Casper Schouwenaar

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

688
kms

My target 1500kms

Raised until 1st October 2020

2286.00

Raised from 1st October 2020

2286.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Zoals veel vrijwilligers al een hele tijd bezig zijn om geld op te halen voor het onderzoek naar medicatie voor kanker, wil ik dit jaar ook een bijdrage leveren. In mijn naaste omgeving hebben, door onderzoek, diversen mensen kanker overleefd.

Helaas zijn er ook mensen in mijn omgeving die kanker hebben, of er aan zijn overleden. Het onderzoek naar kanker is belangrijk om deze mensen een betere kans te geven om kanker te bestrijden. Ook al zijn er vormen van kanker die redelijk te bestrijden zijn, is er een te groot deel wat nog niet effectief genoeg bestreden kan worden.

Team Strong Together, dat bestaat uit in totaal 4 leden die alle vier keer naar boven gaan! Opgeven is geen optie, uiteindelijk moet kanker geen dodelijke ziekte meer zijn!!!! Daar is dus veel geld voor nodig en daar wil ik, en wij als team onze bijdrage aan leveren.

Dat doen we door mensen uit onze omgeving en bedrijven, zoals u, te vragen ons te sponseren, maar dat doen we zeker ook door het organiseren van allerlei acties.

Steun mij om dit te verwezenlijken.

Mijn doel is om de Alpe d’Huez 4 keer te beklimmen, dat is dus de sportieve uitdagen waarbij opgeven geen optie is!

We gaan begin juni een week naar Frankrijk en ik wil benadrukken dat we alles zelf betalen: de reis- en verblijfskosten zijn dus voor eigen rekening.

Tot op de allerlaatste cent gaat dit geld naar de actie en ook de stichting Alpe D'HuZes gebruikt elke cent waarvoor het bedoeld is, er blijft niets, maar dan ook helemaal niets aan de strijkstok hangen!

Groet,

Casper Schouwenaar

 

Thank you to my Sponsors

1.000

Huize Bloem

Dank voor jouw inzet, met dezelfde inzet op de Alpe gaat het zeker lukken, succes!

20

Anonymous

500

Metaal Techniek Apeldoorn

Heel veel succes !!

50

Dini Schouwenaar

600

Anonymous

Succes!

26

Herma

Heey Casper, top dat je je inzet voor zulk goed doel waarbij je ook nog sportief bezig moet!! Ik heb er vertrouwen in dat het je zal lukken deze uitdaging te voltooien. Succes!! Groetjes, Herma

5

Anonymous

30

Anonymous

40

Oma&Opa

Viel Erfolg und komme heil nach Oben und wieder runter

15

Diana

Show more

Select a Christmas decoration