Eddy Kleinjan

Alpe d'HuZes 2020

My Activity Tracking

183
kms

My target 6kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Alpe d’HuZes

Elk jaar hoor ik van mensen dichtbij dat bij hen kanker is geconstateerd. Maar ook hoor ik elk jaar dat er weer stappen zijn gemaakt met de behandeling van kanker patiënten. Voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van kanker is veel geld nodig. Daarom ga ik dit jaar weer de uitdaging aan om geld in te zamelen voor dit onderzoek middels de deelname aan de Alpe d’HuZes!  

Voor mij persoonlijk kwam kanker dichtbij toen het in 2012 bij mijn broer werd geconstateerd. In 2013 is hij hieraan op 47-jarige leeftijd overleden. Dat jaar was tevens het eerste jaar waarin ik heb deelgenomen aan de Alpe d’HuZes. Op dat moment was hij erg ziek en is hij 3 maanden daarna overleden. Dat hij dit nog heeft kunnen meemaken betekent nog steeds veel voor mij en de Alpe d’Huez is daarmee een belangrijke plek voor mij geworden.

Dit jaar heb ik lang nagedacht of ik mij weer op zou geven. Je voelt druk om geld op te halen, bent overal al een keer langs geweest, etc. maar heb toch weer besloten om mee te doen. Elke euro telt en met een beetje geluk en welwillendheid van de donateurs (jullie dus!) moet het weer lukken om het streefbedrag van 2.500 euro binnen te halen. Maar het gaat niet vanzelf!

Dus mag ik je vragen: Wil je mijn actie steunen door te doneren voor de stichting Alpe d’huZes?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

Thank you to my Sponsors

500

Data Access Europe BV

Go, go, go, go go, go Eddy!

500

Bince

Mede ter nagedachtenis van Robbert Hubner; medeoprichter van Bince.

Show more