Dirk Kelleter

Alpe d'HuZes 2021

My Activity Tracking

5,130
kms

My target 0kms

Raised until 1st October 2020

3131.62

Raised from 1st October 2020

3181.62

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik niet meer stil wil blijven toezien hoe mensen ziek worden aan kanker, maar mij voor hun inzetten zodat, in de toekomst misschien deze nare ziekte verbannen kan worden of op z'n minst genezen. Ik kan dit niet alleen, maar heb hierbij jullie hulp nodig. Steun mij, elke cent telt en opgeven is geen optie. 

My Updates

Kerstmis en Kaarsen.........

Goedeavond,

2 weken geleden kreeg ik via een collega het lot van een collega uit een andere veiligheidsregio te horen. Deze collega heeft altijd hard gewerkt maar door de kanker gaat het momenteel helemaal niet goed met hem. Dit lot raakt mij heel erg en ik vraag mij steeds maar af hoe ik deze collega helpen kan of op z'n minst steunen kan. Met een aantal donateurs welke zelf door kanker getroffen waren of iemand verloren hebben heb ik een afspraak gemaakt. voor hun neem ik een kaars mee en zal deze op de Alpe Huez tijdens de "Alpe d'HuZes"aansteken. Omdat de regelgeving in Frankrijk bepaalde eisen steld aan de kaarsen zal ik deze bij de organisatie bestellen. natuurlijk gaat ook elke euro welke hiervoor gevraagd wordt voor 100% gedoneerd aan het KWF. Ik zal dan etiketten toegezonden krijgen waar mijn donateurs een wens of persoonlijke boodschap op kunnen zetten en deze etiketten worden vervolgens op een kaars geplakt.

Ook de betreffende collega zal ik op een of andere manier welke ik nog nader organiseren moet een etiket toe laten komen zodat ook zij een boodschap of wens op een kaars kunnen zetten welke ik voor hun zal laten branden. Ik weet het is niet veel wat ik voor ze kan doen maar ik doe het heel erg graag.

rest mij alleen nog iedereen een zalig kerstfeest te wensen ook namens mijn familie en een mooi 2020 met veel gezondheid en alles wat wenselijk is.

Hebben jullie al gedoneerd dan wil ik mij wederom van harte hiervoo bedanken. Zijn jullie nog van plan om te doneren dan zal ik ook hiervoor heel erg dankbaar zijn. En vergeet niet #opgevenisgeenoptie

Mijn brandweer familie.

Hallo allemaal,

Het was 7 december 2019, de jaarlijkse kerstviering van mijn vrijwilligerspost in Vaals waar ik al sinds 25 jaar aktief ben stond op het programma. echterdit jaar was het een beetje anders voor mij, "ik had middagdienst bij de meldkamer brandweer ". Dus Stuurde ik mijn vrouw welke mij momenteel erg veel missen moet ivm training en werk en waarvoor ik haar heel erg dankbaar ben dit jaar alleen naar de kerstviering met de belofte dar ik na de dienst na zou komen.

Omstreeks 23.30 uur arriveerde ik op de kerstviering om toch nog even een beetje mee te vieren. het was erg geellig geweest en zowel mijn oude gediende collega's als ook de collega's van de aktieve uitrukdienst waren nog aanwezig.

Niets vermoedend sta ik mijn drankje te drinken en een gezellig praatje te doen als plotseling de deur open gaat en nee......... niet de kertman kwam binnen maar mijn collega Luciën kwam binnen op de racefiets. Na een kleine introductie werd ik naar voren geroepen.En wat bleek...... tijdens mjn afwezigheid hadden al mijn collega's een inzameling gehouden en zijn met de pet door de zaal gegaan om mij te steunen en daarmee het KWF. 

Samen hebben zij €352,- opgehaald, zelfs veel collega's welke mij al persoonlijk gedoneerd hebben deden wederom mee. Ik heb er gewoon geen woorden voor hoe dankbaar ik ben en hoe trots ik op mijn brandweerfamilie ben. 

Veel mensen denken dat alsmen bij de brandweer werkt men collega's heeft, maar een brandweerman of brandweervrouw heeft geen collega's wij zijn een grote familie.

Samen zijn wij sterk en samen kunnen wij iets bereiken, blijf mij steunen en steun hiermee het KWF. Elke donatie is welkom groot of klein en elke donatie gaat voor 100% naar het onderzoek tegen kanker.

Alle donateur tot nu toe van harte bedankt. zonder jullie was ik nog niet zover gekomen.

Veulmoals Merci zoals we in Vaals zeggen want #opgevenisgeenoptie . 

Daar ben ik weer.

Hallo allemaal.

 

Het was even rustig met het publiceren van een nieuwe blog, maar op de achtergrond ging ik gewoon door met het zoeken van donateurs en trainen. Ik heb de eer om één van de shirt-sponsoren binnen te halen en wel het Grieks restaurant Troye in Vaals. De eigenaren hoefden niet lang te overleggen en boden meteen een heel mooi bedrag welk zij wilden doneren aan de stichting KWF voor het onderzoek naar de bestrijding van kanker. ik was uiteraard heel erg blij en wilde dit met jullie delen. 

Tevens ben ik op een andere manier begonnen met trainen ik heb de analoge Tacx ingruild voor de supersonische Wahoo kickr snap. deze communiceerd met mijn laptop en het programma "Zwift". Hierdoor gaat men realistischer trainen en voelt elke kilometer die men op de fietstrainer maakt ook aan alsof men gewoon buiten fietst. In deze trainingssoftware is ook de Alpe d'Huez 1 op 1 opgenomen en dit was voor mij de reden waarom ik hiermee aan de slag ben gegaan. Als ik eenmaal in level 12 dan kan ik serieus een inschatting gaan maken hoeveel pijn het gaat doen :-). Momenteel ben ik in level 6 en daar heb ik een week over gedaan dus verwacht ik ergens komende week aan de berg te kunnen beginnen. Blijf mij volgen en vooral blijf doneren voor het geval dat jullie het overwegen. Alle geld wat door jullie gedoneerd wordt gaat voor 100% naar het onderzoek tegen kanker en zonder jullie gaat het mij uiteraard niet lukken. Iedereen dia al gedoneerd heeft nogmaals mijn hartelijke dank en denk eraan opgeven is geen optie !

Week 4

Hoi allemaal.

Daar ben ik weer. We zijn inmiddels 4 weken en op een paar kilometer na bijna 900 km verder. Dankzij jullie hulp ben ik nu op €1946,-, welke ik heb opgehaald voor het onderzoek tegen kanker en ik kan jullie zeggen dat deze voor 100% worden ingezet om deze nare ziekte uit ons leven te verbannen. 

Regelmatig krijg ik te horen dat men het knap vindt dat ik deze uitdaging aan ga. Echter denk ik er vaak aan welke strijd iemand die de diagnose kanker heeft aan gaat, daartegen is mijn uitdaging niks. Ik zal deze dag pijn gaan voelen maar na deze dag is mijn pijn weg. Mensen met de diagnose moeten vele malen langer dan mij vechten en pijn lijden en dit is juist het gene wat mij 6x de week aan de training zet om een steenje bij te dragen dat juist dit gevecht niet meer plaats hoeft te vinden.

Help mij doormiddel van een donatie, groot of klein maakt niet uit, elke Euro telt. 

Bedankt hiervoor en groetjes.

Dirk 

#opgevenisgeenoptie

Een tussentijds bedankt van mij.

Hallo allemaal.

wat ben ik trots en heel erg dankbaar wat jullie tot nu toe gedoneerd hebben op mijn account voor het KWF. Dank zij jullie donaties heb ik tot nu toe een bedrag opgehaald van €1190,-,

Maar ik ben er nog lang niet volgens mijn gevoel, ik wil graag zoveel mogelijk ophalen voor het KWF en dat lukt mij niet alleen. Daar heb ik de hulp voor nodig van elke donateur welke een groot of een klein bedrag  overmaakt en daarmee voor 100% het onderzoek tegen deze enge ziekte steunt want elke Euro die ik ophaal wordt besteed aan onderzoek zodat er ooit eens een dag komt dat er niemand meer aan kanker hoeft te sterven.

 

hartstikke bedankt allemaal voor jullie steun.

groetjes.

Dirk Kelleter

Team "Veiligheidsregio Zuid-Limburg"

Hallo allemaal.

Ons team rijd onder de vlag van de veiligheidsregio Zuid-Limburg en bestaat door een aantal brandweerlieden uit diverse brandweerposten uit geheel Zuid-Limburg. onze team captain is Hub Brouns welke tevens de initiatiefnemer is van onze missie. Hub is een vrijwillig bevelvoerder van de post Brunssum en naast de brandweer nog werkzaam bij een bedrijf welke BHV, EHBO en reanimatie cursussen aanbied.

Ons team bestaat uit 8 teamleden waarvan 2 de berg te voet zullen gaan bewingen. De overige leden gaan per fiets de berg op en somigen zelf meerdere keren. natuurlijk is iedereen inmiddels volop bezig om zichzelf voor te bereiden op onze missie en is volop aan het trainen.

Paralel zijn alle leden hard op weg om donateurs te vinden zodat wij gezamelijk met een mooi bedrag richting Frankrijk kunnen gaan om het KWF te steunen tegen de strijd tegen de kanker.

Steun ons team doormiddel van een kleine of een grote donatie. Elke Euro is welkom en gaat voor 100% naar het onderzoek tegen de kanker.

namens het KWF van harte bedankt en groetjes.

Dirk

De "Alpe d'Huez"

Wist u dat de alpe d'Huez op 59 km afstand ligt van Grenoble, en dat het laagste punt op 1109 m en het hoogste punt op 3333 m boven zeespiegel ligt?

En dat wij tijdens de "Alpe d'HuZes"1061 hoogte meters over een afstand van 13,8 km overbruggen gaan per keer dat de berg bestreden wordt?

Het gemiddelde stijgingspercentage is 7,9% en het steilste gedeelte welk gelegen is op 3 km voor de finish tussen bocht 3 en bocht 2 en heeft een stijgingspercentage van 11,5%. 

De start is in Bourg d'Oisans en zal via 21 haarspeldbochten naar boven gaan welke vanaf beneden naar boven aftellen. In elke bocht staan een aantal wielrenners op en bord vermeld welke in het verleden de tour de France etappe gewonnen hebben welke op de alpe d'huez gefinishd is.

Ik heb er zin in en zal mij voorbereiden om een aantal keren de berg te beklimmen want "opgeven is geen optie"

 

bedankt alweer voor jullie aandacht en eventuele donatie en tot de volgende blog.

groetjes.

Dirk

 

Vandaag een persoonlijke donatie poster gemaakt

Hallo allemaal

Vanmorgen na de dienst even een beetje creatief geweest met mijn laptop. ik dacht bij mijzelf waarom moeilijk als het ook makkelijk kan. Mensen kunnen op een folder of poster niet veel met een link maar een QR code inlezen welke naar mijn persoonlijke pagina linkt is natuurlijk reuze gemakkelijk.

dus alle ingredienten in photoshop gedaan even roeren en klaar. hopelijk krijg ik hier het gewenste resultaat uit.

Voorbereiden of niet?

Hallo beste volgers

Sinds 3 weken ben ik mij aan het voorbereiden op mijn avontuur. Ik denk als ik dit niet zou doen dat ik waarschijnlijk mijn doel niet behalen zou. 6x per week werk ik een trainingsprogramma af wat ik van de pagina van #opgevenisgeenoptie heb gepakt. Minimaal 1 uur per dag thuis op de rollenbank met mijn fiets en dan diverse gradaties qua zwaarte. tot vandaag heb ik 501 kilometers gefietst ter voorbereiding dus ik verwacht een paar duizend kilometers in mijn benen te hebben tot mijn programma is afgewerkt.

na 3 weken begin ik te merken dat mijn conditie beter begint te worden en ik hoop dat ik mijn gewicht ook reduceren kan want elke kilo die ik weeg moet ik ook de berg mee naar boven slepen.

we blijven doorgaan pijn of geen pijn want opgeven is geen optie, niet voor mensen die met deze vreslijke ziekte vechten dus ook niet voor mij.

Blijf mij volgen en zeg het voort elke euro die ik gedoneerd krijg gaat voor 100% aan het onderzoek naar kanker en misschien krijgen wij ooit deze vreselijke ziekte uitgeroeid. Ik maak mij sterk ervoor, helpen jullie mij?

Bedankt alweer jullie aandacht en vooral aan alle mensen die mij tot nu toe gesteund hebben doormiddel van een donatie.

Waarom ik deel neem?

Veel mensen denken als ze van mijn uitdaging horen "Liever jij dan ik die berg op" of "jij weet niet waar je aan begint". ja dat klopt een beetje ik weet ook nog niet wat er op mij af gaat komen en ja ik weet dat het waarchijnlijk pijn gaat doen in elke spier in mijn lichaam, maar dit is het mij waard. 

Afgelopen jaar heb ik met een groot aantal collega's deelgenomen aan de "Blue light night"bij de kinderafdeling van het Maastricht UMC+. Een geweldig evenement dat georganiseerd wordt door collega's van de meldkamer Limburg. De bedoeling hiervan is de kinderen even hun ziekte laten vergeten en even een lach op het gezichtje toveren.

Ik mocht namens de brandweer mee op de afdeling om de cadeautjes voor de kinderen mee te verdelen en ook de kinderen welke gewoon te ziek waren om naar buiten te komen ook even te laten lachen en hun ziekte, ook al was het voor heel even, te vergeten. 

Daar kwam ik ook kleine kinderen tegen die het zware gevecht tegen de kanker aan het strijden waren tegen en het laat mij tot de dag van vandaag niet los.  Daarom ga ik het onbekende tegemoet en zal ik op 4 juni de pijn accepteren. Want "Opgeven is geen optie" en misshien zal er ooit een tijd komen dat kleine kinderen niet meer tegen de kanker hoeven te vechten.

Mijn doelstelling is dan ook zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF, want zonder onderzoek zal deze dag nooit kunnen komen. Alleen kan ik dit niet, hierbij heb ik de hulp van jullie nodig. Steun mij doormiddel van een donering groot of klein maakt niet uit. Elke donatie is meer dan welkom en zal voor 100% worden besteed aan het onderzoek tegen kanker.    

Dag 2 na de inschrijving.

Het is alweer de 2e dag na de inschrijving en inmiddels de 3e week waarin ik gestart ben met de training. Spieren moeten gekweekt worden en de conditie moet op topprestatie gebracht worden, maar wat mij het meest motiveerd, dat zijn jullie, iedereen die mij tot nu toe gesteund heeft doormiddel van een donatie. Alleen al daardoor krijg ik de energie om door te zetten met de training want #opgevenisgeenoptie en ik hoop dat ik nog veel donateurs zal vinden welke mij zullen steunen zodat ik mijn streefbedrag voor het KWF zal bereiken.

Heel erg bedankt alvast en blijf ons team "Veiligheidsregio Zuid-Limburg"volgen en steunen bij dit geweldig project.

Dag 1 na de inschrijving

Beste donateurs lieve vrienden,

 

Ongeloofelijk wat wij samen vandaag bereikt hebben, met jullie hulp heb ik op dag 1 €336,- mogen ophalen voor het KWF en wat ben ik trots op jullie. Heel,heel hartelijk bedankt voor jullie bijdrage. opgeven is geen optie en daar ga ik mij aan houden.

Hartelijke dank.

Dirk

Thank you to my Sponsors

36

Roland, Ilona, Brian, Kevin Savelberg

Heel succes Dirk!!

10

Angelique Limpens

Heel veel suc6🍀Je kan het👍🏻

5

Denis Damoiseaux

Zet hem op !!!

25

Chris Trines

Dirk, Een kleine bijdrage welliswaar, maar ik hoop dat je streefbedrag wordt gehaald. Heel veel succes gewenst en dank dat je dit wilt doen!

26

Erika Jaegers

Top dat je deze uitdaging aangaat!!

10

Sylvia Beer

Goed bezig Dirk 👍🏻💪🏻....

10

Marcel en Cindy Heindrichs

56

Frans Koenen

6

Anonymous

Volsj boppe. Suk6!

10

Astrid Baggen

26

Fam. Blankestijn

Dirk wat een mooi initiatief. Met de steun van velen kunnen bergen verzet worden. Beklim die berg met volle overgave. Wij weten dat jij dat kunt. Liefs van ons.

5

Roger Huppertz

15

Maaike Schauer

10

Joep Koenen

10

Jolanda Sterck

Veel succes Dirk!

26

Harald en Nancy Wouters

Dirk, geweldig dat jij deze uitdaging aangaat. Wij wensen jou veel succes, op naar de top!

26

Wim Harzon

5

Remy

Succes collega!!

26

Wendy Oligschläger

Dirk, heel veel succes! Geniet van deze bijzondere dagen op de Alpe d’huzes, geweldig dat je hier aan deelneemt ! Groetjes Pascal, Wendy en Jaro

10

Ivan

Kom op pap veel succes!!!

26

Bartholomeus Kelleter de 1e van het groothertogdom Vaals

Je weet dat ik t niet breed heb maar alle kleine beetjes helpen

10

Sten Bos

Heel veel succes!!!!

10

John en Diana Mullenders

Succes Dirk, respect voor wat je gaat doen

15

Diana Hassert-Doyen

Heel veel sterkte en Succes met je doel . Liefs Diana xxx

26

Ingo Bulles

Fantastisch 💪

15

Raymond Bouman

Go Dirk! Als je tijdens de training iemand nodig hebt om je uit de wind te houden hoor ik het graag!

26

Ramona Jorissen

15

Tom en Inge

Super en heel veel succes!!!

15

Fam Beckers - Krul

Topactie : zet `m op

26

Guido en Cindy

Succes Dirk !!!

25

Petra Kelleter & Patrick Lecloux

namens Petra Kelleter en Patrick Lecloux

10

Jessica Olischlager

Al teveel mensen de oneerlijke strijd tegen deze ziekte zien voeren. Een topactie, en hopelijk met heel veel donaties weer meer kansen voor mensen om die strijd te winnen. Heel veel succes Dirk!

10

Frank van Weers

Geef ze van Jetje daar in Frankrijk! Zoals een wijs man ooit zei: Opgeven is geen optie.

10

Ingo van Deursen

Hiël veul succes Dirk 🍀

10

Véronique

Topper 👌🏽👌🏽

10

Karin Jaeger

Succes Dirk!🍀

10

Tom Staps

50

Mark Verkerk

Heel veel succes Dirk. Het wordt een emotionele rollercoaster maar een geweldige ervaring. Geniet van de voorbereiding, de rit en alle mensen die je steunen en meedoen aan dit fantastische spektakel.

10

MarieElise Derks

Succes!!!

20

Jolanda Küppers

Heel veel succes en mooi initiatief! You can do this🍀

26

Merina Raijmakers

Succes Dirk. Gaat zeker lukken.

15

Nathalie en Roel Bindels

Heel veel succes met deze sportieve prestatie!

15

Stefanie Spork

Succes Dirk!

26

Nathalie & Walter

Klasse Dirk! Heel veel succes💪

50

Anytime Fitness Vaals

Veel succes Dirk, je kunt het! We zijn er trots op jou een trainingslocatie te mogen bieden.

15

Iris Bouman-Meijs

Respect Dirk! Ik ben mijn lieve vader verloren aan deze vreselijk, slopende onmenselijke ziekte. Ik hoop dat ze snel oplossingen vinden om deze ziekte te kunnen genezen. Zet 'm op! En dankjewel voor alles♡

15

Betty van den Berg

Succes 👍👍

20

Sanja Bundalo

26

Marc en Joyce Schijns

Dirk, heel veel succes. Topper!!!

15

Inge Bessems

Hieël veul succes Dirk! Sjiek datste dit dees, du bis inge topper!!

26

Patricia van de Laar

Succes Dirk 👊🏼🍀

15

Chantal Brock

Zet ‘m op Dirk. Deze is voor mijn neef die wij vorige week moesten laten gaan.😢.

10

Nico Spaubek

Suc6, mooie uitdaging voor een geweldig mooi doel!

10

Ria Tari

Succes

5

Anonymous

Mijn moeder heeft deze ziekte net achter de rug. Heel veel respect dat u dit doet en veel succes. Kyle

26

Bryan van Heeringen

goeienavond Dirk je kunt dit halen vind dit een bijzondere actie tegen die erge ziekte. groetjes Brian van Heeringen

10

Nicole Mommer

Heel veel succes!! 💪💪

15

Lisa Richarz

We wensen je heel veel succes.Je kunt het !!Topper

10

Danielle Huntjens

25

Kirsten Pakbiers-Renericken

Succes! Geweldig dat je dit doet.

10

John en Tanja Stevens

Veel succes mannen!

35

Snacks and More

Top Dirk, heel veel succes!!

20

René Deckers

Dirk, als extra steuntje in de rug. Top dat je zoiets doet 👌🏽

10

Tom klein

Dirk, Zet hem op ! Heel veel succes .... opgeven is geen optie

26

Anonymous

Succes Dirk dit is een goed initiatief top!

26

Leny Harzon

15

Eric Meesters

Succes kerel!!

500

Troje

26

Elma Wolters

Succes, Dirk!

292

bs de kleine Wereld Vaals

Heel veel succes namens het team van bs de kleine Wereld in Vaals!

10

Familie Otten

Sjun initiatief! Succes...vuur jeleuve i disj!

20

Dalila Dsouli

Top initiatief Dirk Veel succes!!

16

Laura Tavenier

Zet m op Dirk. Hopelijk krijg je t bij elkaar!

15

Metaalbouw Raijmond Bulkes

Ik wens jullie team veel succes.

26

Rolf Bischoff

Heel veel succes voor jou en je team in 2021. Blijf gezond!

16

Nancy Reumerman

Heel veel succes, Dirk! Ik heb respect voor jou en je team.

10

Helmy Daemen

Succes Dirk!!! opgeven is idd geen optie

10

Margo en Rob Raijmakers

Succes👍👍

10

Anonymous

Succes!

20

Sandra Jungheim

Succes Dirk👊🍀

26

Autorijschool Krijtland

Heel veel succes Dirk. Jij kan dat!

20

Jacqueline Leenders

Heel veel succes Dirk 👍🍀

20

Alain Hamaekers

Klasse initiatief, heel veel succes!

10

Cyrina en Ron van der Pluijm- Bindels

Wij steunen graag zo een mooi initiatief! Cyrina, Ron, Sam en Tijn

10

Marcel en Patrick Pelzer

Succes Dirk en graag ondersteunen we dit initiatief. Mijn moeder heeft die strijd niet kunnen winnen. Hopelijk lukt het in de toekomst wel om deze ziekte te bestrijden 🍀👍

10

Meggy Berres

Succes🍀🍀🍀

5

Marijn Emans

Succes!

26

Simone Hufschmied

Echt top! Heel veel succes!

10

Peter Seelen

26

Sayda Zwaans

Dirk zet hem op. Ik ben zo trots dat je dit doet !!!!!

15

Raymond von Schwartzenberg

Mooi gebaar, en veel succes voor jou en het team.

10

Wendy Langenhuizen

Succes Dirk👍 Jullie zijn kanjers!!! Groetjes Ivo en Wendy

10

Meriam van der Wal

Geweldig innitiatief. Alvast heel veel succes! Groetjes van Kyano Evertz en Meriam

15

Guido Staps

Klasse Dirk!!! 👊🏼

26

Reinier Moors

Heel veel succes Dirk!!

40

Anonymous

15

Jenny en Roger Baggen

Super Dirk! Heel veel succes!

50

Markus De Dreu

Heel veel succes.

10

Jean-Pierre Labriaire

Volle jaas! Jrus JP

26

Willy Piepenbrock

Dirk heel veel succes.

26

René Dirks

302

Brandweer Zuid-Limburg Post Vaals

10

Leron Vos

Succes Dirk!

20

Sandra+Marcel Frederix

Hey Dirk,we wensen je heel veel succes ,je bent een topper!Sandra en Marcel Frederix

26

Lenn

Succes grote vriend! Ook namens papa en mama en Sem. Ben trots op je

10

Chris

Alle vertrouwen in je

20

Kevin Schillings

Veel succes!!

56

Darek Zuchowski Zuchowski

10

Benoît Oomen

Veel succes in Juni ! Mooi doel. Train ze nog💪.

10

Anette & Léon Senden

Geweldig initiatief Dirk!

25

Rachel Roufs

Make a pledge and take action! Want samen maken we het verschil .... Top initiatief en mooi gebaar!! Succes :)

26

Sharon en Roman

Zet hem op joete!! Lot dur beer in dich los!

26

JP

Geef gummie ouwe!

10

Robert Stoelinga

Suczes

10

Tamara en Rob Franssen

Succes!

25

Danny Sleijpen

Ik wens je alvast veel suc6. Top dat je hier aan meedoet. 👍🏻

Show more

Select a Christmas decoration