Brigitte's Heroes

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

28908.46

Raised from 1st October 2020

31789.46

'" Het is niet goed om op je 51e te sterven aan kanker, het is niet te snappen"

Op 9 november 2019 heeft Brigitte, mama van Skip(12) en Ole (10) en partner van Melvin, een oneerlijke gevecht tegen baarmoederhalskanker verloren. Eind 2018 hoorde ze dat ze ongeneeselijk ziek was. Vrijwel direct kreeg ze ook te horen dat ze buiten baarmoederhalskanker ook borstkanker had. Beide vormen van kanker bleken geen relatie met elkaar te hebben. Ze had enorme pech door gelijktijdig twee vormen van kanker te hebben.

Ondanks de slechte prognose had ze toen nog maar één doel en dat was tegen alle verwachtingen in toch te winnen van de kanker.

Ze heeft gestreden, gevochten en er alles aan gedaan om bij ons te blijven maar helaas is dat haar niet gelukt. Ze kreeg tegenslag op tegenslag, behandelingen hielpen niet en de kanker groeide door. Hierdoor konden we vanaf het voorjaar als gezin niet meer op vakantie of andere leuke dingen doen.

De kanker bleek te heftig en het aantal geneesmiddelen tegen baarmoederhalskanker is beperkt. Omdat ze ook borstkanker had kwam ze niet in aanmerking voor experimentele onderzoeken. Ze had gewoon enorm veel pech. Tot haar 50e was ze nooit echt ziek geweest en nu.....

Gelukkig waren we samen in het voorjaar van 2018 naar de Alpen geweest waar Melvin ging fietsen en Brigitte wandelend Alpe d'Huez op. In de zomer hadden we als gezin een mooie vakantie in Noorwegen. Brigitte zei nog; laten we het maar doen, je weet nooit wat er volgend jaar is. Dit bleek een vooruitziende blik.

Nadat bekend was dat ze kanker had heeft ze gestreden, gevochten en er alles aan gedaan om bij ons te blijven. Opgeven was voor haar tot op de laatste dag geen optie. Ze wilde ons en zeker Skip en Ole niet verlaten. Helaas verloor ze in de nacht van 9 november de oneerlijke strijd. 

Wij als gezin, familie en vrienden hebben veel verdriet door haar overlijden maar zijn enorm trots haar. De manier waarop ze het gevecht is aangegaan, hoe ze zocht naar mogelijkheden en omging met de pijn verdient heel veel respect. 

Omdat we zelf ervaren hoe erg kanker is, wat het met Brigitte gedaan heeft en met ons doet, doen wij als team Brigitte's Heroes mee aan Alpe d'Huzes.

Samen met familie en vriendinnen gaan Skip, Ole en Melvin de berg meerdere malen bedwingen. Als team Brigitte's Heroes willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor het KWF. Zodat door onderzoek deze verschrikkelijke ziekte een halt toegeroepen kan worden. We hopen hiermee andere mensen met deze vreselijke ziekte te kunnen helpen. Waardoor de oneerlijke strijd van Brigitte, de mama van Skip en Ole, niet geheel voor niet geweest is.

Wil je ons hierin steunen?

Lieve sportieve groet,

Melvin

Team Brigitte's Heroes

 

Team Updates

Brigitte's Heroes gaat voor maximale loten verkoop !

Gebruik de QR-code, koop een lot maak kans op mooie prijzen en steun de strijd tegen kanker.

4 februari wereldkankerdag

Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waar 1 op de 3 Nederlanders op een zeker moment mee te maken krijgt.

Dit jaar is er bijzondere aandacht voor kanker in coronatijd. Juist nu is het belangrijk dat we oog blijven houden voor de impact van kanker. Dat mensen met kanker en hun naasten de weg weten te vinden naar coronaproof zorg en ondersteuning. En dat ook de mogelijkheid voor onderzoek naar kanker mogelijk gemaakt blijft worden.

Na het overlijden van Brigitte, op 9 november 2019, zijn ruim 50.000 mensen overleden aan de gevolgen van deze ziekte. Een ziekte die bestreden moet worden.

Met de strijd van Brigitte in onze gedachte en de motivatie om er alles aan te doen om dit voor andere mensen te voorkomen wilden we deelnemen aan Alpe d’HuZes 2020. Helaas (en begrijpelijk) werd de officiële Alpe d’HuZes door de Covid-19 Pandemie afgelast. Wel hebben we in onze eigen omgeving een alternatieve versie gehouden. Die mede mogelijk gemaakt werd door diverse lokale ondernemers die nu zelf onze steun hard kunnen gebruiken.

Afhankelijk van de ontwikkelingen m.b.t. Covid-19 reist het team van Brigitte’s Heroes dit jaar wel naar Frankrijk om op 3 juni 2021 Alpe d’Huez te beklimmen. Met deze beklimmingen proberen we nog steeds zoveel mogelijk geld op te halen voor noodzakelijk onderzoek naar kanker. U kunt ons hier nog steeds in steunen.

De gedachte dat er na het overlijden van Brigitte een volle “Kuip” aan mensen in Nederland is overleden aan deze verschrikkelijke ziekte maakt onze motivatie alleen maar sterker.

Het is begrijpelijk dat de bestrijding van Covid-19 een enorme hoge prioriteit heeft maar toch mag ook de aandacht voor kankerbestrijding niet vergeten worden.

 

Lieve en gezonde groet,

 

Melvin

Online benefiet optreden Jolly Malone

Door Corona en andere omstandigheden was het oorspronkelijke plan om in April een in het sportcafé van Egmond een benefiet optreden te doen ten bate van Brigitte's Heroes niet mogelijk. 

Daarom gaan geeft Jolly Malone nu online om de vakantie af te sluiten. 

Een gezellige paar uurtjes, waarbij het mogelijk is om een vrijwillige bijdrage te doneren aan Brigitte's Heroes. 

Ga via  gratis naar de livestream op 14 augustus 20:00 lokale tijd (Central European Time)

Special Edition Alpe d'Huzes, emotioneel, mooi en succesvol.

Brigitte’s Heroes houdt Speciale Edition Alpe d’HuZes en haalt enorm bedrag op voor het KWF

 

Op de dag dat Alpe d’HuZes officieel in Frankrijk verreden zou worden gaf Brigitte’s Heroes een eigen invulling aan de Special Edition van dit jaar. Het doel van de twee jonge Heroes en mijzelf was om de 164 km van zes beklimmingen (en afdalingen) van Alpe d’Huez in etappevorm uit te voeren. Etappes langs plaatsen die voor ons een speciale betekenis hebben.

 

Nadat Hart van Nederland een interview met ons had afgenomen startte ikzelf op de fiets voor een mini rondje Noord-Holland. Na terugkomst stapte Ole op de fiets om samen met mij in de regen zijn deel te fietsen. Tenslotte ronde Skip en ik onze Special Edition van Alpe d’HuZes af met een lange wandeling. Het gestelde doel van 164 km werd met een totale afstand van 186 km ruimschoots gehaald

 

Na een geweldige ontvangst door familie, vrienden, sponsoren en buurtgenoten is de bijzondere dag afgesloten met een proost en de bekendmaking van het opgehaalde bedrag. In de 6 maanden die het gehele team van Brigitte’s Heroes bezig is geweest met de voorbereiding van Alpe d’HuZes en het werven van sponsoren en donateurs is een bedrag opgehaald van maar liefst € 28.681,- !!! Dit bedrag komt volledig ten goede aan het Koningin Wilhelmina Fonds die dit zal gebruiken voor onderzoek naar kanker.

 

Wij zijn heel trots op dit bedrag en willen iedereen bedanken die een bijdrage geleverd heeft in welke vorm dan ook.

 

Hoewel deze Special Edition een enorm goed gevoel achterlaat, kijken we ook al uit naar volgend jaar. Dan hopen we als volledig team wel de echte berg op te kunnen.

 

Brigitte’s Heroes houdt hier dus niet op en zal zich blijven inzetten voor de strijd tegen kanker.

 

Veel gezondheid, lieve groet,

 

Melvin

Heroes van Brigitte's Heroes houden alternatieve invullen van de Special Edition Alpe d'HuZes 2020

Op donderdag 4 juni stond Alpe d’HuZes 2020 gepland. De 15e editie van Alpe d’HuZes waaraan wij als team Brigitte’s Heroes mee zouden doen. Doel is om in het kader van “Opgeven is geen optie” met Brigitte in gedachten de berg Alpe d’Huez meerdere keren te beklimmen. De beklimmingen zouden we zowel lopend als fietsend doen.

 

Naast een eerbetoon aan Brigitte en het tonen van respect voor iedereen die te maken heeft met de afschuwelijke ziekte kanker, hoopten we ook zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Geld dat het KWF benut voor onderzoek naar en de strijd tegen kanker. Door dit onderzoek kan in de toekomst hopelijk bereikt worden dat deze vreselijke ziekte uit de wereld verdwijnt. Jaarlijks sterven ruim 40.000 Nederlanders aan kanker en één op de drie mensen krijgt met kanker te maken.

 

Helaas, maar ook begrijpelijk is de editie van 2020 geannuleerd vanwege de uitbraak van het coronavirus. Een virus wat ook enorme gevolgen heeft voor de mensen die getroffen zijn door kanker.

 

Brigitte’s Heroes zal nu volgend jaar, 3 juni 2021, meedoen aan Alpe d’HuZes en het komend jaar benutten om d.m.v. diverse acties nog meer geld in te zamelen voor het KWF. Op dit moment heeft het team van Brigitte’s Heroes ruim € 26.500, - ontvangen aan donaties. Iets waar wij iedereen enorm dankbaar voor zijn!

 

Echter wij, Skip, Ole en ikzelf willen niet tot volgende jaar wachten om ons fysiek in te zetten voor Alpe d’HuZes.  In nagedachtenis aan onze lieve mama en vrouw zullen wij op donderdag 4 juni de afstand van zes beklimmingen (en retour), in totaal 164,4 km, in drie etappes afleggen. Na het ontsteken van speciale Alpe d’HuZes kaarsen stap ik in de ochtend op de fiets om ongeveer 110 km te fietsen. Vervolgens fietst Ole samen met mij in de middag ruim 41 km en tenslotte wandelen Skip en ikzelf 13,7 km. De afzonderlijke routes gaan langs voor ons plaatsen waar we goede herinneringen aan bewaren.

 

Met onze invulling van de Special Edition Alpe d’HuZes 2020 willen we ook onze sponsoren en donateurs bedanken en een hart onder de riem steken. De meeste zijn hard getroffen door alle maatregelen tegen het coronavirus. Voor hen heeft de slogan “Opgeven is geen optie” een hele andere dimensie gekregen. Daarom zijn we blij dat we de Special Edition Alpe d’HuZes 2020 kunnen doen in de speciale Alpe d’HuZes 2020 kleding. De officiële Brigitte’s Heroes teamkleding die mede mogelijk gemaakt is door onze sponsoren en voorzien is van hun logo.

 

Het is mogelijk om vanuit Alpe d’HuZes op 4 juni ook een kaars te laten branden voor een dierbare. Dit is kan via de site (https://www.opgevenisgeenoptie.nl/kaarsen).  Uiteraard is het ook mogelijk om te doneren via:

 

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/OleBlok/alpe-dhuzes-2020

 

Want hoe mooi zou het zijn als we ook een vaccin tegen kanker vinden?

Brigitte Heroes bij Hart van Nederland vanwege uitstel Alpe d'HuZes 2020

Gisteravond heeft de organisatie van Alpe d’HuZes bekend gemaakt dat de 15e editie verschoven wordt naar 3 juni 2021. Dit door het coronavirus en alle maatregelen die tegen verdere verspreiding genomen zijn en worden. Een begrijpelijk en te verwachte besluit.

 

N.a.v. een eerder item over Brigitte’s Heroes, wat in januari door Hart van Nederland is uitgezonden, heeft SBS contact met mij opgenomen. Zij wilde graag weten wat uitstel voor Brigitte’s Heroes betekende.

 

Het interview en de sfeerbeelden zijn in de loop van de ochtend opgenomen en zullen vanavond bij Hart van Nederland (22:30) worden uitgezonden.

 

Uiteraard gaat Brigitte’s Heroes door en meedoen in 2021. Op dit moment hebben we door o.a. donaties, acties en sponsoring ruim € 26.000,- opgehaald voor het KWF.  Onze teller blijft doorlopen tot na de deelname op 3 juni 2021.

 

Wij stoppen dus niet en zien dit ook als kans om nog veel meer geld op te halen. Als het corona virus bestreden is en we wat meer gezonde vrijheden hebben, zullen we enkele leuke sponsoracties in gang zetten.

 

Namens Brigitte’s Heroes wens ik iedereen veel sterkte, niet alleen voor alle mensen die naast de onzekerheden door het coronavirus, ook leven met kanker. Voor hem gaan we ons t/m Alpe d’HuZes 2021 inzetten voor de strijd naar een kankervrije wereld.

 

Groet,

 

Melvin

Imming Bike sponsort Brigitte's Heroes met fiets voor Ole

Imming Bikes sponsort Brigitte’s Heroes met fiets voor Ole

 

Immingbikes uit Egmond Binnen (http://www.immingbikes.nl/) sponsort Brigitte’s Heroes met een speciaal voor Ole gemaakte fietst.

Immingbikes is een fietsenzaak die zich onderscheidt door fietsen naar smaak en wens op te bouwen. Er is keuze uit onze eigen private label Imming of ons Italiaanse merk De Rosa, beide merken werken met een los frame als basis. Hierna kun je zelf je eigen keuze maken met de groep, wielen, stuur enz. 

De op maat gemaakte fiets is voorzien van een bergverzet en schijfremmen om soepel omhoog en veilig naar beneden te kunnen. Ole is heel erg blij met zijn fiets en het team van Brigitte’s Heroes met deze sponsoring. De komende maanden zal Ole zich dus goed kunnen voorbereiden op Alpe d”HuZes.

Skip, die tijdens Alpe d’HuZes tweemaal wandelend de berg op zal gaan wordt hiervoor gesponsord met schoenen door Oosterbaan Orthopedische schoentechniek uit Alkmaar (www.oosterbaanalkmaar.nl). Ook hier zijn wij enorm blij mee.

Uiteraard kunt u ons ook steunen in de strijd voor een kankervrije wereld. Dit kan door te doneren op:

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/OleBlok/alpe-dhuzes-2020

Valentijnsactie Brigitte's Heroes groot succes

Dat er veel liefde was in de Egmonden was natuurlijk wel bekend maar dat de Valentijns actie van Brigitte’s Heroes bijna € 250,- op zou leveren had niemand verwacht.

De drie deelnemende bedrijven: Boek & Kantoorboekhandel Dekker & Dekker (www.boekhandeldekker.nl) uit Egmond aan Zee, bloemenwinkel MultiFlora Egmond (https://multifloraegmond.nl/) uit Egmond aan Zee en bloembinderij & Tuincentrum Nelis Baltus (https://nelisbaltus.nl) uit Egmond Binnen hadden veel extra aanloop naar aanleiding van hun deelname aan de speciale Valentijns actie met dus een geweldig resultaat.

 

Het team van Brigitte’s Heroes wil de drie bedrijven voor hun bijdrage aan de Valentijns actie.

Vriendinnen van Brigitte's Heroes verkopen goed op rommelmarkt in Alkmaar

De vriendinnen van Bigitte's Heroes hebben vandaag op de rommelmarkt, die gehouden werd op de Wielerbaan van Alkmaar, uitstekend verkocht.

De bonte verzameling spullen bestaande uit o.a. kleding, spelletjes en sierraden waren goed voor een omzet van ruim € 600,-.

De meiden hebben zowel in de voorbereiding als in de uitvoering van de rommelmarkt onwijs hun best gedaan. Voor het speciale doel stelde de organisatie, stichting rommelmarkt Egmond, twee kramen beschikbaar. 

Gezien het succes, de hoeveelheid nog beschikbare spullen en het enthousiasme hebben de vriendinnen het plan opgevat om deze actie op een nog nader te bepalen moment te herhalen.

 

Meiden bedankt !

 

Valentijnsactie Brigitte's Heroes in Dorpsgenoten

Valentijnsactie Brigitte’s Heroes in Dorpsgenoten.

 

In de deze week verschenen Dorpsgenoten (nr: 777) staat een leuk, door Pauline de Vries, geschreven stukje over de Valentijnsactie van Brigitte’s Heroes. Een kopie van het stukje is te zien bij dit bericht.

Brigitte’s Heroes stimuleert dus iedereen om een Valentijnskaart en/of bloem(en) te sturen of geven, uiteraard gekocht bij de deelnemende bedrijven. Dit hoeft natuurlijk niet alleen voor iemand te zijn op wie je heimelijk verliefd bent, maar kan natuurlijk ook om een hele andere reden.

Mocht je toch geen kaart of bloem(en) willen kopen of sturen maar wil je Brigitte’s Heroes in het kader van de Valentijns gedachte toch een warm hart toedragen kan je altijd doneren op:

 

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/OleBlok/alpe-dhuzes-2020

 

Aankomende zondag (16-02-2020) staan de vriendinnen van Brigitte’s Heroes op de rommelmarkt in de Wielerbaan van Alkmaar. Ook daarvan gaat de opbrengst naar het goede doel.

Egmondse bedrijven steunen Brigitte’s Heroes met Valentijns actie.

Boek & Kantoorboekhandel Dekker & Dekker, Bloemenwinkel MultiFlora Egmond en Bloembinderij & Tuincentrum Nelis Baltus steunen Brigitte’s Heroes met een speciale Valentijns actie.

Boek & Kantoorboekhandel Dekker & Dekker (www.boekhandeldekker.nl) uit Egmond aan Zee steunt Brigitte’s Heroes door per verkochte Valentijnskaart een bedrag te doneren. Bloemenwinkel MultiFlora Egmond (https://multifloraegmond.nl/) uit Egmond aan Zee en Bloembinderij & Tuincentrum Nelis Baltus (https://nelisbaltus.nl) uit Egmond Binnen doneren een bedrag per verkochte Valentijns bloem(en). Deze actie waar Brigitte’s Heroes de deelnemende bedrijven erg dankbaar voor is loopt van zaterdag 08-02-2020 t/m vrijdag 14-02-2020.

Brigitte’s Heroes stimuleert dus iedereen om een Valentijnskaart en/of bloem(en) te sturen of geven, uiteraard gekocht bij de deelnemende bedrijven. Dit hoeft natuurlijk niet alleen voor iemand te zijn op wie je heimelijk verliefd bent, maar kan natuurlijk ook om een hele andere reden.

Mocht je toch geen kaart of bloem(en) willen kopen of sturen maar wil je Brigitte’s Heroes in het kader van de Valentijns gedachte toch een warm hart toedragen kan je altijd doneren op:

 

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020

www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/OleBlok/alpe-dhuzes-2020

 

Fijne Valentijnsdag,

 

Melvin

 

P.S. Op zondag 16 februari staat Brigitte’s Heroes op de Rommelmarkt in de Wielerbaan van Alkmaar

De 16 donateurs die op het shirt van Brigitte's Heroes komen zijn bekend !

De 16 donateurs die op het officiële Alpe d’HuZes van Brigitte’s Heroes komen zijn bekend. Deze donateurs zijn:

 

 • Pronk Kappers

https://pronkkappers.nl/

 

 • Villa Lilla Kinderopvang

https://www.villalilla.nl/

 

 • Blinkink

https://blinkink.eu/

 

 • Langedijk Vastgoedontwikkeling

http://www.langedijkvastgoed.nl/

 

 • Raymond Blok Fysiotherapie

https://www.blok-fysiotherapie.nl/

 

 • Wesseling Installaties

https://www.wesselingh-installaties.nl/

 

 • Hotel Zuiderduin

https://zuiderduin.nl/

 

 • MG Visser Elektrotechniek & Noordwest 8 Security

http://www.noordwest8security.nl/

 

 • Strandpaviljoen De Zilvermeeuw

https://www.zilvermeeuw.info/

 

 • Bike Shop Egmond

http://www.bikeshopegmond.nl/

 

 • Ciropack verpakkingen en verpakkingsmaterialen

https://www.ciropack.nl/

 

 • IJssalon Pravisani

https://www.facebook.com/IJssalon-Pravisani-1469762106602575/

 

 • Gotik PM Projectmanagement in de civiele techniek

https://www.gotik-pm.com

 

 • Zonneveld Allround Service & Montage

https://www.zonneveldmontage.nl

 

 • Strandpaviljoen De Uitkijk

https://strandpaviljoendeuitkijk.nl/

 

 • Sportcafé Egmond aan Zee

 

In de strijd tegen kanker zijn we uiteraard op zoek naar nog veel meer donateurs en sponsoren. Deze verschrikkelijke ziekte moet bestreden worden.

Hoewel de logo’s voor de shirts al bekend zijn, zijn wij op zoek naar meer bedrijven die ons willen sponseren. Ook hier zetten we uiteraard een tegenprestatie tegenover. Hiervoor kan je contact opnemen met ondergetekende.

Buiten de donatiewerving zal Brigitte Heroes ook op 16 februari op de rommelmarkt staan in de Wielerbaan van Alkmaar. Op zaterdag 11 April is een benefiet zaalvoetbaltoernooi gepland in Sporthal de Watertoren met medewerking van Sportcafé Egmond. Geïnteresseerde teams kunnen zich hiervoor al inschrijven (reactie via facebook).

Uiteraard staan wij open voor meer goede ideeën om tot een maximaal bedrag te komen ter bestrijding van kanker.

 

Sportieve groet,

 

Melvin

Zeer succesvolle presentatie van Brigitte's Heroes tijdens Sportweekend Egmond

Tijdens het afgelopen sportweekend van Egmond heeft Brigitte’s Heroes zich nadrukkelijk gepresenteerd.

 

Na de opnames van Hart van Nederland op vrijdagmiddag werden op vrijdagavond Ole en Melvin geïnterviewd door de lokale radio; radio80. Tijdens dit uitgebreide interview werd stilgestaan bij het Alpe d’Huzes, de reden van het meedoen en het te bereiken doen.

 

Op zaterdag verscheen Ole (10) om 12:35 aan de start van zijn strandrace. Speciaal voor Ole was er een camera ploeg van SBS6 gekomen om hem bij de start te filmen. Hij vertrok met windkracht 7 in de rug met een snelheid van 45 km/h naar Bergen aan Zee. Op de terugweg deed hij veel kopwerk van een groepje van 8 en ging het een stuk minder snel. Uiteindelijk wist hij de meeste van deze plakkers achter zich te laten en werd hij 9e (van de 35) in de categorie 11/12. Hij fietste de 11 km in 35 minuten en 52 seconden.

 

Zaterdagavond werd bij Hart van Nederland een uitgebreide rapportage uitgezonden over Brigitte’s Heroes.

 

Zondag verscheen een groot deel van het Brigitte’s Heroes team aan de start van de Kwart Marathon van Egmond. Skip, Robin, Esther, Paulien en Melvin gingen van start op de 10,5 km ondersteund door Peel, Sean, Jeroen en Mark die ook in het originele Brigitte’s Heroes shirt aan de start verschenen.

 

Ondanks de enorme tegenwind (opnieuw windkracht 7) wisten alle Heroes de finish ongeschonden te halen en gingen Skip en Robin op een emotionele manier over de finish. Direct na de finish werd Skip live geïnterviewd door RTV80 wat door veel mensen bekeken is. Ook dit interview maakte veel indruk.

 

De sportieve prestaties en de inzet voor Brigitte’s Heroes heeft ook bij de verenigingen van Skip en Ole indruk gemaakt. Zowel bij AV Trias (Skip) (http://avtrias.nl/av-trias-junior-skip-blok-loopt-kwart-marathon-van-egmond-en-eert-overleden-moeder/) als bij WVAlcmaria-victrix (Ole) (http://www.alcmaria-victrix.nl/2020/01/11/alcmaria-victrix-in-het-nieuws-ole-blok-fietst-alpe-dhuzes/) werd uitgebreid aandacht geschonken aan deze prestaties.

Reportage van Brigitte's Heroes bij Hart van Nederland

Reportage van Brigitte's Heroes bij Hart van Nederland (11-01-2020)

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/prachtig-ole-10-en-skip-12-rennen-marathon-van-egmond-en-eren-overleden-moeder/

 

Klik op link om reportage te bekijken. 

 

Jonge Heroes geinterviewd door Hart van Nederland

De Jonge Heroes, Skip en Ole Blok, zijn vrijdag 10 januari geinterviewd in het kader van het Egmondse Sportweekend. Tijdens dit weekend is op zaterdag de strandrace Egmond Pier Egmond en op zondag de Egmond Halve Marthon.

Ole gaat op zaterdag fietsen en Skip op zondag 10,5 km hardlopen. Beide mannen doen dit in het kader van Alpe d"HuZes.

Na het maken van enkele actiebeelden werd eerst Melvin geinterviewd en vervolgens werden actie beelden geschoten van Skip en Ole. Hierna volgde het interview met de twee mannen die dit zeer bekwaam deden. 

Tenslotte werden er nog opnames gemaakt bij Bikeshop Egmond waar de fiets van Ole werd schoongespoten. De volgende dag kwam een cameraploeg terug om beelden te maken van de start van Ole.

Fietsen en lopen voor Brigitte's Heroes. Sponsor en win een origineel T-Shirt

Komende weekend zullen de teamleden van Brigitte’s Heroes zich gaan inzetten voor het goede doel; een kanker vrije wereld. Ole fietst op zaterdag voor de tweede keer de Bike Shop Egmond jeugd Strandrace. Net als vorig jaar doet hij het ook dit weer speciaal voor mama.

 

Deze jeugd variant op de strandrace Egmond Pier Egmond start om 12:30 bij bad Noord (Strandpaviljoen de Zeester) en gaat naar Bergen aan Zee (11 km) en weer terug. Ole fietst met stuurbord nummer 7200 in rode WV Alcmaria Victrix kleding. Uiteraard zal het Brigitte’s Heroes team hem en alle andere deelnemertjes hartstochtelijk aanmoedigen.

 

U kunt Ole voor deze wedstrijd sponsoren door te doneren op de site (www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/OleBlok/alpe-dhuzes-2020) als u hierbij de te verwachte eindtijd in minuten aangeeft (b.v. 60 minuten) maakt u kans op het originele Brigitte’s Heroes T-Shirt.

 

Op zondag loopt Skip (startnr. 25961) samen met zijn nichtje Robin Langedijk de Kwart Marathon. In navolging van Skip en Robin hebben ook andere Brigitte’s Heroes teamleden aangegeven de Kwart Marathon te gaan lopen. Zij starten allemaal om 10:44 en lopen in originele Brigitte’s Heroes T-Shirts, Ze zullen uiterlijk om 12:20 finishen op de Zeeweg ter hoogte van Hotel Zuiderduin.

 

U kunt Skip voor deze wedstrijd sponsoren door te doneren op de site (www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020) als u hierbij de te verwachte eindtijd in minuten aangeeft (b.v. 60 minuten) maakt u kans op het originele Brigitte”s Heroes T-Shirt.

 

Alle duizenden deelnemers van zaterdag en zondag wordt veel succes en support toegewenst.

 

Sportieve groet,

 

Melvin

Team Brigitte's Heroes compleet

Het Team Brigitte's Heroes is compleet. Als laatste is Rens de Lalaijne toegevoegd aan het team. Rens is een vriendje van Skip en zal samen met hem de berg op wandelen.

Skip Blok (oudste zoon van Brigitte); Meerdere malen wandelen

Ole Blok (jongste zoon van Brigitte); Fietsen

Rens de Lalaijne (vriendje van Skip); Wandelen)

Dennis Langedijk (Broer van Brigitte); Meerdere malen fietsen

Robin Langedijk (Nichtje van Brigitte); Wandelen

Tiny Langedijk (Moeder van Brigitte); Wandelen

Pauliene Abcouwe-Stam (Vriendin van Brigitte); Wandelen

Tamar Grahmbeek (Vriendin van Brigitte); Wandelen

Esther Pronk (Vriendin van Brigitte); Wandelen

Melvin Blok (Partner van Brigitte); Meerdere malen fietsen ook samen met met Ole.

Ook is er door JJ design een logo ontwikkeld en een flyer welke binnenkort zal verschijnen. Volgende week, 11 en 12 januari, tijdens de strandrace Egmond Pier Egmond en de Halve Marathon van Egmond zullen er diverse sponsor acties zijn t.b.v. ons Alpe d'HuZes team Brigitte's Heroes.

Lieve groet,

Melvin

 

Opgeven is geen optie

Het is de laatste week rustig geweest op het blog maar achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de vorming van het team, regelen van de randvoorwaarden en nog belangrijker de acties om donateurs te werven.

Begin volgend jaar zal hierover meer op het blog verschijnen.

De jaarwisseling zal emotioneel zijn. Vorig jaar waren we nog met z'n vieren, wetende hoe erg de situatie was, met in het achterhoofd het onvermijdelijke.

Nu zijn we met d'n drieen en hebben we een verschrikkelijk jaar achter de rug. Hoewel dit voor Brigtte nog veel erger was & is. We putten kracht uit de strijd van Brigitte met het beeld dat ze niet opgaf en tot op het laatst ook niet van opgeven wilde weten, ze wilde zo graag bij ons blijven en wij ook bij haar.

Met volle inzet gaan wij voor een maximaal bedrag voor het KWF. Door haar verhaal, tegenslagen en strijd onder de aandacht te brengen hopen we andere mensen te kunnen helpen. Zij heeft haar strijd verloren maar wij zetten hem in haar naam voort.

Lieve groet,

Melvin

Wandelen en fietsen voor mama

Vandaag, 22-12-2019, fietste Ole zijn laatste wedstrijd van de ATB Top Noord Holland 2019, hij eindigde ondanks val op een verdienstelijke achtste plaats.

Helaas was mama er niet meer bij. Tijdens zijn eerste wedstrijd van dit seizoen in oktober was zijn grootste supporter, mama, wel aanwezig. Het bleek uiteindelijk de laatste keer te zijn. Ze was enorm trots op Ole die op de tweede plaatst eindigde.

Op 4 juni 2020 doet Ole mee aan Alpe d’Huzes. Hij zal de berg op fietsen terwijl broer Skip de berg op gaat wandelen. Ze willen zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek ter bestrijding van kanker.

 

Steun Skip en Ole via:

(www.opgevenisgeenoptie.nl/fundrai…/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020) of

(www.opgevenisgeenoptie.nl/fundrais…/OleBlok/alpe-dhuzes-2020)

Zodat de verschrikkelijke ziekte kanker bestreden kan worden en andere kinderen wel aangemoedigd kunnen worden door hun trotse mama.

 

Lieve groet,

 

Melvin, Skip & Ole

Men moet niet zeggen dat het goed is

Men moet niet zeggen dat het goed zo is, want opgeven is geen optie.

In december vorig jaar, vlak voor Kerst, werd bij onze lieve Brigitte en lieve mama baarmoederhalskanker en borstkanker geconstateerd. De baarmoederhalskanker was uitgezaaid en vanaf het begin was duidelijk dat ze niet meer kon genezen.  Kerst en Oud en Nieuw waren dan ook zeer emotioneel.

 

De diverse behandelingen bleken niet aan te slaan en na elke tegenslag volgde een nieuwe tegenslag. Al snel waren er geen behandelopties meer. Bij baarmoederhalskanker zijn er slechts een beperkt aantal behandelmethoden. Omdat ze los van de baarmoederhalskanker ook borstkanker had (iets wat zeer zeldzaam is) mocht ze ook niet meedoen aan diverse experimentele onderzoeken.

 

Op eigen initiatief heeft ze het DNA-profiel van de tumor laten onderzoeken. Hierin bleek een kanker gerelateerde afwijking te zitten. Voor deze afwijking was een medicijn in ontwikkeling wat de levensverwachting kon verlengen.

 

Helaas ging haar gezondheid dusdanig achteruit dat ze niet meer de mogelijkheid heeft gehad dit medicijn te proberen en is ze op 9 november op 51-jarige leeftijd veel te vroeg overleden.

 

Brigitte wilde niet sterven en heeft alles geprobeerd om de ziekte te stoppen. Ze heeft enorm veel pijn gehad, was erg beperkt in haar functioneren maar voor haar was opgeven geen optie.

 

Hoewel de ontwikkelingen in de medische wetenschap snel gaan is Brigitte ingehaald door de tijd. Voor uitgezaaide baarmoederhalskanker zijn nog niet heel veel behandelmethoden. Het analyseren van het DNA-profiel van tumoren is ook nog in ontwikkeling. Kerst en Oud en Nieuw zijn voor ons vanaf nu dus zeer beladen en emotioneel.

 

Omdat Brigitte ons heeft laten zien dat opgeven geen optie is en er nog veel onderzoek naar kanker (voor ons specifiek naar baarmoederhalskanker en DNA-analyse) nodig is. Doen wij als team “Brigitte’s Heroes” mee aan Alpe d’Huzes 2020. Wij willen hiermee geld inzamelen voor het KWF Kankerbestrijding om onderzoek te doen tot het voorkomen van kanker en levens te redden.

 

Op 4 juni 2020 starten we om 04:30 door wandelend en fietsend als team Brigitte's Heroes de Alpe d’Huez op te gaan. Skip (12 jaar) wandelend, Ole (10 jaar) en Melvin fietsend. Om hiervoor geld in te zamelen zoeken wij donateurs, u kunt dit worden door een donatie uit te brengen op:

(www.opgevenisgeenoptie.nl/fundrai…/SkipBlok/alpe-dhuzes-2020) of (www.opgevenisgeenoptie.nl/fundrais…/OleBlok/alpe-dhuzes-2020)

 

Door te doneren draagt ook u bij aan het voorkomen van het leed wat kanker veroorzaakt bij patiënten, familieleden en vrienden. Leed waar wij als nabestaanden helaas dagelijks mee geconfronteerd worden.

Lieve groet,

Melvin

17 December 2018

17 December 2018 is een zwarte dag voor Brigitte en ons allemaal. Op die datum, nu precies een jaar geleden, werd bekend hoe slecht ze er aan toe was.

 

Uitgezaaide baarmoederhalskanker. Uitgezaaid naar de botten en de lymfe. Los hiervan ook borstkanker. Genezen was niet meer mogelijk, de behandeling zou gericht worden op het beheersbaar krijgen van de kanker.

Door de tumor in de baarmoeder had ze op deze dag enorme bloedingen en had veel bloed verloren. Voordat de chemokuur kon starten moest ze eerst bestraald worden maar dit was pas mogelijk na een bloedtransfusie. Uiteindelijk kreeg ze vier zakjes bloed,......

 

Al met al vandaag dus een kut dag. Zelf maar gaan fietsen in het kader van 04-06-20 en tot nieuwe ideeen van sponsorwerving gekomen. Fietsen genereerd namelijk ook een leeg hoofd.

Verklaring streefbedrag

Het streefbedrag van het team is € 18.968,-. Dit bedrag is gebaseerd op de geboortedatum van Brigitte 18-09-1968.

Op dit moment bestaat het team nog uit drie deelnemers, Skip, Ole & Melvin. De individuele doelen zijn ook gebaseerd op de geboortedatums.

Officiele start donatie werving

Vandaag 14-12-2019 precies vijf weken na het overlijden van Brigitte zijn we officieel gestart met het werven van donaties. 

Het zijn beladen tijden. Op 15 december 2012 kreeg ikzelf een herseninfarct en vorig jaar op 17 december werd bekend hoe erg Brigitte er aan toe was. Dit alles neemt niet weg om ons doel te behalen, hard te gaan trainen en op 4 juni 2020 voor Brigitte Alpe d'Huez te beklimmen.

Thank you to our Sponsors

26

Joke Groefsema

Zet 'm op Paulien.

10

Anonymous

50

Fred/agaath Barnhoorn/passet

Heel veel succes !!!

26

Melvin Blok

50

Anonymous

26

Ingrid Te Buck

Beste Melvin, Skip en Ole, Wat een mooi initiatief! Wat stoer dat jullie dit gaan doen. Wij wensen jullie veel sterkte en plezier met de voorbereidingen.

10

Marion Tromp&allard Heeres

Melvin, heel veel succes met dit mooie doel!

26

Sonja Langenberg

10

Wendy Bonne-pepping

Lieve stoere Skip, Ik wens jou heel veel kracht toe en wat ben jij stoer om deze berg op te gaan met je broertje en papa met jou lieve mama in gedachten.

106

Joyce Slagter-peijs

Heel veel succes voor jullie drieën, wat een mooi initiatief! En Brigitte zal de gehele route met jullie meegaan!

51

Yvonne Wolven

Zet m op kanjers

26

Anonymous

😘

15

Cornelis En Renate Wijn

Rens Heel veel succes , en wat een top actie. Zet hem op Xx

20

Remco En Esther Dekker

Beste Ole, Wat zijn we trots op jou. Zet hem op naar de top!

26

Anonymous

Topper!

15

Cas Van De Velde

Hoi Ole, Ik wens je heel veel succes met het fietsen. Je bent een topper en ik steun je. Groetjes Cas

100

Inge Klaassen

Super dat jij dit met Skip en je vader doet. Veel succes met de actie en de uitvoering op de Alpe d'Huzes. Jullie zijn echte helden

10

Ilona De Ruijter

26

Skip Blok

Schatje😘

20

Heel Veel Succes?

8

Piet

42

Anonymous

Topper, fietsend naar de top laat je zien dat ook jij een grote held bent

26

Carla Jonker

106

Denise Oerlemans

Succes lieve Tamar! Gaat je lukken, heel mooi initiatief x

20

Alex En Ester Biesboer

50

Martijn

Alle Brigitte's heroes: sterkte en véél succes.

26

Els Beemsterboer

Super stoer Skip! Je moeder zou trots op je zijn!! Een warme groet van een collega van je moeder, Els Beemsterboer

15

Sandra Westphal

20

Janneke Van Den Brink

Supergoed dat je dit gaat doen. Veel succes gewenst.

50

De Poppenkast

Zet hem op toppers!! Team Poppenkast.

51

Yvonne Duijvestijn

50

Eiland De Wild

25

Paul & Kim

Succes 💪🏻❤️

8

Suus Wesseling

Je kunt het Paulien. Zet um op en go for it!

26

Familie Bras

Zet hem op allemaal. Deze donatie doen we op verzoek van Bettina Vd Reep. Ter nagedachtenis aan haar en natuurlijk aan Brigitte. Go for it💪

10

Maaike Gerards

25

Kees Schelvis

Ik wens jou en je kinderen heel veel succes bij het trotseren van de Alpe d' Huez!

26

Willemijn De Groot

Lieve Ole, Skip en Melvin, Diep respect voor jullie! Succes gewenst! Willemijn

26

Marijn Distel

20

Carla Zuurbier

Skip, wat fantastisch dat jullie dit gaan doen. Heel veel succes.

26

Marjan Schipper

Succes Tam

66

Sven Wijker

10

Bas Boelkes

Zet hem op👍💪

26

Edwin En Eva

Wat een prachtig doel samen met je mannen. Succes 💪💪

15

Natasja

Lieve Melvin, Skip en Ole. Wat zal Brigitte trots op jullie zijn mannen! Natuurlijk steunen wij jullie !! Heel veel succes!!! Zet m op me het fietsen en Skip met het lopen. Een dikke knuffel aan jullie kanjers ❤️

26

Anonymous

Ik steun je

66

Arjen Ligteringen

Hi Tamar heel veel succes! Kim, Arjen, Sophie en Tess Ligteringen

10

Anonymous

50

Killer Whale

Kanjer, je bent een super fietser 🚴🏻‍♂️💪

50

Cor En Lida Schoonhoven

100

Oudervereniging Obs De Driemaster

Namens het overlijden van Bettina vd Reep-Dekker hierbij een donatie voor jullie wel verdiende steunende actie Liefs voor jullie allemaal

250

Strandpaviljoen De Zilvermeeuw

15

Tamara Tuls

5

Natasja Gieling

Heel veel succes Rens! Super knap en dapper van je! Groetjes Natasja

26

Dirk Sander

Worden schieten tekort ! Heel graag steun ik het fonds van Melvin en zijn mannen met het behalen van hun doel !

26

Geer En Anoes

Wat mooi dat jullie dit gaan doen, we weten uit ervaring hoe bijzonder die dag daar is, we hopen dat jullie dat ook zo ervaren!

15

Esther

Veel succes Skip!! Toppers zijn jullie👍🏻

3

Anonymous

20

Jaap Koopman

zo mooi wat jullie doen!!!! zo trots op ons nichtje Paulien Heel veel succes!!!!!

50

Anonymous

♥️😘

15

Anonymous

20

Gouda

Melvin, Ole en Skip veel succes met deze actie en wij hopen voor jullie op een fantastisch eindbedrag en een goede voorbereiding.

10

Cindy Admiraal

Je kan het!! Heel veel succes 💪🏻😘

26

Monique

10

Eijlander

15

Anonymous

26

Kegelclub Wim Kuiper

Opa Cor zal trots op je zijn

25

Michael Elzenga

Geen woorden

50

Pierre Ruiter

Succes!!

10

Petra Oostenrijk

Veel succes!

26

Anonymous

15

Boy Wolfswinkel

Mooie actie

26

Anonymous

26

Tim Van Schooten

15

Fam. Castricum

Zet m op Skip! Op naar de top voor mama. Kiki & Loa

10

Marleen

Zet m op! Met je vriendin in gedachten ga jij dit redden!

66

Evert, Marieke, Maartje En Koen Visser

Heel veel succes met klimmen en lopen. Jullie zijn kanjers! Wat zal Brigitte trots zijn op haar mannen❤️.

26

Els Beemsterboer

Super stoer Ole! Je moeder zou trots op je zijn!! Een warme groet van een collega van je moeder, Els Beemsterboer

26

Luuk Tervoort

Super dat jullie dit gaan doen! Succes!

26

Angelica En Joost Brouwer

Toppers zijn jullie! En Melvin: chapeau dat je dit gaat doen met je kids ter nagedachtenis aan Brigitte en om haar laatste wens te verwezenlijken. Voor altijd in ons ❤️😉

100

Martijn De Wit Vloeren

Heel veel succes. Martijn de Wit Vloeren

25

Petra Van Leeuwen

Hoi Skip, wat goed dat je meedoet! Mama is zoooo trots op jou! Zet hem op kanjer!

106

Annemarie Baltus

250

Oud Katholieke Mannenvereniging Sint Jan

Veel succes samen met de jongens.

10

Coen En Helen Van Der Veer

Knap Skip! S6 met trainen!

26

B Walta

50

Monique En Maurice Reinders

10

Ellen Van Den Heerik

Lieve Tiny, ook heel veel sterkte en succes!💖 groeten Willem en ellen

50

Familie Rotteveel-vrouwe

Zet hem op Ole, je kan het!

20

Joke Komen

50

Hans Dashorst

Go Go go

10

Rachel En Nico Prins

Veel succes, zet hem op 👍

10

Madelon Oud

Heel mooi gebaar! Zet em op! ♡

50

Jos, Michelle En Maeve Boendermaker

Heel veel succes! ❤️

26

Anonymous

Héél veel succes met jullie actie

50

Herman En Lieneke Stieltjes

10

Lindsey Punt

Heel veel succes samen.

66

Paul De Waard

Goed bezig

26

Irma Tervoort

Zo stoer, wat zal ze trots zijn op haar mannen.

10

Marleen Wijker

Heel veel succes en sterkte

106

Michiel Brouwer

Heel veel sterkte Melvin ! Bewonderenswaardig dat je dit doet met je zoons. Hou vol! Groeten Michiel, Daphne en Pleun

147

Gotik-pm Bv

Skip zet hem op we weten zeker dat je het gaat redden!!!

10

Corina Van Amstel

Wat super stoer Rens dat je mee gaat doen, zet hem op!!!

250

Wesselingh Installaties

Grote klasse, op naar de top

50

Ruth Post

Lieve helden van Brigitte, lieve Tammie, Wat mooi dat jullie dit voor Brigitte doen...en hoe powerful. Wat zal ze trots op jullie zijn...❤️ Liefs, Ruth

106

Marjolijn Baltus

Lieverd, zet ‘m op! Wat mooi dat jullie dit doen. Ik hou van je en ben megatrots op je!

26

Anonymous

15

Jaap En Danielle

5

Paul Van De Reep

Succes met fietsen Ole!

75

Nico Kemps

Succes

25

Anonymous

15

Ilona Kriele

Wat verdrietig dat jullie dit hebben moeten meemaken. Heel veel succes!! Ilona , Erwin en Cato

106

Michiel Brouwer

Skip, doe je best! Je moeder zou trots op je zijn. Groetjes, Michiel, Daphne en Pleun Brouwer uit Egmond aan Zee.

66

Marieke

Lieve Tamar, goed dat je dit doet! Heel veel succes! Liefs, Marieke

50

Annabelle

Heel veel succes!

20

Mel En Suus

Zet hem op topper!

26

Marjolein Binkhorst

Veel succes Marjolein (VIB)

66

Anonymous

Zet hem op Ole en je team! Het gaat je /jullie lukken! Lieve groet, Jools en familie

26

Coby/bart Walgemoed

Tiny, doe je best. Succes.

25

Jan En Yvonne Bruin

Lieve Skip, natuurlijk gaan we jullie steunen! Fijn dat jullie dit doen 😘

26

Papa En Mama

Super stoer dat je samen met Skip en vele anderen die berg gaat beklimmen. We zijn nu al heel trots!

26

Carolien Imming

Succes Paulien!!😘

10

Arjen Breed

10

Vera

Succes Tiny

15

Linda Swart

Heel veel succes met deze emotionele deelname.

25

Raymond En Sandra Oud

Ik doe deze donatie vanuit mijn allerliefste zusje Bettina ❤

15

Jaap En Daniëlle

26

René Kuiper

Erg goed dat jullie dit met z'n 3en doen! Maak er een mooie toch van!

628

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

10

Anonymous

25

Michael & Sven

Ole, heel veel succes op de alp d'huez je kan het kanjer

5

Anonymous

26

Maarten Nieuwmeijer

Zet m op!

10

Nelleke

250

Kinderdagopvang Villa Lilla

Lieve Skip, wat een kanjer ben jij! Jij hebt bij ons op het kinderdagverblijf gezeten als klein jochie en daarom willen wij jullie heel graag sponsoren.

66

Anonymous

25

Marjan Eijzenga

26

Rene Herts

Beste Ole, Wat goed van jou dat je dit samen met je broer en vader doet ! Groet en zet hem op

5

Natasja Gieling

Sterkte en succes!

26

D. En D.m Jonker

Heel veel succes Skip je kan het.

50

Judith Hopman-postma

Topper

26

Debby Peerdeman

Succes lieve Esther!

26

Cathy Zijlmans

Tiny, succes met de actie!

26

Ramona Kuijpers

Veel respect voor jullie!

10

Coen En Helen Van Der Veer

Knap Ole! S6 met trainen!

10

Britt Bennink

250

Tiny Langedijk

Dikke Knuffel Oma Tiny

15

Yvonne Klaver

Wat goed dat jullie dit doen. Heel veel succes!

20

Martijn Met

Zonder woorden.

10

Kim En Vincent Van Beveren

Mooi initiatief en fijn om te zien dat jullie dit doen samen! Heel veel sterkte en succes.

25

Michael & Sven

Melvin, succes op de alp d'huez !

26

Margreet

Melvin, Niemand kan zich ooit in jouw verdriet verplaatsen, de leegte die voor jullie achterblijft is enorm en ondanks dat alles blijf je strijden om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen. Ik ben enorm trots op jou en je kinderen en weet heel zeker dat er een enorme trotse moeder en jouw vrouw naar beneden kijkt en dat je haar in gedachten straks als jullie boven op die berg staan, hard hoort lachen. Met elkaar 'flikken' jullie dit toch maar even. 😙

10

Martin Stam

Succes Ole!

26

Anonymous

573

Alpe D'huzes Loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

20

Carla Zuurbier

Ole, Wat fantastisch dat jullie dit gaan doen. Heel veel succes.

10

Darinka & Leo

Beste Skip, Heel veel succes met de voorbereidingen, mooie actie voor mama! Leo en Darinka

10

Nikki Van Velzen

Je bent een kanjer! 😘

10

Ragnhild Blok

26

Anonymous

15

Ellen Groot

Super mooi dat jullie dit doen!

10

Astrit De Ruyter

Succes kanjer 😊

50

Tim En Ans Van Der Zee

Veel succes met jullie geweldige aktie

250

Tiny Langedijk

Dikke Knuffel Oma Tiny

66

Lenny

20

Wilma Wijker

66

Evert, Marieke, Maartje En Koen Visser

Wat een topper ben jij Rens dat jij meedoet! We hebben daar veel respect voor. Veel succes!

26

Sandro Vitali

..

30

Isabelle Van 't Holt

Hoi Ole, Ik heb 6 jaar samen met je moeder in de klas gezeten op de Lidwinaschool in Heiloo en ook nog even op de St. Jan Mavo. Maar omdat zij heel goed kon leren ging ze al snel naar het PCC in Alkmaar. We trokken regelmatig met elkaar op, zaten ook allebei op paardrijden, aan de Kanaalweg in Heiloo. Later zijn we elkaar uit het oog verloren. Ik schrok ontzettend van het bericht dat ze is overleden, veel te jong. Wat een mooi initiatief van jullie om geld in te zamelen en zo sportief bezig te zijn! Sportief was Brigitte ook kan ik me nog herinneren, dus dit past helemaal bij hoe zij in het leven stond. Heel veel succes en sterkte! Groetjes van Isabelle

50

Anonymous

Lieve Skip je bent een echte doorzetter en een top wandelaar🚶

40

Greet Dorresteijn

Succes

66

Gerard Bos

Beste Skip, Heel goed dat je deze actie hebt gedaan . Top!!

26

Bob En Corine Bruschke

Lieve Melvin, Skip en Ole. Wat ontzettend knap en moedig van jullie om samen voor dit goede doel te blijven vechten. Deze oneerlijke strijd heeft Brigitte niet mogen winnen. We zullen haar allemaal herinneren als iemand die niet opgaf.....succes!

26

Gre Hink

Heel veel succes Tiny,met de voorbereiding en de tocht zelf. Ik vind je dapper. Groetjes Ton en Gre.

26

Jacqueline Van Den Heuvel Fotografie

Paulien en team heel veel succes. Jullie gaan het gewoon doen!

26

Harry Trompert

Succes Paulien

250

Sportcafe Egmond

Succes jongens !

10

Kimberly Aker

Succes Paulien!!

250

Kinderdagopvang Villa Lilla

Lieve Skip, wat een kanjer ben jij! Jij hebt bij ons op het kinderdagverblijf gezeten als klein jochie en daarom willen wij jullie heel graag sponsoren.

66

Marije Bosman

Go for it!!

66

Alwin&duuk Hes

Succes,knap van jullie allemaal!! Knuffel van ons!!

10

Marijke Bruin

Heel veel succes Skip en Ole , zet m op! ja kanker moet de wereld uit!

25

Mirjan

Heel veel succes en sterkte vandaag!

50

Herman Pronk

Een prachtig doe je best en veel succes

66

Kelly Rodrigus

Lieve Skip, geweldig dat je dit gaat doen! Ik ben supertrots op jullie! Heel veel succes met trainen en de klim! Veel liefs, Kelly, Charlie en Marcio

26

Jos Van Veelen

26

Hans Blanker

Op naar de top Helden.....

10

Anonymous

5

Nikki Verbeem

Zet hem op!

26

Martin De Mug Stam

10

Jennifer Dekker

26

Ilja Wilvers

Donatie Bets

10

Jolanda Van Amstel

Lieve Ole, Je kent mij niet maar ik vind het super stoer dat je dit gaat doen!! Met iedere trap die berg op is jouw mama in je hart dichtbij je. Met liefde steun ik jouw missie. En laten we hopen dat onderzoek uiteindelijk bijdraagt tot een oplossing voor deze rotziekte. Zet ‘m op!! Een dorpsgenoot

26

Jan En Lara De Laleijne

Melvin, we steunen je graag met deze actie. Er moet meer onderzoek gedaan worden, zodat in de toekomst niemand meer de strijd verliest...

15

Greet Stam

Succes Paulien goed bezig 👍🏼

20

Esther En Remco Dekker

Beste Skip, We zijn super trots op jou. Lopend naar de top! Zet hem op kanjer!

66

Dick Heijke En Anita Westdorp

Wat een mooi initiatief. Zet hem op Melvin, Skip en Ole!

50

Anonymous

Lieve Melvin, wat mooi en stoer om dit samen met jouw jongens te doen. We zullen aan jullie denken. Liefs Rick en Marijtje

26

Dirk En Toos

Super Esther dat je dit doet, sterkte en succes met de voorbereiding

10

Marion Tromp

Dennis, super dat je dit doet. Heel veel succes!!!

20

Wendy

Topper ben je! Zet hem op💪😘

250

Oma Tiny

Samen de berg op ter ere van Brigitte en haar dappere strijd Oma Tiny.

10

Josette

Zet hem op Paulien. Trots op jou. ❤️

27

Anonymous

Toitoitoi Skip! heel veel succes!

26

Douwe Walta

Fantastisch wat jullie allemaal doen! Heel veel succes!!

15

Margaret Schut-beenders

Wat mooi dat je dit samen doet met jullie kinderen ....

26

Pierre Peeters

20

Annemiek Schouten

Wat een stoere uitdaging ! Mama zal trots op jullie zijn !

26

Stefan Van Dasselaar

Heel veel succes toppers!!

250

Raymond Blok Fysiotherapie V.o.f.

Skip, Lekker blijven lopen dan haal je je doel zeker. Succes!

66

Marco Manfrida

15

Fam. Castricum

Trots op jullie! Zet m op! Ben & Maaike

10

Anonymous

26

Marco Prins

Melvin, wij zijn ontzettend trots dat jij en je zonen deze stap maakt. Hopelijk helpt de bijdrage om oplossingen voor deze ziekte te vinden. In ieder geval is dit het iets wat jullie moeten doen, sterkte en kop op. Groetjes Marco en Jolijn

25

Bob Geers

Succes Ole! Wat knap dat jij dit samen met je broer en vader gaat doen.

50

Arjen En Esther

Wat een geweldig initiatief. Veel succes!

5

Daisy Zwart

Heel veel succes! 💙

20

Martijn & Lisa Blaauboer

Heel veel succes mannen! #youcandoit💪

106

Stamlight

PowerrrrrrrPaulien! Wij fietsen met je mee...<3 Heb je een bagagedrager? ;)

26

Mirenka Fortuin

Succes topper!!

250

Hotel Zuiderduin

20

Mark Twisk

66

Veronique Hermans

Zet 'm op.

26

Anouk Vennik

Kus!!!

25

Petra Van Leeuwen

Lieve Melvin, wat ben jij een kanjer dat je dit gaat doen samen met je jongens! Een donatie is dan ook zeker op zijn plaats en ik hoop dat er nog heel veel gedoneerd gaat worden! Heel erg veel succes en Brigitte is vast en zeker bij jullie als jullie de uitdaging aan gaan. Ze zit in ieders hart die haar heeft gekend! XXX

666

Ciropack Bv

Lieve Tam, wat ontzettend mooi dat jullie dit met elkaar gaan beleven. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie dit kunnen, zeker ter nagedachtenis aan Brigitte 😘

15

Orthocenter

Beste Skip, veel succes Met vriendelijke groet Orthocenter

10

Anita En Herbert

Wat goed dat je dit doet Rens. Heel veel succes en veel plezier. Groetjes van een collega van je moeder

8

Piet Keukenmeester

20

Iris Blok

Veel succes met jullie actie!

26

W Schweigmann

Heeel veel succes en sterkte gewenst!

66

Bart & Saskia

Goed bezig Dennis!

500

Pronk Kappers

Veel succes met deze prachtige beklimming!

50

Silvia, Patrick & Tessa

Super dat je dit doet Dennis, heel mooi doel! Succes!

20

Dragan Nisevic

250

Langedijk Vastgoed

Forza Skip!

20

Cornelis En Renate Wijn

Triest dat jullie dit nu al hebben moeten mee maken 😢Super veel succes en dat jullie het bedrag mogen halen xx Cornelis Renate Sander en sebastiaan

26

Koos Van Leeuwen

Succes!

26

Marit Kramer-duinmeijer

10

Sharon Admiraal

Succes!

15

Joke Molenaar

Heel veel sterkte en succes Zal voor je duimen

375

Abraham 7-7-71 - 7-7-21

Donatie n.a.v. 50e verjaardag papa. Heel veel succes lieverd😘

10

Marleen Wijker

Heel veel succes en sterkte

26

Dave En Elles

Super, heel veel succes😘

15

Anonymous

Melvin, Skip en Ole, ik hoop dat deze tocht geeft jullie wat vrede en mooi herenneringen van jullie Brigette. Weet dat veel leven met jullie mee, sterke en geniet ook van deze uitdaging samen. Veel succes.

26

Danny En Nicole Hof

10

Ad De Graaff

Heel veel fiets plezier

10

Paula Peemen

Heel veel succes Pol! 👊

10

Hortense Assink

Heel veel succes💪 Ik hoop dat jullie heel veel ophalen.

25

Lisette Welp

Succes samen

10

Anonymous

Heel veel succes, toffe actie!

250

Imming Bikes

Heel veel succes met Alpe d"HuZes

20

Mark Twisk

20

Hh Boerma

veel succes en zet hem op

13

Wim Peek

Heel veel succes, ook aan de broer en je vader

25

Anonymous

Ik ben trots op je topper😘

26

Merel Trompert

Wat knap van je en wat een mooi doel! Zet hem op! Xxx Meer

25

Simone Van Duivenvoorde

Lieve Ole, Skip en Melvin Wat ontzettend stoer dat jullie jullie grote verdriet van het gemis Brigitte omzetten in daadkracht. Ik wens jullie heel sterkte en succes tijdens de trainingen en tijdens de trip omhoog. Zet hem op Ole💪

50

Anonymous

Lieverd, je bent de beste fietser die ik ken 🚵‍♀️

106

Michiel Brouwer

Ole, zet hem op! Je moeder zou trots op je zijn! Groetjes, Michiel, Daphne en Pleun uit Egmond aan Zee

26

Mirjam Duin

Wat een mooi initiatief! Heel veel succes!

5

Marieke Kuilman

35

Ramon Ooms

Zet m op! Deze donatie doen we uit naam van Fam. Vd Reep- Dekker. (Bettina 😘)

15

Anonymous

106

Boskalis Environmental

26

Paulien Abcouwer-stam

Lieve Melvin, Skip en Ole. Wat ben ik supertrots! Natuurlijk steun ik jullie.💪🏿

66

Willemijn De Groot

Lieve familie Blok, Wat een mooi initiatief. Heel veel succes gewenst!

50

Tamar & Ron Buur

Wij denken aan jullie, ook vandaag! Top mannen van Brigitje!

5

Anonymous

20

Janneke Van Den Brink

Supergoed dat je dit gaat doen. Veel succes gewenst.

26

Trees Evertse

Succes met je actie

10

Glijn En Melanie Groen

8

Anonymous

Hey Skip, Wat dapper dat jij bergen gaat verzetten om de alpe dhu zes te trotseren. Wandelend fietsend desnoods kruipend om je moeder te gedenken. Ik doneer dit bedrag ook aan je vader en aan Ole. Ik wens je heel veel kracht en sterkte toe on jouw leven zonder jouw moeder. Groetjes van Suus Wesseling Ik heb jouw begin periode als baby en dreumes zijn van dichtbij mee mogen maken op de Villa.

25

Nanette Heijne

Trots op je Pol! Succes.

50

Antoinette Breed

Ter nagedachtenis aan die lieve Brigitte! You go, Tamar!

10

Sandra Conijn

Beste Ole, heel veel succes! Ik vind je een kanjer💪💪

100

Ome Jorg En Tante Chantal

Lieve Rens, wat stoer dat je dit gaat doen! Het zal bijzonder en indrukwekkend zijn op de Alpe, veel succes!! Jorg, Chantal, Kayleigh en Quinten

20

Brenda Du Pied

❤️

14

Sport M.

Overgebleven vanuit de pot😉

5

Anonymous

sterkte mannen en succes met de berg

5

Nikki Abcouwer

Toppertje!!!! Dikke kus

26

Francoise Vd Berg

Heel veel succes voor jou, je broer en je vader.

26

Angelica En Joost Brouwer

Topper! Geweldig dat jullie dit gaan doen. Mooie gedachte aan mama. Ik weet zeker dat ze mee kijkt en zo trots is😘

26

Noor En Fam Verberne Verberne

Toppers. Doen jullie prachtig mannen.

50

Erwin En Lia Hoetjes-belleman

Lieve Ole, wat ben jij een held dat je dit gaat doen samen met papa, Skip en je oom Dennis Wat zal mama trots op jullie zijn! Heel veel succes samen ! Liefs en groetjes uit Huize Hoetjes De buurtjes van oma Tiny Erwin en Lia

26

Bart Ijssennagger

Heel veel sterkte !!

10

Anonymous

10

Leo En Darinka

Beste Ole, Heel veel succes met de voorbereidingen, mooie actie voor mama! Zet hem op! Leo en Darinka

50

Anonymous

Heel veel succes met deze queste ter nagedachtenis aan jouw vriendin! Groet Jo-Anne

26

Mirella Korsmit

Go Paulien&friends!

250

Barry Kraakman

Zet hem op ! Strandpaviljoen de Uitkijk - Egmond aan zee

20

Corrie Zwart Zwart

200

Anne Langedijk En Bernard Waardijk

Lieve Robin, Ga goed getraind en met veel enthousiasme de berg op. TOP!!!! Leuke foto met Tante Brigitte en Opa Cor. Met warme groet, Anne en Bernard

26

Rens, Jan En Lara De Laleijne

Skip, wat goed dat je dit gaat doen! Veel succes, je kunt het!

106

Ewoud De Groot

25

Cootje Visser

26

Anonymous

Held

15

Dekker & Dekker

Heel veel succes Ole

26

Margreet Beers

Ole, Jullie leven zal voor altijd getekend zijn door dit verlies, maar ik hoop dat er een tijd komt dat de zon weer gaat schijnen. Heel veel succes met jullie fiets-/wandeltocht en zorg ervoor dat jullie band met elkaar voor altijd blijft bestaan.

50

Inge Langedijk

25

Harry En Marga Ketzer Ketzer

Wat een mooi doel om je in te spannen. Voor allemaal heel veel succes. Brigitte volgt jullie van boven

10

Ilona De Ruijter

10

Sep En Ian Dekker

Beste Ole, We vinden het super tof dat de vriend van onze broer, Jonah, deze uitdaging aan gaat. Heel veel succes!

26

Anonymous

Succes mannen

26

Hennie En Arend Blok

Wij hopen dat jullie ver over het streefbedrag heen gaan want dat verdienen jullie.

20

Anne-marie Mauritz

We geven dit heel graag aan jullie.

26

Danny Montagne-struwe

Tiny. Veel succes met deze prestatie !! Het gaat je lukken. We zullen aan je denken en in gedachten bij je zijn en kracht sturen.

25

Anonymous

26

Erwin, Ellis, Rosa En Emma

106

Anonymous

Wat zou ze trots zijn op jullie , jullie kunnen het

10

Wendy Bonne-pepping

Lieve stoere Ole, Ik wil je heel veel succes wensen en kracht. Wat ontzettend stoer dat jij dit doet samen met je broer en papa met je lieve mama in gedachten gaat ze mee de berg op!

66

Vincent De Jong

Jullie zijn echte helden! Heel veel succes en sterkte met de fysieke en mentale inspanning! Samen gaan jullie dit redden!!

15

Corina Van Amstel

Wat een mooi initiatief Melvin, zet hem op

26

Tanja Jelle En Xander Niklas.

Jullie kunnen het.

45

Anne Bruin

Heel veel succes Dennis!!! Supergoed doel, groetjes en heel veel succes Anne Bruin 🌸🍃👌

50

Inge Zwaan

Beste Skip, graag doneer ik een deel van mn verjaardagsgeld (13-2-1986) aan jou, je vader en broer en steun jullie's mooie streven van ❤ harte Veel geluk in de toekomst, jullie zijn kanjers !

26

Linda Van Rozendaal

Heel veel sterkte deze moeilijke tijd en succes op de berg!

25

Engel Schong

Veel succes Ole

106

Marit Kyriakides Grahmbeek

Lieve Zus! Prachtig initiatief!! Heel veel succes!!!

26

Anonymous

50

Theo Laan

Heel veel succes Ole

26

Ellen Van Den Heerik

Succes ole! Heel trots op jullie💖⭐️

10

Ellen Vessies

5

Anonymous

Veel succes met lopen zondag. Als ik je zie zal ik je aanmoedigen.

10

Sandra Oud

15

Melanie Gul

Wat zal ze trots zijn!!!

66

Anonymous

26

Niels Swart

succes

10

Robbert Arxhoek

Grote klasse, Skip!

26

Wim & Denise

Zet hem op, we steunen jullie!

8

Anonymous

Hey Melvin, Brigitte is trots op wat jullie gaan doen om de Alpe d'hu Zes te bedwingen. Fietsend misschien af en toe lopend, om zo het kaarsje brandend te houden en om geld op te halen. Ik wens je heel veel kracht en sterkte toe om het gemis van Brigitte een plek te kunnen geven. Als je een keer een luisterend oor nodig hebt dan kan dat! Ik heb Ole en Skip ook gesteund en ik hoop van harte dat jullie het streefbedrag gaan halen. Hartelijke groet, Suus Wesseling

10

Nico En Rachel Prins

Succes en ga ervoor ! 👍

40

Ron, Tam, Kick & Khee

Skip, zo supergoed dat je de berg op gaat lopen. Je bent nog sterker dan je denkt. Echt heel stoer en wat een prachtig doel!

25

Cootje Visser

Veel succes,

15

Marry Bakkum

Heel veel succes Tiny

10

Anonymous

Ole, heel veel succes, mooie actie!

26

Astrid En André Zwart-prins

Lieve Melvin, Skip, Ole en alle andere kanjers van julie Alpe d Huzes team hierbij onze steun aan jullie strijd tegen kanker en het verschrikkelijke gemis van julie lieve vrouw, moeder, zus, nichtje, vriendin en familie.

26

Francoise Vd Berg

Succes Paulien. Goed dat je mee gaat doen!

10

Sander En Samantha Wegbrands

Heel veel succes!

20

Richard Van Der Voort

Melvin, lang geleden werkte wij samen in de Spar in Egmond aan Zee. Wat een heftige tijd hebben jullie meegemaakt als gezin en nog steeds. Helaas weet ik wat het is; mijn zus (37) is overleden 17 december 2018 een datum die voor jullie ook alles veranderde. Jouw vrouw en mijn zusje hebben geknokt daar ga je voor fietsen en voor heel veel andere. Respect dat je/jullie dit nu al doen! Ik wens je heel veel succes en sterkte. Mvg. Richard van der Voort

10

Marjon Schobben

Succes toppers.

26

Melvin Blok

Welkom bij het team Robin. Samen gaan ervoor👍

26

Anonymous

😘

30

Paul Oudhuis

Zet ‘m Ole, Skip, Robin en Melvin!!

66

Mg Visser Elektrotechniek

Hoi Skip, geweldig initiatief, veel succes!

42

Anonymous

Grote Held, ik ben onwijs trots op je

50

Anonymous

Kanjer😘

15

Antoinette Mostert

Super dat je dit doet!!

50

Familie Rotteveel-vrouwe

Lieve Skip, wat dapper dat jullie dit gaan doen. Zet hem op, je kan het!

26

Anonymous

15

Anonymous

100

Els Prinse

Veel succes jongens!

25

Petra Van Leeuwen

Hoi Ole, wat super dat je meedoet! Heel veel succes en mama is ontzettend trots op jou!

26

Werkstress.nl

You go girl!

25

Ton Oud

We hebben je naam gevonden ! Veel succes met lopen.

250

Raymond Blok Fysiotherapie V.o.f.

Ole, Succes met de trainingen en het gaat helemaal lukken!

26

Anonymous

Je bent een grote kleine held

20

Angelica Namens Tiny Baltus Bakker

M n moeder - Tiny Baltus Bakker - heeft mij sit bedrag gedoneerd toen ik Egmond liep dat in t teken stond van Alpes d’huzes. Vandaag loop ik met m n vriendinnen en moeder van Brigitte een gedeelte van Alpes d’huzes niet in Frankrijk maar in Egmond

25

Anonymous

Je bent een topfietser kleine held😘

15

Fam Weening

Melvin trots op je .

50

Geer En Anoes

Rens je bent een topper dat je samen met je vriend die berg op gaat lopen!

10

Ron Zentveld

50

Radio Seaside

Radio Seaside uit Egmond aan Zee steunt Melvin, Skip en Ole!!!!!

324

Vriendinnen Van Brigitte

Lieve Skip, dit is van de vriendinnen van je lieve moeder; de helft van de opbrengst van de rommelmarkt. Heel veel succes in Frankrijk!! Dikke knuffel van ons!

26

Anonymous

Veel succes Tiny

10

Jeroen Pieter Visser

10

Angelica Baltus Namens Paula Bakker

Paula Bakker heeft mij sit bedrag gedoneerd toen ik Egmond liep dat in t teken stond van Alpes d’huzes. Vandaag loop ik met m n vriendinnen en moeder van Brigitte een gedeelte van Alpes d’huzes niet in Frankrijk maar in Egmond

10

Corina Van Amstel

Zet hem op Skip

50

Theo Laan

Heel veel succes Skip

10

Peter Gul

Succes💪

25

Lisette Welp

Succes samen

75

Nico Kemps

Succes

10

Paul Van De Reep

Heel veel succes mannen!!

206

Peter & Daisy

Lieve Melvin, Skip en Ole, Wat een onwijs goed initiatief! Wij weten zeker dat jullie het gaan halen. Heeeeel veel succes met de voorbereiding en het behalen van de top die jullie niet alleen zullen behalen; Brigitte zal jullie helpen! Wij hopen dat er snel resultaat zal worden gemaakt in onderzoek en bestrijding van deze ziekte. ZET HEM OP!!!!

10

Leo En Darinka

Beste Melvin, wat een mooie actie voor jullie lieve Brigitte! Heel veel succes met de voorbereidingen en dat het jullie samen sterker mag maken, zet hem op! Leo en Darinka

26

Mariette Hoeben

Wat goed van je !!!! Heel veel suc6 💪

30

Werner

Toppers!

30

Annelies

Melvin, Ole en Skip, Wat een prachtig initiatief! Wens jullie alle drie succes en sterkte. Liefs van Annelies ( tennis/ski groep)

10

Anonymous

Succes Paulien!!

26

Kegelclub Wim Kuiper

26

Walter En Bettina Van De Reep

Veel succes op de Alpe d’Hues. Ook wij weten maar al te goed dat opgeven geen optie is

10

Bian A Tielman

Heel veel succes met de tocht omhoog! Als mama van 3 ben ik erg trots wat je voor je moeder doet!

26

Angelica En Joost Brouwer

Topper! Geweldig dat jullie dit gaan doen. Mooie gedachte aan mama. Ik weet zeker dat ze mee kijkt en zo trots is😘

10

Jonah

Ik ben trots op je dat je dit voor je moeder doet. En vele andere mensen. Lieve groet van je vriend Jonah.

10

Anonymous

Heel veel succes!

10

Anonymous

Super Skip, wat zal mamma trots op je zijn geweest! Nu zijn wij dat allemaal: trots op jou!

50

Tonny Dekker

26

Anonymous

15

Fam. Castricum

Samen met papa en Skip naar de top! Julie zijn toppers! Heel veel succes. Kiki & Loa

26

D Jonker

Succes Ole je kan het.

26

Rogier Koel

Nunca dejes de creer!

26

Henk Talsma

Beste Melvin, Heeeeeel veel succes op de berg der bergen

50

De Zijpies

Goed dat je dit doet Esther! Succes en plezier met de voorbereiding👍🏻

26

Trudy Hectors

Ik heb diep diep respect voor jullie!!

50

Anonymous

Topper😘

500

Team Bike Shop Egmond

Wat zal ze trots zijn op haar mannen, familie en vrienden! Blij dat we er een beetje aan bij kunnen dragen!

10

Anonymous

50

Iuliana Ion

😘😘😘

19

Wouter Schavemaker

Wat mooi dat jullie dit gaan ondernemen. Ga ervoor! Succes!

10

Bas Boelkes

Zet hem op 👍 💪

26

Koos Van Leeuwen

Succes topper, je kan het !

66

Suzanne Bakker

Dat de wens uit mag komen😘

5

Kaitlin Ooms

Veel sterkte en ik hoop dat jullie veel geld ophalen voor je moeder. Groetjes kaitlin

26

Toos En Dirk

Super initiatief, prachtig dat jullie dit doen. Succes!

75

Fysiotherapie Ronde De Egmonden

Skip, voor je mama die veel te vroeg is overleden en veel langer je moeder had moeten zijn.

66

Worp

veel succes

10

Tristan Van Genne

Succes Skip. Groet, Tristan (atletiek)

66

Krista

Wat een mooi initiatief en wat een mooi team van Heroes

250

Bert En Maaike Zonneveld

Met trots sponsoren we deze kanjer, Die zich gaat inzetten om een financiële bijdrage te doneren, voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte "succes"

25

Margreet Wijker

Zet m op!!

10

Melody Oud

10

Ramon Ooms

Succes met de actie! Mooi initiatief

100

Mark Kops

Hoi Rens, ik heb gehoord wat je gaat doen, grote klasse!!! Dikke duim 👍🏻 Ik wens je veel succes. Vriendelijke groeten van de neef van Miranda de buurvrouw. 💪🏻💪🏻💪🏻

10

Daan Mooij

Beste Ole, Ook jij heel veel sterkte gewenst en super veel respect voor jullie dat jullie dit doen. Zet me op!

26

Anonymous

Succes!🤜

26

Marjolijn Baltus

Wat goed dat jullie dit doen. Trots op jullie X

26

Marcel En Hetty Van Diepen

Heel mooi doel! Veel succes!

106

Gerard Bos

Beste Melvin, Mooi initiatief met jou jongens.

26

Tino Dekker

Never give up , never accept. Always remember!

26

Bien Ploeger

15

Esther

Veel succes Ole!! Toppers zijn jullie👍🏻

10

Sharon Admiraal

Pol, topper! Zet m op, super dapper!

26

Rick En Petra

Veel succes Paulien ❤️

26

Anonymous

Topper

10

Ad

5

Anonymous

Sterkte mannen en succes met de berg

15

Dekker & Dekker

Je kan het Skip !

10

Robbert Arxhoek

Grote klasse, Ole!

15

Judith En Michiel Kriele

Heel veel succes!

35

Aidan De Boer En Familie

Zet hem op Skip. (En Ole en je vader en de rest van het team voor Brigette’s Heroes) Zo bijzonder dat jullie dit gaan doen voor dit goede doel.

250

Imming Bikes

Veel Succes en het gaat je zeker lukken !

50

Niels Van Amstel

26

Esther

Hi Ole, geweldig dat jullie dit gaan doen! Wat zal mama trots zijn....❤️

5

Anonymous

15

Myra Kleine

❤️

26

Marjette Baltus

Lieve Robin, ben zo trots op jou en je ❤️Van goud! Je bent een topper! Veel succes en dikke kussen tante Jet, Bas & Saar

100

De 10 Vriendinnetjes Van Bettina

26

Jeroen Boerma

beste skip zet hem op en haal lekker veel op

30

Hans Beentjes

Succes

175

Oma En Opa Blok

Ole âaw kêep.

26

Marielle Baltus

Skip , weet zeker dat mama heel trots op jullie is ! Stoer en dapper dat jullie dit gaan doen !

10

Jeroen Pieter Visser

10

Anonymous

200

Obs De Driemaster

dankzij onderzoek heeft Bettina, ouder van onze leerlingen Noortje en Tom, lang kunnen vechten. Respect voor haar en dus een donatie zoals zij dat wenste!

20

Annika De Boer

131

Anonymous

Topper!!

250

Bert En Maaike Zonneveld

Met trots sponsoren we deze kanjer, die zich gaat inzetten om een financiële bijdrage te doneren, voor onderzoek naar deze vreselijke ziekte "succes"

10

Coen En Helen Van Der Veer

Knap Dennis! S6 met trainen!

10

Miranda Zwart

Lieve Rens Je bent een kanjer om je vriend zo te steunen om die berg op te gaan.. zet em op..

50

Martijn Holt

50

Anonymous

♥️😘

50

Wendy & Harry

Opgevenisgeenoptie👊🏼 super Dennis!

26

Maaike De Graaf

50

Multiflora Egmond

Goed bezig Skip! Ga zo door!

15

Anonymous

26

Juf Judith, Martin, Ruben En Annemiek Belleman

Wat knap van jullie! Wij doen mee!

75

Ilse Ketzer

Voor Brigitte en Bettina. Heel veel succes!!

36

Carin Wildbret

Succes Tiny

75

Fysiotherapie Ronde De Egmonden

Ole, voor je mama die veel te vroeg is overleden en veel langer je moeder had moeten zijn.

26

Dick De Winter

Veel succes Esther, echt super.

10

Marleen

Succes!

26

Anonymous

15

Esther Oostrom

Onwijs veel succes zaterdag en op de Alpe D' Huez Ole!

26

Marjolijn Baltus

Wat mooi dat jullie dit doen. Trots op jullie! X

10

Miranda En Stephan

Jullie zijn kanjers, zet m op.

50

Familie Rotteveel-vrouwe

Wat goed dat je meedoet Rens! Heel veel succes!!

26

Jan B.

Zet em op!!!!

200

Eiland De Wild

26

Marco En Mariska Wetsteijn

Zet hem op mannen met de monsterlijke klim voor een super goed doel 👍💪🏼

66

Kelly Rodrigus

Lieve Ole, wat geweldig dat je meedoet en je inzet voor het kwf! We zijn supertrots op jou en zullen blijven jullie volgen op deze reis! Heel veel succes met trainen en de klim met de familie! Liefs, Kelly, Charlie en Marcio

15

Sandra Morsch

Wat goed van je, Ole! Ik wens jou, je vader en Skip namens ons vier heel veel succes! Sandra, Remco, Max en Finn Morsch

10

Coen En Helen Van Der Veer

Knap Es! S6 met trainen!

50

Dennis Dijkhuis

Heel veel succes Den, zet hem op - Brigitte is trots op je 👊😘

10

Amee De Groen

26

Natasha Glass-terheggen

Goed dat jullie deze actie doen. Jullie moeder zou heel trots zijn. Dat er maar meer onderzoek kan worden gedaan!

10

Anonymous

250

Anonymous

Skip, we gaan er met zijn allen voor en jongens, wat zou mama supertrots zijn. Grote klasse van jullie!

10

Coen En Helen Van Der Veer

Knap Tam! S6 met trainen!

10

Simone Tresoor

Robin je bent een hekdin. Je tante is vast trots op je. Ik ook. X Simone

25

Marten Albers

Succes Ole! Zet em op voor jouw supermama!

26

Ina Eikenaar- Schong

106

Caroline Abcouwer

Paulien,je bent een topper, weet zeker dat jij de top gaat halen.

26

Sandy Geraedts

15

Sandy Ter Horst

Go go go mooi dat je het doet💪🏻

10

Vera

Success met lopen Tiny

175

Oma En Opa Blok

Skip dikke douwe 'een.

105

Team Mo17-2 Zeevogels

Lieve Rens van team Brigittes Heroes Dit bedrag wordt gedoneerd door MO17-2 ivm de uitvaart van Bettina.. ipv Bloemen

66

Papa Blok

250

Sportcafe Egmond

Succes jongens !

411

Abraham 7-7-71 - 7-7-21

Donatie n.a.v. 50e verjaardag Papa. Heel veel succes lieverd😘

26

Jos Van Veelen

20

Ron En Goof En Joey En Tygo Zwart

We wensen jullie kracht en steun toe!!

26

Nanette Heijne

Heel veel succes! Geweldig initiatief mannen.

26

Anonymous

Je bent mijn held😘

106

Nic Oud

succes

50

Yvonne, Gert & Luuk

Met deze donatie dragen wij graag ons steentje bij maar het mogelijk maken voor meer onderzoek en medicatie. Niet alleen ter nagedachtenis aan Brigitte, maar ook aan onze powervrouw Bettina ♡

26

Mischa Van Raam

10

Jenny Knap

Sterkte, en jullie kunnen het.

26

Gonny Schoonhoven

Geweldig dat jullie dit doen! Wat zal ze trots zijn!

250

Hotel Zuiderduin

Show more