BIG Challenge 8 Ellen en Genevieve onze Toppers

Alpe d'HuZes 2022

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

100

Finus Wijgers Management Advies

10

Tonny Artz

Ontroerend verhaal Nellie. Kanjers! Samen heel veel succes met mooie ontmoetingen op weg naar de Top.

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

26

Margot Van Der Velden

Goed dat je dit doet! Veel sterkte met het verlies van Ellen . Mooi om dit nu te gaan doen.

50

Ben Tiebot

Veel suc6

26

O Heyden

Succes Nellie , met dit fijne team gaat het zeker lukken !!

10

Angela Warmerdam

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

26

Heleen Steinbuch

beste Geneviève, wij volgen jou altijd op de voet. wat geweldig dat je nu weer dit initiatief ontplooit. hartelijke groet, ook van Hester

10

Lynn Reichert

56

Maarten De Haan

Succes Fred! Yes, you can!!

5

Lennart Stoelwinder

26

Thijs Poll

Zet hem op💪

26

Rob Bleumink

Succes Erik

26

Bianca Van Leeuwen

15

Miranda Mion

100

Akkerbouwbedrijf Arts

Na jaren lange fietstraining gaat dit nu een succes worden!

60

Nellie Kuijpers

Nabestelling natuurfotokaarten

66

Gijs Van Oorsouw

Super Nellie. Goed dat je dit doet! Ook wij hebben in de familie met kanker te maken, zoals je weet. Onderzoek blijft hard nodig. Heel veel succes!

10

Floor

50

Elsina En Jan Koot

Goed bezig geweest vandaag op de sterfdag van Kees, dus een extra aanmoediging om door te gaan en volgend jaar de uitdaging aan te gaan

50

Anne Koopmans

206

Fam. Tijs

Erik wat een goed doel. Het gaat je zeker lukken !!! Veel succes !!!

10

Danique Hofs

26

Jan En Rian

Het gaat je lukken !! Heel veel succes! 😘⛰

30

Erna De Bruijn

Trots op jullie!! Geweldig initiatief🤗

20

Anonymous

Lieve Genevieve, Heel veel succes , we denken aan jou en alle anderen.

15

Floor & Robert-jan

Heel veel succes!

26

Christel Gijsbers

Zettum op Godelieve! Superknap- en lief en een hele prestatie die je gaat neerzetten! Liefs Christel

50

Anonymous

Heel veel succes met deze grote uitdaging.

26

Bemu Plus

30

Piet En Mia

Succes!

20

Anh-thu

Wat een topper ben je!

5

Anonymous

15

Michel Ogink

Heel veel succes Erik!!!

10

Marianne Scheepers

Je bent ook een topper!

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

3.17k

Nellie Kuijpers

Opbrengst actie natuurfotokaarten.

10

Kim Draaijer

Heel veel succes met alles en super dat je dit doet

206

Fysiotherapie Ronald Korsten

Heel veel succes, Team Fysiotherapie Ronald Korsten

66

Janna Bekker

❤️

56

Anonymous

Hallo Jaap, als eerste gefeliciteerd met je moeder haar verjaardag. wat een geweldig initiatief om samen met haar en de rest van het team natuurlijk, deze uitdaging aan te gaan. we gaan jullie volgen en hopen van harte dat het succesvol mag zijn in meerdere opzichten. met hartelijke groeten en toi toi toi, Jan en Ria

25

Marloes Zwanenburg

Topper! Je kan het! Voor Geneviève en alle Genevièves die er niet meer zijn, een iedereen die deze rotziekte nog tegen gaat komen!

10

Anonymous

Mooi initiatief!

26

Moniek Brouwers

Lieve Genevieve, volgens mij heb je al heel wat bergen beklommen...dus je kunt dit! Dat is mijn volle overtuiging! Liefs van Moniek...en de rest van de Brouwertjes!

66

Roelof

25

Garjo Kamphuis

Succes en sterkte gewenst , Erik !! gr. Garjo

20

Mariette

Liefs van Mariette. X

56

Carolien Heurkens

20

Rion Wagenvoort

20

Wilco Klein Nengerman

Succes Erik, ik weet zeker dat je het 6x gaat lukken! Zet hem op!👊💪

26

Anonymous

Mooie actie!

56

Annemarie

Ha Godelieve, Heel veel succes en top dat je dit doet. Groetjes, Annemarie (yoga).

26

Jip Verwiel

56

Bram En Simone Kotter

Geneviève, wij wensen je heel veel succes en kracht toe bij deze bijzondere tocht. Zet 'm op!

100

Bert En Godelieve

Voor 2 toppers 😘

26

Annelies Broekhoven

10

Twan Jansen

56

Anonymous

26

Martine Van Den Berg

Super goed dat je dit gaat doen! Zet hem alvast! Liefs, Martine

100

Frank & Marlot Bouwmeester

Super goed doel! Heel veel succes!

26

Marion Schreven

Ga er voor Geneviève je kunt en veel succes En vooral fijn dat je kunt waarmaken wat je met Ellen hebt afgesproken. Hoe mooi dat ik hier aan kan meehelpen.

10

Zr Ancilla Den Ouden

Fijn dat je de groep versterkt!! ( tante van Rian Smulders )

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

26

Anonymous

10

Gijs Bruinsma

Succes bouwmeesters!!

206

Anonymous

25

Henry Walgemoet

20

Anonymous

Nellie ik wens je veel goeds, wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

30

Alfons En Monique

Geweldig dat je deelneemt Jaap! Heel veel succes!

200

Geneviève Verberk

Boekdonaties

100

Twan Jacobs

Succes namens Soep voor Alpedhuzes

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

66

Anonymous

Succes, Erik !

100

Autobedrijf Robert Wisselink

5

Anonymous

50

Bram En Marianne Bierens

26

Jaap En Trees Geleijnse

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

45

Agricontent

Succes Jaap. Prachtige verhalen in het boek van je moeder.

25

Niels De Bruijn

100

Sandra Willemse

Ik vind je écht een kanjer en heb enorme bewondering voor hoe je met alles om gaat. Daarom is het voor mij geen vraag of ik je steun, want ik wil alles voor je doen wat ik voor je kan doen.

50

Kees Hanse

10

Inge Vd Hoven

Succes!

10

Siebe Janssen

56

Luuk Liersen

Heel veel succes , Go !!

26

Ruud Rooijakkers

26

Michel En Dianne Schroer

Super knap, heel veel succes samen met Geneviève en de rest van het team!!

26

Maarten Traa

Alle beetje helpen. Succes en fijne dagen! Groeten Maarten.

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

106

Jeannette Heldens

Lieve Genevieve, Jij bent gewoon een voorbeeld!

26

Henny Vermeulen

50

Markus Ratersmann Schweinemast

Markus Ratersmann

15

Anonymous

Veel succes.

26

Gerard Van Logtestijn

26

Tim Bouwmeester

66

Fam. G. Wolbrink

Heel veel succes!!

26

Marita Veenhuizen

Op naar de 75000

106

Olga Scharphof

Dank ook namens Henny voor het beschikbaar stellen van de woning

15

Claudia

Nog 3 maanden trainen...veel succes en plezier!

50

Anonymous

56

Sven Oosterom

Zet m op!!!

106

Timmerman Natuursteen

Succes !!

26

Heidi Wismans

Zet hem op!

26

Anonymous

Knorrend naar de top!!🐷

250

Pleun, Saar, Lotta, Tijl En Pelle

Goed fietsen opa en veel centjes ophalen voor het onderzoek.

10

Matthijs Balvert

Succes Erik!

26

Arnold Reichert

26

Eric Salmans

106

John Vermue

Heel mooi initiatief Fred!!

26

Resi Krupers

Heel veel succes Nellie en Geneviève

26

Jeroen Reelick

Dat je het einddoel mag bereiken. Liefs Martine en Jeroen

15

Martin Hoesen

He Godelief, wat een kanjer ben. Ik steun jullie heeeeeel graag! Bij deze! Een hartelijke groet, Martin Hoesen

26

Maarten Moleman

Succes Arnold

20

Sanne En Thad Van Der Bruggen

Veel succes lieve Genevieve!

145

Team Kring Midden Nederland

Zet 'm op Fred. Mooi initiatief. Mooi doel!

535

Vincent

Donatie

26

Henk Verberk

26

Rob Vd Heuvel

Hoi Fred Ik sponsor je graag. Veel succes met de voorbereiding

50

Jos En Erica.

Succes!

250

Alkondor Hengelo B.v.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

10

Nicolette Van Der Heide

Succes Johan!

10

Rianne Fleming

Mooie uitdaging met een prachtig doel!! We wensen je heel veel suc6!🍀

13

Godelieve

Shirtverkoop Big Challenge

10

Anonymous

100

Paul

Lieve Nellie. Veel wandelplezier met al je vriendinnen in de aanloop naar de uiteindelijke beklimming van De Alp op 4 juni. Succes!

20

Willeke Cornelissen

Heel veel succes!!!!!

26

Liesbeth Kemps

Geweldig dat je samen met Genevieve de uitdaging aangaat. Ik wens jullie veel kracht!!

10

Anonymous

Geweldig Nellie heel veel succes.

56

Jam Lammers

Ik wens je veel kracht en spirit om de Alpe d'HuZes te bedwingen. Jouw spirit kennende gaat dat lukken; ik hoop zeer dat je de fysieke kracht eroe ook nog voor hebt.

26

Judith En Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

26

Anonymous

Succes!

25

Harriette Loeffen

Succes Jaap

10

Elle

Geweldig Nellie! Wat een bijzonder verhaal en een mooi initiatief. Véél plezier en succes.

25

Loet

10

Stef Kruip

Klasse Erik. Ga ervoor. Succes.

206

Jacqueline Wolsing-lucassen

Namens ons allen heel veel succes! Willy, Marcel, Rob, Jorik en Jacqueline

66

Frans Nijenhuis

Super dat je dit gaat doen, je weet zelf hoe belangrijk dit is. Succes met de barre tocht Alie en Frans.

100

Sjaak En Anne-mathee Vreeburg

Voor een derde Topper!!!!

10

Leonie Vervoort

mooi iniatief nellie! laat de liefde voor het leven jullie " ondersteunen" op deze bijzondere reis warme groet, leonie

25

Angeline En John Van Velzen

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes gewenst met alle voorbereidingen en de wandeling(en):zelf!

26

C Janssen Van Den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

25

M Crooijmans

26

Leo Braal

15

Martin Ten Have

56

Ludo Doomernik

50

Geneviève Verberk

Donatie uit shirtverkoop

56

Anonymous

Echt top dat je dit doet Godelieve! Heel veel succes!!

45

Gerard Janssen En Monique Bax

26

Henrik Van De Mortel

Mooi initiatief, mooie uitdaging, heel veel succes.

106

Fan. Govers

Geen getrut gassen met dat hij🚴‍♂️💨💨fa

50

Jos Hooijer

Respect Arnold! Zet hem op

10

Anonymous

Beter laat dan nooit ☺️

26

Louis

Veel succes.

40

A Gloudemans

Heel veel sterkte Genevieve. Hierbij een bescheiden bijdrage voor de challenge. Hartelijke groeten, Je oud collega Adrie Gloudemans

66

Frits Sipman

Wat een mooi doel streef je na .topper

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

125

Desiree Den Boesterd

26

Jack Quaak

26

Hans En Bep Langeraad

Succes!

90

Joost Flikweert

Flinke uitdaging, heel de winter doortrainen. Succes met de voorbereiding!

15

Teun Lamers

Veel succes Jaap!

40

Anonymous

Marjolijn een goed initiatief van jou, en succes. Groetjes Netty en jan

150

Jan Slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

10

Mark Hesseling

Mooi initiatief Arnold! Ik vind het echt heel erg voor je. Mooi om op deze manier er nog een soort positieve draai aan te geven.

10

Joost Damen

Succes Jaap, zou zo met je meefietsen voor dit mooie, belangrijke doel!

26

Jannie En Frits Fokker

Heel veel succes en plezier Jaap! (ik ben een oud collega van je moeder)

75

Rien

26

Gerrit Bouwmeester

succes gewenst

15

Anonymous

Dag Geneviève. Het boek zie ik met belangstelling tegemoet. Vr groet. Alberdienr

250

Marloes, Koen & Tijl

Tjop Tjop naar de top!

200

Buren Van De Driehoek In Oploo

10

Clara Ten Berge

Heel veel succes Jaap! Heb echt bewondering en respect dat je dit doet!

60

Anonymous

15

Maartje Den Dubbelden

Wat een super actie! Liefs Maartje

80

Sven Van De Riet

Veel succes Johan, altijd omhoog blijven kijken!

26

Eline Liersen

Heel veel succes!

26

Karin Van Wingerden

Sterk dat je dit doet!

50

Tom Soeters

Veel succes !

10

Martijn Hak

50

Arniepol

10

Marion Crijns

Veel succes!

26

René En Margriet Verberk

Wat heb je het mooi verwoord Nellie. Fijn dat je het machteloze gevoel om kunt zetten naar het goede gevoel om daadwerkelijk je steentje bij te kunnen dragen . Samen met topper Geneviève naar de top! We wensen jullie heel veel succes zowel met de voorbereidingen als op 4 juni.

50

Els Stooker

Superuitdaging! Gaat jou lukken. Veel succes Jacqueline en Els

100

Wendie En Thomas Kniewallner

Top Erik & team!

10

Sjani Gelderman

Heel veel succes

5

Erwin Menkveld

56

Sjaak En Jos Flikweert

Top Fred!!

10

Erik En Dione

Hey Erik, knappe prestatie man! Ga naar boven op die berg. Held ben je! Dione is ook trots.

250

Landbouwbedrijf Remijn

Goed Bezig Fred! Heel veel succes met de voorbereiding

26

Anonymous

Heel goed en stoer dat je hieraan mee doet Nellie! Dat betekent vast veel voor jou en mensen om je heen :)

10

Hans Heuer

Succes verder met je voorbereidingen

25

Tim

50

G Pelle

20

Anonymous

10

Gitty

Mooi doel!

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Wat mooi Nellie, heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Gaat je lukken!

50

Marja Van Veldhoven

Heel veel succes Nellie!!!

10

Loes Kuijpers

Heel veel succes!

66

Danielle De Wit

Heel veel kracht en sterkte toegewenst lieve, dappere Geneviève❣️❣️❣️

50

Bennie Wolbrink

26

John Nissen

Héél veel succes!

50

Almar Mager

Zet hem op Erik!.

500

M.p. Agrar Gmbh

24

Loes Mathijssen

Top Jaap!

50

Geneviève Verberk

Eerste opbrengst lavendelactie

30

Anne Vreeburg

Opbrengst verkoop Marktplaats

26

Erik En Sandra Kamphuis

Succes Erik! Heel mooi initiatief.

15

Nellie Kuijpers

boekverkoop '21 bochten'

26

Jeanette Stritzko

Lieve Marjolijn, fantastisch om het team van Geneviève te steunen. En je eigen verhaal mee te nemen. Héél veel succes. Xx Jeanette

106

Johan Flikweert

26

Marjolein Simons

Super trots💪🏻

106

Anonymous

26

Arend Kisteman

Zet em op!

30

Mikki Heijdel

2x boekdonatie

223

Gezamenlijke Bc-actie Oploo

Worstenbroodverkoop en donaties

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

100

Arnold

Een steen in de vijver en de rest volgt natuurlijk. Jij bent ook een topper 😘

66

Jannet

Succes Fred!

26

Simon Beilsma

Veel succes Fred!

1.1k

Wijnactie

26

Anonymous

59

Arjan Brouwer

Succes Johan, dat klimmen is verschrikkelijk ;)

26

Leo En Judith Vreeburg Vreeburg

Hé lief nichtje. Wat een mooi doel om met jouw bijdrage die verschrikkelijke ziekte een kopje kleiner te maken. Heel veel succes kanjer!

26

Norbert En Wendy

Heel veel succes!!!

50

Judith Minderman

Heel veel succes Arnold! Fiets de berg op, samen met Ellen op je bagagedrager.

26

Liesbeth Ploeg

Ik wens jullie samen een onvergetelijke ervaring daar in de bergen.

100

Paul Van Der Bruggen

Kanjer!

20

T. Eggink

Veel succes

50

Danielle Hulshof

Lieve Godelieve, Wat goed dat je op deze manier gaat helpen. Ben al super trots

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

15

Anonymous

boek 21 bochten

106

Dick Roodenburg

Mietje. Succes en ik wil nog wel een paar keer meetrainen

26

Mat Arts

Succes!

26

Stefan En Anouk Ruessink

20

Anonymous

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

30

Godelieve Verberk

2x boekdonatie 21 bochten

26

Suzanne Van Der Pligt

25

Maarten Van Asten

Dag Johan, wat een fantastische actie!Natuurlijk supporten we dat!

600

Heinz Lennards Gmbh

25

Antoine Jacobs

Godelieve, geweldig dat je dit doet. Je bent een kanjer!

15

Geneviève Verberk

boek 21 bochten

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

15

Joost Klein Herenbrink

20

Roos Blom

Zet hem op en veel sterkte

206

Anonymous

graag anoniem

10

Ingrid De Greef

15

Jacques

Succes Johan!

26

Anne-marie Van Den Bos

veel succes!!

26

Jeannette Bertels

Succes Nelly met je actie en succes.

15

Cor En Annemie Broeks

Heel veel succes, Nellie!!

45

Thijs

Zet m op!

10

Annette Leijten

Heel veel succes Godelieve, het is een byzonder goed doel. Zelf heb ik dit jaar meegedaan aan Swim against Cancer, het geeft veel dankbaarheid en (sportieve) voldoening om dit soort evenementen meeste mogen doen.

15

Anonymous

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Nettie En Jan Croes

Succes, he Jan het!

320

Paul Kuijpers

Verkoop nestkastjes deel 1

106

Frans Kotter

Beste Geneviève , heel veel succes met deze geweldige actie.

20

Stan -

30

C. Berendsen

26

Ine Hendrix

Lieve Jaap helemaal super geweldig dat jij ook over de “streep “ bent. Heeeeel veel succes wij blijven je volgen kanjer. Liefs van je oude over buurvrouw Ine

15

Ömer Durdabak

Super goed bezig Erik!

30

Nellie Kuijpers

Nabestelling Natuurfotokaarten

10

Jolijn

Succes!

15

Mat En Willeke

heel veel succes met deze uitdaging ten behoeve van de goede zaak! Geniet van de sfeer en het wandelen met je groep!

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

150

Ingrid Van Westen, De Winstexpert

Geweldig dat je dit doet voor allen die met de ziekte kanker te maken hebben. Succes 👍

100

Bert En Godelieve

Top Jaap. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs Bert en Godelieve

20

Hendrik Lanjouw

80

Sunprofs Bv

Donatie Sunprofs Oploo

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

50

Annie En Werner Rakitow

Wij weten dat jij een doorzetter bent Erik, niet alleen in je werk maar ook in de dingen die ons allen raken. Succes

30

Tom Van Der Boom

26

Robert Jan Zuur

10

Anonymous

Zet hem op lieve Marjolijn! Heel stoer dat je dit gaat doen!!

50

Arjan En Angela Nijbroek

Deze ziekte heeft ons ook meerdere keren geraakt. Respect hoe jij je hier voor in zet!!!!

250

Cebeco Fourage A/s

100

Anonymous

26

André En Irna Wagenvoort

Geweldig💪 Heel veel succes🍀

25

Anonymous

15

Kees En Ans De Bruijn-cremers

Dag Jaap, We vinden het zo goed van je dat je de beklimming aangaat voor je moeder en je vriend Teun en alle andere mensen die met deze afschuwelijke ziekte te maken hebben. Veel groetjes. Kees en Ans de Bruijn

26

Desi Van Der Donk

Goed bezig, Fred.

26

Tiny Hendriks

Goed verhaal Nellie. En veel succes straks op de Alpe d'HuZes samen met Geneviève. Gr. Ploon en Tiny

50

Kim Verheijen

Heel veel succes Nellie! Liefs uit Maashees

98

Nellie Kuijpers

shirtverkoop Big Challenge

26

Anonymous

26

Anonymous

20

Zenna Brueren

Jullie verhaal maakt het levend, waardoor je het belang van onderzoek nog beter in kan zien. Heel mooi!

15

Anonymous

‘T shirt

26

Niels Roodenburg

Ome Duo heeft mij eindelijk weer wat geld geschonken

10

Anonymous

241

Anonymous

106

Rob Thijssen

10

L.m Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

26

Trees Nijssen

Super Nellie, veel succes!

206

Axel, Rachael, Dean, Wilma Berg-smeenk

voor jullie twee samen ♥️

10

Kristel Van De Kamp

Succes Godelieve!

66

Anonymous

26

Bas Bouwmeester

Erik, heel veel succes! 💪🏼 🚲 Je vecht je erdoorheen!!

26

Ineke Broens-smits

Dank voor het boek, ik ga het met liefde lezen en in gedachten bij jullie!

15

Jwana Nijenhuis

Mooi dat je dit doet, zet hem op Erik!

66

Anonymous

56

Luuk Odile Liersen

Succes krachtige vrouw !!

26

Kees En Gerdien Dulfer

Veel succes!

325

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Desiree Van Steenveldt

Wow Arnold, wat een verhaal. Ik wens jou, je gezin en jullie team heel veel kracht om het verlies te dragen en de alp te bedwingen. Succes!

26

Wilfred Karel

Zet m op!!!

15

Gerda En Ben Van Oorschot

50

Geneviève Verberk

Vorige week kreeg ik een fijne energetische behandeling van Marian Leusink van Lichtgeving in Boxmeer. Na afloop vroeg Marian me om, in plaats van haar te betalen, dat bedrag te doneren aan Alpe d’Huzes (op de actiepagina van Jaap). Dank je wel Marian.

20

Gezinshuis Het Baken

Heel veel succes met je voorbereiding....respect.....Ricardo heeft het ook een keer gedaan en is 3 maal naar boven gefietst voor zijn moeder.

26

Anonymous

Hey man, veel succes met deze uitdaging. Het gaat je lukken. Grt. Ben

100

Minke, Vera, Kelly En Annemiek

Veel succes Fred!! Zet 'm op, we komen graag nog een keer samen trainen! Groetjes Minke, Vera, Kelly en Annemiek

26

Henny En Jet Lenkens

30

Dik En Lita Van Wijk

Wauw Geneviève wat een prachtige actie!! Wij wensen je heel veel succes !

26

Anonymous

5

Maud Verheggen

Veel succes Fred!! Mooi initiatief en persoonlijk verhaal!

106

Jeroen Van Doremalen

56

Miranda Van Den Brink

Lieve Geneviève Wat een ontzettend dappere en optimistische vrouw ben je toch!!! Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen!!! Ik volg je op de voet...jij kan dit...een topper ben je!!! Liefs en een dikke knuffel van Miranda X

10

Lisette

Succes Nellie...een diepe buiging..

106

Van Dijk Logistics Venray Bv

50

Anne Vreeburg

Je kan het! X

26

Stijn

succes

890

Forfarmers Beelitz Gmbh

Viel Glück Arie! und bleib gesund!!!

13

Anonymous

10

Anonymous

100

Rene Van Eerten

Fred, wat ben je toch een held dat je je zo inzet. De reden is erg indrukwekkend. Heel veel succes en ik hoop dat door de opbrengst kanker snel de wereld uit is.

500

E Motion

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig streven voor een mooi doel. Met jou zijn er nog meer leerlingen/clienten geconfronteerd met de nare ziekte kanker. Ik steun dan ook met compassie jouw doel. Take care en veel liefs! Peer

26

José Kempen-loonen

Nellie Geweldig dat je je voor dit geweldige doel in wilt zetten, ben nu al trots op je! Liefs José

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

26

Bart Swart

Arnold, Sterkte met het verlies van Ellen en ik hoop dat deze uitdaging jullie alles brengt wat je er van verwacht. Bart

40

Marc Smulders Tuinen

Donatie Kerstkaarten voor KWF. Topactie Marjolijn. Succes verder.

66

Anonymous

Op naar de top, geniet van je training momentjes!

56

Ella

Lieve mama, Wat een mooi initiatief! Ik wens je veel succes met de beklimming. Liefs!

20

Elly Dankers

Cadeautje i.v.m. de verjaardag van Mars.

500

Anonymous

100

Bas Bureau Voor Architectuur & Bouwadvies Bv

26

Marleen Flikweert

Succes Johan

31

Petra Van Dijk (kapper)

Petra super bedankt dat je ons ondersteunt. Opbrengst van knippen voor onze Alpe d’HuZes actie

15

Mariette Madou

Knap Nellie, heel veel succes.... 👍

26

Evelyne Coopmann

10

Anonymous

Heel veel succes!

66

Huub Meertens

Ha Nellie, ik weet niet of het nu lukt

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

10

Nora Visser

Heel veel succes Arnold!

26

Babs Van Houdt

Wow, Erik veel succes.

10

Kris

Heel veel succes en sterkte Jaap!!

500

Anonymous

Beste Erik, Wat ik gaaf aan je vind is jouw drive! Drive om doelen te behalen, drive om vooruit te gaan. En ik steun dan ook graag je drive om dit goede doel te steunen! Succes, daar waar het " niet halen " geen optie is voor jou, jou kennende! Gas erop!

106

Anonymous

Succes Gr. Hans

10

Petra Rongen

Wat een ontzettend mooi en goed initiatief Nellie, in gedachten gaan we met jou mee naar de top.

100

Co Schot

succes

106

Anonymous

20

Anonymous

Succes Johan !

10

Anonymous

26

Annie Van Haren

Succes Nellie!

25

Michiel Van Gijtenbeek

Erik, Succes met de voorbereidingen. Opgeven geen optie!

10

Jacqueline

Godelieve je bent een Kanjer. natuurlijk geef ik hiervoor een bijdrage. Succes!!!

50

Paul Brummelhuis

Sterkte en succes gewenst

10

Miranda Van Den Broek

Knappe prestatie Nellie. Heel veel succes

26

Lex Folmer

Ha Fred, wat tof dat je meedoet. Wens je veel succes tijdens de trainingsperiode en natuurlijk wanneer je in recordtempo de Alpe d’Huez gaat beklimmen.

50

Anonymous

10

Femke Vergeer

506

Anonymous

25

Tijs Kuijpers

Succes met de aktie.

240

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Lieve Genevieve, Postuum sponseren wij ook jouw pagina als teamlid van onze PR extern commissie. Dus ook voor jouw een bijdrage vanuit onze 2 ct per ei actie uit onze ei-automaat #EitjevandeBoerin Voor altijd in mijn hart. Liefs Marian

26

Robin Van Kampen

5

Geneviève Verberk

6 kansen op de klaproos

500

Bromenne Georg

Von der Familie Bromenne

26

Marc Huirne

Erik, heel veel succes met jouw grote uitdaging. Met vriendelijke groeten Marc en Jeanine Huirne

100

Ziegenhof Hoogendoorn

15

Anonymous

Top Fred....succes!

100

Anne-mathee Vreeburg-verberk

Voor twee toppers!

25

Anonymous

Hiervan is € 15,00 voor je boek, reeds besteld via mail.

1.5k

Genhotel Bv

26

John Snel

20

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten en extra van een collega

15

Mark Verberk

Gas erop! ;)

26

Martijn Mulder

Succes Johan!

20

Nelly Nabbe

Nelly heel veel succes met je prachtige project

35

Anonymous

Lieve actie mam! Veel succes xx

26

Gabi Breuker

Lieve Godelieve, Ik hoop dat je samen met je zus een wereldse ervaring tegemoet gaat. Een prachtig doel en unieke ervaring om samen te mogen doen. X Gabi

15

Didier

Heel sterk! Succes pik!

100

Livanta

Namens team Livanta; veel succes !

20

Jeannette Hermsen

Jaap voor jou een donatie via het boek van je moeder ! Succes met de voorbereiding naar Alpe d’Huzes ! Het gaat je zeker lukken.

306

Bvb-beheer B..v.

Je haalt het!

26

Erwin Neppelenbroek

Succes Erik

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Arnold💪🏼

5

Inge Schuurmans

Nellie en Paul, We wensen jullie heel veel succes met bereiken van de top. Wat een bijzonder moment zal dat zijn.

100

Viehhandel Gerd Hölscher

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

250

Martijn Joren

Pap heel veel succes. Hophop 6x naar de top!!

15

Macha Mathijssen

Voor het boek! Succes!

206

Kimtec International Bv

100

Marianne Willemsen

Hoi Geneviève, Isabel en ik hebben 20 mondkapjes gemaakt en verkocht voor jouw goede doel! Komt goed uit in deze week. Sterkte en liefs van ons.

15

Marcia Cox

heel veel succes !!! lieve groetjes marcia

30

Frank Schoorl

106

Anonymous

26

Maarten Van Teeffelen

Ik heb het bier al van Stan gekregen

40

Roberto Van Veldhuizen

Wel 7 keer die berg op dan hè! ff serieus: goed initiatief waarbij ik je graag persoonlijk steun. Good luck met de verdere fundraising en natuurlijk de voorbereidingen.

57

Vrijwilligers Hospice De Cocon

Donatiebox

10

Bram Makkink

5

Tessa Wolf

Succes

26

Jan Klein Geltink

Zetmmmmmmm op

50

Dirk En Joke

Veel succes!

10

Jinn Lucassen

66

Bram Harpe

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

26

Yvonne Gatzen De Kroon

Heel veel succes voor het goeie doel.

349

Tinie En Co

voor een dappere prachtige vrouw, met het hart op de enige juiste plaats, die we zeer waarderen! We dichten het 'gat' voor 50%. Courage!

26

Juul Van Dinter

Mooi initiatief Nellie Ik wens je, samen met Genevieve een mooie wandeling toe met dit fantastische doel Je oude klasgenootje Juul (Julia)

400

Anonymous

hoi Marjolijn nogmaals erg mooi initiatief heel veel succes en zeker dat veel mensen jouw een warm hart toedragen en je steunen en dat t n groot succes wordt groeten luuk

15

Marie-cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

50

Fred Roodenburg

20

Anonymous

Heel veel succes 👍 tante Ida

10

Liselotte Keultjes

Heel veel succes met jouw geweldige uitdaging!!

56

Anonymous

10

Mangala Corbeek

Hoi Arnold, Ik wens jou en jouw dochters heel veel sterkte en kracht. Veel bewondering heb ik voor je, succes met de challenge!

5

Agnes Renshof

26

Anneke Von Heijden

Zet ‘m op Gen! Mooie actie, dit gaat je lukken!

106

Wim Brouwer

10

Jart Lucassen

10

Marian Van Amelsfort

You go girl!💪🏼

50

Hans En Gertie Verberk

Heel mooi Nellie dat je dat doet en we steunen je daarom ook graag hierin. Succes met en voor team Ellen!

26

Gert Goedhart

Beste Erik, je bent goed bezig. Mooi! Succes Gert

50

Christ Hendriks

Marjolijn wens je samen met Geneviève veel succes met je/jullie actie en al bereiken jullie de top nooit....jullie zijn toch super TOPPERS ! 😊 🔝 👍

26

Ab Velhorst

Erik, succes met deze mooie actie!!

25

Frans

Succes!

50

Nancy Van De Rijdt

Super Nellie, Dit gaat je lukken. Prachtig voornemen en initiatief. Succes!!

15

Miranda Ariëns

Hallo Godelieve, Wat een mooie actie, ik hoop dat je over het streefbedrag heen gaat. Groetjes Miranda

10

Monique Van De Ven

Mooi dat je dit doet Nellie!

56

Erik En Luciënne

Succes met z'n allen

66

De Oosthof

Succes! Mooi initiatief

50

Frans En Virginie Van Vliet

Succes Jaap en Geneviève!

50

Peter, Mieke, Thijn En Saar Winkelmolen

Succes Arie!!!

10

Joris Verberk

10

Anonymous

56

Horizon Massageopleidingen

Succes dappere lieverd!

10

Margreet Kiewiet

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Eline Roodenburg

Super pap!

25

Anonymous

306

Bas Bouwmeester

Erik, Paasactie

2.35k

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

106

Cees Van Den Brekel

20

Wendy

Succes!

26

Maarten Bouwman

Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes alvast toegewenst!

106

Marije Hospes

50

Rosanne En Roel

Heel veel succes mam met het bedwingen van de Alp!!! Super goed dat je dit doet! Liefs, R&R

56

Judith Roodenburg

Lieve Fred, zoals beloofd, ondersteuning van mijn eerste pensioen. Liefs, Judith

25

Ineke Helmink

Hallo Erik Gas erop ] Ineke

106

Pieternel Kranendonk-koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

106

Lex Van Glabbeek

26

Vishwanath Iyer

Best wishes & success Johan

50

Geert Heersink

10

Jos En Marjon Rutten

Mooi voornemen, veel succes!!

15

Anonymous

een klein steuntje in de rug

1.5k

Arnold Reichert

Donatie uitvaart Ellen

26

Robin Verstege

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

30

Mirjam

Een beetje meer als extraatje! Ik heb enorm veel respect voor je kracht in deze!!

10

Loes Hutten

Succes Nellie

26

Marcel Fox

Heel veel succes gewenst Arnold!

100

Van Asten Sterksel Cv

Erik, Succes met het omzetten van ONMACHT in KRACHT. Een goed initiatief wat opvolging verdient. Veel succes op 4 juni a.s. Marko en Rianne van Asten

10

Annet Van Der Meij

Veel succes!

26

Rianne Reek

Top, top, top x

15

Godelieve Verberk

Boekdonatie 21 bochten

15

Anonymous

10

Margriet Hoffmans

Dank voor de geurende Lavendelzakjes

53

Arnold Reichert Shirts Bg

Aankoop Shirts BG

100

Annemieke

Een steuntje in de rug

100

Bouwbedrijf Geers

Met al je verloren geliefden in gedachten en alle andere mensen die door deze ziekte zijn getroffen, kun jij 4 juni deze uitdaging aan. Wij wensen je veel succes! Zet 'm op Erik!!

10

Marion Lumens

80

Anonymous

Schilderij 31. Die mooie papaver!

254

Klaes Gerbrandy

Suc6 op weg naar Alpe D'HuZes 2021

25

Louis Lyklema

Succes

10

Kees En Ans De Bruijn

Dag Nellie, We steunen je graag om geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar en behandeling van die vreselijke ziekte, die zoveel verdriet en onzekerheid bij veel mensen veroorzaakt. Jaap steunen we ook. Heel veel groetjes Kees en Ans.

26

Wilna Bennink-berendsen

Een mooi initiatief, heel veel succes!!!

20

Esther Van Kampen

Heel veel succes💪🏻. Onderzoek blijft noodzakelijk.

10

Anonymous

Dag Nellie, heel veel succes met de actie!

88

Fred

T-shirts BG

26

Claudine Everaert

Hup Genevieve. Heel veel succes! X

10

Jan Luijten

Veel succes Fred

26

Bert. Van Der Veen

Hey Fred! Wat een goede aktie ! Heel veel succes en power op de Dutch Mountain!

45

Anonymous

56

Anonymous

20

Ilvy Van Der Steen

Zet em op topper!!!

10

Anonymous

Go for it!

5

Elsa

30

Anja De Bont

Hele veel succes!

500

Agro Duiveland

Geweldig initiatief, heel veel succes

30

Nellie

uienvlechten

1.000

Tierproduktion Alkersleben Gmbh

265

Paul Kuijpers

Tweede deel verkoop nestkastjes

20

Anonymous

106

Bennie Essink

25

Anonymous

26

Martijn

Veel succes Geneviève!

26

Hanne Oosterveer

Liefs!

Show more