Feddo Kirkels

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

934.00

Raised from 1st October 2020

963.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'Huzes

Enkele jaren geleden ontstond het idee om samen de uitdaging van Alpe d’Huzes aan te gaan om geld op te halen voor kankeronderzoek. Toen wisten we nog niet wat ons de daaropvolgende jaren te wachten stond. Gebeurtenissen die ons helaas alleen maar meer redenen gaven om zo vaak mogelijk deze berg te beklimmen.

Door dierbaren die ons en anderen zijn afgenomen zal ieder van ons een eigen motivatie hebben om zijn fysieke grenzen te overschrijden deze zomer. We hebben echter één belangrijk doel: samen zoveel mogelijk geld voor kankeronderzoek ophalen!

Vanuit mijn medische achtergrond heb ik meegekregen wat een belangrijke vooruitgang er de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden in de behandeling van kanker. Ik ben er echter van overtuigd dat er nog grote stappen gezet kunnen worden om de prognose en kwaliteit van leven van kankerpatiënten te verbeteren. Dit kan alléén als wij ons samen inzetten voor het financieren van wetenschappelijk onderzoek!

Help jij mee om deze verschrikkelijke ziekte te bestrijden? Iedere steun in de vorm van een donatie brengt ons een stapje dichterbij!

Jouw hulp wordt enorm gewaardeerd!

Thank you to my Sponsors

29

Go Triathlon

Restitutie inschrijfgeld afgelaste Triathlon

26

Susan Reiring

50

Arthur Tutein nolthenius

Team tuut sponsort jou en we komen langs de route staan

20

Bo

Das nog eens wat anders dan zeist - wijk bij duurstede

66

Hans

Of het nu kanker is of een andere oneerlijke ziekte, het maakt niet uit. Alleen door de wetenschap te stimuleren, kunnen we proberen de afloop van deze ziektes beïnvloeden. Van dodelijke ziektes naar chronische ziektes met telkens meer goede jaren, tot genezing. Hopelijk kun jij daar ook een steentje aan bijdragen, door het fietsen en misschien ook door je eigen onderzoek. Succes bij de Spronck-Alp

106

Remco L te B

Goed bezig

20

Corry Lucassen-Besamusca

10

Fleur de Waard

500

AHEM van Kessel

26

Claire Bausch

Succes!!

100

Thomas Claessens

10

Fleur De Waard

Show more

Select a Christmas decoration