BIG Challenge 8 Ellen onze Topper

Alpe d'HuZes 2020

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

26

Aleike En Bennie Wentink

Succes Erik!! 💪👍🍀

25

Rik Gerrits

Heel veel succes man! En mooi dat je dit doet! Alle beetjes helpen! ;)

106

Van Toor Coaching

Arnold, Alle kracht gewenst om samen met Ellen op je bagagedrager 'onze Alp' weer 6 x te bedwingen!

50

Nella Van Der Jagt

Ga ervoor! Wat een mooi doel

20

Wil Bank

Een mooi doel. Veel succes

10

Anonymous

66

Roelof

16

Pauline

Veel succes! 💪

15

Godelieve Verberk

Boekdonatie 21 bochten

84

René Bemers

Goed bezig Erik. 84 klikjes, je kunt het 💪🏻😅

20

Hennie Broekman

Veel succes Johan! Nog even goed trainen en dan fietsen maar. Hennie

26

René En Margriet Verberk

Wat heb je het mooi verwoord Nellie. Fijn dat je het machteloze gevoel om kunt zetten naar het goede gevoel om daadwerkelijk je steentje bij te kunnen dragen . Samen met topper Geneviève naar de top! We wensen jullie heel veel succes zowel met de voorbereidingen als op 4 juni.

25

Anonymous

1.000

Tijs De Koning Jr. Pluimvee- En Kalverenhandel

Van Tijs voor Erik,

26

Margriet Van Scheppingen

Hierbij mijn bijdrage. Succes met de voorbereidingen.

10

Petra Rongen

Wat een ontzettend mooi en goed initiatief Nellie, in gedachten gaan we met jou mee naar de top.

20

Anonymous

306

Bvb-beheer B..v.

Je haalt het!

100

Sjaak En Anne-mathee Vreeburg

Voor een derde Topper!!!!

10

Annie Smulders - Den Ouden

Succes !

40

Anonymous

Succes Fred !

25

Tante Anneke

Veel succes Godelieve

10

Catrien En René Wientjes

Heel veel succes Erik en team Big Challenge! De ervaring om met Big Challenge deze week te mogen beleven blijft een herinnering voor het leven. Zet’em op!

30

Piet En Mia

Succes!

24

Willemien Klein Geltink

Geweldig Erik, hierbij een bijdrage van de buurvrouw op nr 24

100

Anonymous

Beste Godelieve,' Heel veel succes met dit geweldige initiatief ! Hartelijke groet, Marcel en Carla

106

Henri Kotter

Beste Geneviève, Wat goed dat je hieraan mee gaat doen. Heel veel succes met de voorbereiding en het gaat jou vast en zeker lukken💪 Groetjes Agnes en Henri

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Nellie, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

48

Anonymous

Verkoop tijdens 2e AD6 dag. Veel succes Jaap!

250

Paul, Anneke, Lotta En Pelle Joren

Zet hem op! Mooi dat je dit weer gaat doen, we weten dat je het kunt!

10

Bram Makkink

56

Ans De Goffau

Veel succes kanjer!

500

Anonymous

Beste Erik, Wat ik gaaf aan je vind is jouw drive! Drive om doelen te behalen, drive om vooruit te gaan. En ik steun dan ook graag je drive om dit goede doel te steunen! Succes, daar waar het " niet halen " geen optie is voor jou, jou kennende! Gas erop!

20

Annemarie Albers

Heel veel succes. zet hem op.

26

Aart Van Drie

26

Bianca Van Leeuwen

20

Anonymous

Heel veel succes. Goed van je 😊👍 Corry

10

Meike Kortleve

15

Sabine Van Den Hoek

Marjolijn, zet m op, helemaal naar de top!

16

Caroline En Benjamin Bles

Je gaat hier zo blij van worden! En niet alleen jij, ook al je lievelingen! Succes met alle voorbereidingen! En geniet er vooral van!

26

Henny Vermeulen

500

Anton Baarslag

Arnold ik ondersteun met veel respect jouw Alpe d’ Huzes . Ik wens je toe dat het ook jouw helpt in de verwerking

15

Anonymous

Ik steun jou ook Jaap! Veel succes!

10

Marit Vorstman

Heel veel succes Jaap!!

26

Rianne Reek

Top, top, top x

20

Anonymous

10

Lynn Reichert

26

Shakyra

Wauw go Marjolijn!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Marsha Gerritsen

500

C Bergsma

26

Ine Hendrix

Lieve Jaap helemaal super geweldig dat jij ook over de “streep “ bent. Heeeeel veel succes wij blijven je volgen kanjer. Liefs van je oude over buurvrouw Ine

10

Erik En Dione

Hey Erik, knappe prestatie man! Ga naar boven op die berg. Held ben je! Dione is ook trots.

206

Anonymous

graag anoniem

25

Geneviève

Shirtverkoop BIG Challenge

26

Trees Nijssen

Super Nellie, veel succes!

10

Juul Van Den Hombergh

30

Tom Van Der Boom

26

Bemu Plus

25

Hartman

Veel succes!

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

10

Liselotte Keultjes

Heel veel succes met jouw geweldige uitdaging!!

26

Henk Verberk

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

106

Angelica En Henk

Godelieve, wat een goed initiatief, Veel sukses voor jou en je zus en alle anderen op 4 juni 2020

15

Mark Verberk

Succes!

10

Els Van Der Meulen

Natuurlijk steun ik jou. Alle kleine beetjes helpen. Wat fantastisch zeg dat je meedoet! Heel veel succes en geniet van deze happening. Ik ben zelf ook een paar keer die berg opgegaan en het is echt heel gaaf! Hele dikke kus Els

100

Frank & Marlot Bouwmeester

Super goed doel! Heel veel succes!

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

106

Aris Oosterom

26

Robin Verstege

50

Gert-jan En Susan Hermanussen

Succes Arnold!

50

Familie Grube

Heel veel succes Erik. Je kan het💪👍

26

Hermsen

Succes Erik!!💪

56

Carolien Heurkens

10

Nellie Keizers

heel veel succes

26

Alfons

Top inniatief. Succes

106

Anonymous

Heel veel succes Jaap!! Fijn dat je je moeder zo kan steunen

10

Femke Hoekstra

26

Anonymous

Hey man, veel succes met deze uitdaging. Het gaat je lukken. Grt. Ben

26

Anneke Peters

Fantastisch initiatief ! Heel veel succes met de voorbereiding. Tegen die tijd zal ik je prestatie met plezier volgen!

106

Jeannette Heldens

Lieve Genevieve, Jij bent gewoon een voorbeeld!

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

10

Monique Van De Ven

Mooi dat je dit doet Nellie!

6

Gjw

Succes met de zes beklimmingen.

56

Judith Roodenburg

Lieve Fred, zoals beloofd, ondersteuning van mijn eerste pensioen. Liefs, Judith

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Anonymous

100

Corrie Samders

26

Susan Van Wijchen

Succes Nellie!

20

Sanne En Thad Van Der Bruggen

Veel succes lieve Genevieve!

500

Theo Franssen

Op naar de TOP, succes Arie

20

Ilvy Van Der Steen

Zet em op topper!!!

26

Jan En Corrie

Johan en Adrie, heel veel succes en super dat jullie samen en als vriendengroep deze uitdaging aangaan. Veel succes!

106

Pieternel Kranendonk-koster

Samen naar de top! Hoe bijzonder zal dat zijn en hoe graag had ik de kans gehad dat met en voor Marjolijn ook te willen doen. In gedachte ga ik met jullie mee. Succes en liefs.

66

Jos Kneepkens

Succes. Goed bezig

15

Maartje Kempen

Heel veel succes! Heel bijzonder om dit te gaan doen💪🏻😊

26

Joost & Debby Kuijpers

Maak er een mooie rit van. Groet Joost debby saar en Guus

15

Anonymous

100

Marc Smulders

wij steunen deze toppers met hart en ziel !

50

Eeltje + Bert Gotink

Heel veel succes, you can do it!

100

Loes Mathijssen - Simons

Alle succes, Genevieve!! Geweldig wat jij neerzet!😘

26

Liesbeth Ploeg

Ik wens jullie samen een onvergetelijke ervaring daar in de bergen.

20

T. Eggink

Veel succes

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

26

Annette Kimman

Mooi! Go Go Go 💪👊

26

Anonymous

26

Annie Van Haren

Succes Nellie!

106

Anonymous

Succes Gr. Hans

30

C. Berendsen

26

Janneke Vollaers-schepers

Hallo Arnold, elkaar lang niet gesproken en gezien. Geschokt door je verhaal maar trots op wat jullie gaan doen. Succes en sterkte!

56

Anonymous

Wat geweldig dat je mee mag doen met de beklimming Het zal zeker een emotionele tocht worden. Mooi dat je Ellen mee neemt op je tocht

10

Roy Van Der Loop

Heel veel succes Fred!!! Groetjes Roy

26

Karin Van Wingerden

Sterk dat je dit doet!

10

Marian Van Amelsfort

You go girl!💪🏼

26

Anonymous

Heel goed en stoer dat je hieraan mee doet Nellie! Dat betekent vast veel voor jou en mensen om je heen :)

10

Arnoud Smit

Succes en veel plezier Johan

25

Tijs Kuijpers

Succes met de aktie.

10

Marie-cecile Verspeek

206

Aart Voets

Veel sterkte, kracht en doorzettingsvermogen voor jou en je dochters gewenst, Arnold. In herinnering aan Ellen én voor het grote doel. Veel succes in juni 2020 op die berg!

10

Lisa Swart

Super mooi dat je dit doet! En als je nog tips nodig hebt, laat het me weten!

25

Anonymous

50

Jan En Elsina Koot

Top dat jullie dit doen en we wensen jullie veel succes

26

Resi Krupers

Heel veel succes Nellie en Geneviève

106

Johan Flikweert

75

Tante Anneke

Veel succes Jaap!

80

Sven Van De Riet

Veel succes Johan, altijd omhoog blijven kijken!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

15

Mat En Willeke

heel veel succes met deze uitdaging ten behoeve van de goede zaak! Geniet van de sfeer en het wandelen met je groep!

50

Markus Ratersmann Schweinemast

Markus Ratersmann

26

Emiel

zet hem op Nellie

26

Anna Van Estrik

10

Anonymous

Zet hem op lieve Marjolijn! Heel stoer dat je dit gaat doen!!

25

Michiel Van Gijtenbeek

Erik, Succes met de voorbereidingen. Opgeven geen optie!

20

Willeke Cornelissen

Heel veel succes!!!!!

100

Wendie En Thomas Kniewallner

Top Erik & team!

100

Cindy Brock

Ter nagedachtenis aan je lieve vriendin Ellen maar ook voor onderzoek waardoor jij mogelijk nog heel veel extra tijd gaat krijgen om te genieten samen met Marc, Jaap en Eva en iedereen die je lief is.

10

Melissa

Ik wens jullie alle sterkte en hoop! Ik hoop dat meer mensen jullie steunen en dat jullie veel geld ophalen. Ik zal zeker aan jullie denken 4 juni!

10

Lars N

Succes!

100

Bert Schouten

Voor mijn topper!

115

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

26

Wilfred Karel

Zet m op!!!

30

Godelieve

Twee boeken; 21 Bochten Verhalen over Alpe d'Huzes

25

Anonymous

Liefs van ons!

26

Anonymous

Nellie.... veel succes op de Alp.

20

Anonymous

Succes Johan !

106

Anonymous

26

Martine Van Den Berg

Super goed dat je dit gaat doen! Zet hem alvast! Liefs, Martine

26

John Van Veen

Goed bezig Fred, Heel veel succes met de voorbereidingen !!

15

Geneviève Verberk

boek 21 bochten

20

Anonymous

26

Els Gotink

Succes!

241

Anonymous

50

Bo Remmerswaal

Lieve Mar, wat een geweldige uitdaging en een prachtig gebaar. Ik heb ontzettende bewondering voor jou, jouw peettante en ieder die met jou mee gaat naar die top. Wat mij betreft zijn jullie daar al! Heel veel succes! Liefs

40

Anonymous

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

15

Marcia Cox

heel veel succes !!! lieve groetjes marcia

56

Ella

Lieve mama, Wat een mooi initiatief! Ik wens je veel succes met de beklimming. Liefs!

15

Miranda Mion

15

Anonymous

10

Femke Vergeer

66

Jan Van Wilsem

Goed bezig Erik.

26

Jeannette Bertels

Succes Nelly met je actie en succes.

26

Stefan En Anouk Ruessink

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

26

Mieke Masselink

Topper!

26

Jan En Rian

Het gaat je lukken !! Heel veel succes! 😘⛰

26

Jeanette Stritzko

Beste Geneviève, we wensen je het beste toe en je bent heel dapper. Voor jou en je vriendin, go for it. 💪🏻 🙏🏻

20

Esther Van Kampen

Heel veel succes💪🏻. Onderzoek blijft noodzakelijk.

1.5k

Genhotel Bv

26

Simon Beilsma

Veel succes Fred!

50

Fred Roodenburg

100

Willy Hafkamp Hafkamp

Veel succes samen

26

Anonymous

53

Arnold Reichert Shirts Bg

Aankoop Shirts BG

56

Technologypull

Succes Johan!! Mooi gebaar!

5

Agnes Renshof

5

Mathilde Holtmaat

Heel veel geluk .

100

Sandra Lindeman

66

Anonymous

10

Jeroen

Zet 'm op Fred!

50

Dirk En Joke

Veel succes!

10

Twan Jansen

106

Van Dijk Logistics Venray Bv

26

Anonymous

Heel veel succes Nellie!!! Wat een mooie uitdaging voor een heel goed doel! Liefs Loes

506

Anonymous

15

Peter En Janny

15

Suzanne Hendriks

Zo goed van je!! Veel liefs! ❤️

56

Luuk Liersen

Heel veel succes , Go !!

25

Jan Stouten

15

Vinsent Hooimeijer

Mooiste berg om op te gaan! Mooiste doel om daar aan te koppelen. Heel veel succes!

26

Judith En Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

10

Willeke Kuijpers

Heel veel succes !!

10

Rosanne En Roel

Heel veel succes alvast Geneviève!

30

Alfons En Monique

Geweldig dat je deelneemt Jaap! Heel veel succes!

10

Bo Fehling Fehling

Wat ben jij een topper!! Heel veel succes xx

26

Arnold De Rouw

Jij en je team succes met de beklimming

106

Bennie Essink

50

Dutch Pc Vorden

Dutch PC VORDEN

50

Jan Flach

10

Anonymous

15

Marie-cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

56

Horizon Massageopleidingen

Succes dappere lieverd!

10

Joris Verberk

26

Reggie Thoonen

Succes. Wat ben je toch een kanjer!

26

Annelies Broekhoven

600

Heinz Lennards Gmbh

66

Frans Nijenhuis

Super dat je dit gaat doen, je weet zelf hoe belangrijk dit is. Succes met de barre tocht Alie en Frans.

10

Kris

Heel veel succes en sterkte Jaap!!

56

Anonymous

Hallo Jaap, als eerste gefeliciteerd met je moeder haar verjaardag. wat een geweldig initiatief om samen met haar en de rest van het team natuurlijk, deze uitdaging aan te gaan. we gaan jullie volgen en hopen van harte dat het succesvol mag zijn in meerdere opzichten. met hartelijke groeten en toi toi toi, Jan en Ria

56

Robert En Ilse

Lieve Arnold , heel veel sterkte met de training en het bedwingen van de Alp. Wat zal ze trots zijn!!! Gr. Robert & Ilse

500

W.j. Oosterom

206

Jos Heijmans

Hallo Erik Wij wensen je heel veel succes met de beklimming, en hopen uiteindelijk de strijd tegen die vreselijke ziekte voor iedereen te overwinnen is. Groetjes Jos, Els en Ralf

15

Michel Ogink

Heel veel succes Erik!!!

50

Anonymous

66

Jannet

Succes Fred!

200

Van Der Slikke

26

Rob Vd Heuvel

Hoi Fred Ik sponsor je graag. Veel succes met de voorbereiding

56

Anonymous

Lieve Geneviève, We hebben veel respect voor de figuurlijke weg die je bewandelt. We wensen dat de letterlijke weg die je in juni zult gaan bewandelen hier een afspiegeling van wordt. Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen. Liefs, Alfons en Monique.

50

Leon Van Der Wel

250

Pleun, Saar, Lotta, Tijl En Pelle

Goed fietsen opa en veel centjes ophalen voor het onderzoek.

30

Anonymous

40

Anonymous

Marjolijn een goed initiatief van jou, en succes. Groetjes Netty en jan

56

Diederik En Mascha

Beste Geneviève, heel veel succes met alle voorbereidingen en je inzet voor dit mooie doel.

26

Kris Snelder

Goed bezig Fred. Heel veel succes!

50

Park Duivenbos Overloon

Veel steun, maar vooral heel veel sterkte! Succes op de Alp voor jou en alle andere kanjers! Groetjes Angela, Tonnie en mannen.

56

Frida Janssen

Nelly, wij wensen je heel veel succes! Wat goed dat he dit gaat doen, groetjes Noud en Frida

50

Marja Van Veldhoven

Heel veel succes Nellie!!!

106

Anonymous

90

Joost Flikweert

Flinke uitdaging, heel de winter doortrainen. Succes met de voorbereiding!

15

Henriette

Succes!

10

Laurien Van De Lisdonk

Wat mooi dat je dit samen met je moeder gaat doen Jaap!! Heel veel succes samen.

26

Mark Croes

26

De Tekstbrouwerij

Ook De Tekstbrouwerij doet een duit in het zakje. Succes met de actie en train ze voor de sportieve uitdaging.

15

Okke Verberk

Succes en zet ‘m op! 💪🏽 Gr. Okke

50

Rosanne En Roel

Heel veel succes mam met het bedwingen van de Alp!!! Super goed dat je dit doet! Liefs, R&R

100

Annemieke

Een steuntje in de rug

250

Anonymous

25

Loet

10

Lisette

Succes Nellie...een diepe buiging..

26

Gerard Hendriks

Heel veel succes met je sportieve onderneming. Op 4 juni zal ik aan je denken.

26

Henny En Jet Lenkens

5

Lennart Stoelwinder

26

Peggy Verberk

Heel veel succes samen.

10

Jinn Lucassen

100

Jürgen Oeder

Von Jurgen Oeder

5

Inge Schuurmans

Gefeliciteerd Geneviève! Zo te zien gaat het goed met de sponsoring: super fijn. Zet’m op💪🏻💪🏻💪🏻 Wat een bijzonder moment zal het zijn wanneer je de top bereikt.

250

Cebeco Fourage A/s

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

50

Henk Hoeflake

25

Angeline En John Van Velzen

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes gewenst met alle voorbereidingen en de wandeling(en):zelf!

20

Anonymous

Nellie ik wens je veel goeds, wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

26

Jeanette Stritzko

Lieve Marjolijn, fantastisch om het team van Geneviève te steunen. En je eigen verhaal mee te nemen. Héél veel succes. Xx Jeanette

15

Diane Van Galen

Succes Jaap!!!

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

100

Van Asten Sterksel Cv

Erik, Succes met het omzetten van ONMACHT in KRACHT. Een goed initiatief wat opvolging verdient. Veel succes op 4 juni a.s. Marko en Rianne van Asten

106

Dick Roodenburg

Mietje. Succes en ik wil nog wel een paar keer meetrainen

26

Dirkje Quik

Veel succes.

15

Martin Hoesen

He Godelief, wat een kanjer ben. Ik steun jullie heeeeeel graag! Bij deze! Een hartelijke groet, Martin Hoesen

26

Ton Hubers

Veel succes!

10

Anonymous

66

Huub Meertens

Ha Nellie, ik weet niet of het nu lukt

10

Anonymous

10

Linda Van De Donk

Zet ‘m op. ❤️

59

Arjan Brouwer

Succes Johan, dat klimmen is verschrikkelijk ;)

56

Marquiette Schaap

Je bent een kanjer, wat ongelofelijk goed van je. You go girl

30

Stef Huirne

Veel succes Arie, Je kunt het

16

Hubert

Vooruit met de klimgeit!

66

Bram Harpe

26

Arie Kok

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

15

Gerda En Ben Van Oorschot

10

Elle

Geweldig Nellie! Wat een bijzonder verhaal en een mooi initiatief. Véél plezier en succes.

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

26

Claudine Everaert

Hup Genevieve. Heel veel succes! X

500

Lions Club Schouwen-duiveland

Beste Fred, zoals beloofd hierbij de donatie voor jouw monstertocht. Ontzettende veel plezier en succes tijdens de voorbereidingen en het halen van jouw overwinning. Ga er voor....

50

Annie En Werner Rakitow

Wij weten dat jij een doorzetter bent Erik, niet alleen in je werk maar ook in de dingen die ons allen raken. Succes

15

Wilbert Horsting

Erik, als VRTCer van het eerste uur en sinds kort AOWer ben ik blij fat ik nog alles kan en mag doen. Ik wens je héél veel succes met trainen en uiteraard de uitdaging.....top !

100

Familie Rozendaal

Succes Erik

26

Ibeks

Mooi dat je dit doet Fred. Met jouw toewijding en betrokkenheid ga je zeker al jouw doelen voor de Alpe d'HuZes bereiken.

26

Hanne Oosterveer

Liefs!

106

Timmerman Natuursteen

Succes !!

26

Hans En Bep Langeraad

Succes!

15

Mariette Madou

Knap Nellie, heel veel succes.... 👍

50

Petra En Wim Flikweert

We hebben er alle vertrouwen in dat je het kunt. Succes!

10

Naomi

Succes Jaap whooooo!!!

20

Miep Van Den Berg

Veel succes Nellie. Goed dat je het doet!

26

Anonymous

Hoi Nelly Dat wordt een hele waardevolle tocht. Ook onze zoon Tom vecht tegen de tumoren in zijn lijf. Ik vind het fijn als hij in jouw gedachten mee naar boven mag. Veel succes met jullie team. Ik zal in gedachten bij jullie zijn. Janny

15

Anne Vreeburg

Succes Jaap!

400

Niederoderwitz Agrar Gmbh

15

D. Stax

10

Clara Ten Berge

Heel veel succes Jaap! Heb echt bewondering en respect dat je dit doet!

56

Luuk Odile Liersen

Succes krachtige vrouw !!

45

Gerard Janssen En Monique Bax

25

Antoine Jacobs

Godelieve, geweldig dat je dit doet. Je bent een kanjer!

66

Jan En Hanneke

Goed bezig, succes!

20

Ans Vloet

26

Eline Roodenburg

Super pap!

26

Richard Meijer

Zet hem op🚵‍♂️💪

50

Anonymous

26

Alien Jalvingh

Jullie kunnen het!

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

400

Ieteke Schouten

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

26

Tante Hennie Rood-harmsen

Ik heb veel waardering voor deze actie, succes!

50

Fré Oosterom

Succes vanuit Schoonhoven!

106

Frans Kotter

Beste Geneviève , heel veel succes met deze geweldige actie.

50

Geneviève Verberk

Vorige week kreeg ik een fijne energetische behandeling van Marian Leusink van Lichtgeving in Boxmeer. Na afloop vroeg Marian me om, in plaats van haar te betalen, dat bedrag te doneren aan Alpe d’Huzes (op de actiepagina van Jaap). Dank je wel Marian.

30

Erna De Bruijn

Heel veel succes Jaap!! Ik lees de blogs van je moeder en kijk er naar uit om te lezen over alles waar jullie mee bezig zijn!

10

Renate En Malcolm

Heel veel succes ome Fred! Je kunt het!

56

Ludo Doomernik

26

Rita Van Luttikhuizen

💪😘

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel Geneviève. Heel veel succes!💪🏻

20

Jessica En Dirkjan Vissinga

Veel succes! Goed dat je dit doet!

26

Gerard Van Logtestijn

15

Anonymous

100

Paul Van Der Bruggen

Kanjer!

50

Anonymous

We houden van je precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. En dit zeggen we met kracht in volle overtuiging dat je dit meer dan waard bent

26

Annelies Hak

Super dat je dit doet. Succes!

50

Geert Heersink

50

Gosse En Jannemieke

Top dat met Geneviève mee gaat naar de berg en al helemaal geweldig dat je je inzet als geld inzamelaar. Om je een beetje op weg te helpen deze donatie namens Jannemieke en mij. Veel succes en zeker tot op de berg.

26

Gerry Janszen

Wat een prachtig doel heb je gesteld. Ik weet nu al dat jullie trots mogen zijn. Van harte steun ik jullie hiermee.

26

Marcel Fox

Heel veel succes gewenst Arnold!

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

10

Anonymous

Succes nellie! Mooi initiatief.

10

Zr Ancilla Den Ouden

Fijn dat je de groep versterkt!! ( tante van Rian Smulders )

131

Kerstmusical Oploo

Actie na afloop van de kerstmusical in Oploo. Dank aan alle gulle gevers!

26

Ingrid Alves

Alvast heel veel succes met trainen Johan!

26

Anonymous

Mooi initiatief. Machteloosheid omzetten in iets kunnen doen. Goed dat je ons projectkoor benadert. Veel succes, hopelijk zien we elkaar nog tijdens de repetities in Boxmeer.

26

Bastijn Spiegel

Super goed bezig, heel veel succes!

26

Marina Provoost-de Fouw

Super goeie actie. Veel succes!

13

Anonymous

56

Marianne Willemsen

Lieve Geneviève, wat een knap dat je jezelf dit doel stelt. We wensen je veel succes met de beklimming van de berg! We hebben de datum genoteerd en zullen die dag extra aan je denken Veel liefs John en Marianne

15

Angela Verbruggen

Heel veel succes Jaap!

10

Annebelle Janssen

Alle kleine beetjes helpen... veel succes!!🍀🍀

10

Maria Megens

Succes!

56

Erik En Luciënne

Succes met z'n allen

20

Margot Van Der Schans

Zet hem op Fred! Met zo'n mooie drive, vlieg jij die berg op. Succes!!

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

1.000

Tierproduktion Alkersleben Gmbh

50

Anonymous

10

Mangala Corbeek

Hoi Arnold, Ik wens jou en jouw dochters heel veel sterkte en kracht. Veel bewondering heb ik voor je, succes met de challenge!

10

Jacqueline

Godelieve je bent een Kanjer. natuurlijk geef ik hiervoor een bijdrage. Succes!!!

50

Almar Mager

Zet hem op Erik!.

57

Vrijwilligers Hospice De Cocon

Donatiebox

15

Pierre Pourchez

Veel Succes👍🏽🥰

50

Anonymous

Heel veel sterkte en succes, groetjes van Roelie.

25

Anonymous

veel succes in frankrijk

26

Petra

Wie wil jou nou niet steunen, lieve Geneviève?! Ik wens je alle goeds, kracht en nog meer geld voor onderzoek en behandeling. Dikke kus X

10

Simon De Winter

10

Kees En Ans De Bruijn

Dag Nellie, We steunen je graag om geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar en behandeling van die vreselijke ziekte, die zoveel verdriet en onzekerheid bij veel mensen veroorzaakt. Jaap steunen we ook. Heel veel groetjes Kees en Ans.

20

Bep Verbruggen

5

Anonymous

26

Robert Elmerhaus

15

Anonymous

Succes..kerel!! Een mooi doel om voor te gaan!!

20

Nelly Nabbe

Nelly heel veel succes met je prachtige project

30

Anonymous

Succes Erik, hierbij een kleine bijdrage voor het goede doel. Peter

26

Rob Bleumink

Succes Erik

56

Anonymous

Succes Fred 👍🏼

600

Arnokd Reichert

Donaties afscheid Ellen 😘

31

Petra Van Dijk (kapper)

Petra super bedankt dat je ons ondersteunt. Opbrengst van knippen voor onze Alpe d’HuZes actie

5

Caroline

6 keer kans op een abstract schilderij!

26

Bert. Van Der Veen

Hey Fred! Wat een goede aktie ! Heel veel succes en power op de Dutch Mountain!

106

Anonymous

Succes! Fantastisch om dit samen te kunnen doen

10

Danique Hofs

223

Gezamenlijke Bc-actie Oploo

Worstenbroodverkoop en donaties

5

Tessa Wolf

Succes

10

Marianne Scheepers

Je bent ook een topper!

26

Anonymous

Hoi Arnold, Heel veel succes op de Alp d'Huzes. Wat een verdrietig en indrukwekkend verhaal. Groet, Jolanda

10

Lisa Vloet

100

Viehhandel Gerd Hölscher

50

Nico En Tine Van Goethem

van de buren. Veel succes Nico en Tine

50

Geneviève Verberk

donatie van praktijk Lichtgevong - Marian Leusink

26

Leo Braal

15

Anonymous

Een prachtig gebaar naar anderen die het niet altijd gemakkelijk hebben.

26

Jannie En Frits Fokker

Heel veel succes en plezier Jaap! (ik ben een oud collega van je moeder)

56

Anonymous

Beste Geneviève, met een brok in de keel heb ik je motivatie gelezen. Wat een kracht. Veel succes en veel geluk voor jullie, jij met Ellen in je hart. Warme groet, Jos Engelaer

56

Anonymous

25

Dirk

50

Natasha Van Dijk

Stap voor stap en je komt er wel!

10

Anne Van Den Broek

100

Anonymous

349

Tinie En Co

voor een dappere prachtige vrouw, met het hart op de enige juiste plaats, die we zeer waarderen! We dichten het 'gat' voor 50%. Courage!

56

Domien Verschuuren

Heel veel succes! Veel liefs x

75

Welkoop Vorden

10

Saskia D' Haan

Je bent een kanjer Marjolijn! Helaas van dicht bij meegemaakt.

500

Bromenne Georg

Von der Familie Bromenne

26

Erik

S6 man!

25

Anonymous

Super Erik dat je dit gaat doen. “6 keer is mooi, maar geen must!” Veel succes.

10

Anne Martens

Succes!!

26

Rianne Reek

Super, lief vriendinnetje 💕

75

Wilma Smeenk

♥️

10

Annet Van Der Meij

Veel succes!

10

Esli Lindenschot

Succes Erik!

106

Lex Van Glabbeek

10

Hans Heuer

Succes verder met je voorbereidingen

50

Lisanne Hannema-spaan

10

Marion Crijns

Veel succes!

26

Tim Bouwmeester

106

Stephan En Marjan

Heel veel kracht, mooie momenten en alle goeds gewenst !!

15

Charissa Hardenberg

26

Nardy Thus-köning

Heel veel succes Erik!

100

Anne-mathee Vreeburg-verberk

Voor twee toppers!

26

Maarten Traa

Alle beetje helpen. Succes en fijne dagen! Groeten Maarten.

26

Emiel

Alle succes Jaap

10

Loes Kuijpers

Heel veel succes!

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

66

Janna Bekker

❤️

10

Inge Vd Hoven

Succes!

30

Anja De Bont

Hele veel succes!

250

Marjanne Geesink

Topper!!

106

Randy Utting

Best wishes on your hike Marjolijn. What a nice thing to do for your God mother. Hope to talk soon.

66

Mark En Carolien

Erik, heel veel succes met je actie en de beklimmingen!

106

Gerard Hoekman

150

Frans En Joke Dieleman

50

Anonymous

10

Jolijn

Succes!

26

O Heyden

Succes Nellie , met dit fijne team gaat het zeker lukken !!

26

Wilna Bennink-berendsen

Een mooi initiatief, heel veel succes!!!

25

J. Willemse

Sterkte!!

10

Floor

250

Landbouwbedrijf Remijn

Goed Bezig Fred! Heel veel succes met de voorbereiding

206

Hogemans-vruggink Gbr

Heel veel succes Erik!!!!

26

Anonymous

Succes Erik, een pittig uitdaging voor een mooi doel!

26

Heleen Steinbuch

beste Geneviève, wij volgen jou altijd op de voet. wat geweldig dat je nu weer dit initiatief ontplooit. hartelijke groet, ook van Hester

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

20

Laura En Romy

Heel veel succes!!

26

Dries Robijns - Bivit

Beste Erik, Deze kleine bijdrage met veel bewondering en appreciatie voor uw prachtige gebaar! Veel succes bij de beklimming, hopelijk met de wind in de rug! Vriendelijke groeten, Dries

10

Anonymous

Dag Nellie, heel veel succes met de actie!

26

Fam. Van Gisbergen

Zet m op Erik!!

20

Marijke

Jappioooo... Mooie gedachte! Je kan het!!

20

Mariëtte Von Heijden

Succes Jaap en Geneviève. Liefs van Mariëtte

100

Riekie Joosten

Wat een mooi doel Geneviève! Heel veel liefs en succes gewenst namens ons hele gezin🍀😘

60

Anonymous

106

Pieternel Kranendonk-koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

26

Anneke Von Heijden

Zet ‘m op Gen! Mooie actie, dit gaat je lukken!

106

Linda Engelman

26

Anneke Von Heijden

Succes Go, dit gaat je lukken!!!

26

Jos Hofsteenge

Succes 💪🏻.

500

Anonymous

20

Mariette

Liefs van Mariette. X

206

Jacqueline Wolsing-lucassen

Namens ons allen heel veel succes! Willy, Marcel, Rob, Jorik en Jacqueline

106

Willem Van De Zande

26

Jos Thelosen

Heel veel succes in de aanloop naar een event in juni 2020 met grote persoonlijke impact.

25

Jaap Breugem

Prachtig en betekenisvol initiatief Fred! Heel veel succes.

26

Jan Klein Geltink

Zetmmmmmmm op

50

Bennie Wolbrink

26

Robert Jan Zuur

10

Ingrid De Greef

56

Annemarie

Ha Godelieve, Heel veel succes en top dat je dit doet. Groetjes, Annemarie (yoga).

15

Nellie Kuijpers

boekverkoop '21 bochten'

66

Delta Dynamics

Succes Fred!

10

Jan Luijten

Veel succes Fred

100

Anne-mathee Vreeburg

En weer een Topper erbij!!!

10

Carla Breunese

Respect !

10

Sem Kosse

Succes!!

26

Marion Van Der Laan-staps

Heel veel succes!

50

Anonymous

Samen een keertje oefenen. Jouw beentjes trainen

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Arnold💪🏼

26

Willem Van Zant

120

Toon Van Der Stok

Erik, heel veel succes. Per klim 5 euro van ieder van ons. Jammer voor jou dat ze nog geen relatie hebben. :-) Maar eerst gewoon een week met de lift omhoog.

100

Bruns Viehhandel

Von Hermann an Erik

20

Anonymous

26

Anonymous

Succes!

26

Juul Van Dinter

Mooi initiatief Nellie Ik wens je, samen met Genevieve een mooie wandeling toe met dit fantastische doel Je oude klasgenootje Juul (Julia)

16

Esther Hagen

Super goed, veel succes met de voorbereidingen

150

Monique Van Der Bruggen

Wat goed dat je meedoet!! Succes!

66

Anonymous

Heel goed bezig Erik. En succes met de beklimmingen!!!

100

Marcel En Fransje

Marjolein, geweldig dat je meedoet, succes!

50

Kim Verheijen

Heel veel succes Nellie! Liefs uit Maashees

26

Juliana Salatino

50

Paul Brummelhuis

Sterkte en succes gewenst

20

Anonymous

15

Juul Kuijpers

50

Arjan Vosters

Succes!!

26

Anonymous

40

Dirk En Robin

Erik topper! Heel veel succes!

26

Anonymous

25

Harriette Loeffen

Succes Jaap

10

Renée Kuijpers

Wat een mooi doel. Heel veel succes en plezier!

10

Anonymous

Geweldig Nellie heel veel succes.

20

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten en extra van een collega

26

Hella Schouten

Zo ontzettend stoer dat je dit gaat doen godelief!! Ik ben trots op je:) liefs

20

Anonymous

20

Anonymous

Lieve Genevieve, Heel veel succes , we denken aan jou en alle anderen.

20

Martijn Kelders

Laat ook deze speciale wens uitkomen Fred! Ik geloof in jou!! NB laat me geen spijt krijgen van deze uitspraak (-;

88

Fred

T-shirts BG

10

Matthijs Balvert

Succes Erik!

10

Mirelle Knusel

Top! Heel veel succes!

106

Ans En Cor

Fijn om dit samen te kunnen doen! Veel plezier met de voorbereidingen en heel veel succes 4 juni.

65

Agricontent

Succes Jaap. Fijn dat je meedoet! Prachtige verhalen in het boek van je moeder!

15

Anonymous

Top Fred....succes!

206

Fysiotherapie Ronald Korsten

Heel veel succes, Team Fysiotherapie Ronald Korsten

100

Arnold

Een steen in de vijver en de rest volgt natuurlijk. Jij bent ook een topper 😘

123

Arnold Reichert

Steuntje van Ellen 😘

100

Annie En Frans Olieslagers

Wat een geweldig inniestatief van jou Godelieve wij wensen je veel succes

10

Kris Koning

26

Moniek Brouwers

Lieve Genevieve, volgens mij heb je al heel wat bergen beklommen...dus je kunt dit! Dat is mijn volle overtuiging! Liefs van Moniek...en de rest van de Brouwertjes!

26

Margot Van Der Velden

Goed dat je dit doet! Veel sterkte met het verlies van Ellen . Mooi om dit nu te gaan doen.

16

Anneke Verlinden

Heel veel succes.

50

Joost Derikx

Dag Arnold, Wat een triest bericht, ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe. Succes met Alpe d'Huzes!! Gr joost

50

Christ Hendriks

Marjolijn wens je samen met Geneviève veel succes met je/jullie actie en al bereiken jullie de top nooit....jullie zijn toch super TOPPERS ! 😊 🔝 👍

15

Anonymous

een klein steuntje in de rug

100

Bert En Godelieve

Top Jaap. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs Bert en Godelieve

25

M Crooijmans

50

Arniepol

26

Anonymous

Heel heel veel succes

1.5k

Arnold Reichert

Donatie uitvaart Ellen

8

Godelieve

In plaats van terugbetaling bloemen

26

Marion Schreven

Ga er voor Geneviève je kunt en veel succes En vooral fijn dat je kunt waarmaken wat je met Ellen hebt afgesproken. Hoe mooi dat ik hier aan kan meehelpen.

50

Ruiterkamp Uitvaartverzorging

HEEL VEEL SUCCES ERIK !! namens team Ruiterkamp Uitvaartverzorging

10

Nicolette Van Der Heide

Succes Johan!

10

Lia Spijkers-verhagen

Heel veel succes👍🍀

26

Lieke Raterink

Omdat het bij mij ook ineens heel dichtbij komt... ga ervoor Mar!

10

Marion Lumens

26

Mark Grijsbach

Beste Jaap, ik was al trots op je, maar nu helemaal! 4 juni 2020 wordt een indrukwekkende dag, dat kan niet anders. Succes!

25

Henk & Cuny

Hoi Erik, We wensen jullie allemaal heel veel succes met de voorbereiding en met de tocht.

20

Anonymous

26

José Kempen-loonen

Nellie Geweldig dat je je voor dit geweldige doel in wilt zetten, ben nu al trots op je! Liefs José

100

Rene Van Eerten

Fred, wat ben je toch een held dat je je zo inzet. De reden is erg indrukwekkend. Heel veel succes en ik hoop dat door de opbrengst kanker snel de wereld uit is.

50

Ria Roelofs

Mooi initiatief Nellie en heel veel succes!

106

Cees Van Den Brekel

15

Jwana Nijenhuis

Mooi dat je dit doet, zet hem op Erik!

56

Loes Kötter

Beste Geneviève. Wij wensen je ontzettend veel succes tijdens deze bijzondere tocht!

66

Gijs Van Oorsouw

Super Nellie. Goed dat je dit doet! Ook wij hebben in de familie met kanker te maken, zoals je weet. Onderzoek blijft hard nodig. Heel veel succes!

26

John Snel

15

Kathalijn Reynolds

Wat een mooi doel! Heel veel succes!

10

Gijs Bruinsma

Succes bouwmeesters!!

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Ook jij bent een Topper!

15

Anonymous

100

Bouwbedrijf Bargeman Vorden

Firma Bargeman

30

Erna De Bruijn

Trots op jullie!! Geweldig initiatief🤗

20

Menno Lamers

26

Wim En Karin

Heel veel kracht en succes!

30

Frank Schoorl

45

Agricontent

Succes Jaap. Prachtige verhalen in het boek van je moeder.

100

Monique En Martijn

❤️ Go girl!

50

Raúl

Succes toegewenst Jaap!

26

Margriet De Zoete

Respect Arnold!

150

Ingrid Van Westen, De Winstexpert

Geweldig dat je dit doet voor allen die met de ziekte kanker te maken hebben. Succes 👍

106

John Vermue

Heel mooi initiatief Fred!!

100

Ziegenhof Hoogendoorn

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

10

Belinda Haverkamp

Goed bezig

50

Kees Hanse

26

John Nissen

Héél veel succes!

50

René En Emmy Kwakkel

Heel veel succes, maar ook plezier bij de voorbereiding én straks op de Alp d'Huez!

20

Koen Kuyper

Lieve Genevieve, Heel veel succes en sterkte gewenst met het aangaan van deze grote uitdaging, je bent een bikkel. Koen en Caroline

50

Arjan En Angela Nijbroek

Deze ziekte heeft ons ook meerdere keren geraakt. Respect hoe jij je hier voor in zet!!!!

56

Gonnie Rond

Lieve Geneviève , super veel respect voor hoe jij in het leven staat . Wens je heel veel succes met Alpe d’ Huez . 😘

26

Arnold Reichert

15

Anonymous

Heel veel succes lieve Jaap, ik hoop dat je nog jarenlang van je moeder mag genieten!

26

Leo En Judith Vreeburg Vreeburg

Hé lief nichtje. Wat een mooi doel om met jouw bijdrage die verschrikkelijke ziekte een kopje kleiner te maken. Heel veel succes kanjer!

10

Annette Leijten

Heel veel succes Godelieve, het is een byzonder goed doel. Zelf heb ik dit jaar meegedaan aan Swim against Cancer, het geeft veel dankbaarheid en (sportieve) voldoening om dit soort evenementen meeste mogen doen.

10

Jan En Adriana Feenstra

26

Lex Folmer

Ha Fred, wat tof dat je meedoet. Wens je veel succes tijdens de trainingsperiode en natuurlijk wanneer je in recordtempo de Alpe d’Huez gaat beklimmen.

20

Anh-thu

Wat een topper ben je!

26

Desiree Van Steenveldt

Wow Arnold, wat een verhaal. Ik wens jou, je gezin en jullie team heel veel kracht om het verlies te dragen en de alp te bedwingen. Succes!

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

26

Ruud Huls

Succes 💪🏼💪🏼

10

Siebe Janssen

106

Nol

Band der roodharigen.

26

Norbert En Wendy

Heel veel succes!!!

15

Coen Eskes

100

Haaring Hengelo

succes

16

Anne Vreeburg

Succes! X

26

Judith Roodenburg

Goed dat je dit doet Fred😘

500

Jan Van Helmond

Jan van Helmond

26

Suzanne Van Der Pligt

26

Anonymous

Mooie actie!

145

Team Kring Midden Nederland

Zet 'm op Fred. Mooi initiatief. Mooi doel!

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

15

Didier

Heel sterk! Succes pik!

25

Ineke Helmink

Hallo Erik Gas erop ] Ineke

56

Olga & Tonny Scharphof

Heel veel succes

25

Jan En Rieky Jacobs

Nellie, wat mooi dat je de Alp'dues gaat beklimmen voor dit goede doel. Uit ervaring weten we hoe bijzonder dit is. Veel succes samen met je team.

26

Denise Roodenburg

Goed bezig paps

50

Anonymous

10

Anonymous

Heel veel succes!

25

Anonymous

Heel veel succes, Nellie. Ik vind het super dat je dit doet.

15

Lotte Den Dubbelden

veel succes Nellie! Super goed dat je dit doet! Veel liefs van Arjan en Lotte

26

Corine Pauw

Lieve Geneviève, Heb bewondering voor de wijze waarop jij de bergen die jij in jouw leven op jouw pad krijgt, trotseert. Deze kan er zeker ook nog wel bij! Succes voor jullie allen. Corine

26

Peter Hetterschijt

Trap m an Erik!

15

Anonymous

26

Sjoerd Adema

Nellie, veel succes.

26

Anne-marie Van Den Bos

veel succes!!

5

Anonymous

26

Henrik Van De Mortel

Mooi initiatief, mooie uitdaging, heel veel succes.

50

Tom Soeters

Veel succes !

500

Ondernemersgroep Driestroom

Heel veel succes Godelieve! Ga ervoor! Namens iedereen binnen de ODD.

15

Kees En Ans De Bruijn-cremers

Dag Jaap, We vinden het zo goed van je dat je de beklimming aangaat voor je moeder en je vriend Teun en alle andere mensen die met deze afschuwelijke ziekte te maken hebben. Veel groetjes. Kees en Ans de Bruijn

15

Caroline Bles

Dankjewel voor het mooie boek 😘

26

André En Irna Wagenvoort

Geweldig💪 Heel veel succes🍀

10

Sjani Gelderman

Heel veel succes

500

Agro Duiveland

Geweldig initiatief, heel veel succes

26

Eric Salmans

133

Hart Van Friesland

Beste Nellie, wat goed dat je dit doet. Veel succes toegewenst. "Sinne en wille kinne folle tille."

100

Schildersbedrijf A. Peters

Van de familie Anton Peters

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

25

Sandra En Paul Brands

Arnold Heel veel succes. Wij komen naar de berg om jullie te steunen Sandra en Paul ( Hoofddorp)

26

Louis

Veel succes.

50

Peter, Mieke, Thijn En Saar Winkelmolen

Succes Arie!!!

10

Margreet Kiewiet

56

Gezinshuisdelotus

Ga ervoor👍

10

Yara Van Bruggen

15

Monique Stoots

Hey Genevieve, Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. hierbij een kleine bijdrage voor een mega voornemen. wat knap en een prachtige uitdaging om naar toe te leven. heel veel succes met de voorbereidingen. ik denk veel aan je. big hug, Monique Stoots

10

Miranda Van Den Broek

Knappe prestatie Nellie. Heel veel succes

20

Familie Garritsen

Prachtig initiatief Erik! Zet 'm op.

120

Werner Brosthaus

Lieber Erik, wir finden's toll, dass du mitmachst und gegen den Krebs kämpfst. Viel Mut, Ausdauer und Stärke für deine Tour. Werner &Gerburgis

30

Godelieve Verberk

2x boekdonatie 21 bochten

15

Martin Ten Have

50

Cees De Vink

13

Godelieve

Shirtverkoop Big Challenge

50

Anonymous

Beste Erik, Gedoneerd. Veel succes! Ben Albers

100

Peter Oosterveer

Succes

26

Tilly Artz

Nelly, we waarderen het enorm dat je deze prestatie gaat leveren. Een mooi doel! We wensen je straks dan ook heel veel succes. Theo en Tilly

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

56

Daan Oosterom

Veel succes, Arnold!

50

Judith Minderman

Heel veel succes Arnold! Fiets de berg op, samen met Ellen op je bagagedrager.

100

Bert En Godelieve

Top Marjolijn. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel en wat fijn om hier samen voor te gaan. Heel veel succes!

26

Martijn

Veel succes Geneviève!

50

Jan Lok

Succes en sterkte Arnold

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

20

René Van Der Linde

Veel succes, Arnold!

15

Barbara Wullink

Heel veel succes! En wat een mooi initiatief!

26

Stefan Roters

Tolle Sache, viel Glück!!!

26

Anonymous

26

Alje Kamphuis

Ik ben supertrots op je. Zet m op! Liefs, Alje

25

Marie-cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

50

Anonymous

tweede donatiepoging

250

Martijn Joren

Pap heel veel succes. Hophop 6x naar de top!!

100

Marc En Geneviève

De kop is er af! Superfijn dat je meegaat in ons BIG Challenge team Ellen onze Topper. Veel succes.

26

Ton Stoelers

goed bezig nelly!

10

Anonymous

15

Anonymous

Veel succes.

26

Nina

Jaap, wat geweldig. Zet 'm op!

26

Thijs Poll

Zet hem op💪

26

John Praet Caty Remeeus

Succes Fred ! 🔝

26

Marjolein Simons

Super trots💪🏻

15

Rudi Hengeveld

Veel succes

125

Desiree Den Boesterd

56

Maarten De Haan

Succes Fred! Yes, you can!!

26

C Janssen Van Den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

50

De Vordense Tuin

10

Anonymous

Go for it!

20

Jeannette Hermsen

Jaap voor jou een donatie via het boek van je moeder ! Succes met de voorbereiding naar Alpe d’Huzes ! Het gaat je zeker lukken.

100

Anonymous

Veel succes Erik

30

Martijn

Zet hem op Jaap! Super dat je dit doet en veel succes!

25

Peter En Anita

Genevieve, wij wensen je heel veel succes en geluk toe! Wat een fantastisch doel heb je voor ogen !

5

Inge Schuurmans

Nellie en Paul, We wensen jullie heel veel succes met bereiken van de top. Wat een bijzonder moment zal dat zijn.

26

Anonymous

Succes Fred. Een fantastisch doel om voor te gaan!

10

B. Spoelstra

12

Anonymous

Hey Arnold bij deze het geld voor het t shirt incl mini donatie. Toi toi toi op naar mooi eind bedrag voor het goede doel!

25

Tom Van Den Berg

Hey Mar, Wat onwijs mooi en stoer dat je dit gaat doen. Heel veel succes Tom

10

Jeannette Van Haastert

50

Annemieke Grijpink

Lieve Mar, wat een top initiatief; iets dat jij zeker kan. Je bent een absolute topper en dit gaat je zeker lukken; voor je tante en voor al die andere mensen. Xxx

26

Esther Menkveld

100

Stols Blinkende Panhoeve

Veel succes Fred. Super dat je dit doet. Op naar de top !

106

Anonymous

56

Bram En Simone Kotter

Geneviève, wij wensen je heel veel succes en kracht toe bij deze bijzondere tocht. Zet 'm op!

106

Rob Thijssen

50

Hans En Gertie Verberk

Heel mooi Nellie dat je dat doet en we steunen je daarom ook graag hierin. Succes met en voor team Ellen!

15

Esther Van Eersel

Lieve Godelieve. Wat geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes!

500

Marian & John Claessens

Genevieve, mooi mens we helpen jouw heel graag naar de TOP, omdat ook jij net als jouw bijzondere vriendin Ellen een TOPPER van een vrouw bent! Dus ook jij verdiend een bijdrage uit onze ei-automaat BIG Challenge eitjes 0,02 cent per ei voor meer onderzoek naar kanker!!! Geniet van alles wat de komende maanden tijdens je voorbereiding op weg naar de ALP op je pad komt ! Liefs Marian en John

26

Anita Vialle

Succes liefs Anita

25

Frank En Margot

Succes

56

Anonymous

50

Bram En Marianne Bierens

25

Garjo Kamphuis

Succes en sterkte gewenst , Erik !! gr. Garjo

26

Heidi Wismans

Zet hem op!

100

Sandra Willemse

Ik vind je écht een kanjer en heb enorme bewondering voor hoe je met alles om gaat. Daarom is het voor mij geen vraag of ik je steun, want ik wil alles voor je doen wat ik voor je kan doen.

26

Chris Heidekamp

heel veel succee Godelieve! Ik weet uit ervaring van een bijzondere dag 4 juni voor je zal worden.

250

Marloes, Koen & Tijl

Tjop Tjop naar de top!

15

Floor & Robert-jan

Heel veel succes!

20

Stan -

10

Peter & Olga

Toi, Toi, Toi Nellie, veel succes!

15

Teun Lamers

Veel succes Jaap!

26

Tante Jopie Kempenaars

Lieve Geneviève, Wat geweldig dat je deze berg gaat lopen! Ook ik wil je graag steunen. Heel veel liefs en groeten, Tante Jopie

100

Autobedrijf Robert Wisselink

26

Christel Gijsbers

Zettum op Godelieve! Superknap- en lief en een hele prestatie die je gaat neerzetten! Liefs Christel

26

Laurens En Yvonne Besselink

Je kan het , Erik ! Veel succes.

26

Ria Bakarbessy

Geweldig dat je dit doet, heel veel succes.

100

P.m.a. Van Den Abbeelen Beheersmaatschappij Bv

80

Anonymous

Schilderij 31. Die mooie papaver!

15

Anonymous

‘T shirt

106

Anonymous

Veel courage

10

Leonie Vervoort

mooi iniatief nellie! laat de liefde voor het leven jullie " ondersteunen" op deze bijzondere reis warme groet, leonie

26

Desi Van Der Donk

Goed bezig, Fred.

26

Gerrit Bouwmeester

succes gewenst

26

Marleen Flikweert

Succes Johan

26

Anonymous

10

Fam Van De Wijgert

Veel succes allemaal op 4 juni 2020

26

Anton En Barbra

Het gaat zeker lukken, zet m op

15

Martien En Truus

15

Arda Roding

20

Wendy

Succes!

56

Nita Oosterom

Mooi initiatief Arnold,helpt jullie,mij en iedereen die met kanker te maken heeft/krijgt.

26

Christine

Ha Nellie. Wat een mooie actie!!! Heel veel succes!!! Christine

50

Wim Vermue

10

Angela Warmerdam

106

Anonymous

Prachtig initiatief Fred, VEEL SUCCES met het werven van sponsoren en gulle gevers en uiteraard succes gewenst met de vele trainingsuren die gemaakt moeten worden.

10

Mark Hesseling

Mooi initiatief Arnold! Ik vind het echt heel erg voor je. Mooi om op deze manier er nog een soort positieve draai aan te geven.

25

Marloes Zwanenburg

Topper! Je kan het! Voor Geneviève en alle Genevièves die er niet meer zijn, een iedereen die deze rotziekte nog tegen gaat komen!

25

Anonymous

50

Frido Hamoen

Arnold, heel veel sterkte en succes!

10

Nora Visser

Heel veel succes Arnold!

98

Nellie Kuijpers

shirtverkoop Big Challenge

7

Selma Haasbroek-schmal

Lieve Marjolijn. Super stoer van je!! Heel veel Succes. Dikke kus Sel

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

10

Lieda Van De Vis

Wat goed en wat stoer, heel veel succes Godelieve!

26

Ronald Kramer

Goed dat jullie dit doen en heel veel succes👍

26

Naufra Saab

Go Go Go!!!!!!

25

Jacco Scheper

Zet hem op Johan! Opgeven is geen optie!

56

Marion Van Der Laan

Veel succes en liefs! Je bent een kanjer!

30

Dik En Lita Van Wijk

Wauw Geneviève wat een prachtige actie!! Wij wensen je heel veel succes !

66

Henry En Lianne Ravestijn

Fred wat goed dat je dit doet!

25

Anne Vreeburg

Veel succes!

100

Anonymous

15

Miranda Mion

26

Anita Reichert

Lieve Geneviève, Ook jij bent een topper !! Heel veel succes !! Liefs, Anita Reichert

20

Heleen Van Otzel

Succes Fred!

200

Dettie Noordzij

Go Go Go Arnold! Je bent een kanjer.

50

Geneviève Verberk

Donatie uit shirtverkoop

20

Hendrik Lanjouw

26

Michel En Dianne Schroer

Super knap, heel veel succes samen met Geneviève en de rest van het team!!

26

Jaap En Trees Geleijnse

5

Elsa

20

Anonymous

10

Rianne Reek

Trots op jou op jullie. xxx

60

Familie Govers

15

Miranda Ariëns

Hallo Godelieve, Wat een mooie actie, ik hoop dat je over het streefbedrag heen gaat. Groetjes Miranda

10

Anonymous

Een heel mooi initiatief Johan. Heel veel succes met je voorbereiding!

25

Anonymous

15

Anonymous

Zet ‘m op Erik!

206

Anonymous

Hallo Erik, veel succes bij het behalen van je doel. ZIt nu even stil achter mijn beeldscherm omdat er een heel aantal mensen door mijn hoofd schieten die door deze ziekte geveld zijn. Also MACHEN !

10

Loes Hutten

Succes Nellie

26

Niels Roodenburg

Ome Duo heeft mij eindelijk weer wat geld geschonken

26

Anonymous

Ik wil op de pagina graag anoniem blijven maar wil je toch succes wensen je streefbedrag te halen en sterkte met het fietsen. Groeten Hans Boot

5

Anonymous

Hi Marjolein, Wat een mooi initiatief!

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Wat mooi Nellie, heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Gaat je lukken!

50

Natasha

Nog een topper voor de top! Go for it!

206

Axel, Rachael, Dean, Wilma Berg-smeenk

voor jullie twee samen ♥️

50

Jos En Erica.

Succes!

15

Merel Beemster

Zet 'm op, Jaap!

50

Ria En Bennie Rood

Veel succes toe gewenst. Bewonderen je deelname.

56

Jam Lammers

Ik wens je veel kracht en spirit om de Alpe d'HuZes te bedwingen. Jouw spirit kennende gaat dat lukken; ik hoop zeer dat je de fysieke kracht eroe ook nog voor hebt.

20

Anonymous

Heel veel succes 👍 tante Ida

66

Anonymous

26

Stijn

succes

10

Rianne Veekens

Super dat je dit doet! Heel veel succes!!!

200

De Covik Steenderen Hans Reintjes

He ouwe, gas erop en vaak bu'j te bange

5

Geneviève Verberk

6 kansen op de klaproos

20

Hans En Karin Van Aaken

206

Fam. Tijs

Erik wat een goed doel. Het gaat je zeker lukken !!! Veel succes !!!

66

Ad Vis

Goede bezig Fred. Top.

106

Anonymous

50

Jo Manders

Geweldig initiatief,Nellie!Moedig. Gedurfd . Als het verdriet zo dichtbij komt, word je moedig. Veel succes met je plannen. Alle goeds Jo

300

Verheyen Quality Pigs

Veel succes Erik! Davy & team

106

Dick En Ria Wensink

Veel SUCCES in deze strijd!

10

Kim Arends

Heel veel succes, Erik en Jeanette!🍀🍀

250

Arnold Reichert

Donaties afscheid Ellen

10

Tonny Artz

Ontroerend verhaal Nellie. Kanjers! Samen heel veel succes met mooie ontmoetingen op weg naar de Top.

106

Karel En Ellie Uythhoven

Je kunt het. Succes :-)

50

Sudhues Kg

Andre Sudhues

50

Ben Tiebot

Veel suc6

106

Anonymous

25

Anonymous

Het Johan, Succes bij de Alp D'Huzes!

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

1.25k

Anonymous

Dank voor de voederkundige uitleg

66

Edwin Visser

Beste Erik. Succes in deze.

45

Thijs

Zet m op!

15

Cor En Annemie Broeks

Heel veel succes, Nellie!!

26

Rian Smulders

Heel veel succes samen met je team . Fijn om dit samen te kinnen doen .

20

Marja Visser

Je bent een topper! Wij steunen jou op deze bijzondere klim en het goede doel. Trots op jou🍀

50

Wilma Smeenk

♥️

10

Kristel Van De Kamp

Succes Godelieve!

50

Anonymous

Heel veel succes met deze grote uitdaging.

200

Belliner Agrar Gmbh & Co Kg

206

Kimtec International Bv

26

Maarten Moleman

Succes Arnold

26

Anonymous

50

G Pelle

26

Gwjm Van Tilburg Hilker

206

Herbert Bouwmeester

Super Erik!! Heel veel succes!

50

Danielle Hulshof

Lieve Godelieve, Wat goed dat je op deze manier gaat helpen. Ben al super trots

26

Mat Arts

Succes!

26

Els Sweep

Wow Nellie ik wens je veel succes en wat goed dat je de mail naar canthonis stuurde anders weet ook niemand zoiets! Xxxxx Els

325

Geneviève Verberk

Boekdonaties

24

Loes Mathijssen

Top Jaap!

10

Pieter

Succes met jouw prachtige initiatief

26

Jeroen Verberk

Ik ken je niet maar door de verhalen we een bijzondere indruk van jou gekregen. Ik heb jouw boek ook inmiddels in mijn bezit en ben dit aandachtig aan het lezen. Ga je graag in persoon ontmoeten op de Alp en kijk daar naar uit. Sterkte de komende maanden nog met de gezondheid en voorbereidingen en tot in Frankrijjk!

26

Theo De Jong

26

Anonymous

50

Nancy Van De Rijdt

Super Nellie, Dit gaat je lukken. Prachtig voornemen en initiatief. Succes!!

66

Anonymous

Op naar de top, geniet van je training momentjes!

25

Karin Makkink

Heel veel succes, Erik en Jeannette!

25

Henry Walgemoet

250

Vkps

Wat een doorzettingsvermogen en kracht klinkt er uit jouw mail. Aangrijpend en enorm bewonderenswaardig. Ik heb diep respect voor je. Ik wens je alle kracht, energie en ook heel veel plezier toe onderweg naar de top. Jacqueline

200

Geneviève Verberk

Boekdonaties

30

Daniel Lodders

Veel succes en fantastisch dat je dit doet!

50

Els Stooker

Superuitdaging! Gaat jou lukken. Veel succes Jacqueline en Els

10

Claudia

56

Anonymous

50

Dorine Van Der Bruggen

Zet m op!!!

26

Albert Talen

26

Lineke Flikweert

15

Kirsten Van Der Haagen

Hoi Fred, Wat een super mooi initiatief ! Ik wens je heel veel succes :)

100

Bas Bureau Voor Architectuur & Bouwadvies Bv

26

Geertje Westervelt

25

Stan & Marjolijn

Liefs van ons!

56

O Heyden

Veel succes !!!

26

Emma Verburg

Succes Jaap!!

10

Ellen Kuijpers

56

Dorien Brunt

Lieve Godelieve, zet hem op! Hoogtemeters tellen dubbel. Veel succes

26

Maarten Bouwman

Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes alvast toegewenst!

10

Anonymous

26

Rachèl

Erik, heel veel succes en plezier in de voorbereiding. Maak er met beide teams onvergetelijke dagen in Frankrijk van !

50

Hans

Mooi initiatief om mee te doen 👍🏻. Heel veel succes Erik!!

50

Noga Agrar Gmbh

10

Jart Lucassen

250

Anonymous

26

Tiny Hendriks

Goed verhaal Nellie. En veel succes straks op de Alpe d'HuZes samen met Geneviève. Gr. Ploon en Tiny

26

Martijn Mulder

Succes Johan!

25

Ria Van De Kerkhof

Heel veel succes met de voorbereiding Erik!

10

L.m Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

10

Anonymous

15

Jacques

Succes Johan!

35

Anonymous

Lieve actie mam! Veel succes xx

10

Johan En Sien De Jonge

Succes Fred.

10

Martijn Hak

100

Finus Wijgers Management Advies

25

Will Cornelissen

Heel veel succes,,liefs will

25

Frank En Margot

Succes Frank en Margot Reelick

26

Anonymous

5

Nancy Van Heijster

56

Sjaak En Jos Flikweert

Top Fred!!

20

Zenna Brueren

Jullie verhaal maakt het levend, waardoor je het belang van onderzoek nog beter in kan zien. Heel mooi!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

80

Anonymous

26

Inge De Reus

Heel veel succes Fred!

15

Merlijn Kopp

100

Bouwbedrijf Geers

Met al je verloren geliefden in gedachten en alle andere mensen die door deze ziekte zijn getroffen, kun jij 4 juni deze uitdaging aan. Wij wensen je veel succes! Zet 'm op Erik!!

10

Gré

succes!

26

Sandra Zanacic

Succes Jaap!

26

Rene Schoenmakers

Succes met trainen op de fiets van Ronald! Geweldig dat je hier een bijdrage aan levert!

230

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

15

Cindy

Zet m op! Jij kan dit.

150

Jan Slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

26

Suzanne Klarenbeek

Heel veel succes! Het is altijd een mooi initiatief en ik hoop dat het jullie in de toekomst veel moois brengt.

56

Angela En Arnaud

Heel veel succes en we gaan je volgen!

26

Cora Pieterse

Prachtig initiatief van jou Marjolijn en ik weet zeker dat je de kracht hebt om het te doen! Heel veel succes en wij denken 4 juni 2020 aan jullie! XXX

20

Ingrid Stein

Zet 'm op. Voor je vriendin Ellen, voor jezelf en voor alle anderen. Liefs, Ingrid

25

Anonymous

Hey Godelieve, Wat een mooi initiatief! We wensen je heel veel succes🍀 Liefs Ferry en Marjoletta

10

Jos En Marjon Rutten

Mooi voornemen, veel succes!!

26

Liesbeth Kemps

Geweldig dat je samen met Genevieve de uitdaging aangaat. Ik wens jullie veel kracht!!

56

Sven Oosterom

Zet m op!!!

26

Nettie En Jan Croes

Succes, he Jan het!

10

Franka Thomassen

Je bent een topper!!

250

Alkondor Hengelo B.v.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

50

Anne Vreeburg

Je kan het! X

26

Jannie & Bert Tuinman

Succes!!

1.000

Pavo

Namens alle Pavo collega's veel succes!

26

Vishwanath Iyer

Best wishes & success Johan

10

Jantje Hissink-bouwmeester

Haal die Top 6 x Erik? De buurvrouw

20

Mark Grijsbach

Wat goed en lief van je dat je mee de berg op gaat. Klasse hoor!

15

Maartje Den Dubbelden

Wat een super actie! Liefs Maartje

206

Ingrid Van Den Hengel

15

Joost Klein Herenbrink

100

Farmonie B.v.

Heel veel succes namens alle medewerkers van Farmonie

5

Maud Verheggen

Veel succes Fred!! Mooi initiatief en persoonlijk verhaal!

10

Bella Spina

Zo mooi dat je dit gaat doen. Heel veel succes Jaap! You can do this!

50

Bart & Stella

Succes Geneviève!!

106

Lin

Go go go Mar!

26

Elisa Kosse

100

Bert En Godelieve

Voor 2 toppers 😘

106

Karin Van Gennip

Armold, ik wens je heel veel kracht en sterkte.

26

Anouk Van Der Bent

Lieve Marjolijn, Een donatie van mij; met veel liefdevolle gedachten aan Tineke en alle andere dierbaren die deze ziekte niet overleefden. :( Heel veel succes! Dikke zoen, Anouk

20

Eef Wuestenenk

Heel veel succes toegewenst. Toi toi toi van ons allemaal.

150

Ruitershop Boxmeer

Verkoop rijlaarzen Ellen

26

Wilma

Van machteloosheid naar motivatie, heel herkenbaar en goed verwoord verhaal. Veel succes!!

100

Dirigo Bv

Succes!

66

Anonymous

5

Demi

Heel veel succes!

20

Anonymous

Nellie ik wens je alle goeds veel wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

26

Monique Maarsseveen

Natuurlijk steun ik dit initiatief ! Hoe meer onderzoek , des te meer mensen kunnen geholpen worden . Succes !!

106

Arjan Mombarg

Ik ga je volgen! Gas erop voor je overleden dierbaren 6 keer die molshoop op!

56

Miranda Van Den Brink

Lieve Geneviève Wat een ontzettend dappere en optimistische vrouw ben je toch!!! Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen!!! Ik volg je op de voet...jij kan dit...een topper ben je!!! Liefs en een dikke knuffel van Miranda X

10