Ellen Stolp

Alpe d'HuZes 2023 Vrijwilliger

AMOUNT RAISED

217.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d'Huzes omdat ik het geluk heb verder te kunnen met mijn leven nadat ik kanker heb gehad. Zonder alle onderzoeken die Alpe d'Huzes in al die jaren heeft gefinancierd had dat er vast heel anders uitgezien voor mij. Ik ben daar heel dankbaar voor Meerder keren ben ik de berg op gefietst en gewandeld. Met mijn gezin, mijn ouders en schoonouders en vrienden heb ik diverse malen dit prachtig avontuur beleefd. Dit jaar draag ik mijn steentje bij als dokter op de berg.  

My Updates

Kennismaking medisch team

Afgelopen zaterdag hebben we andere leden leren kennen van het medische team. Bijzonder om te horen dat iedereen zijn redenen heeft om mee te doen en wat hebben veel mensen met kanker te maken. Bewondering heb ik  voor de inzet en passie van de vrijwilligers. Daar gaat mijn hart wel sneller van kloppen. 

Thank you to my supporters

66

Mariska Broers

Lief vriendinnetje alias dokter Ellen 👩‍⚕️ Het is ongelooflijk inspirerend om te zien hoe jij een kanjer bent, niet alleen omdat je de ziekte hebt overwonnen, maar ook omdat je nu als dokter jouw bijdrage levert op de Alpe d'HuZes. Ik ben zo trots op jou!

26

Steven Stolp

Op naar bocht 7!

50

Anonymous

Zet em op, Ellen, in het medisch team!

75

Hout-keramiek.nl

hi Ellen, mooi dat je als 'dokter op de berg' je bijdrage levert, veel succes ! hgr TInke & André hout-keramiek.nl

My Activity: