Floris Gagesteijn

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

260.00

Raised from 1st October 2020

260.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Iedereen krijgt in zijn leven wel eens te maken met kanker. Zelf, heel dichtbij, of verder weg. Het is nooit leuk, altijd pijnlijk, zeer emotioneel, maar helaas onvermijdelijk. En je hoort het steeds vaker.

Hoe onwerkelijk het is, zo zaten wij vorig jaar ook bij elkaar. "Mogen we even langskomen, we hebben wat belangrijks te bespreken. Graag vanavond, als dat kan." En als je dat hoort, dan weet je eigenlijk genoeg. Er zou een zware operatie volgen, een lang herstel traject, en levenslange gevolgen. Maar over het alternatief willen we eigenlijk ook niet nadenken.

Wegens het alternatief stonden we 2 jaar geleden op een begravenis. Van iemand die vol in het leven stond, en die we binnen een paar maanden verloren. Want zo snel kan het ook gaan.

Ik doe mee aan de Alpe d'Huzes om het onderzoek naar deze vreselijke ziekte te ondersteunen. Zodat we minder mensen hoeven te verliezen, en meer mensen kunnen helpen met het verminderen van hun levenslange gevolgen. Zodat we steeds vaker horen, dat het beter gaat.

Thank you to my Sponsors

56

Floris Gagesteijn

26

Silvia Brehm

Nu al trots op je!

10

Anonymous

66

Paul Verkerk

Zet em op Floris! Good cause!

26

Sabrina Gagesteijn

Mega trots op jou, jij kan dit!! <3

66

Frank verkerk

Thanks, ga er voor samen ,sterk top

10

Carole Van Zetten

Wie volgt.....

Show more

Select a Christmas decoration