BIG Challenge 8 Ellen en Genevieve onze Toppers

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

82582.16

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

11399.2

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

50

Henk Hoeflake

10

Rosanne En Roel

Heel veel succes alvast Geneviève!

10

Digna Ruissen

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

60

Anonymous

25

Ineke Helmink

Hallo Erik Gas erop ] Ineke

5

Anonymous

66

Anonymous

10

Jolanda

Succes voor dit goede doel.

10

Saskia D' Haan

Je bent een kanjer Marjolijn! Helaas van dicht bij meegemaakt.

50

Anne Koopmans

150

Vanhoef Stefan

26

Rene Schoenmakers

Succes met trainen op de fiets van Ronald! Geweldig dat je hier een bijdrage aan levert!

10

Louise Vanderfeesten

Topper!

50

Jan Lok

Succes en sterkte Arnold

26

Judith En Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

106

Willem Van De Zande

26

Gwjm Van Tilburg Hilker

66

Dennie Holwarda

Heel veel succes Johan! Op naar de 6 keer omhoog, je kan het!

106

Anonymous

Heel veel succes Arnold!!

24

Loes Mathijssen

Top Jaap!

26

Marc Huirne

Erik, heel veel succes met jouw grote uitdaging. Met vriendelijke groeten Marc en Jeanine Huirne

100

Monique En Martijn

❤️ Go girl!

130

Monique Van Loon

Posthuum donatie voor de prachtige boekjes '21 bochten' verhalen over Alpe d'HuZes geschreven door Geneviève.

26

Joost Derikx

Ha Arnold, Sterkte en succes gewenst! Gr Joost

15

Miranda Ariëns

Hallo Godelieve, Wat een mooie actie, ik hoop dat je over het streefbedrag heen gaat. Groetjes Miranda

30

Mikki Heijdel

2x boekdonatie

30

Erna De Bruijn

Trots op jullie!! Geweldig initiatief🤗

10

Anonymous

Beter laat dan nooit ☺️

26

Anonymous

Heel heel veel succes

100

Loes Mathijssen - Simons

Alle succes, Genevieve!! Geweldig wat jij neerzet!😘

26

Rob Vd Heuvel

Hoi Fred Ik sponsor je graag. Veel succes met de voorbereiding

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

26

Anna Van Estrik

26

Stijn

succes

26

Martijn

Veel succes Geneviève!

15

Martin Hoesen

He Godelief, wat een kanjer ben. Ik steun jullie heeeeeel graag! Bij deze! Een hartelijke groet, Martin Hoesen

56

Bram En Simone Kotter

Geneviève, wij wensen je heel veel succes en kracht toe bij deze bijzondere tocht. Zet 'm op!

250

Anonymous

26

Anonymous

26

Karin Van Wingerden

Sterk dat je dit doet!

10

Ans Rekers

Mooi dat je dit doet Jaap en je moeder zo toch nog naar de top meeneemt. Succes! Ans

50

Anonymous

Beste Erik, Gedoneerd. Veel succes! Ben Albers

50

Bram Greven

Succes Fred!!

5

Rob Van Den Heuvel

Zet hem op

26

Claudine Everaert

Hup Genevieve. Heel veel succes! X

26

Trees Nijssen

Super Nellie, veel succes!

250

Marloes, Koen & Tijl

Tjop Tjop naar de top!

15

Macha Mathijssen

Voor het boek! Succes!

20

Bep Verbruggen

26

Danny Duinhouwer

He Berggeit, veel succes. Mooi doel voor een goed doel.

26

Denise Roodenburg

Goed bezig paps

50

Annemieke Grijpink

Lieve Mar, wat een top initiatief; iets dat jij zeker kan. Je bent een absolute topper en dit gaat je zeker lukken; voor je tante en voor al die andere mensen. Xxx

100

Marc En Geneviève

De kop is er af! Superfijn dat je meegaat in ons BIG Challenge team Ellen onze Topper. Veel succes.

100

Livanta

Namens team Livanta; veel succes !

240

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Lieve Genevieve, Postuum sponseren wij ook jouw pagina als teamlid van onze PR extern commissie. Dus ook voor jouw een bijdrage vanuit onze 2 ct per ei actie uit onze ei-automaat #EitjevandeBoerin Voor altijd in mijn hart. Liefs Marian

26

Emiel Veld

Heel veel succes Jaap!

1.25k

Anonymous

Dank voor de voederkundige uitleg

50

Bo Remmerswaal

Lieve Mar, wat een geweldige uitdaging en een prachtig gebaar. Ik heb ontzettende bewondering voor jou, jouw peettante en ieder die met jou mee gaat naar die top. Wat mij betreft zijn jullie daar al! Heel veel succes! Liefs

16

Caroline En Benjamin Bles

Je gaat hier zo blij van worden! En niet alleen jij, ook al je lievelingen! Succes met alle voorbereidingen! En geniet er vooral van!

10

Anonymous

500

M.p. Agrar Gmbh

15

D. Stax

26

Juul Van Dinter

Mooi initiatief Nellie Ik wens je, samen met Genevieve een mooie wandeling toe met dit fantastische doel Je oude klasgenootje Juul (Julia)

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

15

Miranda Mion

56

Ella

Lieve mama, Wat een mooi initiatief! Ik wens je veel succes met de beklimming. Liefs!

15

Mat En Willeke

heel veel succes met deze uitdaging ten behoeve van de goede zaak! Geniet van de sfeer en het wandelen met je groep!

26

Robert Elmerhaus

20

Martijn Hendriksen

Omdat 30,- voor zo’n mooi schilderij (nummer 67) veel te weinig is en ik je graag in zo’n goed initiatief steun.

100

Marianne Willemsen

Hoi Geneviève, Isabel en ik hebben 20 mondkapjes gemaakt en verkocht voor jouw goede doel! Komt goed uit in deze week. Sterkte en liefs van ons.

30

Nellie

uienvlechten

26

Bemu Plus

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

75

Rien

66

Jos Kneepkens

Succes. Goed bezig

26

Niels Roodenburg

Ome Duo heeft mij eindelijk weer wat geld geschonken

66

Fam. G. Wolbrink

Heel veel succes!!

26

Hella Schouten

Zo ontzettend stoer dat je dit gaat doen godelief!! Ik ben trots op je:) liefs

15

Anonymous

boek 21 bochten

26

Wilma

Van machteloosheid naar motivatie, heel herkenbaar en goed verwoord verhaal. Veel succes!!

26

Jan Klein Geltink

Zetmmmmmmm op

50

Markus Ratersmann Schweinemast

Markus Ratersmann

66

De Oosthof

Succes! Mooi initiatief

20

Martijn Koning

Top!! Succes.

56

Maarten De Haan

Succes Fred! Yes, you can!!

26

Hanne Oosterveer

Liefs!

25

Jaap Breugem

Prachtig en betekenisvol initiatief Fred! Heel veel succes.

1.000

Tierproduktion Alkersleben Gmbh

10

Naomi

Succes Jaap whooooo!!!

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

10

Lisette

Succes Nellie...een diepe buiging..

26

Alfons

Top inniatief. Succes

26

José Kempen-loonen

Nellie Geweldig dat je je voor dit geweldige doel in wilt zetten, ben nu al trots op je! Liefs José

250

Anonymous

15

Joost Klein Herenbrink

5

Anonymous

porto kosten.

66

Anonymous

Goed bezig.

20

Anonymous

Heel veel succes 👍 tante Ida

306

Bvb-beheer B..v.

Je haalt het!

56

Marquiette Schaap

Je bent een kanjer, wat ongelofelijk goed van je. You go girl

306

Bas Bouwmeester

Erik, Paasactie

15

Okke Verberk

Succes en zet ‘m op! 💪🏽 Gr. Okke

100

Bert En Godelieve

Top Marjolijn. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs

26

Renders Agrarisch Advies

Succes Eric

50

Natasha Van Dijk

Stap voor stap en je komt er wel!

106

Jeannette Heldens

Lieve Genevieve, Jij bent gewoon een voorbeeld!

25

Anonymous

Het Johan, Succes bij de Alp D'Huzes!

10

Franka Thomassen

Je bent een topper!!

10

L.m Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

26

Tim Van Der Putten

Succes!

25

Ria Van De Kerkhof

Heel veel succes met de voorbereiding Erik!

26

Thomas Trommelen

Succes met fietsen Johan. We zullen een biertje op je drinken

20

Anonymous

Succes Johan !

10

Lisa Swart

Super mooi dat je dit doet! En als je nog tips nodig hebt, laat het me weten!

26

Jannie & Bert Tuinman

Succes!!

26

Anneke Von Heijden

Zet ‘m op Gen! Mooie actie, dit gaat je lukken!

26

Erik En Sandra Kamphuis

Succes Erik! Heel mooi initiatief.

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

10

Martien Verstralen

Zet 'm op, Johan! Geweldig dat je dit doet. Go go go! Groeten, Martien.

56

Judith Roodenburg

Lieve Fred, zoals beloofd, ondersteuning van mijn eerste pensioen. Liefs, Judith

5

Lennart Stoelwinder

20

Jeannette Hermsen

Jaap voor jou een donatie via het boek van je moeder ! Succes met de voorbereiding naar Alpe d’Huzes ! Het gaat je zeker lukken.

50

Dutch Pc Vorden

Dutch PC VORDEN

26

Anita Vialle

Succes liefs Anita

66

Anonymous

26

Jan En Elly Teeuwen

Erik en ook Janet jullie kunnen het !! denk aan onze dierbaren

206

Jos Heijmans

Hallo Erik Wij wensen je heel veel succes met de beklimming, en hopen uiteindelijk de strijd tegen die vreselijke ziekte voor iedereen te overwinnen is. Groetjes Jos, Els en Ralf

10

Casper Van Den Eijnde

Heel veel succes. You can do it!

26

Kris Snelder

Goed bezig Fred. Heel veel succes!

26

Gerrit Bouwmeester

succes gewenst

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel Geneviève. Heel veel succes!💪🏻

45

Anonymous

26

Gerard Hendriks

Heel veel succes met je sportieve onderneming. Op 4 juni zal ik aan je denken.

100

Gosse Veninga

Sterkte met de uitdaging Arnold en familie!

26

Gerard Beldman

Succes Erik! Jou kennende gaat het je zeker lukken!!

25

Peter En Anita

Genevieve, wij wensen je heel veel succes en geluk toe! Wat een fantastisch doel heb je voor ogen !

10

Anonymous

Mooi initiatief!

15

Geneviève Verberk

boek 21 bochten

26

Margriet De Zoete

Respect Arnold!

106

Fan. Govers

Geen getrut gassen met dat hij🚴‍♂️💨💨fa

30

Britt Duinker

Echt heel erg mooi dat jij dit doet Jaap! Heel veel succes & geniet ook van de route. Je bent een topper!

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

26

Anonymous

Veel succes Johan

40

Anonymous

56

Gezinshuisdelotus

Ga ervoor👍

106

Timmerman Natuursteen

Succes !!

66

Jannet

Succes Fred!

106

Aris Oosterom

40

Marcel De Vette

10 EUR voor iedere keer dat je boven komt ;-)

25

Anonymous

Hiervan is € 15,00 voor je boek, reeds besteld via mail.

75

Geneviève Verberk

Donaties boek 21 Bochten

66

Ad Vis

Goede bezig Fred. Top.

15

Suzanne Hendriks

Zo goed van je!! Veel liefs! ❤️

26

Marcel Van Zijderveld

Zet hem op Johan !!

65

Agricontent

Succes Jaap. Fijn dat je meedoet! Prachtige verhalen in het boek van je moeder!

15

Anonymous

26

Anonymous

Mooie actie!

26

Anonymous

Hey man, veel succes met deze uitdaging. Het gaat je lukken. Grt. Ben

50

Ria En Bennie Rood

Veel succes toe gewenst. Bewonderen je deelname.

20

Tristan Wouda

10

Anonymous

6

Anonymous

50

Sudhues Kg

Andre Sudhues

66

Jan En Hanneke

Goed bezig, succes!

6

Gjw

Succes met de zes beklimmingen.

26

Susan Van Wijchen

Succes Nellie!

25

Stan & Marjolijn

Liefs van ons!

15

Merlijn Kopp

50

Anonymous

50

Natasha

Nog een topper voor de top! Go for it!

10

Luuk Verberk

Hoi Nellie, Heel veel succes naar de top, zodat deze ziekte zo snel mogelijk de wereld uit is. Groet, Luuk en Sophie

106

Anonymous

Succes...Karel en Juliette

26

Tim Bouwmeester

120

Werner Brosthaus

Lieber Erik, wir finden's toll, dass du mitmachst und gegen den Krebs kämpfst. Viel Mut, Ausdauer und Stärke für deine Tour. Werner &Gerburgis

15

Charissa Hardenberg

66

Stella

Succes Godelieve!

106

Marije Hospes

106

Van Dijk Logistics Venray Bv

15

Coen Eskes

10

Claudia

200

Buren Van De Driehoek In Oploo

56

Anonymous

25

Jan Stouten

26

Marcel Fox

Heel veel succes gewenst Arnold!

50

Joost Giebels

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

10

Margreet Kiewiet

241

Anonymous

10

Juul Van Den Hombergh

35

Anonymous

Lieve actie mam! Veel succes xx

20

Koen Kuyper

Lieve Genevieve, Heel veel succes en sterkte gewenst met het aangaan van deze grote uitdaging, je bent een bikkel. Koen en Caroline

10

Anonymous

Go for it!

10

Joost Boerboom

10

Rob

Succes!

25

J. Willemse

Sterkte!!

26

Margot Van Der Velden

Goed dat je dit doet! Veel sterkte met het verlies van Ellen . Mooi om dit nu te gaan doen.

56

Sjaak En Jos Flikweert

Top Fred!!

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

26

Arnold De Rouw

Jij en je team succes met de beklimming

26

Joost Molenaar

Ha dag Jaap, Veel mooie km's en geniet van het uitzcht! Hartelijke groet, Joost

66

Frans Nijenhuis

Super dat je dit gaat doen, je weet zelf hoe belangrijk dit is. Succes met de barre tocht Alie en Frans.

40

Anonymous

Succes Fred !

10

Anonymous

Geweldig Nellie heel veel succes.

26

Alje Kamphuis

Ik ben supertrots op je. Zet m op! Liefs, Alje

40

Dirk En Robin

Erik topper! Heel veel succes!

50

Hans En Gertie Verberk

Heel mooi Nellie dat je dat doet en we steunen je daarom ook graag hierin. Succes met en voor team Ellen!

26

Jip Verwiel

26

Nina

Jaap, wat geweldig. Zet 'm op!

10

Jeroen

Zet 'm op Fred!

25

Henry Walgemoet

45

Agricontent

Succes Jaap. Prachtige verhalen in het boek van je moeder.

26

Eline Liersen

Heel veel succes!

250

Cebeco Fourage A/s

15

Mariette Madou

Knap Nellie, heel veel succes.... 👍

10

Zr Ancilla Den Ouden

Fijn dat je de groep versterkt!! ( tante van Rian Smulders )

500

Ondernemersgroep Driestroom

Heel veel succes Godelieve! Ga ervoor! Namens iedereen binnen de ODD.

50

Familie Ronald Oosterom

Succes voor jullie team en iedereen die meedoet. Ga zo door! Gelukkig lopen de donaties mooi door ook zonder Alpe d'Huzes. Zo belangrijk dat er veel geld voor onderzoek is! Een hartelijke winterse groet van ons allen uit Drenthe.

50

Ria Roelofs

Mooi initiatief Nellie en heel veel succes!

26

Stefan Roters

Tolle Sache, viel Glück!!!

16

Anneke Verlinden

Heel veel succes.

10

Anonymous

Dag Nellie, heel veel succes met de actie!

20

Elly Dankers

Cadeautje i.v.m. de verjaardag van Mars.

5

Louise Floris

Heel veel succes! Geef ‘m van Fredje!!!!

26

Tante Jopie Kempenaars

Lieve Geneviève, Wat geweldig dat je deze berg gaat lopen! Ook ik wil je graag steunen. Heel veel liefs en groeten, Tante Jopie

26

Emiel

zet hem op Nellie

26

Ibeks

Mooi dat je dit doet Fred. Met jouw toewijding en betrokkenheid ga je zeker al jouw doelen voor de Alpe d'HuZes bereiken.

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

100

Willy Peter

Arie, Hopelijk gaat het Event door in deze rare tijden. Veel plezier. Willy

26

Inge De Reus

Heel veel succes Fred!

26

Alien Jalvingh

Jullie kunnen het!

106

Frans Van Vliet

Ik wens jullie een mooie tocht, sterkte en toch ook veel plezier!

5

Erwin Menkveld

50

Martin Bouwman

Heel veel succes Fred!

66

H. .g. .j. Walgemoet

26

Loes

Go Nellie Go!

15

Wilbert Horsting

Erik, als VRTCer van het eerste uur en sinds kort AOWer ben ik blij fat ik nog alles kan en mag doen. Ik wens je héél veel succes met trainen en uiteraard de uitdaging.....top !

26

Rutger Smid

Succes Johan!

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

10

Anne Van Den Broek

100

P.m.a. Van Den Abbeelen Beheersmaatschappij Bv

26

Rob Bleumink

Succes Erik

20

Ilvy Van Der Steen

Zet em op topper!!!

10

Hans Heuer

Succes verder met je voorbereidingen

75

Tante Anneke

Veel succes Jaap!

15

Monique Stoots

Hey Genevieve, Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. hierbij een kleine bijdrage voor een mega voornemen. wat knap en een prachtige uitdaging om naar toe te leven. heel veel succes met de voorbereidingen. ik denk veel aan je. big hug, Monique Stoots

100

Anonymous

106

Bennie Essink

250

Martijn Joren

Pap heel veel succes. Hophop 6x naar de top!!

10

Anne Martens

Succes!!

50

Carl Sprunken

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

100

Ziegenhof Hoogendoorn

50

Marc Balijon

Johan, top dat je dit doet. Succes! groetjes, Marc Balijon

26

Emiel

Alle succes Jaap

25

Loet

10

Linde De Wit

50

Christ Hendriks

Marjolijn wens je samen met Geneviève veel succes met je/jullie actie en al bereiken jullie de top nooit....jullie zijn toch super TOPPERS ! 😊 🔝 👍

26

Maarten Moleman

Succes Arnold

21

Jean-jacques Van Giels

Een euro voor iedere bocht. Dank voor je boekje.

100

Aalt Posthouwer

Dapper, ik heb zelf niet zoveel met wielrennen, maar wel met mensen die hun grenzen opschuiven voor een goed doel

10

Anonymous

Succes Nellie !!

106

Dick Roodenburg

Fietsen mietje

50

Anonymous

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

5

Mathilde Holtmaat

Heel veel geluk .

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

10

Annie Smulders - Den Ouden

Succes !

106

Wim & Anita In ‘t Veld

Beetje laat maar niet minder gemeend : succes Fred!!

10

Rianne Veekens

Super dat je dit doet! Heel veel succes!!!

26

Rachèl

Erik, heel veel succes en plezier in de voorbereiding. Maak er met beide teams onvergetelijke dagen in Frankrijk van !

25

Anne Vreeburg

Veel succes!

20

Laura En Romy

Heel veel succes!!

26

Wilna Bennink-berendsen

Een mooi initiatief, heel veel succes!!!

26

Anonymous

50

Kok Bloemenservice

Erik en Jeannette veel succes 💪. Groet Hans en Jet , Kok Bloemenservice

26

Arnoud

Succes, veel plezier en een mooie bijdrage aan kwf toegewenst Johan!

26

Henny Vermeulen

25

Heidi Van Heumen

Zet hem op Johan!

26

Els Sweep

Wow Nellie ik wens je veel succes en wat goed dat je de mail naar canthonis stuurde anders weet ook niemand zoiets! Xxxxx Els

15

Ömer Durdabak

Super goed bezig Erik!

20

Jessica En Dirkjan Vissinga

Veel succes! Goed dat je dit doet!

13

Johan Flikweert

Bigchallenge shirt

53

Arnold Reichert Shirts Bg

Aankoop Shirts BG

15

Jacques

Succes Johan!

500

Agro Duiveland

Geweldig initiatief, heel veel succes

26

Tiny Hendriks

Goed verhaal Nellie. En veel succes straks op de Alpe d'HuZes samen met Geneviève. Gr. Ploon en Tiny

10

Maria Megens

Succes!

145

Team Kring Midden Nederland

Zet 'm op Fred. Mooi initiatief. Mooi doel!

20

Willeke Kuijpers

Heel veel succes Nellie en de rest, zet 'm op!

25

Tom Van Den Berg

Hey Mar, Wat onwijs mooi en stoer dat je dit gaat doen. Heel veel succes Tom

30

Erna De Bruijn

Heel veel succes Jaap!! Ik lees de blogs van je moeder en kijk er naar uit om te lezen over alles waar jullie mee bezig zijn!

50

Kees Hanse

50

Noga Agrar Gmbh

10

Willeke Kuijpers

Heel veel succes !!

15

Claudia

Nog 3 maanden trainen...veel succes en plezier!

325

Geneviève Verberk

Boekdonaties

25

Harry En Haida Hubers

Heel veel succes Genevieve met deze geweldige actie.😘

10

Els Van Der Meulen

Natuurlijk steun ik jou. Alle kleine beetjes helpen. Wat fantastisch zeg dat je meedoet! Heel veel succes en geniet van deze happening. Ik ben zelf ook een paar keer die berg opgegaan en het is echt heel gaaf! Hele dikke kus Els

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

26

Liesbeth Kemps

Geweldig dat je samen met Genevieve de uitdaging aangaat. Ik wens jullie veel kracht!!

26

Ab Velhorst

Erik, succes met deze mooie actie!!

26

Xander Verheggen

Jeetje Arnold, ik had het niet eerder meegekregen… wat ontzettend triest. Succes en sterkte, aan jullie motivatie en motiverende kracht zal het niet liggen!

56

Anonymous

Succes Fred 👍🏼

26

Thijs Poll

Zet hem op💪

1.5k

Arnold Reichert

Donatie uitvaart Ellen

26

Marleen Broekhuijse

Met diepe buiging en veel respect wens ik jullie allemaal veel succes toe!

20

Simone

Liefs van mij!

15

Anonymous

Dag Geneviève. Het boek zie ik met belangstelling tegemoet. Vr groet. Alberdienr

50

G Pelle

10

Florine Streefkerk

Alle kleine beetje helpen! Zet hem op collega!

26

Eline Roodenburg

Super pap!

100

Van Asten Sterksel Cv

Erik, Succes met het omzetten van ONMACHT in KRACHT. Een goed initiatief wat opvolging verdient. Veel succes op 4 juni a.s. Marko en Rianne van Asten

20

René Van Der Linde

Veel succes, Arnold!

100

Twan Jacobs

Succes namens Soep voor Alpedhuzes

26

Erica Van Schijndel

Een bijzonder mooi doel voor bijzonder mooie sterke vrouwen. Succes en veel liefs Godelieve ❤️

20

Wil Bank

Een mooi doel. Veel succes

56

O Heyden

Veel succes !!!

15

Ruud Kock

Goed bezig Erik, Veel succes. Hoop dat we in 2021 wel naar Frankrijk kunnen.

26

Kees En Gerdien Dulfer

Veel succes!

50

Almar Mager

Zet hem op Erik!.

25

Jacco Scheper

Zet hem op Johan! Opgeven is geen optie!

26

Suzanne Klarenbeek

Heel veel succes! Het is altijd een mooi initiatief en ik hoop dat het jullie in de toekomst veel moois brengt.

35

Anonymous

heel veel succes!

10

Marie-cecile Verspeek

26

Els Gotink

Succes!

10

Meike Kortleve

50

Els Stooker

Superuitdaging! Gaat jou lukken. Veel succes Jacqueline en Els

150

Ingrid Van Westen, De Winstexpert

Geweldig dat je dit doet voor allen die met de ziekte kanker te maken hebben. Succes 👍

20

Rion Wagenvoort

56

Technologypull

Succes Johan!! Mooi gebaar!

26

Jeroen Reelick

Dat je het einddoel mag bereiken. Liefs Martine en Jeroen

15

Kees En Ans De Bruijn-cremers

Dag Jaap, We vinden het zo goed van je dat je de beklimming aangaat voor je moeder en je vriend Teun en alle andere mensen die met deze afschuwelijke ziekte te maken hebben. Veel groetjes. Kees en Ans de Bruijn

26

Jan En Rian

Het gaat je lukken !! Heel veel succes! 😘⛰

100

Yvonne En Marinus

Jeannette en Erik, heel veel succes!!!

100

Sandra Lindeman

26

Rob Krabbenborg

Succes Arnold, ik denk aan Ellen!

10

Roel Verberk

26

André En Irna Wagenvoort

Geweldig💪 Heel veel succes🍀

50

Anonymous

26

Jeannette Bertels

Succes Nelly met je actie en succes.

10

Marianne Scheepers

Je bent ook een topper!

56

Marion Van Der Laan

Veel succes en liefs! Je bent een kanjer!

25

Frank En Margot

Succes

25

Geneviève

Shirtverkoop BIG Challenge

26

Marion Schreven

Ga er voor Geneviève je kunt en veel succes En vooral fijn dat je kunt waarmaken wat je met Ellen hebt afgesproken. Hoe mooi dat ik hier aan kan meehelpen.

26

Annie Van Haren

Succes Nellie!

20

Anh-thu

Wat een topper ben je!

26

Chris Heidekamp

heel veel succee Godelieve! Ik weet uit ervaring van een bijzondere dag 4 juni voor je zal worden.

15

Marcia Cox

heel veel succes !!! lieve groetjes marcia

20

Anh-thu Trinh Thanh

Succes Jaap!!!🙌

26

Albert Talen

100

Sjaak En Anne-mathee Vreeburg

Voor een derde Topper!!!!

30

Anonymous

20

Eef Wuestenenk

Heel veel succes toegewenst. Toi toi toi van ons allemaal.

500

Marian & John Claessens

Genevieve, mooi mens we helpen jouw heel graag naar de TOP, omdat ook jij net als jouw bijzondere vriendin Ellen een TOPPER van een vrouw bent! Dus ook jij verdiend een bijdrage uit onze ei-automaat BIG Challenge eitjes 0,02 cent per ei voor meer onderzoek naar kanker!!! Geniet van alles wat de komende maanden tijdens je voorbereiding op weg naar de ALP op je pad komt ! Liefs Marian en John

10

Mark Hesseling

Mooi initiatief Arnold! Ik vind het echt heel erg voor je. Mooi om op deze manier er nog een soort positieve draai aan te geven.

100

Anne-mathee Vreeburg-verberk

Voor twee toppers!

50

De Vordense Tuin

20

Marijke

Jappioooo... Mooie gedachte! Je kan het!!

26

Yvonne Gatzen De Kroon

Heel veel succes voor het goeie doel.

10

Anonymous

Heel veel succes!

26

Bert. Van Der Veen

Hey Fred! Wat een goede aktie ! Heel veel succes en power op de Dutch Mountain!

66

Mark En Carolien

Erik, heel veel succes met je actie en de beklimmingen!

100

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Hoi Jaap, Ook voor jouw een donatie uit onze ei-automaat, helaas volgende week geen AD6 2020 maar we gaan gewoon voor AD6 2021. We hopen dat 4 juni volgende week toch een bijzondere dag mag worden ook voor jouw! Groetjes Marian & John Claessens uit het Ysselsteynse en tot op de Alp in 2021

10

Margriet Hoffmans

Dank voor de geurende Lavendelzakjes

60

Familie Govers

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

200

Anonymous

Succes Arie!!

30

Frank Schoorl

26

Ben Aerts

Succes Arnold!

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

66

Roelof

80

Sven Van De Riet

Veel succes Johan, altijd omhoog blijven kijken!

26

Hanneke Spaans

Veel succes met jullie bijzondere reis naar de top.

50

Peter, Mieke, Thijn En Saar Winkelmolen

Succes Arie!!!

5

Maud Verheggen

Veel succes Fred!! Mooi initiatief en persoonlijk verhaal!

66

Anonymous

Succes, Erik !

349

Tinie En Co

voor een dappere prachtige vrouw, met het hart op de enige juiste plaats, die we zeer waarderen! We dichten het 'gat' voor 50%. Courage!

100

Riekie Joosten

Wat een mooi doel Geneviève! Heel veel liefs en succes gewenst namens ons hele gezin🍀😘

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

50

Hans

Mooi initiatief om mee te doen 👍🏻. Heel veel succes Erik!!

50

Tom Soeters

Veel succes !

890

Forfarmers Beelitz Gmbh

Viel Glück Arie! und bleib gesund!!!

5

Elsa

10

Wim Stolk

Go go go Johan

15

Martin Ten Have

106

Anonymous

26

Michel En Dianne Schroer

Super knap, heel veel succes samen met Geneviève en de rest van het team!!

20

Mark Grijsbach

Wat goed en lief van je dat je mee de berg op gaat. Klasse hoor!

66

Dennis Van Uijen

Veel sterkte en kracht voor jou en je dochters gewenst Arnold! Het was een voorrecht om Ellen te mogen ontmoeten en om samen met jou die berg te mogen beklimmen. Ik twijfel geen moment dat je dit weer heel succesvol zal gaan doen. Hopelijk (weer) een mooie en memorabele ervaring! Groeten, Dennis

206

Guus Hoefnagels

Erik veel succes

26

Anonymous

26

Ronald

gaan met die banaan !!

25

Harriette Loeffen

Succes Jaap

56

Anonymous

25

Henk & Cuny

Hoi Erik, We wensen jullie allemaal heel veel succes met de voorbereiding en met de tocht.

26

Lourens Feenstra

Prima initiatief Erik en alvast veel succes toegewenst met de voorbereidingen en de dag zelf.

26

Inge Van De Riet-peeters

Zet hem op Nellie!! Samen sterk tegen kanker

26

Ineke Broens-smits

Dank voor het boek, ik ga het met liefde lezen en in gedachten bij jullie!

20

Ingrid Stein

Zet 'm op. Voor je vriendin Ellen, voor jezelf en voor alle anderen. Liefs, Ingrid

20

Miep Van Den Berg

Veel succes Nellie. Goed dat je het doet!

50

Gosse En Jannemieke

Top dat met Geneviève mee gaat naar de berg en al helemaal geweldig dat je je inzet als geld inzamelaar. Om je een beetje op weg te helpen deze donatie namens Jannemieke en mij. Veel succes en zeker tot op de berg.

26

Corine Pauw

Lieve Geneviève, Heb bewondering voor de wijze waarop jij de bergen die jij in jouw leven op jouw pad krijgt, trotseert. Deze kan er zeker ook nog wel bij! Succes voor jullie allen. Corine

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

25

M Crooijmans

30

Piet En Mia

Succes!

100

Dick

Succes Arnold

25

Angeline En John Van Velzen

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes gewenst met alle voorbereidingen en de wandeling(en):zelf!

50

René En Emmy Kwakkel

Heel veel succes, maar ook plezier bij de voorbereiding én straks op de Alp d'Huez!

10

Peter & Olga

Toi, Toi, Toi Nellie, veel succes!

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Wat mooi Nellie, heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Gaat je lukken!

56

Daan Oosterom

Veel succes, Arnold!

26

Anonymous

Gas erop!

26

Robin Verstege

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Nellie, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

26

Anonymous

Ik wil op de pagina graag anoniem blijven maar wil je toch succes wensen je streefbedrag te halen en sterkte met het fietsen. Groeten Hans Boot

50

Marja Van Veldhoven

Heel veel succes Nellie!!!

100

Frank & Marlot Bouwmeester

Super goed doel! Heel veel succes!

26

Tante Hennie Rood-harmsen

Ik heb veel waardering voor deze actie, succes!

26

Toine Van Beek

Suc6 Arnold. Mooi om samen met Ellen in gedachte deze rit nog een keer te maken.

250

Alkondor Hengelo B.v.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

50

Frido Hamoen

Arnold, heel veel sterkte en succes!

26

Kenny Van Teeffelen

50

Fred Roodenburg

Bierpakket

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

26

Anonymous

50

Godelieve

Ansichtkaartenactie Geneviève ❤️🧡💛

26

Juliana Salatino

265

Paul Kuijpers

Tweede deel verkoop nestkastjes

26

Anonymous

Succes!

16

Berend Griffioen

Succes!!

25

Elibert V Maanen

Je kund het 💪🏻💪🏻💪🏻

26

Sander De Roos

Veel succes, Arnold!

500

Jan Van Helmond

Jan van Helmond

50

Wilma Smeenk

♥️

56

Luuk Odile Liersen

Succes krachtige vrouw !!

100

Vrielink Dakwerk Vorden

56

Horizon Massageopleidingen

Succes dappere lieverd!

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

400

Anonymous

hoi Marjolijn nogmaals erg mooi initiatief heel veel succes en zeker dat veel mensen jouw een warm hart toedragen en je steunen en dat t n groot succes wordt groeten luuk

535

Vincent

Donatie

106

Pieternel Kranendonk-koster

Samen naar de top! Hoe bijzonder zal dat zijn en hoe graag had ik de kans gehad dat met en voor Marjolijn ook te willen doen. In gedachte ga ik met jullie mee. Succes en liefs.

10

Bella Spina

Zo mooi dat je dit gaat doen. Heel veel succes Jaap! You can do this!

59

Arjan Brouwer

Succes Johan, dat klimmen is verschrikkelijk ;)

66

Jan Van Wilsem

Goed bezig Erik.

15

Sabine Van Den Hoek

Marjolijn, zet m op, helemaal naar de top!

40

Anonymous

Marjolijn een goed initiatief van jou, en succes. Groetjes Netty en jan

50

Bart & Stella

Succes Geneviève!!

25

Janine Hartman

60

Nellie Kuijpers

Nabestelling natuurfotokaarten

40

Marian En John Claessens

Voor de jam die Marian op 12-02-2021 via Geneviève bestelde

10

Sander Visschers

Zet hem op Erik

26

Desiree Van Steenveldt

Wow Arnold, wat een verhaal. Ik wens jou, je gezin en jullie team heel veel kracht om het verlies te dragen en de alp te bedwingen. Succes!

26

Stephan Vd Heijden

Zet hem op Fred! Heel erg mooi dat je ook de afgelopen 2 jaar de motivatie hebt gehad om door te gaan met trainen, topper!!

26

Anonymous

26

Anonymous

Succes Fred!

20

Joline Peters

Succes Jaap!

15

Mark Verberk

Gas erop! ;)

26

Anonymous

Heel veel succes Arnold. Ik ben blij met zo’n kanjer als collega. Zet hem op!

50

Ben Tiebot

Veel suc6

26

Eline Ancion

26

Jeanette Stritzko

Beste Geneviève, we wensen je het beste toe en je bent heel dapper. Voor jou en je vriendin, go for it. 💪🏻 🙏🏻

15

Caroline Bles

Dankjewel voor het mooie boek 😘

600

Heinz Lennards Gmbh

26

Monika Romeijn

Succes met de 4x de berg beklimmen

30

S Klarenbeek-reelick

50

Geneviève Verberk

Eerste opbrengst lavendelactie

20

Hendrik Lanjouw

26

Reggie Thoonen

Succes. Wat ben je toch een kanjer!

100

Willy Hafkamp Hafkamp

Veel succes samen

10

Anonymous

10

Anonymous

Een heel mooi initiatief Johan. Heel veel succes met je voorbereiding!

26

Henny En Jet Lenkens

106

Nynke

Top Erik! Mooi initiatief en heel veel sterkte met het volbrengen van deze prestatie!

106

Anonymous

Prachtig initiatief Fred, VEEL SUCCES met het werven van sponsoren en gulle gevers en uiteraard succes gewenst met de vele trainingsuren die gemaakt moeten worden.

26

Tobias Van De Hoef

Heel erg veel succes met deze beklimming! Liefs, Tobias & Esther

20

Anonymous

Nellie ik wens je veel goeds, wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

10

Bo Fehling Fehling

Wat ben jij een topper!! Heel veel succes xx

30

C. Berendsen

15

Angela Verbruggen

Heel veel succes Jaap!

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Arnold💪🏼

106

Henry Dunnink

Succes Erik

25

Anonymous

Liefs van ons!

15

Suzan Te Pas

Beste Jaap, top dat je dit doet. Veel succes!

26

John Van Veen

Goed bezig Fred, Heel veel succes met de voorbereidingen !!

26

Jaap En Trees Geleijnse

45

Thijs

Zet m op!

25

Garjo Kamphuis

Succes en sterkte gewenst , Erik !! gr. Garjo

24

Willemien Klein Geltink

Geweldig Erik, hierbij een bijdrage van de buurvrouw op nr 24

500

C Bergsma

26

Evert Jan Van Grootheest

Dag Arnold , hopelijk hadden jullie een prachtige dag op dAlpe dHuzes, alle goeds en alle sterkte en opgeven is geen optie voor Ellen! hgroeten voor jullie allen 👍👍🥰🥰👋👋

66

Anonymous

Op naar de top, geniet van je training momentjes!

31

Marjolein Holsboer

Succes Johan!!!

31

Petra Van Dijk (kapper)

Petra super bedankt dat je ons ondersteunt. Opbrengst van knippen voor onze Alpe d’HuZes actie

26

Ronald Kramer

Goed dat jullie dit doen en heel veel succes👍

10

Peter Van Der Eijk

veel succes!

Show more