Eric Kanters

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

8300.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

3963

My Activity Tracking

16,925
kms

My target 18000kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Vaak worden we geconfronteerd dat iemand komt te overlijden aan de ziekte kanker. De ene keer wat verder weg, de andere keer wat dichterbij. Steeds weer komt bij mij het besef boven dat ik veel geluk heb gehad doordat ik op tijd de juiste onderzoeken, behandelingen en nazorg heb gehad, waardoor ik nog steeds volop kan genieten van het leven.

Bij het beklimmen van de Alp zie ik veel overeenkomsten met een behandeling van deze verschrikkelijke ziekte:

Beklimming:

  • Als fietser vecht jezelf omhoog en zorg je dat je tijdens de klim voldoende eet en drinkt.
  • Als patiënt vecht je tegen de ziekte en krijg je tijdens de behandeling de benodigde medicijnen en kuren

Bereiken van de top

  • Als fietser geeft het een enorme kick als je de top bereikt en dat je kunt genieten van je prestatie
  • Als patiënt geeft het een enorme kick als blijkt dat na de behandeling de ziekte onder controle is gebracht en dat je niet tevergeefs hebt gevochten.

Afdaling

  • Als fietser is het ontzettend leuk om een afdaling mee te maken maar je zorgt ervoor dat je materieel (remmen) in orde is zodat je niet verrast kunt worden met het remmen
  • Als patiënt ga je genieten van het leven en heb je de nodige nazorg (controles, medicijnen, begeleiding etc.) zodat de ziekte hopelijk onder controle blijft en dat je niet verrast wordt.

Het enige grote verschil tussen fietser/loper en patiënt hierboven is dat wat je als fietser nodig hebt zelf kunt gaan kopen in een winkel, maar wat je als patiënt nodig hebt volledig afhankelijk bent van de medische wereld waarbij je zelf machteloos aan de zijlijn staat.

Om al die patiënten zoveel mogelijk te helpen heeft de medische wereld geld nodig om de benodigde onderzoeken, behandelingen en nazorg verder te ontwikkelen zodat er hopelijk een toekomst komt waarbij iedere patiënt zeer goed behandeld kan worden en er voor hem/haar geen 2e beklimming van een berg nodig is.

 

Om die medische wereld te voorzien van meer financiële middelen doe ik mee aan Alpe d'HuZes

 

My Updates

Hallo allemaal

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets van me heb laten horen.
Gelukkig gaat AD6 dit jaar door !!! 
Iedereen heeft hier ontzettend lang naar toegeleefd en dat merk je ook binnen het team van GGAD6.
Ieder teamlid heeft er weer zin omdat men nu weet: We gaan naar de Alp. Het vragen om donaties zonder een tegenprestatie bleef toch moeilijk.
Bij deze wil ik iedereen nogmaals danken die mij gesteund heeft in de afgelopen periode.

Er staan deze maand mei nog een aantal teamacties op het programma: pannenkoeken eten, aardbeien verkoop en een uitzwaaidag.
Dus nog genoeg mogelijkheden om een teamlid of het team te steunen.

Virtuele Alpe d'HuZes dag

Gisteren met het team een geweldige virtuele Alpe d'HuZes dag gehad. Met veel steun van supporters een teamleden heb ik samen met Chris 6x de Alpe d'Huez 6x bedwongen.
Het was een geweldig ervaring !!!

Iedereen bedankt voor de steun.

Virtuele Alpe d'HuZes dag

Deze week kunnen we helaas niet in Frankrijk zijn om Alpe d'HuZes te beleven.
A.s. donderdag 4 juni zal Gimmert goes Alpe d'HuZes een virtuele Alpe d'HuZes dag houden bij Dorpscamping Gemert. Fietsers, wandelaars en de brommerrijders van het team gaan er een speciale dag van maken.
Een camera team van de landelijke Alpe d'HuZes organisatie komt zelfs een reportage maken tussen 11.00 en 12.00 uur.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen, maar wij willen u er wel op attenderen om de corona regels na te leven !!!!

Tussenstand


Geen Editie 2020

Helaas, maar zeer begrijpelijk, gaat de editie van 2020 niet door ivm het corona virus.

Alke donaties die ik heb mogen ontvangen gaan mee naar deceditie 2021, want dan ben ik er weer bij.

Iedereen hartelijk bedankt voor zijn of haar bijdrage en hopelijk gaat het met jullie gezondheid.

Tussenstand

Wat een geweldige tussenstand !!!

Carnaval

Het mooiste fisje is weer begonnen: Carnaval 2020.

Efkes geen trainingsarbeid mi deez doag, maar mooie Gimmert goes Alpe d'HuZes speldjes onder de aandacht brengen bij de carnavalvierders. Met zo'n speldje op je borst laat je je steun blijken aan ons team en doel.

Alaaaaaaafff !!!

 

Alpe d'HuZes beleving in Gemert

Hij gaat er komen: De Alpe d'HuZes beleving in Gemert.

Binnen het team leefde al langer de gedachten om, wat wij als team ieder jaar op de Alp meemaken en beleven, in Gemert neer te zetten. Zo kan iedereen die niet in de gelegenheid is om naar de Alp af te reizen toch ervaren wat Alpe d'HuZes is.

We hebben al vele positieve reacties mogen ontvangen, dus we zijn hoopvol dat het een mooie dag wordt op zaterdag 21 maart van 16.00 - 20.00 uur.

 

Dat wil jij toch ook ???

In Nederland krijgen 12 mensen per uur kanker. Dat zijn ruim 105.000 mensen per jaar.

Eén op de drie mensen krijgt het. Dat zou jij dus kunnen zijn, of je ouders, je broer of zus, je echtgenoot of je kinderen.

Mannen iets vaker dan vrouwen. 90 procent van de mensen die kanker krijgen, is 50 jaar of ouder. De vijfjaarsoverleving is gemiddeld 65 procent. Dit varieert sterk per soort kanker.

Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ accepteer ik geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken. Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?

Spinningmarathon 15 februari

Op zaterdag 15 februari organiseren we weer onze jaarlijkse spinningmarathon bij Fitland in Gemert.

Kom lekker spinnen/fietsen onder begeleiding van ervaren instructeurs en met de klim van Alpe d'Huez op groot beeldscherm.

 

 

Gelukkig Nieuwjaar

Voor iedereen een goed en gelukkig 2020 !!!!!!

Oliebollen

Dit jaar hadden weer onze jaarlijkse oliebollen verkoop. Met het hele team hebben we kei hard gewerkt en niet tevergeefs.

De uiteindelijke opbrengst wad € 8.839,37 !!!!!!

Iedereen bedankt voor het kopen van de oliebollen

AD6 op Dak van Brabant

Vandaag een heerlijke tocht op de mountainbike gemaakt. Heb zelfs een klein Alpe d'HuZesje gefietst. Op het Dak van Brabant (Gulbergen) heb ik 6x de klim naar het Dak gemaakt. Daarboven heb je een mooi uitzicht over de omgeving.

Fijne feestdagen

Hallo allemaal,

De laatste periode van het jaar 2019 loop alweer op het einde. De actie's om donatie gelden te werven zijn in volle gang. Op 23 december is er een verwendag en op 29,30 en 31 december gaan we oliebollen bakken.

De traningen gaan ook lekker. Op de mountainbike en op de tacx gaat het allemaal lekker.

 

Verder wens ik iedereen fijne feestdagen toe

Tacxen

Vandaag had ik een mooie veldtoertocht in Gemert in gedachten. Het slechte weer deed mijn gedachten veranderen in een beklimming van de Stelvio op mijn tacx.

Het ging lekker, het weer was goed en de omgeving mooi.smile

Inmiddels gaan de activiteiten bij Gimmert goes Alpe d'Huzes ook door. In maart gaan we een nieuw event daar aan toevoegen: Een wandelevent in de kasteeltuin in Gemert op zaterdag 21 maart  2020. 

Inof over dit event volgt nog

 

Trainen

De trainingen zijn inmiddels ook weer een tijdje opgepakt. Voorlopig iedere dinsdagavond conditietraining en Spinningles van Coen van Schijndel (Topvorm). Vervolgens in het weekend lekker een aantal kilometers fietsen. Ik heb een kleine terugslag ivm een klein zweepslagje. Fietsen/mountainbiken kan ik ondanks mijn blessure blijven doen, alleen had ik gister wat materiaalpech. Ben ik het niet, dan is het mijn fietske frown.

Ondertussen wordt het team van Gimmert goes Alpe d'HuZes als maar groter. Mooi om te zien dat steeds meer mensen zich in willen zetten voor het goede doel.

1e teamvergadering GGAD6

De 1e teamergadering Gimmert goes Alpe d'HuZes hebben we weer achter de rug. Het was een mooie bijeenkomst met oude en nieuwe teamleden. Ieder met zijn eigen verhaal om deel te nemen aan AD6 2020.

De 1e teamacties krijgen wer vorm en er zit weer van alles in de pen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Ondertussen komen bij mij ook de eerste donaties binnen. Mooi om te zien dat je, na zoveel deelnames, nog steeds gesteund wordt voor je goede doel. Iedereen bedankt !!

Start Alpe d'HuZes 2020

Ben blij dat ik me weer heb ingeschreven voor Alpe d'HuZes. Afgelopen jaar heb ik niet meegedaan en dat was een rare ervaring.

Van de ene kant een jaartje rust, na 8 deelnames, is goed. Maar de andere kant dat je er niet bij bent, is enorm afkicken. Je bent en blijft toch betrokken bij het goede doel.

Dus komend jaar gaan we er weer voor. Heb er zin in !!!!!

Thank you to my Sponsors

10

Jorg van Wetten

Succes weer Eric!

5

Dorothé Welten

ZES koffie 1 pak Dorothé Welten. Dank je wel

150

Mezenberg Techniek

Hallo Eric, Heel veel succes ermee.

26

Greetje Verbruggen

Zet ‘m op topper!!!!👍🏻

26

edwin reijnders

20

Gert & Claudia

Top gedaan Eric!! 💪🏽

50

Geert Welten

Helaas, dit jaar weer niet naar Frankrijk. Maar donaties voor het onderzoek naar deze vreselijke ziekte blijven onverminderd nodig !

10

Marianne Bastiaans

Fijn dat je weer mee doet. Zet 'm op.

15

Haike en Efka

Veel succes, zet hem op!

66

Tony Brouwers

Succes

25

Jos vd Ligt

ZES koffie 5 pak

295

Anonymous

AD6 speldjes

10

Eric Kanters

ZES koffie 2 pak

100

Simon Kosse

75

Fietsservice Berkvens

Heel veel sukses met je inzet voor dit hele goede doel !!

50

Gerard en Carla van den Akker

Een ‘Hermannetje’ voor jou! Veel suc6 gewenst!

50

Tony Brouwers

75

Efem Advies

Succes Eric

10

Paul Sterken

50

Antoine Raijmakers

Zet hem op ouwe!

250

isolatie.com

Namens ons allemaal veel succes toegewenst

205

Eric Kanters

ZES koffie collega's lih,lef,kra,bas,fra,blt,laa,vhn,cri,wsa,hoa,doo,bvs,dlu,jan,wlo,kub,wss,adm,poo,mot,ove,ass,res,ktb

15

Lena van Dooren

Heel veel succes Eric!

50

ylona gerrits

go, go, go Eric, helaas niet op de berg, maar op de dorpscamping is het ook niet gek. Zet um op. Mooi dat je dit zo doet! groetjes william en ylona

10

Wil Verbruggen

Wil, bedankt dat je mij weer steunt. Fijne feestdagen

2

Donatiebox Kanters

150

Kosse Asbestverwijdering bv

Pakket Ridderplein

150

VANDEPUNT. create video with impact

Mega veel succes Eric!!! Groet! Team VANDEPUNT.

150

Rien Snijders

26

Anonymous

66

Kanters Metaalbewerking

5

Mirjam Sanders

66

Riet Brouwer

Heel veel succes Eric!

150

Carlo Crommentuijn

Suc6 Eric

850

Mezenberg Techniek B.V.

80

Commanderij College

2x 1 blik koffiebonen tbv lokatie Doregraaf en De Laarbeecke

10

Lianne Vlemmings

75

Tars Van den Broek

Als ex-collega heb ik je eigenlijk alleen maar (achter je bureau) zien zitten, dus heb dubbel waardering voor je prestatie! Het goede doel is bovendien een stimulans om je financieel een duwtje mee te geven! Veel succes!!

10

Simon van Wetten

De naam die ik mee naar Alpe d'Huez wil laten dragen is die van mijn moeder: Betty van Wetten-van der Meulen.

50

Hester & Anton Sanders

Succes Eric !!! Prachtig dat je dit wéér doet...

250

Wijs Accountants

Heel veel succes Eric! Een topper ben je!

5

Jeanne Welten

ZES koffie 1 pak

50

Jeanne Welten

50

Nitho financieel management

Veel succes Eric! Met jou ervaring en doorzettingsvermogen is geen berg te hoog.

26

Fam Swinkels

Zet hem op Eric

250

Isolatie.com

Namens het team van isolatie.com heel veel succes met deze uitdaging Eric. We zijn blij een bijdrage te mogen leveren.

10

Anonymous

GO Eric voor dit prachtige doel 💪🏻

26

Fam Swinkels

Succes Eric 💪💪

250

Wijs Accountants

Heel veel succes Eric, je bent een topper!

150

Gerrits & Van Gulick notarissen

250

Gossip Kappers

heel veel succes , ook voor het hele team

20

Fam. Ter Hoeven

15

Haike Vile

Zet hem op!

50

Tony Brouwers

succes

26

Ted Adriaans

Eric is top, Kanters is klasse, Eric Kanters is TOPKLASSE!

26

Carlo Hazenveld

Zet 'm op Eric!

56

Anonymous

Heel veel succes!

106

Niels Opsteen

Eric , heel veel succes , en veel respect voor iemand zoals jij die zich vol overgave inzetten voor de medemens.

66

Anonymous

Veel succes!

10

Elly Admiraal

Ga ervoor, Eric!

15

Haike en Efka Vile

Veel succes!

50

Antoon en An Scheepers

Veel succes

50

Frans-Joseph van Lierop

Eric, veel succes gewenst met jouw inzet voor dit goede doel.

66

Riet Brouwer

Bedankt voor je tomeloze inzet Eric!!

10

Anonymous

Knap dat je weer meedoet.

4

Anonymous

66

Ties en Dorothé

Héél véél succes met de beklimmingen!! Graag de namen Martien en Willem op het shirt.

250

Haval

Heel veel succes, op naar de top Eric!

15

Bernard

Nogmaals proficiat

20

Michael Bots

Respect voor wat je doet elk jaar. Veel succes amigo en haal er uit wat er in zit

10

Eric Kanters

ZES koffie 2 pak Eric Kanters

50

Martens Project Management

Hoi Eric, Heel veel suc6 in juni 2022 Gr, Henk

100

Antonia Brouwers

veel succes allemaal

150

Van den Heuvel Vastgoedonderhoud & Advies

Heel veel succes Eric

26

André en Helma van Berlo

Ha Eric, wat goed dat je na een jaartje afwezigheid er weer voor gaat volgend jaar. Heel veel succes met alle voorbereidingen en zet me op 🚵‍♂️💪🌻

26

Alex ter Hoeven

26

Rob van de Nieuwenhof

Wederom succes Eric!

150

Raaijmakers Tegels en Sanitair

Goed bezig Eric!!!

11

Gerco Vervenne

6x naar de TOP! Eric je kunt het! Succes!

150

Slijperij van de Laar

Heel veel succes met je mooie uitdaging!

15

William Manders

Zet hem op Eric!

66

Riet Brouwer

Veel succes weer, daar of hier, maakt niet uit!!!

20

Marco De Bruijn

Heel veel succes Erik

10

Edward Groenendaal

Goed bezig. Storm die berg op!!

50

Joke en Bauke

Geweldig dat je weer meedoet! Veel succes en onze steun heb je!

25

Anonymous

Eric omdat wij geen kerstkaarten meer versturen deze donatie. Veel succes met de voorbereidingen!

5

Bert Mickers

Voor Diem een kaars

26

Francien Kanters

Succes

10

Frandie Leenders

Voor mijn vriendin Hanneke Zet hem op Eric!

50

Dorothé, Ties en Carmen

Heel veel succes!!

10

Sander Van den Broek

Succes eric👍👍🍀

10

Gert Jan en Lisette

5

Karlijn Jonker

150

Joan Daniëls

Heel veel succes en geniet van het uitzicht in bocht 9. Gr Joan en Inge 't Ridderhof

10

Lianne Vlemmings

Heel veel succes, hopelijk in Frankrijk maar anders in Gemert.

15

Wil Verbruggen

Wil, hartelijk dank voor de donatie

100

Jos Ligt

ZES koffie 20 pak isolatie.com

26

MO admin

Suc6

26

van Liempd Haico

Succes Eric, zet hem op.

236

Diverse donateurs

Opbrengst 47 bierpakketten incl kleine fooi

10

Bert Mickers

En klein bedrag uit een groot hart voor een topper die er voor gaat en staat. Ik heb bewondering voor jou Eric en waardeert het enorm dat jij je al die jaren inzet voor dit doel. Succes.

150

CMB Colorex Compounds en Master Batches BV

Suc6 !!

600

Rob de Vries

Dag Eric we steunen jou en daardoor natuurlijk ook jouw team om 6u Nederlandse tijd (vanuit Mexico) en met het volmaken van de €100000 wederom een fantastische mijlpaal/ resultaat veel succes met het vervolg groeten Rob en Paula

10

Jorg van Wetten

Succes Eric!

10

Bert Mickers

Succes kanjer evenals het hele team Gimmert goes Alpe d'Huzes.

250

Wijs Accountants

Heel veel succes weer Eric, je bent een absolute topper!

25

Wim Vissers

ZES koffie 5 pak

26

Frandie Leenders

Eric, Knap dat je je al jaren inzet voor Alpe d'HuZes!!! Onderzoek blijft nodig. Daarom doneer ik en steun ik jou!

66

Riet Brouwer

Veel succes Eric !!

20

Anonymous

5

Mariska Jacobs

50

Brouwers BV

15

Kamp leerlingen Lokatie Doregraaf

ZESkoffie 3 pak tbv kamp leerlingen

10

Joke Smits

Riedor Vermeulen Is de naam van een dierbare vriendin die kanker heeft.

60

AH Gemert

6x klim bij dorpscamping Gemert

5

Mariska Jacobs

Mariska, dank je wel

100

Anonymous

Naam op shirt René

750

Lisette van den Eijnden

26

Theo en Angela van de Werff

Veel succes weer Eric

15

Anonymous

Heel veel succes Eric, echt heel knap van je !

250

Haval

Heel veel succes Eric!

10

Enes Kalender

Enes, bedankt voor de donatie

150

Hoveniersbedrijf Gebr. v.d. Laar

Zet 'm op!!!

50

Geert Welten

Succes. Ik zal er (weer) zijn in Frankrijk !

250

Autoservice Verstappen

Hoi Eric, mocht je ons logo niet meer hebben dan laat maar even weten. Grt. Sandra

50

Francien Kanters

Succes

50

Joke en Bauke

Fantastisch dat je dit ook in 2021 weer gaat doen, heel veel succes!

5

Judith Verhoeven

Dank je wel, Judith

66

Mary Verbrugge

Veel succes en veel kracht om je in te zetten voor een fantastisch mooi doel. Samen komen we verder.

5

Anonymous

Bierpakket Jordan

15

Jan de Wit

Eric succes met het fietsen.

200

Fietsservice Berkvens Gemert

Team Gimmert heel veel sukses voor dit hele goede doel !

74

Léon Corstens

Super dat je er weer voor gaat. Niets anders dan RESPECT!

5

Karin

succes ermee

50

Hetser & Anton Sanders

Voor het zoveelste jaar wéér een top-prestatie, Eric !!!

10

Marianne Bastiaans

26

Gerard en Carla

Een ‘Hermannetje’ voor jou Eric! Veel succes!

5

Loes Elbers

Loes, dank je wel

30

Lena van Dooren

Heel veel succes gewenst Eric!

267

Johan en Anke Schakenraad

10

Anonymous

Set hem op.

40

Anonymous

Veel succes weer!

150

Rien Snijders

Heel veel succes om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen om deze gruwelijke rotziekte de kop in te drukken. Wij zijn in gedachte bij jullie op de berg.

10

Peter Francken

Peter, bedankt

20

Anonymous

26

Alex Van Erp

Eric heel veel succes

10

Frank en Evelyn van den Heuvel

ZES koffie 2 pak Frank en Evelyn

5

Aard van Hoof

Dank je wel, Aard

20

Marijn Janssen

Hey Eric, heel veel succes met trainen voor dit mooie doel!

26

MO administratieve dienstverlening

Suc6 !!

15

Paul Sterken

50

Bauke en Joke

Ook dit jaar weer heel veel succes!

25

An en Antoon Scheepers

Hoi Eric wij wensen je veel succes !! Omdat we Alex ook gesteund hebben is de donatie wat lager dan voorheen. Zet hem op !!

20

AD6 speldjes

AD6 speldjes. Debbie, Leon, Petro bedankt

150

AP Training & Consultancy

Succes Eric!!

5

Eric Kanters

ZES koffie 1 pak Jeanne Welten

10

Nico

Zet 'm op collega!

85

Anonymous

AD6 speldjes

500

Staadegaard Automotive

Succes Eric en de rest van het Gimmertse team!

26

Harold Pijnappels

Show more