Eduard Boers

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

235
kms

My target 144kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

3x is scheepsrecht

He he pffff...

Poging 3. Het beklimmen van de virtuele Alpe d' Hues is een feit:-). 1u23min en een beetje. Yeah een nieuw PR..

Ik kom wel dichter bij mijn eigen doelstelling om de echte berg in 1 uur en 15 minuten te beklimmen!! Op het moment van scrijven heb ik dus nog 169 dagen 14u18min en 20 sec. Moet lukken dus.

 

Maar goed even niet over mijn persoonlijke doelstelling. Wij als team zijn nog altijd opzoek naar jou als sponsor. Wanneer jij als sponsor een bedrag van minimaal 250,- doneert dan komt jouw bedrijfsnaam/ logo op ons fiets -of loopshirt te staan. hoe gaaf is dat!!!

 

Tot een volgende blog en hopelijk tot op het shirt:-)

 

Begin is er

We zijn alweer even op weg in de voorbereiding naar de grote dag zelf... Training is in volle gang en ook daarbij hoort het dat je af en toe geen zin hebt. Motivatie verdwijnt naarnmate de tempratuur daalt!!

Verstand op nul, muziekje aan en gaan.. Hele kilometers maken op je zolder.. Wat is dat toch lekker.. Wind stil, en nooit tegen, droog en warm. maar ook hier is het af en toe lastig om de motivatie op te brengen om te gaan fietsen.

Gisteren maar weer een poging gedaan om de Alpe du Zwift te rijden en tot aan bocht 7 liep alles gesmeerd.. Tempo was goed en reed naar een nieuw PR.. En ineens weet je hoe Tom Dumolin zich heeft gevoeld tijdens zijn rit in de Giro.... Snel van de fiets af schoenen uit, trap naar benden en.... Net op tijd... Scheelde weinig..

Totaal gesloopt de rit maar beeindigd en tot de conclusie gekomen dat het weekend net even iets te veel van het goede was en niet te combineren met de huidige gang van trainen.. Goede les geweest.. Aanstaande maandag proberem we de berg nog een keer te rijden en nu wel helemaal tot de top...

 

Tot de volgende en onthoud blijven trappen anders val je om.

 

Owja sponsering is nog steeds welkom:-)

Omdat het zo goed is bevallen

Vorig jaar rond deze tijd besloten om voor de allereerste keer mee te gaan doen aan de Alpe d'Huzes.. Ik dacht toen ik werd gevraagd om mee te doen "dat is een leuke uitdaging".. Het werd meer dan een uitdaging kan ik wel zeggen.. Hoe dichter de koers week naderbij kwam hoe groter de vraag was: "Waar ben ik aan begonnen??" Maar goed... Wie A zegt moet ook B zeggen toch??

In voorbereinding op de klim van de week zijn wij een kleine week eerder afgereisd naar Frankrijk om daar alvast te "wennen" aan het hoogte verschil.. Ook hier bleef de vraag maar opdoemen, waar ben ik aan begonnen??

Na een eerste rit gemaakt te hebben van een kleine 30KM met daar in de Col d'Ornon, iets meer dan 1300 meter hoog en een kleine 600 hoogte meters verder was het antwoord nog niet inzicht. Een aantal dagen verder met wat meer hoogte meters in de benen en een paar mooie klimmen ( Glandon, Croix de la Fer en nog een keer de d'Ornon) was ik wel klaar voor de Alpe d'Huez... En nog steeds in het achterhoof de vraag:"Waar ben ik aan begonnen??

Op donderdag 6 juni 2019 stonden wij al vroeg aan de start voor de eerste beklimming. Daar het dehele week al ruim 30 graden was, was dat op de koersdag zelf niet het geval... Na ruim anderhalf uur kwam ik  voor het eerst boven en had toen ook het antwoord op mijn vraag.. Ik ben hier aan begonnen omdat ik hier met een heleboel voor mij vreemde mensen naar boven fiets of loop met het zelfde doel:

Samen voor een kanker vrije wereld..

 

Nu ik dat het meegemaakt en het antwoord had gevonden ben ik snel afgedaald om voor een 2 en uiteindelijk voor een 3de keer omhoog te fietsen. Na de laatste keer finischen werd ik getrakteerd op een wel verdiend patatje en een biertje :-)..

Eenmaal terug in het dal en op de camping zijn we al snel tot de conclusie gekomen dat we dit nog een keer gaan doen.. En waarom?? Lees de titel maar..

Maar het echte doel is om al het onderzoek naar deze ziekte te kunnen steunen zodat er voor iedereen een geschikt geneesmiddel komt en hiermee de ziekte uiteindelijk uitgeroeid kan worden.

 

Ik zeg tot de volgende blog en bedankt voor jullie steun!!

 

 

 

 

 

 

Thank you to my Sponsors

26

Eduard Boers

10

Anonymous

56

BHVbeter.nl

Succes Ed, ik hoop dat jij mede door jouw inzet gelijk gaat krijgen! Een wereld waarin je niet meer dood gaat aan kanker zou toch mooi zijn!

Show more