Evelien Ottink

Alpe d'HuZus 2020

Waarom ik nog een keer meedoe aan Alpe d'HuZes?

Samen met mijn man en dochters zet ik mij voor de 3e keer actief in voor het KWF!

Op 4 juni 2020 gaan we de berg op, mijn man en oudste dochter op de fiets. Onze jongste dochter en ik gaan te voet, een dag ervoor, de vrijwilligersdag: Alpe dHuzus.  We gaan samen met een groep Heeschenaren. Iederen heeft zijn eigen motivatie. Gelukkig kunnen we zeggen dat oma er nog is dankzij allerlei medische mogelijkheden. Zelf mag ik ook jaarlijks terugkomen voor  een onderzoek. Dat geeft mij vertrouwen voor een gezonde toekomst. Helaas moeten we ook al een aantal mensen om ons heen missen die de strijd tegen kanker niet konden winnen.  

Alle deelnemers zetten zich komende maanden in om een flink bedrag gezamenlijk te doneren voor het KWF.  Er is nog veel meer geld nodig om deze ziekte onder controle te krijgen, opgeven is gewoon geen optie......Wil je ook iets bijdragen? 

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

4-2-2020 vandaag is het wereld kanker dag

Ieder jaar wordt er op deze dag wereldwijd stil gestaan bij de impact van kanker.Ook om preventie, detectie en behandeling aan te moedigen. Hier is geld voor nodig.

Afgelopen weekeinde hebben we ondanks de regen met team Alpe D' Heesch tijdens de winterwandeling ruim 1.600 euro opgehaald. Trots  en natuurlijk ook erg dankbaar dat de lopers zich door regen niet hebben laten weerhouden om ook een steentje bij te dragen.

Thank you to my Sponsors

20

Anonymous

Suc6 Evelien! Grt Coert

50

Onno Blaauw

Evelien, zet hem op samen met je gezin en de vele anderen die voor het goede doel gaan. SucZes!!!

Show more