Gertruud Verbruggen

Alpe d'HuZes 2020

Waarom ik mee doe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

PAASWANDELING 13 APRIL

Op 13 april staat er een mooie wandeling door het Osse op de planning , we hebben 4 routes 1 kinderroute door de  Ruwaard, 1 route van 5 km een van  10 km en een van 15 km voor de geoefende wandelaars onder ons.

Tijdens deze wandeling zullen we nog wat extra activiteiten hebben in ons huis van de wijk en onderweg zullen we zorgen voor de nodige versnaperingen.

Ook zal  de Paashaas er zijn om aan de kinderen wat lekkers uit te delen.

Kortom we maken er een mooie dag van. En de opbrengst komt natuurlijk volledig ten goede aan Alpe d'HuZes  

Beschermengeltjes Alpe d'HuZes

Zoals ik al eerder schreef zijn we als gezin al  vanaf 2013 betrokken bij Alpe d'HuZes.

In het eerste jaar heeft René een groot deel van zijn bedrag binnen gehaald door sponsoren aan te schrijven.

Het andere deel van het bedrag hebben we toen bij elkaar gehaald door spulletjes te maken en te verkopen.

In dit jaar zijn mijn eerste beschermengeltjes gemaakt. 

In de jaren die volgde hebben we op verschillende manieren geld bij elkaar gebracht maar altijd door diverse acties. Waarvan  de beschermengeltjes voor ons de meest bekende zijn.

Sinds 2016 heeft beschermengeltjes Alpe d'HuZes een eigen facebook pagina en is de verkoop in een sneltrein beland. Sindsdien brengen ze enkele duizenden euro's per jaar op. 

We hebben dan ook ( in de jaren dat we zelf  niet met AD6 meededen) andere teams gesponsord met de opbrengst van  de beschermengeltjes Alped'HuZes. En 2x bijgedragen aan Samenloop voor hoop.

De beschermengeltjes vormen nu ook het belangrijkste deel van mijn sponsorbedrag.

Dus wil je niet alleen doneren maar er ook nog iets leuks voor terug krijgen neem dan een kijkje op facebookpagina beschermengeltjes alpe d'HuZes en bestel daar je engeltjes.  We sturen ze indien nodig in een bubbeltjes  enveloppe naar je toe. ( tegen verzendkosten)

Wil je de beschermengeltjes live zien houd dan ook de pagina in dd gaten want daar  zullen  we ook de markten etc op zetten.

De volgende keer zal ik iets schrijven over onze andere acties.

 

 

hoe ik het alpe d'HuZes virus te pakken kreeg

In  2011 kreeg mijn man René een motorongeluk waarvan hij in totaal 2 jaar met revalidatie bezig is geweest. Tijdens de laatste periode van revalidatie kreeg hij een uitdaging van de obesitasgroep om met hun virtueel de alpe d'Huez te beklimmen. Die uitdaging ging hij aan en dat bracht hem op het idee om mee te gaan doen aan de Alpe d'HuZes en zo zijn ongeluk toch nog om te zetten in iets goeds. En zo vertrokken we in juni 2013 naar Alpe d'Huez zodat hij mee kon doen. Het was een hele gebeurtenis en we hebben daar zoveel gehoord en gezien dat meedoen in een volgend jaar meteen al op de planning stond. We werden gevraagd een team over te nemen "challenge 4 life "en gingen dat doen, er werd een team bij elkaar gezocht. René deed voor de tweede keer mee, en de kinderen en ik gingen vrijwilligerswerk doen. Door dat vrijwilligerswerk werden de kinderen ook meer enthousiast en en wilde ook meedoen, we leerde een andere familie kennen die ook met hun kinderen meedeed en samen met hen gingen we ook dit avontuur weer aan. Ik heb gelopen op de woensdag met onze ( toen 12 jarige) zoon en René heeft gefietst op donderdag met onze ( toen 14 jarige ) dochter. ( hiernaast een foto van ons vieren) in 2016 hebben we een jaartje overgeslagen omdat we thuis wat verbouwd hebben, maar hebben we wel andere teams gesponsord en is René naar Frankrijk geweest als vrijwilliger op de woensdag en donderdag. In 2017 waren we zelf weer van de party. We hebben hem toen samen op donderdag gedaan, ik lopend en René op de fiets en we zijn samen tegelijk boven gekomen, de kinderen stonden ons bij de finish op te wachten en hadden er maatschappelijke stage gedaan. In 2018 hebben we weer een jaartje over geslagen en hebben we weer andere teams gesponsord , zo ook in 2019. Echter toen zijn we wel paar dagen geweest om een team aan te moedigen. In deze periode was een van mijn vriendinnen ernstig ziek en dat was voor mij een reden om toch weer mee te willen doen. 2 weken na de Alpe d'HuZes is mijn vriendin overleden (we deden  net op dat moment mee aan de Samenloop voor hoop Oss, waar zij ook eregast zou zijn). Dit maakt het voor mij nog belangrijker om mee te doen.

 

Thank you to my Sponsors

20

Gertruud Verbruggen

Losse verkoop beschermengeltjes voor Alpe d'HuZes

15

Teresia Kempen-Smit

Ketting

10

Gertruud Verbruggen

Cadeautje Demy

20

Will Coppens

Jij ook succes. En alvast bedankt voor de engeltjes

135

Gertruud Verbruggen

Lady'snight en losse verkoop engeltjes

11

Esther Nouws

Bedankt voor de 2 beschermengeltjes via Plony. Heel veel succes met de beklimming. Ik heb hem jaren geleden 2 keer gelopen op 1 dag. Onvergetelijke ervaring!!

70

Petra Samwel

Lieve Gertruud, Heel veel succes met alle voorbereidingen voor jou en je Teamgenoten. We hebben veel respect en bewondering voor jullie inzet. Emile en Petra Samwel

10

Heidi

❤️

50

Papa en mama Verbruggen

Succes papa en mama

10

Petra Klein

Voor de beschermengeltjes!

10

Karin Derksen

Heel veel succes Gertruud. Met jouw levenslust, enthousiasme en inzet moet dit lukken.

1.100

Gertruud Verbruggen

10

Monique Marijnissen

Heel veel succes! Je bent een topper!

100

Marcel Brouwer

Gertruud geniet er van ook deze keer . Mooi dat jullie weer gaan .

7

Larissa Gevelhof

Je bent een topper!

6

Bep van Ree

Beschermengel. Suc6.

Show more