Evie Kamp

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

998.00

Raised from 1st October 2020

998.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

In nagedachtenis aan mijn moeder die op veel te jonge leeftijd is overleden aan kanker, fiets ik o.a. samen met mijn vader en een goede vriendin de Alpe d'HuZes. De oh zo dappere strijd die mijn moeder 6 jaar lang heeft moeten leveren, is voor mij de inspiratie om deze uitdaging aan te gaan. En zal ik stuk gaan? Absoluut! Maar met de positiviteit en het doorzettingsvanmogen van mijn moeder als voorbeeld, verleg ik mijn grenzen en ga ik elke bocht met een strijdende glimlach tegemoed.

Ik geloof dat we met kankeronderzoek het onmogelijke, mogelijk kunnen maken voor alle mensen die deze strijd moeten leveren. Wil jij mij steunen?

My Updates

Sponsoractie sportlessen 28maart

Op 28 maart hadden Eline Weerts en ik een sponsoractie gepland met sportlesjes. I.v.m. corona is deze helaas toen niet doorgegaan, maar wanneer het weer kan zullen we deze dag opnieuw organiseren. Het geld wat we daarmee al hebben opgehaald, hebben Eline en ik op onze actiepagina's gedoneerd. 

Thank you to my Sponsors

25

Anonymous

succes met deze mooie actie., namens ad &corry

25

Reinier Derksen

Heel veel succes lieverd! Ik ben nu al trots op je!!

110

Sponsoractie sportlessen Utrecht

Dit is het bedrag dat ik tot nu toe heb opgehaald voor de sponsoractie voor sportlesjes in Utrecht. I.v.m. corona is deze helaas niet doorgegaan op 28maart, maar we zullen deze later opnieuw organiseren.

40

Twan Kamp

10

Anonymous

26

Cocky vd Berg

15

oma

Hoi Evie, Heel veel succes, zet hem op. groetjes oma

10

Patricia Stevens

Heel veel succes kanjer!

10

Casper Roos

26

Anonymous

Supertrots!!! Enorme bikkel!!

50

Eveline en Friso

Lieve Evie, wat mooi geschreven! Super knap dat je dit doet ter nagedachtenis aan je moeder. Je bent ook een echte doorzetter en met jouw kracht die berg op komt ook helemaal goed! Heel veel succes, zet ‘m op! Liefs Eef en Friso

500

Conclusion Implementation B.V.

26

Ton

Evie, heel veel succes, pap

25

Maarten en Arja

Lieve, dappere Eevs, Wat een prachtige tekst. Kippenvel! Wij zijn nu al trots op jou dat je deze uitdaging (weer) aangaat. Maar jouw liefste moeder zou nog veel trotser zijn. Zij gaat jou de kracht geven die je nodig hebt tijdens het fietsen! Je bent een kanjer, net zoals je moeder! XXX van ons

100

Désirée Van Daatselaar

Lieve Evie, super goed van je! Ben heel trots op je!!

Show more

Select a Christmas decoration