Heike Zaman

Alpe d'HuZes 2022

OPGEHAALD TOT 25 SEPTEMBER 2021:

634.00

OPGEHAALD VANAF 25 SEPTEMBER 2021:

542

My Activity Tracking

4,004
kms

My target 0kms

Waarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik heb mij nu voor de derde keer ingeschreven voor Alpe d'HuZes. In 2014 en 2016 ben ik telkens drie keer de berg omhoog gefietst. Misschien lukt mij dat ook deze keer. Ik zal ervoor moeten trainen. Ik ben oprecht blij, dat ik gezond ben en onbezorgd kan trainen. Niet iedereen heeft dat geluk, en daarom doe ik mee aan Alpe d’HuZes, want onderzoek naar betere behandelmethoden voor kanker mag niet stoppen.

My Updates

4 keer de Alpe omhoog 😃😃😃😃


Supertrots ben ik op het hele team NTRC. Wij hebben dank de goede zorgen van team 🍌(proviand en welzijn) een mooie dag beleefd. 
In 2014 was ik trots op 3 beklimmingen en in 2016 was ik al aan de afdaling begonnen voor een vierde klim, maar vanwege slecht weer toch besloten om niet verder af te dalen en te stoppen. Want urenlang klimmen in de regen is echt geen pretje. Deze keer leek de hitte spelbreker te worden. Echter omdat wij in Bourg d'Oisans ons bedje hadden, heb ik besloten om ondanks de hitte  aan de  vierde klim te beginnen. Mocht het te zwaar of onverantwoord worden, kon ik ten alle tijden besluiten om  te keren en weer af te dalen. Dus met veel lange en korte pauzes wilde ik het erste kerkje bereiken, vervolgens natuurlijk bocht 7 en toen was er geen weg terug meer, want de top was weliswaar nog ver maar wel in het zicht. Het was een loodzware klim maar ook de leukste van allemaal. Immers iedereen zat er doorheen. Met veel water, bouillon en zoute chips bereikte ik voor de vierde keer de top. Super happy, dat mag je wel weten.
Alpe d'HuZes is echt een geweldig evenement.


wij komen eraan 😎


Yes, klaar voor vertrek, zelfs de feesthelm is klaar, om mij een beetje herkenbaar te maken tussen de duizenden deelnemers met allemaal hetzelfde tenue aan. 


heel veel kilometers op de fiets


Hoi, 
Eind 2019 hebben wij ons ingeschreven voor Alpe d'HuZes, niet wetende dat enkele maanden later de wereld voor lange tijd op slot zal gaan. Er waren tijden waar veel van wat gewoon was, plots niet meer mocht. Niet naar  (sport)school, winkels, restaurants, musea, theaters, bioscoop,  kapper, op visite, na 21 uur naar buiten en niet reizen, de wereld leek kleiner en kleiner te worden. Gelukkig, fietsen mocht ten alle tijden, solo of  samen met Guido. Wij hebben mooie tochten kunnen maken. Nederland is mooi en nodigt uit om op de fiets te stappen. Oke, soms regent het en altijd weer die wind, maar wij hebben veel plezier gehad tijdens prachtige tochten door het land. 
Nog enkele nachtjes slapen en wij vertrekken naar Frankrijk om iets te doen, wat in Nederland niet mogelijk is. Een klim van 14km en 1118hm. 
Wil jij mij op 2 juni volgen? Download de Alpe d'HuZes app en volg mij  live.
En hartelijk dank voor al jullie donaties!! 


Nog 3 weken

Over amper 3 weken is het na lang wachten eindelijk zo ver en ga ik richting Frankrijk om de Alpe d'Huez te beklimmen. Afgelopen week waren Guido en ik in Italië voor een heuse hoogtestage. Wij hebben er enkele mooie lange bergpassen beklommen. Alleen de remblokken zijn versleten en inmiddels vervangen. Dus dat geeft een goed gevoel om vol vertrouwen voor 1 of meer beklimmingen te gaan. Ik durf niet te zeggen, hoe vaak ik de berg op en af ga. 2 keer wil ik het zeker proberen. Het is de derde keer dat ik deelneem aan Alpe d’HuZes. Deze keer is de focus minder op de sportieve uitdaging/prestatie, en wil ik met mijn deelname het leven vieren, blij zijn dat ik fit en gezond ben om deze lichamelijke inspanning te kunnen leveren en iets meer aandacht hebben voor de mensen die met mij de berg omhoog fietsen. Een kort praatje rechts en links, even stoppen om van het uitzicht te genieten.


een vreemd jaar

Hoi :-)
Het is eind november. Ik heb maanden lang niet meer ingelogd op deze site. Gelukkig  wist ik mijn wachtwoord nog wel. Ja, ik denk, dat veel mensen 2020 als een bijzonder jaar beleven. Het jaar van lockdowns en een wereld die kleiner lijkt te worden. Alles praat over een minuscuul virus. De gevolgen echter zijn groot. Mensen worden ziek, zorg is afgeschaald, de zoektocht naar een werkend vaccin lijkt wereldwijd hoofdprioriteit. Alles moet wijken voor het virus. Door de oneindige stroom van covidtesten ontstaat een ongekende schaarste aan materialen die ook voor het onderzoek naar nieuwe kankermedicijnen nodig zijn, denk aan pipetpuntjes, testplaten, chemicaliën etc.. Niet alleen de zoektocht naar nieuwe behandelmethoden tegen kanker heeft last van de  coronapandemie, maar ook het tijdig signaleren van kanker, bijv borstkanker. Inmiddels worden vrouwen om de 3 jaar ipv 2 jaar opgeroepen voor borstonderzoek. Chemotherapien en operaties zijn uitgesteld. Niemand weet hoeveel mensen de komende jaren een slechtere prognose bij een diagnose kanker hebben omdat de ziekte te laat ontdekt en behandelt wordt. 
Precies een jaar geleden heb ik mij ingeschreven voor AD6  met als doel om de alpe 2 of 3 keer te beklimmen en geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Ja, ik heb heel wat kilometers gefietst, maar ben met het werven van sponsoren  gestopt. Alpe d'huzes 2020 ging niet door. Inmiddels denk ik voorzichtig aan 2021. Mss hebben wij dan een vaccin tegen Covid19 en mss gaat Alpe d'Huzes komende zomer plaats hebben. Ik hoop het. 
Liefs Heike 

Thank you to my Sponsors

20

Sonja Kaspers

Een mooi doel. Geniet er ook van!

50

Ronald en Thila Zaman

Veel succes! We hopen dat het je lukt om twee of drie keer de berg te beklimmen, voor het Goede Doel!

26

Danielle Toebast

Heel veel succes buuf!! Zet m op samen met Guido!!

50

E V Diakonova

26

Yolanda van Duijnhoven

Heel veel succes Heike, Ik weet zeker dat het je ook deze keer gaat lukken. Zet 'm op!

26

Marjolijn van den Heuvel

Heel veel succes Heike, jij gaat di halen!

25

Chrissy Murray

Good luck Heike!

66

Marloes Groenewegen

Zet hem op kanjer(s)!

25

Harm Stokman

Heel veel succes Heike!!! Klasse dat je weer gaat! Ik zoek ook weer nieuwe uitdaging.....

300

Oma Potsdam

Krebs ist eine schreckliche Krankheit und darum möchte ich die Krebsforschung unterstützen. Liebe Grüße aus Potsdam

66

Monique

Zet ‘m op Heike!

50

Anonymous

Succes Heike! Geniet van de tocht.

26

Guido

Succes Heike!

26

nelly langenhuizen

Dit gaat je lukken Heike veel succes

12

Nicole Jorgen Anouk

Gefeliciteerd met deze prestatie, goed gedaan!

100

Herold Hissink

Goed van je! Veel succes met trainen en fondsenwerven.

26

Anonymous

Succes

1

Caspar Panken

Een donatie van totaal € 25 verdeeld over de teamleden van Rob

25

Remo Van Litsenburg

Heel veel suc6 en zet ‘m op! Groeten, Remo

15

Jannemijn Brands

Veel succes Heike! Het gaat je lukken!

10

Esther Verbeek

Heel veel succes het is een bijzondere ervaring. Geniet ervan en toitoitoi. Je kunt het💪👊

100

Anonymous

Succes Heike🐾🐾🚴

55

Gregor

Finanzspritze aus Bayern

50

Onkel Horst und Tante Ursel

Eine Spende aus Schweinitz

Show more