Ester Stoudam

Alpe d'HuZes 2020

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

Baby kleertjes

Een lieve vriendin van ons heeft mooie producten voor ons gemaakt die we kunnen verkopen! Denk aan leuke baby/kinderen kleding, hoofdbandjes, sleutelhangers. Stuur ons een berichtje of mail naar h.kstoudam@outlook.com als je bij ons wilt bestellen! Je zou ons en KWF er heel erg mee helpen!

Messensetten/theedoeken/chocoladefondue's

Wij mochten mooie spullen ontvangen vanuit onze familie. Messenset €6,00 euro theedoek per 5 €5,00 en een chocolade fondue voor maar €10,00

Messensetten/theedoeken/chocoladefondue's

Wij mochten mooie spullen ontvangen vanuit onze familie. Messenset €6,00 euro theedoek per 5 €5,00 en een chocolade fondue voor maar €10,00

Geurzakjess (lavendel)

Het participatiehuis heeft voor ons hele mooie en lekkere geurzakjes zelf gemaakt! Wij verkopen ze voor maar 1,50 per stuk! Dus laat ons weten door een mail te sturen naar h.kstoudam@outlook.com als jij ook zo'n leuke geurzak in huis wilt! 

Bingokaarten verkoop


26, 27 en 28 november mochten wij bij DKW Woonvison in Oldebroek tijdens de warm winterdays bingo kaarten verkopen. Wij als kerstmeisjes verkochten de dag door bingokaarten aan alle klanten. Zes keer per dag er een bingo ronde gedaan en de volledige opbrengst was voor de KWF. Na 3 hele leuke en mooie dagen mochten wij het bedrag van 821,50 euro in ontvangst nemen. Wij zijn hier ontzettend blij mee en gaan hard door met geld ophalen!

Waarom Wij meedoen aan Alpe du'zes

Wij zijn Ester en Kim en wij doen dit voorjaar mee aan de alpe d'uzes. Wij zitten in het van kinsbergen team, dit is vanuit de school waar ester op zit. Wij doen mee omdat we een verschil willen maken in de onderzoeken naar kanker. En meedragen aan het vinden voor de juiste medicijnen zodat ook ieder mens mag genezen van kanker. 

Kim zal mee gaan om ester te begeleiden, maar er zullen meer mensen uit ons gezin meelopen. Thomas zal met ons mee gaan deze week om ons erheen te rijden en hij zal ook mee de berg op gaan. 

Wij hopen door steun van jullie en acties waar we aan mee gaan werken om zo ons streefgedrag te gaan halen. En wij zullen ondertussen blijven trainen om straks de berg samen op te kunnen. Want ons motto is samen kom je verder!! 

Thank you to my Sponsors

100

Oma

20

Ruben en Mandy Wieberdink

Ester, houdt je hoofd omhoog;)... Jij kan dit. Heel veel succes en een gave tijd samen gewenst.

26

Pap en Mam

Lieve Ester, heel veel succes met dit avontuur, JIJ kan dit!!!

822

DKW Woonvision Oldebroek

20

Stefan Stoudam Stoudam

10

Peter Van de Wetering

50

tante karin

Show more