Frank Verbeek

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

3879.00

Raised from 1st October 2020

3879.00

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Hallo. Leuk dat je mijn pagina bezoekt van de Alpe d'HuZes!

 

Mijn naam is Frank Verbeek, 53 jaar, fanatiek wielrenner en ik ben werkzaam in de pluimveehouderij. Dit jaar ben ik voor de eerste keer deelnemer van BIG Challenge aan de Alpe d’HuZes.

 

Ikzelf ben werkzaam als bedrijfsleider bij Claessens-Jenniskens Pluimveebedrijven BV. John en Marian Claessens waren de eerste die meededen aan dit goede doel in 2015. Tijdens de pauze werd er met ‘een lach en een traan’ gesproken over BIG Challenge. Twee jaar later deed ook hun dochter Aafke mee aan de Alp d’HuZes. Collega’s stelde mij meermaals de vraag of het niet wat voor mij was. Naast het werk ben ik ook een fervent wielrenner, dus de link met BIG Challenge werd altijd snel gevonden. Tijdens een bedrijfsfeest van Swinkels Allround Reiniging waren wij vanuit het bedrijf uitgenodigd. Op deze avond ging er een collectenbus rond voor het goede doel BIG Challenge en ja hoor er werd weer naar mij gekeken. Aafke pakte een bierviltje en fabriceerde op de achterkant een onecht contract om deel te nemen aan de Alpe d’HuZes. Ik was om. Wist je dat de beste ideeën op de achterkant van een bierviltje passen?

 

De eerste kennismaking met het pluimveeteam van BIG Challenge was bij Peter Swinkels in Moergestel. Veel teamgenoten hadden al eerder meegedaan met dit goede doel en zij waren ontzettend enthousiast en dat fanatisme kwam mij wel bekend voor. Het wordt tijd dat ik het zelf ga meemaken!

 

Ikzelf heb de ernstige ziekte genaamd kanker nooit in mijn directe kring meegemaakt. Daar mag ik van geluk spreken. Maar waarom zou je eerst getroffen moeten worden in je directe kring met de ziekte kanker, voordat je je inzet voor een goed doel? Het is een prachtig evenement welke als doel heeft geld inzamelen, zodat kanker een chronische ziekte wordt waar goed mee te leven is of nog beter, te genezen is. Maar onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen kost tijd en bovenal geld. Daarom is het zaak dat we samen blijven doorgaan met zo’n geweldig initiatief als de Alpe d’HuZes.

 

Dat is mijn motivatie waarom ik dit jaar deelneem met BIG Challenge aan de Alpe d’HuZes!

My Updates

Wageningen 23 november

Het hele team van Big Challenge

Wageningen 23 november

Hier is het pluimveeteam van Big Challenge

Thank you to my Sponsors

50

Anonymous

20

Petra Verbeek

Heel veel Succes Frank🍀🍀🍀😘.Wij denken aan jou

50

Leon Alice Van Helden

Frank heel veel succes Een prachtige berg , een dag vol emoties, indrukken en vooral een dag om niet te vergeten, veel succes geniet ervan.

50

Dennis Verkoelen

50

Anonymous

Succes. Een prima goed doel.

30

Roel & Steffie

Good bezig Frank, zet um ôp 💪🏽

1.000

ErkensICT

Dag Frank, Mooi dat je je hier voor inzet. ik weet zeker dat het ook voor jou zelf een leuke ervaring gaat worden. veel plezier met de voorbereiding en geniet er vooral van. succes !

5

Anonymous

20

Anonymous

26

Anonymous

Succes Frank

26

Peter & Patricia

Hoi Frank, succes met de voorbereidingen en uiteindelijk de 6 beklimmingen :-)

26

Leny Sanders

Heel veel succes Frank met de klim.

50

Hélène Willemsen

Hoi Frank. Een geweldige uitdaging die je aangaat, het zal zeker niet gemakkelijk zijn, maar geniet er ook van, heel veel succes!!

10

Anonymous

Succes alvast met de training en uiteindelijk met de beklimming.

15

Frank Verbeek

26

Jos en Nicole

Toppie, Frank! Heel veel succes 🍀🍀🍀👍💪

500

g.a.l. Verbeek

Goed initiatief

250

Frank Verbeek

eigen bijdrage

100

Paul en Truus van Rens

Frank, wij wensen je veel succes! Wij zijn nu al trots op jou, dat je deze uitdaging aan durft te gaan!!

250

Anonymous

1.000

Claessens-Jenniskens Pluimveebedrijven BV

Hoi Frank, Wij vinden het FANTASTISCH dat we ook jouw hebben "besmet" met het BIG Challenge / AD6 "virus". Met veel plezier sponsoren we je dan ook middels de #2centpereiactie uit onze kakelvers ei-automaat :-) We wensen je heel veel succes en plezier toe op weg naar AD6 juni 2020 met kippige groeten, John & Marian Claessens

50

Henk Rothoff

Heel veel succes Frank en ben voorzichtig

250

John Verbeek

succes Frank

25

Ben Lierop

Frank,zet hem op,heel veel succes,Ben en Riek van Lierop

Show more

Select a Christmas decoration