Cees Nobel

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

2479.00

Raised from 1st October 2020

2479.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Jammer genoeg zijn er tussen mijn laatste deelname in 2015 en nu wederom een aantal familieleden aan kanker overleden.

Ik blijf er van overtuigd dat wij, mede dankzij Alpe d'HuZes, erin slagen om te bewerkstelligen dat er een moment komt waarop men niet meer dood gaat aan kanker, maar dat dit een chronische aandoening is geworden.

Ik heb 3x eerder meegedaan: in 2011, 2012 en in 2015. In 2020 ga ik dus voor de 4 keer. Want als je eenmaal bent besmet met het 'virus Alpe d'HuZes', gaat dat nooit meer over. In tegenstelling tot eerdere edities ga ik in 2020 niet fietsend, maar lopend de berg op. 

Als u mij wilt steunen mijn sportieve doestelling, maar ook die van KWF om kanker de wereld uit te helpen, te bereiken, doneer dan op mijn pagina. 

My Updates

Alpe dHuZes 2020 afgeblazen

Jammer, maar het is in mijn ogen de enig juiste beslissing. Voor zowel de organisatie als voor veel deelnemers is het nog te vroeg om e zeggen wat er volgend jaar gaat gebeuren. Dat geldt ook voor mij. In de komende maanden, terwijl de gevolgen van het cotona-virus voor iedereen merkbaar zijn, ga ik daarover nadenken.

Bij deze wil ik iedereen die mij financieel heeft gesteund ontzettend bedanken. En wellicht ziet u mij volgend jaar hier op dezelfde plek. 

Tot dan, pas op jezelf en op elkaar.

 

Nieuwe team kleding

22 februari TeamBuildingsAvond met presentatie nieuwe teamkleding

Uitdagende trainingsloop

Vandaag met een stevige zuidwester dijk trainings loop gedaan met onderweg een aantal stoepen meerdere keren op en neer gelopen. Laatste tijd veel uren in voorbereidingen van acties besteed en sales activiteiten gedaan. Met deze stormwind dus een uitgelezen kans om de beenspieren uit te dagen. We weten weer en beetje waar we staan. Gelet op het resultaat ben ik tevreden.

'Badeendjesrace' opgestart

Vanmiddag de 3e grote actie, na shirtsponsoriing en loterij, de badeendjesrace opgestart. Met teamleden en enkele vrijwilligers 5000 badeendjes genummerd voor de race ter afsluiting van de Adu6 dag in het centrum van Lekkerkerk op 11 april. De eendjes zijn in 2 series te koop: rood-wit-blauw voor 3 euro en  de 9 anders gekleurde eendjes zijn te koop voor 6 euro. De eendjes worden verkocht bij diverse winkels in Lekkerkerk, Bergambacht, Schoonhoven en Krimpen aan de Lek. 

4 mijlpalen bereikt in 1 weekend

1 februari: Alpe dHuZes tussenstand boven 5 miljoen. Team Nederlek stand 10.000 euro. En lotenactie door het dak. Binnen 3 weken 80% van beschikbare loten verkocht. En als laatste is de Bingo avond op 13 februari in rest. Aan de Dijck in Bergambacht volledig uitverkocht. 

Simulatietest op loopband

Vandaag simulatietest van de berg gedaan op de loopband bij Sportcenter Koguryo. Test in 3 delen opgedeeld voor de resultaten. Eerste 2,5 km vanaf startplein met eerste bochten in een gemiddelde tijd va 4,4 km p.u. De volgende 5 km met de zwaarste beklimmingen in een gemiddelde tijd van 4,1 km p.u. De tweede 5 km, relatief gemakkelijk middenstuk in 5,1 km p.u. gemiddeld. Over enkele weken totale simulatie. 

Eerste 200 loten verkocht

Vorige week met teamleden van Team Nederlek start gemaakt met de verkoop van loten voor onze loterij-actie. Gisteren, 24 januari, eerste persoonlijke doelstelling gerealiseerd met verkoop van 200 loten. Op weg naar een volgende serie van 200 loten.

Voortvarende start loterij Team Nederlek

18 januari: vandaag zijn we gestart met de verkoop van de loten . De eerste straten in Lekkerkerk zijn gedaan. Samen met teamgenoten Erwin, Tessel, Netty en Sonja ruim 400 loten verkocht. Een prima start. In de komende weken komen andere straten in Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek aan de beurt. Ook bij Esso tankstation De Boezem Lekkerkerk en bij lingeriezaak Slip by Yo in Schoonhoven kunnen ze gekocht worden. De prijs is euro 2,50 per lot. De hoofdprijzen zijn een overnachting met ontbijt  op ss Rotterdam, een levensmiddelenpakket van Coop Lekkerkerk en een High Tea voor 4 personen bij Luux in Krimpen aan de Lek.

Start lege flessenactie

2 januari lege flessenactie gestart van teamlid Julia Hendriks. Drie dagen met teamleden geflyerd bij AH Slingerland Lekkerkerk. Tot 31 maart staat Team Nederlek onder de donatieknop. 

Druk weekje

Afgelopen weekend teambijeenkomst bij Erwin Hendriks, drankje en een hapje en een heerlijke kop snert. Teamkleding gepast en concept ontwerp voor de gesponsorde logo's op de kleding gemaakt. Deze week weer een paar donaties binnen. En vandaag de polder in met een langzaam wegzakkend zonnetje en begeleid door een concert van snaterende eenden en ganzen, een rondje Ouderkerk aan den IJssel gemaakt. 14,4 km met een gemiddelde loopsnelheid van 6,16 km p.u. 

Lekkere trainingsloopjes

Afgelopen week 2x een 10 km gelopen. Een in Zoetermeer. Betekende regelmatig bij stoplichten stil staan, uit het loopritme, dus goede training om weer snel looptempo op te pakken. En vandaag 22 november rondje Lekkerkerk in een voorjaarsachtig weertje. De 10 km lopen gaan vlot en soepel in ee lekker tempo van gemiddeld rond de 6.23 km p.u. 

1ste trainingsdoel gerealiseerd

9 november mijn 1ste trainingsdoel gerealiseerd. Dat stond op 15 km 'plat' op 1 december. 9 november ruim 18 km afgelegd in een gemiddeld tempo van iets boven de 6 km p.u. Op naar het volgende doel 25 km 'plat' op 1 maart. 

Bingo 14 mei 2020 t.b.v. Team Nederlek 2020

Op 14 mei Bingo-avond in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek.

Kosten: 10,00 euro p.p. Dit is voor 10 Bingo-rondes en 1 kop koffie/thee.

Aanvang:19.30

Zaal open: 19.00 uur

De Bingo-avond wordt georganiseerd i.s.m. Cultuurhuis. Medewerking verleend door de vrijwilligers van Cultuurhuis met bijdragen van lokale winkeliers. De leiding van de Bingo op deze avond is in handen van Lucien Bracke.

Foto's Team Nederlek

Zondag 3 november fotoshoot Team Nederlek. Dit is in de kleding van Team Nederlek 2012. In de loop van januari 2020 krijgt Team Nederlek 2020 nieuwe teamkleding.

Thank you to my Sponsors

500

Cees Nobel

2e serie verkoop loten

206

Cafetaria 1969

Goed bezig voor een goed doel! Heel veel succes, je kunt het!

500

Cees

3e serie loten

50

Anonymous

Heel veel succes.

106

Ad Scheer

5

Anoniem flyeractie

Anoniem

10

Alex Mastwijk

Suc(Alped’Hu)6

500

Installatiebedrijf Nobel BV

26

Kees en Ina De Mik

Veel sterkte en succes met dit prima doel

50

Jan en Ellen Gerkema

Cees, heel knap dat je nu lopend de berg op gaat! Respect!!

26

Nicole De Jesus morais

Heel veel succes!! Ik vind het enorm knap wat je gaat presteren!

500

Anonymous

Verkoop loten

Show more

Select a Christmas decoration