Dries Ewalds

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

4697.50

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

302

My Activity Tracking

1,125
kms

My target 2500kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In 2020 heb ik me ingeschreven voor de Alpe d’ HuZes. 1 op de 3 mensen krijgt kanker. Net als iedereen heb ik ook familieleden, vrienden en collega’s die kanker hebben (gehad), of die er aan gestorven zijn. Ik ken droevige verhalen, die je nooit vergeet en straks mee de berg op neemt.

Gelukkig merk ik - steeds vaker! - dat mensen genezen, of verder kunnen leven met kanker. Dat stemt mij hoopvol voor de toekomst en daar wil ik me extra voor inzetten. 

De afgelopen jaren is het natuurlijk niet doorgegaan, maar in 2022 fiets ik samen met Suzan de Alpe d’HuZes. 

Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Wil jij mij steunen?

My Updates

Helaas gaat het dit jaar weer niet door...

Helaas gaat de Alpe d'Huzes in 2021 weer niet door..... maar ooit gaat het er van komen en fiets ik die berg op. Voorlopig is het weer uitgesteld naar 2022.


Omdat het aantal kankerpatiënten ondertussen helaas wel blijft toenemen ga ik toch gewoon door met geld inzamelen tegen deze vreselijke ziekte. 


Daarom hebben we een grote loterij opgezet. Er zijn veel prijzen te winnen (meer dan 600!), zoals overnachtingen, een dagjes zeilen, meerijden in een Dakartruck, heel veel sportspullen (van cadeaubonnen tot aan outfits) naar Pater Moeskroen en nog veel meer andere uitjes en leuke cadeau’s.


Wil jij kans maken op een van deze prijzen en tegelijkertijd bijdragen aan kankeronderzoek? 


Via mijn Alpe d’Huzes pagina - check de link hieronder - kun je lootjes aanschaffen voor slechts 2,50 per stuk. 


https://alpedhuzesloterij.lotify.com/?affiliate=a075440f-2e7e-4463-8940-699171f708e0


Volgend jaar

Het zat er aan te komen, maar het is toch even een bittere pil die geslikt moet worden. Geen Alpe d'HuZes in 2020. Dank aan al mijn sponsoren. Jullie donaties blijven staan en neem ik mee naar 2021. Deze pagina blijft voor nieuwe donaties ook in de lucht. Noteer 3 juni 2021 maar vast in je agenda, want dan ben ik erbij. 

Benefiet diners waren een groot succes! 🙏

Op 7 en 14 februari organiseerde ons team het Valentijn Benefietdiner waar we maar liefst 242 gasten mochten ontvangen. Om de veiligheid en gezondheid van onze teamleden te garanderen werden alle gasten door Jip en Tes van de Alpe d'HuZes gecontroleerd op het Coronavirus. Gelukkig werd alleen het Alpe d'HuZes virus geconstateerd en mocht iedereen de zaal betreden om te gaan genieten van een heerlijk 4 gangen diner. Tussen de gangen door maakte ze kans op mooie prijzen mét ... Valentijn chocolaatjes! Dit tijdens de bingo die verzorgd werd door Jip en Tes van de Alpe d'HuZes die met hun bingo regels alles in goede banen leidden. De dames hadden het er maar druk mee want tussen alle bedrijven door moest ook het toilet nog schoongehouden worden. Een hele klus met zoveel druppelende 65 plussers, maar wat wel weer veel geld opleverde op het schoteltje! Peter van der Maas alias Jo van het Relatieburo probeerde op deze romantische avond nog enkele vrijgezellen in de zaal te koppelen. Toen dat niet lukte bood hij ze zelfs de autosleutels aan van zijn rode 'Ferrari' die op de parkeerplaats stond ... met zijn Bets erin ... maar ook daar kwam hij niet zo makkelijk van af en dus mocht hij die na afloop zelf weer mee naar huis nemen. Samen met de vele vrijwilligers in de bediening en in de keuken maakten onze entertainers van deze avond een TOP avond. Graag willen wij alle sponsoren bedanken voor het beschikbaar stellen van de vele mooie prijzen. Noor en Sjef van Gasterij de Commanderie ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en medewerking om van deze avond zo'n gigantisch succes te maken.
De opbrengst van deze avond was maar liefst 8100 euro!! Dat was natuurlijk nooit gelukt zonder de aanwezigheid en donaties van al onze gasten. Echt hartverwarmend dat zoveel mensen ons en ons doel op deze manier willen steunen. Daar zijn we jullie dan ook heel dankbaar voor.
Samen komen we steeds dichterbij ...
Alpe d'HuZes #BIGchallenge

Heb mijn wagen volgeladen...

Vandaag, 29 januari, lever ik 71 zakken worstenbroodjes aan mijn oud collega’s van de gemeente Overbetuwe en collega’s uit de gemeente Oss. Dit levert het goede doel weer zo'n 400 euro op. Echt super bedankt 🙏

Vrees ervoor dat mijn auto nog lang naar worstenbroodjes ruikt..

 

Worstenbroodjes actie

Deze maand, januari, heb ik mijn collega’s van de gemeente Oss en oud collega’s van de gemeente Overbetuwe onze Pulskens worstenbrood actie onder de aandacht gebracht.

Mocht jij - als niet collega - ook interesse hebben in deze actie en wil je een aantal zakken worstenbroodjes bij mij afnemen (min. 10), dan neem even contact met mij op, want dan kijken we wat we kunnen regelen. Iedere euro telt!

De worstenbroodjes kosten €12,- per zak van 10. Ze zijn overheerlijk, CO2 neutraal, veroorzaken geen gat in de ozonlaag, dragen niet bij aan de zure regen, de bakkerij waar ze gebakken zijn staat op PFAS vrije grond en bovenal zijn ze met heel veel liefde gebakken.😊

Ze zijn hartstikke vers en kunnen ook zo in de diepvries als je ze niet meteen wilt opeten.

Helpen jullie ons een handje mee? Supertof als je ons op deze manier wilt helpen!

Ps er zijn ook nog kaarten beschikbaar voor ons Valentijn benefiet diner op vrijdag 7 en vrijdag 14 februari in Riel.

Wil je hieraan deelnemen, dan check de blog hieronder om een reservering te maken, (of neem gewoon even contact met mij op).

Alpe ‘d Huez brrrrrrr 🚴‍♂️⛰💪

Alpe d’ Huez, 21 bochten, 14 kilometer, 1100 meter hoogteverschil, gemiddelde stijgingspercentage bijna 8 % en er zijn uitschieters van bijna 15 %.....brrrrr🚴‍♂️⛰

 

Youtube filmpje AD6Dries

Beelden zeggen meer dan woorden (of is in ieder geval gemakkelijker over te brengen, zeggen ze), daarom heb ik een filmpje laten maken. AD6Dries Mooie beelden, goede teksten,  muziekske eronder, kijk maar eens: 

https://youtu.be/I4IDZx5qBGM

Benefiet diner, vrijdag 7 en 14 februari

Speciaal voor de romantici onder ons 😉, organiseren wij een Valentijns Lovehearts Bingo Diner. Dit diner vindt plaats op vrijdag 7 en vrijdag 14 februari 2020. In Gasterij De Commanderie, Rielseweg 361 te Tilburg.

Het is een hilarische avond (niet alleen vanwege de bediening die we zelf verzorgen) die bol zal staan van de liefde en waar je samen met je familie en vrienden gaat genieten van een heerlijk 4 gangen menu, bingo, entertainment en muziek. Voor slechts € 45,- (excl. drank)

Een avond die je niet wilt missen.

Kaarten kunnen gereserveerd worden door een mailtje te sturen naar: bike2fightcancer@gmail.com  onder vermelding van de datum en de namen van de gasten (graag met een cc aan mij driesewalds@tele2.nl).

Zien we jullie op 7 of 14 februari?

Zou super zijn!

Ps. Wacht niet te lang met reserveren want er zijn voor beide avonden slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

 

 

Aan m’n fiets kan het niet (meer) liggen

Gisteren, 21 december, mijn wielrenfiets weggebracht naar Rings in Goirle, aangegeven dat ik superlicht moet kunnen fietsen om de Alp 6 keer op te kunnen😕
Na de kerst is ie klaar, aan de fiets kan het dan niet meer liggen.

Ingeschreven

Vandaag, 30 november 2019, heb ik me officieel ingeschreven voor Alpe ‘d HuZes. Nu kan, wil en ga ik niet meer terug. Heb er zin in. 

Over ongeveer een halfjaar is het zover, dan rijd ik met mijn fietsje de Alp op. Tot die tijd is er nog veel te doen,       € 5000,- aan sponsoring verwerven en trainen, trainen en nog eens trainen. 

Thank you to my Sponsors

50

Paula en Erik

Succes Dries en Suzan! Super initiatief

26

Anjo Bos

26

Natasja van Asten

Bedankt Dries! Zet ‘m op💪

50

Wouter en Simone Walraven

Veel succes Dries en Suzan! Mooi dat jullie dit doen. 6x omlaag gaat zeker lukken!

26

Mart en Jac Lemmen

"If you can dream it, you can do it" Succes gewenst!

26

M&M

Succes & Gaserop

10

Hidde Van der Sluis

26

Christof Penders

Hup hup hup!

26

Sjors Verouden

Veel succes met je goede voornemen!

26

Anonymous

26

Bep en Frank Van Geffen

Heel veel succes Dries.

106

Ria Ewalds

26

Rob Peels

Gas erop Dries!

26

Mark en Angela Leijs

Succes Dries en mooi dat jullie dit samen gaan doen! Ben wel benieuwd hoe dit gaat verlopen zonder professionele soigneur aan je zijde.

26

Anonymous

Hopelijk gaat het in juni door!! Ik wens jou en je vriendin heel veel succes! En ga er ook van genieten. Veel succes nog met de voorbereidingen

10

Anonymous

Succes!

26

Anonymous

Succes ermee!

2

Anonymous

165

Anonymous

Succes van de oud collega’s gemeente Overbetuwe

25

Anneke Wellen

Mooi initiatief Dries, succes ermee. Groeten van Anneke Wellen

50

Fons Arts

Veel succes🚴🏻‍♂️🚴🏼‍♀️

30

Anonymous

Sterkte met trainen en zet en op ! Groetjes Beryl

10

Carolien Groeneyk

Veel succes Dries, Top dat je hiervoor gaat! hartelijke groet, Carolien Groeneyk

50

Anonymous

Succes, met dit mooie initiatief .

10

Sjef Smeets

Dries veel succes met het gestelde doel. En je kunt je ook nog altijd aanmelden bij matchis.nl als mogelijke stamceldonor.

10

Natasja van Elderen

Zet hem op Dries!

26

Sjef Pluk

Rijen!

26

Luc en Marsha

Lekker die puist op harken neefje! Succes en we gaan een keer trainen

26

Alexander Savelkoul

26

Anonymous

26

Peter Mertens

100

Anonymous

26

Willem van Wanrooij

26

Geert Smetsers

Zet hem op Dries!

50

Anonymous

Heel veel succes Dries!. Gr. Hanneke en Joris

50

Sjoerd Fransen

Veel Succes met de uitdaging! Het is voor een goed doel.

150

Anonymous

20

Petra Nieuwenburg en Dick Berends

26

Joost Pullens

Succes Dries en teamgenoten!

10

Stef Schenkelaars

Succes Dries!

106

Tim Bours

Super Dries!!! Zet hem op 👍

10

Jaap Van der Heide

Heel veel succes Dries!

26

Frans Vromans

Zet hem op!

26

Wendy en Ivo Van Dongen

Zet hem op!

50

Dave Ploum

Zet hem op Dries! Prima initiatief. Maar eens een rondje rond Oase trainen 😉

26

Uco van Veen

Zet 'm op Dries!

26

Bart en Esther

Succes Dries!

250

Gerard Olthof

Ha Dries, ook al kun je zelf - weer - niet de berg op...dan komt de berg wel naar jou toe. Ik vind het klasse wat je doet en steun je graag!! Hartelijke groet, Gerard

10

Sam Ewalds

Veel succes pappa

26

Crystal Ziel

Succes!!

26

Marrie

Succes Dries en Suzan!!

500

Anonymous

Valentijns benefietdiner

50

Anonymous

Succes Dries van Tante Margriet

5

Remco Zopfi

Succes man, respect! Het afzien zal beloond worden met een prachtig uitzicht, en veel trots. Terwijl jij de berg op fietst, fiets ik in ieder geval wat biertjes naarbinnen. Groetjes exphluim Remco

50

JTM de Laat

Ja, Dries ik doe ook mee met de lotterij zonder fiets.

26

Bernardine Oerlemans

Dries heel veel succes, met dit prachtige initiatief.

5

Willem Goossens

10

Krijn De Leeuw

Succes neef!

25

Henny Van Dommelen

Dries je bent een kanjer en ik wens je heel veel succes.

52

Anonymous

14

Jeroen van den Dries

26

Jeroen Scheurink

Succes Dries!

26

Thijs Van Riemsdijk

Succes

26

Maarten van Gorp

Succes Dries!!

15

Kim Lemmen

Super! Go for it!

106

Anonymous

25

Bob en Mayke Theloesen

Heel veel succes Dries; no pain no gain!

20

Anonymous

26

Anonymous

Heel veel succes Familie Dries, zet m op!

26

Robert Loomans

Mooi actie Drieske. Veel succes!

26

Rogier en Janneke van Bladel

Succes!

26

Thijs en Jennie

Toppers zijn jullie!

26

Willem Van Kasteren

Veel succes!!!

26

Karen van Mook - van Loon

Super! Heel veel succes!!

100

Anonymous

Succes Dries, go for it!

106

Geran en Marjolein

Dries en Suzan, veel succes met dit ontzettend goede doel! Geran en Marjolein

26

Roel Collignon

Succes kerel!

26

Ivo Bruinenberg

Succes driesje

37

Anonymous

26

Bart Lathouwers

Succes!

3

Anonymous

26

Dick Berends

Grote klasse Dries, heel veel succes.

220

Anonymous

226

Anonymous

Steuntje in de rug voor Dries en Suzan, van de collega’s uit de gemeente Oss

66

NLPINEINDHOVEN

Zet hem op!

478

Alpe d'HuZes loterij

opbrengst Alpe d'HuZes loterij 2021

26

Vincent

Drieske, rode lantaarn of niet, jij gaat gewoon 6x die gekke berg op voor het goede doel! GoGoGo

3

E van Dijk

Mooi, veel succes!

50

Anonymous

26

Yvonne Van Zeeland

Veel succes!

50

Mariëlle de Groot

Dries, top hoe jullie dit samen doen! Groet, Mariëlle

26

Suzan Laat

Hé schat, een symbolisch bedrag. Echt super dat wij samen de klim gaan maken. Ik wil je mega bedanken voor je steun tijdens mijn ziek zijn. Op naar nog veel mooie jaren samen en uh....succes met trainen! Ik ga er natuurlijk vanuit dat je 6x omhoog rijdt ;-)

10

Sem Ewalds

Succes ome Dries

5

Olav Damen

Zet m op pik!

100

Sjakie & Engelien

Mooi initiatief amice!! Succes!!!

20

Rik Van de Sanden

106

Rina Klerkx

GEWELDIG initiatief!! Heel veel succes en zet hem op!!

10

Anonymous

heel veel succes

26

Sander Maathuis

Zet hem op kerel. Echt goed dat jullie dit doen!!!!

5

Anonymous

Show more