Hans Kleijnendorst

Alpe d'HuZes 2023

AMOUNT RAISED

6740.31

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik hopelijk met mijn donaties een steentje kan bijdragen aan het onderzoek tegen deze ziekte. Een sportieve uitdaging waar opgeven geen optie is! Ook in mijn omgeving van familie en vrienden worden we geconfronteerd met deze ziekte. Daarom stap ik op 1 juni op mijn fiets om de alp te bedwingen voor het goede doel.

* Mijn actieve Strava volgers weten dat ik al jaren iedere rit voorzie van een liedje & artiest. Als je iets gaat doneren laat dan ook jou favoriete liedje met artiest achter in het blokje bericht aan Hans. Hiermee sponsor je mijn speciale Spotify playlist die ik op de dag van de Alpe d'HuZes zal draaien tijdens de beklimmingen. Het helpt mij extra gemotiveerd de berg op te gaan. Wil je bijvoorbeeld 10 liedjes bijdragen sponsor mij dan in kleine bedragen zodat de playlist heel divers wordt. Wil je op Spotify de lijst luisteren dan is deze te vinden onder de titel:              Team Krimpenerwaard request 2023

Alvast hartelijk bedankt!

Hans Kleijnendorst

Adventures of a lifetime, Coldplay

My Achievements

Ik heb me ingeschreven

Foto's toegevoegd

Zelf een eerste donatie gedaan

Vijf donaties ontvangen

Streefbedrag gehaald

Streefbedrag hoger dan 3500 ingevuld

Emails verstuurd

Pagina gedeeld op social

Donateurs bedankt

My Updates

De Ardennen.... de Stockeu van Eddy Merckx

Dansen op een vulkaan. Hoe staan de benen er nou eigenlijk echt op.
Een dag in de Ardennen met alle renners van Team Krimpenerwaard leert ons weer wat meer. Renners van allerlei pluimage in de ploeg en het is een mooie groep. AD6lusjes zoals het zo mooi heet. Met A en B beklimmingen. Overigens de A staat voor Auw!!. De ploeg staat er goed op. Persoonlijke successen m.b.t. hoogte percentages. En zelf bepalen wat de benen doen en de hartslag. met nog 27 dagen richting de Alp is het aftellen begonnen. De vorm komt er aan. Nu naar de juiste piek toewerken. vanaf hier nog 16 trainingen tot de Alp. ....... En die Stockeu wat een krankzinnige berg is dat dan. Oh ja en natuurlijk ook hier weer gezelschap van iemand die het MVP kan lastig maken. Benjamin Grimay was ook lekker aan het lussen.

Limburg lus 2

Na het rommelen op wat kleinere heuvels is het tijd voor een eerste echte serieuzere test. 115 kilometer door Limburgse Landschap en de rode draad zet zich voort. Trainen doe je met de grote renners. Zo ongeveer alle grote ploegen kwamen voorbij. Jumbo Visma, Ineos, Columnist Thijs zonneveld met Beat en de dames van Movistar met wereldkampioene Annemiek van Vleuten. Als dat geen moraal geeft! Team Krimpenerwaard mocht niet klagen, want het was een heerlijke zon overgoten dag. De eerste test zit in de zak.

Team Krimpenerwaard training met Meewind ploeg support

Bij Teammaatjes Walter Visser en Peter  van Arkel zijn we uitgenodigd om als lid van TK te komen trainen op de Holterberg. Nooit eerder geweest, maar wat een prachtige plek is dit zeg. een heuvelachtige weg van circa 10km is de voorbode van een stevig rondje windtegen. Gelukkig was daar ook de assistentie van de meewind groep, zo kon iedereen een beetje gebruik maken van de waaier. Eenmaal weer bij het huis in het bos aangekomen werden we getrakteerd op een heerlijke lunch met verse soep. Niet geheel onbelangrijk de benen gaan steeds beter voelen. de Alp is niet ver meer.

Posbank yes geen sneeuw!!!... Helaas veel wind en Hollandse regen

Vroeg uit de veren naar afspraak in Varsseveld en op de terugweg even de N348 richting Velp genomen. De Posbank is een prachtig rondje om te trainen. Helaas heel veel wind en regen deze keer. Echter dan telt je training voor twee. Tijdens het trainen kom ik een enkele fietser tegen voor de moraal is het  goed om steeds snoeihard voorbij gereden te worden door een renner van een bekende geel-zwarte supermarkt keten. echte mannen trainen in weer en wind. Opgeven is geen optie!

Rondje Enschede, Denekamp en Ootmarsum en verdwaald

Een weekendje weg in Enschede is niet alleen voor een Pearl Jam concert van Jeroen van Koningsbrugge. Ook hier kun je heerlijk trainen in de bossen rondom Enschede. Even een verkeerde afslag leverde extra kilometers op. Je kunt het ook verdwalen noemen. ik heb gekozen om het een langere training te noemen. op de Campus van Enschede 053 was er ook de mogelijkheid om door de lavendel velden bij de Ventoux te rijden ook hier weer heerlijk op hoogte getraind met uitzicht op het stadion van FC Twente. de intensiteit wordt opgevoerd.

De heuvels in de koude lente

Ondanks dat de kou blijft wordt het trainen meer en meer. naast de wekelijkse spinlessen komen de eerste heuvels voorbij. Een lusje Limburg om te starten en o ja dat is klimmen..... en niet eens echt.

De laatste sponsoravond, Bingo en met recht Bingo!!!

Wat een prachtige avond was het op 25 maart in de Waard. De laatste avond waar we opnieuw hebben geprobeerd om geld in te zamelen voor het goede doel. Het werd opnieuw een avond om niet te vergeten. Onder de bezielende leiding van onze bingo tijgers en van ons presentatie duo Jesper en Veerle hebben we het dak van de Waard afgeblazen. De muziek bingo was onvergetelijk en een valse bingo leverde  een a beautiful day op! Maar liefst €5000 voor het goede doel opgehaald samne met mijn teammaatjes Jaqueline en Marcel.

Restaurantactie bij Rivero Schoonhoven een doorslaand succes!!!!

121 stoelen waren er bezet bij Rivero in Schoonhoven. Wat een geweldige bezetting. Er kon letterlijk geen stoel meer bij in het restaurant. Sterker nog de laatste stoelen kwamen van buiten. Hiermee liep de teller van het gesponsorde bedrag op naar een bedrag boven de €2000. Natuurlijk moest ik hier iets zeggen op deze avond terwijl ik er eigenlijk helemaal stil van werd. Super bedankt aan alle gasten van deze avond en natuurlijk de gastvrijheid van Rivero in Schoonhoven. Op naar buiten met de fiets. De berg komt langzaam in zicht.

De start van 2023

Nog 5 maanden tot de Alp. Tijd om kilo's te lozen en kilometers te gaan maken. ondanks het winterweer met veel kou en regen waar ik een enorme hekel aan heb zit ik weer op de fiets. De spinfiets dan natuurlijk. 2x per week enorm diepgaan en zo ga ik nu echt toewerken naar de vorm voor mei. Met team Krimpenerwaard hebben de wijnactie in december afgerond en zijn er 2500 flessen verkocht. Een geweldig aantal! nogmaals dank aan alle sponsors. Op de nieuwjaarsreceptie van het team hebben van onze hoofdsponsor de teamkleding uitgereikt gekregen. Zo zijn we allemaal goed te herkennen in het prachtige groen..... 

My activity tracking

1,995
kms

Thank you to my supporters

30

Loes Klaar

Succes Hans !!💪🏾

26

Anonymous

Goed bezig!!

26

Yvonne Kuik

Heel veel succes!!! Yellow Coldplay

26

Michel De Heer

Succes Hans!

26

Danny

Succes Hans!

2

Jesper Kleijnendorst

Brand new day, Joshua Radin

1.48k

Marcel Teeuwen

bingo!

2.12k

Rivero Schoonhoven

Zet m op Hans!

30

Rick En Lotte Vermeijs

Zet hem op! 💪🏻

5

Anonymous

25

Carin Groenewout

He kanjer ze krijgen jou niet klein. Heel veel succed

26

Maureen

Heel veel succes!

130.40

Spaarpot Rivero Restaurantactie

500

Isopartner Nederland B.v.

25

Nancy Klaar

👊

25

Kees Van Overdam

5

Eline Den Ouden

70

Ria

Super trots op je

50

Gerrit En Agaath

Andre Rieu, Love theme Romeo & Juliette

20

Anonymous

Veel succes Hans!

15

Yasmin Kromhout

Heel veel succes!! Mooi dat je je hier voor in zet 💪🏻😎

936.41

Team Krimpenerwaard

Persoonlijke opbrengst wijnactie.

26

Tygo De Heer

12.50

Aad Van Dijk

If This Is Goodbey,Mark Knopfler,Emmyloe Harris 🥰

40

Rob Baas

Plezier

66

Anonymous

Succes Hans! 1 euro steun voor elke KM klimmen. Hartelijke groet, Remco B.

1

Hans Kleijnendorst

Goldband - Noodgeval

50

Laura Klaar

Heel veel succes Hans!!

20

Lotte Van Den Dool

Succes!

10

Mariëlle De Waard

Bingo!

15

Stefan Van Vugt

Succes, Hans!

10

Hanna De Jong

26

Anonymous

500

Anonymous

Hans, super veel succes en plezier met deze mooie campagne met Alpe d'HuZes als prachtige afsluiter.

26

Hans Kleijnendorst

Adventure of a lifetime, Coldplay

50

Hendrie Van Es

The Cure - A Forest Zet ‘m op Bikkel, respect

10

Anonymous

Lieve Hans, Nog geen donatie bij jou persoonlijk gedaan als lid van team Krimpenerwaard, dus bij deze, zet 'm op, terwijl je naar 'Don't stop me now' van Queen luistert. En trappen maar! We denken aan jou morgen! Vera, Marcel, Lars en Sofie

75

Anonymous

Heel veel succes!!

5

Lucas Van Gameren

Succes pik

206

Dirk En Noelle Van Eijk

Wij steunen weer van harte dit geweldige initiatief. Het is zo hard nodig! Heel veel succes aan alle deelnemers met de voorbereidingen én de klim!

My Activity: Fietsen