Frank Kneefel

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

1465.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

0

My Activity Tracking

780
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik in mijn leven te veel mensen in mijn omgeving heb zien strijden tegen en/of zien sterven aan de ziekte kanker. Ik wil niet alleen de strijd tegen kanker op deze manier steunen, maar ook de mensen eren die mij na staan en die door kanker zijn getroffen.

Toen ik gevraagd werd om mee te doen aan Alpe d'Huzes was ik dan ook direct enthousiast. Een hele ervaring om mee te doen aan dit evenement en de kans om mij in te zetten in de strijd tegen kanker. Uiteraard zal ik ook een bedrag doneren. Daarnaast vraag ik iedereen in mijn omgeving om mij te steunen, te steunen in de strijd tegen kanker.

Samen helpen wij kanker de wereld uit!

My Updates

Acties Team Kraplap (25-2-2020)

VrouwenBingo

Aankomende donderdag is het dan zover.... de  Alpe d'HuZes VrouwenBingo!
Kaarten voor dit evenement waren in een mum van tijd uitverkocht... top!

We hebben heel veel mooie en leuke prijzen gesponsord gekregen. Naast de bingo hebben we ook een kraam met super leuke spullen die we verkopen voor het goede doel, zoals mooi leren armbanden, borrelplanken, geboorte/feestslingers ed.. super leuk!

Kleine note: Op de avond zelf kan er niet gepind worden. We werken met consumptie bonnen op deze avond. De bonnen kun je deze avond kopen tegen contanten betaling.

 

3-Gangen Menu

Op woensdag 25 maart organiseren we een 3-gangen menu in Brasserie De Haven. Binnenkort kan hier voor een reservering gemaakt worden. Wordt vervolgd!

 

Tank en Schenk

Nu ook bij Wijnands Auto Service de mogelijkheid om geld in te zamelen voor het goede doel, namelijk door Tank en Schenk. De eerste euro's zijn inmiddels binnen.

Wat houdt dit in?
Per getankte liter draagt Wijnands Auto Service 1 cent af aan het goede doel. Help je ons mee om samen een behoorlijk bedrag te sparen voor de Alpe d'HuZes? 💪🏻

Voor meer informatie zie dan de site van Wijnands Auto Service: https://www.wijnandsautoservice.nl/tank-shop/tank-en-schenk/

 

 

 

Shirtsponsoren team Kraplap (11-2-2020)

Inmiddels hebben we de logo’s van onze shirtsponsoren aangeleverd en zullen deze bedrukt gaan worden op onze shirts. Alle 3 de teams hebben een identiek shirt. Namens alle teamleden bedanken wij onze shirtsponsoren:


De Graaf Bakeries
Bureau Bos
Remia
Brückmann Training en Projectmanagement
Beweegbuddy.nl
Studium
Applied Medical
IRP Bouwadvies
Van de Kolk Hypotheken
Baas Warehousing & Transport
Sterk
Forwarding Plus
H&A
MILHAR
Financiële meesters
NCOD

Voor diegene van plan is om ons te steunen (en hier nog niet aan toegekomen is), je kunt nog steeds een bijdrage doneren.
Ook zijn er mogelijkheden voor sponsoring aanwezig. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

Binnenkort in de Bunschoter.... (4-2-2020)

Onlangs kwam de media op bezoek voor interwiews en de groepsfoto.

Op woensdag 5 februari een kort artikel in de Bunschoter over Team Kraplap. In de krant van vrijdag wordt hier meer aandacht aan besteed!

 

Op de foto ontbreken Storm Veldhoen en Martijn Zuidersma.

 

 

Begin februari 2020: Balansen (3-2-2020)

Een telefoontje van je huisarts kan je hele wereld op zijn kop zetten. Voordat je het weet, zit in de onzekere wereld van onderzoeken, operaties, behandelingen met chemo of bestralingen…..

Omdat wij niet willen dat mensen ook zo’n telefoontje gaan krijgen, zetten wij ons in om geld bijeen te brengen om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. 

In deze korte tijd dat wij bezig zijn, gaat het top. Een kleine terugblik naar afgelopen paar maanden.

Halverwege oktober hebben we ons ingeschreven voor deelname aan Alpe d’HuZes en met 3 teams afgesproken samen op te trekken. We hebben samen acties voorbereid, uitgevoerd en vooruit gekeken naar vervolgacties. Ook zijn we bezig geweest met het benaderen van bedrijven en onze achterban. Tanja Brückmann van “Brückmann training en projectmanagement”, een van onze sponsoren, gaf al aan dat haar bedrijfsslogan veel lijkt op die van Team Kraplap, namelijk: “Eén team met één gezamelijke mooie missie!”

Begin december stond onze teller op € 5.551,00. Wauw, wat een bedrag! En dat in korte tijd! Verderop in de maand werd dit bedrag hoger en we sloten 2019 af met ruim € 10.000,00! Een ongekend mooi bedrag wat we in korte tijd bij elkaar hebben gekregen.

Een kleine maand verder, begin februari 2020 werd een van onze mijlpalen bereikt…  € 20.000,00! Sponsoren en donateurs… ontzettend veel dank voor jullie support.

Met de opbrengsten worden onderzoeken gefinancierd. Onderzoeken naar de behandeling van kanker én naar een beter leven mét kanker.

Hoe fijn zou het dan zijn dat kanker meer en meer een chronische ziekte wordt en niemand meer aan kanker overlijdt? Dat het telefoontje van de huisarts niet het bericht geeft over onderzoeken, operaties en behandelingen............

Don't worry about a thing, cause every little thing gonna be alright!.... (28-1-2020)

De maand januari loopt ten einde, tijd om een kort overzicht te geven over de stand van zaken tot nu toe.
We tikken met onze 3 teams bijna de € 20.000,= aan! Een mooi bedrag.Sponsoren en donateurs harstikke bedankt.
Uiteraard zijn alle donaties nog steeds welkom en gaan we nog volop aan de gang met het benaderen van de bedrijven en onze achterban.

Media

Team Kraplapstappers heeft onlangs in de Scherpenzeelse krant gestaan. Dankzij Marije Veenvliet werd publiciteit gegeven aan dit team. Rien van Manen als Scherpenzeler binnen dit team, heeft een donatiebox neergezet bij neef Berto, cafetaria De Pitstop.
Donaties zijn uiteraard welkom. Wil je het stukje in de Scherpenzeelse Krant lezen, klink dan op https://tinyurl.com/vkk8wkb

De donatieboxen staan ook in het pitoreske dorpje aan het Eemmeer. In het volgende stukje meer hierover.

De Bunschoter heeft afgelopen week wat foto’s genomen van team Kraplap en wat interviews gehouden. Ook hier dus ons team in de schijnwerpers! lees dus aankomende week dit stukje in de Bunschoter.

Kleding
Wilma en Lia sponsoren t-shirts voor het hele team inclusief de begeleiders daar in Frankrijk. Binnenkort worden de hoodies en vesten gepast en besteld.
Wilt u uw naam als bedrijf zijnde op de hoodies en vesten en ons zodoende sponsoren? Neem dan contact met ons op en we zullen u hier meer over vertellen.

Acties
Naast de gehouden acties hebben we binnenkort een Vrouwenbingo in de planning staan. Kaarten voor de vrouwenbingo welke wordt gehouden op 27 februari waren in een mum van tijd uitverkocht! Chapeau!
We gaan er een leuke happening van maken.
Naast deze bingo staat er ook nog een 3 gangen-menu/veilingavond op het programma. De bedoeling is dat dit eind maart wordt gehouden. Meer details volgen binnenkort.

De statiegeldactie bij de Jumbo loopt bijna af. Heb je nog lege flessen, lever deze dan in bij de Jumbo en doneer de bon hierbij. Dit kan nog tm 31 januari.
De statiegeldacties bij de beide AH’s zullen binnenkort ook starten. Ook hierover binnenkort nieuws.

Rondleiding UMC
Vorige week hebben er een aantal van ons de uitnodiging gehad van Alpe d’Huzes voor een rondleiding in het UMC Utrecht. Een interessante middag waarbij artsen en onderzoekers vertelden over kanker, onderzoek en de behandelingen.
Een kijkje achter de schermen van het UMC was dan ook interessant! Alpe d’HuZes/UMC: Dank hiervoor!

We gaan uiteraard weer verder met de voorbereidingen van onze acties en uiteraard ook met de fysieke inspanningen om ons voor te bereiden! Tegenslagen in onze voorbereidingen incasseren we en we blijven ervoor gaan...

don't worry about a thing, cause every little thing gonna be alright!....

 

 

Sponsoren en donateurs bedankt! (10-1-2020)

Eind 2019 stond de teller van team Kraplap op een dikke 10.000 euro aan binnengehaald sponsor- en donatiegeld. Een schitterend bedrag waar we 2019 mee afsloten. De teamleden van de 3 teams hebben door het houden van de diverse acties en benaderen van familieleden, vrienden, collega’s en bedrijven dit bedrag binnen een mum van tijd opgehaald voor Alpe d’HuZes/KWF. Top!

We zijn inmiddels een kleine anderhalve week verder en onze gezamenlijke teller staat alweer op 17.000 euro!! Chapeau!

Via deze weg wil ik namens alle teamleden alle sponsoren en donateurs bedanken voor de hulp en betrokkenheid tot nu toe.

Bureau Bos, De Graaf Bakeries, Beweegbuddy.nl, Brückmann Advies & Coaching en Van de Kolk Hypotheken zijn op dit moment de sponsoren/donateurs  waarvan we hun logo’s op onze shirts zullen gaan dragen. Vandaag kreeg ik de toezegging van Applied Medical dat ook zij hun steentje hieraan bijdragen. Top!

Vol goede moed, met veel plezier en energie, gaan we 2020 in.  We gaan verder met het benaderen van sponsoren en ook zullen er weer diverse nieuwe acties gehouden worden. Uiteraard zullen we naast werk, studie, hobby’s en andere bezigheden, nog tijd vrij maken om te trainen.

Het is fijn om te merken dat zoveel mensen en bedrijven ons en Alpe d’HuZes/KWF een warm hart toedragen. We genieten ervan, we hopen jullie ook!

“I have a dream” (4-1-2020)

“I have a dream”, wie kent deze woorden niet? Het zijn de woorden van Martin Luther King. Het is de titel van zijn beroemde rede in 1963 voor het Lincol Memorial In Washington D.C. Niet alleen daar en op dat moment werden de bezoekers door zijn woorden geïnspireerd, maar ook op andere plekken in de wereld en tot op de dag van vandaag.

Ook wij van Team Kraplap hebben een droom. Een droom die meerdere mensen hebben, in onze directe familie en vriendenkring, op school, werk, in het dorp, in Nederland, Europa en zelfs in de hele wereld:

Allemaal willen we dat er niemand meer overlijd aan de ziekte kanker. Dat er niemand meer is die pijn lijdt, dat er geen mensen meer zijn die knokken tegen deze vreselijke ziekte, dat familieleden hier niet mee worden geconfronteerd en niemand meer hoeft te vrezen voor deze vreselijke ziekte.

Een realistisch doel of niet, wel een uitdaging om hier bij stil te staan en een steentje bij te dragen.

Al enkele jaren wordt de Alpe d’HuZes gehouden. Heel veel mensen zijn hierbij betrokken. Deelnemers die fietsen. Lopen of hardlopend een of meerdere klimmen maken. Vrijwilligers die zorgen dat deze dag tot een succes wordt gebracht, supporters die er daar zijn maar zeer zeker ook alle mensen en bedrijven die een bijdrage doneren voor de strijd tegen kanker.

Met Alpe d’HuZes 2020 kunnen we iedereen laten zien dat we een belangrijke bijdrage leveren aan de droom die we hebben.

Het trainen en opwerken om de Alpe d’Huez op te fietsen of te belopen is begonnen. Een ieder op zijn of haar eigen manier, eigen momenten maar ook zelfs gezamenlijk. Ook zorgen we ervoor dat we donaties binnen halen met acties en het benaderen van onze achterban, werkgevers en bedrijven.

Of we, naast onze studie, werk, hobby’s en real life genoeg hebben getraind…. We gaan het zien op 4 juni 2020.

Je zult ons zien daar in Frankrijk, vermoeid, afzien en met elkaar.. maar allemaal met een voldaan gevoel. Met een lach en een traan…

Allemaal onze droom in gedachten waarvan we uitgaan dat deze ooit werkelijkheid zal gaan worden….

Thank you to my Sponsors

106

Installatiebedrijf ter Beek BV

Veel succes namens installatiebedrijf ter Beek!

250

Applied Medical Europe BV

106

VESA Network Solutions

55

Oliebollenactie

26

Sonja-Ernst

Veel succes ! Jullie zijn TOPPERS !

250

NCOD

Opgeven is geen optie!

50

Anonymous

Heej bikkel, met jouw gedrevenheid en sportieve instelling redt je het met 2 vingers in de neus✌🏼😊. Give them from Jetje💪🏽

20

Anonymous

500

Tanja Brückmann (Brückmann Advies & Coaching)

Frank, Hierbij een eerste donatie. Zet hem op!!

15

Luuk Van Renswouw

Heel veel succes Frank, wat een geweldig initiatief!

20

Leni Oey

Succes met de voorbereiding en met deze mooie uitdaging

15

Anonymous

Succes Frank

26

Hanneke pijpers

Succes met de voorbereidingen . Mooi team

26

Dick en Nelie Dijkhuizen

3x omhoog, anders saucijzenbroodje trakteren. Zet hem op!

Show more