Godelieve Verberk

Alpe d'HuZes 2021

Raised until 1st October 2020

4739.50

Raised from 1st October 2020

4739.50

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Op vrijdag 14 november 2014 stond mijn wereld even stil. Die dag hoorden we dat mijn jongste zus Geneviève galwegkanker had. De prognose die zij kreeg was slecht: 9 maanden tot een jaar zou ze nog te leven hebben. Ik kon het me niet voorstellen dat mijn zus, de vrouw van Marc en de moeder van Jaap en Eva er niet meer zou zijn. We waren in- en in-verdrietig.

Wat we destijds zo hard wensten maar wat een onmogelijkheid leek, gebeurde toch: de prognose kwam niet uit. De afgelopen jaren waren bij tijden pittig en zwaar maar dankzij de kennis en kunde van haar geweldige artsen in het Amsterdamse VUmc en zeker ook door haar enorme doorzettingsvermogen en levenskracht is Geneviève er nog steeds. We zijn daar allemaal zo dankbaar voor.

Juni 2019 maakte mijn zus Geneviève een afspraak met haar vriendin Ellen. Ze spraken af dat ze in 2020 samen deel zouden nemen aan Alpe d’HuZes, dat ze samen op 4 juni 2020 op de Alp zouden staan. Op dat moment waren ze beiden volop bezig met chemobehandelingen waarvan ze wisten dat deze niet meer genezend maar hopelijk wel levensverlengend zouden zijn. Ze wisten allebei dat de kans dat ze sámen op de Alp zouden staan niet groot was. Dat maakte hun voornemen niet minder sterk. Het gaf hen kracht en ze hadden er samen plezier om.

Ellen, de vrouw van Arnold en de moeder van Chantal en Anouk, is op woensdag 16 oktober overleden aan de gevolgen van borstkanker. Drie weken eerder vierde ze haar 56ste verjaardag.

Voor Geneviève keerde het tij. Ze kreeg in het VUmc de gelegenheid mee te doen aan een onderzoek waarin gekeken wordt naar de resultaten van de nanoknife-behandeling op galwegkanker. Door dat onderzoek en de behandeling heeft zij extra levenstijd gekregen.

De afgelopen jaren ben ik veel bij mijn zus geweest. Ik heb vaak naast haar ziekenhuisbed gestaan en me heel machteloos gevoeld. Maar nu ga ik mijn machteloosheid omzetten in kracht. Ik ga donderdag 4 juni, de dag van Alpe d’HuZes, de strijd aan met de legendarische Alpe d’Huez.

Ik loop voor mijzelf, om mijn machteloosheid om te zetten in kracht, maar vooral loop ik voor alle mensen die te maken hebben of hebben gehad met deze nare ziekte. In het bijzonder neem ik in mijn gedachten mee naar de top: Ellen, Geneviève, Caroline die vorig jaar het spannende behandeltraject door moest maken, Judith die nu het hele proces van behandelingen ondergaat en mijn lieve vriendin Suzan die op 23 juni 2016 is overleden aan de gevolgen van borstkanker. Bij mijn beklimmingen van de Alp zal ik een voorbeeld nemen aan de kracht van deze sterke en dappere vrouwen.

Ik loop de Alpe d'Huez met BIG Challenge. BIG Challenge wordt gevormd door een grote groep mensen uit de agrarische sector die zich keihard inzetten om een einde te maken aan de pijn en verdriet die de ziekte kanker in onze maatschappij veroorzaakt. Jaarlijks beklimmen zo'n 200 fietsers en lopers van BIG Challenge zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om zo zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker.

Ellen was een BIG Challenger in hart en nieren. Werkzaam in de agrarische sector was Ellen trots op die sector. Trots op wat deze sector in saamhorigheid voor elkaar kreeg tijdens Alpe d’HuZes. Geneviève is al jaren werkzaam als vrijwilliger voor BIG Challenge. Zij interviewt deelnemers en legt hun krachtige en vaak aangrijpende motivatieverhalen vast. Het is voor mij dan ook een uitgemaakte zaak dat ik samen met mijn maatjes van het team Ellen onze topper met BIG Challenge de strijd met de Alp aan ga.

Het team Ellen onze Topper wordt gevormd door BIG Challenge 8 en BIG Challenge 25. Voor de administratie zijn we twee teams. In praktijk vormen wij echter samen met de mensen die de Alpe d’HuZus voor Ellen en Geneviève lopen één groot team Ellen onze Topper. Samen gaan wij de strijd met de Alp aan. De teamleden van BIG Challenge 8 vind je via deze actiepagina. Onze teamleden van BIG Challenge 25 vind je via deze link.

Ik heb van dichtbij ervaren hoe belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar preventie en behandeling van kanker is en hoe belangrijk het is dat daar geld voor beschikbaar is. Dankzij wetenschappelijk onderzoek heeft Ellen langer geleefd en dankzij wetenschappelijk onderzoek heeft mijn zus extra levenstijd gekregen.  

Mijn voornemen is dan ook zo veel mogelijk geld voor onderzoek naar preventie en behandeling van kanker bij elkaar te lopen op donderdag 4 juni. Minimaal 5000 euro is mijn streven, maar liefst natuurlijk meer. Helpen jullie me daarbij mee? Elke euro telt. Doneren kan via de button op deze pagina. Ik ben jullie dankbaar voor jullie donaties.

My Updates

04-01-2020 KOOP EEN SCHILDERIJ EN STEUN ALPE D’HUZES

Voor mijn deelname aan Alpe d’HuZes verkoop ik drie van mijn schilderijen waarbij 100% van de opbrengst ten goede komt aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker:  

  1. Personen in rood, olieverf op doek,  60x60 cm, verkoopprijs €120
  2. Bloesem, olieverf op doek,  80x40 cm,  verkoopprijs €95
  3. Abstract, olieverf op doek, 80x 80 cm, verkoopprijs €150

Heb je interesse in één van deze schilderijen, stuur me dan een PB of mail naar gmverberk@gmail.com

 Wil je geen schilderij kopen maar wel middels een gokje kans maken op een schilderij, kijk dan naar mijn andere bericht.

04-01-2020 WIN EEN SCHILDERIJ EN STEUN ALPE D'HUZES

Voor mijn deelname aan Alpe d’HuZes verloot ik een van mijn schilderijen als er 150 loten verkocht zijn. Koop een lot en ding mee: 1 euro per lot, 6 loten voor 5 euro.

Wat moet je doen: maak 1 euro of een veelvoud daarvan over op mijn actiepagina van Alpe d’HuZes.
https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fund…/GodelieveVerberk9195

Meer loten is uiteraard meer kans: koop je meerdere loten dan gaat je naam meerdere keren mee in de verloting. Als alle 150 loten verkocht zijn, bepaalt het lot de winnaar.
De opbrengst van ieder lot komt geheel ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Iedere euro telt!

Geef onder dit bericht én bij de tekst van je donatie aan welk van de vier schilderijen je zou willen winnen.
1. Klaprozen, olieverf op doek: 100 x 50 cm (verkoopprijs €140)
2. Persoon, olieverf op doek: 50x60 cm (verkoopprijs €120)
3. Abstract, olieverf op doek: 60x60 cm (verkoopprijs 120)
4. Vogel, olieverf op doek: 40x 80 cm (Verkoopprijs €120)

Houd je niet van een gokje en koop je liever een schilderij voor het goede doel, kijk dan naar mijn andere bericht.

17-11-2019 Jaap mee in team Ellen

BIG Challengeteam Ellen onze Topper krijgt versterking. Want ook mijn neef Jaap, de zoon van mijn zus Geneviève, gaat mee naar de Alpe. Ik vind het heel fijn dat Jaap meegaat in ons team. Het is superfijn om dit samen te gaan doen.  

Wat het extra mooi maakt, is dat Geneviève haar vriendin Ellen heeft leren kennen door Jaap. Hun vriendschap was dan ook onlosmakelijk verbonden met hun gezinnen.

Jaap naar de top van de berg! Voor wie Jaap wil steunen: via de link onder dit bericht kom je op zijn actiepagina. Iedere euro van je donatie komt ten goede aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker dus elke euro telt.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/JaapSmulders9394

 

13-11-2019: Een goed begin……

is het halve werk!

Zondag 3 november schreef ik me in als BIG Challenge-deelnemer aan Alpe d’HuZes. Diezelfde dag liet ik dit via mail, app en social media aan familie, vrienden en bekenden weten. We zijn nu ruim een week verder en in die tijd heb ik al meer dan 2000 euro aan donaties op mijn actiepagina van Alpe d’HuZes ontvangen. Wow, ik ben er stil van. Hartelijk dank aan alle mensen die gedoneerd hebben. Jullie donaties en reacties voelen als een ware steun op alle fronten.

Wil je me verder helpen richting mijn streefbedrag? Doneren kan op deze pagina. Elke euro die gedoneerd wordt, komt ten goede aan onderzoek voor preventie en behandeling van kanker. Dus elke euro telt!

10-11-2019: De kop is er af

Op 2 november schreef ik me in als BIG Challenge-deelnemer aan Alpe d’HuZes. Een week later heb ik al 1700 euro aan donaties mogen ontvangen. Donaties die voor 100% ten goede komen aan onderzoek naar preventie en behandeling van kanker. Hartelijk dank aan alle gulle gevers. De kop is er af, maar ik ga natuurlijk door om mijn streefbedrag te halen. Wil je me verder helpen richting mijn streefbedrag? Dan kan dat via een donatie op deze pagina. Elke euro telt!

Gisteren onder een heerlijk herfstzonnetje heb ik de eerste training met hoogtemeters na mijn inschrijving gedaan: ruim 9 kilometer en 160 hoogtemeters. De training is gestart: ik heb zin in het vervolg!

Thank you to my Sponsors

106

Pieternel Kranendonk-Koster

Samen naar de top! Hoe bijzonder zal dat zijn en hoe graag had ik de kans gehad dat met en voor Marjolijn ook te willen doen. In gedachte ga ik met jullie mee. Succes en liefs.

26

Judith en Hermi Botter

Lieve Godelieve, wat een geweldig goed initiatief is dit!! Ik hoop dat je het bedrag bij elkaar gast krijgen maar dat gaat wel lukken. Veel succes!! Groetjes en knuffels Judith en Hermi.

100

Anonymous

Beste Godelieve,' Heel veel succes met dit geweldige initiatief ! Hartelijke groet, Marcel en Carla

10

L.M Jacobs

Respect! Voor jou! Zet hem op meid, Jij kunt het! Tot ziens!

10

carla Breunese

Respect !

66

Anonymous

Op naar de top, geniet van je training momentjes!

30

Martijn Hendriksen

Omdat het een zeer goed initiatief is en ik natuurlijk niet wil dat iemand het mooiste schilderij onder mijn neus weg koopt. Succes!!!!

10

Anne van den Broek

15

Wilma Lowenthal

Zet em op!

10

Jan en Adriana Feenstra

56

Ans de Goffau

Veel succes kanjer!

20

Martijn Hendriksen

Omdat 30,- voor zo’n mooi schilderij (nummer 67) veel te weinig is en ik je graag in zo’n goed initiatief steun.

20

Gezinshuis het Baken

Heel veel succes met je voorbereiding....respect.....Ricardo heeft het ook een keer gedaan en is 3 maal naar boven gefietst voor zijn moeder.

30

Frank Schoorl

56

Domien Verschuuren

Heel veel succes! Veel liefs x

250

Vrienden en familie van Godelieve

Verjaardagsdonatie

56

annemarie

Ha Godelieve, Heel veel succes en top dat je dit doet. Groetjes, Annemarie (yoga).

8

Godelieve

In plaats van terugbetaling bloemen

100

Peter Oosterveer

Succes

25

Anonymous

Liefs van ons!

50

Dorine Van der Bruggen

Zet m op!!!

110

Caroline

Lieve Godelieve! De verkoop van 11 boeken 'Streep, of een poging tot' doneer ik aan jou! Liefs, Caroline

26

Christel Gijsbers

Zettum op Godelieve! Superknap- en lief en een hele prestatie die je gaat neerzetten! Liefs Christel

26

Kees en Gerdien Dulfer

Veel succes!

56

Anonymous

Echt top dat je dit doet Godelieve! Heel veel succes!!

10

Jacqueline

Godelieve je bent een Kanjer. natuurlijk geef ik hiervoor een bijdrage. Succes!!!

30

Jeanette Van Driel

2x boekdonatie 21 bochten

56

Anonymous

15

Marie-Cecile Verspeek

Hoi Godelieve. Deze donatie is voor het boek 21 bochten. X

15

Miranda Ariëns

Hallo Godelieve, Wat een mooie actie, ik hoop dat je over het streefbedrag heen gaat. Groetjes Miranda

10

Yvonne Strunk

Hi lieve collega, Ik heb diep respect voor je actie. Ik steun je graag met een donatie. Super veel succes, Yvonne

400

Ieteke Schouten

26

Rita van Luttikhuizen

💪😘

26

Marion van der Laan-Staps

Heel veel succes!

80

Anonymous

Schilderij 31. Die mooie papaver!

25

Antoine Jacobs

Godelieve, geweldig dat je dit doet. Je bent een kanjer!

26

Anonymous

16

Anneke Verlinden

Heel veel succes.

16

Pauline

Veel succes! 💪

25

Anonymous

Hey Godelieve, Wat een mooi initiatief! We wensen je heel veel succes🍀 Liefs Ferry en Marjoletta

56

Dorien Brunt

Lieve Godelieve, zet hem op! Hoogtemeters tellen dubbel. Veel succes

30

Godelieve Verberk

2x boekdonatie 21 bochten

15

Godelieve Verberk

Boekdonatie 21 bochten

56

Luuk Liersen

Heel veel succes , Go !!

26

Anonymous

26

Monique Maarsseveen

Natuurlijk steun ik dit initiatief ! Hoe meer onderzoek , des te meer mensen kunnen geholpen worden . Succes !!

10

Kristel Van de Kamp

Succes Godelieve!

100

Annie en Frans Olieslagers

Wat een geweldig inniestatief van jou Godelieve wij wensen je veel succes

26

Hella Schouten

Zo ontzettend stoer dat je dit gaat doen godelief!! Ik ben trots op je:) liefs

500

Ondernemersgroep Driestroom

Heel veel succes Godelieve! Ga ervoor! Namens iedereen binnen de ODD.

25

Marie-Cecile Verspeek

Wat mooi dat je dit gaat doen om je machteloosheid om te zetten in hulp. Je bent een kanjer.

100

Marc en Geneviève

De kop is er af! Superfijn dat je meegaat in ons BIG Challenge team Ellen onze Topper. Veel succes.

16

Anne Vreeburg

Succes! X

100

Bert Schouten

Voor mijn topper!

100

Geneviève Verberk

Boekdonaties

5

Tessa Wolf

Succes

15

Caroline Bles

Dankjewel voor het mooie boek 😘

15

Esther Van Eersel

Lieve Godelieve. Wat geweldig dat je dit gaat doen. Heel veel succes!

26

Maarten Bouwman

Wat een prachtig initiatief! Heel veel succes alvast toegewenst!

50

Wilma Smeenk

♥️

26

Anonymous

5

Geneviève Verberk

6 kansen op de klaproos

50

Hans van Gestel

veel succes in de voorbereiding! super dat je dit doet!

26

C Janssen van den Akker

Godelieve. Super dat je dit doet.

20

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten en extra van een collega

15

Martin Hoesen

He Godelief, wat een kanjer ben. Ik steun jullie heeeeeel graag! Bij deze! Een hartelijke groet, Martin Hoesen

16

Esther Hagen

Super goed, veel succes met de voorbereidingen

106

Angelica en Henk

Godelieve, wat een goed initiatief, Veel sukses voor jou en je zus en alle anderen op 4 juni 2020

10

mieke Abeling

Top! Godelieve!!

26

Gabi Breuker

Lieve Godelieve, Ik hoop dat je samen met je zus een wereldse ervaring tegemoet gaat. Een prachtig doel en unieke ervaring om samen te mogen doen. X Gabi

15

Claudia

Nog 3 maanden trainen...veel succes en plezier!

15

Cindy

Zet m op! Jij kan dit.

26

Rianne Reek

Super, lief vriendinnetje 💕

20

Jessica en DirkJan Vissinga

Veel succes! Goed dat je dit doet!

13

Godelieve

Shirtverkoop Big Challenge

5

Caroline

6 keer kans op een abstract schilderij!

10

Lieda van de Vis

Wat goed en wat stoer, heel veel succes Godelieve!

20

Mark Grijsbach

Wat goed en lief van je dat je mee de berg op gaat. Klasse hoor!

25

Anonymous

150

jan slotboom

Dag Godelieve, namens ons team, veel kracht en gezondheid toegewenst op de Alpe d'Huzes.

10

Rianne Reek

Trots op jou op jullie. xxx

26

Chris Heidekamp

heel veel succee Godelieve! Ik weet uit ervaring van een bijzondere dag 4 juni voor je zal worden.

26

Suzanne Klarenbeek

Heel veel succes! Het is altijd een mooi initiatief en ik hoop dat het jullie in de toekomst veel moois brengt.

20

Angelique Senders

Trots op je!!! Liefs Angelique

26

Ria Bakarbessy

Geweldig dat je dit doet, heel veel succes.

5

Agnes Renshof

50

Danielle Hulshof

Lieve Godelieve, Wat goed dat je op deze manier gaat helpen. Ben al super trots

20

Thieu Verberk

Op naar de top.

100

Sjaak en Anne-Mathee Vreeburg

Voor een derde Topper!!!!

56

Gezinshuisdelotus

Ga ervoor👍

50

René en Emmy Kwakkel

Heel veel succes, maar ook plezier bij de voorbereiding én straks op de Alp d'Huez!

20

Mariette

Liefs van Mariette. X

26

Anneke Von Heijden

Succes Go, dit gaat je lukken!!!

10

Mirelle Knusel

Top! Heel veel succes!

26

John Nissen

Héél veel succes!

10

Marion Crijns

Veel succes!

26

Annemarie en Rob Van de Lisdonk

Beste Godelieve Geweldig dat je samen met genevieve de top gaat beklimmen. Geweldig dat jullie dit voornemen kunnen maken na 5 jaar vd diagnose. Door de ontwikkelingen op het gebied van onderzoek naar kanker is dit o.a mogelijk. Wij wensen jullie heel veel succes

30

Godelieve Verberk

Boekdonatie '21 bochten' en extra van een collega

10

Godelieve Verberk

Jam van Geneviève verkocht!

20

Anonymous

45

Thijs

Zet m op!

15

Kathalijn Reynolds

Wat een mooi doel! Heel veel succes!

56

Suzanne Den Hollander

Topper ben je! Groetjes Suzanne & Joost

15

Miranda Mion

15

Mark Verberk

Succes!

10

Annette Leijten

Heel veel succes Godelieve, het is een byzonder goed doel. Zelf heb ik dit jaar meegedaan aan Swim against Cancer, het geeft veel dankbaarheid en (sportieve) voldoening om dit soort evenementen meeste mogen doen.

26

Hanne Oosterveer

Liefs!

25

Tante Anneke

Veel succes Godelieve

10

Sjani Gelderman

Heel veel succes

12

Annemieke Dings

Veel succes. Ik vind de klaproos heel mooi! Xx

Show more

Select a Christmas decoration