BIG Challenge 8 Ellen onze Topper

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

67223.16

Raised from 1st October 2020

70853.16

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

50

Jan En Elsina Koot

Top dat jullie dit doen en we wensen jullie veel succes

15

Marie-cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

10

Hans Heuer

Succes verder met je voorbereidingen

145

Team Kring Midden Nederland

Zet 'm op Fred. Mooi initiatief. Mooi doel!

1.5k

Genhotel Bv

22

Reinier En Manon

Lieve Geneviève, Wat een fantastisch doel gaan jullie aan. Heel veel kracht om boven te komen en zullen aan jullie denken op die dag. Veel geluk, liefde en gezondheid voor jou en je maatjes gewenst! Zal 2021 worden dat is wel heel erg voor dit evenement. Hier bij het cadeau voor Mars haar verjaardag als bijdrage. Liefs XX

5

Mathilde Holtmaat

Heel veel geluk .

50

Gosse En Jannemieke

Top dat met Geneviève mee gaat naar de berg en al helemaal geweldig dat je je inzet als geld inzamelaar. Om je een beetje op weg te helpen deze donatie namens Jannemieke en mij. Veel succes en zeker tot op de berg.

26

Arie Kok

26

Marcel Fox

Heel veel succes gewenst Arnold!

20

Wil Bank

Een mooi doel. Veel succes

10

Anonymous

Geweldig Nellie heel veel succes.

20

Mariëtte Von Heijden

Succes Jaap en Geneviève. Liefs van Mariëtte

26

Karin Van Wingerden

Sterk dat je dit doet!

30

Tom Van Der Boom

10

Carla Breunese

Respect !

25

Geneviève

Shirtverkoop BIG Challenge

10

Mieke Rutten

Nelly succes gewenst

26

Anonymous

20

Wendy

Succes!

20

Ilvy Van Der Steen

Zet em op topper!!!

100

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

26

Annie Van Haren

Succes Nellie!

100

Stroemer Heiner Und Silvia

Von der Kollege

100

Monique En Martijn

❤️ Go girl!

206

Anonymous

graag anoniem

500

Agro Duiveland

Geweldig initiatief, heel veel succes

66

Frits Sipman

Wat een mooi doel streef je na .topper

53

Arnold Reichert Shirts Bg

Aankoop Shirts BG

26

Laurens En Yvonne Besselink

Je kan het , Erik ! Veel succes.

26

Ine Hendrix

Lieve Jaap helemaal super geweldig dat jij ook over de “streep “ bent. Heeeeel veel succes wij blijven je volgen kanjer. Liefs van je oude over buurvrouw Ine

26

Monique Maarsseveen

Natuurlijk steun ik dit initiatief ! Hoe meer onderzoek , des te meer mensen kunnen geholpen worden . Succes !!

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

20

Hans En Karin Van Aaken

15

Anonymous

100

Marcel En Fransje

Marjolein, geweldig dat je meedoet, succes!

10

Reynold Harmsen

Succes Erik, gaat het wel door voor dit jaar of voorbereiden voor 2021?

10

Lynn Reichert

1.000

Tijs De Koning Jr. Pluimvee- En Kalverenhandel

Van Tijs voor Erik,

26

Anneke Peters

Fantastisch initiatief ! Heel veel succes met de voorbereiding. Tegen die tijd zal ik je prestatie met plezier volgen!

26

Gabi Breuker

Lieve Godelieve, Ik hoop dat je samen met je zus een wereldse ervaring tegemoet gaat. Een prachtig doel en unieke ervaring om samen te mogen doen. X Gabi

26

Willem Van Zant

15

Anonymous

Een prachtig gebaar naar anderen die het niet altijd gemakkelijk hebben.

10

Mark Hesseling

Mooi initiatief Arnold! Ik vind het echt heel erg voor je. Mooi om op deze manier er nog een soort positieve draai aan te geven.

26

Anonymous

206

Fam. Tijs

Erik wat een goed doel. Het gaat je zeker lukken !!! Veel succes !!!

10

Mangala Corbeek

Hoi Arnold, Ik wens jou en jouw dochters heel veel sterkte en kracht. Veel bewondering heb ik voor je, succes met de challenge!

26

Anonymous

26

Emiel

zet hem op Nellie

106

Anonymous

20

Esther Van Kampen

Heel veel succes💪🏻. Onderzoek blijft noodzakelijk.

15

Barbara Wullink

Heel veel succes! En wat een mooi initiatief!

20

Heleen Van Otzel

Succes Fred!

15

Anonymous

een klein steuntje in de rug

50

Hans

Mooi initiatief om mee te doen 👍🏻. Heel veel succes Erik!!

50

Leon Van Der Wel

26

Tim Van Der Putten

Succes!

26

Robert Elmerhaus

50

Eeltje + Bert Gotink

Heel veel succes, you can do it!

20

Roos Blom

Zet hem op en veel sterkte

100

Firma Althoetmar

Machen Erik Versuch bitte 6 x

26

Aleike En Bennie Wentink

Succes Erik!! 💪👍🍀

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

26

Leo Braal

26

Tante Jopie Kempenaars

Lieve Geneviève, Wat geweldig dat je deze berg gaat lopen! Ook ik wil je graag steunen. Heel veel liefs en groeten, Tante Jopie

106

Van Dijk Logistics Venray Bv

26

Jeroen Reelick

Dat je het einddoel mag bereiken. Liefs Martine en Jeroen

16

Caroline En Benjamin Bles

Je gaat hier zo blij van worden! En niet alleen jij, ook al je lievelingen! Succes met alle voorbereidingen! En geniet er vooral van!

15

Anonymous

Veel succes.

26

Bastijn Spiegel

Super goed bezig, heel veel succes!

50

Dutch Pc Vorden

Dutch PC VORDEN

26

Michel En Dianne Schroer

Super knap, heel veel succes samen met Geneviève en de rest van het team!!

26

Theo De Jong

66

Henry En Lianne Ravestijn

Fred wat goed dat je dit doet!

15

Anonymous

‘T shirt

10

Renate En Malcolm

Heel veel succes ome Fred! Je kunt het!

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

20

Anonymous

20

Mark Kranenbarg

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

26

Gerard Beldman

Succes Erik! Jou kennende gaat het je zeker lukken!!

80

Anonymous

Schilderij 31. Die mooie papaver!

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

25

Anonymous

Hiervan is € 15,00 voor je boek, reeds besteld via mail.

100

Anonymous

Beste Godelieve,' Heel veel succes met dit geweldige initiatief ! Hartelijke groet, Marcel en Carla

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

26

Henk Verberk

106

Van Toor Coaching

Arnold, Alle kracht gewenst om samen met Ellen op je bagagedrager 'onze Alp' weer 6 x te bedwingen!

10

Kees En Ans De Bruijn

Dag Nellie, We steunen je graag om geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar en behandeling van die vreselijke ziekte, die zoveel verdriet en onzekerheid bij veel mensen veroorzaakt. Jaap steunen we ook. Heel veel groetjes Kees en Ans.

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

106

Frans Kotter

Beste Geneviève , heel veel succes met deze geweldige actie.

10

Lisa Vloet

25

Anonymous

veel succes in frankrijk

15

Gerda En Ben Van Oorschot

66

Bram Harpe

106

Pieternel Kranendonk-koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

206

Hogemans-vruggink Gbr

Heel veel succes Erik!!!!

100

Bert En Godelieve

Top Jaap. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs Bert en Godelieve

26

Mat Arts

Succes!

150

Jan Slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

50

Cindy Brock

De jam valt goed in de smaak en de lavendel geurzakjes krijgen een mooie bestemming (maar ik hou er zelf ook een paar :) ) . Op naar je streefbedrag Geneviève

26

Eric Salmans

10

Joost Damen

Succes Jaap, zou zo met je meefietsen voor dit mooie, belangrijke doel!

20

Anonymous

25

Tijs Kuijpers

Succes met de aktie.

100

Viehhandel Gerd Hölscher

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

100

Van Asten Sterksel Cv

Erik, Succes met het omzetten van ONMACHT in KRACHT. Een goed initiatief wat opvolging verdient. Veel succes op 4 juni a.s. Marko en Rianne van Asten

26

Anita Vialle

Succes liefs Anita

206

Aart Voets

Veel sterkte, kracht en doorzettingsvermogen voor jou en je dochters gewenst, Arnold. In herinnering aan Ellen én voor het grote doel. Veel succes in juni 2020 op die berg!

50

Fred Roodenburg

Bierpakket

125

Desiree Den Boesterd

100

Bas Bureau Voor Architectuur & Bouwadvies Bv

26

Anonymous

Heel veel succes Nellie!!! Wat een mooie uitdaging voor een heel goed doel! Liefs Loes

20

Nelly Nabbe

Nelly heel veel succes met je prachtige project

26

Anonymous

Ik wil op de pagina graag anoniem blijven maar wil je toch succes wensen je streefbedrag te halen en sterkte met het fietsen. Groeten Hans Boot

100

Corrie Samders

10

Liselotte Keultjes

Heel veel succes met jouw geweldige uitdaging!!

56

Jam Lammers

Ik wens je veel kracht en spirit om de Alpe d'HuZes te bedwingen. Jouw spirit kennende gaat dat lukken; ik hoop zeer dat je de fysieke kracht eroe ook nog voor hebt.

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

106

Marije Hospes

10

Juul Van Den Hombergh

26

Anonymous

Succes!

20

Anonymous

Nellie ik wens je alle goeds veel wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

26

Christel Gijsbers

Zettum op Godelieve! Superknap- en lief en een hele prestatie die je gaat neerzetten! Liefs Christel

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

50

Sudhues Kg

Andre Sudhues

56

Luuk Odile Liersen

Succes krachtige vrouw !!

40

Marian En Ben Eerden

Lieve Nellie Geweldig dat je dit doet Zo speciaal💕 Het gaat je lukken Liefs Ben en Marian Eerden 😘

98

Nellie Kuijpers

shirtverkoop Big Challenge

250

Arnold Reichert

Donaties afscheid Ellen

26

Anonymous

45

Anonymous

66

Anonymous

26

Bart Swart

Arnold, Sterkte met het verlies van Ellen en ik hoop dat deze uitdaging jullie alles brengt wat je er van verwacht. Bart

106

Jeannette Heldens

Lieve Genevieve, Jij bent gewoon een voorbeeld!

15

Claudia

Nog 3 maanden trainen...veel succes en plezier!

100

Schildersbedrijf A. Peters

Van de familie Anton Peters

50

Wilma Smeenk

♥️

26

Geertje Westervelt

26

Jeanette Stritzko

Lieve Marjolijn, fantastisch om het team van Geneviève te steunen. En je eigen verhaal mee te nemen. Héél veel succes. Xx Jeanette

50

Anonymous

Samen een keertje oefenen. Jouw beentjes trainen

25

Henry Walgemoet

16

Pauline

Veel succes! 💪

26

Chris Heidekamp

heel veel succee Godelieve! Ik weet uit ervaring van een bijzondere dag 4 juni voor je zal worden.

25

Tim

5

Geneviève Verberk

6 kansen op de klaproos

26

Jeroen Verberk

Ik ken je niet maar door de verhalen we een bijzondere indruk van jou gekregen. Ik heb jouw boek ook inmiddels in mijn bezit en ben dit aandachtig aan het lezen. Ga je graag in persoon ontmoeten op de Alp en kijk daar naar uit. Sterkte de komende maanden nog met de gezondheid en voorbereidingen en tot in Frankrijjk!

56

Angela En Arnaud

Heel veel succes en we gaan je volgen!

50

Ben Tiebot

Veel suc6

110

Caroline

Lieve Godelieve! De verkoop van 11 boeken 'Streep, of een poging tot' doneer ik aan jou! Liefs, Caroline

26

Bemu Plus

10

Anonymous

75

Geneviève Verberk

Donaties boek 21 Bochten

10

Anonymous

25

Karin Makkink

Heel veel succes, Erik en Jeannette!

15

Teun Lamers

Veel succes Jaap!

10

Rianne Reek

Trots op jou op jullie. xxx

15

Kirsten Van Der Haagen

Hoi Fred, Wat een super mooi initiatief ! Ik wens je heel veel succes :)

10

Melissa

Ik wens jullie alle sterkte en hoop! Ik hoop dat meer mensen jullie steunen en dat jullie veel geld ophalen. Ik zal zeker aan jullie denken 4 juni!

75

Kaylee Van Der Velden

Heel erg veel succes met de acties, maar ook zeker straks met het beklimmen van de top!

10

Arnoud Smit

Succes en veel plezier Johan

50

Danielle Hulshof

Lieve Godelieve, Wat goed dat je op deze manier gaat helpen. Ben al super trots

26

Emma Verburg

Succes Jaap!!

100

Co Schot

succes

10

Petra Rongen

Wat een ontzettend mooi en goed initiatief Nellie, in gedachten gaan we met jou mee naar de top.

25

Maarten Van Asten

Dag Johan, wat een fantastische actie!Natuurlijk supporten we dat!

26

Annemarie En Rob Van De Lisdonk

Beste Godelieve Geweldig dat je samen met genevieve de top gaat beklimmen. Geweldig dat jullie dit voornemen kunnen maken na 5 jaar vd diagnose. Door de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar kanker is dit o.a mogelijk. Wij wensen jullie heel veel succes

50

Jan Lok

Succes en sterkte Arnold

106

Randy Utting

Best wishes on your hike Marjolijn. What a nice thing to do for your God mother. Hope to talk soon.

26

Robin Verstege

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

56

Anonymous

Lieve Geneviève, We hebben veel respect voor de figuurlijke weg die je bewandelt. We wensen dat de letterlijke weg die je in juni zult gaan bewandelen hier een afspiegeling van wordt. Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen. Liefs, Alfons en Monique.

56

Anonymous

26

Jeanette Stritzko

Beste Geneviève, we wensen je het beste toe en je bent heel dapper. Voor jou en je vriendin, go for it. 💪🏻 🙏🏻

20

Menno Lamers

106

Timmerman Natuursteen

Succes !!

230

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

50

Peter, Mieke, Thijn En Saar Winkelmolen

Succes Arie!!!

10

Joris Verberk

56

Bram En Simone Kotter

Geneviève, wij wensen je heel veel succes en kracht toe bij deze bijzondere tocht. Zet 'm op!

15

Mark Verberk

Gas erop! ;)

106

Anonymous

26

Jannie En Frits Fokker

Heel veel succes en plezier Jaap! (ik ben een oud collega van je moeder)

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Wat mooi Nellie, heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Gaat je lukken!

50

Arjan En Angela Nijbroek

Deze ziekte heeft ons ook meerdere keren geraakt. Respect hoe jij je hier voor in zet!!!!

50

Geert Heersink

26

Lilian Tosserams

Suc6 Arnold!

26

Stijn

succes

50

Anonymous

20

Anonymous

10

Belinda Haverkamp

Goed bezig

10

Annette Leijten

Heel veel succes Godelieve, het is een byzonder goed doel. Zelf heb ik dit jaar meegedaan aan Swim against Cancer, het geeft veel dankbaarheid en (sportieve) voldoening om dit soort evenementen meeste mogen doen.

20

Hennie Broekman

Veel succes Johan! Nog even goed trainen en dan fietsen maar. Hennie

10

Anonymous

500

Anonymous

500

Anonymous

15

Sabine Van Den Hoek

Marjolijn, zet m op, helemaal naar de top!

26

Marsha Gerritsen

26

O Heyden

Succes Nellie , met dit fijne team gaat het zeker lukken !!

56

Rene Stevens

Heel veel succes, nu al respect!!

26

Marjolein Simons

Super trots💪🏻

15

Arda Roding

250

Marloes, Koen & Tijl

Tjop Tjop naar de top!

12

Annemieke Dings

Veel succes. Ik vind de klaproos heel mooi! Xx

106

Anonymous

Succes Gr. Hans

106

Anonymous

25

Harriette Loeffen

Succes Jaap

106

Carola Lehmann

325

Geneviève Verberk

Boekdonaties

100

Bouwbedrijf Geers

Met al je verloren geliefden in gedachten en alle andere mensen die door deze ziekte zijn getroffen, kun jij 4 juni deze uitdaging aan. Wij wensen je veel succes! Zet 'm op Erik!!

15

Anonymous

10

Lisette

Succes Nellie...een diepe buiging..

50

Geneviève Verberk

Vorige week kreeg ik een fijne energetische behandeling van Marian Leusink van Lichtgeving in Boxmeer. Na afloop vroeg Marian me om, in plaats van haar te betalen, dat bedrag te doneren aan Alpe d’Huzes (op de actiepagina van Jaap). Dank je wel Marian.

10

Annebelle Janssen

Alle kleine beetjes helpen... veel succes!!🍀🍀

45

Agricontent

Succes Jaap. Prachtige verhalen in het boek van je moeder.

56

Ronald En Gerdi Reijers

Top Fred, zet hem op!

15

Maartje Den Dubbelden

Wat een super actie! Liefs Maartje

25

Angeline En John Van Velzen

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes gewenst met alle voorbereidingen en de wandeling(en):zelf!

26

Els Gotink

Succes!

80

Sven Van De Riet

Veel succes Johan, altijd omhoog blijven kijken!

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

106

Lex Van Glabbeek

500

Jan Van Helmond

Jan van Helmond

10

Annie Smulders - Den Ouden

Succes !

50

Tom Soeters

Veel succes !

66

Jan Van Wilsem

Goed bezig Erik.

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

15

Caroline Bles

Dankjewel voor het mooie boek 😘

26

Stefan Roters

Tolle Sache, viel Glück!!!

15

Macha Mathijssen

Voor het boek! Succes!

10

Tonny Artz

Ontroerend verhaal Nellie. Kanjers! Samen heel veel succes met mooie ontmoetingen op weg naar de Top.

100

Autobedrijf Robert Wisselink

106

Olga Scharphof

Dank ook namens Henny voor het beschikbaar stellen van de woning

120

Werner Brosthaus

Lieber Erik, wir finden's toll, dass du mitmachst und gegen den Krebs kämpfst. Viel Mut, Ausdauer und Stärke für deine Tour. Werner &Gerburgis

26

Ton Stoelers

goed bezig nelly!

50

Raúl

Succes toegewenst Jaap!

56

Ella

Lieve mama, Wat een mooi initiatief! Ik wens je veel succes met de beklimming. Liefs!

66

Gijs Van Oorsouw

Super Nellie. Goed dat je dit doet! Ook wij hebben in de familie met kanker te maken, zoals je weet. Onderzoek blijft hard nodig. Heel veel succes!

20

Anonymous

15

Peter En Janny

26

Jos Thelosen

Heel veel succes in de aanloop naar een event in juni 2020 met grote persoonlijke impact.

15

Joost Klein Herenbrink

26

Niels Roodenburg

Ome Duo heeft mij eindelijk weer wat geld geschonken

254

Klaes Gerbrandy

Suc6 op weg naar Alpe D'HuZes 2021

56

Loes Kötter

Beste Geneviève. Wij wensen je ontzettend veel succes tijdens deze bijzondere tocht!

15

Anne Vreeburg

Succes Jaap!

25

Marloes Zwanenburg

Topper! Je kan het! Voor Geneviève en alle Genevièves die er niet meer zijn, een iedereen die deze rotziekte nog tegen gaat komen!

10

Lisa Swart

Super mooi dat je dit doet! En als je nog tips nodig hebt, laat het me weten!

25

Stan & Marjolijn

Liefs van ons!

20

Stan -

25

Niels De Bruijn

50

Dirk En Joke

Veel succes!

25

Ria Van De Kerkhof

Heel veel succes met de voorbereiding Erik!

13

Godelieve

Shirtverkoop Big Challenge

10

Loes Hutten

Succes Nellie

10

Anonymous

Dag Nellie, heel veel succes met de actie!

50

Fré Oosterom

Succes vanuit Schoonhoven!

10

Meike Kortleve

15

Maartje Kempen

Heel veel succes! Heel bijzonder om dit te gaan doen💪🏻😊

56

Frida Janssen

Nelly, wij wensen je heel veel succes! Wat goed dat he dit gaat doen, groetjes Noud en Frida

20

Anonymous

Succes Johan !

306

Bvb-beheer B..v.

Je haalt het!

10

Laurien Van De Lisdonk

Wat mooi dat je dit samen met je moeder gaat doen Jaap!! Heel veel succes samen.

26

Rene Schoenmakers

Succes met trainen op de fiets van Ronald! Geweldig dat je hier een bijdrage aan levert!

81

Roest Conceptstore

Opbrengst boekenverkoop & collectebus Roest Conceptstore

15

Merel Beemster

Zet 'm op, Jaap!

26

Annelies Hak

Super dat je dit doet. Succes!

26

Rianne Reek

Super, lief vriendinnetje 💕

21

Geneviève Verberk

Boekdonatie 21 bochten

26

Henrik Van De Mortel

Mooi initiatief, mooie uitdaging, heel veel succes.

26

Anonymous

Hallo Erik, Hoestie? Lang niet gesproken aangrijpend verhaal hoor! Heb je je opdracht vervuld? groet Ad

80

Anonymous

100

Marc En Geneviève

De kop is er af! Superfijn dat je meegaat in ons BIG Challenge team Ellen onze Topper. Veel succes.

50

Park Duivenbos Overloon

Veel steun, maar vooral heel veel sterkte! Succes op de Alp voor jou en alle andere kanjers! Groetjes Angela, Tonnie en mannen.

10

Kim Arends

Heel veel succes, Erik en Jeanette!🍀🍀

15

Ruud Kock

Goed bezig Erik, Veel succes. Hoop dat we in 2021 wel naar Frankrijk kunnen.

106

Rob Thijssen

50

Henk Hoeflake

50

Wim Vermue

10

Anonymous

Een heel mooi initiatief Johan. Heel veel succes met je voorbereiding!

15

Esther Van Eersel

Lieve Godelieve. Wat geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes!

26

Wilfred Karel

Zet m op!!!

100

Rene Van Eerten

Fred, wat ben je toch een held dat je je zo inzet. De reden is erg indrukwekkend. Heel veel succes en ik hoop dat door de opbrengst kanker snel de wereld uit is.

106

Stephan En Marjan

Heel veel kracht, mooie momenten en alle goeds gewenst !!

56

Sven Oosterom

Zet m op!!!

10

Loes Kuijpers

Heel veel succes!

50

Natasha Van Dijk

Stap voor stap en je komt er wel!

20

Mariette

Liefs van Mariette. X

56

Miranda Van Den Brink

Lieve Geneviève Wat een ontzettend dappere en optimistische vrouw ben je toch!!! Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen!!! Ik volg je op de voet...jij kan dit...een topper ben je!!! Liefs en een dikke knuffel van Miranda X

26

Mark Croes

106

John Hage

Groot respect Fred, voor jou en je teamleden. Indrukwekkend, en heel, heel veel Suc6.

50

Frans En Virginie Van Vliet

Succes Jaap en Geneviève!

5

Anonymous

100

Anonymous

Veel succes Erik

66

Jan En Hanneke

Goed bezig, succes!

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Ook jij bent een Topper!

56

Anonymous

Succes Fred 👍🏼

50

Marja Van Veldhoven

Heel veel succes Nellie!!!

15

Vinsent Hooimeijer

Mooiste berg om op te gaan! Mooiste doel om daar aan te koppelen. Heel veel succes!

60

Familie Govers

500

E Motion

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig streven voor een mooi doel. Met jou zijn er nog meer leerlingen/clienten geconfronteerd met de nare ziekte kanker. Ik steun dan ook met compassie jouw doel. Take care en veel liefs! Peer

15

Mat En Willeke

heel veel succes met deze uitdaging ten behoeve van de goede zaak! Geniet van de sfeer en het wandelen met je groep!

15

Miranda Ariëns

Hallo Godelieve, Wat een mooie actie, ik hoop dat je over het streefbedrag heen gaat. Groetjes Miranda

26

Peggy Verberk

Heel veel succes samen.

26

Rianne Reek

Top, top, top x

50

Jo Manders

Geweldig initiatief,Nellie!Moedig. Gedurfd . Als het verdriet zo dichtbij komt, word je moedig. Veel succes met je plannen. Alle goeds Jo

66

Roelof

65

Agricontent

Succes Jaap. Fijn dat je meedoet! Prachtige verhalen in het boek van je moeder!

20

Anonymous

15

Anonymous

Succes..kerel!! Een mooi doel om voor te gaan!!

26

Ton Hubers

Veel succes!

106

Pieter Van Deursen

Succes Erik. Als je net zo snel omhoog gaat fietsen als je praat, ben je zo klaar

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

100

Annie En Frans Olieslagers

Wat een geweldig inniestatief van jou Godelieve wij wensen je veel succes

26

Anneke Von Heijden

Succes Go, dit gaat je lukken!!!

25

Rik Gerrits

Heel veel succes man! En mooi dat je dit doet! Alle beetjes helpen! ;)

200

Van Der Slikke

10

Margriet Hoffmans

Dank voor de geurende Lavendelzakjes

26

Nina

Jaap, wat geweldig. Zet 'm op!

26

Desiree Van Steenveldt

Wow Arnold, wat een verhaal. Ik wens jou, je gezin en jullie team heel veel kracht om het verlies te dragen en de alp te bedwingen. Succes!

56

Gezinshuisdelotus

Ga ervoor👍

56

Sjaak En Jos Flikweert

Top Fred!!

15

Martin Ten Have

25

Tante Anneke

Veel succes Godelieve

56

Technologypull

Succes Johan!! Mooi gebaar!

15

Martin Hoesen

He Godelief, wat een kanjer ben. Ik steun jullie heeeeeel graag! Bij deze! Een hartelijke groet, Martin Hoesen

66

Edwin Visser

Beste Erik. Succes in deze.

106

Bennie Essink

106

John Vermue

Heel mooi initiatief Fred!!

200

Anonymous

Succes Arie!!

25

M Crooijmans

26

Arnold De Rouw

Jij en je team succes met de beklimming

50

Frido Hamoen

Arnold, heel veel sterkte en succes!

26

Tiny Hendriks

Goed verhaal Nellie. En veel succes straks op de Alpe d'HuZes samen met Geneviève. Gr. Ploon en Tiny

100

Annemieke

Een steuntje in de rug

5

Tessa Wolf

Succes

26

Juul Van Dinter

Mooi initiatief Nellie Ik wens je, samen met Genevieve een mooie wandeling toe met dit fantastische doel Je oude klasgenootje Juul (Julia)

15

Mark Verberk

Succes!

26

Jan Klein Geltink

Zetmmmmmmm op

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

50

Geneviève Verberk

Eerste opbrengst lavendelactie

26

Hanne Oosterveer

Liefs!

56

Maarten De Haan

Succes Fred! Yes, you can!!

100

Haaring Hengelo

succes

16

Anneke Verlinden

Heel veel succes.

10

Anonymous

Heel veel succes!

50

Lisanne Hannema-spaan

10

Simon De Winter

241

Anonymous

50

Anonymous

We houden van je precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. En dit zeggen we met kracht in volle overtuiging dat je dit meer dan waard bent

10

Sjani Gelderman

Heel veel succes

26

Anonymous

Mooie actie!

26

Maarten Traa

Alle beetje helpen. Succes en fijne dagen! Groeten Maarten.

150

Frans En Joke Dieleman

26

Alfons

Top inniatief. Succes

50

Bennie Wolbrink

15

Miranda Mion

25

Sandra En Paul Brands

Arnold Heel veel succes. Wij komen naar de berg om jullie te steunen Sandra en Paul ( Hoofddorp)

15

D. Stax

50

Nella Van Der Jagt

Ga ervoor! Wat een mooi doel

56

Marion Van Der Laan

Veel succes en liefs! Je bent een kanjer!

100

Bert En Godelieve

Voor 2 toppers 😘

106

Linda Engelman

50

Joost Derikx

Dag Arnold, Wat een triest bericht, ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe. Succes met Alpe d'Huzes!! Gr joost

10

Matthijs Balvert

Succes Erik!

100

Akkerbouwbedrijf Arts

Na jaren lange fietstraining gaat dit nu een succes worden!

10

Claudia

10

Inge Vd Hoven

Succes!

10

Clara Ten Berge

Heel veel succes Jaap! Heb echt bewondering en respect dat je dit doet!

10

Ingrid De Greef

206

Herbert Bouwmeester

Super Erik!! Heel veel succes!

30

Piet En Mia

Succes!

50

Rosanne En Roel

Heel veel succes mam met het bedwingen van de Alp!!! Super goed dat je dit doet! Liefs, R&R

106

Anonymous

Veel courage

20

Margot Van Der Schans

Zet hem op Fred! Met zo'n mooie drive, vlieg jij die berg op. Succes!!

20

Elly Dankers

Cadeautje i.v.m. de verjaardag van Mars.

26

Anonymous

26

Thomas Trommelen

Succes met fietsen Johan. We zullen een biertje op je drinken

26

Jannie & Bert Tuinman

Succes!!

206

Fysiotherapie Ronald Korsten

Heel veel succes, Team Fysiotherapie Ronald Korsten

16

Angely

Goed bezig, heel veel succes

25

Anonymous

Super Erik dat je dit gaat doen. “6 keer is mooi, maar geen must!” Veel succes.

26

Gerard Van Logtestijn

66

Anonymous

20

Ingrid Stein

Zet 'm op. Voor je vriendin Ellen, voor jezelf en voor alle anderen. Liefs, Ingrid

13

Anonymous

100

Dirigo Bv

Succes!

26

Anonymous

Succes Fred. Een fantastisch doel om voor te gaan!

133

Hart Van Friesland

Beste Nellie, wat goed dat je dit doet. Veel succes toegewenst. "Sinne en wille kinne folle tille."

106

Cees Van Den Brekel

50

Arnold Reichert

Johan, Goede en lekkere actie 🍺 Gr. Arnold

26

Ria Bakarbessy

Geweldig dat je dit doet, heel veel succes.

15

Jacques

Succes Johan!

10

Lieda Van De Vis

Wat goed en wat stoer, heel veel succes Godelieve!

250

Landbouwbedrijf Remijn

Goed Bezig Fred! Heel veel succes met de voorbereiding

26

John Praet Caty Remeeus

Succes Fred ! 🔝

50

Geneviève Verberk

donatie van praktijk Lichtgevong - Marian Leusink

26

Naufra Saab

Go Go Go!!!!!!

349

Tinie En Co

voor een dappere prachtige vrouw, met het hart op de enige juiste plaats, die we zeer waarderen! We dichten het 'gat' voor 50%. Courage!

26

Moniek Brouwers

Lieve Genevieve, volgens mij heb je al heel wat bergen beklommen...dus je kunt dit! Dat is mijn volle overtuiging! Liefs van Moniek...en de rest van de Brouwertjes!

26

Anonymous

Hey man, veel succes met deze uitdaging. Het gaat je lukken. Grt. Ben

75

Tante Anneke

Veel succes Jaap!

25

Heidi Van Heumen

Zet hem op Johan!

26

Marita Veenhuizen

Op naar de 75000

26

Anne-marie Van Den Bos

veel succes!!

35

Anonymous

100

Anne-mathee Vreeburg

En weer een Topper erbij!!!

500

Anton Baarslag

Arnold ik ondersteun met veel respect jouw Alpe d’ Huzes . Ik wens je toe dat het ook jouw helpt in de verwerking

10

Marion Lumens

66

Anonymous

Heel goed bezig Erik. En succes met de beklimmingen!!!

26

Annette Kimman

Mooi! Go Go Go 💪👊

56

Dorien Brunt

Lieve Godelieve, zet hem op! Hoogtemeters tellen dubbel. Veel succes

26

Ruud Rooijakkers

500

W.j. Oosterom

15

Martien En Truus

26

Mieke Masselink

Topper!

21

Jean-jacques Van Giels

Een euro voor iedere bocht. Dank voor je boekje.

50

Anonymous

Beste Erik, Gedoneerd. Veel succes! Ben Albers

10

Sem Kosse

Succes!!

10

Saskia D' Haan

Je bent een kanjer Marjolijn! Helaas van dicht bij meegemaakt.

300

Verheyen Quality Pigs

Veel succes Erik! Davy & team

26

John Snel

106

Nol

Band der roodharigen.

30

Daniel Lodders

Veel succes en fantastisch dat je dit doet!

50

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

25

Anne Vreeburg

Veel succes!

500

Bromenne Georg

Von der Familie Bromenne

15

Godelieve Verberk

Boekdonatie 21 bochten

26

Chris Schrooten

Arnold, een bijzondere dag vandaag, 4-6-2020. Je zou weer 6 keer omhoog geklommen zijn en net gefinished zijn na de slotklim met Big Challenge. Hoewel het verlies van Ellen natuurlijk nooit af te sluiten is, was dit toch bedoeld als een soort van afsluiting van een emotionele tijd en voorbereiding. Door corona loopt het allemaal wat anders, maar ik ga er van uit dat je volgend jaar "gewoon" alsnog 6 keer gaat. Succes en sterkte !!

25

Henk & Cuny

Hoi Erik, We wensen jullie allemaal heel veel succes met de voorbereiding en met de tocht.

250

Cebeco Fourage A/s

26

Ineke Broens-smits

Dank voor het boek, ik ga het met liefde lezen en in gedachten bij jullie!

10

Luuk Verberk

Hoi Nellie, Heel veel succes naar de top, zodat deze ziekte zo snel mogelijk de wereld uit is. Groet, Luuk en Sophie

26

John Nissen

Héél veel succes!

26

John Van Veen

Goed bezig Fred, Heel veel succes met de voorbereidingen !!

1.000

Pavo

Namens alle Pavo collega's veel succes!

535

Vincent

Donatie

66

Anonymous

Op naar de top, geniet van je training momentjes!

15

Anonymous

Heel veel succes lieve Jaap, ik hoop dat je nog jarenlang van je moeder mag genieten!

15

Marcia Cox

heel veel succes !!! lieve groetjes marcia

15

Anonymous

50

Bart & Stella

Succes Geneviève!!

5

Lennart Stoelwinder

500

Lions Club Schouwen-duiveland

Beste Fred, zoals beloofd hierbij de donatie voor jouw monstertocht. Ontzettende veel plezier en succes tijdens de voorbereidingen en het halen van jouw overwinning. Ga er voor....

10

Kris Koning

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

50

Judith Minderman

Heel veel succes Arnold! Fiets de berg op, samen met Ellen op je bagagedrager.

30

Martijn

Zet hem op Jaap! Super dat je dit doet en veel succes!

20

Hendrik Lanjouw

10

Anne Martens

Succes!!

50

Ria En Bennie Rood

Veel succes toe gewenst. Bewonderen je deelname.

25

Tom Van Den Berg

Hey Mar, Wat onwijs mooi en stoer dat je dit gaat doen. Heel veel succes Tom

150

Monique Van Der Bruggen

Wat goed dat je meedoet!! Succes!

26

Anonymous

Hoi Nelly Dat wordt een hele waardevolle tocht. Ook onze zoon Tom vecht tegen de tumoren in zijn lijf. Ik vind het fijn als hij in jouw gedachten mee naar boven mag. Veel succes met jullie team. Ik zal in gedachten bij jullie zijn. Janny

26

Jeannette Bertels

Succes Nelly met je actie en succes.

66

Jos Kneepkens

Succes. Goed bezig

1.5k

Arnold Reichert

Donatie uitvaart Ellen

30

Nellie

uienvlechten

20

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten en extra van een collega

10

Floor

26

Richard Meijer

Zet hem op🚵‍♂️💪

100

Jürgen Oeder

Von Jurgen Oeder

20

Mark Grijsbach

Respect Geneviève dat je deze uitdaging oppakt. Voor Ellen en voor jezelf! X

7

Selma Haasbroek-schmal

Lieve Marjolijn. Super stoer van je!! Heel veel Succes. Dikke kus Sel

26

Paul Langenberg

25

Frans

Succes!

20

Bep Verbruggen

500

C Bergsma

100

Bruns Viehhandel

Von Hermann an Erik

5

Anonymous

Hi Marjolein, Wat een mooi initiatief!

50

Els Stooker

Superuitdaging! Gaat jou lukken. Veel succes Jacqueline en Els

206

Anonymous

Hallo Erik, veel succes bij het behalen van je doel. ZIt nu even stil achter mijn beeldscherm omdat er een heel aantal mensen door mijn hoofd schieten die door deze ziekte geveld zijn. Also MACHEN !

56

Erik En Luciënne

Succes met z'n allen

15

Anonymous

Zet ‘m op Erik!

20

Ans Vloet

106

Aris Oosterom

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

206

Jacqueline Wolsing-lucassen

Namens ons allen heel veel succes! Willy, Marcel, Rob, Jorik en Jacqueline

206

Jos Heijmans

Hallo Erik Wij wensen je heel veel succes met de beklimming, en hopen uiteindelijk de strijd tegen die vreselijke ziekte voor iedereen te overwinnen is. Groetjes Jos, Els en Ralf

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

26

Heleen Steinbuch

beste Geneviève, wij volgen jou altijd op de voet. wat geweldig dat je nu weer dit initiatief ontplooit. hartelijke groet, ook van Hester

26

Robin Van Kampen

50

Bo Remmerswaal

Lieve Mar, wat een geweldige uitdaging en een prachtig gebaar. Ik heb ontzettende bewondering voor jou, jouw peettante en ieder die met jou mee gaat naar die top. Wat mij betreft zijn jullie daar al! Heel veel succes! Liefs

15

Floor & Robert-jan

Heel veel succes!

56

Marquiette Schaap

Je bent een kanjer, wat ongelofelijk goed van je. You go girl

10

Zr Ancilla Den Ouden

Fijn dat je de groep versterkt!! ( tante van Rian Smulders )

26

Wim En Karin

Heel veel kracht en succes!

20

Anonymous

Heel veel succes 👍 tante Ida

20

Koen Kuyper

Lieve Genevieve, Heel veel succes en sterkte gewenst met het aangaan van deze grote uitdaging, je bent een bikkel. Koen en Caroline

26

Rob Bleumink

Succes Erik

25

Harry En Haida Hubers

Heel veel succes Genevieve met deze geweldige actie.😘

26

Lex Folmer

Ha Fred, wat tof dat je meedoet. Wens je veel succes tijdens de trainingsperiode en natuurlijk wanneer je in recordtempo de Alpe d’Huez gaat beklimmen.

20

Anonymous

Nellie ik wens je veel goeds, wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

106

Wim & Anita In ‘t Veld

Beetje laat maar niet minder gemeend : succes Fred!!

10

Twan Jansen

25

Anonymous

26

Yvonne Gatzen De Kroon

Heel veel succes voor het goeie doel.

20

Martijn Kelders

Laat ook deze speciale wens uitkomen Fred! Ik geloof in jou!! NB laat me geen spijt krijgen van deze uitspraak (-;

10

Kristel Van De Kamp

Succes Godelieve!

1.000

Tierproduktion Alkersleben Gmbh

30

Anja De Bont

Hele veel succes!

15

Diane Van Galen

Succes Jaap!!!

35

Anonymous

Lieve actie mam! Veel succes xx

120

Toon Van Der Stok

Erik, heel veel succes. Per klim 5 euro van ieder van ons. Jammer voor jou dat ze nog geen relatie hebben. :-) Maar eerst gewoon een week met de lift omhoog.

26

Cees Hetty Lenkens

50

Arjan Vosters

Succes!!

25

Jasper Trommelen

200

Belliner Agrar Gmbh & Co Kg

100

Marc Smulders

wij steunen deze toppers met hart en ziel !

400

Ieteke Schouten

60

Anonymous

15

Anonymous

Dag Geneviève. Het boek zie ik met belangstelling tegemoet. Vr groet. Alberdienr

26

Hermsen

Succes Erik!!💪

10

Anonymous

26

Kenny Van Teeffelen

26

Tonny Van Strien

Bier pakket

26

Anonymous

Hoi Arnold, Heel veel succes op de Alp d'Huzes. Wat een verdrietig en indrukwekkend verhaal. Groet, Jolanda

5

Inge Schuurmans

Gefeliciteerd Geneviève! Zo te zien gaat het goed met de sponsoring: super fijn. Zet’m op💪🏻💪🏻💪🏻 Wat een bijzonder moment zal het zijn wanneer je de top bereikt.

20

Marijke

Jappioooo... Mooie gedachte! Je kan het!!

100

Bert Schouten

Voor mijn topper!

100

Groiner Milch Kg

106

Anonymous

100

Anonymous

26

Ruud Huls

Succes 💪🏼💪🏼

26

Margot Van Der Velden

Goed dat je dit doet! Veel sterkte met het verlies van Ellen . Mooi om dit nu te gaan doen.

26

Liesbeth Kemps

Geweldig dat je samen met Genevieve de uitdaging aangaat. Ik wens jullie veel kracht!!

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

26

Gert Goedhart

Beste Erik, je bent goed bezig. Mooi! Succes Gert

26

Anonymous

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

50

Petra En Wim Flikweert

We hebben er alle vertrouwen in dat je het kunt. Succes!

50

Jan Flach

10

Kris

Heel veel succes en sterkte Jaap!!

50

Arniepol

24

Loes Mathijssen

Top Jaap!

26

Nettie En Jan Croes

Succes, he Jan het!

20

Anh-thu

Wat een topper ben je!

100

P.m.a. Van Den Abbeelen Beheersmaatschappij Bv

10

Anonymous

890

Forfarmers Beelitz Gmbh

Viel Glück Arie! und bleib gesund!!!

66

Danielle De Wit

Heel veel kracht en sterkte toegewenst lieve, dappere Geneviève❣️❣️❣️

10

Renée Kuijpers

Wat een mooi doel. Heel veel succes en plezier!

25

Antoine Jacobs

Godelieve, geweldig dat je dit doet. Je bent een kanjer!

26

Ingrid Alves

Alvast heel veel succes met trainen Johan!

10

Siebe Janssen

106

Arjan Mombarg

Ik ga je volgen! Gas erop voor je overleden dierbaren 6 keer die molshoop op!

20

Eef Wuestenenk

Heel veel succes toegewenst. Toi toi toi van ons allemaal.

106

Ans En Cor

Fijn om dit samen te kunnen doen! Veel plezier met de voorbereidingen en heel veel succes 4 juni.

56

O Heyden

Veel succes !!!

200

Dettie Noordzij

Go Go Go Arnold! Je bent een kanjer.

10

Jinn Lucassen

106

Paul Nabuurs En Inge Thomassen

Hey Jaap Succes voor jou en jullie hele team! Groetjes Paul en Inge

26

Vishwanath Iyer

Best wishes & success Johan

25

Anonymous

26

Annelies Broekhoven

50

Anonymous

8

Godelieve

In plaats van terugbetaling bloemen

10

Annet Van Der Meij

Veel succes!

26

Petra

Wie wil jou nou niet steunen, lieve Geneviève?! Ik wens je alle goeds, kracht en nog meer geld voor onderzoek en behandeling. Dikke kus X

26

Rob Vd Heuvel

Hoi Fred Ik sponsor je graag. Veel succes met de voorbereiding

26

Anonymous

Nellie.... veel succes op de Alp.

25

J. Willemse

Sterkte!!

10

Gijs Bruinsma

Succes bouwmeesters!!

60

Geneviève

Boekdonaties

88

Fred

T-shirts BG

56

Luuk Liersen

Heel veel succes , Go !!

20

Jeannette Hermsen

Jaap voor jou een donatie via het boek van je moeder ! Succes met de voorbereiding naar Alpe d’Huzes ! Het gaat je zeker lukken.

10

Lia Spijkers-verhagen

Heel veel succes👍🍀

10

Roy Van Der Loop

Heel veel succes Fred!!! Groetjes Roy

5

Inge Schuurmans

Nellie en Paul, We wensen jullie heel veel succes met bereiken van de top. Wat een bijzonder moment zal dat zijn.

106

Henri Kotter

Beste Geneviève, Wat goed dat je hieraan mee gaat doen. Heel veel succes met de voorbereiding en het gaat jou vast en zeker lukken💪 Groetjes Agnes en Henri

25

Anonymous

Heel veel succes, Nellie. Ik vind het super dat je dit doet.

106

Pieternel Kranendonk-koster

Samen naar de top! Hoe bijzonder zal dat zijn en hoe graag had ik de kans gehad dat met en voor Marjolijn ook te willen doen. In gedachte ga ik met jullie mee. Succes en liefs.

30

Mirjam

Een beetje meer als extraatje! Ik heb enorm veel respect voor je kracht in deze!!

106

Arnold Reichert

Steuntje in de rug om je over de ‘magische grens’ van € 1.000 heen te krijgen 👍

10

Jeannette Van Haastert

26

Anna Van Estrik

15

Anonymous

500

Marian & John Claessens

Genevieve, mooi mens we helpen jouw heel graag naar de TOP, omdat ook jij net als jouw bijzondere vriendin Ellen een TOPPER van een vrouw bent! Dus ook jij verdiend een bijdrage uit onze ei-automaat BIG Challenge eitjes 0,02 cent per ei voor meer onderzoek naar kanker!!! Geniet van alles wat de komende maanden tijdens je voorbereiding op weg naar de ALP op je pad komt ! Liefs Marian en John

2.17k

Claessens-jenniskens Pluiveebedrijven Bv

Lieve Geneviève, Vandaag 60 jaar GEFELICITEERD!!! En bij een verjaardag hoort een cadeau, vandaar dat wij besloten hebben om de opbrengst over de afgelopen maanden van onze 2 cent per ei actie uit onze " Ei-Automaat" te doneren op jouw actie pagina. Jij zegt altijd elke euro telt en is hard nodig voor onderzoek naar kanker! En heel veel verkochten kakelverse eieren hebben voor dit mooie bedrag gezorgd. Door onderzoek naar kanker mocht jouw hartsvriendin Ellen langer leven. En door al dat onderzoek maak jij nog steeds van elke dag een lievelingsdag. Liefs uit Ysselsteyn, Marian - John & kinderen

1.25k

Anonymous

Dank voor de voederkundige uitleg

100

Sandra Lindeman

10

Anonymous

26

René En Margriet Verberk

Wat heb je het mooi verwoord Nellie. Fijn dat je het machteloze gevoel om kunt zetten naar het goede gevoel om daadwerkelijk je steentje bij te kunnen dragen . Samen met topper Geneviève naar de top! We wensen jullie heel veel succes zowel met de voorbereidingen als op 4 juni.

20

Anonymous

50

Christ Hendriks

Marjolijn wens je samen met Geneviève veel succes met je/jullie actie en al bereiken jullie de top nooit....jullie zijn toch super TOPPERS ! 😊 🔝 👍

26

Rachèl

Erik, heel veel succes en plezier in de voorbereiding. Maak er met beide teams onvergetelijke dagen in Frankrijk van !

15

Bram Lammers

50

Familie Grube

Heel veel succes Erik. Je kan het💪👍

20

Mark Grijsbach

Wat goed en lief van je dat je mee de berg op gaat. Klasse hoor!

100

Anne-mathee Vreeburg-verberk

Voor twee toppers!

10

Jan Luijten

Veel succes Fred

25

Anonymous

Het Johan, Succes bij de Alp D'Huzes!

26

Hella Schouten

Zo ontzettend stoer dat je dit gaat doen godelief!! Ik ben trots op je:) liefs

26

Bianca Van Leeuwen

26

Anonymous

66

Ad Vis

Goede bezig Fred. Top.

26

Jan En Corrie

Johan en Adrie, heel veel succes en super dat jullie samen en als vriendengroep deze uitdaging aangaan. Veel succes!

150

Ruitershop Boxmeer

Verkoop rijlaarzen Ellen

100

Ziegenhof Hoogendoorn

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

106

Anonymous

Succes! Fantastisch om dit samen te kunnen doen

66

Delta Dynamics

Succes Fred!

20

Familie Garritsen

Prachtig initiatief Erik! Zet 'm op.

26

Judith Roodenburg

Goed dat je dit doet Fred😘

10

Maria Megens

Succes!

66

Margriet De Zoete

Heel veel succes Arnold!

26

André En Irna Wagenvoort

Geweldig💪 Heel veel succes🍀

10

Bram Makkink

50

Nancy Van De Rijdt

Super Nellie, Dit gaat je lukken. Prachtig voornemen en initiatief. Succes!!

26

Suzanne Klarenbeek

Heel veel succes! Het is altijd een mooi initiatief en ik hoop dat het jullie in de toekomst veel moois brengt.

106

Lin

Go go go Mar!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Gerrit Bouwmeester

succes gewenst

26

Esther Menkveld

10

Bella Spina

Zo mooi dat je dit gaat doen. Heel veel succes Jaap! You can do this!

26

Wilna Bennink-berendsen

Een mooi initiatief, heel veel succes!!!

10

Catrien En René Wientjes

Heel veel succes Erik en team Big Challenge! De ervaring om met Big Challenge deze week te mogen beleven blijft een herinnering voor het leven. Zet’em op!

20

Zenna Brueren

Jullie verhaal maakt het levend, waardoor je het belang van onderzoek nog beter in kan zien. Heel mooi!

25

Jaap Breugem

Prachtig en betekenisvol initiatief Fred! Heel veel succes.

56

Horizon Massageopleidingen

Succes dappere lieverd!

100

Paul Van Der Bruggen

Kanjer!

50

Noga Agrar Gmbh

10

Angela Warmerdam

26

Jip Verwiel

10

Marie-cecile Verspeek

5

Nancy Van Heijster

563

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kaartenactie (druk 1)

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

106

Wim Brouwer

50

Jos En Erica.

Succes!

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Arnold💪🏼

15

Juul Kuijpers

106

Willem Van De Zande

100

Riekie Joosten

Wat een mooi doel Geneviève! Heel veel liefs en succes gewenst namens ons hele gezin🍀😘

50

Anonymous

26

Margriet Van Scheppingen

Hierbij mijn bijdrage. Succes met de voorbereidingen.

5

Agnes Renshof

26

Anouk Van Der Bent

Lieve Marjolijn, Een donatie van mij; met veel liefdevolle gedachten aan Tineke en alle andere dierbaren die deze ziekte niet overleefden. :( Heel veel succes! Dikke zoen, Anouk

26

Jos Hofsteenge

Succes 💪🏻.

250

Anonymous

250

Anonymous

25

Anonymous

56

Anonymous

66

Huub Meertens

Ha Nellie, ik weet niet of het nu lukt

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

10

Jolijn

Succes!

100

Marianne Willemsen

Hoi Geneviève, Isabel en ik hebben 20 mondkapjes gemaakt en verkocht voor jouw goede doel! Komt goed uit in deze week. Sterkte en liefs van ons.

26

Jaap En Trees Geleijnse

100

Cindy Brock

Ter nagedachtenis aan je lieve vriendin Ellen maar ook voor onderzoek waardoor jij mogelijk nog heel veel extra tijd gaat krijgen om te genieten samen met Marc, Jaap en Eva en iedereen die je lief is.

206

Ingrid Van Den Hengel

30

Mikki Heijdel

2x boekdonatie

106

Anonymous

Heel veel succes Jaap!! Fijn dat je je moeder zo kan steunen

40

Anonymous

Marjolijn een goed initiatief van jou, en succes. Groetjes Netty en jan

25

Dirk

25

Garjo Kamphuis

Succes en sterkte gewenst , Erik !! gr. Garjo

15

Henriette

Succes!

15

Merlijn Kopp

50

Ruiterkamp Uitvaartverzorging

HEEL VEEL SUCCES ERIK !! namens team Ruiterkamp Uitvaartverzorging

50

Anonymous

Heel veel succes met deze grote uitdaging.

26

Jenne De Haan

Succes Erik

25

Frank En Margot

Succes Frank en Margot Reelick

24

Willemien Klein Geltink

Geweldig Erik, hierbij een bijdrage van de buurvrouw op nr 24

26

Rutger Smid

Succes Johan!

26

Erik

S6 man!

15

Didier

Heel sterk! Succes pik!

131

Kerstmusical Oploo

Actie na afloop van de kerstmusical in Oploo. Dank aan alle gulle gevers!

50

Bram En Marianne Bierens

26

Anonymous

26

Marleen Flikweert

Succes Johan

26

Jan En Rian

Het gaat je lukken !! Heel veel succes! 😘⛰

10

Anonymous

Succes nellie! Mooi initiatief.

10

Willeke Kuijpers

Heel veel succes !!

26

Anonymous

Heel goed en stoer dat je hieraan mee doet Nellie! Dat betekent vast veel voor jou en mensen om je heen :)

10

Pieter

Succes met jouw prachtige initiatief

26

Aart Van Drie

20

Annemarie Albers

Heel veel succes. zet hem op.

20

Anonymous

26

Christine

Ha Nellie. Wat een mooie actie!!! Heel veel succes!!! Christine

100

Sandra Willemse

Ik vind je écht een kanjer en heb enorme bewondering voor hoe je met alles om gaat. Daarom is het voor mij geen vraag of ik je steun, want ik wil alles voor je doen wat ik voor je kan doen.

59

Arjan Brouwer

Succes Johan, dat klimmen is verschrikkelijk ;)

26

Albert Talen

10

Mieke Abeling

Top! Godelieve!!

26

Els Sweep

Wow Nellie ik wens je veel succes en wat goed dat je de mail naar canthonis stuurde anders weet ook niemand zoiets! Xxxxx Els

26

Susan Van Wijchen

Succes Nellie!

10

Danique Hofs

25

Janine Hartman

26

Elisa Kosse

25

Michiel Van Gijtenbeek

Erik, Succes met de voorbereidingen. Opgeven geen optie!

26

Sjoerd Adema

Nellie, veel succes.

26

Anonymous

106

Anonymous

Prachtig initiatief Fred, VEEL SUCCES met het werven van sponsoren en gulle gevers en uiteraard succes gewenst met de vele trainingsuren die gemaakt moeten worden.

50

Almar Mager

Zet hem op Erik!.

50

Anonymous

26

Arnold Reichert

10

Nicolette Van Der Heide

Succes Johan!

10

Miranda Van Den Broek

Knappe prestatie Nellie. Heel veel succes

26

Trees Nijssen

Super Nellie, veel succes!

66

Jannet

Succes Fred!

20

Willeke Cornelissen

Heel veel succes!!!!!

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

26

Claudine Everaert

Hup Genevieve. Heel veel succes! X

15

Anonymous

Ik steun jou ook Jaap! Veel succes!

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

50

Kees Hanse

26

Stefan En Anouk Ruessink

26

Rob Van Outersterp

Wer jetzt kein Haus hat, baut sich keines mehr. Wer jetzt allein ist, wird es lange bleiben, wird wachen, lesen, lange Briefe schreiben und wird in den Alleen hin und her unruhig wandern, wenn die Blätter treiben. S.J. Flikweert

10

Femke Vergeer

26

Gerry Janszen

Wat een prachtig doel heb je gesteld. Ik weet nu al dat jullie trots mogen zijn. Van harte steun ik jullie hiermee.

100

Arnold

Een steen in de vijver en de rest volgt natuurlijk. Jij bent ook een topper 😘

26

Janneke Vollaers-schepers

Hallo Arnold, elkaar lang niet gesproken en gezien. Geschokt door je verhaal maar trots op wat jullie gaan doen. Succes en sterkte!

15

Lotte Den Dubbelden

veel succes Nellie! Super goed dat je dit doet! Veel liefs van Arjan en Lotte

150

Ingrid Van Westen, De Winstexpert

Geweldig dat je dit doet voor allen die met de ziekte kanker te maken hebben. Succes 👍

15

Angela Verbruggen

Heel veel succes Jaap!

5

Anonymous

16

Anne Vreeburg

Succes! X

26

Denise Roodenburg

Goed bezig paps

50

Annemieke Grijpink

Lieve Mar, wat een top initiatief; iets dat jij zeker kan. Je bent een absolute topper en dit gaat je zeker lukken; voor je tante en voor al die andere mensen. Xxx

10

Leonie Vervoort

mooi iniatief nellie! laat de liefde voor het leven jullie " ondersteunen" op deze bijzondere reis warme groet, leonie

25

Thomas Vriens

20

Martijn Hendriksen

Omdat 30,- voor zo’n mooi schilderij (nummer 67) veel te weinig is en ik je graag in zo’n goed initiatief steun.

25

Marie-cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

50

Dorine Van Der Bruggen

Zet m op!!!

26

Rita Van Luttikhuizen

💪😘

30

Godelieve

Twee boeken; 21 Bochten Verhalen over Alpe d'Huzes

15

Anonymous

26

Cora Pieterse

Prachtig initiatief van jou Marjolijn en ik weet zeker dat je de kracht hebt om het te doen! Heel veel succes en wij denken 4 juni 2020 aan jullie! XXX

56

Gonnie Rond

Lieve Geneviève , super veel respect voor hoe jij in het leven staat . Wens je heel veel succes met Alpe d’ Huez . 😘

10

Jart Lucassen

10

Franka Thomassen

Je bent een topper!!

26

Ibeks

Mooi dat je dit doet Fred. Met jouw toewijding en betrokkenheid ga je zeker al jouw doelen voor de Alpe d'HuZes bereiken.

10

Sander Visschers

Zet hem op Erik

26

Martijn

Veel succes Geneviève!

10

Femke Hoekstra

25

Jan En Rieky Jacobs

Nellie, wat mooi dat je de Alp'dues gaat beklimmen voor dit goede doel. Uit ervaring weten we hoe bijzonder dit is. Veel succes samen met je team.

26

Kees En Gerdien Dulfer

Veel succes!

106

Karel En Ellie Uythhoven

Je kunt het. Succes :-)

100

Frank & Marlot Bouwmeester

Super goed doel! Heel veel succes!

30

Anonymous

50

Hans Van Gestel

veel succes in de voorbereiding! super dat je dit doet!

56

Diederik En Mascha

Beste Geneviève, heel veel succes met alle voorbereidingen en je inzet voor dit mooie doel.

26

Inge De Reus

Heel veel succes Fred!

26

Fam. Van Gisbergen

Zet m op Erik!!

50

Carl Sprunken

10

Lars N

Succes!

26

Maarten Moleman

Succes Arnold

5

Maud Verheggen

Veel succes Fred!! Mooi initiatief en persoonlijk verhaal!

20

Marja Visser

Je bent een topper! Wij steunen jou op deze bijzondere klim en het goede doel. Trots op jou🍀

45

Gerard Janssen En Monique Bax

20

Anonymous

Lieve Genevieve, Heel veel succes , we denken aan jou en alle anderen.

15

Rudi Hengeveld

Veel succes

75

Welkoop Vorden

26

Alien Jalvingh

Jullie kunnen het!

10

Linda Van De Donk

Zet ‘m op. ❤️

56

Ans De Goffau

Veel succes kanjer!

10

Yara Van Bruggen

26

Evelyne Coopmann

26

Wilma

Van machteloosheid naar motivatie, heel herkenbaar en goed verwoord verhaal. Veel succes!!

100

Bouwbedrijf Bargeman Vorden

Firma Bargeman

50

Anne Vreeburg

Je kan het! X

56

Marianne Willemsen

Lieve Geneviève, wat een knap dat je jezelf dit doel stelt. We wensen je veel succes met de beklimming van de berg! We hebben de datum genoteerd en zullen die dag extra aan je denken Veel liefs John en Marianne

15

Wilbert Horsting

Erik, als VRTCer van het eerste uur en sinds kort AOWer ben ik blij fat ik nog alles kan en mag doen. Ik wens je héél veel succes met trainen en uiteraard de uitdaging.....top !

15

Suzanne Hendriks

Zo goed van je!! Veel liefs! ❤️

50

G Pelle

5

Elsa

10

Erik En Dione

Hey Erik, knappe prestatie man! Ga naar boven op die berg. Held ben je! Dione is ook trots.

15

Charissa Hardenberg

10

Nora Visser

Heel veel succes Arnold!

10

Esli Lindenschot

Succes Erik!

30

Godelieve Verberk

2x boekdonatie 21 bochten

250

Pleun, Saar, Lotta, Tijl En Pelle

Goed fietsen opa en veel centjes ophalen voor het onderzoek.

10

Margreet Kiewiet

15

Nellie Kuijpers

boekverkoop '21 bochten'

26

Judith En Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

26

Emiel

Alle succes Jaap

56

Judith Roodenburg

Lieve Fred, zoals beloofd, ondersteuning van mijn eerste pensioen. Liefs, Judith

26

Marion Van Der Laan-staps

Heel veel succes!

250

Alkondor Hengelo B.v.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

80

Sunprofs Bv

Donatie Sunprofs Oploo

56

Anonymous

Echt top dat je dit doet Godelieve! Heel veel succes!!

20

Sanne En Thad Van Der Bruggen

Veel succes lieve Genevieve!

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

15

Jwana Nijenhuis

Mooi dat je dit doet, zet hem op Erik!

50

Gert-jan En Susan Hermanussen

Succes Arnold!

66

Frans Nijenhuis

Super dat je dit gaat doen, je weet zelf hoe belangrijk dit is. Succes met de barre tocht Alie en Frans.

5

Anonymous

porto kosten.

100

Bert En Godelieve

Top Marjolijn. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs

15

Cor En Annemie Broeks

Heel veel succes, Nellie!!

30

Stef Huirne

Veel succes Arie, Je kunt het

15

Michel Ogink

Heel veel succes Erik!!!

26

Sandra Zanacic

Succes Jaap!

50

Anonymous

Heel veel sterkte en succes, groetjes van Roelie.

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

50

De Vordense Tuin

50

Anne Koopmans

15

Coen Eskes

84

René Bemers

Goed bezig Erik. 84 klikjes, je kunt het 💪🏻😅

26

Huib Vreugdenhil

Topper je kan het veel succes

26

Martijn Mulder

Succes Johan!

25

Peter En Anita

Genevieve, wij wensen je heel veel succes en geluk toe! Wat een fantastisch doel heb je voor ogen !

10

Bea Van Ettinger

Zet'm op, veel succes van vriendin Mars voor verjaardag

26

Tante Hennie Rood-harmsen

Ik heb veel waardering voor deze actie, succes!

16

Hubert

Vooruit met de klimgeit!

26

Jack Quaak

40

Anonymous

Succes Fred !

106

Karin Van Gennip

Armold, ik wens je heel veel kracht en sterkte.

56

Ludo Doomernik

15

Pierre Pourchez

Veel Succes👍🏽🥰

26

De Tekstbrouwerij

Ook De Tekstbrouwerij doet een duit in het zakje. Succes met de actie en train ze voor de sportieve uitdaging.

26

Anita Reichert

Lieve Geneviève, Ook jij bent een topper !! Heel veel succes !! Liefs, Anita Reichert

50

Paul Brummelhuis

Sterkte en succes gewenst

30

Alfons En Monique

Geweldig dat je deelneemt Jaap! Heel veel succes!

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

10

Joost Boerboom

26

Henny En Jet Lenkens

25

Hartman

Veel succes!

26

Maarten Van Teeffelen

Ik heb het bier al van Stan gekregen

20

Jessica En Dirkjan Vissinga

Veel succes! Goed dat je dit doet!

50

Natasha

Nog een topper voor de top! Go for it!

10

Ellen Kuijpers

26

Bert. Van Der Veen

Hey Fred! Wat een goede aktie ! Heel veel succes en power op de Dutch Mountain!

15

Kathalijn Reynolds

Wat een mooi doel! Heel veel succes!

26

Eline Roodenburg

Super pap!

26

Kris Snelder

Goed bezig Fred. Heel veel succes!

40

A Gloudemans

Heel veel sterkte Genevieve. Hierbij een bescheiden bijdrage voor de challenge. Hartelijke groeten, Je oud collega Adrie Gloudemans

30

Frank Schoorl

106

Hotel Bakker

Beste Erik, hier een kleine bijdrage van ons. We geloven in je!!!! het gaat lukken. succes

90

Joost Flikweert

Flinke uitdaging, heel de winter doortrainen. Succes met de voorbereiding!

100

Finus Wijgers Management Advies

26

Lineke Flikweert

26

Margriet De Zoete

Respect Arnold!

10

Marion Crijns

Veel succes!

106

Dick Roodenburg

Mietje. Succes en ik wil nog wel een paar keer meetrainen

10

Mirelle Knusel

Top! Heel veel succes!

50

Cees De Vink

25

Anonymous

Liefs van ons!

506

Anonymous

26

Dries Robijns - Bivit

Beste Erik, Deze kleine bijdrage met veel bewondering en appreciatie voor uw prachtige gebaar! Veel succes bij de beklimming, hopelijk met de wind in de rug! Vriendelijke groeten, Dries

26

Martine Van Den Berg

Super goed dat je dit gaat doen! Zet hem alvast! Liefs, Martine

26

José Kempen-loonen

Nellie Geweldig dat je je voor dit geweldige doel in wilt zetten, ben nu al trots op je! Liefs José

10

Anonymous

100

Anonymous

50

Fred Roodenburg

206

Kimtec International Bv

10

L.m Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

56

Anonymous

Wat geweldig dat je mee mag doen met de beklimming Het zal zeker een emotionele tocht worden. Mooi dat je Ellen mee neemt op je tocht

10

Godelieve Verberk

Jam van Geneviève verkocht!

50

Ria Roelofs

Mooi initiatief Nellie en heel veel succes!

26

Thijs Poll

Zet hem op💪