Brigitte's Heroes

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

31486.46

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

4793.42

'" Het is niet goed om op je 51e te sterven aan kanker, het is niet te snappen"

Op 9 november 2019 heeft Brigitte, mama van Skip(12) en Ole (10) en partner van Melvin, een oneerlijke gevecht tegen baarmoederhalskanker verloren. Eind 2018 hoorde ze dat ze ongeneeselijk ziek was. Vrijwel direct kreeg ze ook te horen dat ze buiten baarmoederhalskanker ook borstkanker had. Beide vormen van kanker bleken geen relatie met elkaar te hebben. Ze had enorme pech door gelijktijdig twee vormen van kanker te hebben.

Ondanks de slechte prognose had ze toen nog maar één doel en dat was tegen alle verwachtingen in toch te winnen van de kanker.

Ze heeft gestreden, gevochten en er alles aan gedaan om bij ons te blijven maar helaas is dat haar niet gelukt. Ze kreeg tegenslag op tegenslag, behandelingen hielpen niet en de kanker groeide door. Hierdoor konden we vanaf het voorjaar als gezin niet meer op vakantie of andere leuke dingen doen.

De kanker bleek te heftig en het aantal geneesmiddelen tegen baarmoederhalskanker is beperkt. Omdat ze ook borstkanker had kwam ze niet in aanmerking voor experimentele onderzoeken. Ze had gewoon enorm veel pech. Tot haar 50e was ze nooit echt ziek geweest en nu.....

Gelukkig waren we samen in het voorjaar van 2018 naar de Alpen geweest waar Melvin ging fietsen en Brigitte wandelend Alpe d'Huez op. In de zomer hadden we als gezin een mooie vakantie in Noorwegen. Brigitte zei nog; laten we het maar doen, je weet nooit wat er volgend jaar is. Dit bleek een vooruitziende blik.

Nadat bekend was dat ze kanker had heeft ze gestreden, gevochten en er alles aan gedaan om bij ons te blijven. Opgeven was voor haar tot op de laatste dag geen optie. Ze wilde ons en zeker Skip en Ole niet verlaten. Helaas verloor ze in de nacht van 9 november de oneerlijke strijd. 

Wij als gezin, familie en vrienden hebben veel verdriet door haar overlijden maar zijn enorm trots haar. De manier waarop ze het gevecht is aangegaan, hoe ze zocht naar mogelijkheden en omging met de pijn verdient heel veel respect. 

Omdat we zelf ervaren hoe erg kanker is, wat het met Brigitte gedaan heeft en met ons doet, doen wij als team Brigitte's Heroes mee aan Alpe d'Huzes.

Samen met familie en vriendinnen gaan Skip, Ole en Melvin de berg meerdere malen bedwingen. Als team Brigitte's Heroes willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor het KWF. Zodat door onderzoek deze verschrikkelijke ziekte een halt toegeroepen kan worden. We hopen hiermee andere mensen met deze vreselijke ziekte te kunnen helpen. Waardoor de oneerlijke strijd van Brigitte, de mama van Skip en Ole, niet geheel voor niet geweest is.

Wil je ons hierin steunen?

Lieve sportieve groet,

Melvin

Team Brigitte's Heroes

 

Team Updates

Brigitte's Heroes gaat voor maximale loten verkoop !

Gebruik de QR-code, koop een lot maak kans op mooie prijzen en steun de strijd tegen kanker.

4 februari wereldkankerdag

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt.

Dit jaar is er bijzondere aandacht voor kanker in coronatijd. Juist nu is het belangrijk dat we oog blijven houden voor de impact van kanker. Dat mensen met kanker en hun naasten de weg weten te vinden naar coronaproof zorg en ondersteuning. En dat ook de mogelijkheid voor onderzoek naar kanker mogelijk gemaakt blijft worden.

Na het overlijden van Brigitte, op 9 november 2019, zijn ruim 50.000 mensen overleden aan de gevolgen van deze ziekte. Een ziekte die bestreden moet worden.

Met de strijd van Brigitte in onze gedachte en de motivatie om er alles aan te doen om dit voor andere mensen te voorkomen wilden we deelnemen aan Alpe d’HuZes 2020. Helaas (en begrijpelijk) werd de officiële Alpe d’HuZes door de Covid-19 Pandemie afgelast. Wel hebben we in onze eigen omgeving een alternatieve versie gehouden. Die mede mogelijk gemaakt werd door diverse lokale ondernemers die nu zelf onze steun hard kunnen gebruiken.

Afhankelijk van de ontwikkelingen m.b.t. Covid-19 reist het team van Brigitte’s Heroes dit jaar wel naar Frankrijk om op 3 juni 2021 Alpe d’Huez te beklimmen. Met deze beklimmingen proberen we nog steeds zoveel mogelijk geld op te halen voor noodzakelijk onderzoek naar kanker. U kunt ons hier nog steeds in steunen.

De gedachte dat er na het overlijden van Brigitte een volle “Kuip” aan mensen in Nederland is overleden aan deze verschrikkelijke ziekte maakt onze motivatie alleen maar sterker.

Het is begrijpelijk dat de bestrijding van Covid-19 een enorme hoge prioriteit heeft maar toch mag ook de aandacht voor kankerbestrijding niet vergeten worden.

 

Lieve en gezonde groet,

 

Melvin

Online benefiet optreden Jolly Malone

Door Corona en andere omstandigheden was het oorspronkelijke plan om in April een in het sportcafé van Egmond een benefiet optreden te doen ten bate van Brigitte's Heroes niet mogelijk. 

Daarom gaan geeft Jolly Malone nu online om de vakantie af te sluiten. 

Een gezellige paar uurtjes, waarbij het mogelijk is om een vrijwillige bijdrage te doneren aan Brigitte's Heroes. 

Ga via  gratis naar de livestream op 14 augustus 20:00 lokale tijd (Central European Time)

Special Edition Alpe d'Huzes, emotioneel, mooi en succesvol.

Brigitte’s Heroes houdt Speciale Edition Alpe d’HuZes en haalt enorm bedrag op voor het KWF

 

Op de dag dat Alpe d’HuZes officieel in Frankrijk verreden zou worden gaf Brigitte’s Heroes een eigen invulling aan de Special Edition van dit jaar. Het doel van de twee jonge Heroes en mijzelf was om de 164 km van zes beklimmingen (en afdalingen) van Alpe d’Huez in etappevorm uit te voeren. Etappes langs plaatsen die voor ons een speciale betekenis hebben.

 

Nadat Hart van Nederland een interview met ons had afgenomen startte ikzelf op de fiets voor een mini rondje Noord-Holland. Na terugkomst stapte Ole op de fiets om samen met mij in de regen zijn deel te fietsen. Tenslotte ronde Skip en ik onze Special Edition van Alpe d’HuZes af met een lange wandeling. Het gestelde doel van 164 km werd met een totale afstand van 186 km ruimschoots gehaald

 

Na een geweldige ontvangst door familie, vrienden, sponsoren en buurtgenoten is de bijzondere dag afgesloten met een proost en de bekendmaking van het opgehaalde bedrag. In de 6 maanden die het gehele team van Brigitte’s Heroes bezig is geweest met de voorbereiding van Alpe d’HuZes en het werven van sponsoren en donateurs is een bedrag opgehaald van maar liefst € 28.681,- !!! Dit bedrag komt volledig ten goede aan het Koningin Wilhelmina Fonds die dit zal gebruiken voor onderzoek naar kanker.

 

Wij zijn heel trots op dit bedrag en willen iedereen bedanken die een bijdrage geleverd heeft in welke vorm dan ook.

 

Hoewel deze Special Edition een enorm goed gevoel achterlaat, kijken we ook al uit naar volgend jaar. Dan hopen we als volledig team wel de echte berg op te kunnen.

 

Brigitte’s Heroes houdt hier dus niet op en zal zich blijven inzetten voor de strijd tegen kanker.

 

Veel gezondheid, lieve groet,

 

Melvin

Heroes van Brigitte's Heroes houden alternatieve invullen van de Special Edition Alpe d'HuZes 2020

Op donderdag 4 juni stond Alpe d’HuZes 2020 gepland. De 15e editie van Alpe d’HuZes waaraan wij als team Brigitte’s Heroes mee zouden doen. Doel is om in het kader van “Opgeven is geen optie” met Brigitte in gedachten de berg Alpe d’Huez meerdere keren te beklimmen. De beklimmingen zouden we zowel lopend als fietsend doen.

 

Naast een eerbetoon aan Brigitte en het tonen van respect voor iedereen die te maken heeft met de afschuwelijke ziekte kanker, hoopten we ook zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Geld dat het KWF benut voor onderzoek naar en de strijd tegen kanker. Door dit onderzoek kan in de toekomst hopelijk bereikt worden dat deze vreselijke ziekte uit de wereld verdwijnt. Jaarlijks sterven ruim 40.000 Nederlanders aan kanker en één op de drie mensen krijgt met kanker te maken.

 

Helaas, maar ook begrijpelijk is de editie van 2020 geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus. Een virus wat ook enorme gevolgen heeft voor de mensen die getroffen zijn door kanker.

 

Brigitte’s Heroes zal nu volgend jaar, 3 juni 2021, meedoen aan Alpe d’HuZes en het komend jaar benutten om d.m.v. diverse acties nog meer geld in te zamelen voor het KWF. Op dit moment heeft het team van Brigitte’s Heroes ruim € 26.500, - ontvangen aan donaties. Iets waar wij iedereen enorm dankbaar voor zijn!

 

Echter wij, Skip, Ole en ikzelf willen niet tot volgende jaar wachten om ons fysiek in te zetten voor Alpe d’HuZes.  In nagedachtenis aan onze lieve mama en vrouw zullen wij op donderdag 4 juni de afstand van zes beklimmingen (en retour), in totaal 164,4 km, in drie etappes afleggen. Na het ontsteken van speciale Alpe d’HuZes kaarsen stap ik in de ochtend op de fiets om ongeveer 110 km te fietsen. Vervolgens fietst Ole samen met mij in de middag ruim 41 km en tenslotte wandelen Skip en ikzelf 13,7 km. De afzonderlijke routes gaan langs voor ons plaatsen waar we goede herinneringen aan bewaren.

 

Met onze invulling van de Special Edition Alpe d’HuZes 2020 willen we ook onze sponsoren en donateurs bedanken en een hart onder de riem steken. De meeste zijn hard getroffen door alle maatregelen tegen het coronavirus. Voor hen heeft de slogan “Opgeven is geen optie” een hele andere dimensie gekregen. Daarom zijn we blij dat we de Special Edition Alpe d’HuZes 2020 kunnen doen in de speciale Alpe d’HuZes 2020 kleding. De officiële Brigitte’s Heroes teamkleding die mede mogelijk gemaakt is door onze sponsoren en voorzien is van hun logo.

 

Het is mogelijk om vanuit Alpe d’HuZes op 4 juni ook een kaars te laten branden voor een dierbare. Dit is kan via de site (https://www.opgevenisgeenoptie.nl/kaarsen).  Uiteraard is het ook mogelijk om te doneren via:

 

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/OleBlok/alpe-dhuzes-2020

 

Want hoe mooi zou het zijn als we ook een vaccin tegen kanker vinden?

Brigitte Heroes bij Hart van Nederland vanwege uitstel Alpe d'HuZes 2020

Gisteravond heeft de organisatie van Alpe d’HuZes bekend gemaakt dat de 15e editie verschoven wordt naar 3 juni 2021. Dit door het coronavirus en alle maatregelen die tegen verdere verspreiding genomen zijn en worden. Een begrijpelijk en te verwachte besluit.

 

N.a.v. een eerder item over Brigitte’s Heroes, wat in januari door Hart van Nederland is uitgezonden, heeft SBS contact met mij opgenomen. Zij wilde graag weten wat uitstel voor Brigitte’s Heroes betekende.

 

Het interview en de sfeerbeelden zijn in de loop van de ochtend opgenomen en zullen vanavond bij Hart van Nederland (22:30) worden uitgezonden.

 

Uiteraard gaat Brigitte’s Heroes door en meedoen in 2021. Op dit moment hebben we door o.a. donaties, acties en sponsoring ruim € 26.000,- opgehaald voor het KWF.  Onze teller blijft doorlopen tot na de deelname op 3 juni 2021.

 

Wij stoppen dus niet en zien dit ook als kans om nog veel meer geld op te halen. Als het corona virus bestreden is en we wat meer gezonde vrijheden hebben, zullen we enkele leuke sponsoracties in gang zetten.

 

Namens Brigitte’s Heroes wens ik iedereen veel sterkte, niet alleen voor alle mensen die naast de onzekerheden door het coronavirus, ook leven met kanker. Voor hem gaan we ons t/m Alpe d’HuZes 2021 inzetten voor de strijd naar een kankervrije wereld.

 

Groet,

 

Melvin

Imming Bike sponsort Brigitte's Heroes met fiets voor Ole

Imming Bikes sponsort Brigitte’s Heroes met fiets voor Ole

 

Immingbikes uit Egmond Binnen (http://www.immingbikes.nl/) sponsort Brigitte’s Heroes met een speciaal voor Ole gemaakte fietst.

Immingbikes is een fietsenzaak die zich onderscheidt door fietsen naar smaak en wens op te bouwen. Er is keuze uit onze eigen private label Imming of ons Italiaanse merk De Rosa, beide merken werken met een los frame als basis. Hierna kun je zelf je eigen keuze maken met de groep, wielen, stuur enz. 

De op maat gemaakte fiets is voorzien van een bergverzet en schijfremmen om soepel omhoog en veilig naar beneden te kunnen. Ole is heel erg blij met zijn fiets en het team van Brigitte’s Heroes met deze sponsoring. De komende maanden zal Ole zich dus goed kunnen voorbereiden op Alpe d”HuZes.

Skip, die tijdens Alpe d’HuZes tweemaal wandelend de berg op zal gaan wordt hiervoor gesponsord met schoenen door Oosterbaan Orthopedische schoentechniek uit Alkmaar (www.oosterbaanalkmaar.nl). Ook hier zijn wij enorm blij mee.

Uiteraard kunt u ons ook steunen in de strijd voor een kankervrije wereld. Dit kan door te doneren op:

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/OleBlok/alpe-dhuzes-2020

Valentijnsactie Brigitte's Heroes groot succes

Dat er veel liefde was in de Egmonden was natuurlijk wel bekend maar dat de Valentijns actie van Brigitte’s Heroes bijna € 250,- op zou leveren had niemand verwacht.

De drie deelnemende bedrijven: Boek & Kantoorboekhandel Dekker & Dekker (www.boekhandeldekker.nl) uit Egmond aan Zee, bloemenwinkel MultiFlora Egmond (https://multifloraegmond.nl/) uit Egmond aan Zee en bloembinderij & Tuincentrum Nelis Baltus (https://nelisbaltus.nl) uit Egmond Binnen hadden veel extra aanloop naar aanleiding van hun deelname aan de speciale Valentijns actie met dus een geweldig resultaat.

 

Het team van Brigitte’s Heroes wil de drie bedrijven voor hun bijdrage aan de Valentijns actie.

Vriendinnen van Brigitte's Heroes verkopen goed op rommelmarkt in Alkmaar

De vriendinnen van Bigitte's Heroes hebben vandaag op de rommelmarkt, die gehouden werd op de Wielerbaan van Alkmaar, uitstekend verkocht.

De bonte verzameling spullen bestaande uit o.a. kleding, spelletjes en sierraden waren goed voor een omzet van ruim € 600,-.

De meiden hebben zowel in de voorbereiding als in de uitvoering van de rommelmarkt onwijs hun best gedaan. Voor het speciale doel stelde de organisatie, stichting rommelmarkt Egmond, twee kramen beschikbaar. 

Gezien het succes, de hoeveelheid nog beschikbare spullen en het enthousiasme hebben de vriendinnen het plan opgevat om deze actie op een nog nader te bepalen moment te herhalen.

 

Meiden bedankt !

 

Valentijnsactie Brigitte's Heroes in Dorpsgenoten

Valentijnsactie Brigitte’s Heroes in Dorpsgenoten.

 

In de deze week verschenen Dorpsgenoten (nr: 777) staat een leuk, door Pauline de Vries, geschreven stukje over de Valentijnsactie van Brigitte’s Heroes. Een kopie van het stukje is te zien bij dit bericht.

Brigitte’s Heroes stimuleert dus iedereen om een Valentijnskaart en/of bloem(en) te sturen of geven, uiteraard gekocht bij de deelnemende bedrijven. Dit hoeft natuurlijk niet alleen voor iemand te zijn op wie je heimelijk verliefd bent, maar kan natuurlijk ook om een hele andere reden.

Mocht je toch geen kaart of bloem(en) willen kopen of sturen maar wil je Brigitte’s Heroes in het kader van de Valentijns gedachte toch een warm hart toedragen kan je altijd doneren op:

 

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/OleBlok/alpe-dhuzes-2020

 

Aankomende zondag (16-02-2020) staan de vriendinnen van Brigitte’s Heroes op de rommelmarkt in de Wielerbaan van Alkmaar. Ook daarvan gaat de opbrengst naar het goede doel.

Egmondse bedrijven steunen Brigitte’s Heroes met Valentijns actie.

Boek & Kantoorboekhandel Dekker & Dekker, Bloemenwinkel MultiFlora Egmond en Bloembinderij & Tuincentrum Nelis Baltus steunen Brigitte’s Heroes met een speciale Valentijns actie.

Boek & Kantoorboekhandel Dekker & Dekker (www.boekhandeldekker.nl) uit Egmond aan Zee steunt Brigitte’s Heroes door per verkochte Valentijnskaart een bedrag te doneren. Bloemenwinkel MultiFlora Egmond (https://multifloraegmond.nl/) uit Egmond aan Zee en Bloembinderij & Tuincentrum Nelis Baltus (https://nelisbaltus.nl) uit Egmond Binnen doneren een bedrag per verkochte Valentijns bloem(en). Deze actie waar Brigitte’s Heroes de deelnemende bedrijven erg dankbaar voor is loopt van zaterdag 08-02-2020 t/m vrijdag 14-02-2020.

Brigitte’s Heroes stimuleert dus iedereen om een Valentijnskaart en/of bloem(en) te sturen of geven, uiteraard gekocht bij de deelnemende bedrijven. Dit hoeft natuurlijk niet alleen voor iemand te zijn op wie je heimelijk verliefd bent, maar kan natuurlijk ook om een hele andere reden.

Mocht je toch geen kaart of bloem(en) willen kopen of sturen maar wil je Brigitte’s Heroes in het kader van de Valentijns gedachte toch een warm hart toedragen kan je altijd doneren op:

 

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/OleBlok/alpe-dhuzes-2020

 

Fijne Valentijnsdag,

 

Melvin

 

P.S. Op zondag 16 februari staat Brigitte’s Heroes op de Rommelmarkt in de Wielerbaan van Alkmaar

De 16 donateurs die op het shirt van Brigitte's Heroes komen zijn bekend !

De 16 donateurs die op het officiële Alpe d’HuZes van Brigitte’s Heroes komen zijn bekend. Deze donateurs zijn:

 

 • Pronk Kappers

https://pronkkappers.nl/

 

 • Villa Lilla Kinderopvang

https://www.villalilla.nl/

 

 • Blinkink

https://blinkink.eu/

 

 • Langedijk Vastgoedontwikkeling

http://www.langedijkvastgoed.nl/

 

 • Raymond Blok Fysiotherapie

https://www.blok-fysiotherapie.nl/

 

 • Wesseling Installaties

https://www.wesselingh-installaties.nl/

 

 • Hotel Zuiderduin

https://zuiderduin.nl/

 

 • MG Visser Elektrotechniek & Noordwest 8 Security

http://www.noordwest8security.nl/

 

 • Strandpaviljoen De Zilvermeeuw

https://www.zilvermeeuw.info/

 

 • Bike Shop Egmond

http://www.bikeshopegmond.nl/

 

 • Ciropack verpakkingen en verpakkingsmaterialen

https://www.ciropack.nl/

 

 • IJssalon Pravisani

https://www.facebook.com/IJssalon-Pravisani-1469762106602575/

 

 • Gotik PM Projectmanagement in de civiele techniek

https://www.gotik-pm.com

 

 • Zonneveld Allround Service & Montage

https://www.zonneveldmontage.nl

 

 • Strandpaviljoen De Uitkijk

https://strandpaviljoendeuitkijk.nl/

 

 • Sportcafé Egmond aan Zee

 

In de strijd tegen kanker zijn we uiteraard op zoek naar nog veel meer donateurs en sponsoren. Deze verschrikkelijke ziekte moet bestreden worden.

Hoewel de logo’s voor de shirts al bekend zijn, zijn wij op zoek naar meer bedrijven die ons willen sponseren. Ook hier zetten we uiteraard een tegenprestatie tegenover. Hiervoor kan je contact opnemen met ondergetekende.

Buiten de donatiewerving zal Brigitte Heroes ook op 16 februari op de rommelmarkt staan in de Wielerbaan van Alkmaar. Op zaterdag 11 April is een benefiet zaalvoetbaltoernooi gepland in Sporthal de Watertoren met medewerking van Sportcafé Egmond. Geïnteresseerde teams kunnen zich hiervoor al inschrijven (reactie via facebook).

Uiteraard staan wij open voor meer goede ideeën om tot een maximaal bedrag te komen ter bestrijding van kanker.

 

Sportieve groet,

 

Melvin

Zeer succesvolle presentatie van Brigitte's Heroes tijdens Sportweekend Egmond

Tijdens het afgelopen sportweekend van Egmond heeft Brigitte’s Heroes zich nadrukkelijk gepresenteerd.

 

Na de opnames van Hart van Nederland op vrijdagmiddag werden op vrijdagavond Ole en Melvin geïnterviewd door de lokale radio; radio80. Tijdens dit uitgebreide interview werd stilgestaan bij het Alpe d’Huzes, de reden van het meedoen en het te bereiken doen.

 

Op zaterdag verscheen Ole (10) om 12:35 aan de start van zijn strandrace. Speciaal voor Ole was er een camera ploeg van SBS6 gekomen om hem bij de start te filmen. Hij vertrok met windkracht 7 in de rug met een snelheid van 45 km/h naar Bergen aan Zee. Op de terugweg deed hij veel kopwerk van een groepje van 8 en ging het een stuk minder snel. Uiteindelijk wist hij de meeste van deze plakkers achter zich te laten en werd hij 9e (van de 35) in de categorie 11/12. Hij fietste de 11 km in 35 minuten en 52 seconden.

 

Zaterdagavond werd bij Hart van Nederland een uitgebreide rapportage uitgezonden over Brigitte’s Heroes.

 

Zondag verscheen een groot deel van het Brigitte’s Heroes team aan de start van de Kwart Marathon van Egmond. Skip, Robin, Esther, Paulien en Melvin gingen van start op de 10,5 km ondersteund door Peel, Sean, Jeroen en Mark die ook in het originele Brigitte’s Heroes shirt aan de start verschenen.

 

Ondanks de enorme tegenwind (opnieuw windkracht 7) wisten alle Heroes de finish ongeschonden te halen en gingen Skip en Robin op een emotionele manier over de finish. Direct na de finish werd Skip live geïnterviewd door RTV80 wat door veel mensen bekeken is. Ook dit interview maakte veel indruk.

 

De sportieve prestaties en de inzet voor Brigitte’s Heroes heeft ook bij de verenigingen van Skip en Ole indruk gemaakt. Zowel bij AV Trias (Skip) (http://avtrias.nl/av-trias-junior-skip-blok-loopt-kwart-marathon-van-egmond-en-eert-overleden-moeder/) als bij WVAlcmaria-victrix (Ole) (http://www.alcmaria-victrix.nl/2020/01/11/alcmaria-victrix-in-het-nieuws-ole-blok-fietst-alpe-dhuzes/) werd uitgebreid aandacht geschonken aan deze prestaties.

Reportage van Brigitte's Heroes bij Hart van Nederland

Reportage van Brigitte's Heroes bij Hart van Nederland (11-01-2020)

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/prachtig-ole-10-en-skip-12-rennen-marathon-van-egmond-en-eren-overleden-moeder/

 

Klik op link om reportage te bekijken. 

 

Jonge Heroes geinterviewd door Hart van Nederland

De Jonge Heroes, Skip en Ole Blok, zijn vrijdag 10 januari geinterviewd in het kader van het Egmondse Sportweekend. Tijdens dit weekend is op zaterdag de strandrace Egmond Pier Egmond en op zondag de Egmond Halve Marthon.

Ole gaat op zaterdag fietsen en Skip op zondag 10,5 km hardlopen. Beide mannen doen dit in het kader van Alpe d"HuZes.

Na het maken van enkele actiebeelden werd eerst Melvin geinterviewd en vervolgens werden actie beelden geschoten van Skip en Ole. Hierna volgde het interview met de twee mannen die dit zeer bekwaam deden. 

Tenslotte werden er nog opnames gemaakt bij Bikeshop Egmond waar de fiets van Ole werd schoongespoten. De volgende dag kwam een cameraploeg terug om beelden te maken van de start van Ole.

Fietsen en lopen voor Brigitte's Heroes. Sponsor en win een origineel T-Shirt

Komende weekend zullen de teamleden van Brigitte’s Heroes zich gaan inzetten voor het goede doel; een kanker vrije wereld. Ole fietst op zaterdag voor de tweede keer de Bike Shop Egmond jeugd Strandrace. Net als vorig jaar doet hij het ook dit weer speciaal voor mama.

 

Deze jeugd variant op de strandrace Egmond Pier Egmond start om 12:30 bij bad Noord (Strandpaviljoen de Zeester) en gaat naar Bergen aan Zee (11 km) en weer terug. Ole fietst met stuurbord nummer 7200 in rode WV Alcmaria Victrix kleding. Uiteraard zal het Brigitte’s Heroes team hem en alle andere deelnemertjes hartstochtelijk aanmoedigen.

 

U kunt Ole voor deze wedstrijd sponsoren door te doneren op de site (www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/OleBlok/alpe-dhuzes-2020) als u hierbij de te verwachte eindtijd in minuten aangeeft (b.v. 60 minuten) maakt u kans op het originele Brigitte’s Heroes T-Shirt.

 

Op zondag loopt Skip (startnr. 25961) samen met zijn nichtje Robin Langedijk de Kwart Marathon. In navolging van Skip en Robin hebben ook andere Brigitte’s Heroes teamleden aangegeven de Kwart Marathon te gaan lopen. Zij starten allemaal om 10:44 en lopen in originele Brigitte’s Heroes T-Shirts, Ze zullen uiterlijk om 12:20 finishen op de Zeeweg ter hoogte van Hotel Zuiderduin.

 

U kunt Skip voor deze wedstrijd sponsoren door te doneren op de site (www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020) als u hierbij de te verwachte eindtijd in minuten aangeeft (b.v. 60 minuten) maakt u kans op het originele Brigitte”s Heroes T-Shirt.

 

Alle duizenden deelnemers van zaterdag en zondag wordt veel succes en support toegewenst.

 

Sportieve groet,

 

Melvin

Team Brigitte's Heroes compleet

Het Team Brigitte's Heroes is compleet. Als laatste is Rens de Lalaijne toegevoegd aan het team. Rens is een vriendje van Skip en zal samen met hem de berg op wandelen.

Skip Blok (oudste zoon van Brigitte); Meerdere malen wandelen

Ole Blok (jongste zoon van Brigitte); Fietsen

Rens de Lalaijne (vriendje van Skip); Wandelen)

Dennis Langedijk (Broer van Brigitte); Meerdere malen fietsen

Robin Langedijk (Nichtje van Brigitte); Wandelen

Tiny Langedijk (Moeder van Brigitte); Wandelen

Pauliene Abcouwe-Stam (Vriendin van Brigitte); Wandelen

Tamar Grahmbeek (Vriendin van Brigitte); Wandelen

Esther Pronk (Vriendin van Brigitte); Wandelen

Melvin Blok (Partner van Brigitte); Meerdere malen fietsen ook samen met met Ole.

Ook is er door JJ design een logo ontwikkeld en een flyer welke binnenkort zal verschijnen. Volgende week, 11 en 12 januari, tijdens de strandrace Egmond Pier Egmond en de Halve Marathon van Egmond zullen er diverse sponsor acties zijn t.b.v. ons Alpe d'HuZes team Brigitte's Heroes.

Lieve groet,

Melvin

 

Opgeven is geen optie

Het is de laatste week rustig geweest op het blog maar achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de vorming van het team, regelen van de randvoorwaarden en nog belangrijker de acties om donateurs te werven.

Begin volgend jaar zal hierover meer op het blog verschijnen.

De jaarwisseling zal emotioneel zijn. Vorig jaar waren we nog met z'n vieren, wetende hoe erg de situatie was, met in het achterhoofd het onvermijdelijke.

Nu zijn we met d'n drieen en hebben we een verschrikkelijk jaar achter de rug. Hoewel dit voor Brigtte nog veel erger was & is. We putten kracht uit de strijd van Brigitte met het beeld dat ze niet opgaf en tot op het laatst ook niet van opgeven wilde weten, ze wilde zo graag bij ons blijven en wij ook bij haar.

Met volle inzet gaan wij voor een maximaal bedrag voor het KWF. Door haar verhaal, tegenslagen en strijd onder de aandacht te brengen hopen we andere mensen te kunnen helpen. Zij heeft haar strijd verloren maar wij zetten hem in haar naam voort.

Lieve groet,

Melvin

Wandelen en fietsen voor mama

Vandaag, 22-12-2019, fietste Ole zijn laatste wedstrijd van de ATB Top Noord Holland 2019, hij eindigde ondanks val op een verdienstelijke achtste plaats.

Helaas was mama er niet meer bij. Tijdens zijn eerste wedstrijd van dit seizoen in oktober was zijn grootste supporter, mama, wel aanwezig. Het bleek uiteindelijk de laatste keer te zijn. Ze was enorm trots op Ole die op de tweede plaatst eindigde.

Op 4 juni 2020 doet Ole mee aan Alpe d’Huzes. Hij zal de berg op fietsen terwijl broer Skip de berg op gaat wandelen. Ze willen zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek ter bestrijding van kanker.

 

Steun Skip en Ole via:

(www.opgevenisgeenoptie.nl/fundrai…/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020) of

(www.opgevenisgeenoptie.nl/fundrais…/OleBlok/alpe-dhuzes-2020)

Zodat de verschrikkelijke ziekte kanker bestreden kan worden en andere kinderen wel aangemoedigd kunnen worden door hun trotse mama.

 

Lieve groet,

 

Melvin, Skip & Ole

Men moet niet zeggen dat het goed is

Men moet niet zeggen dat het goed zo is, want opgeven is geen optie.

In december vorig jaar, vlak voor Kerst, werd bij onze lieve Brigitte en lieve mama baarmoederhalskanker en borstkanker geconstateerd. De baarmoederhalskanker was uitgezaaid en vanaf het begin was duidelijk dat ze niet meer kon genezen.  Kerst en Oud en Nieuw waren dan ook zeer emotioneel.

 

De diverse behandelingen bleken niet aan te slaan en na elke tegenslag volgde een nieuwe tegenslag. Al snel waren er geen behandelopties meer. Bij baarmoederhalskanker zijn er slechts een beperkt aantal behandelmethoden. Omdat ze los van de baarmoederhalskanker ook borstkanker had (iets wat zeer zeldzaam is) mocht ze ook niet meedoen aan diverse experimentele onderzoeken.

 

Op eigen initiatief heeft ze het DNA-profiel van de tumor laten onderzoeken. Hierin bleek een kanker gerelateerde afwijking te zitten. Voor deze afwijking was een medicijn in ontwikkeling wat de levensverwachting kon verlengen.

 

Helaas ging haar gezondheid dusdanig achteruit dat ze niet meer de mogelijkheid heeft gehad dit medicijn te proberen en is ze op 9 november op 51-jarige leeftijd veel te vroeg overleden.

 

Brigitte wilde niet sterven en heeft alles geprobeerd om de ziekte te stoppen. Ze heeft enorm veel pijn gehad, was erg beperkt in haar functioneren maar voor haar was opgeven geen optie.

 

Hoewel de ontwikkelingen in de medische wetenschap snel gaan is Brigitte ingehaald door de tijd. Voor uitgezaaide baarmoederhalskanker zijn nog niet heel veel behandelmethoden. Het analyseren van het DNA-profiel van tumoren is ook nog in ontwikkeling. Kerst en Oud en Nieuw zijn voor ons vanaf nu dus zeer beladen en emotioneel.

 

Omdat Brigitte ons heeft laten zien dat opgeven geen optie is en er nog veel onderzoek naar kanker (voor ons specifiek naar baarmoederhalskanker en DNA-analyse) nodig is. Doen wij als team “Brigitte’s Heroes” mee aan Alpe d’Huzes 2020. Wij willen hiermee geld inzamelen voor het KWF Kankerbestrijding om onderzoek te doen tot het voorkomen van kanker en levens te redden.

 

Op 4 juni 2020 starten we om 04:30 door wandelend en fietsend als team Brigitte's Heroes de Alpe d’Huez op te gaan. Skip (12 jaar) wandelend, Ole (10 jaar) en Melvin fietsend. Om hiervoor geld in te zamelen zoeken wij donateurs, u kunt dit worden door een donatie uit te brengen op:

(www.opgevenisgeenoptie.nl/fundrai…/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020) of (www.opgevenisgeenoptie.nl/fundrais…/OleBlok/alpe-dhuzes-2020)

 

Door te doneren draagt ook u bij aan het voorkomen van het leed wat kanker veroorzaakt bij patiënten, familieleden en vrienden. Leed waar wij als nabestaanden helaas dagelijks mee geconfronteerd worden.

Lieve groet,

Melvin

17 December 2018

17 December 2018 is een zwarte dag voor Brigitte en ons allemaal. Op die datum, nu precies een jaar geleden, werd bekend hoe slecht ze er aan toe was.

 

Uitgezaaide baarmoederhalskanker. Uitgezaaid naar de botten en de lymfe. Los hiervan ook borstkanker. Genezen was niet meer mogelijk, de behandeling zou gericht worden op het beheersbaar krijgen van de kanker.

Door de tumor in de baarmoeder had ze op deze dag enorme bloedingen en had veel bloed verloren. Voordat de chemokuur kon starten moest ze eerst bestraald worden maar dit was pas mogelijk na een bloedtransfusie. Uiteindelijk kreeg ze vier zakjes bloed,......

 

Al met al vandaag dus een kut dag. Zelf maar gaan fietsen in het kader van 04-06-20 en tot nieuwe ideeen van sponsorwerving gekomen. Fietsen genereerd namelijk ook een leeg hoofd.

Verklaring streefbedrag

Het streefbedrag van het team is € 18.968,-. Dit bedrag is gebaseerd op de geboortedatum van Brigitte 18-09-1968.

Op dit moment bestaat het team nog uit drie deelnemers, Skip, Ole & Melvin. De individuele doelen zijn ook gebaseerd op de geboortedatums.

Officiele start donatie werving

Vandaag 14-12-2019 precies vijf weken na het overlijden van Brigitte zijn we officieel gestart met het werven van donaties. 

Het zijn beladen tijden. Op 15 december 2012 kreeg ikzelf een herseninfarct en vorig jaar op 17 december werd bekend hoe erg Brigitte er aan toe was. Dit alles neemt niet weg om ons doel te behalen, hard te gaan trainen en op 4 juni 2020 voor Brigitte Alpe d'Huez te beklimmen.

Thank you to our Sponsors

10

Anonymous

Super Skip, wat zal mamma trots op je zijn geweest! Nu zijn wij dat allemaal: trots op jou!

67

S.w De Laleijne

30

Marianne Lampe En Maarten De Boer

Lieve Kanjers, Brigitte zal trots op jullie zijn

20

Martijn Met

Zonder woorden.

26

Anonymous

50

Familie Rotteveel-vrouwe

Wat goed dat je meedoet Rens! Heel veel succes!!

175

Oma En Opa Blok

Ole âaw kêep.

250

Hotel Zuiderduin

26

Marielle Baltus

Skip , weet zeker dat mama heel trots op jullie is ! Stoer en dapper dat jullie dit gaan doen !

500

Pronk Kappers

Veel succes met deze prachtige beklimming!

67

S.w De Laleijne

10

Daan Mooij

Beste Ole, Ook jij heel veel sterkte gewenst en super veel respect voor jullie dat jullie dit doen. Zet me op!

50

Els Versloot

Heel veel succes mannen en wat een mooi initiatief !

26

Ramona Kuijpers

Veel respect voor jullie!

10

Melanie

26

Rogier Koel

Nunca dejes de creer!

10

Melody Oud

26

Trudy Hectors

You rock girl!!! Go for it!!!

50

Anonymous

Lieve Melvin, wat mooi en stoer om dit samen met jouw jongens te doen. We zullen aan jullie denken. Liefs Rick en Marijtje

15

Margaret Schut-beenders

Wat mooi dat je dit samen doet met jullie kinderen ....

26

Willem De Groot

Heel veel plezier en doorzettingsvermogen toegewenst. Zet hem op :)

75

Fysiotherapie Ronde De Egmonden

Ole, voor je mama die veel te vroeg is overleden en veel langer je moeder had moeten zijn.

26

Jan B.

Zet em op!!!!

20

Anonymous

10

Caroline Koper

Top gedaan rens en lara!!!

26

Michel De Groot

66

Krista

Wat een mooi initiatief en wat een mooi team van Heroes

26

Aimy Pouw

Rens & Lara! Wat goed dat jullie dit doen! Heel veel succes morgen, zet 'm op en geniet ook! Groetjes, Jasper, James en Aimy

26

Sonja Langenberg

10

Melanie

20

Johan En Marion Schipper - Schoonhoven

5

Anonymous

Sterkte mannen en succes met de berg

250

Oud Katholieke Mannenvereniging Sint Jan

Veel succes samen met de jongens.

25

Michael & Sven

Ole, heel veel succes op de alp d'huez je kan het kanjer

50

Anonymous

😘🚴Super kerel, ik ben onwijs trots op je😘

26

Joost Jaspars

Lieve Melvin, Skip & Ole!😘

10

Anonymous

10

Sander En Samantha Wegbrands

Heel veel succes!

10

Ad De Graaff

Heel veel fiets plezier

26

Anonymous

66

Marieke Hottentot

30

Werner

Toppers!

75

Fysiotherapie Ronde De Egmonden

Skip, voor je mama die veel te vroeg is overleden en veel langer je moeder had moeten zijn.

10

Coen En Helen Van Der Veer

Knap Melvin! S6 met trainen!

50

Monique En Maurice Reinders

26

Anonymous

Succes !

10

Anonymous

10

Coen En Helen Van Der Veer

Knap Skip! S6 met trainen!

26

Anonymous

324

Vriendinnen Van Brigitte

Lieve Skip, dit is van de vriendinnen van je lieve moeder; de helft van de opbrengst van de rommelmarkt. Heel veel succes in Frankrijk!! Dikke knuffel van ons!

26

Maarten Nieuwmeijer

Zet m op!

20

Janneke Van Den Brink

Supergoed dat je dit gaat doen. Veel succes gewenst.

26

Esther

Hi Ole, geweldig dat jullie dit gaan doen! Wat zal mama trots zijn....❤️

100

Martijn De Wit Vloeren

Heel veel succes. Martijn de Wit Vloeren

26

Marijn Distel

5

Anonymous

Ole veel succes bij het fietsen.

10

Cindy Admiraal

Je kan het!! Heel veel succes 💪🏻😘

25

Mirjan

Heel veel succes en sterkte vandaag.

106

Mirenka Fortuin

Heel veel succes toppers❤️❤️!

66

Papa Blok

106

Anonymous

Wat zou ze trots zijn op jullie , jullie kunnen het

10

Bian A Tielman

Heel veel succes met de tocht omhoog! Als mama van 3 ben ik erg trots wat je voor je moeder doet!

10

Sandra Conijn

Beste Ole, heel veel succes! Ik vind je een kanjer💪💪

20

Ron En Goof En Joey En Tygo Zwart

We wensen jullie kracht en steun toe!!

66

Worp

veel succes

26

Anonymous

Beste Skip, Wat geweldig dat je samen met je vader en broertje je inzet om veel geld op te halen tegen kanker. Zet hem op in Frankrijk, jullie gaan het fantastisch doen!

10

Josette

Zet hem op Paulien. Trots op jou. ❤️

66

Sven Wijker

15

Trudy Verhart

Helaas konden jullie niet de berg op, maar jullie hebben wel een mooie alternatieve inspanning geleverd.

250

Raymond Blok Fysiotherapie V.o.f.

Skip, Lekker blijven lopen dan haal je je doel zeker. Succes!

26

Angelica En Joost Brouwer

Topper! Geweldig dat jullie dit gaan doen. Mooie gedachte aan mama. Ik weet zeker dat ze mee kijkt en zo trots is😘

20

Familie Ligthart

Veel succes Lara! ★★★★★

50

De Poppenkast

Zet hem op toppers! Team Poppenkast.

40

Joost Brouwer

Ik sponsor Angelica Brouwer die de 10 km van Egmond loopt om geld in te zamelen voor team Brigitte Heroes. Ik wens iedereen die dit weekend meedoet heel veel succes toe. Liefs Joost

66

Kelly Rodrigus

Lieve Skip, geweldig dat je dit gaat doen! Ik ben supertrots op jullie! Heel veel succes met trainen en de klim! Veel liefs, Kelly, Charlie en Marcio

106

Michiel Brouwer

Ole, zet hem op! Je moeder zou trots op je zijn! Groetjes, Michiel, Daphne en Pleun uit Egmond aan Zee

26

Tamar

Welkom, samen gaan we er voor 4 juni. Echt heel top dat je met Skip de berg op gaat!

26

Anonymous

Veel succes Tiny

26

Anonymous

27

Anonymous

Toitoitoi Skip! heel veel succes!

50

Inge Langedijk

20

Brenda Du Pied

❤️

50

Multiflora Egmond

Goed bezig Ole, topper!!

250

Hotel Zuiderduin

42

Anonymous

Grote Held, ik ben onwijs trots op je

100

Marian En Piet Zwaan

Beste Ole, Skip en Melvin Vandaag, tijdensde straatmarkt hier bij ons in Egmond aan Zee ,100,00 euro verdiend die wij graag doneren aan jullie goede doel Veel succes straks met z'n allen als jullie de Alpe'd Huzes gaan beklimmen, toppers hoor!! 🥰

26

Ria En Fred Van Dam

Beste Skip, Ik, Ria, was een collega van je moeder en ik heb heel fijn met haar samen gewerkt. Ik mis haar ook heel erg. Ik vind het fantastisch dat je gaat wandelen voor het KWF. Wij wensen jou heel veel succes toe op de Alpe d'Huzes!

5

Kaitlin Ooms

Veel sterkte en ik hoop dat jullie veel geld ophalen voor je moeder. Groetjes kaitlin

10

Erica Genet

Heel veel succes morgen! Een dag met een lach en een traan, maar je weet waarvoor je het doet. Zet hem op

20

Martin Stam

89

Tam, Ron, Kick & Khee

Ole, heel veel succes kanjer! Heeeeel veel mensen zijn nu al supertrots op jullie!

10

Anonymous

Ole, heel veel succes, mooie actie!

75

Nico Kemps

Succes

25

Lisette Welp

Succes samen

26

Ria En Fred Van Dam

Beste Ole, Ik, Ria, was een collega van je moeder en ik heb heel fijn met haar samen gewerkt. Ik mis haar ook heel erg. Ik vind het fantastisch dat je gaat fietsen voor het KWF. Wij wensen jou en jouw papa Melvin heel veel succes toe op de Alpe d'Huzes!

250

Ijssalon Pravisani

51

Astrid En Blendi Kuqi

Fantastisch dat jullie dit gaan doen!!!

50

De Zijpies

Goed dat je dit doet Esther! Succes en plezier met de voorbereiding👍🏻

14

Julian Allis

Succes mam en iedereen die mee doet ❤️

10

Eijlander

15

Natasja

Lieve Lara en Rens En alle andere deelnemers aan de Alpe d’HuZes. Zet m op! Heel veel succes Liefs van de Dekkertjes 😘

15

Anonymous

5

Micha

25

Anonymous

10

Olof Vd Steen

Succes

25

Anonymous

Je bent een topfietser kleine held😘

26

D Jonker

Succes Ole je kan het.

75

Martijn Visser

50

Herman En Lieneke Stieltjes

5

Paul Van De Reep

Succes met fietsen Ole!

316

Opbrengst Sponsorwandeling

Dankzij de sponsorwandeling op 15 mei kunnen we een mooi bedrag bijschrijven. Het was een mooie en gezellige dag met familie en vrienden.

26

Janita Gravemaker

Sterkte samen

50

Killer Whale

Kanjer, je bent een super fietser 🚴🏻‍♂️💪

40

Greet Dorresteijn

Succes

10

Anonymous

66

Paul De Waard

Goed bezig

250

Imming Bikes

Heel veel succes met Alpe d"HuZes

66

Arnold Boon

Super Rens, geweldig wat jullie doen, veel succes gewenst.

10

Anonymous

26

Marjolijn Baltus

Wat mooi dat jullie dit doen. Trots op jullie! X

50

Tamar & Ron Buur

Wij denken aan jullie, ook vandaag! Top mannen van Brigitje!

106

20

Carla Gul Gul

Heel veel succes toppers!

66

Budget Broodjes

Goed gedaan !!

250

Bert En Maaike Zonneveld

Met trots sponsoren we deze kanjer, die zich gaat inzetten om een financiële bijdrage te doneren, voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte "succes"

66

S Beukers

Zet m op !! 💪👊❣️

25

Marten Albers

Succes Skip, zet em op voor je supermama!

20

Annika De Boer

26

Pierre Peeters

25

Jan En Yvonne Bruin

Lieve Skip, natuurlijk gaan we jullie steunen! Fijn dat jullie dit doen 😘

5

Sandra Borst

Zet hem op met zijn allen!

20

Esther En Remco Dekker

Beste Skip, We zijn super trots op jou. Lopend naar de top! Zet hem op kanjer!

15

Natasja

Lieve Melvin, Skip en Ole. Wat zal Brigitte trots op jullie zijn mannen! Natuurlijk steunen wij jullie !! Heel veel succes!!! Zet m op me het fietsen en Skip met het lopen. Een dikke knuffel aan jullie kanjers ❤️

50

Cor En Lida Schoonhoven

26

Trees Evertse

Succes met je actie

20

Alex En Ester Biesboer

26

Coby/bart Walgemoed

Tiny, doe je best. Succes.

100

Mark Kops

Hoi Rens, ik heb gehoord wat je gaat doen, grote klasse!!! Dikke duim 👍🏻 Ik wens je veel succes. Vriendelijke groeten van de neef van Miranda de buurvrouw. 💪🏻💪🏻💪🏻

26

Danny Montagne-struwe

Tiny. Veel succes met deze prestatie !! Het gaat je lukken. We zullen aan je denken en in gedachten bij je zijn en kracht sturen.

50

Miranda Kaasenbrood-beers (tata)

Wat ontzettend dapper van jullie. Veel succes!

25

Tante Gre

Succes

50

Hans Dashorst

Go Go go

26

Bob En Corine Bruschke

Lieve Melvin, Skip en Ole. Wat ontzettend knap en moedig van jullie om samen voor dit goede doel te blijven vechten. Deze oneerlijke strijd heeft Brigitte niet mogen winnen. We zullen haar allemaal herinneren als iemand die niet opgaf.....succes!

10

Maaike Gerards

106

Michiel Brouwer

Heel veel sterkte Melvin ! Bewonderenswaardig dat je dit doet met je zoons. Hou vol! Groeten Michiel, Daphne en Pleun

10

Christine

Heel veel succes! Brigitte is supertrots op jullie toppers!!

26

Marjolein Binkhorst

Veel succes Marjolein (VIB)

26

Anonymous

Topper

15

Myra Kleine

❤️

26

Marco En Martine Gerrits

Heel veel succes 🍀voor jullie allemaal!

106

Stamlight

PowerrrrrrrPaulien! Wij fietsen met je mee...<3 Heb je een bagagedrager? ;)

5

Anonymous

10

Peter Gul

Succes💪

66

Bart & Saskia

Goed bezig Dennis!

26

Luuk Tervoort

Super dat jullie dit gaan doen! Succes!

5

Malou Bakker

Zet hem op Paulien!!

50

?

Je bent een topper👍

50

Martijn

Alle Brigitte's heroes: sterkte en véél succes.

25

Kees Schelvis

Ik wens jou en je kinderen heel veel succes bij het trotseren van de Alpe d' Huez!

25

Anonymous

20

Remco En Esther Dekker

Beste Ole, Wat zijn we trots op jou. Zet hem op naar de top!

26

Debby Peerdeman

Succes lieve Esther!

8

Anonymous

Hey Ole Voor jou dit bedrag om je te sponseren om de berg te trotseren. Ik vind het een mooi gebaar om zo de gedachte aan jouw moeder levend te houden. Ik wens je al het goeds toe in je leven waarin jij je moeder zal missen. Sterkte. Warme groet Suus Wesseling Ik heb jou op Villa Lilla tot kleuter op zien groeien!

10

Sep En Ian Dekker

Beste Ole, We vinden het super tof dat de vriend van onze broer, Jonah, deze uitdaging aan gaat. Heel veel succes!

10

Vera

Succes Tiny

25

Nanette Heijne

Trots op je Pol! Succes.

26

Marjette Baltus

Lieve Robin, ben zo trots op jou en je ❤️Van goud! Je bent een topper! Veel succes en dikke kussen tante Jet, Bas & Saar

250

Imming Bikes

Veel Succes en het gaat je zeker lukken !

250

Wesselingh Installaties Egmond Aan Zee

Grote Klasse , op naar de top,

10

Marleen Wijker

Heel veel succes en sterkte

106

Niels Kager

Hi Melvin, Sterkte en groet van je oude SPAR strijder Niels Kager

20

Madelon Oud

Deze donatie doe ik vanuit mijn lieve tante Bettina. Succes mannen!!

10

Coen En Helen Van Der Veer

Knap Pol! S6 met trainen!

26

Maaike De Graaf

5

Benthe Van Ierssel

10

Anita Leijen

Heel veel succes en sterkte!

15

Fam. Castricum

Samen met papa en Skip naar de top! Julie zijn toppers! Heel veel succes. Kiki & Loa

106

Annemarie Baltus

26

Anne Van Duin

50

Anonymous

20

Familie Ligthart

Veel succes Rens! ★★★★★

106

Ruud Admiraal

Heel veel succes en met Brigitte in gedachte gaat het zeker lukken !

26

Jan-frans Seignette

Skip, Ole en Melvin, Wat een mooie actie om Brigitte, jullie mama en vrouw zo te herdenken.

26

Geer En Anoes

Wat mooi dat jullie dit gaan doen, we weten uit ervaring hoe bijzonder die dag daar is, we hopen dat jullie dat ook zo ervaren!

8

Piet Keukenmeester

10

Marleen

Succes!

26

Dennis En Marleen

Vanuit de wens van Bettina van de Reep, als steun voor alle die deze strijd vol overgave aangaan!

35

Aidan De Boer En Familie

Zet hem op Skip. (En Ole en je vader en de rest van het team voor Brigette’s Heroes) Zo bijzonder dat jullie dit gaan doen voor dit goede doel.

26

Noor En Fam Verberne Verberne

Toppers. Doen jullie prachtig mannen.

26

Anonymous

250

Strandpaviljoen De Zilvermeeuw

66

Marco Manfrida

10

Anonymous

10

Frans En Margreet

10

Anonymous

10

Martin Stam

Succes Skip!

15

Jeanine

Je kunt het kanjer! Heel veel succes met fietsen ..... en trainen 💋

51

Yvonne Wolven

Zet m op kanjers

50

Tamara Tuls

Super Rens dat je dit samen met mama en uiteraard de rest van het team gaat doen.

10

Jennifer Dekker

5

Anonymous

26

Debby Muilwijk

Lieve Ole en Skip, heel veel succes!! Groet, juf Debby

25

Daniëlle

Go Cindy!! Opgeven = optie!!

50

Anonymous

Grote lieve kerel, je bent super😘

25

Cootje Visser

Veel succes 👌

25

Tante Gre

Succes Rens!

10

Familie Bras

Lieve Rens, Wat super knap en lief dat je hieraan mee doet om Skip te steunen en je bijdrage te leveren. We steunen je graag

26

Marjolijn Baltus

Wat goed dat jullie dit doen. Trots op jullie X

10

Anonymous

26

Ilja Wilvers

Donatie Bets

10

Anonymous

2

Lenthe Barendsen

heel veel sterkte en liefde toegewenst!

50

Iuliana Ion

😘😘😘

25

Marten Albers

Succes Ole! Zet em op voor jouw supermama!

20

Angelica Namens Tiny Baltus Bakker

M n moeder - Tiny Baltus Bakker - heeft mij sit bedrag gedoneerd toen ik Egmond liep dat in t teken stond van Alpes d’huzes. Vandaag loop ik met m n vriendinnen en moeder van Brigitte een gedeelte van Alpes d’huzes niet in Frankrijk maar in Egmond

26

Francoise Vd Berg

Succes Paulien. Goed dat je mee gaat doen!

25

Paul & Kim

Succes 💪🏻❤️

66

Thimo Van Der Vaart

Heel veel succes!

26

Anniek Merkuur

Succes Pol kus Anniek

15

Simone Jonk

15

Yvonne Klaver

Wat goed dat jullie dit doen. Heel veel succes!

26

Renate En Patrick

Heel veel succes Skip, zet hem op samen met Olle en je vader.

26

Maxim, Rosa, Wendy & Michael Jansen

Lieve Skip, wat een geweldig stoere en knappe actie van je man! Succes met trainen en we hopen dat je heel veel geld op zult halen! Zet ‘m op kanjer!

26

Melvin Blok

26

Linda Van Rozendaal

Heel veel sterkte deze moeilijke tijd en succes op de berg!

250

Raymond Blok Fysiotherapie V.o.f.

Ole, Succes met de trainingen en het gaat helemaal lukken!

25

Engel Schong

Veel succes Skip

15

Linda Swart

Heel veel succes met deze emotionele deelname.

100

Cootje Visser

Prachtig dat jullie dit doen! Jullie kunnen het!

10

Robbert Arxhoek

Grote klasse, Ole!

15

Jaap En Danielle

26

Annemarie Versteeg (tata)

Heel veel succes!!

26

Anonymous

26

Marianne Brands

26

Anonymous

10

Jolanda Van Amstel

Lieve Skip, Je kent mij niet, maar ik vind het super stoer dat je dit gaat doen. Bij iedere stap die berg op, is jouw mama in je hart bij je. Met liefde steun ik jouw weg! We blijven hopen dat onderzoek wat op gaat leveren. Een dorpsgenoot

26

Juf Judith, Martin, Ruben En Annemiek Belleman

Wat knap van jullie! Wij doen mee!

26

Ina Eikenaar- Schong

15

Jessica Wijker

45

Anne Bruin

Heel veel succes Dennis!!! Supergoed doel, groetjes en heel veel succes Anne Bruin 🌸🍃👌

26

Sandy Geraedts

50

Tante Gre

Succes!

175

Oma En Opa Blok

Skip dikke douwe 'een.

15

Joke Molenaar

Heel veel sterkte en succes Zal voor je duimen

26

Richard En Bregit Keijzer

Heel veel succes

10

Glijn En Melanie Groen

10

Marion Tromp&allard Heeres

Melvin, heel veel succes met dit mooie doel!

66

Marije Bosman

Go for it!!

10

Sharon Admiraal

Succes!

10

Jonah

Ik ben trots op je dat je dit voor je moeder doet. En vele andere mensen. Lieve groet van je vriend Jonah.

106

Michiel Brouwer

Skip, doe je best! Je moeder zou trots op je zijn. Groetjes, Michiel, Daphne en Pleun Brouwer uit Egmond aan Zee.

26

René Kuiper

Erg goed dat jullie dit met z'n 3en doen! Maak er een mooie toch van!

15

Anita Jonker

Lieve Pol, doe je best... succes!!!

26

Anonymous

Je bent een grote kleine held

25

Lisette Welp

Succes samen

50

Anonymous

Topper😘

10

Jolanda Van Amstel

Lieve Ole, Je kent mij niet maar ik vind het super stoer dat je dit gaat doen!! Met iedere trap die berg op is jouw mama in je hart dichtbij je. Met liefde steun ik jouw missie. En laten we hopen dat onderzoek uiteindelijk bijdraagt tot een oplossing voor deze rotziekte. Zet ‘m op!! Een dorpsgenoot

20

Janneke Van Den Brink

Supergoed dat je dit gaat doen. Veel succes gewenst.

10

Erica Genet

WAUW Rens! Super goed van je! Ik weet zeker dat oma super trots op je zal zijn. Heel veel succes

15

Erwin, Ilona En Cato

Zet hem op vandaag!!!

250

Barry Kraakman

Zet hem op ! Strandpaviljoen de Uitkijk - Egmond aan zee

20

Arno Wijker

Skip succes vandaag en de rest van het team ook 💪

15

Sandy Ter Horst

Go go go mooi dat je het doet💪🏻

26

Anonymous

Ik steun je

50

De Poppenkast

Zet hem op toppers!! Team Poppenkast.

20

Iris Blok

Veel succes met jullie actie!

26

Jeroen Boerma

beste skip zet hem op en haal lekker veel op

50

Ruth Post

Lieve helden van Brigitte, lieve Tammie, Wat mooi dat jullie dit voor Brigitte doen...en hoe powerful. Wat zal ze trots op jullie zijn...❤️ Liefs, Ruth

26

Marco Prins

Melvin, wij zijn ontzettend trots dat jij en je zonen deze stap maakt. Hopelijk helpt de bijdrage om oplossingen voor deze ziekte te vinden. In ieder geval is dit het iets wat jullie moeten doen, sterkte en kop op. Groetjes Marco en Jolijn

66

Kelly Rodrigus

Lieve Ole, wat geweldig dat je meedoet en je inzet voor het kwf! We zijn supertrots op jou en zullen blijven jullie volgen op deze reis! Heel veel succes met trainen en de klim met de familie! Liefs, Kelly, Charlie en Marcio

250

Sportcafe Egmond

Succes jongens !

15

Cornelis En Renate Wijn

Rens Heel veel succes , en wat een top actie. Zet hem op Xx

10

Nelleke

26

Hennie En Arend Blok

Wij hopen dat jullie ver over het streefbedrag heen gaan want dat verdienen jullie.

15

Brigit Hagenouw

Zet n op, Skip!

10

Arjen Breed

26

Paulien Abcouwer-stam

Lieve Melvin, Skip en Ole. Wat ben ik supertrots! Natuurlijk steun ik jullie.💪🏿

5

Natasja Gieling

Heel veel succes Rens! Super knap en dapper van je! Groetjes Natasja

20

Jaap Koopman

zo mooi wat jullie doen!!!! zo trots op ons nichtje Paulien Heel veel succes!!!!!

50

Judith Hopman-postma

Topper

66

Veronique Hermans

Zet 'm op.

50

Anonymous

♥️😘

10

Vera

Success met lopen Tiny

50

Jos, Michelle En Maeve Boendermaker

Heel veel succes! ❤️

26

Johan

Geweldig dat je hier aan mee doet. Veel succes

106

Nic Oud

succes

10

Bas Boelkes

Zet hem op👍💪

100

Aannemingsmij Markus B.v.

25

Raymond En Sandra Oud

Ik doe deze donatie vanuit mijn allerliefste zusje Bettina ❤

5

Nikki Verbeem

Zet hem op!

20

Gouda

Melvin, Ole en Skip veel succes met deze actie en wij hopen voor jullie op een fantastisch eindbedrag en een goede voorbereiding.

10

Sandra Conijn

Beste Skip, ik vind je een kanjer! Succes💪

15

Dekker & Dekker

Heel veel succes Ole

50

Anonymous

♥️ Lieverd elke stap is er eentje naar de top, je bent een kanjer😘

27

Anonymous

Toitoitoi Ole! Heel veel succes!

26

Kegelclub Wim Kuiper

26

Dick De Winter

Veel succes Esther, echt super.

26

Eva En Jesse

Succes Skip!

100

Inge Klaassen

Super dat jij dit met Skip en je vader doet. Veel succes met de actie en de uitvoering op de Alpe d'Huzes. Jullie zijn echte helden

15

Marcel De Vries

Heel veel succes!

5

Nikki Abcouwer

Toppertje!!!! Dikke kus

26

Anonymous

250

Kinderdagopvang Villa Lilla

Lieve Skip, wat een kanjer ben jij! Jij hebt bij ons op het kinderdagverblijf gezeten als klein jochie en daarom willen wij jullie heel graag sponsoren.

250

Strandpaviljoen De Zilvermeeuw

50

Dennis Dijkhuis

Heel veel succes Den, zet hem op - Brigitte is trots op je 👊😘

50

Anonymous

Topper over twee weken ga je naar de top😘⛰

50

Anonymous

Kanjer😘

26

Bien Ploeger

89

Tata Steel Ijmuiden Atce Nl Acp

Ole, heel veel succes met fietsen.....

26

Jos Van Veelen

25

Jan En Yvonne Bruin

Lieve Ole, natuurlijk gaan we jullie team Brigitte’s Heroes steunen. Echt héél mooi dat jullie dit doen 🚴🏼‍♂️😘

10

Ineke Van Steenoven

Zo leeft Brigitte in jullie voort, heb een prachtige tocht samen en veel dank voor wat jullie doen voor alle patiënten.

26

Suzanne Revers

26

Jacqueline Van Den Heuvel Fotografie

Paulien en team heel veel succes. Jullie gaan het gewoon doen!

26

Erwin, Ellis, Rosa En Emma

26

Dave En Elles

Super, heel veel succes😘

30

Hans Beentjes

Succes

50

Tim En Ans Van Der Zee

Veel succes met jullie geweldige aktie

50

Anonymous

♥️😘

15

Orthocenter

Beste Skip, veel succes Met vriendelijke groet Orthocenter

30

Marjettr Baltus

Wat een prachtige actie. Met zoveel verdriet zo sterk zijn samen. Succes maar met zoveel liefde gaat dit lukken!❤️

26

Marko En Barbara

Heel veel succes 💪🏻

20

Annemiek Schouten

Wat mooi dat jullie dit doen!! Succes !

26

Ingrid Te Buck

Beste Melvin, Skip en Ole, Wat een mooi initiatief! Wat stoer dat jullie dit gaan doen. Wij wensen jullie veel sterkte en plezier met de voorbereidingen.

10

Coen En Helen Van Der Veer

Knap Ole! S6 met trainen!

26

Carolien Imming

Succes Paulien!!😘

15

Corina Van Amstel

Wat een mooi initiatief Melvin, zet hem op

66

S Beukers

Zet m op!! ❣️💪👊

26

Anonymous

Heel veel succes met zijn allen. Toppers!

26

Henk Talsma

Beste Melvin, Heeeeeel veel succes op de berg der bergen

15

Marieke Wijker

Zet hem op Ole!

10

Marjon Schobben

Succes toppers.

15

Jaap En Daniëlle

106

Fokje Anema

66

Sandra

Vol op de pedalen. Mooi doel Dennis, zet m op!

26

Angelica En Joost Brouwer

Toppers zijn jullie! En Melvin: chapeau dat je dit gaat doen met je kids ter nagedachtenis aan Brigitte en om haar laatste wens te verwezenlijken. Voor altijd in ons ❤️😉

26

Melvin Blok

Welkom bij het team Robin. Samen gaan ervoor👍

26

Wim & Denise

Zet hem op, we steunen jullie!

26

Familie Bras

Zet hem op allemaal. Deze donatie doen we op verzoek van Bettina Vd Reep. Ter nagedachtenis aan haar en natuurlijk aan Brigitte. Go for it💪

106

Restaurant Natuurlijk

Zet m op! 💪🏼 Niets meer dan respect!

10

Ramon Ooms

Succes met de actie! Mooi initiatief

66

Proteam Bicycle Care

Veel succes topper!!! Gr. Ron en Karin Lute

10

Anonymous

Succes Paulien!!

26

Anonymous

😘

8

Anonymous

Hey Melvin, Brigitte is trots op wat jullie gaan doen om de Alpe d'hu Zes te bedwingen. Fietsend misschien af en toe lopend, om zo het kaarsje brandend te houden en om geld op te halen. Ik wens je heel veel kracht en sterkte toe om het gemis van Brigitte een plek te kunnen geven. Als je een keer een luisterend oor nodig hebt dan kan dat! Ik heb Ole en Skip ook gesteund en ik hoop van harte dat jullie het streefbedrag gaan halen. Hartelijke groet, Suus Wesseling

25

Michael Elzenga

Geen woorden

15

Anonymous

5

Anonymous

sterkte mannen en succes met de berg

10

Marijke Bruin

Heel veel succes Skip en Ole , zet m op! ja kanker moet de wereld uit!

8

Suus Wesseling

Je kunt het Paulien. Zet um op en go for it!

66

Dick Heijke En Anita Westdorp

Wat een mooi initiatief. Zet hem op Melvin, Skip en Ole!

50

Annabelle

Heel veel succes!

25

Michael & Sven

Melvin, succes op de alp d'huez !

106

Noordwest 8 Security

Hoi Melvin, fantastisch om dit te doen met Skip en Ole, succes!

250

Oma Tiny

Samen de berg op ter ere van Brigitte en haar dappere strijd Oma Tiny.

100

De 10 Vriendinnetjes Van Bettina

50

Claudette En Jeroen

Mooi initiatief en heel veel succes allemaal x

50

Theo Laan

Heel veel succes Ole

375

Abraham 7-7-71 - 7-7-21

Donatie n.a.v. 50e verjaardag papa. Heel veel succes lieverd😘

10

Anonymous

Heel veel succes!

26

Jan En Lara De Laleijne

Melvin, we steunen je graag met deze actie. Er moet meer onderzoek gedaan worden, zodat in de toekomst niemand meer de strijd verliest...

26

Angelica En Joost Brouwer

Topper! Geweldig dat jullie dit gaan doen. Mooie gedachte aan mama. Ik weet zeker dat ze mee kijkt en zo trots is😘

20

Joke Komen

26

Miranda Zwart

Heel erg veel succes met de uitdaging. Dat er maar veel geld gedoneerd mag worden

10

Tante Co

Je hebt het fantastisch gedaan kanjer

50

Irma Hoveling

Zet hem op lieve Pol. Suc6

106

John Twisk

Veel succes Brigittes heroes !!! Super dat jullie dit doen John Twisk ( neef van Brigitte )

66

Evert, Marieke, Maartje En Koen Visser

Heel veel succes met klimmen en lopen. Jullie zijn kanjers! Wat zal Brigitte trots zijn op haar mannen❤️.

26

Anonymous

10

Anonymous

26

Koos Van Leeuwen

Succes!

50

Multiflora Egmond

Goed bezig Skip! Ga zo door!

26

Anonymous

26

Marit Kramer-duinmeijer

25

Anne Huisman (tata Steel)

40

Remco En Esther Dekker

Beste Melvin, Wat fantastisch dat je dit samen met je jongens doet. Wij willen jullie veel kracht en sterkte wensen daar . Op naar de top!

66

Willemijn De Groot

Lieve familie Blok, Wat een mooi initiatief. Heel veel succes gewenst!

10

Renate Wijn

Heel veel succes Rens

66

Suzanne Bakker

Dat de wens uit mag komen😘

20

Marlies Dorhout-kuyvenhoven

20

Martin Stam

26

Susanne Koomen

10

Miranda Zwart

Lieve Rens Je bent een kanjer om je vriend zo te steunen om die berg op te gaan.. zet em op..

200

Obs De Driemaster

dankzij onderzoek heeft Bettina, ouder van onze leerlingen Noortje en Tom, lang kunnen vechten. Respect voor haar en dus een donatie zoals zij dat wenste!

20

Corrie Zwart Zwart

131

Anonymous

Topper!!

15

Robin Hoffman

10

Lindsey Punt

Heel veel succes samen.

25

Cootje Visser

5

Marieke Kuilman

30

Annelies

Melvin, Ole en Skip, Wat een prachtig initiatief! Wens jullie alle drie succes en sterkte. Liefs van Annelies ( tennis/ski groep)

26

Sharon Van Der Zee

Lieve skip Wat zijn wij trots op jou!!!! Heel erg knap van je heel veel succes veel liefs van Sharon Lucas Bram en may

26

Anonymous

15

Anonymous

Succes Topoers

10

Corina Van Amstel

Wat super stoer Rens dat je mee gaat doen, zet hem op!!!

50

Anonymous

🥾🚶‍♂️Lieverd ik ben trots op je en dit ga je zeker halen😘

50

Anonymous

😘 Super man ik ben trots op je😘

8

Piet

43

Intrinsik

♥️

50

Anonymous

Jij bent de allerliefste fietser op de berg😘

106

Anonymous

50

Familie Rotteveel-vrouwe

Zet hem op Ole, je kan het!

10

Ilona De Ruijter

250

Langedijk Vastgoed

Forza Skip!

15

Esther

Veel succes Skip!! Toppers zijn jullie👍🏻

50

Raymond Blok

10

Manon Waij

Succes Paulien! Zet hem op💪😘

26

Ellen Van Den Heerik

Lieve skip, Heel veel succes! 💖 we zijn trots op je!

26

Tino Dekker

Never give up , never accept. Always remember!

66

Gerard Bos

Beste Oké, Heel goed dat je deze actie hebt gedaan . Top!!

26

Ellen Van Den Heerik

Succes ole! Heel trots op jullie💖⭐️

66

Mg Visser Elektrotechniek

Hoi Ole, super mooi initiatief, veel succes!

26

Anonymous

Héél veel succes met jullie actie

26

Jos Van Veelen

25

Cootje Visser

35

Ramon Ooms

Zet m op! Deze donatie doen we uit naam van Fam. Vd Reep- Dekker. (Bettina 😘)

26

Gre Hink

Heel veel succes Tiny,met de voorbereiding en de tocht zelf. Ik vind je dapper. Groetjes Ton en Gre.

15

Esther Oostrom

Onwijs veel succes zaterdag en op de Alpe D' Huez Ole!

26

Anonymous

Je bent mijn held😘

50

Wendy & Harry

Opgevenisgeenoptie👊🏼 super Dennis!

26

Ilonka Hofland

Lieve familie Blok, Super balen dat jullie niet naar Frankrijk konden afreizen maar de prestatie in de Duinen is er niet minder om. Sowieso super knap dat jullie dit met elkaar doen. Klasse! Verder gun ik jullie nog heel veel lichtpuntjes! Groetjes Ilonka (collega van Melvin)

42

Anonymous

Topper, fietsend naar de top laat je zien dat ook jij een grote held bent

100

Els Prinse

Veel succes jongens!

10

Anonymous

26

Iuliana Ion

10

Jessie Tik

Heell veel sterkte en succes groetjes Jessie tik

10

Anonymous

10

Petra Oostenrijk

Veel succes!

50

Theo Laan

Heel veel succes Skip

106

Joyce Slagter-peijs

Heel veel succes voor jullie drieën, wat een mooi initiatief! En Brigitte zal de gehele route met jullie meegaan!

26

Tim Van Schooten

26

Joke Groefsema

Zet 'm op Paulien.

628

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

200

Eiland De Wild

106

Marit Kyriakides Grahmbeek

Lieve Zus! Prachtig initiatief!! Heel veel succes!!!

75

Nico Kemps

Succes

10

Robbert Arxhoek

Grote klasse, Skip!

26

Niels Visser

Heel veel succes en sterkte Skip!!

26

Margreet Beers

Skip, Ook voor jou geldt dat je leven voor altijd veranderd is. Het zou niet mogen gebeuren dat op jouw leeftijd je geen moeder meer hebt om alles mee te delen. Maar ook voor jou hoop ik dat er betere tijden komen. Heel veel succes met jullie fiets-/wandeltocht en koester de gedachte aan een fantastische moederin je hart.

25

Petra Van Leeuwen

Hoi Skip, wat goed dat je meedoet! Mama is zoooo trots op jou! Zet hem op kanjer!

15

Kim Jonker

Super trots op jou buufje! Zet ‘m op met z’n allen!

26

Bart Ijssennagger

Heel veel sterkte !!

15

Anonymous

25

Bob Geers

Succes Ole! Wat knap dat jij dit samen met je broer en vader gaat doen.

26

Danny En Nicole Hof

50

Anonymous

Lieverd, je bent de beste fietser die ik ken 🚵‍♀️

324

Vriendinnen Van Brigitte - Opbrengst Rommelmarkt

Ole, dit is van de vriendinnen van je moeder; de helft van de opbrengst van de rommelmarkt. Heel verl succes in Frankrijk!!🇫🇷

10

Paul Van De Reep

Heel veel succes mannen!!

50

Anonymous

Grote vent, jij komt zeker de berg op😘

26

Irma Tervoort

Zo stoer, wat zal ze trots zijn op haar mannen.

147

Gotik-pm Bv

Skip zet hem op we weten zeker dat je het gaat redden!!!

50

Tamara Tuls

Super dat jullie dit doen. Toppers

26

Papa En Mama

Super stoer dat je samen met Skip en vele anderen die berg gaat beklimmen. We zijn nu al heel trots!

15

Fam Weening

Ole je kan het!

50

Anonymous

20

Hh Boerma

veel succes en zet hem op

66

Evert, Marieke, Maartje En Koen Visser

Wat een topper ben jij Rens dat jij meedoet! We hebben daar veel respect voor. Veel succes!

150

Blinkink Bv

100

Ome Jorg En Tante Chantal

Lieve Rens, wat stoer dat je dit gaat doen! Het zal bijzonder en indrukwekkend zijn op de Alpe, veel succes!! Jorg, Chantal, Kayleigh en Quinten

15

Anonymous

26

Melvin Blok

Welkom bij het team. We gaan ervoor op 4 juni. Succes👍

26

Anonymous

15

Brigit Hagenouw

Zet m op!

20

Anonymous

Succes Cin. Go fit IT!

26

Koos Van Leeuwen

Succes topper, je kan het !

411

Abraham 7-7-71 - 7-7-21

Donatie n.a.v. 50e verjaardag Papa. Heel veel succes lieverd😘

10

Wendy Bonne-pepping

Lieve stoere Skip, Ik wens jou heel veel kracht toe en wat ben jij stoer om deze berg op te gaan met je broertje en papa met jou lieve mama in gedachten.

26

Anonymous

Topper!

26

Nicolien Jongkind

Heel veel succes! Wat zal Brigitte trots zijn!

250

Anonymous

Skip, we gaan er met zijn allen voor en jongens, wat zou mama supertrots zijn. Grote klasse van jullie!

15

Cas Van De Velde

Hoi Ole, Ik wens je heel veel succes met het fietsen. Je bent een topper en ik steun je. Groetjes Cas

26

Els Beemsterboer

Super stoer Ole! Je moeder zou trots op je zijn!! Een warme groet van een collega van je moeder, Els Beemsterboer

26

Carla Jonker

10

Paula Peemen

Heel veel succes Pol! 👊

10

Hortense Assink

Heel veel succes💪 Ik hoop dat jullie heel veel ophalen.

15

Judith En Michiel Kriele

Heel veel succes!

26

Mirjam Duin

Wat een mooi initiatief! Heel veel succes!

25

Rina De Graaf

heel veel succes Rens

5

Natasja Gieling

Sterkte en succes!

66

Mg Visser Elektrotechniek

Hoi Skip, geweldig initiatief, veel succes!

10

Martin Stam

Succes Ole!

66

Vincent De Jong

Jullie zijn echte helden! Heel veel succes en sterkte met de fysieke en mentale inspanning! Samen gaan jullie dit redden!!

10

Corina Van Amstel

Zet hem op Ole.

26

Marielle Baltus

Ole , je bent een kanjer dat je dit doet ! Ik weet zeker dat mama super trots is op jullie !

20

Wilma Wijker

20

Josien Prins

10

Kimberly Aker

Succes Paulien!!

10

Ellen Van Den Heerik

Lieve Tiny, ook heel veel sterkte en succes!💖 groeten Willem en ellen

50

Richard Spit

Heel veel succes met Alpe d'Huzes!

10

Renate Wijn

Lara heel veel succes Gr cornelis en renate

20

Rens De Laleijne

66

Lenny

10

Sandra Oud

26

Mariette Hoeben

Wat goed van je !!!! Heel veel suc6 💪

50

Alice Worm

Respect en veel succes!

10

Ellen Vessies

66

Anouchka Verburg

26

Tine Zwaan

Naar aanleiding van het overlijden van Bettina van de Reep en voor al die dappere strijders die haar voorgingen.

5

Anonymous

10

Angelica Baltus Namens Paula Bakker

Paula Bakker heeft mij sit bedrag gedoneerd toen ik Egmond liep dat in t teken stond van Alpes d’huzes. Vandaag loop ik met m n vriendinnen en moeder van Brigitte een gedeelte van Alpes d’huzes niet in Frankrijk maar in Egmond

Show more