Bart Dirkx

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Voor het grote doel: ik doe voor de tweede keer mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker: het grote doel.

1 op de 3 mensen krijgt te maken met een vorm van kanker. Dat is toch niet wat jij en ik willen?!

Helaas heb ik in mijn familie ook te maken met deze vreselijke ziekte die erfelijk bepaald is.

Ik wil op 4 juni 2020 minimaal drie keer de berg per fiets beklimmen en mijn lieve Petra (ex-kankerpatiënt) gaat de berg 1 keer te voet beklimmen. 

Ik zou het enorm waarderen als je een donatie zou willen geven of willen sponsoren om het grote doel te bereiken. 

Bij voorbaat mijn welgemeende dank!

Bart Dirkx

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Op deze speciale dag

Vandaag, donderdag 6 februari is een speciale dag: de dag dat twee jaar geleden Marjolijn Pollen overleed. Marlijn is een tante van mijn vrouw Petra. Zij was meer dan een tante voor Petra, namelijk een heel waardevolle vriendin en was bij ons 'kind aan huis'.

Marjolijn kreeg in 2008 de diagnose borstkanker te horen en is een lange zware en vooral moedige weg ingeslagen. De hoop op genezing bleef ze houden maar is helaas niet uitgekomen. Op slechts 63 jarige leeftijd jong heeft zij zeker niet opgegeven maar besloten dat het zo mooi genoeg was geweest. Ze wenste op een waardige manier uit het leven te stappen en haar wens is ook in vervulling gegaan. Heel erg bijzonder dat Marlolijn op haar sterfbed mij nog bedankte dat ze altijd in onze stacaravan in Nieuwvliet-Bad mocht zijn. Terwijl Petra en ik ervan konden genieten dat zij er - vaak met haar vriendin Beebs - kon zijn en zo'n plezier daar had.

Lieve Marjolijn, we missen je elke dag. Je humor, je warme belangstelling op vele terreinen, je heldere, kundige kijk op het leven en het zijn van familiemens.

Petra en ik en al die andere 4998 deelnemers aan Alpe d'HuZes 2020 gaan zoveel mogelijk geld ophalen om ervoor te zorgen dat op enig en hopelijk spoedig moment niemand meer hoeft te l(over)lijden aan die vreselijke ziekte, een ziekte die nog steeds de belangrijkste doodsoorzaak is in Nederland. 

Marjolijn ik weet zeker dat je ons met de klim had willen steunen. Nu dat helaas niet meer mogelijk is, hoop ik - en verwacht ik eigenlijk ook een beetje -  dat onze familie, vrienden en kennissen dit stokje over willen nemen. Dat zou heel mooi en zeer wenselijk zijn.

We rekenen op jullie (financiële) steun en danken jullie bij voorbaat daarvoor!!

Bart namens Petra

 

 

Lampionnen in het Olympisch Stadion van KWF

Hartverwarmend als je de foto met duizenden lampionnen ziet, maar ook en hartverscheurend als je je realiseert dat achter elke lampion een verhaal vanover een mens met kanker schuilt.

Thank you to my Sponsors

66

Michiel Fredriks

Succes Bart! Mvg Michiel Fredriks

26

Annelies Stoutjesdijk

Ga er weer voor Bart , alle beetjes helpen .

66

Marcel Duijsens

Het gaat je weer lukken, Bart! Succes!

56

Bart Dirkx

10

Geert Joosten

Hoi Bart, top dat je weer mee doet! Veel succes met de voorbereiding. Groetjes, Geert

Show more