BIG Challenge 8 Ellen onze Topper

Alpe d'HuZes 2020

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

26

Marina Provoost-de Fouw

Super goeie actie. Veel succes!

26

Heidi Wismans

Zet hem op!

50

Cees De Vink

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

20

Sanne En Thad Van Der Bruggen

Veel succes lieve Genevieve!

26

Anonymous

Succes Fred. Een fantastisch doel om voor te gaan!

56

Anonymous

10

Marianne Scheepers

Je bent ook een topper!

100

Twan Jacobs

Succes namens Soep voor Alpedhuzes

56

Judith Roodenburg

Lieve Fred, zoals beloofd, ondersteuning van mijn eerste pensioen. Liefs, Judith

26

Emiel

Alle succes Jaap

10

Willeke Kuijpers

Heel veel succes !!

254

Klaes Gerbrandy

Suc6 op weg naar Alpe D'HuZes 2021

25

Ineke Helmink

Hallo Erik Gas erop ] Ineke

106

John Vermue

Heel mooi initiatief Fred!!

100

Wendie En Thomas Kniewallner

Top Erik & team!

26

Jan En Rian

Het gaat je lukken !! Heel veel succes! 😘⛰

56

Ella

Lieve mama, Wat een mooi initiatief! Ik wens je veel succes met de beklimming. Liefs!

206

Ingrid Van Den Hengel

306

Bvb-beheer B..v.

Je haalt het!

26

Hermsen

Succes Erik!!💪

26

Aart Van Drie

145

Team Kring Midden Nederland

Zet 'm op Fred. Mooi initiatief. Mooi doel!

50

Anonymous

Beste Erik, Gedoneerd. Veel succes! Ben Albers

60

Anonymous

15

Pierre Pourchez

Veel Succes👍🏽🥰

26

Esther Menkveld

100

Anonymous

Beste Godelieve,' Heel veel succes met dit geweldige initiatief ! Hartelijke groet, Marcel en Carla

15

Angela Verbruggen

Heel veel succes Jaap!

26

Thijs Poll

Zet hem op💪

500

Jan Van Helmond

Jan van Helmond

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Wat mooi Nellie, heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Gaat je lukken!

106

Frans Kotter

Beste Geneviève , heel veel succes met deze geweldige actie.

45

Agricontent

Succes Jaap. Prachtige verhalen in het boek van je moeder.

50

Judith Minderman

Heel veel succes Arnold! Fiets de berg op, samen met Ellen op je bagagedrager.

56

Carolien Heurkens

30

Daniel Lodders

Veel succes en fantastisch dat je dit doet!

10

Lisette

Succes Nellie...een diepe buiging..

50

Geneviève Verberk

Vorige week kreeg ik een fijne energetische behandeling van Marian Leusink van Lichtgeving in Boxmeer. Na afloop vroeg Marian me om, in plaats van haar te betalen, dat bedrag te doneren aan Alpe d’Huzes (op de actiepagina van Jaap). Dank je wel Marian.

100

Riekie Joosten

Wat een mooi doel Geneviève! Heel veel liefs en succes gewenst namens ons hele gezin🍀😘

100

Sandra Lindeman

26

Lilian Tosserams

Suc6 Arnold!

26

Christine

Ha Nellie. Wat een mooie actie!!! Heel veel succes!!! Christine

100

Loes Mathijssen - Simons

Alle succes, Genevieve!! Geweldig wat jij neerzet!😘

50

Anonymous

tweede donatiepoging

206

Herbert Bouwmeester

Super Erik!! Heel veel succes!

5

Tessa Wolf

Succes

10

Rosanne En Roel

Heel veel succes alvast Geneviève!

223

Gezamenlijke Bc-actie Oploo

Worstenbroodverkoop en donaties

26

Anonymous

Succes!

20

Wendy

Succes!

206

Jos Heijmans

Hallo Erik Wij wensen je heel veel succes met de beklimming, en hopen uiteindelijk de strijd tegen die vreselijke ziekte voor iedereen te overwinnen is. Groetjes Jos, Els en Ralf

25

Jacco Scheper

Zet hem op Johan! Opgeven is geen optie!

50

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

5

Maud Verheggen

Veel succes Fred!! Mooi initiatief en persoonlijk verhaal!

26

Anonymous

Succes Erik, een pittig uitdaging voor een mooi doel!

250

Marjanne Geesink

Topper!!

10

Danique Hofs

25

Jan En Rieky Jacobs

Nellie, wat mooi dat je de Alp'dues gaat beklimmen voor dit goede doel. Uit ervaring weten we hoe bijzonder dit is. Veel succes samen met je team.

26

Leo En Judith Vreeburg Vreeburg

Hé lief nichtje. Wat een mooi doel om met jouw bijdrage die verschrikkelijke ziekte een kopje kleiner te maken. Heel veel succes kanjer!

66

Mark En Carolien

Erik, heel veel succes met je actie en de beklimmingen!

106

Arnold Reichert

Steuntje in de rug om je over de ‘magische grens’ van € 1.000 heen te krijgen 👍

150

Ingrid Van Westen, De Winstexpert

Geweldig dat je dit doet voor allen die met de ziekte kanker te maken hebben. Succes 👍

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

10

Erik En Dione

Hey Erik, knappe prestatie man! Ga naar boven op die berg. Held ben je! Dione is ook trots.

10

Nora Visser

Heel veel succes Arnold!

15

Floor & Robert-jan

Heel veel succes!

10

Rianne Veekens

Super dat je dit doet! Heel veel succes!!!

50

Noga Agrar Gmbh

106

Cees Van Den Brekel

26

Jos Hofsteenge

Succes 💪🏻.

500

C Bergsma

26

Anne-marie Van Den Bos

veel succes!!

250

Alkondor Hengelo B.v.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

20

Anonymous

56

Nita Oosterom

Mooi initiatief Arnold,helpt jullie,mij en iedereen die met kanker te maken heeft/krijgt.

15

Lotte Den Dubbelden

veel succes Nellie! Super goed dat je dit doet! Veel liefs van Arjan en Lotte

10

Reynold Harmsen

Succes Erik, gaat het wel door voor dit jaar of voorbereiden voor 2021?

26

Joost & Debby Kuijpers

Maak er een mooie rit van. Groet Joost debby saar en Guus

250

Arnold Reichert

Donaties afscheid Ellen

56

Marion Van Der Laan

Veel succes en liefs! Je bent een kanjer!

25

Anonymous

Hey Godelieve, Wat een mooi initiatief! We wensen je heel veel succes🍀 Liefs Ferry en Marjoletta

15

Anonymous

10

Anonymous

Heel veel succes!

26

Anonymous

Ik wil op de pagina graag anoniem blijven maar wil je toch succes wensen je streefbedrag te halen en sterkte met het fietsen. Groeten Hans Boot

106

Dick En Ria Wensink

Veel SUCCES in deze strijd!

26

Leo Braal

26

Tim Van Der Putten

Succes!

15

Bram Lammers

10

Mirelle Knusel

Top! Heel veel succes!

45

Thijs

Zet m op!

26

Gert Goedhart

Beste Erik, je bent goed bezig. Mooi! Succes Gert

100

Groiner Milch Kg

66

Jan Van Wilsem

Goed bezig Erik.

10

Gijs Bruinsma

Succes bouwmeesters!!

20

Anonymous

50

Lisanne Hannema-spaan

26

Simon Beilsma

Veel succes Fred!

106

Stephan En Marjan

Heel veel kracht, mooie momenten en alle goeds gewenst !!

26

Anonymous

Nellie.... veel succes op de Alp.

30

Tom Van Der Boom

26

Anonymous

50

Peter, Mieke, Thijn En Saar Winkelmolen

Succes Arie!!!

25

Marloes Zwanenburg

Topper! Je kan het! Voor Geneviève en alle Genevièves die er niet meer zijn, een iedereen die deze rotziekte nog tegen gaat komen!

50

Fré Oosterom

Succes vanuit Schoonhoven!

26

Janneke Vollaers-schepers

Hallo Arnold, elkaar lang niet gesproken en gezien. Geschokt door je verhaal maar trots op wat jullie gaan doen. Succes en sterkte!

106

Anonymous

56

Sven Oosterom

Zet m op!!!

15

Martien En Truus

26

Wim En Karin

Heel veel kracht en succes!

66

Edwin Visser

Beste Erik. Succes in deze.

26

Wilma

Van machteloosheid naar motivatie, heel herkenbaar en goed verwoord verhaal. Veel succes!!

15

Merel Beemster

Zet 'm op, Jaap!

20

Gezinshuis Het Baken

Heel veel succes met je voorbereiding....respect.....Ricardo heeft het ook een keer gedaan en is 3 maal naar boven gefietst voor zijn moeder.

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

10

Femke Hoekstra

206

Jacqueline Wolsing-lucassen

Namens ons allen heel veel succes! Willy, Marcel, Rob, Jorik en Jacqueline

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

26

John Praet Caty Remeeus

Succes Fred ! 🔝

10

Jeannette Van Haastert

56

Sjaak En Jos Flikweert

Top Fred!!

56

Annemarie

Ha Godelieve, Heel veel succes en top dat je dit doet. Groetjes, Annemarie (yoga).

26

Ibeks

Mooi dat je dit doet Fred. Met jouw toewijding en betrokkenheid ga je zeker al jouw doelen voor de Alpe d'HuZes bereiken.

1.5k

Arnold Reichert

Donatie uitvaart Ellen

50

Fred Roodenburg

Bierpakket

106

Anonymous

Succes Gr. Hans

48

Anonymous

Verkoop tijdens 2e AD6 dag. Veel succes Jaap!

26

Anonymous

Mooi initiatief. Machteloosheid omzetten in iets kunnen doen. Goed dat je ons projectkoor benadert. Veel succes, hopelijk zien we elkaar nog tijdens de repetities in Boxmeer.

100

Marc Smulders

wij steunen deze toppers met hart en ziel !

15

Anonymous

‘T shirt

20

Bep Verbruggen

106

Timmerman Natuursteen

Succes !!

10

Marion Crijns

Veel succes!

10

Miranda Van Den Broek

Knappe prestatie Nellie. Heel veel succes

10

Femke Vergeer

26

René En Margriet Verberk

Wat heb je het mooi verwoord Nellie. Fijn dat je het machteloze gevoel om kunt zetten naar het goede gevoel om daadwerkelijk je steentje bij te kunnen dragen . Samen met topper Geneviève naar de top! We wensen jullie heel veel succes zowel met de voorbereidingen als op 4 juni.

325

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Hans En Bep Langeraad

Succes!

20

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten en extra van een collega

106

Ans En Cor

Fijn om dit samen te kunnen doen! Veel plezier met de voorbereidingen en heel veel succes 4 juni.

10

Sem Kosse

Succes!!

59

Arjan Brouwer

Succes Johan, dat klimmen is verschrikkelijk ;)

10

Mangala Corbeek

Hoi Arnold, Ik wens jou en jouw dochters heel veel sterkte en kracht. Veel bewondering heb ik voor je, succes met de challenge!

10

Bram Makkink

15

Mark Verberk

Succes!

26

Desiree Van Steenveldt

Wow Arnold, wat een verhaal. Ik wens jou, je gezin en jullie team heel veel kracht om het verlies te dragen en de alp te bedwingen. Succes!

5

Inge Schuurmans

Nellie en Paul, We wensen jullie heel veel succes met bereiken van de top. Wat een bijzonder moment zal dat zijn.

10

Lars N

Succes!

15

Joost Klein Herenbrink

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

100

P.m.a. Van Den Abbeelen Beheersmaatschappij Bv

26

Jannie En Frits Fokker

Heel veel succes en plezier Jaap! (ik ben een oud collega van je moeder)

26

Margot Van Der Velden

Goed dat je dit doet! Veel sterkte met het verlies van Ellen . Mooi om dit nu te gaan doen.

400

Ieteke Schouten

26

Anonymous

26

Mark Croes

100

Arnold

Een steen in de vijver en de rest volgt natuurlijk. Jij bent ook een topper 😘

5

Mathilde Holtmaat

Heel veel geluk .

100

Bert En Godelieve

Voor 2 toppers 😘

106

Johan Flikweert

30

Anonymous

Succes Erik, hierbij een kleine bijdrage voor het goede doel. Peter

5

Elsa

26

André En Irna Wagenvoort

Geweldig💪 Heel veel succes🍀

26

Resi Krupers

Heel veel succes Nellie en Geneviève

15

Marcia Cox

heel veel succes !!! lieve groetjes marcia

25

Tijs Kuijpers

Succes met de aktie.

10

Petra Rongen

Wat een ontzettend mooi en goed initiatief Nellie, in gedachten gaan we met jou mee naar de top.

66

Janna Bekker

❤️

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

50

Natasha Van Dijk

Stap voor stap en je komt er wel!

26

Anna Van Estrik

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

10

Carla Breunese

Respect !

26

Naufra Saab

Go Go Go!!!!!!

15

Geneviève Verberk

boek 21 bochten

15

D. Stax

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

20

Anonymous

Heel veel succes 👍 tante Ida

26

Anonymous

Hoi Arnold, Heel veel succes op de Alp d'Huzes. Wat een verdrietig en indrukwekkend verhaal. Groet, Jolanda

25

Marie-cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

26

Eline Roodenburg

Super pap!

20

Anonymous

20

Elly Dankers

Cadeautje i.v.m. de verjaardag van Mars.

50

Paul Brummelhuis

Sterkte en succes gewenst

50

Arjan Vosters

Succes!!

100

Anonymous

20

Anonymous

Nellie ik wens je veel goeds, wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

50

Ria En Bennie Rood

Veel succes toe gewenst. Bewonderen je deelname.

20

Hans En Karin Van Aaken

25

Anonymous

Het Johan, Succes bij de Alp D'Huzes!

12

Anonymous

Hey Arnold bij deze het geld voor het t shirt incl mini donatie. Toi toi toi op naar mooi eind bedrag voor het goede doel!

30

Stef Huirne

Veel succes Arie, Je kunt het

106

John Hage

Groot respect Fred, voor jou en je teamleden. Indrukwekkend, en heel, heel veel Suc6.

26

Jaap En Trees Geleijnse

100

Anne-mathee Vreeburg-verberk

Voor twee toppers!

100

Stroemer Heiner Und Silvia

Von der Kollege

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

56

Anonymous

Succes Fred 👍🏼

56

Domien Verschuuren

Heel veel succes! Veel liefs x

26

Ton Stoelers

goed bezig nelly!

100

Van Asten Sterksel Cv

Erik, Succes met het omzetten van ONMACHT in KRACHT. Een goed initiatief wat opvolging verdient. Veel succes op 4 juni a.s. Marko en Rianne van Asten

56

Angela En Arnaud

Heel veel succes en we gaan je volgen!

250

Anonymous

66

Jan En Hanneke

Goed bezig, succes!

56

Ludo Doomernik

10

Roel Verberk

26

Nettie En Jan Croes

Succes, he Jan het!

66

Jannet

Succes Fred!

15

Marie-cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

106

Anonymous

10

Jantje Hissink-bouwmeester

Haal die Top 6 x Erik? De buurvrouw

25

M Crooijmans

200

Dettie Noordzij

Go Go Go Arnold! Je bent een kanjer.

26

John Snel

100

Schildersbedrijf A. Peters

Van de familie Anton Peters

600

Heinz Lennards Gmbh

26

Marsha Gerritsen

30

Godelieve Verberk

2x boekdonatie 21 bochten

500

Anonymous

6

Gjw

Succes met de zes beklimmingen.

10

Jos En Marjon Rutten

Mooi voornemen, veel succes!!

26

Jan En Corrie

Johan en Adrie, heel veel succes en super dat jullie samen en als vriendengroep deze uitdaging aangaan. Veel succes!

26

Corine Pauw

Lieve Geneviève, Heb bewondering voor de wijze waarop jij de bergen die jij in jouw leven op jouw pad krijgt, trotseert. Deze kan er zeker ook nog wel bij! Succes voor jullie allen. Corine

26

Annemarie En Rob Van De Lisdonk

Beste Godelieve Geweldig dat je samen met genevieve de top gaat beklimmen. Geweldig dat jullie dit voornemen kunnen maken na 5 jaar vd diagnose. Door de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar kanker is dit o.a mogelijk. Wij wensen jullie heel veel succes

15

Anonymous

26

Cees Hetty Lenkens

250

Vkps

Wat een doorzettingsvermogen en kracht klinkt er uit jouw mail. Aangrijpend en enorm bewonderenswaardig. Ik heb diep respect voor je. Ik wens je alle kracht, energie en ook heel veel plezier toe onderweg naar de top. Jacqueline

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

50

Dutch Pc Vorden

Dutch PC VORDEN

10

Marit Vorstman

Heel veel succes Jaap!!

20

Marijke

Jappioooo... Mooie gedachte! Je kan het!!

56

Diederik En Mascha

Beste Geneviève, heel veel succes met alle voorbereidingen en je inzet voor dit mooie doel.

100

Bert Schouten

Voor mijn topper!

106

Randy Utting

Best wishes on your hike Marjolijn. What a nice thing to do for your God mother. Hope to talk soon.

10

Liselotte Keultjes

Heel veel succes met jouw geweldige uitdaging!!

10

Anonymous

26

Marjolein Simons

Super trots💪🏻

26

Jos Thelosen

Heel veel succes in de aanloop naar een event in juni 2020 met grote persoonlijke impact.

26

Mieke Masselink

Topper!

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

26

O Heyden

Succes Nellie , met dit fijne team gaat het zeker lukken !!

106

Angelica En Henk

Godelieve, wat een goed initiatief, Veel sukses voor jou en je zus en alle anderen op 4 juni 2020

26

Margriet De Zoete

Respect Arnold!

10

Anonymous

50

Ria Roelofs

Mooi initiatief Nellie en heel veel succes!

25

Dirk

15

Nellie Kuijpers

boekverkoop '21 bochten'

10

Anonymous

Een heel mooi initiatief Johan. Heel veel succes met je voorbereiding!

106

Olga Scharphof

Dank ook namens Henny voor het beschikbaar stellen van de woning

25

Frans

Succes!

10

Robert En Monique Klaassen

Heel veel succes! Mooi gebaar.....

15

Suzanne Hendriks

Zo goed van je!! Veel liefs! ❤️

26

De Tekstbrouwerij

Ook De Tekstbrouwerij doet een duit in het zakje. Succes met de actie en train ze voor de sportieve uitdaging.

20

T. Eggink

Veel succes

16

Caroline En Benjamin Bles

Je gaat hier zo blij van worden! En niet alleen jij, ook al je lievelingen! Succes met alle voorbereidingen! En geniet er vooral van!

250

Marloes, Koen & Tijl

Tjop Tjop naar de top!

10

Gré

succes!

26

Willem Van Zant

15

Miranda Mion

106

Van Dijk Logistics Venray Bv

15

Anonymous

Ik steun jou ook Jaap! Veel succes!

30

Anne Vreeburg

Opbrengst verkoop Marktplaats

25

Garjo Kamphuis

Succes en sterkte gewenst , Erik !! gr. Garjo

10

Ellen Kuijpers

25

Frank En Margot

Succes

10

Melissa

Ik wens jullie alle sterkte en hoop! Ik hoop dat meer mensen jullie steunen en dat jullie veel geld ophalen. Ik zal zeker aan jullie denken 4 juni!

40

Marian En Ben Eerden

Lieve Nellie Geweldig dat je dit doet Zo speciaal💕 Het gaat je lukken Liefs Ben en Marian Eerden 😘

30

Godelieve

Twee boeken; 21 Bochten Verhalen over Alpe d'Huzes

349

Tinie En Co

voor een dappere prachtige vrouw, met het hart op de enige juiste plaats, die we zeer waarderen! We dichten het 'gat' voor 50%. Courage!

50

Lydia De Haer

Heel veel succes met deze prachtige actie!

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

26

Tonny Van Strien

Bier pakket

10

Hans Heuer

Succes verder met je voorbereidingen

106

Bennie Essink

25

Niels De Bruijn

206

Anonymous

graag anoniem

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Stefan Roters

Tolle Sache, viel Glück!!!

20

Margot Van Der Schans

Zet hem op Fred! Met zo'n mooie drive, vlieg jij die berg op. Succes!!

40

A Gloudemans

Heel veel sterkte Genevieve. Hierbij een bescheiden bijdrage voor de challenge. Hartelijke groeten, Je oud collega Adrie Gloudemans

26

Erik

S6 man!

10

Ingrid De Greef

100

Sjaak En Anne-mathee Vreeburg

Voor een derde Topper!!!!

50

Frido Hamoen

Arnold, heel veel sterkte en succes!

10

Anonymous

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

26

Jip Verwiel

56

Robert En Ilse

Lieve Arnold , heel veel sterkte met de training en het bedwingen van de Alp. Wat zal ze trots zijn!!! Gr. Robert & Ilse

50

Hans En Gertie Verberk

Heel mooi Nellie dat je dat doet en we steunen je daarom ook graag hierin. Succes met en voor team Ellen!

26

Karin Van Wingerden

Sterk dat je dit doet!

56

Anonymous

Lieve Geneviève, We hebben veel respect voor de figuurlijke weg die je bewandelt. We wensen dat de letterlijke weg die je in juni zult gaan bewandelen hier een afspiegeling van wordt. Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen. Liefs, Alfons en Monique.

26

Emiel

zet hem op Nellie

26

Marion Van Der Laan-staps

Heel veel succes!

106

Hotel Bakker

Beste Erik, hier een kleine bijdrage van ons. We geloven in je!!!! het gaat lukken. succes

100

Bert En Godelieve

Top Jaap. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs Bert en Godelieve

35

Anonymous

Lieve actie mam! Veel succes xx

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

26

Paul Langenberg

26

Gerard Van Logtestijn

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Arnold💪🏼

50

Eeltje + Bert Gotink

Heel veel succes, you can do it!

66

Jos Kneepkens

Succes. Goed bezig

26

Rachèl

Erik, heel veel succes en plezier in de voorbereiding. Maak er met beide teams onvergetelijke dagen in Frankrijk van !

500

Ondernemersgroep Driestroom

Heel veel succes Godelieve! Ga ervoor! Namens iedereen binnen de ODD.

106

Arjan Mombarg

Ik ga je volgen! Gas erop voor je overleden dierbaren 6 keer die molshoop op!

10

Rianne Reek

Trots op jou op jullie. xxx

106

Anonymous

5

Agnes Renshof

50

Frans En Virginie Van Vliet

Succes Jaap en Geneviève!

26

Martine Van Den Berg

Super goed dat je dit gaat doen! Zet hem alvast! Liefs, Martine

60

Geneviève

Boekdonaties

15

Anonymous

20

Menno Lamers

30

Frank Schoorl

26

Wilfred Karel

Zet m op!!!

25

Stan & Marjolijn

Liefs van ons!

50

Bart & Stella

Succes Geneviève!!

75

Geneviève Verberk

Donaties boek 21 Bochten

50

Dirk En Joke

Veel succes!

26

Anneke Von Heijden

Succes Go, dit gaat je lukken!!!

100

Corrie Samders

50

Petra En Wim Flikweert

We hebben er alle vertrouwen in dat je het kunt. Succes!

26

Petra

Wie wil jou nou niet steunen, lieve Geneviève?! Ik wens je alle goeds, kracht en nog meer geld voor onderzoek en behandeling. Dikke kus X

15

Merlijn Kopp

26

Kenny Van Teeffelen

100

Marc En Geneviève

De kop is er af! Superfijn dat je meegaat in ons BIG Challenge team Ellen onze Topper. Veel succes.

26

Annelies Hak

Super dat je dit doet. Succes!

10

Lynn Reichert

50

Marja Van Veldhoven

Heel veel succes Nellie!!!

26

Shakyra

Wauw go Marjolijn!

50

Ben Tiebot

Veel suc6

106

Paul Nabuurs En Inge Thomassen

Hey Jaap Succes voor jou en jullie hele team! Groetjes Paul en Inge

26

Hella Schouten

Zo ontzettend stoer dat je dit gaat doen godelief!! Ik ben trots op je:) liefs

26

Suzanne Klarenbeek

Heel veel succes! Het is altijd een mooi initiatief en ik hoop dat het jullie in de toekomst veel moois brengt.

10

Lieda Van De Vis

Wat goed en wat stoer, heel veel succes Godelieve!

26

Elisa Kosse

26

Niels Roodenburg

Ome Duo heeft mij eindelijk weer wat geld geschonken

5

Demi

Heel veel succes!

56

Rene Stevens

Heel veel succes, nu al respect!!

50

Henk Hoeflake

60

Familie Govers

30

Anonymous

66

Anonymous

250

Martijn Joren

Pap heel veel succes. Hophop 6x naar de top!!

50

Raúl

Succes toegewenst Jaap!

10

Mieke Abeling

Top! Godelieve!!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

150

Jan Slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

50

Danielle Hulshof

Lieve Godelieve, Wat goed dat je op deze manier gaat helpen. Ben al super trots

10

Anonymous

Zet hem op lieve Marjolijn! Heel stoer dat je dit gaat doen!!

56

Luuk Odile Liersen

Succes krachtige vrouw !!

57

Vrijwilligers Hospice De Cocon

Donatiebox

66

Bram Harpe

26

Fam. Van Gisbergen

Zet m op Erik!!

25

Anonymous

Liefs van ons!

10

Jan En Adriana Feenstra

50

Nico En Tine Van Goethem

van de buren. Veel succes Nico en Tine

15

Macha Mathijssen

Voor het boek! Succes!

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

26

Sandra Zanacic

Succes Jaap!

15

Sabine Van Den Hoek

Marjolijn, zet m op, helemaal naar de top!

10

Kris

Heel veel succes en sterkte Jaap!!

10

Annette Leijten

Heel veel succes Godelieve, het is een byzonder goed doel. Zelf heb ik dit jaar meegedaan aan Swim against Cancer, het geeft veel dankbaarheid en (sportieve) voldoening om dit soort evenementen meeste mogen doen.

26

Alfons

Top inniatief. Succes

50

Anonymous

50

Anne Koopmans

50

Almar Mager

Zet hem op Erik!.

15

Diane Van Galen

Succes Jaap!!!

26

Ruud Huls

Succes 💪🏼💪🏼

20

Hennie Broekman

Veel succes Johan! Nog even goed trainen en dan fietsen maar. Hennie

56

Jam Lammers

Ik wens je veel kracht en spirit om de Alpe d'HuZes te bedwingen. Jouw spirit kennende gaat dat lukken; ik hoop zeer dat je de fysieke kracht eroe ook nog voor hebt.

26

Richard Meijer

Zet hem op🚵‍♂️💪

26

Tilly Artz

Nelly, we waarderen het enorm dat je deze prestatie gaat leveren. Een mooi doel! We wensen je straks dan ook heel veel succes. Theo en Tilly

26

Juul Van Dinter

Mooi initiatief Nellie Ik wens je, samen met Genevieve een mooie wandeling toe met dit fantastische doel Je oude klasgenootje Juul (Julia)

106

Van Toor Coaching

Arnold, Alle kracht gewenst om samen met Ellen op je bagagedrager 'onze Alp' weer 6 x te bedwingen!

16

Anneke Verlinden

Heel veel succes.

20

Zenna Brueren

Jullie verhaal maakt het levend, waardoor je het belang van onderzoek nog beter in kan zien. Heel mooi!

20

Mark Grijsbach

Respect Geneviève dat je deze uitdaging oppakt. Voor Ellen en voor jezelf! X

10

Jolijn

Succes!

206

Anonymous

Hallo Erik, veel succes bij het behalen van je doel. ZIt nu even stil achter mijn beeldscherm omdat er een heel aantal mensen door mijn hoofd schieten die door deze ziekte geveld zijn. Also MACHEN !

20

Mark Kranenbarg

56

Anonymous

Wat geweldig dat je mee mag doen met de beklimming Het zal zeker een emotionele tocht worden. Mooi dat je Ellen mee neemt op je tocht

100

Haaring Hengelo

succes

26

Ronald Kramer

Goed dat jullie dit doen en heel veel succes👍

200

Van Der Slikke

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel en wat fijn om hier samen voor te gaan. Heel veel succes!

26

Monique Maarsseveen

Natuurlijk steun ik dit initiatief ! Hoe meer onderzoek , des te meer mensen kunnen geholpen worden . Succes !!

20

Anonymous

Heel veel succes. Goed van je 😊👍 Corry

40

Anonymous

56

Anonymous

26

Annette Kimman

Mooi! Go Go Go 💪👊

10

Simon De Winter

20

Nelly Nabbe

Nelly heel veel succes met je prachtige project

26

Reggie Thoonen

Succes. Wat ben je toch een kanjer!

100

Bouwbedrijf Geers

Met al je verloren geliefden in gedachten en alle andere mensen die door deze ziekte zijn getroffen, kun jij 4 juni deze uitdaging aan. Wij wensen je veel succes! Zet 'm op Erik!!

15

Claudia

Nog 3 maanden trainen...veel succes en plezier!

10

Margreet Kiewiet

100

Willy Hafkamp Hafkamp

Veel succes samen

10

Els Van Der Meulen

Natuurlijk steun ik jou. Alle kleine beetjes helpen. Wat fantastisch zeg dat je meedoet! Heel veel succes en geniet van deze happening. Ik ben zelf ook een paar keer die berg opgegaan en het is echt heel gaaf! Hele dikke kus Els

80

Sven Van De Riet

Veel succes Johan, altijd omhoog blijven kijken!

100

Rene Van Eerten

Fred, wat ben je toch een held dat je je zo inzet. De reden is erg indrukwekkend. Heel veel succes en ik hoop dat door de opbrengst kanker snel de wereld uit is.

26

Hanne Oosterveer

Liefs!

100

Firma Althoetmar

Machen Erik Versuch bitte 6 x

26

Rianne Reek

Top, top, top x

26

C Janssen Van Den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

26

Ingrid Alves

Alvast heel veel succes met trainen Johan!

26

Alien Jalvingh

Jullie kunnen het!

50

Geert Heersink

25

Peter En Anita

Genevieve, wij wensen je heel veel succes en geluk toe! Wat een fantastisch doel heb je voor ogen !

10

Joris Verberk

10

Luuk Verberk

Hoi Nellie, Heel veel succes naar de top, zodat deze ziekte zo snel mogelijk de wereld uit is. Groet, Luuk en Sophie

1.5k

Genhotel Bv

10

Marian Van Amelsfort

You go girl!💪🏼

26

Thomas Trommelen

Succes met fietsen Johan. We zullen een biertje op je drinken

100

Cindy Brock

Ter nagedachtenis aan je lieve vriendin Ellen maar ook voor onderzoek waardoor jij mogelijk nog heel veel extra tijd gaat krijgen om te genieten samen met Marc, Jaap en Eva en iedereen die je lief is.

106

Karel En Ellie Uythhoven

Je kunt het. Succes :-)

50

De Vordense Tuin

26

Robert Elmerhaus

20

Stan -

10

Inge Vd Hoven

Succes!

26

Mark Grijsbach

Beste Jaap, ik was al trots op je, maar nu helemaal! 4 juni 2020 wordt een indrukwekkende dag, dat kan niet anders. Succes!

56

Miranda Van Den Brink

Lieve Geneviève Wat een ontzettend dappere en optimistische vrouw ben je toch!!! Daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen!!! Ik volg je op de voet...jij kan dit...een topper ben je!!! Liefs en een dikke knuffel van Miranda X

20

Anonymous

10

Mark Hesseling

Mooi initiatief Arnold! Ik vind het echt heel erg voor je. Mooi om op deze manier er nog een soort positieve draai aan te geven.

50

Geneviève Verberk

Eerste opbrengst lavendelactie

15

Kirsten Van Der Haagen

Hoi Fred, Wat een super mooi initiatief ! Ik wens je heel veel succes :)

26

Mark Verberk

Zet 'm op ! ;)

26

Jeannette Bertels

Succes Nelly met je actie en succes.

26

Jan Klein Geltink

Zetmmmmmmm op

26

Bemu Plus

106

Dick Roodenburg

Mietje. Succes en ik wil nog wel een paar keer meetrainen

15

Peter En Janny

10

Marion Lumens

16

Pauline

Veel succes! 💪

50

Bo Remmerswaal

Lieve Mar, wat een geweldige uitdaging en een prachtig gebaar. Ik heb ontzettende bewondering voor jou, jouw peettante en ieder die met jou mee gaat naar die top. Wat mij betreft zijn jullie daar al! Heel veel succes! Liefs

25

Anonymous

66

Henry En Lianne Ravestijn

Fred wat goed dat je dit doet!

125

Desiree Den Boesterd

15

Charissa Hardenberg

26

Chris Schrooten

Arnold, een bijzondere dag vandaag, 4-6-2020. Je zou weer 6 keer omhoog geklommen zijn en net gefinished zijn na de slotklim met Big Challenge. Hoewel het verlies van Ellen natuurlijk nooit af te sluiten is, was dit toch bedoeld als een soort van afsluiting van een emotionele tijd en voorbereiding. Door corona loopt het allemaal wat anders, maar ik ga er van uit dat je volgend jaar "gewoon" alsnog 6 keer gaat. Succes en sterkte !!

56

Ronald En Gerdi Reijers

Top Fred, zet hem op!

20

Anonymous

Succes Johan !

15

Miranda Ariëns

Hallo Godelieve, Wat een mooie actie, ik hoop dat je over het streefbedrag heen gaat. Groetjes Miranda

25

Anonymous

15

Maartje Kempen

Heel veel succes! Heel bijzonder om dit te gaan doen💪🏻😊

5

Anonymous

porto kosten.

25

J. Willemse

Sterkte!!

40

Roberto Van Veldhuizen

Wel 7 keer die berg op dan hè! ff serieus: goed initiatief waarbij ik je graag persoonlijk steun. Good luck met de verdere fundraising en natuurlijk de voorbereidingen.

50

Anonymous

25

Sandra En Paul Brands

Arnold Heel veel succes. Wij komen naar de berg om jullie te steunen Sandra en Paul ( Hoofddorp)

100

Bruns Viehhandel

Von Hermann an Erik

15

Anne Vreeburg

Succes Jaap!

26

Sjoerd Adema

Nellie, veel succes.

100

Anonymous

106

Pieternel Kranendonk-koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

50

Park Duivenbos Overloon

Veel steun, maar vooral heel veel sterkte! Succes op de Alp voor jou en alle andere kanjers! Groetjes Angela, Tonnie en mannen.

30

Erna De Bruijn

Heel veel succes Jaap!! Ik lees de blogs van je moeder en kijk er naar uit om te lezen over alles waar jullie mee bezig zijn!

10

Monique Van De Ven

Mooi dat je dit doet Nellie!

50

Tom Soeters

Veel succes !

84

René Bemers

Goed bezig Erik. 84 klikjes, je kunt het 💪🏻😅

15

Anonymous

26

Gerrit Bouwmeester

succes gewenst

26

Lourens Feenstra

Prima initiatief Erik en alvast veel succes toegewenst met de voorbereidingen en de dag zelf.

26

Jeanette Stritzko

Beste Geneviève, we wensen je het beste toe en je bent heel dapper. Voor jou en je vriendin, go for it. 💪🏻 🙏🏻

15

Kathalijn Reynolds

Wat een mooi doel! Heel veel succes!

50

Arjan En Angela Nijbroek

Deze ziekte heeft ons ook meerdere keren geraakt. Respect hoe jij je hier voor in zet!!!!

26

Louis

Veel succes.

40

Anonymous

Succes Fred !

26

Lex Folmer

Ha Fred, wat tof dat je meedoet. Wens je veel succes tijdens de trainingsperiode en natuurlijk wanneer je in recordtempo de Alpe d’Huez gaat beklimmen.

75

Wilma Smeenk

♥️

25

Anonymous

Super Erik dat je dit gaat doen. “6 keer is mooi, maar geen must!” Veel succes.

15

Martin Ten Have

100

Annemieke

Een steuntje in de rug

100

Paul Van Der Bruggen

Kanjer!

250

Pleun, Saar, Lotta, Tijl En Pelle

Goed fietsen opa en veel centjes ophalen voor het onderzoek.

30

Alfons En Monique

Geweldig dat je deelneemt Jaap! Heel veel succes!

5

Geneviève Verberk

6 kansen op de klaproos

26

Chris Heidekamp

heel veel succee Godelieve! Ik weet uit ervaring van een bijzondere dag 4 juni voor je zal worden.

100

Anonymous

Veel succes Erik

20

Familie Garritsen

Prachtig initiatief Erik! Zet 'm op.

26

John Van Veen

Goed bezig Fred, Heel veel succes met de voorbereidingen !!

106

Anonymous

Veel courage

56

Luuk Liersen

Heel veel succes , Go !!

20

Mariëtte Von Heijden

Succes Jaap en Geneviève. Liefs van Mariëtte

100

Familie Rozendaal

Succes Erik

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

15

Okke Verberk

Succes en zet ‘m op! 💪🏽 Gr. Okke

20

Anonymous

25

Anonymous

10

Lisa Swart

Super mooi dat je dit doet! En als je nog tips nodig hebt, laat het me weten!

66

Anonymous

10

Bea Van Ettinger

Zet'm op, veel succes van vriendin Mars voor verjaardag

200

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Christel Gijsbers

Zettum op Godelieve! Superknap- en lief en een hele prestatie die je gaat neerzetten! Liefs Christel

10

Saskia D' Haan

Je bent een kanjer Marjolijn! Helaas van dicht bij meegemaakt.

26

Robert Jan Zuur

66

Ad Vis

Goede bezig Fred. Top.

15

Anonymous

Zet ‘m op Erik!

26

José Kempen-loonen

Nellie Geweldig dat je je voor dit geweldige doel in wilt zetten, ben nu al trots op je! Liefs José

26

Bart Swart

Arnold, Sterkte met het verlies van Ellen en ik hoop dat deze uitdaging jullie alles brengt wat je er van verwacht. Bart

15

Anonymous

Heel veel succes lieve Jaap, ik hoop dat je nog jarenlang van je moeder mag genieten!

66

Gijs Van Oorsouw

Super Nellie. Goed dat je dit doet! Ook wij hebben in de familie met kanker te maken, zoals je weet. Onderzoek blijft hard nodig. Heel veel succes!

230

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

56

Dorien Brunt

Lieve Godelieve, zet hem op! Hoogtemeters tellen dubbel. Veel succes

66

Anonymous

26

Anonymous

Hey man, veel succes met deze uitdaging. Het gaat je lukken. Grt. Ben

10

Marie-cecile Verspeek

20

Esther Van Kampen

Heel veel succes💪🏻. Onderzoek blijft noodzakelijk.

25

Jan Stouten

30

Piet En Mia

Succes!

66

Margriet De Zoete

Heel veel succes Arnold!

26

Gabi Breuker

Lieve Godelieve, Ik hoop dat je samen met je zus een wereldse ervaring tegemoet gaat. Een prachtig doel en unieke ervaring om samen te mogen doen. X Gabi

50

Gosse En Jannemieke

Top dat met Geneviève mee gaat naar de berg en al helemaal geweldig dat je je inzet als geld inzamelaar. Om je een beetje op weg te helpen deze donatie namens Jannemieke en mij. Veel succes en zeker tot op de berg.

100

Farmonie B.v.

Heel veel succes namens alle medewerkers van Farmonie

26

Bastijn Spiegel

Super goed bezig, heel veel succes!

50

Hans Van Gestel

veel succes in de voorbereiding! super dat je dit doet!

26

Anita Vialle

Succes liefs Anita

25

Henk & Cuny

Hoi Erik, We wensen jullie allemaal heel veel succes met de voorbereiding en met de tocht.

10

Anonymous

Dag Nellie, heel veel succes met de actie!

20

Anonymous

26

Els Sweep

Wow Nellie ik wens je veel succes en wat goed dat je de mail naar canthonis stuurde anders weet ook niemand zoiets! Xxxxx Els

50

Familie Grube

Heel veel succes Erik. Je kan het💪👍

26

Anonymous

Mooie actie!

100

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Hoi Jaap, Ook voor jouw een donatie uit onze ei-automaat, helaas volgende week geen AD6 2020 maar we gaan gewoon voor AD6 2021. We hopen dat 4 juni volgende week toch een bijzondere dag mag worden ook voor jouw! Groetjes Marian & John Claessens uit het Ysselsteynse en tot op de Alp in 2021

26

Tim Bouwmeester

26

Anonymous

50

Dorine Van Der Bruggen

Zet m op!!!

26

Huib Vreugdenhil

Topper je kan het veel succes

16

Hubert

Vooruit met de klimgeit!

26

John Nissen

Héél veel succes!

106

Aris Oosterom

26

Annelies Broekhoven

106

Willem Van De Zande

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

106

Nol

Band der roodharigen.

106

Anonymous

10

Anne Van Den Broek

10

Sjani Gelderman

Heel veel succes

26

Eline Liersen

Heel veel succes!

10

Anne Martens

Succes!!

26

Maarten Bouwman

Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes alvast toegewenst!

506

Anonymous

65

Agricontent

Succes Jaap. Fijn dat je meedoet! Prachtige verhalen in het boek van je moeder!

10

Maria Megens

Succes!

15

Vinsent Hooimeijer

Mooiste berg om op te gaan! Mooiste doel om daar aan te koppelen. Heel veel succes!

5

Anonymous

Hi Marjolein, Wat een mooi initiatief!

600

Arnokd Reichert

Donaties afscheid Ellen 😘

25

Karin Makkink

Heel veel succes, Erik en Jeannette!

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

20

Miep Van Den Berg

Veel succes Nellie. Goed dat je het doet!

10

Anonymous

25

Harriette Loeffen

Succes Jaap

56

Maarten De Haan

Succes Fred! Yes, you can!!

106

Jeannette Heldens

Lieve Genevieve, Jij bent gewoon een voorbeeld!

26

Anouk Van Der Bent

Lieve Marjolijn, Een donatie van mij; met veel liefdevolle gedachten aan Tineke en alle andere dierbaren die deze ziekte niet overleefden. :( Heel veel succes! Dikke zoen, Anouk

100

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

25

Tante Anneke

Veel succes Godelieve

26

Rita Van Luttikhuizen

💪😘

20

Laura En Romy

Heel veel succes!!

100

Sandra Willemse

Ik vind je écht een kanjer en heb enorme bewondering voor hoe je met alles om gaat. Daarom is het voor mij geen vraag of ik je steun, want ik wil alles voor je doen wat ik voor je kan doen.

26

Maarten Traa

Alle beetje helpen. Succes en fijne dagen! Groeten Maarten.

100

Annie En Frans Olieslagers

Wat een geweldig inniestatief van jou Godelieve wij wensen je veel succes

123

Arnold Reichert

Steuntje van Ellen 😘

20

Henny Rietman

26

Dirkje Quik

Veel succes.

90

Joost Flikweert

Flinke uitdaging, heel de winter doortrainen. Succes met de voorbereiding!

26

Nardy Thus-köning

Heel veel succes Erik!

535

Vincent

Donatie

50

Jos Hooijer

Respect Arnold! Zet hem op

25

Rik Gerrits

Heel veel succes man! En mooi dat je dit doet! Alle beetjes helpen! ;)

206

Fysiotherapie Ronald Korsten

Heel veel succes, Team Fysiotherapie Ronald Korsten

30

Dik En Lita Van Wijk

Wauw Geneviève wat een prachtige actie!! Wij wensen je heel veel succes !

50

Geneviève Verberk

donatie van praktijk Lichtgevong - Marian Leusink

106

Anonymous

12

Annemieke Dings

Veel succes. Ik vind de klaproos heel mooi! Xx

26

Els Gotink

Succes!

26

Norbert En Wendy

Heel veel succes!!!

20

René Van Der Linde

Veel succes, Arnold!

25

Henry Walgemoet

50

Hans

Mooi initiatief om mee te doen 👍🏻. Heel veel succes Erik!!

26

Ruud Rooijakkers

10

Annebelle Janssen

Alle kleine beetjes helpen... veel succes!!🍀🍀

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

106

Anonymous

Succes! Fantastisch om dit samen te kunnen doen

26

Jeanette Stritzko

Lieve Marjolijn, fantastisch om het team van Geneviève te steunen. En je eigen verhaal mee te nemen. Héél veel succes. Xx Jeanette

20

Mark Grijsbach

Wat goed en lief van je dat je mee de berg op gaat. Klasse hoor!

81

Roest Conceptstore

Opbrengst boekenverkoop & collectebus Roest Conceptstore

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

24

Loes Mathijssen

Top Jaap!

26

Kees En Gerdien Dulfer

Veel succes!

66

Delta Dynamics

Succes Fred!

20

Anonymous

Nellie ik wens je alle goeds veel wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

50

Gert-jan En Susan Hermanussen

Succes Arnold!

20

Hendrik Lanjouw

15

Wilbert Horsting

Erik, als VRTCer van het eerste uur en sinds kort AOWer ben ik blij fat ik nog alles kan en mag doen. Ik wens je héél veel succes met trainen en uiteraard de uitdaging.....top !

10

Joost Boerboom

26

Bianca Van Leeuwen

15

Jacques

Succes Johan!

5

Lennart Stoelwinder

26

Anonymous

26

Anonymous

Heel veel succes Nellie!!! Wat een mooie uitdaging voor een heel goed doel! Liefs Loes

45

Anonymous

26

Anonymous

10

Kris Koning

26

Vishwanath Iyer

Best wishes & success Johan

26

Denise Roodenburg

Goed bezig paps

10

Linda Van De Donk

Zet ‘m op. ❤️

5

Caroline

6 keer kans op een abstract schilderij!

206

Lieven Beyls

Dat frans bergje is maar een uitloop van onze Vlaamse Ardennen ,de kalvarietocht ervoor en erna deelden we al samen,super je doel en uitdaging,blij dat ik deel van je vrienden ken voor xie je het fort,maar ook voor allen die min hun familie met het monster kanker moeten leven

10

Loes Hutten

Succes Nellie

25

Tim

100

Marianne Willemsen

Hoi Geneviève, Isabel en ik hebben 20 mondkapjes gemaakt en verkocht voor jouw goede doel! Komt goed uit in deze week. Sterkte en liefs van ons.

10

Juul Van Den Hombergh

30

Erna De Bruijn

Trots op jullie!! Geweldig initiatief🤗

10

Anonymous

250

Anonymous

50

Markus Ratersmann Schweinemast

Markus Ratersmann

26

Mat Arts

Succes!

50

Jan Lok

Succes en sterkte Arnold

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

26

Anita Reichert

Lieve Geneviève, Ook jij bent een topper !! Heel veel succes !! Liefs, Anita Reichert

150

Monique Van Der Bruggen

Wat goed dat je meedoet!! Succes!

50

Bram En Marianne Bierens

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

10

L.m Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

26

Emma Verburg

Succes Jaap!!

26

Arnold De Rouw

Jij en je team succes met de beklimming

50

Anonymous

We houden van je precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. En dit zeggen we met kracht in volle overtuiging dat je dit meer dan waard bent

15

Maartje Den Dubbelden

Wat een super actie! Liefs Maartje

50

G Pelle

25

Janine Hartman

50

Anonymous

Samen een keertje oefenen. Jouw beentjes trainen

106

Anonymous

Prachtig initiatief Fred, VEEL SUCCES met het werven van sponsoren en gulle gevers en uiteraard succes gewenst met de vele trainingsuren die gemaakt moeten worden.

56

Anonymous

Beste Geneviève, met een brok in de keel heb ik je motivatie gelezen. Wat een kracht. Veel succes en veel geluk voor jullie, jij met Ellen in je hart. Warme groet, Jos Engelaer

50

Jan Flach

250

Landbouwbedrijf Remijn

Goed Bezig Fred! Heel veel succes met de voorbereiding

15

Cora Pieterse

26

Stefan En Anouk Ruessink

15

Cindy

Zet m op! Jij kan dit.

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Ook jij bent een Topper!

26

Anonymous

30

Anja De Bont

Hele veel succes!

26

Juliana Salatino

26

Liesbeth Ploeg

Ik wens jullie samen een onvergetelijke ervaring daar in de bergen.

26

Henny Vermeulen

26

Rene Schoenmakers

Succes met trainen op de fiets van Ronald! Geweldig dat je hier een bijdrage aan levert!

25

Thomas Vriens

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

25

Anonymous

100

Finus Wijgers Management Advies

10

Floor

26

Marleen Flikweert

Succes Johan

5

Anonymous

26

Susan Van Wijchen

Succes Nellie!

206

Kimtec International Bv

66

Anonymous

Op naar de top, geniet van je training momentjes!

15

Jwana Nijenhuis

Mooi dat je dit doet, zet hem op Erik!

50

Jan En Elsina Koot

Top dat jullie dit doen en we wensen jullie veel succes

26

Lineke Flikweert

80

Anonymous

10

Twan Jansen

25

Anonymous

Heel veel succes, Nellie. Ik vind het super dat je dit doet.

1.1k

Wijnactie

10

Anonymous

Geweldig Nellie heel veel succes.

26

Alje Kamphuis

Ik ben supertrots op je. Zet m op! Liefs, Alje

120

Werner Brosthaus

Lieber Erik, wir finden's toll, dass du mitmachst und gegen den Krebs kämpfst. Viel Mut, Ausdauer und Stärke für deine Tour. Werner &Gerburgis

26

Geertje Westervelt

100

Autobedrijf Robert Wisselink

56

Horizon Massageopleidingen

Succes dappere lieverd!

500

W.j. Oosterom

106

Lin

Go go go Mar!

10

Lisa Vloet

26

Ton Hubers

Veel succes!

10

Angela Warmerdam

26

Suzanne Van Der Pligt

10

Roy Van Der Loop

Heel veel succes Fred!!! Groetjes Roy

30

Martijn

Zet hem op Jaap! Super dat je dit doet en veel succes!

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

26

Albert Talen

26

Maarten Moleman

Succes Arnold

98

Nellie Kuijpers

shirtverkoop Big Challenge

26

Anonymous

26

Judith En Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

50

Joost Derikx

Dag Arnold, Wat een triest bericht, ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe. Succes met Alpe d'Huzes!! Gr joost

10

Godelieve Verberk

Jam van Geneviève verkocht!

100

Viehhandel Gerd Hölscher

241

Anonymous

56

Gonnie Rond

Lieve Geneviève , super veel respect voor hoe jij in het leven staat . Wens je heel veel succes met Alpe d’ Huez . 😘

500

Bromenne Georg

Von der Familie Bromenne

15

Michel Ogink

Heel veel succes Erik!!!

10

Leonie Vervoort

mooi iniatief nellie! laat de liefde voor het leven jullie " ondersteunen" op deze bijzondere reis warme groet, leonie

26

Anneke Von Heijden

Zet ‘m op Gen! Mooie actie, dit gaat je lukken!

26

Rianne Reek

Super, lief vriendinnetje 💕

20

Koen Kuyper

Lieve Genevieve, Heel veel succes en sterkte gewenst met het aangaan van deze grote uitdaging, je bent een bikkel. Koen en Caroline

10

Laurien Van De Lisdonk

Wat mooi dat je dit samen met je moeder gaat doen Jaap!! Heel veel succes samen.

20

Ans Vloet

15

Mariette Madou

Knap Nellie, heel veel succes.... 👍

106

Pieternel Kranendonk-koster

Samen naar de top! Hoe bijzonder zal dat zijn en hoe graag had ik de kans gehad dat met en voor Marjolijn ook te willen doen. In gedachte ga ik met jullie mee. Succes en liefs.

13

Godelieve

Shirtverkoop Big Challenge

10

Kees En Ans De Bruijn

Dag Nellie, We steunen je graag om geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar en behandeling van die vreselijke ziekte, die zoveel verdriet en onzekerheid bij veel mensen veroorzaakt. Jaap steunen we ook. Heel veel groetjes Kees en Ans.

56

Anonymous

100

Akkerbouwbedrijf Arts

Na jaren lange fietstraining gaat dit nu een succes worden!

26

Bert. Van Der Veen

Hey Fred! Wat een goede aktie ! Heel veel succes en power op de Dutch Mountain!

26

Henk Verberk

20

Anonymous

66

Frits Sipman

Wat een mooi doel streef je na .topper

15

Anonymous

Een prachtig gebaar naar anderen die het niet altijd gemakkelijk hebben.

100

Ziegenhof Hoogendoorn

26

Yvonne Gatzen De Kroon

Heel veel succes voor het goeie doel.

15

Esther Van Eersel

Lieve Godelieve. Wat geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes!

10

Margriet Hoffmans

Dank voor de geurende Lavendelzakjes

10

Esli Lindenschot

Succes Erik!

100

Marcel En Fransje

Marjolein, geweldig dat je meedoet, succes!

500

Agro Duiveland

Geweldig initiatief, heel veel succes

26

Arie Kok

20

Eef Wuestenenk

Heel veel succes toegewenst. Toi toi toi van ons allemaal.

500

Lions Club Schouwen-duiveland

Beste Fred, zoals beloofd hierbij de donatie voor jouw monstertocht. Ontzettende veel plezier en succes tijdens de voorbereidingen en het halen van jouw overwinning. Ga er voor....

10

Clara Ten Berge

Heel veel succes Jaap! Heb echt bewondering en respect dat je dit doet!

56

Frida Janssen

Nelly, wij wensen je heel veel succes! Wat goed dat he dit gaat doen, groetjes Noud en Frida

26

Judith Roodenburg

Goed dat je dit doet Fred😘

150

Ruitershop Boxmeer

Verkoop rijlaarzen Ellen

26

Peter Hetterschijt

Trap m an Erik!

10

Mieke Rutten

Nelly succes gewenst

26

Anonymous

25

Maarten Van Asten

Dag Johan, wat een fantastische actie!Natuurlijk supporten we dat!

50

Jos En Erica.

Succes!

100

Dirigo Bv

Succes!

30

C. Berendsen

50

Christ Hendriks

Marjolijn wens je samen met Geneviève veel succes met je/jullie actie en al bereiken jullie de top nooit....jullie zijn toch super TOPPERS ! 😊 🔝 👍

15

Monique Stoots

Hey Genevieve, Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. hierbij een kleine bijdrage voor een mega voornemen. wat knap en een prachtige uitdaging om naar toe te leven. heel veel succes met de voorbereidingen. ik denk veel aan je. big hug, Monique Stoots

15

Anonymous

Veel succes.

10

Tonny Artz

Ontroerend verhaal Nellie. Kanjers! Samen heel veel succes met mooie ontmoetingen op weg naar de Top.

26

Anonymous

Hallo Erik, Hoestie? Lang niet gesproken aangrijpend verhaal hoor! Heb je je opdracht vervuld? groet Ad

50

Anonymous

56

O Heyden

Veel succes !!!

15

Miranda Mion

133

Hart Van Friesland

Beste Nellie, wat goed dat je dit doet. Veel succes toegewenst. "Sinne en wille kinne folle tille."

10

Naomi

Succes Jaap whooooo!!!

10

Nellie Keizers

heel veel succes

15

Didier

Heel sterk! Succes pik!

10

Jart Lucassen

890

Forfarmers Beelitz Gmbh

Viel Glück Arie! und bleib gesund!!!

56

Bram En Simone Kotter

Geneviève, wij wensen je heel veel succes en kracht toe bij deze bijzondere tocht. Zet 'm op!

15

Caroline Bles

Dankjewel voor het mooie boek 😘

110

Caroline

Lieve Godelieve! De verkoop van 11 boeken 'Streep, of een poging tot' doneer ik aan jou! Liefs, Caroline

26

Wilna Bennink-berendsen

Een mooi initiatief, heel veel succes!!!

500

M.p. Agrar Gmbh

26

Jeroen Verberk

Ik ken je niet maar door de verhalen we een bijzondere indruk van jou gekregen. Ik heb jouw boek ook inmiddels in mijn bezit en ben dit aandachtig aan het lezen. Ga je graag in persoon ontmoeten op de Alp en kijk daar naar uit. Sterkte de komende maanden nog met de gezondheid en voorbereidingen en tot in Frankrijjk!

20

Martijn Hendriksen

Omdat 30,- voor zo’n mooi schilderij (nummer 67) veel te weinig is en ik je graag in zo’n goed initiatief steun.

50

Wilma Smeenk

♥️

50

Natasha

Nog een topper voor de top! Go for it!

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

106

Gerard Hoekman

15

Anonymous

100

Anne-mathee Vreeburg

En weer een Topper erbij!!!

15

Kees En Ans De Bruijn-cremers

Dag Jaap, We vinden het zo goed van je dat je de beklimming aangaat voor je moeder en je vriend Teun en alle andere mensen die met deze afschuwelijke ziekte te maken hebben. Veel groetjes. Kees en Ans de Bruijn

26

Annie Van Haren

Succes Nellie!

26

Desi Van Der Donk

Goed bezig, Fred.

20

Martijn Kelders

Laat ook deze speciale wens uitkomen Fred! Ik geloof in jou!! NB laat me geen spijt krijgen van deze uitspraak (-;

106

Karin Van Gennip

Armold, ik wens je heel veel kracht en sterkte.

66

Huub Meertens

Ha Nellie, ik weet niet of het nu lukt

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

200

Belliner Agrar Gmbh & Co Kg

50

Nella Van Der Jagt

Ga ervoor! Wat een mooi doel

26

Rutger Smid

Succes Johan!

56

Marianne Willemsen

Lieve Geneviève, wat een knap dat je jezelf dit doel stelt. We wensen je veel succes met de beklimming van de berg! We hebben de datum genoteerd en zullen die dag extra aan je denken Veel liefs John en Marianne

10

Belinda Haverkamp

Goed bezig

100

Frank & Marlot Bouwmeester

Super goed doel! Heel veel succes!

106

Anonymous

Heel veel succes Jaap!! Fijn dat je je moeder zo kan steunen

25

Loet

10

Peter & Olga

Toi, Toi, Toi Nellie, veel succes!

10

Pieter

Succes met jouw prachtige initiatief

100

Willy Peter

Arie, Hopelijk gaat het Event door in deze rare tijden. Veel plezier. Willy

26

Jack Quaak

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

100

Bas Bureau Voor Architectuur & Bouwadvies Bv

15

Henriette

Succes!

50

Anonymous

15

Rudi Hengeveld

Veel succes

10

Anonymous

Succes nellie! Mooi initiatief.

26

Anonymous

Hoi Nelly Dat wordt een hele waardevolle tocht. Ook onze zoon Tom vecht tegen de tumoren in zijn lijf. Ik vind het fijn als hij in jouw gedachten mee naar boven mag. Veel succes met jullie team. Ik zal in gedachten bij jullie zijn. Janny

26

Claudine Everaert

Hup Genevieve. Heel veel succes! X

25

Jasper Trommelen

20

Jeannette Hermsen

Jaap voor jou een donatie via het boek van je moeder ! Succes met de voorbereiding naar Alpe d’Huzes ! Het gaat je zeker lukken.

20

Ilvy Van Der Steen

Zet em op topper!!!

13

Anonymous

50

Jo Manders

Geweldig initiatief,Nellie!Moedig. Gedurfd . Als het verdriet zo dichtbij komt, word je moedig. Veel succes met je plannen. Alle goeds Jo

15

Juul Kuijpers

26

Marion Schreven

Ga er voor Geneviève je kunt en veel succes En vooral fijn dat je kunt waarmaken wat je met Ellen hebt afgesproken. Hoe mooi dat ik hier aan kan meehelpen.

26

Anonymous

16

Esther Hagen

Super goed, veel succes met de voorbereidingen

10

Anonymous

Mooi initiatief!

10

Jacqueline

Godelieve je bent een Kanjer. natuurlijk geef ik hiervoor een bijdrage. Succes!!!

26

Anonymous

50

Fred Roodenburg

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

400

Niederoderwitz Agrar Gmbh

20

Willeke Cornelissen

Heel veel succes!!!!!

1.000

Tierproduktion Alkersleben Gmbh

26

Gwjm Van Tilburg Hilker

26

Gerard Hendriks

Heel veel succes met je sportieve onderneming. Op 4 juni zal ik aan je denken.

50

Ruiterkamp Uitvaartverzorging

HEEL VEEL SUCCES ERIK !! namens team Ruiterkamp Uitvaartverzorging

100

Bouwbedrijf Bargeman Vorden

Firma Bargeman

25

Geneviève

Shirtverkoop BIG Challenge

500

Anonymous

Beste Erik, Wat ik gaaf aan je vind is jouw drive! Drive om doelen te behalen, drive om vooruit te gaan. En ik steun dan ook graag je drive om dit goede doel te steunen! Succes, daar waar het " niet halen " geen optie is voor jou, jou kennende! Gas erop!

10

Annet Van Der Meij

Veel succes!

206

Axel, Rachael, Dean, Wilma Berg-smeenk

voor jullie twee samen ♥️

10

Zr Ancilla Den Ouden

Fijn dat je de groep versterkt!! ( tante van Rian Smulders )

50

Kees Hanse

10

Bella Spina

Zo mooi dat je dit gaat doen. Heel veel succes Jaap! You can do this!

56

Anonymous

Echt top dat je dit doet Godelieve! Heel veel succes!!

106

Henri Kotter

Beste Geneviève, Wat goed dat je hieraan mee gaat doen. Heel veel succes met de voorbereiding en het gaat jou vast en zeker lukken💪 Groetjes Agnes en Henri

200

Anonymous

Succes Arie!!

30

Mirjam

Een beetje meer als extraatje! Ik heb enorm veel respect voor je kracht in deze!!

20

Anonymous

26

Evelyne Coopmann

25

Tom Van Den Berg

Hey Mar, Wat onwijs mooi en stoer dat je dit gaat doen. Heel veel succes Tom

50

Geneviève Verberk

Donatie uit shirtverkoop

40

Dirk En Robin

Erik topper! Heel veel succes!

20

Anh-thu

Wat een topper ben je!

1.000

Tijs De Koning Jr. Pluimvee- En Kalverenhandel

Van Tijs voor Erik,

66

Roelof

26

Laurens En Yvonne Besselink

Je kan het , Erik ! Veel succes.

50

Kim Verheijen

Heel veel succes Nellie! Liefs uit Maashees

26

Anonymous

Heel goed en stoer dat je hieraan mee doet Nellie! Dat betekent vast veel voor jou en mensen om je heen :)

26

Rob Van Outersterp

Wer jetzt kein Haus hat, baut sich keines mehr. Wer jetzt allein ist, wird es lange bleiben, wird wachen, lesen, lange Briefe schreiben und wird in den Alleen hin und her unruhig wandern, wenn die Blätter treiben. S.J. Flikweert

26

Tiny Hendriks

Goed verhaal Nellie. En veel succes straks op de Alpe d'HuZes samen met Geneviève. Gr. Ploon en Tiny

106

Pieter Van Deursen

Succes Erik. Als je net zo snel omhoog gaat fietsen als je praat, ben je zo klaar

56

Olga & Tonny Scharphof

Heel veel succes

20

Anonymous

Lieve Genevieve, Heel veel succes , we denken aan jou en alle anderen.

26

Trees Nijssen

Super Nellie, veel succes!

25

Jaap Breugem

Prachtig en betekenisvol initiatief Fred! Heel veel succes.

26

Ine Hendrix

Lieve Jaap helemaal super geweldig dat jij ook over de “streep “ bent. Heeeeel veel succes wij blijven je volgen kanjer. Liefs van je oude over buurvrouw Ine

26

Jan En Wilma Van De Weijer

Nellie, heel veel succes op de berg! Uit ervaring weten we hoe indrukwekkend het is. En vergeet niet te genieten van de vele mooie momenten!

120

Toon Van Der Stok

Erik, heel veel succes. Per klim 5 euro van ieder van ons. Jammer voor jou dat ze nog geen relatie hebben. :-) Maar eerst gewoon een week met de lift omhoog.

15

Anonymous

Top Fred....succes!

15

Mat En Willeke

heel veel succes met deze uitdaging ten behoeve van de goede zaak! Geniet van de sfeer en het wandelen met je groep!

15

Coen Eskes

26

Eric Salmans

25

Antoine Jacobs

Godelieve, geweldig dat je dit doet. Je bent een kanjer!

10

Catrien En René Wientjes

Heel veel succes Erik en team Big Challenge! De ervaring om met Big Challenge deze week te mogen beleven blijft een herinnering voor het leven. Zet’em op!

50

Arnold Reichert

Johan, Goede en lekkere actie 🍺 Gr. Arnold

10

Anonymous

Go for it!

26

Moniek Brouwers

Lieve Genevieve, volgens mij heb je al heel wat bergen beklommen...dus je kunt dit! Dat is mijn volle overtuiging! Liefs van Moniek...en de rest van de Brouwertjes!

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

66

Frans Nijenhuis

Super dat je dit gaat doen, je weet zelf hoe belangrijk dit is. Succes met de barre tocht Alie en Frans.

10

Joost Damen

Succes Jaap, zou zo met je meefietsen voor dit mooie, belangrijke doel!

10

Anonymous

53

Arnold Reichert Shirts Bg

Aankoop Shirts BG

50

Nancy Van De Rijdt

Super Nellie, Dit gaat je lukken. Prachtig voornemen en initiatief. Succes!!

26

Kris Snelder

Goed bezig Fred. Heel veel succes!

75

Welkoop Vorden

10

Jinn Lucassen

88

Fred

T-shirts BG

106

Carola Lehmann

26

Arnold Reichert

25

Frank En Margot

Succes Frank en Margot Reelick

26

Anonymous

100

Monique En Martijn

❤️ Go girl!

26

Ria Bakarbessy

Geweldig dat je dit doet, heel veel succes.

26

Tante Jopie Kempenaars

Lieve Geneviève, Wat geweldig dat je deze berg gaat lopen! Ook ik wil je graag steunen. Heel veel liefs en groeten, Tante Jopie

21

Geneviève Verberk

Boekdonatie 21 bochten

80

Anonymous

Schilderij 31. Die mooie papaver!

500

Anonymous

26

Maarten Van Teeffelen

Ik heb het bier al van Stan gekregen

50

Sudhues Kg

Andre Sudhues

56

Gezinshuisdelotus

Ga ervoor👍

50

Arniepol

10

Annie Smulders - Den Ouden

Succes !

20

Jessica En Dirkjan Vissinga

Veel succes! Goed dat je dit doet!

50

Cindy Brock

De jam valt goed in de smaak en de lavendel geurzakjes krijgen een mooie bestemming (maar ik hou er zelf ook een paar :) ) . Op naar je streefbedrag Geneviève

25

Anne Vreeburg

Veel succes!

31

Petra Van Dijk (kapper)

Petra super bedankt dat je ons ondersteunt. Opbrengst van knippen voor onze Alpe d’HuZes actie

106

Marije Hospes

10

Matthijs Balvert

Succes Erik!

22

Reinier En Manon

Lieve Geneviève, Wat een fantastisch doel gaan jullie aan. Heel veel kracht om boven te komen en zullen aan jullie denken op die dag. Veel geluk, liefde en gezondheid voor jou en je maatjes gewenst! Zal 2021 worden dat is wel heel erg voor dit evenement. Hier bij het cadeau voor Mars haar verjaardag als bijdrage. Liefs XX

30

Mikki Heijdel

2x boekdonatie

100

Stols Blinkende Panhoeve

Veel succes Fred. Super dat je dit doet. Op naar de top !

50

Els Stooker

Superuitdaging! Gaat jou lukken. Veel succes Jacqueline en Els

15

Martin Hoesen

He Godelief, wat een kanjer ben. Ik steun jullie heeeeeel graag! Bij deze! Een hartelijke groet, Martin Hoesen

26

Stijn

succes

10

Fam Van De Wijgert

Veel succes allemaal op 4 juni 2020

206

Hogemans-vruggink Gbr

Heel veel succes Erik!!!!

26

Robin Verstege

26

Inge De Reus

Heel veel succes Fred!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Anonymous

26

Cora Pieterse

Prachtig initiatief van jou Marjolijn en ik weet zeker dat je de kracht hebt om het te doen! Heel veel succes en wij denken 4 juni 2020 aan jullie! XXX

100

Bert En Godelieve

Top Marjolijn. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs

26

Liesbeth Kemps

Geweldig dat je samen met Genevieve de uitdaging aangaat. Ik wens jullie veel kracht!!