterse groet van ons allen uit Drenthe.

206

Kimtec International Bv

26

Alje Kamphuis

Ik ben supertrots op je. Zet m op! Liefs, Alje

30

Dik En Lita Van Wijk

Wauw Geneviève wat een prachtige actie!! Wij wensen je heel veel succes !

25

Anonymous

50

Danielle Hulshof

Lieve Godelieve, Wat goed dat je op deze manier gaat helpen. Ben al super trots

10

Laurien Van De Lisdonk

Wat mooi dat je dit samen met je moeder gaat doen Jaap!! Heel veel succes samen.

26

Martine Van Den Berg

Super goed dat je dit gaat doen! Zet hem alvast! Liefs, Martine

15

Anne Vreeburg

Succes Jaap!

50

Fred Roodenburg

Bierpakket

250

Alkondor Hengelo B.v.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

20

Willeke Cornelissen

Heel veel succes!!!!!

26

De Tekstbrouwerij

Ook De Tekstbrouwerij doet een duit in het zakje. Succes met de actie en train ze voor de sportieve uitdaging.

26

Stefan Roters

Tolle Sache, viel Glück!!!

100

Wendie En Thomas Kniewallner

Top Erik & team!

50

Raúl

Succes toegewenst Jaap!

15

Peter En Janny

106

Anonymous

Heel veel succes Jaap!! Fijn dat je je moeder zo kan steunen

40

Dirk En Robin

Erik topper! Heel veel succes!

26

Robin Verstege

106

Bennie Essink

26

Ton Stoelers

goed bezig nelly!

26

Anouk Van Der Bent

Lieve Marjolijn, Een donatie van mij; met veel liefdevolle gedachten aan Tineke en alle andere dierbaren die deze ziekte niet overleefden. :( Heel veel succes! Dikke zoen, Anouk

10

Jeannette Van Haastert

100

Willy Hafkamp Hafkamp

Veel succes samen

10

Rosanne En Roel

Heel veel succes alvast Geneviève!

50

Hans

Mooi initiatief om mee te doen 👍🏻. Heel veel succes Erik!!

50

Rosanne En Roel

Heel veel succes mam met het bedwingen van de Alp!!! Super goed dat je dit doet! Liefs, R&R

500

M.p. Agrar Gmbh

15

Wilbert Horsting

Erik, als VRTCer van het eerste uur en sinds kort AOWer ben ik blij fat ik nog alles kan en mag doen. Ik wens je héél veel succes met trainen en uiteraard de uitdaging.....top !

15

Jacques

Succes Johan!

50

Henk Hoeflake

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

56

Frida Janssen

Nelly, wij wensen je heel veel succes! Wat goed dat he dit gaat doen, groetjes Noud en Frida

26

Jan Klein Geltink

Zetmmmmmmm op

10

Erik En Dione

Hey Erik, knappe prestatie man! Ga naar boven op die berg. Held ben je! Dione is ook trots.

10

Anonymous

56

Maarten De Haan

Succes Fred! Yes, you can!!

26

Leo Braal

10

Martijn Hak

15

Teun Lamers

Veel succes Jaap!

100

Viehhandel Gerd Hölscher

10

Mv

20

Mariette

Liefs van Mariette. X

10

Catrien En René Wientjes

Heel veel succes Erik en team Big Challenge! De ervaring om met Big Challenge deze week te mogen beleven blijft een herinnering voor het leven. Zet’em op!

3.5k

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kerstkaartenactie (deel 1)

26

Robin Van Kampen

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

15

Michel Ogink

Heel veel succes Erik!!!

10

Kristel Van De Kamp

Succes Godelieve!

100

Vrielink Dakwerk Vorden

10

Stef Kruip

Klasse Erik. Ga ervoor. Succes.

26

Eline Roodenburg

Super pap!

26

Heleen Steinbuch

beste Geneviève, wij volgen jou altijd op de voet. wat geweldig dat je nu weer dit initiatief ontplooit. hartelijke groet, ook van Hester

200

Van Der Slikke

50

Geneviève Verberk

Donatie uit shirtverkoop

20

Martijn Hendriksen

Omdat 30,- voor zo’n mooi schilderij (nummer 67) veel te weinig is en ik je graag in zo’n goed initiatief steun.

26

Lex Folmer

Ha Fred, wat tof dat je meedoet. Wens je veel succes tijdens de trainingsperiode en natuurlijk wanneer je in recordtempo de Alpe d’Huez gaat beklimmen.

75

Welkoop Vorden

10

Jos En Marjon Rutten

Mooi voornemen, veel succes!!

500

C Bergsma

25

Rik Gerrits

Heel veel succes man! En mooi dat je dit doet! Alle beetjes helpen! ;)

5

Tessa Wolf

Succes

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

10

Margriet Hoffmans

Dank voor de geurende Lavendelzakjes

56

Annemarie

Ha Godelieve, Heel veel succes en top dat je dit doet. Groetjes, Annemarie (yoga).

5

Anonymous

porto kosten.

20

Rion Wagenvoort

26

René En Margriet Verberk

Wat heb je het mooi verwoord Nellie. Fijn dat je het machteloze gevoel om kunt zetten naar het goede gevoel om daadwerkelijk je steentje bij te kunnen dragen . Samen met topper Geneviève naar de top! We wensen jullie heel veel succes zowel met de voorbereidingen als op 4 juni.

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Arnold💪🏼

26

John Snel

26

Jeanette Stritzko

Lieve Marjolijn, fantastisch om het team van Geneviève te steunen. En je eigen verhaal mee te nemen. Héél veel succes. Xx Jeanette

50

Sudhues Kg

Andre Sudhues

50

Paul Brummelhuis

Sterkte en succes gewenst

26

Gerard Beldman

Succes Erik! Jou kennende gaat het je zeker lukken!!

150

Jan Slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

106

Lin

Go go go Mar!

26

Robert Jan Zuur

Show more