BIG Challenge 8 Ellen onze Topper

Alpe d'HuZes 2020

Team Updates

15-3-2020: Een geweldige tussenstand

Het Coronanieuws heeft ons land in zijn greep. Gelukkig kunnen wij als BIG Challenge-team Ellen onze Topper ook goed nieuws de wereld in brengen. Het allerbelangrijkste goede nieuws is dat het met ons teamlid Geneviève na haar NanoKnife-behandeling van afgelopen maandag goed gaat.
Als kers op de taart kunnen we ook melden dat we als team inmiddels meer dan een ton aan donaties binnen hebben voor het broodnodige kankeronderzoek. De teller staat vandaag, 15 maart, op €100.218. Dit is nog exclusief de € 4.100 die we hebben binnengehaald om BC shirts te kopen en de boeken van Geneviève te laten drukken. Een geweldig resultaat dat we samen, Alpe d’HuZessers, Alpe d’HuZussers en vrijwilligers van team Ellen onze Topper, hebben gerealiseerd. We doen dit ter nagedachtenis aan onze Topper Ellen en aan Henriëtte, de zus van onze teamgenoten Erik en Angela. Ellen en Henriëtte, twee positieve en levenslustige vrouwen die nog lang niet klaar waren met leven. Ze hadden zo graag nog veel met hun dierbaren willen meemaken. Allebei waren ze groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om kanker de wereld uit te krijgen. En allebei zeiden ze ook: “Al is het dan niet meer voor onszelf, dan hopelijk wel voor diegene die na ons met deze ziekte geconfronteerd worden.” Ellen en Henriëtte zouden blij en trots zijn geweest op deze fantastische tussenstand. Met hen als voorbeeld gaan wij op volle kracht de komende maanden door met onze acties.

Het was de bedoeling om de tussenstand te onthullen op een grote slagroomtaart tijdens onze teammeeting op zondag 15 maart. In verband met het Coronavirus  is deze teambijeenkomst helaas niet doorgegaan. Maar dat doet niets af aan onze teamgeest. Ieder van ons is blij en trots om deel uit te maken van dit geweldige team.

Dank aan alle personen en bedrijven die een bijdrage hebben geleverd om deze geweldige tussenstand te bereiken.

15-2-2020: Ellen kijkt tevreden mee ❣️

Met ons BIG Challenge-team Ellen onze Topper bestaande uit 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers, hebben we al meer dan € 90.000 opgehaald voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.  Wij vinden het al best een SUPERprestatie 💪, maar we zijn nog lang niet klaar 😉.
Ellen zei altijd: “We moeten zoveel mogelijk geld ophalen om die kloteziekte de wereld uit te helpen. Als ik er niets meer aan heb dan maar voor de mensen die na mij kanker krijgen.” Met Ellen als voorbeeld zijn wij allemaal zeer gedreven om samen zoveel mogelijk geld op te halen en van onze deelname aan Alpe d’HuZes een succes te maken. Op naar de ton!

1-2-2020: Het gaat niet om de eerste plaats

Inmiddels bestaat team Ellen onze Topper uit 33 deelnemers: 17 Alpe d'HuZessers, 12 Alpe d’HuZussers en 4 vrijwilligers. Allemaal zijn we even gedreven om veel geld mee naar de Alpe te nemen. Samen hebben we, met nog meer dan vier maanden te gaan, al zo’n €84.000 op de teller staan.

Het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper staat nog steeds stevig op de eerste plaats van de teams met het hoogste aantal donaties. In die top 10 staan overigens maar liefs 6 BIG Challengeteams. Wat een prestatie!

De Alpe d’HuZussers van ons team zijn ook goed bezig. Maar liefst 3 van hen staan in de top 10 van de best scorende Alpe d’HuZussers.

Natuurlijk is het leuk die eerste plaats of de beste score. Maar dat is niet waar het voor ons om draait. We hebben maar één doel en dat is zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen of te lopen om zo ervoor te zorgen dat er minder mensen geraakt worden door het verdriet dat kanker teweeg brengt. En als een ander team in staat is meer geld op te halen dan wij, dan juichen wij dat van harte toe. Want dat betekent alleen maar meer geld voor Alpe d'HuZes en dus meer geld voor KWF Kankerbestrijding. Dat is waar het om gaat en dat is ook waar wij ons de komende maanden keihard voor in blijven zetten.

28-1-2020: 21 bochten, verhalen over Alpe d'HuZes

Als lid van de PR-Commissie van BIG Challenge heeft Geneviève de afgelopen jaren deelnemers van BIG Challenge mogen interviewen over hun motivatie om mee te doen aan Alpe d’HuZes. In ‘21 bochten’ zijn de krachtige, aangrijpende en inspirerende verhalen van 16 deelnemers gebundeld. Met liefde en in dankbare herinnering aan haar vriendin Ellen heeft Geneviève dit boek samengesteld. Donderdag 23 januari is het eerste exemplaar van ‘21 bochten’ overhandigd aan Arnold, de man van Ellen.

Enkele reacties op het boek:

 “Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”.

De opbrengst van ’21 bochten’ komt geheel ten goede aan Alpe d’HuZes en daarmee aan KWF Kankerbestrijding.  Wil je ook dit mooie boek ontvangen en tegelijk het goede doel steunen? Stuur een bericht aan Geneviève Verberk (mail@genevieve-verberk.nl). Voor 15 euro (exclusief verzendkosten à €3,75) is het boek voor jou.

De uitgave van ’21 bochten’ is mogelijk gemaakt door DrukkervandeRegio.nl en vele individuele boeksponsoren. Dank aan hen voor hun bijdrage.

11-1-2020: Aan het werk voor Alpe d’HuZes

Vanavond is het geen luie avond voor een groot deel van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Zij hebben namelijk hun vrije zaterdagavond ingeruild om acte de présence te geven in gemeenschapshuis De Oude Heerlijkheid in Oploo. Daar vindt vanavond de feestelijke ontknoping plaats van de dorpskwis Kwizzut. Deelnemers van het team Ellen onze Topper bemannen de garderobe, verkopen BIG Challenge-shirts en voorzien alle dorstigen van een drankje. Hiermee worden weer de nodige euro’s opgehaald voor Alpe d’HuZes. Maar dat is het niet alleen, het brengt ook een versterking van de teamgeest met zich mee. BIG Challengers van team Ellen onze Topper: succes vanavond!

05-01-2020: De Alpe d'HuZussers van team Ellen onze Topper

Het BIG Challenge  team Ellen onze Topper bestaat niet alleen uit deelnemers die op donderdag 4 juni mee doen met Alpe d’HuZes maar ook uit deelnemers die op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, de Alpe gaan trotseren. Daarnaast zijn er nog verschillende vrijwilligers die verbonden zijn aan team Ellen onze Topper.

Onze Alpe d’HuZussers zijn  Anouk Reichert, Chantal Reichert, Eva Smulders, Jeannette Hermsen, Marc Smulders, Roelien  Roodenburg, Marcel Reichert, Loretta Reichert, Adrie Flikweert-van den Broek, Barend Brock en Christina van der Schaaf.

Samen zetten wij ons in zo veel mogelijk geld bijeen te fietsen, te lopen of te rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

4-1-2020: Flessenactie Westerbeek is een succes

De Westerbeekse deelnemers van Team Ellen onze Topper waren samen met hun gezinnen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar al vroeg in de weer. Ze gingen in Westerbeek van deur naar deur om lege flessen en lege kratten op te halen. Het statiegeld dat zij op het einde van de dag konden innen is maar liefst €751,85. En al die euro’s komen voor de volle 100% ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Westerbeek bedankt voor jullie medewerking aan onze flessenactie.

2-1-2020: Gelukkig nieuwjaar

Wat is het een rijkdom als je de jaarwisseling mag vieren met familie en vrienden en iedereen is in goede gezondheid. Helaas is dit in veel families en vriendengroepen anders en was er bij hen tijdens de jaarwisseling een pijnlijke leegte. Veel families en vriendengroepen worden geconfronteerd met het verdriet en de onzekerheid die kanker teweeg brengt, niet alleen met de jaarwisseling maar iedere dag. Wij kunnen er samen wat doen!

Daarom zetten de deelnemers van het BIG Challengeteam Ellen onze Topper zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Met acties voor Alpe d’HuZes hebben we dan ook het oude jaar afgesloten.  Ruud van ons BIG Challengeteam 25 Ellen onze Topper heeft op oudejaarsdag 350 oliebollen en 95 appelbeignets gebakken. Daarmee bakte hij 670 euro’s bij elkaar die geheel ten goede komen aan Alpe d’HuZes.

Houd ons team in de gaten want voor het nieuwe jaar liggen er weer nieuwe acties op de plank.

Team Ellen onze Topper wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar.  

30-12-2019: Trots

Wat zou Ellen supertrots zijn geweest. 💕

Ons BIG Challengeteam Ellen onze Topper met 16 Zessers en 10 Zussen heeft inmiddels €54.815 opgehaald. Dat is ruim 67% van onze doelstelling. Een geweldig resultaat om 2020 mee af te sluiten, maar we gaan door. We gaan door om de droom van Ellen en Geneviève waar te maken en zoveel mogelijk geld bij elkaar te lopen, fietsen en rennen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Doneren kan via een van de actiepagina’s van onze deelnemers.

28-12-2019: Word voor €22,50 boeksponsor en ontvang als eerste het boek '21 Bochten'

Het BIG Challengeteam Ellen onze Topper brengt een boek uit met als titel “21 bochten, verhalen over Alpe d’HuZes”. In het boek zijn krachtige verhalen opgenomen van deelnemers en vrijwilligers van BIG Challenge over hun motivatie mee te doen aan Alpe d’HuZes. De verkoopopbrengst van het boek is uiteraard voor Alpe d’HuZes.

Het boek ligt klaar voor de drukker maar nu nog die laatste stap. Fortrass.nl, drukker van de regio,  geeft ons een grote sponsorkorting op de druk. We zijn blij met deze sponsoring. Maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom doen we een beroep op jullie. Wie helpt ons de druk van dit boek mogelijk te maken?

Voor €22,50 ben je onze boeksponsor. Voor dat bedrag steun je KWF en ontvang je als eerste het boek. Wil je het boek toegestuurd krijgen dan komen er nog wel verzendkosten bij.

De reacties op het boek zijn positief:  

“Inspirerend, krachtig en aangrijpend”

“Wat een variëteit: zo veel aspecten van BIG Challenge en Alpe d’HuZes komen aan bod”

“Met een lach en een traan gelezen”

“Ik kijk nu nog meer uit naar Alpe d’HuZes”,

We zullen eerlijk zijn: het boek gaat in de verkoop minder dan €22,50 kosten. Dus wacht je dan ben je goedkoper uit. Maar als boeksponsor ontvang je niet alleen als eerste het boek maar help je ons ook het boek te realiseren.  Daar zijn we je dankbaar voor.

Word je onze boeksponsor? Stuur dan een bericht mail naar mail@genevieve-verberk.nl

6-12-2019: Kerstbomenactie van Roel is een groot succes

Je voorbereiden op Alpe d’HuZes dat doe je niet in je eentje. Daar kan ons teamlid Marcel van den Oever over meepraten. Zijn hele gezin is betrokken bij zijn acties om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te krijgen. Een kleine week geleden zei zijn veertienjarige zoon Roel: “Pap, ik heb een actie bedacht, ik ga houten kerstbomen verkopen en de opbrengst gaat naar jouw actiepagina.”  Het hele plan had hij al bedacht en voorbereid: wie hij om sponsoring van de materialen ging vragen, wie hem zou kunnen helpen en hoe hij de kerstbomen aan de man kon brengen. Geert Peters van Timmerbedrijf TimTwist en Timmerbedrijf Peter Verberk sponsorden het hout. De Gamma sponsorde de bevestigingsmaterialen.

Binnen een week zijn er al meer dan 90 kerstbomen besteld. Met hulp van zijn opa, een neef en wat vrienden is er een hele productielijn op gang gezet. Meer dan 90 kerstbomen betekent ook dat Roel binnen een week meer dan 1000 euro bij elkaar heeft weten te krijgen voor Alpe d‘HuZes. En het is nog lang geen kerst dus de bestellingen kunnen nog steeds doorkomen. De houten kerstbomen kosten €10. Wil je een boompje met verlichting dan kost deze €12,50. Bestellingen kunnen gedaan worden door een bericht te sturen naar Marcel van den Oever via zijn actiepagina. De link vind je hier.

Team Ellen onze Topper is blij met de hulp van Roel en is trots op deze kanjer.

29-11-2019: Bijna op de helft

We zijn nog geen maand onderweg en toch heeft team Ellen onze Topper al bijna de helft van het streefbedrag bereikt.

Met op dit moment 13 deelnemers aan de Alpe d’HuZes, verdeeld over de teams BIG Challenge  8 en BIG Challenge 25, en 6 deelnemers aan de Ape d’HuZus is ons streefbedrag 68.996 euro.  Met dank aan alle gulle gevers hebben we daar al 41% van bereikt. Er staat nu 28.229 euro op de teller.

En dit is nog maar het begin!

Maandag zitten de teamleden van Ellen onze Topper samen rond de tafel om te brainstormen over de acties voor het nieuwe jaar. Houd onze actiepagina in de gaten!

23-11-2019: BIG Challenge 2020 van start

Vandaag vond in Wageningen de  officiële aftrap van BIG Challenge 2020 plaats.  Deelnemers, vrijwilligers, supporters, maar ook twijfelaars en andere geïnteresseerden die de Agri & Food-sector een warm hart toedragen, waren aanwezig om zich te informeren over onder meer sponsorwerving, vrijwilligerswerk,  accommodaties en zo nog meer. Ook nagenoeg alle leden van ons team Ellen onze Topper waren van de partij.

Gezamenlijk bekeken we de nieuwste BIG Challenge-film en luisterden we naar aangrijpende, krachtige en motiverende ervaringsverhalen. Verhalen die de argumenten van de twijfelaars om niet mee te doen als sneeuw voor de zon lieten verdwijnen. Deze middag heeft ons nog meer gemotiveerd om ons vol enthousiasme en daadkracht in te zetten om zo veel mogelijk geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Elke euro telt!

BIG Challenge heeft in zijn bestaan al meer dan € 10 miljoen voor onderzoek naar kanker opgehaald maar er is meer nodig. Dat is waar de agrarische sector zich hard voor maakt. Wij zijn trots en blij dat we met het team Ellen onze Topper deel uit maken van deze mooie groep mensen.

22-11-2019: Welkom BIG Challengeteam 25

Eind oktober hebben we het BIG Challengeteam 8 Ellen onze Topper ingeschreven. Een team dat bestaat uit familie en vrienden van Ellen en Geneviève. Een Alpe d’HuZesteam mag maximaal uit tien mensen bestaan. Maar dat is niet voldoende voor de familie en vrienden van Ellen en Geneviève die er samen voor willen zorgen dat de droom van Ellen en Geneviève uitkomt. Vandaar dat we drie weken na de inschrijving van het eerste team ook een tweede team hebben ingeschreven: BIG Challenge 25 Ellen onze Topper.

Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen met Geneviève gaan wij de strijd met de Alp aan. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Als één team zetten wij ons in om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan op de actiepagina van een van onze teamleden van BIG Challenge 8 of BIG Challenge 25. Dank jullie wel voor jullie donaties. Elke euro telt!

15-11-2019: Pavo shirtsponsor van team Ellen onze Topper

De eerste shirtsponsor is een feit. Pavo paardenvoeders, het bedrijf waar Ellen jarenlang werkzaam voor was, heeft een forse donatie gedaan voor ons team. Een donatie die voor de volle 100% ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen wist als geen ander hoe belangrijk dit onderzoek was. Ook zij deed in haar behandelproces mee aan wetenschappelijk onderzoek en zei daarover: “Als het niet meer voor mij is, dan maar voor al die andere mensen die aan kanker lijden. We moeten die kloteziekte onder controle krijgen.” Wat zou ze blij zijn geweest met deze mooie donatie van Pavo.

Ellen was met hart en ziel verbonden aan Pavo en was trots op het bedrijf. Wij zullen tijdens Alpe d’HuZes ook met trots het shirt dragen waar het logo van Pavo op zal prijken. Namens het hele team Ellen onze Topper: hartelijk dank Pavo voor jullie steun.

8-11-2019: Nummer 1!

We kunnen het zelf nog niet zo goed geloven. Gisteren stelden we ons tot doel om van de derde plaats van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten door te stomen naar de eerste plaats. Dankzij alle donateurs hebben we die plaats na één dag al te pakken. Dank jullie wel.

Omdat we weten dat de prijzen pas echt op de meet worden verdeeld, gaan we door. Want ons doel is nu die eerste plek vast te houden. Hoe hoger op de ranglijst hoe meer geld we voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker mee naar de Alp kunnen nemen. 

Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

6-11-2019: Op het podium

Op 5 november schoven we de top 10 van de Alpe d’HuZesteams met de meeste opbrengsten in. We namen ons voor om ons best te doen om richting de top 3 op te schuiven.  Eén dag later hebben we dankzij alle gulle gevers dat doel bereikt: BIG Challengeteam Ellen onze Topper staat op de derde plaats! Dank jullie wel! Daar zijn we blij mee want meer donaties betekent meer geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. 

Ons volgende doel laat zich raden: Op naar de eerste plek!  Helpen jullie mee? Doneren kan via de actiepagina’s van een van onze teamleden.

 

Waarom wij meedoen aan Alpe d'HuZes

Woensdag 16 oktober 2019 stond onze wereld stil. Op die dag overleed onze lieve en dappere Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk. Drie weken eerder vierden we haar 56ste verjaardag.

 

Een paar maanden eerder maakte Ellen een afspraak met haar vriendin Geneviève dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

De afspraak tussen Ellen en Geneviève staat als een huis. Donderdag 4 juni 2020, de dag van Alpe d’HuZes, gaat Geneviève de berg beklimmen. En ze gaat niet alleen. Het gezin van Ellen en Arnold, het gezin van Geneviève en Marc, familie en vrienden: we vormen samen het BIG Challengeteam Ellen onze Topper. Wij nemen Ellen mee naar de top want zij zit voor altijd in onze harten

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door het BIG Challengeteam 8 en BIG Challengeteam 25 en meerdere Alpe d’Huzussen. Samen gaan we op woensdag 3 juni, de dag van Alpe d’HuZus, en op donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd met de Alp aan.

Ellen en Geneviève hebben tijdens hun ziekteprocessen ondervonden hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Ons voornemen is om zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen en te fietsen. Helpen jullie ons daarbij mee? Doneren kan via de button op deze pagina. Wij zijn jullie dankbaar voor jullie donaties.

 Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Het is dan ook een uitgemaakte zaak dat wij samen met haar BIG Challenge de strijd met de Alp aan gaan.

Thank you to our Sponsors

15

Didier

Heel sterk! Succes pik!

56

Gonnie Rond

Lieve Geneviève , super veel respect voor hoe jij in het leven staat . Wens je heel veel succes met Alpe d’ Huez . 😘

10

Annebelle Janssen

Alle kleine beetjes helpen... veel succes!!🍀🍀

26

Marina Provoost-de Fouw

Super goeie actie. Veel succes!

100

Wendie En Thomas Kniewallner

Top Erik & team!

10

Anonymous

25

Tante Anneke

Veel succes Godelieve

10

Claudia

25

Stan & Marjolijn

Liefs van ons!

50

Natasha

Nog een topper voor de top! Go for it!

26

Anonymous

50

Anonymous

Beste Erik, Gedoneerd. Veel succes! Ben Albers

10

Joost Boerboom

50

Jo Manders

Geweldig initiatief,Nellie!Moedig. Gedurfd . Als het verdriet zo dichtbij komt, word je moedig. Veel succes met je plannen. Alle goeds Jo

50

Christ Hendriks

Marjolijn wens je samen met Geneviève veel succes met je/jullie actie en al bereiken jullie de top nooit....jullie zijn toch super TOPPERS ! 😊 🔝 👍

106

Ans En Cor

Fijn om dit samen te kunnen doen! Veel plezier met de voorbereidingen en heel veel succes 4 juni.

66

Anonymous

15

Anne Vreeburg

Succes Jaap!

5

Anonymous

Hi Marjolein, Wat een mooi initiatief!

15

Anonymous

Een prachtig gebaar naar anderen die het niet altijd gemakkelijk hebben.

26

Wilna Bennink-berendsen

Een mooi initiatief, heel veel succes!!!

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

20

Elly Dankers

Cadeautje i.v.m. de verjaardag van Mars.

26

Ton Hubers

Veel succes!

50

Joost Derikx

Dag Arnold, Wat een triest bericht, ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe. Succes met Alpe d'Huzes!! Gr joost

15

Maartje Kempen

Heel veel succes! Heel bijzonder om dit te gaan doen💪🏻😊

100

Arnold

Een steen in de vijver en de rest volgt natuurlijk. Jij bent ook een topper 😘

100

Corrie Samders

50

Nico En Tine Van Goethem

van de buren. Veel succes Nico en Tine

50

Eeltje + Bert Gotink

Heel veel succes, you can do it!

50

Gert-jan En Susan Hermanussen

Succes Arnold!

40

Marian En Ben Eerden

Lieve Nellie Geweldig dat je dit doet Zo speciaal💕 Het gaat je lukken Liefs Ben en Marian Eerden 😘

106

Cees Van Den Brekel

10

Anonymous

Dag Nellie, heel veel succes met de actie!

50

Annemieke Grijpink

Lieve Mar, wat een top initiatief; iets dat jij zeker kan. Je bent een absolute topper en dit gaat je zeker lukken; voor je tante en voor al die andere mensen. Xxx

50

Hans Van Gestel

veel succes in de voorbereiding! super dat je dit doet!

25

Jan En Rieky Jacobs

Nellie, wat mooi dat je de Alp'dues gaat beklimmen voor dit goede doel. Uit ervaring weten we hoe bijzonder dit is. Veel succes samen met je team.

10

Bram Makkink

66

Janna Bekker

❤️

50

Peter, Mieke, Thijn En Saar Winkelmolen

Succes Arie!!!

100

Farmonie B.v.

Heel veel succes namens alle medewerkers van Farmonie

50

Carl Sprunken

10

Johan En Sien De Jonge

Succes Fred.

13

Godelieve

Shirtverkoop Big Challenge

50

Ria Roelofs

Mooi initiatief Nellie en heel veel succes!

150

Ingrid Van Westen, De Winstexpert

Geweldig dat je dit doet voor allen die met de ziekte kanker te maken hebben. Succes 👍

56

Marquiette Schaap

Je bent een kanjer, wat ongelofelijk goed van je. You go girl

20

Anonymous

106

Henri Kotter

Beste Geneviève, Wat goed dat je hieraan mee gaat doen. Heel veel succes met de voorbereiding en het gaat jou vast en zeker lukken💪 Groetjes Agnes en Henri

100

Van Asten Sterksel Cv

Erik, Succes met het omzetten van ONMACHT in KRACHT. Een goed initiatief wat opvolging verdient. Veel succes op 4 juni a.s. Marko en Rianne van Asten

1.000

Pavo

Namens alle Pavo collega's veel succes!

26

Trees Nijssen

Super Nellie, veel succes!

50

Noga Agrar Gmbh

10

Fam Van De Wijgert

Veel succes allemaal op 4 juni 2020

10

Jolijn

Succes!

26

Resi Krupers

Heel veel succes Nellie en Geneviève

26

Dries Robijns - Bivit

Beste Erik, Deze kleine bijdrage met veel bewondering en appreciatie voor uw prachtige gebaar! Veel succes bij de beklimming, hopelijk met de wind in de rug! Vriendelijke groeten, Dries

15

Angela Verbruggen

Heel veel succes Jaap!

26

Michel En Dianne Schroer

Super knap, heel veel succes samen met Geneviève en de rest van het team!!

10

Pieter

Succes met jouw prachtige initiatief

26

Evelyne Coopmann

10

Anonymous

Succes nellie! Mooi initiatief.

100

Stols Blinkende Panhoeve

Veel succes Fred. Super dat je dit doet. Op naar de top !

26

Gabi Breuker

Lieve Godelieve, Ik hoop dat je samen met je zus een wereldse ervaring tegemoet gaat. Een prachtig doel en unieke ervaring om samen te mogen doen. X Gabi

50

Lydia De Haer

Heel veel succes met deze prachtige actie!

15

Mark Verberk

Gas erop! ;)

26

Geertje Westervelt

80

Anonymous

Schilderij 31. Die mooie papaver!

56

Anonymous

Lieve Geneviève, We hebben veel respect voor de figuurlijke weg die je bewandelt. We wensen dat de letterlijke weg die je in juni zult gaan bewandelen hier een afspiegeling van wordt. Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen. Liefs, Alfons en Monique.

100

Stroemer Heiner Und Silvia

Von der Kollege

25

Henk & Cuny

Hoi Erik, We wensen jullie allemaal heel veel succes met de voorbereiding en met de tocht.

10

Anonymous

Zet hem op lieve Marjolijn! Heel stoer dat je dit gaat doen!!

26

Annemarie En Rob Van De Lisdonk

Beste Godelieve Geweldig dat je samen met genevieve de top gaat beklimmen. Geweldig dat jullie dit voornemen kunnen maken na 5 jaar vd diagnose. Door de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar kanker is dit o.a mogelijk. Wij wensen jullie heel veel succes

5

Caroline

6 keer kans op een abstract schilderij!

26

Anonymous

Mooie actie!

10

Nellie Keizers

heel veel succes

26

Aleike En Bennie Wentink

Succes Erik!! 💪👍🍀

56

Marianne Willemsen

Lieve Geneviève, wat een knap dat je jezelf dit doel stelt. We wensen je veel succes met de beklimming van de berg! We hebben de datum genoteerd en zullen die dag extra aan je denken Veel liefs John en Marianne

15

Anonymous

een klein steuntje in de rug

20

Martijn Hendriksen

Omdat 30,- voor zo’n mooi schilderij (nummer 67) veel te weinig is en ik je graag in zo’n goed initiatief steun.

25

Anonymous

15

Jwana Nijenhuis

Mooi dat je dit doet, zet hem op Erik!

26

Maarten Traa

Alle beetje helpen. Succes en fijne dagen! Groeten Maarten.

100

Bert Schouten

Voor mijn topper!

15

Anonymous

Ik steun jou ook Jaap! Veel succes!

56

Luuk Liersen

Heel veel succes , Go !!

50

Nancy Van De Rijdt

Super Nellie, Dit gaat je lukken. Prachtig voornemen en initiatief. Succes!!

66

Huub Meertens

Ha Nellie, ik weet niet of het nu lukt

26

Martine Van Den Berg

Super goed dat je dit gaat doen! Zet hem alvast! Liefs, Martine

50

Marja Van Veldhoven

Heel veel succes Nellie!!!

25

Anonymous

Heel veel succes, Nellie. Ik vind het super dat je dit doet.

106

Stephan En Marjan

Heel veel kracht, mooie momenten en alle goeds gewenst !!

10

Margriet Hoffmans

Dank voor de geurende Lavendelzakjes

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel Geneviève. Heel veel succes!💪🏻

250

Marloes, Koen & Tijl

Tjop Tjop naar de top!

106

Randy Utting

Best wishes on your hike Marjolijn. What a nice thing to do for your God mother. Hope to talk soon.

106

Van Dijk Logistics Venray Bv

100

Monique En Martijn

❤️ Go girl!

10

Matthijs Balvert

Succes Erik!

890

Forfarmers Beelitz Gmbh

Viel Glück Arie! und bleib gesund!!!

10

Femke Vergeer

20

Hennie Broekman

Veel succes Johan! Nog even goed trainen en dan fietsen maar. Hennie

10

Lisa Swart

Super mooi dat je dit doet! En als je nog tips nodig hebt, laat het me weten!

300

Verheyen Quality Pigs

Veel succes Erik! Davy & team

50

Geneviève Verberk

donatie van praktijk Lichtgevong - Marian Leusink

10

Anonymous

106

Hotel Bakker

Beste Erik, hier een kleine bijdrage van ons. We geloven in je!!!! het gaat lukken. succes

8

Godelieve

In plaats van terugbetaling bloemen

106

Anonymous

Veel courage

10

Annie Smulders - Den Ouden

Succes !

59

Arjan Brouwer

Succes Johan, dat klimmen is verschrikkelijk ;)

26

Els Sweep

Wow Nellie ik wens je veel succes en wat goed dat je de mail naar canthonis stuurde anders weet ook niemand zoiets! Xxxxx Els

106

Marije Hospes

100

Anne-mathee Vreeburg-verberk

Voor twee toppers!

20

Miep Van Den Berg

Veel succes Nellie. Goed dat je het doet!

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

66

Edwin Visser

Beste Erik. Succes in deze.

50

Arjan En Angela Nijbroek

Deze ziekte heeft ons ook meerdere keren geraakt. Respect hoe jij je hier voor in zet!!!!

10

Jinn Lucassen

10

Mangala Corbeek

Hoi Arnold, Ik wens jou en jouw dochters heel veel sterkte en kracht. Veel bewondering heb ik voor je, succes met de challenge!

56

Dorien Brunt

Lieve Godelieve, zet hem op! Hoogtemeters tellen dubbel. Veel succes

50

Familie Grube

Heel veel succes Erik. Je kan het💪👍

10

Ellen Kuijpers

100

Cindy Brock

Ter nagedachtenis aan je lieve vriendin Ellen maar ook voor onderzoek waardoor jij mogelijk nog heel veel extra tijd gaat krijgen om te genieten samen met Marc, Jaap en Eva en iedereen die je lief is.

206

Hogemans-vruggink Gbr

Heel veel succes Erik!!!!

206

Anonymous

graag anoniem

20

René Van Der Linde

Veel succes, Arnold!

26

Aart Van Drie

10

Anonymous

500

Ondernemersgroep Driestroom

Heel veel succes Godelieve! Ga ervoor! Namens iedereen binnen de ODD.

26

Monique Maarsseveen

Natuurlijk steun ik dit initiatief ! Hoe meer onderzoek , des te meer mensen kunnen geholpen worden . Succes !!

26

Corine Pauw

Lieve Geneviève, Heb bewondering voor de wijze waarop jij de bergen die jij in jouw leven op jouw pad krijgt, trotseert. Deze kan er zeker ook nog wel bij! Succes voor jullie allen. Corine

15

Joost Klein Herenbrink

26

Anonymous

26

Anouk Van Der Bent

Lieve Marjolijn, Een donatie van mij; met veel liefdevolle gedachten aan Tineke en alle andere dierbaren die deze ziekte niet overleefden. :( Heel veel succes! Dikke zoen, Anouk

10

Anonymous

1.1k

Wijnactie

25

Niels De Bruijn

20

Ingrid Stein

Zet 'm op. Voor je vriendin Ellen, voor jezelf en voor alle anderen. Liefs, Ingrid

56

Anonymous

Echt top dat je dit doet Godelieve! Heel veel succes!!

50

G Pelle

206

Kimtec International Bv

100

Bruns Viehhandel

Von Hermann an Erik

50

Dutch Pc Vorden

Dutch PC VORDEN

150

Monique Van Der Bruggen

Wat goed dat je meedoet!! Succes!

106

Jeannette Heldens

Lieve Genevieve, Jij bent gewoon een voorbeeld!

26

Peggy Verberk

Heel veel succes samen.

100

Claessens-jenniskens Pluimveebedrijven

Hoi Jaap, Ook voor jouw een donatie uit onze ei-automaat, helaas volgende week geen AD6 2020 maar we gaan gewoon voor AD6 2021. We hopen dat 4 juni volgende week toch een bijzondere dag mag worden ook voor jouw! Groetjes Marian & John Claessens uit het Ysselsteynse en tot op de Alp in 2021

26

Laurens En Yvonne Besselink

Je kan het , Erik ! Veel succes.

5

Elsa

26

Wim En Karin

Heel veel kracht en succes!

26

Anonymous

Heel goed en stoer dat je hieraan mee doet Nellie! Dat betekent vast veel voor jou en mensen om je heen :)

306

Bvb-beheer B..v.

Je haalt het!

200

Dettie Noordzij

Go Go Go Arnold! Je bent een kanjer.

26

Margriet Van Scheppingen

Hierbij mijn bijdrage. Succes met de voorbereidingen.

26

Jan En Rian

Het gaat je lukken !! Heel veel succes! 😘⛰

1.000

Tijs De Koning Jr. Pluimvee- En Kalverenhandel

Van Tijs voor Erik,

30

Erna De Bruijn

Heel veel succes Jaap!! Ik lees de blogs van je moeder en kijk er naar uit om te lezen over alles waar jullie mee bezig zijn!

254

Klaes Gerbrandy

Suc6 op weg naar Alpe D'HuZes 2021

100

Bas Bureau Voor Architectuur & Bouwadvies Bv

106

Anonymous

Succes Gr. Hans

50

Danielle Hulshof

Lieve Godelieve, Wat goed dat je op deze manier gaat helpen. Ben al super trots

56

Erik En Luciënne

Succes met z'n allen

223

Gezamenlijke Bc-actie Oploo

Worstenbroodverkoop en donaties

500

C Bergsma

26

Marleen Flikweert

Succes Johan

10

Juul Van Den Hombergh

26

Anneke Von Heijden

Zet ‘m op Gen! Mooie actie, dit gaat je lukken!

12

Annemieke Dings

Veel succes. Ik vind de klaproos heel mooi! Xx

15

Anonymous

30

Mikki Heijdel

2x boekdonatie

26

Jaap En Trees Geleijnse

10

Kim Arends

Heel veel succes, Erik en Jeanette!🍀🍀

26

Annelies Broekhoven

26

Huib Vreugdenhil

Topper je kan het veel succes

100

Anne-mathee Vreeburg

En weer een Topper erbij!!!

1.5k

Arnold Reichert

Donatie uitvaart Ellen

90

Joost Flikweert

Flinke uitdaging, heel de winter doortrainen. Succes met de voorbereiding!

26

Eline Roodenburg

Super pap!

10

Elle

Geweldig Nellie! Wat een bijzonder verhaal en een mooi initiatief. Véél plezier en succes.

500

Jan Van Helmond

Jan van Helmond

26

Gerry Janszen

Wat een prachtig doel heb je gesteld. Ik weet nu al dat jullie trots mogen zijn. Van harte steun ik jullie hiermee.

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

106

Anonymous

Lieve Geneviève, ik wens je superveel geluk met je actie ; jij gaat het bedrag halen en jij gaat die top halen!!! Je bent een geweldig mens!!

30

Godelieve Verberk

2x boekdonatie 21 bochten

100

Sandra Willemse

Ik vind je écht een kanjer en heb enorme bewondering voor hoe je met alles om gaat. Daarom is het voor mij geen vraag of ik je steun, want ik wil alles voor je doen wat ik voor je kan doen.

106

Anonymous

10

Joris Verberk

206

Jos Heijmans

Hallo Erik Wij wensen je heel veel succes met de beklimming, en hopen uiteindelijk de strijd tegen die vreselijke ziekte voor iedereen te overwinnen is. Groetjes Jos, Els en Ralf

56

Rene Stevens

Heel veel succes, nu al respect!!

26

Marjolein Simons

Super trots💪🏻

56

Sjaak En Jos Flikweert

Top Fred!!

20

Anh-thu

Wat een topper ben je!

120

Toon Van Der Stok

Erik, heel veel succes. Per klim 5 euro van ieder van ons. Jammer voor jou dat ze nog geen relatie hebben. :-) Maar eerst gewoon een week met de lift omhoog.

20

Hendrik Lanjouw

15

Marie-cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

26

Leo Braal

31

Petra Van Dijk (kapper)

Petra super bedankt dat je ons ondersteunt. Opbrengst van knippen voor onze Alpe d’HuZes actie

26

Martijn Mulder

Succes Johan!

26

Anonymous

Succes!

10

Bea Van Ettinger

Zet'm op, veel succes van vriendin Mars voor verjaardag

106

Pieternel Kranendonk-koster

Een geweldige uitdaging, die wij van harte ondersteunen. Veel succes met alle voorbereidingen.

26

Anneke Von Heijden

Succes Go, dit gaat je lukken!!!

26

Simon Beilsma

Veel succes Fred!

25

Ineke Helmink

Hallo Erik Gas erop ] Ineke

10

Twan Jansen

15

Maria Cornelissen

Wat een mooi doel en wat fijn om hier samen voor te gaan. Heel veel succes!

20

Willeke Cornelissen

Heel veel succes!!!!!

100

P.m.a. Van Den Abbeelen Beheersmaatschappij Bv

30

Mirjam

Een beetje meer als extraatje! Ik heb enorm veel respect voor je kracht in deze!!

26

Maarten Bouwman

Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes alvast toegewenst!

15

Sabine Van Den Hoek

Marjolijn, zet m op, helemaal naar de top!

40

Anonymous

Succes Fred !

106

Dick En Ria Wensink

Veel SUCCES in deze strijd!

241

Anonymous

20

Anonymous

26

Yvonne Gatzen De Kroon

Heel veel succes voor het goeie doel.

20

Nelly Nabbe

Nelly heel veel succes met je prachtige project

100

Haaring Hengelo

succes

50

Anonymous

We houden van je precies zoals je bent en we steunen je onvoorwaardelijk in al je kracht en grootsheid. En dit zeggen we met kracht in volle overtuiging dat je dit meer dan waard bent

100

Dirigo Bv

Succes!

15

Nellie Kuijpers

boekverkoop '21 bochten'

10

Saskia D' Haan

Je bent een kanjer Marjolijn! Helaas van dicht bij meegemaakt.

24

Willemien Klein Geltink

Geweldig Erik, hierbij een bijdrage van de buurvrouw op nr 24

26

Tante Jopie Kempenaars

Lieve Geneviève, Wat geweldig dat je deze berg gaat lopen! Ook ik wil je graag steunen. Heel veel liefs en groeten, Tante Jopie

10

Lisa Vloet

106

Willem Van De Zande

26

Moniek Brouwers

Lieve Genevieve, volgens mij heb je al heel wat bergen beklommen...dus je kunt dit! Dat is mijn volle overtuiging! Liefs van Moniek...en de rest van de Brouwertjes!

106

Paul Nabuurs En Inge Thomassen

Hey Jaap Succes voor jou en jullie hele team! Groetjes Paul en Inge

10

Rianne Veekens

Super dat je dit doet! Heel veel succes!!!

5

Geneviève Verberk

6 kansen op de klaproos

5

Tessa Wolf

Succes

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

10

Sem Kosse

Succes!!

30

Frank Schoorl

26

Tim Bouwmeester

500

Wimmy & Pieter Ham Hu

Je bent geweldig! Inspiratie voor vele!! Veel liefs Wimmy & Pieter

10

Bella Spina

Zo mooi dat je dit gaat doen. Heel veel succes Jaap! You can do this!

26

Emma Verburg

Succes Jaap!!

26

Anonymous

Succes Erik, een pittig uitdaging voor een mooi doel!

100

Bouwbedrijf Geers

Met al je verloren geliefden in gedachten en alle andere mensen die door deze ziekte zijn getroffen, kun jij 4 juni deze uitdaging aan. Wij wensen je veel succes! Zet 'm op Erik!!

50

Geneviève Verberk

Vorige week kreeg ik een fijne energetische behandeling van Marian Leusink van Lichtgeving in Boxmeer. Na afloop vroeg Marian me om, in plaats van haar te betalen, dat bedrag te doneren aan Alpe d’Huzes (op de actiepagina van Jaap). Dank je wel Marian.

10

Anne Van Den Broek

106

Gerard Hoekman

20

Zenna Brueren

Jullie verhaal maakt het levend, waardoor je het belang van onderzoek nog beter in kan zien. Heel mooi!

26

Ronald Kramer

Goed dat jullie dit doen en heel veel succes👍

26

Jeanette Stritzko

Beste Geneviève, we wensen je het beste toe en je bent heel dapper. Voor jou en je vriendin, go for it. 💪🏻 🙏🏻

10

Rianne Reek

Trots op jou op jullie. xxx

13

Anonymous

26

Mat Arts

Succes!

26

Chris Schrooten

Arnold, een bijzondere dag vandaag, 4-6-2020. Je zou weer 6 keer omhoog geklommen zijn en net gefinished zijn na de slotklim met Big Challenge. Hoewel het verlies van Ellen natuurlijk nooit af te sluiten is, was dit toch bedoeld als een soort van afsluiting van een emotionele tijd en voorbereiding. Door corona loopt het allemaal wat anders, maar ik ga er van uit dat je volgend jaar "gewoon" alsnog 6 keer gaat. Succes en sterkte !!

15

Miranda Mion

100

Paul

Lieve Nellie. Veel wandelplezier met al je vriendinnen in de aanloop naar de uiteindelijke beklimming van De Alp op 4 juni. Succes!

16

Caroline En Benjamin Bles

Je gaat hier zo blij van worden! En niet alleen jij, ook al je lievelingen! Succes met alle voorbereidingen! En geniet er vooral van!

56

Technologypull

Succes Johan!! Mooi gebaar!

26

José Kempen-loonen

Nellie Geweldig dat je je voor dit geweldige doel in wilt zetten, ben nu al trots op je! Liefs José

100

Rene Van Eerten

Fred, wat ben je toch een held dat je je zo inzet. De reden is erg indrukwekkend. Heel veel succes en ik hoop dat door de opbrengst kanker snel de wereld uit is.

26

Anton En Barbra

Het gaat zeker lukken, zet m op

10

Jantje Hissink-bouwmeester

Haal die Top 6 x Erik? De buurvrouw

10

Kees En Ans De Bruijn

Dag Nellie, We steunen je graag om geld bijeen te krijgen voor onderzoek naar en behandeling van die vreselijke ziekte, die zoveel verdriet en onzekerheid bij veel mensen veroorzaakt. Jaap steunen we ook. Heel veel groetjes Kees en Ans.

10

Zr Ancilla Den Ouden

Fijn dat je de groep versterkt!! ( tante van Rian Smulders )

200

Anonymous

Succes Arie!!

80

Anonymous

20

Anonymous

15

Anonymous

26

Richard Meijer

Zet hem op🚵‍♂️💪

75

Wilma Smeenk

♥️

66

Anonymous

Op naar de top, geniet van je training momentjes!

26

Mark Croes

26

Fam. Van Gisbergen

Zet m op Erik!!

60

Anonymous

106

Karin Van Gennip

Armold, ik wens je heel veel kracht en sterkte.

25

Jaap Breugem

Prachtig en betekenisvol initiatief Fred! Heel veel succes.

26

Rob Vd Heuvel

Hoi Fred Ik sponsor je graag. Veel succes met de voorbereiding

10

Renate En Malcolm

Heel veel succes ome Fred! Je kunt het!

10

Yara Van Bruggen

56

Brigitte Peeters

Ongelofelijk trots op jou, mooilieve vrouw!!

25

Harriette Loeffen

Succes Jaap

26

Annette Kimman

Mooi! Go Go Go 💪👊

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

26

Jannie & Bert Tuinman

Succes!!

50

Jan En Elsina Koot

Top dat jullie dit doen en we wensen jullie veel succes

22

Reinier En Manon

Lieve Geneviève, Wat een fantastisch doel gaan jullie aan. Heel veel kracht om boven te komen en zullen aan jullie denken op die dag. Veel geluk, liefde en gezondheid voor jou en je maatjes gewenst! Zal 2021 worden dat is wel heel erg voor dit evenement. Hier bij het cadeau voor Mars haar verjaardag als bijdrage. Liefs XX

75

Gerard Kuijpers

Heel goed Nellie veel Succes.

10

Luuk Verberk

Hoi Nellie, Heel veel succes naar de top, zodat deze ziekte zo snel mogelijk de wereld uit is. Groet, Luuk en Sophie

15

Claudia

Nog 3 maanden trainen...veel succes en plezier!

26

Emiel

zet hem op Nellie

50

Anonymous

26

Tiny Hendriks

Goed verhaal Nellie. En veel succes straks op de Alpe d'HuZes samen met Geneviève. Gr. Ploon en Tiny

26

Eric Salmans

250

Anonymous

15

Anonymous

Heel veel succes lieve Jaap, ik hoop dat je nog jarenlang van je moeder mag genieten!

26

Dirkje Quik

Veel succes.

56

Gezinshuisdelotus

Ga ervoor👍

5

Inge Schuurmans

Gefeliciteerd Geneviève! Zo te zien gaat het goed met de sponsoring: super fijn. Zet’m op💪🏻💪🏻💪🏻 Wat een bijzonder moment zal het zijn wanneer je de top bereikt.

15

D. Stax

100

Bouwbedrijf Bargeman Vorden

Firma Bargeman

100

Bert En Godelieve

Top Jaap. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs Bert en Godelieve

15

Michel Ogink

Heel veel succes Erik!!!

26

Anita Vialle

Succes liefs Anita

50

Frido Hamoen

Arnold, heel veel sterkte en succes!

56

Carolien Heurkens

50

Nella Van Der Jagt

Ga ervoor! Wat een mooi doel

26

Anonymous

Hey man, veel succes met deze uitdaging. Het gaat je lukken. Grt. Ben

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

26

Sandra Zanacic

Succes Jaap!

20

Familie Garritsen

Prachtig initiatief Erik! Zet 'm op.

10

Nora Visser

Heel veel succes Arnold!

26

Gerrit Bouwmeester

succes gewenst

20

Anonymous

25

Marie-cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

25

Anonymous

Liefs van ons!

15

Peter En Janny

26

Els Gotink

Succes!

10

Loes Kuijpers

Heel veel succes!

26

Ingrid Alves

Alvast heel veel succes met trainen Johan!

56

Luuk Odile Liersen

Succes krachtige vrouw !!

10

Melissa

Ik wens jullie alle sterkte en hoop! Ik hoop dat meer mensen jullie steunen en dat jullie veel geld ophalen. Ik zal zeker aan jullie denken 4 juni!

15

Miranda Mion

106

Karel En Ellie Uythhoven

Je kunt het. Succes :-)

16

Angely

Goed bezig, heel veel succes

131

Kerstmusical Oploo

Actie na afloop van de kerstmusical in Oploo. Dank aan alle gulle gevers!

26

Nina

Jaap, wat geweldig. Zet 'm op!

26

Leo En Judith Vreeburg Vreeburg

Hé lief nichtje. Wat een mooi doel om met jouw bijdrage die verschrikkelijke ziekte een kopje kleiner te maken. Heel veel succes kanjer!

50

Anonymous

66

Anonymous

15

Anonymous

Succes..kerel!! Een mooi doel om voor te gaan!!

26

Vishwanath Iyer

Best wishes & success Johan

20

Mark Grijsbach

Wat goed en lief van je dat je mee de berg op gaat. Klasse hoor!

26

Alien Jalvingh

Jullie kunnen het!

30

Alfons En Monique

Geweldig dat je deelneemt Jaap! Heel veel succes!

10

Lia Spijkers-verhagen

Heel veel succes👍🍀

20

Anonymous

25

Frans

Succes!

66

Jan Van Wilsem

Goed bezig Erik.

15

Martin Hoesen

He Godelief, wat een kanjer ben. Ik steun jullie heeeeeel graag! Bij deze! Een hartelijke groet, Martin Hoesen

106

Frans Kotter

Beste Geneviève , heel veel succes met deze geweldige actie.

5

Nancy Van Heijster

56

Delvinquière

Grote bewondering voor je!

200

Geneviève Verberk

Boekdonaties

56

Olga & Tonny Scharphof

Heel veel succes

15

Monique Stoots

Hey Genevieve, Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. hierbij een kleine bijdrage voor een mega voornemen. wat knap en een prachtige uitdaging om naar toe te leven. heel veel succes met de voorbereidingen. ik denk veel aan je. big hug, Monique Stoots

26

Anonymous

Mooi initiatief. Machteloosheid omzetten in iets kunnen doen. Goed dat je ons projectkoor benadert. Veel succes, hopelijk zien we elkaar nog tijdens de repetities in Boxmeer.

15

Godelieve Verberk

Boekdonatie 21 bochten

40

Dirk En Robin

Erik topper! Heel veel succes!

100

Firma Althoetmar

Machen Erik Versuch bitte 6 x

1.000

Tierproduktion Alkersleben Gmbh

50

Natasha Van Dijk

Stap voor stap en je komt er wel!

10

Belinda Haverkamp

Goed bezig

26

Anonymous

500

Anton Baarslag

Arnold ik ondersteun met veel respect jouw Alpe d’ Huzes . Ik wens je toe dat het ook jouw helpt in de verwerking

26

Norbert En Wendy

Heel veel succes!!!

26

Heidi Wismans

Zet hem op!

56

Ludo Doomernik

25

Marloes Zwanenburg

Topper! Je kan het! Voor Geneviève en alle Genevièves die er niet meer zijn, een iedereen die deze rotziekte nog tegen gaat komen!

56

Loes Kötter

Beste Geneviève. Wij wensen je ontzettend veel succes tijdens deze bijzondere tocht!

20

Menno Lamers

26

Juliana Salatino

10

Anonymous

26

Cees Hetty Lenkens

26

Desiree Van Steenveldt

Wow Arnold, wat een verhaal. Ik wens jou, je gezin en jullie team heel veel kracht om het verlies te dragen en de alp te bedwingen. Succes!

50

Gosse En Jannemieke

Top dat met Geneviève mee gaat naar de berg en al helemaal geweldig dat je je inzet als geld inzamelaar. Om je een beetje op weg te helpen deze donatie namens Jannemieke en mij. Veel succes en zeker tot op de berg.

56

O Heyden

Veel succes !!!

26

Anonymous

250

Anonymous

66

Frits Sipman

Wat een mooi doel streef je na .topper

26

Thijs Poll

Zet hem op💪

100

Groiner Milch Kg

100

Loes Mathijssen - Simons

Alle succes, Genevieve!! Geweldig wat jij neerzet!😘

20

Mariëtte Von Heijden

Succes Jaap en Geneviève. Liefs van Mariëtte

26

Liesbeth Ploeg

Ik wens jullie samen een onvergetelijke ervaring daar in de bergen.

50

Anonymous

Heel veel sterkte en succes, groetjes van Roelie.

25

Sandra En Paul Brands

Arnold Heel veel succes. Wij komen naar de berg om jullie te steunen Sandra en Paul ( Hoofddorp)

15

Teun Lamers

Veel succes Jaap!

26

Bianca Van Leeuwen

100

Marianne Willemsen

Hoi Geneviève, Isabel en ik hebben 20 mondkapjes gemaakt en verkocht voor jouw goede doel! Komt goed uit in deze week. Sterkte en liefs van ons.

26

Gwjm Van Tilburg Hilker

250

Nifa Technologies

Heel veel succes. Team Nifa Technologies

10

Mirelle Knusel

Top! Heel veel succes!

26

Alfons

Top inniatief. Succes

10

Gijs Bruinsma

Succes bouwmeesters!!

133

Hart Van Friesland

Beste Nellie, wat goed dat je dit doet. Veel succes toegewenst. "Sinne en wille kinne folle tille."

26

Rob Bleumink

Succes Erik

15

Anonymous

Top Fred....succes!

10

Jeannette Van Haastert

66

Mark En Carolien

Erik, heel veel succes met je actie en de beklimmingen!

25

Anonymous

veel succes in frankrijk

15

Merlijn Kopp

15

Rudi Hengeveld

Veel succes

5

Anonymous

100

Viehhandel Gerd Hölscher

10

Anonymous

Mooi initiatief!

26

Pietjan Kastelein

Suc6 Fred, als je de noord-bevelandse tegenwind de baas bent, Is “De Alp” een eitje👍💪

15

Martien En Truus

56

Wendy Fehling

Heel veel succes. Wij zijn trots op jou 💪🏻❤️

15

Suzanne Hendriks

Zo goed van je!! Veel liefs! ❤️

26

Anonymous

Ik wil op de pagina graag anoniem blijven maar wil je toch succes wensen je streefbedrag te halen en sterkte met het fietsen. Groeten Hans Boot

10

Angela Warmerdam

26

C Janssen Van Den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

26

Albert Talen

26

Jeanette Stritzko

Lieve Marjolijn, fantastisch om het team van Geneviève te steunen. En je eigen verhaal mee te nemen. Héél veel succes. Xx Jeanette

26

Anonymous

100

Anonymous

10

Roy Van Der Loop

Heel veel succes Fred!!! Groetjes Roy

26

Kris Snelder

Goed bezig Fred. Heel veel succes!

106

Anonymous

Heel veel succes Jaap!! Fijn dat je je moeder zo kan steunen

26

Lieke Raterink

Omdat het bij mij ook ineens heel dichtbij komt... ga ervoor Mar!

50

Anne Vreeburg

Je kan het! X

50

Wilma Smeenk

♥️

26

Jan En Corrie

Johan en Adrie, heel veel succes en super dat jullie samen en als vriendengroep deze uitdaging aangaan. Veel succes!

10

Rosanne En Roel

Heel veel succes alvast Geneviève!

26

Jan Klein Geltink

Zetmmmmmmm op

26

Margriet De Zoete

Respect Arnold!

40

Anonymous

Marjolijn een goed initiatief van jou, en succes. Groetjes Netty en jan

56

Marion Van Der Laan

Veel succes en liefs! Je bent een kanjer!

26

Rachèl

Erik, heel veel succes en plezier in de voorbereiding. Maak er met beide teams onvergetelijke dagen in Frankrijk van !

33

Toneelgroep Westerbeek

Heel veel succes.

50

Arniepol

106

Lex Van Glabbeek

50

Almar Mager

Zet hem op Erik!.

535

Vincent

Donatie

26

Rita Van Luttikhuizen

💪😘

100

Anonymous

Toi, toi, toi!

26

Naufra Saab

Go Go Go!!!!!!

25

Tom Van Den Berg

Hey Mar, Wat onwijs mooi en stoer dat je dit gaat doen. Heel veel succes Tom

500

M.p. Agrar Gmbh

10

Mieke Rutten

Nelly succes gewenst

26

Tante Hennie Rood-harmsen

Ik heb veel waardering voor deze actie, succes!

50

Jan Lok

Succes en sterkte Arnold

10

Kris

Heel veel succes en sterkte Jaap!!

10

Anonymous

16

Hubert

Vooruit met de klimgeit!

26

Henk Verberk

57

Vrijwilligers Hospice De Cocon

Donatiebox

56

Ronald En Gerdi Reijers

Top Fred, zet hem op!

500

Agro Duiveland

Geweldig initiatief, heel veel succes

50

Anonymous

25

Karin Makkink

Heel veel succes, Erik en Jeannette!

81

Roest Conceptstore

Opbrengst boekenverkoop & collectebus Roest Conceptstore

26

Hella Schouten

Zo ontzettend stoer dat je dit gaat doen godelief!! Ik ben trots op je:) liefs

26

Maarten Moleman

Succes Arnold

26

Anneke Peters

Fantastisch initiatief ! Heel veel succes met de voorbereiding. Tegen die tijd zal ik je prestatie met plezier volgen!

250

Martijn Joren

Pap heel veel succes. Hophop 6x naar de top!!

15

Martin Ten Have

26

Peter Hetterschijt

Trap m an Erik!

10

Mark Hesseling

Mooi initiatief Arnold! Ik vind het echt heel erg voor je. Mooi om op deze manier er nog een soort positieve draai aan te geven.

66

Margriet De Zoete

Heel veel succes Arnold!

30

C. Berendsen

20

Jessica En Dirkjan Vissinga

Veel succes! Goed dat je dit doet!

10

Jacqueline

Godelieve je bent een Kanjer. natuurlijk geef ik hiervoor een bijdrage. Succes!!!

56

Angela En Arnaud

Heel veel succes en we gaan je volgen!

26

Inge De Reus

Heel veel succes Fred!

10

Renée Kuijpers

Wat een mooi doel. Heel veel succes en plezier!

26

Petra

Wie wil jou nou niet steunen, lieve Geneviève?! Ik wens je alle goeds, kracht en nog meer geld voor onderzoek en behandeling. Dikke kus X

20

Anonymous

50

Wim Vermue

50

Anonymous

tweede donatiepoging

26

Emiel

Alle succes Jaap

10

Joost Damen

Succes Jaap, zou zo met je meefietsen voor dit mooie, belangrijke doel!

10

Monique Van De Ven

Mooi dat je dit doet Nellie!

20

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten en extra van een collega

206

Axel, Rachael, Dean, Wilma Berg-smeenk

voor jullie twee samen ♥️

66

Roelof

15

Henriette

Succes!

25

Garjo Kamphuis

Succes en sterkte gewenst , Erik !! gr. Garjo

106

Anonymous

15

Kirsten Van Der Haagen

Hoi Fred, Wat een super mooi initiatief ! Ik wens je heel veel succes :)

26

René En Margriet Verberk

Wat heb je het mooi verwoord Nellie. Fijn dat je het machteloze gevoel om kunt zetten naar het goede gevoel om daadwerkelijk je steentje bij te kunnen dragen . Samen met topper Geneviève naar de top! We wensen jullie heel veel succes zowel met de voorbereidingen als op 4 juni.

56

Diederik En Mascha

Beste Geneviève, heel veel succes met alle voorbereidingen en je inzet voor dit mooie doel.

10

Jeroen

Zet 'm op Fred!

106

Aris Oosterom

15

Anonymous

60

Geneviève

Boekdonaties

100

Sandra Lindeman

10

Ingrid De Greef

10

Gré

succes!

20

T. Eggink

Veel succes

20

Anonymous

Nellie ik wens je veel goeds, wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

206

Aart Voets

Veel sterkte, kracht en doorzettingsvermogen voor jou en je dochters gewenst, Arnold. In herinnering aan Ellen én voor het grote doel. Veel succes in juni 2020 op die berg!

66

Ad Vis

Goede bezig Fred. Top.

100

Anonymous

Veel succes Erik

50

Leon Van Der Wel

10

Kristel Van De Kamp

Succes Godelieve!

26

Karin Van Wingerden

Sterk dat je dit doet!

66

Henry En Lianne Ravestijn

Fred wat goed dat je dit doet!

10

Bo Fehling Fehling

Wat ben jij een topper!! Heel veel succes xx

26

Louis

Veel succes.

25

Anonymous

106

Bennie Essink

10

Meike Kortleve

10

Simon De Winter

10

Anonymous

Heel veel succes!

15

Wilbert Horsting

Erik, als VRTCer van het eerste uur en sinds kort AOWer ben ik blij fat ik nog alles kan en mag doen. Ik wens je héél veel succes met trainen en uiteraard de uitdaging.....top !

26

Mark Grijsbach

Beste Jaap, ik was al trots op je, maar nu helemaal! 4 juni 2020 wordt een indrukwekkende dag, dat kan niet anders. Succes!

26

De Tekstbrouwerij

Ook De Tekstbrouwerij doet een duit in het zakje. Succes met de actie en train ze voor de sportieve uitdaging.

30

Anja De Bont

Hele veel succes!

56

Maarten De Haan

Succes Fred! Yes, you can!!

20

Bep Verbruggen

25

Angeline En John Van Velzen

Lieve Marjolijn, Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes gewenst met alle voorbereidingen en de wandeling(en):zelf!

10

Reynold Harmsen

Succes Erik, gaat het wel door voor dit jaar of voorbereiden voor 2021?

206

Fam. Tijs

Erik wat een goed doel. Het gaat je zeker lukken !!! Veel succes !!!

26

Rene Schoenmakers

Succes met trainen op de fiets van Ronald! Geweldig dat je hier een bijdrage aan levert!

50

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

50

Sudhues Kg

Andre Sudhues

56

Nita Oosterom

Mooi initiatief Arnold,helpt jullie,mij en iedereen die met kanker te maken heeft/krijgt.

20

Gezinshuis Het Baken

Heel veel succes met je voorbereiding....respect.....Ricardo heeft het ook een keer gedaan en is 3 maal naar boven gefietst voor zijn moeder.

15

Anonymous

26

Anonymous

45

Thijs

Zet m op!

26

Wilma

Van machteloosheid naar motivatie, heel herkenbaar en goed verwoord verhaal. Veel succes!!

50

Kees Hanse

50

Frans En Virginie Van Vliet

Succes Jaap en Geneviève!

66

Delta Dynamics

Succes Fred!

56

Anonymous

Beste Geneviève, met een brok in de keel heb ik je motivatie gelezen. Wat een kracht. Veel succes en veel geluk voor jullie, jij met Ellen in je hart. Warme groet, Jos Engelaer

500

Anonymous

26

Susan Van Wijchen

Succes Nellie!

100

Sjaak En Anne-mathee Vreeburg

Voor een derde Topper!!!!

50

Ben Tiebot

Veel suc6

10

Petra Rongen

Wat een ontzettend mooi en goed initiatief Nellie, in gedachten gaan we met jou mee naar de top.

20

Mark Grijsbach

Respect Geneviève dat je deze uitdaging oppakt. Voor Ellen en voor jezelf! X

106

Anonymous

250

Arnold Reichert

Donaties afscheid Ellen

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

66

Andre Nijenhuis

Denk aan de mooie momenten.

26

Bert. Van Der Veen

Hey Fred! Wat een goede aktie ! Heel veel succes en power op de Dutch Mountain!

5

Demi

Heel veel succes!

26

Eline Liersen

Heel veel succes!

20

Eef Wuestenenk

Heel veel succes toegewenst. Toi toi toi van ons allemaal.

15

Gerda En Ben Van Oorschot

30

Martijn

Zet hem op Jaap! Super dat je dit doet en veel succes!

100

Paul Van Der Bruggen

Kanjer!

56

Anonymous

Hallo Jaap, als eerste gefeliciteerd met je moeder haar verjaardag. wat een geweldig initiatief om samen met haar en de rest van het team natuurlijk, deze uitdaging aan te gaan. we gaan jullie volgen en hopen van harte dat het succesvol mag zijn in meerdere opzichten. met hartelijke groeten en toi toi toi, Jan en Ria

50

Bram En Marianne Bierens

5

Lennart Stoelwinder

10

Godelieve Verberk

Jam van Geneviève verkocht!

106

Linda Engelman

10

Carla Breunese

Respect !

21

Geneviève Verberk

Boekdonatie 21 bochten

26

Annie Van Haren

Succes Nellie!

10

Femke Hoekstra

26

Gert Goedhart

Beste Erik, je bent goed bezig. Mooi! Succes Gert

200

De Covik Steenderen Hans Reintjes

He ouwe, gas erop en vaak bu'j te bange

10

Danique Hofs

45

Gerard Janssen En Monique Bax

400

Ieteke Schouten

200

Van Der Slikke

25

Ton

Heel veel sterkte en het gaat je lukken.

10

Lieda Van De Vis

Wat goed en wat stoer, heel veel succes Godelieve!

120

Werner Brosthaus

Lieber Erik, wir finden's toll, dass du mitmachst und gegen den Krebs kämpfst. Viel Mut, Ausdauer und Stärke für deine Tour. Werner &Gerburgis

206

Anonymous

Hallo Erik, veel succes bij het behalen van je doel. ZIt nu even stil achter mijn beeldscherm omdat er een heel aantal mensen door mijn hoofd schieten die door deze ziekte geveld zijn. Also MACHEN !

10

Linda Van De Donk

Zet ‘m op. ❤️

10

L.m Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

26

Anita Reichert

Lieve Geneviève, Ook jij bent een topper !! Heel veel succes !! Liefs, Anita Reichert

26

Stefan En Anouk Ruessink

26

Desi Van Der Donk

Goed bezig, Fred.

50

Raúl

Succes toegewenst Jaap!

26

Jos Thelosen

Heel veel succes in de aanloop naar een event in juni 2020 met grote persoonlijke impact.

45

Anonymous

16

Esther Hagen

Super goed, veel succes met de voorbereidingen

30

Godelieve

Twee boeken; 21 Bochten Verhalen over Alpe d'Huzes

26

Rianne Reek

Super, lief vriendinnetje 💕

10

Siebe Janssen

506

Anonymous

50

Jos Hooijer

Respect Arnold! Zet hem op

106

Pieternel Kranendonk-koster

Samen naar de top! Hoe bijzonder zal dat zijn en hoe graag had ik de kans gehad dat met en voor Marjolijn ook te willen doen. In gedachte ga ik met jullie mee. Succes en liefs.

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Ook jij bent een Topper!

56

Anonymous

10

Kris Koning

26

Shakyra

Wauw go Marjolijn!

15

Femmie Dotinga

Heel veel succes Arnold💪🏼

100

Marcel En Fransje

Marjolein, geweldig dat je meedoet, succes!

26

Sjoerd Adema

Nellie, veel succes.

600

Arnokd Reichert

Donaties afscheid Ellen 😘

10

Jos En Marjon Rutten

Mooi voornemen, veel succes!!

15

Anonymous

Veel succes.

50

Geneviève Verberk

Donatie uit shirtverkoop

26

Anonymous

Nellie.... veel succes op de Alp.

26

Ruud Huls

Succes 💪🏼💪🏼

100

Geneviève Verberk

Opbrengst jamactie

145

Team Kring Midden Nederland

Zet 'm op Fred. Mooi initiatief. Mooi doel!

15

Barbara Wullink

Heel veel succes! En wat een mooi initiatief!

26

Anne-marie Van Den Bos

veel succes!!

15

Pierre Pourchez

Veel Succes👍🏽🥰

15

Kathalijn Reynolds

Wat een mooi doel! Heel veel succes!

100

Twan Jacobs

Succes namens Soep voor Alpedhuzes

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

25

Anonymous

50

Cees De Vink

106

Anonymous

10

Laurien Van De Lisdonk

Wat mooi dat je dit samen met je moeder gaat doen Jaap!! Heel veel succes samen.

15

Cindy

Zet m op! Jij kan dit.

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

50

Dorine Van Der Bruggen

Zet m op!!!

26

Chris Heidekamp

heel veel succee Godelieve! Ik weet uit ervaring van een bijzondere dag 4 juni voor je zal worden.

26

Margot Van Der Velden

Goed dat je dit doet! Veel sterkte met het verlies van Ellen . Mooi om dit nu te gaan doen.

50

Geert Heersink

26

Gerard Van Logtestijn

26

Anonymous

26

Anonymous

50

Annie En Werner Rakitow

Wij weten dat jij een doorzetter bent Erik, niet alleen in je werk maar ook in de dingen die ons allen raken. Succes

10

Marian Van Amelsfort

You go girl!💪🏼

10

Clara Ten Berge

Heel veel succes Jaap! Heb echt bewondering en respect dat je dit doet!

10

Marianne Scheepers

Je bent ook een topper!

66

Jos Kneepkens

Succes. Goed bezig

10

Els Van Der Meulen

Natuurlijk steun ik jou. Alle kleine beetjes helpen. Wat fantastisch zeg dat je meedoet! Heel veel succes en geniet van deze happening. Ik ben zelf ook een paar keer die berg opgegaan en het is echt heel gaaf! Hele dikke kus Els

26

John Snel

10

Anonymous

53

Arnold Reichert Shirts Bg

Aankoop Shirts BG

26

Anonymous

Hoi Nelly Dat wordt een hele waardevolle tocht. Ook onze zoon Tom vecht tegen de tumoren in zijn lijf. Ik vind het fijn als hij in jouw gedachten mee naar boven mag. Veel succes met jullie team. Ik zal in gedachten bij jullie zijn. Janny

26

Jeroen Verberk

Ik ken je niet maar door de verhalen we een bijzondere indruk van jou gekregen. Ik heb jouw boek ook inmiddels in mijn bezit en ben dit aandachtig aan het lezen. Ga je graag in persoon ontmoeten op de Alp en kijk daar naar uit. Sterkte de komende maanden nog met de gezondheid en voorbereidingen en tot in Frankrijjk!

15

Charissa Hardenberg

50

De Vordense Tuin

15

Diane Van Galen

Succes Jaap!!!

75

Welkoop Vorden

50

Lisanne Hannema-spaan

10

Franka Thomassen

Je bent een topper!!

7

Selma Haasbroek-schmal

Lieve Marjolijn. Super stoer van je!! Heel veel Succes. Dikke kus Sel

250

Paul, Anneke, Lotta En Pelle Joren

Zet hem op! Mooi dat je dit weer gaat doen, we weten dat je het kunt!

50

Petra En Wim Flikweert

We hebben er alle vertrouwen in dat je het kunt. Succes!

250

Marjanne Geesink

Topper!!

250

Alkondor Hengelo B.v.

Heel veel succes! Ook namens onze oud collega Henri Kötter.

100

Marc Smulders

wij steunen deze toppers met hart en ziel !

100

Bert En Godelieve

Top Marjolijn. Fijn dat we dit samen gaan doen! Liefs

26

Henny En Jet Lenkens

106

Angelica En Henk

Godelieve, wat een goed initiatief, Veel sukses voor jou en je zus en alle anderen op 4 juni 2020

10

Jan En Adriana Feenstra

26

Robin Verstege

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

20

Margot Van Der Schans

Zet hem op Fred! Met zo'n mooie drive, vlieg jij die berg op. Succes!!

26

Joost & Debby Kuijpers

Maak er een mooie rit van. Groet Joost debby saar en Guus

45

Agricontent

Succes Jaap. Prachtige verhalen in het boek van je moeder.

15

Anonymous

26

Theo De Jong

10

Annette Leijten

Heel veel succes Godelieve, het is een byzonder goed doel. Zelf heb ik dit jaar meegedaan aan Swim against Cancer, het geeft veel dankbaarheid en (sportieve) voldoening om dit soort evenementen meeste mogen doen.

20

Laura En Romy

Heel veel succes!!

26

Robert Elmerhaus

26

Erik

S6 man!

26

Hanne Oosterveer

Liefs!

123

Arnold Reichert

Steuntje van Ellen 😘

25

Peter En Anita

Genevieve, wij wensen je heel veel succes en geluk toe! Wat een fantastisch doel heb je voor ogen !

15

Cor En Annemie Broeks

Heel veel succes, Nellie!!

26

Hermsen

Succes Erik!!💪

56

Annemarie

Ha Godelieve, Heel veel succes en top dat je dit doet. Groetjes, Annemarie (yoga).

50

Bennie Wolbrink

30

Erna De Bruijn

Trots op jullie!! Geweldig initiatief🤗

10

Hans Heuer

Succes verder met je voorbereidingen

10

Mieke Abeling

Top! Godelieve!!

10

Dore-mieke Verrijt-verschuren

Wat mooi Nellie, heel veel plezier en succes met de voorbereidingen. Gaat je lukken!

13

Nellie Kuijpers

shirtverkoop

5

Maud Verheggen

Veel succes Fred!! Mooi initiatief en persoonlijk verhaal!

25

Loet

50

Ruiterkamp Uitvaartverzorging

HEEL VEEL SUCCES ERIK !! namens team Ruiterkamp Uitvaartverzorging

106

John Vermue

Heel mooi initiatief Fred!!

56

Anonymous

26

Bemu Plus

26

Rianne Reek

Top, top, top x

50

Anonymous

15

Maartje Den Dubbelden

Wat een super actie! Liefs Maartje

48

Anonymous

Verkoop tijdens 2e AD6 dag. Veel succes Jaap!

26

Anonymous

Hallo Erik, Hoestie? Lang niet gesproken aangrijpend verhaal hoor! Heb je je opdracht vervuld? groet Ad

66

Anonymous

26

Marcel Fox

Heel veel succes gewenst Arnold!

25

J. Willemse

Sterkte!!

20

Anonymous

Nellie ik wens je alle goeds veel wandel plezier en bovenal veel sterkte voor je vriendin. Warme groet Toos

500

Anonymous

10

Lynn Reichert

20

Anonymous

Succes Johan !

106

Olga Scharphof

Dank ook namens Henny voor het beschikbaar stellen van de woning

10

Anonymous

Een heel mooi initiatief Johan. Heel veel succes met je voorbereiding!

20

Anonymous

26

Lilian Tosserams

Suc6 Arnold!

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

26

Ibeks

Mooi dat je dit doet Fred. Met jouw toewijding en betrokkenheid ga je zeker al jouw doelen voor de Alpe d'HuZes bereiken.

26

Jeannette Bertels

Succes Nelly met je actie en succes.

50

Els Stooker

Superuitdaging! Gaat jou lukken. Veel succes Jacqueline en Els

15

Kees En Ans De Bruijn-cremers

Dag Jaap, We vinden het zo goed van je dat je de beklimming aangaat voor je moeder en je vriend Teun en alle andere mensen die met deze afschuwelijke ziekte te maken hebben. Veel groetjes. Kees en Ans de Bruijn

26

Tilly Artz

Nelly, we waarderen het enorm dat je deze prestatie gaat leveren. Een mooi doel! We wensen je straks dan ook heel veel succes. Theo en Tilly

25

Jacco Scheper

Zet hem op Johan! Opgeven is geen optie!

16

Anne Vreeburg

Succes! X

26

Ria Bakarbessy

Geweldig dat je dit doet, heel veel succes.

349

Tinie En Co

voor een dappere prachtige vrouw, met het hart op de enige juiste plaats, die we zeer waarderen! We dichten het 'gat' voor 50%. Courage!

15

Mariette Madou

Knap Nellie, heel veel succes.... 👍

26

Claudine Everaert

Hup Genevieve. Heel veel succes! X

26

Reggie Thoonen

Succes. Wat ben je toch een kanjer!

50

Markus Ratersmann Schweinemast

Markus Ratersmann

25

Frank En Margot

Succes Frank en Margot Reelick

100

Anonymous

Beste Godelieve,' Heel veel succes met dit geweldige initiatief ! Hartelijke groet, Marcel en Carla

20

Anonymous

26

Stefan Roters

Tolle Sache, viel Glück!!!

80

Sven Van De Riet

Veel succes Johan, altijd omhoog blijven kijken!

15

Arda Roding

15

Anonymous

Dag Geneviève. Het boek zie ik met belangstelling tegemoet. Vr groet. Alberdienr

26

O Heyden

Succes Nellie , met dit fijne team gaat het zeker lukken !!

206

Fysiotherapie Ronald Korsten

Heel veel succes, Team Fysiotherapie Ronald Korsten

25

Anonymous

Super Erik dat je dit gaat doen. “6 keer is mooi, maar geen must!” Veel succes.

230

Kwizzut Wop

Opbrengst Kwizzut WOP

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

15

Mark Verberk

Succes!

56

Frida Janssen

Nelly, wij wensen je heel veel succes! Wat goed dat he dit gaat doen, groetjes Noud en Frida

26

Christine

Ha Nellie. Wat een mooie actie!!! Heel veel succes!!! Christine

50

Fré Oosterom

Succes vanuit Schoonhoven!

26

Anna Van Estrik

20

Anonymous

Heel veel succes. Goed van je 😊👍 Corry

66

Anonymous

Heel goed bezig Erik. En succes met de beklimmingen!!!

5

Agnes Renshof

56

Ella

Lieve mama, Wat een mooi initiatief! Ik wens je veel succes met de beklimming. Liefs!

50

Fred Roodenburg

26

Ine Hendrix

Lieve Jaap helemaal super geweldig dat jij ook over de “streep “ bent. Heeeeel veel succes wij blijven je volgen kanjer. Liefs van je oude over buurvrouw Ine

20

Martijn Kelders

Laat ook deze speciale wens uitkomen Fred! Ik geloof in jou!! NB laat me geen spijt krijgen van deze uitspraak (-;

15

Coen Eskes

50

Robert Kötter

Op naar een fantastisch resultaat voor deze belangrijke onderzoeken!

26

Arie Kok

5

Anonymous

20

Anonymous

Heel veel succes 👍 tante Ida

50

Bart & Stella

Succes Geneviève!!

150

Geneviève Verberk

Opbrengst boekdonaties

56

Daan Oosterom

Veel succes, Arnold!

10

Wilma En Huub

Succes Nellie

20

Anonymous

10

Willeke Kuijpers

Heel veel succes !!

15

Anonymous

100

Peter Oosterveer

Succes

10

Nicolette Van Der Heide

Succes Johan!

100

Frank & Marlot Bouwmeester

Super goed doel! Heel veel succes!

563

Marjolijn Vreeburg

Opbrengst kaartenactie (druk 1)

26

Stijn

succes

66

Frans Nijenhuis

Super dat je dit gaat doen, je weet zelf hoe belangrijk dit is. Succes met de barre tocht Alie en Frans.

98

Nellie Kuijpers

shirtverkoop Big Challenge

26

Suzanne Klarenbeek

Heel veel succes! Het is altijd een mooi initiatief en ik hoop dat het jullie in de toekomst veel moois brengt.

25

Will Cornelissen

Heel veel succes,,liefs will

150

Ruitershop Boxmeer

Verkoop rijlaarzen Ellen

20

Marja Visser

Je bent een topper! Wij steunen jou op deze bijzondere klim en het goede doel. Trots op jou🍀

26

Juul Van Dinter

Mooi initiatief Nellie Ik wens je, samen met Genevieve een mooie wandeling toe met dit fantastische doel Je oude klasgenootje Juul (Julia)

25

Geneviève

Shirtverkoop BIG Challenge

10

Floor

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

50

Judith Minderman

Heel veel succes Arnold! Fiets de berg op, samen met Ellen op je bagagedrager.

6

Gjw

Succes met de zes beklimmingen.

5

Mathilde Holtmaat

Heel veel geluk .

25

Harry En Haida Hubers

Heel veel succes Genevieve met deze geweldige actie.😘

10

Jan Luijten

Veel succes Fred

50

Paul Brummelhuis

Sterkte en succes gewenst

25

Tijs Kuijpers

Succes met de aktie.

50

Kim Verheijen

Heel veel succes Nellie! Liefs uit Maashees

65

Agricontent

Succes Jaap. Fijn dat je meedoet! Prachtige verhalen in het boek van je moeder!

125

Desiree Den Boesterd

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

10

Sjani Gelderman

Heel veel succes

10

B. Spoelstra

26

Elisa Kosse

10

Marit Vorstman

Heel veel succes Jaap!!

25

Anonymous

66

Bram Harpe

50

Arjan Vosters

Succes!!

100

Willy Hafkamp Hafkamp

Veel succes samen

10

Leonie Vervoort

mooi iniatief nellie! laat de liefde voor het leven jullie " ondersteunen" op deze bijzondere reis warme groet, leonie

600

Heinz Lennards Gmbh

50

Tom Soeters

Veel succes !

25

Henry Walgemoet

25

Anne Vreeburg

Veel succes!

56

Ans De Goffau

Veel succes kanjer!

26

Arnold De Rouw

Jij en je team succes met de beklimming

10

Marie-cecile Verspeek

26

Niels Roodenburg

Ome Duo heeft mij eindelijk weer wat geld geschonken

10

Anonymous

Go for it!

100

Ziegenhof Hoogendoorn

10

Lisette

Succes Nellie...een diepe buiging..

50

Jos En Erica.

Succes!

15

Bram Lammers

26

Liesbeth Kemps

Geweldig dat je samen met Genevieve de uitdaging aangaat. Ik wens jullie veel kracht!!

26

Heleen Steinbuch

beste Geneviève, wij volgen jou altijd op de voet. wat geweldig dat je nu weer dit initiatief ontplooit. hartelijke groet, ook van Hester

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

106

Anonymous

Prachtig initiatief Fred, VEEL SUCCES met het werven van sponsoren en gulle gevers en uiteraard succes gewenst met de vele trainingsuren die gemaakt moeten worden.

56

Anonymous

Wat geweldig dat je mee mag doen met de beklimming Het zal zeker een emotionele tocht worden. Mooi dat je Ellen mee neemt op je tocht

20

Esther Van Kampen

Heel veel succes💪🏻. Onderzoek blijft noodzakelijk.

10

Anonymous

26

Kees En Gerdien Dulfer

Veel succes!

26

Henny Vermeulen

26

Anonymous

Hoi Arnold, Heel veel succes op de Alp d'Huzes. Wat een verdrietig en indrukwekkend verhaal. Groet, Jolanda

106

Timmerman Natuursteen

Succes !!

12

Anonymous

Hey Arnold bij deze het geld voor het t shirt incl mini donatie. Toi toi toi op naar mooi eind bedrag voor het goede doel!

26

Mark Verberk

Zet 'm op ! ;)

26

Annelies Hak

Super dat je dit doet. Succes!

15

Caroline Bles

Dankjewel voor het mooie boek 😘

26

Lourens Feenstra

Prima initiatief Erik en alvast veel succes toegewenst met de voorbereidingen en de dag zelf.

35

Anonymous

Lieve actie mam! Veel succes xx

100

Anonymous

15

Vinsent Hooimeijer

Mooiste berg om op te gaan! Mooiste doel om daar aan te koppelen. Heel veel succes!

100

Schildersbedrijf A. Peters

Van de familie Anton Peters

15

Juul Kuijpers

10

Esli Lindenschot

Succes Erik!

30

Anonymous

Succes Erik, hierbij een kleine bijdrage voor het goede doel. Peter

26

Anonymous

Heel veel succes Nellie!!! Wat een mooie uitdaging voor een heel goed doel! Liefs Loes

206

Ingrid Van Den Hengel

106

Dick Roodenburg

Mietje. Succes en ik wil nog wel een paar keer meetrainen

250

Landbouwbedrijf Remijn

Goed Bezig Fred! Heel veel succes met de voorbereiding

26

Lex Folmer

Ha Fred, wat tof dat je meedoet. Wens je veel succes tijdens de trainingsperiode en natuurlijk wanneer je in recordtempo de Alpe d’Huez gaat beklimmen.

30

Anne Vreeburg

Opbrengst verkoop Marktplaats

50

Jan Flach

26

Christel Gijsbers

Zettum op Godelieve! Superknap- en lief en een hele prestatie die je gaat neerzetten! Liefs Christel

10

Jart Lucassen

26

Ton Stoelers

goed bezig nelly!

26

Anonymous

25

Anonymous

Het Johan, Succes bij de Alp D'Huzes!

26

Marion Van Der Laan-staps

Heel veel succes!

25

Antoine Jacobs

Godelieve, geweldig dat je dit doet. Je bent een kanjer!

15

Merel Beemster

Zet 'm op, Jaap!

400

Niederoderwitz Agrar Gmbh

500

Theo Franssen

Op naar de TOP, succes Arie

106

Arnold Reichert

Steuntje in de rug om je over de ‘magische grens’ van € 1.000 heen te krijgen 👍

250

Vrienden En Familie Van Godelieve

Verjaardagsdonatie

56

Anonymous

20

Anonymous

Lieve Genevieve, Heel veel succes , we denken aan jou en alle anderen.

56

Domien Verschuuren

Heel veel succes! Veel liefs x

15

Cora Pieterse

10

Erik En Dione

Hey Erik, knappe prestatie man! Ga naar boven op die berg. Held ben je! Dione is ook trots.

15

Macha Mathijssen

Voor het boek! Succes!

10

Naomi

Succes Jaap whooooo!!!

20

Ans Vloet

26

Anonymous

Succes Fred. Een fantastisch doel om voor te gaan!

50

Park Duivenbos Overloon

Veel steun, maar vooral heel veel sterkte! Succes op de Alp voor jou en alle andere kanjers! Groetjes Angela, Tonnie en mannen.

10

Marion Crijns

Veel succes!

50

René En Emmy Kwakkel

Heel veel succes, maar ook plezier bij de voorbereiding én straks op de Alp d'Huez!

60

Familie Govers

25

Rik Gerrits

Heel veel succes man! En mooi dat je dit doet! Alle beetjes helpen! ;)

15

Marcia Cox

heel veel succes !!! lieve groetjes marcia

20

Henny Rietman

10

Arnoud Smit

Succes en veel plezier Johan

26

Mieke Masselink

Topper!

20

Mark Kranenbarg

30

Anonymous

500

W.j. Oosterom

25

Frank En Margot

Succes

56

Bram En Simone Kotter

Geneviève, wij wensen je heel veel succes en kracht toe bij deze bijzondere tocht. Zet 'm op!

500

Anonymous

Beste Erik, Wat ik gaaf aan je vind is jouw drive! Drive om doelen te behalen, drive om vooruit te gaan. En ik steun dan ook graag je drive om dit goede doel te steunen! Succes, daar waar het " niet halen " geen optie is voor jou, jou kennende! Gas erop!

26

Cora Pieterse

Prachtig initiatief van jou Marjolijn en ik weet zeker dat je de kracht hebt om het te doen! Heel veel succes en wij denken 4 juni 2020 aan jullie! XXX

50

Rosanne En Roel

Heel veel succes mam met het bedwingen van de Alp!!! Super goed dat je dit doet! Liefs, R&R

100

Autobedrijf Robert Wisselink

20

Heleen Van Otzel

Succes Fred!

106

Nol

Band der roodharigen.

26

André En Irna Wagenvoort

Geweldig💪 Heel veel succes🍀

100

Riekie Joosten

Wat een mooi doel Geneviève! Heel veel liefs en succes gewenst namens ons hele gezin🍀😘

30

Stef Huirne

Veel succes Arie, Je kunt het

50

Dirk En Joke

Veel succes!

20

Koen Kuyper

Lieve Genevieve, Heel veel succes en sterkte gewenst met het aangaan van deze grote uitdaging, je bent een bikkel. Koen en Caroline

106

Arjan Mombarg

Ik ga je volgen! Gas erop voor je overleden dierbaren 6 keer die molshoop op!

26

John Praet Caty Remeeus

Succes Fred ! 🔝

15

Okke Verberk

Succes en zet ‘m op! 💪🏽 Gr. Okke

26

Robert Jan Zuur

26

Anonymous

Heel heel veel succes

26

Rian Smulders

Heel veel succes samen met je team . Fijn om dit samen te kinnen doen .

26

Anonymous

10

Liselotte Keultjes

Heel veel succes met jouw geweldige uitdaging!!

100

Willy Peter

Arie, Hopelijk gaat het Event door in deze rare tijden. Veel plezier. Willy

106

Johan Flikweert

10

Anonymous

Geweldig Nellie heel veel succes.

20

Hans En Karin Van Aaken

106

Lin

Go go go Mar!

26

John Van Veen

Goed bezig Fred, Heel veel succes met de voorbereidingen !!

110

Caroline

Lieve Godelieve! De verkoop van 11 boeken 'Streep, of een poging tot' doneer ik aan jou! Liefs, Caroline

50

Henk Hoeflake

150

Jan Slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

26

John Nissen

Héél veel succes!

75

Tante Anneke

Veel succes Jaap!

26

Marsha Gerritsen

26

Judith En Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

21

Dore-mieke Verrijt-verschuren

21 euro voor 21 bochten..... dankjewel. Voor morgen een mooie en fijne dag gewenst. Fijn je straks ff gesproken te hebben. 🍀 Groetjes Dore-Mieke

100

Annemieke

Een steuntje in de rug

56

Jam Lammers

Ik wens je veel kracht en spirit om de Alpe d'HuZes te bedwingen. Jouw spirit kennende gaat dat lukken; ik hoop zeer dat je de fysieke kracht eroe ook nog voor hebt.

100

Akkerbouwbedrijf Arts

Na jaren lange fietstraining gaat dit nu een succes worden!

25

Heidi Van Heumen

Zet hem op Johan!

1.25k

Anonymous

Dank voor de voederkundige uitleg

56

Judith Roodenburg

Lieve Fred, zoals beloofd, ondersteuning van mijn eerste pensioen. Liefs, Judith

20

Sanne En Thad Van Der Bruggen

Veel succes lieve Genevieve!

106

John Hage

Groot respect Fred, voor jou en je teamleden. Indrukwekkend, en heel, heel veel Suc6.

206

Jacqueline Wolsing-lucassen

Namens ons allen heel veel succes! Willy, Marcel, Rob, Jorik en Jacqueline

26

Bart Swart

Arnold, Sterkte met het verlies van Ellen en ik hoop dat deze uitdaging jullie alles brengt wat je er van verwacht. Bart

100

Familie Rozendaal

Succes Erik

26

Alje Kamphuis

Ik ben supertrots op je. Zet m op! Liefs, Alje

26

Janneke Vollaers-schepers

Hallo Arnold, elkaar lang niet gesproken en gezien. Geschokt door je verhaal maar trots op wat jullie gaan doen. Succes en sterkte!

25

Hartman

Veel succes!

10

Inge Vd Hoven

Succes!

106

Rob Thijssen

26

Gerard Hendriks

Heel veel succes met je sportieve onderneming. Op 4 juni zal ik aan je denken.

40

Anonymous

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

106

Wim Hamersma

Dag Geneviève, Ik steun graag via jou het kankeronderzoek. Hartelijke groet, Wim Hamersma vroegere collega Bronlaak-Heimdal en Zonnehuizen

20

Stan -

20

Marijke

Jappioooo... Mooie gedachte! Je kan het!!

10

Catrien En René Wientjes

Heel veel succes Erik en team Big Challenge! De ervaring om met Big Challenge deze week te mogen beleven blijft een herinnering voor het leven. Zet’em op!

26

Lineke Flikweert