Godelieve Verberk

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

4739.50

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

516.2

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Op vrijdag 14 november 2014 stond mijn wereld even stil. Die dag hoorden we dat mijn jongste zus Geneviève galwegkanker had. De prognose die zij kreeg was slecht: 9 maanden tot een jaar zou ze nog te leven hebben. Ik kon het me niet voorstellen dat mijn zus, de vrouw van Marc en de moeder van Jaap en Eva er niet meer zou zijn. We waren in- en in-verdrietig.

Wat we destijds zo hard wensten maar wat een onmogelijkheid leek, gebeurde toch: de prognose kwam niet uit. De afgelopen jaren waren bij tijden pittig en zwaar maar dankzij de kennis en kunde van haar geweldige artsen in het Amsterdamse VUmc en zeker ook door haar enorme doorzettingsvermogen en levenskracht is Geneviève er nog steeds. We zijn daar allemaal zo dankbaar voor.

Juni 2019 maakte mijn zus Geneviève een afspraak met haar vriendin Ellen. Ze spraken af dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk, is op woensdag 16 oktober overleden aan de gevolgen van borstkanker. Drie weken eerder vierde ze haar 56ste verjaardag.

Voor Geneviève keerde het tij. Ze kreeg in het VUmc de gelegenheid mee te doen aan een onderzoek waarin gekeken wordt naar de resultaten van de nanoknife-behandeling op galwegkanker. Door dat onderzoek en de behandeling heeft zij extra levenstijd gekregen.

De afgelopen jaren ben ik veel bij mijn zus geweest. Ik heb vaak naast haar ziekenhuisbed gestaan en me heel machteloos gevoeld. Maar nu ga ik mijn machteloosheid omzetten in kracht. Ik ga donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd aan met de legendarische Alpe d’Huez.

Ik loop voor mijzelf, om mijn machteloosheid om te zetten in kracht, maar vooral loop ik voor alle mensen die te maken hebben of hebben gehad met deze nare ziekte. In het bijzonder neem ik in mijn gedachten mee naar de top: Ellen, Geneviève, Caroline die vorig jaar het spannende behandeltraject door moest maken, Judith die nu het hele proces van behandelingen ondergaat en mijn lieve vriendin Suzan die op 23 juni 2016 is overleden aan de gevolgen van borstkanker. Bij mijn beklimmingen van de Alp zal ik een voorbeeld nemen aan de kracht van deze sterke en dappere vrouwen.

Ik loop de Alpe d'Huez met BIG Challenge. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Geneviève is al jaren werkzaam als vrijwilliger voor BIG Challenge. Zij interviewt deelnemers en legt hun krachtige en vaak aangrijpende motivatieverhalen vast. Het is voor mij dan ook een uitgemaakte zaak dat ik samen met mijn maatjes van het team Ellen onze topper met BIG Challenge de strijd met de Alp aan ga.

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door BIG Challenge 8 en BIG Challenge 25. Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen gaan wij de strijd met de Alp aan. De teamleden van BIG Challenge 8 vind je via deze actiepagina. Onze teamleden van BIG Challenge 25 vind je via deze link.

Ik heb van dichtbij ervaren hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Dankzij wetenschappelijk onderzoek heeft Ellen langer geleefd en dankzij wetenschappelijk onderzoek heeft mijn zus extra levenstijd gekregen.  

Mijn voornemen is dan ook zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen op donderdag 4 juni. Minimaal 5000 euro is mijn streven, maar liefst natuurlijk meer. Helpen jullie me daarbij mee? Elke euro telt. Doneren kan via de button op deze pagina. Ik ben jullie dankbaar voor jullie donaties.

My Updates

04-01-2020 KOOP EEN SCHILDERIJ EN STEUN ALPE D’HUZES

Voor mijn deelname aan Alpe d’HuZes verkoop ik drie van mijn schilderijen waarbij 100% van de opbrengst ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker:  

  1. Personen in rood, olieverf op doek,  60x60 cm, verkoopprijs €120
  2. Bloesem, olieverf op doek,  80x40 cm,  verkoopprijs €95
  3. Abstract, olieverf op doek, 80x 80 cm, verkoopprijs €150

Heb je interesse in één van deze schilderijen, stuur me dan een PB of mail naar gmverberk@gmail.com

 Wil je geen schilderij kopen maar wel middels een gokje kans maken op een schilderij, kijk dan naar mijn andere bericht.

04-01-2020 WIN EEN SCHILDERIJ EN STEUN ALPE D'HUZES

Voor mijn deelname aan Alpe d’HuZes verloot ik een van mijn schilderijen als er 150 loten verkocht zijn. Koop een lot en ding mee: 1 euro per lot, 6 loten voor 5 euro.

Wat moet je doen: maak 1 euro of een veelvoud daarvan over op mijn actiepagina van Alpe d’HuZes.
https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fund…/GodelieveVerberk9195

Meer loten is uiteraard meer kans: koop je meerdere loten dan gaat je naam meerdere keren mee in de verloting. Als alle 150 loten verkocht zijn, bepaalt het lot de winnaar.
De opbrengst van ieder lot komt geheel ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Iedere euro telt!

Geef onder dit bericht én bij de tekst van je donatie aan welk van de vier schilderijen je zou willen winnen.
1. Klaprozen, olieverf op doek: 100 x 50 cm (verkoopprijs €140)
2. Persoon, olieverf op doek: 50x60 cm (verkoopprijs €120)
3. Abstract, olieverf op doek: 60x60 cm (verkoopprijs 120)
4. Vogel, olieverf op doek: 40x 80 cm (Verkoopprijs €120)

Houd je niet van een gokje en koop je liever een schilderij voor het goede doel, kijk dan naar mijn andere bericht.

17-11-2019 Jaap mee in team Ellen

BIG Challengeteam Ellen onze Topper krijgt versterking. Want ook mijn neef Jaap, de zoon van mijn zus Geneviève, gaat mee naar de Alpe. Ik vind het heel fijn dat Jaap meegaat in ons team. Het is superfijn om dit samen te gaan doen.  

Wat het extra mooi maakt, is dat Geneviève haar vriendin Ellen heeft leren kennen door Jaap. Hun vriendschap was dan ook onlosmakelijk verbonden met hun gezinnen.

Jaap naar de top van de berg! Voor wie Jaap wil steunen: via de link onder dit bericht kom je op zijn actiepagina. Iedere euro van je donatie komt ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker dus elke euro telt.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/JaapSmulders9394

 

13-11-2019: Een goed begin……

is het halve werk!

Zondag 3 november schreef ik me in als BIG Challenge-deelnemer aan Alpe d’HuZes. Diezelfde dag liet ik dit via mail, app en social media aan familie, vrienden en bekenden weten. We zijn nu ruim een week verder en in die tijd heb ik al meer dan 2000 euro aan donaties op mijn actiepagina van Alpe d’HuZes ontvangen. Wow, ik ben er stil van. Hartelijk dank aan alle mensen die gedoneerd hebben. Jullie donaties en reacties voelen als een ware steun op alle fronten.

Wil je me verder helpen richting mijn streefbedrag? Doneren kan op deze pagina. Elke euro die gedoneerd wordt, komt ten goede aan onderzoek voor preventie en behandeling van kanker. Dus elke euro telt!

10-11-2019: De kop is er af

Op 2 november schreef ik me in als BIG Challenge-deelnemer aan Alpe d’HuZes. Een week later heb ik al 1700 euro aan donaties mogen ontvangen. Donaties die voor 100% ten goede komen aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Hartelijk dank aan alle gulle gevers. De kop is er af, maar ik ga natuurlijk door om mijn streefbedrag te halen. Wil je me verder helpen richting mijn streefbedrag? Dan kan dat via een donatie op deze pagina. Elke euro telt!

Gisteren onder een heerlijk herfstzonnetje heb ik de eerste training met hoogtemeters na mijn inschrijving gedaan: ruim 9 kilometer en 160 hoogtemeters. De training is gestart: ik heb zin in het vervolg!

Thank you to my Sponsors

20

Martijn Hendriksen

Omdat 30,- voor zo’n mooi schilderij (nummer 67) veel te weinig is en ik je graag in zo’n goed initiatief steun.

5

Caroline

6 keer kans op een abstract schilderij!

56

Domien Verschuuren

Heel veel succes! Veel liefs x

15

Claudia

Nog 3 maanden trainen...veel succes en plezier!

10

Godelieve Verberk

Jam van Geneviève verkocht!

26

Rita van Luttikhuizen

💪😘

26

Brigitte Peeters

Toppers naar de top! Veel succes en geluk!

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

26

Anneke Von Heijden

Succes Go, dit gaat je lukken!!!

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

26

Hanne Oosterveer

Liefs!

15

Mark Verberk

Succes!

50

Dorine Van der Bruggen

Zet m op!!!

10

Rianne Reek

Trots op jou op jullie. xxx

26

Ted van der Bruggen

Heel veel succes gewenst!

15

Godelieve Verberk

Boekdonatie 21 bochten

50

Danielle Hulshof

Lieve Godelieve, Wat goed dat je op deze manier gaat helpen. Ben al super trots

25

Antoine Jacobs

Godelieve, geweldig dat je dit doet. Je bent een kanjer!

16

Esther Hagen

Super goed, veel succes met de voorbereidingen

15

Miranda Mion

26

Anonymous

56

Luuk Liersen

Heel veel succes , Go !!

50

Wilma Smeenk

♥️

10

Sjani Gelderman

Heel veel succes

20

Gezinshuis het Baken

Heel veel succes met je voorbereiding....respect.....Ricardo heeft het ook een keer gedaan en is 3 maal naar boven gefietst voor zijn moeder.

26

John Nissen

Héél veel succes!

30

S Klarenbeek-Reelick

26

Judith en Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

25

Anonymous

Liefs van ons!

100

Peter Oosterveer

Succes

5

Geneviève Verberk

6 kansen op de klaproos

26

Anonymous

25

Anonymous

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

26

Kees en Gerdien Dulfer

Veel succes!

26

Ria Bakarbessy

Geweldig dat je dit doet, heel veel succes.

26

Suzanne Klarenbeek

Heel veel succes! Het is altijd een mooi initiatief en ik hoop dat het jullie in de toekomst veel moois brengt.

20

Mariette

Liefs van Mariette. X

10

carla Breunese

Respect !

106

Pieternel Kranendonk-Koster

Samen naar de top! Hoe bijzonder zal dat zijn en hoe graag had ik de kans gehad dat met en voor Marjolijn ook te willen doen. In gedachte ga ik met jullie mee. Succes en liefs.

10

Jacqueline

Godelieve je bent een Kanjer. natuurlijk geef ik hiervoor een bijdrage. Succes!!!

25

Anonymous

Hey Godelieve, Wat een mooi initiatief! We wensen je heel veel succes🍀 Liefs Ferry en Marjoletta

56

Gezinshuisdelotus

Ga ervoor👍

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

15

Caroline Bles

Dankjewel voor het mooie boek 😘

16

Pauline

Veel succes! 💪

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

150

jan slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

100

Marc en Geneviève

De kop is er af! Superfijn dat je meegaat in ons BIG Challenge team Ellen onze Topper. Veel succes.

11

Benjamin Bles

Voor ieder hoogtemeter een cent! Ik ben trots op je!

20

Anonymous

30

Godelieve Verberk

2x boekdonatie 21 bochten

56

Anonymous

500

Ondernemersgroep Driestroom

Heel veel succes Godelieve! Ga ervoor! Namens iedereen binnen de ODD.

10

Lieda van de Vis

Wat goed en wat stoer, heel veel succes Godelieve!

15

Marie-Cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

100

Annie en Frans Olieslagers

Wat een geweldig inniestatief van jou Godelieve wij wensen je veel succes

26

C Janssen van den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

15

Martin Hoesen

He Godelief, wat een kanjer ben. Ik steun jullie heeeeeel graag! Bij deze! Een hartelijke groet, Martin Hoesen

26

Maarten Bouwman

Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes alvast toegewenst!

10

L.M Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

20

Jessica en DirkJan Vissinga

Veel succes! Goed dat je dit doet!

100

Anonymous

Beste Godelieve,' Heel veel succes met dit geweldige initiatief ! Hartelijke groet, Marcel en Carla

56

Dorien Brunt

Lieve Godelieve, zet hem op! Hoogtemeters tellen dubbel. Veel succes

225

Godelieve

Ansichtkaartenactie Geneviève ❤️🧡💛

26

Rianne Reek

Super, lief vriendinnetje 💕

16

Anne Vreeburg

Succes! X

26

Chris Heidekamp

heel veel succee Godelieve! Ik weet uit ervaring van een bijzondere dag 4 juni voor je zal worden.

16

Anneke Verlinden

Heel veel succes.

26

Gabi Breuker

Lieve Godelieve, Ik hoop dat je samen met je zus een wereldse ervaring tegemoet gaat. Een prachtig doel en unieke ervaring om samen te mogen doen. X Gabi

8

Godelieve

In plaats van terugbetaling bloemen

13

Godelieve

Shirtverkoop Big Challenge

100

Bert Schouten

Voor mijn topper!

106

Frans van Vliet

Ik wens jullie een mooie tocht, sterkte en toch ook veel plezier!

26

Hella Schouten

Zo ontzettend stoer dat je dit gaat doen godelief!! Ik ben trots op je:) liefs

250

Vrienden en familie van Godelieve

Verjaardagsdonatie

10

Anne van den Broek

10

Mirelle Knusel

Top! Heel veel succes!

26

Monique Maarsseveen

Natuurlijk steun ik dit initiatief ! Hoe meer onderzoek , des te meer mensen kunnen geholpen worden . Succes !!

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

26

Annemarie en Rob Van de Lisdonk

Beste Godelieve Geweldig dat je samen met genevieve de top gaat beklimmen. Geweldig dat jullie dit voornemen kunnen maken na 5 jaar vd diagnose. Door de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar kanker is dit o.a mogelijk. Wij wensen jullie heel veel succes

15

Miranda Ariëns

Hallo Godelieve, Wat een mooie actie, ik hoop dat je over het streefbedrag heen gaat. Groetjes Miranda

100

Sjaak en Anne-Mathee Vreeburg

Voor een derde Topper!!!!

10

mieke Abeling

Top! Godelieve!!

50

Hans van Gestel

veel succes in de voorbereiding! super dat je dit doet!

56

Anonymous

Echt top dat je dit doet Godelieve! Heel veel succes!!

66

Stella

Succes Godelieve!

20

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten en extra van een collega

110

Caroline

Lieve Godelieve! De verkoop van 11 boeken 'Streep, of een poging tot' doneer ik aan jou! Liefs, Caroline

10

Annette Leijten

Heel veel succes Godelieve, het is een byzonder goed doel. Zelf heb ik dit jaar meegedaan aan Swim against Cancer, het geeft veel dankbaarheid en (sportieve) voldoening om dit soort evenementen meeste mogen doen.

26

Christel Gijsbers

Zettum op Godelieve! Superknap- en lief en een hele prestatie die je gaat neerzetten! Liefs Christel

56

annemarie

Ha Godelieve, Heel veel succes en top dat je dit doet. Groetjes, Annemarie (yoga).

400

Ieteke Schouten

30

Frank Schoorl

15

Esther Van Eersel

Lieve Godelieve. Wat geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes!

45

Thijs

Zet m op!

5

Tessa Wolf

Succes

10

Marion Crijns

Veel succes!

25

Tante Anneke

Veel succes Godelieve

15

Cindy

Zet m op! Jij kan dit.

10

Jan en Adriana Feenstra

26

Marion van der Laan-Staps

Heel veel succes!

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

15

Kathalijn Reynolds

Wat een mooi doel! Heel veel succes!

12

Annemieke Dings

Veel succes. Ik vind de klaproos heel mooi! Xx

26

Erica van Schijndel

Een bijzonder mooi doel voor bijzonder mooie sterke vrouwen. Succes en veel liefs Godelieve ❤️

66

Anonymous

Op naar de top, geniet van je training momentjes!

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

106

Angelica en Henk

Godelieve, wat een goed initiatief, Veel sukses voor jou en je zus en alle anderen op 4 juni 2020

56

Ans de Goffau

Veel succes kanjer!

26

Anonymous

20

Mark Grijsbach

Wat goed en lief van je dat je mee de berg op gaat. Klasse hoor!

50

René en Emmy Kwakkel

Heel veel succes, maar ook plezier bij de voorbereiding én straks op de Alp d'Huez!

10

Kristel Van de Kamp

Succes Godelieve!

25

Marie-Cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

80

Anonymous

Schilderij 31. Die mooie papaver!

5

Agnes Renshof

Show more