BIG Challenge 8 Ellen en Genevieve onze Toppers

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

65879.16

Raised from 1st October 2020

79509.16

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

10

Arnoud Smit

Succes en veel plezier Johan

25

Harry En Haida Hubers

Heel veel succes Genevieve met deze geweldige actie.😘

10

Tonny Artz

Ontroerend verhaal Nellie. Kanjers! Samen heel veel succes met mooie ontmoetingen op weg naar de Top.

26

Karin Van Wingerden

Sterk dat je dit doet!

25

Hartman

Veel succes!

26

Robin Verstege

50

Arniepol

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

500

M.p. Agrar Gmbh

26

Rene Schoenmakers

Succes met trainen op de fiets van Ronald! Geweldig dat je hier een bijdrage aan levert!

15

Martin Ten Have

56

Anonymous

Hallo Jaap, als eerste gefeliciteerd met je moeder haar verjaardag. wat een geweldig initiatief om samen met haar en de rest van het team natuurlijk, deze uitdaging aan te gaan. we gaan jullie volgen en hopen van harte dat het succesvol mag zijn in meerdere opzichten. met hartelijke groeten en toi toi toi, Jan en Ria

120

Toon Van Der Stok

Erik, heel veel succes. Per klim 5 euro van ieder van ons. Jammer voor jou dat ze nog geen relatie hebben. :-) Maar eerst gewoon een week met de lift omhoog.

30

Godelieve Verberk

2x boekdonatie 21 bochten

100

Groiner Milch Kg

26

Suzanne Van Der Pligt

26

Moniek Brouwers

Lieve Genevieve, volgens mij heb je al heel wat bergen beklommen...dus je kunt dit! Dat is mijn volle overtuiging! Liefs van Moniek...en de rest van de Brouwertjes!

26

Jeroen Verberk

Ik ken je niet maar door de verhalen we een bijzondere indruk van jou gekregen. Ik heb jouw boek ook inmiddels in mijn bezit en ben dit aandachtig aan het lezen. Ga je graag in persoon ontmoeten op de Alp en kijk daar naar uit. Sterkte de komende maanden nog met de gezondheid en voorbereidingen en tot in Frankrijjk!

2.17k

Claessens-jenniskens Pluiveebedrijven Bv

Lieve Geneviève, Vandaag 60 jaar GEFELICITEERD!!! En bij een verjaardag hoort een cadeau, vandaar dat wij besloten hebben om de opbrengst over de afgelopen maanden van onze 2 cent per ei actie uit onze " Ei-Automaat" te doneren op jouw actie pagina. Jij zegt altijd elke euro telt en is hard nodig voor onderzoek naar kanker! En heel veel verkochten kakelverse eieren hebben voor dit mooie bedrag gezorgd. Door onderzoek naar kanker mocht jouw hartsvriendin Ellen langer leven. En door al dat onderzoek maak jij nog steeds van elke dag een lievelingsdag. Liefs uit Ysselsteyn, Marian - John & kinderen

20

Hennie Broekman

Veel succes Johan! Nog even goed trainen en dan fietsen maar. Hennie

100

Anonymous

200

Dettie Noordzij

Go Go Go Arnold! Je bent een kanjer.

15

Anonymous

Top Fred....succes!

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

10

Saskia D' Haan

Je bent een kanjer Marjolijn! Helaas van dicht bij meegemaakt.

26

Peter Hetterschijt

Trap m an Erik!

20

Martijn Koning

Top!! Succes.

56

Anonymous

Echt top dat je dit doet Godelieve! Heel veel succes!!

150

Monique Van Der Bruggen

Wat goed dat je meedoet!! Succes!

50

Familie Ronald Oosterom

Succes voor jullie team en iedereen die meedoet. Ga zo door! Gelukkig lopen de donaties mooi door ook zonder Alpe d'Huzes. Zo belangrijk dat er veel geld voor onderzoek is! Een hartelijke winterse groet van ons allen uit Drenthe.

20

Anonymous

15

Anonymous

boek 21 bochten

26

Rob Van Outersterp

Wer jetzt kein Haus hat, baut sich keines mehr. Wer jetzt allein ist, wird es lange bleiben, wird wachen, lesen, lange Briefe schreiben und wird in den Alleen hin und her unruhig wandern, wenn die Blätter treiben. S.J. Flikweert

50

Christ Hendriks

Marjolijn wens je samen met Geneviève veel succes met je/jullie actie en al bereiken jullie de top nooit....jullie zijn toch super TOPPERS ! 😊 🔝 👍

26

André En Irna Wagenvoort

Geweldig💪 Heel veel succes🍀

26

Frans En Ina Nijenhuis

Heel veel succes Erik. Frans en Ina Nijenhuis

106

Lex Van Glabbeek

66

Margriet De Zoete

Heel veel succes Arnold!

5

Mathilde Holtmaat

Heel veel geluk .

26

Emma Verburg

Succes Jaap!!

10

Jeannette Van Haastert

26

Jenne De Haan

Succes Erik

26

John Nissen

Héél veel succes!

26

Annemarie En Rob Van De Lisdonk

Beste Godelieve Geweldig dat je samen met genevieve de top gaat beklimmen. Geweldig dat jullie dit voornemen kunnen maken na 5 jaar vd diagnose. Door de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar kanker is dit o.a mogelijk. Wij wensen jullie heel veel succes

15

Anonymous

Zet ‘m op Erik!

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

66

Gijs Van Oorsouw

Super Nellie. Goed dat je dit doet! Ook wij hebben in de familie met kanker te maken, zoals je weet. Onderzoek blijft hard nodig. Heel veel succes!

100

Farmonie B.v.

Heel veel succes namens alle medewerkers van Farmonie

66

Edwin Visser

Beste Erik. Succes in deze.

5

Maud Verheggen

Veel succes Fred!! Mooi initiatief en persoonlijk verhaal!

20

Anonymous

10

Anonymous

100

Anonymous

56

Annemarie

Ha Godelieve, Heel veel succes en top dat je dit doet. Groetjes, Annemarie (yoga).

25

Henry Walgemoet

306

Bvb-beheer B..v.

Je haalt het!

26

Wilma

Van machteloosheid naar motivatie, heel herkenbaar en goed verwoord verhaal. Veel succes!!

50

Lisanne Hannema-spaan

15

Anonymous

26

Lex Folmer

Ha Fred, wat tof dat je meedoet. Wens je veel succes tijdens de trainingsperiode en natuurlijk wanneer je in recordtempo de Alpe d’Huez gaat beklimmen.

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

10

B. Spoelstra

26

Hermsen

Succes Erik!!💪

26

Jan Klein Geltink

Zetmmmmmmm op

10

Anonymous

Heel veel succes!

106

Nynke

Top Erik! Mooi initiatief en heel veel sterkte met het volbrengen van deze prestatie!

50

Carl Sprunken

10

Jan En Adriana Feenstra

25

Will Cornelissen

Heel veel succes,,liefs will

50

Dutch Pc Vorden

Dutch PC VORDEN

25

Anonymous

100

Bert En Godelieve

Top Jaap. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs Bert en Godelieve

15

Vinsent Hooimeijer

Mooiste berg om op te gaan! Mooiste doel om daar aan te koppelen. Heel veel succes!

15

Miranda Mion

10

Carla Breunese

Respect !

15

Miranda Mion

20

Anonymous

25

Anonymous

Super Erik dat je dit gaat doen. “6 keer is mooi, maar geen must!” Veel succes.

50

Arjan En Angela Nijbroek

Deze ziekte heeft ons ook meerdere keren geraakt. Respect hoe jij je hier voor in zet!!!!

26

Nardy Thus-köning

Heel veel succes Erik!

106

Arnold Reichert

Steuntje in de rug om je over de ‘magische grens’ van € 1.000 heen te krijgen 👍

26

Tim Bouwmeester

50

Henk Hoeflake

106

Fan. Govers

Geen getrut gassen met dat hij🚴‍♂️💨💨fa

26

Kees En Gerdien Dulfer

Veel succes!

50

Arnold Reichert

Johan, Goede en lekkere actie 🍺 Gr. Arnold

10

Johan En Sien De Jonge

Succes Fred.

21

Jean-jacques Van Giels

Een euro voor iedere bocht. Dank voor je boekje.

26

Tilly Artz

Nelly, we waarderen het enorm dat je deze prestatie gaat leveren. Een mooi doel! We wensen je straks dan ook heel veel succes. Theo en Tilly

106

Pieternel Kranendonk-koster

Samen naar de top! Hoe bijzonder zal dat zijn en hoe graag had ik de kans gehad dat met en voor Marjolijn ook te willen doen. In gedachte ga ik met jullie mee. Succes en liefs.

100

Bruns Viehhandel

Von Hermann an Erik

10

Juul Van Den Hombergh

15

Didier

Heel sterk! Succes pik!

10

Reynold Harmsen

Succes Erik, gaat het wel door voor dit jaar of voorbereiden voor 2021?

106

Angelica En Henk

Godelieve, wat een goed initiatief, Veel sukses voor jou en je zus en alle anderen op 4 juni 2020

15

Suzanne Hendriks

Zo goed van je!! Veel liefs! ❤️

30

Martijn

Zet hem op Jaap! Super dat je dit doet en veel succes!

15

Rudi Hengeveld

Veel succes

15

Esther Van Eersel

Lieve Godelieve. Wat geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes!

26

Erik

S6 man!

10

Godelieve Verberk

Jam van Geneviève verkocht!

26

Jip Verwiel

10

Kristel Van De Kamp

Succes Godelieve!

400

Ieteke Schouten

26

Simon Beilsma

Veel succes Fred!

30

Mikki Heijdel

2x boekdonatie

10

Rianne Reek

Trots op jou op jullie. xxx

200

Buren Van De Driehoek In Oploo

26

Henny En Jet Lenkens

100

Paul Van Der Bruggen

Kanjer!

10

Marian Van Amelsfort

You go girl!💪🏼

26

Peggy Verberk

Heel veel succes samen.

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

10

Jeroen

Zet 'm op Fred!

5

Lennart Stoelwinder

21

Dore-mieke Verrijt-verschuren

21 euro voor 21 bochten..... dankjewel. Voor morgen een mooie en fijne dag gewenst. Fijn je straks ff gesproken te hebben. 🍀 Groetjes Dore-Mieke

26

Mark Croes

26

Annie Van Haren

Succes Nellie!

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

206

Hogemans-vruggink Gbr

Heel veel succes Erik!!!!

123

Arnold Reichert

Steuntje van Ellen 😘

50

Dirk En Joke

Veel succes!

100

Haaring Hengelo

succes

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

15

Charissa Hardenberg

26

Henk Verberk

26

Anneke Von Heijden

Succes Go, dit gaat je lukken!!!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

254

Klaes Gerbrandy

Suc6 op weg naar Alpe D'HuZes 2021

56

Horizon Massageopleidingen

Succes dappere lieverd!

250

Arnold Reichert

Donaties afscheid Ellen

26

Maarten Bouwman

Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes alvast toegewenst!

15

Wilbert Horsting

Erik, als VRTCer van het eerste uur en sinds kort AOWer ben ik blij fat ik nog alles kan en mag doen. Ik wens je héél veel succes met trainen en uiteraard de uitdaging.....top !

26

Marsha Gerritsen

20

René Van Der Linde

Veel succes, Arnold!

100

Bouwbedrijf Bargeman Vorden

Firma Bargeman

10

Ingrid De Greef

26

Margriet Van Scheppingen

Hierbij mijn bijdrage. Succes met de voorbereidingen.

20

Mariëtte Von Heijden

Succes Jaap en Geneviève. Liefs van Mariëtte

1.5k

Arnold Reichert

Donatie uitvaart Ellen

26

O Heyden

Succes Nellie , met dit fijne team gaat het zeker lukken !!

100

Akkerbouwbedrijf Arts

Na jaren lange fietstraining gaat dit nu een succes worden!

26

Louis

Veel succes.

26

Els Gotink

Succes!

26

Rachèl

Erik, heel veel succes en plezier in de voorbereiding. Maak er met beide teams onvergetelijke dagen in Frankrijk van !

25

Frank En Margot

Succes Frank en Margot Reelick

26

Tonny Van Strien

Bier pakket

10

Els Van Der Meulen

Natuurlijk steun ik jou. Alle kleine beetjes helpen. Wat fantastisch zeg dat je meedoet! Heel veel succes en geniet van deze happening. Ik ben zelf ook een paar keer die berg opgegaan en het is echt heel gaaf! Hele dikke kus Els

56

Technologypull

Succes Johan!! Mooi gebaar!

10

Nellie Keizers

heel veel succes

25

Antoine Jacobs

Godelieve, geweldig dat je dit doet. Je bent een kanjer!

30

Nellie

uienvlechten

206

Fam. Tijs

Erik wat een goed doel. Het gaat je zeker lukken !!! Veel succes !!!

50

Frido Hamoen

Arnold, heel veel sterkte en succes!

10

Esli Lindenschot

Succes Erik!

10

Anne Martens

Succes!!

56

Anonymous

Succes Fred 👍🏼

26

Rianne Reek

Super, lief vriendinnetje 💕

75

Welkoop Vorden

50

Geert Heersink

26

Anita Vialle

Succes liefs Anita

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

26

Gerry Janszen

Wat een prachtig doel heb je gesteld. Ik weet nu al dat jullie trots mogen zijn. Van harte steun ik jullie hiermee.

50

Joost Derikx

Dag Arnold, Wat een triest bericht, ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe. Succes met Alpe d'Huzes!! Gr joost

20

Anonymous

106

Stephan En Marjan

Heel veel kracht, mooie momenten en alle goeds gewenst !!

26

Ruud Rooijakkers

100

Loes Mathijssen - Simons

Alle succes, Genevieve!! Geweldig wat jij neerzet!😘

25

Peter En Anita

Genevieve, wij wensen je heel veel succes en geluk toe! Wat een fantastisch doel heb je voor ogen !

26

Tim Van Der Putten

Succes!

21

Geneviève Verberk

Boekdonatie 21 bochten

15

Merel Beemster

Zet 'm op, Jaap!

10

Rianne Lubbers-meijerink

Succes!!

66

Ernst Van De Weijer

Nogmaals bedankt en door

66

Henry En Lianne Ravestijn

Fred wat goed dat je dit doet!

15

Amber Knoef

Succes!

15

Nellie Kuijpers

boekverkoop '21 bochten'

10

Roy Van Der Loop

Heel veel succes Fred!!! Groetjes Roy

100

Anne-mathee Vreeburg-verberk

Voor twee toppers!

25

Marloes Zwanenburg

Topper! Je kan het! Voor Geneviève en alle Genevièves die er niet meer zijn, een iedereen die deze rotziekte nog tegen gaat komen!

50

Gosse En Jannemieke

Top dat met Geneviève mee gaat naar de berg en al helemaal geweldig dat je je inzet als geld inzamelaar. Om je een beetje op weg te helpen deze donatie namens Jannemieke en mij. Veel succes en zeker tot op de berg.

26

Els Sweep

Wow Nellie ik wens je veel succes en wat goed dat je de mail naar canthonis stuurde anders weet ook niemand zoiets! Xxxxx Els

10

Joost Damen

Succes Jaap, zou zo met je meefietsen voor dit mooie, belangrijke doel!

56

Ronald En Gerdi Reijers

Top Fred, zet hem op!

26

Lourens Feenstra

Prima initiatief Erik en alvast veel succes toegewenst met de voorbereidingen en de dag zelf.

100

Marcel En Fransje

Marjolein, geweldig dat je meedoet, succes!

206

Anonymous

Hallo Erik, veel succes bij het behalen van je doel. ZIt nu even stil achter mijn beeldscherm omdat er een heel aantal mensen door mijn hoofd schieten die door deze ziekte geveld zijn. Also MACHEN !

26

Naufra Saab

Go Go Go!!!!!!

26

Anonymous

Succes Erik

10

Anonymous

Beter laat dan nooit ☺️

50

Anonymous

10

Hans Heuer

Succes verder met je voorbereidingen

106

Carola Lehmann

26

Chris Schrooten

Arnold, een bijzondere dag vandaag, 4-6-2020. Je zou weer 6 keer omhoog geklommen zijn en net gefinished zijn na de slotklim met Big Challenge. Hoewel het verlies van Ellen natuurlijk nooit af te sluiten is, was dit toch bedoeld als een soort van afsluiting van een emotionele tijd en voorbereiding. Door corona loopt het allemaal wat anders, maar ik ga er van uit dat je volgend jaar "gewoon" alsnog 6 keer gaat. Succes en sterkte !!

56

Luuk Liersen

Heel veel succes , Go !!

50

Geneviève Verberk

Vorige week kreeg ik een fijne energetische behandeling van Marian Leusink van Lichtgeving in Boxmeer. Na afloop vroeg Marian me om, in plaats van haar te betalen, dat bedrag te doneren aan Alpe d’Huzes (op de actiepagina van Jaap). Dank je wel Marian.

10

Leonie Vervoort

mooi iniatief nellie! laat de liefde voor het leven jullie " ondersteunen" op deze bijzondere reis warme groet, leonie

66

Janna Bekker

❤️

26

Janneke Vollaers-schepers

Hallo Arnold, elkaar lang niet gesproken en gezien. Geschokt door je verhaal maar trots op wat jullie gaan doen. Succes en sterkte!

26

Robert Elmerhaus

81

Roest Conceptstore

Opbrengst boekenverkoop & collectebus Roest Conceptstore

5

Anonymous

Hi Marjolein, Wat een mooi initiatief!

106

Anonymous

106

Rob Thijssen

250

Martijn Joren

Pap heel veel succes. Hophop 6x naar de top!!

26

Robin Van Kampen

26

Vishwanath Iyer

Best wishes & success Johan

40

Anonymous

Succes Fred !

100

Ziegenhof Hoogendoorn

10

Marit Vorstman

Heel veel succes Jaap!!

106

Cees Van Den Brekel

56

Robert En Ilse

Lieve Arnold , heel veel sterkte met de training en het bedwingen van de Alp. Wat zal ze trots zijn!!! Gr. Robert & Ilse

66

Marian En André Knoef

Erik, heel veel succes!!!!

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

26

Geertje Westervelt

26

Sandra Zanacic

Succes Jaap!

106

Johan Flikweert

10

Rianne Fleming

Mooie uitdaging met een prachtig doel!! We wensen je heel veel suc6!🍀

60

Anonymous

15

Michel Ogink

Heel veel succes Erik!!!

56

Luuk Odile Liersen

Succes krachtige vrouw !!

240

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Lieve Genevieve, Postuum sponseren wij ook jouw pagina als teamlid van onze PR extern commissie. Dus ook voor jouw een bijdrage vanuit onze 2 ct per ei actie uit onze ei-automaat #EitjevandeBoerin Voor altijd in mijn hart. Liefs Marian

26

Christel Gijsbers

Zettum op Godelieve! Superknap- en lief en een hele prestatie die je gaat neerzetten! Liefs Christel

50

Ben Tiebot

Veel suc6

10

Mieke Abeling

Top! Godelieve!!

10

Mangala Corbeek

Hoi Arnold, Ik wens jou en jouw dochters heel veel sterkte en kracht. Veel bewondering heb ik voor je, succes met de challenge!

10

Linda Van De Donk

Zet ‘m op. ❤️

20

Nelly Nabbe

Nelly heel veel succes met je prachtige project

1.25k

Anonymous

Dank voor de voederkundige uitleg

25

Tim

15

Anonymous

Veel succes.

56

Anonymous

Beste Geneviève, met een brok in de keel heb ik je motivatie gelezen. Wat een kracht. Veel succes en veel geluk voor jullie, jij met Ellen in je hart. Warme groet, Jos Engelaer

26

Anna Van Estrik

30

Dik En Lita Van Wijk

Wauw Geneviève wat een prachtige actie!! Wij wensen je heel veel succes !

26

Anonymous

10

Inge Vd Hoven

Succes!

20

Esther Van Kampen

Heel veel succes💪🏻. Onderzoek blijft noodzakelijk.

25

Jasper Trommelen

50

Anonymous

Heel veel sterkte en succes, groetjes van Roelie.

16

Anne Vreeburg

Succes! X

26

Martijn Mulder

Succes Johan!

50

Noga Agrar Gmbh

10

Anonymous

Zet hem op lieve Marjolijn! Heel stoer dat je dit gaat doen!!

25

Anonymous

Liefs van ons!

10

Anonymous

Mooi initiatief!

10

Mv

26

Anonymous

26

Robert Jan Zuur

10

Bram Makkink

106

Willem Van De Zande

10

Claudia

10

Renate En Malcolm

Heel veel succes ome Fred! Je kunt het!

10

Sjani Gelderman

Heel veel succes

25

Marie-cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

50

Almar Mager

Zet hem op Erik!.

26

Anonymous

26

Ria Bakarbessy

Geweldig dat je dit doet, heel veel succes.

25

Anonymous

Het Johan, Succes bij de Alp D'Huzes!

30

Anne Vreeburg

Opbrengst verkoop Marktplaats

10

Sander Visschers

Zet hem op Erik

20

Heleen Van Otzel

Succes Fred!

15

Mark Verberk

Gas erop! ;)

16

Caroline En Benjamin Bles

Je gaat hier zo blij van worden! En niet alleen jij, ook al je lievelingen! Succes met alle voorbereidingen! En geniet er vooral van!

10

Lisette

Succes Nellie...een diepe buiging..

56

Anonymous

26

Anonymous

26

Mat Arts

Succes!

106

Anonymous

26

Bastijn Spiegel

Super goed bezig, heel veel succes!

125

Desiree Den Boesterd

20

Mark Kranenbarg

56

Jam Lammers

Ik wens je veel kracht en spirit om de Alpe d'HuZes te bedwingen. Jouw spirit kennende gaat dat lukken; ik hoop zeer dat je de fysieke kracht eroe ook nog voor hebt.

26

Anonymous

Nellie.... veel succes op de Alp.

25

Michiel Van Gijtenbeek

Erik, Succes met de voorbereidingen. Opgeven geen optie!

20

Anonymous

50

Gert-jan En Susan Hermanussen

Succes Arnold!

26

Juliana Salatino

206

Jacqueline Wolsing-lucassen

Namens ons allen heel veel succes! Willy, Marcel, Rob, Jorik en Jacqueline

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

50

Anne Vreeburg

Je kan het! X

66

Anonymous

Op naar de top, geniet van je training momentjes!

50

Anonymous

1.1k

Wijnactie

20

Gezinshuis Het Baken

Heel veel succes met je voorbereiding....respect.....Ricardo heeft het ook een keer gedaan en is 3 maal naar boven gefietst voor zijn moeder.

50

Marja Van Veldhoven

Heel veel succes Nellie!!!

30

C. Berendsen

60

Geneviève

Boekdonaties

16

Esther Hagen

Super goed, veel succes met de voorbereidingen

56

O Heyden

Veel succes !!!

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Nellie, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

26

Corine Pauw

Lieve Geneviève, Heb bewondering voor de wijze waarop jij de bergen die jij in jouw leven op jouw pad krijgt, trotseert. Deze kan er zeker ook nog wel bij! Succes voor jullie allen. Corine

20

Elly Dankers

Cadeautje i.v.m. de verjaardag van Mars.

26

Rita Van Luttikhuizen

💪😘

15

Merlijn Kopp

100

Willy Peter

Arie, Hopelijk gaat het Event door in deze rare tijden. Veel plezier. Willy

100

Van Asten Sterksel Cv

Erik, Succes met het omzetten van ONMACHT in KRACHT. Een goed initiatief wat opvolging verdient. Veel succes op 4 juni a.s. Marko en Rianne van Asten

50

Wim Vermue

15

Mark Verberk

Succes!

106

Linda Engelman

100

Willy Hafkamp Hafkamp

Veel succes samen

60

Nellie Kuijpers

Nabestelling natuurfotokaarten

25

Anonymous

Hiervan is € 15,00 voor je boek, reeds besteld via mail.

10

Elle

Geweldig Nellie! Wat een bijzonder verhaal en een mooi initiatief. Véél plezier en succes.

26

Marion Schreven

Ga er voor Geneviève je kunt en veel succes En vooral fijn dat je kunt waarmaken wat je met Ellen hebt afgesproken. Hoe mooi dat ik hier aan kan meehelpen.

50

Geneviève Verberk

donatie van praktijk Lichtgevong - Marian Leusink

35

Anonymous

Lieve actie mam! Veel succes xx

26

Anita Reichert

Lieve Geneviève, Ook jij bent een topper !! Heel veel succes !! Liefs, Anita Reichert

10

Anonymous

Geweldig Nellie heel veel succes.

10

Ellen Kuijpers

66

Bram Harpe

25

Anonymous

6

Gjw

Succes met de zes beklimmingen.

26

Anonymous

Succes!

10

Franka Thomassen

Je bent een topper!!

26

Tiny Hendriks

Goed verhaal Nellie. En veel succes straks op de Alpe d'HuZes samen met Geneviève. Gr. Ploon en Tiny

26

Alien Jalvingh

Jullie kunnen het!

15

Anne Vreeburg

Succes Jaap!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Judith En Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

25

Anonymous

Hey Godelieve, Wat een mooi initiatief! We wensen je heel veel succes🍀 Liefs Ferry en Marjoletta

26

Hanne Oosterveer

Liefs!

15

Henriette

Succes!

26

Gerrit Bouwmeester

succes gewenst

10

Anonymous

26

Ingrid Alves

Alvast heel veel succes met trainen Johan!

250

Alkondor Hengelo B.v.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

16

Pauline

Veel succes! 💪

5

Erwin Menkveld

66

Anonymous

106

Arjan Mombarg

Ik ga je volgen! Gas erop voor je overleden dierbaren 6 keer die molshoop op!

56

Bram En Simone Kotter

Geneviève, wij wensen je heel veel succes en kracht toe bij deze bijzondere tocht. Zet 'm op!

325

Geneviève Verberk

Boekdonaties

20

Bep Verbruggen

50

G Pelle

223

Gezamenlijke Bc-actie Oploo

Worstenbroodverkoop en donaties

26

Aleike En Bennie Wentink

Succes Erik!! 💪👍🍀

5

Anonymous

porto kosten.

250

Pleun, Saar, Lotta, Tijl En Pelle

Goed fietsen opa en veel centjes ophalen voor het onderzoek.

26

Arie Kok

25

Maarten Van Asten

Dag Johan, wat een fantastische actie!Natuurlijk supporten we dat!

15

D. Stax

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

50

Anne Koopmans

26

Wim En Karin

Heel veel kracht en succes!

26

Anonymous

26

Rutger Smid

Succes Johan!

25

Stan & Marjolijn

Liefs van ons!

30

Erna De Bruijn

Trots op jullie!! Geweldig initiatief🤗

25

Harriette Loeffen

Succes Jaap

25

Anne Vreeburg

Veel succes!

106

Anonymous

20

Zenna Brueren

Jullie verhaal maakt het levend, waardoor je het belang van onderzoek nog beter in kan zien. Heel mooi!

250

Vkps

Wat een doorzettingsvermogen en kracht klinkt er uit jouw mail. Aangrijpend en enorm bewonderenswaardig. Ik heb diep respect voor je. Ik wens je alle kracht, energie en ook heel veel plezier toe onderweg naar de top. Jacqueline

50

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

22

Reinier En Manon

Lieve Geneviève, Wat een fantastisch doel gaan jullie aan. Heel veel kracht om boven te komen en zullen aan jullie denken op die dag. Veel geluk, liefde en gezondheid voor jou en je maatjes gewenst! Zal 2021 worden dat is wel heel erg voor dit evenement. Hier bij het cadeau voor Mars haar verjaardag als bijdrage. Liefs XX

50

Leon Van Der Wel

25

Geneviève

Shirtverkoop BIG Challenge

24

Willemien Klein Geltink

Geweldig Erik, hierbij een bijdrage van de buurvrouw op nr 24

50

Anonymous

206

Ingrid Van Den Hengel

106

Paul Nabuurs En Inge Thomassen

Hey Jaap Succes voor jou en jullie hele team! Groetjes Paul en Inge

75

Geneviève Verberk

Donaties boek 21 Bochten

106

Frans Kotter

Beste Geneviève , heel veel succes met deze geweldige actie.

100

Marc En Geneviève

De kop is er af! Superfijn dat je meegaat in ons BIG Challenge team Ellen onze Topper. Veel succes.

50

Bo Remmerswaal

Lieve Mar, wat een geweldige uitdaging en een prachtig gebaar. Ik heb ontzettende bewondering voor jou, jouw peettante en ieder die met jou mee gaat naar die top. Wat mij betreft zijn jullie daar al! Heel veel succes! Liefs

106

Pieternel Kranendonk-koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

1.000

Tierproduktion Alkersleben Gmbh

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Petra

Wie wil jou nou niet steunen, lieve Geneviève?! Ik wens je alle goeds, kracht en nog meer geld voor onderzoek en behandeling. Dikke kus X

26

Emiel

zet hem op Nellie

250

Marloes, Koen & Tijl

Tjop Tjop naar de top!

26

Theo De Jong

100

Firma Althoetmar

Machen Erik Versuch bitte 6 x

106

Olga Scharphof

Dank ook namens Henny voor het beschikbaar stellen van de woning

26

Hella Schouten

Zo ontzettend stoer dat je dit gaat doen godelief!! Ik ben trots op je:) liefs

106

John Vermue

Heel mooi initiatief Fred!!

10

Kim Draaijer

Heel veel succes met alles en super dat je dit doet

15

Anonymous

200

Van Der Slikke

66

Frits Sipman

Wat een mooi doel streef je na .topper

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

15

Gerda En Ben Van Oorschot

15

Caroline Bles

Dankjewel voor het mooie boek 😘

10

Mirelle Knusel

Top! Heel veel succes!

15

Ruud Kock

Goed bezig Erik, Veel succes. Hoop dat we in 2021 wel naar Frankrijk kunnen.

500

Ondernemersgroep Driestroom

Heel veel succes Godelieve! Ga ervoor! Namens iedereen binnen de ODD.

57

Vrijwilligers Hospice De Cocon

Donatiebox

26

Nina

Jaap, wat geweldig. Zet 'm op!

20

Stan -

26

Emiel

Alle succes Jaap

80

Anonymous

563

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kaartenactie (druk 1)

25

Sandra En Paul Brands

Arnold Heel veel succes. Wij komen naar de berg om jullie te steunen Sandra en Paul ( Hoofddorp)

15

Anonymous

Succes..kerel!! Een mooi doel om voor te gaan!!

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

600

Heinz Lennards Gmbh

30

Fam Henry Koning

Klasse Erik dat jij dit doet. 6 keer gaat je lukken en de opbrengst van je presentatie zal helpen in het onderzoek en bestrijding van kanker. SUCCES

8

Godelieve

In plaats van terugbetaling bloemen

50

Fred Roodenburg

75

Kaylee Van Der Velden

Heel erg veel succes met de acties, maar ook zeker straks met het beklimmen van de top!

10

Bella Spina

Zo mooi dat je dit gaat doen. Heel veel succes Jaap! You can do this!

10

Pieter

Succes met jouw prachtige initiatief

56

Nita Oosterom

Mooi initiatief Arnold,helpt jullie,mij en iedereen die met kanker te maken heeft/krijgt.

10

Bea Van Ettinger

Zet'm op, veel succes van vriendin Mars voor verjaardag

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

10

Bo Fehling Fehling

Wat ben jij een topper!! Heel veel succes xx

15

Floor & Robert-jan

Heel veel succes!

890

Forfarmers Beelitz Gmbh

Viel Glück Arie! und bleib gesund!!!

26

Margot Van Der Velden

Goed dat je dit doet! Veel sterkte met het verlies van Ellen . Mooi om dit nu te gaan doen.

66

Jos Kneepkens

Succes. Goed bezig

26

Marita Veenhuizen

Op naar de 75000

26

Evelyne Coopmann

26

Eric Salmans

15

Okke Verberk

Succes en zet ‘m op! 💪🏽 Gr. Okke

26

Rob Vd Heuvel

Hoi Fred Ik sponsor je graag. Veel succes met de voorbereiding

20

Anonymous

10

Willeke Kuijpers

Heel veel succes !!

500

C Bergsma

26

Desiree Van Steenveldt

Wow Arnold, wat een verhaal. Ik wens jou, je gezin en jullie team heel veel kracht om het verlies te dragen en de alp te bedwingen. Succes!

26

Christine

Ha Nellie. Wat een mooie actie!!! Heel veel succes!!! Christine

50

Anonymous

Samen een keertje oefenen. Jouw beentjes trainen

10

Nora Visser

Heel veel succes Arnold!

50

Nico En Tine Van Goethem

van de buren. Veel succes Nico en Tine

15

Martin Hoesen

He Godelief, wat een kanjer ben. Ik steun jullie heeeeeel graag! Bij deze! Een hartelijke groet, Martin Hoesen

10

Jacqueline

Godelieve je bent een Kanjer. natuurlijk geef ik hiervoor een bijdrage. Succes!!!

10

Maria Megens

Succes!

26

Willem Van Zant

50

Hans Van Gestel

veel succes in de voorbereiding! super dat je dit doet!

26

Annette Kimman

Mooi! Go Go Go 💪👊

15

Kees En Ans De Bruijn-cremers

Dag Jaap, We vinden het zo goed van je dat je de beklimming aangaat voor je moeder en je vriend Teun en alle andere mensen die met deze afschuwelijke ziekte te maken hebben. Veel groetjes. Kees en Ans de Bruijn

15

Anonymous

Heel veel succes lieve Jaap, ik hoop dat je nog jarenlang van je moeder mag genieten!

25

Jaap Breugem

Prachtig en betekenisvol initiatief Fred! Heel veel succes.

100

Jürgen Oeder

Von Jurgen Oeder

10

Meike Kortleve

50

Paul Brummelhuis

Sterkte en succes gewenst

30

Erna De Bruijn

Heel veel succes Jaap!! Ik lees de blogs van je moeder en kijk er naar uit om te lezen over alles waar jullie mee bezig zijn!

50

Jan Flach

26

Lieke Raterink

Omdat het bij mij ook ineens heel dichtbij komt... ga ervoor Mar!

206

Herbert Bouwmeester

Super Erik!! Heel veel succes!

26

Jan En Rian

Het gaat je lukken !! Heel veel succes! 😘⛰

80

Anonymous

Schilderij 31. Die mooie papaver!

20

Anonymous

26

Ibeks

Mooi dat je dit doet Fred. Met jouw toewijding en betrokkenheid ga je zeker al jouw doelen voor de Alpe d'HuZes bereiken.

15

Teun Lamers

Veel succes Jaap!

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

25

Dirk

100

Wendie En Thomas Kniewallner

Top Erik & team!

100

Dirigo Bv

Succes!

10

Matthijs Balvert

Succes Erik!

10

Femke Hoekstra

20

Marja Visser

Je bent een topper! Wij steunen jou op deze bijzondere klim en het goede doel. Trots op jou🍀

15

Marcia Cox

heel veel succes !!! lieve groetjes marcia

25

Anonymous

Heel veel succes, Nellie. Ik vind het super dat je dit doet.

56

Ans De Goffau

Veel succes kanjer!

15

Monique Stoots

Hey Genevieve, Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. hierbij een kleine bijdrage voor een mega voornemen. wat knap en een prachtige uitdaging om naar toe te leven. heel veel succes met de voorbereidingen. ik denk veel aan je. big hug, Monique Stoots

26

Anneke Peters

Fantastisch initiatief ! Heel veel succes met de voorbereiding. Tegen die tijd zal ik je prestatie met plezier volgen!

10

Kees En Ans De Bruijn

Dag Nellie, We steunen je graag om geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar en behandeling van die vreselijke ziekte, die zoveel verdriet en onzekerheid bij veel mensen veroorzaakt. Jaap steunen we ook. Heel veel groetjes Kees en Ans.

50

Anonymous

Heel veel succes met deze grote uitdaging.

50

Cindy Brock

De jam valt goed in de smaak en de lavendel geurzakjes krijgen een mooie bestemming (maar ik hou er zelf ook een paar :) ) . Op naar je streefbedrag Geneviève

20

Eef Wuestenenk

Heel veel succes toegewenst. Toi toi toi van ons allemaal.

56

Miranda Van Den Brink

Lieve Geneviève Wat een ontzettend dappere en optimistische vrouw ben je toch!!! Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen!!! Ik volg je op de voet...jij kan dit...een topper ben je!!! Liefs en een dikke knuffel van Miranda X

400

Niederoderwitz Agrar Gmbh

20

Anonymous

Succes Johan !

106

John Hage

Groot respect Fred, voor jou en je teamleden. Indrukwekkend, en heel, heel veel Suc6.

26

Rianne Reek

Top, top, top x

50

Natasha Van Dijk

Stap voor stap en je komt er wel!

10

Siebe Janssen

20

Willeke Cornelissen

Heel veel succes!!!!!

15

Mat En Willeke

heel veel succes met deze uitdaging ten behoeve van de goede zaak! Geniet van de sfeer en het wandelen met je groep!

10

Annet Van Der Meij

Veel succes!

50

Petra En Wim Flikweert

We hebben er alle vertrouwen in dat je het kunt. Succes!

26

Trees Nijssen

Super Nellie, veel succes!

26

Anonymous

Mooi initiatief. Machteloosheid omzetten in iets kunnen doen. Goed dat je ons projectkoor benadert. Veel succes, hopelijk zien we elkaar nog tijdens de repetities in Boxmeer.

106

Jeannette Heldens

Lieve Genevieve, Jij bent gewoon een voorbeeld!

10

Jolijn

Succes!

40

Anonymous

Marjolijn een goed initiatief van jou, en succes. Groetjes Netty en jan

20

Anonymous

Nellie ik wens je alle goeds veel wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

56

Sven Oosterom

Zet m op!!!

15

Maartje Den Dubbelden

Wat een super actie! Liefs Maartje

26

Ine Hendrix

Lieve Jaap helemaal super geweldig dat jij ook over de “streep “ bent. Heeeeel veel succes wij blijven je volgen kanjer. Liefs van je oude over buurvrouw Ine

100

Arnold

Een steen in de vijver en de rest volgt natuurlijk. Jij bent ook een topper 😘

56

Anonymous

106

Karel En Ellie Uythhoven

Je kunt het. Succes :-)

100

Frank & Marlot Bouwmeester

Super goed doel! Heel veel succes!

26

Bemu Plus

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

26

Rob Bleumink

Succes Erik

35

Anonymous

heel veel succes!

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

10

Melissa

Ik wens jullie alle sterkte en hoop! Ik hoop dat meer mensen jullie steunen en dat jullie veel geld ophalen. Ik zal zeker aan jullie denken 4 juni!

400

Anonymous

hoi Marjolijn nogmaals erg mooi initiatief heel veel succes en zeker dat veel mensen jouw een warm hart toedragen en je steunen en dat t n groot succes wordt groeten luuk

100

Anne-mathee Vreeburg

En weer een Topper erbij!!!

15

Anonymous

Een prachtig gebaar naar anderen die het niet altijd gemakkelijk hebben.

16

Hubert

Vooruit met de klimgeit!

26

Margriet De Zoete

Respect Arnold!

10

Marie-cecile Verspeek

26

Maarten Moleman

Succes Arnold

10

Peter & Olga

Toi, Toi, Toi Nellie, veel succes!

3.17k

Nellie Kuijpers

Opbrengst actie natuurfotokaarten.

26

Desi Van Der Donk

Goed bezig, Fred.

53

Arnold Reichert Shirts Bg

Aankoop Shirts BG

20

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten en extra van een collega

15

Anonymous

Dag Geneviève. Het boek zie ik met belangstelling tegemoet. Vr groet. Alberdienr

106

Aris Oosterom

50

Hans

Mooi initiatief om mee te doen 👍🏻. Heel veel succes Erik!!

26

Anonymous

Heel heel veel succes

10

Liselotte Keultjes

Heel veel succes met jouw geweldige uitdaging!!

106

Pieter Van Deursen

Succes Erik. Als je net zo snel omhoog gaat fietsen als je praat, ben je zo klaar

26

Stefan Roters

Tolle Sache, viel Glück!!!

206

Jos Heijmans

Hallo Erik Wij wensen je heel veel succes met de beklimming, en hopen uiteindelijk de strijd tegen die vreselijke ziekte voor iedereen te overwinnen is. Groetjes Jos, Els en Ralf

20

Anonymous

20

Menno Lamers

26

Cora Pieterse

Prachtig initiatief van jou Marjolijn en ik weet zeker dat je de kracht hebt om het te doen! Heel veel succes en wij denken 4 juni 2020 aan jullie! XXX

500

Bromenne Georg

Von der Familie Bromenne

100

Sjaak En Anne-mathee Vreeburg

Voor een derde Topper!!!!

12

Anonymous

Hey Arnold bij deze het geld voor het t shirt incl mini donatie. Toi toi toi op naar mooi eind bedrag voor het goede doel!

16

Anneke Verlinden

Heel veel succes.

26

Liesbeth Ploeg

Ik wens jullie samen een onvergetelijke ervaring daar in de bergen.

26

Ronald Kramer

Goed dat jullie dit doen en heel veel succes👍

26

Liesbeth Kemps

Geweldig dat je samen met Genevieve de uitdaging aangaat. Ik wens jullie veel kracht!!

20

Marijke

Jappioooo... Mooie gedachte! Je kan het!!

26

Anneke Von Heijden

Zet ‘m op Gen! Mooie actie, dit gaat je lukken!

26

Anouk Van Der Bent

Lieve Marjolijn, Een donatie van mij; met veel liefdevolle gedachten aan Tineke en alle andere dierbaren die deze ziekte niet overleefden. :( Heel veel succes! Dikke zoen, Anouk

50

Ruiterkamp Uitvaartverzorging

HEEL VEEL SUCCES ERIK !! namens team Ruiterkamp Uitvaartverzorging

15

Anonymous

Ik steun jou ook Jaap! Veel succes!

10

Mieke Rutten

Nelly succes gewenst

206

Anonymous

graag anoniem

25

Anonymous

26

Norbert En Wendy

Heel veel succes!!!

25

Tom Van Den Berg

Hey Mar, Wat onwijs mooi en stoer dat je dit gaat doen. Heel veel succes Tom

66

Delta Dynamics

Succes Fred!

26

Leo En Judith Vreeburg Vreeburg

Hé lief nichtje. Wat een mooi doel om met jouw bijdrage die verschrikkelijke ziekte een kopje kleiner te maken. Heel veel succes kanjer!

200

Belliner Agrar Gmbh & Co Kg

20

Familie Garritsen

Prachtig initiatief Erik! Zet 'm op.

50

Ria En Bennie Rood

Veel succes toe gewenst. Bewonderen je deelname.

26

Jan En Elly Teeuwen

Erik en ook Janet jullie kunnen het !! denk aan onze dierbaren

26

Anonymous

Hallo Erik, Hoestie? Lang niet gesproken aangrijpend verhaal hoor! Heb je je opdracht vervuld? groet Ad

133

Hart Van Friesland

Beste Nellie, wat goed dat je dit doet. Veel succes toegewenst. "Sinne en wille kinne folle tille."

100

Schildersbedrijf A. Peters

Van de familie Anton Peters

30

Tom Van Der Boom

15

Anonymous

26

Lilian Tosserams

Suc6 Arnold!

26

Mark Grijsbach

Beste Jaap, ik was al trots op je, maar nu helemaal! 4 juni 2020 wordt een indrukwekkende dag, dat kan niet anders. Succes!

26

Anonymous

Mooie actie!

10

Kris

Heel veel succes en sterkte Jaap!!

15

Juul Kuijpers

106

Timmerman Natuursteen

Succes !!

10

Kim Arends

Heel veel succes, Erik en Jeanette!🍀🍀

200

Geneviève Verberk

Boekdonaties

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

500

Marian & John Claessens

Genevieve, mooi mens we helpen jouw heel graag naar de TOP, omdat ook jij net als jouw bijzondere vriendin Ellen een TOPPER van een vrouw bent! Dus ook jij verdiend een bijdrage uit onze ei-automaat BIG Challenge eitjes 0,02 cent per ei voor meer onderzoek naar kanker!!! Geniet van alles wat de komende maanden tijdens je voorbereiding op weg naar de ALP op je pad komt ! Liefs Marian en John

50

Jos Hooijer

Respect Arnold! Zet hem op

26

Arnold De Rouw

Jij en je team succes met de beklimming

26

Anonymous

Hoi Nelly Dat wordt een hele waardevolle tocht. Ook onze zoon Tom vecht tegen de tumoren in zijn lijf. Ik vind het fijn als hij in jouw gedachten mee naar boven mag. Veel succes met jullie team. Ik zal in gedachten bij jullie zijn. Janny

20

Mark Grijsbach

Wat goed en lief van je dat je mee de berg op gaat. Klasse hoor!

15

Coen Eskes

106

Anonymous

50

Nella Van Der Jagt

Ga ervoor! Wat een mooi doel

66

Huub Meertens

Ha Nellie, ik weet niet of het nu lukt

56

Gezinshuisdelotus

Ga ervoor👍

26

Mieke Masselink

Topper!

26

Jannie & Bert Tuinman

Succes!!

26

Kenny Van Teeffelen

26

Anonymous

10

L.m Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

65

Agricontent

Succes Jaap. Fijn dat je meedoet! Prachtige verhalen in het boek van je moeder!

56

Frida Janssen

Nelly, wij wensen je heel veel succes! Wat goed dat he dit gaat doen, groetjes Noud en Frida

26

Yvonne Gatzen De Kroon

Heel veel succes voor het goeie doel.

50

Eeltje + Bert Gotink

Heel veel succes, you can do it!

26

Heleen Steinbuch

beste Geneviève, wij volgen jou altijd op de voet. wat geweldig dat je nu weer dit initiatief ontplooit. hartelijke groet, ook van Hester

20

Anonymous

Heel veel succes 👍 tante Ida

100

Familie Rozendaal

Succes Erik

26

Inge De Reus

Heel veel succes Fred!

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Ook jij bent een Topper!

15

Angela Verbruggen

Heel veel succes Jaap!

26

Judith Roodenburg

Goed dat je dit doet Fred😘

1.5k

Genhotel Bv

5

Anonymous

26

Martijn

Veel succes Geneviève!

25

Loet

56

Diederik En Mascha

Beste Geneviève, heel veel succes met alle voorbereidingen en je inzet voor dit mooie doel.

26

Ton Hubers

Veel succes!

90

Joost Flikweert

Flinke uitdaging, heel de winter doortrainen. Succes met de voorbereiding!

10

Martijn Hak

100

Anonymous

Beste Godelieve,' Heel veel succes met dit geweldige initiatief ! Hartelijke groet, Marcel en Carla

26

Anonymous

Succes Erik, een pittig uitdaging voor een mooi doel!

75

Rien

26

Denise Roodenburg

Goed bezig paps

25

Angeline En John Van Velzen

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes gewenst met alle voorbereidingen en de wandeling(en):zelf!

206

Fysiotherapie Ronald Korsten

Heel veel succes, Team Fysiotherapie Ronald Korsten

88

Fred

T-shirts BG

106

Anonymous

Heel veel succes Jaap!! Fijn dat je je moeder zo kan steunen

26

Bart Swart

Arnold, Sterkte met het verlies van Ellen en ik hoop dat deze uitdaging jullie alles brengt wat je er van verwacht. Bart

15

Anonymous

‘T shirt

10

Annie Smulders - Den Ouden

Succes !

26

Juul Van Dinter

Mooi initiatief Nellie Ik wens je, samen met Genevieve een mooie wandeling toe met dit fantastische doel Je oude klasgenootje Juul (Julia)

10

Loes Kuijpers

Heel veel succes!

100

Monique En Martijn

❤️ Go girl!

56

Ella

Lieve mama, Wat een mooi initiatief! Ik wens je veel succes met de beklimming. Liefs!

20

Anonymous

5

Agnes Renshof

100

Riekie Joosten

Wat een mooi doel Geneviève! Heel veel liefs en succes gewenst namens ons hele gezin🍀😘

45

Gerard Janssen En Monique Bax

10

Fam Van De Wijgert

Veel succes allemaal op 4 juni 2020

26

Bianca Van Leeuwen

26

Eline Liersen

Heel veel succes!

15

Cora Pieterse

106

Randy Utting

Best wishes on your hike Marjolijn. What a nice thing to do for your God mother. Hope to talk soon.

10

Lieda Van De Vis

Wat goed en wat stoer, heel veel succes Godelieve!

10

Renée Kuijpers

Wat een mooi doel. Heel veel succes en plezier!

50

Arjan Vosters

Succes!!

10

Yara Van Bruggen

1.000

Pavo

Namens alle Pavo collega's veel succes!

10

Danique Hofs

10

Petra Rongen

Wat een ontzettend mooi en goed initiatief Nellie, in gedachten gaan we met jou mee naar de top.

110

Caroline

Lieve Godelieve! De verkoop van 11 boeken 'Streep, of een poging tot' doneer ik aan jou! Liefs, Caroline

26

Anonymous

15

Peter En Janny

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Wat mooi Nellie, heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Gaat je lukken!

25

Anonymous

veel succes in frankrijk

26

Maarten Van Teeffelen

Ik heb het bier al van Stan gekregen

106

Dick En Ria Wensink

Veel SUCCES in deze strijd!

66

Anonymous

100

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Hoi Jaap, Ook voor jouw een donatie uit onze ei-automaat, helaas volgende week geen AD6 2020 maar we gaan gewoon voor AD6 2021. We hopen dat 4 juni volgende week toch een bijzondere dag mag worden ook voor jouw! Groetjes Marian & John Claessens uit het Ysselsteynse en tot op de Alp in 2021

26

Jack Quaak

20

Miep Van Den Berg

Veel succes Nellie. Goed dat je het doet!

50

Bart & Stella

Succes Geneviève!!

100

P.m.a. Van Den Abbeelen Beheersmaatschappij Bv

10

Nicolette Van Der Heide

Succes Johan!

100

Viehhandel Gerd Hölscher

25

Thomas Vriens

100

Annemieke

Een steuntje in de rug

10

Sem Kosse

Succes!!

5

Inge Schuurmans

Nellie en Paul, We wensen jullie heel veel succes met bereiken van de top. Wat een bijzonder moment zal dat zijn.

10

Mark Hesseling

Mooi initiatief Arnold! Ik vind het echt heel erg voor je. Mooi om op deze manier er nog een soort positieve draai aan te geven.

131

Kerstmusical Oploo

Actie na afloop van de kerstmusical in Oploo. Dank aan alle gulle gevers!

26

Jeanette Stritzko

Beste Geneviève, we wensen je het beste toe en je bent heel dapper. Voor jou en je vriendin, go for it. 💪🏻 🙏🏻

20

T. Eggink

Veel succes

26

Anonymous

10

Anonymous

15

Godelieve Verberk

Boekdonatie 21 bochten

100

Twan Jacobs

Succes namens Soep voor Alpedhuzes

10

Luuk Verberk

Hoi Nellie, Heel veel succes naar de top, zodat deze ziekte zo snel mogelijk de wereld uit is. Groet, Luuk en Sophie

10

Anonymous

5

Demi

Heel veel succes!

25

Jacco Scheper

Zet hem op Johan! Opgeven is geen optie!

50

Frans En Virginie Van Vliet

Succes Jaap en Geneviève!

10

Twan Jansen

26

René En Margriet Verberk

Wat heb je het mooi verwoord Nellie. Fijn dat je het machteloze gevoel om kunt zetten naar het goede gevoel om daadwerkelijk je steentje bij te kunnen dragen . Samen met topper Geneviève naar de top! We wensen jullie heel veel succes zowel met de voorbereidingen als op 4 juni.

26

Alje Kamphuis

Ik ben supertrots op je. Zet m op! Liefs, Alje

56

Judith Roodenburg

Lieve Fred, zoals beloofd, ondersteuning van mijn eerste pensioen. Liefs, Judith

50

Anonymous

We houden van je precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. En dit zeggen we met kracht in volle overtuiging dat je dit meer dan waard bent

120

Werner Brosthaus

Lieber Erik, wir finden's toll, dass du mitmachst und gegen den Krebs kämpfst. Viel Mut, Ausdauer und Stärke für deine Tour. Werner &Gerburgis

56

Olga & Tonny Scharphof

Heel veel succes

230

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

3.5k

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kerstkaartenactie (deel 1)

106

Bennie Essink

5

Caroline

6 keer kans op een abstract schilderij!

10

Stef Kruip

Klasse Erik. Ga ervoor. Succes.

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

20

Wilco Klein Nengerman

Succes Erik, ik weet zeker dat je het 6x gaat lukken! Zet hem op!👊💪

106

Anonymous

Succes! Fantastisch om dit samen te kunnen doen

26

Aart Van Drie

26

Babs Van Houdt

Wow, Erik veel succes.

100

Sandra Willemse

Ik vind je écht een kanjer en heb enorme bewondering voor hoe je met alles om gaat. Daarom is het voor mij geen vraag of ik je steun, want ik wil alles voor je doen wat ik voor je kan doen.

66

Roelof

20

Ans Vloet

20

Mariette

Liefs van Mariette. X

31

Petra Van Dijk (kapper)

Petra super bedankt dat je ons ondersteunt. Opbrengst van knippen voor onze Alpe d’HuZes actie

150

Frans En Joke Dieleman

25

Heidi Van Heumen

Zet hem op Johan!

250

Marjanne Geesink

Topper!!

26

Dirkje Quik

Veel succes.

16

Berend Griffioen

Succes!!

26

Anonymous

Gas erop!

26

Kris Snelder

Goed bezig Fred. Heel veel succes!

50

Jos En Erica.

Succes!

10

Naomi

Succes Jaap whooooo!!!

50

Kim Verheijen

Heel veel succes Nellie! Liefs uit Maashees

45

Anonymous

50

Els Stooker

Superuitdaging! Gaat jou lukken. Veel succes Jacqueline en Els

106

Anonymous

Veel courage

10

Miranda Van Den Broek

Knappe prestatie Nellie. Heel veel succes

20

Sanne En Thad Van Der Bruggen

Veel succes lieve Genevieve!

26

Jeroen Reelick

Dat je het einddoel mag bereiken. Liefs Martine en Jeroen

106

Nol

Band der roodharigen.

26

Ruud Huls

Succes 💪🏼💪🏼

50

Natasha

Nog een topper voor de top! Go for it!

50

Geneviève Verberk

Eerste opbrengst lavendelactie

26

Hans En Bep Langeraad

Succes!

26

Michel En Dianne Schroer

Super knap, heel veel succes samen met Geneviève en de rest van het team!!

75

Wilma Smeenk

♥️

250

Varkenshandel Dijk

Erik, namens directie en medewerkers van Varkenshandel Dijk heel veel succes gewenst met de BIG Challange van Alpe d'HuZes!

100

Bouwbedrijf Geers

Met al je verloren geliefden in gedachten en alle andere mensen die door deze ziekte zijn getroffen, kun jij 4 juni deze uitdaging aan. Wij wensen je veel succes! Zet 'm op Erik!!

25

Janine Hartman

26

Gerard Beldman

Succes Erik! Jou kennende gaat het je zeker lukken!!

26

Suzanne Klarenbeek

Heel veel succes! Het is altijd een mooi initiatief en ik hoop dat het jullie in de toekomst veel moois brengt.

30

Daniel Lodders

Veel succes en fantastisch dat je dit doet!

26

John Van Veen

Goed bezig Fred, Heel veel succes met de voorbereidingen !!

10

Annette Leijten

Heel veel succes Godelieve, het is een byzonder goed doel. Zelf heb ik dit jaar meegedaan aan Swim against Cancer, het geeft veel dankbaarheid en (sportieve) voldoening om dit soort evenementen meeste mogen doen.

10

Kris Koning

26

Anonymous

Hey man, veel succes met deze uitdaging. Het gaat je lukken. Grt. Ben

26

Gwjm Van Tilburg Hilker

10

Anonymous

Dag Nellie, heel veel succes met de actie!

56

Anonymous

Lieve Geneviève, We hebben veel respect voor de figuurlijke weg die je bewandelt. We wensen dat de letterlijke weg die je in juni zult gaan bewandelen hier een afspiegeling van wordt. Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen. Liefs, Alfons en Monique.

100

Paul

Lieve Nellie. Veel wandelplezier met al je vriendinnen in de aanloop naar de uiteindelijke beklimming van De Alp op 4 juni. Succes!

20

Margot Van Der Schans

Zet hem op Fred! Met zo'n mooie drive, vlieg jij die berg op. Succes!!

40

Dirk En Robin

Erik topper! Heel veel succes!

26

Gabi Breuker

Lieve Godelieve, Ik hoop dat je samen met je zus een wereldse ervaring tegemoet gaat. Een prachtig doel en unieke ervaring om samen te mogen doen. X Gabi

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

10

Margriet Hoffmans

Dank voor de geurende Lavendelzakjes

66

Jan En Hanneke

Goed bezig, succes!

50

Lydia De Haer

Heel veel succes met deze prachtige actie!

26

Anonymous

Heel veel succes Nellie!!! Wat een mooie uitdaging voor een heel goed doel! Liefs Loes

10

Lisa Vloet

26

Arnold Reichert

26

Ineke Broens-smits

Dank voor het boek, ik ga het met liefde lezen en in gedachten bij jullie!

26

Jos Thelosen

Heel veel succes in de aanloop naar een event in juni 2020 met grote persoonlijke impact.

25

Frank En Margot

Succes

35

Anonymous

15

Miranda Ariëns

Hallo Godelieve, Wat een mooie actie, ik hoop dat je over het streefbedrag heen gaat. Groetjes Miranda

100

Nellie, Angela, Marianne, Monique

Dit donatiebedrag is van 4 vriendinnen uit Oploo in plaats van bloemen op je begrafenis op landgoed Mookerheide

100

Sandra Lindeman

50

Annie En Werner Rakitow

Wij weten dat jij een doorzetter bent Erik, niet alleen in je werk maar ook in de dingen die ons allen raken. Succes

10

Floor

26

Tante Hennie Rood-harmsen

Ik heb veel waardering voor deze actie, succes!

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

10

Jos En Marjon Rutten

Mooi voornemen, veel succes!!

26

Marc Huirne

Erik, heel veel succes met jouw grote uitdaging. Met vriendelijke groeten Marc en Jeanine Huirne

10

Anonymous

50

Jan En Elsina Koot

Top dat jullie dit doen en we wensen jullie veel succes

15

Mariette Madou

Knap Nellie, heel veel succes.... 👍

15

Macha Mathijssen

Voor het boek! Succes!

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

150

Ingrid Van Westen, De Winstexpert

Geweldig dat je dit doet voor allen die met de ziekte kanker te maken hebben. Succes 👍

25

M Crooijmans

25

Garjo Kamphuis

Succes en sterkte gewenst , Erik !! gr. Garjo

15

Cindy

Zet m op! Jij kan dit.

10

Roel Verberk

106

Van Toor Coaching

Arnold, Alle kracht gewenst om samen met Ellen op je bagagedrager 'onze Alp' weer 6 x te bedwingen!

26

Niels Roodenburg

Ome Duo heeft mij eindelijk weer wat geld geschonken

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Jannie En Frits Fokker

Heel veel succes en plezier Jaap! (ik ben een oud collega van je moeder)

15

Barbara Wullink

Heel veel succes! En wat een mooi initiatief!

15

Geneviève Verberk

boek 21 bochten

56

Rene Stevens

Heel veel succes, nu al respect!!

106

Anonymous

26

Jaap En Trees Geleijnse

50

Bram En Marianne Bierens

10

Catrien En René Wientjes

Heel veel succes Erik en team Big Challenge! De ervaring om met Big Challenge deze week te mogen beleven blijft een herinnering voor het leven. Zet’em op!

500

Theo Franssen

Op naar de TOP, succes Arie

26

Anonymous

Succes Fred. Een fantastisch doel om voor te gaan!

600

Arnokd Reichert

Donaties afscheid Ellen 😘

200

Anonymous

Succes Arie!!

25

Rik Gerrits

Heel veel succes man! En mooi dat je dit doet! Alle beetjes helpen! ;)

500

Anton Baarslag

Arnold ik ondersteun met veel respect jouw Alpe d’ Huzes . Ik wens je toe dat het ook jouw helpt in de verwerking

66

Anonymous

26

Reggie Thoonen

Succes. Wat ben je toch een kanjer!

56

Daan Oosterom

Veel succes, Arnold!

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

26

Gerard Van Logtestijn

10

Jart Lucassen

25

J. Willemse

Sterkte!!

26

Leo Braal

25

Anonymous

241

Anonymous

50

Anonymous

26

Lineke Flikweert

150

Jan Slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

50

Kees Hanse

20

Martijn Hendriksen

Omdat 30,- voor zo’n mooi schilderij (nummer 67) veel te weinig is en ik je graag in zo’n goed initiatief steun.

26

Henrik Van De Mortel

Mooi initiatief, mooie uitdaging, heel veel succes.

30

Alfons En Monique

Geweldig dat je deelneemt Jaap! Heel veel succes!

500

Anonymous

20

Martijn Kelders

Laat ook deze speciale wens uitkomen Fred! Ik geloof in jou!! NB laat me geen spijt krijgen van deze uitspraak (-;

106

Ans En Cor

Fijn om dit samen te kunnen doen! Veel plezier met de voorbereidingen en heel veel succes 4 juni.

25

Niels De Bruijn

20

Henny Rietman

50

Sudhues Kg

Andre Sudhues

10

Laurien Van De Lisdonk

Wat mooi dat je dit samen met je moeder gaat doen Jaap!! Heel veel succes samen.

10

Jantje Hissink-bouwmeester

Haal die Top 6 x Erik? De buurvrouw

10

Simon De Winter

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

106

Henri Kotter

Beste Geneviève, Wat goed dat je hieraan mee gaat doen. Heel veel succes met de voorbereiding en het gaat jou vast en zeker lukken💪 Groetjes Agnes en Henri

100

Finus Wijgers Management Advies

200

De Covik Steenderen Hans Reintjes

He ouwe, gas erop en vaak bu'j te bange

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

30

Nellie Kuijpers

Nabestelling Natuurfotokaarten

26

Anonymous

535

Vincent

Donatie

30

Godelieve

Twee boeken; 21 Bochten Verhalen over Alpe d'Huzes

500

Lions Club Schouwen-duiveland

Beste Fred, zoals beloofd hierbij de donatie voor jouw monstertocht. Ontzettende veel plezier en succes tijdens de voorbereidingen en het halen van jouw overwinning. Ga er voor....

50

Anonymous

500

Anonymous

Beste Erik, Wat ik gaaf aan je vind is jouw drive! Drive om doelen te behalen, drive om vooruit te gaan. En ik steun dan ook graag je drive om dit goede doel te steunen! Succes, daar waar het " niet halen " geen optie is voor jou, jou kennende! Gas erop!

100

Cindy Brock

Ter nagedachtenis aan je lieve vriendin Ellen maar ook voor onderzoek waardoor jij mogelijk nog heel veel extra tijd gaat krijgen om te genieten samen met Marc, Jaap en Eva en iedereen die je lief is.

50

Anonymous

tweede donatiepoging

15

Lotte Den Dubbelden

veel succes Nellie! Super goed dat je dit doet! Veel liefs van Arjan en Lotte

26

Jos Hofsteenge

Succes 💪🏻.

20

Annemarie Albers

Heel veel succes. zet hem op.

26

C Janssen Van Den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

100

Anonymous

Veel succes Erik

26

Anton En Barbra

Het gaat zeker lukken, zet m op

10

Clara Ten Berge

Heel veel succes Jaap! Heb echt bewondering en respect dat je dit doet!

250

Anonymous

5

Inge Schuurmans

Gefeliciteerd Geneviève! Zo te zien gaat het goed met de sponsoring: super fijn. Zet’m op💪🏻💪🏻💪🏻 Wat een bijzonder moment zal het zijn wanneer je de top bereikt.

50

Danielle Hulshof

Lieve Godelieve, Wat goed dat je op deze manier gaat helpen. Ben al super trots

40

Roberto Van Veldhuizen

Wel 7 keer die berg op dan hè! ff serieus: goed initiatief waarbij ik je graag persoonlijk steun. Good luck met de verdere fundraising en natuurlijk de voorbereidingen.

10

Lars N

Succes!

100

Peter Oosterveer

Succes

26

Albert Talen

26

John Praet Caty Remeeus

Succes Fred ! 🔝

1.000

Tijs De Koning Jr. Pluimvee- En Kalverenhandel

Van Tijs voor Erik,

10

Marion Lumens

10

Lynn Reichert

100

Bert En Godelieve

Top Marjolijn. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs

15

Arda Roding

10

Anonymous

50

René En Emmy Kwakkel

Heel veel succes, maar ook plezier bij de voorbereiding én straks op de Alp d'Huez!

60

Familie Govers

26

Rian Smulders

Heel veel succes samen met je team . Fijn om dit samen te kinnen doen .

26

John Snel

15

Pierre Pourchez

Veel Succes👍🏽🥰

10

Anonymous

Een heel mooi initiatief Johan. Heel veel succes met je voorbereiding!

50

Wilma Smeenk

♥️

66

Ad Vis

Goede bezig Fred. Top.

10

Anonymous

Succes nellie! Mooi initiatief.

56

Gonnie Rond

Lieve Geneviève , super veel respect voor hoe jij in het leven staat . Wens je heel veel succes met Alpe d’ Huez . 😘

10

Belinda Haverkamp

Goed bezig

26

Resi Krupers

Heel veel succes Nellie en Geneviève

15

Martien En Truus

206

Aart Voets

Veel sterkte, kracht en doorzettingsvermogen voor jou en je dochters gewenst, Arnold. In herinnering aan Ellen én voor het grote doel. Veel succes in juni 2020 op die berg!

20

Anonymous

Heel veel succes. Goed van je 😊👍 Corry

25

Anonymous

56

Maarten De Haan

Succes Fred! Yes, you can!!

106

Wim Brouwer

10

Lia Spijkers-verhagen

Heel veel succes👍🍀

50

Annemieke Grijpink

Lieve Mar, wat een top initiatief; iets dat jij zeker kan. Je bent een absolute topper en dit gaat je zeker lukken; voor je tante en voor al die andere mensen. Xxx

15

Anonymous

26

Mark Verberk

Zet 'm op ! ;)

10

Anonymous

26

Heidi Wismans

Zet hem op!

26

Annelies Broekhoven

145

Team Kring Midden Nederland

Zet 'm op Fred. Mooi initiatief. Mooi doel!

25

Karin Makkink

Heel veel succes, Erik en Jeannette!

40

Marian En Ben Eerden

Lieve Nellie Geweldig dat je dit doet Zo speciaal💕 Het gaat je lukken Liefs Ben en Marian Eerden 😘

26

Sjoerd Adema

Nellie, veel succes.

26

Gerard Hendriks

Heel veel succes met je sportieve onderneming. Op 4 juni zal ik aan je denken.

66

Danielle De Wit

Heel veel kracht en sterkte toegewenst lieve, dappere Geneviève❣️❣️❣️

15

Anonymous

een klein steuntje in de rug